FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

syukur instagram hashtags, hashtags meanings syukur images, #syukur tag pics

syukur
syukur
syukur Aamiin... Salam Jumaat semua.... .
#alhamdulillah #syukur #syukuralhamdulillah #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #semogamurahrezeki #tv3malaysia #tvalhijrah #sinarkongsi #zayanshare #sinarfm
Likes: 225
Posted at: 2020-02-13 23:43:52
syukur Miss this moment ❤😘
1 February 2020 😁 *Syukur dapat mencium Hajarul Aswad 🕋🕌
Masyaallah moment yg x dapat dilupakan 
Berempit dgn manusia masyaallah 
#umrah2020 #umrah #kaabah🕋 #kaaba #kiblat #mekkah #allahuakbar #allahﷻ #travel #syukur #syukurselalu #alhamdulillahforeverything❤️ #alhamdulillah #thankyou #muslim #islam #masjidilharam #tawaf #zamzamtower #zamzamtowerclock
Likes: 3969
Posted at: 2020-02-07 09:29:13
Miss this moment ❤😘 1 February 2020 😁 *Syukur dapat mencium Hajarul Aswad 🕋🕌 Masyaallah moment yg x dapat dilupakan Berempit dgn manusia masyaallah #umrah2020 #umrah #kaabah🕋 #kaaba #kiblat #mekkah #allahuakbar #allah#travel #syukur #syukurselalu #alhamdulillahforeverything❤️ #alhamdulillah #thankyou #muslim #islam #masjidilharam #tawaf #zamzamtower #zamzamtowerclock
syukur Helloooo everyone👋🏻 nahh Video pertama untuk tahun 2020 ni 🤣🤪
Doakan sis rajin2 bervideo banyak2 tahun ni keyh..dptla Share resepi ngan uolls🥰
.
.
.

