FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

verandering instagram hashtags, hashtags meanings verandering images, #verandering tag pics

verandering
verandering
verandering *INTERN CONFLICT*

De feestdagen zijn weer voorbij, het nieuwe decennium is begonnen, mensen gaan weer aan het werk. Iedereen lijkt weer langzaam in zijn of haar ‘normale’ ritme te komen. Maar wat nou als je dat normale en oude ritme niet meer wil? Als je stiekem verlangt naar verandering of iets nieuws?

Er zijn veel mensen die langzaam en met gezonde tegenzin weer opstarten na een periode van vakantie of niet werken. Maar er zijn ook heel veel mensen die zich nu heel helder realiseren dat het echt niet meer klopt. Vaak wordt dit gevoel zo snel mogelijk weg gestopt en gaan de schouders er weer onder. Soms jaren lang.

Wilskracht wint het van de innerlijke stem, die eerst nog fluistert. Maar een innerlijk conflict is onvermijdelijk als het te lang duurt. De innerlijke stem gaat namelijk protesteren en schreeuwen, wanneer hij niet gehoord wordt. 💫Aan de ene kant het veilige verlangen om vast te houden aan dat wat je hebt, aan de zekerheid die het je geeft. Aan de fijne en leuke dingen die het je biedt of vroeger bood, soms al veel te lang geleden. 💫Aan de andere kant het verlangen naar het nieuwe. Naar ideeën, kansen en mogelijkheden die soms heel dichtbij en dan weer heel ver weg voelen. Naar een manier van werken, liefde en leven die het innerlijke vuur aanwakkert. 
Toch wordt dit vaak heel snel weer afgedaan als niet realistisch of onmogelijk. Te gevaarlijk, te onzeker. En daarmee gaat de deksel weer dicht.

Wat ik in coaching vaak zie is dat veel mensen deze interne strijd voelen sluimeren, maar lange tijd niet ECHT zijn aangaan. Ze geven zichzelf en het leven hiermee niet ECHT een kans en leven met de voet zowel op het gaspedaal en de rem tegelijkertijd. Het verstikt en voelt als overleven.

Daarom heb ik zo veel compassie als de mensen die bij me komen hun hart en hun interne strijd openen. Echt LEIDERSCHAP willen nemen over hun leven en open staan voor alles wat er op dat moment is. Soms na jaren van wegstoppen of innerlijke strijd. Zodat het zelfbeklag, de twijfel, de boosheid op anderen en ‘het systeem’, de angst voor verandering, de onzekerheid er HELEMAAL mag zijn.

Sta jij in contact met je innerlijke stem? En durf je te luisteren? 
Liefs Dorien
Likes: 131
Posted at: 2020-01-06 09:40:58
*INTERN CONFLICT* De feestdagen zijn weer voorbij, het nieuwe decennium is begonnen, mensen gaan weer aan het werk. Iedereen lijkt weer langzaam in zijn of haar ‘normale’ ritme te komen. Maar wat nou als je dat normale en oude ritme niet meer wil? Als je stiekem verlangt naar verandering of iets nieuws? Er zijn veel mensen die langzaam en met gezonde tegenzin weer opstarten na een periode van vakantie of niet werken. Maar er zijn ook heel veel mensen die zich nu heel helder realiseren dat het echt niet meer klopt. Vaak wordt dit gevoel zo snel mogelijk weg gestopt en gaan de schouders er weer onder. Soms jaren lang. Wilskracht wint het van de innerlijke stem, die eerst nog fluistert. Maar een innerlijk conflict is onvermijdelijk als het te lang duurt. De innerlijke stem gaat namelijk protesteren en schreeuwen, wanneer hij niet gehoord wordt. 💫Aan de ene kant het veilige verlangen om vast te houden aan dat wat je hebt, aan de zekerheid die het je geeft. Aan de fijne en leuke dingen die het je biedt of vroeger bood, soms al veel te lang geleden. 💫Aan de andere kant het verlangen naar het nieuwe. Naar ideeën, kansen en mogelijkheden die soms heel dichtbij en dan weer heel ver weg voelen. Naar een manier van werken, liefde en leven die het innerlijke vuur aanwakkert. Toch wordt dit vaak heel snel weer afgedaan als niet realistisch of onmogelijk. Te gevaarlijk, te onzeker. En daarmee gaat de deksel weer dicht. Wat ik in coaching vaak zie is dat veel mensen deze interne strijd voelen sluimeren, maar lange tijd niet ECHT zijn aangaan. Ze geven zichzelf en het leven hiermee niet ECHT een kans en leven met de voet zowel op het gaspedaal en de rem tegelijkertijd. Het verstikt en voelt als overleven. Daarom heb ik zo veel compassie als de mensen die bij me komen hun hart en hun interne strijd openen. Echt LEIDERSCHAP willen nemen over hun leven en open staan voor alles wat er op dat moment is. Soms na jaren van wegstoppen of innerlijke strijd. Zodat het zelfbeklag, de twijfel, de boosheid op anderen en ‘het systeem’, de angst voor verandering, de onzekerheid er HELEMAAL mag zijn. Sta jij in contact met je innerlijke stem? En durf je te luisteren? Liefs Dorien
verandering Die gouden bergen-beloftes...je wordt er bijna mee doodgegooid. “Download mijn gratis e-book en word gelukkig”, “Doe mee aan de 5-daagse challenge en ben nooit meer onzeker”, “Volg mijn online programma en hou weer van jezelf met een paar simpele stappen”. Je ziet ze regelmatig voorbij komen, maar heb je je weleens afgevraagd...hoe goed is de hulp daadwerkelijk wanneer het gratis is? Krijg je dan álles wat iemand te bieden heeft? Hoe persoonlijk is een online programma nou helemaal? En eerlijk...binnen 5 dagen veranderen?! Bull...je hebt er een heel leven over gedaan om het gedrag te ontwikkelen wat jou nu beperkt om dat gelukkige leven te leven wat je graag wilt. 
Ik beloof je geen gouden bergen, ik beloof je alleen wij sámen keihard aan de slag gaan om te komen tot jouw gewenste situatie. 
Is het binnen 5 dagen gefixt? Nee. Verandering kost tijd en gedragsverandering zeker. Zoals gezegd, je hebt er een heel leven over gedaan om te doen wat je nu doet en dat verander je niet 1,2,3. 
Is dat gratis? Nee, ik heb keihard gewerkt en geïnvesteerd om mijn kennis op te doen en dat doe ik nog steeds om up to date te blijven, echter krijg je wél de diepgang die nodig is om jouw specifieke hulpvraag aan te pakken. De hulp is volledig persoonlijk op jou gericht en de basis bullshit die op jan en alleman van toepassing is, daar kom jij uiteindelijk niet verder mee. Gedachten zijn persoonlijk, gevoel is persoonlijk, gedrag is persoonlijk en vooral jouw hulpvraag en jouw gewenste situatie zijn persoonlijk. En een standaard stappenplan helpt jou niet om daar te komen en het ook daadwerkelijk vast te houden. 
Wil ik mensen die online programma’s of gratis dingen aanbieden hiermee afvallen? Nee. Ik wil alleen jou, jij die ergens tegenaan loopt op mentaal gebied, in laten zien dat wanneer jij in jouw gewenste situatie wil komen, persoonlijke begeleiding daarin essentieel is. Doe je dat niet bij mij, doe dat dan bij iemand anders die met jou persóónlijk aan de slag gaat. 
Jij bent namelijk meer waard dan een gratis advies, jij bent meer waard dan een standaard online programma en jij bent meer waard dan een x aantal dagen-challenge. 
Jij. bent. alles. waard!! 💕
Likes: 115
Posted at: 2019-08-23 09:59:27
Die gouden bergen-beloftes...je wordt er bijna mee doodgegooid. “Download mijn gratis e-book en word gelukkig”, “Doe mee aan de 5-daagse challenge en ben nooit meer onzeker”, “Volg mijn online programma en hou weer van jezelf met een paar simpele stappen”. Je ziet ze regelmatig voorbij komen, maar heb je je weleens afgevraagd...hoe goed is de hulp daadwerkelijk wanneer het gratis is? Krijg je dan álles wat iemand te bieden heeft? Hoe persoonlijk is een online programma nou helemaal? En eerlijk...binnen 5 dagen veranderen?! Bull...je hebt er een heel leven over gedaan om het gedrag te ontwikkelen wat jou nu beperkt om dat gelukkige leven te leven wat je graag wilt. Ik beloof je geen gouden bergen, ik beloof je alleen wij sámen keihard aan de slag gaan om te komen tot jouw gewenste situatie. Is het binnen 5 dagen gefixt? Nee. Verandering kost tijd en gedragsverandering zeker. Zoals gezegd, je hebt er een heel leven over gedaan om te doen wat je nu doet en dat verander je niet 1,2,3. Is dat gratis? Nee, ik heb keihard gewerkt en geïnvesteerd om mijn kennis op te doen en dat doe ik nog steeds om up to date te blijven, echter krijg je wél de diepgang die nodig is om jouw specifieke hulpvraag aan te pakken. De hulp is volledig persoonlijk op jou gericht en de basis bullshit die op jan en alleman van toepassing is, daar kom jij uiteindelijk niet verder mee. Gedachten zijn persoonlijk, gevoel is persoonlijk, gedrag is persoonlijk en vooral jouw hulpvraag en jouw gewenste situatie zijn persoonlijk. En een standaard stappenplan helpt jou niet om daar te komen en het ook daadwerkelijk vast te houden. Wil ik mensen die online programma’s of gratis dingen aanbieden hiermee afvallen? Nee. Ik wil alleen jou, jij die ergens tegenaan loopt op mentaal gebied, in laten zien dat wanneer jij in jouw gewenste situatie wil komen, persoonlijke begeleiding daarin essentieel is. Doe je dat niet bij mij, doe dat dan bij iemand anders die met jou persóónlijk aan de slag gaat. Jij bent namelijk meer waard dan een gratis advies, jij bent meer waard dan een standaard online programma en jij bent meer waard dan een x aantal dagen-challenge. Jij. bent. alles. waard!! 💕
verandering Mijn top 5 quotes van 2019 gebaseerd op het aantal likes❤️. Bedankt voor het volgen en het achterlaten van alle comments. Het doet mij zo veel om te horen hoeveel mensen er geraakt mee worden. Dat is waar ik iedere dag weer de inspiratie vandaan haal om er weer één te maken. Op naar een nieuw jaar vol inspiratie!
.
#persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #bewustwording #bewustzijn #zelfliefde #zelfontwikkeling #leven #liefde #groei #groeien #jijalsbron #loslaten #citaat #verandering #veranderen #kiezen #keuzes #verdriet #vertrouwen #haarlem #neezeggen #wijsheid #hooggevoelig #hoogsensitief #intuitie #inzicht #geluk #positiviteit #dankbaar #dankjewel
Likes: 1546
Posted at: 2019-12-29 09:03:37
Mijn top 5 quotes van 2019 gebaseerd op het aantal likes❤️. Bedankt voor het volgen en het achterlaten van alle comments. Het doet mij zo veel om te horen hoeveel mensen er geraakt mee worden. Dat is waar ik iedere dag weer de inspiratie vandaan haal om er weer één te maken. Op naar een nieuw jaar vol inspiratie! . #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #bewustwording #bewustzijn #zelfliefde #zelfontwikkeling #leven #liefde #groei #groeien #jijalsbron #loslaten #citaat #verandering #veranderen #kiezen #keuzes #verdriet #vertrouwen #haarlem #neezeggen #wijsheid #hooggevoelig #hoogsensitief #intuitie #inzicht #geluk #positiviteit #dankbaar #dankjewel
verandering *LEIDERSCHAP*

Wanneer heb jij voor het laatst jouw waarheid gesproken? Misschien met trilling in je stem omdat je het zo lang (te lang) binnen hebt gehouden.

Om jezelf of misschien wel anderen te sparen?

Soms blijft die waarheid verborgen onder lagen van schaamte, aanpassen, gestold verdriet, woede. Of angst om het niet goed te doen. 
Jouw waarheid. Je verlangen, je tranen, je pijn en tegelijkertijd je hoop en verlangen. Hoe moeilijk, confronterend of pijnlijk het ook is voor anderen. Of jezelf. Omdat je weet dat er veel gaat veranderen.

Soms betekent leiderschap nemen over JOUW leven, dat anderen het er niet mee eens kunnen zijn. Durf je dat aan? 
Ben jij nog wel eens zo raakbaar dat je staat te trillen op je benen uit kwetsbaarheid, boosheid of verlangen...terwijl je jezelf echt laat zien? Echt contact maakt, en er niet omheen draait. 
In verbinding, in contact. Niet groter of kleiner dan de ander. Zijn wie jij bent.

Liefs Dorien
Likes: 115
Posted at: 2020-01-24 08:45:34
*LEIDERSCHAP* Wanneer heb jij voor het laatst jouw waarheid gesproken? Misschien met trilling in je stem omdat je het zo lang (te lang) binnen hebt gehouden. Om jezelf of misschien wel anderen te sparen? Soms blijft die waarheid verborgen onder lagen van schaamte, aanpassen, gestold verdriet, woede. Of angst om het niet goed te doen. Jouw waarheid. Je verlangen, je tranen, je pijn en tegelijkertijd je hoop en verlangen. Hoe moeilijk, confronterend of pijnlijk het ook is voor anderen. Of jezelf. Omdat je weet dat er veel gaat veranderen. Soms betekent leiderschap nemen over JOUW leven, dat anderen het er niet mee eens kunnen zijn. Durf je dat aan? Ben jij nog wel eens zo raakbaar dat je staat te trillen op je benen uit kwetsbaarheid, boosheid of verlangen...terwijl je jezelf echt laat zien? Echt contact maakt, en er niet omheen draait. In verbinding, in contact. Niet groter of kleiner dan de ander. Zijn wie jij bent. Liefs Dorien
verandering 7 februari maakte ik nietsvermoedend een foto van dit geluksmomentje. Geen idee over wat zich de maanden daarna zou ontketenen. Twintig dagen later zat ik thuis. Niet door Corona maar doordat ik eindelijk na meer dan een half jaar therapie een deel van mijn façade liet vallen. En daarmee opzoek moest naar een nieuwe identiteit. Hoewel ik dacht dat ik het dik voor elkaar had, waren er een aantal demonen die stonden te springen om vrijgelaten te worden uit de diepste krochten van mijn brein en alles in twijfel te trekken. Ik raakte verzeild in een soort existentiële crisis. Kreeg medicatie om die te temperen wat resulteerde in een hypomanie. Die weer getemd werd met een nieuwe lading pillen. Ondertussen is er niks meer zeker door de Coronacrisis dan het hier en nu. En gek genoeg brengt me dat rust. Iedereen in het zelfde schuitje. Eindelijk geen rol meer die ik van mezelf moet spelen. Niemand die ik van mezelf moet pleasen. What you see is wat you get. En eindelijk de moed om dit zelf onder ogen te zien en onbevreesd te delen. 7 februari maakte ik nietsvermoedend deze foto, niet wetende dat er nog heel wat geluksmomentje mijn duisternis zouden oplichten in de vorm van heel veel lieve behulpzame mensen met een luisterend oor. En een enorm cadeau: het mezelf gunnen om door die diepen dalen te mogen gaan. Om oog in oog te staan met mijn demonen en daarmee in positieve zin te veranderen. Want elke verandering gaat nou eenmaal gepaard met pijn en ongemak. Wetende dat ik nog een hele weg te gaan heb en nog vaak zal vallen. Wetende dat er ool altijd mensen zijn die me helpen op te staan. Rest me nog maar een ding om te zeggen: stiekem wist ik natuurlijk altijd al dat ik een beetje gek ben. Aju paraplu☂️🙋🏻‍♀️ #geluksmomentje #mentalhealth #mentalhealthmatters #ggz #verandering #geenmasker #bipolair #pratenhelpt #authentiekeitems #instablogger #identiteitscrisis #eenbeetjegek #ggznederland #depressie #ADD #bps #aandachtvoordeggz
Likes: 126
Posted at: 2020-04-24 10:54:24
7 februari maakte ik nietsvermoedend een foto van dit geluksmomentje. Geen idee over wat zich de maanden daarna zou ontketenen. Twintig dagen later zat ik thuis. Niet door Corona maar doordat ik eindelijk na meer dan een half jaar therapie een deel van mijn façade liet vallen. En daarmee opzoek moest naar een nieuwe identiteit. Hoewel ik dacht dat ik het dik voor elkaar had, waren er een aantal demonen die stonden te springen om vrijgelaten te worden uit de diepste krochten van mijn brein en alles in twijfel te trekken. Ik raakte verzeild in een soort existentiële crisis. Kreeg medicatie om die te temperen wat resulteerde in een hypomanie. Die weer getemd werd met een nieuwe lading pillen. Ondertussen is er niks meer zeker door de Coronacrisis dan het hier en nu. En gek genoeg brengt me dat rust. Iedereen in het zelfde schuitje. Eindelijk geen rol meer die ik van mezelf moet spelen. Niemand die ik van mezelf moet pleasen. What you see is wat you get. En eindelijk de moed om dit zelf onder ogen te zien en onbevreesd te delen. 7 februari maakte ik nietsvermoedend deze foto, niet wetende dat er nog heel wat geluksmomentje mijn duisternis zouden oplichten in de vorm van heel veel lieve behulpzame mensen met een luisterend oor. En een enorm cadeau: het mezelf gunnen om door die diepen dalen te mogen gaan. Om oog in oog te staan met mijn demonen en daarmee in positieve zin te veranderen. Want elke verandering gaat nou eenmaal gepaard met pijn en ongemak. Wetende dat ik nog een hele weg te gaan heb en nog vaak zal vallen. Wetende dat er ool altijd mensen zijn die me helpen op te staan. Rest me nog maar een ding om te zeggen: stiekem wist ik natuurlijk altijd al dat ik een beetje gek ben. Aju paraplu☂️🙋🏻‍♀️ #geluksmomentje #mentalhealth #mentalhealthmatters #ggz #verandering #geenmasker #bipolair #pratenhelpt #authentiekeitems #instablogger #identiteitscrisis #eenbeetjegek #ggznederland #depressie #ADD #bps #aandachtvoordeggz
verandering Appreciation post! ✨

Toen ik begon met mijn Ruststokers insta account had ik niet verwacht dat het me zoveel zou brengen. Ik vind de interacties met jullie ontzettend leuk. Het maken van content en informatie geven over het brein vind ik geweldig. Maar, naast deze dingen, geven jullie content me ontzettend veel inspiratie en kennis. Dus, bij deze, dankjulliewel! 👏🏻 Ik zal hier onder een aantal accounts noemen welke ik heel interessant en leuk vind om te volgen:
.
💫 @makesciencework Heleen maakt medische zaken begrijpelijk en ik leer er ontzettend veel door.
💫 @thesocialgoodgirl van de #echtinsta movement (need I say more?) Én heel veel tips voor je insta.
💫 @losenlippig Me-ga aanstekelijke enthousiaste meiden die netwerkborrels organiseren.
💫 @bowieredman Bowie bespreekt onbespreekbare onderwerpen. Echt een bron van inspiratie!
💫 @emiliesobels Naast dat de selfmade summit natuurlijk tof is om te volgen, vind ik de stories van Emilie heel gaaf om te zien!

