FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

poribesar instagram hashtags, hashtags meanings poribesar images, #poribesar tag pics

poribesar
poribesar
poribesar CARA MENGECILKAN PORI
. 
Sharing yuk! Ada yang punya jurus mengecilkan pori??.
.
.
Credit : @girlscomics_
#caramengecilkanpori #pori #poribesar
Likes: 6865
Posted at: 2019-09-03 10:09:29
CARA MENGECILKAN PORI . Sharing yuk! Ada yang punya jurus mengecilkan pori??. . . Credit : @girlscomics_ #caramengecilkanpori #pori #poribesar
poribesar TIPS UNTUK YANG BERPORI BESAR .
.
.Salah satu penyebab kulit berminyak adalah pori-pori wajah yang besar. Cara mengatasinya adalah menggunakan skin care untuk kulit berminyak dan melakukan perawatan yang berfokus untuk mengecilkan pori-pori. Selamat mencoba, Cantik!⁠
.⁠
Credit : @cerita.cantik
 #ceritacantikupdate #skincare #acneproneskin #oilyskin #tipsmengecilkanpori #poribesar
Likes: 8144
Posted at: 2019-08-04 04:14:06
TIPS UNTUK YANG BERPORI BESAR . . .Salah satu penyebab kulit berminyak adalah pori-pori wajah yang besar. Cara mengatasinya adalah menggunakan skin care untuk kulit berminyak dan melakukan perawatan yang berfokus untuk mengecilkan pori-pori. Selamat mencoba, Cantik!⁠ .⁠ Credit : @cerita.cantik #ceritacantikupdate #skincare #acneproneskin #oilyskin #tipsmengecilkanpori #poribesar
poribesar Pori Besar kayak kulit jeruk?
Pake neogel lemon pore reducer serum aja

Produksi minyak berlebih merupakan faktor utama enlarges pore. 
Oleh karena itu, di formulasi dengan ekstrak lemon, neogel lemon membantu mengurangi kadar minyak berlebihan tanpa membuat wajah kering/dehidrasi

Karena dehidrasi bisa memperparah keadaan kulit yang membuat wajah makin berminyak dan pori membesar.

Ternyata ga cuma itu, neogel lemon juga mengandung niacinamide yang membuat wajah cerah dan memudarkan noda hitam di wajah😀

Gunakan 2x sehari di wajah yang sudah dibersihkan ya.

Siapa yang punya masalah pori besar, kulit berminyak atau kombinasi? Silakan bertanya, tapi pembahasan di post berikutnya atau ig story ya

#porereducer #serumpori #poribesar
Likes: 1269
Posted at: 2019-05-28 10:22:32
Pori Besar kayak kulit jeruk? Pake neogel lemon pore reducer serum aja Produksi minyak berlebih merupakan faktor utama enlarges pore. Oleh karena itu, di formulasi dengan ekstrak lemon, neogel lemon membantu mengurangi kadar minyak berlebihan tanpa membuat wajah kering/dehidrasi Karena dehidrasi bisa memperparah keadaan kulit yang membuat wajah makin berminyak dan pori membesar. Ternyata ga cuma itu, neogel lemon juga mengandung niacinamide yang membuat wajah cerah dan memudarkan noda hitam di wajah😀 Gunakan 2x sehari di wajah yang sudah dibersihkan ya. Siapa yang punya masalah pori besar, kulit berminyak atau kombinasi? Silakan bertanya, tapi pembahasan di post berikutnya atau ig story ya #porereducer #serumpori #poribesar
poribesar Hello Stylovers. Apakah kamu punya permasalahan dengan pori-pori dan komedo? Jika iya, penggunaan toner mungkin bisa membantu kamu dalam mengatasinya.
.
Untuk atasi pori-pori dan komedo, kamu bisa memilih toner yang mengandung Salicylic Acid, Benzoyl Peroxide, ataupun Glycolic Acid. Namun, ketiga bahan tesebut juga bisa digunakan sebagai eksfoliator loh Stylovers. Jadi, kamu harus perhatikan jumlah pemakaiannya ya!
.
Nah, kali ini Stylo punya rekomendasi toner yang bisa kamu coba. Yuk lihat!

#stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #poribesar #komedo #komedohitam #komedoputih #maskerkomedo #penghilangkomedo #wajahhalus #wajahputih #wajahcerah #skincarekorea #somebymi #cosrx #koreanstyle #kpop #makeupkorea #kpopindonesia
@cosrx_indonesia @hadalaboid @somebymi
Likes: 4187
Posted at: 2019-09-03 11:56:41
Hello Stylovers. Apakah kamu punya permasalahan dengan pori-pori dan komedo? Jika iya, penggunaan toner mungkin bisa membantu kamu dalam mengatasinya. . Untuk atasi pori-pori dan komedo, kamu bisa memilih toner yang mengandung Salicylic Acid, Benzoyl Peroxide, ataupun Glycolic Acid. Namun, ketiga bahan tesebut juga bisa digunakan sebagai eksfoliator loh Stylovers. Jadi, kamu harus perhatikan jumlah pemakaiannya ya! . Nah, kali ini Stylo punya rekomendasi toner yang bisa kamu coba. Yuk lihat! #stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #poribesar #komedo #komedohitam #komedoputih #maskerkomedo #penghilangkomedo #wajahhalus #wajahputih #wajahcerah #skincarekorea #somebymi #cosrx #koreanstyle #kpop #makeupkorea #kpopindonesia @cosrx_indonesia @hadalaboid @somebymi
poribesar Kenali 2 macam pori besar. Kamu termasuk yang mana?

Pertama, kamu harus bedakan, apakah pori-pori besar di wajahmu itu termasuk : ENLARGED PORE / SANGGING PORE

1. ENLARGED PORE 
Ini pori yang membesar karena ada isi di dalam pori (sebum/minyak)
Biasa muncul pada jenis kulit yang berminyak atau kombinasi.
Penampakannya adalah pori-pori besar dan relatif bulat-bulat.
Jenis enlarged pori banyak dialami remaja dan dewasa muda

2. SAGGING PORE
Jenis pori membesar karena kulit disekitarnya kehilangan elastisitas, jadi ga ada yang menopang, sehigga tertarik.
Biasa dialami oleh orang yang mengalami penuuan / aging
Bentuknya biasanya pori terlihat lonjong-lonjong.

Nah kenapa penting untuk diketahui? Karena cara mengatasinya berbeda lho. @skinexpert.id akan membahas lebih lanjut solusinya