Kuih boom inti kacang merah (my style)
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 -
🛑tepung pulut
🛑tepung gandum 🛑yis (tak pakai pn bole)
🛑bijan hitam/putih 🛑garam secubit 🛑minyak utk menggoreng
. .
.
#kuihboomkacangmerah#kuihboom#instapic#instavideo#instafood#foodiesofinstagram#foodie#food#malayfood#foodporn#likeforlikes#rasa#sedap#nomnomnom#kuihmanis#kuihlama#blessed#syukur#Alhamdulilah#ayuiscooking😉
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 05:13:14
Helloooo everyone👋🏻 nahh Video pertama untuk tahun 2020 ni 🤣🤪 Doakan sis rajin2 bervideo banyak2 tahun ni keyh..dptla Share resepi ngan uolls🥰 . . . Kuih boom inti kacang merah (my style) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 - 🛑tepung pulut 🛑tepung gandum 🛑yis (tak pakai pn bole) 🛑bijan hitam/putih 🛑garam secubit 🛑minyak utk menggoreng . . . #kuihboomkacangmerah#kuihboom#instapic#instavideo#instafood#foodiesofinstagram#foodie#food#malayfood#foodporn#likeforlikes#rasa#sedap#nomnomnom#kuihmanis#kuihlama#blessed#syukur#Alhamdulilah#ayuiscooking😉
syukur Untuk renungan kita semua umat akhir zaman.
.
Viral laju-laju buat pahala bukan buat dosa fitnah. Doa yang baik-baik. Komen yang baik-baik.
.
Tak pasal-pasal ramai masuk neraka hanya dengan live update umat akhir zaman.
.
“Komen biar pedas #sentap bro baru bikin panas”. Sekali ALLAH SENTAP NYAWA, agak-agak korang sempat tak bertaubat dan minta maaf?
.
Jangan lupa komen, like, share & subscribe benda-benda yang mendatangkan pahala je.
.
Mudahnya buat pahala tapi masih ramai yang pilih buat dosa secara KEMARUK LIVE!
.
Salam Jumaat yang penuh barokah. Semoga kita semua mendapat taufiq dan hidayah Allah sebelum mati menjemput kita. Aminnn.
.
.
#hijrahalamofficial #sentap #liveupdate #viral #likes #share #islam #ingatmati #doayangbaikbaik #matiitupasti #kunfayakun #sahamakhirat #infaq #wakaf #sedekah #roadtojannah #malaysia #ummah #fardhukifayah #ahlussunahwaljamaah #aswaja #sethijrahalam #patuhsyariah #kursuspengurusanjenazah #sayangimalaysiaku #ejenhijrahalam #rakanjihadbisnes #dakwah #amaljariyah #syukur
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 05:12:04
Untuk renungan kita semua umat akhir zaman. . Viral laju-laju buat pahala bukan buat dosa fitnah. Doa yang baik-baik. Komen yang baik-baik. . Tak pasal-pasal ramai masuk neraka hanya dengan live update umat akhir zaman. . “Komen biar pedas #sentap bro baru bikin panas”. Sekali ALLAH SENTAP NYAWA, agak-agak korang sempat tak bertaubat dan minta maaf? . Jangan lupa komen, like, share & subscribe benda-benda yang mendatangkan pahala je. . Mudahnya buat pahala tapi masih ramai yang pilih buat dosa secara KEMARUK LIVE! . Salam Jumaat yang penuh barokah. Semoga kita semua mendapat taufiq dan hidayah Allah sebelum mati menjemput kita. Aminnn. . . #hijrahalamofficial #sentap #liveupdate #viral #likes #share #islam #ingatmati #doayangbaikbaik #matiitupasti #kunfayakun #sahamakhirat #infaq #wakaf #sedekah #roadtojannah #malaysia #ummah #fardhukifayah #ahlussunahwaljamaah #aswaja #sethijrahalam #patuhsyariah #kursuspengurusanjenazah #sayangimalaysiaku #ejenhijrahalam #rakanjihadbisnes #dakwah #amaljariyah #syukur
syukur .
KETIKA AL-QURAN DIANGKAT KE LANGIT...
YANG TINGGAL HANYA LEMBARAN KOSONG...
.
Allahuakhbar...Jom sama-sama #muhasabahdiri ...Selagi waktu masih berbaki... #insaf dan berubahlah sebelum Allah bagi
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 05:11:24
. KETIKA AL-QURAN DIANGKAT KE LANGIT... YANG TINGGAL HANYA LEMBARAN KOSONG... . Allahuakhbar...Jom sama-sama #muhasabahdiri ...Selagi waktu masih berbaki... #insaf dan berubahlah sebelum Allah bagi "TIME'S UP".. . Hidayah milik Allah tapi kita harus cari bukan hanya menanti.. . Macam SIHAT..Memang kena cari..Sihatkan anugerah hebat dari Ilahi..Menjaga kesihatan juga adalah satu ibadah dan amanah dari Allah... . @fitmomnadia.chenad @fitmomnadia.chenad @fitmomnadia.chenad ❤️💕❤️💕❤️💕 . #salamjumaat #bismillah #sihatdanbonusnyakurus #sihat #chenadfitmom #alquran #akhirzaman #syukur #assalamualaikum #renungan #selfreminders #nakbebel #dakwahsentap #donedakwah #taubat
syukur Salam Jumaat everyone❤️
_
Berhenti lah bersikap dengki kerana nasib diri kita tidak berubah lantaran bersikap sedemikian dan sentiasa ingin menjatuhkan orang lain.
_
Allah swt berfirman yang bermaksud:
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 05:07:05
Salam Jumaat everyone❤️ _ Berhenti lah bersikap dengki kerana nasib diri kita tidak berubah lantaran bersikap sedemikian dan sentiasa ingin menjatuhkan orang lain. _ Allah swt berfirman yang bermaksud: "Dialah yang mentakdirkan adanya mati dan hidup untuk menguji dan menzahirkan keadaan kamu, Siapakah di antara kamu yang lebih baik amalnya dan Dia Maha Kuasa (membalas amal kamu), lagi Maha Pengampun (bagi orang-orang yang bertaubat)." _ (Surah al-Mulk, ayat 2) _ #arranaclub#lensmalaysia#naturallens#naturallook#softcontactlens#softcoollens#salamjumaat#alhamdullilah#muhasabahdiri#syukur#subhanallah#2020#noharm#
syukur Semalam mmg x sempat nak makan nasi... Dengan buat makan suka2 tuk anak2 mama pun Lupe terus nak makan padahal perut da nyanyi lagu rock Metallica da ... Last2 kena gastrik ...huhu seksa wehh sampai nangis menahan.  Sekali pagi x pagi la mmber cod #bubursentosa Ni ...#syukur penyelamat perut nak makan nasi x lalu maka makan la bubur ...#sedapsangat 
Jarang2 Ada dia open Ni 🤭🤭
#foodlover
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 05:06:39
Semalam mmg x sempat nak makan nasi... Dengan buat makan suka2 tuk anak2 mama pun Lupe terus nak makan padahal perut da nyanyi lagu rock Metallica da ... Last2 kena gastrik ...huhu seksa wehh sampai nangis menahan. Sekali pagi x pagi la mmber cod #bubursentosa Ni ...#syukur penyelamat perut nak makan nasi x lalu maka makan la bubur ...#sedapsangat Jarang2 Ada dia open Ni 🤭🤭 #foodlover
syukur Happy Jummah Mubarak .
.
#sunday #jumat #quoteislam #syukur #bahagia #hijrah #hijab #jilbab #gamissyari #fashionhijab
Likes: 26
Posted at: 2020-02-21 05:01:17
syukur Brownies of the dayy gitewww hehe
.
Customer repeat order semuanya 😍
.
Tq cik suzy borong 3box brownies utk bawak pergi kl (dia suka borong dessert kita tapi dia akan pesan kurang manis ya😝)
.
Tq teha repeat order plain brownies as usual hehe
.
8inch plain 40pcs rm30
10inch 100pcs almond rm55
.
Nak order ws je ok
0145171624
https://AddaBakes.wasap.my
.
.
#addabakes # #dessert #dessertkualaterengganu #alhamdulillah #syukur #kualaterengganu #tranungmolekdoh 
#terengganurians #terengganubikeweek #terengganuride #bikemalaysia #malaysia #homebaker #terengganuhomebaker #dessertmalaysia #sweetooth  #browniesterengganu #almondbrownies #plainbrownies
Likes: 3
Posted at: 2020-02-21 05:00:09
Brownies of the dayy gitewww hehe . Customer repeat order semuanya 😍 . Tq cik suzy borong 3box brownies utk bawak pergi kl (dia suka borong dessert kita tapi dia akan pesan kurang manis ya😝) . Tq teha repeat order plain brownies as usual hehe . 8inch plain 40pcs rm30 10inch 100pcs almond rm55 . Nak order ws je ok 0145171624 https://AddaBakes.wasap.my . . #addabakes # #dessert #dessertkualaterengganu #alhamdulillah #syukur #kualaterengganu #tranungmolekdoh #terengganurians #terengganubikeweek #terengganuride #bikemalaysia #malaysia #homebaker #terengganuhomebaker #dessertmalaysia #sweetooth #browniesterengganu #almondbrownies #plainbrownies
syukur Sahabat hati yang paling dekat
Syukur, sabar dan Ikhlas♡
#syukur #Sabar #ikhlas
Likes: 3
Posted at: 2020-02-21 04:49:25
Sahabat hati yang paling dekat Syukur, sabar dan Ikhlas♡ #syukur #Sabar #ikhlas
syukur #bismillah 
###jum'atmubarak
#syukur
#berbagi
#bingkai 
#bingkaiquotes
#bingkaifoto
#bingkaikaligrafi
#bingkaiminimalis
#bingkaifotomurah
#bingkaimurah
#frame
#framephoto
#decor
#decoration
#dekorasi
#pajangan
#pajangankayu
#pajanganshabby
#shabbychic
#pajanganmurah
#pajangankayumurah
#vespa
#scooter
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:48:52
syukur Sudah siap melepaskan?
.
.
#ceritabahagia #happy #bahagia #baha #ceritabaha #bersyukur #bersabar #syukur #sabar #likeforlike #followforfollowback #lfl #happinessquote #happinessday #happinessmood #happiness #happinessquotes #happinessisachoice #happinesscomesfromwithin #happinessoverloaded #happinesseverywhere #happinessbegins #happinesschallenge #happinessplanner #happinesswithin
Likes: 5
Posted at: 2020-02-21 04:48:09
syukur Hi kengkawan 👋🏻 tengahari ni mak masak biasa2 je utk kekanak.
.
Sambal smlm ada leftover buat tambah lauk. .
Happy lunch korang!!😉😉
.
#janainthekitchen#alhamdulillah #syukur #kobismasaklemak #ikangoreng #telurdadar #sambaltumisbilis #lunch #makantengahari #masakankampung #malayfood #malaysianfood #foodstagram #foodphotography #foodporn #foodie
Likes: 32
Posted at: 2020-02-21 04:39:03
Hi kengkawan 👋🏻 tengahari ni mak masak biasa2 je utk kekanak. . Sambal smlm ada leftover buat tambah lauk. . Happy lunch korang!!😉😉 . #janainthekitchen#alhamdulillah #syukur #kobismasaklemak #ikangoreng #telurdadar #sambaltumisbilis #lunch #makantengahari #masakankampung #malayfood #malaysianfood #foodstagram #foodphotography #foodporn #foodie
syukur 17th Febuary 2020. Lynda Umrah. Alhamdulillah. #syukur #umrah #financialgeniusgroup #fggumrahqualifier #videography #presentmoment  #sahabatsejati #mekah #madinah #love #spreadlove
Likes: 5
Posted at: 2020-02-21 04:33:32
syukur Alhamdulillah..
Thank You Pa ❤

