FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

samiler instagram hashtags, hashtags meanings samiler images, #samiler tag pics

samiler
samiler
samiler Eveet....Kargoya teslim edildik.
Güzel günlerde kullanmak nasip olur insaAllah ❤
@hasretinmarifetleri#hasretinmarifetleri#kargohazırlıkları#kargoyolcusu#oyalarım#tığoyalarım#tığişioya#yemenioyasi#düzrenkyazma#toplusipariş#çemberoyası#çember#samiler#balkanlar#incilioyalar#çeyizimdenevar#günebaşlarken#hayırlısabahlar#sabahülhayr#hayırlıvakitler#günaydın#oyaçarşısı#oyaçeşitleri#Bim
Likes: 212
Posted at: 2020-05-27 07:23:06
Eveet....Kargoya teslim edildik. Güzel günlerde kullanmak nasip olur insaAllah ❤ @hasretinmarifetleri#hasretinmarifetleri#kargohazırlıkları#kargoyolcusu#oyalarım#tığoyalarım#tığişioya#yemenioyasi#düzrenkyazma#toplusipariş#çemberoyası#çember#samiler#balkanlar#incilioyalar#çeyizimdenevar#günebaşlarken#hayırlısabahlar#sabahülhayr#hayırlıvakitler#günaydın#oyaçarşısı#oyaçeşitleri#Bim
samiler KERUPUK SAMILER ( PROMO BELI 2 GRATIS 1 )

Udah pada tau KERUPUK SAMILER kan yaa??
Eiits.. tapi ini bukan sembarang Samiler, kerupuk samiler yang rasanya kriuk dan crunchy abiis buat teman makan siangmu jadi makin crunchh..crunch..
Untuk para Veganers, tenang ajah karena kerupuk bebas dari bahan hewani..
Tuh kaan udah pada ngiler dan siap
Likes: 6
Posted at: 2019-09-04 05:56:54
KERUPUK SAMILER ( PROMO BELI 2 GRATIS 1 ) Udah pada tau KERUPUK SAMILER kan yaa?? Eiits.. tapi ini bukan sembarang Samiler, kerupuk samiler yang rasanya kriuk dan crunchy abiis buat teman makan siangmu jadi makin crunchh..crunch.. Untuk para Veganers, tenang ajah karena kerupuk bebas dari bahan hewani.. Tuh kaan udah pada ngiler dan siap" ambil nasi panasnya ditemani kerupuk samiler.. Samiler.. Sampe Ngileer.. 😋 Cari cemilan sehat untuk keluarga, ya Yukk buruan pesan dan beli di MINI ORGANIC MART ( MOM ) dapatkan PROMO beli 2 GRATIS 1 Info & Order Mom : 0822-6478-5622 IG : jualprodukorganik_mom FB : MOM.Surabaya Shopee : mini.organic.mart Tokopedia : MOM Surabaya #miniorganicmart #tokoorganiksurabaya #jualprodukorganik #produklokal #produksehat #healthyfood #localfood #localpride #lokaluntuklokal #healthylifestyle #healthysnack #glutenfree #samiler #kerupuksehat #penggemarkerupuk
samiler :: ✨ Custom Sticker Label ✨
.
✨Bahan : Chromo
✨+ potong sesuai bentuk tinggal lepas tempel aja praktissss bangett 😊😊 thx for order
.
Contact Us :
📱LINE 👉 stickermalang
📱WA 👉 08125977678
🛍BukaLapak,Tokopedia : stickermlg
🛍Shopee ID : adith69
.
.
@stickermlg
@stickermlg.catalog
@stickermlg
@stickermlg.catalog
.
#stickercookies #jualstiker #stickerkue #customsticker #percetakanstiker #stickerolshop #stickerpengiriman #stickerlogo #stikertimbulmalang #stickermalang #stickertransparant #stickerlabel #saladbuahpremium #saladbuah #stickerlabelmurah #labelbulat #buatstiker #stickermakanan #kulinermalang #kulinersurabaya #kuekeringlebaran #stickervinyl #stickerchromo #stickerbontax #stickertransparan #stickerkuekering #kerupuksamiler #jualkeripik #samiler #jualsamiler
Likes: 6
Posted at: 2020-02-28 07:58:25
:: ✨ Custom Sticker Label ✨ . ✨Bahan : Chromo ✨+ potong sesuai bentuk tinggal lepas tempel aja praktissss bangett 😊😊 thx for order . Contact Us : 📱LINE 👉 stickermalang 📱WA 👉 08125977678 🛍BukaLapak,Tokopedia : stickermlg 🛍Shopee ID : adith69 . . @stickermlg @stickermlg.catalog @stickermlg @stickermlg.catalog . #stickercookies #jualstiker #stickerkue #customsticker #percetakanstiker #stickerolshop #stickerpengiriman #stickerlogo #stikertimbulmalang #stickermalang #stickertransparant #stickerlabel #saladbuahpremium #saladbuah #stickerlabelmurah #labelbulat #buatstiker #stickermakanan #kulinermalang #kulinersurabaya #kuekeringlebaran #stickervinyl #stickerchromo #stickerbontax #stickertransparan #stickerkuekering #kerupuksamiler #jualkeripik #samiler #jualsamiler
samiler SAMILER UDANG KETUMBAR

Sibuk boleh tapi jangan sampai melupakan waktu kumpul bersama keluarga atau kerabat terdekat ya Sahabat. Tapi kalau cuma kumpul aja gak asik tanpa hadirnya camilan.

Nah, berbicara soal camilan Rasa Sayange punya camilan enak nih yang bikin quality time Sahabat makin asik. Enak dan sehatnya Samiler Udang Ketumbar harus Anda coba nih Sahabat.

Bahan 1 : 
1/2 kg singkong diparut
1 sdm Desaku Ketumbar Bubuk
1/2 sdt Desaku Kunyit Bubuk
1 sdt Ladaku Merica Bubuk
1 sdm pasta bawang
50 g rebon diuleg halus
50 g daun brambang dirajang halus
1,5 sdt garam
1 sdt gula

Cara membuat :
1. Campur semua bahan ratakan hingga rata benar
2. Panaskan panci yang bertutup, usahakan panci yang agak besar agar tutupnya besar juga, hingga mendidih benar
3. Bulatkan adonan sebesar kelereng lakukan hingga selesai
4. Ambil tutup panci, ambil adonan dan letakan di tutup panci kemudian pipihkan dengan garpu hingga sebesar emping mentah, lakukan hingga tutup panci penuh
5. Kemudian berlahan tutupkan diatas panci biarkan hingga matang 10 menit
6. Angkat tutup panci, ambil samiler yang udah matang kemudian pindahkan ke atas nampah yang sudah di alas plastik, lakukan hingga selesai
7. Jemur samiler di bawah terik matahari seharian jika mendung bisa 2 harian, hingga kering benar
8. Goreng samiler yang sudah kering dengan minyak yang cukup hingga merekah
9. Taburi dengan garam meja sedikit, masukan dalam toples
10. Siap menjadi camilan yang lezat

