FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

sayajualbuku instagram hashtags, hashtags meanings sayajualbuku images, #sayajualbuku tag pics

sayajualbuku
sayajualbuku
sayajualbuku the beginning of loving yourself 💕
Likes: 884
Posted at: 2020-01-19 02:15:19
the beginning of loving yourself 💕
sayajualbuku Hi!! At the moment until 20 Oct I'll be at #USIM #Nilai. If you are free, please drop by and say Hi!! I'll be here from 10AM to 9PM. 
Thank you!

P/S: Yeah, I'm a bit shy with camera. Pardon the awkwardness 😆

#sayajualbuku #malaysiamembaca
Likes: 412
Posted at: 2019-10-18 04:34:31
Hi!! At the moment until 20 Oct I'll be at #USIM #Nilai. If you are free, please drop by and say Hi!! I'll be here from 10AM to 9PM. Thank you! P/S: Yeah, I'm a bit shy with camera. Pardon the awkwardness 😆 #sayajualbuku #malaysiamembaca
sayajualbuku Hope it's insta worthy 😂😂😂
Ready for today CBS! One of the rare moments of my pic instead of books. To those are near please do come. I will be all day at Masjid Alam Impian, Shah Alam (8.00am to 6.00pm) 
#alamimpian #shahalam #sayajualbuku #carbootsalemalaysia #carbootsaleklangvalley
Likes: 292
Posted at: 2019-06-22 01:21:52
Hope it's insta worthy 😂😂😂 Ready for today CBS! One of the rare moments of my pic instead of books. To those are near please do come. I will be all day at Masjid Alam Impian, Shah Alam (8.00am to 6.00pm) #alamimpian #shahalam #sayajualbuku #carbootsalemalaysia #carbootsaleklangvalley
sayajualbuku letting go is hard, but being free is beautiful 💕
Likes: 835
Posted at: 2020-01-12 11:57:39
letting go is hard, but being free is beautiful 💕
sayajualbuku SIAPA NAK BUKU PERCUMA AKHIR TAHUN? 😎
.
.
Sejak kelmarin ramai yang vote mengenai buku percuma akhir tahun. Boleh kami tau tajuk buku apa yang anda nak dan kenapa minat dengan tajuk atau penulis tu? 🤔😀 Alasan yang unik dan kreatif akan dipilih sebagai pemenang. Kami tak hadkan kepada satu pemenang saja. Boleh jadi ada tiga, lima atau sepuluh. 🤩 .
.
Syaratnya adalah 
1) Follow akaun @ilovebuku 
2) Like post ini
3) Tulis alasan anda di ruang komentar beserta hashtag #giveawayilovebuku dan mention 5 rakan Anda yang suka baca buku Indonesia. .
.
Anda boleh komen berkali-kali dengan alasan yang unik supaya peluang untuk menang lebih besar. .
.
Tarikh tutup adalah pada 31 Disember 2018 dan pemenang akan diumumkan pada 1 Januari 2019. Penghantaran adalah percuma. .
.
Tunggu apa lagi? Serbuuuuu !!! 😁😍😎
.
.
Kontes ini hanya untuk pembaca di luar Indonesia. Kredit foto @nomaddelia_
.
#giveawayilovebuku #ilovebuku #bukubestseller #bukuindonesia #bukuindonesiadimalaysia #SayaJualBuku #kedaibukuonline
Likes: 384
Posted at: 2018-12-25 07:14:33
SIAPA NAK BUKU PERCUMA AKHIR TAHUN? 😎 . . Sejak kelmarin ramai yang vote mengenai buku percuma akhir tahun. Boleh kami tau tajuk buku apa yang anda nak dan kenapa minat dengan tajuk atau penulis tu? 🤔😀 Alasan yang unik dan kreatif akan dipilih sebagai pemenang. Kami tak hadkan kepada satu pemenang saja. Boleh jadi ada tiga, lima atau sepuluh. 🤩 . . Syaratnya adalah 1) Follow akaun @ilovebuku 2) Like post ini 3) Tulis alasan anda di ruang komentar beserta hashtag #giveawayilovebuku dan mention 5 rakan Anda yang suka baca buku Indonesia. . . Anda boleh komen berkali-kali dengan alasan yang unik supaya peluang untuk menang lebih besar. . . Tarikh tutup adalah pada 31 Disember 2018 dan pemenang akan diumumkan pada 1 Januari 2019. Penghantaran adalah percuma. . . Tunggu apa lagi? Serbuuuuu !!! 😁😍😎 . . Kontes ini hanya untuk pembaca di luar Indonesia. Kredit foto @nomaddelia_ . #giveawayilovebuku #ilovebuku #bukubestseller #bukuindonesia #bukuindonesiadimalaysia #SayaJualBuku #kedaibukuonline
sayajualbuku I have the power to create the life i desire 💕
Likes: 673
Posted at: 2020-01-17 01:10:18
I have the power to create the life i desire 💕
sayajualbuku Black panther and avengers tumbler 💕💕 our best seller tumbler
Likes: 1615
Posted at: 2019-07-17 07:56:33
Black panther and avengers tumbler 💕💕 our best seller tumbler
sayajualbuku New! Printed Tumbler 💕💕 and yes you still can customized the design
Likes: 1483
Posted at: 2019-04-15 01:34:45
New! Printed Tumbler 💕💕 and yes you still can customized the design
sayajualbuku One of our all time favorite design 💕 Customized your tumbler with us and get free design
Likes: 1471
Posted at: 2019-05-16 03:49:26
One of our all time favorite design 💕 Customized your tumbler with us and get free design
sayajualbuku .
READY STOCK
___
Kisah cinta yang ini berbeda. Menyoal lebih dari perasaan laki-laki dan perempuan. Ketika surga akhirnya menjadi tujuan hakiki. Ketika keikhlasan, kekuatan hati dan proses panjang menjadi bagian terbangunnya kesanggupan menerima lukisan takdirnya. 
____

Tajuk : Surga Yang Tak Dirindukan 1 & 2
Penulis : @asmanadia
Harga : RM30 setiap satu
Novel, Paperback

WhatsApp +6013 914 1367 atau boleh click link di bio untuk pesanan.
Stok terhad 😀
.
.
.
.
.
.
#bookstagram #bibliophile #SayaJualBuku #BukuIndonesia
#asmanadia #novelsurgayangtakdirindukan #surgayangtakdirindukan #sytd2 #surgayangtakdirindukan2 #surgayangtakdirindukan1
Likes: 2
Posted at: 2020-01-20 03:12:49
. READY STOCK ___ Kisah cinta yang ini berbeda. Menyoal lebih dari perasaan laki-laki dan perempuan. Ketika surga akhirnya menjadi tujuan hakiki. Ketika keikhlasan, kekuatan hati dan proses panjang menjadi bagian terbangunnya kesanggupan menerima lukisan takdirnya. ____ Tajuk : Surga Yang Tak Dirindukan 1 & 2 Penulis : @asmanadia Harga : RM30 setiap satu Novel, Paperback WhatsApp +6013 914 1367 atau boleh click link di bio untuk pesanan. Stok terhad 😀 . . . . . . #bookstagram #bibliophile #SayaJualBuku #BukuIndonesia #asmanadia #novelsurgayangtakdirindukan #surgayangtakdirindukan #sytd2 #surgayangtakdirindukan2 #surgayangtakdirindukan1
sayajualbuku .
READY STOCK
____

DOKTER YANG DIRINDUKAN

Kalau Ingin MENJADI DOKTER untuk GAYA-GAYAAN – GLAMOR – MERASA SUPERIOR
Lupakan!
Kuburkan saja cita-cita untuk menjadi dokter secepatnya. Masih banyak karier lain yang membuat kamu bisa mendapatkan semua yang di atas, bukan profesi dokter

Inilah karier yang akan membuatmu merasa betapa dangkalnya ilmu manusia dan betapa hebatnya kuasa Tuhan. Inilah profesi yang dapat membuatmu lebih menghargai setiap detak jantung manusia karena ia biasa berhenti secara tiba-tiba, kapan saja. Ia juga menuntut pengorbanan besar dari kamu, demi menyelamatkan nyawa manusia

Kamu menjadi penonton setiap drama tragis dan bahagia yang silih berganti saban hari. Kamu menjadi pelakon dalam transisi hidup dan mati. Kalau ia sungguh diniatkan untuk Ilahi, pasti akan menundukkan hati

