FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

persoonlijk instagram hashtags, hashtags meanings persoonlijk images, #persoonlijk tag pics

persoonlijk
persoonlijk
persoonlijk 𝔸𝕨𝕜𝕨𝕒𝕣𝕕 | Dat vind ik van op de foto gaan in m'n eentje. Daarom zijn er ook maar weinig van, goeie dan 😉

Sinds ik aan het bloggen ben is het toch wel handig om een paar repre kiekjes van mezelf te hebben. Dit is een van de weinige sinds tijden die best gelukt is, al zeg ik het zelf. Hoera voor de zelfontspanner! 📸
Likes: 228
Posted at: 2019-07-16 06:34:16
𝔸𝕨𝕜𝕨𝕒𝕣𝕕 | Dat vind ik van op de foto gaan in m'n eentje. Daarom zijn er ook maar weinig van, goeie dan 😉 Sinds ik aan het bloggen ben is het toch wel handig om een paar repre kiekjes van mezelf te hebben. Dit is een van de weinige sinds tijden die best gelukt is, al zeg ik het zelf. Hoera voor de zelfontspanner! 📸
persoonlijk OP ADEM KOMEN // Het was tijd om te relaxen en om op adem te komen en wel in het Oostenrijkse Umhausen in Tirol! 😍 Whoehoe!

Heerlijk bijgekomen in de verse sneeuw en enorm genoten van de frisse berglucht. ❄️ Lekker naar uitgekeken, van de tijd daar genoten en nu is het dan helaas alweer voorbij.

Maar wat was het fijn! Heerlijk mijn verstand op nul en het werk even op een heel laag pitje. 🖥 En nu ben ik helemaal opgeladen terug en klaar om weer te knallen!

Zijn jullie op wintersport geweest of nog plannen? 🤩
.
.
.
#veritasadvies #vakantie #wintersport #persoonlijk #ondernemeninpyjama #ondernemers #vrouwelijkeondernemers #ondernemersinbeeld #ondernemerschap #communicatie #zzper #businessbabesnl #ondernemer #legalgoddess #fixesyourlegalstuff #persoonlijkeontwikkeling #fempreneur #solopreneur #bossladymindset #girlbosslife #girlbossnl #ladybosslife #genietenvanhetleven #genietvanhetleven #dankbaarheid #tijdvanmijnleven #enjoyyourtime #enjoythelife #feelthemoment #lovethelife
Likes: 130
Posted at: 2019-01-31 10:42:08
OP ADEM KOMEN // Het was tijd om te relaxen en om op adem te komen en wel in het Oostenrijkse Umhausen in Tirol! 😍 Whoehoe! Heerlijk bijgekomen in de verse sneeuw en enorm genoten van de frisse berglucht. ❄️ Lekker naar uitgekeken, van de tijd daar genoten en nu is het dan helaas alweer voorbij. Maar wat was het fijn! Heerlijk mijn verstand op nul en het werk even op een heel laag pitje. 🖥 En nu ben ik helemaal opgeladen terug en klaar om weer te knallen! Zijn jullie op wintersport geweest of nog plannen? 🤩 . . . #veritasadvies #vakantie #wintersport #persoonlijk #ondernemeninpyjama #ondernemers #vrouwelijkeondernemers #ondernemersinbeeld #ondernemerschap #communicatie #zzper #businessbabesnl #ondernemer #legalgoddess #fixesyourlegalstuff #persoonlijkeontwikkeling #fempreneur #solopreneur #bossladymindset #girlbosslife #girlbossnl #ladybosslife #genietenvanhetleven #genietvanhetleven #dankbaarheid #tijdvanmijnleven #enjoyyourtime #enjoythelife #feelthemoment #lovethelife
persoonlijk Het is echt een ding merk ik. Je stelt doelen en vervolgens komt er van alles tussendoor.

Mijn tips: maak een dagindeling die voor jou werkt én plan regelmatig een hele dag ‘vrij’ om AAN in plaats van IN je bedrijf te werken.

Vandaag, morgen én vrijdag werk ik full focus aan wat voor mij op dit moment het allerbelangrijkst is: de nieuwe website voor mijn werk als copywriter voor het mkb, plus enkele nieuwe diensten die ik daarvoor in de markt ga zetten.

Geen mail, (hopelijk) weinig telefoon en zo min mogelijk afleiding. Deur op slot en schrijven maar!

Wat zijn jouw plannen voor vandaag en de rest van de week? Fijne (werk)dag! 💛
•
#persoonlijk #doelenstellen #ambitie #focus #ondernemerschap #businessbabesnl #ondernemen #ondernemer #ambitieuzemeisjes #creatievemeisjes #femaleentrepreneur #femaleentrepreneurs #vrouwelijkeondernemer #zzp #girlbossnl #zakenmeisje #dutchgirlboss #bossbabe #vrouwelijkeondernemers #businessbabesnl #businessgirl #businesschick
Likes: 133
Posted at: 2019-05-01 06:08:04
Het is echt een ding merk ik. Je stelt doelen en vervolgens komt er van alles tussendoor. Mijn tips: maak een dagindeling die voor jou werkt én plan regelmatig een hele dag ‘vrij’ om AAN in plaats van IN je bedrijf te werken. Vandaag, morgen én vrijdag werk ik full focus aan wat voor mij op dit moment het allerbelangrijkst is: de nieuwe website voor mijn werk als copywriter voor het mkb, plus enkele nieuwe diensten die ik daarvoor in de markt ga zetten. Geen mail, (hopelijk) weinig telefoon en zo min mogelijk afleiding. Deur op slot en schrijven maar! Wat zijn jouw plannen voor vandaag en de rest van de week? Fijne (werk)dag! 💛 • #persoonlijk #doelenstellen #ambitie #focus #ondernemerschap #businessbabesnl #ondernemen #ondernemer #ambitieuzemeisjes #creatievemeisjes #femaleentrepreneur #femaleentrepreneurs #vrouwelijkeondernemer #zzp #girlbossnl #zakenmeisje #dutchgirlboss #bossbabe #vrouwelijkeondernemers #businessbabesnl #businessgirl #businesschick
persoonlijk MIJN BEVALLINGSVERHAAL

Zie je die jongen achter dat bloemetje wat ik bij mijn ouders in de tuin vond? Ik heb mijn bevallingsverhaal van dit heerlijke kereltje gedeeld en je kan hem vinden op @mamaplaats -> LINK VIND JE IN MIJN BIO.

Het is mijn eerste blog en ik vind het suuuper spannend om te delen, want het is écht een persoonlijk verhaal.

Ik had jullie trouwens in deze post willen spammen met alle babyfoto’s die er zijn van dit mannetje, maar helaas werkte de laptop waar al die foto’s op staan niet mee. Bij de blog staan nog wel een paar foto’s van tijdens de bevalling die ik met heel veel geluk op mijn telefoon heb kunnen vinden.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#blog #blogger #mamablogger #spannend #bevallingsverhaal #bevalling #keizersnede #bevallen #mijnverhaal #mama #mamadingen #persoonlijk #schrijven #mamasofinstagram #momsofinstagram #mamablog #eerstekindje #heftig #momsofig #gezin #ouderschap #oudersvannu #moeder #moederschap
Likes: 235
Posted at: 2019-05-22 19:26:40
MIJN BEVALLINGSVERHAAL Zie je die jongen achter dat bloemetje wat ik bij mijn ouders in de tuin vond? Ik heb mijn bevallingsverhaal van dit heerlijke kereltje gedeeld en je kan hem vinden op @mamaplaats -> LINK VIND JE IN MIJN BIO. Het is mijn eerste blog en ik vind het suuuper spannend om te delen, want het is écht een persoonlijk verhaal. Ik had jullie trouwens in deze post willen spammen met alle babyfoto’s die er zijn van dit mannetje, maar helaas werkte de laptop waar al die foto’s op staan niet mee. Bij de blog staan nog wel een paar foto’s van tijdens de bevalling die ik met heel veel geluk op mijn telefoon heb kunnen vinden. . . . . . . . . . . . . . . . . . #blog #blogger #mamablogger #spannend #bevallingsverhaal #bevalling #keizersnede #bevallen #mijnverhaal #mama #mamadingen #persoonlijk #schrijven #mamasofinstagram #momsofinstagram #mamablog #eerstekindje #heftig #momsofig #gezin #ouderschap #oudersvannu #moeder #moederschap
persoonlijk Let's get Personal! Onlangs vroeg @wereldmatch mij om wat feiten over mijzelf te delen! Dus bij deze een aantal feiten op een rijtje!
.
1) Ik was al kind echt een paarden meisje. Alles in mijn leven draaide om paarden en paardrijden. Inmiddels is echter al weer dik 1,5 jaar geleden dat ik op een paard heb gezeten. 
2) In mijn studententijd heb ik 3 maanden op Curaçao gezeten, vlak voor ik ging afstuderen. Dit is een hele mooie tijd geweest waar ik van heb genoten en veel van heb geleerd! 
3) Ik schreef in mijn puberteit fanfictie verhalen over beroemdheden als Justin Bieber. Deze plaatste ik op het internet en werden best goed gelezen! 
4) Ik ben in eerste instantie veganistisch geworden wegens milieu en dierenleed. Dit heeft mij heel erg geholpen, mij te ontwikkelen tot de persoon wie ik nu ben. Daarna ben ik pas de gezondheidsvoordelen gaan inzien, en is daaruit het idee van Feel the Health ontstaan.
5) Ondanks dat ik veganistisch ben, eet ik af en toe nog wel eens melkchocolade. Dit omdat ik het gewoon echt heel erg lekker vind. Dit maakt mij, naar mijn mening, echter niet minder veganistisch! Het gaat mij ook niet zo om het label, maar meer om dat ik naar mijn idealen leef en dat uit draag! Zonder het moeilijker voor mijzelf te maken dan nodig!

