FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

suprisegiftmalaysia instagram hashtags, hashtags meanings suprisegiftmalaysia images, #suprisegiftmalaysia tag pics

suprisegiftmalaysia
suprisegiftmalaysia
suprisegiftmalaysia
Likes: 192
Posted at: 2020-05-27 13:58:35
"Tiptop seperti sabun top" Alhamdulillah sempat sampai sebelum raya, team memang buat kerja laju supaya takdelah topi yg kena beraya kat post office 😂 • • • _____________________________________ 3 #topimurah #ootdmalaysia #likes4likes #bazarpaknil #terapiinstagram #capmalaysia #snapbackmalaysia #zizanrazak #capkb #ukm #suprisedeliverykl #unimap #usim #kedah #johor #kotabharu#putrajaya #perlis #langkawi #neelofa #topimurahmalaysia #outfitoftheday #bazaarpaknil #suprisegiftmalaysia #terengganu #perak #capcustommalaysia #noradanish
suprisegiftmalaysia Siapa yang cari hadiah untuk si dia? Masa masa pkp ni tak boleh nak keluar cari hadiah kan. So kat sini @tudungsuprisebox nak mudahkan urusan korang ♥️
-
Kalau cari hadiah untuk birthday ke, just usha ig kita. Baaanyak set set yang kita offer. Penghantaran macam biasa tau kita buat. Apa apa boleh DM je okay for fast response 😘
.
.
.
.
#suprisegiftbox
#supriseboxmalaysia
#suprisegiftmalaysia
#suprisedeliverymurah
#supriseboxmurah
#suprisegift
#deliverysuprise
#suprisecoklat
#suprisecoklatinbox
#supriseboxtudung
#hadiahanniversary
#hadiahbirthday
#hadiahwedding
#hadiahulangtahun
#hadiahmurah
#hadiahmurahmalaysia
#hadiahbirthdaymurah
#kotakhadiah
#kotakhadiahmurah
#kotakhadiahmalaysia
Likes: 9
Posted at: 2020-04-23 09:10:51
Siapa yang cari hadiah untuk si dia? Masa masa pkp ni tak boleh nak keluar cari hadiah kan. So kat sini @tudungsuprisebox nak mudahkan urusan korang ♥️ - Kalau cari hadiah untuk birthday ke, just usha ig kita. Baaanyak set set yang kita offer. Penghantaran macam biasa tau kita buat. Apa apa boleh DM je okay for fast response 😘 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia
suprisegiftmalaysia NEW PRICE ON 2020 🙆🏻‍♀️
.
.
* 2 RM 20*
*4 RM 38*
.
. #giftsuprisekl 
#suprisegiftmalaysia 
#braceletmalaysiamurah 
#gelangmurah 
#gelangtanganmurah 
#rantaimalaysiamurah

#braceletcantik
#braceletmurahmalaysia
#bracelet
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#gelangmurahmalaysia
#roundbracelets
Likes: 23
Posted at: 2020-01-09 08:59:18
NEW PRICE ON 2020 🙆🏻‍♀️ . . * 2 RM 20* *4 RM 38* . . #giftsuprisekl #suprisegiftmalaysia #braceletmalaysiamurah #gelangmurah #gelangtanganmurah #rantaimalaysiamurah #braceletcantik #braceletmurahmalaysia #bracelet #dropshipneeded #dropshipwanted #gelangmurahmalaysia #roundbracelets
suprisegiftmalaysia Suprise envelope just for someone that make your life .

Inspired by 🥰 @suzna2003
Ready made design. 
Also you may customize with other theme colour and event. 
#suprisebox #suprisegift #makersofinstagram #makersmalaysia #crafting #scrapbookmalaysia
Likes: 13
Posted at: 2020-04-20 03:03:12
Suprise envelope just for someone that make your life . Inspired by 🥰 @suzna2003 Ready made design. Also you may customize with other theme colour and event. #suprisebox #suprisegift #makersofinstagram #makersmalaysia #crafting #scrapbookmalaysia
suprisegiftmalaysia Lagi banyak awak beli,
Lagi
Lagi
Lagi
JIMAT ☺😻 #giftsuprisekl 
#suprisegiftmalaysia 
#braceletmalaysiamurah 
#gelangmurah 
#gelangtanganmurah 
#rantaimalaysiamurah

#braceletcantik
#braceletmurahmalaysia
#bracelet
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#gelangmurahmalaysia
#roundbracelets
Likes: 25
Posted at: 2020-01-28 05:39:45
suprisegiftmalaysia BUY more , SAVE more 🙈
.
.
.
Jom ajak kawankawan korang share beli , boleh lah cantik sama sama 😘😘
.
.
.
2 RM 20
4 RM 38
.
. (boleh mix mana mana design yang ada di @luvhliness_  Yang awak SUKA)

#giftsuprisekl 
#suprisegiftmalaysia 
#braceletmalaysiamurah 
#gelangmurah 
#gelangtanganmurah 
#rantaimalaysiamurah

#braceletcantik
#braceletmurahmalaysia
#bracelet
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#gelangmurahmalaysia
#roundbracelets
Likes: 19
Posted at: 2020-01-14 05:23:55
BUY more , SAVE more 🙈 . . . Jom ajak kawankawan korang share beli , boleh lah cantik sama sama 😘😘 . . . 2 RM 20 4 RM 38 . . (boleh mix mana mana design yang ada di @luvhliness_ Yang awak SUKA) #giftsuprisekl #suprisegiftmalaysia #braceletmalaysiamurah #gelangmurah #gelangtanganmurah #rantaimalaysiamurah #braceletcantik #braceletmurahmalaysia #bracelet #dropshipneeded #dropshipwanted #gelangmurahmalaysia #roundbracelets
suprisegiftmalaysia Bagi love sikit..♥️♥️♥️❤️❤️
.
TQ semua..ğŸŽ¶ğŸŽ¶ğŸŽ¶
Likes: 10
Posted at: 2019-11-28 00:19:12
Bagi love sikit..♥️♥️♥️❤️❤️ . TQ semua..ğŸŽ¶ğŸŽ¶ğŸŽ¶
suprisegiftmalaysia White Dew Milky Cleanser 30ml 
White Dew Skin Refiner 50ml
White Dew Emulsion 50ml
White Dew Original Ampoule Essence 15ml
White Dew Tone Up Cream 20ml
Likes: 6
Posted at: 2019-11-11 15:48:24
White Dew Milky Cleanser 30ml White Dew Skin Refiner 50ml White Dew Emulsion 50ml White Dew Original Ampoule Essence 15ml White Dew Tone Up Cream 20ml
suprisegiftmalaysia Customer happy sangat dapat suprise daripada encik suami. Terima kasih kerana menempah hadiah istimewa ini daripada kami. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan! Semoga jodoh kekal hingga ke akhir hayat 🥰🥰.
.
Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340.
. 
#anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
Likes: 14
Posted at: 2020-02-14 09:19:44
Customer happy sangat dapat suprise daripada encik suami. Terima kasih kerana menempah hadiah istimewa ini daripada kami. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan! Semoga jodoh kekal hingga ke akhir hayat 🥰🥰. . Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340. . #anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
suprisegiftmalaysia Bila kali terakhir korang bagi someone hadiah? Semalam? Bulan lepas? Tahun lepas? Atau tak pernah bagi pun hadiah kat sapa sapaaa 🥺
_
Apa kata harini korang tengok date, cari bila date penting and suprisekan your love one dengan our giftset 🥰
_
Tak salah bahagiakan org yg kita sayang dengan sedikit kejutan kan. Kalau yg dah lama tak dapat suprise confirm terharu tak boleh bawa bincang!
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #webarebears
Likes: 2
Posted at: 2020-06-03 03:41:53
Bila kali terakhir korang bagi someone hadiah? Semalam? Bulan lepas? Tahun lepas? Atau tak pernah bagi pun hadiah kat sapa sapaaa 🥺 _ Apa kata harini korang tengok date, cari bila date penting and suprisekan your love one dengan our giftset 🥰 _ Tak salah bahagiakan org yg kita sayang dengan sedikit kejutan kan. Kalau yg dah lama tak dapat suprise confirm terharu tak boleh bawa bincang! . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #webarebears
suprisegiftmalaysia Dah open balik order ni alhamdulillah ramai sangat berpusu order giftset and giftbox kami 🥰
_
Paling famous koleksi basic squarelah 😂 kakb dah cakap. Boleh tengok within a week ni stock susut. Sekarang pun keluar macam ayaaaaq!
_
Basic square 1pcs
Cadbury big bar 1pcs
Kinder bueno 1pcs
Hersheys 1pcs
Crispy 1pcs
Snickers 1pcs
💰RM62, all in
_
Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri bermula dengan bajet serendah RM29 je termasuk postage and free gifts. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
Likes: 10
Posted at: 2020-06-03 02:20:53
Dah open balik order ni alhamdulillah ramai sangat berpusu order giftset and giftbox kami 🥰 _ Paling famous koleksi basic squarelah 😂 kakb dah cakap. Boleh tengok within a week ni stock susut. Sekarang pun keluar macam ayaaaaq! _ Basic square 1pcs Cadbury big bar 1pcs Kinder bueno 1pcs Hersheys 1pcs Crispy 1pcs Snickers 1pcs 💰RM62, all in _ Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri bermula dengan bajet serendah RM29 je termasuk postage and free gifts. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
suprisegiftmalaysia GIFT BOX RM45.90 POSTAGE SATU MALAYSIA
.
Bukan susah nak happykan kesayangan awak. Awak kasi gift box ni, gerenti dia akan appreciate awak. Small gift from me to you 😉
.
Gift box ni mesra poket awak ye. Bawa rm50 boleh dapat dah macam ni. Ada chocolate selambak, led pastu wish card. Ha wish card tu nak karang panjang ayat sampai semut datang pon kite okay😆

#suprisedelivery #suprisegift #suprisegiftmalaysia #giftboxshahalam #giftboxkucing #giftboxkajang #suprisegiftarau #suprisegiftkangar #giftboxputrajaya #suprisegiftseremban #giftboxkelantan #suprisegiftkotabharu #giftboxkajang #giftboxbangi #giftboxtanahmerah #suprisegiftalorgajah #suprisegiftmuar #suprisedeliverykl #giftboxsubang #giftboxpahang #giftboxmerbok #suprisedeliverykluang #giftboxpasirgudang #giftboxbanting #giftboxsemenyih #giftboxberanang #giftboxsgbuloh
Likes: 2
Posted at: 2020-06-02 12:27:08
GIFT BOX RM45.90 POSTAGE SATU MALAYSIA . Bukan susah nak happykan kesayangan awak. Awak kasi gift box ni, gerenti dia akan appreciate awak. Small gift from me to you 😉 . Gift box ni mesra poket awak ye. Bawa rm50 boleh dapat dah macam ni. Ada chocolate selambak, led pastu wish card. Ha wish card tu nak karang panjang ayat sampai semut datang pon kite okay😆 #suprisedelivery #suprisegift #suprisegiftmalaysia #giftboxshahalam #giftboxkucing #giftboxkajang #suprisegiftarau #suprisegiftkangar #giftboxputrajaya #suprisegiftseremban #giftboxkelantan #suprisegiftkotabharu #giftboxkajang #giftboxbangi #giftboxtanahmerah #suprisegiftalorgajah #suprisegiftmuar #suprisedeliverykl #giftboxsubang #giftboxpahang #giftboxmerbok #suprisedeliverykluang #giftboxpasirgudang #giftboxbanting #giftboxsemenyih #giftboxberanang #giftboxsgbuloh
suprisegiftmalaysia BUY more , SAVE more 🙈
.
.
.
Jom ajak kawankawan korang share beli , boleh lah cantik sama sama 😘😘
.
.
.
3 RM 45
4 RM 55
.
. (boleh mix mana mana design yang ada di @lycactus_ Yang awak SUKA)

#giftsuprisekl 
#suprisegiftmalaysia 
#braceletmalaysiamurah 
#gelangmurah 
#gelangtanganmurah 
#rantaimalaysiamurah

