FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

rumahkusyurgaku instagram hashtags, hashtags meanings rumahkusyurgaku images, #rumahkusyurgaku tag pics

rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku Raya kedua di rumah.. esok dah kerja. Alhamdulillah dah sebulan lebih kami berpindah ke teratak baru ini. Semua berjalan dengan lancar.
.
.
Semoga Allah permudahkan urusan kita semua. Aaminnn.. Salam Lebaran syawal 2❤️ #syawal2
#rayakedua
#aidilfitri
#stayathome
#kitajagakita
#rumahkusyurgaku
#ektorpsofa 
#dekorasirumah
#impianaraya
Likes: 108
Posted at: 2020-05-25 04:59:42
Raya kedua di rumah.. esok dah kerja. Alhamdulillah dah sebulan lebih kami berpindah ke teratak baru ini. Semua berjalan dengan lancar. . . Semoga Allah permudahkan urusan kita semua. Aaminnn.. Salam Lebaran syawal 2❤️ #syawal2 #rayakedua #aidilfitri #stayathome #kitajagakita #rumahkusyurgaku #ektorpsofa #dekorasirumah #impianaraya
rumahkusyurgaku Assalamualaikum dan selamat pagi! Ni gambar raya ke-2 semalam. Tak buat apa, kami beristirehat aja. I juga keluar dari rumah buat pertama kalinya sejak 18 March! Duduk dalam kereta meronda kejiranan 😂. Felt so so good!
.
Anyway, bila dah bawa turun two-seater ni automatik nampak ruang tamu jadi sempit. Tapi Alhamdulillah semua ahli keluarga dapat duduk. Kalau tak sebelum ni siapa cepat dia dapat duduk 🤣🤣.
.
#ruangtamu #dekoruangtamu #livingroomdecor #ikeamy #ikeamalaysia #susunatur #homedecormalaysia #rumahkusyurgaku
Likes: 495
Posted at: 2020-05-26 01:51:19
Assalamualaikum dan selamat pagi! Ni gambar raya ke-2 semalam. Tak buat apa, kami beristirehat aja. I juga keluar dari rumah buat pertama kalinya sejak 18 March! Duduk dalam kereta meronda kejiranan 😂. Felt so so good! . Anyway, bila dah bawa turun two-seater ni automatik nampak ruang tamu jadi sempit. Tapi Alhamdulillah semua ahli keluarga dapat duduk. Kalau tak sebelum ni siapa cepat dia dapat duduk 🤣🤣. . #ruangtamu #dekoruangtamu #livingroomdecor #ikeamy #ikeamalaysia #susunatur #homedecormalaysia #rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku Selamat pagi ⛅ salam aidilfitri drpd kami di rumah minimalis ni. Hari raya kedua harini, korg buat apa je? Biasanya time time camni tgh sibuk bersiap nak tukar turn bergilir balik kampung lagi satu. Ataupun maybe tgh sarapan kt kampung lagi satu. Tapi apakan daya, raya tahun ini raya luarbiasa....(sambung melayan perasaan dgr lagu raya). Korg buat apa je hari ni?
.
.
#minimalist #minimalisthome #homedecor #home #interior #smallapartmentdecor #smallapartment #rumahburung🕊 #rumahminimalis #rumahapartmen #kelabdekorasiikeamalaysia #kelabkakidekoikea 
#kelabkakideko #rumahkusyurgaku #ikealover #ikea #homedecomalaysia #dekomalaysia #rumahminimalismodern #dekorasi #dekorasirumah #ilhamdekorasi #ilhamdekorasimalaysia
Likes: 450
Posted at: 2020-05-25 03:38:39
Selamat pagi ⛅ salam aidilfitri drpd kami di rumah minimalis ni. Hari raya kedua harini, korg buat apa je? Biasanya time time camni tgh sibuk bersiap nak tukar turn bergilir balik kampung lagi satu. Ataupun maybe tgh sarapan kt kampung lagi satu. Tapi apakan daya, raya tahun ini raya luarbiasa....(sambung melayan perasaan dgr lagu raya). Korg buat apa je hari ni? . . #minimalist #minimalisthome #homedecor #home #interior #smallapartmentdecor #smallapartment #rumahburung🕊 #rumahminimalis #rumahapartmen #kelabdekorasiikeamalaysia #kelabkakidekoikea #kelabkakideko #rumahkusyurgaku #ikealover #ikea #homedecomalaysia #dekomalaysia #rumahminimalismodern #dekorasi #dekorasirumah #ilhamdekorasi #ilhamdekorasimalaysia
rumahkusyurgaku Selamat merayakan hari kemenangan buat semua teman2 adek2 kakak2 ....
Mungkin selama bersosmed ini ada kata yg menyinggung, perbuatan yg tidak baik, comment yg tak terbalas dengan segala kerendahan hati Mimi mengucapkan :
Taqabbalallahu minna waminkum 
Minal aizin walfaizin 
Mohon maaf lahir dan bathin 
teruntuk semua teman sosmed qu .... ❤️
.
.
.
.
.
#idulfitri1441h #lebaran2020 #idulfitri2020 #ucapanidulfitri #idulfitri #aidilfitri #homesweethome #baitijannati #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #rumahidaman #livingroom #livingroomdecor #ruangtamu #ruangtamumungil #homedecor #interiordesign #interior #myhome #homey
Likes: 355
Posted at: 2020-05-23 01:56:06
Selamat merayakan hari kemenangan buat semua teman2 adek2 kakak2 .... Mungkin selama bersosmed ini ada kata yg menyinggung, perbuatan yg tidak baik, comment yg tak terbalas dengan segala kerendahan hati Mimi mengucapkan : Taqabbalallahu minna waminkum Minal aizin walfaizin Mohon maaf lahir dan bathin teruntuk semua teman sosmed qu .... ❤️ . . . . . #idulfitri1441h #lebaran2020 #idulfitri2020 #ucapanidulfitri #idulfitri #aidilfitri #homesweethome #baitijannati #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #rumahidaman #livingroom #livingroomdecor #ruangtamu #ruangtamumungil #homedecor #interiordesign #interior #myhome #homey
rumahkusyurgaku “I think I need to get more plants,” said Dina to her husband. And then they went to those rows and rows of nurseries at Sungai Buloh, and they lived happily ever after. 
@faizal_aris

p/s: The above conversation has not taken place yet. I’m hoping my husband will read this. In the meantime does anyone know if Sungai Buloh nurseries open on 2nd or 3rd day of Raya?
Likes: 336
Posted at: 2020-05-20 08:20:06
“I think I need to get more plants,” said Dina to her husband. And then they went to those rows and rows of nurseries at Sungai Buloh, and they lived happily ever after. @faizal_aris p/s: The above conversation has not taken place yet. I’m hoping my husband will read this. In the meantime does anyone know if Sungai Buloh nurseries open on 2nd or 3rd day of Raya?
rumahkusyurgaku Entrance, dining and kitchen all in one photo 🤭 kt sini boleh nampak a glimpse of the mirror backsplash. Baru ingat tak update lagi part 2 pasal backsplash tu 🙈 boleh scroll down utk tgk gambar sblm
.
.
#minimalist #minimalisthome #homedecor #home #interior #smallapartmentdecor #smallapartment #rumahburung🕊 #rumahminimalis #rumahapartmen #kelabdekorasiikeamalaysia #kelabkakidekoikea 
#kelabkakideko #rumahkusyurgaku #ikealover #ikea #homedecomalaysia #dekomalaysia #rumahminimalismodern #dekorasi #dekorasirumah #ilhamdekorasi #ilhamdekorasimalaysia
Likes: 114
Posted at: 2020-05-26 04:40:33
Entrance, dining and kitchen all in one photo 🤭 kt sini boleh nampak a glimpse of the mirror backsplash. Baru ingat tak update lagi part 2 pasal backsplash tu 🙈 boleh scroll down utk tgk gambar sblm . . #minimalist #minimalisthome #homedecor #home #interior #smallapartmentdecor #smallapartment #rumahburung🕊 #rumahminimalis #rumahapartmen #kelabdekorasiikeamalaysia #kelabkakidekoikea #kelabkakideko #rumahkusyurgaku #ikealover #ikea #homedecomalaysia #dekomalaysia #rumahminimalismodern #dekorasi #dekorasirumah #ilhamdekorasi #ilhamdekorasimalaysia
rumahkusyurgaku PKP Day 60
.
Hari ni sis pindahkan sekejap barang-barang eletrik ke counter top. Esok ada org dtg tgk bilik utility. Ada masalah sikit kat situ. Huhu. .
.
Geram pulak mata tgk byk barang atas worktop. One fine day, bila ada rezeki lebih nak tambah kitchen cabinet dekat dinding depan fridge ni. Boleh buat tempat khas untuk barang eletrik mcm dapur @yatie_sendayutinggi . 😍 .
.
Tinggikan angan-angan sis. Semoga jadi kenyataan satu hari nanti. 🤲🏻
.

#nandhhome #homesweethome #minimalistdecor #homedecormalaysia #decorinprogress #simpledecor #firsthome #newbuild #homedecor #rumahkusyurgaku #dekorumah #interiordesign  #homesweethome #dekorumah #dekomalaysia #ilhamdekorasi #homeinspiration #homeinterior #diyprojects
Likes: 191
Posted at: 2020-05-16 05:49:20
PKP Day 60 . Hari ni sis pindahkan sekejap barang-barang eletrik ke counter top. Esok ada org dtg tgk bilik utility. Ada masalah sikit kat situ. Huhu. . . Geram pulak mata tgk byk barang atas worktop. One fine day, bila ada rezeki lebih nak tambah kitchen cabinet dekat dinding depan fridge ni. Boleh buat tempat khas untuk barang eletrik mcm dapur @yatie_sendayutinggi . 😍 . . Tinggikan angan-angan sis. Semoga jadi kenyataan satu hari nanti. 🤲🏻 . #nandhhome #homesweethome #minimalistdecor #homedecormalaysia #decorinprogress #simpledecor #firsthome #newbuild #homedecor #rumahkusyurgaku #dekorumah #interiordesign #homesweethome #dekorumah #dekomalaysia #ilhamdekorasi #homeinspiration #homeinterior #diyprojects
rumahkusyurgaku PKP Day 64
.
Sis dah mula buat kira-kira untuk kitchen cabinet 2.0. Rangka konkrit, body aluminium. Maybe Pink/White atau Pink/Grey. Granite worktop, hood & hob nanti recycle semula je. Dah boleh jimat banyak kat situ. .
.
Eh, macam terlebih excited je nak tukar kc baru. 🤪
.