Pada saat kamu berhasil menyelamatkan nyawa atas izin-Nya, kala pasien mulai membuka mata dan mengukir senyuman manisnya, diiringi anggota keluarga yang merangkul atau menjabat tanganmu dengan penuh haru dan mata yang berkaca-kaca, maka saat itulah kamu akan sadar bahwa inilah profesi yang “paling kaya”, dan kamu rela bergadang, mengerahkan seluruh tenaga hingga nyaris tak tersisa. Karena kamu tahu “rasa itu” tak akan bisa dibeli oleh segunung harta atau materi apa pun di dunia

Atas dasar itulah Dokter yang Dirindukan ini ditulis, untuk menginspirasi dan saling berbagi. Ia tulus dari hati supaya bisa menyentuh hati. Bacalah dengan nama-Nya.
Baca!
.
“Setiap diagnosis itu hakikatnya datang dari-Nya, dan dokter hanyalah perantara.”
.
••••••••••
.
Kepada 100 orang pembaca pertama yang memiliki buku ini, anda akan mendapat cenderahati istimewa dari Indonesia.
.
Daaptkan dengan harga RM35 senaskhah. Click link di bio untuk pesanan
.
.
.
.
.
.
#bukunonfiksi #tokoasmanadia #asmanadia #dokteryangdirindukan #bukumotivasi #bukuislami #bukubacaan #bookstagram #bibliophile #sayajualbuku -
Likes: 0
Posted at: 2020-01-20 03:11:24
. READY STOCK ____ DOKTER YANG DIRINDUKAN Kalau Ingin MENJADI DOKTER untuk GAYA-GAYAAN – GLAMOR – MERASA SUPERIOR Lupakan! Kuburkan saja cita-cita untuk menjadi dokter secepatnya. Masih banyak karier lain yang membuat kamu bisa mendapatkan semua yang di atas, bukan profesi dokter Inilah karier yang akan membuatmu merasa betapa dangkalnya ilmu manusia dan betapa hebatnya kuasa Tuhan. Inilah profesi yang dapat membuatmu lebih menghargai setiap detak jantung manusia karena ia biasa berhenti secara tiba-tiba, kapan saja. Ia juga menuntut pengorbanan besar dari kamu, demi menyelamatkan nyawa manusia Kamu menjadi penonton setiap drama tragis dan bahagia yang silih berganti saban hari. Kamu menjadi pelakon dalam transisi hidup dan mati. Kalau ia sungguh diniatkan untuk Ilahi, pasti akan menundukkan hati Pada saat kamu berhasil menyelamatkan nyawa atas izin-Nya, kala pasien mulai membuka mata dan mengukir senyuman manisnya, diiringi anggota keluarga yang merangkul atau menjabat tanganmu dengan penuh haru dan mata yang berkaca-kaca, maka saat itulah kamu akan sadar bahwa inilah profesi yang “paling kaya”, dan kamu rela bergadang, mengerahkan seluruh tenaga hingga nyaris tak tersisa. Karena kamu tahu “rasa itu” tak akan bisa dibeli oleh segunung harta atau materi apa pun di dunia Atas dasar itulah Dokter yang Dirindukan ini ditulis, untuk menginspirasi dan saling berbagi. Ia tulus dari hati supaya bisa menyentuh hati. Bacalah dengan nama-Nya. Baca! . “Setiap diagnosis itu hakikatnya datang dari-Nya, dan dokter hanyalah perantara.” . •••••••••• . Kepada 100 orang pembaca pertama yang memiliki buku ini, anda akan mendapat cenderahati istimewa dari Indonesia. . Daaptkan dengan harga RM35 senaskhah. Click link di bio untuk pesanan . . . . . . #bukunonfiksi #tokoasmanadia #asmanadia #dokteryangdirindukan #bukumotivasi #bukuislami #bukubacaan #bookstagram #bibliophile #sayajualbuku -
sayajualbuku .
Novel ini mengisahkan perjalanan cinta Johansyah Ibrahim yang bermula saat dia memutuskan untuk melihat prosesi pemakaman Lady Diana di London. .
.
Jo merupakan pemuda baik-baik dan berprestasi dalam pekerjaannya, sehingga dikuliahkan perusahaannya di University of Leeds. 
Novel ini dibuka dengan prolog yang menarik. Yang ternyata merupakan teknik penulisnya untuk memberikan plot twist di akhir. Good job!

Hal lain yang saya sukai, banyak banget pesan moral, baik tersurat maupun tersirat. Baik berada dalam konflik utama, maupun perbincangan ringan para tokohnya. Mulai dari nasionalisme, islamophobia, kehidupan asmara, tentang public relation.

Latar berlangsungnya cerita juga menarik, karena saya jadi tahu gimana berdukanya masyarakat dunia karena kehilangan sosok Lady Di dan dampak peristiwa berakhirnya kekuasaan Soeharto yang cukup banyak memantik konflik percintaan Jo. - @dereizen
.
.
____

READY STOCK  Dilarang Bercanda Dengan Kenangan karya @akmalbasral  hanya RM40 sahaja 😍
.
.
Click link di bio untuk pesanan. 😉
.
#dilarangbercandadengankenangan #bukumotivasi #bukuislami #bukubacaan #bookstagram #bibliophile #bookish #sayajualbuku
Likes: 2
Posted at: 2020-01-20 03:02:51
. Novel ini mengisahkan perjalanan cinta Johansyah Ibrahim yang bermula saat dia memutuskan untuk melihat prosesi pemakaman Lady Diana di London. . . Jo merupakan pemuda baik-baik dan berprestasi dalam pekerjaannya, sehingga dikuliahkan perusahaannya di University of Leeds. Novel ini dibuka dengan prolog yang menarik. Yang ternyata merupakan teknik penulisnya untuk memberikan plot twist di akhir. Good job! Hal lain yang saya sukai, banyak banget pesan moral, baik tersurat maupun tersirat. Baik berada dalam konflik utama, maupun perbincangan ringan para tokohnya. Mulai dari nasionalisme, islamophobia, kehidupan asmara, tentang public relation. Latar berlangsungnya cerita juga menarik, karena saya jadi tahu gimana berdukanya masyarakat dunia karena kehilangan sosok Lady Di dan dampak peristiwa berakhirnya kekuasaan Soeharto yang cukup banyak memantik konflik percintaan Jo. - @dereizen . . ____ READY STOCK Dilarang Bercanda Dengan Kenangan karya @akmalbasral hanya RM40 sahaja 😍 . . Click link di bio untuk pesanan. 😉 . #dilarangbercandadengankenangan #bukumotivasi #bukuislami #bukubacaan #bookstagram #bibliophile #bookish #sayajualbuku
sayajualbuku Buku khas untuk ibu-ibu yang bergelar surirumah!

Buku yang berkongsi tentang tip dan panduan untuk seorang suri yang menjalani kehidupan sepenuh masa di rumah agar menjadi seorang suri yang profesional. Yakni tidak kalut, mudah dan mahir tentang pengurusan rumah, masa, wang dan anak-anak, demi menjaga kepentingan rumah tangga dan kebahagiaan keluarga. .
. .
👉 #supermama

Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 
60192103540
60192103540
60192103540

atau DM kami

atau tekan link di bio. .
. . 
#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #telagabiru
Likes: 0
Posted at: 2020-01-20 02:26:33
Buku khas untuk ibu-ibu yang bergelar surirumah! Buku yang berkongsi tentang tip dan panduan untuk seorang suri yang menjalani kehidupan sepenuh masa di rumah agar menjadi seorang suri yang profesional. Yakni tidak kalut, mudah dan mahir tentang pengurusan rumah, masa, wang dan anak-anak, demi menjaga kepentingan rumah tangga dan kebahagiaan keluarga. . . . 👉 #supermama Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 60192103540 60192103540 60192103540 atau DM kami atau tekan link di bio. . . . #sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #telagabiru
sayajualbuku Ciri- Ciri Buku Ini : -
.
.
Buku ini sangat sesuai bagi mereka yang malas membaca
- Tidak perlu menghafal nama watak.
-Tiada watak antagonis
- Hanya ada watak hero
- Boleh mula baca dari mana-mana muka surat

