FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

telekungsolat instagram hashtags, hashtags meanings telekungsolat images, #telekungsolat tag pics

telekungsolat
telekungsolat
telekungsolat Salam Maghrib
.
Reposted from @alhadits_official (@get_regrann) - “Sungguh, Allah meluaskan tangan-Nya pada malam hari untuk menerima taubat dari hamba yang bermaksiat di siang hari. Dan Allah meluaskan tangan-Nya pada siang hari untuk menerima taubat dari hamba yang bermaksiat di malam hari” (HR. Muslim no.7165)
.
.
#regrann
.
.
.
.
Likes: 2446
Posted at: 2019-12-04 10:56:59
Salam Maghrib . Reposted from @alhadits_official (@get_regrann) - “Sungguh, Allah meluaskan tangan-Nya pada malam hari untuk menerima taubat dari hamba yang bermaksiat di siang hari. Dan Allah meluaskan tangan-Nya pada siang hari untuk menerima taubat dari hamba yang bermaksiat di malam hari” (HR. Muslim no.7165) . . #regrann . . . .
telekungsolat Assalamualaikum...Selamat Pagi
Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Kita Hari Ini😊
.
Reposted from @resume_kreatif (@get_regrann) -  Ingat pesan ibu 😍 - #regrann .
Likes: 1659
Posted at: 2019-12-16 00:45:42
Assalamualaikum...Selamat Pagi Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Kita Hari Ini😊 . Reposted from @resume_kreatif (@get_regrann) - Ingat pesan ibu 😍 - #regrann .
telekungsolat Jom solat Bersama..Berjemaah
#telekungsolat #solatsunatdhuha #telekungsetibuanak #telekungsulam #telekungbudak
Likes: 118
Posted at: 2019-10-11 11:19:29
telekungsolat Buket Kaca

Bahan Katun Silk

Uk 118cm X 144 cm
Rok 120cm

#alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
Likes: 494
Posted at: 2020-04-01 06:01:16
Buket Kaca Bahan Katun Silk Uk 118cm X 144 cm Rok 120cm #alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
telekungsolat Ready, Limited Stock
.
Format Order
Nama Penerima :
Alamat :
Kelurahan/Desa :
Kecamatan :
Kota/Kabupaten :
Kode Pos :
No HP Penerima :
Ekspedisi : JNE / J & T / si cepat
.
🌸🌸🌸😊 HAPPY SHOPPING 😊🌸🌸🌸
. ·
#hijab #ootdhijab #agenhijab #tokohijab #hijabsumatera #sumatera #mukena #mukenamurah #mukenaadem #telekungmurah #mahar #telekung #telekungsolat #telekunghantaran #mukenacantik #mukenapremium
Likes: 477
Posted at: 2020-03-12 04:58:43
Ready, Limited Stock . Format Order Nama Penerima : Alamat : Kelurahan/Desa : Kecamatan : Kota/Kabupaten : Kode Pos : No HP Penerima : Ekspedisi : JNE / J & T / si cepat . 🌸🌸🌸😊 HAPPY SHOPPING 😊🌸🌸🌸 . · #hijab #ootdhijab #agenhijab #tokohijab #hijabsumatera #sumatera #mukena #mukenamurah #mukenaadem #telekungmurah #mahar #telekung #telekungsolat #telekunghantaran #mukenacantik #mukenapremium
telekungsolat Assalamualaikum..Dah Ada Telekung Baru Utk Raya Tahun Ni?
🌹TELEKUNG COTTON ALWANEE - EDISI RAYA 2020🌹
.
.
✔Menggunakan Material COTTON SILK yg lembut dan halus pd kulit .
✔ RENDA Cotton lembut 5 inci lebar, tidak mencucuk kulit menampakkn telekung lebih xclusive
.
✔ 5 pilihan warna PASTEL yg menarik menambahkn keanggunan ketika menghadap Illahi. .
✔MESRA TRAVEL - kerana materialnya tidak mkn ruang bagasi, tak mudah renyuk dan lebih ringan berbanding cotton yg lain. .
✔SPECIAL EDITION - hanya 250 pasang shj dikeluarkan utk persediaan Ramadhan dan Syawal 2020.
.
.
.
HARGA :
RM139sm / RM149ss
.
Include Pos
FREE kotak
FREE bag telekung
.
.
.
BERMINAT
www.wasap.my/60197630591/alwaneeraya
.
.
.
.
#telekung
#telekungcotton
#telekungalwanee
#telekungcolors
#telekungraya
#telekungsolat
Likes: 175
Posted at: 2020-03-19 13:45:55
Assalamualaikum..Dah Ada Telekung Baru Utk Raya Tahun Ni? 🌹TELEKUNG COTTON ALWANEE - EDISI RAYA 2020🌹 . . ✔Menggunakan Material COTTON SILK yg lembut dan halus pd kulit . ✔ RENDA Cotton lembut 5 inci lebar, tidak mencucuk kulit menampakkn telekung lebih xclusive . ✔ 5 pilihan warna PASTEL yg menarik menambahkn keanggunan ketika menghadap Illahi. . ✔MESRA TRAVEL - kerana materialnya tidak mkn ruang bagasi, tak mudah renyuk dan lebih ringan berbanding cotton yg lain. . ✔SPECIAL EDITION - hanya 250 pasang shj dikeluarkan utk persediaan Ramadhan dan Syawal 2020. . . . HARGA : RM139sm / RM149ss . Include Pos FREE kotak FREE bag telekung . . . BERMINAT www.wasap.my/60197630591/alwaneeraya . . . . #telekung #telekungcotton #telekungalwanee #telekungcolors #telekungraya #telekungsolat
telekungsolat Assalamualaikum..Selamat Malam😊
.
Jom Istighfar
Semoga Dosa Hari Ini, Kita Tak Buat Esok Hari
Aamiin
.
.
#jommuhasabahdiri
Likes: 154
Posted at: 2019-12-18 13:37:12
Assalamualaikum..Selamat Malam😊 . Jom Istighfar Semoga Dosa Hari Ini, Kita Tak Buat Esok Hari Aamiin . . #jommuhasabahdiri
telekungsolat Mukena Wajik

Ready, Limited Stock.

#alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
Likes: 397
Posted at: 2020-04-28 05:58:25
Mukena Wajik Ready, Limited Stock. #alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
telekungsolat .
Hitam biru pun tak nak kalah.
Cantik cantik semua telekung sakura ni

#teamhrt
Likes: 2
Posted at: 2020-06-03 03:24:03
. Hitam biru pun tak nak kalah. Cantik cantik semua telekung sakura ni #teamhrt
telekungsolat Cantik kan Telekung Nabella ni? Telekung dihadiri dengan pelbagai warna menarik tau 🧕🏻 Material dia best sangat tau, sejuk je bila pakai. Dapatkan sekarang dengan harga yang sangat murah!

Terus klik link whatsapp di bio untuk details dan order ye 📲
🎈3 PASANG RM100
🎈Ready Stock

#telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungmalaysia #telekungsilkymotif #telekungmurah #telekungnabella #telekungviral #telekungumrah #telekunglace #telekungtravel #telekungsolat #umrah #haji
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 03:21:01
Cantik kan Telekung Nabella ni? Telekung dihadiri dengan pelbagai warna menarik tau 🧕🏻 Material dia best sangat tau, sejuk je bila pakai. Dapatkan sekarang dengan harga yang sangat murah! Terus klik link whatsapp di bio untuk details dan order ye 📲 🎈3 PASANG RM100 🎈Ready Stock #telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungmalaysia #telekungsilkymotif #telekungmurah #telekungnabella #telekungviral #telekungumrah #telekunglace #telekungtravel #telekungsolat #umrah #haji
telekungsolat .
Antara 2 ni yang mana cantik sis?

Hailah. Confused nak pilih yang mana?

Cantik tak?

#teamhrt
Likes: 5
Posted at: 2020-06-03 03:20:55
. Antara 2 ni yang mana cantik sis? Hailah. Confused nak pilih yang mana? Cantik tak? #teamhrt
telekungsolat Assalamualaikum semua 🧕🏻 Ada yang pasang niat nak tukar telekung baru? Cuba tengok dulu telekung awak semua masih elok lagi ke tak? Haa Kak Haura nak bagitahu ni ada tawaran istimewa sempena promosi dengan harga RM130 je untuk 3 pasang 💐 Ini la masanya sis nak tukar telekung baru!

3 PASANG RM130 SAHAJA!
✨Material Soft Silk
✨30 Colour Ready Stock
✨Free size ( Dewasa )
✨Sejuk & ringan
✨Bergetah di dahi (Stretchable untuk semua size muka)

Terus klik link whatsapp di bio untuk detail atau order 📲

#telekunglace #telekunglaceborong #terawih #Ramadhan #telekungmalaysia #umrah #haji #telekungcantik #telekungmurah #telekungtravel #telekungviral #telekungsolat #wanita #stayathome
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 03:17:46
Assalamualaikum semua 🧕🏻 Ada yang pasang niat nak tukar telekung baru? Cuba tengok dulu telekung awak semua masih elok lagi ke tak? Haa Kak Haura nak bagitahu ni ada tawaran istimewa sempena promosi dengan harga RM130 je untuk 3 pasang 💐 Ini la masanya sis nak tukar telekung baru! 3 PASANG RM130 SAHAJA! ✨Material Soft Silk ✨30 Colour Ready Stock ✨Free size ( Dewasa ) ✨Sejuk & ringan ✨Bergetah di dahi (Stretchable untuk semua size muka) Terus klik link whatsapp di bio untuk detail atau order 📲 #telekunglace #telekunglaceborong #terawih #Ramadhan #telekungmalaysia #umrah #haji #telekungcantik #telekungmurah #telekungtravel #telekungviral #telekungsolat #wanita #stayathome
telekungsolat Aleenalovers yang sukakan kaler sweet2, boleh cuba telekung Amiraleena in Royal Rose ni.
Bila pakai rasa macam kerabat diraja pulak 😊🌺💐 #telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 03:16:38
Aleenalovers yang sukakan kaler sweet2, boleh cuba telekung Amiraleena in Royal Rose ni. Bila pakai rasa macam kerabat diraja pulak 😊🌺💐 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku
telekungsolat Ucapan zikir yang mudah. Insya Allah semua orang tau zikir ni.
Selamat beramak💐

#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 03:14:44
Ucapan zikir yang mudah. Insya Allah semua orang tau zikir ni. Selamat beramak💐 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku
telekungsolat telekung cantik. siyess memang telekung ni cun!