Dat waren 5 feiten over mij. Bij deze stel ik aan @ilona_peeters @caroline_sterrenberg en @heidy_van_de_velde voor om hetzelfde te doen!
Likes: 123
Posted at: 2019-02-23 13:51:04
Let's get Personal! Onlangs vroeg @wereldmatch mij om wat feiten over mijzelf te delen! Dus bij deze een aantal feiten op een rijtje! . 1) Ik was al kind echt een paarden meisje. Alles in mijn leven draaide om paarden en paardrijden. Inmiddels is echter al weer dik 1,5 jaar geleden dat ik op een paard heb gezeten. 2) In mijn studententijd heb ik 3 maanden op Curaçao gezeten, vlak voor ik ging afstuderen. Dit is een hele mooie tijd geweest waar ik van heb genoten en veel van heb geleerd! 3) Ik schreef in mijn puberteit fanfictie verhalen over beroemdheden als Justin Bieber. Deze plaatste ik op het internet en werden best goed gelezen! 4) Ik ben in eerste instantie veganistisch geworden wegens milieu en dierenleed. Dit heeft mij heel erg geholpen, mij te ontwikkelen tot de persoon wie ik nu ben. Daarna ben ik pas de gezondheidsvoordelen gaan inzien, en is daaruit het idee van Feel the Health ontstaan. 5) Ondanks dat ik veganistisch ben, eet ik af en toe nog wel eens melkchocolade. Dit omdat ik het gewoon echt heel erg lekker vind. Dit maakt mij, naar mijn mening, echter niet minder veganistisch! Het gaat mij ook niet zo om het label, maar meer om dat ik naar mijn idealen leef en dat uit draag! Zonder het moeilijker voor mijzelf te maken dan nodig! Dat waren 5 feiten over mij. Bij deze stel ik aan @ilona_peeters @caroline_sterrenberg en @heidy_van_de_velde voor om hetzelfde te doen!
persoonlijk Ik ben benieuwd: waarom ben jij nog niet ontdekt op social media?⁣
⁣
Grote kans dat je dat al een tijdje probeert en ik zie de frustratie die ontstaat als dat niet lukt. Als je anderen ziet groeien, maar zelf achterblijft. Als je het gevoel hebt dat je een goed bewaard geheim bent. En blijft...⁣
⁣
Als dat zo is, maar nu écht zichtbaar wil worden bij jouw doelgroep: stuur mij dan een DM. Ik kan je helpen.⁣
⁣
⁣
 #presenteren #onlineondernemen #femaleempowerment #pitch #presentatie #persoonlijk #zakelijk #coach #doorbreken #socialmediamarketing #business #mkb #contentmarketing #socialmediatips #bossbabe #horeca #amsterdam #utrecht #denbosch #denhaag #rotterdam #groningen #maastricht #haarlem⁣
Foto: @francesstefanie
Likes: 390
Posted at: 2019-04-09 08:37:10
Ik ben benieuwd: waarom ben jij nog niet ontdekt op social media?⁣ ⁣ Grote kans dat je dat al een tijdje probeert en ik zie de frustratie die ontstaat als dat niet lukt. Als je anderen ziet groeien, maar zelf achterblijft. Als je het gevoel hebt dat je een goed bewaard geheim bent. En blijft...⁣ ⁣ Als dat zo is, maar nu écht zichtbaar wil worden bij jouw doelgroep: stuur mij dan een DM. Ik kan je helpen.⁣ ⁣ ⁣ #presenteren #onlineondernemen #femaleempowerment #pitch #presentatie #persoonlijk #zakelijk #coach #doorbreken #socialmediamarketing #business #mkb #contentmarketing #socialmediatips #bossbabe #horeca #amsterdam #utrecht #denbosch #denhaag #rotterdam #groningen #maastricht #haarlem⁣ Foto: @francesstefanie
persoonlijk Hallo daar! 👋 It’s me. Ik vond het wel weer eens tijd om mijn hoofd hier te laten zien!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Zo’n 8 jaar geleden studeerde ik af als fotograaf en een jaar later fotografeerde ik mijn eerste bruiloft, toen nog in loondienst. Heel wat bruiloften maar ook een opleiding aan de kunstacademie, een stage in illustratie en een baan als vormgeefster verder, ben ik er achter gekomen dat fotograferen en het vastleggen van verhalen toch echt mijn passie is. Begin dit jaar heb ik dan ook besloten om hier volledig voor te gaan en dit vanaf 1 april fulltime te gaan doen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn vrienden omschrijven me als creatief, enthousiast, vrolijk en als een doorzetter. O ja, en altijd in voor een biertje ;). Mijn klanten omschrijven me als enthousiast, betrokken en gepassioneerd. Onlangs kreeg ik het mooie compliment “Voor ons was je meer dan alleen de fotograaf, je hebt de dag echt een stukje gezelliger gemaakt”. Dat vind ik echt super waardevol om te horen. Ik zou mezelf omschrijven als iemand die gewoon heel hard werkt aan iets wat ik écht het allerliefste en met heel veel plezier doe. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Thanks lieve @photographybymerlin voor deze foto van mij! Edit by 👆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#stancefotografie #meetthephotographer #persoonlijk #aboutme #editorialshoot #chasinglight #lookslikefilm #belovedstories #bruidsfotograaf #zzper #photobugcommunity #verloofd #trouwenin2020 #loveshoot #fotograafamersfoort #amersfoort #stancephotography #trouwfoto #postthepeople #thebloomforum #happy #photooftheday #dearphotographer #fotograaf
Likes: 316
Posted at: 2019-04-04 06:45:41
Hallo daar! 👋 It’s me. Ik vond het wel weer eens tijd om mijn hoofd hier te laten zien! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zo’n 8 jaar geleden studeerde ik af als fotograaf en een jaar later fotografeerde ik mijn eerste bruiloft, toen nog in loondienst. Heel wat bruiloften maar ook een opleiding aan de kunstacademie, een stage in illustratie en een baan als vormgeefster verder, ben ik er achter gekomen dat fotograferen en het vastleggen van verhalen toch echt mijn passie is. Begin dit jaar heb ik dan ook besloten om hier volledig voor te gaan en dit vanaf 1 april fulltime te gaan doen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mijn vrienden omschrijven me als creatief, enthousiast, vrolijk en als een doorzetter. O ja, en altijd in voor een biertje ;). Mijn klanten omschrijven me als enthousiast, betrokken en gepassioneerd. Onlangs kreeg ik het mooie compliment “Voor ons was je meer dan alleen de fotograaf, je hebt de dag echt een stukje gezelliger gemaakt”. Dat vind ik echt super waardevol om te horen. Ik zou mezelf omschrijven als iemand die gewoon heel hard werkt aan iets wat ik écht het allerliefste en met heel veel plezier doe. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Thanks lieve @photographybymerlin voor deze foto van mij! Edit by 👆 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #stancefotografie #meetthephotographer #persoonlijk #aboutme #editorialshoot #chasinglight #lookslikefilm #belovedstories #bruidsfotograaf #zzper #photobugcommunity #verloofd #trouwenin2020 #loveshoot #fotograafamersfoort #amersfoort #stancephotography #trouwfoto #postthepeople #thebloomforum #happy #photooftheday #dearphotographer #fotograaf
persoonlijk Hoe leer je een dreumes eten? Nou dat weet ik eerlijk gezegd na bijna 2 jaar nog steeds niet. Wat ik doe is hem zoveel mogelijk laten proeven. Tijdens het koken als hij in de stoel naast mij zit (hij vindt het heel leuk om te kijken), geef ik hem bijvoorbeeld stukjes tomaat paprika, of komkommer. En ik laat hem zoveel mogelijk met ons mee eten. Daar komen soms verrassende dingen uit. Groente is hij niet dol op, maar groente in groentesoep wel en hij houdt ook van champignons. Dat laatste had ik dan weer niet verwacht. Al met al gaat het er vaker niet in dan wel. En dat los ik gewoon op met zuivelhapjes. Want daar is Merlijn dol op en dan gaat hij toch met een gevuld buikje naar bed. #persoonlijk #momlife #merlijnviggo #itsnaturalparenting #jijdoethetgoed #adv @naturnesbio
⁠
⁠
Likes: 727
Posted at: 2019-09-18 06:00:06
Hoe leer je een dreumes eten? Nou dat weet ik eerlijk gezegd na bijna 2 jaar nog steeds niet. Wat ik doe is hem zoveel mogelijk laten proeven. Tijdens het koken als hij in de stoel naast mij zit (hij vindt het heel leuk om te kijken), geef ik hem bijvoorbeeld stukjes tomaat paprika, of komkommer. En ik laat hem zoveel mogelijk met ons mee eten. Daar komen soms verrassende dingen uit. Groente is hij niet dol op, maar groente in groentesoep wel en hij houdt ook van champignons. Dat laatste had ik dan weer niet verwacht. Al met al gaat het er vaker niet in dan wel. En dat los ik gewoon op met zuivelhapjes. Want daar is Merlijn dol op en dan gaat hij toch met een gevuld buikje naar bed. #persoonlijk #momlife #merlijnviggo #itsnaturalparenting #jijdoethetgoed #adv @naturnesbio ⁠ ⁠
persoonlijk Lamborghini Murciélago 6.2 V12. Voor de liefhebbers😉
Ik vind vooral de bloemen mooi die erop zitten😂
♡
www.deeljeleven.com
#trouwambtenaar #babs #zelfstandig #huwelijk #maatwerk #persoonlijk #bruiloft #trouwdag #huwelijksdag #bruidspaar #bruid #bruidegom #huwelijksvoltrekking #trouwen #trouwenopmaat #marriage #liefde #trouwceremonie #ceremony #wedding #hochzeit #heiraten #trouwfoto #trouwspeech #deeljeleven #trouwauto #lamborghini
Likes: 2
Posted at: 2019-09-21 16:32:19
Lamborghini Murciélago 6.2 V12. Voor de liefhebbers😉 Ik vind vooral de bloemen mooi die erop zitten😂 ♡ www.deeljeleven.com #trouwambtenaar #babs #zelfstandig #huwelijk #maatwerk #persoonlijk #bruiloft #trouwdag #huwelijksdag #bruidspaar #bruid #bruidegom #huwelijksvoltrekking #trouwen #trouwenopmaat #marriage #liefde #trouwceremonie #ceremony #wedding #hochzeit #heiraten #trouwfoto #trouwspeech #deeljeleven #trouwauto #lamborghini
persoonlijk Benieuwd naar ons huis? We staan in de VT Wonen van deze maand, pag. 146 ‘Warm tot in de nok’. Superblij mee!! Met dank aan @boulevardb en @margriethoekstra_photography !! .
Interieurontwerp: Studio Zaai
.
.
#vtwonen #persoonlijk #binnenkijker #studiozaai #interieur #interieurontwerp #interieuradvies #interieurstyling #shootlocatie #loesoplocatie #vintage #vintageinterior #myvintageinterior #midcentury #midcenturymodern #seventies #eighties #industrieel #vleugjebrocante #boerderijleven #buitenleven #liefleven #theaterinhetgras #BDW48/2
Likes: 10
Posted at: 2019-09-21 16:23:43
Benieuwd naar ons huis? We staan in de VT Wonen van deze maand, pag. 146 ‘Warm tot in de nok’. Superblij mee!! Met dank aan @boulevardb en @margriethoekstra_photography !! . Interieurontwerp: Studio Zaai . . #vtwonen #persoonlijk #binnenkijker #studiozaai #interieur #interieurontwerp #interieuradvies #interieurstyling #shootlocatie #loesoplocatie #vintage #vintageinterior #myvintageinterior #midcentury #midcenturymodern #seventies #eighties #industrieel #vleugjebrocante #boerderijleven #buitenleven #liefleven #theaterinhetgras #BDW48/2
persoonlijk Benieuwd naar ons huis? We staan in de VT Wonen van deze maand, pag. 146 ‘Warm tot in de nok’. Superblij mee!! Met dank aan @boulevardb en @margriethoekstra_photography !! Interieurontwerp: Studio Zaai
.
.
#vtwonen #persoonlijk #binnenkijker #studiozaai #interieur #interieurontwerp #interieuradvies #interieurstyling #shootlocatie #loesoplocatie #vintage #vintageinterior #myvintageinterior #midcentury #midcenturymodern #seventies #eighties #industrieel #vleugjebrocante #boerderijleven #buitenleven #liefleven #theaterinhetgras #BDW48/2
Likes: 6
Posted at: 2019-09-21 16:23:36
Benieuwd naar ons huis? We staan in de VT Wonen van deze maand, pag. 146 ‘Warm tot in de nok’. Superblij mee!! Met dank aan @boulevardb en @margriethoekstra_photography !! Interieurontwerp: Studio Zaai . . #vtwonen #persoonlijk #binnenkijker #studiozaai #interieur #interieurontwerp #interieuradvies #interieurstyling #shootlocatie #loesoplocatie #vintage #vintageinterior #myvintageinterior #midcentury #midcenturymodern #seventies #eighties #industrieel #vleugjebrocante #boerderijleven #buitenleven #liefleven #theaterinhetgras #BDW48/2
persoonlijk Geboorteblokken mogen maken voor een tweeling 💖💖. Mooi, blijvend cadeau zo!
#geboorteblokken #geboortecadeau #cadeaumetnaam #kraamcadeau #persoonlijk #metnaam #www.madebyleonie.nl
Likes: 3
Posted at: 2019-09-21 16:13:45
Geboorteblokken mogen maken voor een tweeling 💖💖. Mooi, blijvend cadeau zo! #geboorteblokken #geboortecadeau #cadeaumetnaam #kraamcadeau #persoonlijk #metnaam #www.madebyleonie.nl
persoonlijk Gisteren plofte de nieuwe @gezondnu op de mat met daarin mijn nieuwe column. Dit keer gaat mijn column over iets wat mij persoonlijk erg raakt en wat me al ruim drie maanden enorm bezighoudt. 
Normaal schrijf ik niet graag over mijn persoonlijk leven, maar deze column moest geschreven. De woorden stroomden gewoon uit mijn 'pen'. Wel gek als je de column dan ook echt in het blad gedrukt ziet staan. Ook wel een beetje spannend.

#gezondnu #column #moeder #hersenbloeding #revalidatiecentrum #verzorgingshuis #dichtbijdedood #dieet #palliatievezorg #overheid #persoonlijk
Likes: 9
Posted at: 2019-09-21 14:12:02
Gisteren plofte de nieuwe @gezondnu op de mat met daarin mijn nieuwe column. Dit keer gaat mijn column over iets wat mij persoonlijk erg raakt en wat me al ruim drie maanden enorm bezighoudt. Normaal schrijf ik niet graag over mijn persoonlijk leven, maar deze column moest geschreven. De woorden stroomden gewoon uit mijn 'pen'. Wel gek als je de column dan ook echt in het blad gedrukt ziet staan. Ook wel een beetje spannend. #gezondnu #column #moeder #hersenbloeding #revalidatiecentrum #verzorgingshuis #dichtbijdedood #dieet #palliatievezorg #overheid #persoonlijk
persoonlijk Jongens, op deze práchtige trouwlocatie mocht ik vanmiddag een huwelijk voltrekken. Maanden heb ik er samen met het bruidspaar naar toe geleefd. En hoe fantástisch is het dan wanneer het ook nog eens zonovergoten buiten kan. Het was in één woord PERFECT!
♡
www.deeljeleven.com
#trouwlocatie #elburg #aandegracht #trouwambtenaar #babs #zelfstandig #huwelijk #maatwerk #persoonlijk #bruiloft #trouwdag #huwelijksdag #bruidspaar #bruid #bruidegom #huwelijksvoltrekking #trouwen #trouwenopmaat #marriage #liefde #trouwceremonie #ceremony #wedding #hochzeit #heiraten #trouwfoto #trouwspeech #deeljeleven
Likes: 14
Posted at: 2019-09-21 14:00:45
Jongens, op deze práchtige trouwlocatie mocht ik vanmiddag een huwelijk voltrekken. Maanden heb ik er samen met het bruidspaar naar toe geleefd. En hoe fantástisch is het dan wanneer het ook nog eens zonovergoten buiten kan. Het was in één woord PERFECT! ♡ www.deeljeleven.com #trouwlocatie #elburg #aandegracht #trouwambtenaar #babs #zelfstandig #huwelijk #maatwerk #persoonlijk #bruiloft #trouwdag #huwelijksdag #bruidspaar #bruid #bruidegom #huwelijksvoltrekking #trouwen #trouwenopmaat #marriage #liefde #trouwceremonie #ceremony #wedding #hochzeit #heiraten #trouwfoto #trouwspeech #deeljeleven
persoonlijk V E R W A C H T I N G E N ... we hebben ze allemaal als we iets online bestellen. Pas als je je product daadwerkelijk in handen hebt, weet je of ze klopten, die verwachtingen. Zo niet, dan kun je het product meestal wel retourneren. Dat is met het maatwerk van puur-en-uniek niet zo. Het voordeel van maatwerk is het persoonlijke eindresultaat, het nadeel is dat het daardoor zo specifiek is, dat verkoop na retourneren lastig wordt. Daarom hecht ik ook zoveel waarde aan een goed ontwerpgesprek rondom de opdracht. En daarom stuur ik aan het begin van zo'n ontwerpgesprek altijd zo'n samplewaaiertje (swipe). Zodat een opdrachtgever de juiste kleurkeuzes kan maken in zijn of haar interieur. Maar ook om passie en aandacht voor elke opdracht te laten zien. Zodat je weet dat je verwachtingen hoog gespannen mogen zijn. Dat het wel goed zit. En komt...
•
Deze kussens
Likes: 24
Posted at: 2019-09-21 13:15:57
V E R W A C H T I N G E N ... we hebben ze allemaal als we iets online bestellen. Pas als je je product daadwerkelijk in handen hebt, weet je of ze klopten, die verwachtingen. Zo niet, dan kun je het product meestal wel retourneren. Dat is met het maatwerk van puur-en-uniek niet zo. Het voordeel van maatwerk is het persoonlijke eindresultaat, het nadeel is dat het daardoor zo specifiek is, dat verkoop na retourneren lastig wordt. Daarom hecht ik ook zoveel waarde aan een goed ontwerpgesprek rondom de opdracht. En daarom stuur ik aan het begin van zo'n ontwerpgesprek altijd zo'n samplewaaiertje (swipe). Zodat een opdrachtgever de juiste kleurkeuzes kan maken in zijn of haar interieur. Maar ook om passie en aandacht voor elke opdracht te laten zien. Zodat je weet dat je verwachtingen hoog gespannen mogen zijn. Dat het wel goed zit. En komt... • Deze kussens "have exceeded expectations", aldus de feedback. En da's altijd goed om te horen, toch??? • Kussens, handgevilt van pure, ongeverfde IJslandse wol. • #maatwerk #customorder #persoonlijk #interieur #interior #puurenuniek #duurzaam #sustainable #verwachtingen #expectations #interieurstyling #interiorstyling #interieurdesign #interiordesign #ambacht #vilt #kussens #handgevilt #interiør #scandinavisch #industrieel #duurzaamdesign #dutchdesign #natuurlijk #natural #natuurkleuren #naturalcolours #interieurinspiratie
persoonlijk Welkom bij Imanse: hét adres voor aanhangwagen-, caravan- en camperbezitters 😁
.
.
.
.
.
#imanse #aalsmeer #aanhangwagen #caravan #camper #camping #welkom #persoonlijk #advies #scherpeprijzen #service #kwaliteit
Likes: 1
Posted at: 2019-09-21 13:05:06
Welkom bij Imanse: hét adres voor aanhangwagen-, caravan- en camperbezitters 😁 . . . . . #imanse #aalsmeer #aanhangwagen #caravan #camper #camping #welkom #persoonlijk #advies #scherpeprijzen #service #kwaliteit
persoonlijk 27 oktober weer een #matinee in #deinstee in #Amersfoort #terugspeeltheater #improvisatietheater soort van #devloerop #persoonlijk #ervaring #theater #reserveren office@theaterdraad.nl #welkom
Likes: 1
Posted at: 2019-09-21 12:21:18
persoonlijk Katoenen tas 🖤 #naam #boxunique #silhouette #cameo #cameo3 #persoonlijk #tasje #tasmetnaam
Likes: 0
Posted at: 2019-09-21 12:09:16
persoonlijk Treintjes 🎀💙 #littledutch #persoonlijk #cameo3 #silhouette #roze #blauw #boxunique #cadeau
Likes: 1
Posted at: 2019-09-21 12:06:04
persoonlijk Een pad ontstaat door erop te lopen, daar zijn deze sneakers echt ideaal voor.... Welke schoenen draag jij bij het belopen van jouw pad? . 
#watwelwerkt #mijnwerkelijkheid #persoonlijk #geluk #gemak #sneakers #asics #autonomie
Likes: 6
Posted at: 2019-09-21 12:05:24
Een pad ontstaat door erop te lopen, daar zijn deze sneakers echt ideaal voor.... Welke schoenen draag jij bij het belopen van jouw pad? . #watwelwerkt #mijnwerkelijkheid #persoonlijk #geluk #gemak #sneakers #asics #autonomie
persoonlijk Autobaan 🚙 #boxunique #silhouette #cameo3 #littledutch #cadeau #persoonlijk #autobaan
Likes: 1
Posted at: 2019-09-21 12:04:21
persoonlijk Slabjes ☁️🎀 #slab #persoonlijk #cameo3 #silhouette #cadeau #boxunique #roze #wit #naam #geboortecadeau
Likes: 0
Posted at: 2019-09-21 12:02:47
persoonlijk Maffe moeder ❤️🖤 #silhouette #cameo3 #persoonlijk #maf #boxunique #maffemoeder
Likes: 0
Posted at: 2019-09-21 12:01:59
Maffe moeder ❤️🖤 #silhouette #cameo3 #persoonlijk #maf #boxunique #maffemoeder
persoonlijk UC Dance💕| Hoera! Gefeliciteerd Nancy met je verjaardag vandaag! Maak er een mooie zonnige dag van namens het hele team van UC Dance.