Simple sangat kot buku ni 😂😂 boleh buat baca santai-santai .
. .
👉 #ceritabapakbapak

Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 
60192103540
60192103540
60192103540

atau DM kami

atau tekan link di bio. .
. . 
#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #studiobuku
Likes: 0
Posted at: 2020-01-20 02:23:41
Ciri- Ciri Buku Ini : - . . Buku ini sangat sesuai bagi mereka yang malas membaca - Tidak perlu menghafal nama watak. -Tiada watak antagonis - Hanya ada watak hero - Boleh mula baca dari mana-mana muka surat Simple sangat kot buku ni 😂😂 boleh buat baca santai-santai . . . 👉 #ceritabapakbapak Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 60192103540 60192103540 60192103540 atau DM kami atau tekan link di bio. . . . #sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #studiobuku
sayajualbuku Anak anda lemah Bahasa Inggeris?
.
Kami ada buku yang boleh membantu anak anda dalam memperbaiki Bahasa Inggeris.
.
Ibu bapa boleh gunakan untuk bantu anak-anak anda.
.
Nak ke nak?
.
#cikguzawana #letsread #bbm #bahasainggeris #bahanbantumengajar #kuasaibahasainggeris #sayajualbuku #sayajualbukuonline #kedaibuku #kedaibukuonline
Likes: 2
Posted at: 2020-01-20 01:03:58
Anak anda lemah Bahasa Inggeris? . Kami ada buku yang boleh membantu anak anda dalam memperbaiki Bahasa Inggeris. . Ibu bapa boleh gunakan untuk bantu anak-anak anda. . Nak ke nak? . #cikguzawana #letsread #bbm #bahasainggeris #bahanbantumengajar #kuasaibahasainggeris #sayajualbuku #sayajualbukuonline #kedaibuku #kedaibukuonline
sayajualbuku I'm selling these Andrew Brodie Basics work books at RM17.50 each.

Ada untuk umur 5-6 & 6-7 tahun.
I beri PERCUMA Crayola sementara stok masih ada ya 😊✌ DM untuk beli ya.
Atau whatsapp 0193667585.

#sayajualbuku #booksmalaysia #educationalbooksmalaysia #educationalbook #bukumalaysia
Likes: 0
Posted at: 2020-01-20 00:41:06
I'm selling these Andrew Brodie Basics work books at RM17.50 each. Ada untuk umur 5-6 & 6-7 tahun. I beri PERCUMA Crayola sementara stok masih ada ya 😊✌ DM untuk beli ya. Atau whatsapp 0193667585. #sayajualbuku #booksmalaysia #educationalbooksmalaysia #educationalbook #bukumalaysia
sayajualbuku Slawter (The Demonata #3) by Darren Shan
Price: RM18
Format: Paperback
Condition: New with minor aging
Genre: Horror
Weight(kg): 0.45
Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak)
Postage Flexi Prepaid: RM5 (Malaysia: 4-7 Working Days)

Lights. Camera. Slawter!

Grubbs Grady and his half-brother Bill-E are thrilled to join their uncle Dervish as onset consultants for the newest movie by cult horror producer David A Hayms. Shot in a deserted town renamed Slawter, the demon-themed movie is to be Hayms's masterpiece. But as strange incidents disrupt the set, Grubbs begins to wonder whether more than filming is afoot. 
#bbefantasy #bbedarrenshan #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
Likes: 4
Posted at: 2020-01-20 00:36:21
Slawter (The Demonata #3) by Darren Shan Price: RM18 Format: Paperback Condition: New with minor aging Genre: Horror Weight(kg): 0.45 Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak) Postage Flexi Prepaid: RM5 (Malaysia: 4-7 Working Days) Lights. Camera. Slawter! Grubbs Grady and his half-brother Bill-E are thrilled to join their uncle Dervish as onset consultants for the newest movie by cult horror producer David A Hayms. Shot in a deserted town renamed Slawter, the demon-themed movie is to be Hayms's masterpiece. But as strange incidents disrupt the set, Grubbs begins to wonder whether more than filming is afoot. #bbefantasy #bbedarrenshan #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
sayajualbuku Komik versi tebal ni untuk mereka yang belum memiliki Ultra Qalif siri 1, 2 & 3. Komik ini memuatkan ultra qalif 1, 2 & 3 dalam satu buku. 
Mempunyai 336 muka surat boleh menyebabkan korang tak senang duduk. Penuh dengan aksi! Jom beli 😁😁 .
. . 👉 #ultraqalif
bumper

Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 
60192103540
60192103540
60192103540

atau DM kami

atau tekan link di bio. .
. . 
#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #komikmalaysia #komikmelayu #komikm
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 22:39:00
Komik versi tebal ni untuk mereka yang belum memiliki Ultra Qalif siri 1, 2 & 3. Komik ini memuatkan ultra qalif 1, 2 & 3 dalam satu buku. Mempunyai 336 muka surat boleh menyebabkan korang tak senang duduk. Penuh dengan aksi! Jom beli 😁😁 . . . 👉 #ultraqalif bumper Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 60192103540 60192103540 60192103540 atau DM kami atau tekan link di bio. . . . #sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #komikmalaysia #komikmelayu #komikm
sayajualbuku Komik yang mengisahkan seorang insan biasa menjad bukan biasa-biasa selepas menerima kuasa yang luar biasa! Woahh

Qalif terus bertukar menjadi Ultra Qalif. 
Ultra Qalif kini sudah memasuki keluaran yang ke 10. Hebat tak penangan Ultra Qalif ni. Harus baca! .
. .
👉 #ultraqalif

Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 
60192103540
60192103540
60192103540

atau DM kami

atau tekan link di bio. .
. . 
#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #komikmalaysia #komikmelayu #komikm
Likes: 0
Posted at: 2020-01-19 22:37:53
Komik yang mengisahkan seorang insan biasa menjad bukan biasa-biasa selepas menerima kuasa yang luar biasa! Woahh Qalif terus bertukar menjadi Ultra Qalif. Ultra Qalif kini sudah memasuki keluaran yang ke 10. Hebat tak penangan Ultra Qalif ni. Harus baca! . . . 👉 #ultraqalif Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 60192103540 60192103540 60192103540 atau DM kami atau tekan link di bio. . . . #sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #dekadmembacakebangsaan #komikmalaysia #komikmelayu #komikm
sayajualbuku New week, new start!! we hope tomorrow you'll have a great day 💕
Likes: 159
Posted at: 2020-01-19 15:15:07
New week, new start!! we hope tomorrow you'll have a great day 💕
sayajualbuku .
Anak dah masuk darjah 1 tahun 2020? 🤗
.
Tapi English masih lemah? 😱
.
Dan belum lancar membaca? 📖
.
Kami ada buku boleh yang boleh bantu anak kuasai English step by step👣
.
Yang bestnya, Ibu² pun boleh ajarkan anak guna buku ni 👩‍🏫
.
Buku-buku ni tak ada dijual dikedai tau ❌🙅
.
Whatsapp  013.706.5567 untuk tempahan
.
http://geniuskidstore.wasap.my
.
.
#cikguzawana #tahun1 #bukusekolah #bbm #letsread #letswrite # #sayajualbuku #sayajualbukuonline  #homeschoolingmalaysia #sekolahrendah
Likes: 5
Posted at: 2020-01-19 14:37:18
. Anak dah masuk darjah 1 tahun 2020? 🤗 . Tapi English masih lemah? 😱 . Dan belum lancar membaca? 📖 . Kami ada buku boleh yang boleh bantu anak kuasai English step by step👣 . Yang bestnya, Ibu² pun boleh ajarkan anak guna buku ni 👩‍🏫 . Buku-buku ni tak ada dijual dikedai tau ❌🙅 . Whatsapp 013.706.5567 untuk tempahan . http://geniuskidstore.wasap.my . . #cikguzawana #tahun1 #bukusekolah #bbm #letsread #letswrite # #sayajualbuku #sayajualbukuonline #homeschoolingmalaysia #sekolahrendah
sayajualbuku Belum baca komik lawak budak sekolah 1,2& 3? Nah ambik yang ni terus. Komik compilation dari Lawak Budak Sekolah 1, 2 & 3. 3 in 1 dlm satu buku 😁