https://shopee.com.my/product/55969/2773593269?smtt=0.0.9

www.shopee.com/sistergojes
www.lazada.com.my/loki-gojes

#stayathome #sistergojes #telekungcantik #telekungsolat #telekungonline #murah #sale #shopeeraya #cun
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 03:14:00
telekung cantik. siyess memang telekung ni cun! https://shopee.com.my/product/55969/2773593269?smtt=0.0.9 www.shopee.com/sistergojes www.lazada.com.my/loki-gojes #stayathome #sistergojes #telekungcantik #telekungsolat #telekungonline #murah #sale #shopeeraya #cun
telekungsolat Ramai yg inlove sangat dengan telekung amiraleena ni.
Material dia sejuk je dari polyester crepe kualiti tinggi.
Selesa dipakai. Kain dia ringan.
Paling tak risau muka muat untuk semua bentuk muka💐

#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 1
Posted at: 2020-06-03 03:13:23
Ramai yg inlove sangat dengan telekung amiraleena ni. Material dia sejuk je dari polyester crepe kualiti tinggi. Selesa dipakai. Kain dia ringan. Paling tak risau muka muat untuk semua bentuk muka💐 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku
telekungsolat Telekung Classiq Serina Empire Standard Size.
.
✓Material cotton polino (pure cotton) yang gebu,tebal dan lebih berat dari cotton biasa.
✓Double lining hingga paras dada telekung; tak jarang dan lebih yakin menutup aurat.
✓Labuh telekung: 49
Likes: 1
Posted at: 2020-06-03 03:11:58
Telekung Classiq Serina Empire Standard Size. . ✓Material cotton polino (pure cotton) yang gebu,tebal dan lebih berat dari cotton biasa. ✓Double lining hingga paras dada telekung; tak jarang dan lebih yakin menutup aurat. ✓Labuh telekung: 49" ✓Kain; labuh 50" lebar 58" ✓Renda cotton lembut 5 inci lebar & menampakkan telekung lebih exclusive. ✓Kepala bergetah strechable & dagu lycra, tak perlu pakai anak tudung dan saiz fit pada muka. Size & Harga; 👉🏼 Standard size; sesuai utk 150cm keatas fit XS to L. 👉🏼RM139 (sm) || RM149 (ss) *Free postage *Free bag 2 in 1 (limited stock) . Order? Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah) Atau tekan link di bio untuk order. Fast response⚡
telekungsolat Telekung Classiq Serina Empire Standard Size.
.
✓Material cotton polino (pure cotton) yang gebu,tebal dan lebih berat dari cotton biasa.
✓Double lining hingga paras dada telekung; tak jarang dan lebih yakin menutup aurat.
✓Labuh telekung: 49
Likes: 1
Posted at: 2020-06-03 03:08:07
Telekung Classiq Serina Empire Standard Size. . ✓Material cotton polino (pure cotton) yang gebu,tebal dan lebih berat dari cotton biasa. ✓Double lining hingga paras dada telekung; tak jarang dan lebih yakin menutup aurat. ✓Labuh telekung: 49" ✓Kain; labuh 50" lebar 58" ✓Renda cotton lembut 5 inci lebar & menampakkan telekung lebih exclusive. ✓Kepala bergetah strechable & dagu lycra, tak perlu pakai anak tudung dan saiz fit pada muka. Size & Harga; 👉🏼 Standard size; sesuai utk 150cm keatas fit XS to L. 👉🏼RM139 (sm) || RM149 (ss) *Free postage *Free bag 2 in 1 (limited stock) . Order? Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah) Atau tekan link di bio untuk order. Fast response⚡
telekungsolat Telekung Classiq Serina Empire Standard Size.
.
✓Material cotton polino (pure cotton) yang gebu,tebal dan lebih berat dari cotton biasa.
✓Double lining hingga paras dada telekung; tak jarang dan lebih yakin menutup aurat.
✓Labuh telekung: 49
Likes: 2
Posted at: 2020-06-03 03:07:49
Telekung Classiq Serina Empire Standard Size. . ✓Material cotton polino (pure cotton) yang gebu,tebal dan lebih berat dari cotton biasa. ✓Double lining hingga paras dada telekung; tak jarang dan lebih yakin menutup aurat. ✓Labuh telekung: 49" ✓Kain; labuh 50" lebar 58" ✓Renda cotton lembut 5 inci lebar & menampakkan telekung lebih exclusive. ✓Kepala bergetah strechable & dagu lycra, tak perlu pakai anak tudung dan saiz fit pada muka. Size & Harga; 👉🏼 Standard size; sesuai utk 150cm keatas fit XS to L. 👉🏼RM139 (sm) || RM149 (ss) *Free postage *Free bag 2 in 1 (limited stock) . Order? Screenshot & Whatsapp ke 010.581.5338 (Wahidah) Atau tekan link di bio untuk order. Fast response⚡
telekungsolat Assalamualaikum Aleenalovers 
#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 02:36:41
telekungsolat Assalamualaikum Aleenalovers 
Apakah cara untuk kita mengekalkan keindahan Telekung yang telah kita beli di Telekung Aleena. 
Yaa. Ini ialah tips penjagaan telekung yang dapat membantu Aleenalovers semua. 
Selamat mencuba 🥰💐 #telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 02:35:18
Assalamualaikum Aleenalovers Apakah cara untuk kita mengekalkan keindahan Telekung yang telah kita beli di Telekung Aleena. Yaa. Ini ialah tips penjagaan telekung yang dapat membantu Aleenalovers semua. Selamat mencuba 🥰💐 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku
telekungsolat Tak perlu tunggu hari guru, harijadi, hari ibu, ulangtahun perkahwinan dan sebagainya nak beri hadiah .😀
Tergerak je hati ingat seseorang yang kita sayang, kita hormati, kita rindui, terus bagi buah tangan telekung aleena.

Wasap kak Laili di
6011 1329 3826
6011 1329 3826
6011 1329 3826 
#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 02:33:39
Tak perlu tunggu hari guru, harijadi, hari ibu, ulangtahun perkahwinan dan sebagainya nak beri hadiah .😀 Tergerak je hati ingat seseorang yang kita sayang, kita hormati, kita rindui, terus bagi buah tangan telekung aleena. Wasap kak Laili di 6011 1329 3826 6011 1329 3826 6011 1329 3826 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku
telekungsolat Alhamdullilah cust Kampar Perak grab Telekung Cotton Premium Swarovski. Cust puashati dgn quality  product kami InsyaAllah akan repeat order lagi. Terima kasih Dear sudi jadikan One Telekung sebagai koleksi solat bersama keluarga. 💚💚 #onetelekung #telekungsolat  #telekungcottonswarovski #boxexclusiveonetelekung #trustedseller #since2010 #sejadahvelvetturkey
Likes: 1
Posted at: 2020-06-03 02:26:27
Alhamdullilah cust Kampar Perak grab Telekung Cotton Premium Swarovski. Cust puashati dgn quality product kami InsyaAllah akan repeat order lagi. Terima kasih Dear sudi jadikan One Telekung sebagai koleksi solat bersama keluarga. 💚💚 #onetelekung #telekungsolat #telekungcottonswarovski #boxexclusiveonetelekung #trustedseller #since2010 #sejadahvelvetturkey
telekungsolat Setiap pembelian Telekung Serina Polino, sis akan berikan beg telekung percuma tau. Beg tu boleh bertukar. 🤗 Bukan bertukar jd Power Rangers, tapi bertukar jadi sejadah kecil. Hehe .
.
Dannn sis bagi lagi percuma woven beg, yg sangat cantik & exclusive. Postage? Sis belanja. Banyak kan yg free? 🤭
.
.
Apa tunggu lagi sayang2? WhatsApp sis segera untuk dapatkan. Atau tekan je link kat bio tu
.
.
📲0148226470
📲0148226470
📲0148226470
.
.
.
#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungcotton #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungsolat #telekungsulam #telekungmalaysia #gifts #specialgift
Likes: 2
Posted at: 2020-06-03 02:15:13
Setiap pembelian Telekung Serina Polino, sis akan berikan beg telekung percuma tau. Beg tu boleh bertukar. 🤗 Bukan bertukar jd Power Rangers, tapi bertukar jadi sejadah kecil. Hehe . . Dannn sis bagi lagi percuma woven beg, yg sangat cantik & exclusive. Postage? Sis belanja. Banyak kan yg free? 🤭 . . Apa tunggu lagi sayang2? WhatsApp sis segera untuk dapatkan. Atau tekan je link kat bio tu . . 📲0148226470 📲0148226470 📲0148226470 . . . #telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekungcotton #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungsolat #telekungsulam #telekungmalaysia #gifts #specialgift
telekungsolat HANYA KIRIMAN HADIAH ISTIMEWA MAMPU KU KIRIMKAN PADAMU IBU, NENEK, AUNTY, ADIK DAN KAKAK😩

ADUH SEDIH SANGAT BACA NI😢😢😢 dah lama sangat tak balik menjenguk keluarga di kampung. tapi kerinduan itu boleh je terubat dengan kirimkan hadiah sebagai tanda ingatan kepada mereka.

Fuh bertapa rindunya pada keluarga hanya kiriman hadiah istimewa buat mereka sahaja dapat dikirimkan.

insyaallah kami uruskan sebaik mungkin❤️
Moga kiriman hadiah ini dapat jugak mengubat rindu🥰. Sebagai hadiah hari raya buat mereka .
#zaraawliya
 #zaraawliyalover #telekungmeliorafloral #telekunghadiah #telekungsolat
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 01:53:43
HANYA KIRIMAN HADIAH ISTIMEWA MAMPU KU KIRIMKAN PADAMU IBU, NENEK, AUNTY, ADIK DAN KAKAK😩 ADUH SEDIH SANGAT BACA NI😢😢😢 dah lama sangat tak balik menjenguk keluarga di kampung. tapi kerinduan itu boleh je terubat dengan kirimkan hadiah sebagai tanda ingatan kepada mereka. Fuh bertapa rindunya pada keluarga hanya kiriman hadiah istimewa buat mereka sahaja dapat dikirimkan. insyaallah kami uruskan sebaik mungkin❤️ Moga kiriman hadiah ini dapat jugak mengubat rindu🥰. Sebagai hadiah hari raya buat mereka . #zaraawliya #zaraawliyalover #telekungmeliorafloral #telekunghadiah #telekungsolat
telekungsolat Tak perlu tunggu hari guru, harijadi, hari ibu, ulangtahun perkahwinan dan sebagainya nak beri hadiah .😀
Tergerak je hati ingat seseorang yang kita sayang, kita hormati, kita rindui, terus bagi buah tangan telekung aleena.

