FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

vlog instagram hashtags, hashtags meanings vlog images, #vlog tag pics

vlog
vlog
vlog 쉬고시퍼 앙 피곤띠
Likes: 131
Posted at: 2019-10-16 00:29:19
쉬고시퍼 앙 피곤띠
vlog Rupert Meets Lola😩😍. Rupert even speaks her name! He actually says it perfect wow! Full video on our YouTube!! The cutest ever😩😍🙏🏽💙. #huskylife
Likes: 82294
Posted at: 2019-10-15 17:14:34
Rupert Meets Lola😩😍. Rupert even speaks her name! He actually says it perfect wow! Full video on our YouTube!! The cutest ever😩😍🙏🏽💙. #huskylife
vlog Unpacking?? But first...nachos ✌🏼🤤
.
.
Likes: 1235
Posted at: 2019-10-14 22:58:50
Unpacking?? But first...nachos ✌🏼🤤 . .
vlog #MartesDeAzafata 🦋
Capítulo 11: “Vacaciones”
.
Hola mis chic@s! Bienvenidos a otro capítulo de #MartesDeAzafata.
.
Los quiero poner, un poco en contexto, para estar todos sintonizados📺. En simples palabras, estoy en una isla en Africa 🌍. ¿WTF?, ¿Qué hago en ÁFRICA? Me vine de vacaciones con una amiga, estamos en una isla 🏝 , a 30 horas de nuestro hogar en Chile✈️, rodeada de palmeras🌴, mirando el agua cristalina💦 , relajada😎 y escribiendo este post✍️. .
No puedo estar más feliz 😁 . No me gustan los destinos muy típicos y llenos de gente😩. Decidimos venir a esta 🏝 precisamente por eso, porque es paradisíaca y sin turistas.
Lo único en contra, es que, es carísimo llegar hasta acá🙀💰.
.
Por suerte para una azafata🦋, ese problemita es lo de menos. Porque además de pagarnos por viajar, tenemos beneficios para comprar pasajes💸
.
Como dato☝️
Tenemos una cierta cantidad de pasajes al año, aquí podemos elegir si pagar solo la tasa de embarque o un mayor porcentaje del pasaje(esto para asegurar mayor probabilidad de subirse al vuelo) porque entre más pagas, más posibilidades tienes de subirte..👍🏻
.
Para no generar envidia, me voy a quedar callada con lo que nos costó el pasaje🤫, pero realmente es un chiste🤡, si lo comparamos con lo que cuesta en realidad.
.
Cuando hablamos que la azafata, es buena para viajar, es porque, tiene pasajes muy baratos. 
Por ejemplo: Una persona normal gasta X plata en el pasaje✈️, una azafata por la misma X plata, le alcanza para pasaje✈️, alojamiento🏨 y hasta tours🧗🏻‍♂️. Ahora ya saben nuestro secreto🤫
Sigan sintonizados📺, les hago un salud desde la playa 😎 los veo el otro martes😘
.
.
.
#flightattendant #vlog #benefits #cheap #airplane #tickets #traveling #theworld #vacation #mode #summer #island
Likes: 936
Posted at: 2019-10-15 21:07:09
#MartesDeAzafata 🦋 Capítulo 11: “Vacaciones” . Hola mis chic@s! Bienvenidos a otro capítulo de #MartesDeAzafata. . Los quiero poner, un poco en contexto, para estar todos sintonizados📺. En simples palabras, estoy en una isla en Africa 🌍. ¿WTF?, ¿Qué hago en ÁFRICA? Me vine de vacaciones con una amiga, estamos en una isla 🏝 , a 30 horas de nuestro hogar en Chile✈️, rodeada de palmeras🌴, mirando el agua cristalina💦 , relajada😎 y escribiendo este post✍️. . No puedo estar más feliz 😁 . No me gustan los destinos muy típicos y llenos de gente😩. Decidimos venir a esta 🏝 precisamente por eso, porque es paradisíaca y sin turistas. Lo único en contra, es que, es carísimo llegar hasta acá🙀💰. . Por suerte para una azafata🦋, ese problemita es lo de menos. Porque además de pagarnos por viajar, tenemos beneficios para comprar pasajes💸 . Como dato☝️ Tenemos una cierta cantidad de pasajes al año, aquí podemos elegir si pagar solo la tasa de embarque o un mayor porcentaje del pasaje(esto para asegurar mayor probabilidad de subirse al vuelo) porque entre más pagas, más posibilidades tienes de subirte..👍🏻 . Para no generar envidia, me voy a quedar callada con lo que nos costó el pasaje🤫, pero realmente es un chiste🤡, si lo comparamos con lo que cuesta en realidad. . Cuando hablamos que la azafata, es buena para viajar, es porque, tiene pasajes muy baratos. Por ejemplo: Una persona normal gasta X plata en el pasaje✈️, una azafata por la misma X plata, le alcanza para pasaje✈️, alojamiento🏨 y hasta tours🧗🏻‍♂️. Ahora ya saben nuestro secreto🤫 Sigan sintonizados📺, les hago un salud desde la playa 😎 los veo el otro martes😘 . . . #flightattendant #vlog #benefits #cheap #airplane #tickets #traveling #theworld #vacation #mode #summer #island
vlog Leandra e sua boina preta de sempre!!! 🌟
Likes: 1708
Posted at: 2019-10-15 00:49:01
Leandra e sua boina preta de sempre!!! 🌟
vlog we made some vlogs in nyc :-)🗽🕊🚕 link in bio BABBYYYY !!! 🖤
Likes: 361
Posted at: 2019-10-16 02:46:30
we made some vlogs in nyc :-)🗽🕊🚕 link in bio BABBYYYY !!! 🖤
vlog Come swim with me?
Likes: 13
Posted at: 2019-10-16 04:09:10
Come swim with me?
vlog MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glowing 2 In 1 Original ini apa sih??
Ini cream wajah yang bener-bener dibuat sesuai request / permintaan para kaum wanita.

Yang pengen wajah cerah, glowing dan sehat namun jauh dari kata ribet dengan rangkaian perawatan dan harga yang muahal. Dan aman digunakan tidak mengandung bahan yang dilarang BPOM.

Manfaat MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glow 2 In 1 Original:

membantu Menghilangkan flek flek hitam pada kulit wajah,Mengecilkan pori-pori wajah,Mengangkat sel kulit mati(meregenerasikan peremajaan kulit wajah),Menghilangkan bekas jerawat,Membuat kulit wajah fresh dan Menjadikan kulit lebih tampak cerah alami

Tidak mengandung mercury

Cocok untuk pria dan wanita remaja dewasa

Mengandung vitamin dan nutrisi yang sangat dibutuhkan oleh kulit wajah

Selain karena manfaatnya, banyak alasan penting kenapa kamu harus pakai meronah

Cara pakai

1. Bisa dipakai untuk krim malam dipakai dimalam hari
2. Bisa dipakai untuk krim siang dipakai disiang hari
3. Alas bedak / bedak jadi gak perlu tambah2 bedak lagi hasilnya glowing dan bedak tahan lama
Murah, terjangkau untuk semua kalangan,

Aman, sudah bpom resmi cek langsung!

Hasil Cepat, cepet dalam beberapa hari.

Kinclong, kinclong putihhhh glowing hasilnya.

Gak Ribet, satu krim bisa dipakai siang malam.

Dari begitu banyak keunggulannya, MERONAH memiliki keunggulan utama yang bikin jatuh hati, yaitu efek glowing sekali pakai! sekali oles diwajah hasilnya glowing tanpa bedak. Buktikan sendiri !!
.
Nomer BPOM NA18181900826.
manfaat meronah tak perlu diragukan , sama dengan namanya meronah

tujuan krim ini adalah membuat wajah mulus bebas jerawat,flek,kerutan dalam beberapa sehingga hasilnya akan meronah putihhh glowinggg... WAJIB BANGET NYOBA. KINCLONGSSS

nb:hasil tergantung jenis kulit dan seberapa rutin pemakaaian .. info dan pemesanan klik link dibio

