FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

zelfzorg instagram hashtags, hashtags meanings zelfzorg images, #zelfzorg tag pics

zelfzorg
zelfzorg
zelfzorg #datenight.

Met de schoonouders, maar dat is helemaal niet erg. We kunnen het heel goed met elkaar vinden en gaan vanavond uit eten in The Table. Geen alledaags restaurant, maar eentje met een vaste menu. Ik ben énorm benieuwd.

De kindjes, die blijven thuis met moeke zodat ze in hun eigen bedje kunnen slapen. Voor Lou maak ik me niet al te veel zorgen. Vik daarentegen, die gaat niet zo graag slapen, maar dat is mijn zorg niet. Haha, wat maak ik mezelf wijs, natuurlijk maak ik me daar wel een beetje zorgen in. Maar we gaan vanavond ook echt genieten. Van het gezelschap, het eten en de wijn.

P.S. Kleedje komt van bij @bobo_tremelo_erpemere en kousen van de @lidlbelgium.

#uiteten #kinderloos #schoonouders #broertjes #vikvc #louvc #thetable #restaurant #menu #zelfzorg #babysit #opstap #wijn #lekkereten #gezelschap #mamazijn #eerlijkmoederschap #oudersvannu #grotebroer #kleinebroer #zoontjes #liefde #knuffel #trots.
Likes: 269
Posted at: 2019-11-16 18:58:32
#datenight. Met de schoonouders, maar dat is helemaal niet erg. We kunnen het heel goed met elkaar vinden en gaan vanavond uit eten in The Table. Geen alledaags restaurant, maar eentje met een vaste menu. Ik ben énorm benieuwd. De kindjes, die blijven thuis met moeke zodat ze in hun eigen bedje kunnen slapen. Voor Lou maak ik me niet al te veel zorgen. Vik daarentegen, die gaat niet zo graag slapen, maar dat is mijn zorg niet. Haha, wat maak ik mezelf wijs, natuurlijk maak ik me daar wel een beetje zorgen in. Maar we gaan vanavond ook echt genieten. Van het gezelschap, het eten en de wijn. P.S. Kleedje komt van bij @bobo_tremelo_erpemere en kousen van de @lidlbelgium. #uiteten #kinderloos #schoonouders #broertjes #vikvc #louvc #thetable #restaurant #menu #zelfzorg #babysit #opstap #wijn #lekkereten #gezelschap #mamazijn #eerlijkmoederschap #oudersvannu #grotebroer #kleinebroer #zoontjes #liefde #knuffel #trots.
zelfzorg ➡Alleen mensen die jouw grenzen niet respecteren zullen er moeite mee hebben als je helder ‘nee’ begint te zeggen op dingen. Zij profiteren ervan als je grenzeloos bent.
.
Herken dat dit hun leerproces is en niet het jouwe. Zij moeten zelf op ontdekkingstocht waarom ze de behoefte voelen om meer van een ander te eisen dan die geven kan.

Volg @nienkethurlings voor meer inspiratie. En lees hieronder verder:
.
Misschien heeft je baas zelf weinig zelfvertrouwen en durft hij niet bij zijn meerdere aan te geven dat de afdeling al overbelast is. In plaats daarvan schuift hij dus nog meer werk jouw kant op. Lekker makkelijk.
.
Wie weet is er in jouw vriendengroepje wel een ongezond patroon van continu ‘leuk doen en tegen elkaar opbieden’, waardoor avondjes uit en vakanties keer op keer duurder uitvallen dan begroot.
.
En die nieuwe lover wil misschien wel allerlei commitments of meer intimiteit van jou dan jij op dit moment wilt geven, omdat zij onzeker is en graag jouw liefde bewezen wil hebben.
.
Al deze dingen gaan niet over jou. Zij moeten die onderliggende patronen zelf oplossen. En dat kan alleen als jij stopt met ja zeggen waar je nee bedoelt.
.
Hoe overtuigend deze mensen hun mening soms ook kunnen brengen; jij maakt jouw eigen keuzes.

Houd je grenzen helder. Wees duidelijk als je minder wilt uitgeven op vakantie dan jouw vriendengroep, wanneer je al genoeg werk op je bord hebt en dat nieuwe project er echt niet bij kunt hebben of als je (nog) niet een stapje verder wilt in de relatie met je nieuwe vlam.
.
Heeft dit je geholpen vandaag? Like, volg en share @nienkethurlings
.
Liefs, Nien🙏
.
#grenzen #boundaries #helder #communicatie #power #energie #selfcare #zelfzorg #takecare #love #selflove #overwerkt #overspannen #burnout #feelgood #highvibes #protectyourenergy #queen #relaties #geluk #happylife #geluksgevoel #eerlijkheid #kracht #bewustzijn #neezeggen #respect #ontdekken #groei
Likes: 829
Posted at: 2019-10-26 11:02:14
➡Alleen mensen die jouw grenzen niet respecteren zullen er moeite mee hebben als je helder ‘nee’ begint te zeggen op dingen. Zij profiteren ervan als je grenzeloos bent. . Herken dat dit hun leerproces is en niet het jouwe. Zij moeten zelf op ontdekkingstocht waarom ze de behoefte voelen om meer van een ander te eisen dan die geven kan. Volg @nienkethurlings voor meer inspiratie. En lees hieronder verder: . Misschien heeft je baas zelf weinig zelfvertrouwen en durft hij niet bij zijn meerdere aan te geven dat de afdeling al overbelast is. In plaats daarvan schuift hij dus nog meer werk jouw kant op. Lekker makkelijk. . Wie weet is er in jouw vriendengroepje wel een ongezond patroon van continu ‘leuk doen en tegen elkaar opbieden’, waardoor avondjes uit en vakanties keer op keer duurder uitvallen dan begroot. . En die nieuwe lover wil misschien wel allerlei commitments of meer intimiteit van jou dan jij op dit moment wilt geven, omdat zij onzeker is en graag jouw liefde bewezen wil hebben. . Al deze dingen gaan niet over jou. Zij moeten die onderliggende patronen zelf oplossen. En dat kan alleen als jij stopt met ja zeggen waar je nee bedoelt. . Hoe overtuigend deze mensen hun mening soms ook kunnen brengen; jij maakt jouw eigen keuzes. Houd je grenzen helder. Wees duidelijk als je minder wilt uitgeven op vakantie dan jouw vriendengroep, wanneer je al genoeg werk op je bord hebt en dat nieuwe project er echt niet bij kunt hebben of als je (nog) niet een stapje verder wilt in de relatie met je nieuwe vlam. . Heeft dit je geholpen vandaag? Like, volg en share @nienkethurlings . Liefs, Nien🙏 . #grenzen #boundaries #helder #communicatie #power #energie #selfcare #zelfzorg #takecare #love #selflove #overwerkt #overspannen #burnout #feelgood #highvibes #protectyourenergy #queen #relaties #geluk #happylife #geluksgevoel #eerlijkheid #kracht #bewustzijn #neezeggen #respect #ontdekken #groei
zelfzorg het glas is nog half vol 🌙✨
•
•
•
#dichtersvaninstagram #schrijversvaninstagram #illustrationoftheday #apaperaday19 #liefde #zelfzorg
Likes: 203
Posted at: 2019-10-26 17:20:00
zelfzorg ➡Als je constant vecht voor de aandacht of goedkeuring van een ander, verlies je jezelf. In de race naar aandacht en liefde van buitenaf vergeet je welke dingen ervoor zorgen dat je liefde voelt voor jezelf.
.
Maar als je het omkeert en besluit primair liefde en aandacht van jezelf te ontvangen, zul je steeds meer dingen gaan doen die je hart met vreugde vullen. Zo wordt heel het leven speciaal.
.
En weet je wat nou zo leuk is? Het gevolg is ook dat je vervolgens mensen aantrekt op dat level. Ze zien je voor wie je werkelijk bent en je zult nooit meer hoeven knokken om door iemand anders ‘gekozen’ te worden.
.
Welke dingen doe jij al om jezelf liefde en aandacht te geven?
.
Liefs, Nien🙏
.
#burnout #stress #herstel #leven #rust #youarespecial #zelfzorg #stressexpert #nienkethurlings #jongburnout #overwerkt #depressie #regie #positiviteit #ontspanning #zelfliefde #selfcare #happy #happylife #mindset #mindstyle #werkstress #loveyourself #burnouttips #stresscoaching
Likes: 543
Posted at: 2019-04-03 11:03:08
➡Als je constant vecht voor de aandacht of goedkeuring van een ander, verlies je jezelf. In de race naar aandacht en liefde van buitenaf vergeet je welke dingen ervoor zorgen dat je liefde voelt voor jezelf. . Maar als je het omkeert en besluit primair liefde en aandacht van jezelf te ontvangen, zul je steeds meer dingen gaan doen die je hart met vreugde vullen. Zo wordt heel het leven speciaal. . En weet je wat nou zo leuk is? Het gevolg is ook dat je vervolgens mensen aantrekt op dat level. Ze zien je voor wie je werkelijk bent en je zult nooit meer hoeven knokken om door iemand anders ‘gekozen’ te worden. . Welke dingen doe jij al om jezelf liefde en aandacht te geven? . Liefs, Nien🙏 . #burnout #stress #herstel #leven #rust #youarespecial #zelfzorg #stressexpert #nienkethurlings #jongburnout #overwerkt #depressie #regie #positiviteit #ontspanning #zelfliefde #selfcare #happy #happylife #mindset #mindstyle #werkstress #loveyourself #burnouttips #stresscoaching
zelfzorg ➡Wees ontzettend eerlijk naar jezelf…
.
Welke mensen zijn er echt voor je? Wie zijn degenen die steeds opnieuw voor je komen opdagen?
.
Wat zijn de mensen waar jij veel van je tijd, gedachten en energie in investeert? Zijn dit dezelfde mensen als degenen die er altijd voor je zijn?
.
Als dat niet zo is, dan is er iets uit balans. Als je maar blijft investeren in mensen die weinig of geen aandacht aan jou lijken te geven, kan het zomaar zo zijn dat je achter een fantasie aan het aanrennen bent.
.
Dit komt vaak voort uit oude patronen, soms zelfs uit je jeugd. Omdat je bijvoorbeeld als klein meisje had gewild dat je vader of moeder er meer voor je was. Dat kleine meisje in jou neemt het dan makkelijk over op het moment dat er iemand in je leven komt die hetzelfde soort gedrag of persoonlijkheid heeft als je ouders. Dat deel van jou hoopt dat ze de aandacht van die afstandelijke persoon kan trekken. Dan is het haar alsnog ‘gelukt’. Ze probeert via deze nieuwe persoon een oude wond te helen. Helaas werkt dat niet zo.
.
In plaats daarvan zul je moeten zien waar je wél gewaardeerd en gezien wordt voor wie je bent. En ook jezelf op een dieper niveau gaan waarderen en liefhebben. Investeer daar in. Til de positieve relaties in je leven naar een nieuw niveau. En laat degenen gaan die er niet echt voor je zijn.
.
Het is tijd dat je jouw innerlijk kind niet meer de speelbal van de buitenwereld laat zijn, maar in plaats daarvan zelf voor haar zorgt.
.
Liefs, Nien🙏
.
#nienkethurlings #jongburnout #burnout #burnoutcoach #coach #relatie #positiviteit #highvibes #investeren #persoonlijkegroei #happiness #loslaten #zelfzorg #selfcare #liefde #zelfliefde #burnouttips #burnoutrecovery #investeren #balans #overspannen #energie #puur #groei #life #authenticiteit
Likes: 822
Posted at: 2019-06-09 11:03:07
➡Wees ontzettend eerlijk naar jezelf… . Welke mensen zijn er echt voor je? Wie zijn degenen die steeds opnieuw voor je komen opdagen? . Wat zijn de mensen waar jij veel van je tijd, gedachten en energie in investeert? Zijn dit dezelfde mensen als degenen die er altijd voor je zijn? . Als dat niet zo is, dan is er iets uit balans. Als je maar blijft investeren in mensen die weinig of geen aandacht aan jou lijken te geven, kan het zomaar zo zijn dat je achter een fantasie aan het aanrennen bent. . Dit komt vaak voort uit oude patronen, soms zelfs uit je jeugd. Omdat je bijvoorbeeld als klein meisje had gewild dat je vader of moeder er meer voor je was. Dat kleine meisje in jou neemt het dan makkelijk over op het moment dat er iemand in je leven komt die hetzelfde soort gedrag of persoonlijkheid heeft als je ouders. Dat deel van jou hoopt dat ze de aandacht van die afstandelijke persoon kan trekken. Dan is het haar alsnog ‘gelukt’. Ze probeert via deze nieuwe persoon een oude wond te helen. Helaas werkt dat niet zo. . In plaats daarvan zul je moeten zien waar je wél gewaardeerd en gezien wordt voor wie je bent. En ook jezelf op een dieper niveau gaan waarderen en liefhebben. Investeer daar in. Til de positieve relaties in je leven naar een nieuw niveau. En laat degenen gaan die er niet echt voor je zijn. . Het is tijd dat je jouw innerlijk kind niet meer de speelbal van de buitenwereld laat zijn, maar in plaats daarvan zelf voor haar zorgt. . Liefs, Nien🙏 . #nienkethurlings #jongburnout #burnout #burnoutcoach #coach #relatie #positiviteit #highvibes #investeren #persoonlijkegroei #happiness #loslaten #zelfzorg #selfcare #liefde #zelfliefde #burnouttips #burnoutrecovery #investeren #balans #overspannen #energie #puur #groei #life #authenticiteit
zelfzorg ➡Heel lang heb ik gedacht dat ik de wereld niet begreep. Dat iedereen een soort handboek met spelregels had gekregen, en dat ze mij daarbij even waren vergeten. Vervolgens heb tientallen jaren gespendeerd aan het ontcijferen van deze ongeschreven regels in de hoop me dan opeens op mijn gemak te voelen.
.
Steeds kwam het me voor alsof ik teveel behoefte had aan diepgang, échte gesprekken, creativiteit. Ik wilde weten wie andere mensen echt waren en mezelf ook kunnen laten zien. Ik wilde samen mooie dingen maken. Groot dromen. Gekke plannen hebben. Maar andere mensen vonden dan dat ik ‘rustiger’ of ‘realistischer’ moest zijn.
.
Ze vonden me too much (dat heb ik herhaaldelijk te horen gekregen).
.
Nu, jaren later is het feit dat ik dieper ga in gesprekken dan de meeste mensen een kracht waarmee ik cliënten op het allerhoogste level kan helpen. Mijn creativiteit en ‘can do’ mindset heeft me in staat gesteld de mooiste reizen te maken. Ik heb voor mijn oudwerkgevers én mijn eigen bedrijf projecten gerealiseerd waarvan niemand ooit dacht dat het mogelijk was.
.
Ik leef!
.
Ja, ik ben too much. Maar er is niets mis met mij. Het is geen zwakte. Het is mijn superpower.
.
Herken je wat ik zeg?
.
Liefs, Nien🙏
.
#burnout #burnouttips #jongburnout #nienkethurlings #superpower #power #toomuch #angst #kracht #zelfverzekerd #mindset #thisisme #strength #happy #recovery #positiviteit #angst #inspiratie #showyourself #confidence #liefde #selfcare #zelfzorg #stressexpert #hspdeskundige #burnoutcoach #youareamazing
Likes: 515
Posted at: 2019-05-06 15:07:07
➡Heel lang heb ik gedacht dat ik de wereld niet begreep. Dat iedereen een soort handboek met spelregels had gekregen, en dat ze mij daarbij even waren vergeten. Vervolgens heb tientallen jaren gespendeerd aan het ontcijferen van deze ongeschreven regels in de hoop me dan opeens op mijn gemak te voelen. . Steeds kwam het me voor alsof ik teveel behoefte had aan diepgang, échte gesprekken, creativiteit. Ik wilde weten wie andere mensen echt waren en mezelf ook kunnen laten zien. Ik wilde samen mooie dingen maken. Groot dromen. Gekke plannen hebben. Maar andere mensen vonden dan dat ik ‘rustiger’ of ‘realistischer’ moest zijn. . Ze vonden me too much (dat heb ik herhaaldelijk te horen gekregen). . Nu, jaren later is het feit dat ik dieper ga in gesprekken dan de meeste mensen een kracht waarmee ik cliënten op het allerhoogste level kan helpen. Mijn creativiteit en ‘can do’ mindset heeft me in staat gesteld de mooiste reizen te maken. Ik heb voor mijn oudwerkgevers én mijn eigen bedrijf projecten gerealiseerd waarvan niemand ooit dacht dat het mogelijk was. . Ik leef! . Ja, ik ben too much. Maar er is niets mis met mij. Het is geen zwakte. Het is mijn superpower. . Herken je wat ik zeg? . Liefs, Nien🙏 . #burnout #burnouttips #jongburnout #nienkethurlings #superpower #power #toomuch #angst #kracht #zelfverzekerd #mindset #thisisme #strength #happy #recovery #positiviteit #angst #inspiratie #showyourself #confidence #liefde #selfcare #zelfzorg #stressexpert #hspdeskundige #burnoutcoach #youareamazing
zelfzorg Ho stop ho!

Even op de rem drukken vandaag! Met de lancering van de webshop heb ik het heel druk gehad en weet ik dat er ook een drukke periode aankomt. Dat wil zeggen dat ik extra goed voor mezelf moet zorgen (en dat doe ik niet altijd even goed). Wat kan jij ook doen als je schik hebt om jezelf voorbij te lopen?

1️⃣Zet je wekker een keertje niet. Dat probeer ik regelmatig te doen om slaap in te halen (dat lukte vandaag niet, maar morgen zet ik geen wekker). Heb je kinderen? Vraag een keertje aan je partner om als eerste op te staan. Of misschien vinden de oma en opa/tante/een goede vriendin het wel eens leuk om jouw kinderen een nachtje onder hun vleugel te nemen? Durf jezelf op de eerste plaats te zetten!  En ik weet dat dat vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Hopelijk helpen de tips je.

2️⃣Maak voor jezelf een lijstje van 3 zaken waarvan je echt tot rust komt. Waar je energie van krijgt en je hoofd leeg van kan maken. Mijn lijstje? 1. een bad pakken, 2. yoga doen en 3. geurkaarjes branden terwijl ik een boek lees en er op de achtergrond een regenbui afspeelt (op spotify gemakkelijk te vinden). Komt er een drukke periode aan? Dan probeer ik die zaken zeker in de plannen.

3️⃣Van fastfood en een snelle hap, krijgt ons lichaam geen extra energie. Vaak voelen we ons zelfs nog slechter en loom achteraf. Komt er een drukke periode aan? Maak een grote pot soep of maaltijdsoep, spaghettisaus of curry met kip zodat je op lastige momenten iets lekker voedzaam uit de diepvries kan nemen. Toch te druk om te koken? Als je eten besteld, probeer dan een zo onbewerkt mogelijk gerecht te kiezen (suchi, poke bowl, wok met groenten, een salade,...) Probeer tussendoor te snacken met wat groentjes en maak misschien een smoothie zodat je ook je vitaminen binnen krijgt.

Er zullen altijd periodes zijn dat je het druk hebt. Het is heel gemakkelijk om jezelf dan uit het oog te verliezen. Probeer op voorhand al een soort stappenplan uit te werken voor als die periodes eraan komen. Dat zal het een stuk gemakkelijker maken om voor jezelf te zorgen!