Telekung Amiraleena disertakan travel beg yang ringkas.
Variasi warna2 yang sangat menarik.
Free size

Klik link kat bio untuk order @wasap di
6011 1329 3826
6011 1329 3826
6011 1329 3826 
#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 2
Posted at: 2020-06-03 01:44:16
Tak perlu tunggu hari guru, harijadi, hari ibu, ulangtahun perkahwinan dan sebagainya nak beri hadiah .😀 Tergerak je hati ingat seseorang yang kita sayang, kita hormati, kita rindui, terus bagi buah tangan telekung aleena. Telekung Amiraleena disertakan travel beg yang ringkas. Variasi warna2 yang sangat menarik. Free size Klik link kat bio untuk order @wasap di 6011 1329 3826 6011 1329 3826 6011 1329 3826 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku
telekungsolat SEJUK... SELESA.... TERPESONA.. HIJAU MINT MENGGEGAR JIWA...
BERIKAN PADA SIDIA..
BERSYUKUR TIDAK TERKIRA..
ANDA DAPAT SAHAM JUGA

Rm138sm Rm143ss 
Wasap 0123279459 
#telekung_ygmolia 
#lesandaexclusive #terlajaklaris #readystok #bazarpaknil 
#lesandacosmetic 
#telekungcantik #telekungsolat #telekungcotton #telekungsolatmurah #telekungsolatselesa #telekungkemas #telekungberpatutan #telekunglabuh #telekungeksklusif #telekunghadiah #VVIPYM_002_Stokis #dropshipwanted
Likes: 0
Posted at: 2020-06-03 01:41:39
SEJUK... SELESA.... TERPESONA.. HIJAU MINT MENGGEGAR JIWA... BERIKAN PADA SIDIA.. BERSYUKUR TIDAK TERKIRA.. ANDA DAPAT SAHAM JUGA Rm138sm Rm143ss Wasap 0123279459 #telekung_ygmolia #lesandaexclusive #terlajaklaris #readystok #bazarpaknil #lesandacosmetic #telekungcantik #telekungsolat #telekungcotton #telekungsolatmurah #telekungsolatselesa #telekungkemas #telekungberpatutan #telekunglabuh #telekungeksklusif #telekunghadiah #VVIPYM_002_Stokis #dropshipwanted
telekungsolat Bismillah...
.
Mukena FULL MOON dibuat khusus bagi kamu yang girly dan elegan, keistimewaannya lengkap deh dari kepala sampai bawahan dipikirin banget, mulai dari bahan yang adem lembut serta memberikan kesan mewah..
Yang paling istimewa adalah bagian bawah mukena ini dibuat dari bahan organza yang ada bordiran bentuk bulat kayak bulan purnama nah temen2 bisa perhatikan ada rampel diatas kain organzanya, ini chic simple and girly banget..
.
Kepalanya model ciput yang elegan bgt,  talinya bisa dipakai di dalam dan jangan khawatir akan copot saat sujud, insyaaAlloh ini aman bgt, atau bisa dipakai di luar seperti biasa
.
Ready warna : blue Full moon dan white full moon
Bahan : maxmara
Aksesoris : organza + bordir
Panjang mukena sebelum renda 130cm InsyaaAlloh aman banget ya ukti, ini tinggi model 165CM
Harga : 347.000
.
#mukenadaily #mukenalimited #mukenaistimewa #mukenacantik #mukenahandmade #mukenaseserahan #whiteseries #muknawhite #mukenaputih #mukenamaxmara #mukena #mukenahaji #mukenaumroh #mukenaumrohhaji #mukenagirly #mukenaorganza #mukenajumbo #mukenasilk #mukenapremium #mukenadewasa #mukenamewah #mukenabordir #mukenah #mukenalebaran #mukenaadem #mukenapolos #kado #telekung #telekungcantik #telekungsolat
Likes: 17
Posted at: 2020-06-03 01:19:22
Bismillah... . Mukena FULL MOON dibuat khusus bagi kamu yang girly dan elegan, keistimewaannya lengkap deh dari kepala sampai bawahan dipikirin banget, mulai dari bahan yang adem lembut serta memberikan kesan mewah.. Yang paling istimewa adalah bagian bawah mukena ini dibuat dari bahan organza yang ada bordiran bentuk bulat kayak bulan purnama nah temen2 bisa perhatikan ada rampel diatas kain organzanya, ini chic simple and girly banget.. . Kepalanya model ciput yang elegan bgt, talinya bisa dipakai di dalam dan jangan khawatir akan copot saat sujud, insyaaAlloh ini aman bgt, atau bisa dipakai di luar seperti biasa . Ready warna : blue Full moon dan white full moon Bahan : maxmara Aksesoris : organza + bordir Panjang mukena sebelum renda 130cm InsyaaAlloh aman banget ya ukti, ini tinggi model 165CM Harga : 347.000 . #mukenadaily #mukenalimited #mukenaistimewa #mukenacantik #mukenahandmade #mukenaseserahan #whiteseries #muknawhite #mukenaputih #mukenamaxmara #mukena #mukenahaji #mukenaumroh #mukenaumrohhaji #mukenagirly #mukenaorganza #mukenajumbo #mukenasilk #mukenapremium #mukenadewasa #mukenamewah #mukenabordir #mukenah #mukenalebaran #mukenaadem #mukenapolos #kado #telekung #telekungcantik #telekungsolat
telekungsolat Leena’ yang membawa maksud kelembutan tekstur buatannya. mempunyai banyak warna menarik yang sangat sesuai untuk dibawa solat, mahupun dalam perjalanan jauh (travel). .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jenis kain adalah cotton yang sangat sejuk, lembut, tidak jarang, ringan dan ada bag mudah untuk dibawa kemana mana. Sangat selasa dibawa solat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh komen dibawah atau DM inbox kami untuk pertanyaan atau pembelian.
Likes: 9
Posted at: 2020-06-03 00:02:46
Leena’ yang membawa maksud kelembutan tekstur buatannya. mempunyai banyak warna menarik yang sangat sesuai untuk dibawa solat, mahupun dalam perjalanan jauh (travel). .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jenis kain adalah cotton yang sangat sejuk, lembut, tidak jarang, ringan dan ada bag mudah untuk dibawa kemana mana. Sangat selasa dibawa solat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Boleh komen dibawah atau DM inbox kami untuk pertanyaan atau pembelian.
telekungsolat assalamualaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah masih diberi nikmat untuk bangun dan menunaikan ibadah.. Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar 😊🌷
.
.
Dapat menunaikan ibadah dgn sempurna itu juga adalah rezeki
.
.
#syarifahtelekung #telekungputih #telekungsolat #telekunghantaran #telekungbellaammara #telekungcotton #telekungsimple #bellaamara
Likes: 2
Posted at: 2020-06-02 23:57:03
assalamualaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah masih diberi nikmat untuk bangun dan menunaikan ibadah.. Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar 😊🌷 . . Dapat menunaikan ibadah dgn sempurna itu juga adalah rezeki . . #syarifahtelekung #telekungputih #telekungsolat #telekunghantaran #telekungbellaammara #telekungcotton #telekungsimple #bellaamara
telekungsolat SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI ALEENALOVERS 
#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 5
Posted at: 2020-06-02 23:37:12
telekungsolat Warna feberet ibu2

#telekungsolat 
#telekungsolatsuperselesa
Likes: 0
Posted at: 2020-06-02 16:33:17
Warna feberet ibu2 #telekungsolat #telekungsolatsuperselesa
telekungsolat Bila rak dah penuh.. Semua tak sabar nak submit order lagi 😊

Moga rezeki bertambah luas 🤲

Ameen💖

#telekungsolat 
#telekungsolatsuperselesa 
#teamHRT 
#teamkaklongEha
Likes: 1
Posted at: 2020-06-02 16:31:27
Bila rak dah penuh.. Semua tak sabar nak submit order lagi 😊 Moga rezeki bertambah luas 🤲 Ameen💖 #telekungsolat #telekungsolatsuperselesa #teamHRT #teamkaklongEha
telekungsolat Koleksi meroon 💖

Telekung sulam batu
Telekung sulam sakura
Telekung sulam bunga
Telekung sulam tebuk

Cotton silk material sejuk dan selesa

Hanya RM85 SM, RM90SS. Percuma pos🥰

#telekungsolatsuperselesa 
#telekungmurahbest 
#telekungsolat 
#teamHRT 
#teamkaklongEha
Likes: 0
Posted at: 2020-06-02 15:56:06
Koleksi meroon 💖 Telekung sulam batu Telekung sulam sakura Telekung sulam bunga Telekung sulam tebuk Cotton silk material sejuk dan selesa Hanya RM85 SM, RM90SS. Percuma pos🥰 #telekungsolatsuperselesa #telekungmurahbest #telekungsolat #teamHRT #teamkaklongEha
telekungsolat Mukena Masker Algani

Ready Stock, Limited

#alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
Likes: 159
Posted at: 2020-06-02 14:29:39
Mukena Masker Algani Ready Stock, Limited #alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
telekungsolat Mukena Masker Algani

Ready Stock, Limited

#alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
Likes: 155
Posted at: 2020-06-02 14:29:14
Mukena Masker Algani Ready Stock, Limited #alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
telekungsolat Mukena Masker Algani

Ready Stock, Limited

#alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
Likes: 153
Posted at: 2020-06-02 14:28:34
Mukena Masker Algani Ready Stock, Limited #alghani #telekungcantik #telekung #mukenarayon #mukenah #mukenadewasa #mukenabali #maharunik #mukenamurah #mukenaadem #mahar #kadoultah #mukenakatunjepang #maharpernikahan #mukenacantik #telekungcotton #telekungmurah #kadoanniversary #mukena #mukenakatun #telekunghantaran #telekungsolat #telekungmalaysia #telekunghadiah #mukenamewah #telekungtravel #maharnikah #mukenaanak #kado #telekungumrah
telekungsolat Stay at home and shop online with Telekung Nabella. Anda semua yang berada di rumah boleh shopping bersama Telekung Nabella melalui Instagram dengan hanya klik link whatsapp di bio. Semua di hujung jari sahaja!