#nandhhome #homesweethome #minimalistdecor #homedecormalaysia #decorinprogress #simpledecor #firsthome #newbuild #homedecor #rumahkusyurgaku #dekorumah #interiordesign  #homesweethome #dekorumah #dekomalaysia #ilhamdekorasi #homeinspiration #homeinterior #diyprojects
Likes: 152
Posted at: 2020-05-20 08:45:08
PKP Day 64 . Sis dah mula buat kira-kira untuk kitchen cabinet 2.0. Rangka konkrit, body aluminium. Maybe Pink/White atau Pink/Grey. Granite worktop, hood & hob nanti recycle semula je. Dah boleh jimat banyak kat situ. . . Eh, macam terlebih excited je nak tukar kc baru. 🤪 . #nandhhome #homesweethome #minimalistdecor #homedecormalaysia #decorinprogress #simpledecor #firsthome #newbuild #homedecor #rumahkusyurgaku #dekorumah #interiordesign #homesweethome #dekorumah #dekomalaysia #ilhamdekorasi #homeinspiration #homeinterior #diyprojects
rumahkusyurgaku Progress shiplap untuk projek foyer. Bila buat pembacaan pasal nak buat dinding shiplap ni makaihhh too much info especially part material, saiz gap/space antara kayu, tinggi kayu, warna, tegak melintang, etc. At the end of the day, pilih la nak buat macam mana yang rasa berkenan di hati.
.
Banyak lagi nak kena buat ni. Nak potong kayu kecil untuk lekat di kawasan yang tak cukup kayu tu, nak letak filler dan ratakan antara line kayu yang bersambung supaya nampak seamless, dan akhir sekali baru cat.
.
Dari segi warna pula, kami cat putih dulu untuk shiplap ni. Mungkin suatu hari nanti baru cat biru semula macam dinding sebelah. Atau mungkin sampai bila2 takkan cat dah, haha.
.
Masa nak pasang ni both suami isteri berdiri kat hujung tangga and lekatkan kayu tu. InsyaAllah tangga ni kukuh walaupun mula2 cuak especially si Awis. Takut tangga roboh katanya 🤣.
.
#diy #diymalaysia #shiplap #shiplapwall #amateurdiy #projekfoyer #featurewall #rumahkusyurgaku #homedecormalaysia
Likes: 170
Posted at: 2020-05-18 03:43:42
Progress shiplap untuk projek foyer. Bila buat pembacaan pasal nak buat dinding shiplap ni makaihhh too much info especially part material, saiz gap/space antara kayu, tinggi kayu, warna, tegak melintang, etc. At the end of the day, pilih la nak buat macam mana yang rasa berkenan di hati. . Banyak lagi nak kena buat ni. Nak potong kayu kecil untuk lekat di kawasan yang tak cukup kayu tu, nak letak filler dan ratakan antara line kayu yang bersambung supaya nampak seamless, dan akhir sekali baru cat. . Dari segi warna pula, kami cat putih dulu untuk shiplap ni. Mungkin suatu hari nanti baru cat biru semula macam dinding sebelah. Atau mungkin sampai bila2 takkan cat dah, haha. . Masa nak pasang ni both suami isteri berdiri kat hujung tangga and lekatkan kayu tu. InsyaAllah tangga ni kukuh walaupun mula2 cuak especially si Awis. Takut tangga roboh katanya 🤣. . #diy #diymalaysia #shiplap #shiplapwall #amateurdiy #projekfoyer #featurewall #rumahkusyurgaku #homedecormalaysia
rumahkusyurgaku Saatnya belanja rumah..
Mumpung masih ada promo obral ya..
Ayoo ayoo segera pilih typenya..
Buruan.. tunggu apalagi..
Info Tya 085646387969

#rumahminimalis2lantai 
#rumahobral 
#rumahcantikterhits 
#rumahmurah 
#rumahidamanku 
#rumahkusyurgaku 
#rumahsehargaapartemen 
#rumahsehatmalang 
#rumahsederhanaku 
#rumahvillamurah 
#rumahmewah 
#rumahdantaman 
#rumahasri
#rumahdijualcepat 
#rumahmewahbangil 
#rumahku 
#rumahvilladijual
Likes: 0
Posted at: 2020-05-27 05:45:42
Saatnya belanja rumah.. Mumpung masih ada promo obral ya.. Ayoo ayoo segera pilih typenya.. Buruan.. tunggu apalagi.. Info Tya 085646387969 #rumahminimalis2lantai #rumahobral #rumahcantikterhits #rumahmurah #rumahidamanku #rumahkusyurgaku #rumahsehargaapartemen #rumahsehatmalang #rumahsederhanaku #rumahvillamurah #rumahmewah #rumahdantaman #rumahasri #rumahdijualcepat #rumahmewahbangil #rumahku #rumahvilladijual
rumahkusyurgaku Warga baru

#janganlupabersyukur 
#janganlupabahagia 
#rumahkusyurgaku 
#kypon
Likes: 5
Posted at: 2020-05-27 05:45:40
rumahkusyurgaku dapur idaman mimin nih.. cakep ya mak 😍😍⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Udah pencet love, komen dan simpan kan?⁣
💖💖⁣
Jangan lupa tag teman dan pasangannya ya,⁣
Follow @kece_rumahku ⁣
.⁣
.⁣
Mau dapur dan rumah makin cantik, tapi galau nich.⁣
Sssstttt...⁣
Ngobrol cantik sama Mimin di sini aja yuuk ⁣
👇👇⁣
@kece_rumahku ⁣
.⁣
.⁣
Bakal dibantu obat anti galau pake produk cantik dengan harga bersahabat. Cek Yaa!😘⁣
.⁣
.⁣
.⁣
📝👷 Studio Arquilar⁣⁣
⁣
#teras #rumahmungil #desainkamar #rumahkusyurgaku #rumahminimalismodern #rumahmodern #rumahsederhana #rumahkece #rumahidaman #hunianminimalis #hunian #perumahan #rumahcantikidaman #rumah
Likes: 48
Posted at: 2020-05-27 05:35:35
dapur idaman mimin nih.. cakep ya mak 😍😍⁣ .⁣ .⁣ .⁣ Udah pencet love, komen dan simpan kan?⁣ 💖💖⁣ Jangan lupa tag teman dan pasangannya ya,⁣ Follow @kece_rumahku ⁣ .⁣ .⁣ Mau dapur dan rumah makin cantik, tapi galau nich.⁣ Sssstttt...⁣ Ngobrol cantik sama Mimin di sini aja yuuk ⁣ 👇👇⁣ @kece_rumahku ⁣ .⁣ .⁣ Bakal dibantu obat anti galau pake produk cantik dengan harga bersahabat. Cek Yaa!😘⁣ .⁣ .⁣ .⁣ 📝👷 Studio Arquilar⁣⁣ ⁣ #teras #rumahmungil #desainkamar #rumahkusyurgaku #rumahminimalismodern #rumahmodern #rumahsederhana #rumahkece #rumahidaman #hunianminimalis #hunian #perumahan #rumahcantikidaman #rumah
rumahkusyurgaku Rumahku syurgaku...tempat berteduh dan mencari rezeki...Alhamdulillah...
#terimakasihAllah
#rumahkusyurgaku
#tempatakumencarirezeki..
🥰🥰🥰🥰
#kuih2basah
#biskutraya
#minikatering
#temphannasikandaq
#macam2lgilaukpauk...
Likes: 1
Posted at: 2020-05-27 05:26:35
Rumahku syurgaku...tempat berteduh dan mencari rezeki...Alhamdulillah... #terimakasihAllah #rumahkusyurgaku #tempatakumencarirezeki.. 🥰🥰🥰🥰 #kuih2basah #biskutraya #minikatering #temphannasikandaq #macam2lgilaukpauk...
rumahkusyurgaku Jangan biarkan frame yang dah beli tu kosong je tak berguna.
Masukkan poster peta spesial macam ni memang sangat cun! Then letak dekat para boleh, lekat terus kat dinding pun ngam. Macam mana pun memang lawa. .
Untuk special black design ni kami ada
➊ Kuala Lumpur
➋ Ipoh
➌ Shah Alam
➍ Melaka
➎ Kuching
➏ Putrajaya
✚ senarai penuh dan terkini ada di website kami
.
Saiz yang ada limited kepada 50x70cm. Saiz yang paling cun untuk mana2 saiz dinding. .

Frame jangan risau, kami ikut standard saiz frame di Ikea. Jadi nak beli frame sendiri dan lebih banyak pilihan pun okay. Confirm fit dan lawa! .
Postage pun memang PERCUMA ke satu Malaysia.
.
#petagraphy 
#hiasandalaman
#deko
#hiasandinding
Likes: 18
Posted at: 2020-05-27 05:13:22
Jangan biarkan frame yang dah beli tu kosong je tak berguna. Masukkan poster peta spesial macam ni memang sangat cun! Then letak dekat para boleh, lekat terus kat dinding pun ngam. Macam mana pun memang lawa. . Untuk special black design ni kami ada ➊ Kuala Lumpur ➋ Ipoh ➌ Shah Alam ➍ Melaka ➎ Kuching ➏ Putrajaya ✚ senarai penuh dan terkini ada di website kami . Saiz yang ada limited kepada 50x70cm. Saiz yang paling cun untuk mana2 saiz dinding. . Frame jangan risau, kami ikut standard saiz frame di Ikea. Jadi nak beli frame sendiri dan lebih banyak pilihan pun okay. Confirm fit dan lawa! . Postage pun memang PERCUMA ke satu Malaysia. . #petagraphy #hiasandalaman #deko #hiasandinding
rumahkusyurgaku Selamat merayakan hari kemenangan buat semua teman2 adek2 kakak2 ....⁣
Mungkin selama bersosmed ini ada kata yg menyinggung, perbuatan yg tidak baik, comment yg tak terbalas dengan segala kerendahan hati Mimi mengucapkan :⁣
Taqabbalallahu minna waminkum ⁣
Minal aizin walfaizin ⁣
Mohon maaf lahir dan bathin ⁣
teruntuk semua teman sosmed qu .... ❤️⁣
.⁣
.⁣
.⁣
intip ide untuk dekorasi rumahmu disini yuk:⁣
.⁣
follow: @dekorasiruangtamu⁣
follow: @dekorasiruangtamu⁣
follow: @dekorasiruangtamu .⁣
.⁣
.⁣
Gunakan hastag: #dekorasiruangtamu ya biar kita #repost postingan dekorasi ruangtamumu 💕⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣
Follow Juga Partner Kami:⁣
.⁣
> @dekorasidapur .⁣
> @dekorasikamartidur .⁣
> @dekorasikamaranak .⁣
> @dekorasiruangkeluarga .⁣
> @dekorasiruangmakan .⁣
.⁣
.⁣
repost @mimihazna⁣
.⁣
.⁣
#dekorasiruangtamu #lebaran #baitijannati #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #rumahidaman #livingroom #livingroomdecor #ruangtamu #ruangtamumungil #pojokfavorit #rumahdantaman #dekorasiruangkeluarga #inspirasikamar #desainruangan #inspirasiruangkeluarga #inspirasirumahminimalis #ruangtamusederhana #iderumah #tamanrumah #dekorasirumahcantik
Likes: 283
Posted at: 2020-05-27 05:11:58
Selamat merayakan hari kemenangan buat semua teman2 adek2 kakak2 ....⁣ Mungkin selama bersosmed ini ada kata yg menyinggung, perbuatan yg tidak baik, comment yg tak terbalas dengan segala kerendahan hati Mimi mengucapkan :⁣ Taqabbalallahu minna waminkum ⁣ Minal aizin walfaizin ⁣ Mohon maaf lahir dan bathin ⁣ teruntuk semua teman sosmed qu .... ❤️⁣ .⁣ .⁣ .⁣ intip ide untuk dekorasi rumahmu disini yuk:⁣ .⁣ follow: @dekorasiruangtamu⁣ follow: @dekorasiruangtamu⁣ follow: @dekorasiruangtamu .⁣ .⁣ .⁣ Gunakan hastag: #dekorasiruangtamu ya biar kita #repost postingan dekorasi ruangtamumu 💕⁣ .⁣ .⁣ .⁣ ⁣ Follow Juga Partner Kami:⁣ .⁣ > @dekorasidapur .⁣ > @dekorasikamartidur .⁣ > @dekorasikamaranak .⁣ > @dekorasiruangkeluarga .⁣ > @dekorasiruangmakan .⁣ .⁣ .⁣ repost @mimihazna⁣ .⁣ .⁣ #dekorasiruangtamu #lebaran #baitijannati #rumahkusyurgaku #rumahminimalis #rumahidaman #livingroom #livingroomdecor #ruangtamu #ruangtamumungil #pojokfavorit #rumahdantaman #dekorasiruangkeluarga #inspirasikamar #desainruangan #inspirasiruangkeluarga #inspirasirumahminimalis #ruangtamusederhana #iderumah #tamanrumah #dekorasirumahcantik
rumahkusyurgaku Dalam rumah pun kita “Go Green”-saya suka😊 mendamaikan jiwa kacau musim PKP ni😍. #myfamilymysoul  #rumahkusyurgaku ❤️
Likes: 1
Posted at: 2020-05-27 04:53:57
Dalam rumah pun kita “Go Green”-saya suka😊 mendamaikan jiwa kacau musim PKP ni😍. #myfamilymysoul #rumahkusyurgaku ❤️
rumahkusyurgaku “Go Green”- duduk atas puncak pun boleh menghijaukan suasana.  #myfamilymysoul  #rumahkusyurgaku 😍
Likes: 5
Posted at: 2020-05-27 04:49:54
“Go Green”- duduk atas puncak pun boleh menghijaukan suasana. #myfamilymysoul #rumahkusyurgaku 😍
rumahkusyurgaku www.ayhomefurniture.com
.
.
.
.