#braceletcantik
#braceletmurahmalaysia
#bracelet
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#gelangmurahmalaysia
#roundbracelets
Likes: 4
Posted at: 2020-06-02 04:20:29
BUY more , SAVE more 🙈 . . . Jom ajak kawankawan korang share beli , boleh lah cantik sama sama 😘😘 . . . 3 RM 45 4 RM 55 . . (boleh mix mana mana design yang ada di @lycactus_ Yang awak SUKA) #giftsuprisekl #suprisegiftmalaysia #braceletmalaysiamurah #gelangmurah #gelangtanganmurah #rantaimalaysiamurah #braceletcantik #braceletmurahmalaysia #bracelet #dropshipneeded #dropshipwanted #gelangmurahmalaysia #roundbracelets
suprisegiftmalaysia EXCLUSIVE UNICORN GIFTSET 🦄
_
Apa beza exclusive unicorn giftset dan unicorn gift set? 🤔 dari nama kita dah boleh agak sikit kan yg exclusive ni confirm best lagi ğŸ˜Ž
_
Ni beberapa perbezaan untuk kedua dua set tu ;
1️⃣ saiz unicorn plush
• unicorn giftset : 25 cm
• exclusive : 40 cm
2️⃣ design
• kedua dua set ni design / warna dia lain sikit
• nak nampak lagi perbezaan boleh dm / ws kakb terus okie
3️⃣ kepadatan plush
• exclusive unicorn giftset, plush dia berat sikit sebab isi padat
• unicorn giftset, takda isi bahagian kepak and sirip dia
_
So korang dah boleh decide which one nak bagi kat girlfreng 🙈 dua dua plush pun besttt! Comel! Confirm girlfreng happy ❤
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #hadiahkonvomurah
Likes: 5
Posted at: 2020-06-02 04:15:49
EXCLUSIVE UNICORN GIFTSET 🦄 _ Apa beza exclusive unicorn giftset dan unicorn gift set? 🤔 dari nama kita dah boleh agak sikit kan yg exclusive ni confirm best lagi ğŸ˜Ž _ Ni beberapa perbezaan untuk kedua dua set tu ; 1️⃣ saiz unicorn plush • unicorn giftset : 25 cm • exclusive : 40 cm 2️⃣ design • kedua dua set ni design / warna dia lain sikit • nak nampak lagi perbezaan boleh dm / ws kakb terus okie 3️⃣ kepadatan plush • exclusive unicorn giftset, plush dia berat sikit sebab isi padat • unicorn giftset, takda isi bahagian kepak and sirip dia _ So korang dah boleh decide which one nak bagi kat girlfreng 🙈 dua dua plush pun besttt! Comel! Confirm girlfreng happy ❤ . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #hadiahkonvomurah
suprisegiftmalaysia “If you want to give light to others you have to glow yourself.”
.
.
N E C K L A C E
READY STOCK
.
.
ORDER?CLICK NO WHATSAPP AT BIO INSTAGRAM ✨
.
.
#koreannecklace #necklacekorea #sayajualrantaimurah #rantaicomelmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisebirthdaykl #suprisebirthdayselangor
Likes: 1
Posted at: 2020-06-01 23:25:58
“If you want to give light to others you have to glow yourself.” . . N E C K L A C E READY STOCK . . ORDER?CLICK NO WHATSAPP AT BIO INSTAGRAM ✨ . . #koreannecklace #necklacekorea #sayajualrantaimurah #rantaicomelmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisebirthdaykl #suprisebirthdayselangor
suprisegiftmalaysia Bracelet lover? 🙆🏻‍♀️
.
.
Mix any design to get super jimat price 😘
3 RM 45
4 RM 55
.
.
How to order?
Click no whatsapp at bio instagram now 🥰🌈 .
.

#suprisegiftmalaysia 
#braceletmalaysiamurah 
#gelangmurah 
#gelangtanganmurah 
#rantaimalaysiamurah

#braceletcantik
#braceletmurahmalaysia
#bracelet
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#gelangmurahmalaysia
#roundbracelets
Likes: 5
Posted at: 2020-06-01 17:50:18
Bracelet lover? 🙆🏻‍♀️ . . Mix any design to get super jimat price 😘 3 RM 45 4 RM 55 . . How to order? Click no whatsapp at bio instagram now 🥰🌈 . . #suprisegiftmalaysia #braceletmalaysiamurah #gelangmurah #gelangtanganmurah #rantaimalaysiamurah #braceletcantik #braceletmurahmalaysia #bracelet #dropshipneeded #dropshipwanted #gelangmurahmalaysia #roundbracelets
suprisegiftmalaysia Lagi banyak awak beli,
Lagi
Lagi
Lagi
JIMAT ☺😻 #giftsuprisekl 
#suprisegiftmalaysia 
#braceletmalaysiamurah 
#gelangmurah 
#gelangtanganmurah 
#rantaimalaysiamurah

#braceletcantik
#braceletmurahmalaysia
#bracelet
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#gelangmurahmalaysia
#roundbracelets
Likes: 0
Posted at: 2020-05-31 02:39:58
suprisegiftmalaysia #suprisegiftexclusive #suprisegiftmalaysia
Likes: 3
Posted at: 2020-05-28 16:16:32
suprisegiftmalaysia
Likes: 192
Posted at: 2020-05-27 13:58:35
"Tiptop seperti sabun top" Alhamdulillah sempat sampai sebelum raya, team memang buat kerja laju supaya takdelah topi yg kena beraya kat post office 😂 • • • _____________________________________ 3 #topimurah #ootdmalaysia #likes4likes #bazarpaknil #terapiinstagram #capmalaysia #snapbackmalaysia #zizanrazak #capkb #ukm #suprisedeliverykl #unimap #usim #kedah #johor #kotabharu#putrajaya #perlis #langkawi #neelofa #topimurahmalaysia #outfitoftheday #bazaarpaknil #suprisegiftmalaysia #terengganu #perak #capcustommalaysia #noradanish
suprisegiftmalaysia
Likes: 20
Posted at: 2020-05-17 00:02:49
suprisegiftmalaysia Sale Aidilfitri tamat semalam and tahniah siapa yg dah grab tu! 🥰 yg tak sempat grab, jangan risau! Sale baru datang lagi gaes 😭
-
Baik hati ladyboss ni tau, since 6hb ritu dah kasi sale sampai belanja postage. Belum 24 jam tamat Aidilfitri sale dah bagi lagi #stayathome weekend sale 🥺 semoga murah rezeki ladyboss kita @nenad.my ❤️
-
So sambil sambil duduk tunggu masa nak berbuka, marilah jenguk ig kita. Masih ada lagi koleksi tudung yg banyak warna tau 😍
-
Postage akan dibuat pada hari Rabu (20.5.2020) 🚚 DAN tak akan dapat before raya. Please take note ye❗️
-
Delivery pun available now sekitar area 📍Jasin, Melaka. You pay, we deliver. Gitchewww
-
Apa apa pertanyaan boleh dm / whatsapp link at bio for fast responsde 😘
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvocomel
Likes: 20
Posted at: 2020-05-15 10:18:20
Sale Aidilfitri tamat semalam and tahniah siapa yg dah grab tu! 🥰 yg tak sempat grab, jangan risau! Sale baru datang lagi gaes 😭 - Baik hati ladyboss ni tau, since 6hb ritu dah kasi sale sampai belanja postage. Belum 24 jam tamat Aidilfitri sale dah bagi lagi #stayathome weekend sale 🥺 semoga murah rezeki ladyboss kita @nenad.my ❤️ - So sambil sambil duduk tunggu masa nak berbuka, marilah jenguk ig kita. Masih ada lagi koleksi tudung yg banyak warna tau 😍 - Postage akan dibuat pada hari Rabu (20.5.2020) 🚚 DAN tak akan dapat before raya. Please take note ye❗️ - Delivery pun available now sekitar area 📍Jasin, Melaka. You pay, we deliver. Gitchewww - Apa apa pertanyaan boleh dm / whatsapp link at bio for fast responsde 😘 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvocomel
suprisegiftmalaysia “If you want to give light to others you have to glow yourself.”
.
.
N E C K L A C E
PRICE : RM 23 & READY STOCK
.
.
ORDER?CLICK NO WHATSAPP AT BIO INSTAGRAM ✨
.
.
#koreannecklace #necklacekorea #sayajualrantaimurah #rantaicomelmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisebirthdaykl #suprisebirthdayselangor
Likes: 10
Posted at: 2020-05-11 04:38:18
“If you want to give light to others you have to glow yourself.” . . N E C K L A C E PRICE : RM 23 & READY STOCK . . ORDER?CLICK NO WHATSAPP AT BIO INSTAGRAM ✨ . . #koreannecklace #necklacekorea #sayajualrantaimurah #rantaicomelmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisebirthdaykl #suprisebirthdayselangor
suprisegiftmalaysia Sis agak mesti si ikhwan ni hensem bergaya tuu ğŸ˜Ž hehe
...
Terima kasih sis nur sudi order dengan kami, semoga tuannya suka hadiah birthday tu 😄 korang nak jugak ke? Tekan link kat bio ya atau tag partner korang hehe ,😜
•
•
•
____________________________________
3 #topimurah #ootdmalaysia #likes4likes
#bazarpaknil #aurainsta #capmalaysia 
#snapbackmalaysia #zizanrazak #capkb
#ukm #ramadhan2020 #unimap #usim #kedah #johor #birthdaygift
#putrajaya #perlis #langkawi #neelofa
#topimurahmalaysia #outfitoftheday
#bazaarpaknil #capstyle #terengganu 
#perak  #capcustommalaysia #suprisegiftmalaysia
Likes: 172
Posted at: 2020-05-10 15:23:35
Sis agak mesti si ikhwan ni hensem bergaya tuu ğŸ˜Ž hehe ... Terima kasih sis nur sudi order dengan kami, semoga tuannya suka hadiah birthday tu 😄 korang nak jugak ke? Tekan link kat bio ya atau tag partner korang hehe ,😜 • • • ____________________________________ 3 #topimurah #ootdmalaysia #likes4likes #bazarpaknil #aurainsta #capmalaysia #snapbackmalaysia #zizanrazak #capkb #ukm #ramadhan2020 #unimap #usim #kedah #johor #birthdaygift #putrajaya #perlis #langkawi #neelofa #topimurahmalaysia #outfitoftheday #bazaarpaknil #capstyle #terengganu #perak #capcustommalaysia #suprisegiftmalaysia
suprisegiftmalaysia *RAYA SALE* BURBERRY KISSES LIPSTICK 61 DEVON SUNSET RM79 (RSP:RM120)
.

AVAILABLE SHADES:
☑️17 ENGLISH ROSE
☑️29 BLOSSOM PINK
☑️61 DEVONSUNSET
☑️81 GARNET
☑️89 ROSE BLUSH
☑️101 BRIGHTPLUM
☑️105 POPPYRED

A beautiful salmon coral pink.Original retail stock datang dgn cap & original box bukan tester ye! SAVE RM41!
.

