FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

telekungselesa instagram hashtags, hashtags meanings telekungselesa images, #telekungselesa tag pics

telekungselesa
telekungselesa
telekungselesa #Tasneemdlacey 💮Diperbuat daripada Material Diamond Lace Premium yang lembut, sejuk, Jatuh terletak Serta tidak mudah renyuk.
💮Dihiasi Cotton Lace vintage lembut.
💮Percuma Beg Travel, Kotak Exclusive Dan Freegift special.
💮Tersedia 3 warna alami, clowd white, wood brown Dan purplish grey
.
Harga mampu milik yg ditawarkan
.
Harga Asal : RM169
💕PROMOSI : RM139SHJ💕
.
TAMBAHAN FREE POSTAGE ISTIMEWA UTK 15 YANG TERAWAL 😘
.  #telekungcotton #telekungumrah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekungwarna #telekungkanakkanak #telekunglace #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungarafah #telekungsitikhadijah #telekunghadiah #telekungbudak #telekungmurah #telekungsolat #telekungraya #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji #telekungselesa #telekunghantaran #telekung #telekungborong #telekungsulam #telekungexclusive#Tasneemdlacey
Likes: 196
Posted at: 2018-06-24 11:01:24
#Tasneemdlacey 💮Diperbuat daripada Material Diamond Lace Premium yang lembut, sejuk, Jatuh terletak Serta tidak mudah renyuk. 💮Dihiasi Cotton Lace vintage lembut. 💮Percuma Beg Travel, Kotak Exclusive Dan Freegift special. 💮Tersedia 3 warna alami, clowd white, wood brown Dan purplish grey . Harga mampu milik yg ditawarkan . Harga Asal : RM169 💕PROMOSI : RM139SHJ💕 . TAMBAHAN FREE POSTAGE ISTIMEWA UTK 15 YANG TERAWAL 😘 . #telekungcotton #telekungumrah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekungwarna #telekungkanakkanak #telekunglace #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungarafah #telekungsitikhadijah #telekunghadiah #telekungbudak #telekungmurah #telekungsolat #telekungraya #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji #telekungselesa #telekunghantaran #telekung #telekungborong #telekungsulam #telekungexclusive#Tasneemdlacey
telekungselesa Our little pretty baby face @k.h.a.t.h is soo cute and sejuk Mata memandang Kan!🥰 Sis Fleur really2 fall in love with her! Seriously comel sgtttt💓
.
Our new collection #pockitfleurlacey now available! .
Istimewa pockitfleurlacey Ni sebab LIMITED EDITION 💓 Special utk sis solehah semua!
.
#pockitfleurlacey ❤️
.
💮Material breathable Cotton Rayon yang lembut, sejuk Dan Jatuh terletak.
.
💮kemasan LACEY lembut di Muka Dan sekeliling telekung!
.
💮KAIN EXTRA LABUH.
Labuh hadapan telekung : 110 cm
Labuh belakang telekung : 130 cm
Labuh Kain dari pinggang : 130 cm . .
💮Percuma Beg Travel, Kotak Exclusive Dan Freegift special.
Harga? Istimewa untuk sis solehah!
.
Harga Asal : RM129
.
💕PROMOSI : RM109 only utk 50 set pertama! 
Postage RM10 semenanjung/RM15 Sabah Sarawak. .
JOM CLICK LINK ORDER  DI ATAS❤️❤️ #telekungcotton #telekungumrah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekungwarna #telekungkanakkanak #telekunglace #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungarafah #telekungsitikhadijah #telekunghadiah #telekungbudak #telekungmurah #telekungsolat #telekungraya #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji #telekungselesa
Likes: 130
Posted at: 2019-09-16 04:00:09
Our little pretty baby face @k.h.a.t.h is soo cute and sejuk Mata memandang Kan!🥰 Sis Fleur really2 fall in love with her! Seriously comel sgtttt💓 . Our new collection #pockitfleurlacey now available! . Istimewa pockitfleurlacey Ni sebab LIMITED EDITION 💓 Special utk sis solehah semua! . #pockitfleurlacey ❤️ . 💮Material breathable Cotton Rayon yang lembut, sejuk Dan Jatuh terletak. . 💮kemasan LACEY lembut di Muka Dan sekeliling telekung! . 💮KAIN EXTRA LABUH. Labuh hadapan telekung : 110 cm Labuh belakang telekung : 130 cm Labuh Kain dari pinggang : 130 cm . . 💮Percuma Beg Travel, Kotak Exclusive Dan Freegift special. Harga? Istimewa untuk sis solehah! . Harga Asal : RM129 . 💕PROMOSI : RM109 only utk 50 set pertama! Postage RM10 semenanjung/RM15 Sabah Sarawak. . JOM CLICK LINK ORDER DI ATAS❤️❤️ #telekungcotton #telekungumrah #telekungcantik #telekungmurahmalaysia #telekungwarna #telekungkanakkanak #telekunglace #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungarafah #telekungsitikhadijah #telekunghadiah #telekungbudak #telekungmurah #telekungsolat #telekungraya #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji #telekungselesa
telekungselesa Telekung Aishah in black &  white.
.
Cepat-cepat dptkan hrga promo harini. Whatsapp ya.
.
📱0187784681
📱0137702805
.
Jom sambut tahun baru 2017 dgn telekung baru. 😊Mudah2an amal semakin bertambah, solat semakin sempurna, bahagia dunia akhirat.
.
Nak hadiahkan utk mak ke, isteri ke atau adik bradik, kawan-kawan ke tunang pun sesuai, lagi bertambah berkatnya, inshaAllah.
.
#telekungaisyahexclusive #telekungmalaysia #telekungarafah #telekunglycra #telekungcantik #terapiinstagram #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungkita #telekungibadah #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungtravel #telekunglycraviscose #telekungadinda #telekunghantaran #telekungsweet #telekungtravel #rawang #tasikputeri #kluang #uitm #uthm #uitmsegamat #uniselshahalam #uniselbj #telekungcantik #telekungselesa #telekungsweet #telekungnikah #telekungumrah #telekungtravel #telekunghaji #igsokongan
Likes: 102
Posted at: 2016-12-31 03:31:56
Telekung Aishah in black & white. . Cepat-cepat dptkan hrga promo harini. Whatsapp ya. . 📱0187784681 📱0137702805 . Jom sambut tahun baru 2017 dgn telekung baru. 😊Mudah2an amal semakin bertambah, solat semakin sempurna, bahagia dunia akhirat. . Nak hadiahkan utk mak ke, isteri ke atau adik bradik, kawan-kawan ke tunang pun sesuai, lagi bertambah berkatnya, inshaAllah. . #telekungaisyahexclusive #telekungmalaysia #telekungarafah #telekunglycra #telekungcantik #terapiinstagram #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungkita #telekungibadah #telekungmurahmalaysia #telekunghantaran #telekungtravel #telekunglycraviscose #telekungadinda #telekunghantaran #telekungsweet #telekungtravel #rawang #tasikputeri #kluang #uitm #uthm #uitmsegamat #uniselshahalam #uniselbj #telekungcantik #telekungselesa #telekungsweet #telekungnikah #telekungumrah #telekungtravel #telekunghaji #igsokongan
telekungselesa Siapa suka warna ni? ❤❤❤ Yang nak tambah koleksi telekung boleh cuba telekung sulam ni.
.
✅Material Cotton Silk
✅Sejuk
✅Labuh
✅Bahagian muka melekap kemas
✅Tak perlu pakai anak tudung
.
Sangat sesuai untuk:
🎁 Mak atau Mak mertua tersayang
🎁 Diri sendiri
🎁 Adik beradik
🎁 Ipar duai
🎁 Guru
🎁 Bos
🎁 Sahabat
🎁 Wakaf
🎁 Hadiah perkahwinan .
Nak kami bantu? Boleh klik link wasap di bio 😍
.
#telekungnayara 
#telekungcotton
#raya2019
Likes: 527
Posted at: 2019-05-16 23:38:06
Siapa suka warna ni? ❤❤❤ Yang nak tambah koleksi telekung boleh cuba telekung sulam ni. . ✅Material Cotton Silk ✅Sejuk ✅Labuh ✅Bahagian muka melekap kemas ✅Tak perlu pakai anak tudung . Sangat sesuai untuk: 🎁 Mak atau Mak mertua tersayang 🎁 Diri sendiri 🎁 Adik beradik 🎁 Ipar duai 🎁 Guru 🎁 Bos 🎁 Sahabat 🎁 Wakaf 🎁 Hadiah perkahwinan . Nak kami bantu? Boleh klik link wasap di bio 😍 . #telekungnayara #telekungcotton #raya2019
telekungselesa Bismillah,

Royale Premium izin sapa sahabat. Semoga selalu dalam lindungan Allaah ta’ala dan diberikan kesehatan, aamiin.