#skincareterlaris #krimlaris #pusatmeronah #daftarresellermeronah #ownermeronah #krimwajahhemat #tipsbikinkulitputih #krimpemutihwajah #memutihkanwajah #glowingcream #makeupglowing #vlog #riaricis #jerawatkecil #tipsmenghilangkanjerawat #tipsmenghilangkanflek
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:09:05
MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glowing 2 In 1 Original ini apa sih?? Ini cream wajah yang bener-bener dibuat sesuai request / permintaan para kaum wanita. Yang pengen wajah cerah, glowing dan sehat namun jauh dari kata ribet dengan rangkaian perawatan dan harga yang muahal. Dan aman digunakan tidak mengandung bahan yang dilarang BPOM. Manfaat MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glow 2 In 1 Original: membantu Menghilangkan flek flek hitam pada kulit wajah,Mengecilkan pori-pori wajah,Mengangkat sel kulit mati(meregenerasikan peremajaan kulit wajah),Menghilangkan bekas jerawat,Membuat kulit wajah fresh dan Menjadikan kulit lebih tampak cerah alami Tidak mengandung mercury Cocok untuk pria dan wanita remaja dewasa Mengandung vitamin dan nutrisi yang sangat dibutuhkan oleh kulit wajah Selain karena manfaatnya, banyak alasan penting kenapa kamu harus pakai meronah Cara pakai 1. Bisa dipakai untuk krim malam dipakai dimalam hari 2. Bisa dipakai untuk krim siang dipakai disiang hari 3. Alas bedak / bedak jadi gak perlu tambah2 bedak lagi hasilnya glowing dan bedak tahan lama Murah, terjangkau untuk semua kalangan, Aman, sudah bpom resmi cek langsung! Hasil Cepat, cepet dalam beberapa hari. Kinclong, kinclong putihhhh glowing hasilnya. Gak Ribet, satu krim bisa dipakai siang malam. Dari begitu banyak keunggulannya, MERONAH memiliki keunggulan utama yang bikin jatuh hati, yaitu efek glowing sekali pakai! sekali oles diwajah hasilnya glowing tanpa bedak. Buktikan sendiri !! . Nomer BPOM NA18181900826. manfaat meronah tak perlu diragukan , sama dengan namanya meronah tujuan krim ini adalah membuat wajah mulus bebas jerawat,flek,kerutan dalam beberapa sehingga hasilnya akan meronah putihhh glowinggg... WAJIB BANGET NYOBA. KINCLONGSSS nb:hasil tergantung jenis kulit dan seberapa rutin pemakaaian .. info dan pemesanan klik link dibio #skincareterlaris #krimlaris #pusatmeronah #daftarresellermeronah #ownermeronah #krimwajahhemat #tipsbikinkulitputih #krimpemutihwajah #memutihkanwajah #glowingcream #makeupglowing #vlog #riaricis #jerawatkecil #tipsmenghilangkanjerawat #tipsmenghilangkanflek
vlog All tucked in for the night..... ..
.
.
.
.
#trucking #flatbed #vlog #youtube #photo #nightshot #volvotrucksmoment #volvotrucks
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:08:54
All tucked in for the night..... .. . . . . #trucking #flatbed #vlog #youtube #photo #nightshot #volvotrucksmoment #volvotrucks
vlog Ecuador Tour- Banos⠀
⠀
Check out the BraveTraveler youtube channel for more adventure and Travel tips!⠀
https://buff.ly/2pPS8aT⠀
⠀
#equador #Quito #southamerica #travel #travelblogger #travelphotography #photographer #VLOG #vlogger #blogging #traveling #like4like #follow4follow
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:08:52
Ecuador Tour- Banos⠀ ⠀ Check out the BraveTraveler youtube channel for more adventure and Travel tips!⠀ https://buff.ly/2pPS8aT⠀ ⠀ #equador #Quito #southamerica #travel #travelblogger #travelphotography #photographer #VLOG #vlogger #blogging #traveling #like4like #follow4follow
vlog MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glowing 2 In 1 Original ini apa sih??
Ini cream wajah yang bener-bener dibuat sesuai request / permintaan para kaum wanita.

Yang pengen wajah cerah, glowing dan sehat namun jauh dari kata ribet dengan rangkaian perawatan dan harga yang muahal. Dan aman digunakan tidak mengandung bahan yang dilarang BPOM.

Manfaat MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glow 2 In 1 Original:

membantu Menghilangkan flek flek hitam pada kulit wajah,Mengecilkan pori-pori wajah,Mengangkat sel kulit mati(meregenerasikan peremajaan kulit wajah),Menghilangkan bekas jerawat,Membuat kulit wajah fresh dan Menjadikan kulit lebih tampak cerah alami

Tidak mengandung mercury

Cocok untuk pria dan wanita remaja dewasa

Mengandung vitamin dan nutrisi yang sangat dibutuhkan oleh kulit wajah

Selain karena manfaatnya, banyak alasan penting kenapa kamu harus pakai meronah

Cara pakai

1. Bisa dipakai untuk krim malam dipakai dimalam hari
2. Bisa dipakai untuk krim siang dipakai disiang hari
3. Alas bedak / bedak jadi gak perlu tambah2 bedak lagi hasilnya glowing dan bedak tahan lama
Murah, terjangkau untuk semua kalangan,

Aman, sudah bpom resmi cek langsung!

Hasil Cepat, cepet dalam beberapa hari.

Kinclong, kinclong putihhhh glowing hasilnya.

Gak Ribet, satu krim bisa dipakai siang malam.

Dari begitu banyak keunggulannya, MERONAH memiliki keunggulan utama yang bikin jatuh hati, yaitu efek glowing sekali pakai! sekali oles diwajah hasilnya glowing tanpa bedak. Buktikan sendiri !!
.
Nomer BPOM NA18181900826.
manfaat meronah tak perlu diragukan , sama dengan namanya meronah

tujuan krim ini adalah membuat wajah mulus bebas jerawat,flek,kerutan dalam beberapa sehingga hasilnya akan meronah putihhh glowinggg... WAJIB BANGET NYOBA. KINCLONGSSS

nb:hasil tergantung jenis kulit dan seberapa rutin pemakaaian .. info dan pemesanan klik link dibio

#skincareterlaris #krimlaris #pusatmeronah #daftarresellermeronah #ownermeronah #krimwajahhemat #tipsbikinkulitputih #krimpemutihwajah #memutihkanwajah #glowingcream #makeupglowing #vlog #riaricis #jerawatkecil #tipsmenghilangkanjerawat #tipsmenghilangkanflek
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:08:52
MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glowing 2 In 1 Original ini apa sih?? Ini cream wajah yang bener-bener dibuat sesuai request / permintaan para kaum wanita. Yang pengen wajah cerah, glowing dan sehat namun jauh dari kata ribet dengan rangkaian perawatan dan harga yang muahal. Dan aman digunakan tidak mengandung bahan yang dilarang BPOM. Manfaat MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glow 2 In 1 Original: membantu Menghilangkan flek flek hitam pada kulit wajah,Mengecilkan pori-pori wajah,Mengangkat sel kulit mati(meregenerasikan peremajaan kulit wajah),Menghilangkan bekas jerawat,Membuat kulit wajah fresh dan Menjadikan kulit lebih tampak cerah alami Tidak mengandung mercury Cocok untuk pria dan wanita remaja dewasa Mengandung vitamin dan nutrisi yang sangat dibutuhkan oleh kulit wajah Selain karena manfaatnya, banyak alasan penting kenapa kamu harus pakai meronah Cara pakai 1. Bisa dipakai untuk krim malam dipakai dimalam hari 2. Bisa dipakai untuk krim siang dipakai disiang hari 3. Alas bedak / bedak jadi gak perlu tambah2 bedak lagi hasilnya glowing dan bedak tahan lama Murah, terjangkau untuk semua kalangan, Aman, sudah bpom resmi cek langsung! Hasil Cepat, cepet dalam beberapa hari. Kinclong, kinclong putihhhh glowing hasilnya. Gak Ribet, satu krim bisa dipakai siang malam. Dari begitu banyak keunggulannya, MERONAH memiliki keunggulan utama yang bikin jatuh hati, yaitu efek glowing sekali pakai! sekali oles diwajah hasilnya glowing tanpa bedak. Buktikan sendiri !! . Nomer BPOM NA18181900826. manfaat meronah tak perlu diragukan , sama dengan namanya meronah tujuan krim ini adalah membuat wajah mulus bebas jerawat,flek,kerutan dalam beberapa sehingga hasilnya akan meronah putihhh glowinggg... WAJIB BANGET NYOBA. KINCLONGSSS nb:hasil tergantung jenis kulit dan seberapa rutin pemakaaian .. info dan pemesanan klik link dibio #skincareterlaris #krimlaris #pusatmeronah #daftarresellermeronah #ownermeronah #krimwajahhemat #tipsbikinkulitputih #krimpemutihwajah #memutihkanwajah #glowingcream #makeupglowing #vlog #riaricis #jerawatkecil #tipsmenghilangkanjerawat #tipsmenghilangkanflek
vlog MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glowing 2 In 1 Original ini apa sih??
Ini cream wajah yang bener-bener dibuat sesuai request / permintaan para kaum wanita.

Yang pengen wajah cerah, glowing dan sehat namun jauh dari kata ribet dengan rangkaian perawatan dan harga yang muahal. Dan aman digunakan tidak mengandung bahan yang dilarang BPOM.

Manfaat MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glow 2 In 1 Original:

membantu Menghilangkan flek flek hitam pada kulit wajah,Mengecilkan pori-pori wajah,Mengangkat sel kulit mati(meregenerasikan peremajaan kulit wajah),Menghilangkan bekas jerawat,Membuat kulit wajah fresh dan Menjadikan kulit lebih tampak cerah alami

Tidak mengandung mercury

Cocok untuk pria dan wanita remaja dewasa

Mengandung vitamin dan nutrisi yang sangat dibutuhkan oleh kulit wajah

Selain karena manfaatnya, banyak alasan penting kenapa kamu harus pakai meronah

Cara pakai

1. Bisa dipakai untuk krim malam dipakai dimalam hari
2. Bisa dipakai untuk krim siang dipakai disiang hari
3. Alas bedak / bedak jadi gak perlu tambah2 bedak lagi hasilnya glowing dan bedak tahan lama
Murah, terjangkau untuk semua kalangan,

Aman, sudah bpom resmi cek langsung!

Hasil Cepat, cepet dalam beberapa hari.

Kinclong, kinclong putihhhh glowing hasilnya.

Gak Ribet, satu krim bisa dipakai siang malam.