100% ORIGINAL WITH MONEYBACK GUARANTEE!
📲
📮RM8(WM)/RM12(EM)
.
Likes: 1
Posted at: 2020-05-08 02:54:03
*RAYA SALE* BURBERRY KISSES LIPSTICK 61 DEVON SUNSET RM79 (RSP:RM120) . AVAILABLE SHADES: ☑️17 ENGLISH ROSE ☑️29 BLOSSOM PINK ☑️61 DEVONSUNSET ☑️81 GARNET ☑️89 ROSE BLUSH ☑️101 BRIGHTPLUM ☑️105 POPPYRED A beautiful salmon coral pink.Original retail stock datang dgn cap & original box bukan tester ye! SAVE RM41! . 100% ORIGINAL WITH MONEYBACK GUARANTEE! 📲 📮RM8(WM)/RM12(EM) .
suprisegiftmalaysia Best nyaaaa kalau dapat satu box penuh dengan tudung macam ni 😍  pastu dapat pulak FREE GIFTS ! Dapat lagi love note yang sweet ! Aduhai best sangat sangat 🥺♥️♥️
-
Pakej Minimalis
Basic Square 3pcs
💰 all in, RM62
-
Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
Likes: 22
Posted at: 2020-05-06 05:55:34
Best nyaaaa kalau dapat satu box penuh dengan tudung macam ni 😍 pastu dapat pulak FREE GIFTS ! Dapat lagi love note yang sweet ! Aduhai best sangat sangat 🥺♥️♥️ - Pakej Minimalis Basic Square 3pcs 💰 all in, RM62 - Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
suprisegiftmalaysia Kalau nak nampak classic sikit, boleh upgrade box ke vintage theme. Tambahan RM1 sahaja dari box biasa. Murahkan? Baru box nampak lebih sweet ! ♥️
-
Postage still going on until 16/5. Kalau nak barang sampao before raya, please order awal 3-5 hari sebelum tarikh tu okay? ☺️
-
Apa apa soalan, kemusykilan boleh click link kat bio untuk whatsapp kakb okay. Fast response guarantee 🐳
.
.
.
.
#nenadsquad #vintagetheme #vintagestyle #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia
Likes: 20
Posted at: 2020-05-04 14:15:08
Kalau nak nampak classic sikit, boleh upgrade box ke vintage theme. Tambahan RM1 sahaja dari box biasa. Murahkan? Baru box nampak lebih sweet ! ♥️ - Postage still going on until 16/5. Kalau nak barang sampao before raya, please order awal 3-5 hari sebelum tarikh tu okay? ☺️ - Apa apa soalan, kemusykilan boleh click link kat bio untuk whatsapp kakb okay. Fast response guarantee 🐳 . . . . #nenadsquad #vintagetheme #vintagestyle #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia
suprisegiftmalaysia Still sempat lagi if korang nak tempah suprise gift box kami. Jangan order lambat sangat naaa. Slot postage sekarang dah masuk hari khamis tau. Baru hari isnin ni 😅
-
Last postage team #nenadsquad is on 16/5 ⚠️ order awal, barang sampai awal takpe daripada tak sampai sampai menanges bucu katil kakb buat donno je 😝
-
Pakej Minimalis
Amber Square 3pcs
💰 all in, RM98
-
Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
Likes: 26
Posted at: 2020-05-04 03:11:45
Still sempat lagi if korang nak tempah suprise gift box kami. Jangan order lambat sangat naaa. Slot postage sekarang dah masuk hari khamis tau. Baru hari isnin ni 😅 - Last postage team #nenadsquad is on 16/5 ⚠️ order awal, barang sampai awal takpe daripada tak sampai sampai menanges bucu katil kakb buat donno je 😝 - Pakej Minimalis Amber Square 3pcs 💰 all in, RM98 - Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
suprisegiftmalaysia #suprisegiftmurah #suprisegiftmalaysia
Likes: 1
Posted at: 2020-05-03 23:04:30
suprisegiftmalaysia SHAWL MELLISA, RESTOCK ♥️ our one and only shawl printed 😍 the best thing about shawl melissa ni kain dia so flowy and terletak elok je once pakai ! Pendek kata, harga berbaloi dengan kualiti ☺️
-
Nak custom shawl melissa as a gift box? ğŸŽ sure whyyy not 🥰 here's the price including postage to sm :
Basic (1pcs) - RM46
Essential (2pcs) - RM75
Minimalis (3pcs) - RM104
Grande (4pcs) - RM133
-
Nak tengok ootd customer, click #ďshawlmelissa
Full katalog with price, visit @dayscarvescatalogue
.
.
.
.
#nenadsquad #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #shawlchiffonprinted #supriseboxcoklat #printedshawl
Likes: 22
Posted at: 2020-05-03 06:34:56
SHAWL MELLISA, RESTOCK ♥️ our one and only shawl printed 😍 the best thing about shawl melissa ni kain dia so flowy and terletak elok je once pakai ! Pendek kata, harga berbaloi dengan kualiti ☺️ - Nak custom shawl melissa as a gift box? ğŸŽ sure whyyy not 🥰 here's the price including postage to sm : Basic (1pcs) - RM46 Essential (2pcs) - RM75 Minimalis (3pcs) - RM104 Grande (4pcs) - RM133 - Nak tengok ootd customer, click #ďshawlmelissa Full katalog with price, visit @dayscarvescatalogue . . . . #nenadsquad #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #shawlchiffonprinted #supriseboxcoklat #printedshawl
suprisegiftmalaysia Tak dapat gift box, dapat suprise yg macam ni pun dah okay sangat kan? 😍 just add on RM2 and walaaaa you got this sweet suprise ready for your special someone ♥️
-
Need an assistance just Whatsapp link at bio or dm kakb okie for fast response 🦋
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #nenadsquad
Likes: 19
Posted at: 2020-05-02 08:21:21
Tak dapat gift box, dapat suprise yg macam ni pun dah okay sangat kan? 😍 just add on RM2 and walaaaa you got this sweet suprise ready for your special someone ♥️ - Need an assistance just Whatsapp link at bio or dm kakb okie for fast response 🦋 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #nenadsquad
suprisegiftmalaysia Dah masuk bulan May ni masih belum dapat suprise keeee? 😝 samalah kita sis ✊☹ belum ada lagi yang nak suprisekan hahaha
-
But its okay my ladies ! Kita reward diri sendiri okay? Tak yah tunggu org lain bagi. Ada rezeki lebih, kita manjakan diri sendiri.
-
Seronok tau bila tengok parcel sampai rumah. Rasa macam dapat hadiah je, dari diri sendiri kepada diri sendiri 🤣♥️🥰
-
Need an asisstance, simply click link @ bio or you can just DM us. Fast response guarantee 🦋
-
Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
Likes: 26
Posted at: 2020-05-02 05:43:56
Dah masuk bulan May ni masih belum dapat suprise keeee? 😝 samalah kita sis ✊☹ belum ada lagi yang nak suprisekan hahaha - But its okay my ladies ! Kita reward diri sendiri okay? Tak yah tunggu org lain bagi. Ada rezeki lebih, kita manjakan diri sendiri. - Seronok tau bila tengok parcel sampai rumah. Rasa macam dapat hadiah je, dari diri sendiri kepada diri sendiri 🤣♥️🥰 - Need an asisstance, simply click link @ bio or you can just DM us. Fast response guarantee 🦋 - Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
suprisegiftmalaysia Tudung dapat, coklat pun dapat 😋🍫 best nya lahaiii ! Ramai sangat yg suka combine tudung and coklat dalam satu box. Biasalah kan semua sedia maklum perempuan dan makanan mana boleh pisah 😝
-
Aurora satin silk eyelash 2pcs
Upgrade box vintage theme
Cadbury big bar 1pcs
Snickers 1pcs
Kinder bueno 1pcs
💰 all in RM115
-
Need an asisstance, link @ bio or you can just simply DM us 🦋
-
Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
Likes: 31
Posted at: 2020-05-01 13:24:00
Tudung dapat, coklat pun dapat 😋🍫 best nya lahaiii ! Ramai sangat yg suka combine tudung and coklat dalam satu box. Biasalah kan semua sedia maklum perempuan dan makanan mana boleh pisah 😝 - Aurora satin silk eyelash 2pcs Upgrade box vintage theme Cadbury big bar 1pcs Snickers 1pcs Kinder bueno 1pcs 💰 all in RM115 - Need an asisstance, link @ bio or you can just simply DM us 🦋 - Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvokasyen #nenadsquad
suprisegiftmalaysia Cantik combination warna yg dipilih 🥰 lengkap pulak tu kawan baik dia dapat. Bawal, shawl and hair bun 😍 tak gembira lagi tak tahulah nak kata apa 🥺
-
Hanna crush 1pcs
Bawal cotton 50' 1pcs
Scrunchies bun 1pcs
💰 all in RM71
-
Need an asisstance, link @ bio or you can just simply DM us 🌸
-
Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #nenadsquad
Likes: 20
Posted at: 2020-05-01 09:33:19
Cantik combination warna yg dipilih 🥰 lengkap pulak tu kawan baik dia dapat. Bawal, shawl and hair bun 😍 tak gembira lagi tak tahulah nak kata apa 🥺 - Hanna crush 1pcs Bawal cotton 50' 1pcs Scrunchies bun 1pcs 💰 all in RM71 - Need an asisstance, link @ bio or you can just simply DM us 🌸 - Disclaimer : pakej box kami, korang boleh custom sendiri mengikut bajet korang. Tak semestinya kena sama seperti dalam gambar 📸 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #nenadsquad
suprisegiftmalaysia BOUQUET PINK PENYEJUK HATI
.
Ada customer request bouquet tapi sidia tu jauh. Kite cakap dont worry. Yg jauh kite post je! Bukan susah pon janji sampai pada sidia 💕
.
Masa kite buat bouquet ni rasa fall in love sangat dgn color dia. Sampai bawa mimpi sebab kenan sangat color nye!😂
.
Harga rm95.90 je bouquet chocolate ni. Kite gerenti kalau awak beli untuk sidia kena pulak color fav ni memang lagi cair lah!😍 #suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 4
Posted at: 2020-05-01 07:30:18
BOUQUET PINK PENYEJUK HATI . Ada customer request bouquet tapi sidia tu jauh. Kite cakap dont worry. Yg jauh kite post je! Bukan susah pon janji sampai pada sidia 💕 . Masa kite buat bouquet ni rasa fall in love sangat dgn color dia. Sampai bawa mimpi sebab kenan sangat color nye!😂 . Harga rm95.90 je bouquet chocolate ni. Kite gerenti kalau awak beli untuk sidia kena pulak color fav ni memang lagi cair lah!😍 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia BERSAMA KAMU RASA INDAH
.
Pening sebab baby May tak boleh celebrate birthday. Jangan shedih hokayy. Kite ada open me box untuk buatkan hari bahagia awak lebih indah ☺
.
Yg ni bukan terlebih indah malah lebih manis bagi baby may yg love sangat dengan chocolate bebanyak ni. Ada pulak rose sekuntum aww lagi rasa bestnye! 😍
.
Ingat! PM kite suh stay at home. So gift box ni hanya boleh postage ye. Kita cover satu malaysia. Janji sampai 💕

#suprisedelivery #suprisegift #suprisegiftmalaysia #suprisegiftshahalam #suprisegiftkucing #suprisegiftkajang #suprisegiftarau #suprisegiftkangar #suprisegiftputrajaya #suprisegiftseremban #suprisegiftkelantan #suprisegiftkotabharu #suprisegiftredang #suprisegiftmelaka #suprisegifttanahmerah #suprisegiftalorgajah #suprisegiftjb #suprisedeliverykl #suprisedeliverysubang #suprisedeliverypahang #suprisedeliveryjb #suprisedeliverykluang #suprisedeliverypasirgudang #suprisedeliverybanting #suprisedeliverysemenyih #suprisedeliveryberanang #suprisedeliverysgbuloh
Likes: 6
Posted at: 2020-04-30 08:48:56
BERSAMA KAMU RASA INDAH . Pening sebab baby May tak boleh celebrate birthday. Jangan shedih hokayy. Kite ada open me box untuk buatkan hari bahagia awak lebih indah ☺ . Yg ni bukan terlebih indah malah lebih manis bagi baby may yg love sangat dengan chocolate bebanyak ni. Ada pulak rose sekuntum aww lagi rasa bestnye! 😍 . Ingat! PM kite suh stay at home. So gift box ni hanya boleh postage ye. Kita cover satu malaysia. Janji sampai 💕 #suprisedelivery #suprisegift #suprisegiftmalaysia #suprisegiftshahalam #suprisegiftkucing #suprisegiftkajang #suprisegiftarau #suprisegiftkangar #suprisegiftputrajaya #suprisegiftseremban #suprisegiftkelantan #suprisegiftkotabharu #suprisegiftredang #suprisegiftmelaka #suprisegifttanahmerah #suprisegiftalorgajah #suprisegiftjb #suprisedeliverykl #suprisedeliverysubang #suprisedeliverypahang #suprisedeliveryjb #suprisedeliverykluang #suprisedeliverypasirgudang #suprisedeliverybanting #suprisedeliverysemenyih #suprisedeliveryberanang #suprisedeliverysgbuloh
suprisegiftmalaysia Tak dapat celebrate birthday dengan kesayangan musim pkp ni? Its okay awak ! Korang still boleh happykan buah hati dengan suprise gift set kita ni 😍❤️
-
COMBO SET B : RM49 INC POST
2 Bawal Cotton 45'
1 Cadbury Big Bar
1 Kinder Bueno
1 Unicorn Pen
1 Unicorn Organizer
💌 FREE Wish Card
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #hadiahkonvomurah
Likes: 14
Posted at: 2020-04-30 04:38:45
Tak dapat celebrate birthday dengan kesayangan musim pkp ni? Its okay awak ! Korang still boleh happykan buah hati dengan suprise gift set kita ni 😍❤️ - COMBO SET B : RM49 INC POST 2 Bawal Cotton 45' 1 Cadbury Big Bar 1 Kinder Bueno 1 Unicorn Pen 1 Unicorn Organizer 💌 FREE Wish Card . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #hadiahkonvomurah
suprisegiftmalaysia Tak dapat celebrate birthday dengan kesayangan musim pkp ni? Its okay awak ! Korang still boleh happykan buah hati dengan suprise gift set kita ni 😍❤️
-
COMBO SET A : RM45 INC POST
2 Bawal Cotton 45'
2 Kinder Bueno
1 Unicorn Pen
1 Unicorn Organizer
💌 FREE Wish Card
.
.
.
.
#suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #hadiahkonvomurah
Likes: 15
Posted at: 2020-04-30 04:36:58
Tak dapat celebrate birthday dengan kesayangan musim pkp ni? Its okay awak ! Korang still boleh happykan buah hati dengan suprise gift set kita ni 😍❤️ - COMBO SET A : RM45 INC POST 2 Bawal Cotton 45' 2 Kinder Bueno 1 Unicorn Pen 1 Unicorn Organizer 💌 FREE Wish Card . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #suprisemalaysia #suprisedeliverymalaysia #tudungsuprisebox #hadiahtudung #hadiahgiftbox #supriseboxcoklat #hadiahuntukdia #hadiahuntukperempuan #hadiahkonvo #hadiahkonvomurah
suprisegiftmalaysia TULUS IKHLAS DI HATI
.
Kite terharu tau bila customer buat wish untuk kesayangan diorg. Rasa mereka menghargai & sayang even tengah pkp ni 🤗
.
Open me box ada banyak color. Boleh whatsapp nak usha warna fav si dia. Even color rose pon boleh pilih. Nice kan 🥰
.
Kite tak de delivery ye sepanjang pkp,mco,rmo ni ye. Tak mau jumpa bam pulis askar encem tu 🤭
.
Open me box Rm89.90 saja. Chocolate ada banyak pilihan. Wish card pon ada. Yg pasti harga ni harga kasih syg kite bagi 
#suprisedelivery #suprisegift #suprisegiftmalaysia #suprisegiftshahalam #suprisegiftkucing #suprisegiftkajang #suprisegiftarau #suprisegiftkangar #suprisegiftputrajaya #suprisegiftseremban #suprisegiftkelantan #suprisegiftkotabharu #suprisegiftredang #suprisegiftmelaka #suprisegifttanahmerah #suprisegiftalorgajah #suprisegiftjb #suprisedeliverykl #suprisedeliverysubang #suprisedeliverypahang #suprisedeliveryjb #suprisedeliverykluang #suprisedeliverypasirgudang #suprisedeliverybanting #suprisedeliverysemenyih #suprisedeliveryberanang #suprisedeliverysgbuloh
Likes: 9
Posted at: 2020-04-29 09:57:18
TULUS IKHLAS DI HATI . Kite terharu tau bila customer buat wish untuk kesayangan diorg. Rasa mereka menghargai & sayang even tengah pkp ni 🤗 . Open me box ada banyak color. Boleh whatsapp nak usha warna fav si dia. Even color rose pon boleh pilih. Nice kan 🥰 . Kite tak de delivery ye sepanjang pkp,mco,rmo ni ye. Tak mau jumpa bam pulis askar encem tu 🤭 . Open me box Rm89.90 saja. Chocolate ada banyak pilihan. Wish card pon ada. Yg pasti harga ni harga kasih syg kite bagi #suprisedelivery #suprisegift #suprisegiftmalaysia #suprisegiftshahalam #suprisegiftkucing #suprisegiftkajang #suprisegiftarau #suprisegiftkangar #suprisegiftputrajaya #suprisegiftseremban #suprisegiftkelantan #suprisegiftkotabharu #suprisegiftredang #suprisegiftmelaka #suprisegifttanahmerah #suprisegiftalorgajah #suprisegiftjb #suprisedeliverykl #suprisedeliverysubang #suprisedeliverypahang #suprisedeliveryjb #suprisedeliverykluang #suprisedeliverypasirgudang #suprisedeliverybanting #suprisedeliverysemenyih #suprisedeliveryberanang #suprisedeliverysgbuloh
suprisegiftmalaysia One of our customer yg berpuas hati 😍😍
#suprisegiftexclusive #suprisegiftmalaysia #suprisegiftcantik
Likes: 7
Posted at: 2020-04-27 13:20:33
One of our customer yg berpuas hati 😍😍 #suprisegiftexclusive #suprisegiftmalaysia #suprisegiftcantik
suprisegiftmalaysia HADIAH UNTUK SI DIA
.
Sejak open me box ni muncul, ramai betui meminang nye. Mostly untuk celebrate birthday tau 🥳
.
Semua puas hati & baloi dengan modal rm89.90 dapat pulak coklat belambak & wish card 🤗
.
Box ni kita postage je tau. Semua negeri kita terjah kasi abg posmen delivery. Nice kan 😊