3 PASANG RM100 SAHAJA!
🌷Material Soft Silk
🌷35 Colour Ready Stock
🌷Free size ( Dewasa )
🌷Sejuk & ringan
🌷Bergetah di dahi (Stretchable di bahagian muka)

Terus klik link whatsapp di bio untuk order atau details 📲

#telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungmalaysia #telekungsilkymotif #telekungmurah #telekungnabella #telekungviral #telekungumrah #telekunglace #telekungtravel #telekungsolat #umrah #haji
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 14:12:25
Stay at home and shop online with Telekung Nabella. Anda semua yang berada di rumah boleh shopping bersama Telekung Nabella melalui Instagram dengan hanya klik link whatsapp di bio. Semua di hujung jari sahaja! 3 PASANG RM100 SAHAJA! 🌷Material Soft Silk 🌷35 Colour Ready Stock 🌷Free size ( Dewasa ) 🌷Sejuk & ringan 🌷Bergetah di dahi (Stretchable di bahagian muka) Terus klik link whatsapp di bio untuk order atau details 📲 #telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungmalaysia #telekungsilkymotif #telekungmurah #telekungnabella #telekungviral #telekungumrah #telekunglace #telekungtravel #telekungsolat #umrah #haji
telekungsolat Dapat stok , packing dan terus pos🚚
Yang paling penting, kami sentiasa restock semua warna. Postage pun laju, kalau guna jnt. Harini pos, esok sampai😍 
#telekungfloral #telekungmurahmalaysia #telekungmurah #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungsolat #dropshipping #telekungcotton #telekungjersey #telekungtravel #telekungdewasa #tudungbawal #tudungsatincorak #tudungsarungcorakbunga #telekungsitikhadijah #telekungpremium
Likes: 7
Posted at: 2020-06-02 14:02:47
Dapat stok , packing dan terus pos🚚 Yang paling penting, kami sentiasa restock semua warna. Postage pun laju, kalau guna jnt. Harini pos, esok sampai😍 #telekungfloral #telekungmurahmalaysia #telekungmurah #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungsolat #dropshipping #telekungcotton #telekungjersey #telekungtravel #telekungdewasa #tudungbawal #tudungsatincorak #tudungsarungcorakbunga #telekungsitikhadijah #telekungpremium
telekungsolat warna soft purple ni sangat laris tau! Selalu out of stock, walaupun dah ambik lebih untuk warna ni💆🏻‍♀️ tambah pulak dengan lace ✨

Kain sangat sejuk, ringan dan paling penting tak jarang‼️ #telekungfloral #telekungmurahmalaysia #telekungmurah #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungsolat #dropshipping #telekungcotton #telekungjersey #telekungtravel #telekungdewasa #tudungbawal #tudungsatincorak #tudungsarungcorakbunga #telekungsitikhadijah #telekungpremium
Likes: 8
Posted at: 2020-06-02 13:55:50
warna soft purple ni sangat laris tau! Selalu out of stock, walaupun dah ambik lebih untuk warna ni💆🏻‍♀️ tambah pulak dengan lace ✨ Kain sangat sejuk, ringan dan paling penting tak jarang‼️ #telekungfloral #telekungmurahmalaysia #telekungmurah #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungsolat #dropshipping #telekungcotton #telekungjersey #telekungtravel #telekungdewasa #tudungbawal #tudungsatincorak #tudungsarungcorakbunga #telekungsitikhadijah #telekungpremium
telekungsolat Apa yang best dengan TELEKUNG NURHA kami?
❤️ 💯% dijahit sendiri (handmade)
❤️ Tukang jahit yang berpengalaman
❤️ Kain selesa dipakai
❤️ Terletak elok
❤️ Tebal dan tidak jarang
❤️ Kelesaan pada bentuk muka
❤️ Bahagian muka grip dan bergetah
❤️ Pinggang kain bergetah
❤️ Free saiz dan labuh
❤️ Jenis fabrik jessi tebal
❤️ Lace yang simple, di bahagian dada dan bawah
❤️ Boleh dipakai dalam tempoh yang lama
.
Jom dapatkan TELEKUNG NURHA sekarang!
.
Whatsapp sekarang! ⤵️
www.wasap.my/60194577587/TelekungNurha
www.wasap.my/60194577587/TelekungNurha
www.wasap.my/60194577587/TelekungNurha
.
#badarempayar313enterprise #becollections #telekung #telekungnurha #telekungmurah #telekungumrah #telekunghantaran #telekunglace #telekungmalaysia #telekunghadiah #telekunghaji #umrah #telekungsolat #telekungcantik #telekungdewasa #telekungtravel #telekungraya #telekungputih #telekungmuslimah
Likes: 1
Posted at: 2020-06-02 13:32:00
Apa yang best dengan TELEKUNG NURHA kami? ❤️ 💯% dijahit sendiri (handmade) ❤️ Tukang jahit yang berpengalaman ❤️ Kain selesa dipakai ❤️ Terletak elok ❤️ Tebal dan tidak jarang ❤️ Kelesaan pada bentuk muka ❤️ Bahagian muka grip dan bergetah ❤️ Pinggang kain bergetah ❤️ Free saiz dan labuh ❤️ Jenis fabrik jessi tebal ❤️ Lace yang simple, di bahagian dada dan bawah ❤️ Boleh dipakai dalam tempoh yang lama . Jom dapatkan TELEKUNG NURHA sekarang! . Whatsapp sekarang! ⤵️ www.wasap.my/60194577587/TelekungNurha www.wasap.my/60194577587/TelekungNurha www.wasap.my/60194577587/TelekungNurha . #badarempayar313enterprise #becollections #telekung #telekungnurha #telekungmurah #telekungumrah #telekunghantaran #telekunglace #telekungmalaysia #telekunghadiah #telekunghaji #umrah #telekungsolat #telekungcantik #telekungdewasa #telekungtravel #telekungraya #telekungputih #telekungmuslimah
telekungsolat Kenapa perlu beli TELEKUNG NABELLA?
✨Diperbuat daripada soft silk yang tidak panas
✨Basuh banyak kali pun takpa
✨Material yang lembut dan selesa
✨Stretchable di bahagian muka
✨Pelbagai warna menarik dan corak

Untuk lebih details atau order, sis boleh klik link whatsapp di bio tau 🌷

#telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungmalaysia #telekungsilkymotif #telekungmurah #telekungnabella #telekungviral #telekungumrah #telekunglace #telekungtravel #telekungsolat #umrah #haji
Likes: 8
Posted at: 2020-06-02 13:11:42
Kenapa perlu beli TELEKUNG NABELLA? ✨Diperbuat daripada soft silk yang tidak panas ✨Basuh banyak kali pun takpa ✨Material yang lembut dan selesa ✨Stretchable di bahagian muka ✨Pelbagai warna menarik dan corak Untuk lebih details atau order, sis boleh klik link whatsapp di bio tau 🌷 #telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungmalaysia #telekungsilkymotif #telekungmurah #telekungnabella #telekungviral #telekungumrah #telekunglace #telekungtravel #telekungsolat #umrah #haji
telekungsolat “Dah sampao tq”

ALHAMDULILLAH 🧕🏻 Kepuasan customer kami adalah matlamat pertama kami. Syukran Ya Sis 💛

3 PASANG RM130 SAHAJA!
✨Material Soft Silk
✨30 Colour Ready Stock
✨Free size ( Dewasa )
✨Sejuk & ringan
✨Bergetah di dahi (Stretchable untuk semua size muka)

Terus klik link whatsapp di bio untuk detail atau order 📲

#telekunglace #telekunglaceborong #terawih #Ramadhan #telekungmalaysia #umrah #haji #telekungcantik #telekungmurah #telekungtravel #telekungviral #telekungsolat #wanita #stayathome
Likes: 2
Posted at: 2020-06-02 13:07:20
“Dah sampao tq” ALHAMDULILLAH 🧕🏻 Kepuasan customer kami adalah matlamat pertama kami. Syukran Ya Sis 💛 3 PASANG RM130 SAHAJA! ✨Material Soft Silk ✨30 Colour Ready Stock ✨Free size ( Dewasa ) ✨Sejuk & ringan ✨Bergetah di dahi (Stretchable untuk semua size muka) Terus klik link whatsapp di bio untuk detail atau order 📲 #telekunglace #telekunglaceborong #terawih #Ramadhan #telekungmalaysia #umrah #haji #telekungcantik #telekungmurah #telekungtravel #telekungviral #telekungsolat #wanita #stayathome
telekungsolat Bismillah...
.
Mukena FULL MOON dibuat khusus bagi kamu yang girly dan elegan, keistimewaannya lengkap deh dari kepala sampai bawahan dipikirin banget, mulai dari bahan yang adem lembut serta memberikan kesan mewah..
Yang paling istimewa adalah bagian bawah mukena ini dibuat dari bahan organza yang ada bordiran bentuk bulat kayak bulan purnama nah temen2 bisa perhatikan ada rampel diatas kain organzanya, ini chic simple and girly banget..
.
Kepalanya model ciput yang elegan bgt,  talinya bisa dipakai di dalam dan jangan khawatir akan copot saat sujud, insyaaAlloh ini aman bgt, atau bisa dipakai di luar seperti biasa
.
Ready warna : blue Full moon dan white full moon
Bahan : maxmara
Aksesoris : organza + bordir
Panjang mukena sebelum renda 130cm InsyaaAlloh aman banget ya ukti, ini tinggi model 165CM
Harga : 347.000
.
#mukenadaily #mukenalimited #mukenaistimewa #mukenacantik #mukenahandmade #mukenaseserahan #whiteseries #muknawhite #mukenaputih #mukenamaxmara #mukena #mukenahaji #mukenaumroh #mukenaumrohhaji #mukenagirly #mukenaorganza #mukenajumbo #mukenasilk #mukenapremium #mukenadewasa #mukenamewah #mukenabordir #mukenah #mukenalebaran #mukenaadem #mukenapolos #kado #telekung #telekungcantik #telekungsolat
Likes: 16
Posted at: 2020-06-02 13:02:20
Bismillah... . Mukena FULL MOON dibuat khusus bagi kamu yang girly dan elegan, keistimewaannya lengkap deh dari kepala sampai bawahan dipikirin banget, mulai dari bahan yang adem lembut serta memberikan kesan mewah.. Yang paling istimewa adalah bagian bawah mukena ini dibuat dari bahan organza yang ada bordiran bentuk bulat kayak bulan purnama nah temen2 bisa perhatikan ada rampel diatas kain organzanya, ini chic simple and girly banget.. . Kepalanya model ciput yang elegan bgt, talinya bisa dipakai di dalam dan jangan khawatir akan copot saat sujud, insyaaAlloh ini aman bgt, atau bisa dipakai di luar seperti biasa . Ready warna : blue Full moon dan white full moon Bahan : maxmara Aksesoris : organza + bordir Panjang mukena sebelum renda 130cm InsyaaAlloh aman banget ya ukti, ini tinggi model 165CM Harga : 347.000 . #mukenadaily #mukenalimited #mukenaistimewa #mukenacantik #mukenahandmade #mukenaseserahan #whiteseries #muknawhite #mukenaputih #mukenamaxmara #mukena #mukenahaji #mukenaumroh #mukenaumrohhaji #mukenagirly #mukenaorganza #mukenajumbo #mukenasilk #mukenapremium #mukenadewasa #mukenamewah #mukenabordir #mukenah #mukenalebaran #mukenaadem #mukenapolos #kado #telekung #telekungcantik #telekungsolat
telekungsolat Yemeni Style Telekung 
Colour : Light Yellow - Sulam Rose 
RM195 exclude postage

#assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 12:35:03
Yemeni Style Telekung Colour : Light Yellow - Sulam Rose RM195 exclude postage #assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
telekungsolat Yemeni Style Telekung 
Colour : Brown - Sulam Rende

RM195 exclude postage

#assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 12:34:03
Yemeni Style Telekung Colour : Brown - Sulam Rende RM195 exclude postage #assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
telekungsolat Yemeni Style Telekung 
Colour : White - Sulam Rose 
RM195 exclude postage

#assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
Likes: 5
Posted at: 2020-06-02 12:33:03
Yemeni Style Telekung Colour : White - Sulam Rose RM195 exclude postage #assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
telekungsolat Yemeni Style Telekung 
Colour : White - Sulam Rende

RM195 exclude postage

#assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 12:32:27
Yemeni Style Telekung Colour : White - Sulam Rende RM195 exclude postage #assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
telekungsolat Yemeni Style Telekung 
Colour : White - Sulam Rose 
RM195 exclude postage

#assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 12:31:49
Yemeni Style Telekung Colour : White - Sulam Rose RM195 exclude postage #assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
telekungsolat Yemeni Style Telekung 
Colour : White - Sulam Rose 
RM195 exclude postage

#assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 12:31:02
Yemeni Style Telekung Colour : White - Sulam Rose RM195 exclude postage #assafra #assaframalaysia #telekung #handmade #telekungmalaysia #yemenistyletelekung #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #umrah #haji #telekungsolat #embroidery #telekungsulam #sulamtangan #malaysia #hadiah #surprise #telekunglawa #selesa #berkualiti
telekungsolat Leena’ yang membawa maksud kelembutan tekstur buatannya. mempunyai banyak warna menarik yang sangat sesuai untuk dibawa solat, mahupun dalam perjalanan jauh (travel). .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jenis kain adalah cotton yang sangat sejuk, lembut, tidak jarang, ringan dan ada bag mudah untuk dibawa kemana mana. Sangat selasa dibawa solat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh komen dibawah atau DM inbox kami untuk pertanyaan atau pembelian.
Likes: 11
Posted at: 2020-06-02 12:10:49
Leena’ yang membawa maksud kelembutan tekstur buatannya. mempunyai banyak warna menarik yang sangat sesuai untuk dibawa solat, mahupun dalam perjalanan jauh (travel). .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jenis kain adalah cotton yang sangat sejuk, lembut, tidak jarang, ringan dan ada bag mudah untuk dibawa kemana mana. Sangat selasa dibawa solat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Boleh komen dibawah atau DM inbox kami untuk pertanyaan atau pembelian.
telekungsolat Ada banyak warna yg menarik tauu😍😍
.
🌸TELEKUNG NUR RAMADHANI🌸
.
Dewasa: RM48
Kanak-kanak: RM44
.
#telekung #telekungmurah #telekungdewasa #telekungcantik #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungsolat #telekungexclusive
Likes: 6
Posted at: 2020-06-02 11:47:29
Ada banyak warna yg menarik tauu😍😍 . 🌸TELEKUNG NUR RAMADHANI🌸 . Dewasa: RM48 Kanak-kanak: RM44 . #telekung #telekungmurah #telekungdewasa #telekungcantik #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungsolat #telekungexclusive
telekungsolat Yg special pasal telekung ni, ada size untuk dewasa dn kanak-kanak🤩Boleh laa kita matching dengan mak/anak kita kann☺️Baru nampak cantikk bila pakai telekung sedondon😍
.
🌸TELEKUNG NUR RAMADHANI🌸
Dewasa: RM48
Kanak-kanak: RM44
.
#telekung #telekungmurah #telekungdewasa #telekungcantik #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungsolat #telekungexclusive
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 11:46:02
Yg special pasal telekung ni, ada size untuk dewasa dn kanak-kanak🤩Boleh laa kita matching dengan mak/anak kita kann☺️Baru nampak cantikk bila pakai telekung sedondon😍 . 🌸TELEKUNG NUR RAMADHANI🌸 Dewasa: RM48 Kanak-kanak: RM44 . #telekung #telekungmurah #telekungdewasa #telekungcantik #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungsolat #telekungexclusive
telekungsolat Hi🤩Kita asyik beli baju and tudung baru je, bila pulak nak beli telekung baru kann ? Beli bajuu baru tak pakai pakai sbb pkpb, haa beli telekung mesti pakai lahh. 5 kali sehari pulakk tuu kita pakaii🤩
Telekung Nur Ramadhani baru restock tauu, n ada byak warna yg menarik. Cepat cepat pm okayy🤗
.
#telekung #telekungcantik #telekungselesa #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungsolat #telekungbudak #telekungexclusive
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 11:42:26
Hi🤩Kita asyik beli baju and tudung baru je, bila pulak nak beli telekung baru kann ? Beli bajuu baru tak pakai pakai sbb pkpb, haa beli telekung mesti pakai lahh. 5 kali sehari pulakk tuu kita pakaii🤩 Telekung Nur Ramadhani baru restock tauu, n ada byak warna yg menarik. Cepat cepat pm okayy🤗 . #telekung #telekungcantik #telekungselesa #telekungmurah #telekungmalaysia #telekungsolat #telekungbudak #telekungexclusive
telekungsolat
Likes: 9
Posted at: 2020-06-02 11:32:57
"....Kain dia cantik selesa Sangat terima kasih ya...." Alhamdullilah cust Sabah grab Telekung Cotton Premium Swarovski. Cust puashati dgn quality product kami InsyaAllah akan repeat order lagi. Terima kasih Dear sudi jadikan One Telekung sebagai koleksi solat bersama keluarga. 💚💚 #onetelekung #telekungsolat #telekungcottonswarovski #boxexclusiveonetelekung #trustedseller #since2010 #sejadahvelvetturkey
telekungsolat .
.
.
.
✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan:
.
🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫
.
🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫
.
🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫
.
🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫
.
🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫
.
🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫
.

Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩
.

Sesiapa yang berminat boleh pm
http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana
.

Dan profil fb👇🏻
https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat

#telekungvintage
#telekungsolat
#byzana
#RJSadiya
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 10:55:06
. . . . ✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan: . 🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫 . 🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫 . 🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫 . 🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫 . 🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫 . 🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫 . Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩 . Sesiapa yang berminat boleh pm http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana . Dan profil fb👇🏻 https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat #telekungvintage #telekungsolat #byzana #RJSadiya
telekungsolat .
.
.
.
✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan:
.
🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫
.
🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫
.
🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫
.
🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫
.
🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫
.
🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫
.

Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩
.

Sesiapa yang berminat boleh pm
http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana
.

Dan profil fb👇🏻
https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat

#telekungvintage
#telekungsolat
#byzana
#RJSadiya
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 10:53:06
. . . . ✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan: . 🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫 . 🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫 . 🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫 . 🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫 . 🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫 . 🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫 . Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩 . Sesiapa yang berminat boleh pm http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana . Dan profil fb👇🏻 https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat #telekungvintage #telekungsolat #byzana #RJSadiya
telekungsolat .
.
.
.
✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan:
.
🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫
.
🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫
.
🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫
.
🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫
.
🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫
.
🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫
.

Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩
.

Sesiapa yang berminat boleh pm
http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana
.

Dan profil fb👇🏻
https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat

#telekungvintage
#telekungsolat
#byzana
#RJSadiya
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 10:52:24
. . . . ✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan: . 🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫 . 🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫 . 🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫 . 🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫 . 🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫 . 🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫 . Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩 . Sesiapa yang berminat boleh pm http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana . Dan profil fb👇🏻 https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat #telekungvintage #telekungsolat #byzana #RJSadiya
telekungsolat .
.
.
.
✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan:
.
🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫
.
🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫
.
🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫
.
🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫
.
🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫
.
🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫
.

Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩
.

Sesiapa yang berminat boleh pm
http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana
.

Dan profil fb👇🏻
https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat

#telekungvintage
#telekungsolat
#byzana
#RJSadiya
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 10:51:46
. . . . ✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan: . 🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫 . 🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫 . 🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫 . 🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫 . 🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫 . 🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫 . Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩 . Sesiapa yang berminat boleh pm http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana . Dan profil fb👇🏻 https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat #telekungvintage #telekungsolat #byzana #RJSadiya
telekungsolat .
.
.
.
✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan:
.
🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫
.
🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫
.
🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫
.
🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫
.
🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫
.
🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫
.

Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩
.

Sesiapa yang berminat boleh pm
http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana
.

Dan profil fb👇🏻
https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat

#telekungvintage
#telekungsolat
#byzana
#RJSadiya
Likes: 5
Posted at: 2020-06-02 10:51:01
. . . . ✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan: . 🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫 . 🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫 . 🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫 . 🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫 . 🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫 . 🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫 . Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩 . Sesiapa yang berminat boleh pm http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana . Dan profil fb👇🏻 https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat #telekungvintage #telekungsolat #byzana #RJSadiya
telekungsolat Misha series
- Mukenah
- Sajadah
- Pouch
- Al Qur'an cover

Bahan mukenah: satin 
Bahan sajadah : artificial suade

Bisa tulis nama/ inisial di setiap itemnya

Tersedia dalam ukuran: -mukenah dewasa S, M dan L
-mukenah anak 3 ukuran
Bisa nge set mama dan anak

Tersedia pula Paket souvenir, Hamper

Price list & size, 
WA: +62 898-0279-292

#mukenah #mukenahpremium #mukenamotif #mukenahprinting #mukenahcustom #mukenaanak #mukenahcouple #mukenatravel #mukenahcantik #mukenahijab #mukenahmewah #mukenahantarannikah #mukenahhadiah #hijab #hijabcustom #hijabcustomnama #scarf #telekungcantik #telekunghantaran #telekungsolat #kerudung #kerudungmotif #kerudungcustom #kerudungsegiempatcustomnama
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 10:47:35
Misha series - Mukenah - Sajadah - Pouch - Al Qur'an cover Bahan mukenah: satin Bahan sajadah : artificial suade Bisa tulis nama/ inisial di setiap itemnya Tersedia dalam ukuran: -mukenah dewasa S, M dan L -mukenah anak 3 ukuran Bisa nge set mama dan anak Tersedia pula Paket souvenir, Hamper Price list & size, WA: +62 898-0279-292 #mukenah #mukenahpremium #mukenamotif #mukenahprinting #mukenahcustom #mukenaanak #mukenahcouple #mukenatravel #mukenahcantik #mukenahijab #mukenahmewah #mukenahantarannikah #mukenahhadiah #hijab #hijabcustom #hijabcustomnama #scarf #telekungcantik #telekunghantaran #telekungsolat #kerudung #kerudungmotif #kerudungcustom #kerudungsegiempatcustomnama
telekungsolat Misha series
- Mukenah
- Sajadah
- Pouch
- Al Qur'an cover