Kamu jenis pori besar yang mana? Tag teman kamu yang berpori besar atau share ya 
#poribesar #poretightening #pengecilpori #pemutihwajah #creampemutih #creampemutihwajah #skincare
Likes: 829
Posted at: 2019-02-16 05:12:46
Kenali 2 macam pori besar. Kamu termasuk yang mana? Pertama, kamu harus bedakan, apakah pori-pori besar di wajahmu itu termasuk : ENLARGED PORE / SANGGING PORE 1. ENLARGED PORE Ini pori yang membesar karena ada isi di dalam pori (sebum/minyak) Biasa muncul pada jenis kulit yang berminyak atau kombinasi. Penampakannya adalah pori-pori besar dan relatif bulat-bulat. Jenis enlarged pori banyak dialami remaja dan dewasa muda 2. SAGGING PORE Jenis pori membesar karena kulit disekitarnya kehilangan elastisitas, jadi ga ada yang menopang, sehigga tertarik. Biasa dialami oleh orang yang mengalami penuuan / aging Bentuknya biasanya pori terlihat lonjong-lonjong. Nah kenapa penting untuk diketahui? Karena cara mengatasinya berbeda lho. @skinexpert.id akan membahas lebih lanjut solusinya Kamu jenis pori besar yang mana? Tag teman kamu yang berpori besar atau share ya #poribesar #poretightening #pengecilpori #pemutihwajah #creampemutih #creampemutihwajah #skincare
poribesar .
Tony moly tako pore scrub stick 😍 gemesss banget. Jadi ini tuh scrub buat di area
Likes: 650
Posted at: 2018-12-06 01:43:10
. Tony moly tako pore scrub stick 😍 gemesss banget. Jadi ini tuh scrub buat di area" yang berminyak, berpori misalnya di hidung, bawah bibir etc. Efektif buat ilangin komedo dan membersihkan kulit Usap area yang akan di scrub dengan handuk hangat, lalu scrub scrub dann bilas dengan air hangat 👌. Baik dipakai 2-3x seminggu. . TONY MOLY Tako Pore Blackhead Scrub Stick, 120k . Cek koleksi tonymoly di #jolietonymoly Order dan tanya" bisa wa Jolie di 0878-3565-9349 (klik link wa di bio) #komedo #mennghilangkankomedo #membersihkankomedo #poribesar #kulitberminyak #jualtonymolytako #jualtonymoly #tonymolymurah
poribesar TIPS UNTUK KAMU YANG BER PORI BESAR
.
.
.Pori-pori wajah yang kelihatan membesar emang bikin nggak percaya diri. 
Nggak cuma itu, pori-pori yang terbuka lebar juga bisa bikin muka jadi gampang jerawatan. 
Nah, kalau kamu juga mengalaminya, simak tips-nya di atas yah.
.
.
Credit : @qupasbeauty #beautyupdates #tipskecantikan #poribesar #tipsmenyamarkanpori #tipsmengecilkanpori #skincareporibesar
Likes: 1939
Posted at: 2019-08-03 09:38:20
TIPS UNTUK KAMU YANG BER PORI BESAR . . .Pori-pori wajah yang kelihatan membesar emang bikin nggak percaya diri. Nggak cuma itu, pori-pori yang terbuka lebar juga bisa bikin muka jadi gampang jerawatan. Nah, kalau kamu juga mengalaminya, simak tips-nya di atas yah. . . Credit : @qupasbeauty #beautyupdates #tipskecantikan #poribesar #tipsmenyamarkanpori #tipsmengecilkanpori #skincareporibesar
poribesar No more large open pores DIY
.
1st remedy
Apply a thin layer of plain yogurt on you face, leave it on for 10 minutes and then wash it off with water and pat dry
.
2nd remedy
Wrap a few ice cubes in a clean cloth and hold it on your skin for 15 seconds. Do this twice in a day
.
Why this works
Yogurt contains lactic acid that eliminates excess oil and  minmizes  the appearance of open pores.
Ice is an amazing remedy to shrink open pores naturally. Disclaimer - Patch test before use
.
.
.
Tag your friends 😻😍
.
.
Kalau kamu? Apa jurus rahasia kamu untuk pori-por seperti ini?
.
.
Credit : @beauty.expertt 
#poribesar #menyamarkanpori #Tipsmenyamarkanpori #mengecilkanpori #tipsmengecilkanpori
Likes: 2307
Posted at: 2019-07-22 23:28:31
No more large open pores DIY . 1st remedy Apply a thin layer of plain yogurt on you face, leave it on for 10 minutes and then wash it off with water and pat dry . 2nd remedy Wrap a few ice cubes in a clean cloth and hold it on your skin for 15 seconds. Do this twice in a day . Why this works Yogurt contains lactic acid that eliminates excess oil and minmizes the appearance of open pores. Ice is an amazing remedy to shrink open pores naturally. Disclaimer - Patch test before use . . . Tag your friends 😻😍 . . Kalau kamu? Apa jurus rahasia kamu untuk pori-por seperti ini? . . Credit : @beauty.expertt #poribesar #menyamarkanpori #Tipsmenyamarkanpori #mengecilkanpori #tipsmengecilkanpori
poribesar Hello Stylovers. Apakah kamu punya permasalahan dengan pori-pori dan komedo? Jika iya, penggunaan toner mungkin bisa membantu kamu dalam mengatasinya.
.
Untuk atasi pori-pori dan komedo, kamu bisa memilih toner yang mengandung Salicylic Acid, Benzoyl Peroxide, ataupun Glycolic Acid. Namun, ketiga bahan tesebut juga bisa digunakan sebagai eksfoliator loh Stylovers. Jadi, kamu harus perhatikan jumlah pemakaiannya ya!
.
Nah, kali ini Stylo punya rekomendasi toner yang bisa kamu coba. Yuk lihat!

#stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #poribesar #komedo #komedohitam #komedoputih #maskerkomedo #penghilangkomedo #wajahhalus #wajahputih #wajahcerah #skincarekorea #somebymi #cosrx #koreanstyle #kpop #makeupkorea #kpopindonesia
@cosrx_indonesia @hadalaboid @somebymi
Likes: 3558
Posted at: 2019-06-11 06:19:28
Hello Stylovers. Apakah kamu punya permasalahan dengan pori-pori dan komedo? Jika iya, penggunaan toner mungkin bisa membantu kamu dalam mengatasinya. . Untuk atasi pori-pori dan komedo, kamu bisa memilih toner yang mengandung Salicylic Acid, Benzoyl Peroxide, ataupun Glycolic Acid. Namun, ketiga bahan tesebut juga bisa digunakan sebagai eksfoliator loh Stylovers. Jadi, kamu harus perhatikan jumlah pemakaiannya ya! . Nah, kali ini Stylo punya rekomendasi toner yang bisa kamu coba. Yuk lihat! #stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #makeupindonesia #belajarmakeup #inspirasiwanita #inspirasimakeup #poribesar #komedo #komedohitam #komedoputih #maskerkomedo #penghilangkomedo #wajahhalus #wajahputih #wajahcerah #skincarekorea #somebymi #cosrx #koreanstyle #kpop #makeupkorea #kpopindonesia @cosrx_indonesia @hadalaboid @somebymi
poribesar Siapa ada masalah pori besar, kulit kusam, jerawat dan blackhead?? Jom try Ferrarossa Gel Pore-fect Toner ni. Ia dapat membantu mengatasi semua masalah itu. 😃😃
.
Harga : RM79
Postage : RM8sm / RM12ss
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#toner #tonerwajah #tonerkulit #penyegar #penyegarwajah #poribesar #poripori #poriterbuka #mengecilkanporipori #tonermalaysia #skincaremalaysia #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitcantik #kulitjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 16:13:31
Siapa ada masalah pori besar, kulit kusam, jerawat dan blackhead?? Jom try Ferrarossa Gel Pore-fect Toner ni. Ia dapat membantu mengatasi semua masalah itu. 😃😃 . Harga : RM79 Postage : RM8sm / RM12ss . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #toner #tonerwajah #tonerkulit #penyegar #penyegarwajah #poribesar #poripori #poriterbuka #mengecilkanporipori #tonermalaysia #skincaremalaysia #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitcantik #kulitjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang
poribesar [ PUTIH MELEPAK LEPAK DENGAN SPARKLE SKIN ]⁣
⁣
Hello...taknak ke wajah putih melepak lepak. Dengan hanya menggunakan set Sparkle Skin 5in1 Karisma ni...korang boleh jadi cantik dengan wajah yang putih melepak-lepak.Jum berkarisma sekarang.⁣
⁣
Pastiiii chantikkk sangattt!!!⁣
⁣
Klik link pad Bio untuk detail ⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor ⁣⁣
⁣⁣
#nakflawless #mukaflawless #rawatkulit #parutpudar #poribesar #johor #stokiskcmasai #permasjaya #johorjaya #ajimaura #sayajual #sayajualonline #nakbebel #bazaarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmurahmalaysia #nakbebel #plentong #jeragat #glowing #igonlineshop #jerawat #kgf #scrub #jeragatkronik #nakbebel #terapiinstagram #eusahawan # #karismajelajahsuria #EAF190910⁣
Likes: 18
Posted at: 2019-09-18 14:59:37
[ PUTIH MELEPAK LEPAK DENGAN SPARKLE SKIN ]⁣ ⁣ Hello...taknak ke wajah putih melepak lepak. Dengan hanya menggunakan set Sparkle Skin 5in1 Karisma ni...korang boleh jadi cantik dengan wajah yang putih melepak-lepak.Jum berkarisma sekarang.⁣ ⁣ Pastiiii chantikkk sangattt!!!⁣ ⁣ Klik link pad Bio untuk detail ⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣⁣ ⁣⁣ #nakflawless #mukaflawless #rawatkulit #parutpudar #poribesar #johor #stokiskcmasai #permasjaya #johorjaya #ajimaura #sayajual #sayajualonline #nakbebel #bazaarpaknilmurah #bazarmalaysia #igshopmurahmalaysia #nakbebel #plentong #jeragat #glowing #igonlineshop #jerawat #kgf #scrub #jeragatkronik #nakbebel #terapiinstagram #eusahawan # #karismajelajahsuria #EAF190910
poribesar .
.

TREATMENT CREAM SUNFLOWER 🌻

KELEBIHAN TC . ♥JERAWAT
♥KULIT KUSAM
♥MUKA BREAKOUT ♥PARUT ♥KULIT BERMINYAK
. . ✓Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ✓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ✓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ✓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ✓Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ✓Melicin dan menggebukan kulit wajah. ✓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ✓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
____________

JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS,SEBAB DIA NATURAL
____________

KANDUNGAN DARI . 🥑 Avocado
Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit . 🌼 Daisy Flower Extract
Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit . 🌷 Alpha Arbutin
Mencerahkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin . 🌻 Sunflower
Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit

_Saranan penggunaan hanyalah untuk MALAM SAHAJA_🌜

______
HARGA - RM20
.
.
Wasap ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 14:52:05
. . TREATMENT CREAM SUNFLOWER 🌻 KELEBIHAN TC . ♥JERAWAT ♥KULIT KUSAM ♥MUKA BREAKOUT ♥PARUT ♥KULIT BERMINYAK . . ✓Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ✓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ✓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ✓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ✓Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ✓Melicin dan menggebukan kulit wajah. ✓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ✓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. ____________ JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS,SEBAB DIA NATURAL ____________ KANDUNGAN DARI . 🥑 Avocado Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit . 🌼 Daisy Flower Extract Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit . 🌷 Alpha Arbutin Mencerahkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin . 🌻 Sunflower Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit _Saranan penggunaan hanyalah untuk MALAM SAHAJA_🌜 ______ HARGA - RM20 . . Wasap ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 .

Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. .

Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing .

Nah? Ragu2 lagi? 
Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
Likes: 5
Posted at: 2019-09-18 14:51:26
. . DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 . Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. . Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing . Nah? Ragu2 lagi? Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻 . . Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 .

Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. .

Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing .

Nah? Ragu2 lagi? 
Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 14:50:49
. . DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 . Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. . Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing . Nah? Ragu2 lagi? Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻 . . Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.

TREATMENT CREAM SUNFLOWER 🌻

KELEBIHAN TC ♥JERAWAT
♥KULIT KUSAM
♥MUKA BREAKOUT ♥PARUT ♥KULIT BERMINYAK
. ✓Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ✓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ✓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ✓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ✓Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ✓Melicin dan menggebukan kulit wajah. ✓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ✓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
____________

JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS,SEBAB DIA NATURAL
____________

KANDUNGAN DARI 🥑 Avocado
Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit 🌼 Daisy Flower Extract
Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit 🌷 Alpha Arbutin
Mencerahkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin 🌻 Sunflower
Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit

_Saranan penggunaan hanyalah untuk MALAM SAHAJA_🌜

______
HARGA - RM20
.
.
Wasap ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 14:48:42
. . TREATMENT CREAM SUNFLOWER 🌻 KELEBIHAN TC ♥JERAWAT ♥KULIT KUSAM ♥MUKA BREAKOUT ♥PARUT ♥KULIT BERMINYAK . ✓Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ✓Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ✓Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ✓Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ✓Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ✓Melicin dan menggebukan kulit wajah. ✓Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ✓Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. ____________ JANGAN RISAU KULIT KORANG TAK AKAN MELUPAS,SEBAB DIA NATURAL ____________ KANDUNGAN DARI 🥑 Avocado Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit 🌼 Daisy Flower Extract Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit 🌷 Alpha Arbutin Mencerahkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin 🌻 Sunflower Mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit _Saranan penggunaan hanyalah untuk MALAM SAHAJA_🌜 ______ HARGA - RM20 . . Wasap ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 .

Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. .

Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing .

Nah? Ragu2 lagi? 
Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 14:48:04
. . DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 . Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. . Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing . Nah? Ragu2 lagi? Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻 . . Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 .

Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. .

Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing .

Nah? Ragu2 lagi? 
Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 14:47:39
. . DULU PAKAI KRIM MALAM MELEKIT EFEK DIA SELEPAS STOP KULIT JADI BERJERAWAT TERUK 😭 . Tapi dengan treatment cream tak melekit sama sekali, sapu-sapu terus meresap. . Pakai malam: ✓Kulit makin berseri ✓Parut makin pudar ✓Jerawat kecut ✓Liang pori rapat ✓Kulit licin glowing . Nah? Ragu2 lagi? Jom try sendiri untuk rasa keberkesanannya 🌻 . . Whatsapp ke 0192691127 @ picit link di bio yer 🌻
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
✅Menetralkan wajah
✅Mencerahkan wajah
✅Anti aging atau penuaan dini
✅Mengatasi flek wajah
✅Mengangkat komedo
✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
➡Day Cream Premium NA18180103380
➡Night Cream Premium NA18180103379
➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746
➡Toner Brightening Premium NA18181204747

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 13:36:00
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ✅Menetralkan wajah ✅Mencerahkan wajah ✅Anti aging atau penuaan dini ✅Mengatasi flek wajah ✅Mengangkat komedo ✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ➡Day Cream Premium NA18180103380 ➡Night Cream Premium NA18180103379 ➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746 ➡Toner Brightening Premium NA18181204747 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
✅Menetralkan wajah
✅Mencerahkan wajah
✅Anti aging atau penuaan dini
✅Mengatasi flek wajah
✅Mengangkat komedo
✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
➡Day Cream Premium NA18180103380
➡Night Cream Premium NA18180103379
➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746
➡Toner Brightening Premium NA18181204747

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 13:33:32
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ✅Menetralkan wajah ✅Mencerahkan wajah ✅Anti aging atau penuaan dini ✅Mengatasi flek wajah ✅Mengangkat komedo ✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ➡Day Cream Premium NA18180103380 ➡Night Cream Premium NA18180103379 ➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746 ➡Toner Brightening Premium NA18181204747 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
poribesar .
.
TREATMENT CREAM 
RM20 5g 
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.

CARA GUNA :
✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
.

KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.
♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah.
♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Sesuai untuk masalah kulit :
♥ JERAWAT
♥ KULIT KUSAM
♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK
.

Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL.
.

ISI KANDUNGAN :
✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
.
Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 3
Posted at: 2019-09-18 10:53:34
. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
TREATMENT CREAM 
RM20 5g 
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.

CARA GUNA :
✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
.

KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.
♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah.
♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Sesuai untuk masalah kulit :
♥ JERAWAT
♥ KULIT KUSAM
♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK
.

Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL.
.

ISI KANDUNGAN :
✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
.
Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 4
Posted at: 2019-09-18 10:53:25
. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
TREATMENT CREAM 
RM20 5g 
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.

CARA GUNA :
✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
.

KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.
♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah.
♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Sesuai untuk masalah kulit :
♥ JERAWAT
♥ KULIT KUSAM
♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK
.

Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL.
.

ISI KANDUNGAN :
✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
.
Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 10:53:16
. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
TREATMENT CREAM 
RM20 5g 
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.

CARA GUNA :
✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
.

KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.
♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah.
♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Sesuai untuk masalah kulit :
♥ JERAWAT
♥ KULIT KUSAM
♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK
.

Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL.
.

ISI KANDUNGAN :
✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
.
Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 10:52:53
. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
TREATMENT CREAM 
RM20 5g 
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.

CARA GUNA :
✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
.

KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.
♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah.
♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Sesuai untuk masalah kulit :
♥ JERAWAT
♥ KULIT KUSAM
♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK
.

Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL.
.

ISI KANDUNGAN :
✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
.
Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 10:52:48
. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
TREATMENT CREAM 
RM20 5g 
DIPERBUAT DARI SUNFLOWER 
BAU BUNGA 🌻
.

CARA GUNA :
✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM
.

KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb.
♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah.
♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Sesuai untuk masalah kulit :
♥ JERAWAT
♥ KULIT KUSAM
♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK
.

Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL.
.

ISI KANDUNGAN :
✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit.
✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin.
✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit.
.
.
Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 10:52:15
. . TREATMENT CREAM RM20 5g DIPERBUAT DARI SUNFLOWER BAU BUNGA 🌻 . CARA GUNA : ✔ Lepas cuci muka bersih bersih, boleh terus apply pakai TREATMENT CREAM . KEBAIKAN : ♥ Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan. ♥ Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan. ♥ Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu. ♥ Melindungi kulit dari sinaran uva & uvb. ♥ Memulihkan lapisan kulit paling dalam. ♥ Melicin dan menggebukan kulit wajah. ♥ Mencerahkan kulit wajah dengan pantas ♥ Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah. . Sesuai untuk masalah kulit : ♥ JERAWAT ♥ KULIT KUSAM ♥ MUKA BREAKOUT ♥ PARUT ♥ KULIT BERMINYAK . Tidak menyebabkan PENGELUPASAN kerana TREATMENT CREAM bersifat NATURAL. . ISI KANDUNGAN : ✅ AVOCADO - Kaya dengan vitamin A, C & E. Menyuburkan & melembapkan kulit. ✅ DAISY FLOWER EXTRACT -Menegangkan kulit & menghalang pigmentasi pada kulit. ✅ ALPHA ARBUTIN - Memutihkan kulit, & menghalang pengeluaran melanin. ✅ SUNFLOWER - mengatasi masalah radang kulit, melembabkan kulit. . . Nak try? Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 10:09:05
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
✅ Menetralkan wajah
✅ Meredamkan jerawat akut
✅ Mengecilkan pori-pori
✅ Mengangkat kulit mati
✅ Mengencangkan kulit
✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah
✅ Mengangkat komedo

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
➡Day Cream Acne NA18180103378
➡Night Cream Acne NA18180103374
➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744
➡Toner Brightening Acne NA18181204745