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 7
Posted at: 2020-04-27 08:11:37
HADIAH UNTUK SI DIA . Sejak open me box ni muncul, ramai betui meminang nye. Mostly untuk celebrate birthday tau 🥳 . Semua puas hati & baloi dengan modal rm89.90 dapat pulak coklat belambak & wish card 🤗 . Box ni kita postage je tau. Semua negeri kita terjah kasi abg posmen delivery. Nice kan 😊 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia [ W E E K E N D D E A L S ] Birthday kakak or adik perempuan dah dekat? Tak tahu nak bagi apa? Boleh belikan set ni. RM75 sahaja termasuk postage sm dah dapat all of these ! 😍
.
.
.
.
#suprisegiftbox
#supriseboxmalaysia
#suprisegiftmalaysia
#suprisedeliverymurah
#supriseboxmurah
#suprisegift
#deliverysuprise
#suprisecoklat
#suprisecoklatinbox
#supriseboxtudung
#hadiahanniversary
#hadiahbirthday
#hadiahwedding
#hadiahulangtahun
#hadiahmurah
#hadiahmurahmalaysia
#hadiahbirthdaymurah
#kotakhadiah
#kotakhadiahmurah
#kotakhadiahmalaysia
Likes: 11
Posted at: 2020-04-25 11:04:37
[ W E E K E N D D E A L S ] Birthday kakak or adik perempuan dah dekat? Tak tahu nak bagi apa? Boleh belikan set ni. RM75 sahaja termasuk postage sm dah dapat all of these ! 😍 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia
suprisegiftmalaysia Here is the deal for WEEKEND DEALS ! Get this set for only RM75 include postage 🤯
-
Spend RM75 sahaja dapat panda yg comel 🐼 , dapat coklat cadbury big bar 🍫 , dapat coklat kinder bueno 🍫 , dapat tudung bawal and also some free gifts ! Fuhhh memang perlaburan yang bijak 😚
-
Jangan risau. Sepanjang tempoh PKP ni postage kami berjalan macam biasa. Kalau nak order, boleh terus sajaaa ke DM @tudungsuprisebox for fast reply 🤗♥️
.
.
.
.
#shockingsale
#weekenddeals
#suprisegiftbox
#supriseboxmalaysia
#suprisegiftmalaysia
#suprisedeliverymurah
#supriseboxmurah
#suprisegift
#deliverysuprise
#suprisecoklat
#suprisecoklatinbox
#supriseboxtudung
#hadiahanniversary
#hadiahbirthday
#hadiahwedding
#hadiahulangtahun
#hadiahmurah
#hadiahmurahmalaysia
#hadiahbirthdaymurah
#kotakhadiah
#kotakhadiahmurah
#kotakhadiahmalaysia
Likes: 16
Posted at: 2020-04-25 07:55:14
Here is the deal for WEEKEND DEALS ! Get this set for only RM75 include postage 🤯 - Spend RM75 sahaja dapat panda yg comel 🐼 , dapat coklat cadbury big bar 🍫 , dapat coklat kinder bueno 🍫 , dapat tudung bawal and also some free gifts ! Fuhhh memang perlaburan yang bijak 😚 - Jangan risau. Sepanjang tempoh PKP ni postage kami berjalan macam biasa. Kalau nak order, boleh terus sajaaa ke DM @tudungsuprisebox for fast reply 🤗♥️ . . . . #shockingsale #weekenddeals #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia
suprisegiftmalaysia Aww, agak nya siapa lah yang beruntung dapat gift set ni kan 😍 awak tak nak ke dapat plush unicorn, tudung bawal and receive cute love note from someone? 🙈
-
Kalau nak, cuba tag ! Kot kot rezeki bulan ramadhan hehe 😄
.
.
.
.
#suprisegiftbox
#supriseboxmalaysia
#suprisegiftmalaysia
#suprisedeliverymurah
#supriseboxmurah
#suprisegift
#deliverysuprise
#suprisecoklat
#suprisecoklatinbox
#supriseboxtudung
#hadiahanniversary
#hadiahbirthday
#hadiahwedding
#hadiahulangtahun
#hadiahmurah
#hadiahmurahmalaysia
#hadiahbirthdaymurah
#kotakhadiah
#kotakhadiahmurah
#kotakhadiahmalaysia
Likes: 13
Posted at: 2020-04-24 16:01:14
Aww, agak nya siapa lah yang beruntung dapat gift set ni kan 😍 awak tak nak ke dapat plush unicorn, tudung bawal and receive cute love note from someone? 🙈 - Kalau nak, cuba tag ! Kot kot rezeki bulan ramadhan hehe 😄 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia
suprisegiftmalaysia Siapa yang cari hadiah untuk si dia? Masa masa pkp ni tak boleh nak keluar cari hadiah kan. So kat sini @tudungsuprisebox nak mudahkan urusan korang ♥️
-
Kalau cari hadiah untuk birthday ke, just usha ig kita. Baaanyak set set yang kita offer. Penghantaran macam biasa tau kita buat. Apa apa boleh DM je okay for fast response 😘
.
.
.
.
#suprisegiftbox
#supriseboxmalaysia
#suprisegiftmalaysia
#suprisedeliverymurah
#supriseboxmurah
#suprisegift
#deliverysuprise
#suprisecoklat
#suprisecoklatinbox
#supriseboxtudung
#hadiahanniversary
#hadiahbirthday
#hadiahwedding
#hadiahulangtahun
#hadiahmurah
#hadiahmurahmalaysia
#hadiahbirthdaymurah
#kotakhadiah
#kotakhadiahmurah
#kotakhadiahmalaysia
Likes: 9
Posted at: 2020-04-23 09:10:51
Siapa yang cari hadiah untuk si dia? Masa masa pkp ni tak boleh nak keluar cari hadiah kan. So kat sini @tudungsuprisebox nak mudahkan urusan korang ♥️ - Kalau cari hadiah untuk birthday ke, just usha ig kita. Baaanyak set set yang kita offer. Penghantaran macam biasa tau kita buat. Apa apa boleh DM je okay for fast response 😘 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia
suprisegiftmalaysia Hi korang great news ! #clbvintagetheme dah available kalau korang nak upgradekan box ♥️
-
Saja nak bagitau ramai tau yang suka box ni. Sebab dia nampak sweet and minimalis gitchewww
-
If korang nak upgrade just tambah RM1 je tau dari box biasa. Haaa mughah tak mughahhh? 😍
-
Apa apa boleh roger kakb dekat DM or whatsapp saja link at bio for fast response 🛒✨
.
.
.
.
#nenadsquad #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia
Likes: 23
Posted at: 2020-04-23 08:53:15
Hi korang great news ! #clbvintagetheme dah available kalau korang nak upgradekan box ♥️ - Saja nak bagitau ramai tau yang suka box ni. Sebab dia nampak sweet and minimalis gitchewww - If korang nak upgrade just tambah RM1 je tau dari box biasa. Haaa mughah tak mughahhh? 😍 - Apa apa boleh roger kakb dekat DM or whatsapp saja link at bio for fast response 🛒✨ . . . . #nenadsquad #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia
suprisegiftmalaysia Wahh, banyak betul order #cintalovechocolate Set Duo niiii 😍 untunglahhh sapa yg dapat full box of chocolates 😚🍫
-
Kalau yang gegurl tak tahu nak bagi apa dekat boyfie, encik somi bolehlah bagi chocolates box ni. Kalau dia tak minat makan coklat, awaklah yang makan! 🤪
.
.
.
.
#suprisegiftbox
#supriseboxmalaysia
#suprisegiftmalaysia
#suprisedeliverymurah
#supriseboxmurah
#suprisegift
#deliverysuprise
#suprisecoklat
#suprisecoklatinbox
#supriseboxtudung
#hadiahanniversary
#hadiahbirthday
#hadiahwedding
#hadiahulangtahun
#hadiahmurah
#hadiahmurahmalaysia
#hadiahbirthdaymurah
#kotakhadiah
#kotakhadiahmurah
#kotakhadiahmalaysia
#nenadsquad
Likes: 25
Posted at: 2020-04-22 08:08:04
Wahh, banyak betul order #cintalovechocolate Set Duo niiii 😍 untunglahhh sapa yg dapat full box of chocolates 😚🍫 - Kalau yang gegurl tak tahu nak bagi apa dekat boyfie, encik somi bolehlah bagi chocolates box ni. Kalau dia tak minat makan coklat, awaklah yang makan! 🤪 . . . . #suprisegiftbox #supriseboxmalaysia #suprisegiftmalaysia #suprisedeliverymurah #supriseboxmurah #suprisegift #deliverysuprise #suprisecoklat #suprisecoklatinbox #supriseboxtudung #hadiahanniversary #hadiahbirthday #hadiahwedding #hadiahulangtahun #hadiahmurah #hadiahmurahmalaysia #hadiahbirthdaymurah #kotakhadiah #kotakhadiahmurah #kotakhadiahmalaysia #nenadsquad
suprisegiftmalaysia Suprise envelope just for someone that make your life .