#rumahkusyurgaku #rumahvintage #rumahmimimalis #rumahidaman #rumahbaru#kursiayhome
Likes: 1
Posted at: 2020-05-27 04:31:53
rumahkusyurgaku www.ayhomefurniture.com
.
.
.
.

#rumahkusyurgaku #rumahvintage #rumahmimimalis #rumahidaman #rumahbaru#sofaayhome
Likes: 0
Posted at: 2020-05-27 04:30:28
rumahkusyurgaku www.ayhomefurniture.com
.
.
.
.

#rumahkusyurgaku #rumahvintage #rumahmimimalis #rumahidaman #rumahbaru#kursibarayhome yhome
Likes: 2
Posted at: 2020-05-27 04:29:16
rumahkusyurgaku www.ayhomefurniture.com
.
.
.
.

#rumahkusyurgaku #rumahvintage #rumahmimimalis #rumahidaman #rumahbaru#sofaayhome
Likes: 3
Posted at: 2020-05-27 04:28:00
rumahkusyurgaku www.ayhomefurniture.com
.
.
.
.

#rumahkusyurgaku #rumahvintage #rumahmimimalis #rumahidaman #rumahbaru#sofaayhome
Likes: 2
Posted at: 2020-05-27 04:26:58
rumahkusyurgaku www.ayhomefurniture.com
.
.
.
.

#rumahkusyurgaku #rumahvintage #rumahmimimalis #rumahidaman #rumahbaru#mejakerjaayhome
Likes: 1
Posted at: 2020-05-27 04:26:03
rumahkusyurgaku Bismillah

Dan sesungguhnya telah Kami berikan hikmah kepada Luqman, yaitu:
Likes: 58
Posted at: 2020-05-27 04:25:34
Bismillah Dan sesungguhnya telah Kami berikan hikmah kepada Luqman, yaitu: "Bersyukurlah kepada Allah. Dan barangsiapa yang bersyukur (kepada Allah), maka sesungguhnya ia bersyukur untuk dirinya sendiri; dan barangsiapa yang tidak bersyukur, maka sesungguhnya Allah Maha Kaya lagi Maha Terpuji". (QS Luqman: 12) Edisi lebaran ke 4 Alhamdulillah #rumahungumomoy #rumahsederhana #rumahkusyurgaku #rumahungusederhana #rumahungushabby #rumahmungill #rumahcantik #rumahidaman #ruangkeluarga #ruangungu #inspirasiruangan #inspirasirumah #inspirasiruangkeluarga #inspirasihomedecor #dekorasilowbudget #dekorasiruangan #dabosingkep #dekorasirumah #dekorasirumahungu #sweetpurple #sweethome #homedecor #homesweethome #diylowbudget #purplehouse #shabbyungu #pojokrumah #rumahtipe36 #baitijannati #stayhome
rumahkusyurgaku Assalammualaikum frame from @scandirugnsuch.my
Wreath from @decoglambyain
Dh berjaman sis beli..😅😅
Malam Raya Baru sempat nak gantung.. .😁
Salam 3 Syawal semua.. 🤗
.
#doordecor
#myhome #homedecormlaysia
#homeinterior #malayhouse
#rumahkm3 #rumahkusyurgaku
Likes: 30
Posted at: 2020-05-27 04:21:37
Assalammualaikum frame from @scandirugnsuch.my Wreath from @decoglambyain Dh berjaman sis beli..😅😅 Malam Raya Baru sempat nak gantung.. .😁 Salam 3 Syawal semua.. 🤗 . #doordecor #myhome #homedecormlaysia #homeinterior #malayhouse #rumahkm3 #rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku Tahun ni raya simple2 saja...raya sehari jer diberi kebenaran berkunjung n tahun ini #rumahkusyurgaku pn no open house biar en suami sibuk deco ngecat rumah #wfh. 2x jugak tukar warna tema baju raya last2 tempah jahit sepasang hitam tema #pkb. Mungkin dah biasa raya kt KL sbb kerja, tapi thnni yg manisnya giliran cuti raya n thn pertama raya ramai2 kt KL bersama adik beradik, sanak saudara dan mak ada sama & x lupa ayah moga tenang di sana..Moga kita terus kuat melawan perang #covid_19 & ada hikmahNya yg tersembunyi.

#rayawithshadorescarves
#kitajagakita 
#stayhomestaysafe 
#rayatanpaayah 
#pkpb
Likes: 22
Posted at: 2020-05-27 03:58:14
Tahun ni raya simple2 saja...raya sehari jer diberi kebenaran berkunjung n tahun ini #rumahkusyurgaku pn no open house biar en suami sibuk deco ngecat rumah #wfh. 2x jugak tukar warna tema baju raya last2 tempah jahit sepasang hitam tema #pkb. Mungkin dah biasa raya kt KL sbb kerja, tapi thnni yg manisnya giliran cuti raya n thn pertama raya ramai2 kt KL bersama adik beradik, sanak saudara dan mak ada sama & x lupa ayah moga tenang di sana..Moga kita terus kuat melawan perang #covid_19 & ada hikmahNya yg tersembunyi. #rayawithshadorescarves #kitajagakita #stayhomestaysafe #rayatanpaayah #pkpb
rumahkusyurgaku Rumah nyaman minimalis dlm cluster di wilayah Bintaro
Harga 1.350 M. Minat japri yah🙏

#rumahminimalis#rumahidamah#rumah2lantai #rumahcantik#rumahmurah#rumahdijual#rumahidamancantik#rumahnyaman#rumahfavoritku#rumahdijualmurah#rumahkusyurgaku
Likes: 2
Posted at: 2020-05-27 03:56:37
rumahkusyurgaku Aamiin ya Allah 💚😊❤⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
Udah pencet love, komen dan simpan kan?⁣
💖💖⁣
⁣
Jangan lupa tag teman dan pasangannya ya,⁣
Follow @wida_homeliving⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
.⁣⁣
credit in pic⁣⁣
#designrumahminimalis #rumah2lantai #inspirasikamar #teras #dekorasikamar #rumahkusyurgaku #rumahmewah #rumahvintage #dekorasishabby #rumahkeren #rumahminimalismodern  #rumahminimalismodern #dekorasiruangkeluarga #desainkamar #dekorasidapur #tempattidurminimalis #iderumah  #interiorapartemen #fasadrumah #inspirasidesainrumah #rumahtropis #desainruangan ⁣
⁣
Likes: 792
Posted at: 2020-05-27 03:56:34
Aamiin ya Allah 💚😊❤⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ Udah pencet love, komen dan simpan kan?⁣ 💖💖⁣ ⁣ Jangan lupa tag teman dan pasangannya ya,⁣ Follow @wida_homeliving⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ .⁣⁣ credit in pic⁣⁣ #designrumahminimalis #rumah2lantai #inspirasikamar #teras #dekorasikamar #rumahkusyurgaku #rumahmewah #rumahvintage #dekorasishabby #rumahkeren #rumahminimalismodern #rumahminimalismodern #dekorasiruangkeluarga #desainkamar #dekorasidapur #tempattidurminimalis #iderumah #interiorapartemen #fasadrumah #inspirasidesainrumah #rumahtropis #desainruangan ⁣ ⁣
rumahkusyurgaku Alkisahnye hidup berdua_

Nak subuh tadi dia bangun tetiba tanya kita 'harini hari ape?'..'pagi ke dh nak malam ni?'. Tengok jam kul 6. '6 pagi ke 6 petang ni?'. Maklum le bilik gelap... Ngigo le tu. Itu le paseinye tido tak baca doa. Udah ghope nak toyak. Maklum le dia dah janji dgn adik dia nk balik kg main bunga api. Dia igtkan dah rabu malam tak balik² kg lagi. Haaa...gelabah bang..padan muka... 🤭🤭 .
.
#syurgacintafz #raya2020 #coveid #eidmubarak #ilovemyhome #stayhome #staysafe #homesweethome #simpledecoration #homedecor #ilhamdekorasi #dekorasiimpian #homedesign  #homedecormalaysia #rumahkusyurgaku #kakideko #kelabkakideko #homeinterior #ikea #ikeamalaysia #dekorasirumahidaman #dekorasirumah #homeprojects #glamdecor #wainscoting
Likes: 49
Posted at: 2020-05-27 03:48:50
Alkisahnye hidup berdua_ Nak subuh tadi dia bangun tetiba tanya kita 'harini hari ape?'..'pagi ke dh nak malam ni?'. Tengok jam kul 6. '6 pagi ke 6 petang ni?'. Maklum le bilik gelap... Ngigo le tu. Itu le paseinye tido tak baca doa. Udah ghope nak toyak. Maklum le dia dah janji dgn adik dia nk balik kg main bunga api. Dia igtkan dah rabu malam tak balik² kg lagi. Haaa...gelabah bang..padan muka... 🤭🤭 . . #syurgacintafz #raya2020 #coveid #eidmubarak #ilovemyhome #stayhome #staysafe #homesweethome #simpledecoration #homedecor #ilhamdekorasi #dekorasiimpian #homedesign #homedecormalaysia #rumahkusyurgaku #kakideko #kelabkakideko #homeinterior #ikea #ikeamalaysia #dekorasirumahidaman #dekorasirumah #homeprojects #glamdecor #wainscoting
rumahkusyurgaku Selamat pagi
#janganlupabersyukur 
#janganlupabahagia 
#rumahkusyurgaku
Likes: 10
Posted at: 2020-05-27 03:35:17
rumahkusyurgaku Lebaran di rumah aja... #ruangtamumungil 
#ruangtamuminimalis 
#ruangtamu 
#ruangtamushabby 
#ruangtamucantik 
#homesweethome 
#homedecorlowbudget 
#rumahsederhana 
#rumahkusyurgaku 
#baitijanati
Likes: 82
Posted at: 2020-05-27 03:27:04
rumahkusyurgaku Bekfest like a king💖😀 Merasmikan pinggan baru pagi ni..nak kasik clear dalam peti ais.. Yummy😅😄🙋 #dapurminimalis #makanmakantime #rumahkusyurgaku #ruangmakandeco
Likes: 7
Posted at: 2020-05-27 02:39:23
Bekfest like a king💖😀 Merasmikan pinggan baru pagi ni..nak kasik clear dalam peti ais.. Yummy😅😄🙋 #dapurminimalis #makanmakantime #rumahkusyurgaku #ruangmakandeco
rumahkusyurgaku Selamat pagi moms,dari aq yg baru menyadari kalo cucian udh 2 keranjang.....😵😵😵😵🤪🤪🤪
.
.
#rumahmini 
#rumahshabbyidaman 
#rumahidaman 
#rumahbiru 
#rumahshabby 
#rumahminimalismodern 
#rumahshabbychic 
#dekorasirumah 
#dekorasi 
#dekorasikamar 
#dekorasirumah 
#dekorasiunik 
#rumahbiru💙 
#rumahshabby 
#rumahshabbychic 
#rumahkusyurgaku
#birulovers
#serbabiru
#inspirasirumah
#ruangtamu
Likes: 39
Posted at: 2020-05-27 02:32:37
Selamat pagi moms,dari aq yg baru menyadari kalo cucian udh 2 keranjang.....😵😵😵😵🤪🤪🤪 . . #rumahmini #rumahshabbyidaman #rumahidaman #rumahbiru #rumahshabby #rumahminimalismodern #rumahshabbychic #dekorasirumah #dekorasi #dekorasikamar #dekorasirumah #dekorasiunik #rumahbiru💙 #rumahshabby #rumahshabbychic #rumahkusyurgaku #birulovers #serbabiru #inspirasirumah #ruangtamu
rumahkusyurgaku #rumahkusyurgaku la sangat...
Likes: 6
Posted at: 2020-05-27 02:14:11
#rumahkusyurgaku la sangat...
rumahkusyurgaku A L W A Y S  O N  P O I N T 👌☕
#interiorbali
.
.
.
=================================
#interiorbali #homedecor #desainrumahdibali #officedecor #interioroffice #arsitekdesainrumahdibali #arsitekvilladibali #arsitekvillaminimalis #desainvilladibali #kontraktorbali #infoarsitektur #jasainteriorbali #jasacustomfurniturebali #jasainteriordibali #desainrumah #rumahunik #rumahcantik #rumahminimalis #dekorasirumah #rumahidaman #interiordesign #rumahbaru #rumahkusyurgaku #desainkamar #jasainteriorbali
=================================
BALISATUHATI STUDIO
🏚 jl gemitir Gg Suli no 2 Biaung kesiman Denpasar Timur 📱 : 08113920077
Likes: 29
Posted at: 2020-05-27 02:00:36
rumahkusyurgaku Syawal 3
#dalamrumah
#alhamdulillah 
#rumahkusyurgaku
Likes: 5
Posted at: 2020-05-27 00:57:02
rumahkusyurgaku
Likes: 23
Posted at: 2020-05-27 00:55:54
"Kamu tuh harusnya ngelakuin bla bla bla. . .!" "Ih. . . Kok gitu sih?" "Jadi cewek/cowok tuh harus gini gitu gini gitu . . .!" Kita nggak bisa menyenangkan semua orang dan nggak semua orang bikin kita seneng. Jadi, terkadang kita perlu bersikap cuek atau masa bodoh Positive People! . . . #apdcindonesia #apdcteam #apdcsharing #psikoedukasi #infografis #psikologitips #cuek #masabodoh #rumahmini #rumahshabbyidaman #rumahidaman #rumahbiru #rumahshabby #rumahminimalismodern #rumahshabbychic #dekorasirumah #dekorasi #dekorasikamar #dekorasirumah #dekorasiunik #rumahbiru💙 #rumahshabby #rumahshabbychic #rumahkusyurgaku #birulovers #serbabiru #inspirasirumah #ruangtamu
rumahkusyurgaku Masyaallah indah sekali 😇😇
Semoga yang like&comment
Likes: 300
Posted at: 2020-05-27 00:43:09
Masyaallah indah sekali 😇😇 Semoga yang like&comment "‌🇦‌🇲‌🇮‌🇳" bisa segera di kasih momongan,, Amin Ya Robbal Alamin 🙏 TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN ============================== Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya! TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu! YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami. Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya. KONSULTASI 👇👇👇 Whatsapp: 081233317511
rumahkusyurgaku Assalamu ‘alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh.
Salam 3 Syawal.