Sahabat bisa cek resep lainnya di www.rasasayange.co.id

#resep #samiler #udang #ketumbar #camilan #RudyChoirudin #RasaSayange #LadakuMericaBubuk  #DesakuKunyitBubuk
#DesakuKetumbarBubuk #kuliner #enak #sehat #masakasik #food #instafood #instalike #recipeoftheday
Likes: 156
Posted at: 2015-08-24 02:20:33
SAMILER UDANG KETUMBAR Sibuk boleh tapi jangan sampai melupakan waktu kumpul bersama keluarga atau kerabat terdekat ya Sahabat. Tapi kalau cuma kumpul aja gak asik tanpa hadirnya camilan. Nah, berbicara soal camilan Rasa Sayange punya camilan enak nih yang bikin quality time Sahabat makin asik. Enak dan sehatnya Samiler Udang Ketumbar harus Anda coba nih Sahabat. Bahan 1 : 1/2 kg singkong diparut 1 sdm Desaku Ketumbar Bubuk 1/2 sdt Desaku Kunyit Bubuk 1 sdt Ladaku Merica Bubuk 1 sdm pasta bawang 50 g rebon diuleg halus 50 g daun brambang dirajang halus 1,5 sdt garam 1 sdt gula Cara membuat : 1. Campur semua bahan ratakan hingga rata benar 2. Panaskan panci yang bertutup, usahakan panci yang agak besar agar tutupnya besar juga, hingga mendidih benar 3. Bulatkan adonan sebesar kelereng lakukan hingga selesai 4. Ambil tutup panci, ambil adonan dan letakan di tutup panci kemudian pipihkan dengan garpu hingga sebesar emping mentah, lakukan hingga tutup panci penuh 5. Kemudian berlahan tutupkan diatas panci biarkan hingga matang 10 menit 6. Angkat tutup panci, ambil samiler yang udah matang kemudian pindahkan ke atas nampah yang sudah di alas plastik, lakukan hingga selesai 7. Jemur samiler di bawah terik matahari seharian jika mendung bisa 2 harian, hingga kering benar 8. Goreng samiler yang sudah kering dengan minyak yang cukup hingga merekah 9. Taburi dengan garam meja sedikit, masukan dalam toples 10. Siap menjadi camilan yang lezat Sahabat bisa cek resep lainnya di www.rasasayange.co.id #resep #samiler #udang #ketumbar #camilan #RudyChoirudin #RasaSayange #LadakuMericaBubuk #DesakuKunyitBubuk #DesakuKetumbarBubuk #kuliner #enak #sehat #masakasik #food #instafood #instalike #recipeoftheday
samiler Kerupuk ndeso jadul ini kalau di tempatku namanya samiyer atau sarmiyer. Bahannya dari singkong parut yang dikasih bumbu-bumbu kemudian dikeringkan. 
Nah, kalau teman-teman tidak mengkonsumsi gluten karena alergi, karena tidak bisa mentolerir  gluten di pencernaan atau karena sekedar ikut-ikutan trend #nogluten diet, #samiler ini cocok banget buat cemilan. Mesake gluten ora salah kok dimusih. Wis dolan mrene gluten tak kancani 😀. #samilerchips ini juga cocok buat #vegan dan #vegetarian , bedane apa to? 
#sept_tvc_17 
#samilerchips 
#cassavachip
#singkong
#olahansingkong 
#indonesiansnack 
#indonesianfood 
#lifeisbeautiful 
#kerupuk
#ndesodujour
Likes: 32
Posted at: 2017-09-09 16:48:59
Kerupuk ndeso jadul ini kalau di tempatku namanya samiyer atau sarmiyer. Bahannya dari singkong parut yang dikasih bumbu-bumbu kemudian dikeringkan. Nah, kalau teman-teman tidak mengkonsumsi gluten karena alergi, karena tidak bisa mentolerir gluten di pencernaan atau karena sekedar ikut-ikutan trend #nogluten diet, #samiler ini cocok banget buat cemilan. Mesake gluten ora salah kok dimusih. Wis dolan mrene gluten tak kancani 😀. #samilerchips ini juga cocok buat #vegan dan #vegetarian , bedane apa to? #sept_tvc_17 #samilerchips #cassavachip #singkong #olahansingkong #indonesiansnack #indonesianfood #lifeisbeautiful #kerupuk #ndesodujour
samiler 🔸FİNLANDİYA🔸
İki yıl öncesine kadar hep sıcak ülkeleri tercih ettim, Akdeniz Havzası, İpek Yolu rotaları, Atlantik aşırı keşif yolları, yeni bulunan kıtalar.. Meğerse Kuzey Avrupa’nın karlar ile kaplı hali ne kadar güzelmiş.. Bunu bu sene yaptığımız Lapland - #Finlandiya turu ile anladım..
☃️🇫🇮☃️🇫🇮☃️🇫🇮
Finlandiya’nın en kuzeyinde bulunan #Lappland ( #Laponya ) Bölgesi Türki kökenli çekik gözlü #Samiler ’in memleketi.. #RenGeyiği yetiştiren, #Husky köpekleri ve kızakları ile ulaşım sağlayan Samiler #Finlandiya ’nın Avrupa Birliği’ne katıldığı dönemde geleneksel yaşam biçimlerini sürdürebilecekleri şekilde koruma hakları elde etmişler.
☃️❄️☃️❄️☃️❄️
Bölge tam olarak #ArcticCircle ( #KutupÇemberi ) üzerinde bulunuyor. Rovaniemi’deki #NoelBaba Köyü’ne gittiğimiz zaman hemen sertifikamızı alıp kutup bölgesine ayak bastığımızın kalıcı bir hatırasına kavuşabiliyoruz..
☃️🎄☃️🎄☃️🎄
Aslen Türkiye’li Noel Baba Finlandiyalı oluncaya kadar çok macera yaşamış.. CocaCola firması onu kırmızı giydirmiş, böylece bildiğimiz kızakla gelen ve çocuklara hediyeler dağıtan Noel Baba figürü ortaya çıkmış.
☃️🦌☃️🦌☃️🦌
Bölgenin şirin bir kıyı kasabası olan #Tornio’da kalırsanız ise #İsveç sınırına yaklaşmış oluyorsunuz. Yürüyerek #İsveç ’e geçebilir, buz tutmuş olan nehrin üzerinde gezintiye çıkabilirsiniz.
☃️🛷☃️🛷☃️🛷
2019 kasım ayından itibaren #THY  Rovaniemi’ye seferlere başlayacak. Kuzey ışıklarını görmek, kutup dairesine ayak basmak ve eğlenceli buz aktivitelerine katılmak isterseniz artık tarih seçenekleri çok daha fazla olacak.
☃️😍☃️😍☃️😍
#GülgünFinlandiya
Likes: 247
Posted at: 2019-01-31 10:49:44
🔸FİNLANDİYA🔸 İki yıl öncesine kadar hep sıcak ülkeleri tercih ettim, Akdeniz Havzası, İpek Yolu rotaları, Atlantik aşırı keşif yolları, yeni bulunan kıtalar.. Meğerse Kuzey Avrupa’nın karlar ile kaplı hali ne kadar güzelmiş.. Bunu bu sene yaptığımız Lapland - #Finlandiya turu ile anladım.. ☃️🇫🇮☃️🇫🇮☃️🇫🇮 Finlandiya’nın en kuzeyinde bulunan #Lappland ( #Laponya ) Bölgesi Türki kökenli çekik gözlü #Samiler ’in memleketi.. #RenGeyiği yetiştiren, #Husky köpekleri ve kızakları ile ulaşım sağlayan Samiler #Finlandiya ’nın Avrupa Birliği’ne katıldığı dönemde geleneksel yaşam biçimlerini sürdürebilecekleri şekilde koruma hakları elde etmişler. ☃️❄️☃️❄️☃️❄️ Bölge tam olarak #ArcticCircle ( #KutupÇemberi ) üzerinde bulunuyor. Rovaniemi’deki #NoelBaba Köyü’ne gittiğimiz zaman hemen sertifikamızı alıp kutup bölgesine ayak bastığımızın kalıcı bir hatırasına kavuşabiliyoruz.. ☃️🎄☃️🎄☃️🎄 Aslen Türkiye’li Noel Baba Finlandiyalı oluncaya kadar çok macera yaşamış.. CocaCola firması onu kırmızı giydirmiş, böylece bildiğimiz kızakla gelen ve çocuklara hediyeler dağıtan Noel Baba figürü ortaya çıkmış. ☃️🦌☃️🦌☃️🦌 Bölgenin şirin bir kıyı kasabası olan #Tornio’da kalırsanız ise #İsveç sınırına yaklaşmış oluyorsunuz. Yürüyerek #İsveç ’e geçebilir, buz tutmuş olan nehrin üzerinde gezintiye çıkabilirsiniz. ☃️🛷☃️🛷☃️🛷 2019 kasım ayından itibaren #THY Rovaniemi’ye seferlere başlayacak. Kuzey ışıklarını görmek, kutup dairesine ayak basmak ve eğlenceli buz aktivitelerine katılmak isterseniz artık tarih seçenekleri çok daha fazla olacak. ☃️😍☃️😍☃️😍 #GülgünFinlandiya
samiler 🔸LAPLAND🔸
Finlandiya’nın en kuzeyinde bulunan #Lappland ( #Laponya ) Bölgesi Türki kökenli çekik gözlü #Samiler ’in memleketi.. Geçmişte #RenGeyiği yetiştiren, #Husky köpekleri ve kızakları ile ulaşım sağlayan Samiler günümüzde kış turizminin gözdesi #Rovaniemi ve çevresinde bütün kar aktivitelerini gerçekleştiriyorlar..
☃️❄️☃️❄️☃️❄️
Bölge tam olarak #ArcticCircle ( #KutupÇemberi ) üzerinde bulunuyor. Yani buradan Kuzey Kutbu’na kadar olan bölge kış gündönümünde tam karanlık, yaz gündönümünde tam aydınlık oluyor. Rovaniemi’deki #NoelBaba Köyü’ne gittiğimiz zaman hemen sertifikamızı alıp kutup bölgesine ayak bastığımızın kalıcı bir hatırasına kavuşabiliyoruz..
⛄️🌨⛄️🌨⛄️🌨
Aslında Antalya yakınındaki Demre’de yaşamış bir piskopos olan Aziz Nikola tombul neşeli dede #SantaClaus oluncaya kadar çook yollardan geçmiş, Finlandiyalı işgüzar bir  radyo programcısının sayesinde ise buraların yerlisi oluvermiş..
☃️🛷☃️🛷☃️🛷
Noel Baba gibi kendimiz ren geyiği ya da huskylerin çektiği kızaklar ile gezmek istersek ise #Kemi ‘ye geçmemiz gerek. Rovaniemi’ye yaklaşık bir saat mesafedeki bu şirin kasabanın yakınında #BaltıkDenizi buzları üzerinde snowmobil ile gezmek te mümkün..
☃️🎄☃️🎄☃️🎄
Bölgenin diğer bir şirin kasabası olan #Tornio ‘da kalırsanız ise #İsveç sınırına yaklaşmış oluyorsunuz. Burası yılbaşında özellikle ilginç çünkü Finlandiya ve İsveç yerel saatlerine göre iki defa yılbaşı kutlanıyor. Birini kaçırırsanız diğerine yetişebilirsiniz.
☃️✈️☃️✈️☃️✈️
Yılbaşında tekrar Finlandiya yollarındayız. Kuzey ışıklarını görmek, kutup dairesine ayak basmak ve eğlenceli buz aktivitelerine katılmak isterseniz bize katılabilirsiniz.
☃️☎️☃️☎️☃️☎️
Telefon numaram Bio’da. 😃
🇫🇮
🇫🇮
🇫🇮
#RehberGülgün #GitmekLazim #GülgünFinlandiya #KışTurları #KarTatili #KışTatili #Aurora #AuroraBoralis #KuzeyIşıkları
Likes: 239
Posted at: 2019-12-04 04:15:43
🔸LAPLAND🔸 Finlandiya’nın en kuzeyinde bulunan #Lappland ( #Laponya ) Bölgesi Türki kökenli çekik gözlü #Samiler ’in memleketi.. Geçmişte #RenGeyiği yetiştiren, #Husky köpekleri ve kızakları ile ulaşım sağlayan Samiler günümüzde kış turizminin gözdesi #Rovaniemi ve çevresinde bütün kar aktivitelerini gerçekleştiriyorlar.. ☃️❄️☃️❄️☃️❄️ Bölge tam olarak #ArcticCircle ( #KutupÇemberi ) üzerinde bulunuyor. Yani buradan Kuzey Kutbu’na kadar olan bölge kış gündönümünde tam karanlık, yaz gündönümünde tam aydınlık oluyor. Rovaniemi’deki #NoelBaba Köyü’ne gittiğimiz zaman hemen sertifikamızı alıp kutup bölgesine ayak bastığımızın kalıcı bir hatırasına kavuşabiliyoruz.. ⛄️🌨⛄️🌨⛄️🌨 Aslında Antalya yakınındaki Demre’de yaşamış bir piskopos olan Aziz Nikola tombul neşeli dede #SantaClaus oluncaya kadar çook yollardan geçmiş, Finlandiyalı işgüzar bir radyo programcısının sayesinde ise buraların yerlisi oluvermiş.. ☃️🛷☃️🛷☃️🛷 Noel Baba gibi kendimiz ren geyiği ya da huskylerin çektiği kızaklar ile gezmek istersek ise #Kemi ‘ye geçmemiz gerek. Rovaniemi’ye yaklaşık bir saat mesafedeki bu şirin kasabanın yakınında #BaltıkDenizi buzları üzerinde snowmobil ile gezmek te mümkün.. ☃️🎄☃️🎄☃️🎄 Bölgenin diğer bir şirin kasabası olan #Tornio ‘da kalırsanız ise #İsveç sınırına yaklaşmış oluyorsunuz. Burası yılbaşında özellikle ilginç çünkü Finlandiya ve İsveç yerel saatlerine göre iki defa yılbaşı kutlanıyor. Birini kaçırırsanız diğerine yetişebilirsiniz. ☃️✈️☃️✈️☃️✈️ Yılbaşında tekrar Finlandiya yollarındayız. Kuzey ışıklarını görmek, kutup dairesine ayak basmak ve eğlenceli buz aktivitelerine katılmak isterseniz bize katılabilirsiniz. ☃️☎️☃️☎️☃️☎️ Telefon numaram Bio’da. 😃 🇫🇮 🇫🇮 🇫🇮 #RehberGülgün #GitmekLazim #GülgünFinlandiya #KışTurları #KarTatili #KışTatili #Aurora #AuroraBoralis #KuzeyIşıkları
samiler [Samijali, Samiler Jarak Dolly]
.
Anda sudah pernah ke Dolly Saiki Point?
.
Kalau sudah pernah, Anda pasti sudah tidak asing lagi dengan Samijali kan?
.
Ya, Samiler Jarak Dolly ini sudah dikenal sejak tahun 2014, bertepatan dengan penutupan eks-lokalisasi Dolly.
.
Diproduksi oleh UMKM yang terdiri dari ibu-ibu rumah tangga yang bertempat tinggal di wilayah terdampak penutupan eks-lokalisasi.
.
Terdapat 4 (empat) varian rasa, antara lain: original, sapi panggang, balado dan keju. Dengan pilihan kemasan kecil dan besar.
.
Anda penasaran?
Yuk, datang saja ke Dolly Saiki Point!
Jl. Putat Jaya Lebar B No 27 Surabaya
0856-4811-0979
.
#samijali
#keripiksamiler 
#keripiksermier 
#samiler 
#sermier 
#oleholehkhassurabayakekinian 
#oleholehkhassurabayamurah 
#oleholehkhassurabaya 
#oleholehkhassurabayaonline 
#oleholehsurabaya 
#tokooleholehsurabaya 
#tokooleholehkhassurabaya 
#umkmsurabaya 
#umkmsurabaya 
#dollysaiki 
#dollysaikipoint 
#sobodolly 
#sobondolly
Likes: 8
Posted at: 2019-10-05 13:06:24
[Samijali, Samiler Jarak Dolly] . Anda sudah pernah ke Dolly Saiki Point? . Kalau sudah pernah, Anda pasti sudah tidak asing lagi dengan Samijali kan? . Ya, Samiler Jarak Dolly ini sudah dikenal sejak tahun 2014, bertepatan dengan penutupan eks-lokalisasi Dolly. . Diproduksi oleh UMKM yang terdiri dari ibu-ibu rumah tangga yang bertempat tinggal di wilayah terdampak penutupan eks-lokalisasi. . Terdapat 4 (empat) varian rasa, antara lain: original, sapi panggang, balado dan keju. Dengan pilihan kemasan kecil dan besar. . Anda penasaran? Yuk, datang saja ke Dolly Saiki Point! Jl. Putat Jaya Lebar B No 27 Surabaya 0856-4811-0979 . #samijali #keripiksamiler #keripiksermier #samiler #sermier #oleholehkhassurabayakekinian #oleholehkhassurabayamurah #oleholehkhassurabaya #oleholehkhassurabayaonline #oleholehsurabaya #tokooleholehsurabaya #tokooleholehkhassurabaya #umkmsurabaya #umkmsurabaya #dollysaiki #dollysaikipoint #sobodolly #sobondolly
samiler guys guys guys guys, guys guys guys. Ini namanya Samiler Kerupuk (sampe ngiler), kerupuk singkong yang bebas mecin dan bahan pengawet. ENAK BANGET! Belinya masih mentah dan gausah dijemur gausah apa, langsung goreng sedappp~~ harga 25k kalo d indo!! line: indosnack WA: 081 333 8 333 73