Menjelang Ramadhan, mari kita berlomba dalam kebaikan. Sahabat yang ingin berbagi dan ingin memberikan hadiah untuk orang2 terkasih, 
Royale Premium hadir dengan mukena abaya tersejuk. Size Tas Mukena yg mungil dan ukuran mukena yg jumbo, dan bahan mukena yang adem, cocok sekali sebagai gift atau souvenir.

Alhamdulillah warna-warna cantiknya yang limited edition masih ada, sahabat.

Aku siap terima orderan ^_^ 
Jazakillahu khoiron

#mukenaparasut#mukenatravelling#traveller#travelling#mukenatersejuk#mukenaadem#mukenacantik#beauty#mukenaterbaru#jualtelekung#mukenapolos#mukenajumbo#telekungsejuk#telekungselesa#teamsyiarroyalepremium#negeriakhirat#ramadhan#ramadhan2020#jelangramadhan#ramadhankareem
Likes: 308
Posted at: 2020-04-08 05:48:19
Bismillah, Royale Premium izin sapa sahabat. Semoga selalu dalam lindungan Allaah ta’ala dan diberikan kesehatan, aamiin. Menjelang Ramadhan, mari kita berlomba dalam kebaikan. Sahabat yang ingin berbagi dan ingin memberikan hadiah untuk orang2 terkasih, Royale Premium hadir dengan mukena abaya tersejuk. Size Tas Mukena yg mungil dan ukuran mukena yg jumbo, dan bahan mukena yang adem, cocok sekali sebagai gift atau souvenir. Alhamdulillah warna-warna cantiknya yang limited edition masih ada, sahabat. Aku siap terima orderan ^_^ Jazakillahu khoiron #mukenaparasut#mukenatravelling#traveller#travelling#mukenatersejuk#mukenaadem#mukenacantik#beauty#mukenaterbaru#jualtelekung#mukenapolos#mukenajumbo#telekungsejuk#telekungselesa#teamsyiarroyalepremium#negeriakhirat#ramadhan#ramadhan2020#jelangramadhan#ramadhankareem
telekungselesa EZ Terquoise💓💓
RM139
WA/DM us direct for order😊

#telekung#eztelekung #telekungonepiece #telekungyemen #telekunghantaran #telekungwarna #telekungjubah #telekungselesa#telekungdewasa#telekungtravel#sayajualtelekung
Likes: 116
Posted at: 2016-11-15 01:03:36
EZ Terquoise💓💓 RM139 WA/DM us direct for order😊 #telekung#eztelekung #telekungonepiece #telekungyemen #telekunghantaran #telekungwarna #telekungjubah #telekungselesa#telekungdewasa#telekungtravel#sayajualtelekung
telekungselesa Telekung Nur Maryam untuk kanak-kanak dari harga rm59 hingga rm79 mengikut saiz

Telekung yang mempunyai renda 4 tone dan sangat cantik.  Ada pelbagai warna pilihan. Saiz dari 1 tahun hingga 12 tahun. Nak sedondon pun boleh untuk ibu dan anak.

Jom wasap 0132226105 untuk tempahan dan pertanyaan 😉
Likes: 122
Posted at: 2019-10-01 07:43:33
Telekung Nur Maryam untuk kanak-kanak dari harga rm59 hingga rm79 mengikut saiz Telekung yang mempunyai renda 4 tone dan sangat cantik. Ada pelbagai warna pilihan. Saiz dari 1 tahun hingga 12 tahun. Nak sedondon pun boleh untuk ibu dan anak. Jom wasap 0132226105 untuk tempahan dan pertanyaan 😉
telekungselesa ❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ .
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 08:07:06
❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa Telekung Jasmine cantikkan ?  Hanya Rm80 sahaja sepasang . . 
Jom dapatkan dengan segera ‼️
.
Nak borong pun boleh yer 📦 .
boleh pilih warna 🔵🔴 .
click link di bio untuk bertanya, nanti sis reply yer ☺️
.
#telekungsitiaishah #telekungjb #telekungmurah #telekungkelantan #telekungkb #telekungborong #telekungcotton #telekungannur #telekungsejuk #telekungselesa #telekungberkualiti
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 06:25:24
Telekung Jasmine cantikkan ? Hanya Rm80 sahaja sepasang . . Jom dapatkan dengan segera ‼️ . Nak borong pun boleh yer 📦 . boleh pilih warna 🔵🔴 . click link di bio untuk bertanya, nanti sis reply yer ☺️ . #telekungsitiaishah #telekungjb #telekungmurah #telekungkelantan #telekungkb #telekungborong #telekungcotton #telekungannur #telekungsejuk #telekungselesa #telekungberkualiti
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Combo
Klasik Signature Aura 2pcs
Normal Price: RM490
Promo Price: RM392
💰SAVE RM98!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 05:59:50
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Combo Klasik Signature Aura 2pcs Normal Price: RM490 Promo Price: RM392 💰SAVE RM98!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Combo
1 Signature Aura (S,M, L)
1 BKCE Pink/Lavender 
Normal Price: RM395
Promo Price: RM316
💰SAVE RM79!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 05:57:55
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Combo 1 Signature Aura (S,M, L) 1 BKCE Pink/Lavender Normal Price: RM395 Promo Price: RM316 💰SAVE RM79!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Combo
Signature Inara LE 2pcs
Normal Price: RM390
Promo Price: RM312
💰SAVE RM78!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 05:56:04
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Combo Signature Inara LE 2pcs Normal Price: RM390 Promo Price: RM312 💰SAVE RM78!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Combo:
1 Signature Inara LE
1 BKCE Pink/Lavender
Normal Price: RM345
Promo Price: RM276
💰SAVE RM69!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 05:53:29
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Combo: 1 Signature Inara LE 1 BKCE Pink/Lavender Normal Price: RM345 Promo Price: RM276 💰SAVE RM69!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Combo
BKCE Pink/Lavender 2pcs
Normal Price: RM300
Promo Price: RM240
💰SAVE RM60!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 05:51:43
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Combo BKCE Pink/Lavender 2pcs Normal Price: RM300 Promo Price: RM240 💰SAVE RM60!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Klasik Signature Aura
Size S, M & L
Normal Price: RM245
Promo Price: RM208
💰SAVE RM37!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 2
Posted at: 2020-05-29 05:48:41
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Klasik Signature Aura Size S, M & L Normal Price: RM245 Promo Price: RM208 💰SAVE RM37!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
C TPO Ufaira Almond 
Free Size
Normal Price: RM231
Promo Price: RM205
💰SAVE RM26!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 6
Posted at: 2020-05-29 05:37:31
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . C TPO Ufaira Almond Free Size Normal Price: RM231 Promo Price: RM205 💰SAVE RM26!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Klasik Signature Kekwa
Size S only
Normal Price: RM238
Promo Price: RM166
💰SAVE RM72!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 2
Posted at: 2020-05-29 05:32:01
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Klasik Signature Kekwa Size S only Normal Price: RM238 Promo Price: RM166 💰SAVE RM72!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Signature Inara LE
Free Size
Normal Price: RM195
Promo Price: RM166
💰SAVE RM29!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 05:29:01
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Signature Inara LE Free Size Normal Price: RM195 Promo Price: RM166 💰SAVE RM29!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
BK Seri Pagi
Free Size
Normal Price: RM146
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 6
Posted at: 2020-05-29 05:27:04
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . BK Seri Pagi Free Size Normal Price: RM146 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
BKCE Pink/Lavender
Free Size
Normal Price: RM150
Promo Price: RM128
💰SAVE RM22!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 05:13:51
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . BKCE Pink/Lavender Free Size Normal Price: RM150 Promo Price: RM128 💰SAVE RM22!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Daania Travel Black (Top only, tak ada kain)
Free Size
Normal Price: RM110
Promo Price: RM99
💰SAVE RM11!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 7
Posted at: 2020-05-29 05:08:27
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Daania Travel Black (Top only, tak ada kain) Free Size Normal Price: RM110 Promo Price: RM99 💰SAVE RM11!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
SK Sejada Mini Amru
Normal Price: RM59
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 05:05:34
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . SK Sejada Mini Amru Normal Price: RM59 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
SK Pouch Bag Patience Maroon
Normal Price: RM16.90
Promo Price: RM12
💰SAVE RM4.90!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 05:02:08
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . SK Pouch Bag Patience Maroon Normal Price: RM16.90 Promo Price: RM12 💰SAVE RM4.90!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
SK Pouch Bag Remind Maroon
Normal Price: RM16.90
Promo Price: RM12
💰SAVE RM4.90!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 05:01:30
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . SK Pouch Bag Remind Maroon Normal Price: RM16.90 Promo Price: RM12 💰SAVE RM4.90!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
SK Totebag Patience Maroon
Normal Price: RM24
Promo Price: RM17
💰SAVE RM7!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 04:58:49
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . SK Totebag Patience Maroon Normal Price: RM24 Promo Price: RM17 💰SAVE RM7!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
SK Tote Bag Remind Grey/Maroon/Black
Normal Price: RM24
Promo Price: RM17
💰SAVE RM7!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 04:57:15
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . SK Tote Bag Remind Grey/Maroon/Black Normal Price: RM24 Promo Price: RM17 💰SAVE RM7!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH
📅 sehingga 31 May 2020
.
Kids Bag Pink/Blue
Normal Price: RM29.90
Promo Price: RM22
💰SAVE RM7.90!!💰
.
Whatsapp:
📲 +6013-2723867
📲 +6013-2723867
Atau klik link di profile ig
.
💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH
✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK
✔️ FREE POSTAGE!
Likes: 8
Posted at: 2020-05-29 04:52:18
PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH 📅 sehingga 31 May 2020 . Kids Bag Pink/Blue Normal Price: RM29.90 Promo Price: RM22 💰SAVE RM7.90!!💰 . Whatsapp: 📲 +6013-2723867 📲 +6013-2723867 Atau klik link di profile ig . 💯 ORIGINAL TELEKUNG SITI KHADIJAH ✔️ PERSONAL SHOPPER VIP TSK ✔️ FREE POSTAGE!
telekungselesa Stay at Home ‼️ Woww inilah set kombo yang Super Jimat dan berbaloi 😍

