FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

Find hashtags, instagram users, trends

lisawade_nl instagram users, instagram @lisawade_nl photos, meanings, pics @lisawade_nl

lisawade_nl Lisa Wade
lisawade_nl
Lisa Wade
Followers: 4446
Following: 568
Mothering tvpresenter & writer celebrating life info@lisawade.nl @hethelejaarfeesten
lisawade_nl Lisa Wade Het afscheidscadeau voor juffie. Een prachtig Japans schort. Geborduurd met de lievelingsbloem van iedere oudste kleuter die de klas verliet. Met natuurlijk wen vergeet me niet. We hopen dat de liefste juffie het veel dragen zal.
Likes: 101
Posted at: 2019-07-19 12:04:17
Het afscheidscadeau voor juffie. Een prachtig Japans schort. Geborduurd met de lievelingsbloem van iedere oudste kleuter die de klas verliet. Met natuurlijk wen vergeet me niet. We hopen dat de liefste juffie het veel dragen zal.
lisawade_nl Lisa Wade Appelroosjes voor bij het Doornroosje spel. Lekkere zomersnack ook die makkelijk is en leuk om samen te maken. Appel in dunne schijfjes snijden en even koken tot ze zacht zijn. Schillen hoeft niet. Dakpansgewijs de stukjes leggen op smalle stroken kant en klare bladerdeeg en rollen maar. Half uurtje in de oven en klaar! Kaneelsuiker of poedersuiker erop voor snoepkonten zoals wij. #hethelejaarfeesten
Likes: 168
Posted at: 2019-07-19 08:35:22
Appelroosjes voor bij het Doornroosje spel. Lekkere zomersnack ook die makkelijk is en leuk om samen te maken. Appel in dunne schijfjes snijden en even koken tot ze zacht zijn. Schillen hoeft niet. Dakpansgewijs de stukjes leggen op smalle stroken kant en klare bladerdeeg en rollen maar. Half uurtje in de oven en klaar! Kaneelsuiker of poedersuiker erop voor snoepkonten zoals wij. #hethelejaarfeesten
lisawade_nl Lisa Wade Vandaag namen we afscheid van Simcha’s kleuterjuffie met het Doornroosje spel. Simcha was de goede fee en maakte de vloek van de boze fee ongedaan. Norah keek toe vanaf de zijkant en genoot luidruchtig babbelend met de kinderen mee. Op het schort dat we als afscheidscadeau gaven aan juffie borduurde ik voor ieder kind zijn liefste bloem. Zodat ze de kinderen altijd nog een beetje bij zich draagt als ze haar schort aan heeft, al zijn ze uit haar beschermende armen gevlogen. Op Simcha’s jurkje borduurde ik gisteravond ook een klein rozenknopje. Zodat ook zij haar lieve juffie bij haar draagt. Van klein rozenknopje groeide ons Blommeke bij juffie naar een prachtig bloeiende bloem de afgelopen jaren. Wat mooi om ons dat vandaag te beseffen. Dat te vieren en daar dankbaar voor te zijn. Een prachtig indrukwekkend begin van de zomervakantie.
Likes: 254
Posted at: 2019-07-18 14:57:19
Vandaag namen we afscheid van Simcha’s kleuterjuffie met het Doornroosje spel. Simcha was de goede fee en maakte de vloek van de boze fee ongedaan. Norah keek toe vanaf de zijkant en genoot luidruchtig babbelend met de kinderen mee. Op het schort dat we als afscheidscadeau gaven aan juffie borduurde ik voor ieder kind zijn liefste bloem. Zodat ze de kinderen altijd nog een beetje bij zich draagt als ze haar schort aan heeft, al zijn ze uit haar beschermende armen gevlogen. Op Simcha’s jurkje borduurde ik gisteravond ook een klein rozenknopje. Zodat ook zij haar lieve juffie bij haar draagt. Van klein rozenknopje groeide ons Blommeke bij juffie naar een prachtig bloeiende bloem de afgelopen jaren. Wat mooi om ons dat vandaag te beseffen. Dat te vieren en daar dankbaar voor te zijn. Een prachtig indrukwekkend begin van de zomervakantie.
lisawade_nl Lisa Wade De laatste dagen voor de zomervakantie. Of de eerste dagen van de zomervakantie. Iedereen is moe. En het normale ritme is weg. Vaak het recept voor gehuil en gedram en gedrein. Ik merk dat het helpt om de dagen volgens een vast ritme in te delen. Vaste momenten eten aan tafel. Vaste momenten naar buiten. En hoe aantrekkelijk ook, toch gewoon op tijd naar bed. Rust ritme en regelmaat lijkt zo ouderwets tuttig maar het werkt. Herhaling maakt veilig. Zo zingen we op vaste tijden dezelfde liedjes. Voor het slapen gaan, bij het wekken, bij het tandenpoetsen, na het eten. Het verbindt ons en het maakt meteen duidelijk wanneer we weer allemaal onze eigen gang gaan. Zo ademen we als gezin in en uit.