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare  #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 10:09:01
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ✅ Menetralkan wajah ✅ Meredamkan jerawat akut ✅ Mengecilkan pori-pori ✅ Mengangkat kulit mati ✅ Mengencangkan kulit ✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah ✅ Mengangkat komedo 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ➡Day Cream Acne NA18180103378 ➡Night Cream Acne NA18180103374 ➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744 ➡Toner Brightening Acne NA18181204745 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 10:06:55
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar Doll BB Cushion ni new formula tau . Highly recommended utk skin yg dry, normal dan sedikit kombinasi
.
Fungsi :
✅ Doll Skin BB Cushion SPF50 dengan formula baru. Gabungan Vitamin E dan Whitening Complex untuk mencerahkan kompleksi wajah disamping menyekatakan rona kulit yang tidak sekata serta menaikkan seri wajah yang kusam
.
✅ Ia dari kombinasi Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract dan Algae Extract untuk memberi lembapan pada kulit wajah
.
✅ Dirumus bersama formula baru dengan kawalan minyak dan peluh agar solekan tahan lama serta tidak bercapuk apabila dipakai seharian
.
✅ Pelindung UV juga dipertingkatkan kepada SPF50 untuk menghalang kulit dari sinaran matahari disamping menentang radikal bebas yang menyebabkan masalah penuaan.
.
✅ Inovasi kusyen yang mempunyai poket udara berbentuk ‘bee hive’ bagi memerangkap cecair yang keluar dari BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit.
.
✅ Formula baru lebih “lightweight” dan tidak meninggalkan kesan melekit agar terasa ringan di wajah, kemasannya kekal natural selain menghasilkan solekan cerah dan bercahaya natural
.
✅ Litupan adalah dari “medium to full coverage”  yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat, garisan kedutan, jeragat disamping memberi efek segar dan lembap pada wajah.
.
✅ Tidak mengandungi paraben.
Sesuai untuk kulit normal, kering, jeragat dan kombinasi
.
✅ Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 (ahli RM44.90) .
#dryskin #hyaluronicacid 
#sendayutinggisetiawangsa #sendayutinggiwangsamaju #jeragat #sendayutinggiampang #sendayutinggiklcc #bbcushion #sendayutinggicheras #glowing #poribesar #sendayutinggibangsar #bazaarpaknil #nakcantik #likeforlikes #assalamualaikum #terlajaklaris #fullcoverage #brightening #like4likes #sendayutinggi #kulitkering #spf50 #lightweight #makeup #glowing #dewyskin
Likes: 23
Posted at: 2019-09-18 09:22:44
Doll BB Cushion ni new formula tau . Highly recommended utk skin yg dry, normal dan sedikit kombinasi . Fungsi : ✅ Doll Skin BB Cushion SPF50 dengan formula baru. Gabungan Vitamin E dan Whitening Complex untuk mencerahkan kompleksi wajah disamping menyekatakan rona kulit yang tidak sekata serta menaikkan seri wajah yang kusam . ✅ Ia dari kombinasi Ascorbic Acid, Hyaluronic Acid, Centella Asiatica Extract dan Algae Extract untuk memberi lembapan pada kulit wajah . ✅ Dirumus bersama formula baru dengan kawalan minyak dan peluh agar solekan tahan lama serta tidak bercapuk apabila dipakai seharian . ✅ Pelindung UV juga dipertingkatkan kepada SPF50 untuk menghalang kulit dari sinaran matahari disamping menentang radikal bebas yang menyebabkan masalah penuaan. . ✅ Inovasi kusyen yang mempunyai poket udara berbentuk ‘bee hive’ bagi memerangkap cecair yang keluar dari BB Cushion menjadikan teksturnya melekap sempurna pada kulit. . ✅ Formula baru lebih “lightweight” dan tidak meninggalkan kesan melekit agar terasa ringan di wajah, kemasannya kekal natural selain menghasilkan solekan cerah dan bercahaya natural . ✅ Litupan adalah dari “medium to full coverage” yang mampu menyembunyikan cela, pori besar dan parut jerawat, garisan kedutan, jeragat disamping memberi efek segar dan lembap pada wajah. . ✅ Tidak mengandungi paraben. Sesuai untuk kulit normal, kering, jeragat dan kombinasi . ✅ Doll Skin BB Cushion SPF50 RM49.90 (ahli RM44.90) . #dryskin #hyaluronicacid #sendayutinggisetiawangsa #sendayutinggiwangsamaju #jeragat #sendayutinggiampang #sendayutinggiklcc #bbcushion #sendayutinggicheras #glowing #poribesar #sendayutinggibangsar #bazaarpaknil #nakcantik #likeforlikes #assalamualaikum #terlajaklaris #fullcoverage #brightening #like4likes #sendayutinggi #kulitkering #spf50 #lightweight #makeup #glowing #dewyskin
poribesar Pembersih wajah ... 😍😍😍
MICELLAR WATER HWI ... 😘😘 Testi prime skin micellar water pembersih wajah paling topcer ... 😍😍😍😍 Rawat kulit wajah secara tuntas dengan primeskin micellar water from HWI 😉😉😉 DISTRIBUTOR RESMI HWI
Mauuuu????
Konsul/order 👇👇
Wa: 085376690823
📲Welcome reseller dan member
Keep📥 transfer📤 kirim💌 💯% Amanah dan Terpercaya 😉,
#micellarwater #micellarwaterhwi #pembersihmuka #pembersihmakeup #perawatankulit #pembersihwajah #bekasmakeup #poribesar #hwi #joinhwi #memberhwi #desiferawatihwi #distributorresmihwipekanbaru
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 09:08:13
Pembersih wajah ... 😍😍😍 MICELLAR WATER HWI ... 😘😘 Testi prime skin micellar water pembersih wajah paling topcer ... 😍😍😍😍 Rawat kulit wajah secara tuntas dengan primeskin micellar water from HWI 😉😉😉 DISTRIBUTOR RESMI HWI Mauuuu???? Konsul/order 👇👇 Wa: 085376690823 📲Welcome reseller dan member Keep📥 transfer📤 kirim💌 💯% Amanah dan Terpercaya 😉, #micellarwater #micellarwaterhwi #pembersihmuka #pembersihmakeup #perawatankulit #pembersihwajah #bekasmakeup #poribesar #hwi #joinhwi #memberhwi #desiferawatihwi #distributorresmihwipekanbaru
poribesar Ukuran pori-pori memang tidak bisa dirubah ya ladies ☺️ tapi kamu bisa membuatnya lebih tidak terlihat. Ada beberapa hal yang tanpa kamu sadari bisa membuat pori-pori terlihat membesar 😯😯 Source : facetofeet

#poriporibesar 
#poribesar
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 06:43:00
Ukuran pori-pori memang tidak bisa dirubah ya ladies ☺️ tapi kamu bisa membuatnya lebih tidak terlihat. Ada beberapa hal yang tanpa kamu sadari bisa membuat pori-pori terlihat membesar 😯😯 Source : facetofeet #poriporibesar #poribesar
poribesar Moisture Lock Day Cream mmg ssuai sgt utk yg ada masalah kulit kering.

Membantu kulit korg supaya kekal lembap sepanjang hari. Jgn skip moisturiser ya 😘

#shakleemalaysia #setcantikbajet #setcantik #setcantikshaklee #shakleesidfarah
#shakleeserdang #shakleeserikembangan  #youthskincaremalaysia #youthshaklee #youthshakleemalaysia #youthskincare  #jeragathilang #jeragatpudar #poribesar #mukaberminyak #mukakering
#matapanda #jerawat #youthbyfarah #youtheffect #youthkl #youthselangor 
#youthmelaka
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 06:39:42
Moisture Lock Day Cream mmg ssuai sgt utk yg ada masalah kulit kering. Membantu kulit korg supaya kekal lembap sepanjang hari. Jgn skip moisturiser ya 😘 #shakleemalaysia #setcantikbajet #setcantik #setcantikshaklee #shakleesidfarah #shakleeserdang #shakleeserikembangan  #youthskincaremalaysia #youthshaklee #youthshakleemalaysia #youthskincare #jeragathilang #jeragatpudar #poribesar #mukaberminyak #mukakering #matapanda #jerawat #youthbyfarah #youtheffect #youthkl #youthselangor #youthmelaka
poribesar FR PORE-FECT GLOW GEL TONER do exactly what the name suggests they do: tone, or
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 06:23:12
FR PORE-FECT GLOW GEL TONER do exactly what the name suggests they do: tone, or "even out," & glow your skin. FR PORE-FECT GLOW GEL TONER can be used by both men and women and can be especially helpful if your skin has excess shine during the day from oil buildup. . FR PORE-FECT GLOW GEL TONER will help eliminate some of the oil and shine, help prevent breakouts, and keep pores from getting clogged, thereby making them appear smaller. . Harga : RM79 Postage : RM8sm / RM12ss . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #toner #tonerwajah #tonerkulit #penyegar #penyegarwajah #poribesar #poripori #poriterbuka #mengecilkanporipori #tonermalaysia #skincaremalaysia #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitcantik #kulitjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang
poribesar Testimoni penggunaan NB cream pada wajah yang luka karena kena minyak panas di wajah. . . . 
Kenapa harus NB Acne Scar : .
.
.
✔️ Natural Product bersifat farmasi. .
✔️ Produk telah tersertifikasi kemanan mutu dan halal digunakan.
. ✔️ Bisa digunakan pria dan wanita termasuk bayi.
. ✔️ Krim yang bersifat farmaseutikal untuk merawat wajah yang mempunyai masalah kronis.
. ✔️ Harga terjangkau.
. ✔️ Bisa digunakan untuk yang mempunyai alergi kulit.