#samiler #samilerkrupuk #krupuksingkong #endorse #krupuk #nomsg #chips
Likes: 156
Posted at: 2016-11-16 04:53:14
guys guys guys guys, guys guys guys. Ini namanya Samiler Kerupuk (sampe ngiler), kerupuk singkong yang bebas mecin dan bahan pengawet. ENAK BANGET! Belinya masih mentah dan gausah dijemur gausah apa, langsung goreng sedappp~~ harga 25k kalo d indo!! line: indosnack WA: 081 333 8 333 73 #samiler #samilerkrupuk #krupuksingkong #endorse #krupuk #nomsg #chips
samiler Eveet....Kargoya teslim edildik.
Güzel günlerde kullanmak nasip olur insaAllah ❤
@hasretinmarifetleri#hasretinmarifetleri#kargohazırlıkları#kargoyolcusu#oyalarım#tığoyalarım#tığişioya#yemenioyasi#düzrenkyazma#toplusipariş#çemberoyası#çember#samiler#balkanlar#incilioyalar#çeyizimdenevar#günebaşlarken#hayırlısabahlar#sabahülhayr#hayırlıvakitler#günaydın#oyaçarşısı#oyaçeşitleri#Bim
Likes: 212
Posted at: 2020-05-27 07:23:06
Eveet....Kargoya teslim edildik. Güzel günlerde kullanmak nasip olur insaAllah ❤ @hasretinmarifetleri#hasretinmarifetleri#kargohazırlıkları#kargoyolcusu#oyalarım#tığoyalarım#tığişioya#yemenioyasi#düzrenkyazma#toplusipariş#çemberoyası#çember#samiler#balkanlar#incilioyalar#çeyizimdenevar#günebaşlarken#hayırlısabahlar#sabahülhayr#hayırlıvakitler#günaydın#oyaçarşısı#oyaçeşitleri#Bim
samiler #samiler 😊🦋
Likes: 40
Posted at: 2020-05-17 08:29:42
#samiler 😊🦋
samiler Dua produk baru dari singkong keju eco
Krupuk samiler dan kripik singkong rasa gadung
Keduanya makanan jadul tapi rasa dijamin enak.

Untuk order bisa lewat DM atau wa ke 081234551579

Pengiriman lewat gojek/grab/kurir biasa

#msgfree #singkong #singkongkejueco #samiler #miler #kripiksingkong #kripikgadung #kripikenak #kripikenakmurah #halal #halalfood
Likes: 3
Posted at: 2020-05-17 03:37:15
Dua produk baru dari singkong keju eco Krupuk samiler dan kripik singkong rasa gadung Keduanya makanan jadul tapi rasa dijamin enak. Untuk order bisa lewat DM atau wa ke 081234551579 Pengiriman lewat gojek/grab/kurir biasa #msgfree #singkong #singkongkejueco #samiler #miler #kripiksingkong #kripikgadung #kripikenak #kripikenakmurah #halal #halalfood
samiler 💛PEDAS
RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT, JAHE
DIAMETER : 6CM 9CM 12CM
100%SINGKONG ASLI
UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰
#kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
Likes: 1
Posted at: 2020-05-17 03:29:36
💛PEDAS RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT, JAHE DIAMETER : 6CM 9CM 12CM 100%SINGKONG ASLI UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰 #kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
samiler KRECEK SAMILER

Camilan renyah dan rasanya yang juara ini, pas banget buat pendamping kita. Tidak tua tidak juga muda semua pastii sukaaaaak

Produk dijual mentah tanpa harus dijemur,langsung goreng ajaaaah 😍

Cocok untuk pendamping nonton TV, santai bersama keluarga selagi WFH, buat hantaran, atau suguhan persiapan hari raya yang saat ini ada dirumah 
500gr @26rb

#camilan #camilanenak #krupuk #samiler #wfh #stayathome #semuasuka
Likes: 3
Posted at: 2020-05-11 10:03:46
KRECEK SAMILER Camilan renyah dan rasanya yang juara ini, pas banget buat pendamping kita. Tidak tua tidak juga muda semua pastii sukaaaaak Produk dijual mentah tanpa harus dijemur,langsung goreng ajaaaah 😍 Cocok untuk pendamping nonton TV, santai bersama keluarga selagi WFH, buat hantaran, atau suguhan persiapan hari raya yang saat ini ada dirumah 500gr @26rb #camilan #camilanenak #krupuk #samiler #wfh #stayathome #semuasuka
samiler Kripik samiler mentah, terbuat dari singkong, rasa pedas manis. Langsung goreng tanpa dijemur. 
Supeerrr renyah 🌟🌟🌟🌟🌟
WA 081332219368

#samiler#samilerchips#samilerjamannow #samilerpedas#samilergurih#samileroriginal#kripiksamiler#camilan#camilanenak#camilansehat#camilanhits#keripik#keripikenak#keripiksingkong#keripikpedas#cemilan#cemilansehat#cemilanenak#cemilanmurah#larismanis#murahenak#cemilanenakmurah
Likes: 15
Posted at: 2020-05-09 09:19:33
Kripik samiler mentah, terbuat dari singkong, rasa pedas manis. Langsung goreng tanpa dijemur. Supeerrr renyah 🌟🌟🌟🌟🌟 WA 081332219368 #samiler#samilerchips#samilerjamannow #samilerpedas#samilergurih#samileroriginal#kripiksamiler#camilan#camilanenak#camilansehat#camilanhits#keripik#keripikenak#keripiksingkong#keripikpedas#cemilan#cemilansehat#cemilanenak#cemilanmurah#larismanis#murahenak#cemilanenakmurah
samiler Salah satu produk UMKM kami yg sdh expor ke Hongkong. Dan kami akan berusaha beberapa produk lagi harus bisa expor juga. Berjuang bersama UMKM Sekec. Junrejo Kota Batu. #produkumkm #produkunggulan #samiler #desadadaprejo #kecamatanjunrejo
Likes: 10
Posted at: 2020-05-08 12:39:01
Salah satu produk UMKM kami yg sdh expor ke Hongkong. Dan kami akan berusaha beberapa produk lagi harus bisa expor juga. Berjuang bersama UMKM Sekec. Junrejo Kota Batu. #produkumkm #produkunggulan #samiler #desadadaprejo #kecamatanjunrejo
samiler 💛JERUK PURUT
RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT
DIAMETER : 6CM 9CM 12CM
100%SINGKONG ASLI
UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰
#kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-06 11:43:00
💛JERUK PURUT RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT DIAMETER : 6CM 9CM 12CM 100%SINGKONG ASLI UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰 #kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
samiler 💛ORIGINAL
RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT
DIAMETER : 6CM 9CM 12CM
100%SINGKONG ASLI
UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰

#kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-06 11:37:38
💛ORIGINAL RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT DIAMETER : 6CM 9CM 12CM 100%SINGKONG ASLI UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰 #kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
samiler Samiler 25rb/pack
#samiler #krupuksingkong #samilermojokerto #camilantradisional #camilankhassidoarjo #camilansidoarjo
Likes: 2
Posted at: 2020-05-06 00:08:02
samiler Kerupuk jadul asli KWB 🤗🤗 #samiler 
#promokotabatu 
#promosikotabatu
Likes: 9
Posted at: 2020-05-03 09:10:18
Kerupuk jadul asli KWB 🤗🤗 #samiler #promokotabatu #promosikotabatu
samiler 💛ORIGINAL
RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT
DIAMETER : 6CM 9CM 12CM
100%SINGKONG ASLI
UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰
#kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-01 10:26:58
💛ORIGINAL RASA : ORIGINAL,PEDAS, JERUK PURUT DIAMETER : 6CM 9CM 12CM 100%SINGKONG ASLI UNTUK PEMESANAN/INFO BISA HUB NO YANG TERTERA DI BIO🥰 #kerupuksingkong #samilerjamannow #samilerchips #samiler #grosirkerupukmentah #kerupukmentahmurah
samiler Samiler .. kerupuk asli kota Batu kakak ,, ada yg ori ada yg pedes jg .. monggo diorder 🤗
Fast respon wa 082232992281

#promosikotabatu 
#promokotabatu 
#samiler 
#krupukaslibatu
#kulinerkwb
Likes: 7
Posted at: 2020-04-30 19:34:33
Samiler .. kerupuk asli kota Batu kakak ,, ada yg ori ada yg pedes jg .. monggo diorder 🤗 Fast respon wa 082232992281 #promosikotabatu #promokotabatu #samiler #krupukaslibatu #kulinerkwb
samiler Samiler krecek.
#samiler#opak#pedas#manis#
Likes: 26
Posted at: 2020-04-30 08:53:31
Samiler krecek. #samiler#opak#pedas#manis#
samiler Awal bulan Romadlon adalah rohmat, pertengahan bulan Romadlonn adalah ampunan, dan penghujung bulan Romadhan adalah kebebasan dari api neraka.”
Betapa menyejukkannya bahwa setiap detik bulan Ramadhan adalah penuh dengan keberkahan.
kesempatan terbesar adalah memanfaatkan setiap detik-detik bulan yang sangat berharga ini dengan sebaik mungkin.

#naviesashop 2 paket mukena meluncur ke lamongan dan gresik masing2 isi 2 mukena
#samiler pedas dan samiler ori yang selalu diburu penggemarnya.
Alhamdulillah ala kulli hal

#naviesamukena
#mukenamurah
#mukenahits
Likes: 5
Posted at: 2020-04-29 09:31:17
Awal bulan Romadlon adalah rohmat, pertengahan bulan Romadlonn adalah ampunan, dan penghujung bulan Romadhan adalah kebebasan dari api neraka.” Betapa menyejukkannya bahwa setiap detik bulan Ramadhan adalah penuh dengan keberkahan. kesempatan terbesar adalah memanfaatkan setiap detik-detik bulan yang sangat berharga ini dengan sebaik mungkin. #naviesashop 2 paket mukena meluncur ke lamongan dan gresik masing2 isi 2 mukena #samiler pedas dan samiler ori yang selalu diburu penggemarnya. Alhamdulillah ala kulli hal #naviesamukena #mukenamurah #mukenahits
samiler Daily💕💕updates
.
.
.
.
Follow us @ppl_cal_me_smiler_ .
.
.
.
#samiler #samile #cutecouples #colombia #girls #trending #photography
Likes: 19
Posted at: 2020-04-28 05:20:59
Daily💕💕updates . . . . Follow us @ppl_cal_me_smiler_ . . . . #samiler #samile #cutecouples #colombia #girls #trending #photography
samiler Samiler enak renyah dan cantik siap menemani santai setelah berbuka ato teraweh.d jamin ketagihan.cuss d pesan yaa...😍😍😍
#samiler#jualsamiler#makanantradisional#oleh2malang#istimewa
Likes: 1
Posted at: 2020-04-26 22:31:57
Samiler enak renyah dan cantik siap menemani santai setelah berbuka ato teraweh.d jamin ketagihan.cuss d pesan yaa...😍😍😍 #samiler#jualsamiler#makanantradisional#oleh2malang#istimewa
samiler Samiler 
krupuk singkong khas mojokerto
Nett 500gr
🏡Rp 25.000
WA 081332417656

#peyekkacang #peyek #krupuksidoarjo #krupuk #crackers #camilansidoarjo #cemilan #hariraya #kripik #kripikpedas #makananindonesia #masakandesa #bumbudesa #samiler #kripiksingkong #olahansingkong #makanankhas
Likes: 4
Posted at: 2020-04-23 12:08:24
Samiler krupuk singkong khas mojokerto Nett 500gr 🏡Rp 25.000 WA 081332417656 #peyekkacang #peyek #krupuksidoarjo #krupuk #crackers #camilansidoarjo #cemilan #hariraya #kripik #kripikpedas #makananindonesia #masakandesa #bumbudesa #samiler #kripiksingkong #olahansingkong #makanankhas
samiler Monggo d order samiler , opak, jalepak, hrg 18rb/ pack, isi 360gram, reseller hrga beda, minat wa 081219319757
#samiler#opak#jalepak#samilerlestari#samilergurih#
Likes: 4
Posted at: 2020-04-18 17:15:42
Monggo d order samiler , opak, jalepak, hrg 18rb/ pack, isi 360gram, reseller hrga beda, minat wa 081219319757 #samiler#opak#jalepak#samilerlestari#samilergurih#
samiler Samiler....#kripiksingkong #samiler #cruncy #yummy #resepmama #homemade #cassava #chips
Likes: 8
Posted at: 2020-04-13 01:46:21
samiler Bismillah ,,
Monggo diorder
Likes: 6
Posted at: 2020-04-08 14:24:52
Bismillah ,, Monggo diorder "CAMILAN BUNDA" Banyak varian : Samiler mateng 5.000 Samiler mentah 500gr 18.000 Roti maryam ori 12.000 isi 5 Roti maryam dg topping 6.000 Krupuk ikan 250gr 18.000 Masih banyak lagi camilan lainnya,, Klik wa.me/6285204601798 #samiler #rotimaryam #krupukikantenggiri #krupukikan #makaroni #camilan #camilanenak
samiler Cocok buat oleh oleh khas Jombang,  pesan buat hantaran juga bisa 🤩

#samiler
#sermiyer
#opak
#jalepak 
#kripiksingkong
#griyaluliza

Apapun sebutannya, Sermiyer Luliza Juaranya😁🤩✈
Likes: 9
Posted at: 2020-04-05 06:03:47
Cocok buat oleh oleh khas Jombang, pesan buat hantaran juga bisa 🤩 #samiler #sermiyer #opak #jalepak #kripiksingkong #griyaluliza Apapun sebutannya, Sermiyer Luliza Juaranya😁🤩✈
samiler Yuk jadi reseler kitaa 😁😍
Informasi dan pemesana Klik link di bio yaa

#samiler #sermiyer #opak #jalepak #sadariyah #keripik #chips #kripiksingkong
Likes: 12
Posted at: 2020-03-31 02:01:40
Yuk jadi reseler kitaa 😁😍 Informasi dan pemesana Klik link di bio yaa #samiler #sermiyer #opak #jalepak #sadariyah #keripik #chips #kripiksingkong
samiler Happiness 
#happiness💕
#happyday💕 
#samile 
#samiler 
#love 
#waite 
#black
#river 
#riverlove 
#trees 
#explore
Likes: 146
Posted at: 2020-03-21 05:50:11
samiler Price list : 
1. Rengginang besar (bawang, terasi) : 13 ribu
2. Rengginang kecil (bawang, terasi) : 8 ribu
3. Samiler (pedas, ori) : 7 ribu
4. Krupuk Iwak : 6 ribu
5. Kerupuk cassava / singkong (pedas) : 9 ribu
6. Matari kembang goyang (ori, pandan) : 15 ribu
7. Koyah kacang hijau : 15 ribu

#rengginangmini 
#samiler 
#krupukiwak 
#krupuksingkong 
#matari 
#koyahkacangijo 
#jajanndeso 
#camilan 
#sidoarjo
Likes: 3
Posted at: 2020-03-20 12:58:47
Price list : 1. Rengginang besar (bawang, terasi) : 13 ribu 2. Rengginang kecil (bawang, terasi) : 8 ribu 3. Samiler (pedas, ori) : 7 ribu 4. Krupuk Iwak : 6 ribu 5. Kerupuk cassava / singkong (pedas) : 9 ribu 6. Matari kembang goyang (ori, pandan) : 15 ribu 7. Koyah kacang hijau : 15 ribu #rengginangmini #samiler #krupukiwak #krupuksingkong #matari #koyahkacangijo #jajanndeso #camilan #sidoarjo
samiler camilan ter kriuk gaeess.. sekali gigit susah berhentinya.. temen santay.. mumpung kita sedang #dirumahsaja yuukk di order, kalian wajib coba.. cocok buat oleh2 juga ❤

order bisa langsung dm ke @nuemanie_samiler , @dewsatya

#kulinermurah 
#kulinerkhasmalang 
#camilan 
#camilanenak 
#camilanmurah 
#camilanmurahmalang 
#samiler 
#samilerchips
Likes: 24
Posted at: 2020-03-18 04:00:51
camilan ter kriuk gaeess.. sekali gigit susah berhentinya.. temen santay.. mumpung kita sedang #dirumahsaja yuukk di order, kalian wajib coba.. cocok buat oleh2 juga ❤ order bisa langsung dm ke @nuemanie_samiler , @dewsatya #kulinermurah #kulinerkhasmalang #camilan #camilanenak #camilanmurah #camilanmurahmalang #samiler #samilerchips
samiler http://snackautisme.blogspot.co.id/2016/08/samiler-cassava-chips-kerupuk-singkong_13.html?m=0

SAMILER CASSAVA CHIPS 
Kerupuk singkong, dibuat dari singkong pilihan dengan sensasi rasa manis, gurih, dan pedas, tanpa bahan pengawet, tanpa pewarna, tanpa MSG

harga 
Kerupuk Mentah Rp. 34.500,-/ 200g
Kerupuk Matang, sudah siap dikonsumsi Rp.18.500/50g (belum termasuk biaya pengiriman)

Komposisi : Tepung Tapioka, singkong, bawang pre, garam, bawang putih, cabe, soda kue, ragi, sukralosa .