Likes: 274
Posted at: 2019-07-14 19:16:35
De laatste dagen voor de zomervakantie. Of de eerste dagen van de zomervakantie. Iedereen is moe. En het normale ritme is weg. Vaak het recept voor gehuil en gedram en gedrein. Ik merk dat het helpt om de dagen volgens een vast ritme in te delen. Vaste momenten eten aan tafel. Vaste momenten naar buiten. En hoe aantrekkelijk ook, toch gewoon op tijd naar bed. Rust ritme en regelmaat lijkt zo ouderwets tuttig maar het werkt. Herhaling maakt veilig. Zo zingen we op vaste tijden dezelfde liedjes. Voor het slapen gaan, bij het wekken, bij het tandenpoetsen, na het eten. Het verbindt ons en het maakt meteen duidelijk wanneer we weer allemaal onze eigen gang gaan. Zo ademen we als gezin in en uit.
lisawade_nl Lisa Wade Speciaal voor alle nachtvoedende moeders en vaders vannacht om 2.45 een nachtzoen van Norah en mij. @evangelischeomroep
Likes: 247
Posted at: 2019-07-13 09:08:09
Speciaal voor alle nachtvoedende moeders en vaders vannacht om 2.45 een nachtzoen van Norah en mij. @evangelischeomroep
lisawade_nl Lisa Wade ZOMERVAKANTIE ~ Adem uit. Welke boeken staan er op het punt verslonden te worden? Door jezelf maar ook door de kinderen?
Simcha verheugt zich op De Gorgels en Sjakie en de glazen lift na het lezen van Sjakie en de chocoladefabriek. Ik heb het derde deel van The Rosie project, de biografie van Michele Obama en The tattooist of Auschwitz van Heather Morris op m’n lijstje staan. Nieuwsgierig naar City of girls van Elizabeth Gilbert. En ik schijn Lucinda Riley en haar Seven Sisters boeken te moeten lezen. Gelukkig word ik 7 augustus 40 jaar...
Likes: 126
Posted at: 2019-07-12 12:29:34
ZOMERVAKANTIE ~ Adem uit. Welke boeken staan er op het punt verslonden te worden? Door jezelf maar ook door de kinderen? Simcha verheugt zich op De Gorgels en Sjakie en de glazen lift na het lezen van Sjakie en de chocoladefabriek. Ik heb het derde deel van The Rosie project, de biografie van Michele Obama en The tattooist of Auschwitz van Heather Morris op m’n lijstje staan. Nieuwsgierig naar City of girls van Elizabeth Gilbert. En ik schijn Lucinda Riley en haar Seven Sisters boeken te moeten lezen. Gelukkig word ik 7 augustus 40 jaar...
lisawade_nl Lisa Wade Hello little tooth, are you showing yourself. It is like you are playing tag with your big sister’s teeth. As soon as Norah’s first one appeared, Simcha’s first tooth is starting to wobble. I am sure when she loses her first tooth, and the toothfairy has made her first entrance into our home Norah will show us another one of her new babyteeth. Telling us a story about the two sisters connectedness.
Likes: 287
Posted at: 2019-07-12 08:37:39
Hello little tooth, are you showing yourself. It is like you are playing tag with your big sister’s teeth. As soon as Norah’s first one appeared, Simcha’s first tooth is starting to wobble. I am sure when she loses her first tooth, and the toothfairy has made her first entrance into our home Norah will show us another one of her new babyteeth. Telling us a story about the two sisters connectedness.
lisawade_nl Lisa Wade Ooit was het een droom. Sinds begin dit jaar wonen we echt samen. Met twee meisjes. Opa en Oma. Hond en kip.