Gelijk leuk om even te melden, Nancy zullen jullie namelijk zeker vaker gaan zien bij optredens, aangezien “begeleiding bij optredens” haar nieuwe functie binnen het team van UC Dance gaat worden. Na bijna 10 jaar lesgeven bij UC Dance en altijd zelf op het podium te hebben gestaan, weet zij als geen ander hoe ik dit qua uitstraling, persoonlijkheid en betrokkenheid wil hebben🤩 Nancy veel succes alvast! Dat we maar heel veel leuke optredens mogen verzorgen de komende jaren! 
Voor nu nogmaals een fijne verjaardag🎊
Foto credits: @christelverschurenfotografie -
-
#ucdance #ucwear #ucshop #eindhoven #geldrop #nuenen #waalre #budel #valkenswaard #dancewear #brandevoort #danceteam #dancecommunity #dansoptredens #hiphopdance #dansmodeshow #dancefamily #dancegoals #verjaardagsfeestje #selectieteam #toitoitoi #passie #teamspirit #teampractise #uitstraling #persoonlijk #betrokkenheid #jarig #letsdance #letskickit
Likes: 46
Posted at: 2019-09-21 12:01:02
UC Dance💕| Hoera! Gefeliciteerd Nancy met je verjaardag vandaag! Maak er een mooie zonnige dag van namens het hele team van UC Dance. Gelijk leuk om even te melden, Nancy zullen jullie namelijk zeker vaker gaan zien bij optredens, aangezien “begeleiding bij optredens” haar nieuwe functie binnen het team van UC Dance gaat worden. Na bijna 10 jaar lesgeven bij UC Dance en altijd zelf op het podium te hebben gestaan, weet zij als geen ander hoe ik dit qua uitstraling, persoonlijkheid en betrokkenheid wil hebben🤩 Nancy veel succes alvast! Dat we maar heel veel leuke optredens mogen verzorgen de komende jaren! Voor nu nogmaals een fijne verjaardag🎊 Foto credits: @christelverschurenfotografie - - #ucdance #ucwear #ucshop #eindhoven #geldrop #nuenen #waalre #budel #valkenswaard #dancewear #brandevoort #danceteam #dancecommunity #dansoptredens #hiphopdance #dansmodeshow #dancefamily #dancegoals #verjaardagsfeestje #selectieteam #toitoitoi #passie #teamspirit #teampractise #uitstraling #persoonlijk #betrokkenheid #jarig #letsdance #letskickit
persoonlijk Friends 🎉 #quote #boxunique #flesje #goud #persoonlijk #gepersonaliseerd #goude letters
Likes: 0
Posted at: 2019-09-21 12:00:23
persoonlijk Kleine bandiet 🖤 #boxunique #cameo3 #silhouette #persoonlijk #camouflage
Likes: 1
Posted at: 2019-09-21 11:58:44
persoonlijk Geboorteservies 💕 welkom lieve Lieke!
.
.
#littlecustomwriter #geboorte #servies #persoonlijk #cadeau #handletteren #handlettering #baby
Likes: 19
Posted at: 2019-09-21 11:55:37
persoonlijk // 𝐈𝐤 𝐛𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐞𝐤!⁣
⁣
Wat je misschien nog niet over mij weet, is dat ik ziek ben. Ik heb namelijk een nierziekte. Aan de buitenkant is het niet te zien, maar inwendig is het er zeker.⁣
⁣
Deze ziekte (dominant polycysteuze nierziekte) gaat al twee generaties terug in mijn familie. In de jaren tachtig werd het bij mijn oma gediagnostiseerd en zij heeft ook jaren gedialyseerd. Van haar zeven kinderen hebben al vijf kinderen deze ziekte geërfd. Eén van mijn tantes is op 42-jarige leeftijd overleden, waarschijnlijk deels aan de gevolgen van de nierziekte die zij sinds haar twaalfde had. ⁣
⁣
Zelf was ik altijd drager van het gen van de ziekte. Toen ik in 2015 zwanger raakte, waarschuwde mijn arts dat het zeer waarschijnlijk zou zijn dat mijn nierfunctie af zou nemen. Maar omdat ik toen nog een volledige nierfunctie had, durfde ik dat risico te nemen.🤰🏼⁣
⁣
En inderdaad, na mijn zwangerschap is mijn nierfunctie met 24% afgenomen. Gelukkig is het al wel vier jaar stabiel, maar deze uitslag heeft er wel toe geleid dat mijn man en ik hebben besloten om het bij één kind te laten. De risico’s in een volgende zwangerschap zouden voor zowel de baby als mij veel te groot zijn. ⁣
⁣
Voor iemand met een grote kinderwens is dat wel even een bittere pil. En vier jaar na dato vind ik het soms nog steeds moeilijk. Maar het wordt langzaam minder gelukkig. 😊⁣
⁣
𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝗶𝗸 𝗱𝗶𝘁 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘀𝘁𝘂𝗸? Ik wil mensen er bewust van maken dat je het leven niet voor lief moet nemen. Ik ben iedere dag dankbaar dat ik dit mag doen, want ik weet niet hoe ik er over vijf of tien jaar bijloop. Misschien dialyseer ik wel of moet ik getransplanteerd worden. ⁣
⁣
En het allerbelangrijkste voor mij: ik wil dat er over 15 of 20 jaar (het liefst nog eerder!) medische hulpmiddelen zijn die deze ziekte kunnen verminderen, of zelfs helemaal stoppen! Want het is zeer waarschijnlijk dat ook mijn dochter deze ziekte zal krijgen. De ziekte is via moeders namelijk meer overdraagbaar dan via vaders. ⁣
⁣
Dus help jij om meer onderzoek mogelijk te maken? Doneer dan in mijn online collectebus (link in bio) of natuurlijk aan de deur bij de collectant! 🙏🏻
Likes: 15
Posted at: 2019-09-21 11:34:47
// 𝐈𝐤 𝐛𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐞𝐤!⁣ ⁣ Wat je misschien nog niet over mij weet, is dat ik ziek ben. Ik heb namelijk een nierziekte. Aan de buitenkant is het niet te zien, maar inwendig is het er zeker.⁣ ⁣ Deze ziekte (dominant polycysteuze nierziekte) gaat al twee generaties terug in mijn familie. In de jaren tachtig werd het bij mijn oma gediagnostiseerd en zij heeft ook jaren gedialyseerd. Van haar zeven kinderen hebben al vijf kinderen deze ziekte geërfd. Eén van mijn tantes is op 42-jarige leeftijd overleden, waarschijnlijk deels aan de gevolgen van de nierziekte die zij sinds haar twaalfde had. ⁣ ⁣ Zelf was ik altijd drager van het gen van de ziekte. Toen ik in 2015 zwanger raakte, waarschuwde mijn arts dat het zeer waarschijnlijk zou zijn dat mijn nierfunctie af zou nemen. Maar omdat ik toen nog een volledige nierfunctie had, durfde ik dat risico te nemen.🤰🏼⁣ ⁣ En inderdaad, na mijn zwangerschap is mijn nierfunctie met 24% afgenomen. Gelukkig is het al wel vier jaar stabiel, maar deze uitslag heeft er wel toe geleid dat mijn man en ik hebben besloten om het bij één kind te laten. De risico’s in een volgende zwangerschap zouden voor zowel de baby als mij veel te groot zijn. ⁣ ⁣ Voor iemand met een grote kinderwens is dat wel even een bittere pil. En vier jaar na dato vind ik het soms nog steeds moeilijk. Maar het wordt langzaam minder gelukkig. 😊⁣ ⁣ 𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝗶𝗸 𝗱𝗶𝘁 𝘇𝗲𝗲𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘀𝘁𝘂𝗸? Ik wil mensen er bewust van maken dat je het leven niet voor lief moet nemen. Ik ben iedere dag dankbaar dat ik dit mag doen, want ik weet niet hoe ik er over vijf of tien jaar bijloop. Misschien dialyseer ik wel of moet ik getransplanteerd worden. ⁣ ⁣ En het allerbelangrijkste voor mij: ik wil dat er over 15 of 20 jaar (het liefst nog eerder!) medische hulpmiddelen zijn die deze ziekte kunnen verminderen, of zelfs helemaal stoppen! Want het is zeer waarschijnlijk dat ook mijn dochter deze ziekte zal krijgen. De ziekte is via moeders namelijk meer overdraagbaar dan via vaders. ⁣ ⁣ Dus help jij om meer onderzoek mogelijk te maken? Doneer dan in mijn online collectebus (link in bio) of natuurlijk aan de deur bij de collectant! 🙏🏻
persoonlijk 🤔 Benieuwd of MIJNFITLAB ook bij jou past? Reserveer vrijblijvend jouw gratis proefsessie en probeer het uit.👊⬇️
.
#pt #personaltraining #proefsessie #mijnfitlab #kleinschalig #persoonlijk #doelgericht
Likes: 6
Posted at: 2019-09-21 11:01:46
🤔 Benieuwd of MIJNFITLAB ook bij jou past? Reserveer vrijblijvend jouw gratis proefsessie en probeer het uit.👊⬇️ . #pt #personaltraining #proefsessie #mijnfitlab #kleinschalig #persoonlijk #doelgericht
persoonlijk Ongeveer 4 weken geleden kreeg ik een telefoontje met een bijzondere opdracht. Ze vroeg of ik iets kon maken wat je altijd bij je kan dragen maar, het is geen sieraden. Ik was erg nieuwsgierig naar haar verhaal en maakte meteen een afspraak. Ze verteld dat zie iets persoonlijks wou geven aan haar vriend die hij in zijn telefoon of portemonnee kon bewaren. Met haar eigen idee wilde ze een zilveren hart met haar vingerafdruk er in. Ze heeft het hart op ware grote zelf getekend en haar vingerafdrukken afgedrukt. Met de nieuwste techniek heb ik het voor haar tastbaar kunnen maken. Zo ziet u maar, dat er velen mogelijkheden zijn voor een persoonlijk sieraad. #zilver #emotie #vingerafdruk #hart #persoonlijk #mogelijkheden #eigenidee
Likes: 9
Posted at: 2019-09-21 10:45:02
Ongeveer 4 weken geleden kreeg ik een telefoontje met een bijzondere opdracht. Ze vroeg of ik iets kon maken wat je altijd bij je kan dragen maar, het is geen sieraden. Ik was erg nieuwsgierig naar haar verhaal en maakte meteen een afspraak. Ze verteld dat zie iets persoonlijks wou geven aan haar vriend die hij in zijn telefoon of portemonnee kon bewaren. Met haar eigen idee wilde ze een zilveren hart met haar vingerafdruk er in. Ze heeft het hart op ware grote zelf getekend en haar vingerafdrukken afgedrukt. Met de nieuwste techniek heb ik het voor haar tastbaar kunnen maken. Zo ziet u maar, dat er velen mogelijkheden zijn voor een persoonlijk sieraad. #zilver #emotie #vingerafdruk #hart #persoonlijk #mogelijkheden #eigenidee
persoonlijk 🌹NIEUW🌹On-trend 🌹Veel te leuk om te krijgen, maar nóg leuker om te geven! Oja, de steen is Agaat, just so you know❤️
.
.
.
#edelstenen #stone #oorbellen #getuige #persoonlijk #oneforyou #bruidssieraden #verloofd #getuige #trend
Likes: 17
Posted at: 2019-09-21 08:20:04
🌹NIEUW🌹On-trend 🌹Veel te leuk om te krijgen, maar nóg leuker om te geven! Oja, de steen is Agaat, just so you know❤️ . . . #edelstenen #stone #oorbellen #getuige #persoonlijk #oneforyou #bruidssieraden #verloofd #getuige #trend
persoonlijk HÉ, JIJ DAAR!!!! Ga je trouwen en zoek je nog inspiratie voor een locatie, een cateraar en leuke bloemen met een persoonlijk verhaal of wil je toch nog een keer een selfie maken onder een prachtige backdrop? KOM morgen langs tussen 11:00 en 16:00 uur bij de Uilenburgersjoel. Wij staan klaar voor jullie met een lekker glaasje😉 #opentrouwlocatieroute #uilenburgersjoel #trouwen #wedding #persoonlijk #catering #events #bloemen #trouwendoejezo #trouwlocatie #locatie #inspiratie #engaged #verloofd #backdrop #sneakpeek #thinkingdifferent #outofthebox #laatjeverrassen
Likes: 23
Posted at: 2019-09-21 08:17:29
HÉ, JIJ DAAR!!!! Ga je trouwen en zoek je nog inspiratie voor een locatie, een cateraar en leuke bloemen met een persoonlijk verhaal of wil je toch nog een keer een selfie maken onder een prachtige backdrop? KOM morgen langs tussen 11:00 en 16:00 uur bij de Uilenburgersjoel. Wij staan klaar voor jullie met een lekker glaasje😉 #opentrouwlocatieroute #uilenburgersjoel #trouwen #wedding #persoonlijk #catering #events #bloemen #trouwendoejezo #trouwlocatie #locatie #inspiratie #engaged #verloofd #backdrop #sneakpeek #thinkingdifferent #outofthebox #laatjeverrassen
persoonlijk ⭐️
• 
Wil jij ook zo’n lief portretje van jouw familie’tje of samen met vrienden? 
Bestel hem dan via de DM of de link in mijn bio. 👨‍👩‍👧‍👦 ·
Trouwkaartjes - Geboortekaartjes - Phone Cases - Shirts - Kussensloopjes
·
Iedere tekening wordt gemaakt naar wens en is met de hand gemaakt. Na een (kleine) maand vind je hem al in je mailbox! ·
·
#giveaway #illustration #illustrator #illustrate #illustrazione #drawing #drawit #tekenen #tekening #illustratrice #persoonlijk #persoonlijkeillustratie #custom #customize #familyportret #familieportret #portret #winactie #larissatekent #custom #customize #custompillow #customshirt #customtowel #customcase #customphonecases
Likes: 22
Posted at: 2019-09-21 08:16:57
⭐️ • Wil jij ook zo’n lief portretje van jouw familie’tje of samen met vrienden? Bestel hem dan via de DM of de link in mijn bio. 👨‍👩‍👧‍👦 · Trouwkaartjes - Geboortekaartjes - Phone Cases - Shirts - Kussensloopjes · Iedere tekening wordt gemaakt naar wens en is met de hand gemaakt. Na een (kleine) maand vind je hem al in je mailbox! · · #giveaway #illustration #illustrator #illustrate #illustrazione #drawing #drawit #tekenen #tekening #illustratrice #persoonlijk #persoonlijkeillustratie #custom #customize #familyportret #familieportret #portret #winactie #larissatekent #custom #customize #custompillow #customshirt #customtowel #customcase #customphonecases
persoonlijk JUBILEUM
•
1 oktober is het alweer 5 jaar geleden dat ik Made by Bir! inschreef bij de kvk 🥳
Ik heb op Facebook een evenement aangemaakt, ik ga van 1 t/m 6 oktober flink opruimen en zal heel veel artikelen voor bodemprijsjes aanbieden. •
Zo’n aankomend jubileum is namelijk een goede reden om te kijken waar je staat en waar je heen wilt 😄 Vijf jaar geleden waren mijn eerste producten in de webshop stickers. De afgelopen 5 jaar heb ik ook voornamelijk stickers gemaakt. Daar ga ik mijn focus weer op richten 😍
•
#madebybir #stickers #uniek #persoonlijk #maatwerk #deursticker #muursticker #krijtbordsticker #stickernaarwens #geboortesticker #naamsticker #bentosticker #feest #jarig #verjaardagssticker #traktatie #webshop #enschede
Likes: 5
Posted at: 2019-09-21 08:15:07
JUBILEUM • 1 oktober is het alweer 5 jaar geleden dat ik Made by Bir! inschreef bij de kvk 🥳 Ik heb op Facebook een evenement aangemaakt, ik ga van 1 t/m 6 oktober flink opruimen en zal heel veel artikelen voor bodemprijsjes aanbieden. • Zo’n aankomend jubileum is namelijk een goede reden om te kijken waar je staat en waar je heen wilt 😄 Vijf jaar geleden waren mijn eerste producten in de webshop stickers. De afgelopen 5 jaar heb ik ook voornamelijk stickers gemaakt. Daar ga ik mijn focus weer op richten 😍 • #madebybir #stickers #uniek #persoonlijk #maatwerk #deursticker #muursticker #krijtbordsticker #stickernaarwens #geboortesticker #naamsticker #bentosticker #feest #jarig #verjaardagssticker #traktatie #webshop #enschede
persoonlijk WEEKEND | Tijd om alles lekker op het gemakje te doen 😊 Je huis aan de kant en verzinnen wat voor leuks je vandaag kunt gaan doen. Wat zijn jouw weekendplannen?⁠
⁠
#dupli #dupligordijnen #raambekleding #raamdecoratie #binnenzonwering #bece #beceraamdecoratie #interieur #wooninspiratie #windowtreatments #interior #windowtreatmentsdesign #interiordecor #tmcwonen #goes #kruiningen #bergenopzoom #interieuradvies #persoonlijk #deskundig #advies #weekend⁠
Likes: 14
Posted at: 2019-09-21 08:15:07
WEEKEND | Tijd om alles lekker op het gemakje te doen 😊 Je huis aan de kant en verzinnen wat voor leuks je vandaag kunt gaan doen. Wat zijn jouw weekendplannen?⁠ ⁠ #dupli #dupligordijnen #raambekleding #raamdecoratie #binnenzonwering #bece #beceraamdecoratie #interieur #wooninspiratie #windowtreatments #interior #windowtreatmentsdesign #interiordecor #tmcwonen #goes #kruiningen #bergenopzoom #interieuradvies #persoonlijk #deskundig #advies #weekend
persoonlijk Als ik niet lekker in m'n vel zit, gebeuren er rare dingen.