Pengiriman dari Surabaya.
Untuk pemesanan, silahkan WhatsApp 0856.484.900.85 (tidak melayani panggilan telp)

Terima kasih.

#SAMILERCASSAVACHIPS #Samiler #SamilerChips #KrupukBocahTua #KerupukSingkong #KerupukSingkongCFGFSF #KerupukCFGFSF #Kerupuk #CaseinFree #GlutenFree #SugarFree #Vegan #EggFree #Halal #NoAddedMSG #TanpaMSG #TanpaPengawet #TanpaPewarna #PreservativeFree #NoArtificialColorAndFlavor #MSGfree #Vegan #SnackAutisme #MakananAnakAutis #KerupukAnakAutis #SnackAutism #Autis #CFGFSF #GlutenFreeShop #TokoGlutenFree #specialdiet
Likes: 3
Posted at: 2020-03-16 01:38:49
http://snackautisme.blogspot.co.id/2016/08/samiler-cassava-chips-kerupuk-singkong_13.html?m=0 SAMILER CASSAVA CHIPS Kerupuk singkong, dibuat dari singkong pilihan dengan sensasi rasa manis, gurih, dan pedas, tanpa bahan pengawet, tanpa pewarna, tanpa MSG harga Kerupuk Mentah Rp. 34.500,-/ 200g Kerupuk Matang, sudah siap dikonsumsi Rp.18.500/50g (belum termasuk biaya pengiriman) Komposisi : Tepung Tapioka, singkong, bawang pre, garam, bawang putih, cabe, soda kue, ragi, sukralosa . Pengiriman dari Surabaya. Untuk pemesanan, silahkan WhatsApp 0856.484.900.85 (tidak melayani panggilan telp) Terima kasih. #SAMILERCASSAVACHIPS #Samiler #SamilerChips #KrupukBocahTua #KerupukSingkong #KerupukSingkongCFGFSF #KerupukCFGFSF #Kerupuk #CaseinFree #GlutenFree #SugarFree #Vegan #EggFree #Halal #NoAddedMSG #TanpaMSG #TanpaPengawet #TanpaPewarna #PreservativeFree #NoArtificialColorAndFlavor #MSGfree #Vegan #SnackAutisme #MakananAnakAutis #KerupukAnakAutis #SnackAutism #Autis #CFGFSF #GlutenFreeShop #TokoGlutenFree #specialdiet
samiler @nuemanie_samiler ...ada 2 rasa lohh...
...SAMILER PEDAS & Original...
Dijamin rasa gak kalah sm yg lain
Kriuknya nagihhh
Pedasnya mantapp..
.
.
Diorder yukk..
Buat camilan ktika hujan rintik
Likes: 13
Posted at: 2020-03-13 08:27:23
@nuemanie_samiler ...ada 2 rasa lohh... ...SAMILER PEDAS & Original... Dijamin rasa gak kalah sm yg lain Kriuknya nagihhh Pedasnya mantapp.. . . Diorder yukk.. Buat camilan ktika hujan rintik".. . . . @nuemanie_samiler @nuemanie_samiler @nuemanie_samiler @nuemanie_samiler #jajanankekinian #samiler #samilerpedas #samileroriginal #camilanenak #camilan #camilanhits #pedas #kerupuksamiler #kerupuk #purwosariawesome #purwosarihebat #lawangmalang #eksplorelawang #makananhits #makanankekinian
samiler Camilan buat lidah kalian gak bs diam...🤪🤪
Apalagi di saat cuaca mendung.
@nuemanie_samiler
@nuemanie_samiler .
.
.
#samiler #samilerjamannow #kriuk2 #camilanenak
Likes: 9
Posted at: 2020-03-07 07:38:41
Camilan buat lidah kalian gak bs diam...🤪🤪 Apalagi di saat cuaca mendung. @nuemanie_samiler @nuemanie_samiler . . . #samiler #samilerjamannow #kriuk2 #camilanenak
samiler Goreng sendiri ?? siapa takutt 
Krupuk samiler gaspoll mentah ada 2 rasa yaitu ori dan pedas.

Rp. 55k/Kg

#kulinertropodo #samiler #samilergaspoll #camilan #camilansehat #camilankeluarga #makananringan #tropodo #warungkopi #waru #opak #kulinersidoarjo #kulinersurabaya  #manalagi #kulinerjuara #kulinerjuanda #olahansingkong #camilangurih #krupuk #krupuksamiler
Likes: 0
Posted at: 2020-03-04 02:51:49
Goreng sendiri ?? siapa takutt Krupuk samiler gaspoll mentah ada 2 rasa yaitu ori dan pedas. Rp. 55k/Kg #kulinertropodo #samiler #samilergaspoll #camilan #camilansehat #camilankeluarga #makananringan #tropodo #warungkopi #waru #opak #kulinersidoarjo #kulinersurabaya #manalagi #kulinerjuara #kulinerjuanda #olahansingkong #camilangurih #krupuk #krupuksamiler
samiler titik² bekam

#samilergaspoll #samiler #camilangurih #camilankeluarga #makananringan
Likes: 0
Posted at: 2020-03-04 02:23:41
samiler :: ✨ Custom Sticker Label ✨
.
✨Bahan : Chromo
✨+ potong sesuai bentuk tinggal lepas tempel aja praktissss bangett 😊😊 thx for order
.
Contact Us :
📱LINE 👉 stickermalang
📱WA 👉 08125977678
🛍BukaLapak,Tokopedia : stickermlg
🛍Shopee ID : adith69
.
.
@stickermlg
@stickermlg.catalog
@stickermlg
@stickermlg.catalog
.
#stickercookies #jualstiker #stickerkue #customsticker #percetakanstiker #stickerolshop #stickerpengiriman #stickerlogo #stikertimbulmalang #stickermalang #stickertransparant #stickerlabel #saladbuahpremium #saladbuah #stickerlabelmurah #labelbulat #buatstiker #stickermakanan #kulinermalang #kulinersurabaya #kuekeringlebaran #stickervinyl #stickerchromo #stickerbontax #stickertransparan #stickerkuekering #kerupuksamiler #jualkeripik #samiler #jualsamiler
Likes: 6
Posted at: 2020-02-28 07:58:25
:: ✨ Custom Sticker Label ✨ . ✨Bahan : Chromo ✨+ potong sesuai bentuk tinggal lepas tempel aja praktissss bangett 😊😊 thx for order . Contact Us : 📱LINE 👉 stickermalang 📱WA 👉 08125977678 🛍BukaLapak,Tokopedia : stickermlg 🛍Shopee ID : adith69 . . @stickermlg @stickermlg.catalog @stickermlg @stickermlg.catalog . #stickercookies #jualstiker #stickerkue #customsticker #percetakanstiker #stickerolshop #stickerpengiriman #stickerlogo #stikertimbulmalang #stickermalang #stickertransparant #stickerlabel #saladbuahpremium #saladbuah #stickerlabelmurah #labelbulat #buatstiker #stickermakanan #kulinermalang #kulinersurabaya #kuekeringlebaran #stickervinyl #stickerchromo #stickerbontax #stickertransparan #stickerkuekering #kerupuksamiler #jualkeripik #samiler #jualsamiler
samiler *Kerupuk Samiler (mentah)* adalah kerupuk tradisional dari Jawa Timur terbuat dari singkong, renyah dan enak tinggal goreng tidak perlu dijemur.

Harga : 15k /pax

Menerima pesanan

#kerupuksamiler #samiler #krupuksermier #keripikrenyah #makanankhas #kulinergresik #oleholehgresik
Likes: 1
Posted at: 2020-02-27 04:00:58
*Kerupuk Samiler (mentah)* adalah kerupuk tradisional dari Jawa Timur terbuat dari singkong, renyah dan enak tinggal goreng tidak perlu dijemur. Harga : 15k /pax Menerima pesanan #kerupuksamiler #samiler #krupuksermier #keripikrenyah #makanankhas #kulinergresik #oleholehgresik
samiler *Kerupuk Samiler (mentah)* adalah kerupuk tradisional dari Jawa Timur terbuat dari singkong, renyah dan enak tinggal goreng tidak perlu dijemur.

Harga : 15k /pax

Menerima pesanan

#kerupuksamiler #samiler #krupuksermier #keripikrenyah #makanankhas #kulinergresik #oleholehgresik
Likes: 1
Posted at: 2020-02-27 04:00:32
*Kerupuk Samiler (mentah)* adalah kerupuk tradisional dari Jawa Timur terbuat dari singkong, renyah dan enak tinggal goreng tidak perlu dijemur. Harga : 15k /pax Menerima pesanan #kerupuksamiler #samiler #krupuksermier #keripikrenyah #makanankhas #kulinergresik #oleholehgresik
samiler *Kerupuk Samiler (mentah)* adalah kerupuk tradisional dari Jawa Timur terbuat dari singkong, renyah dan enak tinggal goreng tidak perlu dijemur.