#OnPromo
✔RM220 (2pasang)
✔Boleh Pilih Warna 
Gilerr #jimatkan kan❓Dengan hanya satu harga, boleh dapat 2pasang telekung 😍 .
GO AND GRAB NOW ❗ SEBAB STOCK SANGAT LIMITED GUYS❗ 🔥🔥🔥
.
LINK WASAP :www.wasap.my/60129355341/Queenaafiyah

#telekungQUEENMAMA
#SITIMURNIraya2020
#TelekungSITIMURNI #Telekung #raya2020 #TelekungViral #VIRAL 
#TelekungTERKINI #Telekungcantik  #TelekungSELESA #TelekungTerbaik
#telekunghantaran #telekungsulam
#telekungsolat #telekungmalaysia
Likes: 7
Posted at: 2020-05-29 04:21:01
Stay at Home ‼️ Woww inilah set kombo yang Super Jimat dan berbaloi 😍 #OnPromo ✔RM220 (2pasang) ✔Boleh Pilih Warna Gilerr #jimatkan kan❓Dengan hanya satu harga, boleh dapat 2pasang telekung 😍 . GO AND GRAB NOW ❗ SEBAB STOCK SANGAT LIMITED GUYS❗ 🔥🔥🔥 . LINK WASAP :www.wasap.my/60129355341/Queenaafiyah #telekungQUEENMAMA #SITIMURNIraya2020 #TelekungSITIMURNI #Telekung #raya2020 #TelekungViral #VIRAL #TelekungTERKINI #Telekungcantik #TelekungSELESA #TelekungTerbaik #telekunghantaran #telekungsulam #telekungsolat #telekungmalaysia
telekungselesa ❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ .
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 04:05:23
❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ .
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 04:05:04
❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ .
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 1
Posted at: 2020-05-29 04:04:21
❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ .
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 04:03:31
❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ .
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 04:03:09
❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ .
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 04:02:45
❤PROMOSI COMBO TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH❤

BKCE LAVENDER & PINK
Normal price:RM150
Sale price:RM128
.
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 04:01:01
❤PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ BKCE LAVENDER & PINK Normal price:RM150 Sale price:RM128 . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH❤

SIGNATURE INARA L.E
Normal price:RM195
Sale price:RM166
.
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 04:00:16
❤PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ SIGNATURE INARA L.E Normal price:RM195 Sale price:RM166 . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH❤

C SIGNATURE KEKWA
Normal price:RM238
Sale price:RM166
.
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 0
Posted at: 2020-05-29 03:59:05
❤PROMOSI TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ C SIGNATURE KEKWA Normal price:RM238 Sale price:RM166 . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa ❤TELEKUNG SITI KHADIJAH❤

BK SERI PAGI
Price:RM146
.
.
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
WA 017.674 2877
.
.
✅ORIGINAL TELEKUNG SK
✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK
✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE

#telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
Likes: 3
Posted at: 2020-05-29 03:57:15
❤TELEKUNG SITI KHADIJAH❤ BK SERI PAGI Price:RM146 . . WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 WA 017.674 2877 . . ✅ORIGINAL TELEKUNG SK ✅OFFICIAL PS VIP TELEKUNG SK ✅FREE CHARGE + FREE POSTAGE #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #sitikhadijah #telekungselesa #telekungmurah #mukenasitikhadijahoriginal #telekungkualalumpur #telekungselangor
telekungselesa 𝗣𝗘𝗥𝗙𝗘𝗖𝗧 𝗦𝗚𝗧 𝗞𝗔𝗧 𝗕𝗔𝗛𝗔𝗚𝗜𝗔𝗡 𝗠𝗨𝗞𝗔❤️
.
telekung nayla kaler ni cantik sgt
.
.
Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 4
Posted at: 2020-05-29 03:46:31
𝗣𝗘𝗥𝗙𝗘𝗖𝗧 𝗦𝗚𝗧 𝗞𝗔𝗧 𝗕𝗔𝗛𝗔𝗚𝗜𝗔𝗡 𝗠𝗨𝗞𝗔❤️ . telekung nayla kaler ni cantik sgt . . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
telekungselesa 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗡𝗜 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗞𝗘𝗚𝗘𝗠𝗔𝗥𝗔𝗡 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗜❤️
.
design simple je tp selesa sgt😘
.
.
Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-29 03:22:29
𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗡𝗜 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗞𝗘𝗚𝗘𝗠𝗔𝗥𝗔𝗡 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗜❤️ . design simple je tp selesa sgt😘 . . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
telekungselesa 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗡𝗔𝗬𝗟𝗔 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗡𝗜 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗜 𝗬𝗚 𝗦𝗨𝗞𝗔 😘
.
Uols sempat grab ke tak hari tu?
.
Stok masih ada tau
.
Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-29 03:15:06
𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗡𝗔𝗬𝗟𝗔 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗡𝗜 𝗥𝗔𝗠𝗔𝗜 𝗬𝗚 𝗦𝗨𝗞𝗔 😘 . Uols sempat grab ke tak hari tu? . Stok masih ada tau . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
telekungselesa Selamat pagi..KHAS UNTUK PEMBERI HADIAH!!! Boleh request kotak hadiah berserta kad ucapan 🥰❤️ #kotakhadiah #giftbox #kaducapan #bawalno1 #bawalmudahbentuk #bawalmurah #bawalplain #bawalprinted #bawal45 #bawal50 #bawalchiffon #bawallovers #bawalcotton #telekungrawdah #telekungselesa #telekungsejuk #innercap
Likes: 2
Posted at: 2020-05-29 01:20:35
telekungselesa Telekung Jasmine cantikkan ?  Hanya Rm80 sahaja sepasang . . 
Jom dapatkan dengan segera ‼️
.
Nak borong pun boleh yer 📦 .
boleh pilih warna 🔵🔴 .
click link di bio untuk bertanya, nanti sis reply yer ☺️
.
#telekungsitiaishah #telekungjb #telekungmurah #telekungkelantan #telekungkb #telekungborong #telekungcotton #telekungannur #telekungsejuk #telekungselesa #telekungberkualiti
Likes: 5
Posted at: 2020-05-28 12:45:08
Telekung Jasmine cantikkan ? Hanya Rm80 sahaja sepasang . . Jom dapatkan dengan segera ‼️ . Nak borong pun boleh yer 📦 . boleh pilih warna 🔵🔴 . click link di bio untuk bertanya, nanti sis reply yer ☺️ . #telekungsitiaishah #telekungjb #telekungmurah #telekungkelantan #telekungkb #telekungborong #telekungcotton #telekungannur #telekungsejuk #telekungselesa #telekungberkualiti
telekungselesa TELEKUNG AMIRALEENA
===============⁣
🌸Material adalah 100% High Quality Polyester Crepe⁣
🌸Sulaman Eksklusif Dilengkapi kain Organza Berkualiti Tinggi di Hujung Telekung⁣
🌸Dryer-Friendly (Telah diuji - kain tidak mudah koyak/ kecut/ berlubang)⁣
🌸Sulaman yang Simple dan Exclusive⁣
🌸Kain Tidak Mudah Renyuk⁣
🌸Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Organza Supaya Tampak Kemas & Cantik⁣
🌸Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat
.
.
RM 60 FREE POSTAGE !

#telekungskmurah #telekungsulamexclusive #Telekungsk #Telekungmurah #telekungsulammurah #telekungsakura #telekungselesa #telekungpuasa #telekungraya #telekungterawih #telekungsulam #telekunghantaran #telekungaleena
Likes: 1
Posted at: 2020-05-28 12:08:33
TELEKUNG AMIRALEENA ===============⁣ 🌸Material adalah 100% High Quality Polyester Crepe⁣ 🌸Sulaman Eksklusif Dilengkapi kain Organza Berkualiti Tinggi di Hujung Telekung⁣ 🌸Dryer-Friendly (Telah diuji - kain tidak mudah koyak/ kecut/ berlubang)⁣ 🌸Sulaman yang Simple dan Exclusive⁣ 🌸Kain Tidak Mudah Renyuk⁣ 🌸Hujung Tali Telekung ini di Jahit Juga Organza Supaya Tampak Kemas & Cantik⁣ 🌸Bahagian Dagu Di Perbuat Kemas Supaya Bahagian Dagu si Pemakai Akan Lebih selesa Semasa Solat . . RM 60 FREE POSTAGE ! #telekungskmurah #telekungsulamexclusive #Telekungsk #Telekungmurah #telekungsulammurah #telekungsakura #telekungselesa #telekungpuasa #telekungraya #telekungterawih #telekungsulam #telekunghantaran #telekungaleena
telekungselesa Sweet Lurve in white😍
.
.
.
#telekung#lurvetelekung#telekunglurve#telekunghantaranNo1Malaysia#telekunghantaran#telekungexclusive#telekungsatin#telekungsejuk#telekungmewah#telekungmalaysia#telekungsingapore#telekungbrunei#telekungindonesia#telekungarabsaudi#telekunglace#telekungselesa#telekungdatin#telekungsolat#telekungumrah#telekungumrahhaji
Likes: 54
Posted at: 2020-05-28 11:58:43
Sweet Lurve in white😍 . . . #telekung#lurvetelekung#telekunglurve#telekunghantaranNo1Malaysia#telekunghantaran#telekungexclusive#telekungsatin#telekungsejuk#telekungmewah#telekungmalaysia#telekungsingapore#telekungbrunei#telekungindonesia#telekungarabsaudi#telekunglace#telekungselesa#telekungdatin#telekungsolat#telekungumrah#telekungumrahhaji
telekungselesa Alhamdulillah customer da received telekung🥰 Thank you beli nanti repeat order lagi ya😍
Jom grab telekung cotton kain dijamin sejuk,selesa+lawa❤
#telekungcotton #telekungcantik #telekungcantikmurah #telekungselesa
Likes: 2
Posted at: 2020-05-28 11:33:17
Alhamdulillah customer da received telekung🥰 Thank you beli nanti repeat order lagi ya😍 Jom grab telekung cotton kain dijamin sejuk,selesa+lawa❤ #telekungcotton #telekungcantik #telekungcantikmurah #telekungselesa
telekungselesa OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . .
LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓
.
El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :)
.
#elzahraatelekung
.
🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓
🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️.
.
Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️
.
#decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
Likes: 1
Posted at: 2020-05-28 06:17:43
OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . . LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓 . El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :) . #elzahraatelekung . 🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓 🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️. . Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️ . #decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
telekungselesa OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . .
LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓
.
El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :)
.
#elzahraatelekung
.
🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓
🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️.
.
Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️
.
#decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
Likes: 3
Posted at: 2020-05-28 06:17:27
OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . . LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓 . El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :) . #elzahraatelekung . 🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓 🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️. . Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️ . #decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
telekungselesa OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . .
LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓
.
El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :)
.
#elzahraatelekung
.
🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓
🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️.
.
Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️
.
#decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
Likes: 1
Posted at: 2020-05-28 06:16:22
OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . . LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓 . El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :) . #elzahraatelekung . 🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓 🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️. . Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️ . #decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
telekungselesa OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . .
LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓
.
El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :)
.
#elzahraatelekung
.
🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓
🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️.
.
Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️
.
#decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
Likes: 1
Posted at: 2020-05-28 06:14:58
OPEN PREORDER BOOKING ELZAHRAA SERENDAH RM50 ONLY💓 . . LIMITED SLOT AVAILABLE 💓 💓 . El-zahraa by dfleur. Zahraa, sempena gelaran puteri Rasulullah yang sangat menginspirasikan. Susuk tubuh yg sangat berani, pemurah, berkepimpinan dan hebat ! Semoga si pemakainya juga dapat menjadikan Fatimah Azzahra sebagai sumber inspirasi. :) . #elzahraatelekung . 🌼 Material special cotton jepun lembut, dihiasi lace sekeliling telekung Dan muka💓 🌼 Dilengkali BEG SEJADAH - 💯 jaminan solat anytime anywhere ❤️. . Normal price rm169, now promo 40 pax only RM139 +free pos semenanjung! + FREE KOTAK EXCLUSIVE+WISH CARD+FREE POS SEMENANJUNG ❤️ . #decoloretelekung #dfleurbasick#dfleurseriestelekung #telekungdewasa #telekunglycra #telekunghaji#telekungselesa #telekungsolat #telekungraya#telekungdewasarm50
telekungselesa Assalamualaikum semua! Okay harini sis nak bagitau yang Tudung Bawal Nawra masih lagi on sale‼️😱 So siapa yang nak tudung bawal labuh nii meh dm sis cepat cepat‼️Tak lupa jugak untuk yang memakai purdah, kita ada jual tudung bawal set purdah‼️Kain dia memang sedap, tak jarang dan awning dia terbentuk cantik je. Setiap pembelian kita akan bagi free gift brooch dan free postage‼️😍 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
Likes: 0
Posted at: 2020-05-28 06:02:16
Assalamualaikum semua! Okay harini sis nak bagitau yang Tudung Bawal Nawra masih lagi on sale‼️😱 So siapa yang nak tudung bawal labuh nii meh dm sis cepat cepat‼️Tak lupa jugak untuk yang memakai purdah, kita ada jual tudung bawal set purdah‼️Kain dia memang sedap, tak jarang dan awning dia terbentuk cantik je. Setiap pembelian kita akan bagi free gift brooch dan free postage‼️😍 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
telekungselesa Assalamualaikum semua! Okay harini sis nak bagitau yang Tudung Bawal Nawra masih lagi on sale‼️😱 So siapa yang nak tudung bawal labuh nii meh dm sis cepat cepat‼️Tak lupa jugak untuk yang memakai purdah, kita ada jual tudung bawal set purdah‼️Kain dia memang sedap, tak jarang dan awning dia terbentuk cantik je. Setiap pembelian kita akan bagi free gift brooch dan free postage‼️😍 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
Likes: 4
Posted at: 2020-05-28 06:01:55
Assalamualaikum semua! Okay harini sis nak bagitau yang Tudung Bawal Nawra masih lagi on sale‼️😱 So siapa yang nak tudung bawal labuh nii meh dm sis cepat cepat‼️Tak lupa jugak untuk yang memakai purdah, kita ada jual tudung bawal set purdah‼️Kain dia memang sedap, tak jarang dan awning dia terbentuk cantik je. Setiap pembelian kita akan bagi free gift brooch dan free postage‼️😍 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
telekungselesa Assalamualaikum semua! Okay harini sis nak bagitau yang Tudung Bawal Nawra masih lagi on sale‼️😱 So siapa yang nak tudung bawal labuh nii meh dm sis cepat cepat‼️Tak lupa jugak untuk yang memakai purdah, kita ada jual tudung bawal set purdah‼️Kain dia memang sedap, tak jarang dan awning dia terbentuk cantik je. Setiap pembelian kita akan bagi free gift brooch dan free postage‼️😍 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
Likes: 0
Posted at: 2020-05-28 06:01:36
Assalamualaikum semua! Okay harini sis nak bagitau yang Tudung Bawal Nawra masih lagi on sale‼️😱 So siapa yang nak tudung bawal labuh nii meh dm sis cepat cepat‼️Tak lupa jugak untuk yang memakai purdah, kita ada jual tudung bawal set purdah‼️Kain dia memang sedap, tak jarang dan awning dia terbentuk cantik je. Setiap pembelian kita akan bagi free gift brooch dan free postage‼️😍 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
telekungselesa Siapa yg tercari2 apa nak bagi dekat bakal isteri untuk dijadikan hantaran,nak bagi bakal mertua ke,isteri anda,ipar duai anda ke sesuai sangat bagi telekung cotton sulam bunga sakura ni latest design ❤🌷🎊 💥💥READY STOCK!!!💥💥 Material cotton
Sulam bunga sakura
Mempunya 2 lapisan di bahagian dalam sehingga paras bawah dada
Mempunyai pelaras pada bahagian tali di kepala. Jadi tak perlu ikat. Easy to wear.