#bluecoachblostonslingbag
#hardworkearning
#alhamdulillah #syukur
Likes: 3
Posted at: 2020-02-21 04:32:51
syukur •• Mie Ayam Jamur Buatmu Bersyukur ••
~
Apa sih yang kamu-kamu cari dari makan? Nikmatnya 'kan?
Habis nikmat, terbitlah syukur. Jadian yang singkat, bikin susah tidur. 😥 ~
Jangan bersedih, yoks, Sini Mam Mie Ayam Jamur dijamin buatmu bersyukur. 😉
Pastikan kamu-kamu datang ke Mammie Pelangi. Selain hemat juga nikmat. 🙃
~
Kamu-kamu bisa ajak gebetan, bisa juga kasih tahu mantan. 🤭
~
~
#mieayampelangi #mieayamjamurbuatmubersyukur #mieayamjamur #bersyukur #syukur #kulinerhalal #kulinermurah #kulinersolo #solodelicious #makansiangmurah #makansiangenak #makansoremantap #makanmalamenak
Likes: 10
Posted at: 2020-02-21 04:26:22
•• Mie Ayam Jamur Buatmu Bersyukur •• ~ Apa sih yang kamu-kamu cari dari makan? Nikmatnya 'kan? Habis nikmat, terbitlah syukur. Jadian yang singkat, bikin susah tidur. 😥 ~ Jangan bersedih, yoks, Sini Mam Mie Ayam Jamur dijamin buatmu bersyukur. 😉 Pastikan kamu-kamu datang ke Mammie Pelangi. Selain hemat juga nikmat. 🙃 ~ Kamu-kamu bisa ajak gebetan, bisa juga kasih tahu mantan. 🤭 ~ ~ #mieayampelangi #mieayamjamurbuatmubersyukur #mieayamjamur #bersyukur #syukur #kulinerhalal #kulinermurah #kulinersolo #solodelicious #makansiangmurah #makansiangenak #makansoremantap #makanmalamenak
syukur #Repost @pencetusummah_amin (@get_repost)
・・・
Penat kadang kadang Rakyat Malaysia nak melayan karenah dan cara Yang Berbahagia Dato Aliff Syukri . Marilah kita muliakan hari Jumaat . Berselawat memuji Baginda Rasul..
.
Kunci mulut kita dari berkata sesuatu yang kita tidak tahu . Ini hal ‘Dalam Kain’ yang haram untuk kita bincangkan . Makin dibincang , makin buruk . Saya seru semua rakyat Malaysia , hentilah mencari keslahan Ali , Isteri Arwah , Keluarga Arwah . Kita banyakkan berdoa kebaikan untuk Arwah Abam..
.
Jika kalian masih mahu meneruskan bincang bincang harta ini , dipersilakan . Tanggungjawab saya hanya menasihati semua pihak . Inshaallah setelah Allah beri kesusahan pasti ada kemudahan..
.
Ya Allah jauhkan kami dari Fitnah , kata kesat , doa yang buruk buruk di Zaman Fitnah ini . Ya Allah peliharalah keluarga ini . Ya Allah berilah kekuatan pada kami untuk berdamai . Aaminnnn.. ❤️
=======================================
#repost 💕✔👆
#syukur
#alhamdulillah
#jauhifitnah
#jauhighiba
#jauhiumpatan
#kitabaikramaisayang
#pendosadunia
#diamitulebihbaik
#fitnahakhirzaman
#bersangkabaik
#thinkpositive
Likes: 7
Posted at: 2020-02-21 04:26:11
#Repost @pencetusummah_amin (@get_repost) ・・・ Penat kadang kadang Rakyat Malaysia nak melayan karenah dan cara Yang Berbahagia Dato Aliff Syukri . Marilah kita muliakan hari Jumaat . Berselawat memuji Baginda Rasul.. . Kunci mulut kita dari berkata sesuatu yang kita tidak tahu . Ini hal ‘Dalam Kain’ yang haram untuk kita bincangkan . Makin dibincang , makin buruk . Saya seru semua rakyat Malaysia , hentilah mencari keslahan Ali , Isteri Arwah , Keluarga Arwah . Kita banyakkan berdoa kebaikan untuk Arwah Abam.. . Jika kalian masih mahu meneruskan bincang bincang harta ini , dipersilakan . Tanggungjawab saya hanya menasihati semua pihak . Inshaallah setelah Allah beri kesusahan pasti ada kemudahan.. . Ya Allah jauhkan kami dari Fitnah , kata kesat , doa yang buruk buruk di Zaman Fitnah ini . Ya Allah peliharalah keluarga ini . Ya Allah berilah kekuatan pada kami untuk berdamai . Aaminnnn.. ❤️ ======================================= #repost 💕✔👆 #syukur #alhamdulillah #jauhifitnah #jauhighiba #jauhiumpatan #kitabaikramaisayang #pendosadunia #diamitulebihbaik #fitnahakhirzaman #bersangkabaik #thinkpositive
syukur CHECK OUT! Be humble, & say Alhamdulillah 💓

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

Hai orang-orang mukmin, jika kamu menolong (agama) Allah, nescaya Dia akan menolongmu dan meneguhkan kedudukanmu - Muhammad 7 ❤️💪🇲🇾🇮🇩 #mengenaldiri #business #thegymmadness #badancantik #nevergiveup #motivation #luaskankuasamu #abangpower #abangsado #bodybuilding #istiqomah #citibank #igersmalaysia #anakjohor #neverquit #jdt #doa #keepbelieving #johorsoutherntigers #menphysique #putrajaya #jakarta #trustyourgut #photooftheday #syukur #mission #tawakal #billionairemindset #hustling #keepgoing
Likes: 2
Posted at: 2020-02-21 04:24:24
CHECK OUT! Be humble, & say Alhamdulillah 💓 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ Hai orang-orang mukmin, jika kamu menolong (agama) Allah, nescaya Dia akan menolongmu dan meneguhkan kedudukanmu - Muhammad 7 ❤️💪🇲🇾🇮🇩 #mengenaldiri #business #thegymmadness #badancantik #nevergiveup #motivation #luaskankuasamu #abangpower #abangsado #bodybuilding #istiqomah #citibank #igersmalaysia #anakjohor #neverquit #jdt #doa #keepbelieving #johorsoutherntigers #menphysique #putrajaya #jakarta #trustyourgut #photooftheday #syukur #mission #tawakal #billionairemindset #hustling #keepgoing
syukur Thanks Allah
.
#syukur #positive #quoteoftheday
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:20:47
syukur You deserve to be happy 🤡 , You deserve to live a life you are excited about. Dont let others make you forget that 🤡 #MostStylishFatBoyInTown #HappyDay #MaluAperrrBossKu #JalanTerus #Hustlin #NeverStop #AllahKnowsBest #AllahIsAlwaysWithMe #Syukur #Alhamdulilah
Likes: 81
Posted at: 2020-02-21 04:13:12
You deserve to be happy 🤡 , You deserve to live a life you are excited about. Dont let others make you forget that 🤡 #MostStylishFatBoyInTown #HappyDay #MaluAperrrBossKu #JalanTerus #Hustlin #NeverStop #AllahKnowsBest #AllahIsAlwaysWithMe #Syukur #Alhamdulilah
syukur Tetangga punya motor baru kita gusar, tetangga renov rumah jadi lantai dua kita rungsing. Sedihnya kalau ditambah bumbu2 sesumbar sulam menyulam kejelekan tetangga. .