Wie volg jij graag? Deel het in de comments zodat ik nog meer mooie accounts kan gaan volgen waar we inspiratie uit kunnen halen!⚡️
Likes: 163
Posted at: 2020-02-24 07:38:11
Appreciation post! ✨ Toen ik begon met mijn Ruststokers insta account had ik niet verwacht dat het me zoveel zou brengen. Ik vind de interacties met jullie ontzettend leuk. Het maken van content en informatie geven over het brein vind ik geweldig. Maar, naast deze dingen, geven jullie content me ontzettend veel inspiratie en kennis. Dus, bij deze, dankjulliewel! 👏🏻 Ik zal hier onder een aantal accounts noemen welke ik heel interessant en leuk vind om te volgen: . 💫 @makesciencework Heleen maakt medische zaken begrijpelijk en ik leer er ontzettend veel door. 💫 @thesocialgoodgirl van de #echtinsta movement (need I say more?) Én heel veel tips voor je insta. 💫 @losenlippig Me-ga aanstekelijke enthousiaste meiden die netwerkborrels organiseren. 💫 @bowieredman Bowie bespreekt onbespreekbare onderwerpen. Echt een bron van inspiratie! 💫 @emiliesobels Naast dat de selfmade summit natuurlijk tof is om te volgen, vind ik de stories van Emilie heel gaaf om te zien! Wie volg jij graag? Deel het in de comments zodat ik nog meer mooie accounts kan gaan volgen waar we inspiratie uit kunnen halen!⚡️
verandering I wasn’t planning on this autumn classic, but @kobiecafotoszkola made me do it.
As I was standing there, I was thinking how the leafs are a metaphor to life. Because when we want to move forward we need to leave the past behind us. We can’t get rid of it, we can’t forget it, but we can accept it as a part of us and this way leave it behind, let it rest.
Our past is a part of us, but it doesn’t define us, and definitely it doesn’t define our future, who we can become and what we’re able to do.
Be grateful for your past, be thankful to your roots, they’ve helped you become who you are. And now move forward, grow your own roots, let them be your strength, let them guide you.
🍂
Nie planowałam tego jesiennego klasyka, to wszystko wina Dominiki @kobiecafotoszkola.
Stojąc tam wśród liści, pomyślałam, że są one metaforą życia. Gdy chcemy ruszyć dalej, musimy zostawić przeszłość za sobą. Nie możemy się jej pozbyć, nie możemy o niej zapomnieć, ale możemy ją zaakceptować jako część nas i w ten sposób zostawić ją za sobą, dać jej odpocząć.
Nasza przeszłość jest częścią nas, ale nas nie określa, a już na pewno nie decyduje o naszej przyszłości, kim możemy być i co możemy robić.
Bądź wdzięczna za swoją przeszłość, podziękuj swoim korzeniom, to one pomogły Ci stać się tym kim jesteś. A teraz pójdź dalej, wypuść własne korzenie, pozwól im być Twoją siłą, Twoim przewodnikiem.
🍂
#instawtorek #kobiecafotoszkoła #dziewczynykfs #liście #jesiennyklasyk #przeszłość #przyszłość #twojeżyciewtwoichrękach #pracanadsobą #rozwójowobisty #autumnclassic #leafs #fromwhereistand #pastisbehindus #futureisbright #everythingisfigureoutable #personaldevelopmenttime #changeisinus #storiesthatchangeus #storiesthatmakeus #daysofsimpleandslow #bladeren #herfst #herfstklassieker #persoonlijkeontwikkeling #verleden #toekomst #laatverledenachter #allesisuitvogelbaar #verandering
Likes: 278
Posted at: 2019-10-22 09:00:14
I wasn’t planning on this autumn classic, but @kobiecafotoszkola made me do it. As I was standing there, I was thinking how the leafs are a metaphor to life. Because when we want to move forward we need to leave the past behind us. We can’t get rid of it, we can’t forget it, but we can accept it as a part of us and this way leave it behind, let it rest. Our past is a part of us, but it doesn’t define us, and definitely it doesn’t define our future, who we can become and what we’re able to do. Be grateful for your past, be thankful to your roots, they’ve helped you become who you are. And now move forward, grow your own roots, let them be your strength, let them guide you. 🍂 Nie planowałam tego jesiennego klasyka, to wszystko wina Dominiki @kobiecafotoszkola. Stojąc tam wśród liści, pomyślałam, że są one metaforą życia. Gdy chcemy ruszyć dalej, musimy zostawić przeszłość za sobą. Nie możemy się jej pozbyć, nie możemy o niej zapomnieć, ale możemy ją zaakceptować jako część nas i w ten sposób zostawić ją za sobą, dać jej odpocząć. Nasza przeszłość jest częścią nas, ale nas nie określa, a już na pewno nie decyduje o naszej przyszłości, kim możemy być i co możemy robić. Bądź wdzięczna za swoją przeszłość, podziękuj swoim korzeniom, to one pomogły Ci stać się tym kim jesteś. A teraz pójdź dalej, wypuść własne korzenie, pozwól im być Twoją siłą, Twoim przewodnikiem. 🍂 #instawtorek #kobiecafotoszkoła #dziewczynykfs #liście #jesiennyklasyk #przeszłość #przyszłość #twojeżyciewtwoichrękach #pracanadsobą #rozwójowobisty #autumnclassic #leafs #fromwhereistand #pastisbehindus #futureisbright #everythingisfigureoutable #personaldevelopmenttime #changeisinus #storiesthatchangeus #storiesthatmakeus #daysofsimpleandslow #bladeren #herfst #herfstklassieker #persoonlijkeontwikkeling #verleden #toekomst #laatverledenachter #allesisuitvogelbaar #verandering
verandering Vanochtend zat ik in de trein naar Den Haag. Een kleine 10 jaar geleden deed ik dat ook. Tijdens mijn studie werkte ik 4 dagen in de week bij een groot accountantskantoor, in loondienst dus.⁠
⁠
Terwijl ik vanochtend in de trein zat en hetzelfde traject aflegde van wat ik toen vrijwel elke ochtend deed kwam het gevoel naar boven hoe ik mij toen vaak voelde.⁠
⁠
Overleven van dag naar dag. Met tranen in je ogen naar mijn werk. De klok iedere minuut vooruit kijken. Zo vroeg mogelijk beginnen zodat ik het ergste van de dag al had gehad zodat ik in ieder geval 's avonds nog iets leuks kon doen. Om 15.00 uur al opruimen en dan nog 1 uur onopvallend lummelen omdat ik mentaal al volledig uitgecheckt was voor die dag. Oneindig veel wandelingen naar het magazijn om pennen te halen zodat er weer 5 minuten verder zouden zijn. ⁠
⁠
Als ik dit opschrijf denk ik echt: omg! Wat heb ik mijzelf aangedaan. Maar op dat moment dacht ik dat dit de enige waarheid was. Dat dit gewoon het leven was en dat ik geen andere keuze had.⁠
⁠
Ik vroeg mij wel af hoe anderen dit volhielden. Ik analyseerde andere mensen in de trein die op weg waren naar hun werk. Zij hadden geen tranen in hun ogen. Hoe kon dat? Was ik de enige die dit voelde? Was ik anders dan anderen? Ik moest mij gewoon niet zo aanstellen en gewoon doorgaan, dat is wat ik toen dacht.⁠
⁠
Nu een kleine 10 jaar later zit ik weer in de trein naar Den Haag. Dit keer om m'n visum te regelen om voor 4 maanden naar Indonesië te vertrekken om vanuit daar te werken met m'n eigen bedrijf. Wow, wat heb ik veel geleerd in de afgelopen 10 jaar. ⁠
⁠
Vooral dat je je hart mag volgen. Er is niet 1 manier van leven, alles is mogelijk. En vooral: volg je hart. Als iets niet goed voelt, stop er gelijk mee en creëer het leven wat wel volledig bij je past. Stap voor stap.⁠
⁠
In de trein naar Den Haag. Ook vandaag met tranen in m'n ogen. Dit keer van geluk. ❤️⁠
Likes: 156
Posted at: 2019-11-15 15:57:16
Vanochtend zat ik in de trein naar Den Haag. Een kleine 10 jaar geleden deed ik dat ook. Tijdens mijn studie werkte ik 4 dagen in de week bij een groot accountantskantoor, in loondienst dus.⁠ ⁠ Terwijl ik vanochtend in de trein zat en hetzelfde traject aflegde van wat ik toen vrijwel elke ochtend deed kwam het gevoel naar boven hoe ik mij toen vaak voelde.⁠ ⁠ Overleven van dag naar dag. Met tranen in je ogen naar mijn werk. De klok iedere minuut vooruit kijken. Zo vroeg mogelijk beginnen zodat ik het ergste van de dag al had gehad zodat ik in ieder geval 's avonds nog iets leuks kon doen. Om 15.00 uur al opruimen en dan nog 1 uur onopvallend lummelen omdat ik mentaal al volledig uitgecheckt was voor die dag. Oneindig veel wandelingen naar het magazijn om pennen te halen zodat er weer 5 minuten verder zouden zijn. ⁠ ⁠ Als ik dit opschrijf denk ik echt: omg! Wat heb ik mijzelf aangedaan. Maar op dat moment dacht ik dat dit de enige waarheid was. Dat dit gewoon het leven was en dat ik geen andere keuze had.⁠ ⁠ Ik vroeg mij wel af hoe anderen dit volhielden. Ik analyseerde andere mensen in de trein die op weg waren naar hun werk. Zij hadden geen tranen in hun ogen. Hoe kon dat? Was ik de enige die dit voelde? Was ik anders dan anderen? Ik moest mij gewoon niet zo aanstellen en gewoon doorgaan, dat is wat ik toen dacht.⁠ ⁠ Nu een kleine 10 jaar later zit ik weer in de trein naar Den Haag. Dit keer om m'n visum te regelen om voor 4 maanden naar Indonesië te vertrekken om vanuit daar te werken met m'n eigen bedrijf. Wow, wat heb ik veel geleerd in de afgelopen 10 jaar. ⁠ ⁠ Vooral dat je je hart mag volgen. Er is niet 1 manier van leven, alles is mogelijk. En vooral: volg je hart. Als iets niet goed voelt, stop er gelijk mee en creëer het leven wat wel volledig bij je past. Stap voor stap.⁠ ⁠ In de trein naar Den Haag. Ook vandaag met tranen in m'n ogen. Dit keer van geluk. ❤️⁠
verandering Boek lezen is goed voor heel veel dingen, voor een niet-lezer zoals ik, heb ik er echt mijn rust in gevonden 😱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vorig jaar heb ik 2 boeken gelezen die mijn leven hebben omgegooid, The secret en daarna The power. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar sinds 3 maanden ben ik echt bezig met lezen, ik ben begonnen met Think and grow rich van Michael Pilarczyk. 💪🏻 Voor een niet-lezer als ik, heeft het mij wel beetje moeite gekost om het ritme te pakken met lezen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Toch ben ik het nut van lezen gaan onderzoeken en waarom dat zo goed is voor je self-care, en de makkelijkste redenen zijn: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Het verminderd stress ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- Het is goed voor je nachtrust ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ook ben ik te weten gekomen dat het beste is om minimaal 1 boek per maand uit te lezen 💆🏻‍♀️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sinds ik dat weet, ben ik mijn best gaan doen om er deze maand 1 uit te hebben. En dat is gelukt 😃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het boek was: De kracht van kwetsbaarheid van Brene Brown (die een super interessante docu heeft op Netflix). 🤓⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En moet zeggen dat sinds ik meer lees, de 2 punten hierboven ook écht waar zijn. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Binnenkort ga ik op vakantie, en om goed voorbereid te zijn, neem ik minimaal 2 boeken mee. Mijn doel is namelijk om dit jaar af te maken door elke maand 1 boek te hebben gelezen. 🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je mee inzicht in welke boeken in heb gelezen en op mijn leeslijst staan. In mijn gratis ebook die binnenkort uitkomt, heb in een lijst gemaakt met boeken, documentaires en podcasts. 💜
Likes: 109
Posted at: 2019-10-12 11:15:03
Boek lezen is goed voor heel veel dingen, voor een niet-lezer zoals ik, heb ik er echt mijn rust in gevonden 😱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vorig jaar heb ik 2 boeken gelezen die mijn leven hebben omgegooid, The secret en daarna The power. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Maar sinds 3 maanden ben ik echt bezig met lezen, ik ben begonnen met Think and grow rich van Michael Pilarczyk. 💪🏻 Voor een niet-lezer als ik, heeft het mij wel beetje moeite gekost om het ritme te pakken met lezen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Toch ben ik het nut van lezen gaan onderzoeken en waarom dat zo goed is voor je self-care, en de makkelijkste redenen zijn: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Het verminderd stress ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ - Het is goed voor je nachtrust ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ook ben ik te weten gekomen dat het beste is om minimaal 1 boek per maand uit te lezen 💆🏻‍♀️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sinds ik dat weet, ben ik mijn best gaan doen om er deze maand 1 uit te hebben. En dat is gelukt 😃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het boek was: De kracht van kwetsbaarheid van Brene Brown (die een super interessante docu heeft op Netflix). 🤓⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En moet zeggen dat sinds ik meer lees, de 2 punten hierboven ook écht waar zijn. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Binnenkort ga ik op vakantie, en om goed voorbereid te zijn, neem ik minimaal 2 boeken mee. Mijn doel is namelijk om dit jaar af te maken door elke maand 1 boek te hebben gelezen. 🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wil je mee inzicht in welke boeken in heb gelezen en op mijn leeslijst staan. In mijn gratis ebook die binnenkort uitkomt, heb in een lijst gemaakt met boeken, documentaires en podcasts. 💜
verandering The attribute ranking. 
Het lijstje waar iemand of een relatie aan moet voldoen. 
De dating wereld staat bol van verwachtingen. 
Maar wat als de liefde meer tijd nodig heeft?
Likes: 16
Posted at: 2020-05-31 19:56:21
The attribute ranking. Het lijstje waar iemand of een relatie aan moet voldoen. De dating wereld staat bol van verwachtingen. Maar wat als de liefde meer tijd nodig heeft?
verandering Spiritueellezen.org 31 mei 2020 BG: Het Regenboogland … Federatie van Licht: Blossom … deze ‘knoeiboel’ was onvermijdelijk. De piek* van deze knoeiboel is heel nabij en werd geschapen door ieder van u, ongeacht of u zichzelf beschouwt als behorend tot het Licht of tot het duister. Uw wereld is een ‘mengelmoes’ van alles dat bestaat … en nu is het zover dat het Spel … het Experiment … eindelijk het punt heeft bereikt waarvan vooraf was afgesproken dat DE VERANDERING MOET PLAATSVINDEN … voor het Hoogste Goed van Allen. ... www.spiritueellezen.org Link in Bio
Van nieuwe berichten blijft u voortaan ook op de hoogte via Instagram en Facebook Spiritueel Lezen

#spiritueellezen #spiritueel #lezen #nederlands #nederlandsevertalingen #Blossom #Goodchild #BlossomGoodchild #Federatie #FederatievanLicht #FVL #VERANDERING #hetSpel #Experiment #Licht #HoogsteGoedvoorAllen #Regenboog #Regenboogbrug #Regenboogland #DiepinjeHart #Opendedeur
Likes: 1
Posted at: 2020-05-31 19:32:35
Spiritueellezen.org 31 mei 2020 BG: Het Regenboogland … Federatie van Licht: Blossom … deze ‘knoeiboel’ was onvermijdelijk. De piek* van deze knoeiboel is heel nabij en werd geschapen door ieder van u, ongeacht of u zichzelf beschouwt als behorend tot het Licht of tot het duister. Uw wereld is een ‘mengelmoes’ van alles dat bestaat … en nu is het zover dat het Spel … het Experiment … eindelijk het punt heeft bereikt waarvan vooraf was afgesproken dat DE VERANDERING MOET PLAATSVINDEN … voor het Hoogste Goed van Allen. ... www.spiritueellezen.org Link in Bio Van nieuwe berichten blijft u voortaan ook op de hoogte via Instagram en Facebook Spiritueel Lezen #spiritueellezen #spiritueel #lezen #nederlands #nederlandsevertalingen #Blossom #Goodchild #BlossomGoodchild #Federatie #FederatievanLicht #FVL #VERANDERING #hetSpel #Experiment #Licht #HoogsteGoedvoorAllen #Regenboog #Regenboogbrug #Regenboogland #DiepinjeHart #Opendedeur
verandering Yay the word is out! PD interieur wordt MAY interior. Achter de schermen wordt nog druk gewerkt aan de website. Deze houden jullie nog tegoed. Dus houd mijn Instagram in de gaten! Mocht je in de tussentijd vragen hebben dan kun je mij altijd een berichtje sturen. Dit mooie logo is gemaakt door Tess van @studiothuismus #interior #interiordesign #interieurontwerper #interieur #interieuradvies #advies #adviesopmaat #interieuradviesopmaat #ontwerpbureau #ontwerp #design #designstudio #interieurstyling #interiorstyling #newname #interieurbureau #verandering #mayinterior
Likes: 21
Posted at: 2020-05-31 19:19:14
Yay the word is out! PD interieur wordt MAY interior. Achter de schermen wordt nog druk gewerkt aan de website. Deze houden jullie nog tegoed. Dus houd mijn Instagram in de gaten! Mocht je in de tussentijd vragen hebben dan kun je mij altijd een berichtje sturen. Dit mooie logo is gemaakt door Tess van @studiothuismus #interior #interiordesign #interieurontwerper #interieur #interieuradvies #advies #adviesopmaat #interieuradviesopmaat #ontwerpbureau #ontwerp #design #designstudio #interieurstyling #interiorstyling #newname #interieurbureau #verandering #mayinterior
verandering LOSLATEN •Werkt bevrijdend en geeft lucht
•Het geeft rust
•Het leven wordt makkelijker en leuker
•Ruimt op (in zowel je hoofd als je hart), waardoor er ruimte voor nieuwe dingen ontstaat
•Er is meer mogelijk •Je komt weer in een positieve gedachtengang.

Blijf uit die slachtofferrol, want daar gaan zomaar jaren van je leven aan op een zonder dat je ook maar één stap verder komt. Besteed je tijd om erachter te komen hoe je je angel (emotionele wond) kunt verwijderen . Hoe? 
Kijk niet als slachtoffer naar alles wat er met of om je heen gebeurd maar stel jezelf de volgende vragen: •Welke emotie overheerst?
•Welk feit (géén interpretaties!) raakt me het allermeest?
•Wat zegt dat over mij?
•Wie geef ik de schuld van dat gevoel?
•Wat zou ik tegen een ander zeggen als die hiermee zou zitten? .
Wil je meer weten over het oplossen van conflicten in/met jezelf, met een ander, ziekte of op je werk? 
Ga dan naar www.by-bien.nl en download daar mijn gratis e-book
Likes: 13
Posted at: 2020-05-31 19:12:40
LOSLATEN •Werkt bevrijdend en geeft lucht •Het geeft rust •Het leven wordt makkelijker en leuker •Ruimt op (in zowel je hoofd als je hart), waardoor er ruimte voor nieuwe dingen ontstaat •Er is meer mogelijk •Je komt weer in een positieve gedachtengang. Blijf uit die slachtofferrol, want daar gaan zomaar jaren van je leven aan op een zonder dat je ook maar één stap verder komt. Besteed je tijd om erachter te komen hoe je je angel (emotionele wond) kunt verwijderen . Hoe? Kijk niet als slachtoffer naar alles wat er met of om je heen gebeurd maar stel jezelf de volgende vragen: •Welke emotie overheerst? •Welk feit (géén interpretaties!) raakt me het allermeest? •Wat zegt dat over mij? •Wie geef ik de schuld van dat gevoel? •Wat zou ik tegen een ander zeggen als die hiermee zou zitten? . Wil je meer weten over het oplossen van conflicten in/met jezelf, met een ander, ziekte of op je werk? Ga dan naar www.by-bien.nl en download daar mijn gratis e-book
verandering Tijd voor iets anders! Ben je aan toe aan verandering in je huis? Ga dan snel naar de website van Woonmall Alexandrium. Laat je inspireren op onze lookbook pagina, ontdek alles over de laatste woontrends en bekijk videos met tips over het combineren van meubels en accessoires. Op de winkelpagina's vind je meer informatie van winkels, die in Woonmall Alexandrium gevestigd zijn. 
En mocht je nog niet mee hebben gedaan aan onze winactie .. vul snel het formulier in op de website en maak kans op één van de wooncheques! 
#woonmallalexandrium #interieur #woonwinkel #meubelen #stijlvolwonen #interieurinspiratie #inspiratie #wonen #woontrend #veiligwinkelen #winactie #wineenwooncheque #verandering
Likes: 4
Posted at: 2020-05-31 19:00:54
Tijd voor iets anders! Ben je aan toe aan verandering in je huis? Ga dan snel naar de website van Woonmall Alexandrium. Laat je inspireren op onze lookbook pagina, ontdek alles over de laatste woontrends en bekijk videos met tips over het combineren van meubels en accessoires. Op de winkelpagina's vind je meer informatie van winkels, die in Woonmall Alexandrium gevestigd zijn. En mocht je nog niet mee hebben gedaan aan onze winactie .. vul snel het formulier in op de website en maak kans op één van de wooncheques! #woonmallalexandrium #interieur #woonwinkel #meubelen #stijlvolwonen #interieurinspiratie #inspiratie #wonen #woontrend #veiligwinkelen #winactie #wineenwooncheque #verandering
verandering Nog maar 2 nachtjes🤩

𝙳𝚊𝚗 𝚣𝚒𝚓𝚗 𝚓𝚞𝚕𝚕𝚒𝚎 𝚠𝚎𝚎𝚛 𝚖𝚎𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚗 𝚠𝚎𝚕𝚔𝚘𝚖!