Zo kan ik opeens veel gaan sporten (ik haat sporten). Of plan ik zoveel activiteiten dat ik nooit meer op de bank hang (ik hou heel veel van op de bank hangen). Of ga ik ongezond eten (ik merk direct hoeveel invloed suiker heeft). Of kan ik al in huilen uitbarsten als iemand een vinger naar me uitsteekt (ik huil liever niet). Soms word ik zelfs onredelijk boos op mensen, ga ik ruzie maken (ik maak nooit ruzie). Kortom: als het niet zo goed met me gaat, is dat te merken aan mijn gedrag. Ook al is dat niet meteen te plaatsen (wie gaat nou overmatig sporten als het slecht met je gaat?). Het is voor mij een signaal dat ik het rustig aan moet doen, meer tijd voor mezelf vrij moet maken. Bewegen hoort daarbij, maar liever wandelend dan hardlopend;) Herken je dit bij je kind? Vertoont hij bepaald gedrag als hij niet lekker in z'n vel zit? Zijn er patronen te ontdekken? Hou het eens bij, wellicht valt jullie iets op. Daar kun je dan een volgende keer naar verwijzen!

#overprikkeling #verandering #anders #persoonlijk #jezelfzijn #wordenwiejebent #ontwikkeling #gevoelig #hb #hoogbegaafd #gifted #coaching #metJente #Schiedam #010
Likes: 4
Posted at: 2019-09-21 08:10:51
Als ik niet lekker in m'n vel zit, gebeuren er rare dingen. Zo kan ik opeens veel gaan sporten (ik haat sporten). Of plan ik zoveel activiteiten dat ik nooit meer op de bank hang (ik hou heel veel van op de bank hangen). Of ga ik ongezond eten (ik merk direct hoeveel invloed suiker heeft). Of kan ik al in huilen uitbarsten als iemand een vinger naar me uitsteekt (ik huil liever niet). Soms word ik zelfs onredelijk boos op mensen, ga ik ruzie maken (ik maak nooit ruzie). Kortom: als het niet zo goed met me gaat, is dat te merken aan mijn gedrag. Ook al is dat niet meteen te plaatsen (wie gaat nou overmatig sporten als het slecht met je gaat?). Het is voor mij een signaal dat ik het rustig aan moet doen, meer tijd voor mezelf vrij moet maken. Bewegen hoort daarbij, maar liever wandelend dan hardlopend;) Herken je dit bij je kind? Vertoont hij bepaald gedrag als hij niet lekker in z'n vel zit? Zijn er patronen te ontdekken? Hou het eens bij, wellicht valt jullie iets op. Daar kun je dan een volgende keer naar verwijzen! #overprikkeling #verandering #anders #persoonlijk #jezelfzijn #wordenwiejebent #ontwikkeling #gevoelig #hb #hoogbegaafd #gifted #coaching #metJente #Schiedam #010
persoonlijk Vandaag staat weer bol van liefde tussen twee 💕 zielen, Lieveke & Protteke. Met de zon als grote getuige, verwarmde harten en een ijsjesparadijs in alle kleuren van de regenboog 😍 Net zoals ook deze twee spetters zich lieten verleiden tot een feest voor hun smaakpapillen, een feest gevuld met óverheerlijke liefde. HOERA, HURRAY, HOORAY! Omarm de zonnestralen vollen bak dit weekend (wel insmeren, eh!), eet massa's lekkernijen (ice, ice, baby!) & laat jullie dansbenen op en top swingen💃 📸 the one and only @vanlooygert #ceremonie #ceremoniespreker #liefde
.
.
.
.
.
.
.
#verhalen #storyteller #storytelling #houseofbells #visualstorytelling #overdeliefde #persoonlijk #aboutlove #weddingceremony #huwelijksceremonie #trouwen #trouwdag #trouw #trouwenin2020 #iktrouwbelgisch #yeswedo #theysaidyes #verloofd #wijgaantrouwen #fotografie #trouwfotografie #huwelijksfotografie #portretfotografie #smilingfaces #portret #authentiek #authenticlovemag
Likes: 40
Posted at: 2019-09-21 08:09:18
Vandaag staat weer bol van liefde tussen twee 💕 zielen, Lieveke & Protteke. Met de zon als grote getuige, verwarmde harten en een ijsjesparadijs in alle kleuren van de regenboog 😍 Net zoals ook deze twee spetters zich lieten verleiden tot een feest voor hun smaakpapillen, een feest gevuld met óverheerlijke liefde. HOERA, HURRAY, HOORAY! Omarm de zonnestralen vollen bak dit weekend (wel insmeren, eh!), eet massa's lekkernijen (ice, ice, baby!) & laat jullie dansbenen op en top swingen💃 📸 the one and only @vanlooygert #ceremonie #ceremoniespreker #liefde . . . . . . . #verhalen #storyteller #storytelling #houseofbells #visualstorytelling #overdeliefde #persoonlijk #aboutlove #weddingceremony #huwelijksceremonie #trouwen #trouwdag #trouw #trouwenin2020 #iktrouwbelgisch #yeswedo #theysaidyes #verloofd #wijgaantrouwen #fotografie #trouwfotografie #huwelijksfotografie #portretfotografie #smilingfaces #portret #authentiek #authenticlovemag
persoonlijk ♻️ AL GELEZEN? ♻️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES, mensen gisteren was de laatste dag van de training van TTI SI. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gisteren ging het over EQ emotionele Intelligentie. Super waardevolle aanvulling op gedrag en Driving Forces. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben nu gecertificeerd 🎉🎉🎉🎉
Super blij mee en ik had beloofd jullie iets leuk te vertellen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
So here it comes!!! 😀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉👉Ik ga namelijk een gedragsanalyse, een drijfveren analyse en een emotionele Intelligentie analyse dus een 3 in 1 analyse twv 490 euro (ex btw) weggeven!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En niet aan 1 persoon maar aan 2 personen!! Dus 2 analyses beide twv 490 euro. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je weten wat je hier voor moet doen, wat de VOORWAARDEN zijn en wil je hier kans opmaken? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Reageren kan tot ZONDAGMIDDAG 12 uur!! Daarna niet meer ❎
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Stuur even een PB met daarin jouw emailadres en dan mail ik iedereen maandag ochtend de informatie. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De 2 personen die als eerste reageren op de mail van maandag, ga ik mee aan de slag. 😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ben jij dat?? 🎉🎉🎉😀😀😀😀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Likes: 14
Posted at: 2019-09-21 07:59:53
♻️ AL GELEZEN? ♻️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ YES, mensen gisteren was de laatste dag van de training van TTI SI. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gisteren ging het over EQ emotionele Intelligentie. Super waardevolle aanvulling op gedrag en Driving Forces. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik ben nu gecertificeerd 🎉🎉🎉🎉 Super blij mee en ik had beloofd jullie iets leuk te vertellen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So here it comes!!! 😀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉👉Ik ga namelijk een gedragsanalyse, een drijfveren analyse en een emotionele Intelligentie analyse dus een 3 in 1 analyse twv 490 euro (ex btw) weggeven!!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En niet aan 1 persoon maar aan 2 personen!! Dus 2 analyses beide twv 490 euro. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wil je weten wat je hier voor moet doen, wat de VOORWAARDEN zijn en wil je hier kans opmaken? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Reageren kan tot ZONDAGMIDDAG 12 uur!! Daarna niet meer ❎ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Stuur even een PB met daarin jouw emailadres en dan mail ik iedereen maandag ochtend de informatie. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De 2 personen die als eerste reageren op de mail van maandag, ga ik mee aan de slag. 😀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ben jij dat?? 🎉🎉🎉😀😀😀😀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
persoonlijk 💕20-09-2019 💕
De bruiloft van E&M
En voor hen mocht Miss Baktaart deze onwijs gave #bruidstaart verzorgen! Een bruidstaart met een #twist want dat was het zeker!
Een #zeeuws tintje met een #stoere #achterkant 
#bedankt dat #missbaktaart dit voor jullie mocht verzorgen!
.
.
#twosidecake #weddingcake #trouwenin2019 #trouweninzeeland #vandervalk #goes #batman #nananananananabatman #geweldig #personalweddingcake #persoonlijk #liefdeindelucht #theysaidyes #vereerd #cakeofinstagram #turntables #zeeuwseknop #veelgeluk
Likes: 31
Posted at: 2019-09-21 07:49:35
💕20-09-2019 💕 De bruiloft van E&M En voor hen mocht Miss Baktaart deze onwijs gave #bruidstaart verzorgen! Een bruidstaart met een #twist want dat was het zeker! Een #zeeuws tintje met een #stoere #achterkant #bedankt dat #missbaktaart dit voor jullie mocht verzorgen! . . #twosidecake #weddingcake #trouwenin2019 #trouweninzeeland #vandervalk #goes #batman #nananananananabatman #geweldig #personalweddingcake #persoonlijk #liefdeindelucht #theysaidyes #vereerd #cakeofinstagram #turntables #zeeuwseknop #veelgeluk
persoonlijk • Ik heb er inmiddels heel wat mogen maken en toch blijft hij bijzonder om je eigen werk aan de muur te zien hangen. Helemaal in stijl in die lijst! Deze maakte ik voor een vriendinnetje en hij heeft al een mooi plekje gekregen in haar huis! ✨ Een poster bestellen kan via een DM! • 
Bij elke bestelling wordt er €1,-gedoneerd aan ‘Het Sterrenboekje’ van @carientjex • #illustrator #illustratie #illustraties #portret #poster #familygoals #family #momlife #mommytobe #newborn #mommy #mother #motherhood #daddays #mom #persoonlijk #a4 #handmade #selfmade #portrait #tekeningen #leandraacarolina #lc #art #creative #instaart #creatief
Likes: 49
Posted at: 2019-09-21 07:38:32
• Ik heb er inmiddels heel wat mogen maken en toch blijft hij bijzonder om je eigen werk aan de muur te zien hangen. Helemaal in stijl in die lijst! Deze maakte ik voor een vriendinnetje en hij heeft al een mooi plekje gekregen in haar huis! ✨ Een poster bestellen kan via een DM! • Bij elke bestelling wordt er €1,-gedoneerd aan ‘Het Sterrenboekje’ van @carientjex#illustrator #illustratie #illustraties #portret #poster #familygoals #family #momlife #mommytobe #newborn #mommy #mother #motherhood #daddays #mom #persoonlijk #a4 #handmade #selfmade #portrait #tekeningen #leandraacarolina #lc #art #creative #instaart #creatief
persoonlijk Creëer jouw eigen unieke en functionele wanddecoratie met een @dockfour 💓 Zoals je ziet kun je deze op verschillende manieren samenstellen en geef je hiermee jouw interieur een persoonlijke touch!
...
#dockfour #stylepads #dockfour #functionals #interior #interiordesign #interior123 #dutchdesign #wanddecoratie #wandmeubel #inspiratie #inspiration #persoonlijk #homeinspo #wonen #living #wonen #boerstaphorst #styling #winkelstyling #winkel #functioneel #stoerwonen #kleurrijkwonen
Likes: 59
Posted at: 2019-09-21 07:30:56
Creëer jouw eigen unieke en functionele wanddecoratie met een @dockfour 💓 Zoals je ziet kun je deze op verschillende manieren samenstellen en geef je hiermee jouw interieur een persoonlijke touch! ... #dockfour #stylepads #dockfour #functionals #interior #interiordesign #interior123 #dutchdesign #wanddecoratie #wandmeubel #inspiratie #inspiration #persoonlijk #homeinspo #wonen #living #wonen #boerstaphorst #styling #winkelstyling #winkel #functioneel #stoerwonen #kleurrijkwonen
persoonlijk Geboortekist NOAH💙