Ada guna? Nambah nilai plus apa buat kita? Perlu disadari kegusaran itu ga bikin kita cantik loh bu, ga bikin kita dapet jekpot mobil tiba2. Dia mah bahagia halan2 pake motor baru. Muka kita jadi ga enak diliat karena banyak cemberut mikirin dia. Bibir maju beberapa senti, jidat mengkerut macem nini2, adanya dislepet suami. 😁
.
Coba kalau liat tetangga punya rumah baru motor baru kita berdoa
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:10:41
Tetangga punya motor baru kita gusar, tetangga renov rumah jadi lantai dua kita rungsing. Sedihnya kalau ditambah bumbu2 sesumbar sulam menyulam kejelekan tetangga. . Ada guna? Nambah nilai plus apa buat kita? Perlu disadari kegusaran itu ga bikin kita cantik loh bu, ga bikin kita dapet jekpot mobil tiba2. Dia mah bahagia halan2 pake motor baru. Muka kita jadi ga enak diliat karena banyak cemberut mikirin dia. Bibir maju beberapa senti, jidat mengkerut macem nini2, adanya dislepet suami. 😁 . Coba kalau liat tetangga punya rumah baru motor baru kita berdoa "Semoga kebaikan di akhiratnya juga bertambah" duh adem. Kali2 saban hari kita lagi butuh pergi2, dia pinjemin kita motor, atau rumah kita banjir dia mempersilahkan kita berteduh. Tapi jangan ngarep terlalu dalam ya buuu...nanti kejebur 🙈. . Jadi woles aja yaa, kalau rumput tetangga tambah ijo sementara rumput kita kering kerontang. Mungkin tahajud dia lebih lama, puasanya lebih rajin, shodaqohnya lebih sering. . AMBIL SISI BAIK DARI APA YANG ALLAH SUGUHKAN DI HADAPAN KITA. InsyaAllah Allah suguhin kebaikan juga buat kita. Ye bu buu. Maaf yaa ceramah panjang. . #senibertetangga #senibersaudara #nyinyir #nikmat #syukur
syukur Alhamdulillah Jum'at Barokah Rezeki Istri Soleha Terima kasih atas kepercayaan nya Lihan Terima kasih orderan nya semoga diberikan kelimpahan rezeki dan keberkahan
سُبْحَانَ اللّهِ وَ بِحَمْدِهِ ، سُبْحَانَ اللّهِ الْعَظِيمِ 
SubhanAllahi wa biHamdihi, Subhan-Allahi ‘l-`adhziim 
Semoga ﺍَﻟﻠّﻪُ ﷻ membukakan pintu rezeqi seluas-luasnya untuk kita semua, aamiin
ﺍَﻣِﻴﻦ ﻳَﺎ ﺭَﺏَّ ﺍﻟْﻌَﺎﻟَﻤِﻴْﻦ
Terima kasih BANDAR LAMPUNG hari ini sudah belanja di lapak kami, semoga bermanfaat.... #Bismillah #Alhamdulillah #dhuha #rezeki #syukur #bersyukur #amanah #berkah #barakallah #sunnah  #merchandisepersija #danishorange #jerseytigerroar #buktikirimdanishorange #buktitransaksi #transaksiaman #jerseypersija #persijajakarta #jerseypialaindonesia #jerseykidspersija  #onlineshopterpercaya #dooriginal #jerseypialapresiden #onlineshoppersija #outletpersija #kaospersija #sahabatdanishorange
#JntReguler #Jnt
Likes: 16
Posted at: 2020-02-21 04:09:12
Alhamdulillah Jum'at Barokah Rezeki Istri Soleha Terima kasih atas kepercayaan nya Lihan Terima kasih orderan nya semoga diberikan kelimpahan rezeki dan keberkahan سُبْحَانَ اللّهِ وَ بِحَمْدِهِ ، سُبْحَانَ اللّهِ الْعَظِيمِ SubhanAllahi wa biHamdihi, Subhan-Allahi ‘l-`adhziim Semoga ﺍَﻟﻠّﻪُ ﷻ membukakan pintu rezeqi seluas-luasnya untuk kita semua, aamiin ﺍَﻣِﻴﻦ ﻳَﺎ ﺭَﺏَّ ﺍﻟْﻌَﺎﻟَﻤِﻴْﻦ Terima kasih BANDAR LAMPUNG hari ini sudah belanja di lapak kami, semoga bermanfaat.... #Bismillah #Alhamdulillah #dhuha #rezeki #syukur #bersyukur #amanah #berkah #barakallah #sunnah #merchandisepersija #danishorange #jerseytigerroar #buktikirimdanishorange #buktitransaksi #transaksiaman #jerseypersija #persijajakarta #jerseypialaindonesia #jerseykidspersija #onlineshopterpercaya #dooriginal #jerseypialapresiden #onlineshoppersija #outletpersija #kaospersija #sahabatdanishorange #JntReguler #Jnt
syukur Tq sobat support..pelangi tu sabor ye..malam ni kita cod ke tuan baru..
#syukur
#alhamdulillah #vintageguam
#vintagearrow
#hab_bundle #anakkampung #jumaat #
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:09:01
Tq sobat support..pelangi tu sabor ye..malam ni kita cod ke tuan baru.. #syukur #alhamdulillah #vintageguam #vintagearrow #hab_bundle #anakkampung #jumaat #
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:08:03
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur “Perbanyaklah shalawat kepadaku pada setiap Jum’at. Karena shalawat umatku akan diperlihatkan padaku pada setiap Jum’at. Barangsiapa yang banyak bershalawat kepadaku, dialah yang paling dekat denganku pada hari kiamat nanti.”
.
.
.
#PejuangAkhirat #duniasementara #Akhiratselamanya #Subahanallah #Istiqomah #Syukur #Islam #Hijrah #dakwah #KataHikmah #islamituindah
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:07:15
“Perbanyaklah shalawat kepadaku pada setiap Jum’at. Karena shalawat umatku akan diperlihatkan padaku pada setiap Jum’at. Barangsiapa yang banyak bershalawat kepadaku, dialah yang paling dekat denganku pada hari kiamat nanti.” . . . #PejuangAkhirat #duniasementara #Akhiratselamanya #Subahanallah #Istiqomah #Syukur #Islam #Hijrah #dakwah #KataHikmah #islamituindah
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 04:07:06
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:06:11
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:05:38
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :

L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:05:11
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :

L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 04:04:18
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Assalamualaikum Salam jumaat everyone 👋🏻
Sape peminat kuih lama2..kita geng🙋🏻‍♀️
Tapi sis lagi berminat ngan inti kelapa..
Tapi tula malas sngt nk buat inti kelapa..sis guna kacang merah paste readymade jela..itu pn lepas digodek2 lemari tgok ada Paste kacang merah ni..oklatuh..janji ada inti kenn 😁
Nak video tak?😂 _
Kuih boom inti kacang merah (my style)
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 -
🛑tepung pulut
🛑tepung gandum 🛑yis 🛑bijan hitam/putih 🛑garam secubit 🛑minyak utk menggoreng
. .
.
#kuihboomkacangmerah#kuihboom#instapic#instavideo#instafood#foodiesofinstagram#foodie#food#malayfood#foodporn#likeforlikes#rasa#sedap#nomnomnom#kuihmanis#kuihlama#blessed#syukur#Alhamdulilah#ayuiscookin😉
Likes: 7
Posted at: 2020-02-21 04:03:30
Assalamualaikum Salam jumaat everyone 👋🏻 Sape peminat kuih lama2..kita geng🙋🏻‍♀️ Tapi sis lagi berminat ngan inti kelapa.. Tapi tula malas sngt nk buat inti kelapa..sis guna kacang merah paste readymade jela..itu pn lepas digodek2 lemari tgok ada Paste kacang merah ni..oklatuh..janji ada inti kenn 😁 Nak video tak?😂 _ Kuih boom inti kacang merah (my style) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 - 🛑tepung pulut 🛑tepung gandum 🛑yis 🛑bijan hitam/putih 🛑garam secubit 🛑minyak utk menggoreng . . . #kuihboomkacangmerah#kuihboom#instapic#instavideo#instafood#foodiesofinstagram#foodie#food#malayfood#foodporn#likeforlikes#rasa#sedap#nomnomnom#kuihmanis#kuihlama#blessed#syukur#Alhamdulilah#ayuiscookin😉
syukur Berminat Nak Jadi Seller Seperti di Shopee/Lazada, Tapi Takde Barang Nak Jual?
.
📷 Takde masa nak bungkus produk, 📷 Takde masa pergi pos. Memang penat.
.
Di sini ada satu alternatif baru, ribuan barang untuk dijual hanya dengan share link sahaja.
.
📷Tak perlu ada produk sendiri, 📷Tak perlu beli stok, 📷Tak perlu bungkus, 📷Tak perlu tulis consignment note, dan 📷Tak perlu pergi pos barang.
.
Hanya perlu share link barang ,ada pembeli, anda dapat komisyen 10%.. Masyukkkk 📷📷 .
Wasap saya +60133627716
.
.
Follow :
@fingofarihan
@fingofarihan
@fingofarihan
.
.
.
.
.
.
.
.
(1/8)
#review_by_nita_ammar 
##bazarpaknilmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #instafamous #paidreview #viralmalaysia  #reviewmurah #instamalaysia #igersmalaya #syukur #igersmy #paidpromote #motifviral #vscomalaysia #malaysiatrending #igshopmalaysia #bazarpaknil #kipidap #sayajual #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #sayajualmurah #iklan #giftreview #maluapabossku #kipidap #astrogempak #meletop
Likes: 9
Posted at: 2020-02-21 04:03:17
Berminat Nak Jadi Seller Seperti di Shopee/Lazada, Tapi Takde Barang Nak Jual? . 📷 Takde masa nak bungkus produk, 📷 Takde masa pergi pos. Memang penat. . Di sini ada satu alternatif baru, ribuan barang untuk dijual hanya dengan share link sahaja. . 📷Tak perlu ada produk sendiri, 📷Tak perlu beli stok, 📷Tak perlu bungkus, 📷Tak perlu tulis consignment note, dan 📷Tak perlu pergi pos barang. . Hanya perlu share link barang ,ada pembeli, anda dapat komisyen 10%.. Masyukkkk 📷📷 . Wasap saya +60133627716 . . Follow : @fingofarihan @fingofarihan @fingofarihan . . . . . . . . (1/8) #review_by_nita_ammar ##bazarpaknilmurah #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #instafamous #paidreview #viralmalaysia #reviewmurah #instamalaysia #igersmalaya #syukur #igersmy #paidpromote #motifviral #vscomalaysia #malaysiatrending #igshopmalaysia #bazarpaknil #kipidap #sayajual #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #sayajualmurah #iklan #giftreview #maluapabossku #kipidap #astrogempak #meletop
syukur
Likes: 4
Posted at: 2020-02-21 04:02:44
"Ada dua kenikmatan yang banyak manusia tertipu, yaitu nikmat sehat dan waktu senggang". (HR. Bukhari No. 6412) #qolarasulullah #hadits #syukur #alhamdulillah
syukur Layla'majnun  Cinta bisa menghilang kn sega gala nya, cinta bisa membuat hal yg besar menjdi kecil. .  Cinta tingkat tertinggi adalah kitika engkau mencintai yang blum pernah tampak oleh mu. .
.#ustadabdulsomadofficial
.
#fuadbakh #ustadzadihidayat #sederhana #usaha #ustadzabdulsomad #ustadzhandybonny #ustadzkhalidbasalamah #kesabaran #syukur #motivasi #quotes #dosajariyah #kematian #dakwahpendek #persijaday #akidah #kisahinspiratif #dakwah #mahasiswa #kuliah
Likes: 3
Posted at: 2020-02-21 04:01:32
Layla'majnun Cinta bisa menghilang kn sega gala nya, cinta bisa membuat hal yg besar menjdi kecil. . Cinta tingkat tertinggi adalah kitika engkau mencintai yang blum pernah tampak oleh mu. . .#ustadabdulsomadofficial . #fuadbakh #ustadzadihidayat #sederhana #usaha #ustadzabdulsomad #ustadzhandybonny #ustadzkhalidbasalamah #kesabaran #syukur #motivasi #quotes #dosajariyah #kematian #dakwahpendek #persijaday #akidah #kisahinspiratif #dakwah #mahasiswa #kuliah
syukur KURSUS UMRAH PERCUMA BUAT PENDUDUK BANGI

Dijemputan tuan dan puan untuk menghadiri kursus umrah percuma bagi mendapatkan info lebih banyak tentang umrah serta Tanah Suci Mekah. 
Bagi sesiapa yang ingin mendaftar umrah jangan lepaskan peluang ini untuk mendaftar umrah yang akan dijalankan pada 22/2/2020. Masuk adalah percuma.

Dimaklumkan bahawa kursus umrah adalah seperti berikut:

Tarikh: 22 Feb 2020 (SABTU)
Tempat: Vira klid training centre Bangi
Alamat: No 10.1, Jalan Bangi Avenue 1/8 Taman, Bangi Avenue, 43000 Kajang, Selangor

#RezekiUmrah #sharerezeki #sharerezekiallah
#FORizqTicketingTravel #umrahmurah #makkah
#RezekiUmrahMurah #rindubaitullah #islam #HospitalitiMenujuAkhirat #Mekah #Madinah #Umrah #SalamBaitullah #Syukur #SyukurAlhamdulillah #Sedekah #TanahSuci #muslim #muslimah #pahala #umrah2020 #baitullah #umrahkeluarga #kaabah #mecca #shareilmu #islamic #umrah2019 #jannah
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 04:00:22
KURSUS UMRAH PERCUMA BUAT PENDUDUK BANGI Dijemputan tuan dan puan untuk menghadiri kursus umrah percuma bagi mendapatkan info lebih banyak tentang umrah serta Tanah Suci Mekah. Bagi sesiapa yang ingin mendaftar umrah jangan lepaskan peluang ini untuk mendaftar umrah yang akan dijalankan pada 22/2/2020. Masuk adalah percuma. Dimaklumkan bahawa kursus umrah adalah seperti berikut: Tarikh: 22 Feb 2020 (SABTU) Tempat: Vira klid training centre Bangi Alamat: No 10.1, Jalan Bangi Avenue 1/8 Taman, Bangi Avenue, 43000 Kajang, Selangor #RezekiUmrah #sharerezeki #sharerezekiallah #FORizqTicketingTravel #umrahmurah #makkah #RezekiUmrahMurah #rindubaitullah #islam #HospitalitiMenujuAkhirat #Mekah #Madinah #Umrah #SalamBaitullah #Syukur #SyukurAlhamdulillah #Sedekah #TanahSuci #muslim #muslimah #pahala #umrah2020 #baitullah #umrahkeluarga #kaabah #mecca #shareilmu #islamic #umrah2019 #jannah
syukur #mihungoreng #alhamdulillah #syukur #jomorder
Likes: 2
Posted at: 2020-02-21 04:00:07
syukur ngam🤩

gshock set😉
Rm100

#trustedseller 
#syukur 
#gshock 
#gshockmurah
#gshockcouple
#gshockgred 
#gshockcopyoriginal 
#gshockviral 
#gshockmalaysia 
#jamtanganmurah
#jamtanganonline
#saudagarjam
Follow us @g_shockfans
Likes: 3
Posted at: 2020-02-21 03:59:51
ngam🤩 gshock set😉 Rm100 #trustedseller #syukur #gshock #gshockmurah #gshockcouple #gshockgred #gshockcopyoriginal #gshockviral #gshockmalaysia #jamtanganmurah #jamtanganonline #saudagarjam Follow us @g_shockfans
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :

L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:58:45
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Salam Jumaat
.