Dari begitu banyak keunggulannya, MERONAH memiliki keunggulan utama yang bikin jatuh hati, yaitu efek glowing sekali pakai! sekali oles diwajah hasilnya glowing tanpa bedak. Buktikan sendiri !!
.
Nomer BPOM NA18181900826.
manfaat meronah tak perlu diragukan , sama dengan namanya meronah

tujuan krim ini adalah membuat wajah mulus bebas jerawat,flek,kerutan dalam beberapa sehingga hasilnya akan meronah putihhh glowinggg... WAJIB BANGET NYOBA. KINCLONGSSS

nb:hasil tergantung jenis kulit dan seberapa rutin pemakaaian .. info dan pemesanan klik link dibio

#skincareterlaris #krimlaris #pusatmeronah #daftarresellermeronah #ownermeronah #krimwajahhemat #tipsbikinkulitputih #krimpemutihwajah #memutihkanwajah #glowingcream #makeupglowing #vlog #riaricis #jerawatkecil #tipsmenghilangkanjerawat #tipsmenghilangkanflek
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:08:34
MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glowing 2 In 1 Original ini apa sih?? Ini cream wajah yang bener-bener dibuat sesuai request / permintaan para kaum wanita. Yang pengen wajah cerah, glowing dan sehat namun jauh dari kata ribet dengan rangkaian perawatan dan harga yang muahal. Dan aman digunakan tidak mengandung bahan yang dilarang BPOM. Manfaat MERONAH BEAUTY CARE Whitening Glow 2 In 1 Original: membantu Menghilangkan flek flek hitam pada kulit wajah,Mengecilkan pori-pori wajah,Mengangkat sel kulit mati(meregenerasikan peremajaan kulit wajah),Menghilangkan bekas jerawat,Membuat kulit wajah fresh dan Menjadikan kulit lebih tampak cerah alami Tidak mengandung mercury Cocok untuk pria dan wanita remaja dewasa Mengandung vitamin dan nutrisi yang sangat dibutuhkan oleh kulit wajah Selain karena manfaatnya, banyak alasan penting kenapa kamu harus pakai meronah Cara pakai 1. Bisa dipakai untuk krim malam dipakai dimalam hari 2. Bisa dipakai untuk krim siang dipakai disiang hari 3. Alas bedak / bedak jadi gak perlu tambah2 bedak lagi hasilnya glowing dan bedak tahan lama Murah, terjangkau untuk semua kalangan, Aman, sudah bpom resmi cek langsung! Hasil Cepat, cepet dalam beberapa hari. Kinclong, kinclong putihhhh glowing hasilnya. Gak Ribet, satu krim bisa dipakai siang malam. Dari begitu banyak keunggulannya, MERONAH memiliki keunggulan utama yang bikin jatuh hati, yaitu efek glowing sekali pakai! sekali oles diwajah hasilnya glowing tanpa bedak. Buktikan sendiri !! . Nomer BPOM NA18181900826. manfaat meronah tak perlu diragukan , sama dengan namanya meronah tujuan krim ini adalah membuat wajah mulus bebas jerawat,flek,kerutan dalam beberapa sehingga hasilnya akan meronah putihhh glowinggg... WAJIB BANGET NYOBA. KINCLONGSSS nb:hasil tergantung jenis kulit dan seberapa rutin pemakaaian .. info dan pemesanan klik link dibio #skincareterlaris #krimlaris #pusatmeronah #daftarresellermeronah #ownermeronah #krimwajahhemat #tipsbikinkulitputih #krimpemutihwajah #memutihkanwajah #glowingcream #makeupglowing #vlog #riaricis #jerawatkecil #tipsmenghilangkanjerawat #tipsmenghilangkanflek
vlog Un 15 de Octubre del 2009 abrimos nuestro canal de Youtube.

En aquel entonces no existía ninguna plataforma para comunicar lo que estaba sucediendo en la Comunidad Alternativa en Culiacán. 
Así es como nació la iniciativa, muchas gracias a todos los colaboradores que han crecido con nosotros.

Desde los Fotógrafos y Diseñadores que no salen en pantalla.
Daniel AZ, Manuel Laguna, Mariana Mejia y Sofia Salazar.

Hoy cumplimos 10 años y el Domingo 20 de Octubre nos festejamos en el pinCHE bar del Paseo del Ángel. ¡Entrada LIBRE!

#Decade #Noise #Adumao #Alternative #Culiacan #Youtube #LiveMusic #Interview #Host #PicoftheDay #Vlog #Celebration #Anniverasary
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:08:06
Un 15 de Octubre del 2009 abrimos nuestro canal de Youtube. En aquel entonces no existía ninguna plataforma para comunicar lo que estaba sucediendo en la Comunidad Alternativa en Culiacán. Así es como nació la iniciativa, muchas gracias a todos los colaboradores que han crecido con nosotros. Desde los Fotógrafos y Diseñadores que no salen en pantalla. Daniel AZ, Manuel Laguna, Mariana Mejia y Sofia Salazar. Hoy cumplimos 10 años y el Domingo 20 de Octubre nos festejamos en el pinCHE bar del Paseo del Ángel. ¡Entrada LIBRE! #Decade #Noise #Adumao #Alternative #Culiacan #Youtube #LiveMusic #Interview #Host #PicoftheDay #Vlog #Celebration #Anniverasary
vlog Calling all my Journalists friends out for this one!!!Vloggers, Bloggers, Media Correspondents we need all hands on deck Wed. Oct. 23rd from 9PM-11PM at @alibiatl for the OFFICIAL Cop Watch America Premier Watch Party for @iamcityverified. DM me right now for free entry and exclusive interviews! .
.
.
.
.
#blogger #youtube #brand #bloggerlove #lifestyleblogger #mamtasachdevavlogger #youtubechannel #music #videocreator #bloggers #vlogger #vlogs #videomaker #mediacorrespondent #youtubers #vloggerlife #bloggerslife #explorepage #lifestyle #youtuber #vloggers #influencer #vlogging #mediaday #mobilevideo #vlog #media #bloggerlifestyle #videooftheday #contentcreator
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:07:47
Calling all my Journalists friends out for this one!!!Vloggers, Bloggers, Media Correspondents we need all hands on deck Wed. Oct. 23rd from 9PM-11PM at @alibiatl for the OFFICIAL Cop Watch America Premier Watch Party for @iamcityverified. DM me right now for free entry and exclusive interviews! . . . . . #blogger #youtube #brand #bloggerlove #lifestyleblogger #mamtasachdevavlogger #youtubechannel #music #videocreator #bloggers #vlogger #vlogs #videomaker #mediacorrespondent #youtubers #vloggerlife #bloggerslife #explorepage #lifestyle #youtuber #vloggers #influencer #vlogging #mediaday #mobilevideo #vlog #media #bloggerlifestyle #videooftheday #contentcreator
vlog Got the travel insurance for the trip, now the rental car insurance will have to be gotten there. The only other thing I may wish to look into is getting some currency exchanged into newzealand money so I can have some spending cash. #vlog #vlogger #exactly #exazachtly #motivational #life #coach #journal #canadian #365 #male #handsome #daily #pickmeup #positivity #2019 #brightside #storytime #anotherday #goingonatrip #newzealand #travel #insurance #currencyexchange
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:07:44
Got the travel insurance for the trip, now the rental car insurance will have to be gotten there. The only other thing I may wish to look into is getting some currency exchanged into newzealand money so I can have some spending cash. #vlog #vlogger #exactly #exazachtly #motivational #life #coach #journal #canadian #365 #male #handsome #daily #pickmeup #positivity #2019 #brightside #storytime #anotherday #goingonatrip #newzealand #travel #insurance #currencyexchange
vlog 🔥🔥
.
.
.
.
#helmetloversindonesia #helmet_indonesia #kytvendetta2 #helmetlovers_indonesia #kytr10holicindonesia #kythelmet #smk_pembnas_hits #helmetloversgrobogan #kythelmetlovers #helm #helmfullface #picture #smkpembnas #lost #good #purwodadi #grobogan #dancechallenge #hitskekinian #vlog
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 04:07:39
vlog Belajar belajar lagi.. sikik sikik aja.. tivis tivis kue bolu.. 🙏🙏 ⭐🌟⭐🌟⭐🌟.
.
📍Lokasi : Pangkalan Brandan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📱 @huaweimobileid.
⚙️ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
.
#huawei #huaweimobile #huaweimobileid #huaweinextimage #captureonhuawei #CapturedonHuawei #HuaweiP30 #huaweibisa #shotonhuawei #travelwithhuawei #huaweiphotographers #travelwithp30
.
.
#phonephoto #phonegraphyindonesia #phonegrapher #phone #mataponsel
#motretsuka #foponsi
.
.
#video #vlog #kinemaster #pangkalanbrandan
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:07:15
Belajar belajar lagi.. sikik sikik aja.. tivis tivis kue bolu.. 🙏🙏 ⭐🌟⭐🌟⭐🌟. . 📍Lokasi : Pangkalan Brandan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📱 @huaweimobileid. ⚙️ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . . #huawei #huaweimobile #huaweimobileid #huaweinextimage #captureonhuawei #CapturedonHuawei #HuaweiP30 #huaweibisa #shotonhuawei #travelwithhuawei #huaweiphotographers #travelwithp30 . . #phonephoto #phonegraphyindonesia #phonegrapher #phone #mataponsel #motretsuka #foponsi . . #video #vlog #kinemaster #pangkalanbrandan
vlog I sat and watched aircrafts taking off for 10 minutes this morning. 
Each one of those airplanes have different people going to different parts of the world, each of them have a unique story and experiences, thinking about it that way amazes me. 
Yet sometimes we tend to think we are alone in this world and that everything revolves around us. 
What travel teaches you is that theres lots of people in this world whatever you going through theres a lot who been there  or experiencing it now. 
It teaches you that those little boxes you had where you placed people in is all wrong, we might look different but we are all the same. .
.
.
.
#travel #instagood #instafamous #travelingram #Gowithmoe #follow #videomaking #preach #blog #vlog #inthemaking
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:07:11
I sat and watched aircrafts taking off for 10 minutes this morning. Each one of those airplanes have different people going to different parts of the world, each of them have a unique story and experiences, thinking about it that way amazes me. Yet sometimes we tend to think we are alone in this world and that everything revolves around us. What travel teaches you is that theres lots of people in this world whatever you going through theres a lot who been there or experiencing it now. It teaches you that those little boxes you had where you placed people in is all wrong, we might look different but we are all the same. . . . . #travel #instagood #instafamous #travelingram #Gowithmoe #follow #videomaking #preach #blog #vlog #inthemaking
vlog My wife directed this vlog, for our daughter & her friends’ vlog competition introducing their school. Apparently, it got the 2nd prize 👻. I have no credit at all for this piece of work🦋. I’m just happy they were able to collaborate and the girls seemed happy doing it ❤️. My daughter’s motivation to be in school is - as she says - to be with her friends (something I can understand but don’t really relate 😜). My wife also got a huge help from her friend finalizing the video & of course the other girls’ parents • #vlog #motherdaughter #snippets
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:05:45
My wife directed this vlog, for our daughter & her friends’ vlog competition introducing their school. Apparently, it got the 2nd prize 👻. I have no credit at all for this piece of work🦋. I’m just happy they were able to collaborate and the girls seemed happy doing it ❤️. My daughter’s motivation to be in school is - as she says - to be with her friends (something I can understand but don’t really relate 😜). My wife also got a huge help from her friend finalizing the video & of course the other girls’ parents • #vlog #motherdaughter #snippets
vlog This popped up in my memories. This was my first vlog in California, 9 years ago. I’m upset it took me so long to get back but I’m so happy to be on track again. #throwback #motivation #me #vlog #2010
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 04:05:43
This popped up in my memories. This was my first vlog in California, 9 years ago. I’m upset it took me so long to get back but I’m so happy to be on track again. #throwback #motivation #me #vlog #2010
vlog I was in the waiting room at KBS! Go see which kpop idols i saw! Link in bio⬆️ or go on my youtube channel “Soomiya” .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#수미야 #soomiya #soomiyaaaa #kbs #korea #koreavlog #vlog #youtuber #instagram #postoftheday #korean #kpop #kpopidol #유투버 #youtube #koreanamerican #celebrities
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 04:04:46
I was in the waiting room at KBS! Go see which kpop idols i saw! Link in bio⬆️ or go on my youtube channel “Soomiya” . . . . . . . . . . #수미야 #soomiya #soomiyaaaa #kbs #korea #koreavlog #vlog #youtuber #instagram #postoftheday #korean #kpop #kpopidol #유투버 #youtube #koreanamerican #celebrities
vlog How did I get a lifetime supply of @gtskombucha! Find out on my vlog! Link in bio.
•
•
•
•
•
•
#kombucha #gtsunity #gtskombucha #wecleanbeaches #vlog #vloglife #ecovlog #beachcleanup #beachclean #gtdave #codyko #noelmiller #california
Likes: 7
Posted at: 2019-10-16 04:04:43
How did I get a lifetime supply of @gtskombucha! Find out on my vlog! Link in bio. • • • • • • #kombucha #gtsunity #gtskombucha #wecleanbeaches #vlog #vloglife #ecovlog #beachcleanup #beachclean #gtdave #codyko #noelmiller #california
vlog .
2019년 10월 가족과 함께 떠난 제주도 3박4일.
VLOG 제작에만 몇일 걸린듯.
.
#제주도여행 
#가족여행
#마지막여행
#집이최고
#VLOG
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 04:04:32
. 2019년 10월 가족과 함께 떠난 제주도 3박4일. VLOG 제작에만 몇일 걸린듯. . #제주도여행 #가족여행 #마지막여행 #집이최고 #VLOG
vlog New video will be up in a couple hours