Bahan mukenah: satin 
Bahan sajadah : artificial suade

Bisa tulis nama/ inisial di setiap itemnya

Tersedia dalam ukuran: -mukenah dewasa S, M dan L
-mukenah anak 3 ukuran
Bisa nge set mama dan anak

Tersedia pula Paket souvenir, Hamper

Price list & size, 
WA: +62 898-0279-292

#mukenah #mukenahpremium #mukenamotif #mukenahprinting #mukenahcustom #mukenaanak #mukenahcouple #mukenatravel #mukenahcantik #mukenahijab #mukenahmewah #mukenahantarannikah #mukenahhadiah #hijab #hijabcustom #hijabcustomnama #scarf #telekungcantik #telekunghantaran #telekungsolat #kerudung #kerudungmotif #kerudungcustom #kerudungsegiempatcustomnama
Likes: 1
Posted at: 2020-06-02 10:47:20
Misha series - Mukenah - Sajadah - Pouch - Al Qur'an cover Bahan mukenah: satin Bahan sajadah : artificial suade Bisa tulis nama/ inisial di setiap itemnya Tersedia dalam ukuran: -mukenah dewasa S, M dan L -mukenah anak 3 ukuran Bisa nge set mama dan anak Tersedia pula Paket souvenir, Hamper Price list & size, WA: +62 898-0279-292 #mukenah #mukenahpremium #mukenamotif #mukenahprinting #mukenahcustom #mukenaanak #mukenahcouple #mukenatravel #mukenahcantik #mukenahijab #mukenahmewah #mukenahantarannikah #mukenahhadiah #hijab #hijabcustom #hijabcustomnama #scarf #telekungcantik #telekunghantaran #telekungsolat #kerudung #kerudungmotif #kerudungcustom #kerudungsegiempatcustomnama
telekungsolat .
.
✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan:
.
🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫
.
🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫
.
🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫
.
🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫
.
🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫
.
🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫
.

Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩
.

Sesiapa yang berminat boleh pm
http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana
.

Dan profil fb👇🏻
https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat

#telekungvintage
#telekungsolat
#byzana
#RJSadiya
Likes: 7
Posted at: 2020-06-02 10:47:17
. . ✨[TELEKUNG VINTAGE by ZANA]✨ Assalamualaikum dan salam sejahtera Saya bawakan telekung vintage istimewa untuk sahabat2 yang sukakan: . 🧕🏻Telekung yang lebih banyak bertanahkan warna putih untuk mengingatkan diri agar kembali kepada fitrah kewujudan manusia💫 . 🧕🏻Dalam masa yang sama terdapat corak bunga bungaan yang minimal untuk menambahkan seri💫 . 🧕🏻Datang dalam pelbagai warna dan sahabat2 boleh pilih mengikut warna kesukaan sahabat2 atau warna kesukaan kesayangan sahabat2💫 . 🧕🏻Bahagian wajah yang melekap mengikut bentuk wajah disertakan tali untuk melaraskan ikatan💫 . 🧕🏻 Tidak jarang sehingga menampakkan warna kulit dan dijahit bersama lapik dada.💫 . 🧕🏻 Kain Jersey yang terletak cantik, selesa dipakai ketika beribadah💫 . Jom dapatkan untuk diri sendiri, ibu kesayangan dan juga adik beradik perempuan kalian🤩 . Sesiapa yang berminat boleh pm http://www.wasap.my/60129523769/TelekungZana . Dan profil fb👇🏻 https://www.facebook.com/rozanabtaman.jemaat #telekungvintage #telekungsolat #byzana #RJSadiya
telekungsolat Alraaz telekung 😍
Hot selling... Best sgt. Tak panas.. Lace yg cantik lg menarik telekung ni.. Berminat dgn telekung ni, wasap sis skrg... #freegift woven beg @bellaammara 
Klik je link kt bio ig sis @ps.noor_bellaammara www.wasap.my/60123474897/alraztelekung

#alraztelekung #telekungKuantan #telekungviral #telekungexclusive #telekungsulam #telekungsejuk #telekungbellaammara #telekunghantaran #telekungmurah #kainsembahyang #bellealyahya #kainsembahyangcantik #telekungsolat #bellaammara #bellaammaralovers #bellammarakuantan #personalshopperba #psbellaammara
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 09:53:12
Alraaz telekung 😍 Hot selling... Best sgt. Tak panas.. Lace yg cantik lg menarik telekung ni.. Berminat dgn telekung ni, wasap sis skrg... #freegift woven beg @bellaammara Klik je link kt bio ig sis @ps.noor_bellaammara www.wasap.my/60123474897/alraztelekung #alraztelekung #telekungKuantan #telekungviral #telekungexclusive #telekungsulam #telekungsejuk #telekungbellaammara #telekunghantaran #telekungmurah #kainsembahyang #bellealyahya #kainsembahyangcantik #telekungsolat #bellaammara #bellaammaralovers #bellammarakuantan #personalshopperba #psbellaammara
telekungsolat #telekungmurah #telekung #telekungsolat #telekungcotton #telekunghantaran #telekungmalaysia #telekungsulam #telekungumrah #telekungexclusive #telekunghadiah #telekunghaji #telekunglycra #telekungdewasa #telekungmurahmalaysia #telekungcantik #telekungputih #hantarankahwin #hantaran #telekungcottonmurah #telekungmewah #kadkahwin #dulanghantaran #hantarannikah #doorgift #malaysiawedding #hantaranperkahwinan #doorgiftmalaysia #malaywedding #weddingmalaysia #telekungvietnam
Likes: 11
Posted at: 2020-06-02 09:39:30
telekungsolat Ada yang berminat dengan telekung jalur comel ni? Peminat Telekung Delayla Premium? Meh cepat rapat-rapat. HQ dah restock telekung corak baru ni. Ada yang berkenan tak? 😍😍😍 cantik tau!
.
RM115 tak termasuk pos. Nak tak? Terus whatsapp 0172223897 to order ya! 🌸❤️ Kita menyeru semua untuk #stayathome. Jadi, shopping online & tunggu barang sampai di depan rumah. We can do it ok?🌹
.
📲Meh whatsapp +60172223897 untuk order/klik whatsapp link di profile ig! 🖤 https://www.wasap.my/60172223897/telekung https://www.wasap.my/60172223897/telekung
.
#telekung #telekungcantik #preordertelekung #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungsolat #telekungcotton #telekungtravel #telekungmudah #telekungselesa #telekungpremium
Likes: 1
Posted at: 2020-06-02 09:39:07
Ada yang berminat dengan telekung jalur comel ni? Peminat Telekung Delayla Premium? Meh cepat rapat-rapat. HQ dah restock telekung corak baru ni. Ada yang berkenan tak? 😍😍😍 cantik tau! . RM115 tak termasuk pos. Nak tak? Terus whatsapp 0172223897 to order ya! 🌸❤️ Kita menyeru semua untuk #stayathome. Jadi, shopping online & tunggu barang sampai di depan rumah. We can do it ok?🌹 . 📲Meh whatsapp +60172223897 untuk order/klik whatsapp link di profile ig! 🖤 https://www.wasap.my/60172223897/telekung https://www.wasap.my/60172223897/telekung . #telekung #telekungcantik #preordertelekung #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungsolat #telekungcotton #telekungtravel #telekungmudah #telekungselesa #telekungpremium
telekungsolat
Likes: 10
Posted at: 2020-06-02 09:37:37
"....Assalammualaikum..kain telekung dh sampai..." Alhamdullilah cust 2pcs Pahang grab Telekung Cotton Premium Swarovski. Cust puashati dgn quality product kami InsyaAllah akan repeat order lagi. Terima kasih Dear sudi jadikan One Telekung sebagai koleksi solat bersama keluarga. 💚💚 #onetelekung #telekungsolat #telekungcottonswarovski #boxexclusiveonetelekung #trustedseller #since2010 #sejadahvelvetturkey
telekungsolat VVIP Premium. ‘Safaa’ yang membawa maksud kesucian. ❤️
.
SAFAA PREMIUM, menarik yang sangat sesuai untuk dibawa solat, apatah lagi sebagai hadiah atau hantaran. .
.
Jenis kain adalah cotton licin yang sangat sejuk, lembut, labuh, tidak jarang, ringan dan mudah untuk dibawa kemana mana.
.
Boleh komen dibawah atau DM inbox kami untuk pertanyaan atau pembelian.
Likes: 20
Posted at: 2020-06-02 09:35:29
VVIP Premium. ‘Safaa’ yang membawa maksud kesucian. ❤️ . SAFAA PREMIUM, menarik yang sangat sesuai untuk dibawa solat, apatah lagi sebagai hadiah atau hantaran. . . Jenis kain adalah cotton licin yang sangat sejuk, lembut, labuh, tidak jarang, ringan dan mudah untuk dibawa kemana mana. . Boleh komen dibawah atau DM inbox kami untuk pertanyaan atau pembelian.
telekungsolat Cantik kan 😍😍 Dusty pink meliora cattleya by @zaraawliya

Soft warna lembut je kan. Selesa sangat dengan matetial yang best 👍

Hai, wida (ZADS136) dari squad Zara Awliya here 😃 berminat, wasap wida 0134324041 atau klik link di bio. Pembelian di shopee juga dialukan 😊😊
. 
#telekung #zaraawliyalover #zaraawliya #telekungzaraawliya #telekungumrahhajitravel #telekunghantaran #telekunggift #telekunghadiah #telekungsolat
Likes: 1
Posted at: 2020-06-02 09:30:50
Cantik kan 😍😍 Dusty pink meliora cattleya by @zaraawliya Soft warna lembut je kan. Selesa sangat dengan matetial yang best 👍 Hai, wida (ZADS136) dari squad Zara Awliya here 😃 berminat, wasap wida 0134324041 atau klik link di bio. Pembelian di shopee juga dialukan 😊😊 . #telekung #zaraawliyalover #zaraawliya #telekungzaraawliya #telekungumrahhajitravel #telekunghantaran #telekunggift #telekunghadiah #telekungsolat
telekungsolat 💥AIDILFITRI SPECIAL DEALS 💥
.
Beli combo lebih jimat lebih berbaloi. Normal price RM169/pc now RM139/pc only. Beli combo RM125/pc jimat berbaloi 😱
.
Whatsapp: 016-2843233
Website: www.zaraawliya.my
. 
#telekungsale #telekungmeliorazaraawliya #telekungzaraawliya #telekungpremiumzaraawliya  #telekungmeliora #telekungsolat #telekungraya #telekung  #telekungpoket
Likes: 5
Posted at: 2020-06-02 09:29:32
💥AIDILFITRI SPECIAL DEALS 💥 . Beli combo lebih jimat lebih berbaloi. Normal price RM169/pc now RM139/pc only. Beli combo RM125/pc jimat berbaloi 😱 . Whatsapp: 016-2843233 Website: www.zaraawliya.my . #telekungsale #telekungmeliorazaraawliya #telekungzaraawliya #telekungpremiumzaraawliya #telekungmeliora #telekungsolat #telekungraya #telekung #telekungpoket
telekungsolat Review dari akak @khiriah17 meliora plain dan cattleya 💖💖
.
Hai, wida (Zads136) dari squad Zara Awliya here 😃

Jom dapatkan telekung berpoket material besssttt sangat 😍😍 Wasap wida 0134324041 atau klik link di bio. Pembelian di shopee juga dialukan.