Harga : 15k /pax

Menerima pesanan

#kerupuksamiler #samiler #krupuksermier #keripikrenyah #makanankhas #kulinergresik #oleholehgresik
Likes: 1
Posted at: 2020-02-27 03:59:10
*Kerupuk Samiler (mentah)* adalah kerupuk tradisional dari Jawa Timur terbuat dari singkong, renyah dan enak tinggal goreng tidak perlu dijemur. Harga : 15k /pax Menerima pesanan #kerupuksamiler #samiler #krupuksermier #keripikrenyah #makanankhas #kulinergresik #oleholehgresik
samiler 😇_____happiness____🌻
:
:
🌼_____keep__________💮
:
:
🌺_____smaile________🌸
:
:
🍁_____💯%__chill____🌻 🎵 💝 ☮️ ---------------------------------------
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
==================== #happyface #happy #happiness #black #phoneworld #samiler #insort #loveyourself #imalayali #thrissurkaran #fun #whiteline #followforlike #likeforlove #likeforlikes #followme #followforlikeback #inistagram #pic #love #heartbroken #danceforme #edits #lookoftheday #style #hair #shirt #eyebrows #eyes #moments ☯️_[][][][][][][][][][][][][][][][][][][]_⚛️
Likes: 241
Posted at: 2020-02-25 19:57:35
😇_____happiness____🌻 : : 🌼_____keep__________💮 : : 🌺_____smaile________🌸 : : 🍁_____💯%__chill____🌻 🎵 💝 ☮️ --------------------------------------- /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ ==================== #happyface #happy #happiness #black #phoneworld #samiler #insort #loveyourself #imalayali #thrissurkaran #fun #whiteline #followforlike #likeforlove #likeforlikes #followme #followforlikeback #inistagram #pic #love #heartbroken #danceforme #edits #lookoftheday #style #hair #shirt #eyebrows #eyes #moments ☯️_[][][][][][][][][][][][][][][][][][][]_⚛️
samiler Madu madu madu jual madu 
#jajananpasar #jajanan #jajanankuno #makananringan #camilanenak #food #instafood #camilansehat #instagood #kulinertropodo #kuliner #samiler #samilergaspoll #kulinertropodo #tropodo #madu
Likes: 2
Posted at: 2020-02-21 06:54:11
samiler 🍥SAMILER🍥
~~~~~~~~~~~~~
Makanan ringan jadoel yang terbuat dari singkong. Tak jarang orang mengenalnya dengan sebutan Opak Singkong. Bentuk besar dan potongan agak tebal, tapi tidak mengurangi kriuk dan renyahnya.

Harga hanya 10k dengan berat 500 gram yang berisi sekitar 25 keping

PENGIRIMAN DARI JEMBER JAWA TIMUR

Untuk pemesanan bisa KLIK LINK DI BIO dan pilih mau order lewat mana. Dapatkan cashback dan free ongkirnya !

Bisa juga langsung ambil ke rumah, atau COD di area ROXY JEMBER.

Happy shopping 💕

#samiler
#opaksingkong
#opaksamiler 
#keripikenak
#cemalcemil 
#jajananjadul 
#suguhanlebaran
#makanantradisional
#cemilanenak
#jawatimur
#jember
#situbondo
Likes: 10
Posted at: 2020-02-16 00:41:50
🍥SAMILER🍥 ~~~~~~~~~~~~~ Makanan ringan jadoel yang terbuat dari singkong. Tak jarang orang mengenalnya dengan sebutan Opak Singkong. Bentuk besar dan potongan agak tebal, tapi tidak mengurangi kriuk dan renyahnya. Harga hanya 10k dengan berat 500 gram yang berisi sekitar 25 keping PENGIRIMAN DARI JEMBER JAWA TIMUR Untuk pemesanan bisa KLIK LINK DI BIO dan pilih mau order lewat mana. Dapatkan cashback dan free ongkirnya ! Bisa juga langsung ambil ke rumah, atau COD di area ROXY JEMBER. Happy shopping 💕 #samiler #opaksingkong #opaksamiler #keripikenak #cemalcemil #jajananjadul #suguhanlebaran #makanantradisional #cemilanenak #jawatimur #jember #situbondo
samiler Produk produk
Likes: 20
Posted at: 2020-02-13 02:43:56
Produk produk "Sri Poninten" semoga selalu sukses dan lancar, my mom my team, #goestohongkong #goestobelanda #samiler #kerupuk #keripikenak #umkmbatu #umkmjawatimur #ekspor
samiler Pedas dan kejunya ready yaa 
buruan di order 
bisa langsung DM atau WA ke nomor yg ada di bio yaa guyss..
.
.
.
 #jajananmalang #kripiksingkong #kripiksamiler #samiler #kripikmiler
#malangfoodies #cemilankekinian #cemilansehat #cemilanenakbanget
Likes: 4
Posted at: 2020-02-05 15:40:43
Pedas dan kejunya ready yaa buruan di order bisa langsung DM atau WA ke nomor yg ada di bio yaa guyss.. . . . #jajananmalang #kripiksingkong #kripiksamiler #samiler #kripikmiler #malangfoodies #cemilankekinian #cemilansehat #cemilanenakbanget
samiler Pedas dan kejunya ready yaa 
buruan di order 
bisa langsung DM atau WA ke nomor yg ada di bio yaa guyss.. .
.
 #jajananmalang #kripiksingkong #kripiksamiler #samiler #kripikmiler
#malangfoodies #cemilankekinian #cemilansehat #cemilanenakbanget
Likes: 5
Posted at: 2020-02-05 15:39:17
Pedas dan kejunya ready yaa buruan di order bisa langsung DM atau WA ke nomor yg ada di bio yaa guyss.. . . #jajananmalang #kripiksingkong #kripiksamiler #samiler #kripikmiler #malangfoodies #cemilankekinian #cemilansehat #cemilanenakbanget
samiler Krupuk samiler
tersedia rasa :
🔴 original
🔴 keju
🔴 pedas
yg mau order silakan DM/chat admin yaa dear 😉

#jajananmalang #kripiksingkong #kripiksamiler #samiler #kripikmiler
#malangfoodies #cemilankekinian #cemilansehat #cemilanenak
Likes: 3
Posted at: 2020-01-16 14:42:59
Krupuk samiler tersedia rasa : 🔴 original 🔴 keju 🔴 pedas yg mau order silakan DM/chat admin yaa dear 😉 #jajananmalang #kripiksingkong #kripiksamiler #samiler #kripikmiler #malangfoodies #cemilankekinian #cemilansehat #cemilanenak
samiler Kerupuk Samiler @15.000
Original
Pedas

#snack #repack #snackrepack #snackmurah #snackmurahsidoarjo #snackmurahsurabaya #jajanan #kulinersidoarjo #kulinersurabaya #samiler #samilersnack #samilerkiloan #snackkiloan #snackkiloanmurah
Likes: 6
Posted at: 2020-01-15 23:27:19
Kerupuk Samiler @15.000 Original Pedas #snack #repack #snackrepack #snackmurah #snackmurahsidoarjo #snackmurahsurabaya #jajanan #kulinersidoarjo #kulinersurabaya #samiler #samilersnack #samilerkiloan #snackkiloan #snackkiloanmurah
samiler Cuss TKP 
Hubungi : WA (Dhyta: 081375453030)
#sembakoonline #sembakomurah #sembakomurahmojokerto #beras #berasbramualamipacet #berasbramu  #kerupuk #kerupukseblak #kerupukmentah #kerupukmojokerto #samiler #samilerchips #samilerpedas #beras64 #minyakgoreng #anekakerupuk #kerupukmojokerto #kerupuksamiler #kerupukpuli
Likes: 7
Posted at: 2019-12-28 05:05:39
Cuss TKP Hubungi : WA (Dhyta: 081375453030) #sembakoonline #sembakomurah #sembakomurahmojokerto #beras #berasbramualamipacet #berasbramu #kerupuk #kerupukseblak #kerupukmentah #kerupukmojokerto #samiler #samilerchips #samilerpedas #beras64 #minyakgoreng #anekakerupuk #kerupukmojokerto #kerupuksamiler #kerupukpuli
samiler #samohong #samiler

Hallo kak *numpang promo ya*🙏🏼 SAMOHONG
Likes: 11
Posted at: 2019-12-15 03:33:50
#samohong #samiler Hallo kak *numpang promo ya*🙏🏼 SAMOHONG "Samiler Pohong" Hadir dengan dua Rasa Pedas dan Ori *Gurihnya nempel dilidah terngiang dihati 💜* Harga semua rasa 150gr: 12.000 (S) 250gr: 20.000 (M) 375gr : 29.000 (L)
samiler 🔸LAPLAND🔸
Finlandiya’nın en kuzeyinde bulunan #Lappland ( #Laponya ) Bölgesi Türki kökenli çekik gözlü #Samiler ’in memleketi.. Geçmişte #RenGeyiği yetiştiren, #Husky köpekleri ve kızakları ile ulaşım sağlayan Samiler günümüzde kış turizminin gözdesi #Rovaniemi ve çevresinde bütün kar aktivitelerini gerçekleştiriyorlar..
☃️❄️☃️❄️☃️❄️
Bölge tam olarak #ArcticCircle ( #KutupÇemberi ) üzerinde bulunuyor. Yani buradan Kuzey Kutbu’na kadar olan bölge kış gündönümünde tam karanlık, yaz gündönümünde tam aydınlık oluyor. Rovaniemi’deki #NoelBaba Köyü’ne gittiğimiz zaman hemen sertifikamızı alıp kutup bölgesine ayak bastığımızın kalıcı bir hatırasına kavuşabiliyoruz..
⛄️🌨⛄️🌨⛄️🌨
Aslında Antalya yakınındaki Demre’de yaşamış bir piskopos olan Aziz Nikola tombul neşeli dede #SantaClaus oluncaya kadar çook yollardan geçmiş, Finlandiyalı işgüzar bir  radyo programcısının sayesinde ise buraların yerlisi oluvermiş..
☃️🛷☃️🛷☃️🛷
Noel Baba gibi kendimiz ren geyiği ya da huskylerin çektiği kızaklar ile gezmek istersek ise #Kemi ‘ye geçmemiz gerek. Rovaniemi’ye yaklaşık bir saat mesafedeki bu şirin kasabanın yakınında #BaltıkDenizi buzları üzerinde snowmobil ile gezmek te mümkün..
☃️🎄☃️🎄☃️🎄
Bölgenin diğer bir şirin kasabası olan #Tornio ‘da kalırsanız ise #İsveç sınırına yaklaşmış oluyorsunuz. Burası yılbaşında özellikle ilginç çünkü Finlandiya ve İsveç yerel saatlerine göre iki defa yılbaşı kutlanıyor. Birini kaçırırsanız diğerine yetişebilirsiniz.
☃️✈️☃️✈️☃️✈️
Yılbaşında tekrar Finlandiya yollarındayız. Kuzey ışıklarını görmek, kutup dairesine ayak basmak ve eğlenceli buz aktivitelerine katılmak isterseniz bize katılabilirsiniz.
☃️☎️☃️☎️☃️☎️
Telefon numaram Bio’da. 😃
🇫🇮
🇫🇮
🇫🇮
#RehberGülgün #GitmekLazim #GülgünFinlandiya #KışTurları #KarTatili #KışTatili #Aurora #AuroraBoralis #KuzeyIşıkları
Likes: 239
Posted at: 2019-12-04 04:15:43
🔸LAPLAND🔸 Finlandiya’nın en kuzeyinde bulunan #Lappland ( #Laponya ) Bölgesi Türki kökenli çekik gözlü #Samiler ’in memleketi.. Geçmişte #RenGeyiği yetiştiren, #Husky köpekleri ve kızakları ile ulaşım sağlayan Samiler günümüzde kış turizminin gözdesi #Rovaniemi ve çevresinde bütün kar aktivitelerini gerçekleştiriyorlar.. ☃️❄️☃️❄️☃️❄️ Bölge tam olarak #ArcticCircle ( #KutupÇemberi ) üzerinde bulunuyor. Yani buradan Kuzey Kutbu’na kadar olan bölge kış gündönümünde tam karanlık, yaz gündönümünde tam aydınlık oluyor. Rovaniemi’deki #NoelBaba Köyü’ne gittiğimiz zaman hemen sertifikamızı alıp kutup bölgesine ayak bastığımızın kalıcı bir hatırasına kavuşabiliyoruz.. ⛄️🌨⛄️🌨⛄️🌨 Aslında Antalya yakınındaki Demre’de yaşamış bir piskopos olan Aziz Nikola tombul neşeli dede #SantaClaus oluncaya kadar çook yollardan geçmiş, Finlandiyalı işgüzar bir radyo programcısının sayesinde ise buraların yerlisi oluvermiş.. ☃️🛷☃️🛷☃️🛷 Noel Baba gibi kendimiz ren geyiği ya da huskylerin çektiği kızaklar ile gezmek istersek ise #Kemi ‘ye geçmemiz gerek. Rovaniemi’ye yaklaşık bir saat mesafedeki bu şirin kasabanın yakınında #BaltıkDenizi buzları üzerinde snowmobil ile gezmek te mümkün.. ☃️🎄☃️🎄☃️🎄 Bölgenin diğer bir şirin kasabası olan #Tornio ‘da kalırsanız ise #İsveç sınırına yaklaşmış oluyorsunuz. Burası yılbaşında özellikle ilginç çünkü Finlandiya ve İsveç yerel saatlerine göre iki defa yılbaşı kutlanıyor. Birini kaçırırsanız diğerine yetişebilirsiniz. ☃️✈️☃️✈️☃️✈️ Yılbaşında tekrar Finlandiya yollarındayız. Kuzey ışıklarını görmek, kutup dairesine ayak basmak ve eğlenceli buz aktivitelerine katılmak isterseniz bize katılabilirsiniz. ☃️☎️☃️☎️☃️☎️ Telefon numaram Bio’da. 😃 🇫🇮 🇫🇮 🇫🇮 #RehberGülgün #GitmekLazim #GülgünFinlandiya #KışTurları #KarTatili #KışTatili #Aurora #AuroraBoralis #KuzeyIşıkları