Coffee Addicts and Q&A!

In the meantime go check out my other videos! You can access my channel through the linktree in my bio, go show some love 💛

#vlog #newvideo #youtube #sergthemane #yoboyed #mindful #coffee #coffeeshop #peets #q&a #youtubelatino #pigeonpoint #santacruz #family #friends #intent #colortheory
Likes: 8
Posted at: 2019-10-16 04:03:50
New video will be up in a couple hours Coffee Addicts and Q&A! In the meantime go check out my other videos! You can access my channel through the linktree in my bio, go show some love 💛 #vlog #newvideo #youtube #sergthemane #yoboyed #mindful #coffee #coffeeshop #peets #q&a #youtubelatino #pigeonpoint #santacruz #family #friends #intent #colortheory
vlog we eatin healthy today boys ~
~
~
Lettuce wraps with chicken, avocado, onion & tomatoes 🤪
~

#cats #food #pets #foodie #instagram #foodporn #florida #orlando #gainesville #daily #lifestyle #vlog #kittens #cute #fatcats #baby #catsofinstagram #catsoftoday #cats_of_instworld #catstagram #cats_of_world #catsoftheday #foodgasm #foodstagram #foodlover #catsoftheworld #catperson #foodjunkie #floridafoodie
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 04:03:30
we eatin healthy today boys ~ ~ ~ Lettuce wraps with chicken, avocado, onion & tomatoes 🤪 ~ #cats #food #pets #foodie #instagram #foodporn #florida #orlando #gainesville #daily #lifestyle #vlog #kittens #cute #fatcats #baby #catsofinstagram #catsoftoday #cats_of_instworld #catstagram #cats_of_world #catsoftheday #foodgasm #foodstagram #foodlover #catsoftheworld #catperson #foodjunkie #floridafoodie
vlog We're always looking for ways to challenge myself and if you had to ask me what is the best thing about training at @tabban_muscleandbodyshape 🤔 I would say with one word no hesitation what so ever FAMILY!!!😊😊 Because I would say that at Tabban I am very well trained and looked after by world class trainers, athletes and coach @michaeltabban 🏆🥇👌🏻 I am very thankful for having an amazing family team to bring out my absolute best potential and made me into a CHAMPION well before I stepped foot on stage and received my Gold Medal🥇🥇 If this does sound like something for you please do not hesitate to contact @tabban_muscleandbodyshape
on how you can effectively bring out the best version in yourself too!
.
.
.
.
.
#bodybytabban #gainswithbaines #tbt #instagood #photooftheday #fitness #vlog  #bodybuilding #youtube #nabba #wff #dreams #goals #gym #fit #workout #fitfam #health #fitspo #healthyfood #weightloss #fatloss
Likes: 12
Posted at: 2019-10-16 04:03:14
We're always looking for ways to challenge myself and if you had to ask me what is the best thing about training at @tabban_muscleandbodyshape 🤔 I would say with one word no hesitation what so ever FAMILY!!!😊😊 Because I would say that at Tabban I am very well trained and looked after by world class trainers, athletes and coach @michaeltabban 🏆🥇👌🏻 I am very thankful for having an amazing family team to bring out my absolute best potential and made me into a CHAMPION well before I stepped foot on stage and received my Gold Medal🥇🥇 If this does sound like something for you please do not hesitate to contact @tabban_muscleandbodyshape on how you can effectively bring out the best version in yourself too! . . . . . #bodybytabban #gainswithbaines #tbt #instagood #photooftheday #fitness #vlog #bodybuilding #youtube #nabba #wff #dreams #goals #gym #fit #workout #fitfam #health #fitspo #healthyfood #weightloss #fatloss
vlog ・
❇︎STAFF VLOG❇︎ 〜for kawano〜

こんにちはSCLトレーナー川野です😁

STAFF VLOGでは僕たちの普段の姿や、みなさんにシェアしたいと思ったことなどテーマを固定せず、ゆる〜く発信していきたいと思います☕️

1週ごとにトレーナーが変わりばんこに投稿していき、1回目を川野が担当させて頂きます👏

さて、あっというまに3連休が終わりましたね。

1番初めの投稿が1番肝心やっ!と金曜日の夜
気合いを入れていたのですが...

見事になにも撮っていませんでした笑

4月より開院予定である店舗の内見や
大濠のカフェで美味しいコーヒーを頂いたり
読書→ジム 文武両道風な週末を過ごしたのですが...

唯一撮っていたのが山外トレーナーの
作り笑顔でした笑

来週はそんな笑顔の素敵な山外トレーナーが
VLOGを更新しますよ✋

僕も負けじと トレーニングを頑張ってる時の
素敵な顔を載せておきます。

変顔ではございませんので悪しからず。笑



#vlog#はじめました
#これでいいのか#1発目
#大濠公園#作り笑顔
#秋#コンディショニング 
#beachconditioning
#yoga #animalflow
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 04:02:56
・ ❇︎STAFF VLOG❇︎ 〜for kawano〜  こんにちはSCLトレーナー川野です😁  STAFF VLOGでは僕たちの普段の姿や、みなさんにシェアしたいと思ったことなどテーマを固定せず、ゆる〜く発信していきたいと思います☕️  1週ごとにトレーナーが変わりばんこに投稿していき、1回目を川野が担当させて頂きます👏  さて、あっというまに3連休が終わりましたね。  1番初めの投稿が1番肝心やっ!と金曜日の夜 気合いを入れていたのですが...  見事になにも撮っていませんでした笑  4月より開院予定である店舗の内見や 大濠のカフェで美味しいコーヒーを頂いたり 読書→ジム 文武両道風な週末を過ごしたのですが...  唯一撮っていたのが山外トレーナーの 作り笑顔でした笑  来週はそんな笑顔の素敵な山外トレーナーが VLOGを更新しますよ✋  僕も負けじと トレーニングを頑張ってる時の 素敵な顔を載せておきます。  変顔ではございませんので悪しからず。笑    #vlog#はじめました #これでいいのか#1発目 #大濠公園#作り笑顔 #秋#コンディショニング  #beachconditioning #yoga #animalflow
vlog Soaking up ALLLL da fall vibes with these sunsets 🤤🌇
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 04:02:54
Soaking up ALLLL da fall vibes with these sunsets 🤤🌇
vlog Jangan lupa klik subscribe yg ada di bawah karna subscribe itu gratisss.