Kini Kita Memasuki Perintah Kawalan
Pergerakan Bersyarat Hari Ke-71. Setinggi-tinggi Penghargaan Dan Ucapan Terima Kasih Kepada Semua Frontliners Diatas Jasa Dan Bakti Yang Telah Dicurahkan. Hanya Allah Sahaja Yang Dapat Membalasnya. Semoga Mereka Sentiasa Berada Dalam Lindungan Dan RahmatNya.

Sama2lah Kita Memberi Sokongan Kepada Kesemua Super Wira Dan Wirawati Negara Dalam Usaha Untuk Memutuskan Rantaian Penularan COVID-19.

Elakkan 3S Tapi Amalkan 3W Dan Patuh Kepada S.O.P.

اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنَ البَرَصِ، وَالْجُنُونِ، وَالْجُذَامِ، وَمِنْ سَيِّئِ الْأَسْقَامِ
Maksud: “Ya Allah, Aku Berlindung DenganMu Daripada Penyakit Sopak, Gila, Kusta Dan Penyakit-penyakit Yang Buruk.”
Aamiin Aamiin Aamiin YRA.

#PKP #PKPD #PKPB #KekalTenang #KitaTeguhKitaMenang #KitaMestiMenang
#StrongerTogether #DudukRumah #RumahKuSyurgaKu #KitaJagaKita #HapusCOVID19 #KerapBasuhTangan #Jarak1Meter #SocialDistancing #StaySafe #TakPastiiJanganKongsi #ZainizZA1 #CowayByKnizai

wasap.my/60135242488/nakdetailsCOWAY

NIZA BIN KAMARUDDIN
Professional Health Planner
COWAY ( MALAYSIA) SDN BHD
Likes: 1
Posted at: 2020-05-27 00:40:38
Assalamu ‘alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh. Salam 3 Syawal. Kini Kita Memasuki Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat Hari Ke-71. Setinggi-tinggi Penghargaan Dan Ucapan Terima Kasih Kepada Semua Frontliners Diatas Jasa Dan Bakti Yang Telah Dicurahkan. Hanya Allah Sahaja Yang Dapat Membalasnya. Semoga Mereka Sentiasa Berada Dalam Lindungan Dan RahmatNya. Sama2lah Kita Memberi Sokongan Kepada Kesemua Super Wira Dan Wirawati Negara Dalam Usaha Untuk Memutuskan Rantaian Penularan COVID-19. Elakkan 3S Tapi Amalkan 3W Dan Patuh Kepada S.O.P. اللَّهُمَّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ مِنَ البَرَصِ، وَالْجُنُونِ، وَالْجُذَامِ، وَمِنْ سَيِّئِ الْأَسْقَامِ Maksud: “Ya Allah, Aku Berlindung DenganMu Daripada Penyakit Sopak, Gila, Kusta Dan Penyakit-penyakit Yang Buruk.” Aamiin Aamiin Aamiin YRA. #PKP #PKPD #PKPB #KekalTenang #KitaTeguhKitaMenang #KitaMestiMenang #StrongerTogether #DudukRumah #RumahKuSyurgaKu #KitaJagaKita #HapusCOVID19 #KerapBasuhTangan #Jarak1Meter #SocialDistancing #StaySafe #TakPastiiJanganKongsi #ZainizZA1 #CowayByKnizai wasap.my/60135242488/nakdetailsCOWAY NIZA BIN KAMARUDDIN Professional Health Planner COWAY ( MALAYSIA) SDN BHD
rumahkusyurgaku Kelapangan hati adalah kunci dari segalanya. Lapangkan hati untuk saling memaafkan. Mohon maaf lahir dan batin 🙏
.
.
#islam
#islami
#pemudahijrah
#hijrah
#taubat
#pesantren 
#dakwah 
#hijrahcinta
#hijrahyuk
#hijrahsantun
#hijrahfest
#kokoqurta
#bajukoko
#bajumuslimpria
#dakwahislam
#dirumahaja
#rumahkusyurgaku
#kokoqurta
#bajukokopakistan
#bajukokomodern
#bajupria
#bajumuslim
Likes: 4
Posted at: 2020-05-27 00:05:06
Kelapangan hati adalah kunci dari segalanya. Lapangkan hati untuk saling memaafkan. Mohon maaf lahir dan batin 🙏 . . #islam #islami #pemudahijrah #hijrah #taubat #pesantren #dakwah #hijrahcinta #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahfest #kokoqurta #bajukoko #bajumuslimpria #dakwahislam #dirumahaja #rumahkusyurgaku #kokoqurta #bajukokopakistan #bajukokomodern #bajupria #bajumuslim
rumahkusyurgaku Alhamdulillah
Pagi ini udaranya sejuk ada angin
Ini jam 5.37 waktu ponsel mamawie🤭🤭..
Seger banget diluar,mumpung udaranya enak kita sapu2 dan siram2 si hejo yukk..
.
.
.
.
#janganlupabersyukur #janganlupabahagia #baitijannati #baitijannati🏡 #rumahku #rumahkusyurgaku #homesweethome #terasminimalis #teras #terasrumahku #terasrumah #rumahsederhana #rumahapaadanya #rumahbiasaaja #pojokfavorit #dekorasiruangan #dekoralaala #belajardecor #tanamanhiasmurah #halamandepanrumah #rumahmamawie
Likes: 32
Posted at: 2020-05-26 23:40:51
Alhamdulillah Pagi ini udaranya sejuk ada angin Ini jam 5.37 waktu ponsel mamawie🤭🤭.. Seger banget diluar,mumpung udaranya enak kita sapu2 dan siram2 si hejo yukk.. . . . . #janganlupabersyukur #janganlupabahagia #baitijannati #baitijannati🏡 #rumahku #rumahkusyurgaku #homesweethome #terasminimalis #teras #terasrumahku #terasrumah #rumahsederhana #rumahapaadanya #rumahbiasaaja #pojokfavorit #dekorasiruangan #dekoralaala #belajardecor #tanamanhiasmurah #halamandepanrumah #rumahmamawie
rumahkusyurgaku Kelapangan hati adalah kunci dari segalanya. Lapangkan hati untuk saling memaafkan. Mohon maaf lahir dan batin 🙏
.
.
#islam
#islami
#pemudahijrah
#hijrah
#taubat
#pesantren 
#dakwah 
#hijrahcinta
#hijrahyuk
#hijrahsantun
#hijrahfest
#kokoqurta
#bajukoko
#bajumuslimpria
#dakwahislam
#dirumahaja
#rumahkusyurgaku
#kokoqurta
#bajukokopakistan
#bajukokomodern
#bajupria
#bajumuslim
Likes: 5
Posted at: 2020-05-26 21:41:59
Kelapangan hati adalah kunci dari segalanya. Lapangkan hati untuk saling memaafkan. Mohon maaf lahir dan batin 🙏 . . #islam #islami #pemudahijrah #hijrah #taubat #pesantren #dakwah #hijrahcinta #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahfest #kokoqurta #bajukoko #bajumuslimpria #dakwahislam #dirumahaja #rumahkusyurgaku #kokoqurta #bajukokopakistan #bajukokomodern #bajupria #bajumuslim
rumahkusyurgaku Alhamdulillah feedback Pn. Zana,  Kapar, Selangor untuk langsir cute yg ditempah dengan kami.
.
Comel, cute sangat kan warna ya. Soft. Light 😍
.
Terima kasih sudi tempah dengan kami. Selamat hari raya. Maaf zahir & batin ❤️
. 
Anda tahu apa kelebihan tempah langsir custom made ni dengan ready made?
❤️Anda dapat langsir yang ikut kehendak anda & sesuai dengan ukuran tingkap/pintu rumah anda.
❤️Tailor berpengalaman boleh guide anda untuk pemilihan texture & warna.
❤️Langsir custom made lebih banyak pilihan warna. Jadi anda boleh combine dengan warna2 yang anda suka (di AmytailorBudget tak ada extra caj ya untuk combine colour 💃💃💃)
.
JOM TEMPAH LANGSIR IDAMAN ANDA SEKARANG.
. 
Boleh klik link di bio untuk discuss.
.
.
🍃 Menerima tempahan jahitan langsir pelbagai patern terkini sekitar pulau pinang/kedah atau secara online.
.
🍃 Kain disediakan/dibeli oleh pelanggan. Atau whatsapp saya sekiranya ingin saya sediakan kain.
.
🍃 Berikan ukuran langsir anda & saya akan kirakan anggaran kos upah jahit.
.
.
Whatsapp : 01156774198
.
.
#tempahanlangsironline #tempahanlangsir #tempahanlangsirmurah #tempahanlangsirraya #tempahanlangsirpenang #langsireyelet #langsireyeletmurah #langsirpleat  #langsirrumah #langsirslidingdoor #langsirmoden #designterkini #merecik #curtain #curtainlivingroom #rumahkusyurgaku #homedecor #custommadecurtains #curtain #tailorcurtain #curtainbudget #langsirbudget #langsirmurah #langsironline #langsir #curtain #curtainsheer #sheerbedcanopy #sheerbed #bedcurtains
Likes: 1
Posted at: 2020-05-26 15:47:48
Alhamdulillah feedback Pn. Zana, Kapar, Selangor untuk langsir cute yg ditempah dengan kami. . Comel, cute sangat kan warna ya. Soft. Light 😍 . Terima kasih sudi tempah dengan kami. Selamat hari raya. Maaf zahir & batin ❤️ . Anda tahu apa kelebihan tempah langsir custom made ni dengan ready made? ❤️Anda dapat langsir yang ikut kehendak anda & sesuai dengan ukuran tingkap/pintu rumah anda. ❤️Tailor berpengalaman boleh guide anda untuk pemilihan texture & warna. ❤️Langsir custom made lebih banyak pilihan warna. Jadi anda boleh combine dengan warna2 yang anda suka (di AmytailorBudget tak ada extra caj ya untuk combine colour 💃💃💃) . JOM TEMPAH LANGSIR IDAMAN ANDA SEKARANG. . Boleh klik link di bio untuk discuss. . . 🍃 Menerima tempahan jahitan langsir pelbagai patern terkini sekitar pulau pinang/kedah atau secara online. . 🍃 Kain disediakan/dibeli oleh pelanggan. Atau whatsapp saya sekiranya ingin saya sediakan kain. . 🍃 Berikan ukuran langsir anda & saya akan kirakan anggaran kos upah jahit. . . Whatsapp : 01156774198 . . #tempahanlangsironline #tempahanlangsir #tempahanlangsirmurah #tempahanlangsirraya #tempahanlangsirpenang #langsireyelet #langsireyeletmurah #langsirpleat #langsirrumah #langsirslidingdoor #langsirmoden #designterkini #merecik #curtain #curtainlivingroom #rumahkusyurgaku #homedecor #custommadecurtains #curtain #tailorcurtain #curtainbudget #langsirbudget #langsirmurah #langsironline #langsir #curtain #curtainsheer #sheerbedcanopy #sheerbed #bedcurtains
rumahkusyurgaku Kelapangan hati adalah kunci dari segalanya. Lapangkan hati untuk saling memaafkan. Mohon maaf lahir dan batin 🙏
.
.
#islam
#islami
#pemudahijrah
#hijrah
#taubat
#pesantren 
#dakwah 
#hijrahcinta
#hijrahyuk
#hijrahsantun
#hijrahfest
#kokoqurta
#bajukoko
#bajumuslimpria
#dakwahislam
#dirumahaja
#rumahkusyurgaku
#kokoqurta
#bajukokopakistan
#bajukokomodern
#bajupria
#bajumuslim
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 15:44:34
Kelapangan hati adalah kunci dari segalanya. Lapangkan hati untuk saling memaafkan. Mohon maaf lahir dan batin 🙏 . . #islam #islami #pemudahijrah #hijrah #taubat #pesantren #dakwah #hijrahcinta #hijrahyuk #hijrahsantun #hijrahfest #kokoqurta #bajukoko #bajumuslimpria #dakwahislam #dirumahaja #rumahkusyurgaku #kokoqurta #bajukokopakistan #bajukokomodern #bajupria #bajumuslim
rumahkusyurgaku Malam raya ke3 
Duk rumah layan pinggan baru sampai tadi.. Masih menunggu placemat merah sis, dan aksesori dapur lain... Parah musim pkp ni hati nak mendeco ajer.. Relax sambil ngap pisang baru dapat uma mak mertua tadi..esok boleh wat jemput jemput kot😅