Mari kita memperbanyakkan zikir & selawat
.

Mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kita seharian

Perbanyakkan sedekah dan amal jariah 
Mudah-mudahan Allah gantikan semua dengan rezeki yang lebih banyak dan berkat
Amin
.
.
#jumaat
#salamjumaat
#bersedekah
#zikir 
#selawatnabi 
#syukuralhamdulillah 
#alhamdulillah 
#syukur
#sedekah
#amaljariah 
#friday
#skincareproducts
#natural
#organic
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:58:33
Salam Jumaat . Mari kita memperbanyakkan zikir & selawat . Mudah-mudahan Allah permudahkan urusan kita seharian Perbanyakkan sedekah dan amal jariah Mudah-mudahan Allah gantikan semua dengan rezeki yang lebih banyak dan berkat Amin . . #jumaat #salamjumaat #bersedekah #zikir #selawatnabi #syukuralhamdulillah #alhamdulillah #syukur #sedekah #amaljariah #friday #skincareproducts #natural #organic
syukur #alhamdulillah  #syukur #terimakasih memilih koleksi #tudungpleated sericahaya.com 
#testimonySericahaya 
wasap.my/+60136744960/PleatedCantik 
#tudunglabuhberdagu #tudunghajiumrah #tudunghaji #tudungumrah #kelasagama #kursushaji #haji2020 #umrah2020 #tabunghaji #umrahsyawal
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:57:54
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:57:24
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:56:48
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:54:09
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:53:10
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur Longdress/Gamis Kerut Lumama 
Ready size :
M (LD : 102cm, PB : 128cm).
L ( LD : 110cm, PB : 130cm).
LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju

Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi
0858 6812 4486 atau klik link pada bio.

Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan

____

#piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:51:49
Longdress/Gamis Kerut Lumama Ready size : M (LD : 102cm, PB : 128cm). L ( LD : 110cm, PB : 130cm). LD : Lingkar Dada, PB : Panjang Baju Untuk info dan pemesanan bisa menghubungi 0858 6812 4486 atau klik link pada bio. Kemiripan warna 90-95% karena faktor pencahayaan ____ #piyama#bajutidur#dasterkatun#piyqmakatun#bajutidurkatun#katunjepang#bajutidurbanjarmasin#stelankatun#banjarmasinshop#piyamakatunmurah#banjarmasinolshop#agenbajutidur#agenpiyamamurah#gamis#gamiskatun#gamiskatunjepang#longdress#longdresskatun#longdresskatunjepang#lumama#agenpiyamamurah#dasterlumama#syukur#janganlupabahagia#greatfull#happiness#smile#satisfied#bahagia#lucu#imut
syukur .
Trully Blessed ♡
•
•
•
#NiaBima #weddingattire #blessedcouple #inspirasipernikahan #kebayaresepsi #kebayapengantin #kebayahijab #kebaya #inav #intanavantie #madebyorder #smgjkt #lace #blessed #syukur
Likes: 81
Posted at: 2020-02-21 03:47:05
syukur Nasihat buat wanita untuk menjadi seorang ibu,agar mempunyai keturunan yg baik...#ytdakwah #islami #syukur #surga #muslimah #muslimin #hijrah #ceramah #abdulsomad #adihidayat #lucu #viral #khotbah #ceramahlucuuas
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 03:46:30
Nasihat buat wanita untuk menjadi seorang ibu,agar mempunyai keturunan yg baik...#ytdakwah #islami #syukur #surga #muslimah #muslimin #hijrah #ceramah #abdulsomad #adihidayat #lucu #viral #khotbah #ceramahlucuuas
syukur Day 52 (21.02.2020)
.
Matahari terbit setelah hujan 👌👌👌. Jumuah Mubarak.
.
🙏🙏🙏🙏🙏
.
#alhamdulillah #syukur #udara #hirup #cinta #love #jobless #great #only #jepretanku #bingungcaptionapa #tedutz #banyu #pagi #gunung #sawah #morning
Likes: 3
Posted at: 2020-02-21 03:42:48
Day 52 (21.02.2020) . Matahari terbit setelah hujan 👌👌👌. Jumuah Mubarak. . 🙏🙏🙏🙏🙏 . #alhamdulillah #syukur #udara #hirup #cinta #love #jobless #great #only #jepretanku #bingungcaptionapa #tedutz #banyu #pagi #gunung #sawah #morning
syukur Sudahkah kita bersyukur?
#nikmat #syukur #tausiah
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:40:08
Sudahkah kita bersyukur? #nikmat #syukur #tausiah
syukur .
Saat hati berserah & berpasrah,
Tuhan senantiasa tuntun setiap arah maupun langkah.
🖤
•
•
•
#NiaBimaWedding
#weddingattire #inspirasipernikahan #kebayaresepsi #kebayapengantin #inav #intanavantie #smgjkt #madebyorder #spreadlove #syukur #stayblessed
Likes: 105
Posted at: 2020-02-21 03:36:09
. Saat hati berserah & berpasrah, Tuhan senantiasa tuntun setiap arah maupun langkah. 🖤 • • • #NiaBimaWedding #weddingattire #inspirasipernikahan #kebayaresepsi #kebayapengantin #inav #intanavantie #smgjkt #madebyorder #spreadlove #syukur #stayblessed
syukur Happy Birthday @sykryie 🎉

Happy birthday to one of my fav humans 🍰
Thank you for everything, the laughs, cries, all the beautiful memories 🧩
Wishing you a day full of happiness and a year full of joy! 🥂