Wat doe jij om voor jezelf te zorgen als je het druk hebt?
Likes: 135
Posted at: 2019-04-20 05:56:36
Ho stop ho! Even op de rem drukken vandaag! Met de lancering van de webshop heb ik het heel druk gehad en weet ik dat er ook een drukke periode aankomt. Dat wil zeggen dat ik extra goed voor mezelf moet zorgen (en dat doe ik niet altijd even goed). Wat kan jij ook doen als je schik hebt om jezelf voorbij te lopen? 1️⃣Zet je wekker een keertje niet. Dat probeer ik regelmatig te doen om slaap in te halen (dat lukte vandaag niet, maar morgen zet ik geen wekker). Heb je kinderen? Vraag een keertje aan je partner om als eerste op te staan. Of misschien vinden de oma en opa/tante/een goede vriendin het wel eens leuk om jouw kinderen een nachtje onder hun vleugel te nemen? Durf jezelf op de eerste plaats te zetten!  En ik weet dat dat vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Hopelijk helpen de tips je. 2️⃣Maak voor jezelf een lijstje van 3 zaken waarvan je echt tot rust komt. Waar je energie van krijgt en je hoofd leeg van kan maken. Mijn lijstje? 1. een bad pakken, 2. yoga doen en 3. geurkaarjes branden terwijl ik een boek lees en er op de achtergrond een regenbui afspeelt (op spotify gemakkelijk te vinden). Komt er een drukke periode aan? Dan probeer ik die zaken zeker in de plannen. 3️⃣Van fastfood en een snelle hap, krijgt ons lichaam geen extra energie. Vaak voelen we ons zelfs nog slechter en loom achteraf. Komt er een drukke periode aan? Maak een grote pot soep of maaltijdsoep, spaghettisaus of curry met kip zodat je op lastige momenten iets lekker voedzaam uit de diepvries kan nemen. Toch te druk om te koken? Als je eten besteld, probeer dan een zo onbewerkt mogelijk gerecht te kiezen (suchi, poke bowl, wok met groenten, een salade,...) Probeer tussendoor te snacken met wat groentjes en maak misschien een smoothie zodat je ook je vitaminen binnen krijgt. Er zullen altijd periodes zijn dat je het druk hebt. Het is heel gemakkelijk om jezelf dan uit het oog te verliezen. Probeer op voorhand al een soort stappenplan uit te werken voor als die periodes eraan komen. Dat zal het een stuk gemakkelijker maken om voor jezelf te zorgen! Wat doe jij om voor jezelf te zorgen als je het druk hebt?
zelfzorg #zelfzorg.

En eentje van de bovenste plank. Als alles goed loopt, met kinderen weet je nooit, ga ik straks wat drinken met vriendinnen en zaterdag uit eten met men man en schoonouders. Nog een laat verjaardagscadeautje voor de husband waar ik ook mee van mag genieten.

Dat betekent dus ook 2 volle avonden zonder kindjes en dat is niét van men gewoonte. En daar probeer ik me niet al te schuldig over te voelen.

Hebben jullie wat leuks gepland dit weekend? Of is het eerder #gowiththeflow?

P.S. Foto is eentje uit de oude doos, toen we nog kinderloos waren. Past niet helemaal bij de beschrijving maar blijft toch een van mijn favoriete foto's.

#flashbackfriday #tb #throwback #meidenavond #girlsnight #momsontheloos #wino'clock #cava #wijn #vriendinnen #zonderkinderen #uiteten #opstap #wijn #favorietefoto #schuldgevoel #momguilt #mamazijn #kinderloos #metime.
Likes: 249
Posted at: 2019-11-15 17:19:44
#zelfzorg. En eentje van de bovenste plank. Als alles goed loopt, met kinderen weet je nooit, ga ik straks wat drinken met vriendinnen en zaterdag uit eten met men man en schoonouders. Nog een laat verjaardagscadeautje voor de husband waar ik ook mee van mag genieten. Dat betekent dus ook 2 volle avonden zonder kindjes en dat is niét van men gewoonte. En daar probeer ik me niet al te schuldig over te voelen. Hebben jullie wat leuks gepland dit weekend? Of is het eerder #gowiththeflow? P.S. Foto is eentje uit de oude doos, toen we nog kinderloos waren. Past niet helemaal bij de beschrijving maar blijft toch een van mijn favoriete foto's. #flashbackfriday #tb #throwback #meidenavond #girlsnight #momsontheloos #wino'clock #cava #wijn #vriendinnen #zonderkinderen #uiteten #opstap #wijn #favorietefoto #schuldgevoel #momguilt #mamazijn #kinderloos #metime.
zelfzorg Door goed voor jezelf te zorgen krijg je meer ruimte voor de positieve kanten van hoogsensitiviteit, zoals het kunnen genieten van de kleine dingen. #hsp #hoogsensitief #hooggevoelig #hspcoach #sensitief #hspcoachmaaike #zelfzorg
Likes: 237
Posted at: 2019-11-12 18:33:07
Door goed voor jezelf te zorgen krijg je meer ruimte voor de positieve kanten van hoogsensitiviteit, zoals het kunnen genieten van de kleine dingen. #hsp #hoogsensitief #hooggevoelig #hspcoach #sensitief #hspcoachmaaike #zelfzorg
zelfzorg Gewoonte-energie laat je dingen doen zonder dat je ze bewust doet. 
Kijk eens met aandacht naar wat je doet. Doe je dit omdat je het zo wilt doen of omdat er van jou verwacht wordt het op deze manier te doen? 
Gewoonten komen voort uit eeuwenlange voorouderlijke wortels. 
Glimlach naar je tekortkomingen, naar je gewoonte-energie. Door bewust te zijn kies je voor jouw manier van handelen. En je zult merken dat je daar energie van krijgt.

#innerbalans #balans #innerlijkebalans #zelfliefde #zelfzorg #zelfvertrouwen #holistisch #holistischtherapeut #eigenwijze
Likes: 0
Posted at: 2019-11-17 12:52:20
Gewoonte-energie laat je dingen doen zonder dat je ze bewust doet. Kijk eens met aandacht naar wat je doet. Doe je dit omdat je het zo wilt doen of omdat er van jou verwacht wordt het op deze manier te doen? Gewoonten komen voort uit eeuwenlange voorouderlijke wortels. Glimlach naar je tekortkomingen, naar je gewoonte-energie. Door bewust te zijn kies je voor jouw manier van handelen. En je zult merken dat je daar energie van krijgt. #innerbalans #balans #innerlijkebalans #zelfliefde #zelfzorg #zelfvertrouwen #holistisch #holistischtherapeut #eigenwijze
zelfzorg Opstaan, yoga en daarna pancakes als lunch,
gewoon dat.
Vandaag is zondag bosdag, gewoon dat.
Eén van mijn eerste concrete zelfzorgmomenten die ik plaats gaf in mijn dagelijks leven.
Eenvoudig, deugddoend, gratis en met grote impact.

Fijne #zelfzorgzondag
Geniet, gewoon dat.
Melissa

#zelfzorg #zelfzorgritueel #coaching
Likes: 0
Posted at: 2019-11-17 12:50:47
Opstaan, yoga en daarna pancakes als lunch, gewoon dat. Vandaag is zondag bosdag, gewoon dat. Eén van mijn eerste concrete zelfzorgmomenten die ik plaats gaf in mijn dagelijks leven. Eenvoudig, deugddoend, gratis en met grote impact. Fijne #zelfzorgzondag Geniet, gewoon dat. Melissa #zelfzorg #zelfzorgritueel #coaching
zelfzorg ‌OXYGENEO voor effectieve anti-aging en huidverstrakking.
‌
‌Direct resultaat | 100% pijnloos
‌Geen hersteltijd | Betaalbaar
Likes: 6
Posted at: 2019-11-17 12:41:04
‌OXYGENEO voor effectieve anti-aging en huidverstrakking. ‌ ‌Direct resultaat | 100% pijnloos ‌Geen hersteltijd | Betaalbaar
zelfzorg Even wat extra verzorging voor mijn huid. Lekker met een vochtinbrengend maskertje & de rozenkwarts roller van @limberlux 🧖🏻‍♀️ Hoe verzorg jij jouw huid? ♥️
#gekregen #metime #gezichtsverzorging #facemask #selfcare #zelfzorg #facecare #balea #dm #drogeriemarkt #chronischziek #chronicillness #fibromyalgie
Likes: 14
Posted at: 2019-11-17 12:35:18
Even wat extra verzorging voor mijn huid. Lekker met een vochtinbrengend maskertje & de rozenkwarts roller van @limberlux 🧖🏻‍♀️ Hoe verzorg jij jouw huid? ♥️ #gekregen #metime #gezichtsverzorging #facemask #selfcare #zelfzorg #facecare #balea #dm #drogeriemarkt #chronischziek #chronicillness #fibromyalgie
zelfzorg De herfst daagt ons uit en is met tijden enorm confronterend. Oude onopgeloste stukken zwaaien ons voor het nieuwe jaar nog even flink om de oren en schudden het een en ander los.
_
De les die ik de afgelopen weken enorm voelde, is dat ik er keer op keer weer voor mag kiezen om mijn aandacht te focussen op het goede. Het is zo verleidelijk om te blijven hangen in vermoeidheid, emotie of een gevoel van leegte. Het is veilig en wat we kennen maar niet helpend. 
_
Ik weet ook dat als de dagen korter worden en je wellicht wat minder energie hebt, dat het heel lastig is om jezelf te empoweren. Omdat je waarschijnlijk denkt dat het een hele grote klus is.
_
Jezelf empoweren klinkt ook alsof je, jezelf stevig en positief toe moet spreken zodat je je weer UP voelt. Maar het heeft veel meer te maken met loslaten wat je in de weg zit.
_
Vermoeidheid of leegte is een signaal dat er iets niet stroomt. Dat er iets gezien wil worden. En de antwoorden daar hoef je niet naarstig naar op zoek. Je mag gewoon loslaten wat er nog voor zit dan wordt het vanzelf duidelijk. 
_
Dat loslaten dat kan door middel van body shaking, op kussens slaan, schreeuwen of op welke manier jij voelt dat je expressie wil geven aan wat je voelt. Heeeeerlijk!
_
De emoties die aan de oppervlakte lagen, wassen je hele systeem schoon. Het stroomt weer. Het troebel voelen in je hoofd, het niet weten, maakt plaats voor helderheid. ✨
_
Wil je eens zo’n sessie samen met mij ervaren? Stuur me dan gerust een berichtje! Liefs Manon ❤️
Likes: 5
Posted at: 2019-11-17 12:23:54
De herfst daagt ons uit en is met tijden enorm confronterend. Oude onopgeloste stukken zwaaien ons voor het nieuwe jaar nog even flink om de oren en schudden het een en ander los. _ De les die ik de afgelopen weken enorm voelde, is dat ik er keer op keer weer voor mag kiezen om mijn aandacht te focussen op het goede. Het is zo verleidelijk om te blijven hangen in vermoeidheid, emotie of een gevoel van leegte. Het is veilig en wat we kennen maar niet helpend. _ Ik weet ook dat als de dagen korter worden en je wellicht wat minder energie hebt, dat het heel lastig is om jezelf te empoweren. Omdat je waarschijnlijk denkt dat het een hele grote klus is. _ Jezelf empoweren klinkt ook alsof je, jezelf stevig en positief toe moet spreken zodat je je weer UP voelt. Maar het heeft veel meer te maken met loslaten wat je in de weg zit. _ Vermoeidheid of leegte is een signaal dat er iets niet stroomt. Dat er iets gezien wil worden. En de antwoorden daar hoef je niet naarstig naar op zoek. Je mag gewoon loslaten wat er nog voor zit dan wordt het vanzelf duidelijk. _ Dat loslaten dat kan door middel van body shaking, op kussens slaan, schreeuwen of op welke manier jij voelt dat je expressie wil geven aan wat je voelt. Heeeeerlijk! _ De emoties die aan de oppervlakte lagen, wassen je hele systeem schoon. Het stroomt weer. Het troebel voelen in je hoofd, het niet weten, maakt plaats voor helderheid. ✨ _ Wil je eens zo’n sessie samen met mij ervaren? Stuur me dan gerust een berichtje! Liefs Manon ❤️
zelfzorg #zelfzorgzondag 💕
▫️
Kunnen we dit een ding maken? #zelfzorgzondag? We rennen door de dagen, van weekend naar weekend, altijd maar zorgen (vooral voor anderen). Wanneer was de laatste keer dat je echt iets voor jezelf deed? En je daar niet schuldig over voelde?
▫️
Voor jezelf kiezen is in onze maatschappij iets geworden waar je je schuldig bij moet voelen. Egocentrisch, haast. Maar de laatste tijd raak ik er steeds meer van overtuigd: uit een lege kan, kun je niet schenken. Je kan er niet altijd voor anderen zijn als je er niet voor jezelf bent. Maak je fysieke en mentale gezondheid niet afhankelijk van anderen.
Likes: 6
Posted at: 2019-11-17 12:14:06
#zelfzorgzondag 💕 ▫️ Kunnen we dit een ding maken? #zelfzorgzondag? We rennen door de dagen, van weekend naar weekend, altijd maar zorgen (vooral voor anderen). Wanneer was de laatste keer dat je echt iets voor jezelf deed? En je daar niet schuldig over voelde? ▫️ Voor jezelf kiezen is in onze maatschappij iets geworden waar je je schuldig bij moet voelen. Egocentrisch, haast. Maar de laatste tijd raak ik er steeds meer van overtuigd: uit een lege kan, kun je niet schenken. Je kan er niet altijd voor anderen zijn als je er niet voor jezelf bent. Maak je fysieke en mentale gezondheid niet afhankelijk van anderen. "Wanneer zij minder hulp nodig hebben, neem ik wel tijd voor mezelf". ▫️ Want sterker nog: als je er voor jezelf bent, kun je er ook beter zijn voor anderen. Omdat je minder snel afgeleid bent, omdat je stabieler en minder snel emotioneel bent. Omdat je emoties je gedrag minder beïnvloeden. En omdat je gedachten niet zo veel grip op je krijgen. ▫️ Dus sla die klankschaal nog een keer aan. Het is je wake-up call. Jij bent belangrijk. Het BELANGRIJKST. En daar is niets egocentrisch aan. Dus ondanks de schaamte die er ongetwijfeld zal zijn als je meer voor jezelf gaat kiezen... Doe het. #chooseyou. ▫️ Met liefde, en respect. Zodat je een mooier mens kan zijn, voor jezelf, voor de mensen om heen en uiteindelijk: voor de wereld. Liefs. ❤️
zelfzorg 🌼 www.bloomyourmind.nl
.
Praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie, hypno-coaching, vitaliteitscoaching, diepte-ontspanning en meditatie 🌼
.
Voor wie?
• 
Voor degene die “gevangen” zit in kwesties uit het verleden en last ervan ervaren in het dagelijkse leven.
• 
Als je weinig of geen zelfvertrouwen, eigenwaarde of een laag zelfbeeld ervaart.
• 
Als je positiever in het leven wilt staan door anders met (innerlijke) conflicten om te gaan en meer rust wilt ervaren.
• 
Als je kampt met overtollig gewicht en hierover op gezonde wijze de controle wilt nemen.
•
Als jij jezelf weer op de eerste plaats wilt zetten, en het volgend hoofdstuk in je leven ZELF wilt schrijven.
• 
En wellicht voor andere persoonlijke thema’s die hier niet staan vermeld en deze wilt bespreken.
.
Een afspraak is eenvoudig gemaakt per mail, telefonisch of per whats-app.
.
Ik spreek je graag in een (gratis) kennismakingsgesprek.
Liefs, Linda 🌼
.
#hypnose #personalcoaching #regressietherapie #hypnotherapie #hypnocoaching #vitaliteitscoaching #lifestylecoaching #verandering #injekracht #inverbindingmetjezelf #zelfzorg #gezondheid #meditatie #mindfulness #opwegnaardeblijereversievanjezelf #limburg #linkinbio #🌼
Likes: 0
Posted at: 2019-11-17 12:04:25
🌼 www.bloomyourmind.nl . Praktijk voor hypnotherapie, regressietherapie, hypno-coaching, vitaliteitscoaching, diepte-ontspanning en meditatie 🌼 . Voor wie? • Voor degene die “gevangen” zit in kwesties uit het verleden en last ervan ervaren in het dagelijkse leven. • Als je weinig of geen zelfvertrouwen, eigenwaarde of een laag zelfbeeld ervaart. • Als je positiever in het leven wilt staan door anders met (innerlijke) conflicten om te gaan en meer rust wilt ervaren. • Als je kampt met overtollig gewicht en hierover op gezonde wijze de controle wilt nemen. • Als jij jezelf weer op de eerste plaats wilt zetten, en het volgend hoofdstuk in je leven ZELF wilt schrijven. • En wellicht voor andere persoonlijke thema’s die hier niet staan vermeld en deze wilt bespreken. . Een afspraak is eenvoudig gemaakt per mail, telefonisch of per whats-app. . Ik spreek je graag in een (gratis) kennismakingsgesprek. Liefs, Linda 🌼 . #hypnose #personalcoaching #regressietherapie #hypnotherapie #hypnocoaching #vitaliteitscoaching #lifestylecoaching #verandering #injekracht #inverbindingmetjezelf #zelfzorg #gezondheid #meditatie #mindfulness #opwegnaardeblijereversievanjezelf #limburg #linkinbio #🌼
zelfzorg
Likes: 9
Posted at: 2019-11-17 11:54:50
"Workout of the day": 15 Min opwarmen met 100 airsquats en stretchoefeningen, dan 6,4 km joggen en hopsa 5,8km fietsen en dan 275m zwemmen in water van 9,5C⁰ om vervolgens zeer vrolijk 5,8km naar huis te fietsen tegen een sportief tempo. Wat een zalige zondag 😎 #discipline#inzet#zelfzorg #haalbaargeluk#zen
zelfzorg Heb daar vrede mee. 🖤 .
.
Om de pijn (uit onze jeugd) los te laten willen we vaak begrijpen waarom die ander dat deed. Maar met de beste wil op aarde vallen sommige dingen niet te begrijpen. Jij zou dat een kind niet aandoen. 
Beslis dat je de ander niet hoeft te begrijpen om de pijn te kunnen verwerken. 
Hoewel er op zielsniveau inzicht kan worden verkregen in karmische banden en zielscontracten, is het wel het lichaam en de persoonlijkheid die er ook doorheen gaan. Heb compassie voor jezelf. Je hoeft de ander niet te begrijpen, begrijp jezelf. 
Pas op als je hoog gevoelig bent. Dan voel je vaak mee met van alles omdat je ook diens perspectief kunt voelen. Maar wie voelt jou? 
Op licht komen motten af. 
Wees trouw aan je grenzen. Het is makkelijker om die te honoreren dan in jezelf terug te halen als je ze over gegaan bent. Verlies jezelf niet omdat je een ander wil bereiken. Keer naar binnen. 
Heb jezelf lief. .
.
.

#zondag #weekend #liefde #projectie #transformatie #spiritualiteit #lichtwerk #innerlijkkind #spiritueel #mediteer #zelfzorg #ziel #energie #woorden #hsp #schrijfsel #werkenmetdezielenzo #gedachten #focus #aandacht #burnout #chantalcindy #bewustzijn #bewustleven #vorigelevens #regressie #universum #inzicht
Likes: 10
Posted at: 2019-11-17 11:06:03
Heb daar vrede mee. 🖤 . . Om de pijn (uit onze jeugd) los te laten willen we vaak begrijpen waarom die ander dat deed. Maar met de beste wil op aarde vallen sommige dingen niet te begrijpen. Jij zou dat een kind niet aandoen. Beslis dat je de ander niet hoeft te begrijpen om de pijn te kunnen verwerken. Hoewel er op zielsniveau inzicht kan worden verkregen in karmische banden en zielscontracten, is het wel het lichaam en de persoonlijkheid die er ook doorheen gaan. Heb compassie voor jezelf. Je hoeft de ander niet te begrijpen, begrijp jezelf. Pas op als je hoog gevoelig bent. Dan voel je vaak mee met van alles omdat je ook diens perspectief kunt voelen. Maar wie voelt jou? Op licht komen motten af. Wees trouw aan je grenzen. Het is makkelijker om die te honoreren dan in jezelf terug te halen als je ze over gegaan bent. Verlies jezelf niet omdat je een ander wil bereiken. Keer naar binnen. Heb jezelf lief. . . . #zondag #weekend #liefde #projectie #transformatie #spiritualiteit #lichtwerk #innerlijkkind #spiritueel #mediteer #zelfzorg #ziel #energie #woorden #hsp #schrijfsel #werkenmetdezielenzo #gedachten #focus #aandacht #burnout #chantalcindy #bewustzijn #bewustleven #vorigelevens #regressie #universum #inzicht
zelfzorg <3 Happy Sunday!
Likes: 1
Posted at: 2019-11-17 11:00:27
<3 Happy Sunday!
zelfzorg • WALK EN TALK BALI STYLE 
Zojuist een hele mooie trekking gemaakt met een lokale gids in het prachtige Sidemen, Bali. 
Inspirerend om te zien en horen hoe mensen leven, spelen, werken, wassen en hun geloof uitoefenen. 
Bijna 20.000 stappen in de benen vandaag! 
Ik walk en talk lekker door! 🚶🏻‍♀️💕🌴🍃
En nu aan de nasi goreng. Nomnom!