𝑙𝑒𝑡 𝑤𝑒𝑙 𝑒𝑣𝑒𝑛 𝑜𝑝 𝑜𝑛𝑧𝑒 𝑛𝑖𝑒𝑢𝑤𝑒 𝑜𝑝𝑒𝑛𝑖𝑛𝑔𝑠𝑡𝑖𝑗𝑑𝑒𝑛☺︎︎ #horeca2020
#lunch #open #bijna #wezijnerklaarvoor #staystrong #verandering #openingstijden #samensterker #icecream #taart #koffie #zoveelmeer #genieten #samen
Likes: 4
Posted at: 2020-05-31 18:55:40
Nog maar 2 nachtjes🤩 𝙳𝚊𝚗 𝚣𝚒𝚓𝚗 𝚓𝚞𝚕𝚕𝚒𝚎 𝚠𝚎𝚎𝚛 𝚖𝚎𝚎𝚛 𝚍𝚊𝚗 𝚠𝚎𝚕𝚔𝚘𝚖! 𝑙𝑒𝑡 𝑤𝑒𝑙 𝑒𝑣𝑒𝑛 𝑜𝑝 𝑜𝑛𝑧𝑒 𝑛𝑖𝑒𝑢𝑤𝑒 𝑜𝑝𝑒𝑛𝑖𝑛𝑔𝑠𝑡𝑖𝑗𝑑𝑒𝑛☺︎︎ #horeca2020 #lunch #open #bijna #wezijnerklaarvoor #staystrong #verandering #openingstijden #samensterker #icecream #taart #koffie #zoveelmeer #genieten #samen
verandering ⭐️ JIJ BENT GOUD! ⭐️
.
Zodra jij jouw talenten gaat zien als iets wat jouw uniek maakt i.p.v. alleen maar iets wat je goed kan, heb je goud in handen!
.
GELOOF ME!
.
Een talent is iets wat je goed kan, maar heel belangrijk is dat je het óók leuk vindt én dat het je weinig energie kost!
.
En die combinatie is GOUD! Jij bent GOUD! ⭐️
.
Anderen zien jouw talenten vaak wel, maar jij wimpelt de af met;
- “Nou, dat valt wel mee”
- “Oh, dat doe ik gewoon zo”
- “Ja, dat gaat automatisch”
.
Denk deze Pinksterdagen eens na over deze blinde vlekken, jouw gouden vlekken!
.
Heb jij nog blinde vlekken?
Likes: 15
Posted at: 2020-05-31 18:36:56
⭐️ JIJ BENT GOUD! ⭐️ . Zodra jij jouw talenten gaat zien als iets wat jouw uniek maakt i.p.v. alleen maar iets wat je goed kan, heb je goud in handen! . GELOOF ME! . Een talent is iets wat je goed kan, maar heel belangrijk is dat je het óók leuk vindt én dat het je weinig energie kost! . En die combinatie is GOUD! Jij bent GOUD! ⭐️ . Anderen zien jouw talenten vaak wel, maar jij wimpelt de af met; - “Nou, dat valt wel mee” - “Oh, dat doe ik gewoon zo” - “Ja, dat gaat automatisch” . Denk deze Pinksterdagen eens na over deze blinde vlekken, jouw gouden vlekken! . Heb jij nog blinde vlekken?
verandering ⋆ intuïtieve kaartkeuze ⋆
.
Voor vandaag heb ik 3 nieuwe kaarten, waarvan slechts één uit het Mystical Shaman Oracle deck en 2 uit Wisdom of the Oracle deck.
.
Kijk naar de kaart, voel welke kaart(en) jou voor de aankomende week iets wil vertellen. Met welke kaart voel jij een connectie óf misschien wel een weerstand, want ook dat is mogelijk voor het proces waar jij in zit.
.
De keuze van deze week is:
.
⋆ Magic
⋆ To be Fair
⋆ Never-Ending Story
.
Morgenavond plaats ik mijn intuïtief geschreven boodschappen in een nieuwe post.
.
Graag lees ik jouw keuze van deze week in de comments.
.
Fijne avond!
Liefs Patricia♡
.
.
.
📷 by me
Likes: 62
Posted at: 2020-05-31 17:46:49
⋆ intuïtieve kaartkeuze ⋆ . Voor vandaag heb ik 3 nieuwe kaarten, waarvan slechts één uit het Mystical Shaman Oracle deck en 2 uit Wisdom of the Oracle deck. . Kijk naar de kaart, voel welke kaart(en) jou voor de aankomende week iets wil vertellen. Met welke kaart voel jij een connectie óf misschien wel een weerstand, want ook dat is mogelijk voor het proces waar jij in zit. . De keuze van deze week is: . ⋆ Magic ⋆ To be Fair ⋆ Never-Ending Story . Morgenavond plaats ik mijn intuïtief geschreven boodschappen in een nieuwe post. . Graag lees ik jouw keuze van deze week in de comments. . Fijne avond! Liefs Patricia♡ . . . 📷 by me
verandering Just surrender, thats all.
.
.
#zwangerschap #overgave #vertrouwen #liefde #acceptatie #verandering
Likes: 5
Posted at: 2020-05-31 17:09:53
verandering 𝑴𝒆𝒕 𝒅𝒆 𝒋𝒖𝒊𝒔𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒛𝒆𝒕 𝒆𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒊𝒕𝒊𝒆𝒇 𝒅𝒆𝒏𝒌𝒆𝒏 𝒌𝒖𝒏 𝒋𝒆 𝒛𝒐𝒗𝒆𝒆𝒍 𝒎𝒆𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒓𝒆𝒊𝒌𝒆𝒏...⠀
⠀
Elon Musk slaagde er gisteren in na een jarenlange droom en heel hard werken om met zijn bedrijf SpaceX de bemande Crew Dragon-capsule succesvol te lanceren.⠀
⠀
Een droom, klein of groot, helpt richting geven. Een droom zorgt voor inspiratie. Dit geldt niet alleen voor succesvolle zakenmannen als Elon Musk. Dit principe werkt voor iedereen, ook voor leerlingen. Bij het aanpakken van schoolwerk helpt het hen om een doel te hebben. Als je weet waar je naar toe wil werken, kun je je focus beter richten. En een juiste focus zorgt voor een beter resultaat. Kom je onderweg moeilijkheden tegen, dan kun je door de gerichte focus beter denken in oplossingen.⠀
⠀
Positief denken is niet iets wat kinderen standaard leren op school terwijl dit juist zo belangrijk is om vooruit te komen in het leven. Ik werk hier met leerlingen altijd aan. Zoals ik van een moeder van een leerling afgelopen week terug hoorde: ‘Dat bewonder ik zo in jou dat jij altijd zo positief ingesteld bent en mijn jongens altijd weet te motiveren.’⠀
⠀
Welke grote of kleine droom wil jij werkelijkheid maken?⠀
⠀
#bewust_bekwaam #bewustbekwaam #huiswerkbegeleiding #coaching #bijles #studiebegeleiding #waareenwilisiseenweg #focus #focusopjedoel #energie #middelbareschool #voortgezetonderwijs #puber #pubers #vertrouwen #huiswerk #schoolwerk #lerenleren #zelfdiscipline #aandacht #mindset #positievemindset #positiefdenken #groeimindset #gedragsverandering #motivatie #verandering #inzicht #lancering #gemeentevenlo
Likes: 6
Posted at: 2020-05-31 16:15:17
𝑴𝒆𝒕 𝒅𝒆 𝒋𝒖𝒊𝒔𝒕𝒆 𝒊𝒏𝒛𝒆𝒕 𝒆𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒊𝒕𝒊𝒆𝒇 𝒅𝒆𝒏𝒌𝒆𝒏 𝒌𝒖𝒏 𝒋𝒆 𝒛𝒐𝒗𝒆𝒆𝒍 𝒎𝒆𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒓𝒆𝒊𝒌𝒆𝒏...⠀ ⠀ Elon Musk slaagde er gisteren in na een jarenlange droom en heel hard werken om met zijn bedrijf SpaceX de bemande Crew Dragon-capsule succesvol te lanceren.⠀ ⠀ Een droom, klein of groot, helpt richting geven. Een droom zorgt voor inspiratie. Dit geldt niet alleen voor succesvolle zakenmannen als Elon Musk. Dit principe werkt voor iedereen, ook voor leerlingen. Bij het aanpakken van schoolwerk helpt het hen om een doel te hebben. Als je weet waar je naar toe wil werken, kun je je focus beter richten. En een juiste focus zorgt voor een beter resultaat. Kom je onderweg moeilijkheden tegen, dan kun je door de gerichte focus beter denken in oplossingen.⠀ ⠀ Positief denken is niet iets wat kinderen standaard leren op school terwijl dit juist zo belangrijk is om vooruit te komen in het leven. Ik werk hier met leerlingen altijd aan. Zoals ik van een moeder van een leerling afgelopen week terug hoorde: ‘Dat bewonder ik zo in jou dat jij altijd zo positief ingesteld bent en mijn jongens altijd weet te motiveren.’⠀ ⠀ Welke grote of kleine droom wil jij werkelijkheid maken?⠀ ⠀ #bewust_bekwaam #bewustbekwaam #huiswerkbegeleiding #coaching #bijles #studiebegeleiding #waareenwilisiseenweg #focus #focusopjedoel #energie #middelbareschool #voortgezetonderwijs #puber #pubers #vertrouwen #huiswerk #schoolwerk #lerenleren #zelfdiscipline #aandacht #mindset #positievemindset #positiefdenken #groeimindset #gedragsverandering #motivatie #verandering #inzicht #lancering #gemeentevenlo
verandering Cous cous ! 
Met vega balletjes en sla.
Zelf nog handje nootjes erbij gedaan 😊

#eetsmakelijk #lekker #couscous #groenten #veggies #sla #gezond #gezondafvallen #afvallenzonderhonger #inspiratie #motivatie #afvalmotivatie #afvalinspiratie #levensstijl #verandering #obese #overgewicht #tezwaar #healthy #fit #slank #inuitiveeating
Likes: 16
Posted at: 2020-05-31 15:59:15
verandering .
Praat je weleens met jouw kind over racisme? Of vind je dat lastig, ongemakkelijk, een te zwaar onderwerp of onnodig?
.
Het maakt onze zoon van 7 jaar verdrietig en boos dat er mensen zijn die anderen op basis van hun huidskleur anders behandelen.
.
Ik geloof in de goedheid van de meeste mensen. Zolang we verdriet en boosheid blijven ervaren over het onrecht in de wereld, dan is er nog hoop op verandering 🌼
.
#krachtinbloei #kindercoaching #kindercoachpraktijk #kindercoachutrecht #kindercoachleidscherijn #leidscherijn #racisme #ongelijkheid #georgefloyd #opvoeding #ouderschap #pratenmetkinderen #huidskleur #goedheid #mensheid #onrecht #verdrietig #boos #hoop #verandering
Likes: 12
Posted at: 2020-05-31 15:35:15
. Praat je weleens met jouw kind over racisme? Of vind je dat lastig, ongemakkelijk, een te zwaar onderwerp of onnodig? . Het maakt onze zoon van 7 jaar verdrietig en boos dat er mensen zijn die anderen op basis van hun huidskleur anders behandelen. . Ik geloof in de goedheid van de meeste mensen. Zolang we verdriet en boosheid blijven ervaren over het onrecht in de wereld, dan is er nog hoop op verandering 🌼 . #krachtinbloei #kindercoaching #kindercoachpraktijk #kindercoachutrecht #kindercoachleidscherijn #leidscherijn #racisme #ongelijkheid #georgefloyd #opvoeding #ouderschap #pratenmetkinderen #huidskleur #goedheid #mensheid #onrecht #verdrietig #boos #hoop #verandering
verandering Met tegenwind waardeer je voor de wind

Vanmiddag met mijn lieve vriendin zo'n 15 km op de skeelers gemaakt. De tegenwind was pittig, maar wat is het dan heerlijk wanneer je voor de wind moeiteloos je slagen kan maken. Relaxed geniet van de omgeving en niet hoeft te ploeteren. Mooie gesprekken over van alles en niks ♡

Tegenwind, soms is die er en soms houdt het ook jaren aan. Ik ken die tegenwind, zat er een tijd middenin. Sommigen zeggen dat ik nu, nu de tegenwind is gekeerd een vrolijker mens ben. Opener en mij veel minder druk maak om wat anderen ervan vinden. Misschien ben ik wel meer mijzelf. Wie zal het zeggen.... Wat ik wel weet is dat het leven voor mij persoonlijk een stuk lichter is geworden dat ik meer rust heb en mijzelf steeds meer mag laten zien. Oh ik ervaar nog steeds af en toe de wind tegen, maar de donderwolken die er soms waren ervaar ik niet meer.

Tegenwind.... je waardeert de wind mee want je weet nog zo goed hoe zwaar het was. Ik probeer soms even op kop te gaan als het een ander niet lukt, te helpen of gewoon even een beetje luwte te creëren. Omdat ik weet dat we allemaal soms even die tegenwind hebben, ieder op zijn eigen manier. Weet dat de wind altijd weer draait.... #jezelfzijn #genieten #vriendschap #mooiegesprekken #ontwikkelen #elkedagleren #wind #positief #zichtbaar #verandering #zon #liefde
Likes: 9
Posted at: 2020-05-31 15:21:35
Met tegenwind waardeer je voor de wind Vanmiddag met mijn lieve vriendin zo'n 15 km op de skeelers gemaakt. De tegenwind was pittig, maar wat is het dan heerlijk wanneer je voor de wind moeiteloos je slagen kan maken. Relaxed geniet van de omgeving en niet hoeft te ploeteren. Mooie gesprekken over van alles en niks ♡ Tegenwind, soms is die er en soms houdt het ook jaren aan. Ik ken die tegenwind, zat er een tijd middenin. Sommigen zeggen dat ik nu, nu de tegenwind is gekeerd een vrolijker mens ben. Opener en mij veel minder druk maak om wat anderen ervan vinden. Misschien ben ik wel meer mijzelf. Wie zal het zeggen.... Wat ik wel weet is dat het leven voor mij persoonlijk een stuk lichter is geworden dat ik meer rust heb en mijzelf steeds meer mag laten zien. Oh ik ervaar nog steeds af en toe de wind tegen, maar de donderwolken die er soms waren ervaar ik niet meer. Tegenwind.... je waardeert de wind mee want je weet nog zo goed hoe zwaar het was. Ik probeer soms even op kop te gaan als het een ander niet lukt, te helpen of gewoon even een beetje luwte te creëren. Omdat ik weet dat we allemaal soms even die tegenwind hebben, ieder op zijn eigen manier. Weet dat de wind altijd weer draait.... #jezelfzijn #genieten #vriendschap #mooiegesprekken #ontwikkelen #elkedagleren #wind #positief #zichtbaar #verandering #zon #liefde
verandering Volg @opwegnaardekern voor meer inspirerende quotes op je feed! 📲

Volg: @opwegnaardekern
Volg: @opwegnaardekern
Volg: @opwegnaardekern

Help ons met het algoritme en om te groeien! 
Tag @🙋🏼‍♂️ | Reageer 📲 | Sla op voor later 🔖

Voel je vrij om mijn berichten te gebruiken, maar tag mij er dan ook even in! 
#transformatie #bewustworindg #gedachten #bewustleven #ontwikkeling #aandacht #verandering #levenslessen #zelfliefde #boekeninspiratie #boekentip #recensies #artikelen #boeken #lezen #schrijven #boekrecensies #zelfontwikkeling #opwegnaardekern
Likes: 49
Posted at: 2020-05-31 13:30:50
Volg @opwegnaardekern voor meer inspirerende quotes op je feed! 📲 Volg: @opwegnaardekern Volg: @opwegnaardekern Volg: @opwegnaardekern Help ons met het algoritme en om te groeien! Tag @🙋🏼‍♂️ | Reageer 📲 | Sla op voor later 🔖 Voel je vrij om mijn berichten te gebruiken, maar tag mij er dan ook even in! #transformatie #bewustworindg #gedachten #bewustleven #ontwikkeling #aandacht #verandering #levenslessen #zelfliefde #boekeninspiratie #boekentip #recensies #artikelen #boeken #lezen #schrijven #boekrecensies #zelfontwikkeling #opwegnaardekern
verandering De winnaar van het gratis Persoonlijk Adviesgesprek is @rachellegelders!! Van harte gefeliciteerd 🥳✨
Ik neem contact met je op via de mail.