Inspired by 🥰 @suzna2003
Ready made design. 
Also you may customize with other theme colour and event. 
#suprisebox #suprisegift #makersofinstagram #makersmalaysia #crafting #scrapbookmalaysia
Likes: 13
Posted at: 2020-04-20 03:03:12
Suprise envelope just for someone that make your life . Inspired by 🥰 @suzna2003 Ready made design. Also you may customize with other theme colour and event. #suprisebox #suprisegift #makersofinstagram #makersmalaysia #crafting #scrapbookmalaysia
suprisegiftmalaysia #cintalovebox
1 Basic Square
1 Cadbury Big Bar
1 Hersheys
1 Crispy
2 Kinder Bueno
2 Snickers
-
RM70, all in with 7 free gifts
Include postage to sm
-
Warna tudung boleh je tukar, no problem! Nak order exactly macam ni pun boleh. Just whatsapp kakb ok link at bio 😘
.
.
.
.
#hadiahcoklat #suprisegiftboxmurah #suprisedeliverykl #suprisegiftmalaysia #giftboxcoklat #giftboxkuching #giftboxtudung #giftboxbajet #hadiahharilahiristeri #hadiahtudungcoklat #hadiahhariibu #hadiahuntuksidia #hadiahkonvo #hadiahbersara #hadiahanniversary #hantarankahwin #hantarankahwinbajet #nenadsquad
Likes: 20
Posted at: 2020-04-12 07:31:11
#cintalovebox 1 Basic Square 1 Cadbury Big Bar 1 Hersheys 1 Crispy 2 Kinder Bueno 2 Snickers - RM70, all in with 7 free gifts Include postage to sm - Warna tudung boleh je tukar, no problem! Nak order exactly macam ni pun boleh. Just whatsapp kakb ok link at bio 😘 . . . . #hadiahcoklat #suprisegiftboxmurah #suprisedeliverykl #suprisegiftmalaysia #giftboxcoklat #giftboxkuching #giftboxtudung #giftboxbajet #hadiahharilahiristeri #hadiahtudungcoklat #hadiahhariibu #hadiahuntuksidia #hadiahkonvo #hadiahbersara #hadiahanniversary #hantarankahwin #hantarankahwinbajet #nenadsquad
suprisegiftmalaysia Hadiah sempena Ulang Tahun Perkahwinan.
.
Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340.
.
#anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
Likes: 0
Posted at: 2020-04-12 02:51:21
Hadiah sempena Ulang Tahun Perkahwinan. . Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340. . #anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
suprisegiftmalaysia Customer happy sangat dapat suprise daripada encik suami. Terima kasih kerana menempah hadiah istimewa ini daripada kami. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan! Semoga jodoh kekal hingga ke akhir hayat 🥰🥰.
.
Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340.
. 
#anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
Likes: 0
Posted at: 2020-04-12 02:51:04
Customer happy sangat dapat suprise daripada encik suami. Terima kasih kerana menempah hadiah istimewa ini daripada kami. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan! Semoga jodoh kekal hingga ke akhir hayat 🥰🥰. . Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340. . #anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
suprisegiftmalaysia Sweet kann!💖 Untuk event istimewa anda, bolehla tempah hadiah macam ni daripada kami 😄.
.
Whatsapps www.wasap.my/60182944799 atau www.wasap.my/60183551340 👈🏻
. 
#anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
Likes: 0
Posted at: 2020-04-12 02:50:40
Sweet kann!💖 Untuk event istimewa anda, bolehla tempah hadiah macam ni daripada kami 😄. . Whatsapps www.wasap.my/60182944799 atau www.wasap.my/60183551340 👈🏻 . #anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
suprisegiftmalaysia JAUH DI MATA DEKAT DI HATI
.
Masa pkp ni lah tak boleh nak jumpa cinta hati. Kite ni dah la rindu giler. Nak buat supprise birthday pon tak oley. Huaaa 😩
.
Sokay jgn sedih. Ni la tujuan utama suprise gift box wujud untuk hadirkan kembali senyuman awak tu😍
.
This one murah je. Rm39.90  siap ada led lamp, wish card & coklat. Memang best 🤩 nak ke tak nak uolls? 😝

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 4
Posted at: 2020-04-09 13:44:36
JAUH DI MATA DEKAT DI HATI . Masa pkp ni lah tak boleh nak jumpa cinta hati. Kite ni dah la rindu giler. Nak buat supprise birthday pon tak oley. Huaaa 😩 . Sokay jgn sedih. Ni la tujuan utama suprise gift box wujud untuk hadirkan kembali senyuman awak tu😍 . This one murah je. Rm39.90 siap ada led lamp, wish card & coklat. Memang best 🤩 nak ke tak nak uolls? 😝 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia Custom Minting Gold Coin / Silver Coin + Baldu Box.

Sesuai dijadikan hadiah hari persaraan, staff tahunan, bonus pekerja dan sebagainya.
.
Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340.
.
#anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
Likes: 8
Posted at: 2020-04-09 06:11:23
Custom Minting Gold Coin / Silver Coin + Baldu Box. Sesuai dijadikan hadiah hari persaraan, staff tahunan, bonus pekerja dan sebagainya. . Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340. . #anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
suprisegiftmalaysia Lampu lip lap dah kembali 🤩
.
Setiap hari kite dapat wassap nak order gift box yg ada led lamp ni tapi semua kecewa sbb no stock huaaa 😩😭
.
Cepat risik sebab pasni confirm kena pinang dgn org lain 😆😝
.
Set ni harganye rm45.90 je awakkk. Nak free postage kena pandai bodek. OK BYE ğŸ˜Ž

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
Likes: 4
Posted at: 2020-04-07 16:14:42
Lampu lip lap dah kembali 🤩 . Setiap hari kite dapat wassap nak order gift box yg ada led lamp ni tapi semua kecewa sbb no stock huaaa 😩😭 . Cepat risik sebab pasni confirm kena pinang dgn org lain 😆😝 . Set ni harganye rm45.90 je awakkk. Nak free postage kena pandai bodek. OK BYE ğŸ˜Ž #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
suprisegiftmalaysia Lampu lip lap dah kembali 🤩
.
Setiap hari kite dapat wassap nak order gift box yg ada led lamp ni tapi semua kecewa sbb no stock huaaa 😩😭
.
Cepat risik sebab pasni confirm kena pinang dgn org lain 😆😝
.
Set ni harganye rm45.90 je awakkk. Nak free postage kena pandai bodek. OK BYE ğŸ˜Ž

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 1
Posted at: 2020-04-07 16:13:22
Lampu lip lap dah kembali 🤩 . Setiap hari kite dapat wassap nak order gift box yg ada led lamp ni tapi semua kecewa sbb no stock huaaa 😩😭 . Cepat risik sebab pasni confirm kena pinang dgn org lain 😆😝 . Set ni harganye rm45.90 je awakkk. Nak free postage kena pandai bodek. OK BYE ğŸ˜Ž #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia Lampu lip lap dah kembali 🤩
.
Setiap hari kite dapat wassap nak order gift box yg ada led lamp ni tapi semua kecewa sbb no stock huaaa 😩😭
.
Cepat risik sebab pasni confirm kena pinang dgn org lain 😆😝 #suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftmelaka 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftpenang
Likes: 2
Posted at: 2020-04-07 16:07:41
Lampu lip lap dah kembali 🤩 . Setiap hari kite dapat wassap nak order gift box yg ada led lamp ni tapi semua kecewa sbb no stock huaaa 😩😭 . Cepat risik sebab pasni confirm kena pinang dgn org lain 😆😝 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftmelaka #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftpenang
suprisegiftmalaysia .
🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸
.
🌷EXCLUSIVE DETAILS:
.
1⃣ Smocking yang meregang di muka
2⃣ Dagu lycra
3⃣ Material high grade Cotton IMA 
4⃣ Lace pada telekung dan kain .
✔️Warna : Nude Pink
✔️Jahitan kemas berkualiti
✔️Selesa
✔️ Cantik😍
.
ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang
.
Click link di profile atau
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊
.
#telekungsmocking 
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 0
Posted at: 2020-04-07 15:44:58
. 🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸 . 🌷EXCLUSIVE DETAILS: . 1⃣ Smocking yang meregang di muka 2⃣ Dagu lycra 3⃣ Material high grade Cotton IMA 4⃣ Lace pada telekung dan kain . ✔️Warna : Nude Pink ✔️Jahitan kemas berkualiti ✔️Selesa ✔️ Cantik😍 . ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang . Click link di profile atau 📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekung #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia .
🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸
.
🌷EXCLUSIVE DETAILS:
.
1⃣ Smocking yang meregang di muka
2⃣ Dagu lycra
3⃣ Material high grade Cotton IMA 
4⃣ Lace pada telekung dan kain .
✔️Warna : Nude Pink
✔️Jahitan kemas berkualiti
✔️Selesa
✔️ Cantik😍
.
ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang
.
Click link di profile atau
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊
.
#telekungsmocking 
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 1
Posted at: 2020-04-07 15:44:36
. 🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸 . 🌷EXCLUSIVE DETAILS: . 1⃣ Smocking yang meregang di muka 2⃣ Dagu lycra 3⃣ Material high grade Cotton IMA 4⃣ Lace pada telekung dan kain . ✔️Warna : Nude Pink ✔️Jahitan kemas berkualiti ✔️Selesa ✔️ Cantik😍 . ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang . Click link di profile atau 📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekung #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia .
🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸
.
🌷EXCLUSIVE DETAILS:
.
1⃣ Smocking yang meregang di muka
2⃣ Dagu lycra
3⃣ Material high grade Cotton IMA 
4⃣ Lace pada telekung dan kain .
✔️Warna : Nude Pink
✔️Jahitan kemas berkualiti
✔️Selesa
✔️ Cantik😍
.
ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang
.
Click link di profile atau
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊
.
#telekungsmocking 
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 0
Posted at: 2020-04-07 15:44:17
. 🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸 . 🌷EXCLUSIVE DETAILS: . 1⃣ Smocking yang meregang di muka 2⃣ Dagu lycra 3⃣ Material high grade Cotton IMA 4⃣ Lace pada telekung dan kain . ✔️Warna : Nude Pink ✔️Jahitan kemas berkualiti ✔️Selesa ✔️ Cantik😍 . ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang . Click link di profile atau 📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekung #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia 🌟Ramadan akan tiba, persiapan terbaik jangan dilupakan.
🌟Sediakan telekung paling selesa untuk bersolat walaupun solat dirumah💚
.
🌷Telekung Safiyah🌷
.
🔸ADA POCKET pada kain telekung
🔹Dengan jahitan Lace yg kemas pada bahagian bawah telekung.
🔸Pelapik dagu yang stretchable & selesa.
.
🌷DETAILS TELEKUNG WHITE LACE
.
🔸FREE Size
🔹MATERIAL VISCOSE COTTON.
🔸Sangat Sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas
🔹Kain Tidak Mudah Renyuk atau berbulu
🔸SULAMAN LACE EXCLUSIVE
🔹Nampak Kemas, Teliti & Cantik
🔸MUDAH DIBAWA dalam handbag/ travel
🔹JAHITAN BERGETAH DIKEPALA. Kemas dan untuk keselesaan dahi anda
🔸BAHAGIAN DAGU YANG STRECHABLE. Lembut sesuai untuk semua size muka.
🔹Tidak Melekat di badan.
.
🌷UKURAN TELEKUNG WHITE LACE
.
🔸Ukur lilit muka - 13
🔸Labuh telekung dri dagu-33 inch
🔸Pinggang full getah - 24
🔸Labuh kain- 51
.
🔹RM120 (Postage rm8 sm)
.
🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 segera untuk order😊
.
#telekungsmocking
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekungraya
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 0
Posted at: 2020-04-07 14:48:51
🌟Ramadan akan tiba, persiapan terbaik jangan dilupakan. 🌟Sediakan telekung paling selesa untuk bersolat walaupun solat dirumah💚 . 🌷Telekung Safiyah🌷 . 🔸ADA POCKET pada kain telekung 🔹Dengan jahitan Lace yg kemas pada bahagian bawah telekung. 🔸Pelapik dagu yang stretchable & selesa. . 🌷DETAILS TELEKUNG WHITE LACE . 🔸FREE Size 🔹MATERIAL VISCOSE COTTON. 🔸Sangat Sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas 🔹Kain Tidak Mudah Renyuk atau berbulu 🔸SULAMAN LACE EXCLUSIVE 🔹Nampak Kemas, Teliti & Cantik 🔸MUDAH DIBAWA dalam handbag/ travel 🔹JAHITAN BERGETAH DIKEPALA. Kemas dan untuk keselesaan dahi anda 🔸BAHAGIAN DAGU YANG STRECHABLE. Lembut sesuai untuk semua size muka. 🔹Tidak Melekat di badan. . 🌷UKURAN TELEKUNG WHITE LACE . 🔸Ukur lilit muka - 13 🔸Labuh telekung dri dagu-33 inch 🔸Pinggang full getah - 24 🔸Labuh kain- 51 . 🔹RM120 (Postage rm8 sm) . 🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 segera untuk order😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekungraya #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia 🌟Ramadan akan tiba, persiapan terbaik jangan dilupakan.
🌟Sediakan telekung paling selesa untuk bersolat walaupun solat dirumah💚
.
🌷Telekung Safiyah🌷
.
🔸ADA POCKET pada kain telekung
🔹Dengan jahitan Lace yg kemas pada bahagian bawah telekung.
🔸Pelapik dagu yang stretchable & selesa.
.
🌷DETAILS TELEKUNG WHITE LACE
.
🔸FREE Size
🔹MATERIAL VISCOSE COTTON.
🔸Sangat Sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas
🔹Kain Tidak Mudah Renyuk atau berbulu
🔸SULAMAN LACE EXCLUSIVE
🔹Nampak Kemas, Teliti & Cantik
🔸MUDAH DIBAWA dalam handbag/ travel
🔹JAHITAN BERGETAH DIKEPALA. Kemas dan untuk keselesaan dahi anda
🔸BAHAGIAN DAGU YANG STRECHABLE. Lembut sesuai untuk semua size muka.
🔹Tidak Melekat di badan.
.
🌷UKURAN TELEKUNG WHITE LACE
.
🔸Ukur lilit muka - 13
🔸Labuh telekung dri dagu-33 inch
🔸Pinggang full getah - 24
🔸Labuh kain- 51
.
🔹RM120 (Postage rm8 sm)
.
🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 segera untuk order😊
.
#telekungsmocking
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekungraya
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 1
Posted at: 2020-04-07 14:48:16
🌟Ramadan akan tiba, persiapan terbaik jangan dilupakan. 🌟Sediakan telekung paling selesa untuk bersolat walaupun solat dirumah💚 . 🌷Telekung Safiyah🌷 . 🔸ADA POCKET pada kain telekung 🔹Dengan jahitan Lace yg kemas pada bahagian bawah telekung. 🔸Pelapik dagu yang stretchable & selesa. . 🌷DETAILS TELEKUNG WHITE LACE . 🔸FREE Size 🔹MATERIAL VISCOSE COTTON. 🔸Sangat Sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas 🔹Kain Tidak Mudah Renyuk atau berbulu 🔸SULAMAN LACE EXCLUSIVE 🔹Nampak Kemas, Teliti & Cantik 🔸MUDAH DIBAWA dalam handbag/ travel 🔹JAHITAN BERGETAH DIKEPALA. Kemas dan untuk keselesaan dahi anda 🔸BAHAGIAN DAGU YANG STRECHABLE. Lembut sesuai untuk semua size muka. 🔹Tidak Melekat di badan. . 🌷UKURAN TELEKUNG WHITE LACE . 🔸Ukur lilit muka - 13 🔸Labuh telekung dri dagu-33 inch 🔸Pinggang full getah - 24 🔸Labuh kain- 51 . 🔹RM120 (Postage rm8 sm) . 🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 segera untuk order😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekungraya #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia 🌟Ramadan akan tiba, persiapan terbaik jangan dilupakan.
🌟Sediakan telekung paling selesa untuk bersolat walaupun solat dirumah💚
.
🌷Telekung Safiyah🌷
.
🔸ADA POCKET pada kain telekung
🔹Dengan jahitan Lace yg kemas pada bahagian bawah telekung.
🔸Pelapik dagu yang stretchable & selesa.
.
🌷DETAILS TELEKUNG WHITE LACE
.
🔸FREE Size
🔹MATERIAL VISCOSE COTTON.
🔸Sangat Sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas
🔹Kain Tidak Mudah Renyuk atau berbulu
🔸SULAMAN LACE EXCLUSIVE
🔹Nampak Kemas, Teliti & Cantik
🔸MUDAH DIBAWA dalam handbag/ travel
🔹JAHITAN BERGETAH DIKEPALA. Kemas dan untuk keselesaan dahi anda
🔸BAHAGIAN DAGU YANG STRECHABLE. Lembut sesuai untuk semua size muka.
🔹Tidak Melekat di badan.
.
🌷UKURAN TELEKUNG WHITE LACE
.
🔸Ukur lilit muka - 13
🔸Labuh telekung dri dagu-33 inch
🔸Pinggang full getah - 24
🔸Labuh kain- 51
.
🔹RM120 (Postage rm8 sm)
.
🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 segera untuk order😊
.
#telekungsmocking
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekungraya
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 0
Posted at: 2020-04-07 14:43:21
🌟Ramadan akan tiba, persiapan terbaik jangan dilupakan. 🌟Sediakan telekung paling selesa untuk bersolat walaupun solat dirumah💚 . 🌷Telekung Safiyah🌷 . 🔸ADA POCKET pada kain telekung 🔹Dengan jahitan Lace yg kemas pada bahagian bawah telekung. 🔸Pelapik dagu yang stretchable & selesa. . 🌷DETAILS TELEKUNG WHITE LACE . 🔸FREE Size 🔹MATERIAL VISCOSE COTTON. 🔸Sangat Sejuk, Lembut, Selesa & Tak Panas 🔹Kain Tidak Mudah Renyuk atau berbulu 🔸SULAMAN LACE EXCLUSIVE 🔹Nampak Kemas, Teliti & Cantik 🔸MUDAH DIBAWA dalam handbag/ travel 🔹JAHITAN BERGETAH DIKEPALA. Kemas dan untuk keselesaan dahi anda 🔸BAHAGIAN DAGU YANG STRECHABLE. Lembut sesuai untuk semua size muka. 🔹Tidak Melekat di badan. . 🌷UKURAN TELEKUNG WHITE LACE . 🔸Ukur lilit muka - 13 🔸Labuh telekung dri dagu-33 inch 🔸Pinggang full getah - 24 🔸Labuh kain- 51 . 🔹RM120 (Postage rm8 sm) . 🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 segera untuk order😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekungraya #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia Custom Minting Gold Bar + Baldu Box.