#alajolijn @alajolijn @jolijnvenema #persoonlijk #acrylverf #kraamcadeau #geboortekaartje #geboortecadeau #geboortekist #geboortestoeltje #herinneringskist #geboortespaarpot #speelgoedkist #baby #meisje #jongen #girl #boy #babygirl #babyboy #geboorte #zwanger #bevallen #liefde #n #o #a #h 💙
Likes: 30
Posted at: 2019-09-21 07:30:14
persoonlijk T E R U G B L I K * Ik kijk terug op een hele fijne zomer.
De afgelopen jaren heb ik er niet zo van genoten als wat dit jaar wel is gelukt. 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waarom dit zo is? Ik durf daar mijn vinger niet helemaal op te leggen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar ik voel me het afgelopen jaar meer ontspannen en dat heeft voor deze zomer ook zeker mee geholpen.
Ik kan helemaal niet goed tegen de warmte. Maar zelfs tijdens de extreme warme dagen die we hebben gehad wist ik me ontspannen, kalm en mijn hoofd koel te houden. (Ik ren namelijk normaal in hetzelfde tempo door). Maar ik heb me even niet druk gemaakt. ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik leefde van dag tot dag en dus niet te ver vooruit. Op het moment dat het een warme dag was, zorgde ik ervoor dat ik geen plannen had. Ik heb daardoor ook regelmatig met mijn ouders kunnen varen en kunnen genieten van het moment. En als ik aan by Jade wilde werken, deed ik dat! 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De mooie, lange zomerdagen zijn inmiddels wel voorbij maar ik kijk stiekem al best uit naar de herfst en winter. ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ben denk meer een voorjaar of herfst type. Maar sinds dit jaar ben ik de zomer ook echt gaan waarderen. 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gelukkig heb ik begin oktober nog 2 weken vakantie op de planning en dan mogen mijn zomer outfits nog lekker met me mee! 💛
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Daarna ben ik echt klaar voor de kaarsjes, truien en laarsjes-tijd! ✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Van welk seizoen genieten jullie het meest? 💛

Foto door @storiesbypien 
#byjade #design #styling #gelukbyjade #geluksmomentje #geluksgevoel #geluk #kleingeluk #geluksmoment #gelukkig #geluksvogel #gelukzitinkleinedingen #gelukiseenkeuze #liefleven
#ditbenik #persoonlijk #persoonlijkverhaal #persoonlijkegroei #seizoenen #terugblik #diemooiezomer #zomer #herfstinaantocht #herfsttype
Likes: 39
Posted at: 2019-09-21 07:28:18
T E R U G B L I K * Ik kijk terug op een hele fijne zomer. De afgelopen jaren heb ik er niet zo van genoten als wat dit jaar wel is gelukt. 💛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Waarom dit zo is? Ik durf daar mijn vinger niet helemaal op te leggen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Maar ik voel me het afgelopen jaar meer ontspannen en dat heeft voor deze zomer ook zeker mee geholpen. Ik kan helemaal niet goed tegen de warmte. Maar zelfs tijdens de extreme warme dagen die we hebben gehad wist ik me ontspannen, kalm en mijn hoofd koel te houden. (Ik ren namelijk normaal in hetzelfde tempo door). Maar ik heb me even niet druk gemaakt. ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik leefde van dag tot dag en dus niet te ver vooruit. Op het moment dat het een warme dag was, zorgde ik ervoor dat ik geen plannen had. Ik heb daardoor ook regelmatig met mijn ouders kunnen varen en kunnen genieten van het moment. En als ik aan by Jade wilde werken, deed ik dat! 💛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De mooie, lange zomerdagen zijn inmiddels wel voorbij maar ik kijk stiekem al best uit naar de herfst en winter. ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik ben denk meer een voorjaar of herfst type. Maar sinds dit jaar ben ik de zomer ook echt gaan waarderen. 💛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gelukkig heb ik begin oktober nog 2 weken vakantie op de planning en dan mogen mijn zomer outfits nog lekker met me mee! 💛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Daarna ben ik echt klaar voor de kaarsjes, truien en laarsjes-tijd! ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Van welk seizoen genieten jullie het meest? 💛 Foto door @storiesbypien #byjade #design #styling #gelukbyjade #geluksmomentje #geluksgevoel #geluk #kleingeluk #geluksmoment #gelukkig #geluksvogel #gelukzitinkleinedingen #gelukiseenkeuze #liefleven #ditbenik #persoonlijk #persoonlijkverhaal #persoonlijkegroei #seizoenen #terugblik #diemooiezomer #zomer #herfstinaantocht #herfsttype
persoonlijk Waar loop jij tegenaan mbt jouw Zichtbaarheid en zichtbaar zijn? Waar zou jij hulp bij kunnen gebruiken?

In een Zichtbaarheids Inspiratiecall tunen we in op jouw vraag of vragen. Een online coachcall vindt plaats in een Zoom-meeting. 60 min krijg je mij als coach om mee te sparren en nieuwe inzichten te creëeren. Met deze 3 vragen als rode draad:

1️⃣ Waar wil je naar toe? 
2️⃣ Wat heb je daar nu voor nodig? 
3️⃣ Wat mag je veranderen in jouw systeem om andere resultaten te behalen?

Na dit uur kan je gelijk aan de slag en doorpakken. Persoonlijk en businesswise. Belemmerende overtuigingen en gedachten buigen we om naar mogelijkheden . En mogelijkheden maken we gelijk concreet in een actieplan.

Jouw investering is €77 ex btw en 60 min van je tijd. Een coachcall kun je heel snel en simpel aanvragen door mij een DM te sturen. Aankomende week heb ik nog een paar plekken beschikbaar. In oktober kan uiteraard ook.

Wat is jouw vraag?

#zichtbaarheid #inspiratie #coachcall #mogelijkheden #persoonlijk #business #businesscoaching #softskills #coaching #1op1 #zoom #online
Likes: 12
Posted at: 2019-09-21 07:02:14
Waar loop jij tegenaan mbt jouw Zichtbaarheid en zichtbaar zijn? Waar zou jij hulp bij kunnen gebruiken? In een Zichtbaarheids Inspiratiecall tunen we in op jouw vraag of vragen. Een online coachcall vindt plaats in een Zoom-meeting. 60 min krijg je mij als coach om mee te sparren en nieuwe inzichten te creëeren. Met deze 3 vragen als rode draad: 1️⃣ Waar wil je naar toe? 2️⃣ Wat heb je daar nu voor nodig? 3️⃣ Wat mag je veranderen in jouw systeem om andere resultaten te behalen? Na dit uur kan je gelijk aan de slag en doorpakken. Persoonlijk en businesswise. Belemmerende overtuigingen en gedachten buigen we om naar mogelijkheden . En mogelijkheden maken we gelijk concreet in een actieplan. Jouw investering is €77 ex btw en 60 min van je tijd. Een coachcall kun je heel snel en simpel aanvragen door mij een DM te sturen. Aankomende week heb ik nog een paar plekken beschikbaar. In oktober kan uiteraard ook. Wat is jouw vraag? #zichtbaarheid #inspiratie #coachcall #mogelijkheden #persoonlijk #business #businesscoaching #softskills #coaching #1op1 #zoom #online
persoonlijk 🚶‍♀️Uit je comfortzone om te groeien. Doe jij dat wel eens? ⁠
⁠
✨Vaak zijn onze angsten helemaal nergens op gebaseerd. Wanneer je je afvraagt wat de kosten zullen zijn wanneer je iets niet durft te doen dan kom je vaak tot de realisatie dat iets wél durven (en misschien falen) veel meer waarde heeft dan ergens niet voor gaan.⁠
⁠
🗣️Wat was het laatste wat jou uit je comfortzone deed stappen? Hoe voelde het om een webshop te starten bijvoorbeeld, kan jij je dat nog herinneren?⁠
⁠
#uitjecomfortzone #verbetering #beterworden #uitdaging #jezelfuitdagen #challenge #dontstaythesame #comfortzone #veilig #safe #groeien #groei #ondernemer #webshopondernemer #creatiefondernemen #creatieveondernemer #webshopmarketing #marketeer #amsterdam #eigenbedrijf #thuiswerken #eigenbusiness #fempreneur #vrouwelijkeondernemer #ondernemen #mijnbedrijf #persoonlijkegroei #persoonlijk #businessgroei
Likes: 11
Posted at: 2019-09-21 06:30:04
🚶‍♀️Uit je comfortzone om te groeien. Doe jij dat wel eens? ⁠ ⁠ ✨Vaak zijn onze angsten helemaal nergens op gebaseerd. Wanneer je je afvraagt wat de kosten zullen zijn wanneer je iets niet durft te doen dan kom je vaak tot de realisatie dat iets wél durven (en misschien falen) veel meer waarde heeft dan ergens niet voor gaan.⁠ ⁠ 🗣️Wat was het laatste wat jou uit je comfortzone deed stappen? Hoe voelde het om een webshop te starten bijvoorbeeld, kan jij je dat nog herinneren?⁠ ⁠ #uitjecomfortzone #verbetering #beterworden #uitdaging #jezelfuitdagen #challenge #dontstaythesame #comfortzone #veilig #safe #groeien #groei #ondernemer #webshopondernemer #creatiefondernemen #creatieveondernemer #webshopmarketing #marketeer #amsterdam #eigenbedrijf #thuiswerken #eigenbusiness #fempreneur #vrouwelijkeondernemer #ondernemen #mijnbedrijf #persoonlijkegroei #persoonlijk #businessgroei
persoonlijk Dit afscheidsstuk heb ik mogen maken met bloemen en planten uit de tuin van de familie. Het was een prachtige opdracht en heel persoonlijk en bijzonder om te werken
Likes: 5
Posted at: 2019-09-20 21:09:58
Dit afscheidsstuk heb ik mogen maken met bloemen en planten uit de tuin van de familie. Het was een prachtige opdracht en heel persoonlijk en bijzonder om te werken " uit de tuin" van de overledene. #natuurlijkrouwbloemwerk# specialewensen#uiteigentuin#bijnaherfst#persoonlijk#dierbaar#
persoonlijk Een mobile met eendjes! Op elk eendje staan geboorte gegevens zoals naam, gewicht, plaats van geboorte, lengte en datum. #kraamcadeautje #uniekcadeau #persoonlijk #handgemaakt #baby #badeend
Likes: 1
Posted at: 2019-09-20 19:56:48
Een mobile met eendjes! Op elk eendje staan geboorte gegevens zoals naam, gewicht, plaats van geboorte, lengte en datum. #kraamcadeautje #uniekcadeau #persoonlijk #handgemaakt #baby #badeend
persoonlijk Waarom zou je je website zelf bouwen? Nou, daarom ⏬
- iemand ervoor inhuren kost veel meer geld
- je hebt zelf de controle over je website, maar dan ook altijd
- je hebt ‘m in eigen beheer en kan ‘m dus zelf aanpassen en onderhouden
- je creëert een mooie en goedwerkende website
- je volgt een online cursus die je je hele leven lang kunt bekijken
- het is gewoon heel tof om je eigen website te bouwen en dit te kunnen vertellen