Tapi tebal lah. ada dalam 320 muka surat. Jenuh gelak sepanjang hari bila baca komik ni. .
. .
👉 #lawakbudaksekolahperhimpunan

RM25

Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 
60192103540
60192103540
60192103540

atau DM kami

atau tekan link di bio. .
. . 
#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #bukupopular #dekadmembacakebangsaan #komikmalaysia #komikmelayu #komikm
Likes: 3
Posted at: 2020-01-19 14:27:23
Belum baca komik lawak budak sekolah 1,2& 3? Nah ambik yang ni terus. Komik compilation dari Lawak Budak Sekolah 1, 2 & 3. 3 in 1 dlm satu buku 😁 Tapi tebal lah. ada dalam 320 muka surat. Jenuh gelak sepanjang hari bila baca komik ni. . . . 👉 #lawakbudaksekolahperhimpunan RM25 Berminat untuk dapatkan, boleh terus whatapps di no kami yang baru 😉 60192103540 60192103540 60192103540 atau DM kami atau tekan link di bio. . . . #sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonlinne #bacabuku #booksaddict #bookslover #sayajual #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bookish #ulatbuku #booksworm #malaysiamembaca #kedaibukumalaysia #kedaibukupopular #bukupopular #bukubestseller #bukubestsellerterkini #bestsellerterkini #selangormembaca #bukupopular #dekadmembacakebangsaan #komikmalaysia #komikmelayu #komikm
sayajualbuku aku berserah diri . .
memenuhi panggilan kopi,
dan menunaikan ibadah puisi. .
.
.
.
📚📚📚📚📚
.
R E A D Y S T O C K  Selamat Menunaikan Ibadah Puisi oleh @joko_pinurbo hanya RM28 sahaja 😍
.
.
📷 @haedar_gading
#books #bacabuku #booklover #bookish #instabook #bookworm #ilovebuku #SayaJualBuku #BukuBestseller #bookstagram #bibliophile #bookstore #BukuJokoPinurbo #jokopinurbo #selamatmenunaikanibadahpuisi
Likes: 9
Posted at: 2020-01-19 13:32:20
aku berserah diri . . memenuhi panggilan kopi, dan menunaikan ibadah puisi. . . . . 📚📚📚📚📚 . R E A D Y S T O C K Selamat Menunaikan Ibadah Puisi oleh @joko_pinurbo hanya RM28 sahaja 😍 . . 📷 @haedar_gading #books #bacabuku #booklover #bookish #instabook #bookworm #ilovebuku #SayaJualBuku #BukuBestseller #bookstagram #bibliophile #bookstore #BukuJokoPinurbo #jokopinurbo #selamatmenunaikanibadahpuisi
sayajualbuku Bahwa sumber segala kisah adalah kasih
bahwa ingin berawal dari angan
bahwa ibu tak pernah kehilangan iba
bahwa segala yang baik akan berbiak
bahwa orang ramah tidak mudah marah
bahwa untuk menjadi gagah kau harus gigih
bahwa terlampau paham bisa berakibat hampa
bahwa orang lebih takut kepada hantu, ketimbang kepada tuhan
bahwa pemurung tidak pernah merasa gembira, sedangkan pemurung tidak pernah merasa gembira
bahwa lidah memang pandai berdalih
bahwa cinta membuat dera berangsur reda
bahwa orang putus asa suka memanggil asu
bahwa amin yang terbuat dari iman, menjadikan kau merasa aman
.
.
.
📚📚📚📚📚
.
R E A D Y S T O C K  Buku Latihan Tidur oleh @joko_pinurbo hanya RM35 sahaja 😍
.
.
#books #bacabuku #booklover #bookish #instabook #bookworm #ilovebuku #SayaJualBuku #BukuBestseller #bookstagram #bibliophile #bookstore #BukuLatihanTidur #JokoPinurbo #BukuJokoPinurbo
Likes: 5
Posted at: 2020-01-19 13:30:38
Bahwa sumber segala kisah adalah kasih bahwa ingin berawal dari angan bahwa ibu tak pernah kehilangan iba bahwa segala yang baik akan berbiak bahwa orang ramah tidak mudah marah bahwa untuk menjadi gagah kau harus gigih bahwa terlampau paham bisa berakibat hampa bahwa orang lebih takut kepada hantu, ketimbang kepada tuhan bahwa pemurung tidak pernah merasa gembira, sedangkan pemurung tidak pernah merasa gembira bahwa lidah memang pandai berdalih bahwa cinta membuat dera berangsur reda bahwa orang putus asa suka memanggil asu bahwa amin yang terbuat dari iman, menjadikan kau merasa aman . . . 📚📚📚📚📚 . R E A D Y S T O C K Buku Latihan Tidur oleh @joko_pinurbo hanya RM35 sahaja 😍 . . #books #bacabuku #booklover #bookish #instabook #bookworm #ilovebuku #SayaJualBuku #BukuBestseller #bookstagram #bibliophile #bookstore #BukuLatihanTidur #JokoPinurbo #BukuJokoPinurbo
sayajualbuku Library of Souls (Miss Peregrine's Peculiar Children #3) by Ransom Riggs
Price: RM25
Format: Paperback
Condition: New with minor shelf wear
Genre: Fantasy
Weight(kg): 0.6
Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak)
Postage Flexi Prepaid: RM6 (Malaysia: 4-7 Working Days)

A boy with extraordinary powers. An army of deadly monsters. An epic battle for the future of peculiardom.

The adventure that began with Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children and continued in Hollow City comes to a thrilling conclusion with Library of Souls. As the story opens, sixteen-year-old Jacob discovers a powerful new ability, and soon he’s diving through history to rescue his peculiar companions from a heavily guarded fortress. Accompanying Jacob on his journey are Emma Bloom, a girl with fire at her fingertips, and Addison MacHenry, a dog with a nose for sniffing out lost children.

They’ll travel from modern-day London to the labyrinthine alleys of Devil’s Acre, the most wretched slum in all of Victorian England. It’s a place where the fate of peculiar children everywhere will be decided once and for all. Like its predecessors, Library of Souls blends thrilling fantasy with never-before-published vintage photography to create a one-of-a-kind reading experience.

#bberansomriggs #bbefantasy #malaysiamembaca #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
Likes: 14
Posted at: 2020-01-19 12:17:06
Library of Souls (Miss Peregrine's Peculiar Children #3) by Ransom Riggs Price: RM25 Format: Paperback Condition: New with minor shelf wear Genre: Fantasy Weight(kg): 0.6 Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak) Postage Flexi Prepaid: RM6 (Malaysia: 4-7 Working Days) A boy with extraordinary powers. An army of deadly monsters. An epic battle for the future of peculiardom. The adventure that began with Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children and continued in Hollow City comes to a thrilling conclusion with Library of Souls. As the story opens, sixteen-year-old Jacob discovers a powerful new ability, and soon he’s diving through history to rescue his peculiar companions from a heavily guarded fortress. Accompanying Jacob on his journey are Emma Bloom, a girl with fire at her fingertips, and Addison MacHenry, a dog with a nose for sniffing out lost children. They’ll travel from modern-day London to the labyrinthine alleys of Devil’s Acre, the most wretched slum in all of Victorian England. It’s a place where the fate of peculiar children everywhere will be decided once and for all. Like its predecessors, Library of Souls blends thrilling fantasy with never-before-published vintage photography to create a one-of-a-kind reading experience. #bberansomriggs #bbefantasy #malaysiamembaca #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
sayajualbuku The Body by Stephen King
Price: RM25
Format: Paperback
Condition: New with remainder mark
Genre: Horror
Weight(kg): 0.3
Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak)
Postage Flexi Prepaid: RM5 (Malaysia: 4-7 Working Days)

Set in the fictional town of Castle Rock, Maine

#1 New York Times bestselling author Stephen King’s timeless novella “The Body”—originally published in his 1982 short story collection Different Seasons, and adapted into the 1986 film classic Stand by Me—is now available as a stand-alone publication.

It’s 1960 in the fictional town of Castle Rock, Maine. Ray Brower, a boy from a nearby town, has disappeared, and twelve-year-old Gordie Lachance and his three friends set out on a quest to find his body along the railroad tracks. During the course of their journey, Gordie, Chris Chambers, Teddy Duchamp, and Vern Tessio come to terms with death and the harsh truths of growing up in a small factory town that doesn’t offer much in the way of a future.