Wil jij nu ook kans maken op een Persoonlijk Adviesgesprek? Check dan de link in de bio: @joycescheijen. Aan het einde van elke maand maak ik een nieuwe winnaar bekend!
Likes: 13
Posted at: 2020-05-31 13:20:10
De winnaar van het gratis Persoonlijk Adviesgesprek is @rachellegelders!! Van harte gefeliciteerd 🥳✨ Ik neem contact met je op via de mail. Wil jij nu ook kans maken op een Persoonlijk Adviesgesprek? Check dan de link in de bio: @joycescheijen. Aan het einde van elke maand maak ik een nieuwe winnaar bekend!
verandering || Wat jij nog niet weet over jouw 🧠 || Je hebt er 3! Een intellectueel brein, een emotioneel brein, en een bewegend & instinctief brein. Wanneer je weet wat jouw hoofd- hart- en buikbrein te bieden hebben, kun jij je intuïtieve vermogens vergroten en Je kunt wijzere besluiten nemen. Win-win! Vind jij het leuk om hier meer over te leren? Stuur me even een 👌🏼< check in de comment, en ik houd je op de hoogte! 😘
.
.
.
.
Likes: 32
Posted at: 2020-05-31 13:00:00
|| Wat jij nog niet weet over jouw 🧠 || Je hebt er 3! Een intellectueel brein, een emotioneel brein, en een bewegend & instinctief brein. Wanneer je weet wat jouw hoofd- hart- en buikbrein te bieden hebben, kun jij je intuïtieve vermogens vergroten en Je kunt wijzere besluiten nemen. Win-win! Vind jij het leuk om hier meer over te leren? Stuur me even een 👌🏼< check in de comment, en ik houd je op de hoogte! 😘 . . . .
verandering Het zijn de crisismomenten waarop echte verandering toetreed.
‍
Een crisis doet je vaak een aantal dingen beseffen; waar jij voor staat, waar jij veel waarde aan hecht en waarom jij doet wat je doet.
‍
Het kan zijn dat je tijdens zo'n besefmoment een disbalans ziet, waar je eigenlijk al een hele tijd mee rondliep. Denk bijvoorbeeld aan je baan die totaal niet bij jou als persoon past.
‍
Daarom bestaat in momneten van crisis een nieuwe rijkdom. Er onstaat een nieuw geweten. 🧠
‍
.
.
.
.
.
#passie #geluk #blij #vrolijk #plezier #gelukkig #actie #vrijheid #ondernemen #samenwerken #samen #positief #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #ontwikkeling #inzicht #leven #positiefdenken #toekomst #verandering #positiviteit #omdenken #financien #rijkepaarmepa #vastgoed #investeren #passiefinkomen #leefjemooisteleven
Likes: 23
Posted at: 2020-05-31 12:40:12
Het zijn de crisismomenten waarop echte verandering toetreed. ‍ Een crisis doet je vaak een aantal dingen beseffen; waar jij voor staat, waar jij veel waarde aan hecht en waarom jij doet wat je doet. ‍ Het kan zijn dat je tijdens zo'n besefmoment een disbalans ziet, waar je eigenlijk al een hele tijd mee rondliep. Denk bijvoorbeeld aan je baan die totaal niet bij jou als persoon past. ‍ Daarom bestaat in momneten van crisis een nieuwe rijkdom. Er onstaat een nieuw geweten. 🧠 ‍ . . . . . #passie #geluk #blij #vrolijk #plezier #gelukkig #actie #vrijheid #ondernemen #samenwerken #samen #positief #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #ontwikkeling #inzicht #leven #positiefdenken #toekomst #verandering #positiviteit #omdenken #financien #rijkepaarmepa #vastgoed #investeren #passiefinkomen #leefjemooisteleven
verandering 𝕊𝕔𝕒𝕣𝕪 𝕗𝕒𝕔𝕖⁣
⁣
Dat is schrikken als je zo een foto tegen komt !! 🙈 ⁣
Af en toe heb ik de behoefte wat nieuws uit te proberen omdat ik dan hoor van mensen dat dat zo leuk is.⁣
⁣
Zo ook dit. Man oh man wat een ellende. Het vocht droop naar beneden....voelde me een mummie en na die tijd jeukte mijn hele gezicht.⁣
⁣
Les weer geleerd. Er komt echt niet meer zo een experiment op mijn gezicht. Dagen lang met een roodachtig en ruw gezocht gelopen.⁣
⁣
Heb er veel aan moeten doen met de juiste produkten om het weer goed te krijgen. Nu een aantal dagen verder komt het weer terug.⁣
⁣
Doe jij weleens verkeerde experimenten??⁣ #mamazijn #jongensmama #mamaleven #selfcare #liefdevoorjezelf #gezondleven #genietenvankleinedingen #powervrouwen #bewustekeuzes #bewustwording #levensstijl #powermama #organic #verpakkingsvrij #bewustgenieten #bescherming #zelfliefde #mamalife #mama #verandering #duurzaamheid #newbeginnings #gezondelifestyle #bioligisch #holistisch ⁣
Likes: 10
Posted at: 2020-05-31 10:39:43
𝕊𝕔𝕒𝕣𝕪 𝕗𝕒𝕔𝕖⁣ ⁣ Dat is schrikken als je zo een foto tegen komt !! 🙈 ⁣ Af en toe heb ik de behoefte wat nieuws uit te proberen omdat ik dan hoor van mensen dat dat zo leuk is.⁣ ⁣ Zo ook dit. Man oh man wat een ellende. Het vocht droop naar beneden....voelde me een mummie en na die tijd jeukte mijn hele gezicht.⁣ ⁣ Les weer geleerd. Er komt echt niet meer zo een experiment op mijn gezicht. Dagen lang met een roodachtig en ruw gezocht gelopen.⁣ ⁣ Heb er veel aan moeten doen met de juiste produkten om het weer goed te krijgen. Nu een aantal dagen verder komt het weer terug.⁣ ⁣ Doe jij weleens verkeerde experimenten??⁣ #mamazijn #jongensmama #mamaleven #selfcare #liefdevoorjezelf #gezondleven #genietenvankleinedingen #powervrouwen #bewustekeuzes #bewustwording #levensstijl #powermama #organic #verpakkingsvrij #bewustgenieten #bescherming #zelfliefde #mamalife #mama #verandering #duurzaamheid #newbeginnings #gezondelifestyle #bioligisch #holistisch
verandering Alles is aan verandering onderhevig. De wereld om ons heen en wij zelf veranderen ook. Hoe blijf je dan toch staande?⁠⠀
⁠⠀
Het enige wat je dan hebt, is het vertrouwen – niet eens dat het goed komt, maar wel dat je erdoor komt. Dat je dit aan kunt, hoe moeilijk het ook is.⁠⠀
⁠⠀
Zorg intussen voor jezelf. Als dat niet lukt, vraag dan anderen voor je te zorgen. Haal adem. En onthoud altijd, ook in het diepst van de draaikolk, ook als je denkt dat je het niet kunt: mensen zijn gemaakt om veranderingen te doorstaan. Vertrouw erop.⁠⠀
.⁠⠀
.⁠⠀
.⁠⠀
.⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
#verandering #raiseyourvibration #happinez #loveandlight #vertrouwen #zorgenvoorjezelf
Likes: 1514
Posted at: 2020-05-31 10:31:08
Alles is aan verandering onderhevig. De wereld om ons heen en wij zelf veranderen ook. Hoe blijf je dan toch staande?⁠⠀ ⁠⠀ Het enige wat je dan hebt, is het vertrouwen – niet eens dat het goed komt, maar wel dat je erdoor komt. Dat je dit aan kunt, hoe moeilijk het ook is.⁠⠀ ⁠⠀ Zorg intussen voor jezelf. Als dat niet lukt, vraag dan anderen voor je te zorgen. Haal adem. En onthoud altijd, ook in het diepst van de draaikolk, ook als je denkt dat je het niet kunt: mensen zijn gemaakt om veranderingen te doorstaan. Vertrouw erop.⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ .⁠⠀ ⁠⠀ ⁠⠀ ⁠⠀ #verandering #raiseyourvibration #happinez #loveandlight #vertrouwen #zorgenvoorjezelf
verandering Knowing and not doing is the same as not knowing. 💡
.
Wat ik heb gemerkt bij het volgen van inspirerende accounts op instagram, of het lezen van boeken, is dat er veel verteld wordt wat je bewust of onbewust al wel weet. 📚
.
Soms wordt het echter net anders verteld, sta je er meer dan anders voor open, of is de timing precies goed, zodat het die ene keer wél binnenkomt en je tot actie brengt. 🙌🏻
.
Enkele voorbeelden: door veel water te drinken reinig je je lichaam, mediteren maakt je bewuster, gedachten neerschrijven brengt rust in je hoofd, een dankbaarheidsdagboek bijhouden draagt bij tot een positieve mindset. - But are you doing it? 😉
.
Nochtans zijn het vaak de kleine gewoontes die een groot verschil kunnen maken. Wil je meer rust in je leven? Wil je je energieker voelen? Wil je optimistischer in het leven staan? Hou het simpel en begin bij het begin! 💯
.
Deze (bijna post-corona) periode waarin we sowieso aan een nieuw hoofdstuk beginnen, is ideaal om zaadjes te planten voor de toekomst en een nieuwe gewoonte te implementeren. 🌱
.
Eentje die je niet al teveel moeite kost maar je wel bewust voor kiest en die op lange termijn een groot effect heeft. ✨
.
Wat weet jij stiekem wel en wil je nu graag anders gaan doen? Sta hier vandaag eens bij stil terwijl je languit in je zetel hangt, van het zonnetje geniet of een wandeling maakt. Geniet van dat momentje zelfreflectie. Fijne zondag! ☀️
.
#kleinegewoontes #grooteffect #bewustwording #bewustzijn #verandering #houhetsimpel #beginbijhetbegin #actie #coaching #zelfreflectie #zaadjesplanten #persoonlijkeontwikkeling #zelfzorg #persoonlijkegroei
Likes: 323
Posted at: 2020-05-31 10:23:06
Knowing and not doing is the same as not knowing. 💡 . Wat ik heb gemerkt bij het volgen van inspirerende accounts op instagram, of het lezen van boeken, is dat er veel verteld wordt wat je bewust of onbewust al wel weet. 📚 . Soms wordt het echter net anders verteld, sta je er meer dan anders voor open, of is de timing precies goed, zodat het die ene keer wél binnenkomt en je tot actie brengt. 🙌🏻 . Enkele voorbeelden: door veel water te drinken reinig je je lichaam, mediteren maakt je bewuster, gedachten neerschrijven brengt rust in je hoofd, een dankbaarheidsdagboek bijhouden draagt bij tot een positieve mindset. - But are you doing it? 😉 . Nochtans zijn het vaak de kleine gewoontes die een groot verschil kunnen maken. Wil je meer rust in je leven? Wil je je energieker voelen? Wil je optimistischer in het leven staan? Hou het simpel en begin bij het begin! 💯 . Deze (bijna post-corona) periode waarin we sowieso aan een nieuw hoofdstuk beginnen, is ideaal om zaadjes te planten voor de toekomst en een nieuwe gewoonte te implementeren. 🌱 . Eentje die je niet al teveel moeite kost maar je wel bewust voor kiest en die op lange termijn een groot effect heeft. ✨ . Wat weet jij stiekem wel en wil je nu graag anders gaan doen? Sta hier vandaag eens bij stil terwijl je languit in je zetel hangt, van het zonnetje geniet of een wandeling maakt. Geniet van dat momentje zelfreflectie. Fijne zondag! ☀️ . #kleinegewoontes #grooteffect #bewustwording #bewustzijn #verandering #houhetsimpel #beginbijhetbegin #actie #coaching #zelfreflectie #zaadjesplanten #persoonlijkeontwikkeling #zelfzorg #persoonlijkegroei
verandering De afgelopen/deze periode van Corona is voor veel mensen best onwerkelijk😯. We worden allemaal eigenlijk een beetje geleefd. En misschien voelt het zelfs zo dat je met de rug tegen de muur stond of staat.😖Gelukkig is er licht an het eind van de tunnel te zien nu🌻. Maar hoe nu verder als dalijk alles weer
Likes: 256
Posted at: 2020-05-31 09:57:24
De afgelopen/deze periode van Corona is voor veel mensen best onwerkelijk😯. We worden allemaal eigenlijk een beetje geleefd. En misschien voelt het zelfs zo dat je met de rug tegen de muur stond of staat.😖Gelukkig is er licht an het eind van de tunnel te zien nu🌻. Maar hoe nu verder als dalijk alles weer "normaal" is🤔? Durf je nu die stappen te gaan nemen, die je eigenlijk al te lang hebt uitgesteld en die door corona nog langer werden uitgesteld..? Ben je gelukkig met jezelf?♥️ Het leven gaat weer door. En zo zal het altijd zijn. De tijd tikt toch gewoon door. Dus wil jij verandering, werken aan jezelf? Of dit nou afvallen is of juist aankomen, droogtrainen voor abs of juist spiermassa aanzetten? 💪 Ik help je als lifestylecoach Bij @dreamaesthetics ( <- neem een kijkje) graag. 🤗 Dit is een mooi moment om te beginnen. Dus; wat houdt je nog tegen?✌ . Outfit by @sportsetjes.nl . #lifestyle #verandering #beginvandaag #sportenisgezond #sporten #justdoit #afvaltips #gezondelevensstijl #nieuwelevensstijl #gezondevoeding #voedingstips #voedingsschema #voedingscoach #fitnesscoach #krachttraining #vrouwenkracht #mannenkracht #bicep #workoutchallenge #fitdutchies #fitfamdutchies #dutchbodybuilding #trainhard #trainschema #dutchfitness #gymoutfit
verandering • Simplicity! 🍃
——
Even wat afwisseling..
——
“Wat zijn je hobby’s? ” 
De vraag die je kreeg als kind tijdens een kennismaking ronde in de kring..
Dit vond ik de 2e vreselijkste stomste en onnozelste vraag die er was..
Omdat ik geen hobby’s had, ik vond niet veel leuk om te doen.. En kijk eens nu! Soms kan ik geen keuze maken wat ik als eerste wil gaan doen..😅 ⠀⠀
Likes: 10
Posted at: 2020-05-31 09:46:58
• Simplicity! 🍃 —— Even wat afwisseling.. —— “Wat zijn je hobby’s? ” De vraag die je kreeg als kind tijdens een kennismaking ronde in de kring.. Dit vond ik de 2e vreselijkste stomste en onnozelste vraag die er was.. Omdat ik geen hobby’s had, ik vond niet veel leuk om te doen.. En kijk eens nu! Soms kan ik geen keuze maken wat ik als eerste wil gaan doen..😅 ⠀⠀
verandering Relatie(s) #waarde #coaching #relaties #bewustzijn #verandering #transformatie #liefde #leven
Likes: 8
Posted at: 2020-05-31 09:30:07
verandering In de afgelopen tijden hebben we kunnen merken hoe belangrijk het is dat je goed met jezelf kan opschieten. We konden tenslotte niet meer van onszelf weglopen. Misschien ben je tegen oude gewoontes en pijnen aangelopen die je wil veranderen; oordelen, boosheid, onzekerheden, eenzaamheid, angsten etc.en wil je dit veranderen. Verandering begint met het ook durven kijken naar de delen die je niet fijn vindt. Door diep naar ‘ binnen’ te gaan, door jezelf te leren kennen, ga je begrijpen waarom je doet wat je doet, reageert zoals je reageert en voelt zoals je je voelt. Je bent moedig als je naar jouw schaduwkanten gaat kijken. Je verandert niet alleen iets in jezelf, maar tevens in jouw omgeving! https://www.leveninverbinding.nu/
Likes: 17
Posted at: 2020-05-31 09:04:38
In de afgelopen tijden hebben we kunnen merken hoe belangrijk het is dat je goed met jezelf kan opschieten. We konden tenslotte niet meer van onszelf weglopen. Misschien ben je tegen oude gewoontes en pijnen aangelopen die je wil veranderen; oordelen, boosheid, onzekerheden, eenzaamheid, angsten etc.en wil je dit veranderen. Verandering begint met het ook durven kijken naar de delen die je niet fijn vindt. Door diep naar ‘ binnen’ te gaan, door jezelf te leren kennen, ga je begrijpen waarom je doet wat je doet, reageert zoals je reageert en voelt zoals je je voelt. Je bent moedig als je naar jouw schaduwkanten gaat kijken. Je verandert niet alleen iets in jezelf, maar tevens in jouw omgeving! https://www.leveninverbinding.nu/
verandering Als ik zo terugkijk naar de foto’s van Mei valt me op dat het thema ‘buiten’ is. 
Wat was het mooi weer. We leefden van ‘s ochtends tot ‘s avonds buiten. Veel kilometers gewandeld. Vuurtje gestookt op onze vuurplaats. We zijn begonnen met de bouw van @huisjebijdesluis ons project deze zomer. Mooie samenwerking met @echtelise .
Ook deze maand heb ik weer afscheid genomen van mensen die het leven weer voluit zelf kunnen omarmen, die weer vertrouwen op zichzelf en dat conflict met zichzelf of met een ander hebben opgelost. 
Ik ben super trots op hun maar loslaten doet ook altijd n beetje pijn....... ik raak in zo’n traject zeer betrokken bij de diepste gevoelens van iemand waardoor ik me verbonden voel me diegene. Dát is ook juist waar mijn kracht ligt en dat is ook waar t zeer doet. Ik geniet dan ook zo van n appje met de boodschap dat t goed gaat en wat er goed gaat. .
Deze maand stond voor mij ook in het teken van de #podcast 
Ik heb hierdoor zulke mooie gesprekken gevoerd en ben buiten mijn comfort zone gegaan om een heel nieuwe wereld in te stappen. Er staan nog mooie gesprekken op de rol waarin ik hoop jou te inspireren en waarde te geven over hoe je ondanks verdriet en tegenslagen toch gelukkig en dankbaar kunt zijn. Want zit je geluk in enkel voorspoed of in de kunst om ongelukkig te kunnen zijn?
Likes: 23
Posted at: 2020-05-31 08:28:47
Als ik zo terugkijk naar de foto’s van Mei valt me op dat het thema ‘buiten’ is. Wat was het mooi weer. We leefden van ‘s ochtends tot ‘s avonds buiten. Veel kilometers gewandeld. Vuurtje gestookt op onze vuurplaats. We zijn begonnen met de bouw van @huisjebijdesluis ons project deze zomer. Mooie samenwerking met @echtelise . Ook deze maand heb ik weer afscheid genomen van mensen die het leven weer voluit zelf kunnen omarmen, die weer vertrouwen op zichzelf en dat conflict met zichzelf of met een ander hebben opgelost. Ik ben super trots op hun maar loslaten doet ook altijd n beetje pijn....... ik raak in zo’n traject zeer betrokken bij de diepste gevoelens van iemand waardoor ik me verbonden voel me diegene. Dát is ook juist waar mijn kracht ligt en dat is ook waar t zeer doet. Ik geniet dan ook zo van n appje met de boodschap dat t goed gaat en wat er goed gaat. . Deze maand stond voor mij ook in het teken van de #podcast Ik heb hierdoor zulke mooie gesprekken gevoerd en ben buiten mijn comfort zone gegaan om een heel nieuwe wereld in te stappen. Er staan nog mooie gesprekken op de rol waarin ik hoop jou te inspireren en waarde te geven over hoe je ondanks verdriet en tegenslagen toch gelukkig en dankbaar kunt zijn. Want zit je geluk in enkel voorspoed of in de kunst om ongelukkig te kunnen zijn?
verandering Wat jij jezelf ieder dag vertelt of je door anderen laat wijsmaken, hoe bizar ook, wordt naadloos over genomen door je onderbewustzijn. Zodra iets voor jou aannemelijk is of gezien wordt als de ‘waarheid’ zijn de eerst zaadjes in je onderbewustzijn gezaaid.
.
Wat vertel jij jezelf iedere dag over jezelf of over wat wel of niet mogelijk is voor jou? Wat laat jij jezelf door anderen wijsmaken over wat jij wel of niet kan.
.
#life #lifestyle #leven #levenslessen #being #zijn #love #liefde #quotes #verandering #change #transformation #motivation #motivationalquotes #motivatie #motivatiequote #behumble #beconsistent #beyourself #weesjezelf #overtuigingen #belief #beliefs #zelfcompassie #zelfliefde #time #timeisnow #timeisprecious #tijd #tijdiskostbaar
Likes: 9
Posted at: 2020-05-31 08:21:39
Wat jij jezelf ieder dag vertelt of je door anderen laat wijsmaken, hoe bizar ook, wordt naadloos over genomen door je onderbewustzijn. Zodra iets voor jou aannemelijk is of gezien wordt als de ‘waarheid’ zijn de eerst zaadjes in je onderbewustzijn gezaaid. . Wat vertel jij jezelf iedere dag over jezelf of over wat wel of niet mogelijk is voor jou? Wat laat jij jezelf door anderen wijsmaken over wat jij wel of niet kan. . #life #lifestyle #leven #levenslessen #being #zijn #love #liefde #quotes #verandering #change #transformation #motivation #motivationalquotes #motivatie #motivatiequote #behumble #beconsistent #beyourself #weesjezelf #overtuigingen #belief #beliefs #zelfcompassie #zelfliefde #time #timeisnow #timeisprecious #tijd #tijdiskostbaar
verandering Wees de liefde...
Wees de verandering...
Wees het licht...
Wees de rust...
Wees de vrede...
Wees de compassie...
Wees die inspiratie...
Wees jezelf...
Wees dat, dat je wilt zien in de wereld... Laat letterlijk je hart spreken.
En laat zien, hoe het ook kan.

Je leest dit niet voor niets.
Ik weet dat je het kunt.
Dat je dat voorbeeld kunt zijn.
Dat je in de voorhoede kan 
staan van de nieuwe wereld.
Dat je die nieuwe wereld ontdekkingsreiziger bent.

Geloof in jezelf.
Heb vertrouwen in jezelf.
Je voelt het wel...
Het zit er.
Je weet het.

Er wordt steeds iets 
aangeraakt van binnen.
Dat komt door de nieuwe energie.
Je mag ernaar luisteren.
Je mag in actie komen.

Nu is het de tijd om door te pakken.
Want velen hebben nu geen idee.
Weten niet waar ze aan toe zijn.
En zitten in onzekerheid.

Jij weet het.
Jij voelt het.
Jij kunt de zachtheid in jezelf delen.
Jij kunt richting geven.
Laat het maar zien.

De wijsheid die in je zit, 
mag je gebruiken.
Vraag er maar om.
Roep het aan.
Sta maar op,
en leid de weg,
gewoon door te zijn.

Door jouw waarheid te voelen,
en door jouw waarheid te leven,
laat je iets krachtigs zien,
inspireer je anderen, 
en raak je iets van binnen.

Het laat mensen hun 
eigen waarheid vinden.
Misschien is er eerst verwarring.
Is er het hoofd dat zich ermee bemoeit.
Is er verzet.
Is er onbegrip.
Maar dat er iets gebeurt bij de ander, 
is wel zeker.

Je zet iets in gang.
Je geeft iets door
Je geeft een signaal af.
Je geeft iets, 
dat van binnen vertrouwd voelt.

Je laat jouw licht zien.
En jouw licht wordt gezien en gevoelt,
al gaat het misschien onbewust.

Je helpt de wereld bewuster te maken.
Je helpt de wereld te groeien.
Je helpt het licht,
door jouw licht écht aan te zetten.
Gewoon door te zijn.
Wie je écht bent.

Jij geweldig wezen van liefde en licht.
Blijf jouw licht schijnen.
Blijf staan.
Blijf dicht bij jezelf.
Blijf jij.... Zoran

#spiritualiteit #liefde #hart #universum #bewustzijn #bewustzijnscoach #aarde #lichtwerker #oudeziel #zelfliefde #krachtig #compassie #authentiek #dankbaarheid #rust #verandering #vertrouwen #vrijheid #creëren #overvloed #overgave
Likes: 8
Posted at: 2020-05-31 08:20:30
Wees de liefde... Wees de verandering... Wees het licht... Wees de rust... Wees de vrede... Wees de compassie... Wees die inspiratie... Wees jezelf... Wees dat, dat je wilt zien in de wereld... Laat letterlijk je hart spreken. En laat zien, hoe het ook kan. Je leest dit niet voor niets. Ik weet dat je het kunt. Dat je dat voorbeeld kunt zijn. Dat je in de voorhoede kan staan van de nieuwe wereld. Dat je die nieuwe wereld ontdekkingsreiziger bent. Geloof in jezelf. Heb vertrouwen in jezelf. Je voelt het wel... Het zit er. Je weet het. Er wordt steeds iets aangeraakt van binnen. Dat komt door de nieuwe energie. Je mag ernaar luisteren. Je mag in actie komen. Nu is het de tijd om door te pakken. Want velen hebben nu geen idee. Weten niet waar ze aan toe zijn. En zitten in onzekerheid. Jij weet het. Jij voelt het. Jij kunt de zachtheid in jezelf delen. Jij kunt richting geven. Laat het maar zien. De wijsheid die in je zit, mag je gebruiken. Vraag er maar om. Roep het aan. Sta maar op, en leid de weg, gewoon door te zijn. Door jouw waarheid te voelen, en door jouw waarheid te leven, laat je iets krachtigs zien, inspireer je anderen, en raak je iets van binnen. Het laat mensen hun eigen waarheid vinden. Misschien is er eerst verwarring. Is er het hoofd dat zich ermee bemoeit. Is er verzet. Is er onbegrip. Maar dat er iets gebeurt bij de ander, is wel zeker. Je zet iets in gang. Je geeft iets door Je geeft een signaal af. Je geeft iets, dat van binnen vertrouwd voelt. Je laat jouw licht zien. En jouw licht wordt gezien en gevoelt, al gaat het misschien onbewust. Je helpt de wereld bewuster te maken. Je helpt de wereld te groeien. Je helpt het licht, door jouw licht écht aan te zetten. Gewoon door te zijn. Wie je écht bent. Jij geweldig wezen van liefde en licht. Blijf jouw licht schijnen. Blijf staan. Blijf dicht bij jezelf. Blijf jij.... Zoran #spiritualiteit #liefde #hart #universum #bewustzijn #bewustzijnscoach #aarde #lichtwerker #oudeziel #zelfliefde #krachtig #compassie #authentiek #dankbaarheid #rust #verandering #vertrouwen #vrijheid #creëren #overvloed #overgave
verandering Herstellen van trauma zorgt voor veel verandering in je leven. Gelukkig hoef je daar niet alleen doorheen. Er is altijd steun.