#azam2020 #wanderlust #photooftheday #lovequotes #2020 #syukur #socialmediamarketing #influencer #asianman #cikgu #malaysia #vsco #selfie #goodman #hairstyles #lifestyle
Likes: 273
Posted at: 2020-02-21 03:35:27
Happy Birthday @sykryie 🎉 Happy birthday to one of my fav humans 🍰 Thank you for everything, the laughs, cries, all the beautiful memories 🧩 Wishing you a day full of happiness and a year full of joy! 🥂 #azam2020 #wanderlust #photooftheday #lovequotes #2020 #syukur #socialmediamarketing #influencer #asianman #cikgu #malaysia #vsco #selfie #goodman #hairstyles #lifestyle
syukur Maju terus IDI Pematang Siantar dan semua dokter dokter di Pematang Siantar dan sekitarnya trrimakasih untuk kehangatan yang diberikan kami tidak akan lupa. Ucapan khususnya terimakasih kepada Abangda Ketua IDI Siantar dan Bapak Ketua Panitia bg Andri  serta pengurus IDI Siantar, kami bangga bisa collabs bareng 🙏🙏🙏
.
.
#dokterthtmedan #dokterththits #dokterthtanakmedan #dokterthtviral #familyday #pujituhan #syukur #dokterhits #dokterthtmedan #doktertht #love #blessing #thor #thorragnarok #mjolnir #avengers #avengersendgame #siantar #pematangsiantar #idisiantar
Likes: 44
Posted at: 2020-02-21 03:35:15
Maju terus IDI Pematang Siantar dan semua dokter dokter di Pematang Siantar dan sekitarnya trrimakasih untuk kehangatan yang diberikan kami tidak akan lupa. Ucapan khususnya terimakasih kepada Abangda Ketua IDI Siantar dan Bapak Ketua Panitia bg Andri serta pengurus IDI Siantar, kami bangga bisa collabs bareng 🙏🙏🙏 . . #dokterthtmedan #dokterththits #dokterthtanakmedan #dokterthtviral #familyday #pujituhan #syukur #dokterhits #dokterthtmedan #doktertht #love #blessing #thor #thorragnarok #mjolnir #avengers #avengersendgame #siantar #pematangsiantar #idisiantar
syukur 'Jika kita mampu bersyukur dengan apa yang kita ada, kita tak akan risau dengan apa yang bukan milik kita.'
.
#syukur #alhamdulillah #jumaahmubarak
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:34:16
'Jika kita mampu bersyukur dengan apa yang kita ada, kita tak akan risau dengan apa yang bukan milik kita.' . #syukur #alhamdulillah #jumaahmubarak
syukur Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
🆓contact person : 📳WA: 082228195183
#hamil #hamilmuda #hamilkembar #ibuhamil #ibumenyusui #ibuasi #ibumuda #calonibu #asip #asiperah #istriku #istri #bumil #bumilcantik #bumilhappy #bumilngidam #ngidam #pertanyaan #sungkan #tabu #malu #saathamil #kehamilan #bumilsehat #pregnancy #pregnant #momtobe #motherhood #pengajian #syukur
Likes: 16
Posted at: 2020-02-21 03:29:33
Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . آمين آمين ياربّ العالمين Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT 🆓contact person : 📳WA: 082228195183 #hamil #hamilmuda #hamilkembar #ibuhamil #ibumenyusui #ibuasi #ibumuda #calonibu #asip #asiperah #istriku #istri #bumil #bumilcantik #bumilhappy #bumilngidam #ngidam #pertanyaan #sungkan #tabu #malu #saathamil #kehamilan #bumilsehat #pregnancy #pregnant #momtobe #motherhood #pengajian #syukur
syukur My girls berkumpul hari ni.. ALHAMDULILLAH
#syukur #bahagia 
#anak #ladangpahala
Likes: 7
Posted at: 2020-02-21 03:27:28
My girls berkumpul hari ni.. ALHAMDULILLAH #syukur #bahagia #anak #ladangpahala
syukur It is a bless to see them enjoy every little moment. Alhamdulillah. Tq Allah untuk pinjaman nikmat dunia ni.
.
#syukur #alhamdulillah
Likes: 30
Posted at: 2020-02-21 03:25:53
It is a bless to see them enjoy every little moment. Alhamdulillah. Tq Allah untuk pinjaman nikmat dunia ni. . #syukur #alhamdulillah
syukur TENGAH BULAN SELALU TAK CUKUP DUIT ? NAK BUAT PINJAMAN TAPI TAKUT AHLONG DAN SCAMMER ?? JANGAN RISAU ! SYARIKAT KAMI BERDAFTAR DENGAN KPKT. 
CUMA WASAP EFFA 3 DOKUMENT SAHAJA 
1) SLIP GAJI 
2) BANK STATEMENT 
3) BIL API/AIR

TEKAN LINK DIBAWAH UNTUK WASAP ( SEBARANG PERTANYAAN / PROSES DOKUMENT ADALAH PERCUMA 
www.wasap.my/601151656901/Pinjaman 
www.wasap.my/601151656901/Pinjaman 
#alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #alifsyukri #lepaking #lepak #lepaksantai #midvalley #kyochon #kyochonchicken #bocey #kitabaikramaisayang #fadbocey #achey #acheykintangkintung #acheybocey #seadaanyaaku #seadanyaaku #makan #makanmakan #alhamdulillah #syukurselalu #syukur #terimakasih #terimaakuseadanya #pinjamanperibadi #pinjamanonline #pinjamantanpajaminan #pinjamanwangberlesen
Likes: 0
Posted at: 2020-02-21 03:19:52
TENGAH BULAN SELALU TAK CUKUP DUIT ? NAK BUAT PINJAMAN TAPI TAKUT AHLONG DAN SCAMMER ?? JANGAN RISAU ! SYARIKAT KAMI BERDAFTAR DENGAN KPKT. CUMA WASAP EFFA 3 DOKUMENT SAHAJA 1) SLIP GAJI 2) BANK STATEMENT 3) BIL API/AIR TEKAN LINK DIBAWAH UNTUK WASAP ( SEBARANG PERTANYAAN / PROSES DOKUMENT ADALAH PERCUMA www.wasap.my/601151656901/Pinjaman www.wasap.my/601151656901/Pinjaman #alifsyukriterlajaklaris #alifaziz #alifsyukri #lepaking #lepak #lepaksantai #midvalley #kyochon #kyochonchicken #bocey #kitabaikramaisayang #fadbocey #achey #acheykintangkintung #acheybocey #seadaanyaaku #seadanyaaku #makan #makanmakan #alhamdulillah #syukurselalu #syukur #terimakasih #terimaakuseadanya #pinjamanperibadi #pinjamanonline #pinjamantanpajaminan #pinjamanwangberlesen
syukur Om, Tante aku cuma mau kasih tau, kalo cewek yang suka banget sama anak kecil itu udah siap buat dijadi'in mantuu.. #kodepeka
#kodebaper
#likeforlike #xiaomi #syukur #family #casual #modelcilik #eat #receh #awreceh #mom #momlife #sisters @ratniamira
Likes: 19
Posted at: 2020-02-21 03:18:28
Om, Tante aku cuma mau kasih tau, kalo cewek yang suka banget sama anak kecil itu udah siap buat dijadi'in mantuu.. #kodepeka #kodebaper #likeforlike #xiaomi #syukur #family #casual #modelcilik #eat #receh #awreceh #mom #momlife #sisters @ratniamira
syukur Adab dan akhlak adalah hal terpenting sebelum ilmu,bahkan ada ulama yang belajar tentang adab selama berpuluh puluh tahun
.
.
Dan adab makan dan minum adalah salah satu hal yg penting bagi kehidupan seorang muslim,dan ada lebih banyak lagi adab adab yang admin tidak sebutkan karena keterbatasan media ☕🍵🥛🥄🍴🍛
.
.
Semoga postingan ini bermanfaat dan menginspirasi kita.
Share jika kalian ingin ikut berdakwah
Like jika kalian suka postingan ini beserta adminnya
Comment jika ada perasaan yang ingin disampaikan .
.
Keep support N follow @re_yakunitatsu
.
.
#anime #hijrah #food #drink #hadits #sunnah #muslim #islami #akhlak #adab #muslimunitedwithkhilafah #khilafah #viral #muslim #dakwah #akhwat #ikhwan #syukur #idea #wibu #otaku #tauhid
Likes: 8
Posted at: 2020-02-21 03:15:36
Adab dan akhlak adalah hal terpenting sebelum ilmu,bahkan ada ulama yang belajar tentang adab selama berpuluh puluh tahun . . Dan adab makan dan minum adalah salah satu hal yg penting bagi kehidupan seorang muslim,dan ada lebih banyak lagi adab adab yang admin tidak sebutkan karena keterbatasan media ☕🍵🥛🥄🍴🍛 . . Semoga postingan ini bermanfaat dan menginspirasi kita. Share jika kalian ingin ikut berdakwah Like jika kalian suka postingan ini beserta adminnya Comment jika ada perasaan yang ingin disampaikan . . Keep support N follow @re_yakunitatsu . . #anime #hijrah #food #drink #hadits #sunnah #muslim #islami #akhlak #adab #muslimunitedwithkhilafah #khilafah #viral #muslim #dakwah #akhwat #ikhwan #syukur #idea #wibu #otaku #tauhid
syukur Ya Allah aku memohon kepadaMu jiwa yang merasa tenang kepadaMu, yang yakin akan bertemu denganMu, yang ridho dengan ketetapanMu, dan yang merasa cukup dengan pemberianMu. (Thabrani 1598)