A timeless exploration of the loneliness and isolation of young adulthood, Stephen King’s The Body is an iconic, unforgettable, coming-of-age story.

#bbestephenking #bbehorror #malaysiamembaca #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
Likes: 22
Posted at: 2020-01-19 10:55:53
The Body by Stephen King Price: RM25 Format: Paperback Condition: New with remainder mark Genre: Horror Weight(kg): 0.3 Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak) Postage Flexi Prepaid: RM5 (Malaysia: 4-7 Working Days) Set in the fictional town of Castle Rock, Maine #1 New York Times bestselling author Stephen King’s timeless novella “The Body”—originally published in his 1982 short story collection Different Seasons, and adapted into the 1986 film classic Stand by Me—is now available as a stand-alone publication. It’s 1960 in the fictional town of Castle Rock, Maine. Ray Brower, a boy from a nearby town, has disappeared, and twelve-year-old Gordie Lachance and his three friends set out on a quest to find his body along the railroad tracks. During the course of their journey, Gordie, Chris Chambers, Teddy Duchamp, and Vern Tessio come to terms with death and the harsh truths of growing up in a small factory town that doesn’t offer much in the way of a future. A timeless exploration of the loneliness and isolation of young adulthood, Stephen King’s The Body is an iconic, unforgettable, coming-of-age story. #bbestephenking #bbehorror #malaysiamembaca #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
sayajualbuku .
.
Usborne My First Word Book (Set of 5) 
Price: RM90 (post RM15 wm / RM25 em)
.
Usborne 5 Books Bundle!

There are over 270 words in each book for children to spot and learn in this delightfully illustrated book. Each word is brought to life with a friendly illustration, and grouped into themes including:
- My First Word Book
- My First Word Book on the Farm
- My First Word Book about Me
- My First Word Book about Food
- My First Word Book about School

Format: Hard cover , board book
Size: 19 cm x 23 cm
Each book : 20 pages
.
➖ Shopping Online ➖
🖥 Instagram: @aunialya.bookclub
📲 Whatsapp: 0124094219
📍 Self Pick Up: BSP10, Bandar Saujana Putra
📦 Post: Semenanjung & Sabah Sarawak
🚗 Home Delivery: rate depends on location
💰 Bank transfer, Online Banking FPX, PayPal, Visa, Mastercard, AMEX
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
.
Likes: 9
Posted at: 2020-01-19 10:40:24
. . Usborne My First Word Book (Set of 5) Price: RM90 (post RM15 wm / RM25 em) . Usborne 5 Books Bundle! There are over 270 words in each book for children to spot and learn in this delightfully illustrated book. Each word is brought to life with a friendly illustration, and grouped into themes including: - My First Word Book - My First Word Book on the Farm - My First Word Book about Me - My First Word Book about Food - My First Word Book about School Format: Hard cover , board book Size: 19 cm x 23 cm Each book : 20 pages . ➖ Shopping Online ➖ 🖥 Instagram: @aunialya.bookclub 📲 Whatsapp: 0124094219 📍 Self Pick Up: BSP10, Bandar Saujana Putra 📦 Post: Semenanjung & Sabah Sarawak 🚗 Home Delivery: rate depends on location 💰 Bank transfer, Online Banking FPX, PayPal, Visa, Mastercard, AMEX . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca .
sayajualbuku .
.
Usborne My First Word Book (Set of 5) 
Price: RM90 (post RM15 wm / RM25 em)
.
Usborne 5 Books Bundle!

There are over 270 words in each book for children to spot and learn in this delightfully illustrated book. Each word is brought to life with a friendly illustration, and grouped into themes including:
- My First Word Book
- My First Word Book on the Farm
- My First Word Book about Me
- My First Word Book about Food
- My First Word Book about School

Format: Hard cover , board book
Size: 19 cm x 23 cm
Each book : 20 pages
.
➖ Shopping Online ➖
🖥 Instagram: @aunialya.bookclub
📲 Whatsapp: 0124094219
📍 Self Pick Up: BSP10, Bandar Saujana Putra
📦 Post: Semenanjung & Sabah Sarawak
🚗 Home Delivery: rate depends on location
💰 Bank transfer, Online Banking FPX, PayPal, Visa, Mastercard, AMEX
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
.
Likes: 2
Posted at: 2020-01-19 10:39:53
. . Usborne My First Word Book (Set of 5) Price: RM90 (post RM15 wm / RM25 em) . Usborne 5 Books Bundle! There are over 270 words in each book for children to spot and learn in this delightfully illustrated book. Each word is brought to life with a friendly illustration, and grouped into themes including: - My First Word Book - My First Word Book on the Farm - My First Word Book about Me - My First Word Book about Food - My First Word Book about School Format: Hard cover , board book Size: 19 cm x 23 cm Each book : 20 pages . ➖ Shopping Online ➖ 🖥 Instagram: @aunialya.bookclub 📲 Whatsapp: 0124094219 📍 Self Pick Up: BSP10, Bandar Saujana Putra 📦 Post: Semenanjung & Sabah Sarawak 🚗 Home Delivery: rate depends on location 💰 Bank transfer, Online Banking FPX, PayPal, Visa, Mastercard, AMEX . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca .
sayajualbuku .
.
Usborne My First Word Book (Set of 5) 
Price: RM90 (post RM15 wm / RM25 em)
.
Usborne 5 Books Bundle!

There are over 270 words in each book for children to spot and learn in this delightfully illustrated book. Each word is brought to life with a friendly illustration, and grouped into themes including:
- My First Word Book
- My First Word Book on the Farm
- My First Word Book about Me
- My First Word Book about Food
- My First Word Book about School

Format: Hard cover , board book
Size: 19 cm x 23 cm
Each book : 20 pages
.
➖ Shopping Online ➖
🖥 Instagram: @aunialya.bookclub
📲 Whatsapp: 0124094219
📍 Self Pick Up: BSP10, Bandar Saujana Putra
📦 Post: Semenanjung & Sabah Sarawak
🚗 Home Delivery: rate depends on location
💰 Bank transfer, Online Banking FPX, PayPal, Visa, Mastercard, AMEX
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
.
Likes: 3
Posted at: 2020-01-19 10:38:59
. . Usborne My First Word Book (Set of 5) Price: RM90 (post RM15 wm / RM25 em) . Usborne 5 Books Bundle! There are over 270 words in each book for children to spot and learn in this delightfully illustrated book. Each word is brought to life with a friendly illustration, and grouped into themes including: - My First Word Book - My First Word Book on the Farm - My First Word Book about Me - My First Word Book about Food - My First Word Book about School Format: Hard cover , board book Size: 19 cm x 23 cm Each book : 20 pages . ➖ Shopping Online ➖ 🖥 Instagram: @aunialya.bookclub 📲 Whatsapp: 0124094219 📍 Self Pick Up: BSP10, Bandar Saujana Putra 📦 Post: Semenanjung & Sabah Sarawak 🚗 Home Delivery: rate depends on location 💰 Bank transfer, Online Banking FPX, PayPal, Visa, Mastercard, AMEX . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca .
sayajualbuku RM 30.00

My Brief History
By Stephen Hawking

NEW Hardcover
.
.
.
My Brief History recounts Stephen Hawking’s improbable journey, from his postwar London boyhood to his years of international acclaim and celebrity.  This concise, witty, and candid account introduces readers to a Hawking rarely glimpsed in previous books: the inquisitive schoolboy whose classmates nicknamed him Einstein; the jokester who once placed a bet with a colleague over the existence of a particular black hole; and the young husband and father struggling to gain a foothold in the world of physics and cosmology.
.
.
.
#UlatBuku #BookLoverMalaysia #PencintaBuku #Bookstagram #OnlineBookstore #OnlineBookstoreMalaysia #BookstoreKL #Bookstore #BookLover #BookstoreMalaysia #BookLoversMalaysia #MalaysiaBookstore #Buku #JualBuku #BukuMurah #BukuImport #JualanBuku #BukuSecond #BukuPreloved #BukuOnline #SayaJualBuku #BacaBuku #readersofmalaysia #bukumalaysia
#malaysiamembaca #jommembaca 
#klbaca2020 #mybriefhistory 
#stephenhawking
Likes: 38
Posted at: 2020-01-19 10:37:51
RM 30.00 My Brief History By Stephen Hawking NEW Hardcover . . . My Brief History recounts Stephen Hawking’s improbable journey, from his postwar London boyhood to his years of international acclaim and celebrity. This concise, witty, and candid account introduces readers to a Hawking rarely glimpsed in previous books: the inquisitive schoolboy whose classmates nicknamed him Einstein; the jokester who once placed a bet with a colleague over the existence of a particular black hole; and the young husband and father struggling to gain a foothold in the world of physics and cosmology. . . . #UlatBuku #BookLoverMalaysia #PencintaBuku #Bookstagram #OnlineBookstore #OnlineBookstoreMalaysia #BookstoreKL #Bookstore #BookLover #BookstoreMalaysia #BookLoversMalaysia #MalaysiaBookstore #Buku #JualBuku #BukuMurah #BukuImport #JualanBuku #BukuSecond #BukuPreloved #BukuOnline #SayaJualBuku #BacaBuku #readersofmalaysia #bukumalaysia #malaysiamembaca #jommembaca #klbaca2020 #mybriefhistory #stephenhawking
sayajualbuku RM 20.00