Ik ben benieuwd: zou jij graag zelf, met wat ondersteuning, je website willen bouwen?
#webdesign #websitebouwen #onlinetraining #persoonlijk #smitclub
Likes: 11
Posted at: 2019-09-20 19:51:32
Waarom zou je je website zelf bouwen? Nou, daarom ⏬ - iemand ervoor inhuren kost veel meer geld - je hebt zelf de controle over je website, maar dan ook altijd - je hebt ‘m in eigen beheer en kan ‘m dus zelf aanpassen en onderhouden - je creëert een mooie en goedwerkende website - je volgt een online cursus die je je hele leven lang kunt bekijken - het is gewoon heel tof om je eigen website te bouwen en dit te kunnen vertellen Ik ben benieuwd: zou jij graag zelf, met wat ondersteuning, je website willen bouwen? #webdesign #websitebouwen #onlinetraining #persoonlijk #smitclub
persoonlijk LIEVE JIJ

Vandaag deelgenomen aan de Insta Photo Walk van @mariekevandulmen. .
.
Uiteraard ook een paar potloden en een bulletjournal meegenomen. (Foto’s volgen) Maar er waren meer dames die mijn boekje wel even wilden lenen voor een leuke foto.
.
.
Bij thuiskomst zag ik dat er iets was opgeschreven:
LIEVE JIJ.
.
.
.
.
.
#zeghetmeteenpotlood #uniekpotlood #potlood #lieve #bulletjournals #bulletjournalinspo #motiveren #inspireren #potloodmetnaam #potloodmetgum #schrijven #netwerken #creatief #schetsen #zelfliefde #persoonlijk #ondernemerschap #eigenbedrijf #werkgeluk #zzper #girlbossnl #schrijfpotlood #schrijvenmetpotlood #gepersonaliseerd #gepersonaliseerdcadeau
Likes: 48
Posted at: 2019-09-20 19:40:02
LIEVE JIJ Vandaag deelgenomen aan de Insta Photo Walk van @mariekevandulmen. . . Uiteraard ook een paar potloden en een bulletjournal meegenomen. (Foto’s volgen) Maar er waren meer dames die mijn boekje wel even wilden lenen voor een leuke foto. . . Bij thuiskomst zag ik dat er iets was opgeschreven: LIEVE JIJ. . . . . . #zeghetmeteenpotlood #uniekpotlood #potlood #lieve #bulletjournals #bulletjournalinspo #motiveren #inspireren #potloodmetnaam #potloodmetgum #schrijven #netwerken #creatief #schetsen #zelfliefde #persoonlijk #ondernemerschap #eigenbedrijf #werkgeluk #zzper #girlbossnl #schrijfpotlood #schrijvenmetpotlood #gepersonaliseerd #gepersonaliseerdcadeau
persoonlijk En zo kwam er weer een einde aan mijn 6-daags verblijf op Terschelling. 
Vanmorgen in alle rust terug gefietst naar de haven. Fiets ingeleverd en koffer weer opgehaald. Zo heerlijk dat ook de bagageservice prima is geregeld op het eiland.

Vanaf Harlingen haven met de trein terug naar huis. In Arnhem werd ik overvallen door mijn twee oudste meiden die het laatste stukje met mij mee reisden. Wat een verrassing! Mijn me-time was heerlijk, accu weer opgeladen en weer mooie evenementen voor Your Travel op de agenda. 
Heb jij ook behoefte aan een paar dagen tijd voor jezelf of gezellig met vriendinnen? 
Denk dan eens aan een puur & kuur of yoga-weekend. Ik regel het graag voor je. ☎️ 06 34 00 75 65
📩 wietske@yourtravel.nl #yourtravel #metime #mantelzorg #zorgintensief #zorgintensiefkind #hsp #weekendjeweg #terschelling #maatwerkreizen #persoonlijk #vriendinnen #vriendinnenvakantie #oudersvannu #kinderen #zorgenvoorjezelf
Likes: 23
Posted at: 2019-09-20 19:19:17
En zo kwam er weer een einde aan mijn 6-daags verblijf op Terschelling. Vanmorgen in alle rust terug gefietst naar de haven. Fiets ingeleverd en koffer weer opgehaald. Zo heerlijk dat ook de bagageservice prima is geregeld op het eiland. Vanaf Harlingen haven met de trein terug naar huis. In Arnhem werd ik overvallen door mijn twee oudste meiden die het laatste stukje met mij mee reisden. Wat een verrassing! Mijn me-time was heerlijk, accu weer opgeladen en weer mooie evenementen voor Your Travel op de agenda. Heb jij ook behoefte aan een paar dagen tijd voor jezelf of gezellig met vriendinnen? Denk dan eens aan een puur & kuur of yoga-weekend. Ik regel het graag voor je. ☎️ 06 34 00 75 65 📩 wietske@yourtravel.nl #yourtravel #metime #mantelzorg #zorgintensief #zorgintensiefkind #hsp #weekendjeweg #terschelling #maatwerkreizen #persoonlijk #vriendinnen #vriendinnenvakantie #oudersvannu #kinderen #zorgenvoorjezelf
persoonlijk Isimli Cıncık tesbihimiz istek üzeri hazırlandı

#persoonlijk gebedskralen gemaakt van orginele glaskralen

#isimlitesbih#cıncıktesbih#glaskralen#gebedskralen#tesbih#gifts#cadeautip#vaderdag#cadeau#nüve4hyr#birçantaa
Likes: 275
Posted at: 2019-09-20 18:55:44
Isimli Cıncık tesbihimiz istek üzeri hazırlandı #persoonlijk gebedskralen gemaakt van orginele glaskralen #isimlitesbih#cıncıktesbih#glaskralen#gebedskralen#tesbih#gifts#cadeautip#vaderdag#cadeau#nüve4hyr#birçantaa
persoonlijk Dit is Rosa. Deze eend straalt sereniteit en rust uit. Ze is ongeveer zo hoog als een #zwitsal flesje. Rosa is tevens een muziekdoosje en te koop voor €17,50 #kraamcadeautje #uniek #persoonlijk #baby #lief 
Ik bedrukt er naar wens gratis een naam op!

Rosa is verkocht!!
Likes: 0
Posted at: 2019-09-20 18:49:53
Dit is Rosa. Deze eend straalt sereniteit en rust uit. Ze is ongeveer zo hoog als een #zwitsal flesje. Rosa is tevens een muziekdoosje en te koop voor €17,50 #kraamcadeautje #uniek #persoonlijk #baby #lief Ik bedrukt er naar wens gratis een naam op! Rosa is verkocht!!
persoonlijk Wat doe jij na het ontvangen van de illustratie? 🤔🤩😍
•
Vaak krijg ik foto’s opgestuurd van mijn illustraties afgedrukt op bijvoorbeeld dik papier, mokken, shirts of houten blokjes. •
Maar natuurlijk... Als kussensloopjes #ideetje!
• 
Wil jij ook zo’n lief portretje van jouw familie’tje of samen met vrienden? 
Bestel hem dan via de DM of de link in mijn bio. 👨‍👩‍👧‍👦 ·
Trouwkaartjes - Geboortekaartjes - Phone Cases - Shirts - Kussensloopjes
·
Iedere tekening wordt gemaakt naar wens en is met de hand gemaakt. Na een (kleine) maand vind je hem al in je mailbox! ·
·
#giveaway #illustration #illustrator #illustrate #illustrazione #drawing #drawit #tekenen #tekening #illustratrice #persoonlijk #persoonlijkeillustratie #custom #customize #familyportret #familieportret #portret #winactie #larissatekent #custom #customize #custompillow #customshirt #customtowel #customcase #customphonecases
Likes: 21
Posted at: 2019-09-20 18:36:35
Wat doe jij na het ontvangen van de illustratie? 🤔🤩😍 • Vaak krijg ik foto’s opgestuurd van mijn illustraties afgedrukt op bijvoorbeeld dik papier, mokken, shirts of houten blokjes. • Maar natuurlijk... Als kussensloopjes #ideetje! • Wil jij ook zo’n lief portretje van jouw familie’tje of samen met vrienden? Bestel hem dan via de DM of de link in mijn bio. 👨‍👩‍👧‍👦 · Trouwkaartjes - Geboortekaartjes - Phone Cases - Shirts - Kussensloopjes · Iedere tekening wordt gemaakt naar wens en is met de hand gemaakt. Na een (kleine) maand vind je hem al in je mailbox! · · #giveaway #illustration #illustrator #illustrate #illustrazione #drawing #drawit #tekenen #tekening #illustratrice #persoonlijk #persoonlijkeillustratie #custom #customize #familyportret #familieportret #portret #winactie #larissatekent #custom #customize #custompillow #customshirt #customtowel #customcase #customphonecases
persoonlijk Ga je #samenwonen of zijn jullie net ergens samen ingetrokken?

Check zeker even dat je geen verzekeringen dubbel betaalt!

Spaar dit liever uit om samen iets leuk te doen! 😉

Wij willen hier graag vrijblijvend jullie mee helpen.
Contacteer ons gerust via: 03/755 06 88

https://www.paulvanvlierberghe.be/

#verzekering #verzekeringen #insurance #waarborgen #goedkoop #gerust #opmaat #service #tijd #klantgericht #professioneel #deskundig #persoonlijk #offerte #onafhankelijk #verzekeraar #oplossing #picoftheday #photooftheday #instagram #beveren #melsele #zwijndrecht #haasdonk #vrasene #oostvlaanderen #antwerpen #paul #paulvanvlierberghe
Likes: 2
Posted at: 2019-09-20 18:27:06
Ga je #samenwonen of zijn jullie net ergens samen ingetrokken? Check zeker even dat je geen verzekeringen dubbel betaalt! Spaar dit liever uit om samen iets leuk te doen! 😉 Wij willen hier graag vrijblijvend jullie mee helpen. Contacteer ons gerust via: 03/755 06 88 https://www.paulvanvlierberghe.be/ #verzekering #verzekeringen #insurance #waarborgen #goedkoop #gerust #opmaat #service #tijd #klantgericht #professioneel #deskundig #persoonlijk #offerte #onafhankelijk #verzekeraar #oplossing #picoftheday #photooftheday #instagram #beveren #melsele #zwijndrecht #haasdonk #vrasene #oostvlaanderen #antwerpen #paul #paulvanvlierberghe
persoonlijk Everything I am you helped me to be... Yess! Onze zilveren armbanden zijn weer terug! Maak ook je eigen persoonlijke armband met je eigen quote! 💕 #zilver925 #zilverenarmband #armbandjes #persoonlijk #persoonlijkcadeau #eigentekst #makeityourown #bracelets #armband
Likes: 3
Posted at: 2019-09-20 18:13:34
Everything I am you helped me to be... Yess! Onze zilveren armbanden zijn weer terug! Maak ook je eigen persoonlijke armband met je eigen quote! 💕 #zilver925 #zilverenarmband #armbandjes #persoonlijk #persoonlijkcadeau #eigentekst #makeityourown #bracelets #armband
persoonlijk It's weekend! Time to go make stories for Monday🙌🏼 Wat zijn jullie plannen voor het weekend?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⌚️ Lady
Likes: 11
Posted at: 2019-09-20 18:10:08
It's weekend! Time to go make stories for Monday🙌🏼 Wat zijn jullie plannen voor het weekend? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⌚️ Lady
persoonlijk Wat een vet bord weer! Robuuster krijg je ze niet. 5cm dik hout, 40x120 cm, diep gefreesd in duurzaam robinia hout. Dat blijft minstens 25 jaar staan. Ieder bord uniek en speciaal voor jou gemaakt. Natuurlijk zoals dat bij jou of je bedrijf past. #sign zoals het bedoeld is.

#duurzaam #handmade #handgemaakt #hout #sign #handcrafted #natuurlijk #naambord #personalisatie #persoonlijk #nederland #belgie
Likes: 6
Posted at: 2019-09-20 18:09:40
Wat een vet bord weer! Robuuster krijg je ze niet. 5cm dik hout, 40x120 cm, diep gefreesd in duurzaam robinia hout. Dat blijft minstens 25 jaar staan. Ieder bord uniek en speciaal voor jou gemaakt. Natuurlijk zoals dat bij jou of je bedrijf past. #sign zoals het bedoeld is. #duurzaam #handmade #handgemaakt #hout #sign #handcrafted #natuurlijk #naambord #personalisatie #persoonlijk #nederland #belgie
persoonlijk ♡ K O F F E R T J E ♡ de kinderkoffertjes worden veel besteld en dat snap ik ook wel! Ze zijn niet alleen leuk om zo neer te zetten, maar ook handig om spulletjes in op te bergen. Dus ben je nog op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau om te geven, neem dan zeker eens een kijkje op de website naar alle opties.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kraamcadeau #geboortecadeau #cadeau #persoonlijk #gepersonaliseerd #geboren #baby #mama #mamablogger #kinderkamer #lifestyle #kinderkoffer #zwanger #zwangerschap #geboorte #kidswebshop #babywebshop #babykamer #studiolittlegoodies #pastel #kids
Likes: 10
Posted at: 2019-09-20 18:00:28
♡ K O F F E R T J E ♡ de kinderkoffertjes worden veel besteld en dat snap ik ook wel! Ze zijn niet alleen leuk om zo neer te zetten, maar ook handig om spulletjes in op te bergen. Dus ben je nog op zoek naar een persoonlijk kraamcadeau om te geven, neem dan zeker eens een kijkje op de website naar alle opties.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kraamcadeau #geboortecadeau #cadeau #persoonlijk #gepersonaliseerd #geboren #baby #mama #mamablogger #kinderkamer #lifestyle #kinderkoffer #zwanger #zwangerschap #geboorte #kidswebshop #babywebshop #babykamer #studiolittlegoodies #pastel #kids
persoonlijk YAY! Het is weekend 🙌🏻Wow, wat een week. Ik vloog naar Milaan voor mijn werk, voor de re-launch van @quinnyworld. Een fashionshow met haute couture & kinderwagens. 👶🏼City trippen met de tofste mommy influencers & natuurlijk ook lekker Italiaans eten (hallo truffel pasta🍝) Nu even bijkomen hoor! 
Wat zijn jouw weekend plannen?