Sesuai dijadikan hadiah hari persaraan, staff tahunan, bonus pekerja dan sebagainya.
.
Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340.
.
#anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
Likes: 12
Posted at: 2020-04-06 14:26:14
Custom Minting Gold Bar + Baldu Box. Sesuai dijadikan hadiah hari persaraan, staff tahunan, bonus pekerja dan sebagainya. . Untuk sebarang pertanyaan, hubungi +6018-294 4799 atau +6018-355 1340. . #anniversarysuprise #anniversarygift #suprisegiftmalaysia #birthdaysuprise #personalizedgift #krafkayu #syilingcustom #customcoin #weddinganiversary
suprisegiftmalaysia .
🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸
.
🌷EXCLUSIVE DETAILS:
.
1⃣ Smocking yang meregang di muka
2⃣ Dagu lycra
3⃣ Material high grade Cotton IMA 
4⃣ Lace pada telekung dan kain .
✔️Warna : Nude Pink
✔️Jahitan kemas berkualiti
✔️Selesa
✔️ Cantik😍
.
ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang
.
Click link di profile atau
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊
.
#telekungsmocking 
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 0
Posted at: 2020-04-06 09:09:12
. 🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸 . 🌷EXCLUSIVE DETAILS: . 1⃣ Smocking yang meregang di muka 2⃣ Dagu lycra 3⃣ Material high grade Cotton IMA 4⃣ Lace pada telekung dan kain . ✔️Warna : Nude Pink ✔️Jahitan kemas berkualiti ✔️Selesa ✔️ Cantik😍 . ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang . Click link di profile atau 📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekung #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia .
🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸
.
🌷EXCLUSIVE DETAILS:
.
1⃣ Smocking yang meregang di muka
2⃣ Dagu lycra
3⃣ Material high grade Cotton IMA 
4⃣ Lace pada telekung dan kain .
✔️Warna : Nude Pink
✔️Jahitan kemas berkualiti
✔️Selesa
✔️ Cantik😍
.
ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang
.
Click link di profile atau
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊
.
#telekungsmocking 
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 1
Posted at: 2020-04-06 09:08:55
. 🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸 . 🌷EXCLUSIVE DETAILS: . 1⃣ Smocking yang meregang di muka 2⃣ Dagu lycra 3⃣ Material high grade Cotton IMA 4⃣ Lace pada telekung dan kain . ✔️Warna : Nude Pink ✔️Jahitan kemas berkualiti ✔️Selesa ✔️ Cantik😍 . ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang . Click link di profile atau 📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekung #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia .
🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸
.
🌷EXCLUSIVE DETAILS:
.
1⃣ Smocking yang meregang di muka
2⃣ Dagu lycra
3⃣ Material high grade Cotton IMA 
4⃣ Lace pada telekung dan kain .
✔️Warna : Nude Pink
✔️Jahitan kemas berkualiti
✔️Selesa
✔️ Cantik😍
.
ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang
.
Click link di profile atau
📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊
.
#telekungsmocking 
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekung
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 3
Posted at: 2020-04-06 09:08:29
. 🌸TELEKUNG COTTON SRIKANDI🌸 . 🌷EXCLUSIVE DETAILS: . 1⃣ Smocking yang meregang di muka 2⃣ Dagu lycra 3⃣ Material high grade Cotton IMA 4⃣ Lace pada telekung dan kain . ✔️Warna : Nude Pink ✔️Jahitan kemas berkualiti ✔️Selesa ✔️ Cantik😍 . ğŸŽˆHarga: RM 175 sepasang . Click link di profile atau 📲 whatsapp Nadia 012.299.3303😊 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekung #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
suprisegiftmalaysia Ribbon yg diikat untuk naikkan seri ☺
.
Terima kasih customer beli gify box dari kami 😍

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 12
Posted at: 2020-04-06 04:02:36
Ribbon yg diikat untuk naikkan seri ☺ . Terima kasih customer beli gify box dari kami 😍 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia
Likes: 2
Posted at: 2020-04-05 04:15:53
"Sy nak order gift box tp nak request hello kitty boleh? Anak suka hello kitty ni" (Myra,Johor) . Boleh sis! Kite kasi anak sis happy je. Kebetulan ada stok ni, kita include skali as requested😍 . Amacam mommy ? Kenan tak? Confirm anak mommy pelok erat tanda terima kasih 😘 . Nasib baik skrg tengah #stayathome so kite kasi promo!. Harga asal rm75.90, harga promo RM 50.90! ğŸ˜Ž #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
suprisegiftmalaysia
Likes: 5
Posted at: 2020-04-05 04:13:35
"Sy nak order gift box tp nak request hello kitty boleh? Anak suka hello kitty ni" (Myra,Johor) . Boleh sis! Kite kasi anak sis happy je. Kebetulan ada stok ni, kita include skali as requested😍 . Amacam mommy ? Kenan tak? Confirm anak mommy pelok erat tanda terima kasih 😘 . Nasib baik skrg tengah #stayathome so kite kasi promo!. Harga asal rm75.90, harga promo RM 50.90! ğŸ˜Ž #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
suprisegiftmalaysia Selamat pagi 🌻
.
Alhamdulillah, 2 suprise gift box dah dipinang 😍
.
Katanya untuk birthday yg tersayang. Confirm kesayangan awak senyum lebar dapat gift box ni 🤗

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 6
Posted at: 2020-04-05 04:05:08
Selamat pagi 🌻 . Alhamdulillah, 2 suprise gift box dah dipinang 😍 . Katanya untuk birthday yg tersayang. Confirm kesayangan awak senyum lebar dapat gift box ni 🤗 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia YaAmpun! Banyaknya coklat best2! 😍
.
Nak beli as self reward cuns sangat ni! 😆
.
Ni version exclusive ya! Rm49.90 je sempena promo #stayathome ğŸ˜Ž harga asal rm69.90 tau 😏
.
Dah jangan menung panjang. Meh meminang teruih. Nanti mimpi lak 😆

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 5
Posted at: 2020-04-04 06:45:14
YaAmpun! Banyaknya coklat best2! 😍 . Nak beli as self reward cuns sangat ni! 😆 . Ni version exclusive ya! Rm49.90 je sempena promo #stayathome ğŸ˜Ž harga asal rm69.90 tau 😏 . Dah jangan menung panjang. Meh meminang teruih. Nanti mimpi lak 😆 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia YaAmpun! Banyaknya coklat best2! 😍
.
Nak beli as self reward cuns sangat ni! 😆
.
Ni version exclusive ya! Rm49.90 je sempena promo #stayathome ğŸ˜Ž harga asal rm69.90 tau 😏
.
Dah jangan menung panjang. Meh meminang teruih. Nanti mimpi lak 😆