#jumahmubarak #syukur #nikmatiprosesnya #happyfriday #ootdfashion #ootdinspiration #art #music #mumpungsale #jumpsuitforsale #ddcollection #ddcollectionsolo
Likes: 3
Posted at: 2020-02-21 03:13:43
Ya Allah aku memohon kepadaMu jiwa yang merasa tenang kepadaMu, yang yakin akan bertemu denganMu, yang ridho dengan ketetapanMu, dan yang merasa cukup dengan pemberianMu. (Thabrani 1598) #jumahmubarak #syukur #nikmatiprosesnya #happyfriday #ootdfashion #ootdinspiration #art #music #mumpungsale #jumpsuitforsale #ddcollection #ddcollectionsolo
syukur 20.02.2020

Babah menikahkan anak perempuannya yang nombor enam. Yang bongsu. Seminggu sebelum itu dia cakap dia tak sihat, pening, mungkin tak mampu jadi wali. Kita merancang Allah menentukan. Dah tertulis Babah diberi kesihatan yang bagus dan dapat berjalan (walaupun dipapah) untuk hadir datang ke Masjid As-Shafie untuk kali ke-duannya semalam. Masa pertama kali bertahun-tahun yang lepas, tapi sekali lagi, kita merancang Allah jua yang menentukan. Perkahwinan kali pertama tak kekal. Setiap nikmat atau musibah yang menimpa kita ucapkan Alhamdulillah. Dari Allah kita datang dan kepada Allah kita kembali. Jalani hidup dengan hati dan niat untuk terus memperbaiki kesilapan masing-masing. Bukan menuding jari menghakimi. Sedarlah bahawa Allah sahaja yang boleh menghakimi. Bina jambatan jangan bina dinding penghalang.

#29haribercerita#29haribercerita_mm#marriage#solemnization#alhamdulillah#syukur#life#cornersofmyworld#family#dfpcommunity#documentaryphotography#blackandwhitephotography#people#muslimwedding#melayu#kualalumpur#malaysia
Likes: 99
Posted at: 2020-02-21 03:10:34
20.02.2020 Babah menikahkan anak perempuannya yang nombor enam. Yang bongsu. Seminggu sebelum itu dia cakap dia tak sihat, pening, mungkin tak mampu jadi wali. Kita merancang Allah menentukan. Dah tertulis Babah diberi kesihatan yang bagus dan dapat berjalan (walaupun dipapah) untuk hadir datang ke Masjid As-Shafie untuk kali ke-duannya semalam. Masa pertama kali bertahun-tahun yang lepas, tapi sekali lagi, kita merancang Allah jua yang menentukan. Perkahwinan kali pertama tak kekal. Setiap nikmat atau musibah yang menimpa kita ucapkan Alhamdulillah. Dari Allah kita datang dan kepada Allah kita kembali. Jalani hidup dengan hati dan niat untuk terus memperbaiki kesilapan masing-masing. Bukan menuding jari menghakimi. Sedarlah bahawa Allah sahaja yang boleh menghakimi. Bina jambatan jangan bina dinding penghalang. #29haribercerita#29haribercerita_mm#marriage#solemnization#alhamdulillah#syukur#life#cornersofmyworld#family#dfpcommunity#documentaryphotography#blackandwhitephotography#people#muslimwedding#melayu#kualalumpur#malaysia
syukur Ihtifal ilmi &Riadhi  2020 Sma Bugisiah
#syukur
#saidinaabubakar 
#HIJAU
#JohanKeseluruhan
Likes: 16
Posted at: 2020-02-21 03:09:19
Ihtifal ilmi &Riadhi 2020 Sma Bugisiah #syukur #saidinaabubakar #HIJAU #JohanKeseluruhan
syukur [Taat dan Bejat]
.
.
Ingin jadi Pemuda dengan akhir yang bagaimana?
.
Pemuda Ketigalah ya, yang taat dan berakhir taat 😁
.
.
#pemuda #pemudahijrah #taat #bejat #agama #akhlak #sikap #hidayah #nafsu #jumatberkah #cerita #inspirasi #manusia #syukur #hikmah #maknahijrah #baik #buruk #alkahfi #baca #pikir #lakukan #kebaikan #keburukan #catatan #pengingatdiri #hamba
Likes: 43
Posted at: 2020-02-21 03:09:05
[Taat dan Bejat] . . Ingin jadi Pemuda dengan akhir yang bagaimana? . Pemuda Ketigalah ya, yang taat dan berakhir taat 😁 . . #pemuda #pemudahijrah #taat #bejat #agama #akhlak #sikap #hidayah #nafsu #jumatberkah #cerita #inspirasi #manusia #syukur #hikmah #maknahijrah #baik #buruk #alkahfi #baca #pikir #lakukan #kebaikan #keburukan #catatan #pengingatdiri #hamba
syukur 🔉Audio Booster
.
📝 Amal Tergantung Niat
.
🎙Ustadz @rizqi_amirurrosyid .
#repost @muslimpositif
.
Pastikan hari ini sahabat sekalian sudah mengshare kebaikan, yuk bantu share konten ini di social media kamu.
Baarakallahu fiikum .
#muslimpositif #pemudahijrah #dakwahislam#dakwahsunnah #ikhlas #menjadilebihbaik #penuntutilmu#syukur #ulama #niat
Likes: 5
Posted at: 2020-02-21 03:02:48
🔉Audio Booster . 📝 Amal Tergantung Niat . 🎙Ustadz @rizqi_amirurrosyid . #repost @muslimpositif . Pastikan hari ini sahabat sekalian sudah mengshare kebaikan, yuk bantu share konten ini di social media kamu. Baarakallahu fiikum . #muslimpositif #pemudahijrah #dakwahislam#dakwahsunnah #ikhlas #menjadilebihbaik #penuntutilmu#syukur #ulama #niat
syukur It me ❤️ no filter 🙈. sgt bersyukur bertemu dgn produk yg sesuai dgn kulit muka 🤲🏻 .. wait i share my before and after 🤩
#syukur 
#healthylifestyle 
#lovemyskin
Likes: 1
Posted at: 2020-02-21 03:01:53
It me ❤️ no filter 🙈. sgt bersyukur bertemu dgn produk yg sesuai dgn kulit muka 🤲🏻 .. wait i share my before and after 🤩 #syukur #healthylifestyle #lovemyskin
syukur Senyum kalian mana ? 
Masa kalah lebar sama bapak yang kehidupannya pas Pasan.

Nikmat Tuhan mana yang kalian dustakan. .
.
#syukur #nikmat #masyaAllah
Likes: 4
Posted at: 2020-02-21 02:58:02
Senyum kalian mana ? Masa kalah lebar sama bapak yang kehidupannya pas Pasan. Nikmat Tuhan mana yang kalian dustakan. . . #syukur #nikmat #masyaAllah


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.