#vlog
#aesthetic
Likes: 6
Posted at: 2019-10-16 04:02:41
Jangan lupa klik subscribe yg ada di bawah karna subscribe itu gratisss. #vlog #aesthetic
vlog Zindagi Aaj kal 🎥
.
.
.
.
.
.
.
.
#vlogger #vloggers #vlogs #vlogsquad #blogger #vloglife #vlogging #youtube #youtuber #vlog #mulshi #tamini #Pune #trek #shooting #lavasa
Likes: 6
Posted at: 2019-10-16 04:02:35
Zindagi Aaj kal 🎥 . . . . . . . . #vlogger #vloggers #vlogs #vlogsquad #blogger #vloglife #vlogging #youtube #youtuber #vlog #mulshi #tamini #Pune #trek #shooting #lavasa
vlog ♥️🇰🇷♥️ #vlog  #좋아요 #좋아요폭탄 #팔로우미 #먹스타그램 #먹방#여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #패션 ##instagood #photooftheday  #f4f #followme #l4l #tagsforlikes #yummy
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 04:02:35
♥️🇰🇷♥️ #vlog #좋아요 #좋아요폭탄 #팔로우미 #먹스타그램 #먹방#여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #패션 ##instagood #photooftheday #f4f #followme #l4l #tagsforlikes #yummy
vlog CFD nang hutan ngalaM lebih taheS eheheheh.... #funwalk2019 #malangsejuk #scus #vlog #exploremalang
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 04:01:31
CFD nang hutan ngalaM lebih taheS eheheheh.... #funwalk2019 #malangsejuk #scus #vlog #exploremalang
vlog 오늘도 힘내자!
이건 정말 찐으로 힘내야 돼서 하는 말....🥶
.
.
.
.
#원장님 #빨리와 #제발
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 04:01:15
오늘도 힘내자! 이건 정말 찐으로 힘내야 돼서 하는 말....🥶 . . . . #원장님 #빨리와 #제발
vlog [Music Video] #SKYXXX
Likes: 5
Posted at: 2019-10-16 04:01:07
[Music Video] #SKYXXX "Hotboy" [#djtonyhcom] https://www.djtonyh.com/2019/10/music-video-skyxxx-hotboy-djtonyhcom.html #blog #blogger #fashion #like #instagood #style #newmusic #follow #musicvideo #instagram #videooftheday #comment #bloggerstyle #likeforlikes #followme #rap #model #hiphop #likeforfollow #artist #vlog #instadaily #musicblogger
vlog [Music Video] #RaisaCastillo
Likes: 6
Posted at: 2019-10-16 04:00:35
[Music Video] #RaisaCastillo "Vans" [#djtonyhcom] https://www.djtonyh.com/2019/10/music-video-raisacastillo-vans.html #blog #blogger #fashion #like #instagood #style #newmusic #follow #musicvideo #instagram #videooftheday #comment #bloggerstyle #likeforlikes #followme #rap #model #hiphop #likeforfollow #artist #vlog #instadaily #musicblogger
vlog TiNGly fEeLInG IN dA BaCc 
#videoblogger #love #videos #instagramvideo #cinema #videogram #videoart #video #vlog #shotvideo #videooninstagram #cute #videoshow #videoclip #tweegram #iphonesia #myvideo #instagramvideos #instav  #videography #videodiary #videostar #vidoftheday #instavideo #videooftheday #movie #videoedits #awesomevideo #videoshoot
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:00:08
vlog [Music Video] #Yung2 / #TeezyWonder
Likes: 9
Posted at: 2019-10-16 04:00:07
[Music Video] #Yung2 / #TeezyWonder "Where I Been" [#djtonyhcom] https://www.djtonyh.com/2019/10/music-video-yung2-teezywonder-where-i.html #blog #blogger #fashion #like #instagood #style #newmusic #follow #musicvideo #instagram #videooftheday #comment #bloggerstyle #likeforlikes #followme #rap #model #hiphop #likeforfollow #artist #vlog #instadaily #musicblogger
vlog 아메리칸 Gang🔞🔫
Likes: 19
Posted at: 2019-10-16 04:00:03
아메리칸 Gang🔞🔫
vlog Trash talk✌🏼
.
.
.
.
.
.
#chihuahua #chi #chihuahuas #chihuahuasofinstagram #doglife #dogs #dog #dogsofinsta #instagood #vlog #video #doglovers #doglover #cutenessoverload #beautifulgirls #trashtalk #feisty #brat #play #goodnight
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 03:59:51
Trash talk✌🏼 . . . . . . #chihuahua #chi #chihuahuas #chihuahuasofinstagram #doglife #dogs #dog #dogsofinsta #instagood #vlog #video #doglovers #doglover #cutenessoverload #beautifulgirls #trashtalk #feisty #brat #play #goodnight
vlog [Music Video] #Flipperachi - Thug To The Bone [#djtonyhcom] https://www.djtonyh.com/2019/10/music-video-flipperachi-thug-to-bone.html
#blog #blogger #fashion #like #instagood #style #newmusic #follow #musicvideo #instagram #videooftheday #comment #bloggerstyle #likeforlikes #followme #rap #model #hiphop #likeforfollow #artist #vlog #instadaily #musicblogger
Likes: 9
Posted at: 2019-10-16 03:59:43
[Music Video] #Flipperachi - Thug To The Bone [#djtonyhcom] https://www.djtonyh.com/2019/10/music-video-flipperachi-thug-to-bone.html #blog #blogger #fashion #like #instagood #style #newmusic #follow #musicvideo #instagram #videooftheday #comment #bloggerstyle #likeforlikes #followme #rap #model #hiphop #likeforfollow #artist #vlog #instadaily #musicblogger
vlog Tacos on tacos on tacos!!🌮🌮 It’s taco Tuesday SON, we didn’t come to play!!
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 03:59:18
Tacos on tacos on tacos!!🌮🌮 It’s taco Tuesday SON, we didn’t come to play!!
vlog Well, that’s interesting. Certainly way better than Papa Johns! Note: There was no weed inside the pizza 🍕
Likes: 48
Posted at: 2019-10-16 03:58:32
Well, that’s interesting. Certainly way better than Papa Johns! Note: There was no weed inside the pizza 🍕
vlog #thatmoment when you’ve almost reached 600 #followers 😱 #thankyou 
My newest #vlog should be up for you guys before tomorrow evening! My #wifi was not super cooperative today 🤨🤷🏼‍♀️
.
.
#thatmomentwhen #yas #vlogger #reallife #boymom #mom #momlife #toddler #work #diy #homerenovation #fun #maine #october #fall #leaves #leaveschanging #youguysrock
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 03:56:15
#thatmoment when you’ve almost reached 600 #followers 😱 #thankyou My newest #vlog should be up for you guys before tomorrow evening! My #wifi was not super cooperative today 🤨🤷🏼‍♀️ . . #thatmomentwhen #yas #vlogger #reallife #boymom #mom #momlife #toddler #work #diy #homerenovation #fun #maine #october #fall #leaves #leaveschanging #youguysrock
vlog First public prank w/ @therealbrooklyn doing money on the string! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Check out this video and also check out previous content made by both of us. Comment or message us different prank ideas you want to see! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Link to full video in my bio‼️
Like & Subscribe
#LankNation
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#Youtube #prank #lifestyle #vlog #fall #money #comedy #store #mall #starbucks #amazon #nike #instagram #marketing #pressplay #fortnite #nba #mlb #nfl #china
Likes: 9
Posted at: 2019-10-16 03:55:56
First public prank w/ @therealbrooklyn doing money on the string! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Check out this video and also check out previous content made by both of us. Comment or message us different prank ideas you want to see! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Link to full video in my bio‼️ Like & Subscribe #LankNation ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #Youtube #prank #lifestyle #vlog #fall #money #comedy #store #mall #starbucks #amazon #nike #instagram #marketing #pressplay #fortnite #nba #mlb #nfl #china
vlog Dari pembahasan tim sosial Sore ini Tanggal 15-10-2019 hari Selasa mengenai pengalangan dana turun ke jalan untuk driver ojol yang bernama Muhammad
Syafri Hidayat komunitas Big family asal kota Dumai ( GRAB) Yang mengalami kecelakaan yang mengakibatkan pembekuan darah di otak,patah tulang, sehingga di rawat di ruang ICU di rumah sakit santa Maria dan membutuhkan biaya lebih kurang 200 juta, yang akan di lakukan di lima titik  lampu merah Pekanbaru , dan di kota duri dengan wilayah basecamp masing masing yakni:

1.Basecamp pemuda ( lampu merah jln Riau)

2.Basecamp kota tinggi (lampu merah Polda)

3.Basecamp Tengku BEY ( lampu merah bandara)

4.Basecamp BBC ( Lampu merah bukit barisan/fly over harapan raya)

5.Basecamp Transmart ( lampu merah living world)

6.Basecamp TDGDC ( Kota duri) 
Di lakukan pada hari Rabu 16-10-2019(selama satu hari)  Jam 16.00- 18.00  Spanduk yang di cetak 5 spanduk berserta gambar yang di kotak memakai dana gebu dan spanduk langsung di bagi oleh Humas tim sosial yaitu humas ridho di serahkan kepada tim sosial masing-masing basecamp  Nb.kotak di sediakan masing-masing basecamp dan minuman di sediakan partisipasi masing-masing basecamp dan di karenakan pengalangan dana di lakukan satu hari sangat di harapkan seluruh anggota basecamp masing-masing untuk ikut berpartisipasi pengalangan dana
@octa.via17
@pdgp_pekanbaru
@gojekupdate_pekanbaru 
@basecamp_samratulangi_pku
@basecamp_transmart_pku
@basecamp_purwodadi_pekanbaru
@basecampkampungkecilpku
@basecampkotatinggi
@basecampgojekpku_bukitharapan
@basecampemuda
@basecamprealarifin
@basecamp_tbeypku
@basecamp_srikandi
@basecamp_karawaci
@basecamp_brothergacorpku
@bc_phmupku
@bbc_pku
@gojekindonesia