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
Likes: 8
Posted at: 2020-04-04 06:44:13
YaAmpun! Banyaknya coklat best2! 😍 . Nak beli as self reward cuns sangat ni! 😆 . Ni version exclusive ya! Rm49.90 je sempena promo #stayathome ğŸ˜Ž harga asal rm69.90 tau 😏 . Dah jangan menung panjang. Meh meminang teruih. Nanti mimpi lak 😆 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
suprisegiftmalaysia YaAmpun! Banyaknya coklat best2! 😍
.
Nak beli as self reward cuns sangat ni! 😆
.
Ni version exclusive ya! Rm49.90 je sempena promo #stayathome ğŸ˜Ž harga asal rm69.90 tau 😏
.
Dah jangan menung panjang. Meh meminang teruih. Nanti mimpi lak 😆

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 2
Posted at: 2020-04-04 06:43:08
YaAmpun! Banyaknya coklat best2! 😍 . Nak beli as self reward cuns sangat ni! 😆 . Ni version exclusive ya! Rm49.90 je sempena promo #stayathome ğŸ˜Ž harga asal rm69.90 tau 😏 . Dah jangan menung panjang. Meh meminang teruih. Nanti mimpi lak 😆 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia Dah jangan nak termenung lama pikir hadiah untuk tersayang sepanjang PKP ni 😁
.
Nah gift box forerro rocher yg ada skali dgn bunga rose. Confirm kesayangan awak senyum lebar 😍
.
Sempena pkp ni kite buat promo #stayathome ya! Harga asal rm89.90! Harga promo rm69.90 😉

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 07:34:06
Dah jangan nak termenung lama pikir hadiah untuk tersayang sepanjang PKP ni 😁 . Nah gift box forerro rocher yg ada skali dgn bunga rose. Confirm kesayangan awak senyum lebar 😍 . Sempena pkp ni kite buat promo #stayathome ya! Harga asal rm89.90! Harga promo rm69.90 😉 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia Dah jangan nak termenung lama pikir hadiah untuk tersayang sepanjang PKP ni 😁
.
Nah gift box forerro rocher yg ada skali dgn bunga rose. Confirm kesayangan awak senyum lebar 😍
.
Sempena pkp ni kite buat promo #stayathome ya! Harga asal rm89.90! Harga promo rm69.90 😉

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
Likes: 5
Posted at: 2020-04-03 07:33:11
Dah jangan nak termenung lama pikir hadiah untuk tersayang sepanjang PKP ni 😁 . Nah gift box forerro rocher yg ada skali dgn bunga rose. Confirm kesayangan awak senyum lebar 😍 . Sempena pkp ni kite buat promo #stayathome ya! Harga asal rm89.90! Harga promo rm69.90 😉 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #suprisedeliveryalorsetar #suprisedeliveryjitra
suprisegiftmalaysia Dah jangan nak termenung lama pikir hadiah untuk tersayang sepanjang PKP ni 😁
.
Nah gift box forerro rocher yg ada skali dgn bunga rose. Confirm kesayangan awak senyum lebar 😍
.
Sempena pkp ni kite buat promo #stayathome ya! Harga asal rm89.90! Harga promo rm69.90 😉

#suprisegift #suprisegiftbox
#chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor 
#suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 07:29:51
Dah jangan nak termenung lama pikir hadiah untuk tersayang sepanjang PKP ni 😁 . Nah gift box forerro rocher yg ada skali dgn bunga rose. Confirm kesayangan awak senyum lebar 😍 . Sempena pkp ni kite buat promo #stayathome ya! Harga asal rm89.90! Harga promo rm69.90 😉 #suprisegift #suprisegiftbox #chocolatebox #suprisegiftmalaysia #giftbox #giftboxmalaysia #giftboxsuprisemalaysia #suprisedelivery #suprisedeliverykedah #suprisedeliverymurah #suprisedeliveryalorsetar #ajimaura #terapiinstagram #suprisegiftkl #suprisegiftkedah #suprisegiftkelantan #suprisegiftseremban #suprisegiftselangor #suprisegifterengganu #suprisegifpahang #suprisegiftjohor #suprisegiftsabah #suprisegiftsarawak #giftgaloremy #supplierwrappingpaper #wrappingpapermurah #wrappingpapermalaysia #wrappingpaper
suprisegiftmalaysia 🌷Telekung Smocking Embroided🌷
.
🔹Telekung Cotton jahitan smocking di dahi.
🔹 Telekung inovasi terkini 100% dijahit di Malaysia
🔹Amat selesa dipakai, anggun, sempurna dan yang paling utama keyakinan dalam menunaikan ibadah.
🔹Tidak lagi perlu risau rambut akan terkeluar dari kiri dan kanan wajah semasa solat.
🔹Telekung Smocking Raudhah smocking dijahit dengan kemas dan teliti agar muslimah rasa selesa dan yakin apabila memakainya.
🔹Tidak perlu risau atau was – was semasa solat walaupun tidak  memakai anak telekung (scarf) kerana rekabentuknya yang unik akan memastikan aurat anda terpelihara sepanjang masa.
.
🌷RM130 (Postage rm8sm)
.
🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order 😊
.
Atau click link biru di profile 👍
.
#telekungsmocking
#telekunglace 
#telekungsolat 
#hantarantelekung 
#telekunghantaran 
#hadiahtelekung
#telekunghadiah
#telekungraya
#telekungcotton
#telekungcantik
#telekungeksklusif
#telekunglycra
#telekungsatin
#telekungsoftawning
#telekungdewasa
#telekungtravel
#telekungterawih
#telekungmalaysia
#telekungshahalam
#telekungselesa
#telekungumrah
#telekunghaji
#telekungexclusive
#telekungsejuk
#telekungcantikmurah
#telekungsulam
#telekunglabuh
#suprisegiftmalaysia
#telekungbasic
#telekungumrahhaji
Likes: 0
Posted at: 2020-04-02 23:20:19
🌷Telekung Smocking Embroided🌷 . 🔹Telekung Cotton jahitan smocking di dahi. 🔹 Telekung inovasi terkini 100% dijahit di Malaysia 🔹Amat selesa dipakai, anggun, sempurna dan yang paling utama keyakinan dalam menunaikan ibadah. 🔹Tidak lagi perlu risau rambut akan terkeluar dari kiri dan kanan wajah semasa solat. 🔹Telekung Smocking Raudhah smocking dijahit dengan kemas dan teliti agar muslimah rasa selesa dan yakin apabila memakainya. 🔹Tidak perlu risau atau was – was semasa solat walaupun tidak  memakai anak telekung (scarf) kerana rekabentuknya yang unik akan memastikan aurat anda terpelihara sepanjang masa. . 🌷RM130 (Postage rm8sm) . 🌟Whatsapp Nadia 012.299.3303 untuk order 😊 . Atau click link biru di profile 👍 . #telekungsmocking #telekunglace #telekungsolat #hantarantelekung #telekunghantaran #hadiahtelekung #telekunghadiah #telekungraya #telekungcotton #telekungcantik #telekungeksklusif #telekunglycra #telekungsatin #telekungsoftawning #telekungdewasa #telekungtravel #telekungterawih #telekungmalaysia #telekungshahalam #telekungselesa #telekungumrah #telekunghaji #telekungexclusive #telekungsejuk #telekungcantikmurah #telekungsulam #telekunglabuh #suprisegiftmalaysia #telekungbasic #telekungumrahhaji
Voticle Trending & Popular Articles
Proper waste management is of great importance to both rural and urban areas. It is critical due to the fact that certain types of wastes can be hazardous and can contaminate the environment if not properly handled.Proper waste management is...
Increase the Value of Your Home See How If you are thinking of selling your house at any point in the near future, you have to start getting ready as soon as possible. For many homeowners, this includes getting a set of tools from the shed and...
Are you a business owner, small size firm owner? Still in doubt if your company could grow? Or do you lack the knowledge about what it takes to grow your company? This is the answer to your fears. Many business owners today before launching their...
LEDs or the so called Light Emitting Diodes are known for lighting up places using semi-conductors. Some people like to call these digital light sources which substitute the regular lighting in the most economic manner. Initially, these were used in...
Expungement Of Criminal Offenses In Florida The state of Florida does not look favorably upon people with past criminal records. Florida's courts and law enforcement agencies make it easy for anyone to access criminal records. For anyone who has...
Rental property is a very profitable business when handled with care. You will need to protect your property to be able to make the envisaged profits. There are myriad ways to lose money so your property can be protected in the following...

What is the meaning/definition of the letters in suprisegiftmalaysia?

Meaning of suprisegiftmalaysia by its letters

suprisegiftmalaysia acronym or abbreviation means:

S: Meaning of S in suprisegiftmalaysia. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

U: Meaning of U in suprisegiftmalaysia. The letter U is the last obvious vowel in the letters in order and what might as well be called the number 3. The U individual is exceptionally fortunate in each regard. Contrarily, individuals with the first U can be childish, avaricious and hesitant. Letter U, if upset resembles that of the letter N in lowercase letters. It's winds up distending innovativeness to demonstrate vision, ability and brilliant feelings of dread. It is open to things that fall into his abode. It is minding and humane to individuals who encounter disappointments or disaster. You are working hard to exceed expectations in your field and difficulties. Have an exceptional pride in the achievements, which are necessary. Family and pride and satisfaction at home, give them consideration. Jactar of achievement closes in disappointment. Stay away from profane words, and have no place in your life. Lack of consideration can hinder. Support another and imagine how life changes. Charit and solvency brings surprising satisfaction and reward related to money. By adhering to the rules, they bring recognition. Be careful with Igomania, it can be your defeat. Trust brings respect and qualification. Bias and enthusiasm can destroy you. Flexibility and imagination discover the place in staggered efforts. Keep a strategic distance from the distortion, keeping it to reality. Reasonable stay for family, business, and social life. A FOSPODGET, led to the extreme: Strange.

You are interested and optimistic when you are in love. At this time, when I was not in affection, I was impressed with worship, constantly looking for someone to worship. You have to consider that feelings are a test. You are entangled and you need experience, enthusiasm and opportunity. He is negotiating potential contacts. I would like to thank you and I would appreciate seeing your colleague look great. Your sex drive is solid and you want instant satisfaction. Your walkers will put your joys.

P: Meaning of P in suprisegiftmalaysia. Power. On the off chance that P is the principal consonant in a first name, the conveyor is probably going to consider otherworldly things and be extremely on edge about existence. Contrarily, the general population with the underlying P can here and there be narrow minded and flaky. P has a substantial tip remaining on only one more point to demonstrate it's quality. It implies solid, the capacity tp see shortcoming and potential outcomes effortlessly and perceptiveness. Remaining by his own, it indicates self-centeredness, a prospering demeanor and meticulousness. P additionally demonstrates partition, solid will likewise go alone and unbiasedness. In some cases, you have a lack of understanding of individuals as they at some point focus on you. Take after the imagination's ability to a wonderful career. A viable ability can bring an incredible reward related to money. The appeal appealed with much judgment. Writing, music and craftsmanship bring what you usually want. An unusual future if you focus on the most obvious ability. You are fully aware of social circumstances. Do not consider doing anything that could harm your image or bad reputation. Choice of check. Along these lines, you need a wonderful partner. You also need a smart partner. Strangely, you can see your partner as your opponent ... a great battle by moving that vibrant sex. You are moderately free to hang sex-ups. You will examine and test the best approach to achieve things. You are exceptional social and emotion. You appreciate being a provocation and you need a decent arrangement of physical satisfaction.

R: Meaning of R in suprisegiftmalaysia. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless. You appreciate freedom.Amazing skill, but do not exaggerate.Amongs the most outstanding ability and wealth is at your side with talent. L Bring joy to the lives of others. Identi Captivating identity, and help others towards a prosperous and also himself.The value of flexibility brings tremendous career, and absorbing maturity.Try not to dream of impossible goals, to be viable and cut profession.look impressive, do not neglect it which is achieved now.Novations, do not stir vitality or ability in a hurry.Speak well, complex and average, and search for lawyer in all exchanges.For you, it is work before joy.In case you are in any capacity disturbed by worries, business For commercial or monetary reasons, and you think it is difficult to relax and get into a state of mind.

I: Meaning of I in suprisegiftmalaysia. It can be unpredictable again and again. Help make up for the wonderful family life. Inverted sex can be exacerbated. Ability to love the most prominent and motivated. It causes the variability of a terrible carb. Mercy and human understanding bring rewards. Savvy can interact with physical cravings. Try not to arouse the quality of affection for the family. Take after your beliefs.