samiler Makanan tradisional yang sangat diminati oleh masyarakat modern, keripik samiler yang berbahan baku singkong pilihan. 
#samiler
#singosari
#keripikenak
Likes: 16
Posted at: 2019-11-29 21:26:43
Makanan tradisional yang sangat diminati oleh masyarakat modern, keripik samiler yang berbahan baku singkong pilihan. #samiler #singosari #keripikenak
samiler OSLO; Norveç'in başkenti. Ortalama 700 bin nüfusuyla Norveç'in en büyük, İskandinavya'nın da 4. büyük şehri. Oslo'yu gezerken; öyle ihtişamlı, şaşalı, göz kamaştırıcı bir şehir beklemeyin. Hatta birçok başkente göre sönük bile bulabilirsiniz. Ama insanların sakinliği, huzuru, nezaketi, oksijen oranının yüksekliği, doğayla insanların iç içe olması hemen dikkatinizi çekecektir. Bu nedenle Oslo dünyanın yaşam standartı en yüksek şehirlerinden ve oldukça da sade bir yaşam tarzına sahip. Hatta Norveç adeta,
Likes: 96
Posted at: 2019-11-09 10:53:26
OSLO; Norveç'in başkenti. Ortalama 700 bin nüfusuyla Norveç'in en büyük, İskandinavya'nın da 4. büyük şehri. Oslo'yu gezerken; öyle ihtişamlı, şaşalı, göz kamaştırıcı bir şehir beklemeyin. Hatta birçok başkente göre sönük bile bulabilirsiniz. Ama insanların sakinliği, huzuru, nezaketi, oksijen oranının yüksekliği, doğayla insanların iç içe olması hemen dikkatinizi çekecektir. Bu nedenle Oslo dünyanın yaşam standartı en yüksek şehirlerinden ve oldukça da sade bir yaşam tarzına sahip. Hatta Norveç adeta, "öncelikle siz bizim standartımıza gelin" dercesine Avrupa Birliği'ne bile girmemiş. Oslo dünyanın en pahalı şehirlerinden. Ülkenin para birimi Norveç Kronu (NOK) ve enteresandır cebimde kron olmasına rağmen alışveriş yapmakta çok sıkıntı yaşadım. Çünkü ülkede para geçmiyor, herşey kartla yapılıyor, tuvalete girişler de dahil. 2020'li yıllarda ise ülkede para kullanımını tamamiyle kaldırmayı düşünüyorlar. Hakikaten bu Norveç ülkesi ve İskandinav coğrafyası bize ve dünyanın birçok yerine göre sıra dışı standartlara sahip. İsveç notlarımda da bazılarından behsetmiştim... Görüntüler Oslo'nun en işlek ve uzun caddesi,  Karl Johans Caddesi'nden. Şehrin merkezinden Kraliyet Sarayına kadar uzanan bu cadde de şehre dair birçok şeyi bulabilirsiniz. Dünyanın farklı küktür ve coğrafyalarından paylaşımlar için profili ziyaret edebilirsiniz...👉 #oslo #norway #helsinki #göteborg #stockholm #malmö #iskandinavya #istanbul #ankara #gezginingünlüğü #yoldannotlar #travellife #viking #samiler #gezginvideo #travelphoto
samiler Vikinglerin diyarı, geyik çobanı Samilerin coğrafyası, kuzey ışıkları ve beyaz gecelerin mekânı, fiyortlar ülkesi NORVEÇ ve başkenti OSLO ile ilgili paylaşımlar #gezgininyoldefteri 'nde. Farklı kültürlere, coğrafyalara ve sıra dışı bilgilere ilgisi olanları profile bekleriz...😊👉 OSLO LİMANI (Yılport) .
.

#oslo #norway #yılport #viking #samiler #rengeyiği #kuzeyışıkları #fiyort
Likes: 103
Posted at: 2019-11-05 14:08:14
Vikinglerin diyarı, geyik çobanı Samilerin coğrafyası, kuzey ışıkları ve beyaz gecelerin mekânı, fiyortlar ülkesi NORVEÇ ve başkenti OSLO ile ilgili paylaşımlar #gezgininyoldefteri 'nde. Farklı kültürlere, coğrafyalara ve sıra dışı bilgilere ilgisi olanları profile bekleriz...😊👉 OSLO LİMANI (Yılport) . . #oslo #norway #yılport #viking #samiler #rengeyiği #kuzeyışıkları #fiyort
samiler beras di jamin harga termurah melayani pengiriman se Indonesia gratis ongkir yg minat serius order wa 085237776187
#sembakoonline #sembakomurah #sembakomurahmojokerto #beras #berasbramualamipacet #berasbramu  #kerupuk #kerupukseblak #kerupukmentah #kerupukmojokerto #samiler #samilerchips #samilerpedas #beras64 #minyakgoreng #anekakerupuk #kerupukmojokerto #kerupuksamiler #kerupukpuli
Likes: 9
Posted at: 2019-11-03 13:32:15
beras di jamin harga termurah melayani pengiriman se Indonesia gratis ongkir yg minat serius order wa 085237776187 #sembakoonline #sembakomurah #sembakomurahmojokerto #beras #berasbramualamipacet #berasbramu #kerupuk #kerupukseblak #kerupukmentah #kerupukmojokerto #samiler #samilerchips #samilerpedas #beras64 #minyakgoreng #anekakerupuk #kerupukmojokerto #kerupuksamiler #kerupukpuli
samiler beras di jamin harga termurah melayani pengiriman se Indonesia gratis ongkir yg minat serius order wa 085237776187
#sembakoonline #sembakomurah #sembakomurahmojokerto #beras #berasbramualamipacet #berasbramu  #kerupuk #kerupukseblak #kerupukmentah #kerupukmojokerto #samiler #samilerchips #samilerpedas #beras64 #minyakgoreng #anekakerupuk #kerupukmojokerto #kerupuksamiler #kerupukpuli
Likes: 14
Posted at: 2019-11-03 13:31:21
beras di jamin harga termurah melayani pengiriman se Indonesia gratis ongkir yg minat serius order wa 085237776187 #sembakoonline #sembakomurah #sembakomurahmojokerto #beras #berasbramualamipacet #berasbramu #kerupuk #kerupukseblak #kerupukmentah #kerupukmojokerto #samiler #samilerchips #samilerpedas #beras64 #minyakgoreng #anekakerupuk #kerupukmojokerto #kerupuksamiler #kerupukpuli
samiler Alhamdulillah sold out pagi tadi. Bazar dalam rangka penutupan ABRI masuk desa. Terimakasih koramil Balongbendo dan koordinator UMKM Balongbendo
#samileranekarasa #samilermbokshe #samiler #samileroriginal #samilerketumbar #samilerjerukpurut #jualsamiler #camilankhasjawa #oleholehsidoarjo #oleholehsurabaya #oleholehkhassurabaya #oleholehkhasjawatimur #kulinerkrian #kulinerbalongbendo #balongbendo #sidoarjo #krian #balongbendohits #camilanjadul #umkm #umkmgoonline
Likes: 5
Posted at: 2019-10-30 08:52:36
Alhamdulillah sold out pagi tadi. Bazar dalam rangka penutupan ABRI masuk desa. Terimakasih koramil Balongbendo dan koordinator UMKM Balongbendo #samileranekarasa #samilermbokshe #samiler #samileroriginal #samilerketumbar #samilerjerukpurut #jualsamiler #camilankhasjawa #oleholehsidoarjo #oleholehsurabaya #oleholehkhassurabaya #oleholehkhasjawatimur #kulinerkrian #kulinerbalongbendo #balongbendo #sidoarjo #krian #balongbendohits #camilanjadul #umkm #umkmgoonline
Voticle Trending & Popular Articles
If you are thinking about types of preschools for your child, or the possibility of homeschooling, it is important to look at different curricula. While the school your child attends is also important, the type of material taught at that school...
There exist certain attributes which are common to greatest people in business. It is thanks to these particular attributes they possess that their business keeps a stand, even in times of trouble they still succeed. Lots of personal attitudes are...
  Have you ever thought of turning your home into an investment property? It might be because you feel like is time for you to upgrade or for you to move temporarily to a different place. For a good reason, many people have decided to change...
Since art photography is not a new concept it has always been known to produce exclusive and different photography results and outcomes on account of its somewhat visionary approach. Modern Fine Art Photography has witnessed a number of...
Sporting the right footwear when it comes to creating a healthy running routine is just as important as setting out for those early morning jogs. When you walk into a running shoe store, you will find yourself in a situation where you are starring...
The introduction of the internet into the business world was surely a great innovation for investors as they can now easily research different types of investment opportunities around the world and trade securities. As a result of the internet not...

What is the meaning/definition of the letters in samiler?

Meaning of samiler by its letters

samiler acronym or abbreviation means:

S: Meaning of S in samiler. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

A: Meaning of A in samiler. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

M: Meaning of M in samiler. It is difficult for you to understand why individuals remain meaningless again and again. Self-control and the ability to progress. The privileged facts of magic and mystery are for you at the opportunity you want. Control sexual orientation to maintain a strategic distance from unpleasant conditions and contacts. Maintaining a strategic distance from the other, has nothing to offer. To achieve progress and happiness, he first defeats contempt and envy. Othurldly's revision value. Benefits of the open professions.

You can be exceptionally passionate, attached to the emotion of worship. Having a partner is vital for you. You are free in your look of affection and take risks, try new sexual encounters and accomplices, give everything in great taste. Minds turn to you. You should feel that your partner is mentally active, otherwise you will think it is difficult to maintain a relationship. You need wanted, snowing, wenning and banquet to realize that you are being valued. M is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to most profound sense of being, solidness and strong establishment. The letter M has a high level of self-assurance and is along these lines liable to make progress. On the antagonistic side, individuals with the letter M as the start can be compulsive workers. While M remains on two focuses, it has three projections downwards. M is dracious, steady and vivacious. M may likewise be overpowering with an incredible quality of character and a solid one.

I: Meaning of I in samiler. It can be unpredictable again and again. Help make up for the wonderful family life. Inverted sex can be exacerbated. Ability to love the most prominent and motivated. It causes the variability of a terrible carb. Mercy and human understanding bring rewards. Savvy can interact with physical cravings. Try not to arouse the quality of affection for the family. Take after your beliefs.