#walkentalk #intermittentfasting #natuurel #terugnaarstart #backtobasic #natuur #wandelen #fun #inzichten #voeding #zelfzorg #coaching #nasigoreng #blijlijf #blijhoofd #indonesia #sidemen #realbali
Likes: 23
Posted at: 2019-11-17 10:50:23
• WALK EN TALK BALI STYLE Zojuist een hele mooie trekking gemaakt met een lokale gids in het prachtige Sidemen, Bali. Inspirerend om te zien en horen hoe mensen leven, spelen, werken, wassen en hun geloof uitoefenen. Bijna 20.000 stappen in de benen vandaag! Ik walk en talk lekker door! 🚶🏻‍♀️💕🌴🍃 En nu aan de nasi goreng. Nomnom! #walkentalk #intermittentfasting #natuurel #terugnaarstart #backtobasic #natuur #wandelen #fun #inzichten #voeding #zelfzorg #coaching #nasigoreng #blijlijf #blijhoofd #indonesia #sidemen #realbali
zelfzorg Lazy winter sunday morning.
Met zo'n bezigheid waarbij ik de tijd volledig vergeet😁. .
.
.
.
.
#natuurlijkvrouwzijn #lazysunday #doenwatjeleukvind #doenwaarjeblijvanwordt #zelfzorg #gewoonomdathetkan
Likes: 2
Posted at: 2019-11-17 09:54:39
Lazy winter sunday morning. Met zo'n bezigheid waarbij ik de tijd volledig vergeet😁. . . . . . #natuurlijkvrouwzijn #lazysunday #doenwatjeleukvind #doenwaarjeblijvanwordt #zelfzorg #gewoonomdathetkan
zelfzorg Je kunt er maar druk mee zijn..... 👉 Verlies jij jezelf ook in het overmatig geven aan anderen en in anderen willen helpen?
👉 Ben jij ook 'altijd' druk met of voor een ander?
👉 Ren jij met (naar het lijkt) tomeloze energie in de rondte van de ene activiteit naar de andere?
👉 Altijd vrolijk en goedgemutst naar anderen toe, terwijl je diep van binnen wel kunt huilen?
👉 Zeg je vaak 'ja' omdat je eigenlijk geen 'nee' durft te zeggen? ❓ Heb jij je weleens afgevraagd waarom je dat doet?
❓ Waarom je dat masker opzet voor de buitenwereld?
❓ Waarom je wel een schouder om op te steunen biedt aan een ander, en niet aan jezelf?
❓ Waarom je kiest voor drukte en ervoor zorgt dat je niet in alle rust even alleen kunt zijn?
❓ Dat je voorkomt om over je eigen 'gedoe' na te denken en er liever niet constructief mee aan de slag gaat?
❓ Dat je jezelf liever bezig houdt met (oppervlakkig) van alles en nog wat? 💫 En al weet je niet hoe, maar voel je diep van binnen wel dat het eigenlijk niet langer zo kan?
💫 Dat het tijd wordt dat je ook aan jezelf gaat denken?
💫 En aan jouw werkelijke kwaliteit van leven gaat werken?
💫 En wil jij ook onderweg naar méér regie, geluk & innerlijke rust in je leven? 
Weet dat dit echt kan!

Want wij helpen moedige vrouwen om een 'leven vol leven' te creëren door hoofd, hart en onderbuik in balans te brengen. Voor een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust.
Met onze 🌈 Kleur Je Leven Opnieuw In 🌈 Jaartraject kan ook jij jouw unieke Leven vol Leven realiseren.

Als je meer wilt weten, stuur ons dan een DM met een 🌈 en we nemen snel contact met je op. Dan gaan we vrijblijvend in gesprek om te kijken of wij de juiste match zijn voor jou!

Met liefde,
Jacqueline Verhoef & Sara de Vries 🌈 Kleur Je Leven Opnieuw In 🌈

#kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #transitie #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven
Likes: 2
Posted at: 2019-11-17 08:51:45
Je kunt er maar druk mee zijn..... 👉 Verlies jij jezelf ook in het overmatig geven aan anderen en in anderen willen helpen? 👉 Ben jij ook 'altijd' druk met of voor een ander? 👉 Ren jij met (naar het lijkt) tomeloze energie in de rondte van de ene activiteit naar de andere? 👉 Altijd vrolijk en goedgemutst naar anderen toe, terwijl je diep van binnen wel kunt huilen? 👉 Zeg je vaak 'ja' omdat je eigenlijk geen 'nee' durft te zeggen? ❓ Heb jij je weleens afgevraagd waarom je dat doet? ❓ Waarom je dat masker opzet voor de buitenwereld? ❓ Waarom je wel een schouder om op te steunen biedt aan een ander, en niet aan jezelf? ❓ Waarom je kiest voor drukte en ervoor zorgt dat je niet in alle rust even alleen kunt zijn? ❓ Dat je voorkomt om over je eigen 'gedoe' na te denken en er liever niet constructief mee aan de slag gaat? ❓ Dat je jezelf liever bezig houdt met (oppervlakkig) van alles en nog wat? 💫 En al weet je niet hoe, maar voel je diep van binnen wel dat het eigenlijk niet langer zo kan? 💫 Dat het tijd wordt dat je ook aan jezelf gaat denken? 💫 En aan jouw werkelijke kwaliteit van leven gaat werken? 💫 En wil jij ook onderweg naar méér regie, geluk & innerlijke rust in je leven? Weet dat dit echt kan! Want wij helpen moedige vrouwen om een 'leven vol leven' te creëren door hoofd, hart en onderbuik in balans te brengen. Voor een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust. Met onze 🌈 Kleur Je Leven Opnieuw In 🌈 Jaartraject kan ook jij jouw unieke Leven vol Leven realiseren. Als je meer wilt weten, stuur ons dan een DM met een 🌈 en we nemen snel contact met je op. Dan gaan we vrijblijvend in gesprek om te kijken of wij de juiste match zijn voor jou! Met liefde, Jacqueline Verhoef & Sara de Vries 🌈 Kleur Je Leven Opnieuw In 🌈 #kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #transitie #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven
zelfzorg Hallo zondag, wat ben je fijn! 
Opeens sliepen wij uit tot 8 uur, dat is in maanden niet gebeurd. We hadden het kennelijk nodig. Geen gekleurde luchten dus... wel rustig wakker worden met wat lekkers. Ik kreeg deze week 2 soorten nieuwe glutenvrije koekjes @zonnatura. Goofy is ook benieuwd naar de smaak 🤔😉
Vandaag is m’n echte vrije dag. Een dag zonder “moeten”. We gaan straks lekker de natuur in 🌿🐕👏🏼En daarna? Dat zien we nog! Ik heb ook een to do lijst liggen ja, maar die kan wel even wachten... 📝🙋🏼‍♀️ #opladen #selfcare #zondaggeluk
Likes: 24
Posted at: 2019-11-17 08:23:41
Hallo zondag, wat ben je fijn! Opeens sliepen wij uit tot 8 uur, dat is in maanden niet gebeurd. We hadden het kennelijk nodig. Geen gekleurde luchten dus... wel rustig wakker worden met wat lekkers. Ik kreeg deze week 2 soorten nieuwe glutenvrije koekjes @zonnatura. Goofy is ook benieuwd naar de smaak 🤔😉 Vandaag is m’n echte vrije dag. Een dag zonder “moeten”. We gaan straks lekker de natuur in 🌿🐕👏🏼En daarna? Dat zien we nog! Ik heb ook een to do lijst liggen ja, maar die kan wel even wachten... 📝🙋🏼‍♀️ #opladen #selfcare #zondaggeluk
zelfzorg Een voorproefje van de Adventkalender die loopt van 1 tot 31 december. Je staat stil bij die vier adventszondagen, de komst van het licht na midwinter, suggesties om tijd voor jezelf te nemen, iets kleins doen voor een ander en typische kerstbelevingen 🌟 Geschreven en getekend met pen en geschilderd met aquarel 🌈 €7,50 op papier inclusief verzenden en €5,00 in pdf! Leuk Sinterklaascadeautje, ze gaan vanaf donderdag 20 november op de post! 💌 Bestellen kan via app, facebook of insta berichtje of mail simone@denatuurverbinding.nl 🙂#sintcadeau #adventkalender #seizoenskalender #yule #kerst #sinterklaas #midwinter #zelfzorg #inkeer #rituelen #advent
Likes: 14
Posted at: 2019-11-17 08:05:08
Een voorproefje van de Adventkalender die loopt van 1 tot 31 december. Je staat stil bij die vier adventszondagen, de komst van het licht na midwinter, suggesties om tijd voor jezelf te nemen, iets kleins doen voor een ander en typische kerstbelevingen 🌟 Geschreven en getekend met pen en geschilderd met aquarel 🌈 €7,50 op papier inclusief verzenden en €5,00 in pdf! Leuk Sinterklaascadeautje, ze gaan vanaf donderdag 20 november op de post! 💌 Bestellen kan via app, facebook of insta berichtje of mail simone@denatuurverbinding.nl 🙂#sintcadeau #adventkalender #seizoenskalender #yule #kerst #sinterklaas #midwinter #zelfzorg #inkeer #rituelen #advent
zelfzorg When your body, mind and soul are healthy and harmonious, you will bring health and harmony to the world. Not by withdrawing from the world, but by being a healthy, living organ of the body of humanity ~ B.K.S. Iyengar⁠
⁠
⁠
Goed voor zowel je lichaam, geest als ziel zorgen is zo belangrijk. Zeker als je zwanger bent. Je draagt tenslotte een klein mensje in je, wat onwijs veel mee krijgt van wat jij als mama to be doet en ervaart. ⁠
⁠
Restorative Yoga kan je helpen om (niet alleen tijdens de zwangerschap) de verbinding te leggen tussen je lichaam, geest, ziel én baby! Door de diepe ontspanning voel je nog meer alle signalen die je lijf en je baby je geven. ⁠
⁠
Interesse? Ik heb nog een paar plekjes open voor 2019. Ook voor de niet zwangeren onder ons!⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#yogaquote #iyengar #iyengaryoga #yogavooriedereen #restorativeyoga #restorativeyogastudent #yogastudent #yogadocent #onhaasten #ontspanning #ontspanningsmoment #momentvoorjezelf #zelfzorg #zelfliefde #yogautrecht #yogadebilt #priveyoga #privateyoga #priveles #zwangerschapsyoga #zwanger2019 #zwangerschapsverlof #mamatobe #relaxedmama #mamafit #babybump #meditatie #luisternaarjelijf #bewustbewegen ⠀⁠
Likes: 11
Posted at: 2019-11-17 08:05:07
When your body, mind and soul are healthy and harmonious, you will bring health and harmony to the world. Not by withdrawing from the world, but by being a healthy, living organ of the body of humanity ~ B.K.S. Iyengar⁠ ⁠ ⁠ Goed voor zowel je lichaam, geest als ziel zorgen is zo belangrijk. Zeker als je zwanger bent. Je draagt tenslotte een klein mensje in je, wat onwijs veel mee krijgt van wat jij als mama to be doet en ervaart. ⁠ ⁠ Restorative Yoga kan je helpen om (niet alleen tijdens de zwangerschap) de verbinding te leggen tussen je lichaam, geest, ziel én baby! Door de diepe ontspanning voel je nog meer alle signalen die je lijf en je baby je geven. ⁠ ⁠ Interesse? Ik heb nog een paar plekjes open voor 2019. Ook voor de niet zwangeren onder ons!⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #yogaquote #iyengar #iyengaryoga #yogavooriedereen #restorativeyoga #restorativeyogastudent #yogastudent #yogadocent #onhaasten #ontspanning #ontspanningsmoment #momentvoorjezelf #zelfzorg #zelfliefde #yogautrecht #yogadebilt #priveyoga #privateyoga #priveles #zwangerschapsyoga #zwanger2019 #zwangerschapsverlof #mamatobe #relaxedmama #mamafit #babybump #meditatie #luisternaarjelijf #bewustbewegen ⠀⁠
zelfzorg • n i e u w e t i j d s k i n d j e •
Lieve mama, lieve vrouw,
mijn woord richt ik vanuit liefde graag tot jou.
•
Ik zie jou, ik hoor jou en ik weet hoe jij je voelt. Het was en ís nog altijd mijn eigen proces. Elke dag opnieuw.
•
Een kind dat weinig spreekt, boos lijkt te worden om niks, moeite heeft met eten en/of slapen en het lastig vindt om een weg te vinden in deze tijd, wil zo graag gehoord worden. Op een dieper laagje waar het wel lukt om woorden te geven aan wat er speelt.
Het wil jou net zo graag de antwoorden geven als dat jij ze wil ontvangen.
•
Aan ons de taak om bewust te worden tijdens het proces om zo een fijne omgeving te kunnen bieden aan het kind. Een veilige en liefdevolle omgeving, vanuit steun en begrip.
•
Daarnaast helpen wij om de wereld om ons heen meer inzicht te geven. Te leren hoe ze met een andere bril mag kijken, kan verzachten en vandaaruit begeleiden. Ze bewust wordt van onze nieuwetijds kindjes en ze leert hoe ze ermee om mag en kan gaan. •
Lieve mama, lieve vrouw,
deze woorden sprak ik vanuit liefde tegen jou. Ben vol compassie voor jezelf en verzacht. De weg is vol hobbels en elk inzicht geeft kracht om daar te gaan waarheen de weg ons leiden mag.
•
liefs,
Patricia ❤️
Likes: 44
Posted at: 2019-11-17 08:04:42
• n i e u w e t i j d s k i n d j e • Lieve mama, lieve vrouw, mijn woord richt ik vanuit liefde graag tot jou. • Ik zie jou, ik hoor jou en ik weet hoe jij je voelt. Het was en ís nog altijd mijn eigen proces. Elke dag opnieuw. • Een kind dat weinig spreekt, boos lijkt te worden om niks, moeite heeft met eten en/of slapen en het lastig vindt om een weg te vinden in deze tijd, wil zo graag gehoord worden. Op een dieper laagje waar het wel lukt om woorden te geven aan wat er speelt. Het wil jou net zo graag de antwoorden geven als dat jij ze wil ontvangen. • Aan ons de taak om bewust te worden tijdens het proces om zo een fijne omgeving te kunnen bieden aan het kind. Een veilige en liefdevolle omgeving, vanuit steun en begrip. • Daarnaast helpen wij om de wereld om ons heen meer inzicht te geven. Te leren hoe ze met een andere bril mag kijken, kan verzachten en vandaaruit begeleiden. Ze bewust wordt van onze nieuwetijds kindjes en ze leert hoe ze ermee om mag en kan gaan. • Lieve mama, lieve vrouw, deze woorden sprak ik vanuit liefde tegen jou. Ben vol compassie voor jezelf en verzacht. De weg is vol hobbels en elk inzicht geeft kracht om daar te gaan waarheen de weg ons leiden mag. • liefs, Patricia ❤️
zelfzorg Vergeet jezelf niet!⁠
⁠
#zelfzorg #quote #motivation #wolkjesquote #spreuk #zorgzaam #liefdegevenisliefdekrijgen
Likes: 51
Posted at: 2019-11-17 08:00:10
zelfzorg Dus...schoenen aan en wandelen.

#wandelen #zelfzorg #gezond #veerkracht #elkedag #genieten #buitenzijnisfijn
Likes: 11
Posted at: 2019-11-17 07:54:25
zelfzorg Mijn lichaam liet de laatste weken duidelijk voelen dat ik rust moest nemen, want ik heb hard gewerkt aan en in mijn onderneming de afgelopen maanden. Hoog tijd om er even tussenuit te knijpen. 
Ik vond het best moeilijk om dit ook effectief te doen, want: 'kan ik me dit wel veroorloven? Er is nog zoveel te doen en er is zo weinig tijd...' Je kent het wel, dat knagende gevoel.

Toch deden we het: enkele dagen onze vertrouwde omgeving achterlaten om te verblijven op een boerderij in Zeeland. Meer hebben mijn hond Lucy en ik niet nodig om even helemaal tot rust te komen. 
De stilte op de boerderij, de nabijheid van de zee, de fijne stadjes en de mooie natuur bleken ideaal te zijn om alles even los te laten. 
Lucy is een geweldige mentor. Ze laat me elke dag opnieuw zien hoe mooi het leven is als je die kleine momentjes pakt. Zij kan als geen ander telkens opnieuw genieten van het balletje dat gegooid wordt, van het ommetje in de zee dat ze maakt nadat ze de bal heeft gevangen en van de geurtjes die ze vindt op de bladeren in het bos. 
We kunnen zoveel leren van deze manier van leven van onze honden. Alles even loslaten, gewoon doen, niet teveel nadenken (en al zeker niet over het verleden of de toekomst), gewoon genieten van wat er nu is.
Telkens weer merk ik hoe bevrijdend dit is, want ja, net dan komen die leuke ideetjes en de inspiratie om dat ene ding waarop je vastloopt eens op een andere manier te gaan aanpakken. *diepe zucht* *dankbaar* *voldaan* 
Het was heerlijk! Exact wat we nodig hadden! Wij kunnen weer met nieuwe energie de laatste 1,5 maand van het jaar inzetten.