#traumatherapie #inspiratie #verandering #traumatherapeut #onverwerkttrauma #trauma #herstellenvantrauma #verandering #traumaverwerking #traumaverwerken #change
#mindset #resilience #selfempowerment #nevergiveup #healingfromtrauma #inspiration #traumatherapy #traumatherapist #overcometrauma #CélineMüller #FreeWithEFT
Likes: 1
Posted at: 2020-05-31 08:15:15
Herstellen van trauma zorgt voor veel verandering in je leven. Gelukkig hoef je daar niet alleen doorheen. Er is altijd steun. #traumatherapie #inspiratie #verandering #traumatherapeut #onverwerkttrauma #trauma #herstellenvantrauma #verandering #traumaverwerking #traumaverwerken #change #mindset #resilience #selfempowerment #nevergiveup #healingfromtrauma #inspiration #traumatherapy #traumatherapist #overcometrauma #CélineMüller #FreeWithEFT
verandering Je leeft jouw eigen waarheid.💫 JIJ bent de enige die patronen kan doorbreken.

JIJ bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

JIJ kunt beslissen om anders te gaan eten.

JIJ kunt beslissen om andere dingen te gaan doen.

JIJ kunt op zoek gaan naar andere mensen.

JIJ kunt jouw lichaam sterker maken.

JIJ kunt je cellen ondersteunen.

JIJ kunt jouw #mindset veranderen.

JIJ kunt elke dag opnieuw kiezen voor een andere route.Eentje die past bij jou, jouw energie,jouw passie.

Als je niets verandert, verandert er niets 😍 Zo simpel is het.

Anderen de schuld geven, boos blijven, wrok blijven voelen, gefrustreerd zijn.....nope! Niet helpend 😉

Dus.....waar kan je NU mee starten?

Maak er een mooie dag van!♥️ 📸 @beeldbysara

#keuzes #positiviteit #coaching
Likes: 89
Posted at: 2020-05-31 08:07:58
Je leeft jouw eigen waarheid.💫 JIJ bent de enige die patronen kan doorbreken. JIJ bent verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. JIJ kunt beslissen om anders te gaan eten. JIJ kunt beslissen om andere dingen te gaan doen. JIJ kunt op zoek gaan naar andere mensen. JIJ kunt jouw lichaam sterker maken. JIJ kunt je cellen ondersteunen. JIJ kunt jouw #mindset veranderen. JIJ kunt elke dag opnieuw kiezen voor een andere route.Eentje die past bij jou, jouw energie,jouw passie. Als je niets verandert, verandert er niets 😍 Zo simpel is het. Anderen de schuld geven, boos blijven, wrok blijven voelen, gefrustreerd zijn.....nope! Niet helpend 😉 Dus.....waar kan je NU mee starten? Maak er een mooie dag van!♥️ 📸 @beeldbysara #keuzes #positiviteit #coaching
verandering Gratis Kleur Advies

Iedereen heeft wel eens 'gedoe' in het leven. Soms een lastige fase of een slechte dag.
Soms duurt het langer, dan lost het zich maar niet op en wordt het maar niet beter.

Hoe is dat bij jou?

Heb jij al van alles geprobeerd, dingen veranderd, misschien al eens hulp ingeschakeld? 
Maar wat je ook doet, het leidt niet tot echte verbetering en het gewenste resultaat blijft uit. En dus, pieker je maar door en je hebt geen idee hoe nu verder?

Weet dat dat anders kan!! Ben jij een moedige vrouw of een dappere man, die niets liever wil dan een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust, oftewel: een Leven vol Leven?

Wij helpen je graag dit te realiseren! 
Dit kan dmv ons Persoonlijke Kleur Je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~ waarbij je 1 jaar lang persoonlijk door ons begeleid wordt; een persoonlijke digitale Life Line met ons hebt liggen en je tevens wekelijks ondersteunende online lesmodules ontvangt om je te helpen in je ontwikkelingsproces.
Dit traject is speciaal voor mensen die een serieuze stap willen zetten, bereid zijn hiervoor tijd vrij te maken en daar graag persoonlijke 1 op 1 ondersteuning bij willen hebben.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om geheel zelfstandig met ons online aanbod aan de slag te gaan. Het ~ online programma ~ (Her)Vind Jezelf kun je evt aanvullen met onze persoonlijke ondersteuning en coaching.

Meer info: Link in Bio!

Wil je met ons kennismaken? Of ben je benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen?
Meld je dan aan voor een Gratis 'Kleur-Advies'. Dit is een vrijblijvend telefoongesprek van circa 30 min, waarin we samen kijken hoe jij weer meer kleur aan je leven kunt geven en of wij voor jou de juiste match zijn om je daarbij te ondersteunen. 
Stuur een DM met een 🌈 en we nemen contact met je op.

Met liefde,
Jacqueline Verhoef & Sara de Vries

#kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #transitie #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven
Likes: 3
Posted at: 2020-05-31 08:07:09
Gratis Kleur Advies Iedereen heeft wel eens 'gedoe' in het leven. Soms een lastige fase of een slechte dag. Soms duurt het langer, dan lost het zich maar niet op en wordt het maar niet beter. Hoe is dat bij jou? Heb jij al van alles geprobeerd, dingen veranderd, misschien al eens hulp ingeschakeld? Maar wat je ook doet, het leidt niet tot echte verbetering en het gewenste resultaat blijft uit. En dus, pieker je maar door en je hebt geen idee hoe nu verder? Weet dat dat anders kan!! Ben jij een moedige vrouw of een dappere man, die niets liever wil dan een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust, oftewel: een Leven vol Leven? Wij helpen je graag dit te realiseren! Dit kan dmv ons Persoonlijke Kleur Je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~ waarbij je 1 jaar lang persoonlijk door ons begeleid wordt; een persoonlijke digitale Life Line met ons hebt liggen en je tevens wekelijks ondersteunende online lesmodules ontvangt om je te helpen in je ontwikkelingsproces. Dit traject is speciaal voor mensen die een serieuze stap willen zetten, bereid zijn hiervoor tijd vrij te maken en daar graag persoonlijke 1 op 1 ondersteuning bij willen hebben. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om geheel zelfstandig met ons online aanbod aan de slag te gaan. Het ~ online programma ~ (Her)Vind Jezelf kun je evt aanvullen met onze persoonlijke ondersteuning en coaching. Meer info: Link in Bio! Wil je met ons kennismaken? Of ben je benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen? Meld je dan aan voor een Gratis 'Kleur-Advies'. Dit is een vrijblijvend telefoongesprek van circa 30 min, waarin we samen kijken hoe jij weer meer kleur aan je leven kunt geven en of wij voor jou de juiste match zijn om je daarbij te ondersteunen. Stuur een DM met een 🌈 en we nemen contact met je op. Met liefde, Jacqueline Verhoef & Sara de Vries #kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #transitie #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven
verandering Gratis Kleur Advies

Iedereen heeft wel eens 'gedoe' in het leven. Soms een lastige fase of een slechte dag.
Soms duurt het langer, dan lost het zich maar niet op en wordt het maar niet beter.

Hoe is dat bij jou?
Heb jij al van alles geprobeerd, dingen veranderd, misschien al eens hulp ingeschakeld? 
Maar wat je ook doet en probeert, het leidt niet tot echte verbetering en het gewenste resultaat blijft uit. 
En dus, pieker je maar door en je hebt geen idee hoe nu verder.

Weet dat dit anders kan!! Ben jij een moedige vrouw of een dappere man, die niets liever wil dan een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust, oftewel: een Leven vol Leven.

Wij helpen je graag dit te realiseren! 
Dit kan bijvoorbeeld door middel van ons Persoonlijke Kleur Je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~, waarbij je:
*** 1 jaar lang persoonlijk door ons begeleid wordt.
*** Een persoonlijke digitale Life Line met ons hebt.
*** En je tevens wekelijks ondersteunende online lesmodules ontvangt.

Dit traject is speciaal voor mensen die een serieuze stap willen zetten, bereid zijn hiervoor tijd vrij te maken en daar graag persoonlijke 1 op 1 ondersteuning bij willen hebben.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om geheel zelfstandig met ons online aanbod aan de slag te gaan. Deze online programma’s kun je -indien gewenst- aanvullen met onze persoonlijke ondersteuning en coaching.

Wil je met ons kennismaken?
Ben je benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen?
Meld je dan aan voor een Gratis 'Kleur-Advies'. Dit is een vrijblijvend telefonisch gesprek van circa 30 minuten, waarin we samen kijken hoe jij weer meer kleur aan je leven kunt geven en of wij voor jou de juiste match zijn om je daarbij te ondersteunen. 
Stuur ons een DM en we nemen contact met je op!

Met liefde,
Jacqueline & Sara

#kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven #hervindjezelf #kleuradvies #persoonlijkeondersteuning
Likes: 1
Posted at: 2020-05-31 07:52:29
Gratis Kleur Advies Iedereen heeft wel eens 'gedoe' in het leven. Soms een lastige fase of een slechte dag. Soms duurt het langer, dan lost het zich maar niet op en wordt het maar niet beter. Hoe is dat bij jou? Heb jij al van alles geprobeerd, dingen veranderd, misschien al eens hulp ingeschakeld? Maar wat je ook doet en probeert, het leidt niet tot echte verbetering en het gewenste resultaat blijft uit. En dus, pieker je maar door en je hebt geen idee hoe nu verder. Weet dat dit anders kan!! Ben jij een moedige vrouw of een dappere man, die niets liever wil dan een leven met méér regie, geluk en innerlijke rust, oftewel: een Leven vol Leven. Wij helpen je graag dit te realiseren! Dit kan bijvoorbeeld door middel van ons Persoonlijke Kleur Je Leven Opnieuw In ~Jaartraject~, waarbij je: *** 1 jaar lang persoonlijk door ons begeleid wordt. *** Een persoonlijke digitale Life Line met ons hebt. *** En je tevens wekelijks ondersteunende online lesmodules ontvangt. Dit traject is speciaal voor mensen die een serieuze stap willen zetten, bereid zijn hiervoor tijd vrij te maken en daar graag persoonlijke 1 op 1 ondersteuning bij willen hebben. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om geheel zelfstandig met ons online aanbod aan de slag te gaan. Deze online programma’s kun je -indien gewenst- aanvullen met onze persoonlijke ondersteuning en coaching. Wil je met ons kennismaken? Ben je benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen? Meld je dan aan voor een Gratis 'Kleur-Advies'. Dit is een vrijblijvend telefonisch gesprek van circa 30 minuten, waarin we samen kijken hoe jij weer meer kleur aan je leven kunt geven en of wij voor jou de juiste match zijn om je daarbij te ondersteunen. Stuur ons een DM en we nemen contact met je op! Met liefde, Jacqueline & Sara #kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven #hervindjezelf #kleuradvies #persoonlijkeondersteuning
verandering Dit is Roomy. Na afronding van de opleiding Eventmanagement studeert zij nu Learning en Development in Organisaties aan de HAN in Nijmegen. Zij heeft de ambitie te groeien naar een rol van coach en trainer. Roomy gaat vanaf 1 juni aan de slag in de rol van bureauondersteuner voor NieuweKaders. Veel succes @roomyshanelle. We zijn blij dat je ons komt helpen.

#ondernemen #ondernemer #ondernemendevrouwen #ondernemerschap #entrepreneurship #entrepreneurlife #entrepreneur #femaleentrepreneur #werk #carriere #bedrijf #identity #identiteit #relevantie #transitie #verandering #veerkracht #crisis #corona #covid19 #covid_19 #coronavirus #arnhem #gelderland #sofa #ondernemersfonds #zingeving #stress #spanning #coaching
Likes: 13
Posted at: 2020-05-31 07:16:51
Dit is Roomy. Na afronding van de opleiding Eventmanagement studeert zij nu Learning en Development in Organisaties aan de HAN in Nijmegen. Zij heeft de ambitie te groeien naar een rol van coach en trainer. Roomy gaat vanaf 1 juni aan de slag in de rol van bureauondersteuner voor NieuweKaders. Veel succes @roomyshanelle. We zijn blij dat je ons komt helpen. #ondernemen #ondernemer #ondernemendevrouwen #ondernemerschap #entrepreneurship #entrepreneurlife #entrepreneur #femaleentrepreneur #werk #carriere #bedrijf #identity #identiteit #relevantie #transitie #verandering #veerkracht #crisis #corona #covid19 #covid_19 #coronavirus #arnhem #gelderland #sofa #ondernemersfonds #zingeving #stress #spanning #coaching
verandering Durf de stap te nemen. Berust niet in hoe het nu is. Neem niet genoegen met de baan die je hebt, omdat je het gevoel hebt dat het niet anders is. Alles is een keuze, overal zijn mogelijkheden. Als je ze maar gaat zien. Een stap nemen, je droom in kaart durven te brengen, is al een geweldige stap.

Frustreer je niet langer over het feit dat je nu niet in je leven staat waar je had willen staan. Elke dag heb je een kans om ervoor te gaan. Als je een stap neemt naar succes, doe je niet jezelf alleen een groot cadeau, ook de wereld wordt er mooier van. Je gaat stralen en dat gaan mensen zien. Je wordt woest aantrekkelijk en dat is wat mensen gaan zien. Iedereen wil weten hoe jij dat hebt gedaan. Je zult een voorbeeld zijn voor anderen. Daar kun je heel veel mensen mee inspireren.

Ben jij al op weg naar succes? Laat 🥰achter in de reacties!

#hoofd #hart #margrietspijksma #wetenwatjewilt #vrouw #vrouwen #persoonlijkegroei #plezier #werken #ondernemen #keuzes #leven #geluk #verlangen #verandering #mindful #mindfuliving #fablife
Likes: 16
Posted at: 2020-05-31 07:15:42
Durf de stap te nemen. Berust niet in hoe het nu is. Neem niet genoegen met de baan die je hebt, omdat je het gevoel hebt dat het niet anders is. Alles is een keuze, overal zijn mogelijkheden. Als je ze maar gaat zien. Een stap nemen, je droom in kaart durven te brengen, is al een geweldige stap. Frustreer je niet langer over het feit dat je nu niet in je leven staat waar je had willen staan. Elke dag heb je een kans om ervoor te gaan. Als je een stap neemt naar succes, doe je niet jezelf alleen een groot cadeau, ook de wereld wordt er mooier van. Je gaat stralen en dat gaan mensen zien. Je wordt woest aantrekkelijk en dat is wat mensen gaan zien. Iedereen wil weten hoe jij dat hebt gedaan. Je zult een voorbeeld zijn voor anderen. Daar kun je heel veel mensen mee inspireren. Ben jij al op weg naar succes? Laat 🥰achter in de reacties! #hoofd #hart #margrietspijksma #wetenwatjewilt #vrouw #vrouwen #persoonlijkegroei #plezier #werken #ondernemen #keuzes #leven #geluk #verlangen #verandering #mindful #mindfuliving #fablife
verandering Vrijdag 29 mei 2020
Een dag waarop feestjes worden gevierd, op FB zie ik de verschillende verjaardagen en jubilea voorbij komen..Voor ons is het vandaag een dag van loslaten...Lees verder → zie link in bio

#loslaten
#verhuizen 
#verpleegtehuis 
#verzorgingshuis 
#verandering
#altzheimer
@alzheimernederland
#woorden
#vergeten
#dementie
@dementievandaag
#liefde
#doordeogenvan
#dementiezorg
#dementievriendelijk
#schrijven
#verbinding
#schrijversvaninstagram
#instawriter 
#gedachtenkronkels
#woordenwaterval
Likes: 12
Posted at: 2020-05-31 06:24:42
Vrijdag 29 mei 2020 Een dag waarop feestjes worden gevierd, op FB zie ik de verschillende verjaardagen en jubilea voorbij komen..Voor ons is het vandaag een dag van loslaten...Lees verder → zie link in bio #loslaten #verhuizen #verpleegtehuis #verzorgingshuis #verandering #altzheimer @alzheimernederland #woorden #vergeten #dementie @dementievandaag #liefde #doordeogenvan #dementiezorg #dementievriendelijk #schrijven #verbinding #schrijversvaninstagram #instawriter #gedachtenkronkels #woordenwaterval
verandering Volg @opwegnaardekern voor meer inspirerende quotes op je feed! 📲

Volg: @opwegnaardekern
Volg: @opwegnaardekern
Volg: @opwegnaardekern

Help ons met het algoritme en om te groeien! 
Tag @🙋🏼‍♂️ | Reageer 📲 | Sla op voor later 🔖

Voel je vrij om mijn berichten te gebruiken, maar tag mij er dan ook even in! 
#transformatie #bewustworindg #gedachten #bewustleven #ontwikkeling #aandacht #verandering #levenslessen #zelfliefde #boekeninspiratie #boekentip #recensies #artikelen #boeken #lezen #schrijven #boekrecensies #zelfontwikkeling #opwegnaardekern
Likes: 67
Posted at: 2020-05-31 06:00:50
Volg @opwegnaardekern voor meer inspirerende quotes op je feed! 📲 Volg: @opwegnaardekern Volg: @opwegnaardekern Volg: @opwegnaardekern Help ons met het algoritme en om te groeien! Tag @🙋🏼‍♂️ | Reageer 📲 | Sla op voor later 🔖 Voel je vrij om mijn berichten te gebruiken, maar tag mij er dan ook even in! #transformatie #bewustworindg #gedachten #bewustleven #ontwikkeling #aandacht #verandering #levenslessen #zelfliefde #boekeninspiratie #boekentip #recensies #artikelen #boeken #lezen #schrijven #boekrecensies #zelfontwikkeling #opwegnaardekern
verandering #Repost @bijbelwoord
• • • • • •
Als er een geweldige windvlaag is in het bos, dan heeft dat een krachtig effect op de bomen die daar staan. Zo is het ook met de Heilige Geest. Als de Geest krachtig werkt in jouw leven of in jouw gemeente, dan veranderd alles!

De Geest kan jouw leven veranderen!