You have an unusual feeling that must be loved, recognized ... even loved. You appreciate the extravagant, erotic nature, item delights. You can look for your loved ones who understand what they are doing. You are not interested in newbies, unless the newbie needs a mentor. You are especially picky about fulfilling your desires. Analyze and try new ways of sexual expression. You take the effort in this way and require sexual projects and change. You are sexier than sexual, but now you are again and again from the outside and out. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

E: Meaning of E in suprisegiftmalaysia. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

G: Meaning of G in suprisegiftmalaysia. You have great ways for individuals to review.His hatred exacerbates the people around you.Exercise the necessary isolation, external exercises are useful. Do not worry yourself hurting yourself the most. Everyone builds exercises with respect to originality. They are. Excess money is devastating. Reason helps you through the harsh conditions.
You are picky, looking for defects within yourself and your loved one. You interact with a musician who is the equivalent of a scientist or mainstream, and one who can update your situation. You excite and know how to reach the peak of sensory agitation, as you work carefully. You may be surprisingly sexually dynamic, that is, the point at which you can discover the time. Your duties and duties exceed everything else. You may have trouble getting openly close to your love, but there is no near nuisance being sexual. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

F: Meaning of F in suprisegiftmalaysia. Everyone is proud of you. Overcome pride, beware of falling. Try not to put on superstition. Covet for justice brings scholarships in progress. impressive, the normal cooperative person.Maintaining a distance a strategy of pride, especially in the capabilities of Maher.Wanted firmly, and the ability and insight benefit that you are optimistic and passionate, putting your partner on the platform You can be the best total teammate you can find.Take me the hair, but once Dedicated, you are exceptionally firm You are sexy, sexy, and secretly active Publicly, you can be Garish, Extreme, and Chivalros. more dreams dear. Can be an overly liberal teammate. F is indistinguishable numerically to the number 6 and stands for affection. The individual with the underlying F is a pleasant, humane and nice identity. In the event that F is the main consonant in a name, it conveys the vibration of a nurturer. Contrarily, F can be individuals self miserable. The letter F resembles the letter E, yet without the base rung. Indeed, even without this rung, F indicates striking steadiness on its single leg. It implies surrender, love, whine, guarded, quiet. F remains for straights and a case of straightforwardness, responsibility and amicability.

T: Meaning of T in suprisegiftmalaysia. The letter T is indistinguishable numerically to the number 2 and compares to a development. A man with T as the initially starting is typically an anxious individual who is taking a gander at profound inquiries frequently replies. Contrarily, T can be excessively passionate, ambivalent, and regularly effectively influenced by the conclusions of others. T is a vertical strand at the best through a flat strand crossed. With the best mid-adjusted strand through the vertical strand, T demonstrates adjust and strength in its way. It is likewise to repudiate and rationally. With the upper strand anticipated through the lower strand, T is extremely eager, yet in addition to others as agreeable as others lay on its even best. This makes T benevolent, helpful, ladylike and loyal. It additionally demonstrates a high level of liberality and radicalism. That I was dating with classmates when I had time. I thank the organization of other parties. Normal non-creative ability your best skill. And make good use of wealth and respect. Anxious, fearful and bleeding, seeking companionship. Changing the environment regularly makes the difference. Dream and have fun helping strange with new attempts. Focus on a real theme, especially in the story. Obscene with low reduction of fatigue. A serious criticism does not meet the magical interests. A great imitator, which requires Ventorsom individuals around.

You are very resentful, above all, You are a companion that leads a package. Music, sensitive lights and emotional music excite you. You d is imagining and tends to fall into everything through love. At the point of worship, you are emotional, hopeful, gentle and highly changeable. I appreciated your mobile colleges and emotions, Teitelated, and Brod. You make fun of it. You can make your contacts fit your fantasies, all in your own head.

M: Meaning of M in suprisegiftmalaysia. It is difficult for you to understand why individuals remain meaningless again and again. Self-control and the ability to progress. The privileged facts of magic and mystery are for you at the opportunity you want. Control sexual orientation to maintain a strategic distance from unpleasant conditions and contacts. Maintaining a strategic distance from the other, has nothing to offer. To achieve progress and happiness, he first defeats contempt and envy. Othurldly's revision value. Benefits of the open professions.

You can be exceptionally passionate, attached to the emotion of worship. Having a partner is vital for you. You are free in your look of affection and take risks, try new sexual encounters and accomplices, give everything in great taste. Minds turn to you. You should feel that your partner is mentally active, otherwise you will think it is difficult to maintain a relationship. You need wanted, snowing, wenning and banquet to realize that you are being valued. M is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to most profound sense of being, solidness and strong establishment. The letter M has a high level of self-assurance and is along these lines liable to make progress. On the antagonistic side, individuals with the letter M as the start can be compulsive workers. While M remains on two focuses, it has three projections downwards. M is dracious, steady and vivacious. M may likewise be overpowering with an incredible quality of character and a solid one.

A: Meaning of A in suprisegiftmalaysia. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

L: Meaning of L in suprisegiftmalaysia. L is indistinguishable numerically to the number 3 and stands for imagination, correspondence and activity. A man with the underlying L is sympathetic, balanced and cordial. Contrarily, they can be to some degree clumsy. The letter has a level base and a vertically broadening part that juts into the sky. L is trying, charging, precise, consistent and convincing. Its level base on the earth indicates want for natural things accordingly L materialistics and is dynamic. L is adaptable, effective, open, understanding and savage.

Y: Meaning of Y in suprisegiftmalaysia. Y is the penultimate letter in our letters in order and what might as well be called the number 7. Individuals with the underlying Y adore the flexibility and self-articulation and limitations of any sort don't care for. Be that as it may, on the antagonistic side, individuals with the underlying Y might be uncertain and languid. Y is an enchanted character. It lies on one leg spreading two arms upwards and outwards. Y is by all accounts aching for something. It is enchanted, saved, however self-administering concern. The different arms indicate why is isolated, and it could likewise be irritating when she gets magical forces. Jump on the opportunity to stay away from annoyances in the light of the fact that there is constantly something to do. The power of the channel in the delivery to discover achievements. Guerrero, applicable to the desires of inquiry. Fear of staying by choice, no matter what resistance. Try not to look for any inconvenience. The discomfort will not illuminate anything. Busq ue the instructions before entering into an annoying situation. Pulling the army, it can be difficult to choose between home and nation.

You are sexy, strange and exceptionally independent. On the off chance it may not be on your way, you will do without everything. You need to control your communications, which generally do not work very well. You react to physical agitation, appreciate the neck and put in hours simply to touch, feel and investigate. Be that as it may, about the possibility that you can invest your energy benefit, you will succumb to the joys of the item for the occasion. You have to show yourself and your partner how extraordinary you are. You need to get into your implementation. I was open, immunized, passionate mate bed.

What does suprisegiftmalaysia mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation suprisegiftmalaysia. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the suprisegiftmalaysia acronym.

Astrological Analysis and meaning of suprisegiftmalaysia

suprisegiftmalaysia has a life path of 5. suprisegiftmalaysia means: With route 5, its digits are (5, 14/5, 23/5, 32/5). Track 5 shows that you have entered life with a progressive attitude, position and skills to make the world a better place. The key in the course of your life is freedom. In the pursuit of freedom, you are naturally diverse, adventurous, and advanced in your thinking. You are one of those people who always try to find answers to many questions that give life. 5 to the positive life path is continuous change and improvement. You want to be completely undisciplined, as the number most closely associated with the productive use of freedom, you are a to the most compassionate people. The life path of 5 means that you appreciate with certainty how loving the freedom and the life of mercy. His love for freedom extends to mankind in general, and he cares about his neighbor, freedom and well-being, especially in the mind. A great lifetime of 5 is the American President Abraham Lincoln who declared the slave declaration of emancipation, slavery ended in America. As progressive thinkers in the end your skills within the government give you great knowledge to exercise your authority over others, and you are a good communicator, and you know how to motivate the people around you. This can be the most powerful and valuable element. Because of this ability, and your incredible mind, you are a truly born leader able to sell your views. This ability to sell and motivate extends to any type of material product in any idea or concept you can do, does not like routine work because it becomes boring, and you are not very good at staying with the tasks that need to be completed over time. On average, the number 5 lives today, not much tomorrow. It is also important to find a job that provides difficult tasks rather than routine and repetitive tasks. They are treated better with people, but the important thing is that nobody. With the ability to express yourself at any time, you have the innate ability to think complex questions and analyze them so quickly when something new and adventure can dominate your life. This can take the form of physical or mental manifestations, but in any case you will have the opportunity to experience exciting exploration and new forms. Of course, you belong to the group considered the most secular and traveled. Obviously do not ignore a good adventure. You take many risks, but often come with success. If you do not have your money in play, you are more open to a wide range of risks in your daily life. The conservative approach is not simply in its nature, in romance, you hate the limits imposed by love. You want to be unlimited. This does not necessarily mean that you are unfaithful or mixed, but that does not mean that you are also a good partner who should understand your style. The relationship that governs jealousy and lack of thinking will not work for you. You need a partner who understands your needs, reliable, you can see their reliability even if they are not always available and be fully dedicated. It is important to mix with different people and try those who are very serious and avoid difficult tasks. If you live on the negative side of life 5 path, you are likely to be versatile but suffer from lack of direction and there is confusion about his ambition. Restless, indignant and reckless, you can choose to move from one job to another without ever finding satisfaction with everything. 5 A negative way of life can be very irresponsible in tasks and decisions related to life at home and in the company. The total quest for sensation and adventure in you can make you miss the feelings of those around you. With a fortunate life way of 5, the arrangement of numbers (5, 14/5, 23/5, 32/5) are your character numbers. 5 Positive highlights: Extensiveness, new and visionary thoughts, quick reasoning, flexible and consistently evolving, activity arranged, inquisitive and investigating, advancing, creative in managing valuable flexibility. 5 Negative highlights: Fretful, disappointed, apprehensive disposition and dialect, disappointment, excessively numerous rushed choices, restlessness, ailing in application. Five, the most unique and enthusiastic is a round number and the quantity of the universe. It implies adjust, not connection, creative ability and congruity. It is normal for individuals. The number five symbolizes otherworldly reflection, religion and flexibility. As indicated by Greek-Roman, five is the conjugal number of affection and union. As indicated by Aeppli five is various life and nature. In Hebrew number five means connection, withdrawal. Negative highlights: Five is viewed as inflexible, fretful, conflicting and reckless. This is flexibility darlings. The number five is a scholarly vibration. These are "thought" individuals with affection for assorted variety and the capacity to adjust to generally circumstances. Managed by Mercury. Watchwords: friendly, opportunity cherishing, sentimental, creative, interesting, dormant, inquisitive, adaptable, mindful. At the point when communicated contrarily, non-official, untrustworthy, conflicting. As darlings: These sweethearts to the contrary sex for the most part alluring, as they are versatile, inquisitive and kind. Their mind and love for the sake of entertainment is unmistakable. To be cheerful in adoration, they should have a specific level of progress and assorted variety. They additionally require mental incitement. They rush to change in accordance with good and bad times, yet when they are under fortifying, they can make conflicting and protection from duties. 14 is an arrangement of more noteworthy otherworldly flawlessness. In the Bible fourteen speaks to salvation, great and advantageous purposes. Case of the utilization of fourteenth are the day of the principal month, God made two pledges to Abraham, four ages from Abraham to David. Others view it as the quantity of carelessness. Up to a specific number fourteen brings examinations and threats coming about because of an assortment of encounters. In numerology, various individual flexibility, freedom and self-assurance are communicated. In China fourteen is viewed as an appalling number. From the identity perspective fourteen have a tendency to be free, self-activity and the privilege to be. They are exceptionally creative and have a higher likelihood of accomplishment in wanders. Twenty-three reflects flourishing, either in a physical, money related or profound sense. It is the main prime number that comprises of progressive digits, because of the qualities of two and three, twenty-three is an arrangement of duality, appeal, correspondence and society. Three Twenty can utilize normal abilities and their imagination. The hopefulness and adjust while being agreeable, are some positive traits of twenty-three. Many think about twenty-three to have an otherworldly significance. The German film Twenty-three investigated fixation on the number depends on a genuine story. Number twenty-three individuals are extremely inquisitive and depend intensely on involvement.

More meanings / definitions of suprisegiftmalaysia or words, sentences containing suprisegiftmalaysia?

Name Meaning of suprisegiftmalaysia

fineartcards katty_my_etc joeyhartlage dtchrstn ayuswtie schneider_niko aleksandraniespielak pkssumbar macarenarodriguezbc addictinktattoo3 dogma_club_official outlawbbqspokane paroki_batu cctv_sirukam_oyii beyondthelimitsoff quranindonesiaapp mimbre_almendra petrol_py toe666knife autonomieaba schmalec_ logikaparty iamyungkamz murielbrodoloni he_cankayaocal deendaari __comfy missbaweldancipit jaxthewildlifevet tapnradio merchantmodern mblanc2902 savethechildfoundation braveheart_404 keytoyoga tiffanylonsdale 21stcenturyheraldry rapscal storyofspartacus vazz saskya tonna77 rough_out valleyheadturners dylanjones7 _sweet_shanu chrysler_king300 igorboev albaequipment inquisited


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.