NB Scar Acne Therapy Cream juga bebas dari kandungan zat kimia berbahaya yaitu : • Hydroquinone.
• Tretinoin
• Arsenic.
• Cadmium.
• Plumbum.
• Mercury.
.
.
.
Untuk pemesanan dan informasi lainnya silahkan hubungi kami di :
08114530052 (WA) | @dermastorecoid (LINE) . .
.
#bopeng #poribesar #serumbopeng #obatbopeng #bekasjerawat #obatbekasjerawat #krimwajah #krimbopeng #krimjerawat #parutjerawat #lubangpori #tipscantik #infocantik #acnescarcream #nbacnescar #nbscaracnecream #krimnb
Likes: 17
Posted at: 2019-09-18 06:19:36
Testimoni penggunaan NB cream pada wajah yang luka karena kena minyak panas di wajah. . . . Kenapa harus NB Acne Scar : . . . ✔️ Natural Product bersifat farmasi. . ✔️ Produk telah tersertifikasi kemanan mutu dan halal digunakan. . ✔️ Bisa digunakan pria dan wanita termasuk bayi. . ✔️ Krim yang bersifat farmaseutikal untuk merawat wajah yang mempunyai masalah kronis. . ✔️ Harga terjangkau. . ✔️ Bisa digunakan untuk yang mempunyai alergi kulit. NB Scar Acne Therapy Cream juga bebas dari kandungan zat kimia berbahaya yaitu : • Hydroquinone. • Tretinoin • Arsenic. • Cadmium. • Plumbum. • Mercury. . . . Untuk pemesanan dan informasi lainnya silahkan hubungi kami di : 08114530052 (WA) | @dermastorecoid (LINE) . . . #bopeng #poribesar #serumbopeng #obatbopeng #bekasjerawat #obatbekasjerawat #krimwajah #krimbopeng #krimjerawat #parutjerawat #lubangpori #tipscantik #infocantik #acnescarcream #nbacnescar #nbscaracnecream #krimnb
poribesar Walaupon tak 💯 tapi effect cover parut dia memang cun teruk !!! Cubremi matte foundation nie LULUS KKM tau.
-
SPF 50 lagi tau
-
Efrect glowing bila berpeluh. Tahan lebih dari 8 jam. Tak melekit dan bercapuk
-
Siap merawat kulit yang bermasalah lagi
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 06:08:53
Walaupon tak 💯 tapi effect cover parut dia memang cun teruk !!! Cubremi matte foundation nie LULUS KKM tau. - SPF 50 lagi tau - Efrect glowing bila berpeluh. Tahan lebih dari 8 jam. Tak melekit dan bercapuk - Siap merawat kulit yang bermasalah lagi . . #liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
poribesar Lagi lama pakai lagi glowing. Yang penting kulit muka korang tak berminyak. Makeup pon tak crack dan tahan lama
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
Likes: 3
Posted at: 2019-09-18 06:05:37
Lagi lama pakai lagi glowing. Yang penting kulit muka korang tak berminyak. Makeup pon tak crack dan tahan lama . . #liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
poribesar APA KATA PENGGUNA SETIA CUBREMI MATTE FOUNDATION?? -
💞Muka makin glowing
💞Full coverage
💞Jerawat makin kecut
💞Dapat tutup jerawat dan parut u jerawat
💞Ada SPF50
💞Senang nak blend (pakai jari pon boleh)
💞2 in 1 (Foundation + Concealer)
💞Sesuai untuk semua jenis tone kulit
💞Melembapkan kulit
💞Kulit tak berminyak
💞Makeup tak crack
💞Tekstur yang sangat ringan
💞Tak perlu dah pakai bedak 💞Tahan lama dan tak bercapuk
💞1 bekas tahan berbulan-bulan bergantung kepada penggunaan
-
Hanya RM28 untuk foundation magikkk nie .
Meh order sementara stock masih ada
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 06:03:24
APA KATA PENGGUNA SETIA CUBREMI MATTE FOUNDATION?? - 💞Muka makin glowing 💞Full coverage 💞Jerawat makin kecut 💞Dapat tutup jerawat dan parut u jerawat 💞Ada SPF50 💞Senang nak blend (pakai jari pon boleh) 💞2 in 1 (Foundation + Concealer) 💞Sesuai untuk semua jenis tone kulit 💞Melembapkan kulit 💞Kulit tak berminyak 💞Makeup tak crack 💞Tekstur yang sangat ringan 💞Tak perlu dah pakai bedak 💞Tahan lama dan tak bercapuk 💞1 bekas tahan berbulan-bulan bergantung kepada penggunaan - Hanya RM28 untuk foundation magikkk nie . Meh order sementara stock masih ada . . #liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
poribesar Rice Soap..
. 
Mineral dan vitamin yg terkandung di dalan beras sangat untuk mengangkar minyak pada kulit wajah, mengecilkan pori, meregenerasi sel dan mencerahkan kulit. sabun ini cocok utk kulit wajah berminyak dan sensitif

Netto 60gr
POM No : NA18160500687
. 
Order dan Konsultasu klik bio yaa..😊
Open Marketer & Reseller 
#sr12 #sr12kosmetikherbal #sr12herbalcosmetic #sr12skincare #skincare #skincarebumil #skincareherbal #sabunwajah #ricesoap #poribesar #facialwash #kosmetikharian #dailycosmetic
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 05:34:41
Rice Soap.. . Mineral dan vitamin yg terkandung di dalan beras sangat untuk mengangkar minyak pada kulit wajah, mengecilkan pori, meregenerasi sel dan mencerahkan kulit. sabun ini cocok utk kulit wajah berminyak dan sensitif Netto 60gr POM No : NA18160500687 . Order dan Konsultasu klik bio yaa..😊 Open Marketer & Reseller #sr12 #sr12kosmetikherbal #sr12herbalcosmetic #sr12skincare #skincare #skincarebumil #skincareherbal #sabunwajah #ricesoap #poribesar #facialwash #kosmetikharian #dailycosmetic
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
✅ Menetralkan wajah
✅ Meredamkan jerawat akut
✅ Mengecilkan pori-pori
✅ Mengangkat kulit mati
✅ Mengencangkan kulit
✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah
✅ Mengangkat komedo

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
➡Day Cream Acne NA18180103378
➡Night Cream Acne NA18180103374
➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744
➡Toner Brightening Acne NA18181204745