@vloggerriau @gojek.pekanbaru @gojekupdate_pekanbaru @gojek24jam @gojekindonesia @basecampemuda @basecamp_karawaci @basecampgojekpku_bukitharapan @gojek_marpoyan @basecamp_pw_pku @basecamp_ciputra @basecamp_samratulangi_pku @basecamp_tbeypku @ariffinsquad @basecamp_sukajadi_revolusioner @basecamp_transmart_pku @basecampkampungkecilpku @gojek.pekanbaru_riau @basecampkotatinggi
@basecamp_purwodadi
@basecamp_brothergacorpku
@basecampmarpoyan
@pandanwangibasecamp
@basecamprealarifin
#vlog#vlogger
Likes: 11
Posted at: 2019-10-16 03:55:42
Dari pembahasan tim sosial Sore ini Tanggal 15-10-2019 hari Selasa mengenai pengalangan dana turun ke jalan untuk driver ojol yang bernama Muhammad Syafri Hidayat komunitas Big family asal kota Dumai ( GRAB) Yang mengalami kecelakaan yang mengakibatkan pembekuan darah di otak,patah tulang, sehingga di rawat di ruang ICU di rumah sakit santa Maria dan membutuhkan biaya lebih kurang 200 juta, yang akan di lakukan di lima titik lampu merah Pekanbaru , dan di kota duri dengan wilayah basecamp masing masing yakni: 1.Basecamp pemuda ( lampu merah jln Riau) 2.Basecamp kota tinggi (lampu merah Polda) 3.Basecamp Tengku BEY ( lampu merah bandara) 4.Basecamp BBC ( Lampu merah bukit barisan/fly over harapan raya) 5.Basecamp Transmart ( lampu merah living world) 6.Basecamp TDGDC ( Kota duri) Di lakukan pada hari Rabu 16-10-2019(selama satu hari) Jam 16.00- 18.00 Spanduk yang di cetak 5 spanduk berserta gambar yang di kotak memakai dana gebu dan spanduk langsung di bagi oleh Humas tim sosial yaitu humas ridho di serahkan kepada tim sosial masing-masing basecamp Nb.kotak di sediakan masing-masing basecamp dan minuman di sediakan partisipasi masing-masing basecamp dan di karenakan pengalangan dana di lakukan satu hari sangat di harapkan seluruh anggota basecamp masing-masing untuk ikut berpartisipasi pengalangan dana @octa.via17 @pdgp_pekanbaru @gojekupdate_pekanbaru @basecamp_samratulangi_pku @basecamp_transmart_pku @basecamp_purwodadi_pekanbaru @basecampkampungkecilpku @basecampkotatinggi @basecampgojekpku_bukitharapan @basecampemuda @basecamprealarifin @basecamp_tbeypku @basecamp_srikandi @basecamp_karawaci @basecamp_brothergacorpku @bc_phmupku @bbc_pku @gojekindonesia @vloggerriau @gojek.pekanbaru @gojekupdate_pekanbaru @gojek24jam @gojekindonesia @basecampemuda @basecamp_karawaci @basecampgojekpku_bukitharapan @gojek_marpoyan @basecamp_pw_pku @basecamp_ciputra @basecamp_samratulangi_pku @basecamp_tbeypku @ariffinsquad @basecamp_sukajadi_revolusioner @basecamp_transmart_pku @basecampkampungkecilpku @gojek.pekanbaru_riau @basecampkotatinggi @basecamp_purwodadi @basecamp_brothergacorpku @basecampmarpoyan @pandanwangibasecamp @basecamprealarifin #vlog#vlogger
vlog На канале вас уже ждёт новый #vlog 李Получился оочень длинным, наговорила я вам всего)•Рассказала про сотрудничество с Rate&Goods•Сделали обзор на корейскую кухню от спонсоров этого приложения•Поделились впечатлениями от 11promaxА ещё мы решили разыграть одну пачку чипсов нори с орешками, поэтому бегите участвовать!Как только наберется 30 человек в комментариях под видео, кто участвует, разыгрываем нори и отправляем победителюВсем удачи!
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 03:55:39
На канале вас уже ждёт новый #vlog 李Получился оочень длинным, наговорила я вам всего)•Рассказала про сотрудничество с Rate&Goods•Сделали обзор на корейскую кухню от спонсоров этого приложения•Поделились впечатлениями от 11promaxА ещё мы решили разыграть одну пачку чипсов нори с орешками, поэтому бегите участвовать!Как только наберется 30 человек в комментариях под видео, кто участвует, разыгрываем нори и отправляем победителюВсем удачи!
vlog 🎥Livestream Upload Alert 🎥 Check Out Our YouTube Channel Link is in Bio Mukbang and Tour at Lambert’s Cafe #mukbang #mukbangshow #eatingshow #eating #vlog #vloggers #family #familylife #familyvloggers #travel #travelvlog #travelvlogs #youtube #youtubers #contentcreator #chicago #instagram #lambertscafe
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 03:55:28
🎥Livestream Upload Alert 🎥 Check Out Our YouTube Channel Link is in Bio Mukbang and Tour at Lambert’s Cafe #mukbang #mukbangshow #eatingshow #eating #vlog #vloggers #family #familylife #familyvloggers #travel #travelvlog #travelvlogs #youtube #youtubers #contentcreator #chicago #instagram #lambertscafe
vlog 🎥 This vlog is very personal & honestly , I am still traumatized from being hacked last week. Ultimately, I want to prevent this from happening to anyone else . 
Click the link in my bio & please like , comment & subscribe. .
.
.
.
.
#blackfashionblogger #style #styleblogger #ootd #lifestyle #chic #streetstyle #instastyle #atlanta #georgia #makeup #darkskin #youtube #vlog #melanin #storytime #atlanta
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 03:55:11
🎥 This vlog is very personal & honestly , I am still traumatized from being hacked last week. Ultimately, I want to prevent this from happening to anyone else . Click the link in my bio & please like , comment & subscribe. . . . . . #blackfashionblogger #style #styleblogger #ootd #lifestyle #chic #streetstyle #instastyle #atlanta #georgia #makeup #darkskin #youtube #vlog #melanin #storytime #atlanta
vlog Dropping a short vlog type video soon...
Wish I recorded more when I went to San Antonio but at least I got some travel footage 💯
#elijahproductions #youtube #youtuber #canon #canon80d #adobe #sanantonio #firstflight #vlog #sub4sub #subscribe #cooledits
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 03:53:55
Dropping a short vlog type video soon... Wish I recorded more when I went to San Antonio but at least I got some travel footage 💯 #elijahproductions #youtube #youtuber #canon #canon80d #adobe #sanantonio #firstflight #vlog #sub4sub #subscribe #cooledits
vlog Oh yeah, die erste Episode vom EDM SPACE CENTER ist online 🚀🔥 Dein Dj Vlog 🎉 Folge 1: Beatmatching 🙌 Check das ganze Video auf der Website von @electronicdancemusic.at #edm #dj #teach #vlog #austriandjs #edmspacecenter
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 03:53:44
Oh yeah, die erste Episode vom EDM SPACE CENTER ist online 🚀🔥 Dein Dj Vlog 🎉 Folge 1: Beatmatching 🙌 Check das ganze Video auf der Website von @electronicdancemusic.at #edm #dj #teach #vlog #austriandjs #edmspacecenter
vlog Jom tonton full Nye dekat channel youtube PUAN NIA 😆
.
.
.
Link di bio yeee sedare sedare 🤗💕jangan lupe bagi yg belum subscribe disubscribe dulu, LIKE , KOMENT juge yeee , muaacchhhh 💋
.
.
#janganlupesubscribe
#puannia
#puanniavlog 
#puanniavlogXGojek 
#dramaojol
#gojek24jam 
#gojekbatam 
#gojekindonesia 
#trendingtopic 
#viral
#viralno1
#menerkanerka
#masyaAllah
#bedelautakbedelau
#support
#loveyou
#likeforlikes
#tapfordetails
#vlog
#presentercantik
Likes: 10
Posted at: 2019-10-16 03:53:24
Jom tonton full Nye dekat channel youtube PUAN NIA 😆 . . . Link di bio yeee sedare sedare 🤗💕jangan lupe bagi yg belum subscribe disubscribe dulu, LIKE , KOMENT juge yeee , muaacchhhh 💋 . . #janganlupesubscribe #puannia #puanniavlog #puanniavlogXGojek #dramaojol #gojek24jam #gojekbatam #gojekindonesia #trendingtopic #viral #viralno1 #menerkanerka #masyaAllah #bedelautakbedelau #support #loveyou #likeforlikes #tapfordetails #vlog #presentercantik
vlog Fala galera, tem vídeo extra lá no canal, é um vlog bem bacana onde eu faço um teste nos pratos Zeus da igreja do meu amigo @carlinhosdelaia , vai lá e confere o vídeo completo!
.
.
Link na bio
.
.
@specialbeatsticks @prostick.usa @zeusbrasil 
#drdrummer #davirodrigues #davibatera #drvlog #vlog #rmvdrumsbrazil #caixagreatch #luenduduportes #evanshddry #zeuscymbals #drummerworld #drummersilike #drummer #drums #drummerlife #batera #baterista #bateria #nãodesistainsista
Likes: 5
Posted at: 2019-10-16 03:53:15
Fala galera, tem vídeo extra lá no canal, é um vlog bem bacana onde eu faço um teste nos pratos Zeus da igreja do meu amigo @carlinhosdelaia , vai lá e confere o vídeo completo! . . Link na bio . . @specialbeatsticks @prostick.usa @zeusbrasil #drdrummer #davirodrigues #davibatera #drvlog #vlog #rmvdrumsbrazil #caixagreatch #luenduduportes #evanshddry #zeuscymbals #drummerworld #drummersilike #drummer #drums #drummerlife #batera #baterista #bateria #nãodesistainsista
vlog New #tokyo #vlog is up.  Link in the description.  Thank you to @ed_is_on_instagram and @tech_ninja_productions for showing me around.  I’ll definitely be back!!! #vlog #vlogger #youtube