#rumahkusyurgaku  #ruangmakan  #rumahmerah  #homedecorMalaysia  #majalahimpiana #rumahidaman  #dekorasirumah #decodecoruangmakan
Likes: 12
Posted at: 2020-05-26 15:37:29
Malam raya ke3 Duk rumah layan pinggan baru sampai tadi.. Masih menunggu placemat merah sis, dan aksesori dapur lain... Parah musim pkp ni hati nak mendeco ajer.. Relax sambil ngap pisang baru dapat uma mak mertua tadi..esok boleh wat jemput jemput kot😅 #rumahkusyurgaku #ruangmakan #rumahmerah #homedecorMalaysia #majalahimpiana #rumahidaman #dekorasirumah #decodecoruangmakan
rumahkusyurgaku Rindunya Ramadhan. Kadang2 kat sini la kita lepak sambil mengaji Al-Quran. Rasa lebih tenang 🏡
..
Tengokla pokok kaktus tu kena ikat sebab tumbang. Nak pergi nursery please 😅
..
..
#minigarden
#tamanmini #tamanminimalis
#plantsforinstagram #indoorplant #plantsofinstagram #plants #rumahkusyurgaku #rumahno17 #indoorplants #plantshelfie #kitchenplants #indoorplants #indoorplantsdecor #plantshelfie #plant #plants #pokok #plantsofinstagram  #dekorumahyuk #snakeplants #dekodapur #kitchenplants #minimalistdesign #minimalisthome # #plantselfie #plantstyle
Likes: 23
Posted at: 2020-05-26 15:25:55
Rindunya Ramadhan. Kadang2 kat sini la kita lepak sambil mengaji Al-Quran. Rasa lebih tenang 🏡 .. Tengokla pokok kaktus tu kena ikat sebab tumbang. Nak pergi nursery please 😅 .. .. #minigarden #tamanmini #tamanminimalis #plantsforinstagram #indoorplant #plantsofinstagram #plants #rumahkusyurgaku #rumahno17 #indoorplants #plantshelfie #kitchenplants #indoorplants #indoorplantsdecor #plantshelfie #plant #plants #pokok #plantsofinstagram #dekorumahyuk #snakeplants #dekodapur #kitchenplants #minimalistdesign #minimalisthome # #plantselfie #plantstyle
rumahkusyurgaku Jangan biarkan frame yang dah beli tu kosong je tak berguna.
Masukkan poster peta spesial macam ni memang sangat cun! Then letak dekat para boleh, lekat terus kat dinding pun ngam. Macam mana pun memang lawa. .
Untuk special black design ni kami ada
➊ Kuala Lumpur
➋ Ipoh
➌ Shah Alam
➍ Melaka
➎ Kuching
➏ Putrajaya
✚ senarai penuh dan terkini ada di website kami
.
Saiz yang ada limited kepada 50x70cm. Saiz yang paling cun untuk mana2 saiz dinding. .

Frame jangan risau, kami ikut standard saiz frame di Ikea. Jadi nak beli frame sendiri dan lebih banyak pilihan pun okay. Confirm fit dan lawa! .
Postage pun memang PERCUMA ke satu Malaysia.
.
#petagraphy 
#hiasandalaman
#deko
#hiasandinding
Likes: 71
Posted at: 2020-05-26 15:15:03
Jangan biarkan frame yang dah beli tu kosong je tak berguna. Masukkan poster peta spesial macam ni memang sangat cun! Then letak dekat para boleh, lekat terus kat dinding pun ngam. Macam mana pun memang lawa. . Untuk special black design ni kami ada ➊ Kuala Lumpur ➋ Ipoh ➌ Shah Alam ➍ Melaka ➎ Kuching ➏ Putrajaya ✚ senarai penuh dan terkini ada di website kami . Saiz yang ada limited kepada 50x70cm. Saiz yang paling cun untuk mana2 saiz dinding. . Frame jangan risau, kami ikut standard saiz frame di Ikea. Jadi nak beli frame sendiri dan lebih banyak pilihan pun okay. Confirm fit dan lawa! . Postage pun memang PERCUMA ke satu Malaysia. . #petagraphy #hiasandalaman #deko #hiasandinding
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 15:07:56
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku Bila sekali pandang xtahan rasa nak makan je pinggan ni..💖 Ada can rasa nak beranak pinak le lepas ni.. #mykoleksipinggan ke apa ye ni??? Seronok gembira x terkata..
Esok mesti berasap balkk dapur mama..yahoooo🎉🎉🎼🎼🎼 Ada baaaanyakkk rambang mata ni..banyak lagi bolos poket mama kalau gini. Da le banyak lagi projek nak tmbah #dekodapur ni..baru semalam beratus habis..😌😌😌😆 #pingganviral #dekodapur  #dapurmerahhitam #rumahkusyurgaku #homedecormalaysia #koleksipingganviral
Likes: 21
Posted at: 2020-05-26 15:05:08
Bila sekali pandang xtahan rasa nak makan je pinggan ni..💖 Ada can rasa nak beranak pinak le lepas ni.. #mykoleksipinggan ke apa ye ni??? Seronok gembira x terkata.. Esok mesti berasap balkk dapur mama..yahoooo🎉🎉🎼🎼🎼 Ada baaaanyakkk rambang mata ni..banyak lagi bolos poket mama kalau gini. Da le banyak lagi projek nak tmbah #dekodapur ni..baru semalam beratus habis..😌😌😌😆 #pingganviral #dekodapur #dapurmerahhitam #rumahkusyurgaku #homedecormalaysia #koleksipingganviral
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 3
Posted at: 2020-05-26 15:03:13
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 4
Posted at: 2020-05-26 15:02:15
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 1
Posted at: 2020-05-26 15:01:48
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 15:01:23
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 15:00:27
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 1
Posted at: 2020-05-26 14:56:59
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku Made some 🍩 tonight
🥰🥰🥰 Biscoff and Nutella fillings...😋😋 #Mrmrsshaifulesah #shaifulesahwife  #shakirinaishah #mommyoftwo #airtanganisteriuntuksuami #airtanganbunda #rumahtanggabahagia #rumahkusyurgaku #daddysaidbundarulesthekitchen
Likes: 12
Posted at: 2020-05-26 14:55:34
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 4
Posted at: 2020-05-26 14:55:02
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku ꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂
ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ
.
Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰
.
#Aidilfitri2020
#SalamLebaran1441h
#MylovelyFamily
#RumahkuSyurgaku
#TeamCoverup
#SyukurSelalu
#StaySafe
#KitaJagaKita
#PKPB
Likes: 1
Posted at: 2020-05-26 14:52:09
꧁𝕊𝔸𝕃𝔸𝕄 𝕃𝔼𝔹𝔸ℝ𝔸ℕ꧂ ꕥ𝚂𝙰𝙻𝙰𝙼 𝙰𝙸𝙳𝙸𝙻𝙵𝙸𝚃𝚁𝙸 𝟷𝟺𝟺𝟷𝙷ꕥ . Maaf Zahir & Batin dari Kami Sekeluarga🥰 . #Aidilfitri2020 #SalamLebaran1441h #MylovelyFamily #RumahkuSyurgaku #TeamCoverup #SyukurSelalu #StaySafe #KitaJagaKita #PKPB
rumahkusyurgaku ⛔Enaknya Punya Rumah Dekat Stasiun⛔

Berlokasi strategis, cocok bagi Anda yang dinamis :
- Hanya 8 menit dari stasiun Cilebut
- Dekat dengan fasilitas kesehatan, pendidikan dan area komersil Taman Yasmin
- Bisa di akses dari Bukit Cimanggu City
- 4 KM ke rencana Gate Toll Kayu Manis (sedang pembangunan)

Perumahan berkonsep Islami dengan di dukung fasilitas yang menarik :
- One Gate System dengan sistem pass card, sehingga hanya warga perumahan yang bisa akses masuk membuat warga aman dan nyaman.
- Security dengan keamanan 24 jam.
- Mushola yang ramah anak.
- 100% Tanpa Riba sehingga berkah dunia dan akhirat.

Perumahan bergaya Tropical Modern dengan standar spesifikasi perumahan premium yaitu :
- Kusen dan Pintu UPVC, yaitu bahan yang bebas perawatan, kedap suara, tahan cuaca, lebih tahan api dan bebas rayap.
- Lantai granit ukuran 60 x 60.

Berkontur unik dengan desain Bergaya Tropical Modern, yang memungkinkan cahaya matahari masuk dengan memadai dan sirkulasi udara yang lancar dengan pintu menyamping tidak saling berhadapan, sehingga lebih nyaman.