RM90 sahaja🌷

#telekung #telekungsulam #telekungsulambunga #telekungsulambungasakura #sulamsakura #telekungsakura #telekungcotton #telekungcantik #telekungmurah #telekungselesa
Likes: 8
Posted at: 2020-05-28 02:53:12
Siapa yg tercari2 apa nak bagi dekat bakal isteri untuk dijadikan hantaran,nak bagi bakal mertua ke,isteri anda,ipar duai anda ke sesuai sangat bagi telekung cotton sulam bunga sakura ni latest design ❤🌷🎊 💥💥READY STOCK!!!💥💥 Material cotton Sulam bunga sakura Mempunya 2 lapisan di bahagian dalam sehingga paras bawah dada Mempunyai pelaras pada bahagian tali di kepala. Jadi tak perlu ikat. Easy to wear. RM90 sahaja🌷 #telekung #telekungsulam #telekungsulambunga #telekungsulambungasakura #sulamsakura #telekungsakura #telekungcotton #telekungcantik #telekungmurah #telekungselesa
telekungselesa Telekung Jasmine cantikkan ?  Hanya Rm80 sahaja sepasang . . 
Jom dapatkan dengan segera ‼️
.
Nak borong pun boleh yer 📦 .
boleh pilih warna 🔵🔴 .
click link di bio untuk bertanya, nanti sis reply yer ☺️
.
#telekungsitiaishah #telekungjb #telekungmurah #telekungkelantan #telekungkb #telekungborong #telekungcotton #telekungannur #telekungsejuk #telekungselesa #telekungberkualiti
Likes: 3
Posted at: 2020-05-28 01:13:21
Telekung Jasmine cantikkan ? Hanya Rm80 sahaja sepasang . . Jom dapatkan dengan segera ‼️ . Nak borong pun boleh yer 📦 . boleh pilih warna 🔵🔴 . click link di bio untuk bertanya, nanti sis reply yer ☺️ . #telekungsitiaishah #telekungjb #telekungmurah #telekungkelantan #telekungkb #telekungborong #telekungcotton #telekungannur #telekungsejuk #telekungselesa #telekungberkualiti
telekungselesa Alhamdulillah, sudah sebulan kita berpuasa, dan hari raya aidil fitri sudahpun tiba♥️Di kesempatan ini Qila'S Collection ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR dan BATIN buat semua.

Walaupun Raya tahun ni berbeza dari tahun yang sebelumnya, kita tetap bersyukur sebab ahli keluarga kita dijauhkan dari wabak #covıd19 ini. Kita masih lagi tengah berjuang jadinya #staysafe dan #stayhome #kitajagakita juga ya.

Raya raya juga FACE MASK dengan HAND SENITIZER jangan lupa dan kerap cuci tangan okeyh!! SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI.
🎊🎊🎊 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
Likes: 3
Posted at: 2020-05-27 10:39:38
Alhamdulillah, sudah sebulan kita berpuasa, dan hari raya aidil fitri sudahpun tiba♥️Di kesempatan ini Qila'S Collection ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI MAAF ZAHIR dan BATIN buat semua. Walaupun Raya tahun ni berbeza dari tahun yang sebelumnya, kita tetap bersyukur sebab ahli keluarga kita dijauhkan dari wabak #covıd19 ini. Kita masih lagi tengah berjuang jadinya #staysafe dan #stayhome #kitajagakita juga ya. Raya raya juga FACE MASK dengan HAND SENITIZER jangan lupa dan kerap cuci tangan okeyh!! SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI. 🎊🎊🎊 #qilashijab #tudung #tudungmurah #hijab #telekungmurah #telekung #purdah #purdahmurah #purdah diamond #telekungplain #telekungbercorak #telekungselesa #telekungberlengan #telekungbudak #telekungbudakmurah #telekungmalaysia #purdahmalaysia #tudungmalaysia #tudungbawallabuh #tudungbidang50
telekungselesa Amiraleena Real Pic, cantikkan bila tengok depan mata? 😍 Jomlah grab, hadiahkan untuk diri sendiri, anak perempuan, ataupun ibu 😁 Kalau buat untuk hantaran pun cantik, kerana hujungnya ada lace yang cantik tu 😍😍
.
Material kain sejuk dan selesa
.
RM159
#TelekungAleena #telekungibadah #telekungraya #telekunghantaran #telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungselesa
Likes: 5
Posted at: 2020-05-27 07:59:39
Amiraleena Real Pic, cantikkan bila tengok depan mata? 😍 Jomlah grab, hadiahkan untuk diri sendiri, anak perempuan, ataupun ibu 😁 Kalau buat untuk hantaran pun cantik, kerana hujungnya ada lace yang cantik tu 😍😍 . Material kain sejuk dan selesa . RM159 #TelekungAleena #telekungibadah #telekungraya #telekunghantaran #telekungcantik #telekungumrahhaji #telekungselesa
telekungselesa Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni??
✓Telekung ready stock
✓Free postage
✓Fast delivery
✓Fast response
✓Free gift
✓High quality
✓Harga berpatutan.