#theadmin8 #ondernemen #ondernemendevrouwen #groeien #verbinden #zelfzorg #mydogismymentor #inspiratie #lifeissimple #businesslife #groeieninbewustzijn #dankbaar #voldaan #zeeland #lovezeeland
Likes: 10
Posted at: 2019-11-17 07:27:53
Mijn lichaam liet de laatste weken duidelijk voelen dat ik rust moest nemen, want ik heb hard gewerkt aan en in mijn onderneming de afgelopen maanden. Hoog tijd om er even tussenuit te knijpen. Ik vond het best moeilijk om dit ook effectief te doen, want: 'kan ik me dit wel veroorloven? Er is nog zoveel te doen en er is zo weinig tijd...' Je kent het wel, dat knagende gevoel. Toch deden we het: enkele dagen onze vertrouwde omgeving achterlaten om te verblijven op een boerderij in Zeeland. Meer hebben mijn hond Lucy en ik niet nodig om even helemaal tot rust te komen. De stilte op de boerderij, de nabijheid van de zee, de fijne stadjes en de mooie natuur bleken ideaal te zijn om alles even los te laten. Lucy is een geweldige mentor. Ze laat me elke dag opnieuw zien hoe mooi het leven is als je die kleine momentjes pakt. Zij kan als geen ander telkens opnieuw genieten van het balletje dat gegooid wordt, van het ommetje in de zee dat ze maakt nadat ze de bal heeft gevangen en van de geurtjes die ze vindt op de bladeren in het bos. We kunnen zoveel leren van deze manier van leven van onze honden. Alles even loslaten, gewoon doen, niet teveel nadenken (en al zeker niet over het verleden of de toekomst), gewoon genieten van wat er nu is. Telkens weer merk ik hoe bevrijdend dit is, want ja, net dan komen die leuke ideetjes en de inspiratie om dat ene ding waarop je vastloopt eens op een andere manier te gaan aanpakken. *diepe zucht* *dankbaar* *voldaan* Het was heerlijk! Exact wat we nodig hadden! Wij kunnen weer met nieuwe energie de laatste 1,5 maand van het jaar inzetten. #theadmin8 #ondernemen #ondernemendevrouwen #groeien #verbinden #zelfzorg #mydogismymentor #inspiratie #lifeissimple #businesslife #groeieninbewustzijn #dankbaar #voldaan #zeeland #lovezeeland
zelfzorg Wist je dat er essentiële oliën zijn met verwarmende eigenschappen?⁠
Dit zijn vaak essentiële oliën die afkomstig zijn uit kruiden.⁠
Denk bijvoorbeeld aan essentiële olie van tijm, oregano, gember of kaneel.⁠
Die verwarmende oliën kun je combineren met bijvoorbeeld een citrusolie zoals mandarijn of andere essentiële oliën die bij jou passen.⁠
⁠
Lekker om onder je voeten te smeren als ze zijn opgelost in een basisolie ❤. ⁠
⁠
⁠📷 @littlestyleguide.elise ⁠
⁠
Likes: 10
Posted at: 2019-11-17 07:27:10
Wist je dat er essentiële oliën zijn met verwarmende eigenschappen?⁠ Dit zijn vaak essentiële oliën die afkomstig zijn uit kruiden.⁠ Denk bijvoorbeeld aan essentiële olie van tijm, oregano, gember of kaneel.⁠ Die verwarmende oliën kun je combineren met bijvoorbeeld een citrusolie zoals mandarijn of andere essentiële oliën die bij jou passen.⁠ ⁠ Lekker om onder je voeten te smeren als ze zijn opgelost in een basisolie ❤. ⁠ ⁠ ⁠📷 @littlestyleguide.elise ⁠ ⁠
zelfzorg Meer kiezen uit eigenbelang.
⠀⠀⠀ ⠀
Dat is wat je mag doen als je meer uit jezelf wil leren halen; jezelf echt zien als bron van overvloed.
⠀⠀⠀ ⠀
Waar start je?
⠀⠀⠀ ⠀
Misschien is dit een open deur voor je, misschien ook niet; het begint allemaal bij jou.
⠀⠀⠀ ⠀
Ik geloof dat de vrouw haar wil werkelijkheid maakt als ze erkent wie ze is.
⠀⠀⠀ ⠀
Dat betekent onder andere dat je mag zorgen voor een positief zelfbeeld en voor jezelf mag erkennen wat je allemaal verlangt.
⠀⠀⠀ ⠀
Dat betekent tegelijkertijd dat je geen genoegen meer neemt met minder.
⠀⠀⠀ ⠀
Neem bv de dynamiek binnen je relatie en de weerslag hiervan op jou. Wat kun je doen om weer oprecht blij thuis te komen en om niet langer te blijven rondlopen met het gevoel dat je er alleen voor staat?
⠀⠀⠀ ⠀
Of denk aan je kind dat steeds niet door slaapt of over jouw grenzen heen gaat waardoor jij de overtreffende trap van moe bent.
⠀⠀⠀ ⠀
Je wilt weer energie hebben, die gezellige partner zijn en de liefdevolle moeder.
⠀⠀⠀ ⠀
Door samen te kijken naar de spiegels van je gezinsleven ontdek je de parels die jou de groei brengen waar je zo naar verlangt.
⠀⠀⠀ ⠀
Misschien gaat op persoonlijk vlak alles van een leien dak en merk je juist zakelijk dat je je waarde meer voor jezelf in mag zetten.
⠀⠀⠀ ⠀
Je voelt dat je meer kunt in je onderneming of carrière; je verzandt alleen steeds in wat anderen doen in plaats van je eigen koers te bepalen.
⠀⠀⠀ ⠀
Je eigen pot met goud heb je nog niet gevonden en steeds is er iets wat je bij jezelf weg haalt waardoor je niet doet wat je wilt doen.
⠀⠀⠀ ⠀
Herkenbaar? Het goede nieuws is dat je dit kunt veranderen en het is makkelijker dan je denkt. Lees het in de blog via de link @maikemaessen #jijop1 #zelfzorg
Likes: 36
Posted at: 2019-11-17 06:57:24
Meer kiezen uit eigenbelang. ⠀⠀⠀ ⠀ Dat is wat je mag doen als je meer uit jezelf wil leren halen; jezelf echt zien als bron van overvloed. ⠀⠀⠀ ⠀ Waar start je? ⠀⠀⠀ ⠀ Misschien is dit een open deur voor je, misschien ook niet; het begint allemaal bij jou. ⠀⠀⠀ ⠀ Ik geloof dat de vrouw haar wil werkelijkheid maakt als ze erkent wie ze is. ⠀⠀⠀ ⠀ Dat betekent onder andere dat je mag zorgen voor een positief zelfbeeld en voor jezelf mag erkennen wat je allemaal verlangt. ⠀⠀⠀ ⠀ Dat betekent tegelijkertijd dat je geen genoegen meer neemt met minder. ⠀⠀⠀ ⠀ Neem bv de dynamiek binnen je relatie en de weerslag hiervan op jou. Wat kun je doen om weer oprecht blij thuis te komen en om niet langer te blijven rondlopen met het gevoel dat je er alleen voor staat? ⠀⠀⠀ ⠀ Of denk aan je kind dat steeds niet door slaapt of over jouw grenzen heen gaat waardoor jij de overtreffende trap van moe bent. ⠀⠀⠀ ⠀ Je wilt weer energie hebben, die gezellige partner zijn en de liefdevolle moeder. ⠀⠀⠀ ⠀ Door samen te kijken naar de spiegels van je gezinsleven ontdek je de parels die jou de groei brengen waar je zo naar verlangt. ⠀⠀⠀ ⠀ Misschien gaat op persoonlijk vlak alles van een leien dak en merk je juist zakelijk dat je je waarde meer voor jezelf in mag zetten. ⠀⠀⠀ ⠀ Je voelt dat je meer kunt in je onderneming of carrière; je verzandt alleen steeds in wat anderen doen in plaats van je eigen koers te bepalen. ⠀⠀⠀ ⠀ Je eigen pot met goud heb je nog niet gevonden en steeds is er iets wat je bij jezelf weg haalt waardoor je niet doet wat je wilt doen. ⠀⠀⠀ ⠀ Herkenbaar? Het goede nieuws is dat je dit kunt veranderen en het is makkelijker dan je denkt. Lees het in de blog via de link @maikemaessen #jijop1 #zelfzorg
zelfzorg 🍁 Inspiratie nodig voor een heerlijk en gezond ontbijtje? Probeer deze hormoonproof chiapudding eens!
..
Wat heb je nodig?
🍊 Chiazaad (20 gram)
🍊 Havermout (30 gram)
🍊 Kokos yoghurt (@mylove.mylife.vegan)
🍊 Ongezoete amandelmelk (@alpro)
🍊 Mandarijn
🍊 85% pure chocola
..
Hoe maak je het?
🌟 doe de chiazaad, havermout, 3 eetlepels kokosyoghurt en een scheut amandelmelk in een kommetje
🌟 roer dit allemaal goed door elkaar
🌟 zet het mengsel minimaal 3 uren in de koelkast (dan wordt het echt puddingachtig)
🌟 doe er een mandarijntje overheen met wat kokosyoghurt en pure chocola
🌟 genieten maar!
..
Wanneer je je aanmeld voor een consult bij mij, ontvang je een E-book met nog veeeel meer heerlijke hormoonproof recepten. Kijk voor meer informatie op www.jouwhormonen.nl.
..
Fijne dag lieve allemaal xx
..
#hormonen #hormoonbalans #hormoneninbalans #jouwhormonen #hormonehealth #hormonebalance #voeding #ontbijt #chiapudding #genieten #mandarijn #kokosyoghurt #chiazaad #havermout #recepten #chocolade #balans #herfst #zondag #weekend #inspiratie #lekkerengezond #onbewerkt #gezondontbijt #bewustleven #lekkereten #geluk #zelfzorg #vrouwen #kleuren
Likes: 54
Posted at: 2019-11-17 06:48:10
🍁 Inspiratie nodig voor een heerlijk en gezond ontbijtje? Probeer deze hormoonproof chiapudding eens! .. Wat heb je nodig? 🍊 Chiazaad (20 gram) 🍊 Havermout (30 gram) 🍊 Kokos yoghurt (@mylove.mylife.vegan) 🍊 Ongezoete amandelmelk (@alpro) 🍊 Mandarijn 🍊 85% pure chocola .. Hoe maak je het? 🌟 doe de chiazaad, havermout, 3 eetlepels kokosyoghurt en een scheut amandelmelk in een kommetje 🌟 roer dit allemaal goed door elkaar 🌟 zet het mengsel minimaal 3 uren in de koelkast (dan wordt het echt puddingachtig) 🌟 doe er een mandarijntje overheen met wat kokosyoghurt en pure chocola 🌟 genieten maar! .. Wanneer je je aanmeld voor een consult bij mij, ontvang je een E-book met nog veeeel meer heerlijke hormoonproof recepten. Kijk voor meer informatie op www.jouwhormonen.nl. .. Fijne dag lieve allemaal xx .. #hormonen #hormoonbalans #hormoneninbalans #jouwhormonen #hormonehealth #hormonebalance #voeding #ontbijt #chiapudding #genieten #mandarijn #kokosyoghurt #chiazaad #havermout #recepten #chocolade #balans #herfst #zondag #weekend #inspiratie #lekkerengezond #onbewerkt #gezondontbijt #bewustleven #lekkereten #geluk #zelfzorg #vrouwen #kleuren
zelfzorg Ben jij gek op tekenen? Dan kom ik graag in contact met jou! Ik ben net gestart met het ontwikkelen van een werkboekje over stoppen met zelfbeschadiging. Ik gebruik hiervoor mijn eigen ervaring en verzamel ervaringsverhalen van anderen. Het zal dus ontwikkeld worden door lotgenoten, vóór lotgenoten. Het bundelen van vele ervaringsverhalen is de kracht van dit project. Van elkaar kunnen we namelijk leren. Ook kunnen we elkaar helpen te groeien, elkaar motiveren en hoop bieden. De bedoeling is dat het werkboekje als ondersteuning kan werken voor mensen in hun herstelproces rondom zelfbeschadiging. Ik zou het leuk vinden als er passende tekeningen bij de opdrachten en teksten in het boekje komen te staan. Ik zoek dus iemand die mijn project van illustraties kan voorzien. Ben jij iemand, of ken jij iemand die enthousiast is om aan mijn project mee te werken? Iemand die gemotiveerd en enthousiast is geraakt van dit project? Laat dan zeker wat van je horen!
#beawarriornotaworrier #zebra #strepen #streepjesreis #streepjesjourney #mijnreis #reismee #myjourney #mentalillness #recovery #zelfbeschadiging #samensterkzonderstigma #zebrapower #zebraarmy #warrior #zebraonthewaystory #zelfzorg #open #psychisch #taboe #bewustekeuze #krachtenbundelen #automutilatie #ervaring #illustratie #illustreren #tekenen #enthousiast
Likes: 23
Posted at: 2019-11-16 21:37:23
Ben jij gek op tekenen? Dan kom ik graag in contact met jou! Ik ben net gestart met het ontwikkelen van een werkboekje over stoppen met zelfbeschadiging. Ik gebruik hiervoor mijn eigen ervaring en verzamel ervaringsverhalen van anderen. Het zal dus ontwikkeld worden door lotgenoten, vóór lotgenoten. Het bundelen van vele ervaringsverhalen is de kracht van dit project. Van elkaar kunnen we namelijk leren. Ook kunnen we elkaar helpen te groeien, elkaar motiveren en hoop bieden. De bedoeling is dat het werkboekje als ondersteuning kan werken voor mensen in hun herstelproces rondom zelfbeschadiging. Ik zou het leuk vinden als er passende tekeningen bij de opdrachten en teksten in het boekje komen te staan. Ik zoek dus iemand die mijn project van illustraties kan voorzien. Ben jij iemand, of ken jij iemand die enthousiast is om aan mijn project mee te werken? Iemand die gemotiveerd en enthousiast is geraakt van dit project? Laat dan zeker wat van je horen! #beawarriornotaworrier #zebra #strepen #streepjesreis #streepjesjourney #mijnreis #reismee #myjourney #mentalillness #recovery #zelfbeschadiging #samensterkzonderstigma #zebrapower #zebraarmy #warrior #zebraonthewaystory #zelfzorg #open #psychisch #taboe #bewustekeuze #krachtenbundelen #automutilatie #ervaring #illustratie #illustreren #tekenen #enthousiast
zelfzorg You do not just wake up and become the butterfly.

Growth is a proces 🦋💫 .
.
.
.
#persoonlijkegroei #transformatie #nieuwbegin #samsara #hypnose kan je er bij helpen #zelfzorg
Likes: 6
Posted at: 2019-11-16 20:41:09
You do not just wake up and become the butterfly. Growth is a proces 🦋💫 . . . . #persoonlijkegroei #transformatie #nieuwbegin #samsara #hypnose kan je er bij helpen #zelfzorg
zelfzorg Hey allemaal, ik wil jullie vragen of jullie het ook zien zitten om onze krachten te bundelen! Ik wil een document maken met daarin informatie en opdrachten, die ondersteunend kunnen zijn voor mensen die willen stoppen met zelfbeschadiging. Het document is bedoeld voor mensen die zichzelf beschadigen om te kunnen ontdekken of ze eraan toe zijn om te stoppen met zelfbeschadigend gedrag. Ook wil ik hen aan het denken zetten hoe ze goed voorbereid kunnen beginnen met stoppen, wat zij nodig hebben om gestopt te kunnen blijven en wat zij kunnen doen bij een terugval. Het document moet gericht zijn op herstel en bomvol tips en ervaringen zitten van mensen die zichzelf beschadigen, of beschadigd hebben. Nou is mijn vraag of jullie met mij willen delen wat jullie helpt gestopt te blijven. Ook zou ik graag willen weten of jullie opdrachten kunnen bedenken die anderen kunnen maken, zodat zij bewust kunnen stilstaan bij hun herstel. Verder zou ik willen vragen of jullie uit persoonlijke ervaring tips hebben wat jou helpt jezelf niet te beschadigen, zodat we mensen dit kunnen meegeven. Wil jij jouw ervaring met mij delen? Stuur mij dan een pb'tje. Het delen van jouw ervaring zou veel kunnen bijdragen. Ik heb dan een aantal vragen die je voor mij zou kunnen beantwoorden. Alle ervaringsverhalen zijn heel erg welkom! Door alle informatie en ervaringen die ik verzamel te bundelen, hoop ik een document op te stellen dat ondersteunend kan zijn in anderen hun herstel. Ik hoop dit document te kunnen delen, zodat anderen kunnen leren van onze ervaringen. Ook hoop ik mensen hiermee te motiveren te stoppen met het beschadigen van zichzelf, of dit gedrag te beperken. Als laatste zou het mooi meegenomen zijn, als het mensen hoop biedt dat stoppen mogelijk is. Samen staan we namelijk veel sterker! Hopelijk zie ik jullie berichtjes tegemoet! 
#beawarriornotaworrier #zebra #strepen #streepjesreis #streepjesjourney #mijnreis #reismee #myjourney #ptss #pestverleden #autisme #mentalillness #recovery #zelfbeschadiging #samensterkzonderstigma #zebrapower #zebraarmy #floaton #warrior #zebraonthewaystory #zelfzorg #open #psychisch #taboe #bewustekeuze #krachtenbundelen #automutilatie #ervaring
Likes: 33
Posted at: 2019-11-16 20:11:37
Hey allemaal, ik wil jullie vragen of jullie het ook zien zitten om onze krachten te bundelen! Ik wil een document maken met daarin informatie en opdrachten, die ondersteunend kunnen zijn voor mensen die willen stoppen met zelfbeschadiging. Het document is bedoeld voor mensen die zichzelf beschadigen om te kunnen ontdekken of ze eraan toe zijn om te stoppen met zelfbeschadigend gedrag. Ook wil ik hen aan het denken zetten hoe ze goed voorbereid kunnen beginnen met stoppen, wat zij nodig hebben om gestopt te kunnen blijven en wat zij kunnen doen bij een terugval. Het document moet gericht zijn op herstel en bomvol tips en ervaringen zitten van mensen die zichzelf beschadigen, of beschadigd hebben. Nou is mijn vraag of jullie met mij willen delen wat jullie helpt gestopt te blijven. Ook zou ik graag willen weten of jullie opdrachten kunnen bedenken die anderen kunnen maken, zodat zij bewust kunnen stilstaan bij hun herstel. Verder zou ik willen vragen of jullie uit persoonlijke ervaring tips hebben wat jou helpt jezelf niet te beschadigen, zodat we mensen dit kunnen meegeven. Wil jij jouw ervaring met mij delen? Stuur mij dan een pb'tje. Het delen van jouw ervaring zou veel kunnen bijdragen. Ik heb dan een aantal vragen die je voor mij zou kunnen beantwoorden. Alle ervaringsverhalen zijn heel erg welkom! Door alle informatie en ervaringen die ik verzamel te bundelen, hoop ik een document op te stellen dat ondersteunend kan zijn in anderen hun herstel. Ik hoop dit document te kunnen delen, zodat anderen kunnen leren van onze ervaringen. Ook hoop ik mensen hiermee te motiveren te stoppen met het beschadigen van zichzelf, of dit gedrag te beperken. Als laatste zou het mooi meegenomen zijn, als het mensen hoop biedt dat stoppen mogelijk is. Samen staan we namelijk veel sterker! Hopelijk zie ik jullie berichtjes tegemoet! #beawarriornotaworrier #zebra #strepen #streepjesreis #streepjesjourney #mijnreis #reismee #myjourney #ptss #pestverleden #autisme #mentalillness #recovery #zelfbeschadiging #samensterkzonderstigma #zebrapower #zebraarmy #floaton #warrior #zebraonthewaystory #zelfzorg #open #psychisch #taboe #bewustekeuze #krachtenbundelen #automutilatie #ervaring
zelfzorg #datenight.

Met de schoonouders, maar dat is helemaal niet erg. We kunnen het heel goed met elkaar vinden en gaan vanavond uit eten in The Table. Geen alledaags restaurant, maar eentje met een vaste menu. Ik ben énorm benieuwd.

De kindjes, die blijven thuis met moeke zodat ze in hun eigen bedje kunnen slapen. Voor Lou maak ik me niet al te veel zorgen. Vik daarentegen, die gaat niet zo graag slapen, maar dat is mijn zorg niet. Haha, wat maak ik mezelf wijs, natuurlijk maak ik me daar wel een beetje zorgen in. Maar we gaan vanavond ook echt genieten. Van het gezelschap, het eten en de wijn.

P.S. Kleedje komt van bij @bobo_tremelo_erpemere en kousen van de @lidlbelgium.

#uiteten #kinderloos #schoonouders #broertjes #vikvc #louvc #thetable #restaurant #menu #zelfzorg #babysit #opstap #wijn #lekkereten #gezelschap #mamazijn #eerlijkmoederschap #oudersvannu #grotebroer #kleinebroer #zoontjes #liefde #knuffel #trots.
Likes: 269
Posted at: 2019-11-16 18:58:32
#datenight. Met de schoonouders, maar dat is helemaal niet erg. We kunnen het heel goed met elkaar vinden en gaan vanavond uit eten in The Table. Geen alledaags restaurant, maar eentje met een vaste menu. Ik ben énorm benieuwd. De kindjes, die blijven thuis met moeke zodat ze in hun eigen bedje kunnen slapen. Voor Lou maak ik me niet al te veel zorgen. Vik daarentegen, die gaat niet zo graag slapen, maar dat is mijn zorg niet. Haha, wat maak ik mezelf wijs, natuurlijk maak ik me daar wel een beetje zorgen in. Maar we gaan vanavond ook echt genieten. Van het gezelschap, het eten en de wijn. P.S. Kleedje komt van bij @bobo_tremelo_erpemere en kousen van de @lidlbelgium. #uiteten #kinderloos #schoonouders #broertjes #vikvc #louvc #thetable #restaurant #menu #zelfzorg #babysit #opstap #wijn #lekkereten #gezelschap #mamazijn #eerlijkmoederschap #oudersvannu #grotebroer #kleinebroer #zoontjes #liefde #knuffel #trots.
zelfzorg Winters stoofpotje om innerlijk op te warmen. 
Wist je dat je met de juiste voeding verschillende ziektes kunt vermijden?
Wist je dat het mogelijk is dat jij andere voeding nodig hebt dan je partner, broer, vriendin...om gezond te worden en te blijven?
Wil jij ook weten welke voeding voor jou het beste is op dit moment?
Kom dan langs voor advies of hoe de website en Facebook in de gaten. Coming soon: workshop over Chinese voedingsleer
 #massageavedepaso #Chinesevoedingsleer #iloveTCM #zelfzorg
Likes: 7
Posted at: 2019-11-16 18:42:01
Winters stoofpotje om innerlijk op te warmen. Wist je dat je met de juiste voeding verschillende ziektes kunt vermijden? Wist je dat het mogelijk is dat jij andere voeding nodig hebt dan je partner, broer, vriendin...om gezond te worden en te blijven? Wil jij ook weten welke voeding voor jou het beste is op dit moment? Kom dan langs voor advies of hoe de website en Facebook in de gaten. Coming soon: workshop over Chinese voedingsleer #massageavedepaso #Chinesevoedingsleer #iloveTCM #zelfzorg
zelfzorg ❤ Ik ben genoeg ❤

Ik neem je graag mee in het proces van de ontwikkeling van mijn twee nieuwe sets Krachtkaarten Met Caracter! Ik ben er zó opgewonden over! Er komt een kaartenset voor volwassenen en een bijpassende set voor kinderen.

Dit is de eerste affirmatie van de nieuwe set voor volwassenen. Een kleurrijke set, waarbij de kleuren (en de thema's) van de zeven chakra's de basis zullen vormen. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Ik ben genoeg. Door ervaringen met name tijdens je jeugd ontwikkel je overlevingsmechanismen en patronen. Jezelf in mindere of meerdere mate verliezen kan daar een gevolg van zijn, omdat je niet meer leeft vanuit je eigen essentie, maar meer vanuit de verwachtingen van anderen.