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare  #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 04:22:27
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ✅ Menetralkan wajah ✅ Meredamkan jerawat akut ✅ Mengecilkan pori-pori ✅ Mengangkat kulit mati ✅ Mengencangkan kulit ✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah ✅ Mengangkat komedo 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ➡Day Cream Acne NA18180103378 ➡Night Cream Acne NA18180103374 ➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744 ➡Toner Brightening Acne NA18181204745 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
poribesar Morning... pagi ni dah guna toner ke belum??
.
Ferrarossa pore-fece gel toner ni memang terbaik. Antaranya ia dapat membantu mengurangkan minyak berlebihan, memulihkan jerawat, dan merencat pembiakan bakteriadi kulit muka
.
Harga : RM79
Postage : RM8sm / RM12ss
.
📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#toner #tonerwajah #tonerkulit #penyegar #penyegarwajah #poribesar #poripori #poriterbuka #mengecilkanporipori #tonermalaysia #skincaremalaysia #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitcantik #kulitjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 03:43:34
Morning... pagi ni dah guna toner ke belum?? . Ferrarossa pore-fece gel toner ni memang terbaik. Antaranya ia dapat membantu mengurangkan minyak berlebihan, memulihkan jerawat, dan merencat pembiakan bakteriadi kulit muka . Harga : RM79 Postage : RM8sm / RM12ss . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #toner #tonerwajah #tonerkulit #penyegar #penyegarwajah #poribesar #poripori #poriterbuka #mengecilkanporipori #tonermalaysia #skincaremalaysia #kulitkering #kulitberminyak #kulitkusam #kulitcantik #kulitjerawat #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 03:04:12
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar Peony Essence is safe for frequent use
.
Selain penggunaan pada waktu pagi & malam, korang juga boleh gunakan Peony Essence untuk refresh & hydrate kulit selepas ambil wuduk, atau untuk mid-day skincare routine
.
Ada customer yang guna 3-4 kali sehari. Linda sendiri guna 5-6 kali sehari. Addiction tahap melampau 😅
.
Peony Essence juga boleh digunakan untuk 7 Skin Method, 2-3 kali seminggu
.
Semuanya atas keselesaan masing-masing nak guna berapa layer & berapa kali sehari
.
Yang penting Peony Essence is SAFE FOR FREQUENT USE, without harmful short-term or long-term side effect
.
🌸 Peony Brightening & Treatment Essence
Intro Price : RM48 sem / RM52 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Candy Kiss Lip Scrub
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 03:02:26
Peony Essence is safe for frequent use . Selain penggunaan pada waktu pagi & malam, korang juga boleh gunakan Peony Essence untuk refresh & hydrate kulit selepas ambil wuduk, atau untuk mid-day skincare routine . Ada customer yang guna 3-4 kali sehari. Linda sendiri guna 5-6 kali sehari. Addiction tahap melampau 😅 . Peony Essence juga boleh digunakan untuk 7 Skin Method, 2-3 kali seminggu . Semuanya atas keselesaan masing-masing nak guna berapa layer & berapa kali sehari . Yang penting Peony Essence is SAFE FOR FREQUENT USE, without harmful short-term or long-term side effect . 🌸 Peony Brightening & Treatment Essence Intro Price : RM48 sem / RM52 ss (INCLUDE POSTAGE) . FREE Candy Kiss Lip Scrub . Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
✅Menetralkan wajah
✅Mencerahkan wajah
✅Anti aging atau penuaan dini
✅Mengatasi flek wajah
✅Mengangkat komedo
✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
➡Day Cream Premium NA18180103380
➡Night Cream Premium NA18180103379
➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746
➡Toner Brightening Premium NA18181204747

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
Likes: 3
Posted at: 2019-09-18 02:57:15
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ✅Menetralkan wajah ✅Mencerahkan wajah ✅Anti aging atau penuaan dini ✅Mengatasi flek wajah ✅Mengangkat komedo ✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ➡Day Cream Premium NA18180103380 ➡Night Cream Premium NA18180103379 ➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746 ➡Toner Brightening Premium NA18181204747 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 02:55:37
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
✅ Menetralkan wajah
✅ Meredamkan jerawat akut
✅ Mengecilkan pori-pori
✅ Mengangkat kulit mati
✅ Mengencangkan kulit
✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah
✅ Mengangkat komedo

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
➡Day Cream Acne NA18180103378
➡Night Cream Acne NA18180103374
➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744
➡Toner Brightening Acne NA18181204745

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare  #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:55:33
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ✅ Menetralkan wajah ✅ Meredamkan jerawat akut ✅ Mengecilkan pori-pori ✅ Mengangkat kulit mati ✅ Mengencangkan kulit ✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah ✅ Mengangkat komedo 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ➡Day Cream Acne NA18180103378 ➡Night Cream Acne NA18180103374 ➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744 ➡Toner Brightening Acne NA18181204745 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 02:54:55
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
✅Menetralkan wajah
✅Mencerahkan wajah
✅Anti aging atau penuaan dini
✅Mengatasi flek wajah
✅Mengangkat komedo
✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
➡Day Cream Premium NA18180103380
➡Night Cream Premium NA18180103379
➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746
➡Toner Brightening Premium NA18181204747

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 02:53:00
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ✅Menetralkan wajah ✅Mencerahkan wajah ✅Anti aging atau penuaan dini ✅Mengatasi flek wajah ✅Mengangkat komedo ✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ➡Day Cream Premium NA18180103380 ➡Night Cream Premium NA18180103379 ➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746 ➡Toner Brightening Premium NA18181204747 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:46:34
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
✅ Menetralkan wajah
✅ Meredamkan jerawat akut
✅ Mengecilkan pori-pori
✅ Mengangkat kulit mati
✅ Mengencangkan kulit
✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah
✅ Mengangkat komedo

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
➡Day Cream Acne NA18180103378
➡Night Cream Acne NA18180103374
➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744
➡Toner Brightening Acne NA18181204745

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare  #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:46:29
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ✅ Menetralkan wajah ✅ Meredamkan jerawat akut ✅ Mengecilkan pori-pori ✅ Mengangkat kulit mati ✅ Mengencangkan kulit ✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah ✅ Mengangkat komedo 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ➡Day Cream Acne NA18180103378 ➡Night Cream Acne NA18180103374 ➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744 ➡Toner Brightening Acne NA18181204745 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Review pemakaian paket wajah yg dikombinasi dengan Red Jelly terbukti membuat tampilan wajah makin cerah, sehat, dan glowing. 
Sudah banyak yg buktikan nih beauties 😍
Kalian coba yuk, skincare aman dan berkualitas dari RK Cosmetics 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:45:41
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Review pemakaian paket wajah yg dikombinasi dengan Red Jelly terbukti membuat tampilan wajah makin cerah, sehat, dan glowing. Sudah banyak yg buktikan nih beauties 😍 Kalian coba yuk, skincare aman dan berkualitas dari RK Cosmetics 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
✅Menetralkan wajah
✅Mencerahkan wajah
✅Anti aging atau penuaan dini
✅Mengatasi flek wajah
✅Mengangkat komedo
✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢:
➡Day Cream Premium NA18180103380
➡Night Cream Premium NA18180103379
➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746
➡Toner Brightening Premium NA18181204747

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:45:07
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh bumil/menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ✅Menetralkan wajah ✅Mencerahkan wajah ✅Anti aging atau penuaan dini ✅Mengatasi flek wajah ✅Mengangkat komedo ✅Mengencangkan kulit wajah & tampak glowing 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙪𝙢: ➡Day Cream Premium NA18180103380 ➡Night Cream Premium NA18180103379 ➡Face Cleanser Moisture Premium NA18181204746 ➡Toner Brightening Premium NA18181204747 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #helwabeauty #beautyrosa #asmagicskincareindonesia #msglow #mareshaskincare #kfskin #cantikskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:44:04
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas.

Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui.

𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
✅ Menetralkan wajah
✅ Meredamkan jerawat akut
✅ Mengecilkan pori-pori
✅ Mengangkat kulit mati
✅ Mengencangkan kulit
✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah
✅ Mengangkat komedo

𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚:
➡Day Cream Acne NA18180103378
➡Night Cream Acne NA18180103374
➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744
➡Toner Brightening Acne NA18181204745

𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare  #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:43:59
RK GLOW Adalah perawatan wajah yang ampuh serta telah teruji Klinis & telah BPOM. RK GLOW cocok menemani perawatan masa kini Anda dari segala kalangan dengan harga terjangkau dengan kwalitas berkelas. Cocok untuk pria maupun wanita. Aman digunakan oleh Bumil/Menyusui. 𝙈𝙖𝙣𝙛𝙖𝙖𝙩 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ✅ Menetralkan wajah ✅ Meredamkan jerawat akut ✅ Mengecilkan pori-pori ✅ Mengangkat kulit mati ✅ Mengencangkan kulit ✅ Mengurangi minyak berlebih di wajah ✅ Mengangkat komedo 𝙆𝙤𝙙𝙚 𝘽𝙋𝙊𝙈 𝙍𝙆 𝙂𝙡𝙤𝙬 𝘼𝙘𝙣𝙚: ➡Day Cream Acne NA18180103378 ➡Night Cream Acne NA18180103374 ➡Face Cleanser Moisture Acne NA18181204744 ➡Toner Brightening Acne NA18181204745 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #flek #bopeng #poribesar #kusam #antiaging #keriput #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatflek #penghilangflek #penghilangkeriput #msglow #mareshaskincare #pemutihwajah #ertos #rkkosmetik #creamwajah #rkglow #rkglowacne #rkglowpremium #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:43:24
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar 𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦

Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍

Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤

Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗
.
.
.
𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧:
➡️ Komen
➡️ DM Instagram
➡️ Whatsapp 0821-4672-8989
🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop)
▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪
Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb
🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo
🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim

#jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 02:38:53
𝗥𝗘𝗩𝗜𝗘𝗪 𝗥𝗞 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗘𝗦 Testimonial penggunaan RK Glow Acne, terbukti selain mampu hempaskan jerawat, mencegah jerawat datang kembali, bisa juga bikin kulit wajah putih dan glowing loh 😍 Cowok, bumil & busui pun bisa banget pakai skincare series RK Glow ❤ Yuk pilih skincare series RK Glow sesuai dengan jenis kulit kalian, jangan lupa tambahkan Red Jelly untuk mempercepat kinerja skincare kalian ya 🤗 . . . 𝙄𝙣𝙛𝙤/𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧: ➡️ Komen ➡️ DM Instagram ➡️ Whatsapp 0821-4672-8989 🛍 Shopee : anisa.fernanda (Nisa Beauty Shop) ▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪•▪ Pembelian 1 paket wajah atau produk diatas 250rb 🚚 Gratis ongkir utk wilayah Surabaya-Sidoarjo 🚚 Diskon ongkir 50% utk wilayah Jatim #jerawat #komedo #poribesar #bopeng #bekasjerawat #kulitkusam #pemutihwajah #beauty #skincare #skincaresurabaya #skincaresidoarjo #skincaremojokerto #skincaregresik #viral #kosmetik #perawatanwajah #creamaman #creamwajah #creamwajahbpom #obatjerawat #creamjerawat #obatkomedo #rkglow #rkglowacne
poribesar Mineral powder foundation mempunyai struktur yg ringan dan menjadikan makeup nmpk kemas.Brush tu pulak memudahkan kita pki powder foundation dan sgt berkualiti.