The Cuckoo's Calling
By Robert Galbraith

NEW Paperback
.
.
.
A brilliant mystery in a classic vein: Detective Cormoran Strike investigates a supermodel's suicide.

After losing his leg to a land mine in Afghanistan, Cormoran Strike is barely scraping by as a private investigator. Strike is down to one client, and creditors are calling. He has also just broken up with his longtime girlfriend and is living in his office.

Then John Bristow walks through his door with an amazing story: his sister, the legendary supermodel Lula Landry, known to her friends as the Cuckoo, famously fell to her death a few months earlier. The police ruled it a suicide, but John refuses to believe that. The case plunges Strike into the world of multimillionaire beauties, rock-star boyfriends, and desperate designers, and it introduces him to every variety of pleasure, enticement, seduction, and delusion known to man. .
.
.
#UlatBuku #BookLoverMalaysia #PencintaBuku #Bookstagram #OnlineBookstore #OnlineBookstoreMalaysia #BookstoreKL #Bookstore #BookLover #BookstoreMalaysia #BookLoversMalaysia #MalaysiaBookstore #Buku #JualBuku #BukuMurah #BukuImport #JualanBuku #BukuSecond #BukuPreloved #BukuOnline #SayaJualBuku #BacaBuku #readersofmalaysia #bukumalaysia
#malaysiamembaca #jommembaca 
#klbaca2020 #thecuckooscalling 
#robertgalbraith
Likes: 24
Posted at: 2020-01-19 10:21:43
RM 20.00 The Cuckoo's Calling By Robert Galbraith NEW Paperback . . . A brilliant mystery in a classic vein: Detective Cormoran Strike investigates a supermodel's suicide. After losing his leg to a land mine in Afghanistan, Cormoran Strike is barely scraping by as a private investigator. Strike is down to one client, and creditors are calling. He has also just broken up with his longtime girlfriend and is living in his office. Then John Bristow walks through his door with an amazing story: his sister, the legendary supermodel Lula Landry, known to her friends as the Cuckoo, famously fell to her death a few months earlier. The police ruled it a suicide, but John refuses to believe that. The case plunges Strike into the world of multimillionaire beauties, rock-star boyfriends, and desperate designers, and it introduces him to every variety of pleasure, enticement, seduction, and delusion known to man. . . . #UlatBuku #BookLoverMalaysia #PencintaBuku #Bookstagram #OnlineBookstore #OnlineBookstoreMalaysia #BookstoreKL #Bookstore #BookLover #BookstoreMalaysia #BookLoversMalaysia #MalaysiaBookstore #Buku #JualBuku #BukuMurah #BukuImport #JualanBuku #BukuSecond #BukuPreloved #BukuOnline #SayaJualBuku #BacaBuku #readersofmalaysia #bukumalaysia #malaysiamembaca #jommembaca #klbaca2020 #thecuckooscalling #robertgalbraith
sayajualbuku .
ibu ayah ada anak yang berumur 5-6 tahun?
.
risau anak belum boleh membaca & menulis jawi dengan lancar sebelum masuk ke tahun 1 nanti?
.
nak ajar anak sendiri di rumah tetapi tak pasti buku apa yang sesuai?
.
cikgu ibu ada 8 buah buku menarik,
& disusun mengikut kurikulum standard prasekolah kebangsaan (KSPK)
.
SIRI PANTAS MEMBACA JAWI
RM49.90 INC POS SM
.
klik link pada bio untuk tempahan
.
#edukid #pantasmembacajawi #pandaijawi #sukajawi #jawi #warisanmelayu #jawiprasekolah #teamrumahsuri #sayajualbuku #sayajualbukuonline #pendidikanuntuksemua
Likes: 10
Posted at: 2020-01-19 10:06:06
. ibu ayah ada anak yang berumur 5-6 tahun? . risau anak belum boleh membaca & menulis jawi dengan lancar sebelum masuk ke tahun 1 nanti? . nak ajar anak sendiri di rumah tetapi tak pasti buku apa yang sesuai? . cikgu ibu ada 8 buah buku menarik, & disusun mengikut kurikulum standard prasekolah kebangsaan (KSPK) . SIRI PANTAS MEMBACA JAWI RM49.90 INC POS SM . klik link pada bio untuk tempahan . #edukid #pantasmembacajawi #pandaijawi #sukajawi #jawi #warisanmelayu #jawiprasekolah #teamrumahsuri #sayajualbuku #sayajualbukuonline #pendidikanuntuksemua
sayajualbuku Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon- Fri: 10am-6pm) 🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 2
Posted at: 2020-01-19 09:27:41
Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon- Fri: 10am-6pm) 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !!
.
Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri : 10am-6pm)
🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 4
Posted at: 2020-01-19 09:26:29
SOLD !! . Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri : 10am-6pm) 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) 🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 2
Posted at: 2020-01-19 09:25:38
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 7/10 (Good)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) .
🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 3
Posted at: 2020-01-19 09:24:48
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 7/10 (Good) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 7/10 (Good)
Format: Hardcover

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) .
🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 09:23:33
Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 7/10 (Good) Format: Hardcover Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm)
. 🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 09:22:19
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 7/10 (Great)
Format: Hardcover

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm)
. 🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 09:21:23
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 7/10 (Great) Format: Hardcover Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) .
🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 09:20:29
Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) .
🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 7
Posted at: 2020-01-19 09:19:37
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) .
🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 2
Posted at: 2020-01-19 09:17:56
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm)
. 🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 09:17:01
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku SOLD !! Dr Suess
Price : RM5 (Promotion Price)
Condition: 8/10 (Great)
Format: Paperback

Exclude postage(postage Wed & Fri only)
Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) .
🛍To Purchase👉 DM if interested

tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia 
#klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
Likes: 6
Posted at: 2020-01-19 09:14:55
SOLD !! Dr Suess Price : RM5 (Promotion Price) Condition: 8/10 (Great) Format: Paperback Exclude postage(postage Wed & Fri only) Self pickup (Mon-Fri: 10am-6pm) . 🛍To Purchase👉 DM if interested tlebookfiesta #bigbadwolfkl #bbwkl #bbwkl2019 #secondhandbookmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #onlinebookstoremalaysia #klbaca2020 #bookloversmalaysia #malaysiamembaca #sayajualbuku #sayajualbukuonline #bukukanakkanak #novelmurah#pencintabuku #malaysiabookstore #peterandjanemalaysia #usbornemalaysia #bukuceritakanakkanak #educationaltoysmalaysia #prelovedbooksmalaysia #zerowastemalaysia #barangbabymurah
sayajualbuku .
Likes: 18
Posted at: 2020-01-19 08:28:05
. "Manusia menyuruh binatang bekerja, manusia mengembalikan seminimal mungkin hanya untuk menjaga supaya binatang tidak kelaparan, sisanya untuk manusia sendiri." — George Orwell • Seringkali, kita sebagai manusia tidak memikirkan bahwa hewan yang kita manfaatkan tenaganya juga memiliki batasan kapasitas. Kita sering menjadi manusia yang tidak pernah puas dan selalu berfikir bahwa semuanya diciptakan untuk kehidupan manusia. Padahal hewan juga memiliki kehidupan dan kebebasan mereka sendiri. • Novel Animal Farm ini adalah sebuah fable politik bernada satirir dimana Orwell berusaha menceritakan mengenai kekacauan saat revolusi Bolshevik, namun dengan binatang sebagai tokohnya. . . ..••••••• . READY STOCK terjemahan Animal Farm karya George Orwell hanya RM20 sahaja (promo) 😍 . . Click link di bio untuk pesanan. 😉 . #bookstagram #bibliophile #igreads #instabooks #SayaJualBuku #BukuIndonesia #bookworm #bookish #ilovebuku #booklover #bookstagram #Bibliophile #ilovebuku #GeorgeOrwell #AnimalFarm #BukuTerjemahan #NovelTerjemahan #Novel #Fiksi #merakibookshome
sayajualbuku Jom dapatkan buku ni!
Mengandungi surah-surah lazim berserta terjemahan perkata, hukum tajwid, asbabun nuzul dan kelebihan/kesimpulan surah😍