#zaraawliya #zaraawliyalover #telekungzaraawliya #melioraplain #telekungmeliora #telekungtravel #telekunggift #telekungsolat #telekung
Likes: 1
Posted at: 2020-06-02 09:13:02
Review dari akak @khiriah17 meliora plain dan cattleya 💖💖 . Hai, wida (Zads136) dari squad Zara Awliya here 😃 Jom dapatkan telekung berpoket material besssttt sangat 😍😍 Wasap wida 0134324041 atau klik link di bio. Pembelian di shopee juga dialukan. #zaraawliya #zaraawliyalover #telekungzaraawliya #melioraplain #telekungmeliora #telekungtravel #telekunggift #telekungsolat #telekung
telekungsolat 💥AIDILFITRI SPECIAL DEALS 💥
.
Beli combo lebih jimat lebih berbaloi. Normal price RM169/pc now RM139/pc only. Beli combo RM125/pc jimat berbaloi 😱
.
Whatsapp: 016-2843233
Website: www.zaraawliya.my
. 
#telekungsale #telekungmeliorazaraawliya #telekungzaraawliya #telekungpremiumzaraawliya  #telekungmeliora #telekungsolat #telekungraya #telekung  #telekungpoket #telekunghadiah #zaraawliya #telekungcotton
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 09:12:40
💥AIDILFITRI SPECIAL DEALS 💥 . Beli combo lebih jimat lebih berbaloi. Normal price RM169/pc now RM139/pc only. Beli combo RM125/pc jimat berbaloi 😱 . Whatsapp: 016-2843233 Website: www.zaraawliya.my . #telekungsale #telekungmeliorazaraawliya #telekungzaraawliya #telekungpremiumzaraawliya #telekungmeliora #telekungsolat #telekungraya #telekung #telekungpoket #telekunghadiah #zaraawliya #telekungcotton
telekungsolat Telekung Amiraleena 
Material  ringan, sejuk dan tidak jarang.
Semestinya menjadikan pengalaman solat anda lebih selesa.

Macamana nak order
1. Klik link kat bio
2. Wasap
6011 1329 3826
6011 1329 3826
6011 1329 3826

#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
Likes: 3
Posted at: 2020-06-02 09:01:53
Telekung Amiraleena Material ringan, sejuk dan tidak jarang. Semestinya menjadikan pengalaman solat anda lebih selesa. Macamana nak order 1. Klik link kat bio 2. Wasap 6011 1329 3826 6011 1329 3826 6011 1329 3826 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku
telekungsolat Terima kasih aleenalovers 
Material  ringan, sejuk dan tidak jarang.
Semestinya menjadikan pengalaman solat anda lebih selesa.
Telekung Amiraleena in sandbrown 
Macamana nak order
1. Klik link kat bio
2. Wasap
6011 1329 3826
6011 1329 3826
6011 1329 3826

#telekungkids
#telekungkanakkanak
#telekungcantik
#telekungborong
#telekunghantaran
#telekunghadiah 
#telekungpremium
#telekungmalaysia
#telekungbudak
#telekungsolat
#telekunghaji
#telekungumrah
#telekung
#hantaran
#umrah
#haji
#aleenaperintis 
#hantaran
#telekungtraveleena
#aleenaprayerwear
#telekungcantik
#telekungpastel
#telekungaleena
#telekungaleenapuncakalam
#aleenalovers
#aleenaperintis
#telekungraya
#koleksiperibadi
#telekungwarna
#sayangimalaysiaku
#pinktober
#pinktober2019
Likes: 12
Posted at: 2020-06-02 09:00:16
Terima kasih aleenalovers Material ringan, sejuk dan tidak jarang. Semestinya menjadikan pengalaman solat anda lebih selesa. Telekung Amiraleena in sandbrown Macamana nak order 1. Klik link kat bio 2. Wasap 6011 1329 3826 6011 1329 3826 6011 1329 3826 #telekungkids #telekungkanakkanak #telekungcantik #telekungborong #telekunghantaran #telekunghadiah #telekungpremium #telekungmalaysia #telekungbudak #telekungsolat #telekunghaji #telekungumrah #telekung #hantaran #umrah #haji #aleenaperintis #hantaran #telekungtraveleena #aleenaprayerwear #telekungcantik #telekungpastel #telekungaleena #telekungaleenapuncakalam #aleenalovers #aleenaperintis #telekungraya #koleksiperibadi #telekungwarna #sayangimalaysiaku #pinktober #pinktober2019
telekungsolat .
Solat dengan selesa menggunakan Telekung Raissa.

Sooo sapa nak? 
Tekan je link dkt bio ya.
.
COD/POS
#telekungraissa
#telekungselesa
#telekungonline 
#telekungmurah 
#telekungsolat 
#telekungraissa
Likes: 0
Posted at: 2020-06-02 08:06:32
. Solat dengan selesa menggunakan Telekung Raissa. Sooo sapa nak? Tekan je link dkt bio ya. . COD/POS #telekungraissa #telekungselesa #telekungonline #telekungmurah #telekungsolat #telekungraissa
Voticle Trending & Popular Articles
Calligraphy is a visual art which is related to writing. It is the design and execution of lettering with a broad tip instrument, dip pen, or brush. Contemporary calligraphic practice can be defined as, "the art of giving form to signs in a...
Fundraising is the process of assembling voluntary contributions of cash or other resources, by requesting donations from businesses, individuals, governmental agencies or charitable foundations. Even though fundraising usually refers to efforts to...
In real life most successful businessmen did not attain business schools or received any form of business training. Business skills are developed just like leadership skills. Once the business grows, they employ trained personnel with professional...

What is the meaning/definition of the letters in telekungsolat?

Meaning of telekungsolat by its letters

telekungsolat acronym or abbreviation means:

T: Meaning of T in telekungsolat. The letter T is indistinguishable numerically to the number 2 and compares to a development. A man with T as the initially starting is typically an anxious individual who is taking a gander at profound inquiries frequently replies. Contrarily, T can be excessively passionate, ambivalent, and regularly effectively influenced by the conclusions of others. T is a vertical strand at the best through a flat strand crossed. With the best mid-adjusted strand through the vertical strand, T demonstrates adjust and strength in its way. It is likewise to repudiate and rationally. With the upper strand anticipated through the lower strand, T is extremely eager, yet in addition to others as agreeable as others lay on its even best. This makes T benevolent, helpful, ladylike and loyal. It additionally demonstrates a high level of liberality and radicalism. That I was dating with classmates when I had time. I thank the organization of other parties. Normal non-creative ability your best skill. And make good use of wealth and respect. Anxious, fearful and bleeding, seeking companionship. Changing the environment regularly makes the difference. Dream and have fun helping strange with new attempts. Focus on a real theme, especially in the story. Obscene with low reduction of fatigue. A serious criticism does not meet the magical interests. A great imitator, which requires Ventorsom individuals around.

You are very resentful, above all, You are a companion that leads a package. Music, sensitive lights and emotional music excite you. You d is imagining and tends to fall into everything through love. At the point of worship, you are emotional, hopeful, gentle and highly changeable. I appreciated your mobile colleges and emotions, Teitelated, and Brod. You make fun of it. You can make your contacts fit your fantasies, all in your own head.

E: Meaning of E in telekungsolat. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

L: Meaning of L in telekungsolat. L is indistinguishable numerically to the number 3 and stands for imagination, correspondence and activity. A man with the underlying L is sympathetic, balanced and cordial. Contrarily, they can be to some degree clumsy. The letter has a level base and a vertically broadening part that juts into the sky. L is trying, charging, precise, consistent and convincing. Its level base on the earth indicates want for natural things accordingly L materialistics and is dynamic. L is adaptable, effective, open, understanding and savage.

K: Meaning of K in telekungsolat. You have chance to try new things. Love for the country builds security. The strong desire for autonomy should not be taken to the extreme. The control of the desire for power has also been overcome. The senses of a decent head, interference can weaken the position. Caution and peas are necessary to consider life.

You are hidden, independent and humble. You are very hot, excited and enthusiastic, but do not let this. Only in comfortable protection is this part of your temperament detecting itself. When you come down to fasting and dirty, you are a specialist. You know all the little hidden strategies, can support any part or any conversion, consider your life an important passion. No doubt about it. You have the grace to sit down for the right person to mark along. K is indistinguishable numerically to number 2 and speaks to a man who goes to the best. With K as the starting, you should search for adjust and concordance in all that you do. Individuals with K as the first are solid and persuasive. Contrarily, Ks can be disappointed with life and frequently take their disappointment on others. K as N is another letter, which remains on two stable columns with right arm at a slant here and there. It would appear that an indication of a posture. It demonstrates an enchanting identity, his receptiveness indicates resistance, his is prepared to help. K is likewise enthusiastic and situated culture.