Het besef dat je genoeg bent zoals je bent, met al je kwaliteiten en gebreken en dat je niet meer tegen het leven hoeft te 'vechten', maar gewoon in de flow van de dag mee mag gaan, geeft een intens gevoel van bevrijding.

#gedachtenkracht #mindset #mindful #mindfulness #positiefdenken #positievepsychologie #positiviteit #affirmaties #positieveaffirmaties #zelfliefde #zelfzorg #bewustwording #kaartenset #coachkaarten #krachtkaarten #affirmatiekaarten #carddeck #coaching #levenscoach #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #girlbossnl #ondernemendevrouwen #zelfvertrouwen #leefjemooisteleven #zelfcompassie #bewusterleven #ikbengenoeg #chakras #chakrapsychologie via @preview.app
Likes: 42
Posted at: 2019-11-16 17:11:31
❤ Ik ben genoeg ❤ Ik neem je graag mee in het proces van de ontwikkeling van mijn twee nieuwe sets Krachtkaarten Met Caracter! Ik ben er zó opgewonden over! Er komt een kaartenset voor volwassenen en een bijpassende set voor kinderen. Dit is de eerste affirmatie van de nieuwe set voor volwassenen. Een kleurrijke set, waarbij de kleuren (en de thema's) van de zeven chakra's de basis zullen vormen. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Ik ben genoeg. Door ervaringen met name tijdens je jeugd ontwikkel je overlevingsmechanismen en patronen. Jezelf in mindere of meerdere mate verliezen kan daar een gevolg van zijn, omdat je niet meer leeft vanuit je eigen essentie, maar meer vanuit de verwachtingen van anderen. Het besef dat je genoeg bent zoals je bent, met al je kwaliteiten en gebreken en dat je niet meer tegen het leven hoeft te 'vechten', maar gewoon in de flow van de dag mee mag gaan, geeft een intens gevoel van bevrijding. #gedachtenkracht #mindset #mindful #mindfulness #positiefdenken #positievepsychologie #positiviteit #affirmaties #positieveaffirmaties #zelfliefde #zelfzorg #bewustwording #kaartenset #coachkaarten #krachtkaarten #affirmatiekaarten #carddeck #coaching #levenscoach #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #girlbossnl #ondernemendevrouwen #zelfvertrouwen #leefjemooisteleven #zelfcompassie #bewusterleven #ikbengenoeg #chakras #chakrapsychologie via @preview.app
zelfzorg Hopelijk hebben jullie allemaal een heel fijn weekend. 
Ik heb een hele dag mogen delen met de liefste vriendin ooit ❤️ Nu treinen naar een familie etentje en morgen laat ik een nieuwe aflevering op jullie los ✨

#allesisliefde #zelfzorg #dankbaar
Likes: 1
Posted at: 2019-11-16 16:39:38
Hopelijk hebben jullie allemaal een heel fijn weekend. Ik heb een hele dag mogen delen met de liefste vriendin ooit ❤️ Nu treinen naar een familie etentje en morgen laat ik een nieuwe aflevering op jullie los ✨ #allesisliefde #zelfzorg #dankbaar
zelfzorg 𝑱𝒆 𝒉𝒐𝒆𝒇𝒕 𝒉𝒆𝒕 𝒏𝒊𝒆𝒕 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏 𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒆𝒏, 𝒘𝒆𝒍 𝒛𝒆𝒍𝒇. 💙
.
.
Heb jij soms moeite met hulp vragen aan anderen? Of heb je het gevoel dat je alles zelf moet kunnen/doen? .
.
Het kan helpen om dit te bespreken met iemand in je omgeving die je vertrouwt. 𝑷𝒓𝒂𝒂𝒕 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒂𝒕 𝒆𝒓 𝒊𝒏 𝒋𝒆 𝒐𝒎𝒈𝒂𝒂𝒕 𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒆𝒍 𝒋𝒆 𝒈𝒆𝒗𝒐𝒆𝒍. Zo zorg je ervoor dat anderen de kans krijgen om jou beter te leren begrijpen en sta je er minder alleen in.
.
.
Lukt het jou om hulp te vragen als iets even niet gaat? ✨
.
.
Liefs,
Marcella 💙
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hartvooruit #coach #coaching #training #zelfliefde #tips #inspiratie #zelfvertrouwen #selfcare #zelfcompassie #vertrouwen #levenslessen #zelfzorg #ontspanning #perfectionisme #psychologie #gevoelens #delen #flow #zelfhulp #leven #Delft #quotes #eerlijk #samen #zelfontwikkeling #praten #ikbenopen #openup #heyhetisoke
Likes: 19
Posted at: 2019-11-16 16:01:31
𝑱𝒆 𝒉𝒐𝒆𝒇𝒕 𝒉𝒆𝒕 𝒏𝒊𝒆𝒕 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏 𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒆𝒏, 𝒘𝒆𝒍 𝒛𝒆𝒍𝒇. 💙 . . Heb jij soms moeite met hulp vragen aan anderen? Of heb je het gevoel dat je alles zelf moet kunnen/doen? . . Het kan helpen om dit te bespreken met iemand in je omgeving die je vertrouwt. 𝑷𝒓𝒂𝒂𝒕 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒘𝒂𝒕 𝒆𝒓 𝒊𝒏 𝒋𝒆 𝒐𝒎𝒈𝒂𝒂𝒕 𝒆𝒏 𝒅𝒆𝒆𝒍 𝒋𝒆 𝒈𝒆𝒗𝒐𝒆𝒍. Zo zorg je ervoor dat anderen de kans krijgen om jou beter te leren begrijpen en sta je er minder alleen in. . . Lukt het jou om hulp te vragen als iets even niet gaat? ✨ . . Liefs, Marcella 💙 . . . . . . . . . . #hartvooruit #coach #coaching #training #zelfliefde #tips #inspiratie #zelfvertrouwen #selfcare #zelfcompassie #vertrouwen #levenslessen #zelfzorg #ontspanning #perfectionisme #psychologie #gevoelens #delen #flow #zelfhulp #leven #Delft #quotes #eerlijk #samen #zelfontwikkeling #praten #ikbenopen #openup #heyhetisoke
zelfzorg De toon van het hart. 
Wanneer heb jij voor het laatst geluisterd naar je hart. In tegenstelling van je hoofd die schreeuwt fluistert je hart. Als je naar je onderbuik je hara (baarmoeder) wilt luisteren zul je nog meer moeten verstillen. 
Vandaag een fantastische sessie mogen begeleiden. Het is echt super gaaf (woorden schieten te kort) om te zien hoe iemand jaar vleugels uitslaat en zichzelf bevrijd. ❤

Een diepe verbinding met zelf en het leven. Op deze manier spiritualiteit bedrijven. Het leven is een #spirituele reis. 
Wat heeft jou binnenste je te vertellen? 
#zelfzorg #zelfliefde #liefde #sjamanisme #holistischcoach #coaching #lifecoaching #fitmom #fitistheshit #michelledoetfit #flow #levenskracht #leven
Likes: 22
Posted at: 2019-11-16 15:52:36
De toon van het hart. Wanneer heb jij voor het laatst geluisterd naar je hart. In tegenstelling van je hoofd die schreeuwt fluistert je hart. Als je naar je onderbuik je hara (baarmoeder) wilt luisteren zul je nog meer moeten verstillen. Vandaag een fantastische sessie mogen begeleiden. Het is echt super gaaf (woorden schieten te kort) om te zien hoe iemand jaar vleugels uitslaat en zichzelf bevrijd. ❤ Een diepe verbinding met zelf en het leven. Op deze manier spiritualiteit bedrijven. Het leven is een #spirituele reis. Wat heeft jou binnenste je te vertellen? #zelfzorg #zelfliefde #liefde #sjamanisme #holistischcoach #coaching #lifecoaching #fitmom #fitistheshit #michelledoetfit #flow #levenskracht #leven
zelfzorg DIY: do it yourself...pepernoten!!! Zo de Sint is er weer. Dat betekent pepernoten en chocoladeletters! 
Leuk om met je kinderen te doen is zelf pepernoten maken. Je hebt samen contact, kunt zelf grip houden op de suikers, hebt niet de nadelen van bewerkt eten én je leert jouw kids een en ander over koken. Superleuk om te doen met elkaar!

Nodig: 200 gram bloem - 2 eetlepels bakpoeder- 50 gram rietsuiker- 50 gram bruine basterdsuiker- 2,5 eetlepel speculaaskruiden- snufje zout- 100 gram boter op kamertemperatuur- 3 tot 4 eetlepels melk - bakpapier 
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem met bakpoeder, zout, de suikers en de speculaaskruiden. Meng dit. Voeg de boter toe; er ontstaat nu een korrelig deeg. Voeg de melk toe: hoe minder melk hoe knapperiger de pepernoot wordt. 
Maak 50 balletjes ter grootte van een knikker, leg ze op een vel bakpapier die op de bakplaat ligt. Druk ze zacht in de vorm van een pepernoot. Doe de bakplaat in de oven en bak de pepernoten gaar in 15 tot 20 minuten. Let op: ze worden pas knapperig als ze helemaal afgekoeld zijn!
Je kunt er nog voor kiezen om hele kleine schaafsels of stukjes witte of pure chocolade door het deeg te doen.
Eet smakelijk 😋
#recept #pepernoten #sinterklaas #kokenmetkinderen #pepernoot #strooigoed #gezinsleven #samenbakken #gezondeten #zelfzorg #samenzijn #feestdagen #leefstijlverandering #leefstijl #dutchfoodie #recepten #liefzijnvoorelkaar
Likes: 9
Posted at: 2019-11-16 15:46:49
DIY: do it yourself...pepernoten!!! Zo de Sint is er weer. Dat betekent pepernoten en chocoladeletters! Leuk om met je kinderen te doen is zelf pepernoten maken. Je hebt samen contact, kunt zelf grip houden op de suikers, hebt niet de nadelen van bewerkt eten én je leert jouw kids een en ander over koken. Superleuk om te doen met elkaar! Nodig: 200 gram bloem - 2 eetlepels bakpoeder- 50 gram rietsuiker- 50 gram bruine basterdsuiker- 2,5 eetlepel speculaaskruiden- snufje zout- 100 gram boter op kamertemperatuur- 3 tot 4 eetlepels melk - bakpapier Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem met bakpoeder, zout, de suikers en de speculaaskruiden. Meng dit. Voeg de boter toe; er ontstaat nu een korrelig deeg. Voeg de melk toe: hoe minder melk hoe knapperiger de pepernoot wordt. Maak 50 balletjes ter grootte van een knikker, leg ze op een vel bakpapier die op de bakplaat ligt. Druk ze zacht in de vorm van een pepernoot. Doe de bakplaat in de oven en bak de pepernoten gaar in 15 tot 20 minuten. Let op: ze worden pas knapperig als ze helemaal afgekoeld zijn! Je kunt er nog voor kiezen om hele kleine schaafsels of stukjes witte of pure chocolade door het deeg te doen. Eet smakelijk 😋 #recept #pepernoten #sinterklaas #kokenmetkinderen #pepernoot #strooigoed #gezinsleven #samenbakken #gezondeten #zelfzorg #samenzijn #feestdagen #leefstijlverandering #leefstijl #dutchfoodie #recepten #liefzijnvoorelkaar
zelfzorg Vandaag het nieuwe product 'Thermo repair' van Jean Paul Myne mogen testen bij @haarinstituut_hasselt. 
Goed zorgen voor zowel je binnen als je buitenkant is zo belangrijk! Ben super dankbaar voor deze pure (haar) verwennerij 🙏 Dank je wel toppers ❤⭐❤
#haarinstituuthasselt #thermorepair #takingcareofme #hair #lovetheglow #bighairdontcare #thankyou #brunettes #shinyhair #colors #instahair #instagram #love #smile
Likes: 48
Posted at: 2019-11-16 15:20:47
Vandaag het nieuwe product 'Thermo repair' van Jean Paul Myne mogen testen bij @haarinstituut_hasselt. Goed zorgen voor zowel je binnen als je buitenkant is zo belangrijk! Ben super dankbaar voor deze pure (haar) verwennerij 🙏 Dank je wel toppers ❤⭐❤ #haarinstituuthasselt #thermorepair #takingcareofme #hair #lovetheglow #bighairdontcare #thankyou #brunettes #shinyhair #colors #instahair #instagram #love #smile
zelfzorg Ochtendstond heeft goud in de mond 🍁🍂🍄. Fijn weekend! .
.
#ochtendwandeling #herfstzonnetje☀️ #puurinbalans #dailywalk #dagelijksewandeling #aarden #gronden #zelfzorg #selfcare #hsp #hoogsensitief #empath #releasing #healingnature
Likes: 32
Posted at: 2019-11-16 14:32:32
zelfzorg Startend ondernemer zijn en thuis een stel jonge kinderen. Spitsuur. Soms heb ik het idee alleen 200% alles te geven thuis en in de beperkte werktijd idem, tot en met dat ik vergeet te eten en drinken. Door #theartistsway leerde ik terug voeling krijgen met waar ik zelf zin in heb en wat ik nodig heb. En het ook ruimte te geven in mijn leven. Wisselend succes, maar vandaag doe ik hormoon yoga bij @studiomamaflow en dat voelt goed. #uitje #zelfzorg #spitsuur #theartistswayonline #theartistsway #yoga #hormoonyoga @flowplaza #momboss #bosslady #startendondernemer #haerlemsbodem #zzper #inspiratie #hervindjeinspiratie
Likes: 9
Posted at: 2019-11-16 14:16:28
Startend ondernemer zijn en thuis een stel jonge kinderen. Spitsuur. Soms heb ik het idee alleen 200% alles te geven thuis en in de beperkte werktijd idem, tot en met dat ik vergeet te eten en drinken. Door #theartistsway leerde ik terug voeling krijgen met waar ik zelf zin in heb en wat ik nodig heb. En het ook ruimte te geven in mijn leven. Wisselend succes, maar vandaag doe ik hormoon yoga bij @studiomamaflow en dat voelt goed. #uitje #zelfzorg #spitsuur #theartistswayonline #theartistsway #yoga #hormoonyoga @flowplaza #momboss #bosslady #startendondernemer #haerlemsbodem #zzper #inspiratie #hervindjeinspiratie
zelfzorg Fijne zaterdag allemaal! 
#selfcare #huid #huidtherapie #duinenbollenstreek #skincare #huidzorg #zelfzorg #weekend #peeltoglow #peeling #zorgvoorjezelf
Likes: 13
Posted at: 2019-11-16 12:59:10
zelfzorg #tanden #tandenbleken #tanden #bites #bitjes #tandpasta #bleken #webshop #gratisverzending #beauty #gelspuiten #wit #tooth #mooi #mooielach #emmen #mooiewittetanden #zelfzorg #tandenbleekpen #koffie #wijnen #vlekken #beautysalon #tandartsassistente #tandpastasmile fijn weekend 😁 bij elke bestelling een gratis atentie
Likes: 9
Posted at: 2019-11-16 12:54:44
zelfzorg Sundance: de innerlijke ontdekkingsreis van je leven 💃🏼
Wil je vrij zijn van verwachtingen die je jezelf oplegt en loskomen van strengheid voor jezelf?
.
.
Ga dan met ons mee naar Ibiza om de reis van je hoofd naar je buik te maken: in contact met je passies & verlangens.
.
Sundance is geen yoga/wellness retreat, maar een innerlijke transformatie week die een eerlijke blik naar jezelf vraagt. Alle elementen dragen bij aan jouw emotionele, mentale, fysieke & spirituele ontwikkeling. .
.
Stuur me een privébericht, zodat we samen kunnen afstemmen of deelname op jouw lijf geschreven is. ✨Aanmelden en meer info
www.zelfbewustacademy.nl/sundance-retreat/
Liefs Saya ❣️
.
#sundance #persoonlijkeontwikkeling #zelfbewustwording #innerlijkereis #zelfacceptatie #vrijheid #kracht #zelfvertrouwen #persoonlijkegroei #coaching #voeding #zelfzorg #zelfbewust #zelfbewustacademy
Likes: 19
Posted at: 2019-11-16 12:36:33
Sundance: de innerlijke ontdekkingsreis van je leven 💃🏼 Wil je vrij zijn van verwachtingen die je jezelf oplegt en loskomen van strengheid voor jezelf? . . Ga dan met ons mee naar Ibiza om de reis van je hoofd naar je buik te maken: in contact met je passies & verlangens. . Sundance is geen yoga/wellness retreat, maar een innerlijke transformatie week die een eerlijke blik naar jezelf vraagt. Alle elementen dragen bij aan jouw emotionele, mentale, fysieke & spirituele ontwikkeling. . . Stuur me een privébericht, zodat we samen kunnen afstemmen of deelname op jouw lijf geschreven is. ✨Aanmelden en meer info www.zelfbewustacademy.nl/sundance-retreat/ Liefs Saya ❣️ . #sundance #persoonlijkeontwikkeling #zelfbewustwording #innerlijkereis #zelfacceptatie #vrijheid #kracht #zelfvertrouwen #persoonlijkegroei #coaching #voeding #zelfzorg #zelfbewust #zelfbewustacademy
zelfzorg GOLDENROD (Guldenroede in Dutch) is known for a long list of benefits, like supporting the urinary system, relieving (seasonal) allergy symptoms and being rich in antioxidants. I’ve just discovered this beautiful herb, and I’m currently using Goldenrod tea to heal a sore throat and sooth a leaking nose 🤧. I love Goldenrod’s scientific name Solidago, which means to make whole🌿
Likes: 12
Posted at: 2019-11-16 12:16:03
GOLDENROD (Guldenroede in Dutch) is known for a long list of benefits, like supporting the urinary system, relieving (seasonal) allergy symptoms and being rich in antioxidants. I’ve just discovered this beautiful herb, and I’m currently using Goldenrod tea to heal a sore throat and sooth a leaking nose 🤧. I love Goldenrod’s scientific name Solidago, which means to make whole🌿
zelfzorg Deze tekst verwoordt zó mooi de reis die ik, inmiddels al weer heel wat jaren geleden, aanving toen ik op een dood spoor zat. Thuis met een burn-out. Ik voelde toen een leegte en onrust die voortkwam vanuit dat ik was gaan doen wat ‘men’ van mij verwachtte. Ik was al sinds lange, lange tijd de aanpassing ingegaan en daardoor vergeten wie ik zelf was. Vergeten wat mijn verlangens waren, en op wat voor een manier het vuurwerk in mijn Ziel tot leven kon komen 🎆💫🎇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Inmiddels is mijn leven geshift, ik heb een enorme transformatie doorgemaakt. En één van de eerste dingen die me daarbij geholpen heeft, was om weer door de ogen van het kind in mij te leren kijken. Om mezelf toe te staan en om me weer te verbinden met die dingen waar ik als onaangepast kind blij van werd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In hoeverre kijk jij vanuit onbevangenheid naar de wereld om je heen? Ben jij je bewust van waar het meisje in jou blij van wordt? En wat heeft de vrouw in jou nodig? Waar wil jij als Ziel uitdrukking aan geven?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik help je graag verder om heldere antwoorden op deze vragen te krijgen. Als Women’s Soul Coach begeleid ik je met veel liefde en enthousiasme hierin. Je kunt een sessie boeken via info@feminabulous.com. Of wil je eerst eens een keer een half uurtje langskomen om gratis en vrijblijvend kennis te maken? Dat kan ook!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
www.feminabulous.com
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#liefdevoorjezelf #innerlijkkind #persoonlijkeontwikkeling #vrouwelijkekracht #besteversievanjezelf #spiritualiteit #bewustzijn #vrouwen #burnoutherstel #hoogsensitief #zelfzorg #lekkerinjevel
Likes: 12
Posted at: 2019-11-16 12:00:54
Deze tekst verwoordt zó mooi de reis die ik, inmiddels al weer heel wat jaren geleden, aanving toen ik op een dood spoor zat. Thuis met een burn-out. Ik voelde toen een leegte en onrust die voortkwam vanuit dat ik was gaan doen wat ‘men’ van mij verwachtte. Ik was al sinds lange, lange tijd de aanpassing ingegaan en daardoor vergeten wie ik zelf was. Vergeten wat mijn verlangens waren, en op wat voor een manier het vuurwerk in mijn Ziel tot leven kon komen 🎆💫🎇 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Inmiddels is mijn leven geshift, ik heb een enorme transformatie doorgemaakt. En één van de eerste dingen die me daarbij geholpen heeft, was om weer door de ogen van het kind in mij te leren kijken. Om mezelf toe te staan en om me weer te verbinden met die dingen waar ik als onaangepast kind blij van werd. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In hoeverre kijk jij vanuit onbevangenheid naar de wereld om je heen? Ben jij je bewust van waar het meisje in jou blij van wordt? En wat heeft de vrouw in jou nodig? Waar wil jij als Ziel uitdrukking aan geven? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik help je graag verder om heldere antwoorden op deze vragen te krijgen. Als Women’s Soul Coach begeleid ik je met veel liefde en enthousiasme hierin. Je kunt een sessie boeken via info@feminabulous.com. Of wil je eerst eens een keer een half uurtje langskomen om gratis en vrijblijvend kennis te maken? Dat kan ook! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.feminabulous.com ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #liefdevoorjezelf #innerlijkkind #persoonlijkeontwikkeling #vrouwelijkekracht #besteversievanjezelf #spiritualiteit #bewustzijn #vrouwen #burnoutherstel #hoogsensitief #zelfzorg #lekkerinjevel
zelfzorg Intake:
Rashidam (24) wil voornamelijk werken aan de egaalheid van haar huid en de onregelmatige pigmentatie (gevolg van acné). Ook geeft ze aan dat de T-zone aan het eind van de dag vaak wat gaat glimmen.
.
Huidanalyse:
De onregelmatige pigmentatie zit vrij oppervlakkig en de T-zone is eerder droog. We nemen ook de huidige verzorgingsroutine van Rashidam onder de loep en hieruit blijkt dat haar gezichtsreiniger sulfaten bevat. Sulfaten verstoren de natuurlijke vetlaag van de huid met uitdroging als gevolg. Ter compensatie gaat de huid extra talg aanmaken, wat de glimmende huid verklaart.
.
Aangewezen behandeling:
OxyGeneo: Combinatie van dermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen.
Verheldert pigmentatie en verbetert de huidstructuur
.
Nano-infusion: deze behandeling verbetert de huidconditie door een verhoogde opname van gerichte serums.
.
Aangewezen thuiszorg:
Reiniger zonder sulfaten - milde reiniging zonder uitdrogen. Vitamine C serum – pakt effectief voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid. Dagcrème met niacinamide en SPF: niacinamide versterkt de huid en beschermt tegen vochtverlies. SPF is onontbeerlijk in de strijd tegen huidveroudering en pigmentatie.
.
Resultaat: de pigmentatie als gevolg van acné is aanzienlijk verminderd en Rashidam’s huid is intens gehydrateerd
Likes: 14
Posted at: 2019-11-16 11:56:40
Intake: Rashidam (24) wil voornamelijk werken aan de egaalheid van haar huid en de onregelmatige pigmentatie (gevolg van acné). Ook geeft ze aan dat de T-zone aan het eind van de dag vaak wat gaat glimmen. . Huidanalyse: De onregelmatige pigmentatie zit vrij oppervlakkig en de T-zone is eerder droog. We nemen ook de huidige verzorgingsroutine van Rashidam onder de loep en hieruit blijkt dat haar gezichtsreiniger sulfaten bevat. Sulfaten verstoren de natuurlijke vetlaag van de huid met uitdroging als gevolg. Ter compensatie gaat de huid extra talg aanmaken, wat de glimmende huid verklaart. . Aangewezen behandeling: OxyGeneo: Combinatie van dermabrasie, zuurstoftherapie en insluizen van werkstoffen. Verheldert pigmentatie en verbetert de huidstructuur . Nano-infusion: deze behandeling verbetert de huidconditie door een verhoogde opname van gerichte serums. . Aangewezen thuiszorg: Reiniger zonder sulfaten - milde reiniging zonder uitdrogen. Vitamine C serum – pakt effectief voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid. Dagcrème met niacinamide en SPF: niacinamide versterkt de huid en beschermt tegen vochtverlies. SPF is onontbeerlijk in de strijd tegen huidveroudering en pigmentatie. . Resultaat: de pigmentatie als gevolg van acné is aanzienlijk verminderd en Rashidam’s huid is intens gehydrateerd
zelfzorg Vandaag is het wereldwijd “Internationale dag van de fysiotherapeut”!
Dagelijks ben ik heel erg dankbaar en blij dat ik met mijn professie mensen mag en kan helpen. Op naar nog heel veel jaren het mooiste beroep van de wereld uitoefenen! ......
Deze waardevolle dag vanmorgen om 8.30 gestart met het geven van training Stay2Mamarun, vervolgens training Start2Mamarun en laatste training van deze Start2Mamarun groep afgesloten met gezellig koffie bij De Generaal; op naar de vervolggroep! 💪🙏 Eerst tiid voor weekend! Geniet ervan! #dagvandefysiotherapeut #mooisteberoepvandewereld #doenenblijvendoen #fysiotherapie #manueletherapie #training #coaching #gezondheidszorg #preventiezorg #revalidatie #zelfzorg #gezondeleefstijl #sporten #bewegen #mindful #natuur #verademing #stay2mamarun
#start2mamarun #baarnsebos #eethuyscafedegeneraal #espresso #weekend
Likes: 14
Posted at: 2019-11-16 11:16:06
Vandaag is het wereldwijd “Internationale dag van de fysiotherapeut”! Dagelijks ben ik heel erg dankbaar en blij dat ik met mijn professie mensen mag en kan helpen. Op naar nog heel veel jaren het mooiste beroep van de wereld uitoefenen! ...... Deze waardevolle dag vanmorgen om 8.30 gestart met het geven van training Stay2Mamarun, vervolgens training Start2Mamarun en laatste training van deze Start2Mamarun groep afgesloten met gezellig koffie bij De Generaal; op naar de vervolggroep! 💪🙏 Eerst tiid voor weekend! Geniet ervan! #dagvandefysiotherapeut #mooisteberoepvandewereld #doenenblijvendoen #fysiotherapie #manueletherapie #training #coaching #gezondheidszorg #preventiezorg #revalidatie #zelfzorg #gezondeleefstijl #sporten #bewegen #mindful #natuur #verademing #stay2mamarun #start2mamarun #baarnsebos #eethuyscafedegeneraal #espresso #weekend
zelfzorg Deze foto zegt veel over mij: ik ben gek op fotograferen en lekkere ontbijtjes! 📷 Welke items in jouw foto’s zeggen veel over jou? En laat jij ook jouw persoonlijkheid zien in je feed? 
____________👩🏼‍🍳______________
@foodblog_de_woonkeuken 
#lekkereten #smullen #gezondeten #ontbijt #gezondontbijt #goedemorgen #yoghurt #yoghurtbowl #breakfast #healthybreakfast #goedestart #zelfzorg #selfcare #fotografie #foodie #foodphoto #foodstyling #foodblog #foodblogger #persoonlijk #personal #inspiratie #genieten #geluk #flow #eetsmakelijk #dewoonkeuken
Likes: 110
Posted at: 2019-11-16 11:00:49
Deze foto zegt veel over mij: ik ben gek op fotograferen en lekkere ontbijtjes! 📷 Welke items in jouw foto’s zeggen veel over jou? En laat jij ook jouw persoonlijkheid zien in je feed? ____________👩🏼‍🍳______________ @foodblog_de_woonkeuken #lekkereten #smullen #gezondeten #ontbijt #gezondontbijt #goedemorgen #yoghurt #yoghurtbowl #breakfast #healthybreakfast #goedestart #zelfzorg #selfcare #fotografie #foodie #foodphoto #foodstyling #foodblog #foodblogger #persoonlijk #personal #inspiratie #genieten #geluk #flow #eetsmakelijk #dewoonkeuken
zelfzorg Regelmatige facials houden je huid strak en voorkomen vroegtijdige veroudering.
Likes: 10
Posted at: 2019-11-16 10:49:30
Regelmatige facials houden je huid strak en voorkomen vroegtijdige veroudering.
zelfzorg Ik heb dan een stamcafé, he. 
Op vrijdagavond wijnbar, zaterdag en woensdagmiddag koffiebar. Als ik ik niet thuis ben, hang ik hier aan den toog.