Belum ada beauty consultan dan bukan beauty consultant yg berminat boleh brkenalan dgn sy dan mary kay product🌷.
.

Atie🌹
http://www.wasap.my/60195616118
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaygugusanadela #marykaydesaru #marykaybandarpenawar  #marykayjohor #marykayconcealer #kelasskincare #skincareguarantee #cubadulubarubeli #marykaymurahu #skincaremarykaymalaysia #skincareselamatmalaysia #mineralpowderfoundationmarykay #freemakeupclassmarykay #brushmakeupmarykay #sideincomemalaysia #beruscucimuka #makeupremovermarykay #hilangkanblackhead #poribesar #scrublembut 
#sparkledaisychallenge #sparkledaisy #mymklife  #ilovemarykayproduct
Likes: 5
Posted at: 2019-09-18 02:33:17
Mineral powder foundation mempunyai struktur yg ringan dan menjadikan makeup nmpk kemas.Brush tu pulak memudahkan kita pki powder foundation dan sgt berkualiti. Belum ada beauty consultan dan bukan beauty consultant yg berminat boleh brkenalan dgn sy dan mary kay product🌷. . Atie🌹 http://www.wasap.my/60195616118 Mary Kay Beauty Consultant #marykaygugusanadela #marykaydesaru #marykaybandarpenawar #marykayjohor #marykayconcealer #kelasskincare #skincareguarantee #cubadulubarubeli #marykaymurahu #skincaremarykaymalaysia #skincareselamatmalaysia #mineralpowderfoundationmarykay #freemakeupclassmarykay #brushmakeupmarykay #sideincomemalaysia #beruscucimuka #makeupremovermarykay #hilangkanblackhead #poribesar #scrublembut #sparkledaisychallenge #sparkledaisy #mymklife #ilovemarykayproduct
poribesar .
.
Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
. 🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.

HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 11
Posted at: 2019-09-18 00:45:42
. . Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu . 🌻 Meratakan tona kulit 🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌻 Merawat kulit kusam 🍃 Mengecilkan pori wajah 🌻Menganjalkan kulit 🍃Menaikkan seri wajah 🌻Mengecutkan jerawat 🍃Memudarkan parut jerawat 🌻 Mengurangkan jeragat 🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi 🍃 Melembabkan kulit . HARGA - RM20 (5gm) TAHAN 3-4 minggu APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜 . . Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
. 🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.

HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 5
Posted at: 2019-09-18 00:45:33
. . Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu . 🌻 Meratakan tona kulit 🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌻 Merawat kulit kusam 🍃 Mengecilkan pori wajah 🌻Menganjalkan kulit 🍃Menaikkan seri wajah 🌻Mengecutkan jerawat 🍃Memudarkan parut jerawat 🌻 Mengurangkan jeragat 🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi 🍃 Melembabkan kulit . HARGA - RM20 (5gm) TAHAN 3-4 minggu APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜 . . Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
. 🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.

HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 8
Posted at: 2019-09-18 00:45:23
. . Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu . 🌻 Meratakan tona kulit 🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌻 Merawat kulit kusam 🍃 Mengecilkan pori wajah 🌻Menganjalkan kulit 🍃Menaikkan seri wajah 🌻Mengecutkan jerawat 🍃Memudarkan parut jerawat 🌻 Mengurangkan jeragat 🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi 🍃 Melembabkan kulit . HARGA - RM20 (5gm) TAHAN 3-4 minggu APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜 . . Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
. 🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.

HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 00:45:08
. . Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu . 🌻 Meratakan tona kulit 🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌻 Merawat kulit kusam 🍃 Mengecilkan pori wajah 🌻Menganjalkan kulit 🍃Menaikkan seri wajah 🌻Mengecutkan jerawat 🍃Memudarkan parut jerawat 🌻 Mengurangkan jeragat 🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi 🍃 Melembabkan kulit . HARGA - RM20 (5gm) TAHAN 3-4 minggu APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜 . . Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
. 🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.

HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 00:44:37
. . Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu . 🌻 Meratakan tona kulit 🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌻 Merawat kulit kusam 🍃 Mengecilkan pori wajah 🌻Menganjalkan kulit 🍃Menaikkan seri wajah 🌻Mengecutkan jerawat 🍃Memudarkan parut jerawat 🌻 Mengurangkan jeragat 🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi 🍃 Melembabkan kulit . HARGA - RM20 (5gm) TAHAN 3-4 minggu APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜 . . Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar .
.
Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu
. 🌻 Meratakan tona kulit
🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🌻 Merawat kulit kusam
🍃 Mengecilkan pori wajah
🌻Menganjalkan kulit
🍃Menaikkan seri wajah
🌻Mengecutkan jerawat
🍃Memudarkan parut jerawat
🌻 Mengurangkan jeragat
🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi
🍃 Melembabkan kulit
.

HARGA - RM20 (5gm)
TAHAN 3-4 minggu
APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 00:44:25
. . Sunflower Treatment Cream by Puteri Ratu . 🌻 Meratakan tona kulit 🍃 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌻 Merawat kulit kusam 🍃 Mengecilkan pori wajah 🌻Menganjalkan kulit 🍃Menaikkan seri wajah 🌻Mengecutkan jerawat 🍃Memudarkan parut jerawat 🌻 Mengurangkan jeragat 🍃 Memudarkan tompok dan bintik hitam 🌻Mengurangkan Pigmentasi 🍃 Melembabkan kulit . HARGA - RM20 (5gm) TAHAN 3-4 minggu APPLY MALAM SEBELUM TIDUR🌜 . . Whatsapp ke 0192691127 @ terus picit link di bio yer 🌻
poribesar ♥️ Timewise Microdermabrasion & Timewise 3D ♥️.
—
Anda berumur 23 tahun ke atas ?.
Ada masalah parut berlubang ? parut hitam ? pori besar ?.
Anda ada masalah jerawat ?.
Masalah kulit kusam ?.
—
DM or WhatsApp me for consultation and purchase 😉
Bairavi 0163167609 - ☝🏼link in bio
.
#marykaymicrodermabrasion #marykaytimewise3d #acnetreatment #acnescars #poreminimizer #poreminimizermarykay #bairavi_poreminimizer #earlyagingskincare #marykayskincare #bairavi_microdermabrasion #microdermabrasion #largepores #finelinesandwrinkles #deepacnescars #microneedletreatment #needledermabration #microneedleroller #microneedlederma #poribesar #bekasjerawat #mukalicin #poreminimizermarykay
Likes: 4
Posted at: 2019-09-18 00:29:39
♥️ Timewise Microdermabrasion & Timewise 3D ♥️. — Anda berumur 23 tahun ke atas ?. Ada masalah parut berlubang ? parut hitam ? pori besar ?. Anda ada masalah jerawat ?. Masalah kulit kusam ?. — DM or WhatsApp me for consultation and purchase 😉 Bairavi 0163167609 - ☝🏼link in bio . #marykaymicrodermabrasion #marykaytimewise3d #acnetreatment #acnescars #poreminimizer #poreminimizermarykay #bairavi_poreminimizer #earlyagingskincare #marykayskincare #bairavi_microdermabrasion #microdermabrasion #largepores #finelinesandwrinkles #deepacnescars #microneedletreatment #needledermabration #microneedleroller #microneedlederma #poribesar #bekasjerawat #mukalicin #poreminimizermarykay
poribesar KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA ATAU PORI BESAR??? .
.

Ni Mary Kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. .
set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 .
.

1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB)
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)
.
.
FUNGSI:-
.
. 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
.
.
Jom DM atau WhatsApp saya untuk dapatkan set ni😉
Bairavi 0163167609
.
.
#marykaymalaysia #poribesar #marykay #poribesar #skincare #bekasjerawat #acnescars #marykayporeminimizer #makeupbase #marykaymicrodermabrasion #parutjerawat
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 00:22:06
KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA ATAU PORI BESAR??? . . Ni Mary Kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. . set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 . . 1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) 2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) . . FUNGSI:- . . 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut 📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka 📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat 📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda . . Jom DM atau WhatsApp saya untuk dapatkan set ni😉 Bairavi 0163167609 . . #marykaymalaysia #poribesar #marykay #poribesar #skincare #bekasjerawat #acnescars #marykayporeminimizer #makeupbase #marykaymicrodermabrasion #parutjerawat
poribesar KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA ATAU PORI BESAR??? .
.