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 03:52:23
New #tokyo #vlog is up. Link in the description. Thank you to @ed_is_on_instagram and @tech_ninja_productions for showing me around. I’ll definitely be back!!! #vlog #vlogger #youtube
vlog #沖縄 に3泊してきました〜!
スマホ1台だけもって撮りまくり🌺🌊
原点に立ち返った気がしました。
.
旅を楽しみながらサクッと撮った素材で
「思い出をシェアする」
それもまた旅であり楽しみ方の一つです
(いい感じに撮れるようお互い試行錯誤したりね)
楽しかった思い出が蘇ってきます🤣
.
私が高校生の頃流行った
ケツメイシの夏の思い出という曲があり
その中のフレーズで
思い出は【残るのでなく 残すのである】
という部分がとても好きで
まさにそんな気持ちで編集していました
いくつになっても忘れないでいたいです
.
ということで沖縄動画シリーズがしばらく続きます🌺💕 .
撮影は
iPhoneXSデフォルト×snow
編集は
InShot × VLLO
ともに有料版使用です
.
 #沖縄旅行 #沖縄料理 #okinawa #vlog #動画編集 #スマホ動画編集 #vllo #inshot #国際通り #漢那ビーチ #ukigumocafe #かき氷
Likes: 9
Posted at: 2019-10-16 03:51:59
#沖縄 に3泊してきました〜! スマホ1台だけもって撮りまくり🌺🌊 原点に立ち返った気がしました。 . 旅を楽しみながらサクッと撮った素材で 「思い出をシェアする」 それもまた旅であり楽しみ方の一つです (いい感じに撮れるようお互い試行錯誤したりね) 楽しかった思い出が蘇ってきます🤣 . 私が高校生の頃流行った ケツメイシの夏の思い出という曲があり その中のフレーズで 思い出は【残るのでなく 残すのである】 という部分がとても好きで まさにそんな気持ちで編集していました いくつになっても忘れないでいたいです . ということで沖縄動画シリーズがしばらく続きます🌺💕 . 撮影は iPhoneXSデフォルト×snow 編集は InShot × VLLO ともに有料版使用です . #沖縄旅行 #沖縄料理 #okinawa #vlog #動画編集 #スマホ動画編集 #vllo #inshot #国際通り #漢那ビーチ #ukigumocafe #かき氷
vlog Perfect cold and cozy night for #spooky movies! Tonight we are watching...#halloween parts one and two. What are YOUR movie faves to watch in October?
#movienight #spookyweather #halloween #vlogtober #vlogger #vlog #cozy
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 03:51:27
Perfect cold and cozy night for #spooky movies! Tonight we are watching...#halloween parts one and two. What are YOUR movie faves to watch in October? #movienight #spookyweather #halloween #vlogtober #vlogger #vlog #cozy
vlog Episode 9 is live honestly thank y’all for staying with me for this series!
Performances can get nerve rattling but pushing through is what you need to focus on
.
.
#hiphop #rap #music #bayarea #artist #art #vlog #follow #bayarea #vallejo #blog #youtube #shows #performances
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 03:50:06
Episode 9 is live honestly thank y’all for staying with me for this series! Performances can get nerve rattling but pushing through is what you need to focus on . . #hiphop #rap #music #bayarea #artist #art #vlog #follow #bayarea #vallejo #blog #youtube #shows #performances
vlog Latinos En Accion |BHS Club| All together for one purpose!-/Video Vlog(PROMO)-/This Is EMER
.
@latinosenaccionbhs || BRENTWOOD HIGHSCHOOL CLUB🌺. || All together for one purpose!🙇🏻‍♀️❤️ Spread the word!! Díganle a todos sus amig@s, vengan y compartan todos juntos. El jueves 17 de octubre se celebrará el día de Herencia Hispana, por uno de los club mas populares en Brentwood Hing School, LATINOS EN ACCION. No te lo pierdas y ven a disfrutar sera de 2:15 pm a 5 pm, el ticket solo cuesta 5 dólares donde yo estaré como siempre con un video vlog.
.
. .
.
.
#ThisIsEMERvideos #bhs #youtube #vlog #latinos #latinosenaccion #jueves #obtubre #17 #brentwood #hing #school @brentwood_hispanic_club #brentwoodhighschool #club #latino #promo
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 03:49:46
Latinos En Accion |BHS Club| All together for one purpose!-/Video Vlog(PROMO)-/This Is EMER . @latinosenaccionbhs || BRENTWOOD HIGHSCHOOL CLUB🌺. || All together for one purpose!🙇🏻‍♀️❤️ Spread the word!! Díganle a todos sus amig@s, vengan y compartan todos juntos. El jueves 17 de octubre se celebrará el día de Herencia Hispana, por uno de los club mas populares en Brentwood Hing School, LATINOS EN ACCION. No te lo pierdas y ven a disfrutar sera de 2:15 pm a 5 pm, el ticket solo cuesta 5 dólares donde yo estaré como siempre con un video vlog. . . . . . #ThisIsEMERvideos #bhs #youtube #vlog #latinos #latinosenaccion #jueves #obtubre #17 #brentwood #hing #school @brentwood_hispanic_club #brentwoodhighschool #club #latino #promo
vlog 놀고싶어요.. .
.
.
#군산 #전주 #한옥스타그램
#한옥마을 #얼스타그램 #셀피 #팔로미 #chef
#일상 #데일리 #소통 #인친 #댓글 #팔로워 #맞팔 #좋아요반사 #좋아요 
#오오티디 #ootd #vlog #데일리 #f4f #fff #l4l #followme #awesome #lovely #daily #like #Like #💛
Likes: 19
Posted at: 2019-10-16 03:49:10
놀고싶어요.. . . . #군산 #전주 #한옥스타그램 #한옥마을 #얼스타그램 #셀피 #팔로미 #chef #일상 #데일리 #소통 #인친 #댓글 #팔로워 #맞팔 #좋아요반사 #좋아요 #오오티디 #ootd #vlog #데일리 #f4f #fff #l4l #followme #awesome #lovely #daily #like #Like #💛
vlog .
“Barangsiapa yang mengucapkan shalawat kepadaku satu kali maka Allah akan bershalawat baginya sepuluh kali, dan digugurkan sepuluh kesalahan (dosa)nya, serta ditinggikan baginya sepuluh derajat/tingkatan (di surga kelak)”
.
#untukaisan 
#shalawat 
#hijrah 
#pemudahijrah 
#vlog
#belajarjadiorangbaik 
#ikhlas
Likes: 5
Posted at: 2019-10-16 03:48:46
. “Barangsiapa yang mengucapkan shalawat kepadaku satu kali maka Allah akan bershalawat baginya sepuluh kali, dan digugurkan sepuluh kesalahan (dosa)nya, serta ditinggikan baginya sepuluh derajat/tingkatan (di surga kelak)” . #untukaisan #shalawat #hijrah #pemudahijrah #vlog #belajarjadiorangbaik #ikhlas
vlog VÍDEO NOVO NO CANAL! LINK NA BIO. #mialvess #mialvessfc #viagem #trip #travel #travelvlog #vlog #vlogdeviagem #paris #frança #france #europa #europe #miileva #museu #museucognacqjay #falafel #vangogh #gay #lesbian #lgbt
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 03:48:10
vlog 📸🎬 @canonusa New Video 👆👆👆 in bio. This took forever to make 🤪📸🎬 #eosm6 #canoneosm6 #canon
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 03:47:57
📸🎬 @canonusa New Video 👆👆👆 in bio. This took forever to make 🤪📸🎬 #eosm6 #canoneosm6 #canon
vlog [Music Video] #RoyWoods - Bubbly [#djtonyhcom] https://www.djtonyh.com/2019/10/music-video-roy-woods-bubbly-djtonyhcom.html
#blog #blogger #fashion #like #instagood #style #newmusic #follow #musicvideo #instagram #videooftheday #comment #bloggerstyle #likeforlikes #followme #rap #model #hiphop #likeforfollow #artist #vlog #instadaily #musicblogger
Likes: 6
Posted at: 2019-10-16 03:47:45
[Music Video] #RoyWoods - Bubbly [#djtonyhcom] https://www.djtonyh.com/2019/10/music-video-roy-woods-bubbly-djtonyhcom.html #blog #blogger #fashion #like #instagood #style #newmusic #follow #musicvideo #instagram #videooftheday #comment #bloggerstyle #likeforlikes #followme #rap #model #hiphop #likeforfollow #artist #vlog #instadaily #musicblogger
vlog Suzuki... #otoño #otoño 
Amo los cambios de clima, todo es tan definido... eso si! Te haga team desprevenida pero ahora a disfrutar del otoño 
#sandyael #mamadegemelos #mexicanaenjapon #mividaenjaponvlog #vlog #vlogs #youtube #mexicana #japon #japan #niños
Likes: 317
Posted at: 2019-10-16 03:46:47
Suzuki... #otoño #otoño Amo los cambios de clima, todo es tan definido... eso si! Te haga team desprevenida pero ahora a disfrutar del otoño #sandyael #mamadegemelos #mexicanaenjapon #mividaenjaponvlog #vlog #vlogs #youtube #mexicana #japon #japan #niños
vlog The chanting😂😂 hmmm... I wonder who started it😂
Likes: 7
Posted at: 2019-10-16 03:45:56
The chanting😂😂 hmmm... I wonder who started it😂
vlog Work hard, and smarter. 🐆
Likes: 53
Posted at: 2019-10-16 03:45:45
Work hard, and smarter. 🐆
vlog Así vivimos la primera de Edición de #PasalaGuaw con @knescampestre 🐶😁 Mira el video completo en el link de nuestra descripción ⬆️
Likes: 10
Posted at: 2019-10-16 03:45:06
Así vivimos la primera de Edición de #PasalaGuaw con @knescampestre 🐶😁 Mira el video completo en el link de nuestra descripción ⬆️
vlog Un poco de lo que fue San Francisco con @luumarchetti & @florgualco 
Recorrimos lo que fue el centro de la ciudad, el Golden Gate, chinatown, el Pier 39, Alcatraz y mucha birra.
Likes: 7
Posted at: 2019-10-16 03:36:38
Un poco de lo que fue San Francisco con @luumarchetti & @florgualco Recorrimos lo que fue el centro de la ciudad, el Golden Gate, chinatown, el Pier 39, Alcatraz y mucha birra.
vlog Golden glistening tacos by the pool, YES. Tijuana flats tacos? Eh.... honestly wasn’t that impressed for texmex they had a generous amount of toppings the shell fell apart in my hands. I’m gonna give them a straight up “aight” rating because that’s just how I feel.
Likes: 16
Posted at: 2019-10-03 17:27:01
Golden glistening tacos by the pool, YES. Tijuana flats tacos? Eh.... honestly wasn’t that impressed for texmex they had a generous amount of toppings the shell fell apart in my hands. I’m gonna give them a straight up “aight” rating because that’s just how I feel.