U: Meaning of U in telekungsolat. The letter U is the last obvious vowel in the letters in order and what might as well be called the number 3. The U individual is exceptionally fortunate in each regard. Contrarily, individuals with the first U can be childish, avaricious and hesitant. Letter U, if upset resembles that of the letter N in lowercase letters. It's winds up distending innovativeness to demonstrate vision, ability and brilliant feelings of dread. It is open to things that fall into his abode. It is minding and humane to individuals who encounter disappointments or disaster. You are working hard to exceed expectations in your field and difficulties. Have an exceptional pride in the achievements, which are necessary. Family and pride and satisfaction at home, give them consideration. Jactar of achievement closes in disappointment. Stay away from profane words, and have no place in your life. Lack of consideration can hinder. Support another and imagine how life changes. Charit and solvency brings surprising satisfaction and reward related to money. By adhering to the rules, they bring recognition. Be careful with Igomania, it can be your defeat. Trust brings respect and qualification. Bias and enthusiasm can destroy you. Flexibility and imagination discover the place in staggered efforts. Keep a strategic distance from the distortion, keeping it to reality. Reasonable stay for family, business, and social life. A FOSPODGET, led to the extreme: Strange.

You are interested and optimistic when you are in love. At this time, when I was not in affection, I was impressed with worship, constantly looking for someone to worship. You have to consider that feelings are a test. You are entangled and you need experience, enthusiasm and opportunity. He is negotiating potential contacts. I would like to thank you and I would appreciate seeing your colleague look great. Your sex drive is solid and you want instant satisfaction. Your walkers will put your joys.

N: Meaning of N in telekungsolat. Achievement comes to you effectively, physical comfort and wealth matter more than others. Most of the unfortunate freedom and grief is their disappearance.With respect to religion it brings true serenity.Make yourself away from the risk,


You can be very emotional, linked to the splendor of love. Having a partner is fundamental for you.You are free in your eyes of affection and will take risks, try new ones sexual encounters and accomplices, give it all in great taste.Minds turn to you.You should feel that your partner is mentally strengthening, otherwise you will think it is difficult to support the relationship.You need to appreciate, Nestling, Wenning and eating to give yourself. You have a chance to work, but you usually have to break up. Most of the opponent's uncertainty is so terrible, no one but you can go. Defeat the innate feelings of independent fear of someone else's improvement and the ability to sleep. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come. Rushing nature can lead to real annoyance. Conquer the trend to wonder and Crabens, have many companions and flourish. Q can not be overcomeTestables that still exist, and hesitate without hesitation. It may seem irreproachable, humble and painful, but we recognize that appearances can lie. As for sex, you are free of anything from a talented specialist. You can without much stretch go to the extreme however, run the range of enthusiasm for tiredness with full thought of sex. You can be very indebted to your colleague, looking for impeccable each one of you. It is difficult to find someone who can meet your measurements. You have trouble communicating with your emotions and getting into action.

G: Meaning of G in telekungsolat. You have great ways for individuals to review.His hatred exacerbates the people around you.Exercise the necessary isolation, external exercises are useful. Do not worry yourself hurting yourself the most. Everyone builds exercises with respect to originality. They are. Excess money is devastating. Reason helps you through the harsh conditions.
You are picky, looking for defects within yourself and your loved one. You interact with a musician who is the equivalent of a scientist or mainstream, and one who can update your situation. You excite and know how to reach the peak of sensory agitation, as you work carefully. You may be surprisingly sexually dynamic, that is, the point at which you can discover the time. Your duties and duties exceed everything else. You may have trouble getting openly close to your love, but there is no near nuisance being sexual. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

S: Meaning of S in telekungsolat. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

O: Meaning of O in telekungsolat. The letter O is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioners" of the world. On the off chance that O is the principal vowel in a name, the individual has a tendency to be striking and intense. Names with the underlying letter O are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and optimistic visionaries who know about their own intrinsic forces. The letter O is honest, kind, and shrewd. This letter gives tolerance, ability and is especially dedicated. O compares to the number 6, to convey the characteristics of administration to others, benevolence, duty, effortlessness and respect. The drawback of being an O is to be somewhat similar to a Drama Queen. O is all around cut without pointed edges. It is smooth and shut. It appears, somewhere down in thought, very much restrained, down in the dumps and minding. The roundedness of the O with see tower in the center demonstrates a peering nature in the outside. That implies finding the secretive and be household and appreciate the things that are close-by. It is a traditionalist letter. You are very receptive. Consistency and truth as a partner or his girlfriend gains incredible joy. Directed by the head not the heart, look far and wide for its way. Narrow minds and crush fix unless you change requests. Stable fixed positions for you, keep vital. Disaster as a result of negligence. Dreams and pains the life of love. He will receive compensation. Planetary indulgence towards dissatisfaction and disgrace. In romantic love, some investment requires choosing a partner.

You are very inspired by the subtle and modest sexual exercises around your desires. You can redirect much of your vital sexuality to benefit as well as seek energy. You can without much stretching and chastity times have been extended. You are vital, human, sexual and other great, require the same qualities of your colleague. Sex is not a flirting business, this way you can ask for power, different qualities, and stab at anything or someone. Some time their interests become possession, which must be kept in line to.

A: Meaning of A in telekungsolat. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

What does telekungsolat mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation telekungsolat. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the telekungsolat acronym.

Astrological Analysis and meaning of telekungsolat

telekungsolat has a life path of 9. telekungsolat means: With route 9, their numbers are (9, 18/9, 27/9, 36/9). The Way of Life 9 indicates that you entered into this life with an abundance of thrilling emotions along with a strong sense of compassion and generosity. The key to the nature of the course of life is 9 people in their human position. Even the medium possesses very emotional tendencies over the course of life. 9. This problem usually produces a person who is reliable and honest, and can absorb any kind of damage. Obviously this is a very big thing, but in reality you are a person who, to less fortunate people you feel very deeply, if you are able to help, of course. 9 is the highest number of number one, occupies a high position with regard to the responsibility of mankind, material material is not important, although a certain quality with the course of life 9 is that, will be clearly rewarded with material gains. However, it is the way of life 9 way is not to become extravagant rich, because it is very generous, sometimes to default, usually easy to come, easy to go attitude about money. The Rare 9 Lifestyle has a completely unbiased attitude, giving up the position of material possessions for the common good. Highway 9 indicates that you have a strong presence. You have the ability to make friends easily because people are attracted to a magnetism, an open personality. To describe how life 9, one can be really optimistic with good warmth and friendship with the heart usually in their nature. People will easily find and make friends quickly because of openness and smooth behavior. Your wonderful ways are often set in all areas of activity, where relationships can be difficult for you because it is difficult to find an effective balance. If your partner shares your position, the relationship will be happy and lasting. On the other hand, if your partner aspires to get things materials, problems can happen quickly, tend to be very sensitive, you see the world with a lot of passion. Figure 9 with a very deep understanding of life is sometimes manifested in artistic and literary areas. When drama and work is not your home, it will undoubtedly be a great area of ​​interest and potential. Likewise, you may be able to express your deep emotional feelings through drawing, writing, music or other forms of art. The purpose of life for those who have a clue to life is often philosophical. Judges, spiritual leaders, healers and educators often have a lot of energy. 9 year old owners less likely to see a competitive environment or struggle, what about the negative aspects of life path 9? Due to the difficult nature of the truly positive 9, many of them tend to fail in this category. It is common for people struggling with 9-way life to live satisfying lives on the ground. The challenges of society's goal of altruism are not an easy task. You may find it hard to believe that tenderness and lack of personal ambition can be satisfying. It must be realized that long-term satisfaction and happiness should be attained by rejecting the natural human tendencies of this path. With a fortunate life way of 9, the arrangement of numbers (9, 18/9, 27/9, 36/9) are your character numbers. 9 Positive highlights: Generously cordial and thoughtful, a hail partner, the compassionate impulses, an announcement of nature, benevolence, responsibilities, inventive articulation, simple to do acts of kindness, imaginative and composing abilities. 9 Negative Features: Self-worship, scattered interests, possessiveness, whim, indiscreet with the accounts, Peer needed consideration. This is the educator. Number Nine is a tolerant, to some degree unfeasible, and thunderous. Managed by Mars. Watchwords: thousands, philanthropic, thoughtful, supportive, enthusiastic, tolerant, energetic, decided. In negative terms: monetarily impulsive, irritable, tormenting, excessively enthusiastic, cranky, fretful. As darlings: These sweethearts included and accommodating. Since they are thoughtful, they can without much of a stretch be walkers. They demonstrate their affection from their accomplices to help, and accepting their lover's issues. Whenever set off, their feelings can be volcanic, and an apparently resigned identity to tormenting strategies can fall back when despondent. Thought to be female and independent, number nine stands for widespread love, time everlasting and confidence, inventive capacities, devotion. It alludes to knowledge and inventiveness. Nine has administration qualities and is inborn gifts. Nine reflects accomplishment, fulfillment and satisfaction. In affection, nines are sentimental, searing and reckless. Scripturally nine symbolizes culmination. identity Nine works without rationale and empathy, benevolence, liberality. Number nine individuals are overcome, autonomous and exceptionally sure and can not effectively wreck from assurance. Negative properties. The powerlessness to focus; Nines are immediately solidified and don't tune in to different assessments. In Japan, nine is viewed as troubled; In Hebrew nine is an image of truth. Number 18 conveys a message of consolation and support, and it is an image of satisfaction. It likewise alludes to magnificence as in 18 roses. It reverberates with philanthropy, autonomy with long haul benefits. Scripturally, number 18 symbolizes servitude. For instance, Jesus mended a lady with a soul of ailment eighteen years. Identity: Number of eighteen people are tolerant, caring and acknowledge critical undertakings in light of self-assurance. They frequently share thoughts to get the assessments of others before acknowledging assignments. They communicate in craftsmanship and other inventive exercises and happily appreciate. In affection number eighteen, modest wishes and dreams are communicated. They are faithful in their connections, however they are difficult to coexist with.

More meanings / definitions of telekungsolat or words, sentences containing telekungsolat?

Name Meaning of telekungsolat

fineartcards katty_my_etc joeyhartlage dtchrstn ayuswtie schneider_niko aleksandraniespielak pkssumbar macarenarodriguezbc addictinktattoo3 dogma_club_official outlawbbqspokane paroki_batu cctv_sirukam_oyii beyondthelimitsoff quranindonesiaapp mimbre_almendra petrol_py toe666knife autonomieaba schmalec_ logikaparty iamyungkamz murielbrodoloni he_cankayaocal deendaari __comfy missbaweldancipit jaxthewildlifevet tapnradio merchantmodern mblanc2902 savethechildfoundation braveheart_404 keytoyoga tiffanylonsdale 21stcenturyheraldry rapscal storyofspartacus vazz saskya tonna77 rough_out valleyheadturners dylanjones7 _sweet_shanu chrysler_king300 igorboev albaequipment inquisited


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.