Ni Mary Kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. .
set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 .
.

1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB)
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)
.
.
FUNGSI:-
.
. 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
.
.
Jom DM atau WhatsApp saya untuk dapatkan set ni😉
Bairavi 0163167609
.
.
#marykaymalaysia #poribesar #marykay #poribesar #skincare #bekasjerawat #acnescars #marykayporeminimizer #makeupbase #marykaymicrodermabrasion #parutjerawat
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 00:21:52
KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA ATAU PORI BESAR??? . . Ni Mary Kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. . set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 . . 1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) 2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) . . FUNGSI:- . . 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut 📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka 📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat 📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda . . Jom DM atau WhatsApp saya untuk dapatkan set ni😉 Bairavi 0163167609 . . #marykaymalaysia #poribesar #marykay #poribesar #skincare #bekasjerawat #acnescars #marykayporeminimizer #makeupbase #marykaymicrodermabrasion #parutjerawat
poribesar 🤔🤔KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA ATAU PORI BESAR??? .
.

Ni Mary Kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. .
set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 .
.

1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB)
2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)
.
.
FUNGSI:-
.
. 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
.
.
Jom DM atau WhatsApp saya untuk dapatkan set ni😉
Bairavi 0163167609
.
.
#marykaymalaysia #poribesar #marykay #poribesar #skincare #bekasjerawat #acnescars #marykayporeminimizer #makeupbase #marykaymicrodermabrasion #parutjerawat
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 00:21:37
🤔🤔KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA ATAU PORI BESAR??? . . Ni Mary Kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. . set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 . . 1. TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) 2. TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) . . FUNGSI:- . . 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut 📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka 📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat 📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda . . Jom DM atau WhatsApp saya untuk dapatkan set ni😉 Bairavi 0163167609 . . #marykaymalaysia #poribesar #marykay #poribesar #skincare #bekasjerawat #acnescars #marykayporeminimizer #makeupbase #marykaymicrodermabrasion #parutjerawat
poribesar SEPTEMBER SALE🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
Likes: 2
Posted at: 2019-09-17 17:46:17
SEPTEMBER SALE🌸 . SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥ . 🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang) 🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk 🐌Hilangkan parut hitam 🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit) 🐌Merawat masalah sunburn 🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit . . . #tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
poribesar SEPTEMBER SALE🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
Likes: 3
Posted at: 2019-09-17 17:43:05
SEPTEMBER SALE🌸 . SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥ . 🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang) 🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk 🐌Hilangkan parut hitam 🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit) 🐌Merawat masalah sunburn 🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit . . . #tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
poribesar SEPTEMBER SALE🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
Likes: 3
Posted at: 2019-09-17 17:42:29
SEPTEMBER SALE🌸 . SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥ . 🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang) 🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk 🐌Hilangkan parut hitam 🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit) 🐌Merawat masalah sunburn 🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit . . . #tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
poribesar SEPTEMBER SALE🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
Likes: 2
Posted at: 2019-09-17 17:42:24
SEPTEMBER SALE🌸 . SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥ . 🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang) 🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk 🐌Hilangkan parut hitam 🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit) 🐌Merawat masalah sunburn 🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit . . . #tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
poribesar SEPTEMBER SALE🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
Likes: 0
Posted at: 2019-09-17 17:42:20
SEPTEMBER SALE🌸 . SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM by #SOMEBYMI BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair Serum ♥ . 🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang) 🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk 🐌Hilangkan parut hitam 🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit) 🐌Merawat masalah sunburn 🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit . . . #tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
poribesar Mekap lebih nmpk segar dan overdose glowing dgn Glow setter 😍

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 3
Posted at: 2019-09-17 16:58:20
Mekap lebih nmpk segar dan overdose glowing dgn Glow setter 😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Opsss ni bkn telur ayam ye.. Ni telo geboo nyut2.... 😍😍 Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 7
Posted at: 2019-09-17 16:58:06
Opsss ni bkn telur ayam ye.. Ni telo geboo nyut2.... 😍😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Jeragat pon foundation ni tapau habis... Makin berseri ngn fd cubremi... Tekstur dia sgt ringan kt muka😍

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 1
Posted at: 2019-09-17 11:21:03
Jeragat pon foundation ni tapau habis... Makin berseri ngn fd cubremi... Tekstur dia sgt ringan kt muka😍 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Jerawat ssh nak naik gara2 scrub..gaiss pori2 dh bersih.. Mmg jerawat pon segan nak naikkk.😍😉 Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 3
Posted at: 2019-09-17 10:43:03
Jerawat ssh nak naik gara2 scrub..gaiss pori2 dh bersih.. Mmg jerawat pon segan nak naikkk.😍😉 Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Cantiknteeee lahai scrub wane pink2 ni.. Mmg warna fav sis taw pink2 ni... Dh la  kandungan scrub ni meletop taw... Import from korea lgi.. Jom dptknn hari ini!! Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 0
Posted at: 2019-09-17 10:42:46
Cantiknteeee lahai scrub wane pink2 ni.. Mmg warna fav sis taw pink2 ni... Dh la kandungan scrub ni meletop taw... Import from korea lgi.. Jom dptknn hari ini!! Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Inilah rahsianyeee mekap segar spnjg hari ♥️♥️ Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 1
Posted at: 2019-09-16 14:53:39
Inilah rahsianyeee mekap segar spnjg hari ♥️♥️ Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Telur nyut2... Geboo nyeee selepas dibasahknn♥️♥️nak blend fd wajib ada taw.. 🤗
Likes: 0
Posted at: 2019-09-16 14:51:39
Telur nyut2... Geboo nyeee selepas dibasahknn♥️♥️nak blend fd wajib ada taw.. 🤗
poribesar Billa apply fd cubremi kulit lebih bercahaya, kulit lebih fresh... 😍😍Nak effect cmni kena pilih fd yg lasting mcm cubremi... Lebih kopiden tnpa mekap capuk2❤️❤️ Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 0
Posted at: 2019-09-16 09:26:11
Billa apply fd cubremi kulit lebih bercahaya, kulit lebih fresh... 😍😍Nak effect cmni kena pilih fd yg lasting mcm cubremi... Lebih kopiden tnpa mekap capuk2❤️❤️ Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Scrub antara langkah yang paling sgt penting? 🤔Perasaan tak, kadang-kadang tu bila pakai produk tapi tidak ada kesan pun pada kulit. Itu sebab dah banyak sgt sel kulit mati di muka. So dengan scrub, dapatlah remove semua sel kulit-kulit mati tu.  Macam mana nak buat? Anda gunakan scrub dan applykan secara lembut pada kulit. Scrub ni function dia untuk buang sel kulit mati dan bersihkan segala pori yang tersumbat. Barulah benefit produk yang anda pakai tu boleh menyerap ke dalam kulit... Pakai je scrubdistrict Uolss confirm kulit cing2 flawless meletop taw❤❤ Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 0
Posted at: 2019-09-16 09:24:02
Scrub antara langkah yang paling sgt penting? 🤔Perasaan tak, kadang-kadang tu bila pakai produk tapi tidak ada kesan pun pada kulit. Itu sebab dah banyak sgt sel kulit mati di muka. So dengan scrub, dapatlah remove semua sel kulit-kulit mati tu. Macam mana nak buat? Anda gunakan scrub dan applykan secara lembut pada kulit. Scrub ni function dia untuk buang sel kulit mati dan bersihkan segala pori yang tersumbat. Barulah benefit produk yang anda pakai tu boleh menyerap ke dalam kulit... Pakai je scrubdistrict Uolss confirm kulit cing2 flawless meletop taw❤❤ Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220
poribesar Yg dah try Scrub mmg mmg akan rasa best sgt2 taw sebab apa... Kulit korg selepas pakai mmg rasa lembut sgt2.... 😊😊Kulit lebih halusss gitu ❤️ Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
Likes: 0
Posted at: 2019-09-15 02:37:03
Yg dah try Scrub mmg mmg akan rasa best sgt2 taw sebab apa... Kulit korg selepas pakai mmg rasa lembut sgt2.... 😊😊Kulit lebih halusss gitu ❤️ Whatsapp 👇 017 2511220 017 2511220 017 2511220

Famous / Popular results for poribesar

Twitter Search Results for poribesar

Log in Sign up By using Twitter’s services you agree to our Cookie Use and Data Transfer outside the EU. We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads. Enter a topic, @name, or fullname No results for poribesar Back to top · Turn images off



Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.