RM15 sahaja tau!
Pos s/m RM10, s/s RM18😁

#surahsurahlazim #terjemahanperkata #hukumtajwid #asbabunnuzul #sayajualbuku #bukuagama #trustedbookseller #trustedseller
Likes: 9
Posted at: 2020-01-19 08:16:39
Jom dapatkan buku ni! Mengandungi surah-surah lazim berserta terjemahan perkata, hukum tajwid, asbabun nuzul dan kelebihan/kesimpulan surah😍 RM15 sahaja tau! Pos s/m RM10, s/s RM18😁 #surahsurahlazim #terjemahanperkata #hukumtajwid #asbabunnuzul #sayajualbuku #bukuagama #trustedbookseller #trustedseller
sayajualbuku Beauty and the Beast: Lost in a Book by Jennifer Donnelly
Price: RM25
Format: Paperback
Condition: New
Genre: Fantasy
Weight(kg): 0.4
Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak)
Postage Flexi Prepaid: RM5 (Malaysia: 4-7 Working Days)

An original addition to the beloved Beauty and the Beast fairy tale, Lost in a Book follows the lonely, bookish Belle as she finds an enchanted book in the Beast’s library called Nevermore that carries her into a glittering new world. There, Belle is befriended by a mysterious countess who offers her the life she’s always dreamed of.

But Nevermore is not what it seems, and the more time Belle spends there, the harder it is to leave. Good stories take hold of us and never let us go, and once Belle becomes lost in this book, she may never find her way out again.

This deluxe hardcover novel expands upon the beautiful story and world seen in the new Walt Disney Studios' film, Beauty and the Beast.

#bbejenniferdonnelly #bbefairytaleretellings #bbefantasy #malaysiamembaca #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
Likes: 21
Posted at: 2020-01-19 07:44:20
Beauty and the Beast: Lost in a Book by Jennifer Donnelly Price: RM25 Format: Paperback Condition: New Genre: Fantasy Weight(kg): 0.4 Postage Poslaju: RM8(Peninsular); RM12(Sbh&Swak) Postage Flexi Prepaid: RM5 (Malaysia: 4-7 Working Days) An original addition to the beloved Beauty and the Beast fairy tale, Lost in a Book follows the lonely, bookish Belle as she finds an enchanted book in the Beast’s library called Nevermore that carries her into a glittering new world. There, Belle is befriended by a mysterious countess who offers her the life she’s always dreamed of. But Nevermore is not what it seems, and the more time Belle spends there, the harder it is to leave. Good stories take hold of us and never let us go, and once Belle becomes lost in this book, she may never find her way out again. This deluxe hardcover novel expands upon the beautiful story and world seen in the new Walt Disney Studios' film, Beauty and the Beast. #bbejenniferdonnelly #bbefairytaleretellings #bbefantasy #malaysiamembaca #sayajualbuku #bukumurah #secondhandbook #bukuonline #bookshop #booksale #englishnovel #book #bargainbook #kedaibuku #prelovedbook #pasarnovel #sayajualbukupreloved #sayajualbukuonline #kedaibukuonline #ulatbuku #kedaibukumalaysia #sayajual #bookstagrammy #bibliophilemy
sayajualbuku Title: Girl Out of Water
Price:RM 22
Goodreads rating: 4.06
Condition: Great
Postage fee: RM 7(WM), RM 11(EM). #malaysianreads #cheapbookmy #sayajualbuku  #prelovedbooks #prelovedbooksmy #bukumurah #buku #secondhandbooksmy #sarawak #sarawakreads #sibu
Likes: 22
Posted at: 2020-01-19 06:13:46
Title: Girl Out of Water Price:RM 22 Goodreads rating: 4.06 Condition: Great Postage fee: RM 7(WM), RM 11(EM). #malaysianreads #cheapbookmy #sayajualbuku #prelovedbooks #prelovedbooksmy #bukumurah #buku #secondhandbooksmy #sarawak #sarawakreads #sibu
sayajualbuku Title: Everything Everything
Price:RM 18
Goodreads rating: 4.07
Condition: Good
Postage fee: RM 7(WM), RM 11(EM). #malaysianreads #cheapbookmy #sayajualbuku  #prelovedbooks #prelovedbooksmy #bukumurah #buku #secondhandbooksmy #sarawak #sarawakreads #sibu
Likes: 65
Posted at: 2020-01-19 06:12:17
Title: Everything Everything Price:RM 18 Goodreads rating: 4.07 Condition: Good Postage fee: RM 7(WM), RM 11(EM). #malaysianreads #cheapbookmy #sayajualbuku #prelovedbooks #prelovedbooksmy #bukumurah #buku #secondhandbooksmy #sarawak #sarawakreads #sibu
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 10
Posted at: 2020-01-19 06:03:11
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 2
Posted at: 2020-01-19 06:02:58
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 2
Posted at: 2020-01-19 06:02:25
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 2
Posted at: 2020-01-19 06:02:09
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 06:01:49
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 06:01:06
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 0
Posted at: 2020-01-19 06:00:38
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 0
Posted at: 2020-01-19 06:00:24
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 0
Posted at: 2020-01-19 05:59:46
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 0
Posted at: 2020-01-19 05:58:27
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 0
Posted at: 2020-01-19 05:58:16
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku ‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️
. 
Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm)
.
This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan!
. 
Format	: Paperback
Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm
. 
Dr Seuss set contains 20 books:
1. Dr.Seuss's ABC 
2.Hop on Pop 
3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 
4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 
5.There'sa Wocket in My Pocket 
6.TenApples Up on Top 
7.Wacky Wednesday 
8.TheCat in the Hat 
9.The Cat in the Hat Comes Back 
10.I Wish That I Had Duck Feet 
11.I Can Read with MyEyes Shut 
12.GreenEggs and Ham 
13.Fox in Socks 
14.Yertlethe Turtle and Other Stories 
15.The Sneetches and Other Stories 
16.The Lorax 
17.Dr.Seuss's Sleep Book 
18.Scrambled Eggs Super 
19.Oh,the Places You'll Go! 
20.Horton Hears a Who
.
Interested?
Kindly direct whatsapp link in bio 🌹
.
#kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
Likes: 1
Posted at: 2020-01-19 05:58:04
‼️A Classic Case of Dr. Seuss (20 books sets) ‼️ . Our Price: RM 140 (postage inclusive to sm) . This fantastic box set of Dr Seuss classics is the perfect gift for every Dr Seuss fan! . Format : Paperback Dimension: 16.6cm x 10.7cm x 23cm . Dr Seuss set contains 20 books: 1. Dr.Seuss's ABC 2.Hop on Pop 3.Mr.BrownCan Moo! Can You? 4.One Fish, Two Fish, RedFish, Blue Fish 5.There'sa Wocket in My Pocket 6.TenApples Up on Top 7.Wacky Wednesday 8.TheCat in the Hat 9.The Cat in the Hat Comes Back 10.I Wish That I Had Duck Feet 11.I Can Read with MyEyes Shut 12.GreenEggs and Ham 13.Fox in Socks 14.Yertlethe Turtle and Other Stories 15.The Sneetches and Other Stories 16.The Lorax 17.Dr.Seuss's Sleep Book 18.Scrambled Eggs Super 19.Oh,the Places You'll Go! 20.Horton Hears a Who . Interested? Kindly direct whatsapp link in bio 🌹 . #kidsbookmalaysia #bukukanakkanak #malaysiamembaca #readaloudmalaysia #sayajualbuku #sayajualbukuonline #sayajualbukukanakkanak #onlinebooksellermalaysia #onlinebookstoremalaysia #belajarmembaca
sayajualbuku .
AYAHKU (BUKAN) PEMBOHONG,
Tere Liye.
.
Kapan terakhir kali kita memeluk ayah kita? Menatap wajahnya, lantas bilang kita sungguh sayang padanya? Kapan terakhir kali kita bercakap ringan, tertawa gelak, bercengkerama, lantas menyentuh lembut tangannya, bilang kita sungguh bangga padanya?