Famous / Popular results for vlog

Vlog

log, usually shortened to vlog /vlɒɡ/, is a form of blog for which the medium is video, and is a form of web television. Vlog entries often combine embedded

David Dobrik

known for being the de facto leader of the popular YouTube ensemble The Vlog Squad as well as Axel from The Angry Birds Movie 2 and one of the judges

Logan Paul

upload short films and comedy sketches. Paul also posts a daily vlog to "Logan Paul Vlogs", uploading every day from September 12, 2016, to January 1, 2018

A Simple Favor (film)

Stephanie Smothers (Anna Kendrick) is a widowed single mother who runs a vlog featuring crafts and recipes for parents. Emily Nelson (Blake Lively) is

Video clip

are becoming more common. Some individuals host their created works on vlogs, which are video blogs. The use of Internet video is growing very fast.

Lucas and Marcus

challenges and vlogs. The twins are also part of a YouTube channel called "Dobre Brothers", with their siblings Cyrus and Darius, where they post vlogs two times

Lilly Singh

December 2011, Singh created a second channel called SuperwomanVlogs, now titled Lilly Singh Vlogs, where she chronicles her daily activities and includes behind

Kaesang Pangarep

vlogs have become popular; as of May 2017, he has more than 270,000 subscribers. Because of Kaesang's influence, Jokowi created his own YouTube vlog called

Trisha Paytas

Winehouse. In 2006, Paytas created blndsundoll4mj, a lifestyle-oriented YouTube vlog channel. Following the success of several viral videos, Paytas garnered a

Casey Neistat

Traveler. Neistat started to post daily vlogs on YouTube on March 26, 2015. Neistat has stated that he sees his vlogs more as a forum as opposed to a daily

Vlog

log, usually shortened to vlog /vlɒɡ/, is a form of blog for which the medium is video, and is a form of web television. Vlog entries often combine embedded

David Dobrik

known for being the de facto leader of the popular YouTube ensemble The Vlog Squad as well as Axel from The Angry Birds Movie 2 and one of the judges

Logan Paul

upload short films and comedy sketches. Paul also posts a daily vlog to "Logan Paul Vlogs", uploading every day from September 12, 2016, to January 1, 2018

A Simple Favor (film)

Stephanie Smothers (Anna Kendrick) is a widowed single mother who runs a vlog featuring crafts and recipes for parents. Emily Nelson (Blake Lively) is

Video clip

are becoming more common. Some individuals host their created works on vlogs, which are video blogs. The use of Internet video is growing very fast.

Lucas and Marcus

challenges and vlogs. The twins are also part of a YouTube channel called "Dobre Brothers", with their siblings Cyrus and Darius, where they post vlogs two times

Lilly Singh

December 2011, Singh created a second channel called SuperwomanVlogs, now titled Lilly Singh Vlogs, where she chronicles her daily activities and includes behind

Kaesang Pangarep

vlogs have become popular; as of May 2017, he has more than 270,000 subscribers. Because of Kaesang's influence, Jokowi created his own YouTube vlog called

Trisha Paytas

Winehouse. In 2006, Paytas created blndsundoll4mj, a lifestyle-oriented YouTube vlog channel. Following the success of several viral videos, Paytas garnered a

Casey Neistat

Traveler. Neistat started to post daily vlogs on YouTube on March 26, 2015. Neistat has stated that he sees his vlogs more as a forum as opposed to a daily

Twitter Search Results for vlog

℘ @jinspring_ 14h let's watch & stream: jin's vlog: youtu.be/c23xhvQp2sE epiphany: youtu.be/fIkZOLsnoqY awake: youtu.be/WYbrLlVelYk pic.twitter.com/rqFPQGfz3O View photo · C A K O R O I @amsyaralhaziq 16h nah vlog weekend. pic.twitter.com/Nw3eNfPvCa View photo · 𝐁𝐚𝐞𝐤𝐇𝐞𝐢 𝐀𝐫𝐜𝐡𝐢𝐯𝐞. @baekheiarchive Oct 14 this video has been circulating on weibo~ c-fans are suggesting that baekhyun picked it up from lucas since his vlog was filmed during superm schedules! pic.twitter.com/Ea7KVGadzf View photo · YT: Brooke On A Break 🎥🖤 @brookeonabreak Oct 14 My vlog “Life After The Circle” is out now on YouTube!👀🎥 Could you live without your phone for a month? 📲 youtu.be/-d-0nReKSPs pic.twitter.com/FMzMLV4dq9 View photo · Memoona🇵🇰♡ @Maheen5678 Oct 14 Whyy no one's talking about itttt? People said that jimin's vlog didn't look like a vlog and he read those things. Hee looked so hurtt 😷😭😭 pic.twitter.com/J0ww2xmjrN View photo · ً seb is stu(dying)! 🧚🏻‍♂️ @whackbts 13h what ur skin will look like after watching jin's vlog pic.twitter.com/vniicBBwuG View photo · Angel Dei @_angeldei 17h NEW VLOG!!! EXPLORING CORON! 🌴☀️🥰 Complete w/ budget & itinerary! 💰 youtu.be/F3cgF3CmLAg pic.twitter.com/kPGBOmxqvR View photo · Kern @YaBoyKern Oct 14 I treat my private story like my vlog channel and I know my friends tired of that shit 😂😓 View details · sammy guevara @sammyguevara 10h “Spanish God” - Vlog 242 ▶️ youtu.be/drm5m9IjifU pic.twitter.com/ZZXRLsoI2U View photo · All for Jin @jinnieslamp 15h #JIN’s vlog needs more love ❤️ Let’s watch it together!! 📽 youtu.be/c23xhvQp2sE #JINonVACATION #FishingKingJin pic.twitter.com/ko5gpxb8fu View photo · Mashable @mashable 2h Calling all vloggers: This AI-enabled camera could level up your vlog game pic.twitter.com/4KhMvBRGN7 View photo · JIMIN DATA @PJM_data Oct 14 Kmedia wrote an article about Jimin's travel vlog captivating fans across the world with its romantic & artistic sensivilities ➖Trended #2 worldwide, #1 in Korea & trended in many countries ➖Foreign media commented about the vlog 📌naver.me/GOyRj5eN (+) pic.twitter.com/IvPrh6yYjM View photo · Kim Seokjin 💋 @tangJINjaemxx 5h PLEASE LEAVE POSITIVE COMMENTS ON JIN'S YT VLOG TO BURY THESE COMMENTS AND REPORT IF POSSIBLE. You can talk at how "underrated" "least views" Jin gets all u want but please not under his vlogs and songs or any of his works. Please respect and give his work more positive feedback pic.twitter.com/4fNjHb6Ra8 View photo · (ง'̀-'́)ง 석진 @postgradksjin 15h My question to this fandom is...... why are you not watching this vlog and this man.......... he’s literally the best human bean who narrated the entire vlog for us. pic.twitter.com/pdwvyLdWjI View photo · Related searches #taehyung · #btsloveyourselfbkk Jessie @sunbeamsjess Kristabel Plummer @iamkristabel AutoVlog @AutoVlog View more people N a d y a 💜 @KTHSOLDOUT 16h Taehyung 's vlog has reached 700k likes! Congratulations Taehyung's vlog records: 💥 The most viewed with 4,3M+ 💥 The most liked with 700k 💥 Trended in YouTube worldwide 💥 Trended in some countries on YouTube And he hold the most disliked among members🤣 He is so powerful pic.twitter.com/QiKw6csoLE View photo · Kexplorer @Kent_explorer 13h Replying to @Kent_explorer From Hyeri's Vlog. Hyeri & Rosé gossiping Yura 😂 Rosé keep talking about Yura said she's so pretty and pure & even said man would fall in love at 1st sight for her make hyeri so doubtful 😂 pic.twitter.com/xK5pK9kGSX View conversation · PTI @PTIofficial Oct 14 Vlog by International vlogger to explore unexplored Hunza, where food, culture, hospitality, weather, landscape, people& everything leaves you mesmerised. Most visited tourist destination especially foreign tourists, has great potential of earning massive revenue for Pakistan🇵🇰 pic.twitter.com/LoKwrczgFi View photo · DARLING @darlingt_01 24h Watched all the vlog of @shar_sanpedro this morning. Grabe napaka simpleng babae. Girl Crush ever since 😊 View details · ✨ Vanshi ✨ @VanshiWithLuv 13h Jin stans, let's have a Jin Streaming Party. Stream his VLOG, AWAKE & EPIPHANY. Post your screenshots of streaming under this tweet. ✊ Share the word so, that more Armys can join us. Let's do this. 💜💜 #JinStreamingParty pic.twitter.com/kCBZ80Mctu View photo · DAEGU BOYS @flowerstaegi 14h jungkook cute jungkook cool jungkook beautiful jungkook bunny jungkook kookie jungkook baby jungkook singer jungkook vocals jungkook vlog jungkook gcf jungkook euphoria jungkook pretty pic.twitter.com/wnkc3nHvnn View photo · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Loading...


Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.