Waar de Geest is, daar is leven en vrijheid. Waar de Geest is, staat Jezus centraal. Waar de Geest is, daar komt vrijmoedigheid en zondenovertuiging opdat je rein en heilig zult zijn. Waar de Geest is daar komt vreugde, overvloed en vrede!
______________________
#wind #krachtig #degeest #geest #heiligegeest #deheiligegeest #godsgeest #geestgods #verandering #veranderen #leven #vrijheid #heilig #rein #overvloed #vrede #vreugde #zonden #zonde #zondenovertuiging #vrijmoedig #vrijmoedigheid
Likes: 15
Posted at: 2020-05-31 05:23:48
#Repost @bijbelwoord • • • • • • Als er een geweldige windvlaag is in het bos, dan heeft dat een krachtig effect op de bomen die daar staan. Zo is het ook met de Heilige Geest. Als de Geest krachtig werkt in jouw leven of in jouw gemeente, dan veranderd alles! De Geest kan jouw leven veranderen! Waar de Geest is, daar is leven en vrijheid. Waar de Geest is, staat Jezus centraal. Waar de Geest is, daar komt vrijmoedigheid en zondenovertuiging opdat je rein en heilig zult zijn. Waar de Geest is daar komt vreugde, overvloed en vrede! ______________________ #wind #krachtig #degeest #geest #heiligegeest #deheiligegeest #godsgeest #geestgods #verandering #veranderen #leven #vrijheid #heilig #rein #overvloed #vrede #vreugde #zonden #zonde #zondenovertuiging #vrijmoedig #vrijmoedigheid
verandering GOEDEMORGEN Zeg ja tegen verandering 🙏🏼☀️😍🌸🙏👍❤️😀🌹#happyday #verandering #positiefleven #positiefdenkenhelpt #positiefdenken #positiefblijven #positiefblijven❤️ #positiefblijvendenken #positiefblijvenincoronatijden #positief #lockdown #coronastress #openstaan #corona #crisis #crisis #crisisstress #wellnessradiobe #wellnessradiotv #laathetlevenjemetliefdebelonen #loslaten #laathetlos #gezondheid #genieten #genietvanjedag #genietvanhetmoment #genietvandezedagen
Likes: 5
Posted at: 2020-05-31 05:15:07
verandering 🧠Wanneer wat je denkt, de woorden die je gebruikt en je handelen niet op elkaar afgestemd zijn leidt dat enorm af van wie je in werkelijkheid bent en wat je (eigenlijk) wilt uitzenden.
.
Het is wetenschappelijk bewezen dat gedachten die je hebt opgeslagen in je onbewuste geheugen effect hebben op je immuunsysteem, gevoelens van angst, je hormonen en je GELUKSGEVOEL. Positieve gedachten geven je een goed gevoel en verhogen je energie. Als je anders gaat denken ga je je ook anders voelen en zul je andere situaties aantrekken.
.
Het kan je helpen om bij jezelf te onderzoeken welke gedachten jouw leven beïnvloeden. Welke gedachten je energie geven en welke je blokkeren. Welke woorden kies je vervolgens om je boodschap duidelijk te maken. En hoe zit het met je handelen? Wanneer je daar zicht op hebt kun je proberen de gedachten en overtuigingen die jou blokkeren los te laten zodat je een verandering op gang kunt brengen. .
Stimulerende positieve overtuigingen stellen je in staat te onderzoeken waar je talenten liggen en hoe je ze inzet. Ze kunnen je helpen een positieve ervaring te creëren en een stressgevende situatie neutraal te maken. Eenzelfde situatie ga je dan anders ervaren. Het stelt je op zo’n moment in staat een opkomende huilbui of heftige reactie te voorkomen. Je creëert ruimte voor nieuwe keuzes. En die nieuwe keuzes leiden tot nieuwe acties en gedrag. Ben jij klaar voor het optimaliseren van jouw levensgeluk?
.
Uit 📖: Uit je hoofd in je hart, praktische tips en spirituele inzichten voor thuis en op je werk 
#positievegedachten #bewustwording #levensgeluk #routines #verandering #spiritjunkie #bewustzijn #persoonlijkeontwikking #empowerment #potential #boek #uitjehoofdinjehart
Likes: 81
Posted at: 2020-05-31 00:39:30
🧠Wanneer wat je denkt, de woorden die je gebruikt en je handelen niet op elkaar afgestemd zijn leidt dat enorm af van wie je in werkelijkheid bent en wat je (eigenlijk) wilt uitzenden. . Het is wetenschappelijk bewezen dat gedachten die je hebt opgeslagen in je onbewuste geheugen effect hebben op je immuunsysteem, gevoelens van angst, je hormonen en je GELUKSGEVOEL. Positieve gedachten geven je een goed gevoel en verhogen je energie. Als je anders gaat denken ga je je ook anders voelen en zul je andere situaties aantrekken. . Het kan je helpen om bij jezelf te onderzoeken welke gedachten jouw leven beïnvloeden. Welke gedachten je energie geven en welke je blokkeren. Welke woorden kies je vervolgens om je boodschap duidelijk te maken. En hoe zit het met je handelen? Wanneer je daar zicht op hebt kun je proberen de gedachten en overtuigingen die jou blokkeren los te laten zodat je een verandering op gang kunt brengen. . Stimulerende positieve overtuigingen stellen je in staat te onderzoeken waar je talenten liggen en hoe je ze inzet. Ze kunnen je helpen een positieve ervaring te creëren en een stressgevende situatie neutraal te maken. Eenzelfde situatie ga je dan anders ervaren. Het stelt je op zo’n moment in staat een opkomende huilbui of heftige reactie te voorkomen. Je creëert ruimte voor nieuwe keuzes. En die nieuwe keuzes leiden tot nieuwe acties en gedrag. Ben jij klaar voor het optimaliseren van jouw levensgeluk? . Uit 📖: Uit je hoofd in je hart, praktische tips en spirituele inzichten voor thuis en op je werk #positievegedachten #bewustwording #levensgeluk #routines #verandering #spiritjunkie #bewustzijn #persoonlijkeontwikking #empowerment #potential #boek #uitjehoofdinjehart
verandering The more I appreciate myself, the more I appreciate the other. The more I allow myself to feel beautiful, the more I see beauty in the other. The more I forgive myself, the more I forgive the other. The feelings within, I see without...
Thank you for showing me where I am doing fantastic and where I still need to grow.

#geloofinjezelf#wisdom#awareness#bewustzijn#bewustwording#filosofie#inzicht#woorden#healthylifestyle#spreuken#intuïtie#inzichten#persoonlijkegroei#zelfontwikkeling#zelfliefde#selflove#verandering#innerguidance#innerlijkekracht#philosophy#meditation#selflove#selfcare#zelfliefde#loveyourself#houvanjezelf#psychologie#spirituelegroei#spiritualgrowth#innerlijkekracht #innerlijkerust#positief
Likes: 27
Posted at: 2020-05-30 21:37:53
The more I appreciate myself, the more I appreciate the other. The more I allow myself to feel beautiful, the more I see beauty in the other. The more I forgive myself, the more I forgive the other. The feelings within, I see without... Thank you for showing me where I am doing fantastic and where I still need to grow. #geloofinjezelf#wisdom#awareness#bewustzijn#bewustwording#filosofie#inzicht#woorden#healthylifestyle#spreuken#intuïtie#inzichten#persoonlijkegroei#zelfontwikkeling#zelfliefde#selflove#verandering#innerguidance#innerlijkekracht#philosophy#meditation#selflove#selfcare#zelfliefde#loveyourself#houvanjezelf#psychologie#spirituelegroei#spiritualgrowth#innerlijkekracht #innerlijkerust#positief
verandering Zo is het🍀
Geniet en en richt je aandacht op iets moois☀️🌸 www.vangelderkindercoaching.nl

Positievemindset#zelfvertrouwen#intenseemoties#moeilijkkunnenuiten#oudersenkind#verbinding#samen#verandering#gevoeligkind#ontspannen#genieten#coachingopmaat#vangelderkindercoaching
Likes: 9
Posted at: 2020-05-30 21:21:59
Zo is het🍀 Geniet en en richt je aandacht op iets moois☀️🌸 www.vangelderkindercoaching.nl Positievemindset#zelfvertrouwen#intenseemoties#moeilijkkunnenuiten#oudersenkind#verbinding#samen#verandering#gevoeligkind#ontspannen#genieten#coachingopmaat#vangelderkindercoaching
verandering Dus daar stond ik. Bloednerveus ging ik de deur van de Kamer van Koophandel door. Gelukkig was mama bij me. En dan vooral niet toegeven dat je nerveus bent en alles spannend vindt. Lekker bezig Jess.
.
Er is vanaf dat moment heel erg veel veranderd. Ik begon mijn bedrijf als Jessica Bakhuijs tekst&fotografie. Maar na een paar maanden zat het allemaal niet lekker. Mijn website was niet naar mijn zin, mijn branding niet, mijn bedrijfsnaam niet. Dus besloot ik ALLES wat ik had opgebouwd volledig om te gooien. Niet in één keer, in kleine stapjes. En soms iets grotere.
.
Nu zijn storytelling en fotografie op een hele andere manier onderdeel van mijn bedrijf. Ik haalde veel liefde en plezier uit schrijven en fotograferen, maar ik wilde meer. Ik wilde mensen helpen, en niet alleen door mooie momenten in woorden of beelden vast te leggen. Zo ontstond Kerdwin Academie.
.
Voorlopig focus ik mij vooral op @kerdwin_academie. Vrouwen helpen en laten zien hoe sterk ze zijn is wat ik al een hele tijd wil doen, en nu ook eindelijk ga doen. Ruim een jaar na mijn inschrijving bij de KvK is mijn focus behoorlijk verschoven. Ik heb bijna alles opnieuw moeten doen en heb er behoorlijk wat tijd, energie en gepieker in zitten. Maar dat is prima. Ik kom er wel✨💪
#kvk #ondernemendevrouwen #vrouwelijkeondernemers #fotografie #storytelling #kerdwin #onlineondernemen #focus #verandering #groei #femaleentrepreneur #multipassionate
Likes: 8
Posted at: 2020-05-30 21:20:17
Dus daar stond ik. Bloednerveus ging ik de deur van de Kamer van Koophandel door. Gelukkig was mama bij me. En dan vooral niet toegeven dat je nerveus bent en alles spannend vindt. Lekker bezig Jess. . Er is vanaf dat moment heel erg veel veranderd. Ik begon mijn bedrijf als Jessica Bakhuijs tekst&fotografie. Maar na een paar maanden zat het allemaal niet lekker. Mijn website was niet naar mijn zin, mijn branding niet, mijn bedrijfsnaam niet. Dus besloot ik ALLES wat ik had opgebouwd volledig om te gooien. Niet in één keer, in kleine stapjes. En soms iets grotere. . Nu zijn storytelling en fotografie op een hele andere manier onderdeel van mijn bedrijf. Ik haalde veel liefde en plezier uit schrijven en fotograferen, maar ik wilde meer. Ik wilde mensen helpen, en niet alleen door mooie momenten in woorden of beelden vast te leggen. Zo ontstond Kerdwin Academie. . Voorlopig focus ik mij vooral op @kerdwin_academie. Vrouwen helpen en laten zien hoe sterk ze zijn is wat ik al een hele tijd wil doen, en nu ook eindelijk ga doen. Ruim een jaar na mijn inschrijving bij de KvK is mijn focus behoorlijk verschoven. Ik heb bijna alles opnieuw moeten doen en heb er behoorlijk wat tijd, energie en gepieker in zitten. Maar dat is prima. Ik kom er wel✨💪 #kvk #ondernemendevrouwen #vrouwelijkeondernemers #fotografie #storytelling #kerdwin #onlineondernemen #focus #verandering #groei #femaleentrepreneur #multipassionate
verandering Toen mijn zoon een jaar of 10 was (inmiddels is hij 21 jaar) toen leidde ik een leven waar een hoop energie van mij vandaan ging maar er te weinig terugkwam. Ik werkte 5 dagen per week heel hard, zorgde in mijn eentje voor mijn zoon en had tevens veel behoefte aan tijd doorbrengen met vrienden. Ik was veel uithuizig en “on the road”. Totdat ik mij realiseerde dat ik leed aan een soort heimwee gevoel. Ik miste het intensieve contact met mijn kind, het contact met mezelf en het rustig kunnen zijn op de plek dat mijn thuis was. 
Vanaf dat moment wist ik dat mijn leven een rollercoaster was dat meer gebaseerd was op overleven dan op zijn en leven. 
Dan is daar het besef en dan moet de actie nog volgen. Of beter gezegd de ‘niet actie’. Stilstand. 
Wanneer je leven meer op de overlevingsstand staat dan is stilstaan doodeng. Want juist de permanente beweging zorgt ervoor dat alles wat niet klopt niet aan bod hoeft te komen. Laat maar waaien. Totdat je een gevoel ervaart zoals bij mij een heimwee gevoel (ontheemd), of dat je slordig wordt op je werk, teveel beloftes doet die je niet waar kunt maken, rare ongemakken krijgt, gekke ongelukjes of vooral een onbemind leven leidt. 
Dan is de vlucht van overleven voorbij en word je gedwongen om stil te staan. 
De stilstand heeft er bij mij voor gezorgd dat ik moest stoppen met de baan die ik had en wat mij een bepaalde zekerheid bood, maar waar ik totaal op leegliep, meer kwaliteit in de relatie met zoon wilde en minder outgoing maar meer honkvast wilde zijn. 
Deze transitie is de voorloper geweest van nog meer vertraging om uiteindelijk uit te komen tot dat wat ik werkelijk voor mij zag als zijnde mijn leven zonder te hoeven of moeten overleven. 
Alle verandering begint met een signaal die jou iets duidelijk probeert te maken. Luister daar altijd naar. Verandering levert meer op dan datgene waar je bang voor bent. 🙏 📸 @dutchandfamous
💄@clarissa_sonneveld
Likes: 60
Posted at: 2020-05-30 19:51:37
Toen mijn zoon een jaar of 10 was (inmiddels is hij 21 jaar) toen leidde ik een leven waar een hoop energie van mij vandaan ging maar er te weinig terugkwam. Ik werkte 5 dagen per week heel hard, zorgde in mijn eentje voor mijn zoon en had tevens veel behoefte aan tijd doorbrengen met vrienden. Ik was veel uithuizig en “on the road”. Totdat ik mij realiseerde dat ik leed aan een soort heimwee gevoel. Ik miste het intensieve contact met mijn kind, het contact met mezelf en het rustig kunnen zijn op de plek dat mijn thuis was. Vanaf dat moment wist ik dat mijn leven een rollercoaster was dat meer gebaseerd was op overleven dan op zijn en leven. Dan is daar het besef en dan moet de actie nog volgen. Of beter gezegd de ‘niet actie’. Stilstand. Wanneer je leven meer op de overlevingsstand staat dan is stilstaan doodeng. Want juist de permanente beweging zorgt ervoor dat alles wat niet klopt niet aan bod hoeft te komen. Laat maar waaien. Totdat je een gevoel ervaart zoals bij mij een heimwee gevoel (ontheemd), of dat je slordig wordt op je werk, teveel beloftes doet die je niet waar kunt maken, rare ongemakken krijgt, gekke ongelukjes of vooral een onbemind leven leidt. Dan is de vlucht van overleven voorbij en word je gedwongen om stil te staan. De stilstand heeft er bij mij voor gezorgd dat ik moest stoppen met de baan die ik had en wat mij een bepaalde zekerheid bood, maar waar ik totaal op leegliep, meer kwaliteit in de relatie met zoon wilde en minder outgoing maar meer honkvast wilde zijn. Deze transitie is de voorloper geweest van nog meer vertraging om uiteindelijk uit te komen tot dat wat ik werkelijk voor mij zag als zijnde mijn leven zonder te hoeven of moeten overleven. Alle verandering begint met een signaal die jou iets duidelijk probeert te maken. Luister daar altijd naar. Verandering levert meer op dan datgene waar je bang voor bent. 🙏 📸 @dutchandfamous 💄@clarissa_sonneveld
verandering Sinds een week time ik mezelf. Ik zet bij van alles een timer aan, om te kijken hoe lang ik ergens over doe.

Het geeft me onwijs veel inzicht. Zo overschat ik mijzelf structureel; ik doe dus vrijwel overal langer over dan ik vooraf denk. Dat heeft als gevolg dat ik vaak te laat kom, dingen niet af krijg, avonden en weekenden werk, structureel spanning opbouw.

Ik ervaar nu vaak frustratie als ik wéér niet op tijd (klaar) ben. In leren schatten hoe lang ik ergens over doe gaat me vrijheid, rust, ruimte en tijd voor mezelf opleveren.

Ik raad je aan om het ook eens (samen met je kind) te proberen. Niet als test, of iets wat goed of fout kan zijn. Puur als inzicht voor jezelf. Ben benieuwd wat voor inzichten het jullie op gaat leveren!