Klik #feedback0105815338  for more real feedbacks😊
Likes: 5
Posted at: 2020-05-27 05:34:30
Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni?? ✓Telekung ready stock ✓Free postage ✓Fast delivery ✓Fast response ✓Free gift ✓High quality ✓Harga berpatutan. Klik #feedback0105815338  for more real feedbacks😊
telekungselesa Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni??
✓Telekung ready stock
✓Free postage
✓Fast delivery
✓Fast response
✓Free gift
✓High quality
✓Harga berpatutan.

Klik #feedback0105815338  for more real feedbacks😊
Likes: 4
Posted at: 2020-05-27 05:34:21
Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni?? ✓Telekung ready stock ✓Free postage ✓Fast delivery ✓Fast response ✓Free gift ✓High quality ✓Harga berpatutan. Klik #feedback0105815338  for more real feedbacks😊
telekungselesa Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni??
✓Telekung ready stock
✓Free postage
✓Fast delivery
✓Fast response
✓Free gift
✓High quality
✓Harga berpatutan.

Klik #feedback0105815338  for more real feedbacks😊
Likes: 5
Posted at: 2020-05-27 05:34:11
Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni?? ✓Telekung ready stock ✓Free postage ✓Fast delivery ✓Fast response ✓Free gift ✓High quality ✓Harga berpatutan. Klik #feedback0105815338  for more real feedbacks😊
telekungselesa Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni??
✓Telekung ready stock
✓Free postage
✓Fast delivery
✓Fast response
✓Free gift
✓High quality
✓Harga berpatutan

Klik #feedback0105815338 for more real feedbacks😊
Likes: 11
Posted at: 2020-05-27 05:19:30
Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni?? ✓Telekung ready stock ✓Free postage ✓Fast delivery ✓Fast response ✓Free gift ✓High quality ✓Harga berpatutan Klik #feedback0105815338 for more real feedbacks😊
telekungselesa Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni??
✓Telekung ready stock
✓Free postage
✓Fast delivery
✓Fast response
✓Free gift
✓High quality
✓Harga berpatutan

Klik #feedback0105815338 for more real feedbacks😊
Likes: 9
Posted at: 2020-05-27 05:19:16
Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni?? ✓Telekung ready stock ✓Free postage ✓Fast delivery ✓Fast response ✓Free gift ✓High quality ✓Harga berpatutan Klik #feedback0105815338 for more real feedbacks😊
telekungselesa Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni??
✓Telekung ready stock
✓Free postage
✓Fast delivery
✓Fast response
✓Free gift
✓High quality
✓Harga berpatutan

Klik #feedback0105815338 for more real feedbacks😊
Likes: 10
Posted at: 2020-05-27 05:19:04
Kenapa perlu beli telekung dari IGshop ni?? ✓Telekung ready stock ✓Free postage ✓Fast delivery ✓Fast response ✓Free gift ✓High quality ✓Harga berpatutan Klik #feedback0105815338 for more real feedbacks😊
telekungselesa Keistimewaan ada telekung travel sendiri ❤️ .
.
1. Mudah & selesa solat terutama ketika travel, ulang alik kerja, attend seminar, outstation, jalan2 
2. Telekung yg ringan & compact mudah untuk di bawa ke mana2. Nak standby dalam kereta boleh, nak bawak dlm handbag pun boleh
3. Elakkan solat last minute, biasanya kalau terpaksa berkongsi telekung di surau awam. If ramai orang lagi la nak kena tunggu.
.
Boleh klik link wasap di bio untuk kami bantu 🌹🌷
.
#sharingbynayara 
#testimoninayara 
#telekungtravelselesa
Likes: 7
Posted at: 2020-05-27 05:13:18
Keistimewaan ada telekung travel sendiri ❤️ . . 1. Mudah & selesa solat terutama ketika travel, ulang alik kerja, attend seminar, outstation, jalan2 2. Telekung yg ringan & compact mudah untuk di bawa ke mana2. Nak standby dalam kereta boleh, nak bawak dlm handbag pun boleh 3. Elakkan solat last minute, biasanya kalau terpaksa berkongsi telekung di surau awam. If ramai orang lagi la nak kena tunggu. . Boleh klik link wasap di bio untuk kami bantu 🌹🌷 . #sharingbynayara #testimoninayara #telekungtravelselesa
telekungselesa 𝗠𝗔𝗧𝗘𝗥𝗜𝗔𝗟 𝗕𝗘𝗦𝗧 𝗠𝗖𝗠 𝗡𝗜 𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗥𝗠 𝟭𝟭𝟬 𝗝𝗘𝗥
. 
Jimat smp RM29 tau
.
.
Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 1
Posted at: 2020-05-15 04:57:07
𝗠𝗔𝗧𝗘𝗥𝗜𝗔𝗟 𝗕𝗘𝗦𝗧 𝗠𝗖𝗠 𝗡𝗜 𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗥𝗠 𝟭𝟭𝟬 𝗝𝗘𝗥 . Jimat smp RM29 tau . . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
telekungselesa 𝗖𝗔𝗡𝗧𝗜𝗞 𝗞𝗔𝗡 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗡𝗜, 𝗨𝗢𝗟𝗦❤️
.
Sepasang cuma RM 110 shj tau sempena sale peghabih stok
.
Stok sgt la terhad.
.
.

Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 3
Posted at: 2020-05-15 04:54:17
𝗖𝗔𝗡𝗧𝗜𝗞 𝗞𝗔𝗡 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗡𝗜, 𝗨𝗢𝗟𝗦❤️ . Sepasang cuma RM 110 shj tau sempena sale peghabih stok . Stok sgt la terhad. . . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
telekungselesa 𝗥𝗨𝗚𝗜 𝗦𝗜𝗔𝗣𝗔 𝗧𝗔𝗞 𝗚𝗥𝗔𝗕 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗠
❤️
.
Skrang cuma RM 110 shj tau. JIMAT RM 29🎉
.
.
Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-15 04:51:05
𝗥𝗨𝗚𝗜 𝗦𝗜𝗔𝗣𝗔 𝗧𝗔𝗞 𝗚𝗥𝗔𝗕 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗠 ❤️ . Skrang cuma RM 110 shj tau. JIMAT RM 29🎉 . . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
telekungselesa SALE PEGHABIH STOK CUMA RM 110 SAHAJA❤️
.
Stok sgt la terhad. Siapa cepat dia dpt naaaa
.
.
Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 1
Posted at: 2020-05-13 04:56:13
SALE PEGHABIH STOK CUMA RM 110 SAHAJA❤️ . Stok sgt la terhad. Siapa cepat dia dpt naaaa . . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
telekungselesa 𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗠 𝗖𝗨𝗠𝗔
 𝗥𝗠 𝟭𝟭𝟬 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗣𝗢𝗦𝗧 𝗞𝗘 𝗦𝗘𝗠𝗘𝗡𝗔𝗡𝗝𝗨𝗡𝗚. 𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗥𝗠𝟮𝟵❤️
.
Stok sgt la terhad. Jom grab laju-laju
.
.
Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣
☎️0133571432⁣- Wanie

#telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa  #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik  #telekungsejuk  #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel  #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha  #islamituindah #islamitumudah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-13 04:53:20
𝗧𝗘𝗟𝗘𝗞𝗨𝗡𝗚 𝗗𝗘𝗡𝗜𝗠 𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗥𝗠 𝟭𝟭𝟬 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗣𝗢𝗦𝗧 𝗞𝗘 𝗦𝗘𝗠𝗘𝗡𝗔𝗡𝗝𝗨𝗡𝗚. 𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗥𝗠𝟮𝟵❤️ . Stok sgt la terhad. Jom grab laju-laju . . Wassap no dibawah atau tekan link di bio kami🌹⁣ ☎️0133571432⁣- Wanie #telekung #telekungcomfy #telekungcantik #telekungsimple #telekunganak #telekungterawih #telekungselesa #syukurselalu #mirafilzah #igmalaysia #igshopmalaysia #telekungsolat #telekungcantik #telekungsejuk #telekungmurah #telekungkalista #telekungcottonmurah #telekungbudakcomel #telekungcomel #telekungwarna #telekunghadiah #telekunghantaran #telekungdewasa #telekungmalaysia #telekungtravel #telekungumrah #wanitamuslimah #wanitasaleha #islamituindah #islamitumudah
Voticle Trending & Popular Articles
Bed sheets and pillow covers are both terms that are spoken simultaneously. Buy double bed sheets online with modern decorative pillow covers. There is availability of many cotton bed sheets online; you have to choose the best ones for all your...
What is a mortgage? A mortgage loan otherwise known as mortgage is the conditional conveyance of real property as security for the repayment of a loan. It is some sort of collateral security in terms of real estate put up by the borrower (aka...
South Asia was named by the World Bank as the world’s fastest growing region, with total economic growth projected at 7.4% for 2016. The expansion of India in the region is a primary factor contributing to this projection. Countries such as...
Business is always about utilising the best out of the available resources and keep on moving ahead. This is for each business, whether it is a large organisation, midsized company or a start-up which has recently ventured out and trying to...

What is the meaning/definition of the letters in telekungselesa?

Meaning of telekungselesa by its letters

telekungselesa acronym or abbreviation means:

T: Meaning of T in telekungselesa. The letter T is indistinguishable numerically to the number 2 and compares to a development. A man with T as the initially starting is typically an anxious individual who is taking a gander at profound inquiries frequently replies. Contrarily, T can be excessively passionate, ambivalent, and regularly effectively influenced by the conclusions of others. T is a vertical strand at the best through a flat strand crossed. With the best mid-adjusted strand through the vertical strand, T demonstrates adjust and strength in its way. It is likewise to repudiate and rationally. With the upper strand anticipated through the lower strand, T is extremely eager, yet in addition to others as agreeable as others lay on its even best. This makes T benevolent, helpful, ladylike and loyal. It additionally demonstrates a high level of liberality and radicalism. That I was dating with classmates when I had time. I thank the organization of other parties. Normal non-creative ability your best skill. And make good use of wealth and respect. Anxious, fearful and bleeding, seeking companionship. Changing the environment regularly makes the difference. Dream and have fun helping strange with new attempts. Focus on a real theme, especially in the story. Obscene with low reduction of fatigue. A serious criticism does not meet the magical interests. A great imitator, which requires Ventorsom individuals around.

You are very resentful, above all, You are a companion that leads a package. Music, sensitive lights and emotional music excite you. You d is imagining and tends to fall into everything through love. At the point of worship, you are emotional, hopeful, gentle and highly changeable. I appreciated your mobile colleges and emotions, Teitelated, and Brod. You make fun of it. You can make your contacts fit your fantasies, all in your own head.

E: Meaning of E in telekungselesa. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

L: Meaning of L in telekungselesa. L is indistinguishable numerically to the number 3 and stands for imagination, correspondence and activity. A man with the underlying L is sympathetic, balanced and cordial. Contrarily, they can be to some degree clumsy. The letter has a level base and a vertically broadening part that juts into the sky. L is trying, charging, precise, consistent and convincing. Its level base on the earth indicates want for natural things accordingly L materialistics and is dynamic. L is adaptable, effective, open, understanding and savage.

K: Meaning of K in telekungselesa. You have chance to try new things. Love for the country builds security. The strong desire for autonomy should not be taken to the extreme. The control of the desire for power has also been overcome. The senses of a decent head, interference can weaken the position. Caution and peas are necessary to consider life.

You are hidden, independent and humble. You are very hot, excited and enthusiastic, but do not let this. Only in comfortable protection is this part of your temperament detecting itself. When you come down to fasting and dirty, you are a specialist. You know all the little hidden strategies, can support any part or any conversion, consider your life an important passion. No doubt about it. You have the grace to sit down for the right person to mark along. K is indistinguishable numerically to number 2 and speaks to a man who goes to the best. With K as the starting, you should search for adjust and concordance in all that you do. Individuals with K as the first are solid and persuasive. Contrarily, Ks can be disappointed with life and frequently take their disappointment on others. K as N is another letter, which remains on two stable columns with right arm at a slant here and there. It would appear that an indication of a posture. It demonstrates an enchanting identity, his receptiveness indicates resistance, his is prepared to help. K is likewise enthusiastic and situated culture.

U: Meaning of U in telekungselesa. The letter U is the last obvious vowel in the letters in order and what might as well be called the number 3. The U individual is exceptionally fortunate in each regard. Contrarily, individuals with the first U can be childish, avaricious and hesitant. Letter U, if upset resembles that of the letter N in lowercase letters. It's winds up distending innovativeness to demonstrate vision, ability and brilliant feelings of dread. It is open to things that fall into his abode. It is minding and humane to individuals who encounter disappointments or disaster. You are working hard to exceed expectations in your field and difficulties. Have an exceptional pride in the achievements, which are necessary. Family and pride and satisfaction at home, give them consideration. Jactar of achievement closes in disappointment. Stay away from profane words, and have no place in your life. Lack of consideration can hinder. Support another and imagine how life changes. Charit and solvency brings surprising satisfaction and reward related to money. By adhering to the rules, they bring recognition. Be careful with Igomania, it can be your defeat. Trust brings respect and qualification. Bias and enthusiasm can destroy you. Flexibility and imagination discover the place in staggered efforts. Keep a strategic distance from the distortion, keeping it to reality. Reasonable stay for family, business, and social life. A FOSPODGET, led to the extreme: Strange.

You are interested and optimistic when you are in love. At this time, when I was not in affection, I was impressed with worship, constantly looking for someone to worship. You have to consider that feelings are a test. You are entangled and you need experience, enthusiasm and opportunity. He is negotiating potential contacts. I would like to thank you and I would appreciate seeing your colleague look great. Your sex drive is solid and you want instant satisfaction. Your walkers will put your joys.

N: Meaning of N in telekungselesa. Achievement comes to you effectively, physical comfort and wealth matter more than others. Most of the unfortunate freedom and grief is their disappearance.With respect to religion it brings true serenity.Make yourself away from the risk,


You can be very emotional, linked to the splendor of love. Having a partner is fundamental for you.You are free in your eyes of affection and will take risks, try new ones sexual encounters and accomplices, give it all in great taste.Minds turn to you.You should feel that your partner is mentally strengthening, otherwise you will think it is difficult to support the relationship.You need to appreciate, Nestling, Wenning and eating to give yourself. You have a chance to work, but you usually have to break up. Most of the opponent's uncertainty is so terrible, no one but you can go. Defeat the innate feelings of independent fear of someone else's improvement and the ability to sleep. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come. Rushing nature can lead to real annoyance. Conquer the trend to wonder and Crabens, have many companions and flourish. Q can not be overcomeTestables that still exist, and hesitate without hesitation. It may seem irreproachable, humble and painful, but we recognize that appearances can lie. As for sex, you are free of anything from a talented specialist. You can without much stretch go to the extreme however, run the range of enthusiasm for tiredness with full thought of sex. You can be very indebted to your colleague, looking for impeccable each one of you. It is difficult to find someone who can meet your measurements. You have trouble communicating with your emotions and getting into action.