#jaimyskitchen #weekend #foodblogger #persoonlijk #happy #milanfasionweek #mfw2019 #parentingcouture #happy
Likes: 94
Posted at: 2019-09-20 17:53:46
YAY! Het is weekend 🙌🏻Wow, wat een week. Ik vloog naar Milaan voor mijn werk, voor de re-launch van @quinnyworld. Een fashionshow met haute couture & kinderwagens. 👶🏼City trippen met de tofste mommy influencers & natuurlijk ook lekker Italiaans eten (hallo truffel pasta🍝) Nu even bijkomen hoor! Wat zijn jouw weekend plannen? #jaimyskitchen #weekend #foodblogger #persoonlijk #happy #milanfasionweek #mfw2019 #parentingcouture #happy
persoonlijk Voor de leerkracht, die Superjuf of meester koop je een leuk kadootje wat jouw kind kan geven op 4 oktober -want 5 oktober is het de Dag van de leerkracht. Vaak vind ik die dagen maar onzin, maar de leerkracht is een bijzonder soort! Wat maakt de leerkracht van jouw kind speciaal? .
.
.
#dagvandeleerkracht #juf #meester #superjuf #supermeester #superhelden #leerkracht #superkracht #onderwijs #basisschool #kado #lievejuf #tas #notitieboekje #handwas #kapstok #kadobox #toffemeester #persoonlijk #uniek #origineel #cadeau #superheldenshop
Likes: 5
Posted at: 2019-09-20 17:25:30
Voor de leerkracht, die Superjuf of meester koop je een leuk kadootje wat jouw kind kan geven op 4 oktober -want 5 oktober is het de Dag van de leerkracht. Vaak vind ik die dagen maar onzin, maar de leerkracht is een bijzonder soort! Wat maakt de leerkracht van jouw kind speciaal? . . . #dagvandeleerkracht #juf #meester #superjuf #supermeester #superhelden #leerkracht #superkracht #onderwijs #basisschool #kado #lievejuf #tas #notitieboekje #handwas #kapstok #kadobox #toffemeester #persoonlijk #uniek #origineel #cadeau #superheldenshop
persoonlijk Ook in CRM is human powered een alternatief voor data driven. Vraag het de klant en maak het makkelijk om op te slaan. Dan kun je direct aan de slag! Meer lezen? Link in bio. 
#outsidein #klantrelevant #persoonlijk #emailmarketing #emailcampagnes #crm #interesses #voorkeuren #clicks #registratie #inschrijvingen #klantendatabase #database #klantenpas #loyalty #loyaltyprogramma #interactie #response #segmentatie #persona #archetype #mentality #welkom
Likes: 4
Posted at: 2019-09-20 17:18:52
Ook in CRM is human powered een alternatief voor data driven. Vraag het de klant en maak het makkelijk om op te slaan. Dan kun je direct aan de slag! Meer lezen? Link in bio. #outsidein #klantrelevant #persoonlijk #emailmarketing #emailcampagnes #crm #interesses #voorkeuren #clicks #registratie #inschrijvingen #klantendatabase #database #klantenpas #loyalty #loyaltyprogramma #interactie #response #segmentatie #persona #archetype #mentality #welkom
persoonlijk Shop jij ook nog zo’n ontzéttend schattige eenhoorn?
#unicorn #eenhoorn #haken #crochet #häkeln #gehaakt #handgemaakt #uniek #persoonlijk #shoppen #bestellen #webshop #bolletjevankatoen
Likes: 10
Posted at: 2019-09-20 16:57:38
Shop jij ook nog zo’n ontzéttend schattige eenhoorn? #unicorn #eenhoorn #haken #crochet #häkeln #gehaakt #handgemaakt #uniek #persoonlijk #shoppen #bestellen #webshop #bolletjevankatoen
persoonlijk 🇨🇵🍇🍷🚴‍♀️ Heerlijk fietstochtje gedaan via de voie des vignes, en dat in volle oogstperiode! Langs prachtige wijngaarden waar men de beste Bourgogne wijnen maakt als Meursault, Pommard en Puligny-Montrachet! Santé! 🍷😉🤩 #depollepel #puur #passie #persoonlijk #bourgogne #vin #meursault #pommard #pulignymontrachet
Likes: 22
Posted at: 2019-09-20 16:43:02
🇨🇵🍇🍷🚴‍♀️ Heerlijk fietstochtje gedaan via de voie des vignes, en dat in volle oogstperiode! Langs prachtige wijngaarden waar men de beste Bourgogne wijnen maakt als Meursault, Pommard en Puligny-Montrachet! Santé! 🍷😉🤩 #depollepel #puur #passie #persoonlijk #bourgogne #vin #meursault #pommard #pulignymontrachet
persoonlijk Welke kies jij? 1, 2 of 3 👰
.
Het leuke aan mijn werk vind ik de vrijheid om lekker creatief te zijn.
En je kunt zoveel meer met je foto’s dan ze sec in een album plaatsen.
.
Natuurlijk moet je het niet te bont maken anders wordt het al gauw druk en kitscherig
Maar juist het zoeken naar die creatieve en moderne opmaak mogelijkheden
die de foto’s ondersteunen, de sfeer meer tot leven doet komen
en net dat extra persoonlijke tintje geven wat het echt uniek maakt
Dat is waar ik dolenthousiast van wordt! 🤗
.
Ik ga gauw verder met het afronden van nog een trouwalbum!
.
Fijne weekend! 💖
Likes: 3
Posted at: 2019-09-20 16:26:46
Welke kies jij? 1, 2 of 3 👰 . Het leuke aan mijn werk vind ik de vrijheid om lekker creatief te zijn. En je kunt zoveel meer met je foto’s dan ze sec in een album plaatsen. . Natuurlijk moet je het niet te bont maken anders wordt het al gauw druk en kitscherig Maar juist het zoeken naar die creatieve en moderne opmaak mogelijkheden die de foto’s ondersteunen, de sfeer meer tot leven doet komen en net dat extra persoonlijke tintje geven wat het echt uniek maakt Dat is waar ik dolenthousiast van wordt! 🤗 . Ik ga gauw verder met het afronden van nog een trouwalbum! . Fijne weekend! 💖
persoonlijk De afgelopen periode mocht ik @haitze_idzenga van Autobedrijf Idzenga in Drachten begeleiden en adviseren inzake financiering aankoop pand wat hij al meerdere jaren huurde.

Dit is zoals Haitze mijn dienstverlening heeft ervaren:
Likes: 7
Posted at: 2019-09-20 16:13:28
De afgelopen periode mocht ik @haitze_idzenga van Autobedrijf Idzenga in Drachten begeleiden en adviseren inzake financiering aankoop pand wat hij al meerdere jaren huurde. Dit is zoals Haitze mijn dienstverlening heeft ervaren: "Door gebruik te maken van Christiaan zijn diensten kon ik me focussen op de bedrijfsvoering. Ik was continu op de hoogte van de stand van zaken en merkte dat Christiaan tot het uiterste gaat om zaken gerealiseerd te krijgen zoals ik het als ondernemer graag wilde." Haitze, bedankt voor de opdracht en het plezierige contact ! Nieuwsgierig wat Autobedrijf Idzenga kan betekenen voor je, kijk dan eens op www.autobedrijf-idzenga.nl #drachten #autobedrijf #reparatie #apk #auto #bedrijfsauto #bedrijfswagen #camper #aankoop #pand #financiering #ondernemer #onderneming #persoonlijk #begeleiding #advisering #mooiwerk
persoonlijk De letterkralen zijn weer aangevuld. Volop keuze dus voor een product met naam, zoals een bijtring, speenkoord, tashanger of sleutelhanger! 😍

Stuur me een berichtje voor meer info.

#ziepje #kraamcadeau #cadeau #uniek #persoonlijk #handgemaakt #naamcadeau #cadeautip #metnaam #bijtring #speenkoord #sleutelhanger #tashanger #silconekralen #letterkralen #opmaatgemaakt
Likes: 16
Posted at: 2019-09-20 15:44:34
De letterkralen zijn weer aangevuld. Volop keuze dus voor een product met naam, zoals een bijtring, speenkoord, tashanger of sleutelhanger! 😍 Stuur me een berichtje voor meer info. #ziepje #kraamcadeau #cadeau #uniek #persoonlijk #handgemaakt #naamcadeau #cadeautip #metnaam #bijtring #speenkoord #sleutelhanger #tashanger #silconekralen #letterkralen #opmaatgemaakt
persoonlijk ONZE VADER - dat je zo je gebed mag beginnen! En de dag! Er steeds bewust van zijn dat je onder Zijn zorg valt. Dit grote canvas kan je ook bestellen, 100x45cm! met of zonder omlijsting. Scroll voor de foto. Doe een berichtje voor meer info! 🙋🏻‍♀️ Groetjes, Rins •
•
#woordenvanwaarheid #tekstopcanvas #onzevader #mattheus6 #persoonlijk #uniek #cadeau #bijbeltekst #gebed #blessings
Likes: 159
Posted at: 2019-09-20 15:39:32
ONZE VADER - dat je zo je gebed mag beginnen! En de dag! Er steeds bewust van zijn dat je onder Zijn zorg valt. Dit grote canvas kan je ook bestellen, 100x45cm! met of zonder omlijsting. Scroll voor de foto. Doe een berichtje voor meer info! 🙋🏻‍♀️ Groetjes, Rins • • #woordenvanwaarheid #tekstopcanvas #onzevader #mattheus6 #persoonlijk #uniek #cadeau #bijbeltekst #gebed #blessings
persoonlijk W E E K E N D 🖤 Weer mooie opdrachten binnen en lekker aan gewerkt deze week! Tot aanstaande woensdag plaats je je pre-order voor de maandplanner in A3 of A4 nog met 10% korting! 😍 
#ontwerpen #geboortekaartjes #geboorteposters #maatwerk #persoonlijk #maandplanner #plannen #zwanger #trouwen #baby #geboorte #fabriekage
Likes: 25
Posted at: 2019-09-20 15:23:23
W E E K E N D 🖤 Weer mooie opdrachten binnen en lekker aan gewerkt deze week! Tot aanstaande woensdag plaats je je pre-order voor de maandplanner in A3 of A4 nog met 10% korting! 😍 #ontwerpen #geboortekaartjes #geboorteposters #maatwerk #persoonlijk #maandplanner #plannen #zwanger #trouwen #baby #geboorte #fabriekage
persoonlijk ♡ 𝒦𝓃𝓊𝒻𝒻𝑒𝓁 ♡
♡
Soms wil je gewoon iemand even laten weten dat je aan diegene denkt.
♡
#handlettering #lettering #dutchlettering #handfont #moderncalligraphy #persoonlijk #origineel #postisveelleuker #eenvoud #goud #creatiefbezigzijn #knuffel #penteltouch #micron 
#kaartvanjet
Likes: 18
Posted at: 2019-09-20 14:24:35
♡ 𝒦𝓃𝓊𝒻𝒻𝑒𝓁 ♡ ♡ Soms wil je gewoon iemand even laten weten dat je aan diegene denkt. ♡ #handlettering #lettering #dutchlettering #handfont #moderncalligraphy #persoonlijk #origineel #postisveelleuker #eenvoud #goud #creatiefbezigzijn #knuffel #penteltouch #micron #kaartvanjet
persoonlijk Taarttopper en dagplanning♡
#wedding #bruiloft #taarttopper #hout #dagplanning #bruidstaart #persoonlijk
Likes: 29
Posted at: 2019-09-20 14:23:03
persoonlijk In haar rol als communicatieadviseur schrijft @liekej vooral zakelijke teksten en houdt ze regelmatig interviews met hoogleraren, managers, adviseurs en soms zelfs met BN’ers. Maar als columnist voor Workerbee geeft ze meer van haar persoonlijke leventje prijs. En dat is toch echt wel even anders...dan is ze zelf namelijk de hoofdpersoon van het verhaal. Lieke kan heerlijk haar ei kwijt in haar columns en hoopt dat ze vooral lekker herkenbaar zijn voor iedereen die ze leest. Deze happy bee 🐝😁hoopt je ook het komende jaar weer te mogen verrassen met haar columns... stay tuned!
Likes: 49
Posted at: 2019-09-20 14:17:26
In haar rol als communicatieadviseur schrijft @liekej vooral zakelijke teksten en houdt ze regelmatig interviews met hoogleraren, managers, adviseurs en soms zelfs met BN’ers. Maar als columnist voor Workerbee geeft ze meer van haar persoonlijke leventje prijs. En dat is toch echt wel even anders...dan is ze zelf namelijk de hoofdpersoon van het verhaal. Lieke kan heerlijk haar ei kwijt in haar columns en hoopt dat ze vooral lekker herkenbaar zijn voor iedereen die ze leest. Deze happy bee 🐝😁hoopt je ook het komende jaar weer te mogen verrassen met haar columns... stay tuned!
persoonlijk Een vrachtwagen voor Peet. Peet was volgens zijn vrouw een chauffeur met heel zijn hart. Hij had een nieuwe vrachtwagen maar dat was niet zijn lievelings merk, hij had liever een SCANIA gehad. Zijn vrouw regelde tekeningen en een model, zijn collega's keken mee of de details wel klopte. Samen gaven we hem zijn SCANIA weer terug. Natuurlijk met zijn Feyenoord bordjes en zijn laatste nummerplaat. #dagpeet #urn #persoonlijk #asbus #crematie #cremeren #as #truck #vrachtwagen #scania #overleden #herinneren #afscheid #miniurn #keramiek #klei
Likes: 24
Posted at: 2019-09-20 14:15:26
Een vrachtwagen voor Peet. Peet was volgens zijn vrouw een chauffeur met heel zijn hart. Hij had een nieuwe vrachtwagen maar dat was niet zijn lievelings merk, hij had liever een SCANIA gehad. Zijn vrouw regelde tekeningen en een model, zijn collega's keken mee of de details wel klopte. Samen gaven we hem zijn SCANIA weer terug. Natuurlijk met zijn Feyenoord bordjes en zijn laatste nummerplaat. #dagpeet #urn #persoonlijk #asbus #crematie #cremeren #as #truck #vrachtwagen #scania #overleden #herinneren #afscheid #miniurn #keramiek #klei
persoonlijk Wist je dat dieren je energie aanvoelen?