Likes: 571
Posted at: 2019-07-11 16:28:52
Ooit was het een droom. Sinds begin dit jaar wonen we echt samen. Met twee meisjes. Opa en Oma. Hond en kip.
lisawade_nl Lisa Wade Al de hele dag niet lekker in m’n vel. Verdrietig. Onbestemd. Pas later op de dag besefte ik me bewust, oh ja het is de sterfdag van m’n vader. Elf jaar geleden alweer zakte hij in de keuken in elkaar. Hij was al tijden niet lekker maar weigerde naar de dokter te gaan. Als hij dat wel had gedaan was hij er nu nog geweest. Het bleek achteraf makkelijk te behandelen als hij op tijd aan de bel had getrokken. Ik kan sindsdien niet zo goed meer tegen eigenwijs in combinatie met bang en niet durven. Het kostte me mijn vader. Hij zag me nooit trouwen, zag me nooit moeder worden. En ontmoette mijn man en mijn kinderen nooit. Wat een gemis. Het is heel gek om nu moeder te zijn van een meisje met zijn blauwgrijze ogen. Alsof hij toch weer een beetje bij me is. Na zoveel tijd. En dan nog zo’n flinke meid ook nog eens. Wel heel eigenwijs. En avontuurlijk. Fijn dat een paar hele mooie dingen van m’n vader er zo nog zijn.
Likes: 372
Posted at: 2019-07-03 23:06:01
Al de hele dag niet lekker in m’n vel. Verdrietig. Onbestemd. Pas later op de dag besefte ik me bewust, oh ja het is de sterfdag van m’n vader. Elf jaar geleden alweer zakte hij in de keuken in elkaar. Hij was al tijden niet lekker maar weigerde naar de dokter te gaan. Als hij dat wel had gedaan was hij er nu nog geweest. Het bleek achteraf makkelijk te behandelen als hij op tijd aan de bel had getrokken. Ik kan sindsdien niet zo goed meer tegen eigenwijs in combinatie met bang en niet durven. Het kostte me mijn vader. Hij zag me nooit trouwen, zag me nooit moeder worden. En ontmoette mijn man en mijn kinderen nooit. Wat een gemis. Het is heel gek om nu moeder te zijn van een meisje met zijn blauwgrijze ogen. Alsof hij toch weer een beetje bij me is. Na zoveel tijd. En dan nog zo’n flinke meid ook nog eens. Wel heel eigenwijs. En avontuurlijk. Fijn dat een paar hele mooie dingen van m’n vader er zo nog zijn.
lisawade_nl Lisa Wade Simcha 💕
Likes: 400
Posted at: 2019-06-29 11:45:32
Simcha 💕
lisawade_nl Lisa Wade Ik hoorde ineens een smekkend geluidje. Heel tevreden klonk het ook. Even op m’n rug spieken met m’n telefoon. Noor had het ‘niet eten’ bordje in de @zelfpluktuin duidelijk niet gezien. Of besloot dat je het als baby met recht kan negeren. We hebben eerlijk haar rode wangen laten zien bij de kassa toen we de heerlijke vlierbloesemcitroemgelei en de kabouteraardbeienjam afrekenden. Gelukkig konden ze er ook bij pluktuin erg om lachen. Daar had Simcha zich wel zorgen om gemaakt. Of ze nu heel erg boos zouden worden. Dus opgelucht  zelfgemaakte aardbeientaart gehaald in het café om Norah’s eerste hilarische overtreding mee te vieren. Voor meer Texeltips zie mn blog op www.lisawade.nl
Likes: 556
Posted at: 2019-06-27 11:23:37
Ik hoorde ineens een smekkend geluidje. Heel tevreden klonk het ook. Even op m’n rug spieken met m’n telefoon. Noor had het ‘niet eten’ bordje in de @zelfpluktuin duidelijk niet gezien. Of besloot dat je het als baby met recht kan negeren. We hebben eerlijk haar rode wangen laten zien bij de kassa toen we de heerlijke vlierbloesemcitroemgelei en de kabouteraardbeienjam afrekenden. Gelukkig konden ze er ook bij pluktuin erg om lachen. Daar had Simcha zich wel zorgen om gemaakt. Of ze nu heel erg boos zouden worden. Dus opgelucht zelfgemaakte aardbeientaart gehaald in het café om Norah’s eerste hilarische overtreding mee te vieren. Voor meer Texeltips zie mn blog op www.lisawade.nl
lisawade_nl Lisa Wade Wat we iedere keer op Texel het liefste doen en waar we graag verblijven, daar schreef ik een blog over op mijn website www.lisawade.nl
Likes: 219
Posted at: 2019-06-26 22:03:12
Wat we iedere keer op Texel het liefste doen en waar we graag verblijven, daar schreef ik een blog over op mijn website www.lisawade.nl


Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.