#tijd #inzicht #zelfkennis #laat #spanning #vrijheid #rust #ruimte #ervaren #begeleiding #ondersteuning #samen #coach #ontwikkeling #verandering #vooruitgang #voelen #jezelfzijn #wordenwiejebent #hoogbegaafd #hoogbegaafdkind #kindercoach #hbcoach #coaching #voorsprong #denken #anders #metJente #Schiedam
Likes: 18
Posted at: 2020-05-30 19:30:06
Sinds een week time ik mezelf. Ik zet bij van alles een timer aan, om te kijken hoe lang ik ergens over doe. Het geeft me onwijs veel inzicht. Zo overschat ik mijzelf structureel; ik doe dus vrijwel overal langer over dan ik vooraf denk. Dat heeft als gevolg dat ik vaak te laat kom, dingen niet af krijg, avonden en weekenden werk, structureel spanning opbouw. Ik ervaar nu vaak frustratie als ik wéér niet op tijd (klaar) ben. In leren schatten hoe lang ik ergens over doe gaat me vrijheid, rust, ruimte en tijd voor mezelf opleveren. Ik raad je aan om het ook eens (samen met je kind) te proberen. Niet als test, of iets wat goed of fout kan zijn. Puur als inzicht voor jezelf. Ben benieuwd wat voor inzichten het jullie op gaat leveren! #tijd #inzicht #zelfkennis #laat #spanning #vrijheid #rust #ruimte #ervaren #begeleiding #ondersteuning #samen #coach #ontwikkeling #verandering #vooruitgang #voelen #jezelfzijn #wordenwiejebent #hoogbegaafd #hoogbegaafdkind #kindercoach #hbcoach #coaching #voorsprong #denken #anders #metJente #Schiedam
verandering • o v e r p r i k k e l d •
Vandaag bracht ik voor de eerste keer in 3 maanden tijd een bezoekje aan de stad. Al een poosje stelde ik de gang naar de opticien uit. Want geen zin om überhaupt de stad in te gaan.
.
Aangezien ik de laatste tijd meer geschreven dan getypt heb, werd het mij akelig duidelijk dat ik er niet meer onderuit kon. Iets met dansende letters..💃😬
.
Wat was ik blij toen ik, 2 winkels later, de noodzakelijke boodschappen in mijn tas had want het was a. druk in de stad en b. het kostte mij veel moeite om constant de regels in acht te houden. Die hard shoppen is sowieso niet meer aan mij besteed maar nu kost het mij nog eens te meer moeite.
.
Wanneer je dan thuis komt en je door Jaggy super enthousiast begroet wordt, doet dat enorm deugd.
Liefde op 4 pootjes en oneindig veel knuffels geven wat rust terug en dat voelt zo fijn.
.
Hoe ga jij om met de strikte regels die overal gelden?
.
Fijne avond.
liefs Patricia♡
Likes: 83
Posted at: 2020-05-30 19:00:15
• o v e r p r i k k e l d • Vandaag bracht ik voor de eerste keer in 3 maanden tijd een bezoekje aan de stad. Al een poosje stelde ik de gang naar de opticien uit. Want geen zin om überhaupt de stad in te gaan. . Aangezien ik de laatste tijd meer geschreven dan getypt heb, werd het mij akelig duidelijk dat ik er niet meer onderuit kon. Iets met dansende letters..💃😬 . Wat was ik blij toen ik, 2 winkels later, de noodzakelijke boodschappen in mijn tas had want het was a. druk in de stad en b. het kostte mij veel moeite om constant de regels in acht te houden. Die hard shoppen is sowieso niet meer aan mij besteed maar nu kost het mij nog eens te meer moeite. . Wanneer je dan thuis komt en je door Jaggy super enthousiast begroet wordt, doet dat enorm deugd. Liefde op 4 pootjes en oneindig veel knuffels geven wat rust terug en dat voelt zo fijn. . Hoe ga jij om met de strikte regels die overal gelden? . Fijne avond. liefs Patricia♡
verandering ⬅️Swipe naar links om de verschillende onderwerpen te zien die we binnen Guide your Mind behandelen (enkel ‘doelen stellen & behalen’ en ‘omgaan met verandering’ missen, die pasten er niet meer bij🤷🏼‍♀️). Omdat we weten hoe lastig het is om daadwerkelijk iets te DOEN met dat wat je leert, hebben we de plechtige belofte gemaakt alle video's in het basislidmaatschap kort, praktisch en to the point te houden. 🙌🏼
Het gaat immers niet enkel om informatie opdoen en iets wéten, maar juist om het daadwerkelijk toepassen en implementeren in de praktijk. 👏🏼 Wil je juist diepgaande video's? We've got you covered. Je kunt er zelf voor kiezen ofwel enkel voor de korte wekelijkse trainingen te gaan om je mindset te upgraden en/of te onderhouden, óf juist de diepte in te gaan met Guide your Mind x Mindshift: hierbij krijg je daarnaast maandelijks een module uit de Mindshift Methode.🔥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wij geloven dat een krachtige mindset niet ontstaat door één levensveranderend trucje, of door een magic pill of andere magie. Wij geloven in een sterk fundament + actie + consistent onderhouden = mega (duurzaam) resultaat.💪🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het sterke fundament = een optelsom van jezelf brutaal eerlijk (durven) aankijken, gedegen informatie & kennis, en hier doorbraken in bereiken. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Actie = werkelijk de opdrachten maken, naar binnen keren, onder ogen komen wat je eigenlijk wilt wegstoppen, je oude identiteit durven loslaten en kiezen wie je bent en wilt zijn.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Consistent onderhouden = het besef hebben dat je nooit 'af' bent. Mindset is een ongoing process voor het leven. Jezelf blijven trainen, met gelijkgestemden blijven omringen, en blijven openstaan voor groei.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏼Enkel dit weekend kun je je nog aanmelden voor de actie (link in bio voor alle info!)
Maandag gaat de prijs omhoog. Don’t miss out! Heb je nog vragen? Stuur gerust een dm!🤍
#guideyourmind #onlinemembership #managejemindset #gripopjegedachten #regieoverjeleven
Likes: 86
Posted at: 2020-05-30 18:55:37
⬅️Swipe naar links om de verschillende onderwerpen te zien die we binnen Guide your Mind behandelen (enkel ‘doelen stellen & behalen’ en ‘omgaan met verandering’ missen, die pasten er niet meer bij🤷🏼‍♀️). Omdat we weten hoe lastig het is om daadwerkelijk iets te DOEN met dat wat je leert, hebben we de plechtige belofte gemaakt alle video's in het basislidmaatschap kort, praktisch en to the point te houden. 🙌🏼 Het gaat immers niet enkel om informatie opdoen en iets wéten, maar juist om het daadwerkelijk toepassen en implementeren in de praktijk. 👏🏼 Wil je juist diepgaande video's? We've got you covered. Je kunt er zelf voor kiezen ofwel enkel voor de korte wekelijkse trainingen te gaan om je mindset te upgraden en/of te onderhouden, óf juist de diepte in te gaan met Guide your Mind x Mindshift: hierbij krijg je daarnaast maandelijks een module uit de Mindshift Methode.🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wij geloven dat een krachtige mindset niet ontstaat door één levensveranderend trucje, of door een magic pill of andere magie. Wij geloven in een sterk fundament + actie + consistent onderhouden = mega (duurzaam) resultaat.💪🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Het sterke fundament = een optelsom van jezelf brutaal eerlijk (durven) aankijken, gedegen informatie & kennis, en hier doorbraken in bereiken. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Actie = werkelijk de opdrachten maken, naar binnen keren, onder ogen komen wat je eigenlijk wilt wegstoppen, je oude identiteit durven loslaten en kiezen wie je bent en wilt zijn. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Consistent onderhouden = het besef hebben dat je nooit 'af' bent. Mindset is een ongoing process voor het leven. Jezelf blijven trainen, met gelijkgestemden blijven omringen, en blijven openstaan voor groei. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉🏼Enkel dit weekend kun je je nog aanmelden voor de actie (link in bio voor alle info!) Maandag gaat de prijs omhoog. Don’t miss out! Heb je nog vragen? Stuur gerust een dm!🤍 #guideyourmind #onlinemembership #managejemindset #gripopjegedachten #regieoverjeleven
verandering Nu is het @hetparool natuurlijk al een fijne krant, zo erbij, in het weekend. Zeker als ex-Amsterdammer (laat ze dat in 010 maar niet horen 😬🤦🏼). Maar extra leuk is het natuurlijk als je erin staat. Of althans: onze trouwste klant. Altijd fijn als heel soms even van de ketting mag in je favoriete so called ‘old skool’ medium: 1/1 print (maar dan wel van nu, check die QR-code, mensen). Gisteren in @de_volkskrant - vandaag deze versie hier. Over 5000 kinderen die bijna van de radar verdwenen. Op wier levens Corona een veel grotere impact had dan wie dan ook had kunnen zien aankomen. Die, ondanks dat ze weer naar school mogen, niet automatisch ook gelijk bij de les zijn. Daar moet veel, heel veel extra aandacht naartoe. Vandaar dat we bij @innoord deze zomer niet aan vakantie doen. Gewerkt zal er worden. En hard ook. Daar hebben we natuurlijk wel mensen voor nodig. 34 ‘stuks’ erbij, en maar liefst 18 (!) nieuwe vacatures. Kan je morgen beginnen? Dan heb je gelijk een voorsprong. #verandering #verbetering #verwondering #longread #leerkrachten #vacatures #innoord #leerkracht #solliciteren #onderwijs
Likes: 23
Posted at: 2020-05-30 18:11:00
Nu is het @hetparool natuurlijk al een fijne krant, zo erbij, in het weekend. Zeker als ex-Amsterdammer (laat ze dat in 010 maar niet horen 😬🤦🏼). Maar extra leuk is het natuurlijk als je erin staat. Of althans: onze trouwste klant. Altijd fijn als heel soms even van de ketting mag in je favoriete so called ‘old skool’ medium: 1/1 print (maar dan wel van nu, check die QR-code, mensen). Gisteren in @de_volkskrant - vandaag deze versie hier. Over 5000 kinderen die bijna van de radar verdwenen. Op wier levens Corona een veel grotere impact had dan wie dan ook had kunnen zien aankomen. Die, ondanks dat ze weer naar school mogen, niet automatisch ook gelijk bij de les zijn. Daar moet veel, heel veel extra aandacht naartoe. Vandaar dat we bij @innoord deze zomer niet aan vakantie doen. Gewerkt zal er worden. En hard ook. Daar hebben we natuurlijk wel mensen voor nodig. 34 ‘stuks’ erbij, en maar liefst 18 (!) nieuwe vacatures. Kan je morgen beginnen? Dan heb je gelijk een voorsprong. #verandering #verbetering #verwondering #longread #leerkrachten #vacatures #innoord #leerkracht #solliciteren #onderwijs
verandering Elke dag dat je opstaat heb je een keuze. Je doet wat iedereen doet. Of je kiest ervoor je te onderscheiden van de rest en te krijgen wat zij nooit zullen krijgen. Het is aan jou om die keuze te maken, dag na dag.
-
Hoor jij bij de 1% of de andere 99%?
Tag iemand die bij de 1% hoort!
-
Volg @succestheorie voor meer!
Likes: 113
Posted at: 2020-05-30 18:09:40
Elke dag dat je opstaat heb je een keuze. Je doet wat iedereen doet. Of je kiest ervoor je te onderscheiden van de rest en te krijgen wat zij nooit zullen krijgen. Het is aan jou om die keuze te maken, dag na dag. - Hoor jij bij de 1% of de andere 99%? Tag iemand die bij de 1% hoort! - Volg @succestheorie voor meer!
verandering Wat doe jij als je een splinter in je vinger hebt?

Stop je met het gebruiken van die hand? Negeer je de splinter en foeter je iedereen uit die jouw gevoelige vinger aanraakt en je dus pijn doet?

Of pak je een pincet en een goede lamp en ga je kijken hoe je hem het beste kunt verwijderen?

Schakel je eventueel hulptroepen in wanneer dit nodig blijkt te zijn en verzorg je naderhand de wond?

Ik hoor je al bijna verzuchten; natuurlijk haal ik die splinter eruit!
Dat ga ik mezelf toch niet aandoen, telkens die pijnscheuten?! En dat kan ik toch ook niet maken tegenover een ander; telkens weer boos worden omdat zij onbedoeld mijn gevoelige vinger aanraken?

Klinkt logisch, of niet?

Hoe onlogisch is het dan, dat wij met andere pijnprikkels en triggers in ons leven, vaak het tegenovergestelde doen?! Dat wanneer we geraakt of geïrriteerd worden door iets wat een ander zegt of doet, iets waarvan wij in de weerstand schieten, dit juist wel is wat we vaak doen?! Dat we de pijn en het ongemak negeren, erbij weg blijven en vooral mopperen op diegene die het ongemak bij ons triggerde.

En zoals het vaak gaat met splinters die we negeren, ze gaan je nog meer irriteren en wordt het steeds moeilijker om de te doen alsof het hij er niet zit.

Zo gaat het ook met woorden, mensen of situaties die ons raken en irriteren. Ze gaan niet vanzelf weg en op de een of andere manier weten ze altijd weer de weg naar je terug te vinden.

Wat er wel voor nodig is? 
Dat ben jij en de bereidheid om de zogenaamde splinter / trigger te gaan belichten, onderzoeken, verzorgen en helen.

Al dan niet met de hulp van een specialist en zuivere begeleiding op het gebied van dergelijke ongrijpbare splinters, krampen en triggers. 🌈Kleur Je Leven Opnieuw In🌈

Met liefde,
Jacqueline & Sara

#kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven #splinter #hervindjezelf #persoonlijkeontwikkeling #weerstand #groei
Likes: 12
Posted at: 2020-05-30 17:52:30
Wat doe jij als je een splinter in je vinger hebt? Stop je met het gebruiken van die hand? Negeer je de splinter en foeter je iedereen uit die jouw gevoelige vinger aanraakt en je dus pijn doet? Of pak je een pincet en een goede lamp en ga je kijken hoe je hem het beste kunt verwijderen? Schakel je eventueel hulptroepen in wanneer dit nodig blijkt te zijn en verzorg je naderhand de wond? Ik hoor je al bijna verzuchten; natuurlijk haal ik die splinter eruit! Dat ga ik mezelf toch niet aandoen, telkens die pijnscheuten?! En dat kan ik toch ook niet maken tegenover een ander; telkens weer boos worden omdat zij onbedoeld mijn gevoelige vinger aanraken? Klinkt logisch, of niet? Hoe onlogisch is het dan, dat wij met andere pijnprikkels en triggers in ons leven, vaak het tegenovergestelde doen?! Dat wanneer we geraakt of geïrriteerd worden door iets wat een ander zegt of doet, iets waarvan wij in de weerstand schieten, dit juist wel is wat we vaak doen?! Dat we de pijn en het ongemak negeren, erbij weg blijven en vooral mopperen op diegene die het ongemak bij ons triggerde. En zoals het vaak gaat met splinters die we negeren, ze gaan je nog meer irriteren en wordt het steeds moeilijker om de te doen alsof het hij er niet zit. Zo gaat het ook met woorden, mensen of situaties die ons raken en irriteren. Ze gaan niet vanzelf weg en op de een of andere manier weten ze altijd weer de weg naar je terug te vinden. Wat er wel voor nodig is? Dat ben jij en de bereidheid om de zogenaamde splinter / trigger te gaan belichten, onderzoeken, verzorgen en helen. Al dan niet met de hulp van een specialist en zuivere begeleiding op het gebied van dergelijke ongrijpbare splinters, krampen en triggers. 🌈Kleur Je Leven Opnieuw In🌈 Met liefde, Jacqueline & Sara #kleurjelevenopnieuwin #sjamanisme #systemischwerk #familieopstellingen #ergotherapie #paardencoach #holitischleven #levenvolleven #verandering #relatiecoach #burnoutcoach #mindfulness #passie #purpose #energiemanagement #dankbaar #stressmanagement #emotieswitch #mindgame #copingstrategies #zelfzorg #compassie #meergeluk #inspirerendleven #splinter #hervindjezelf #persoonlijkeontwikkeling #weerstand #groei
verandering spiritueellezen.org 28 mei 2020 Blog: In deze onzekere tijden
... Er is al jarenlang een uitgebreid plan opgesteld dat een enorme, positieve verandering op gang zal brengen op deze Planeet. Dit zal een eerlijk, wettelijk strafrecht brengen, dat een einde zal maken aan het misbruik van de volkeren en ecosystemen van de Planeet.

De reden waarom we dit vooraf al weten is, omdat er informatie is vrijgegeven door insiders, om ons te helpen erop voorbereid te zijn. Hier volgt belangrijke informatie over het Plan, en wat u kunt doen om te helpen. ... www.spiritueellezen.org Link in Bio
Van nieuwe berichten blijft u voortaan ook op de hoogte via Instagram en Facebook Spiritueel Lezen

#spiritueellezen #spiritueel #lezen #nederlands #nederlandsevertalingen #Plan #Verandering #insiders #positief #wettig #arrestaties #goudstandaard #vreedzaam #geenkrijgswet
Likes: 3
Posted at: 2020-05-30 17:34:24
spiritueellezen.org 28 mei 2020 Blog: In deze onzekere tijden ... Er is al jarenlang een uitgebreid plan opgesteld dat een enorme, positieve verandering op gang zal brengen op deze Planeet. Dit zal een eerlijk, wettelijk strafrecht brengen, dat een einde zal maken aan het misbruik van de volkeren en ecosystemen van de Planeet. De reden waarom we dit vooraf al weten is, omdat er informatie is vrijgegeven door insiders, om ons te helpen erop voorbereid te zijn. Hier volgt belangrijke informatie over het Plan, en wat u kunt doen om te helpen. ... www.spiritueellezen.org Link in Bio Van nieuwe berichten blijft u voortaan ook op de hoogte via Instagram en Facebook Spiritueel Lezen #spiritueellezen #spiritueel #lezen #nederlands #nederlandsevertalingen #Plan #Verandering #insiders #positief #wettig #arrestaties #goudstandaard #vreedzaam #geenkrijgswet
verandering Vandaag is het #wereldmsdag. 
Een dag waarop ik altijd weer even bewust stilsta bij mijn leven, waarin MS sinds 5 jaar een rol speelt. 
Hoe gek het ook mag klinken, maar ik ben #dankbaar. Dankbaar voor alle mooie dingen die er zijn ontstaan nadat ik mezelf de toestemming gaf om dit
Likes: 103
Posted at: 2020-05-30 17:17:03
Vandaag is het #wereldmsdag. Een dag waarop ik altijd weer even bewust stilsta bij mijn leven, waarin MS sinds 5 jaar een rol speelt. Hoe gek het ook mag klinken, maar ik ben #dankbaar. Dankbaar voor alle mooie dingen die er zijn ontstaan nadat ik mezelf de toestemming gaf om dit "nieuwe " leven volledig te omarmen. Ik ben ervan overtuigd dat alles waar je aandacht aan geeft groeit. Dat is voor mij de reden om nooit meer de negatieve kanten te benoemen die deze chronische #ziekte met zich meebrengt. Maar juist om te denken in #mogelijkheden, het te zien als een kans om een nieuwe richting op te gaan. Wat de toekomst brengt? Dat weet niemand, maar ik vertrouw erop dat er nog heel veel magische momenten gaan komen. Ik zeg niet voor niets: '' Je leeft je eigen waarheid. :) " PS. Speciale dank aan alle lieve nieuwe mensen die ik heb leren kennen en die mij geholpen hebben, allemaal op hun eigen manier. ( als je je aangesproken voelt, dan klopt dat :) )
verandering Geen Festivals deze zomer is natuurlijk onwijs balen! En wij balen met je mee😭 Zo veel leuke festivals stonden er al op de planning! Maar vergeet niet, niets is voor altijd💖 Straal, schitter en dans door het leven en houd vol!✨✨✨ Als het weer zover is dat we weer mogen, gaan we het samen dubbel en dwars inhalen!🎉🎉🎉⁠
⁠
⁠
#samensterk #staysafe #stayhome #deaanhouderwint #thistooshallpass #corona #pandemic #sending #love #happiness #festivals #glitter #maakjeeigenfeestje #hetleveniseenfeestje #verandering #positiefdenken #omdenken #positivevibes #wijkunnendit #nogevenvolhouden #genieten #dansjes #drankjes #liefde #alleskomtgoed #glitteren #shinen #dressup #makeup #beauty⁠
Likes: 34
Posted at: 2020-05-30 17:01:20
Geen Festivals deze zomer is natuurlijk onwijs balen! En wij balen met je mee😭 Zo veel leuke festivals stonden er al op de planning! Maar vergeet niet, niets is voor altijd💖 Straal, schitter en dans door het leven en houd vol!✨✨✨ Als het weer zover is dat we weer mogen, gaan we het samen dubbel en dwars inhalen!🎉🎉🎉⁠ ⁠ ⁠ #samensterk #staysafe #stayhome #deaanhouderwint #thistooshallpass #corona #pandemic #sending #love #happiness #festivals #glitter #maakjeeigenfeestje #hetleveniseenfeestje #verandering #positiefdenken #omdenken #positivevibes #wijkunnendit #nogevenvolhouden #genieten #dansjes #drankjes #liefde #alleskomtgoed #glitteren #shinen #dressup #makeup #beauty
verandering
Likes: 312
Posted at: 2020-05-30 17:01:12
""Wie een splinter haalt uit het oog van een ander, moet eerst de balk uit zijn eigen oog verwijderen."" Dat is een bekende quote uit de Bijbel. Denk er eens over na vandaag. Hoe anders zou de wereld zijn, wanneer iedereen eerst naar zichzelf kijkt. Hoe anders zou jouw omgeving zijn, als je vrienden liefdevol over elkaar spreken, en niet meer roddelen. Hoe anders zou jouw leven zijn, wanneer mensen woorden van leven laten stromen in plaats van woorden van kwaad. Spread some love today! _______________________ #Bijbel #God #liefde #vandaag #verandering #omgeving #woorden #spreken #love
verandering Mijn haren vandaag gedoneerd voor de stichting haarwens! 
#stichtinghaarwens #haardonatie #verandering
Likes: 19
Posted at: 2020-05-30 16:56:20
Mijn haren vandaag gedoneerd voor de stichting haarwens! #stichtinghaarwens #haardonatie #verandering
verandering En mijn berging in de keuken is (weer 😂) veranderd! Dit keer de laatste keer! Waar de kastjes wat hadden wilde mijn “ocd” hart planken, minder rommelig en ik ben blij met het resultaat 👌🏻 mijn vader heeft weer mooi werk geleverd 🥰 de eerste foto is van de oude bewoonster en de rest zie je de veranderingen stap voor stap 😊 #appartement #berging #bijkeuken #voedsel #verandering
Likes: 25
Posted at: 2020-05-30 16:46:57
En mijn berging in de keuken is (weer 😂) veranderd! Dit keer de laatste keer! Waar de kastjes wat hadden wilde mijn “ocd” hart planken, minder rommelig en ik ben blij met het resultaat 👌🏻 mijn vader heeft weer mooi werk geleverd 🥰 de eerste foto is van de oude bewoonster en de rest zie je de veranderingen stap voor stap 😊 #appartement #berging #bijkeuken #voedsel #verandering
verandering De eerste module van de online training staat klaar! Aankomende week kunnen de deelnemers beginnen 🎉💪🏼
Likes: 17
Posted at: 2020-05-30 14:25:20
De eerste module van de online training staat klaar! Aankomende week kunnen de deelnemers beginnen 🎉💪🏼
verandering Volop zijn de voorbereidingen bezig. Zo fijn dat we weer in een mooie natuurrijke omgeving kunnen doen wat we zo graag doen. Andere dat stukje “weg” laten zien zodat er weer keuzes komen om verder te gaan. https://www.olmenhorst.nl/evenementen/shine-and-feel-good-2/ #haarlemmermeer #noordholland #zuidholland #ontspanning #verandering #inspiratie #changespirators #olmenhorst
Likes: 9
Posted at: 2020-05-30 14:23:26
Volop zijn de voorbereidingen bezig. Zo fijn dat we weer in een mooie natuurrijke omgeving kunnen doen wat we zo graag doen. Andere dat stukje “weg” laten zien zodat er weer keuzes komen om verder te gaan. https://www.olmenhorst.nl/evenementen/shine-and-feel-good-2/ #haarlemmermeer #noordholland #zuidholland #ontspanning #verandering #inspiratie #changespirators #olmenhorst
verandering Wat een prachtige verandering🤗😍 #kckappers #lelystad #flevoland #teamwork #newlook #verandering
Likes: 5
Posted at: 2020-05-30 14:19:05
Wat een prachtige verandering🤗😍 #kckappers #lelystad #flevoland #teamwork #newlook #verandering
verandering Sta jij wel eens echt stil bij je werk? Waarom je het werk doet wat je doet?