Inilah kisah tentang seorang anak yang dibesarkan dengan dongeng-dongeng kesederhanaan hidup. Kesederhanaan yang justru membuat ia membenci ayahnya sendiri. Inilah kisah tentang hakikat kebahagiaan sejati. Jika kalian tidak menemukan rumus itu di novel ini, tidak ada lagi cara terbaik untuk menjelaskannya.

Mulailah membaca novel ini dengan hati lapang, dan saat tiba di halaman terakhir, berlarilah secepat mungkin menemui ayah kita, sebelum semuanya terlambat, dan kita tidak pernah sempat mengatakannya.

Tere-Liye adalah pengarang beberapa novel dengan rating tinggi di website para pencinta buku www.goodreads.com. Tere-Liye banyak menghabiskan waktu untuk melakukan perjalanan, mencoba memahami banyak hal dengan melihat banyak tempat. Selamat membaca novel kecil ini.
.
RM 35
Post RM8 S/ RM12 SS
.
🌸 Berminat??
.
📲 DM atau tekan terus w/app link di profile @bukuindiealia
#AyahkuPembohong #ayahkubukanpembohong
.
#sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bukumurahmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #kedaibukumurah #kedaibukumalaysia #MalaysiaBookStore #BookshopMalaysia #Sarawakian #Sabahan #TereLiye #AyahKuBukanPembohong #AyahkuPembohong #BukuIndonesiaDiMalaysia #NovelIndonesiaDiMalaysia
Likes: 14
Posted at: 2020-01-19 05:40:58
. AYAHKU (BUKAN) PEMBOHONG, Tere Liye. . Kapan terakhir kali kita memeluk ayah kita? Menatap wajahnya, lantas bilang kita sungguh sayang padanya? Kapan terakhir kali kita bercakap ringan, tertawa gelak, bercengkerama, lantas menyentuh lembut tangannya, bilang kita sungguh bangga padanya? Inilah kisah tentang seorang anak yang dibesarkan dengan dongeng-dongeng kesederhanaan hidup. Kesederhanaan yang justru membuat ia membenci ayahnya sendiri. Inilah kisah tentang hakikat kebahagiaan sejati. Jika kalian tidak menemukan rumus itu di novel ini, tidak ada lagi cara terbaik untuk menjelaskannya. Mulailah membaca novel ini dengan hati lapang, dan saat tiba di halaman terakhir, berlarilah secepat mungkin menemui ayah kita, sebelum semuanya terlambat, dan kita tidak pernah sempat mengatakannya. Tere-Liye adalah pengarang beberapa novel dengan rating tinggi di website para pencinta buku www.goodreads.com. Tere-Liye banyak menghabiskan waktu untuk melakukan perjalanan, mencoba memahami banyak hal dengan melihat banyak tempat. Selamat membaca novel kecil ini. . RM 35 Post RM8 S/ RM12 SS . 🌸 Berminat?? . 📲 DM atau tekan terus w/app link di profile @bukuindiealia #AyahkuPembohong #ayahkubukanpembohong . #sayajualbuku #kedaibuku #kedaibukuonline #bacabuku #bukumurah #sayajual #buku #sayasukabacabuku #sayasukabaca #bukumurahmalaysia #ulatbuku #ulatbukumalaysia #kedaibukumurah #kedaibukumalaysia #MalaysiaBookStore #BookshopMalaysia #Sarawakian #Sabahan #TereLiye #AyahKuBukanPembohong #AyahkuPembohong #BukuIndonesiaDiMalaysia #NovelIndonesiaDiMalaysia
sayajualbuku Aeldra - Rose Harissa (Print On Demand) “Errr...” Aku letak garpu dan minum sedikit air. Kemudian aku pandang muka Aeldra. “Saya... Errr...” Aku pula yang rasa janggal membahasakan diri ‘saya’. “Betul-betul nak offer L jadi muse Ai-Lead.” Tanpa berfikir walau sesaat, Aeldra menggeleng. 
Aku jadi tersinggung kerana dia menolak mentah-mentah. “Kenapa? Sebab kes kat food court hari tu?” Aeldra diam. Lagi-lagi merenungku dengan mata tajamnya sebelum tersenyum. “Offer tu akan buka peluang untuk L makin dekat dengan Ai. Nanti L makin suka kat Ai. Susah kalau suka pada awek yang dah ada boyfriend ni.” Aku tergamam. Kerana dua sebab. Pertama kerana dia memanggilku Ai. Kedua, betapa berterus terangnya dia. Walaupun cara cakapnya, bunyinya agak kebudak-budakan tapi tetap buat aku berdebar. Come on, Ailyn... Dia cuma anak muda hingusan. Tak sebanding dengan Afeef pun. So, be professional! Jangan hiraukan perasaan dia!
Harga: RM30
#aeldra #penulisan2u #roseharissa #pbakl2019  #sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel #kedaibuku #kedaibukuonline #novelmelayu #bukumurah.
berminat? .
dm saya , whatapps / telegram @ 011 1027 3696
.
#iskb #izansupian #pasarbuku #pasarnovel #novelmelayu #pbakl2019 # #bazarnovel #sayajualnovel  #noveluntukdijual #novelbaru #peminatnovel #jualnovelonline #novelmelayubaru #novelterpakai #ulatbuku #kakinovel.
.
maklumat lanjut

hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus.
berminat? .
dm saya , whatapps / telegram @ 011 1027 3696
.
Likes: 8
Posted at: 2020-01-19 05:00:39
Aeldra - Rose Harissa (Print On Demand) “Errr...” Aku letak garpu dan minum sedikit air. Kemudian aku pandang muka Aeldra. “Saya... Errr...” Aku pula yang rasa janggal membahasakan diri ‘saya’. “Betul-betul nak offer L jadi muse Ai-Lead.” Tanpa berfikir walau sesaat, Aeldra menggeleng. Aku jadi tersinggung kerana dia menolak mentah-mentah. “Kenapa? Sebab kes kat food court hari tu?” Aeldra diam. Lagi-lagi merenungku dengan mata tajamnya sebelum tersenyum. “Offer tu akan buka peluang untuk L makin dekat dengan Ai. Nanti L makin suka kat Ai. Susah kalau suka pada awek yang dah ada boyfriend ni.” Aku tergamam. Kerana dua sebab. Pertama kerana dia memanggilku Ai. Kedua, betapa berterus terangnya dia. Walaupun cara cakapnya, bunyinya agak kebudak-budakan tapi tetap buat aku berdebar. Come on, Ailyn... Dia cuma anak muda hingusan. Tak sebanding dengan Afeef pun. So, be professional! Jangan hiraukan perasaan dia! Harga: RM30 #aeldra #penulisan2u #roseharissa #pbakl2019 #sayajual #sayajualbuku #sayajualnovel #kedaibuku #kedaibukuonline #novelmelayu #bukumurah. berminat? . dm saya , whatapps / telegram @ 011 1027 3696 . #iskb #izansupian #pasarbuku #pasarnovel #novelmelayu #pbakl2019 # #bazarnovel #sayajualnovel #noveluntukdijual #novelbaru #peminatnovel #jualnovelonline #novelmelayubaru #novelterpakai #ulatbuku #kakinovel. . maklumat lanjut hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus. berminat? . dm saya , whatapps / telegram @ 011 1027 3696 .
sayajualbuku ❌❌SOLD OUT❌❌ Get yours now. Ready stock. .
.
#sayajualmontessoribook #montessorimalaysia #montessoriathome #homeschoolmalaysia #malaysiahomeschooling #sayajualbuku #edutoysmalaysia
Likes: 8
Posted at: 2020-01-19 04:24:48


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.