Kencana Hills Cilebut
PERUMAHAN BERGAYA TROPICAL MODERN – DEKAT DENGAN STASIUN

Info : Mba Farida 
085290011253 082243344400
www.klikkprsyariah.com
Subcribe chanel youtube kami : klikkprsyariah

#klikkprsyariah #perumahansyariahbogor #kencanahillscilebut #rumah2lantai #rumahsiaphuni #mezanine #stasiuncilebut #rumahdekatstasiun #rumahdekattol #inforumahbogor #propertibogor #investasiproperti #investasirumah #bogorhits #rumahcantikbogor #rumahdijualbogor #readystokbogor #rumahdekatstasiuncilebut #perumahantanparibabogor #perumahantanpabankbogor #kprsyariah #hijrah #rumahkusyurgaku #kavlingsiapbangunbogor
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 14:43:06
⛔Enaknya Punya Rumah Dekat Stasiun⛔ Berlokasi strategis, cocok bagi Anda yang dinamis : - Hanya 8 menit dari stasiun Cilebut - Dekat dengan fasilitas kesehatan, pendidikan dan area komersil Taman Yasmin - Bisa di akses dari Bukit Cimanggu City - 4 KM ke rencana Gate Toll Kayu Manis (sedang pembangunan) Perumahan berkonsep Islami dengan di dukung fasilitas yang menarik : - One Gate System dengan sistem pass card, sehingga hanya warga perumahan yang bisa akses masuk membuat warga aman dan nyaman. - Security dengan keamanan 24 jam. - Mushola yang ramah anak. - 100% Tanpa Riba sehingga berkah dunia dan akhirat. Perumahan bergaya Tropical Modern dengan standar spesifikasi perumahan premium yaitu : - Kusen dan Pintu UPVC, yaitu bahan yang bebas perawatan, kedap suara, tahan cuaca, lebih tahan api dan bebas rayap. - Lantai granit ukuran 60 x 60. Berkontur unik dengan desain Bergaya Tropical Modern, yang memungkinkan cahaya matahari masuk dengan memadai dan sirkulasi udara yang lancar dengan pintu menyamping tidak saling berhadapan, sehingga lebih nyaman. Kencana Hills Cilebut PERUMAHAN BERGAYA TROPICAL MODERN – DEKAT DENGAN STASIUN Info : Mba Farida 085290011253 082243344400 www.klikkprsyariah.com Subcribe chanel youtube kami : klikkprsyariah #klikkprsyariah #perumahansyariahbogor #kencanahillscilebut #rumah2lantai #rumahsiaphuni #mezanine #stasiuncilebut #rumahdekatstasiun #rumahdekattol #inforumahbogor #propertibogor #investasiproperti #investasirumah #bogorhits #rumahcantikbogor #rumahdijualbogor #readystokbogor #rumahdekatstasiuncilebut #perumahantanparibabogor #perumahantanpabankbogor #kprsyariah #hijrah #rumahkusyurgaku #kavlingsiapbangunbogor
rumahkusyurgaku My 3rd Syawal 🎊🥳🎉 #StayAtHome #rumahkusyurgaku
Likes: 52
Posted at: 2020-05-26 14:35:07
My 3rd Syawal 🎊🥳🎉 #StayAtHome #rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku Fabiaiyiaallairobbikumaa tukazdzdibaan. (Maka nikmat tuhanmu yg manakah yg kamu dustaka) ketika kalian berada dilingkungan yg mengembirakan.
#memulaihidupbaru
#rumahkusyurgaku
#myhappyfamily
Likes: 4
Posted at: 2020-05-26 14:33:47
Fabiaiyiaallairobbikumaa tukazdzdibaan. (Maka nikmat tuhanmu yg manakah yg kamu dustaka) ketika kalian berada dilingkungan yg mengembirakan. #memulaihidupbaru #rumahkusyurgaku #myhappyfamily
rumahkusyurgaku Bukit Cimanggu City Bogor
Kantor Penasaran:
+6287770000693
+6281381334871
wa.me/6287770000693
Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com
Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor
Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor

3mnit exit Toll BORR tahap 3
3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta
5mnit ke Bogor Square
5mnit ke Yogya Jln Baru
5mnit ke Lotte Mart
5mnit ke Transmart Yasmin
5mnit ke Giant taman yasmin
5mnit ke RS Hermina Yasmin
7mnit ke stasiun cilebut

Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni,
Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm)

Type Vinca LB 36/LT 90
Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Fressia LB 45/LT 90
Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2
Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan

Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2
Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan

#disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
Likes: 5
Posted at: 2020-05-26 14:29:32
Bukit Cimanggu City Bogor Kantor Penasaran: +6287770000693 +6281381334871 wa.me/6287770000693 Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor 3mnit exit Toll BORR tahap 3 3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta 5mnit ke Bogor Square 5mnit ke Yogya Jln Baru 5mnit ke Lotte Mart 5mnit ke Transmart Yasmin 5mnit ke Giant taman yasmin 5mnit ke RS Hermina Yasmin 7mnit ke stasiun cilebut Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni, Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm) Type Vinca LB 36/LT 90 Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Fressia LB 45/LT 90 Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2 Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2 Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan #disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
rumahkusyurgaku Bukit Cimanggu City Bogor
Kantor Penasaran:
+6287770000693
+6281381334871
wa.me/6287770000693
Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com
Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor
Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor

3mnit exit Toll BORR tahap 3
3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta
5mnit ke Bogor Square
5mnit ke Yogya Jln Baru
5mnit ke Lotte Mart
5mnit ke Transmart Yasmin
5mnit ke Giant taman yasmin
5mnit ke RS Hermina Yasmin
7mnit ke stasiun cilebut

Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni,
Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm)

Type Vinca LB 36/LT 90
Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Fressia LB 45/LT 90
Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2
Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan

Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2
Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan

#disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
Likes: 6
Posted at: 2020-05-26 14:23:47
Bukit Cimanggu City Bogor Kantor Penasaran: +6287770000693 +6281381334871 wa.me/6287770000693 Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor 3mnit exit Toll BORR tahap 3 3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta 5mnit ke Bogor Square 5mnit ke Yogya Jln Baru 5mnit ke Lotte Mart 5mnit ke Transmart Yasmin 5mnit ke Giant taman yasmin 5mnit ke RS Hermina Yasmin 7mnit ke stasiun cilebut Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni, Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm) Type Vinca LB 36/LT 90 Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Fressia LB 45/LT 90 Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2 Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2 Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan #disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
rumahkusyurgaku Bukit Cimanggu City Bogor
Kantor Penasaran:
+6287770000693
+6281381334871
wa.me/6287770000693
Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com
Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor
Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor

3mnit exit Toll BORR tahap 3
3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta
5mnit ke Bogor Square
5mnit ke Yogya Jln Baru
5mnit ke Lotte Mart
5mnit ke Transmart Yasmin
5mnit ke Giant taman yasmin
5mnit ke RS Hermina Yasmin
7mnit ke stasiun cilebut

Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni,
Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm)

Type Vinca LB 36/LT 90
Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Fressia LB 45/LT 90
Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2
Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan

Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2
Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan

#disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 14:23:02
Bukit Cimanggu City Bogor Kantor Penasaran: +6287770000693 +6281381334871 wa.me/6287770000693 Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor 3mnit exit Toll BORR tahap 3 3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta 5mnit ke Bogor Square 5mnit ke Yogya Jln Baru 5mnit ke Lotte Mart 5mnit ke Transmart Yasmin 5mnit ke Giant taman yasmin 5mnit ke RS Hermina Yasmin 7mnit ke stasiun cilebut Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni, Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm) Type Vinca LB 36/LT 90 Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Fressia LB 45/LT 90 Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2 Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2 Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan #disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
rumahkusyurgaku Bukit Cimanggu City Bogor
Kantor Penasaran:
+6287770000693
+6281381334871
wa.me/6287770000693
Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com
Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor
Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor

3mnit exit Toll BORR tahap 3
3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta
5mnit ke Bogor Square
5mnit ke Yogya Jln Baru
5mnit ke Lotte Mart
5mnit ke Transmart Yasmin
5mnit ke Giant taman yasmin
5mnit ke RS Hermina Yasmin
7mnit ke stasiun cilebut

Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni,
Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm)

Type Vinca LB 36/LT 90
Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Fressia LB 45/LT 90
Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan

Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2
Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan

Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2
Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan

#disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
Likes: 3
Posted at: 2020-05-26 14:22:26
Bukit Cimanggu City Bogor Kantor Penasaran: +6287770000693 +6281381334871 wa.me/6287770000693 Web: www.rumahbukitcimanggucitybogor.com Perumahan terbaik dan terbesar di tengah kota bogor Cluster Bukit Cimanggu City, lokasi strategis Tanah Sareal Kota madya bogor 3mnit exit Toll BORR tahap 3 3mnit ke halte bus Bandara Soekarno Hatta 5mnit ke Bogor Square 5mnit ke Yogya Jln Baru 5mnit ke Lotte Mart 5mnit ke Transmart Yasmin 5mnit ke Giant taman yasmin 5mnit ke RS Hermina Yasmin 7mnit ke stasiun cilebut Lokasi perumahan sudah rame, -+3000KK penghuni, Udara masih sejuk cocok untuk tempat tinggal yg mencari kenyamanan dan terjamin keamanannya (cluster one gate system, Security 24jm) Type Vinca LB 36/LT 90 Total harga net Rp 640jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Fressia LB 45/LT 90 Total harga net Rp 680jtaan Angsuran KPR 4jtaan Type Ebony LB 73/LT 152 Lantai 2 Harga Rp 1.3mlyr Angsuran kPR 8jtaan Type Mahogany LB 91/LT 171 Lantai 2 Harga Rp 1.6mlyr Angsuran KPR 9jtaan #disainrumahkita #rumahtype36 #rumahvintage #carirumahdibogor #rumahfavoritku #rumahsyariah #rumahtangga #rumahtipe36 #rumahku #rumahkpr #rumahcom #rumahstrategis #rumahbekasi #rumahjahit #rumahwarna #rumahbandung #rumahjogja #rumahdijualmurah #rumahsiaphuni #rumahtangerang #rumahkusyurgaku #rumahsakit #designrumah
rumahkusyurgaku Selamat Hari Lahir Papa | 26 May 2020
.
Terima Kasih Untuk Segalanya,
Tidak Mampu Untuk Membalas Segala Jasa.
.
Kebahagiaan Itu Datang Bukan Dengan Kekayaan,
Tetapi Kebahagiaan Itu Datang Dengan Kasih Sayang.
.
3 Syawal 1441H | 26 May 2020

#3syawal
#rayaaidilfitri 
#birthday 
#family 
#papa 
#ootdraya 
#familytime 
#familyfirst
#rumahkusyurgaku
Likes: 136
Posted at: 2020-05-26 14:16:21
Selamat Hari Lahir Papa | 26 May 2020 . Terima Kasih Untuk Segalanya, Tidak Mampu Untuk Membalas Segala Jasa. . Kebahagiaan Itu Datang Bukan Dengan Kekayaan, Tetapi Kebahagiaan Itu Datang Dengan Kasih Sayang. . 3 Syawal 1441H | 26 May 2020 #3syawal #rayaaidilfitri #birthday #family #papa #ootdraya #familytime #familyfirst #rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku KENCANA HILLS CILEBUT
Dapatkan PROMO nya 🥰
Miliki rumah cantik dengan kualitas diatas rata-rata dan lokasi yang strategis :
✅ Lantai Mezzanin yang trendy
✅ Design dan Layout yang efisien
✅ Kusen dan Pintu UPVC yang awet dan tahan api
✅ Lantai granit 60 x 60
✅ 1.9 KM ke Stasiun Cilebut
✅ Dekat ke SD, SMP, SMA dan PT Favorit
✅ 4 KM ke rencana Gate Tol Kayumanis
✅ 6 KM ke kawasan komersil Taman Yasmin
✅ Bebas Banjir

Segera survey lokasinya, jangan sampai ANDA kehabisan unitnya !