Toedels.

#koffiebarhetsalon #wondelgem #zelfzorg
Likes: 23
Posted at: 2019-11-16 10:23:38
Ik heb dan een stamcafé, he. Op vrijdagavond wijnbar, zaterdag en woensdagmiddag koffiebar. Als ik ik niet thuis ben, hang ik hier aan den toog. Toedels. #koffiebarhetsalon #wondelgem #zelfzorg
zelfzorg “Comeback”! Im so blessed & proud! Our oldest yogi, 77 years young returned to her mat after severe illness, and still recovering. Yoga is for everybody, yoga helps to heal! Almost lost you twice this year, it were really rough times, but you have the unstopable motivation on selfcare. You prioritized your life & your health all the way, from meditation, food, lifestyle and social activities! I love you so much Mom! You make me so so proud! #selfcare #cancer #comeback #meditation #lifestyle #healthyfood #healthylifestyle #healthylife #yogatherapy #practiceyogachangeyourworld #healthyyoga #yogagroningen #yogapracticenotyogaperfect #yogahelps #yogaforlife #yogaforhealth #yogaheals #healingvibrations #bodypositivity #healthybodyandmind #mindbodysoul #onebreathatatime #restore #zelfzorg #getfit #healthylifestyle #gethealthy #consiousliving #loveyourself #loveyourlife #mom
Likes: 25
Posted at: 2019-11-16 10:06:53
“Comeback”! Im so blessed & proud! Our oldest yogi, 77 years young returned to her mat after severe illness, and still recovering. Yoga is for everybody, yoga helps to heal! Almost lost you twice this year, it were really rough times, but you have the unstopable motivation on selfcare. You prioritized your life & your health all the way, from meditation, food, lifestyle and social activities! I love you so much Mom! You make me so so proud! #selfcare #cancer #comeback #meditation #lifestyle #healthyfood #healthylifestyle #healthylife #yogatherapy #practiceyogachangeyourworld #healthyyoga #yogagroningen #yogapracticenotyogaperfect #yogahelps #yogaforlife #yogaforhealth #yogaheals #healingvibrations #bodypositivity #healthybodyandmind #mindbodysoul #onebreathatatime #restore #zelfzorg #getfit #healthylifestyle #gethealthy #consiousliving #loveyourself #loveyourlife #mom
zelfzorg 🧚‍♀️ik is groot🧚‍♀️
— 50% op de workshop —

ik is groot
weet je nog? toen we nog jong en fris waren, and all we wanted to do was grow up? ik zie het nu ook al bij mn kleintjes: onze volwassen grote schoenen aandoen, “zéllef eten!”, op hun tippen gaan staan voor dat centimetertje meer, “Rune ook werken hé mama?”. groot, groter, grootst. —
Ik geloof dat ik ondertussen, met mijn 32j en twee kids, al wel mag stellen “ik ben groot geworden”. En om eerlijk te zijn voelt dat zo groots nog niet 🙈😅
waar ik vroeger dacht dat ik “later groot” wel sterk in mijn schoenen zou staan, is het nog steeds uitzoeken, assertiever leren zijn, onzekerheden overkomen, vallen en opstaan 🧚‍♀️ —
En eigenlijk vind ik dat helemaal ok en juist heel schoon: we groeien elke dag, in het moeder zijn, vrouw zijn mens zijn. En mogen groeien, dat vind ik groots ⭐️
Vandaag sta ik op het event van Ik is groot. Ter ere van de proefsessie kan je kans maken op een 50% korting op je deelname aan Mamaplan. Workshop zelfzorg voor moeders, aan huis gegeven ⭐️ ⭐️ Deel deze post in je stories, en vanavond word de winnaar gekozen ⭐️ @ikisgroot #ikisgroot #grootworden #mama #mamaevent #event #workshop #zelfzorg #takecare
Likes: 21
Posted at: 2019-11-16 10:03:28
🧚‍♀️ik is groot🧚‍♀️ — 50% op de workshop — ik is groot weet je nog? toen we nog jong en fris waren, and all we wanted to do was grow up? ik zie het nu ook al bij mn kleintjes: onze volwassen grote schoenen aandoen, “zéllef eten!”, op hun tippen gaan staan voor dat centimetertje meer, “Rune ook werken hé mama?”. groot, groter, grootst. — Ik geloof dat ik ondertussen, met mijn 32j en twee kids, al wel mag stellen “ik ben groot geworden”. En om eerlijk te zijn voelt dat zo groots nog niet 🙈😅 waar ik vroeger dacht dat ik “later groot” wel sterk in mijn schoenen zou staan, is het nog steeds uitzoeken, assertiever leren zijn, onzekerheden overkomen, vallen en opstaan 🧚‍♀️ — En eigenlijk vind ik dat helemaal ok en juist heel schoon: we groeien elke dag, in het moeder zijn, vrouw zijn mens zijn. En mogen groeien, dat vind ik groots ⭐️ Vandaag sta ik op het event van Ik is groot. Ter ere van de proefsessie kan je kans maken op een 50% korting op je deelname aan Mamaplan. Workshop zelfzorg voor moeders, aan huis gegeven ⭐️ ⭐️ Deel deze post in je stories, en vanavond word de winnaar gekozen ⭐️ @ikisgroot #ikisgroot #grootworden #mama #mamaevent #event #workshop #zelfzorg #takecare
zelfzorg Genieten⠀
⠀
Oh man, als ik dit plaatje zie denk ik: dat is toch genieten to the max! Ik word heel blij van de natuur in Oostenrijk, zo tussen de bergen, onder een boom. En dan 2 van die heerlijke kinders erbij (even goed kijken waar die tweede is wel....)⠀
⠀
Alleen ben ik dit zelf op dit plaatje en herinner ik me vooral dat ik zo moe was en zo druk met overleven dat ik helemaal niet kon genieten. Dat had dus niks met de plek te maken en eigenlijk ook niet met de kinderen. Behalve dan dat je als moeder van een peuter en baby natuurlijk je handen wel vol hebt en de meeste mensen dan moe zijn.⠀
⠀
Maar dat was het niet. Op dat moment was er nog steeds veel aan de hand in mijn eigen gezin van herkomst en om daarmee te dealen, naast die zorg voor mijn eigen gezin...ik moest gewoon vooral overeind blijven.⠀
⠀
Nu ben ik natuurlijk opgeleid als hulpverlener en in de basis zat er een hoop kennis, maar toen begon het traject van voelen pas echt en kwam er persoonlijke groei. Dus er moest verdriet uit om plaats te maken voor dat genieten. En nu geniet ik met terugwerkende kracht als ik naar deze foto kijk.⠀
⠀
Als je dit herkent, heb je misschien ook periodes moeten overleven en een muurtje weten te bouwen. Ik moet mezelf er nog wel eens aan herinneren dat ik geen muurtje meer nodig heb. Achteraf kan ik ook de dankbaarheid voelen voor het proces en de ontwikkeling.⠀
⠀
En als je dit herkent, dan gun ik jou ook dat proces, de dankbaarheid en ruimte om te mogen genieten van het leven.⠀
⠀
Voor nu: geniet van het weekend!🌱💚⠀
⠀
#genieten #weekend #oostenrijk #proces leven #familieopstellingen #opstellingen #systemischwerk #zelfzorg #zelfbewustzijn #ontwikkeling #persoonlijkegroei #familie #gezin #overleven #overeindblijven #hulpverlening #innerlijkereis #ruimte #dankbaarheid #liefde
Likes: 19
Posted at: 2019-11-16 09:52:38
Genieten⠀ ⠀ Oh man, als ik dit plaatje zie denk ik: dat is toch genieten to the max! Ik word heel blij van de natuur in Oostenrijk, zo tussen de bergen, onder een boom. En dan 2 van die heerlijke kinders erbij (even goed kijken waar die tweede is wel....)⠀ ⠀ Alleen ben ik dit zelf op dit plaatje en herinner ik me vooral dat ik zo moe was en zo druk met overleven dat ik helemaal niet kon genieten. Dat had dus niks met de plek te maken en eigenlijk ook niet met de kinderen. Behalve dan dat je als moeder van een peuter en baby natuurlijk je handen wel vol hebt en de meeste mensen dan moe zijn.⠀ ⠀ Maar dat was het niet. Op dat moment was er nog steeds veel aan de hand in mijn eigen gezin van herkomst en om daarmee te dealen, naast die zorg voor mijn eigen gezin...ik moest gewoon vooral overeind blijven.⠀ ⠀ Nu ben ik natuurlijk opgeleid als hulpverlener en in de basis zat er een hoop kennis, maar toen begon het traject van voelen pas echt en kwam er persoonlijke groei. Dus er moest verdriet uit om plaats te maken voor dat genieten. En nu geniet ik met terugwerkende kracht als ik naar deze foto kijk.⠀ ⠀ Als je dit herkent, heb je misschien ook periodes moeten overleven en een muurtje weten te bouwen. Ik moet mezelf er nog wel eens aan herinneren dat ik geen muurtje meer nodig heb. Achteraf kan ik ook de dankbaarheid voelen voor het proces en de ontwikkeling.⠀ ⠀ En als je dit herkent, dan gun ik jou ook dat proces, de dankbaarheid en ruimte om te mogen genieten van het leven.⠀ ⠀ Voor nu: geniet van het weekend!🌱💚⠀ ⠀ #genieten #weekend #oostenrijk #proces leven #familieopstellingen #opstellingen #systemischwerk #zelfzorg #zelfbewustzijn #ontwikkeling #persoonlijkegroei #familie #gezin #overleven #overeindblijven #hulpverlening #innerlijkereis #ruimte #dankbaarheid #liefde
zelfzorg Je hebt het vast al eerder gehoord 😉 en je zal het vast nog vaker te horen krijgen... geluk zit ‘m in de kleine dingen.

Net als selfcare.
Wat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn 🤸‍♂️ .

Minimum selfcare
- drink water
- eet iets
- ga lekker douchen
- trek je chill & comfy kleren aan

Wat is voor jou een snelle en makkelijke manier voor selfcare? Deel het in de comments 👇👇
.
.
Likes: 6
Posted at: 2019-11-16 09:44:10
Je hebt het vast al eerder gehoord 😉 en je zal het vast nog vaker te horen krijgen... geluk zit ‘m in de kleine dingen. Net als selfcare. Wat helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn 🤸‍♂️ . Minimum selfcare - drink water - eet iets - ga lekker douchen - trek je chill & comfy kleren aan Wat is voor jou een snelle en makkelijke manier voor selfcare? Deel het in de comments 👇👇 . .
zelfzorg Er zijn mensen die een steen verplaatsen en er over spreken alsof ze een berg hebben verplaatst. En dan zijn er mensen die bergen verzetten … in absolute stilte.

Tot die laatste categorie behoren de mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie. Van ’s ochtends tot ’s avonds bezig als een bezige bij. Af en toe de wanhoop voelen toesluipen. Maar vooral doorgaan. Niet klagen. Blijven gaan voor die banaan en morgen is weer een nieuwe dag, dan zal het wel beter gaan. 
In stilte lijden. Amper laten zien hoe moeilijk het je af gaat, dat zorgen voor iemand met dementie … totdat de dijk breekt en alles onderloopt. Ben jij ook zo iemand? 
#mantelzorg #alzheimer #dementie #zelfzorg #bergenverzetten
Likes: 3
Posted at: 2019-11-16 09:01:00
Er zijn mensen die een steen verplaatsen en er over spreken alsof ze een berg hebben verplaatst. En dan zijn er mensen die bergen verzetten … in absolute stilte. Tot die laatste categorie behoren de mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie. Van ’s ochtends tot ’s avonds bezig als een bezige bij. Af en toe de wanhoop voelen toesluipen. Maar vooral doorgaan. Niet klagen. Blijven gaan voor die banaan en morgen is weer een nieuwe dag, dan zal het wel beter gaan. In stilte lijden. Amper laten zien hoe moeilijk het je af gaat, dat zorgen voor iemand met dementie … totdat de dijk breekt en alles onderloopt. Ben jij ook zo iemand? #mantelzorg #alzheimer #dementie #zelfzorg #bergenverzetten
zelfzorg Het Element KRACHT uit onze APK methode nader toegelicht. Vandaag deel 2.

Waar zit die Kracht in jou? Hoe voel je dat? Hoe herken je het? En hoe zet je het in?

Eerst even wat meer informatie over het element Kracht, zoals wij dat zien, zodat je het kan gaan herkennen.