#werk #werkplezier #werkgeluk #leukwerk #werkaanjewerk #loopbaancoach #verandering #ontwikkeling #werkanders #leefanders
Likes: 5
Posted at: 2020-05-30 14:14:57
Sta jij wel eens echt stil bij je werk? Waarom je het werk doet wat je doet? #werk #werkplezier #werkgeluk #leukwerk #werkaanjewerk #loopbaancoach #verandering #ontwikkeling #werkanders #leefanders
verandering 'Jullie zitten hier niet voor vastgoed!' Dat is wat Pieter zei tijdens een van onze evenementen, nog voor de coronacrisis. De hele zaal keek geschrokken op.
‍
Het gaat niet om het vastgoed. Vastgoed is het middel, en volgens ons het beste middel, om financiële vrijheid te creëeren. Om een passief inkomen op te bouwen. Ook Michèle kan dat beamen.
‍
'Toen Pieter zei dat vastgoed slechts het middel is, ging het licht gewoon aan! Het gaat niet om vastgoed, maar om vrijheid. Om vrijheid van het moeten van dingen, en om je leven zelf in te kunnen richten!'
.
.
.
.
.
#passie #geluk #blij #vrolijk #plezier #gelukkig #actie #vrijheid #ondernemen #samenwerken #samen #positief #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #ontwikkeling #inzicht #leven #positiefdenken #toekomst #verandering #positiviteit #omdenken #financien #rijkepaarmepa #vastgoed #investeren #passiefinkomen #leefjemooisteleven
Likes: 26
Posted at: 2020-05-30 14:01:13
'Jullie zitten hier niet voor vastgoed!' Dat is wat Pieter zei tijdens een van onze evenementen, nog voor de coronacrisis. De hele zaal keek geschrokken op. ‍ Het gaat niet om het vastgoed. Vastgoed is het middel, en volgens ons het beste middel, om financiële vrijheid te creëeren. Om een passief inkomen op te bouwen. Ook Michèle kan dat beamen. ‍ 'Toen Pieter zei dat vastgoed slechts het middel is, ging het licht gewoon aan! Het gaat niet om vastgoed, maar om vrijheid. Om vrijheid van het moeten van dingen, en om je leven zelf in te kunnen richten!' . . . . . #passie #geluk #blij #vrolijk #plezier #gelukkig #actie #vrijheid #ondernemen #samenwerken #samen #positief #persoonlijkegroei #persoonlijkeontwikkeling #ontwikkeling #inzicht #leven #positiefdenken #toekomst #verandering #positiviteit #omdenken #financien #rijkepaarmepa #vastgoed #investeren #passiefinkomen #leefjemooisteleven
verandering De inschrijving voor het programma Identiteit Transitie Veerkracht is open! Er zijn 24 gesubsidieerde plekken beschikbaar voor Arnhemse Ondernemers. Wil je meer weten? Check onze website: www.nieuwekaders.com of stuur een mailtje naar info@nieuwekaders.com

#ondernemen #ondernemer #ondernemendevrouwen #ondernemerschap #entrepreneurship #entrepreneurlife #entrepreneur #femaleentrepreneur #werk #carriere #bedrijf #identity #identiteit #relevantie #transitie #verandering #veerkracht #crisis #corona #covid19 #covid_19 #coronavirus #arnhem #gelderland #sofa #ondernemersfonds #zingeving #stress #spanning #coaching
Likes: 21
Posted at: 2020-05-30 13:55:42
De inschrijving voor het programma Identiteit Transitie Veerkracht is open! Er zijn 24 gesubsidieerde plekken beschikbaar voor Arnhemse Ondernemers. Wil je meer weten? Check onze website: www.nieuwekaders.com of stuur een mailtje naar info@nieuwekaders.com #ondernemen #ondernemer #ondernemendevrouwen #ondernemerschap #entrepreneurship #entrepreneurlife #entrepreneur #femaleentrepreneur #werk #carriere #bedrijf #identity #identiteit #relevantie #transitie #verandering #veerkracht #crisis #corona #covid19 #covid_19 #coronavirus #arnhem #gelderland #sofa #ondernemersfonds #zingeving #stress #spanning #coaching
verandering ”Het zijn gekke tijden, he”, zeggen we tegen elkaar. Het klopt, het zijn gekke tijden. Maar onze woorden betekenen niks als we onze zorgen niet omzet in actie.

Om in actie te komen is het belangrijk om mild te zijn, naar jezelf en naar de wereld. En daarbij het volgende te onthouden:

Jij kan niet al het leed van de wereld oplossen.
Jij kan zelfs niet al het leed van één persoon oplossen.
Mensen doen wat ze kunnen met de middelen* die ze hebben.
Een klein beetje helpen kan een groot verschil maken.
Als we allemaal een beetje doen, doen we samen heel veel.

Maar als we allemaal te weinig doen, doen we samen helemaal niks. Daarom wil ik je graag aanzetten tot het helpen van een ander. Natuurlijk, het is in de eerste plaats belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ik heb het dus niet over jezelf opofferen. Ik heb het over op een voor jouw passende manier je middelen* vrijmaken ten gunste van een ander, met het bewaken van je eigen grenzen.

Dat kan bijvoorbeeld door te doneren of door vrijwilligerswerk te doen. Er is zoveel mogelijk! Kies vooral iets wat bij jou past. Zo kan je meedoen aan een beach clean-up, boodschappen doen voor ouderen, buddy worden van iemand met een beperking of taalmaatje worden om iemand te helpen met de Nederlandse taal. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Google eens naar vrijwilligerswerk in jouw omgeving en je zal nog véél meer mogelijkheden vinden!

Bovendien: door een ander te helpen, help je ook jezelf. Psychologisch onderzoek laat zien dat het helpen van anderen bevorderlijk is voor je eigen mentale gezondheid en welbevinden. Het helpt stress verminderen, bevordert je emotionele welzijn en versterkt je zelfvertrouwen. Des te meer reden om je vandaag nog in te zetten voor een ander!

Wat kan/ga jij doen? Als je suggesties hebt over hoe te helpen mag je die altijd in de comments zetten! *Met middelen bedoel ik zowel tijd als geld als (mentale én fysieke) energie. 💡🧠
Likes: 56
Posted at: 2020-05-30 13:32:05
”Het zijn gekke tijden, he”, zeggen we tegen elkaar. Het klopt, het zijn gekke tijden. Maar onze woorden betekenen niks als we onze zorgen niet omzet in actie. Om in actie te komen is het belangrijk om mild te zijn, naar jezelf en naar de wereld. En daarbij het volgende te onthouden: Jij kan niet al het leed van de wereld oplossen. Jij kan zelfs niet al het leed van één persoon oplossen. Mensen doen wat ze kunnen met de middelen* die ze hebben. Een klein beetje helpen kan een groot verschil maken. Als we allemaal een beetje doen, doen we samen heel veel. Maar als we allemaal te weinig doen, doen we samen helemaal niks. Daarom wil ik je graag aanzetten tot het helpen van een ander. Natuurlijk, het is in de eerste plaats belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ik heb het dus niet over jezelf opofferen. Ik heb het over op een voor jouw passende manier je middelen* vrijmaken ten gunste van een ander, met het bewaken van je eigen grenzen. Dat kan bijvoorbeeld door te doneren of door vrijwilligerswerk te doen. Er is zoveel mogelijk! Kies vooral iets wat bij jou past. Zo kan je meedoen aan een beach clean-up, boodschappen doen voor ouderen, buddy worden van iemand met een beperking of taalmaatje worden om iemand te helpen met de Nederlandse taal. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Google eens naar vrijwilligerswerk in jouw omgeving en je zal nog véél meer mogelijkheden vinden! Bovendien: door een ander te helpen, help je ook jezelf. Psychologisch onderzoek laat zien dat het helpen van anderen bevorderlijk is voor je eigen mentale gezondheid en welbevinden. Het helpt stress verminderen, bevordert je emotionele welzijn en versterkt je zelfvertrouwen. Des te meer reden om je vandaag nog in te zetten voor een ander! Wat kan/ga jij doen? Als je suggesties hebt over hoe te helpen mag je die altijd in de comments zetten! *Met middelen bedoel ik zowel tijd als geld als (mentale én fysieke) energie. 💡🧠
verandering 'Ik was niet meer tevreden met mezelf', zegt @estieroyen . 'Ik voelde me niet meer prettig en had weinig zelfvertrouwen. Zelf zocht ik een stok achter de deur en handvaten voor een gezondere leefstijl, die ik op de lange termijn kon blijven volhouden'. 💪😀 •
•
‘Ik werk in de zorg en daarbij komen natuurlijk veel onregelmatigheden kijken. Ik had totaal geen kijk meer op wat ik allemaal at. Nu heb ik dat wel weer. Ik ben stukken bewuster geworden en denk veel beter na over de keuzes die ik maak. Ik ben op een gezonde manier afgevallen en heb toch kunnen blijven eten wat ik wil. Zo heb ik gezien dat het eten van lekkere dingen echt mogelijk is! Anders ga je het natuurlijk ook nooit volhouden. Alleen eet ik nu op een bewustere manier.'😄🙌 👉Lees het hele verhaal van Estie via www.mevita.nl👈
Likes: 30
Posted at: 2020-05-28 12:39:35
'Ik was niet meer tevreden met mezelf', zegt @estieroyen . 'Ik voelde me niet meer prettig en had weinig zelfvertrouwen. Zelf zocht ik een stok achter de deur en handvaten voor een gezondere leefstijl, die ik op de lange termijn kon blijven volhouden'. 💪😀 • • ‘Ik werk in de zorg en daarbij komen natuurlijk veel onregelmatigheden kijken. Ik had totaal geen kijk meer op wat ik allemaal at. Nu heb ik dat wel weer. Ik ben stukken bewuster geworden en denk veel beter na over de keuzes die ik maak. Ik ben op een gezonde manier afgevallen en heb toch kunnen blijven eten wat ik wil. Zo heb ik gezien dat het eten van lekkere dingen echt mogelijk is! Anders ga je het natuurlijk ook nooit volhouden. Alleen eet ik nu op een bewustere manier.'😄🙌 👉Lees het hele verhaal van Estie via www.mevita.nl👈
Voticle Trending & Popular Articles
 Modifying a loan is getting on the re-negotiating table with the person or organisation or institution that lent you money or funds for the realisation of a particular project. That is relooking at the terms and conditions of the loan...
It’s the twenty first century and we are far from the days when philosophy was considered unrelated to business. It is in fact an important part of business these days. Practically, every serious person about to start a company today knows...
If you are thinking about types of preschools for your child, or the possibility of homeschooling, it is important to look at different curricula. While the school your child attends is also important, the type of material taught at that school...
The men suspected of attacking women in Cologne on New Year's Eve were "almost exclusively" from a migration background, mainly North African and Arab, an official report says. Cologne police also made "serious mistakes" in not calling...

What is the meaning/definition of the letters in verandering?

Meaning of verandering by its letters

verandering acronym or abbreviation means:

V: Meaning of V in verandering. The letter V is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to development. V is a persevering letter that is eager and proficient. Contrarily, individuals with the letter V as their underlying can likewise be foolhardy. V sits on a lower end with the arms anticipating upwards in an angled way. It indicates surprising availability and its expansions demonstrate the want to accomplish. It is additionally unequivocal and difficult. It's cleverness is found in the way that it focalizes it's forces at the base. It is along these lines qualified or skillful in arranging. You are exceptionally verbal. Strange views, with regularity, silence on them. Partiality with the earth can thrive across the earth. Music and verse express the nature of despair. Application of numerical skill to a conscious, though uncertain, skill. Overcoming the inability to act leads an optimistic life. Functional instead of perseverance, great function. Dodge the power, adherence to family values.

You are an individual, and you need the opportunity, the space and the enthusiasm. You hold on until you know someone well before giving yourself. Knowing someone implies their psychology. You want to get him to make a mistake to see what makes him tick. They are attracted to unpredictable types. There is often a lifetime difference between you and others important. You react to the threat, speed, and tension. The gay scene transforms you even if you are not a member yourself.

E: Meaning of E in verandering. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

R: Meaning of R in verandering. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless. You appreciate freedom.Amazing skill, but do not exaggerate.Amongs the most outstanding ability and wealth is at your side with talent. L Bring joy to the lives of others. Identi Captivating identity, and help others towards a prosperous and also himself.The value of flexibility brings tremendous career, and absorbing maturity.Try not to dream of impossible goals, to be viable and cut profession.look impressive, do not neglect it which is achieved now.Novations, do not stir vitality or ability in a hurry.Speak well, complex and average, and search for lawyer in all exchanges.For you, it is work before joy.In case you are in any capacity disturbed by worries, business For commercial or monetary reasons, and you think it is difficult to relax and get into a state of mind.

A: Meaning of A in verandering. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

N: Meaning of N in verandering. Achievement comes to you effectively, physical comfort and wealth matter more than others. Most of the unfortunate freedom and grief is their disappearance.With respect to religion it brings true serenity.Make yourself away from the risk,


You can be very emotional, linked to the splendor of love. Having a partner is fundamental for you.You are free in your eyes of affection and will take risks, try new ones sexual encounters and accomplices, give it all in great taste.Minds turn to you.You should feel that your partner is mentally strengthening, otherwise you will think it is difficult to support the relationship.You need to appreciate, Nestling, Wenning and eating to give yourself. You have a chance to work, but you usually have to break up. Most of the opponent's uncertainty is so terrible, no one but you can go. Defeat the innate feelings of independent fear of someone else's improvement and the ability to sleep. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come. Rushing nature can lead to real annoyance. Conquer the trend to wonder and Crabens, have many companions and flourish. Q can not be overcomeTestables that still exist, and hesitate without hesitation. It may seem irreproachable, humble and painful, but we recognize that appearances can lie. As for sex, you are free of anything from a talented specialist. You can without much stretch go to the extreme however, run the range of enthusiasm for tiredness with full thought of sex. You can be very indebted to your colleague, looking for impeccable each one of you. It is difficult to find someone who can meet your measurements. You have trouble communicating with your emotions and getting into action.

D: Meaning of D in verandering. Who have difficulties in people of confidence. Awesome judgment, you can measure things deliberately. I try not to be debilitating, and still achieve ahead of us. of insufficiency, and will compensate for the patient's efforts. The loss of None, all things still look out physical battles.

When you get it into your head that you need someone, you have already tried full in interest. Do not give up your task effectively. Keep your mind. In the event that someone has a problem, this turns you on. You are deeply sexual, excited, faithful and exceptional in your introductions, over and over again, possessing and sensitive. Sex for you is the joy of being delighted. You are immune to a volatile and abnormal disease, having a free and open state of mind. D is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to harmony. D is capable vitality and is the letter related with the economy. In the event that it is the main consonant in a name, the individual is inclined to exhaust himself, yet frequently discover accomplishment in their lives. On the contrary side, a D individual can be stiff-necked, frequently for their own harm. D is a shut letter showing self supply. It shows self-assurance, a minding state of mind and liberality. It's tolerance can be found in the fat to see that the letter D has a side that resembles an upright shaft, it is branches from here and there to the outside, increase common learning, however its consistent and moderate, cautious Self-certainty takes it back to itself.

I: Meaning of I in verandering. It can be unpredictable again and again. Help make up for the wonderful family life. Inverted sex can be exacerbated. Ability to love the most prominent and motivated. It causes the variability of a terrible carb. Mercy and human understanding bring rewards. Savvy can interact with physical cravings. Try not to arouse the quality of affection for the family. Take after your beliefs.

You have an unusual feeling that must be loved, recognized ... even loved. You appreciate the extravagant, erotic nature, item delights. You can look for your loved ones who understand what they are doing. You are not interested in newbies, unless the newbie needs a mentor. You are especially picky about fulfilling your desires. Analyze and try new ways of sexual expression. You take the effort in this way and require sexual projects and change. You are sexier than sexual, but now you are again and again from the outside and out. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

G: Meaning of G in verandering. You have great ways for individuals to review.His hatred exacerbates the people around you.Exercise the necessary isolation, external exercises are useful. Do not worry yourself hurting yourself the most. Everyone builds exercises with respect to originality. They are. Excess money is devastating. Reason helps you through the harsh conditions.
You are picky, looking for defects within yourself and your loved one. You interact with a musician who is the equivalent of a scientist or mainstream, and one who can update your situation. You excite and know how to reach the peak of sensory agitation, as you work carefully. You may be surprisingly sexually dynamic, that is, the point at which you can discover the time. Your duties and duties exceed everything else. You may have trouble getting openly close to your love, but there is no near nuisance being sexual. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

What does verandering mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation verandering. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the verandering acronym.

Astrological Analysis and meaning of verandering

verandering has a life path of 9. verandering means: With route 9, their numbers are (9, 18/9, 27/9, 36/9). The Way of Life 9 indicates that you entered into this life with an abundance of thrilling emotions along with a strong sense of compassion and generosity. The key to the nature of the course of life is 9 people in their human position. Even the medium possesses very emotional tendencies over the course of life. 9. This problem usually produces a person who is reliable and honest, and can absorb any kind of damage. Obviously this is a very big thing, but in reality you are a person who, to less fortunate people you feel very deeply, if you are able to help, of course. 9 is the highest number of number one, occupies a high position with regard to the responsibility of mankind, material material is not important, although a certain quality with the course of life 9 is that, will be clearly rewarded with material gains. However, it is the way of life 9 way is not to become extravagant rich, because it is very generous, sometimes to default, usually easy to come, easy to go attitude about money. The Rare 9 Lifestyle has a completely unbiased attitude, giving up the position of material possessions for the common good. Highway 9 indicates that you have a strong presence. You have the ability to make friends easily because people are attracted to a magnetism, an open personality. To describe how life 9, one can be really optimistic with good warmth and friendship with the heart usually in their nature. People will easily find and make friends quickly because of openness and smooth behavior. Your wonderful ways are often set in all areas of activity, where relationships can be difficult for you because it is difficult to find an effective balance. If your partner shares your position, the relationship will be happy and lasting. On the other hand, if your partner aspires to get things materials, problems can happen quickly, tend to be very sensitive, you see the world with a lot of passion. Figure 9 with a very deep understanding of life is sometimes manifested in artistic and literary areas. When drama and work is not your home, it will undoubtedly be a great area of ​​interest and potential. Likewise, you may be able to express your deep emotional feelings through drawing, writing, music or other forms of art. The purpose of life for those who have a clue to life is often philosophical. Judges, spiritual leaders, healers and educators often have a lot of energy. 9 year old owners less likely to see a competitive environment or struggle, what about the negative aspects of life path 9? Due to the difficult nature of the truly positive 9, many of them tend to fail in this category. It is common for people struggling with 9-way life to live satisfying lives on the ground. The challenges of society's goal of altruism are not an easy task. You may find it hard to believe that tenderness and lack of personal ambition can be satisfying. It must be realized that long-term satisfaction and happiness should be attained by rejecting the natural human tendencies of this path. With a fortunate life way of 9, the arrangement of numbers (9, 18/9, 27/9, 36/9) are your character numbers. 9 Positive highlights: Generously cordial and thoughtful, a hail partner, the compassionate impulses, an announcement of nature, benevolence, responsibilities, inventive articulation, simple to do acts of kindness, imaginative and composing abilities. 9 Negative Features: Self-worship, scattered interests, possessiveness, whim, indiscreet with the accounts, Peer needed consideration. This is the educator. Number Nine is a tolerant, to some degree unfeasible, and thunderous. Managed by Mars. Watchwords: thousands, philanthropic, thoughtful, supportive, enthusiastic, tolerant, energetic, decided. In negative terms: monetarily impulsive, irritable, tormenting, excessively enthusiastic, cranky, fretful. As darlings: These sweethearts included and accommodating. Since they are thoughtful, they can without much of a stretch be walkers. They demonstrate their affection from their accomplices to help, and accepting their lover's issues. Whenever set off, their feelings can be volcanic, and an apparently resigned identity to tormenting strategies can fall back when despondent. Thought to be female and independent, number nine stands for widespread love, time everlasting and confidence, inventive capacities, devotion. It alludes to knowledge and inventiveness. Nine has administration qualities and is inborn gifts. Nine reflects accomplishment, fulfillment and satisfaction. In affection, nines are sentimental, searing and reckless. Scripturally nine symbolizes culmination. identity Nine works without rationale and empathy, benevolence, liberality. Number nine individuals are overcome, autonomous and exceptionally sure and can not effectively wreck from assurance. Negative properties. The powerlessness to focus; Nines are immediately solidified and don't tune in to different assessments. In Japan, nine is viewed as troubled; In Hebrew nine is an image of truth. Number 18 conveys a message of consolation and support, and it is an image of satisfaction. It likewise alludes to magnificence as in 18 roses. It reverberates with philanthropy, autonomy with long haul benefits. Scripturally, number 18 symbolizes servitude. For instance, Jesus mended a lady with a soul of ailment eighteen years. Identity: Number of eighteen people are tolerant, caring and acknowledge critical undertakings in light of self-assurance. They frequently share thoughts to get the assessments of others before acknowledging assignments. They communicate in craftsmanship and other inventive exercises and happily appreciate. In affection number eighteen, modest wishes and dreams are communicated. They are faithful in their connections, however they are difficult to coexist with.

More meanings / definitions of verandering or words, sentences containing verandering?

Name Meaning of verandering

fineartcards katty_my_etc joeyhartlage dtchrstn ayuswtie schneider_niko aleksandraniespielak pkssumbar macarenarodriguezbc addictinktattoo3 dogma_club_official outlawbbqspokane paroki_batu cctv_sirukam_oyii beyondthelimitsoff quranindonesiaapp mimbre_almendra petrol_py toe666knife autonomieaba schmalec_ logikaparty iamyungkamz murielbrodoloni he_cankayaocal deendaari __comfy missbaweldancipit jaxthewildlifevet tapnradio merchantmodern mblanc2902 savethechildfoundation braveheart_404 keytoyoga tiffanylonsdale 21stcenturyheraldry rapscal storyofspartacus vazz saskya tonna77 rough_out valleyheadturners dylanjones7 _sweet_shanu chrysler_king300 igorboev albaequipment inquisited


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.