G: Meaning of G in telekungselesa. You have great ways for individuals to review.His hatred exacerbates the people around you.Exercise the necessary isolation, external exercises are useful. Do not worry yourself hurting yourself the most. Everyone builds exercises with respect to originality. They are. Excess money is devastating. Reason helps you through the harsh conditions.
You are picky, looking for defects within yourself and your loved one. You interact with a musician who is the equivalent of a scientist or mainstream, and one who can update your situation. You excite and know how to reach the peak of sensory agitation, as you work carefully. You may be surprisingly sexually dynamic, that is, the point at which you can discover the time. Your duties and duties exceed everything else. You may have trouble getting openly close to your love, but there is no near nuisance being sexual. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

S: Meaning of S in telekungselesa. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

A: Meaning of A in telekungselesa. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

What does telekungselesa mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation telekungselesa. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the telekungselesa acronym.

Astrological Analysis and meaning of telekungselesa

telekungselesa has a life path of 3. telekungselesa means: With a fortunate life way of 3, the arrangement of numbers (3, 12/3, 21/3, 30/3) are your character numbers. 3 Positive highlights: Self-articulation from multiple points of view, verbalization, motivation and sharp creative ability, imaginative endowments, exact impressions and bits of knowledge, endless confidence, cheerful and deep rooted, getting a charge out of life full. 3 Negative highlights: Appropriated energies, embellishment, incomplete ventures, absence of bearing, grumpiness, egocentrism. Number Three is an informative, amicable, and active vibrations. Well disposed, positive and hopeful, appreciate three lives and have a decent comical inclination. Orchestrated by Jupiter. Catchphrases: bright, neighborly, positive, courageous, self-articulation. At the point when communicated adversely: indulgent, scattered, shallow. As darlings: number three are fun, fiery and prepared to explore. These darlings require space and contact with others to feel content. On the off chance that they feel choked, they will be miserable and fretful. Enable opportunity to associate and stimulate their energies, they are energizing and glad darlings. Number 3 resounds with the vitality of positive thinking and satisfaction, motivation and inventiveness, dialect and correspondence, great taste, creative ability and knowledge, friendliness and society, graciousness, goodness and sympathy. No. 3 is additionally the specialty of diversion, vitality, development, extension and the standards of height, immediacy, secured open, amalgamation, the groups of three, paradise Man - Erd, past-introduce future, soul discourse activity demonstrates love through innovative creative energy , Total, accomplishment, consolation, support, ability and aptitudes, culture, soul, a carefree and fun, opportunity, look, enterprise, flood, brightness, free frame, be overcome, non-fierce, open stage, musicality, energy, Surprise, affectability, self-articulation, consideration and eagerness, youth, enlivenment mystic capacity, showed and indication. Number 3 reverberates with the energies of the Ascended Masters and demonstrates that the Ascended Masters are around you when requested help. The Ascended Master will concentrate on the heavenly start and help other people to show and show your wants. They enable you to discover peace, lucidity and love inside. The Bible significance of twelve communicates God's energy and expert, bringing about flawlessness, imaginative capacities and fulfillment. Twelve as an image of infinite request. Twelve is noteworthy in our day by day life. It is reflected in the quantity of months in a year, hours on a watch the individuals from a run of the mill legal jury. Twelve stars were decided for the EU hail in view of its significance of flawlessness. The Bible significance of twelve is that it implies confidence, adore. This can be found in the Twelve Apostles, two clans of Israel, twelve stars, twelve clans of Israel. The number twelve is likewise extremely given in the book of Revelation as to the twelve doors, twelve blessed messengers. From the time arrangement, twelve speaks to a finished cycle and recovery an energy of experience demonstrates growing overwhelmingly. Twenty-one means amicability and speaks to the union of the Trinity. Scriptural, twenty-one symbolizes defiance to God and focuses to another level and insubordination to God. As per Claude of Saint Matin, number twenty-one shows devastation and reestablishment. Identity: Twenty ones are brazen and enthusiastic. Have an incredible potential test and are exceptionally diagnostic to overcome in basic leadership. They are alluring, straightforward and amiable and urge correspondence to enhance understanding. With route 3, their numbers are (3, 12/3, 21, / 3). Track 3 shows that you have a strong sense of creativity and wonderful communication skills. His performance for most things comes through his witty expression. True talent 3 has an extraordinary ability to innovate, usually in the verbal area, writing, speaking, acting, or in similar circumstances. They are great artists in the world, and their brilliance shines with a very optimistic attitude. The positive side of this track emphasizes harmony, beauty and pleasure. Your talents to share with the world of invention. Acquisition and creative expression ability is the highest level of performance for this type of life, live the third live track 3 live to the limit, often without having to worry too much about tomorrow. They are not very good with money because there is no general concern about prudent spending. You spend it when you have it and not when you do not 3 is like communicating with people. Features 3 are warmth, kindness, good conversation, social and open. Good speaker, both from the standpoint of being a joy to hear, but more importantly, those who have to listen to the ability of others. So, 3 life cycles people are always adding welcome to any social situation and always know how others feel at home. Their approaches to life tend to be very positive. His sight is almost sunny, secure and open-hearted. They are happy and often have a well-informed inspiration and need to motivate and encourage others, and there is no glamorous side even in the way of life 3 so to speak. This is a surprise for those who think they know each other well. 3 is indeed a very delicate spirit. In the event of an injury, you can easily pull on the silent husk quiet for long periods. However, with many setbacks occurring in life, you easily recover again for more. It is usually easy for you to deal with problems as it is free, and the lack of problems can lead to long periods of slow decline. You are very sensitive to the feelings, emotions and aspirations of others, in romance, 3 is a passionate and faithful lover. Emotional experiences of all types profoundly affect 3S in general and can take the form of drama in some cases. Emotional links with 3s can sometimes be a challenge for your partner or friends. As with most problems in life for life, balance 3 in relationships is difficult to achieve. The test with the great way of life is 3 in managing the ups and downs of life. They are not very suitable in an environment that requires a routine or when placed under a dominant person. Sometimes it is slow, because they are contemplative thoughts struggling to satisfy enough people. This can sometimes be a frustrating problem when working with or between them. For some being on the down side of this track the life, 3s live with the joy of being impressed and impressed. They can treat life in a trivial and sometimes superficial way. It is possible to dispel their skills and express little concern. 3 can be a mystery, can be in a bad mood for no apparent reason and tend to withdraw. Escape with 3 ways of life is not uncommon, and it is very difficult to stay in a place or position where you are bold and enjoy enjoying life. They hate being critical to avoid negative energies, and may be impatient, intolerant or overly optimistic.

More meanings / definitions of telekungselesa or words, sentences containing telekungselesa?

Name Meaning of telekungselesa

ayuswtie schneider_niko aleksandraniespielak pkssumbar macarenarodriguezbc addictinktattoo3 dogma_club_official outlawbbqspokane paroki_batu cctv_sirukam_oyii beyondthelimitsoff quranindonesiaapp mimbre_almendra petrol_py toe666knife autonomieaba schmalec_ logikaparty iamyungkamz murielbrodoloni he_cankayaocal deendaari __comfy missbaweldancipit jaxthewildlifevet tapnradio merchantmodern mblanc2902 savethechildfoundation braveheart_404 keytoyoga tiffanylonsdale 21stcenturyheraldry rapscal storyofspartacus vazz saskya tonna77 rough_out valleyheadturners dylanjones7 _sweet_shanu chrysler_king300 igorboev albaequipment inquisited vapormania camontesiao streetstylelounge locobeauty


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.