Hubungi kami :
Mba Farida
085290011253 082243344400
www.klikkprsyariah.com
Subcribe Chanel youtube kami di klikkprsyariah

#klikkprsyariah
#rumah #rumahsyariahbogor #infopropertibogor #rumahdijualbogor #rumahdekatstasiun #stasiuncilebut #rumahdekattol #rumah2lantai #mezanine #lebaran2020 #1syawal1441h #investasiproperti #propertibogor #bogorhits #inforumahbogor #rumahminimalis #iderumah #perumahansyariahbogor #rumahtanparibabogor #rumahtanpabank #kprsyariah #hijrah #rumahkusyurgaku
Likes: 5
Posted at: 2020-05-26 14:06:32
KENCANA HILLS CILEBUT Dapatkan PROMO nya 🥰 Miliki rumah cantik dengan kualitas diatas rata-rata dan lokasi yang strategis : ✅ Lantai Mezzanin yang trendy ✅ Design dan Layout yang efisien ✅ Kusen dan Pintu UPVC yang awet dan tahan api ✅ Lantai granit 60 x 60 ✅ 1.9 KM ke Stasiun Cilebut ✅ Dekat ke SD, SMP, SMA dan PT Favorit ✅ 4 KM ke rencana Gate Tol Kayumanis ✅ 6 KM ke kawasan komersil Taman Yasmin ✅ Bebas Banjir Segera survey lokasinya, jangan sampai ANDA kehabisan unitnya ! Hubungi kami : Mba Farida 085290011253 082243344400 www.klikkprsyariah.com Subcribe Chanel youtube kami di klikkprsyariah #klikkprsyariah #rumah #rumahsyariahbogor #infopropertibogor #rumahdijualbogor #rumahdekatstasiun #stasiuncilebut #rumahdekattol #rumah2lantai #mezanine #lebaran2020 #1syawal1441h #investasiproperti #propertibogor #bogorhits #inforumahbogor #rumahminimalis #iderumah #perumahansyariahbogor #rumahtanparibabogor #rumahtanpabank #kprsyariah #hijrah #rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku Coffee???⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#coffee #homeinterior ##storiesonfeeds ⁣
#mug #mugcollection #coffeemug #muglovers⁣
#coffeecups #bluehouse ⁣
#rumahkayukudus ⁣
#infoseputarkudus #wargakudus #kudus #rumahkusyurgaku
Likes: 10
Posted at: 2020-05-26 13:48:31
Coffee???⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #coffee #homeinterior ##storiesonfeeds#mug #mugcollection #coffeemug #muglovers⁣ #coffeecups #bluehouse#rumahkayukudus#infoseputarkudus #wargakudus #kudus #rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku Tiada Yg Berbeza Cuma Tema Dan Warna Saja Yg Berubah.....
#Alhamdulillah#RumahkuSyurgaku#SyawalKe3#BudakKampung#PerlisNegeriKu
Likes: 31
Posted at: 2020-05-26 13:14:00
Tiada Yg Berbeza Cuma Tema Dan Warna Saja Yg Berubah..... #Alhamdulillah#RumahkuSyurgaku#SyawalKe3#BudakKampung#PerlisNegeriKu
rumahkusyurgaku Done ! Habes Raya untuk tahun ni 😆 . #rumahkusyurgaku #salamkosongkosong
Likes: 94
Posted at: 2020-05-26 13:04:55
Done ! Habes Raya untuk tahun ni 😆 . #rumahkusyurgaku #salamkosongkosong
rumahkusyurgaku Hari ini #raya3 #adilfitri2020.  Saya masak #simpledishes #ikankembung Goreng Cili #pedastapisedap + Tumis air Ubi Kentang + sohun + Telur sedap di makan dgn ikan masin (ikan Sepat goreng) dan Nasi panas  #simpletapisedap  #daridapurcikkiah #homecooking #madebyme #mykitchen #cookingwithlove #lovecookingformyfamily #rumahkusyurgaku #instafood #instagram #instavideo #like4like #thanks4like #mychildrenareeverythingtome
Likes: 196
Posted at: 2020-05-26 12:50:00
rumahkusyurgaku gambar sebelum ni post balik la😂😂
SELAMAT HARI RAYA💙🖤✨
(like and share jangan lupa tag🥺🥰) #raya #raya2020 #pkpraya2020 #team #rayasinisinije #biruxhitam #rumahkusyurgaku #rumahkecilku #ootd #ootdfashion #tropicanaheights #memoji
Likes: 260
Posted at: 2020-05-26 12:39:49
gambar sebelum ni post balik la😂😂 SELAMAT HARI RAYA💙🖤✨ (like and share jangan lupa tag🥺🥰) #raya #raya2020 #pkpraya2020 #team #rayasinisinije #biruxhitam #rumahkusyurgaku #rumahkecilku #ootd #ootdfashion #tropicanaheights #memoji
rumahkusyurgaku Pulang ke destinasi
#rumahkusyurgaku 
#stayathome
Likes: 17
Posted at: 2020-05-26 12:36:00
Pulang ke destinasi #rumahkusyurgaku #stayathome
rumahkusyurgaku
Likes: 63
Posted at: 2020-05-26 12:35:39
"Bagaimana acuan, begitu lah kuihnya" . 🍪🍪🍪🍥🍥🍥🍪🍪🍪 . "Bagaimana abang, begitu lah adiknya" . 👦👦👦👬👬👬👨👨👨 . #rayatetapmeriah #anakbongsu #stayhomestaysafe #rumahkusyurgaku
rumahkusyurgaku Selamat sore, skylight di tengah rumah, bikin ruang lebih terang kalo siang hari.. Jadi lebih hemat listrik.. 😊😍
.
.
Credit : https://www.realliving.com.ph/home-tours/houses/
An Old Bungalow Transformed into a Two-Storey Sustainable HomePlease support akun mimin dengan Follow , like dan mention teman/pasangan kamu di postingan ini y . Biar mimin tetap semangat ngepost , thankyouu sayang ❤
.
CR : DM
.
@Masakanindoku @Ideresepjsr @Resepjsrindo - Inpirasi Resep Masakan Sehat dan Bergizi ❤
.
OS LANGGANAN MIMIN nih , MANA TAU COCOK SAMA KAMU SAY . KUY DI CEK YA ❤
@Lovelyprettywhite @Ratuskincareindo - Solusi Masalah Kulit kamu ❤
.
@Yosanbagcollection - Supplier Tas Fashion Terbaru dan Terpercaya nih ❤
----------------------------------------------
#rumahbagus #rumahunik #rumahnyaman #rumahkecil 
#rumahidamankeluarga #rumahbekasi #rumahjogja 
#rumahdepok #rumahkusyurgaku #rumahkece #rumahtropis 
#rumahfavoritku #rumahidamankeluarga #rumahidamanku 
#inspirasirumah #inspirasirumahidaman 
#inspirasidesainrumah #inspirasirumahcantik 
#inspirasirumahminimalis #dekorasirumahindah 
#dekorasirumahmewah #dekorasirumahmodern
.
Likes: 100
Posted at: 2020-05-26 12:14:42
Selamat sore, skylight di tengah rumah, bikin ruang lebih terang kalo siang hari.. Jadi lebih hemat listrik.. 😊😍 . . Credit : https://www.realliving.com.ph/home-tours/houses/ An Old Bungalow Transformed into a Two-Storey Sustainable HomePlease support akun mimin dengan Follow , like dan mention teman/pasangan kamu di postingan ini y . Biar mimin tetap semangat ngepost , thankyouu sayang ❤ . CR : DM . @Masakanindoku @Ideresepjsr @Resepjsrindo - Inpirasi Resep Masakan Sehat dan Bergizi ❤ . OS LANGGANAN MIMIN nih , MANA TAU COCOK SAMA KAMU SAY . KUY DI CEK YA ❤ @Lovelyprettywhite @Ratuskincareindo - Solusi Masalah Kulit kamu ❤ . @Yosanbagcollection - Supplier Tas Fashion Terbaru dan Terpercaya nih ❤ ---------------------------------------------- #rumahbagus #rumahunik #rumahnyaman #rumahkecil #rumahidamankeluarga #rumahbekasi #rumahjogja #rumahdepok #rumahkusyurgaku #rumahkece #rumahtropis #rumahfavoritku #rumahidamankeluarga #rumahidamanku #inspirasirumah #inspirasirumahidaman #inspirasidesainrumah #inspirasirumahcantik #inspirasirumahminimalis #dekorasirumahindah #dekorasirumahmewah #dekorasirumahmodern .
rumahkusyurgaku Dijual Rumah siap huni green tegal gede residence tipe sudah upgrade dari tipe standart harga sesuai pasaran developer.

Spesifikasi:
Luas tanah 72
Luas bangunan 50
Kamar 2
Kamar mandi 1
Dapur
Listrik 900
Air sumur pompa
Carport
Kanopi
SHGB

Harga 250jt

Hub:
081230403000
Joe/johanes
JBRealty
Agency Jual Beli sewa Property
Spesialis
Likes: 9
Posted at: 2020-05-26 10:31:40
Dijual Rumah siap huni green tegal gede residence tipe sudah upgrade dari tipe standart harga sesuai pasaran developer. Spesifikasi: Luas tanah 72 Luas bangunan 50 Kamar 2 Kamar mandi 1 Dapur Listrik 900 Air sumur pompa Carport Kanopi SHGB Harga 250jt Hub: 081230403000 Joe/johanes JBRealty Agency Jual Beli sewa Property Spesialis "Rumah elit, Harga irit" http://jbrealty.agenproperti.com
rumahkusyurgaku makeover time. alah, nk tukaq wallpaper ja sempena nk beraya kali ke-2 dgn encik ketua rumah kita nnt. x best sbb belum ada gambaq lengkap sefamily. buat sndri2 ja senget2. nnt dh siap kak amy tayang before and after. tunggu kusi ikea murah2 nk ganti bench putih antik tu. tp tah bila nk sampai 😄
#nafeesascrib
#harirayadecoration
#homedecormalaysia
#decormalaysia
#rumahkusyurgaku
Likes: 21
Posted at: 2020-05-26 08:17:49
makeover time. alah, nk tukaq wallpaper ja sempena nk beraya kali ke-2 dgn encik ketua rumah kita nnt. x best sbb belum ada gambaq lengkap sefamily. buat sndri2 ja senget2. nnt dh siap kak amy tayang before and after. tunggu kusi ikea murah2 nk ganti bench putih antik tu. tp tah bila nk sampai 😄 #nafeesascrib #harirayadecoration #homedecormalaysia #decormalaysia #rumahkusyurgaku
Voticle Trending & Popular Articles
An important element to the economic recovery is improving small business loan start up because of their wonderful contributions to the increasing economy. In the society small businesses employ more than half of the private sector workers, there by...
  Scuba watches are used by divers. These watches are designed to withstand immersion to a depth of more than 100m and satisfy ISO standard 6425 requirements.  The scuba diver watches belong to the most essential elements of diving...
Psychology is the study of behavior and mind which embraces all the aspects of the human experience. It is an academic discipline with an applied science which helps to understand individuals or groups by starting general principles and researching...
Camping is and always has been one of the greatest pastimes of our community life. Camping is a great opportunity to make new friends, bond as a family, try new things and learn to appreciate the wonders of nature. Away from civilization, we can...
When it comes to the question of investing life savings on to something reliable, fixed deposits have been the first choice for most Indians. This isn’t just because they’re safe, but also because they promise a decent rate of return. If...

What is the meaning/definition of the letters in rumahkusyurgaku?

Meaning of rumahkusyurgaku by its letters

rumahkusyurgaku acronym or abbreviation means:

R: Meaning of R in rumahkusyurgaku. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless. You appreciate freedom.Amazing skill, but do not exaggerate.Amongs the most outstanding ability and wealth is at your side with talent. L Bring joy to the lives of others. Identi Captivating identity, and help others towards a prosperous and also himself.The value of flexibility brings tremendous career, and absorbing maturity.Try not to dream of impossible goals, to be viable and cut profession.look impressive, do not neglect it which is achieved now.Novations, do not stir vitality or ability in a hurry.Speak well, complex and average, and search for lawyer in all exchanges.For you, it is work before joy.In case you are in any capacity disturbed by worries, business For commercial or monetary reasons, and you think it is difficult to relax and get into a state of mind.

U: Meaning of U in rumahkusyurgaku. The letter U is the last obvious vowel in the letters in order and what might as well be called the number 3. The U individual is exceptionally fortunate in each regard. Contrarily, individuals with the first U can be childish, avaricious and hesitant. Letter U, if upset resembles that of the letter N in lowercase letters. It's winds up distending innovativeness to demonstrate vision, ability and brilliant feelings of dread. It is open to things that fall into his abode. It is minding and humane to individuals who encounter disappointments or disaster. You are working hard to exceed expectations in your field and difficulties. Have an exceptional pride in the achievements, which are necessary. Family and pride and satisfaction at home, give them consideration. Jactar of achievement closes in disappointment. Stay away from profane words, and have no place in your life. Lack of consideration can hinder. Support another and imagine how life changes. Charit and solvency brings surprising satisfaction and reward related to money. By adhering to the rules, they bring recognition. Be careful with Igomania, it can be your defeat. Trust brings respect and qualification. Bias and enthusiasm can destroy you. Flexibility and imagination discover the place in staggered efforts. Keep a strategic distance from the distortion, keeping it to reality. Reasonable stay for family, business, and social life. A FOSPODGET, led to the extreme: Strange.