You have an unusual feeling that must be loved, recognized ... even loved. You appreciate the extravagant, erotic nature, item delights. You can look for your loved ones who understand what they are doing. You are not interested in newbies, unless the newbie needs a mentor. You are especially picky about fulfilling your desires. Analyze and try new ways of sexual expression. You take the effort in this way and require sexual projects and change. You are sexier than sexual, but now you are again and again from the outside and out. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

L: Meaning of L in samiler. L is indistinguishable numerically to the number 3 and stands for imagination, correspondence and activity. A man with the underlying L is sympathetic, balanced and cordial. Contrarily, they can be to some degree clumsy. The letter has a level base and a vertically broadening part that juts into the sky. L is trying, charging, precise, consistent and convincing. Its level base on the earth indicates want for natural things accordingly L materialistics and is dynamic. L is adaptable, effective, open, understanding and savage.

E: Meaning of E in samiler. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

R: Meaning of R in samiler. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless. You appreciate freedom.Amazing skill, but do not exaggerate.Amongs the most outstanding ability and wealth is at your side with talent. L Bring joy to the lives of others. Identi Captivating identity, and help others towards a prosperous and also himself.The value of flexibility brings tremendous career, and absorbing maturity.Try not to dream of impossible goals, to be viable and cut profession.look impressive, do not neglect it which is achieved now.Novations, do not stir vitality or ability in a hurry.Speak well, complex and average, and search for lawyer in all exchanges.For you, it is work before joy.In case you are in any capacity disturbed by worries, business For commercial or monetary reasons, and you think it is difficult to relax and get into a state of mind.

What does samiler mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation samiler. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the samiler acronym.

Astrological Analysis and meaning of samiler

samiler has a life path of 5. samiler means: With route 5, its digits are (5, 14/5, 23/5, 32/5). Track 5 shows that you have entered life with a progressive attitude, position and skills to make the world a better place. The key in the course of your life is freedom. In the pursuit of freedom, you are naturally diverse, adventurous, and advanced in your thinking. You are one of those people who always try to find answers to many questions that give life. 5 to the positive life path is continuous change and improvement. You want to be completely undisciplined, as the number most closely associated with the productive use of freedom, you are a to the most compassionate people. The life path of 5 means that you appreciate with certainty how loving the freedom and the life of mercy. His love for freedom extends to mankind in general, and he cares about his neighbor, freedom and well-being, especially in the mind. A great lifetime of 5 is the American President Abraham Lincoln who declared the slave declaration of emancipation, slavery ended in America. As progressive thinkers in the end your skills within the government give you great knowledge to exercise your authority over others, and you are a good communicator, and you know how to motivate the people around you. This can be the most powerful and valuable element. Because of this ability, and your incredible mind, you are a truly born leader able to sell your views. This ability to sell and motivate extends to any type of material product in any idea or concept you can do, does not like routine work because it becomes boring, and you are not very good at staying with the tasks that need to be completed over time. On average, the number 5 lives today, not much tomorrow. It is also important to find a job that provides difficult tasks rather than routine and repetitive tasks. They are treated better with people, but the important thing is that nobody. With the ability to express yourself at any time, you have the innate ability to think complex questions and analyze them so quickly when something new and adventure can dominate your life. This can take the form of physical or mental manifestations, but in any case you will have the opportunity to experience exciting exploration and new forms. Of course, you belong to the group considered the most secular and traveled. Obviously do not ignore a good adventure. You take many risks, but often come with success. If you do not have your money in play, you are more open to a wide range of risks in your daily life. The conservative approach is not simply in its nature, in romance, you hate the limits imposed by love. You want to be unlimited. This does not necessarily mean that you are unfaithful or mixed, but that does not mean that you are also a good partner who should understand your style. The relationship that governs jealousy and lack of thinking will not work for you. You need a partner who understands your needs, reliable, you can see their reliability even if they are not always available and be fully dedicated. It is important to mix with different people and try those who are very serious and avoid difficult tasks. If you live on the negative side of life 5 path, you are likely to be versatile but suffer from lack of direction and there is confusion about his ambition. Restless, indignant and reckless, you can choose to move from one job to another without ever finding satisfaction with everything. 5 A negative way of life can be very irresponsible in tasks and decisions related to life at home and in the company. The total quest for sensation and adventure in you can make you miss the feelings of those around you. With a fortunate life way of 5, the arrangement of numbers (5, 14/5, 23/5, 32/5) are your character numbers. 5 Positive highlights: Extensiveness, new and visionary thoughts, quick reasoning, flexible and consistently evolving, activity arranged, inquisitive and investigating, advancing, creative in managing valuable flexibility. 5 Negative highlights: Fretful, disappointed, apprehensive disposition and dialect, disappointment, excessively numerous rushed choices, restlessness, ailing in application. Five, the most unique and enthusiastic is a round number and the quantity of the universe. It implies adjust, not connection, creative ability and congruity. It is normal for individuals. The number five symbolizes otherworldly reflection, religion and flexibility. As indicated by Greek-Roman, five is the conjugal number of affection and union. As indicated by Aeppli five is various life and nature. In Hebrew number five means connection, withdrawal. Negative highlights: Five is viewed as inflexible, fretful, conflicting and reckless. This is flexibility darlings. The number five is a scholarly vibration. These are "thought" individuals with affection for assorted variety and the capacity to adjust to generally circumstances. Managed by Mercury. Watchwords: friendly, opportunity cherishing, sentimental, creative, interesting, dormant, inquisitive, adaptable, mindful. At the point when communicated contrarily, non-official, untrustworthy, conflicting. As darlings: These sweethearts to the contrary sex for the most part alluring, as they are versatile, inquisitive and kind. Their mind and love for the sake of entertainment is unmistakable. To be cheerful in adoration, they should have a specific level of progress and assorted variety. They additionally require mental incitement. They rush to change in accordance with good and bad times, yet when they are under fortifying, they can make conflicting and protection from duties. 14 is an arrangement of more noteworthy otherworldly flawlessness. In the Bible fourteen speaks to salvation, great and advantageous purposes. Case of the utilization of fourteenth are the day of the principal month, God made two pledges to Abraham, four ages from Abraham to David. Others view it as the quantity of carelessness. Up to a specific number fourteen brings examinations and threats coming about because of an assortment of encounters. In numerology, various individual flexibility, freedom and self-assurance are communicated. In China fourteen is viewed as an appalling number. From the identity perspective fourteen have a tendency to be free, self-activity and the privilege to be. They are exceptionally creative and have a higher likelihood of accomplishment in wanders. Twenty-three reflects flourishing, either in a physical, money related or profound sense. It is the main prime number that comprises of progressive digits, because of the qualities of two and three, twenty-three is an arrangement of duality, appeal, correspondence and society. Three Twenty can utilize normal abilities and their imagination. The hopefulness and adjust while being agreeable, are some positive traits of twenty-three. Many think about twenty-three to have an otherworldly significance. The German film Twenty-three investigated fixation on the number depends on a genuine story. Number twenty-three individuals are extremely inquisitive and depend intensely on involvement.

More meanings / definitions of samiler or words, sentences containing samiler?

Name Meaning of samiler

_fckboy08 _simplyjustjen littleidlichennai ycmediaworks delocomotief balloon_decoration_ahmedabad owl2ndhoodie latoya_gould patricia_miljak reganphotography weddingplanin festtruhe_bridalstore asdzaan uncolibriperegrino salonsacha alissa_rooney directpaintau cfbayern alatulsessions youenjoymygoods canada_sir ymk soumaises francois_huguet sacwallondon hallmarkscrapandcrafts mastersfight dioses_rey nina_burduja_create makeupartist_kirti bookishshan thatnovachannel kathimarie78 paredaoburraverdeofc skinandbareit rajwar_deep southerboats conciertoentucasa hollyrebeccawhite fongtajuni janecio_officiel beautifulghettos niftynickk dahilix ellenrollasonx robertocarlos1819 generationteach leshkashow ourobrasiltur killnstixcarbonarrows


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.