Het element Kracht heeft, wanneer deze goed is afgesteld, eigenlijk twee stromen die circulair lopen. 
Wat in de praktijk betekent dat bij de juiste afstelling, de energie die je besteed tegelijkertijd ook voedend voor je is en daarmee je systeem weer instroomt.

Voor die goede stroming van het element Kracht is het essentieel dat de verbinding met je Authentieke Zelf is gekoppeld aan de vormgeving en naleving van je Passie & Purpose.

Gedurende ons leven kan de stroom tussen de drie elementen door diverse redenen onderbroken zijn geraakt. 
En kan het zijn dat het element Kracht dus niet meer circulair loopt, maar dat je kracht van je wegstroomt en er niet voldoende voeding (we bedoelen hier nu niet 'eten') in je leven aanwezig is om je kracht weer aan te vullen.

Maar wees gerust: deze stroom en het element Kracht is (zolang je leeft) nooit helemaal weg - het is altijd aanwezig.

Hoe ga je dit nou in jezelf herkennen?
Hoe ga je hier weer mee verbinden?

Daarover later meer EN een stappenplan die je zelf kunt toepassen! 🌈 Kleur Je Leven Opnieuw In 🌈 
Met liefde, 
Jacqueline Verhoef & Sara de Vries

#kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #transitie #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven
Likes: 13
Posted at: 2019-11-16 08:51:46
Het Element KRACHT uit onze APK methode nader toegelicht. Vandaag deel 2. Waar zit die Kracht in jou? Hoe voel je dat? Hoe herken je het? En hoe zet je het in? Eerst even wat meer informatie over het element Kracht, zoals wij dat zien, zodat je het kan gaan herkennen. Het element Kracht heeft, wanneer deze goed is afgesteld, eigenlijk twee stromen die circulair lopen. Wat in de praktijk betekent dat bij de juiste afstelling, de energie die je besteed tegelijkertijd ook voedend voor je is en daarmee je systeem weer instroomt. Voor die goede stroming van het element Kracht is het essentieel dat de verbinding met je Authentieke Zelf is gekoppeld aan de vormgeving en naleving van je Passie & Purpose. Gedurende ons leven kan de stroom tussen de drie elementen door diverse redenen onderbroken zijn geraakt. En kan het zijn dat het element Kracht dus niet meer circulair loopt, maar dat je kracht van je wegstroomt en er niet voldoende voeding (we bedoelen hier nu niet 'eten') in je leven aanwezig is om je kracht weer aan te vullen. Maar wees gerust: deze stroom en het element Kracht is (zolang je leeft) nooit helemaal weg - het is altijd aanwezig. Hoe ga je dit nou in jezelf herkennen? Hoe ga je hier weer mee verbinden? Daarover later meer EN een stappenplan die je zelf kunt toepassen! 🌈 Kleur Je Leven Opnieuw In 🌈 Met liefde, Jacqueline Verhoef & Sara de Vries #kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #transitie #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven
zelfzorg Just me and my dog.. slaying dragons and inner demons together 🤪.. maar serieus.. als je hoofd vol raakt met gedachtenspinsels, is het altijd een goed idee om de natuur in te trekken. Mindfullness is moeilijk voor me.. dus mijn vreemde foto’s en mijn beste vriend, helpen me om echt in het moment te blijven. Zo laad ik mijn batterijtje op. #visithoeselt #lovemydog #mybestfriend #mindfulness #zelfzorg #playmobil #playmobilphoto #scottishterrier #schotseterrier #dogsofinstagram #instablog #tmsclan #toyphotography
Likes: 11
Posted at: 2019-11-16 08:15:17
Just me and my dog.. slaying dragons and inner demons together 🤪.. maar serieus.. als je hoofd vol raakt met gedachtenspinsels, is het altijd een goed idee om de natuur in te trekken. Mindfullness is moeilijk voor me.. dus mijn vreemde foto’s en mijn beste vriend, helpen me om echt in het moment te blijven. Zo laad ik mijn batterijtje op. #visithoeselt #lovemydog #mybestfriend #mindfulness #zelfzorg #playmobil #playmobilphoto #scottishterrier #schotseterrier #dogsofinstagram #instablog #tmsclan #toyphotography
zelfzorg 𝙷𝚘𝚎 𝚐𝚊𝚊𝚝 𝚑𝚎𝚝 𝚗𝚞 𝚖𝚎𝚝 𝚓𝚎 𝚋𝚎𝚗𝚎𝚗? 𝙼𝚎𝚛𝚔 𝚓𝚎 𝚊𝚕 𝚟𝚎𝚛𝚜𝚌𝚑𝚒𝚕? 𝙳𝚘𝚎𝚝 𝚑𝚎𝚝 𝚠𝚊𝚝 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚓𝚎? 𝙷𝚎𝚎𝚏𝚝 𝚗𝚒𝚎𝚝 𝚒𝚎𝚍𝚎𝚛𝚎𝚎𝚗 𝚕𝚒𝚙𝚘𝚎𝚍𝚎𝚎𝚖 𝚍𝚒𝚎 𝚟𝚘𝚕𝚕𝚎𝚛𝚎 𝚋𝚎𝚗𝚎𝚗 𝚑𝚎𝚎𝚏𝚝? 𝙸𝚜 𝚝𝚘𝚌𝚑 𝚑𝚎𝚎𝚕 𝚗𝚘𝚛𝚖𝚊𝚊𝚕 𝚍𝚒𝚎 𝚌𝚎𝚕𝚕𝚞𝚕𝚒𝚝𝚒𝚜 𝚋𝚒𝚓 𝚘𝚟𝚎𝚛𝚐𝚎𝚠𝚒𝚌𝚑𝚝? 
Nee, het is niet ‘normaal’.
Nee, niet iedereen heeft dit.
Ja, ik voel me anders.
Ik voel me erkend in mijn verhaal.
Ik ben gehoord en gezien in mijn klachten.
Ja, ik ben erg verdrietig geweest. En boos. 
En nu? Nu is het zo. Dit is wat ik heb. En ik doe zoveel mogelijk wat goed voor mij is. Ik wandel, pas mijn eetpatroon aan waar mogelijk. En ja, ik ben lief voor mezelf. Dat is misschien nog wel mijn allergrootste les van dit verhaal. Liefde. Zelfliefde. Ik mag mezelf lief vinden.
😌
In mijn eerste set capsules voor 3 weken heb ik gekozen voor de Patchouli en Grapefruit. Een olie (Patchouli) die mij mentaal goed ondersteunt en een olie (Grapefruit) die zorgt voor een betere doorbloeding en het vatensysteem ondersteunt. 
Na een aantal dagen merkte ik dat mijn benen minder vermoeid waren. Ook leek het alsof ik minder blauwe plekken had. Maar ja, mijn sceptische ik en ego hadden hier allerlei verklaringen voor; het lag aan de legging, aan de voeding, aan het ‘zachte’ bewegen ipv hardlopen en mountainbiken, het lag echt niet aan de capsules, dat kan nooit. 
Tot de 3 weken om waren en ik erg vermoeide benen kreeg, soms echt moest zitten, omdat ze zo’n pijn deden en die blauwe plekken? Waar kwamen die ineens vandaan?

Ik heb mijn ego gesust en nieuwe capsules gemaakt. Ik móet zeker weten of ze helpen. 
Voor #2 heb ik naast de Patchouli en Grapefruit gekozen om een aantal druppels Helichrysum en Cypress er aan toe te voegen. De Helichrysum staat bekend om zijn ondersteuning bij krampen, beschermt je lever en een detox voor alle chemicaliën in je lijf. De Cypress is een olie die de circulatie bevordert en vaak wordt ingezet bij cellulitis. Keep you posted. Xxx #lipoedeem #zelfzorg #zelfliefde #eo #yleo
Likes: 4
Posted at: 2019-11-16 08:02:53
𝙷𝚘𝚎 𝚐𝚊𝚊𝚝 𝚑𝚎𝚝 𝚗𝚞 𝚖𝚎𝚝 𝚓𝚎 𝚋𝚎𝚗𝚎𝚗? 𝙼𝚎𝚛𝚔 𝚓𝚎 𝚊𝚕 𝚟𝚎𝚛𝚜𝚌𝚑𝚒𝚕? 𝙳𝚘𝚎𝚝 𝚑𝚎𝚝 𝚠𝚊𝚝 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚓𝚎? 𝙷𝚎𝚎𝚏𝚝 𝚗𝚒𝚎𝚝 𝚒𝚎𝚍𝚎𝚛𝚎𝚎𝚗 𝚕𝚒𝚙𝚘𝚎𝚍𝚎𝚎𝚖 𝚍𝚒𝚎 𝚟𝚘𝚕𝚕𝚎𝚛𝚎 𝚋𝚎𝚗𝚎𝚗 𝚑𝚎𝚎𝚏𝚝? 𝙸𝚜 𝚝𝚘𝚌𝚑 𝚑𝚎𝚎𝚕 𝚗𝚘𝚛𝚖𝚊𝚊𝚕 𝚍𝚒𝚎 𝚌𝚎𝚕𝚕𝚞𝚕𝚒𝚝𝚒𝚜 𝚋𝚒𝚓 𝚘𝚟𝚎𝚛𝚐𝚎𝚠𝚒𝚌𝚑𝚝? Nee, het is niet ‘normaal’. Nee, niet iedereen heeft dit. Ja, ik voel me anders. Ik voel me erkend in mijn verhaal. Ik ben gehoord en gezien in mijn klachten. Ja, ik ben erg verdrietig geweest. En boos. En nu? Nu is het zo. Dit is wat ik heb. En ik doe zoveel mogelijk wat goed voor mij is. Ik wandel, pas mijn eetpatroon aan waar mogelijk. En ja, ik ben lief voor mezelf. Dat is misschien nog wel mijn allergrootste les van dit verhaal. Liefde. Zelfliefde. Ik mag mezelf lief vinden. 😌 In mijn eerste set capsules voor 3 weken heb ik gekozen voor de Patchouli en Grapefruit. Een olie (Patchouli) die mij mentaal goed ondersteunt en een olie (Grapefruit) die zorgt voor een betere doorbloeding en het vatensysteem ondersteunt. Na een aantal dagen merkte ik dat mijn benen minder vermoeid waren. Ook leek het alsof ik minder blauwe plekken had. Maar ja, mijn sceptische ik en ego hadden hier allerlei verklaringen voor; het lag aan de legging, aan de voeding, aan het ‘zachte’ bewegen ipv hardlopen en mountainbiken, het lag echt niet aan de capsules, dat kan nooit. Tot de 3 weken om waren en ik erg vermoeide benen kreeg, soms echt moest zitten, omdat ze zo’n pijn deden en die blauwe plekken? Waar kwamen die ineens vandaan? Ik heb mijn ego gesust en nieuwe capsules gemaakt. Ik móet zeker weten of ze helpen. Voor #2 heb ik naast de Patchouli en Grapefruit gekozen om een aantal druppels Helichrysum en Cypress er aan toe te voegen. De Helichrysum staat bekend om zijn ondersteuning bij krampen, beschermt je lever en een detox voor alle chemicaliën in je lijf. De Cypress is een olie die de circulatie bevordert en vaak wordt ingezet bij cellulitis. Keep you posted. Xxx #lipoedeem #zelfzorg #zelfliefde #eo #yleo
zelfzorg Ergens heb ik een diepe overtuiging dat ik altijd maar nuttig bezig moet zijn. Ik wil mijn energie laten stromen, sprankelen en aan mijn doelen werken. Mijn to do-list moet aan het eind van de dag af en afspraken moet ik nakomen.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
Ook al ben ik moe…⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
Hé! Ho eens even… Dat is niet heel liefdevol voor jezelf hé?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
We zitten in een overgangsperiode. Met de wintertijd die is ingegaan zijn de dagen korter. Het buitenleven maakt plaats voor vroege avonden met kaarsjes en de kachel aan.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
Niet alleen je geest moet wennen aan de overgang, ook je lijf. Mensen worden vaak verkouden in deze periode, of voelen zich meer vermoeid. Ons systeem heeft tijd nodig om te wennen aan de overgang.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
Niet zo gek dus dat ik moe ben…⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
Ik ben mij inmiddels bewust dat ik mij blokkeer met alle eisen die ik aan mezelf stel. Dat het niet realistisch is om zoveel van mezelf te vragen, terwijl mijn energie hard aan het werk is om te wennen aan de overgang. Juist deze verwachtingen van altijd maar nuttig bezig willen zijn kosten me nog meer energie, waardoor mijn vermoeidheid alleen maar toeneemt.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
Mijn aandacht breng ik daarom deze periode nog meer naar beneden. Luisteren naar mijn lichaam en extra rustmomenten voor mezelf creëren.⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
Wat doe jij voor jezelf als je weinig energie ervaart?⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠
#wintertijd #energie #aandachtnaarbinnen #persoonlijk #inspiratie #overgangsperiode #vermoeidheid #liefvoorjezelf #selfcare #zelfzorg #luisterennaarjelichaam #opladen #zelfinzicht #bewustwording #bewustzijn #voluitleven #leefvoluit #jasminvogeley #lifestylecoach #coach #psycholoog #energetischetherapie #coaching #energetischtherapeut #lifechanging
Likes: 36
Posted at: 2019-11-16 07:55:04
Ergens heb ik een diepe overtuiging dat ik altijd maar nuttig bezig moet zijn. Ik wil mijn energie laten stromen, sprankelen en aan mijn doelen werken. Mijn to do-list moet aan het eind van de dag af en afspraken moet ik nakomen.⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Ook al ben ik moe…⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Hé! Ho eens even… Dat is niet heel liefdevol voor jezelf hé?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ We zitten in een overgangsperiode. Met de wintertijd die is ingegaan zijn de dagen korter. Het buitenleven maakt plaats voor vroege avonden met kaarsjes en de kachel aan.⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Niet alleen je geest moet wennen aan de overgang, ook je lijf. Mensen worden vaak verkouden in deze periode, of voelen zich meer vermoeid. Ons systeem heeft tijd nodig om te wennen aan de overgang.⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Niet zo gek dus dat ik moe ben…⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Ik ben mij inmiddels bewust dat ik mij blokkeer met alle eisen die ik aan mezelf stel. Dat het niet realistisch is om zoveel van mezelf te vragen, terwijl mijn energie hard aan het werk is om te wennen aan de overgang. Juist deze verwachtingen van altijd maar nuttig bezig willen zijn kosten me nog meer energie, waardoor mijn vermoeidheid alleen maar toeneemt.⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Mijn aandacht breng ik daarom deze periode nog meer naar beneden. Luisteren naar mijn lichaam en extra rustmomenten voor mezelf creëren.⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ Wat doe jij voor jezelf als je weinig energie ervaart?⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁠ #wintertijd #energie #aandachtnaarbinnen #persoonlijk #inspiratie #overgangsperiode #vermoeidheid #liefvoorjezelf #selfcare #zelfzorg #luisterennaarjelichaam #opladen #zelfinzicht #bewustwording #bewustzijn #voluitleven #leefvoluit #jasminvogeley #lifestylecoach #coach #psycholoog #energetischetherapie #coaching #energetischtherapeut #lifechanging
zelfzorg Ben jij soms ook het overzicht kwijt?

Bestel dan deze notitieblok en heb in ieder geval snel je overzicht van je week. 
Te bestellen op www.atplan.nl of de link in de bio
Likes: 21
Posted at: 2019-11-16 07:41:24
Ben jij soms ook het overzicht kwijt? Bestel dan deze notitieblok en heb in ieder geval snel je overzicht van je week. Te bestellen op www.atplan.nl of de link in de bio
zelfzorg Als je een somber en verdrietig kindje ziet, vraag je vaak: ’hoe gaat het? Kan ik iets voor je doen? Kan ik je helpen?’ Je zegt nooit: ga maar weg en kom pas terug als je weer blij en gelukkig bent!

Waarom ben je voor jezelf dan vaak veel strenger als je eens niet goed in je vel zit? 
Vraag jezelf ook eens hie het met je gaat? En of je iets voor jezelf kan doen? Hoe je jezelf kan helpen?

#zelfliefde #zelfzorg #houdenvanjezelf #innerbalans #balans #innerlijkebalans #depressie #angst #verdriet #holistisch #holistischtherapeut
Likes: 4
Posted at: 2019-11-16 07:35:19
Als je een somber en verdrietig kindje ziet, vraag je vaak: ’hoe gaat het? Kan ik iets voor je doen? Kan ik je helpen?’ Je zegt nooit: ga maar weg en kom pas terug als je weer blij en gelukkig bent! Waarom ben je voor jezelf dan vaak veel strenger als je eens niet goed in je vel zit? Vraag jezelf ook eens hie het met je gaat? En of je iets voor jezelf kan doen? Hoe je jezelf kan helpen? #zelfliefde #zelfzorg #houdenvanjezelf #innerbalans #balans #innerlijkebalans #depressie #angst #verdriet #holistisch #holistischtherapeut
zelfzorg Het is vandaag 'Trouw aan jezelf' dag. Centraal staat het besef dat je zelf de belangrijkste persoon bent in je leven.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En is dat niet een mooi besef?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vaak zijn we zo bezig met alle verplichtingen en andere mensen. Je overal voor inzetten en iedereen voorrang geven waardoor je jezelf 'vergeet'.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gevolg: een kort lontje, niet lekker in je vel, geen energie en ook niet de puf om er echt iets aan te doen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het is best moeilijk om zelf de cirkel te doorbreken. Waar begin je? Een plan maken...je moet er niet aan denken. Je hebt het al zo druk.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar als je niks verandert, weet je ook zeker dat het zo blijft. En waarschijnlijk nog erger wordt ook.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dus wat ga je doen?? Precies! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉Niet langer wachten en jezelf helpen door mijn ebook met 7 waardevolle tips te downloaden
Likes: 31
Posted at: 2019-11-16 06:30:06
Het is vandaag 'Trouw aan jezelf' dag. Centraal staat het besef dat je zelf de belangrijkste persoon bent in je leven.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En is dat niet een mooi besef?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vaak zijn we zo bezig met alle verplichtingen en andere mensen. Je overal voor inzetten en iedereen voorrang geven waardoor je jezelf 'vergeet'.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gevolg: een kort lontje, niet lekker in je vel, geen energie en ook niet de puf om er echt iets aan te doen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het is best moeilijk om zelf de cirkel te doorbreken. Waar begin je? Een plan maken...je moet er niet aan denken. Je hebt het al zo druk.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Maar als je niks verandert, weet je ook zeker dat het zo blijft. En waarschijnlijk nog erger wordt ook.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dus wat ga je doen?? Precies! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉Niet langer wachten en jezelf helpen door mijn ebook met 7 waardevolle tips te downloaden "Voel je gezond & energiek met 40+" (via de #linkinbio).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⭐Tips die je helpen om je weer energiek te voelen en meer rust te ervaren.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💜 En.... heb jij nu een geweldig lieve vriendin, (schoon)zus, nicht of collega die overal de volle 100% geeft - werk, als moeder, als vrouw/dochter/vriendin/etc van - maar wel vaak aangeeft dat ze moe is, geen rust heeft en niet lekker in haar vel zit. Help haar dan door te haar te taggen in de comments. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gezondheid #gezondevoeding #nomoreexcuses #mindset #meerenergie #metime #tijdvoorjezelf #lekkerleven #zelfzorg #selfcare #liefvoorjelijf #leefstijlverandering #onthaasten #genietenvanhetleven #gezondleven #leefstijl #moeder #carrieremoeder #inspiratie #motivatie #motiveren #nspireren #powervrouw #powervrouwen #gezondeleefstijl #gezondeten #gezondemoeder #blijemoeder #sparklinghealthywomen
zelfzorg Fijne #mindfulzaterdag 🧘‍♀️🌺 Probeer vandaag eens deze oefening:
Elke keer voordat je aan iets nieuws wil beginnen, neem je even de tijd voordat je hiermee gaat starten, om eerst even helemaal te stoppen.
1. Sta even stil bij je eigen lijf. Hoe voelt dat? Hoe staat het met je energieniveau? Wat heb je nodig?
2. Sta vervolgens even stil bij je eigen denken en voelen. Hoe voelt dat? Hoeveel energie krijg je ervan of kost het je? Wat heb je nodig?
3. Richt nu weer je aandacht op de buitenwereld, wat is hier op te merken? Gebruik je zintuigen en prikkels om alles waar te nemen.