You are interested and optimistic when you are in love. At this time, when I was not in affection, I was impressed with worship, constantly looking for someone to worship. You have to consider that feelings are a test. You are entangled and you need experience, enthusiasm and opportunity. He is negotiating potential contacts. I would like to thank you and I would appreciate seeing your colleague look great. Your sex drive is solid and you want instant satisfaction. Your walkers will put your joys.

M: Meaning of M in rumahkusyurgaku. It is difficult for you to understand why individuals remain meaningless again and again. Self-control and the ability to progress. The privileged facts of magic and mystery are for you at the opportunity you want. Control sexual orientation to maintain a strategic distance from unpleasant conditions and contacts. Maintaining a strategic distance from the other, has nothing to offer. To achieve progress and happiness, he first defeats contempt and envy. Othurldly's revision value. Benefits of the open professions.

You can be exceptionally passionate, attached to the emotion of worship. Having a partner is vital for you. You are free in your look of affection and take risks, try new sexual encounters and accomplices, give everything in great taste. Minds turn to you. You should feel that your partner is mentally active, otherwise you will think it is difficult to maintain a relationship. You need wanted, snowing, wenning and banquet to realize that you are being valued. M is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to most profound sense of being, solidness and strong establishment. The letter M has a high level of self-assurance and is along these lines liable to make progress. On the antagonistic side, individuals with the letter M as the start can be compulsive workers. While M remains on two focuses, it has three projections downwards. M is dracious, steady and vivacious. M may likewise be overpowering with an incredible quality of character and a solid one.

A: Meaning of A in rumahkusyurgaku. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

H: Meaning of H in rumahkusyurgaku. You are not a judge. Satisfaction comes from the pursuit after perfection. Music and crafts improve achievements, discard writing and display. The notes hurt. Different skills, focus on one to discover acclaim. The case has not been improved by the glow.

Find a colleague who can update his reputation and his purchasing power. You will be very liberal to your lover once you have fulfilled your promise. Your blessings are really an interest in your partner. Prior to dedication, however, you have a tendency to be economical in your expenses and addicted to the appointment, also consider your sexual participation. You're sexy and patient. H is indistinguishable numerically to the number 8 and stands for inventiveness and quality. The letter H has a high level of business ability and expertise and individuals with the H as the first can make "riches" for themselves, despite the fact that this must be tempered with quietude and uprightness. Contrarily, a man with the underlying H itself can be retained and turned out to be eager. H resembles a stepping stool. As a stepping stool it ascends from underneath with exertion. H demonstrates motivation and solidness. The associated of the stationary parts indicate unprejudiced nature. The letter H is upright and stable, showing peace and self-assurance.

K: Meaning of K in rumahkusyurgaku. You have chance to try new things. Love for the country builds security. The strong desire for autonomy should not be taken to the extreme. The control of the desire for power has also been overcome. The senses of a decent head, interference can weaken the position. Caution and peas are necessary to consider life.

You are hidden, independent and humble. You are very hot, excited and enthusiastic, but do not let this. Only in comfortable protection is this part of your temperament detecting itself. When you come down to fasting and dirty, you are a specialist. You know all the little hidden strategies, can support any part or any conversion, consider your life an important passion. No doubt about it. You have the grace to sit down for the right person to mark along. K is indistinguishable numerically to number 2 and speaks to a man who goes to the best. With K as the starting, you should search for adjust and concordance in all that you do. Individuals with K as the first are solid and persuasive. Contrarily, Ks can be disappointed with life and frequently take their disappointment on others. K as N is another letter, which remains on two stable columns with right arm at a slant here and there. It would appear that an indication of a posture. It demonstrates an enchanting identity, his receptiveness indicates resistance, his is prepared to help. K is likewise enthusiastic and situated culture.

S: Meaning of S in rumahkusyurgaku. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

Y: Meaning of Y in rumahkusyurgaku. Y is the penultimate letter in our letters in order and what might as well be called the number 7. Individuals with the underlying Y adore the flexibility and self-articulation and limitations of any sort don't care for. Be that as it may, on the antagonistic side, individuals with the underlying Y might be uncertain and languid. Y is an enchanted character. It lies on one leg spreading two arms upwards and outwards. Y is by all accounts aching for something. It is enchanted, saved, however self-administering concern. The different arms indicate why is isolated, and it could likewise be irritating when she gets magical forces. Jump on the opportunity to stay away from annoyances in the light of the fact that there is constantly something to do. The power of the channel in the delivery to discover achievements. Guerrero, applicable to the desires of inquiry. Fear of staying by choice, no matter what resistance. Try not to look for any inconvenience. The discomfort will not illuminate anything. Busq ue the instructions before entering into an annoying situation. Pulling the army, it can be difficult to choose between home and nation.

You are sexy, strange and exceptionally independent. On the off chance it may not be on your way, you will do without everything. You need to control your communications, which generally do not work very well. You react to physical agitation, appreciate the neck and put in hours simply to touch, feel and investigate. Be that as it may, about the possibility that you can invest your energy benefit, you will succumb to the joys of the item for the occasion. You have to show yourself and your partner how extraordinary you are. You need to get into your implementation. I was open, immunized, passionate mate bed.

G: Meaning of G in rumahkusyurgaku. You have great ways for individuals to review.His hatred exacerbates the people around you.Exercise the necessary isolation, external exercises are useful. Do not worry yourself hurting yourself the most. Everyone builds exercises with respect to originality. They are. Excess money is devastating. Reason helps you through the harsh conditions.
You are picky, looking for defects within yourself and your loved one. You interact with a musician who is the equivalent of a scientist or mainstream, and one who can update your situation. You excite and know how to reach the peak of sensory agitation, as you work carefully. You may be surprisingly sexually dynamic, that is, the point at which you can discover the time. Your duties and duties exceed everything else. You may have trouble getting openly close to your love, but there is no near nuisance being sexual. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

What does rumahkusyurgaku mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation rumahkusyurgaku. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the rumahkusyurgaku acronym.

Astrological Analysis and meaning of rumahkusyurgaku

rumahkusyurgaku has a life path of 9. rumahkusyurgaku means: With route 9, their numbers are (9, 18/9, 27/9, 36/9). The Way of Life 9 indicates that you entered into this life with an abundance of thrilling emotions along with a strong sense of compassion and generosity. The key to the nature of the course of life is 9 people in their human position. Even the medium possesses very emotional tendencies over the course of life. 9. This problem usually produces a person who is reliable and honest, and can absorb any kind of damage. Obviously this is a very big thing, but in reality you are a person who, to less fortunate people you feel very deeply, if you are able to help, of course. 9 is the highest number of number one, occupies a high position with regard to the responsibility of mankind, material material is not important, although a certain quality with the course of life 9 is that, will be clearly rewarded with material gains. However, it is the way of life 9 way is not to become extravagant rich, because it is very generous, sometimes to default, usually easy to come, easy to go attitude about money. The Rare 9 Lifestyle has a completely unbiased attitude, giving up the position of material possessions for the common good. Highway 9 indicates that you have a strong presence. You have the ability to make friends easily because people are attracted to a magnetism, an open personality. To describe how life 9, one can be really optimistic with good warmth and friendship with the heart usually in their nature. People will easily find and make friends quickly because of openness and smooth behavior. Your wonderful ways are often set in all areas of activity, where relationships can be difficult for you because it is difficult to find an effective balance. If your partner shares your position, the relationship will be happy and lasting. On the other hand, if your partner aspires to get things materials, problems can happen quickly, tend to be very sensitive, you see the world with a lot of passion. Figure 9 with a very deep understanding of life is sometimes manifested in artistic and literary areas. When drama and work is not your home, it will undoubtedly be a great area of ​​interest and potential. Likewise, you may be able to express your deep emotional feelings through drawing, writing, music or other forms of art. The purpose of life for those who have a clue to life is often philosophical. Judges, spiritual leaders, healers and educators often have a lot of energy. 9 year old owners less likely to see a competitive environment or struggle, what about the negative aspects of life path 9? Due to the difficult nature of the truly positive 9, many of them tend to fail in this category. It is common for people struggling with 9-way life to live satisfying lives on the ground. The challenges of society's goal of altruism are not an easy task. You may find it hard to believe that tenderness and lack of personal ambition can be satisfying. It must be realized that long-term satisfaction and happiness should be attained by rejecting the natural human tendencies of this path. With a fortunate life way of 9, the arrangement of numbers (9, 18/9, 27/9, 36/9) are your character numbers. 9 Positive highlights: Generously cordial and thoughtful, a hail partner, the compassionate impulses, an announcement of nature, benevolence, responsibilities, inventive articulation, simple to do acts of kindness, imaginative and composing abilities. 9 Negative Features: Self-worship, scattered interests, possessiveness, whim, indiscreet with the accounts, Peer needed consideration. This is the educator. Number Nine is a tolerant, to some degree unfeasible, and thunderous. Managed by Mars. Watchwords: thousands, philanthropic, thoughtful, supportive, enthusiastic, tolerant, energetic, decided. In negative terms: monetarily impulsive, irritable, tormenting, excessively enthusiastic, cranky, fretful. As darlings: These sweethearts included and accommodating. Since they are thoughtful, they can without much of a stretch be walkers. They demonstrate their affection from their accomplices to help, and accepting their lover's issues. Whenever set off, their feelings can be volcanic, and an apparently resigned identity to tormenting strategies can fall back when despondent. Thought to be female and independent, number nine stands for widespread love, time everlasting and confidence, inventive capacities, devotion. It alludes to knowledge and inventiveness. Nine has administration qualities and is inborn gifts. Nine reflects accomplishment, fulfillment and satisfaction. In affection, nines are sentimental, searing and reckless. Scripturally nine symbolizes culmination. identity Nine works without rationale and empathy, benevolence, liberality. Number nine individuals are overcome, autonomous and exceptionally sure and can not effectively wreck from assurance. Negative properties. The powerlessness to focus; Nines are immediately solidified and don't tune in to different assessments. In Japan, nine is viewed as troubled; In Hebrew nine is an image of truth. Number 18 conveys a message of consolation and support, and it is an image of satisfaction. It likewise alludes to magnificence as in 18 roses. It reverberates with philanthropy, autonomy with long haul benefits. Scripturally, number 18 symbolizes servitude. For instance, Jesus mended a lady with a soul of ailment eighteen years. Identity: Number of eighteen people are tolerant, caring and acknowledge critical undertakings in light of self-assurance. They frequently share thoughts to get the assessments of others before acknowledging assignments. They communicate in craftsmanship and other inventive exercises and happily appreciate. In affection number eighteen, modest wishes and dreams are communicated. They are faithful in their connections, however they are difficult to coexist with.

More meanings / definitions of rumahkusyurgaku or words, sentences containing rumahkusyurgaku?

Name Meaning of rumahkusyurgaku

littleidlichennai ycmediaworks delocomotief balloon_decoration_ahmedabad owl2ndhoodie latoya_gould patricia_miljak reganphotography weddingplanin festtruhe_bridalstore asdzaan uncolibriperegrino salonsacha alissa_rooney directpaintau cfbayern alatulsessions youenjoymygoods canada_sir ymk soumaises francois_huguet sacwallondon hallmarkscrapandcrafts mastersfight dioses_rey nina_burduja_create makeupartist_kirti bookishshan thatnovachannel kathimarie78 paredaoburraverdeofc skinandbareit rajwar_deep southerboats conciertoentucasa hollyrebeccawhite fongtajuni janecio_officiel beautifulghettos niftynickk dahilix ellenrollasonx robertocarlos1819 generationteach leshkashow ourobrasiltur killnstixcarbonarrows irelandactive milunita_


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.