Ik kwam vandaag binnen bij iemand en deze lieverd kroop gelijk op schoot.

Dieren voelen je rust en liefde, dus als ze op je af komen willen ze je meestal iets vertellen ^_^

Een van de leukste dingen die ik vind van Spiritualiteit is het ontdekken van de tekens van het Universum. Er is altijd een manier waarop het Universum met je communiceert.

Welke tekens zie jij wel eens voorbij komen?

#eliseseverino #bewustzijn #persoonlijkegroei #wijsheid #echtheid #zichtbaarheid #jezelfzijn #eigenonderneming #ambities #genieten #emoties #universum #orakel #persoonlijk #spiritualawakening #finance #positiveenergy #thejourney #themoon #liveyourbestlife #mindsetcoach #freeyourself #spiritualgrowth #persistent #motivator #enlightenment #honden #gidsen
Likes: 28
Posted at: 2019-09-20 14:11:47
Wist je dat dieren je energie aanvoelen? Ik kwam vandaag binnen bij iemand en deze lieverd kroop gelijk op schoot. Dieren voelen je rust en liefde, dus als ze op je af komen willen ze je meestal iets vertellen ^_^ Een van de leukste dingen die ik vind van Spiritualiteit is het ontdekken van de tekens van het Universum. Er is altijd een manier waarop het Universum met je communiceert. Welke tekens zie jij wel eens voorbij komen? #eliseseverino #bewustzijn #persoonlijkegroei #wijsheid #echtheid #zichtbaarheid #jezelfzijn #eigenonderneming #ambities #genieten #emoties #universum #orakel #persoonlijk #spiritualawakening #finance #positiveenergy #thejourney #themoon #liveyourbestlife #mindsetcoach #freeyourself #spiritualgrowth #persistent #motivator #enlightenment #honden #gidsen
persoonlijk Wat gaaf is deze armband he?😍 Een mooie groene herfstkleur! 🍂 Heb jij al zin in de herfst of kan het voor jou nog eventjes wachten?
.
.
.
#armbanden #armbandjes #ringetjes #ringen #kinderen #sieraden #kindersieraden #handgemaakt #gepersonaliseerd #sieraad #cadeau #webshop #juweeltje #fotoarmband #sosarmband #italiaansleer #leer #passie #handgemaaktesieraden #liefde #herfst #moeder #moederschap #moeders #zelfgemaakt #persoonlijk
Likes: 5
Posted at: 2019-09-20 14:03:25
Wat gaaf is deze armband he?😍 Een mooie groene herfstkleur! 🍂 Heb jij al zin in de herfst of kan het voor jou nog eventjes wachten? . . . #armbanden #armbandjes #ringetjes #ringen #kinderen #sieraden #kindersieraden #handgemaakt #gepersonaliseerd #sieraad #cadeau #webshop #juweeltje #fotoarmband #sosarmband #italiaansleer #leer #passie #handgemaaktesieraden #liefde #herfst #moeder #moederschap #moeders #zelfgemaakt #persoonlijk
persoonlijk Kijkje achter de schermen! 
In deze video kan je zien hoe elke bestelling speciaal voor jou met de hand wordt gemaakt! Van ontwerpen, naar snijden, pellen, persen en natuurlijk leuk inpakken!😃 en daarna spring ik op de fiets om het pakketje weg te brengen 😁.
Likes: 7
Posted at: 2019-09-20 13:09:31
Kijkje achter de schermen! In deze video kan je zien hoe elke bestelling speciaal voor jou met de hand wordt gemaakt! Van ontwerpen, naar snijden, pellen, persen en natuurlijk leuk inpakken!😃 en daarna spring ik op de fiets om het pakketje weg te brengen 😁.

Famous / Popular results for persoonlijk

Margo Reuten

Margo Reuten (Maasbracht, abt. 1966) is a Dutch head chef, known for her cooking in the Michelin starred restaurant Da Vinci. From 2009 till 2018, she

Daniel J. Bernstein

mathematician, cryptologist, and programmer. He is a Personal professor ("Persoonlijk hoogleraar") in the department of mathematics and computer science at

Estavana Polman

Scorer: 2013, 2014, 2019 All-Star Left Back of the Danish League: 2019 "Persoonlijk" (in Dutch). Estavana Polman official website. Archived from the original

Heckler & Koch HK416

February 2017. Retrieved 8 February 2017. "KCT operator krijgt nieuw persoonlijk wapen". Dutch Defence Press. 16 July 2010. Archived from the original

Opeth

Mijn favoriete band is waarschijnlijk Opeth. Ik ken Mikael Akerfeldt persoonlijk heel goed. Ik heb al hun albums en luister er ook regelmatig naar. (My

Korps Commandotroepen

nl/wp-content/uploads/2015/03/Factbook-KCT-2014-English.pdf KCT operator krijgt nieuw persoonlijk wapen, Dutch Defence Press, 16 July 2010 (Dutch) "Special Forces - Wapens

Civil registration

universitaires de Franche-Comté. p. 32 Seegers, G.H.J.; M.C.C. Wens (1993). Persoonlijk gegeven - Grepen uit de geschiedenis van bevolkingsregistratie in Nederland

Arjan van Dijk

over a persistent rib injury in January 2016. VI-seizoensgids 2012-2013 Persoonlijk Arjan van Dijk: 'Ik kus mijn handschoenen' - Voetbal International (in

Harlekijn

(In razende vaart door de geschiedenis) 1981 Harry Sacksioni Strikt Persoonlijk 1982 Harry Sacksioni Gitaren 1982 Herman van Veen Iets van een clown

Hans Vliegenthart

"Personalia". Trouw (in Dutch). 21 March 1989. p. 2. Retrieved 30 April 2019. "Persoonlijk". De Volkskrant (in Dutch). 21 March 1989. p. 6. Retrieved 30 April 2019

Margo Reuten

Margo Reuten (Maasbracht, abt. 1966) is a Dutch head chef, known for her cooking in the Michelin starred restaurant Da Vinci. From 2009 till 2018, she

Daniel J. Bernstein

mathematician, cryptologist, and programmer. He is a Personal professor ("Persoonlijk hoogleraar") in the department of mathematics and computer science at

Estavana Polman

Scorer: 2013, 2014, 2019 All-Star Left Back of the Danish League: 2019 "Persoonlijk" (in Dutch). Estavana Polman official website. Archived from the original

Heckler & Koch HK416

February 2017. Retrieved 8 February 2017. "KCT operator krijgt nieuw persoonlijk wapen". Dutch Defence Press. 16 July 2010. Archived from the original

Opeth

Mijn favoriete band is waarschijnlijk Opeth. Ik ken Mikael Akerfeldt persoonlijk heel goed. Ik heb al hun albums en luister er ook regelmatig naar. (My

Korps Commandotroepen

nl/wp-content/uploads/2015/03/Factbook-KCT-2014-English.pdf KCT operator krijgt nieuw persoonlijk wapen, Dutch Defence Press, 16 July 2010 (Dutch) "Special Forces - Wapens

Arjan van Dijk

over a persistent rib injury in January 2016. VI-seizoensgids 2012-2013 Persoonlijk Arjan van Dijk: 'Ik kus mijn handschoenen' - Voetbal International (in

Civil registration

universitaires de Franche-Comté. p. 32 Seegers, G.H.J.; M.C.C. Wens (1993). Persoonlijk gegeven - Grepen uit de geschiedenis van bevolkingsregistratie in Nederland

Harlekijn

(In razende vaart door de geschiedenis) 1981 Harry Sacksioni Strikt Persoonlijk 1982 Harry Sacksioni Gitaren 1982 Herman van Veen Iets van een clown

Hans Vliegenthart

"Personalia". Trouw (in Dutch). 21 March 1989. p. 2. Retrieved 30 April 2019. "Persoonlijk". De Volkskrant (in Dutch). 21 March 1989. p. 6. Retrieved 30 April 2019

Twitter Search Results for persoonlijk

IT-Staffing @ITStaffingNL Sep 19 De Staffing Groep proudly presents: ➡️linkedin.com/feed/update/ur… #persoonlijk #onafhankelijk #dynamisch #RvC View summary · Dick Berts @Dick_Berts 16m .@MinBijleveld Zou het geen goed idee zijn, als u de Market Garden veteranen die bij de herdenking in Arnhem de toegang geweigerd werd, persoonlijk zou ontvangen? Ook al bent u niet verantwoordelijk, uw hart is er groot genoeg voor en alleen een groot gebaar kan dit goedmaken View details · Just Jonas @beule_jonas 7h ! GEZOCHT ! Studenten die alleen wonen op jonge leeftijd, door moeilijke thuissituatie. Ik zou graag wat meer info willen. (dit is voor mij persoonlijk.) Groetjes Rtw mag xxxxx View details · Vodafone Nederland @vodafoneNL 1h Replying to @geraldbenes Goed voor te stellen dat je vriendin dit graag wil weten. Via dit topic vodafone.nl/act/c/iPhone11… op ons Forum kan zij meer info vinden. Wil zij liever persoonlijk contact over de status van de levering, laat haar dan contact opnemen met 0800 0560. ^BC View conversation · Henk Medema @medema 22m ‘Iedereen die Jezus erkent als Heer zie ik als mijn bondgenoot’ - zegen Wim Hoddenbagh. Eindeloos veel wandelen en toen de doop in de liefde van de Vader. Prachtig persoonlijk verhaal van evangelist met zuiver bloed. View details · PowerBytez @PowerBytez persoonlijk @vogel_meneer Buienradar @BuienRadarNL View more people Sander de Hosson @shossontwits Sep 14 Iedereen is druk over #Halsema en dat begrijp ik. Persoonlijk vind ik dat deze problematiek veel meer aandacht mag hebben. Dit is het begin. Een flinke griepepidemie en de problemen zijn niet te overzien. Een ernstig zorginfarct in wording. volkskrant.nl/ts-bb352191 View summary · mamma nescio @DahmerDebbie 20m Het leuke aan @JeanetteCroezen: zij voelt zich nooit persoonlijk aangevallen (nogal logisch, maar vrouwen en logica..&6%), we houden van dezelfde films, ze drinkt heel veel thee...en ik ook en ze is geen schaap. View details · Ir Drs. Bella @_Je_Suis_Bella_ Sep 19 En gisteren geloofde iedereen Grapjeshuis nog toen hij zogenaamd aangeslagen was na de dood van een advocaat die hij persoonlijk niet eens kende. Maak dat lekker de kat wijs @ferdgrapperhaus rtlnieuws.nl/nieuws/nederla… View summary · Frank Berkemeier @FrankBerkemeier Sep 20 Ik sprak vandaag wat boeren en deze ondernemers haten @jesseklaver en @robjetten met een voelbare passie. Ik zei nog: kom op jongens het is niet persoonlijk. Waarop zei antwoordden: deze klootzakken willen onze bedrijven kapot maken. Daar had ik dan weer niets op in te brengen. View details · Jeanette @JeanetteCroezen 18m Replying to @DahmerDebbie Haha, dat zijn de betere complimenten. Dat persoonlijk aangevallen voelen is wel een ding hier op twitter, snap daar oprecht niks van. View conversation · Jeroen de Munck @jeroendemunck78 Sep 20 Cursusmateriaal hoe je vanuit de omschakeling met 3 aanvallers een overtal op tempo kan uitspelen. Om te smullen vind ik persoonlijk. twitter.com/tactipedia/sta… View location · Videochat.nl @videochatnl 12m Standje 69 met Angie ? Doe het live met haar op Videochat.nl. Volg Angie persoonlijk op @pedivoet: Ik ben Angie en ik zit klaar om veel plezier mee te beleven Alles is mogelijk met mij : een rollenspel, een fantasie, dans/striptease show ... dlvr.it/RDb4kp pic.twitter.com/VRAmXzOjIu View photo · Hilde Crevits @crevits Sep 13 Intense onderhandelingen over een Vlaams regeerakkoord, harde analyse over de voorbije campagne, slechte peiling voor onze partij. Veel persoonlijk (peiling)vertrouwen van mensen, sterk geloof in onze mensen. What doesn’t kill you, makes you stronger! 💪 View details · Granny @OldestGranny 10h Duivels dilemma dus, want KPN kennen we al qua vertrouwen en de nieuwe niet. "Ben je niet bang dat de nieuwe provider zoals je zegt, eerst eens moet laten zien dat hij/zij te vertrouwen is. Ik persoonlijk zal niet zomaar overstappen naar de nieuwe provider." twitter.com/XS4ALL_Forum/s… View details · simasafi @simaasafi 7h Zou het persoonlijk nie aanraden twitter.com/knodabosss/sta… View details · Marie Hemelrijk @MarieHemelrijk 2h Replying to @MarieHemelrijk Marcouch moet persoonlijk naar Engeland vliegen om zijn excuses aan te bieden. En een nieuwe woordvoerder gaan zoeken. View conversation · Aboraa🇬🇭 @aboraa_denzel 3h Dit is al een probleem het veralgemenen en ik ken persoonlijk veel mensen die haat hebben op noord afrikanen andersom ook natuurlijk twitter.com/victorinekwamy… View details · Maria-Johanna @ZorgleerlingMJ 55m Replying to @ZorgleerlingMJ expres, tenminste...het is niet speciaal op mij persoonlijk gericht). Contact met haar maken lukt dan meestal niet ( hadden haar ouders misschien een koosnaampje voor haar waardoor ik een ingang kan vinden? Geen flauw idee, ik heb er al tientallen geprobeerd) (4) View conversation · VVD @VVDAlphenadRijn 9h Een drukke politieke week! Met Prinsjesdag, debatten en een persoonlijk verhaal wat de nodige complimenten opleverde… Even terugkijken? vvd.nl/apb/?utm_sourc… …pic.twitter.com/9JlzKsne5b View photo · Ellen Out @EllenOut 6h Toch leuk zo’n persoonlijk saluut als je er zelf niet bij kunt zijn #Airborne75 pic.twitter.com/iJuZ33KVtf View photo · Load older Tweets Back to top · Turn images offCopyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.