Je hebt nu even stilgestaan en kan nu met aandacht je volgende activiteit gaan doen.
.
.
.
.
.
#rust #bezinning #mindful #mindfulness #zorggoedvoorjezelf #zelfzorg #mentalegezondheid #vrouwelijkeondernemers #ondernemendevrouwen #inspiratie #motivatie #motivatie #verandering #bewustzijn #creatiefdenken #lenigdenken #creatiefdenkenendoen #positiviteit #lifecoachvoorvrouwen #ontspannen #balans #nlpcoach #stromendeenergie #positieveenergie #helen #lijfwijsheid #flow #bewustzijn#goedinjevel #zorgvoorjezelf #welzijn
Likes: 57
Posted at: 2019-11-16 06:00:13
Fijne #mindfulzaterdag 🧘‍♀️🌺 Probeer vandaag eens deze oefening: Elke keer voordat je aan iets nieuws wil beginnen, neem je even de tijd voordat je hiermee gaat starten, om eerst even helemaal te stoppen. 1. Sta even stil bij je eigen lijf. Hoe voelt dat? Hoe staat het met je energieniveau? Wat heb je nodig? 2. Sta vervolgens even stil bij je eigen denken en voelen. Hoe voelt dat? Hoeveel energie krijg je ervan of kost het je? Wat heb je nodig? 3. Richt nu weer je aandacht op de buitenwereld, wat is hier op te merken? Gebruik je zintuigen en prikkels om alles waar te nemen. Je hebt nu even stilgestaan en kan nu met aandacht je volgende activiteit gaan doen. . . . . . #rust #bezinning #mindful #mindfulness #zorggoedvoorjezelf #zelfzorg #mentalegezondheid #vrouwelijkeondernemers #ondernemendevrouwen #inspiratie #motivatie #motivatie #verandering #bewustzijn #creatiefdenken #lenigdenken #creatiefdenkenendoen #positiviteit #lifecoachvoorvrouwen #ontspannen #balans #nlpcoach #stromendeenergie #positieveenergie #helen #lijfwijsheid #flow #bewustzijn#goedinjevel #zorgvoorjezelf #welzijn
zelfzorg Als je eens kon voelen hoe belangrijk je bent voor de levens van degenen die je ontmoet. 
Hoe belangrijk je bent voor sommige mensen, zonder dat je het beseft. 
Bij iedere ontmoeting met iemand anders laat je iets van jezelf achter. Iets dat hen helpt. Iets dat zij nodig hebben. 
Je bent #waardevol!

#innerbalans #balans #holistisch #holistischtherapeut #zelfliefde #zelfrespect #zelfzorg #angst #depressie #liefde #affirmatie #ontmoeting
Likes: 5
Posted at: 2019-11-15 22:36:39
Als je eens kon voelen hoe belangrijk je bent voor de levens van degenen die je ontmoet. Hoe belangrijk je bent voor sommige mensen, zonder dat je het beseft. Bij iedere ontmoeting met iemand anders laat je iets van jezelf achter. Iets dat hen helpt. Iets dat zij nodig hebben. Je bent #waardevol! #innerbalans #balans #holistisch #holistischtherapeut #zelfliefde #zelfrespect #zelfzorg #angst #depressie #liefde #affirmatie #ontmoeting
zelfzorg Selfcare

Ik had helemaal geen goede dag vandaag en vanavond ging het echt mis. Maar toen kwam ik op het (al zeg ik het zelf) geniale idee om een echte feelgood film op de zeggen. Ik hou van Dirty Dancing ❤️. Natuurlijk lost het niks op maar voel toch wel echt een stukje beter. Zo proberen te slapen. Als ik aan de film denk komt het hopelijk goed. 
Zorg goed voor jezelf!

#selfcare #zelfzorg #takecareofyourself #takecare #eatingdisorder #eetstoornis #mentalhealth #geestelijkegezondheid #recovery #dirtydancing #feelgoodmovie #feelgood #lichtpuntje #lichtpuntjes
Likes: 11
Posted at: 2019-11-15 22:10:40
Selfcare Ik had helemaal geen goede dag vandaag en vanavond ging het echt mis. Maar toen kwam ik op het (al zeg ik het zelf) geniale idee om een echte feelgood film op de zeggen. Ik hou van Dirty Dancing ❤️. Natuurlijk lost het niks op maar voel toch wel echt een stukje beter. Zo proberen te slapen. Als ik aan de film denk komt het hopelijk goed. Zorg goed voor jezelf! #selfcare #zelfzorg #takecareofyourself #takecare #eatingdisorder #eetstoornis #mentalhealth #geestelijkegezondheid #recovery #dirtydancing #feelgoodmovie #feelgood #lichtpuntje #lichtpuntjes
zelfzorg Goed voor jezelf zorgen, heel belangrijk!! Gezonde voeding na een lekkere work-out 💪🏻 #zelfzorg #zelfzorgisbelangrijk #gezondevoedingook #courgettespaghetti #workingmum #zzper #dekraamcoach #kraamzorg #workout #hit #hitpersonaltraining #goeddeweekafsluiten #goedhetweekendbeginnen
Likes: 21
Posted at: 2019-11-15 20:25:00
Goed voor jezelf zorgen, heel belangrijk!! Gezonde voeding na een lekkere work-out 💪🏻 #zelfzorg #zelfzorgisbelangrijk #gezondevoedingook #courgettespaghetti #workingmum #zzper #dekraamcoach #kraamzorg #workout #hit #hitpersonaltraining #goeddeweekafsluiten #goedhetweekendbeginnen
zelfzorg Our logo printed on cloathing started out like this! #logo #logoprint #healthylifestyle #healthyyoga #healthy #healthylife #healthyliving #healthychoices #healthymindhealthybody #healthybodyhealthymind #healthybody #healthyhabits #healthymind #yogaislife #yogapractice #practiceyogachangeyourworld #yogagroningen #brand #yogabrand #yogapassion #breathe #zelfzorg #helpingpeople #lovewhatwedo #retro #logos #logobrand
Likes: 9
Posted at: 2019-11-15 19:22:21
zelfzorg De afgelopen twee dagen werd ik zelf gecoacht.⁠⠀
Elk jaar investeer ik in coachings en seminars. ⁠⠀
Ik hou ervan om iemand aan mijn zijde te hebben die mij ondersteunt in mijn eigen groeiproces.⁠⠀
Mij helpt bij het inzien van mijn blinde vlekken.⁠⠀
Nieuwe mensen te leren kennen. ⁠⠀
En inspiratie op te doen. ⁠⠀
Ik wissel business-coaching en persoonlijke ontwikkeling graag af.⁠⠀
Het een kan naar mijn mening niet zonder het ander. ⁠⠀
⁠⠀
Laat jij jezelf coachen? ⁠⠀
Laat jij je begeleiden in jouw groeiproces?⁠⠀
⁠⠀
Geniet van jullie weekend!⁠⠀
⁠⠀
Veel liefs,⁠⠀
Manon⁠⠀
⁠⠀
#empoweryourimage
Likes: 62
Posted at: 2019-11-15 19:12:34
De afgelopen twee dagen werd ik zelf gecoacht.⁠⠀ Elk jaar investeer ik in coachings en seminars. ⁠⠀ Ik hou ervan om iemand aan mijn zijde te hebben die mij ondersteunt in mijn eigen groeiproces.⁠⠀ Mij helpt bij het inzien van mijn blinde vlekken.⁠⠀ Nieuwe mensen te leren kennen. ⁠⠀ En inspiratie op te doen. ⁠⠀ Ik wissel business-coaching en persoonlijke ontwikkeling graag af.⁠⠀ Het een kan naar mijn mening niet zonder het ander. ⁠⠀ ⁠⠀ Laat jij jezelf coachen? ⁠⠀ Laat jij je begeleiden in jouw groeiproces?⁠⠀ ⁠⠀ Geniet van jullie weekend!⁠⠀ ⁠⠀ Veel liefs,⁠⠀ Manon⁠⠀ ⁠⠀ #empoweryourimage
zelfzorg Zelfzorg

Dat is ook gezond eten ja.
En deze foto suggereert dat dat best lukt hier in huis. Maar deze foto staat voor mij vandaag voor intenties. De intentie om al deze groente te snijden. En de intentie goed voor mezelf te zorgen. En nu dan ook eindelijk echt. Uit een overtuiging dat dat alles beter maakt. Het eerste jaar van de meisjes hoorde ik velen dat tegen me zeggen. En ik dacht alleen maar; ja ja, als ik goed voor deze baby’s zorg, zorg ik toch automatisch goed voor mezelf? Niets bleek minder waar in hun tweede levensjaar. Dat werd een heftig jaar. En langzaamaan begin ik het te vatten. En ja, we zitten inmiddels in hun vierde jaar. Ik heb mijn zo eigen tempo.
Vandaag ging ik weer eens even een potje goed voor mezelf zorgen. Ik werkte in de pauze door, want dan kon ik wat eerder naar huis om te beginnen. Daar aangekomen lag deze berg groente klaar. Om gesneden te worden en een maaltijd van te maken. Of 3. Zodat ik volgende week op mijn meisjesdagen beter voor mezelf kan zorgen. Maar eerst even een kopje thee. En pepernoten. Oeps, iets te veel pepernoten.. en iets te vel Insta scrollen...
Ik hád een zee aan tijd vanmiddag. Totdat ik me halverwege de berg realiseer dat als ik niet nu op de fiets spring, ik te laat bij de kapper ben. Want ja, leuk uiterlijk is ook zelfzorg! Dacht ik trots. Wel even doortrappen, want de kapper is aan de andere kant van de stad. Die hier om de hoek zit, is niet aardig. Knippen kan ze goed, maar het mag ook een beetje gezellig zijn. Bezweet kom ik aan. Op tijd. De kapper knipt leuk, ik krijg op mijn donder dat ik om de dag mijn haar was (en ga me nu verdiepen in de nopoo methode) en ik vertrek. Gauw, want yoga wacht. Weer de stad door. In de spits. Fiets spits in Utrecht is als de echte spits op de ring, in de regen. Maar het is droog hoor, dus ik bof. Pfoe! Precies op tijd bij de yoga. Even uithijgen tijdens het omkleden. En door. Aan de Yin. Intens is het. Het duurt even tot ik uit mijn hoofd in m’n lijf zak. Hoe zou dat toch komen... #zelfzorg #momlife #potjeoldskoolmezelfvoorbijrennen #hardleers #morgenlukthetnogeenbeetjebeter #maardanmetleukhaar #yinyoga
Likes: 19
Posted at: 2019-11-15 19:07:30
Zelfzorg Dat is ook gezond eten ja. En deze foto suggereert dat dat best lukt hier in huis. Maar deze foto staat voor mij vandaag voor intenties. De intentie om al deze groente te snijden. En de intentie goed voor mezelf te zorgen. En nu dan ook eindelijk echt. Uit een overtuiging dat dat alles beter maakt. Het eerste jaar van de meisjes hoorde ik velen dat tegen me zeggen. En ik dacht alleen maar; ja ja, als ik goed voor deze baby’s zorg, zorg ik toch automatisch goed voor mezelf? Niets bleek minder waar in hun tweede levensjaar. Dat werd een heftig jaar. En langzaamaan begin ik het te vatten. En ja, we zitten inmiddels in hun vierde jaar. Ik heb mijn zo eigen tempo. Vandaag ging ik weer eens even een potje goed voor mezelf zorgen. Ik werkte in de pauze door, want dan kon ik wat eerder naar huis om te beginnen. Daar aangekomen lag deze berg groente klaar. Om gesneden te worden en een maaltijd van te maken. Of 3. Zodat ik volgende week op mijn meisjesdagen beter voor mezelf kan zorgen. Maar eerst even een kopje thee. En pepernoten. Oeps, iets te veel pepernoten.. en iets te vel Insta scrollen... Ik hád een zee aan tijd vanmiddag. Totdat ik me halverwege de berg realiseer dat als ik niet nu op de fiets spring, ik te laat bij de kapper ben. Want ja, leuk uiterlijk is ook zelfzorg! Dacht ik trots. Wel even doortrappen, want de kapper is aan de andere kant van de stad. Die hier om de hoek zit, is niet aardig. Knippen kan ze goed, maar het mag ook een beetje gezellig zijn. Bezweet kom ik aan. Op tijd. De kapper knipt leuk, ik krijg op mijn donder dat ik om de dag mijn haar was (en ga me nu verdiepen in de nopoo methode) en ik vertrek. Gauw, want yoga wacht. Weer de stad door. In de spits. Fiets spits in Utrecht is als de echte spits op de ring, in de regen. Maar het is droog hoor, dus ik bof. Pfoe! Precies op tijd bij de yoga. Even uithijgen tijdens het omkleden. En door. Aan de Yin. Intens is het. Het duurt even tot ik uit mijn hoofd in m’n lijf zak. Hoe zou dat toch komen... #zelfzorg #momlife #potjeoldskoolmezelfvoorbijrennen #hardleers #morgenlukthetnogeenbeetjebeter #maardanmetleukhaar #yinyoga
zelfzorg Zelf liefde

Jij bent het waard, 
jij mag er zijn.
Hou van jezelf om wie je bent,
en niet om hetgeen een ander van je verwacht

Stuur jezelf af en toe ook eens een kaartje of geef jezelf eens een compliment in de spiegel.

Jij bent niet je ziekte of stoornis,
Maar jij bent Jij
En jij bent Uniek!!
Jij mag er zijn.

Hou van jezelf❤

#loveyourself #zelfzorgonfleek #zelfzorg #zelfzorgliefde #Rinaschrijfthaareigenverhaal
Likes: 15
Posted at: 2019-02-04 10:59:23
Zelf liefde Jij bent het waard, jij mag er zijn. Hou van jezelf om wie je bent, en niet om hetgeen een ander van je verwacht Stuur jezelf af en toe ook eens een kaartje of geef jezelf eens een compliment in de spiegel. Jij bent niet je ziekte of stoornis, Maar jij bent Jij En jij bent Uniek!! Jij mag er zijn. Hou van jezelf❤ #loveyourself #zelfzorgonfleek #zelfzorg #zelfzorgliefde #Rinaschrijfthaareigenverhaal

Famous / Popular results for zelfzorg

Twitter Search Results for zelfzorg

Jolien Pollet @JolienPollet Nov 13 Replying to @JolienPollet Maar ook een ferm applaus voor mijn ouders (echte helden zijn dat!), familie en vrienden die wat lasten overnemen en me de tijd gunnen voor die zelfzorg. pic.twitter.com/bN9VS8rDqO View conversation · eefje🐿🐾 @liefeefje Nov 16 In het kader van zelfzorg wil ik NIET de groeten doen aan Norman Daniëlle Marcel en Esther. Zo dat is dan duidelijk View details · Heldin Op Sokken @MarleenOpSokken Nov 13 Na een ochtend heel hard schelden, toch kiezen voor zelfzorg. Reizen met de trein is momenteel gewoon niet mogelijk met mijn hoofd, voordat ik verdwaal door Nederland. En dan voor iets wat ik misschien al niet aankan.. :( View details · InEen @eerstelijnInEen Nov 14 Op 12 december organiseert Zelfzorg Ondersteund! (ZO!) het afsluitende ‘CONNECT-symposium ’. Het symposium is vooral bedoeld om de beweging die de afgelopen jaren met ZO! in gang is gezet, door te zetten en op te schalen. @Zelfzorgonderst symposium-connect.nl View summary · bieke purnelle @biekepurnelle Nov 11 Replying to @MinvanAgitatie @YouTube Zelfzorg is cruciaal. View conversation · ZelfzorgCoach Ecoach @ZelfzorgCoach Kindermedicijn @zelfzorg ZelfzorgEcoach @ZelfzorgEcoach View more people Lianne 🌻 @Lianco75 Nov 9 Het is wel weer even wennen; de rust, relaxen en me-time. #zelfzorg pic.twitter.com/EXfhcGIKxY View photo · Pinar Akbas @akbaspinar Nov 16 Replying to @akbaspinar Zelfzorg: ik heb het er nog altijd moeilijk mee. Maar ik kom er wel. Had ik geweten dat voor mezelf zorgen het moeilijkste en meest confronterende was van alle uitdagingen in mijn leven, dan was ik er misschien eerder mee begonnen. Omdat ik nu pas mijn lichaam leer kennen. View conversation · Eerstelijnbreed @eerstelijn1 Nov 15 300 Leidse patiënten krijgen o.a. bloeddrukmeter, stappenteller en app voor betere zelfzorg. is.gd/dMreYb #ehealth @ROSReos #rijncoepel View summary · Jolien Pollet @JolienPollet Nov 13 Midden juli heb ik mezelf een trap onder de kont gegeven. Na twee jaar zorgen voor man (na beroerte), kind, huishouden, werk, ...was het tijd om mezelf niet langer op plaats 48294 te zetten. Tijd om ook voor mezelf te zorgen. Gezonde geest, gezond lichaam, zelfzorg dus. View details · Gawy Doets 🌈 @gawys Nov 15 Gekozen voor thuisblijven. Niet zeker of het zelfzorg is of vermijding, maar tis oké View details · Nuchter Burger @NuchterBurger Nov 10 Gemeente moet dementievriendelijk worden bit.ly/34Nd9Cf Het gemeentebestuur in #Lelystad is zich aan het indekken voor een onbegrijpelijk beleid, voor zo ver er überhaupt beleid te vinden is. Verklaring voor het heden en zelfzorg voor de toekomst. #gemlelystad View summary · 🐶 Gratis knuffels 🐼 voor Anita, Piet en Riet 🐰 @spellfinder Nov 14 Replying to @JasonErvD Zelfzorg is ook: goed eten, veel slapen, niet "moeten werken aan herstel", soms "niks doen" = netflixen of boek lezen of wat ook. Goed eten belangrijk: yoghurt en veel vitamine C - Iris Sommer schrijft waarom nrc.nl/nieuws/2019/09… En zelfzorg is: accepteren hoe het nu is. View conversation · Arie ® @satyavacas Nov 12 Replying to @MariekeO_79 @nanano512 Ga ik je gevoel plagen Marieke, als jij het fijn vind om kaartjes te krijgen en je durft er om te vragen (niet wetende wat je krijgt) is dat een teken van prima zelfzorg :-) View conversation · Dijk & Van Emmerik @DvE_beterwerken Nov 15 Wij willen alle zorgmedewerkers en deelnemers een fijne @sterkerinjewerk Week wensen! 💪 Ter aanvulling van deze prachtige week schreven wij een blog over zelfzorg (vitaliteit), zorg voor anderen en het zoeken naar een evenwicht daartussen. 👉 dijkenvanemmerik.nl/weblog/altijd-… pic.twitter.com/ngzl691gQI View photo · Anine Wink @AnineWink 22h Psychiater Dirk De Wachter: “Ik denk dat burn-out veelal te maken heeft met te weinig aandacht, en niet met te veel werkuren” bloovi.be/artikels/perso… via @bloovi #Zelfzorg View summary · mirjam giphart @gipjam Nov 13 En dan in t kader van goede zelfzorg deed ik iets waarvan ik weet dat ik er blij van word: Knutselen voor een kleinkind! #WRAP is effectief ingezet! Ik ben mn eigen #hoopverlener! 🤣🎁 pic.twitter.com/KdVwJx3Tx4 View photo · Dave van Dijk @DaveDijk Nov 11 Het #PGO van @Bernhoven en #ZorggroepSynchroon #NatuurlijkSamen vandaag officeel ingeluidt #VIPP #Zelfzorg powered by @VitalHealthSW @Philips lnkd.in/g5M2W8g View summary · Tim Kroesbergen @TimKro Nov 13 Replying to @asdfghjklette Maar dat is toch ook zelfzorg? Jij kiest waar jij behoefte aan hebt. View conversation · Michel @Mesar_Thim Nov 11 Replying to @Yanaika_Zomer Ha Yanaika, Iik volg je al een tijdje en heb je oprecht in mijn hart gesloten. ‘k zal je dus ook echt hier missen maar is niet zo belangrijk. Want is van jou in ieder geval heel gezonde en goede zelfzorg. Hou het vol (afkick- ehh aftwitteren) Veel succes! 🌻 View conversation · Heldin Op Sokken @MarleenOpSokken Nov 13 Replying to @Marijkegroot Dus ik besluit met heeeeel veel pijn in mijn hart niet naar de boekpresentatie van @Marijkegroot te gaan. :( Ik voel me shit nu. Kut zelfzorg. Dus ik ga me even de rest van de dag verstoppen in bed. Ik haat dit hoofd. View conversation · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Loading...


Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.