FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

miniseries instagram hashtags, hashtags meanings miniseries images, #miniseries tag pics

miniseries
miniseries
miniseries MUTIARA JUSTIN #princessmermaid
Likes: 5306
Posted at: 2020-03-26 16:23:26
MUTIARA JUSTIN #princessmermaid
miniseries Ehhh cio sama siapa yahh??:v
.
.
#princeofedoyours #edoyours #timEdoyours #theEdoyours #selebgram #artis #princessmermaid #sctv #miniseries #miniseriessctv #lfl
Likes: 1366
Posted at: 2020-03-26 10:45:32
miniseries CANTIK BANGET PAKE BANDANA♥ @raisyabawazier .
.

curhat dikit ya, semalem kan aku download ada 3 episode kalo gak salah. eh, 4 deh. mimin buat snapgram juga. 
siang tadi mau di record soalnya gak bisa ke save di memori kan.

geblek banget gak sih, aku lupa ngubah kualitas gambarnya jadi HD. alhasil, pas udah ke download kualitas gambarnya rendah banget :(( sedihh, buang-buang kuota.

kesel bangeeet sumpah :(( jadi nanti malem baru mau download lagi. sorry ya, mungkin post nya telat. 
kalian nonton duluan aja di vidio.com langsung yang full. kenapa aku capek-capek record terus post ulang? karena, emang pengen aja. jadi kalo mau liat ulang gak perlu buka lagi di vidio.com tinggal liat di ig udah tau per-cut nya pula. lebih enak sih menurut aku wkwk.

yauda lah gitu aja guys, bye!
Likes: 4444
Posted at: 2020-03-28 14:27:56
CANTIK BANGET PAKE BANDANA♥ @raisyabawazier . . curhat dikit ya, semalem kan aku download ada 3 episode kalo gak salah. eh, 4 deh. mimin buat snapgram juga. siang tadi mau di record soalnya gak bisa ke save di memori kan. geblek banget gak sih, aku lupa ngubah kualitas gambarnya jadi HD. alhasil, pas udah ke download kualitas gambarnya rendah banget :(( sedihh, buang-buang kuota. kesel bangeeet sumpah :(( jadi nanti malem baru mau download lagi. sorry ya, mungkin post nya telat. kalian nonton duluan aja di vidio.com langsung yang full. kenapa aku capek-capek record terus post ulang? karena, emang pengen aja. jadi kalo mau liat ulang gak perlu buka lagi di vidio.com tinggal liat di ig udah tau per-cut nya pula. lebih enak sih menurut aku wkwk. yauda lah gitu aja guys, bye!
miniseries The boys of Asya Story! Coba kamu mention 3 temen kamu yg antusias sama mini seri nya😍😍😍 jangan lupa share yaaaa!!! #asyastory #miniseries #adaptasinovel #novelwattpad #novelindonesia #novelwriting #novel #sabrinafebrianti #asya
Likes: 8285
Posted at: 2020-02-08 05:55:29
The boys of Asya Story! Coba kamu mention 3 temen kamu yg antusias sama mini seri nya😍😍😍 jangan lupa share yaaaa!!! #asyastory #miniseries #adaptasinovel #novelwattpad #novelindonesia #novelwriting #novel #sabrinafebrianti #asya
miniseries Who said I’m here to bless you😂
Drama name: Eating Existence
⋆
⋆
⋆
Watch in: YouTube
Follow: @dramahub127
⋆
⋆
⋆ 
#kdrama #koreandrama #kdramameme #drakor #drakorindo #asiandrama #instakorea #exo #dramahub127 #netflix #dramakorea #kdramas #koreandramas #seoul #kdramaindo #한국드라마 #먹는존재 #webdrama #webseries #miniseries #드라마 #NohMinWoo #EatingExistence
Likes: 10653
Posted at: 2020-04-01 12:01:03
Who said I’m here to bless you😂 Drama name: Eating Existence ⋆ ⋆ ⋆ Watch in: YouTube Follow: @dramahub127 ⋆ ⋆ ⋆ #kdrama #koreandrama #kdramameme #drakor #drakorindo #asiandrama #instakorea #exo #dramahub127 #netflix #dramakorea #kdramas #koreandramas #seoul #kdramaindo #한국드라마 #먹는존재 #webdrama #webseries #miniseries #드라마 #NohMinWoo #EatingExistence
miniseries 😂😫
Drama name: Love songs love series oh
⋆
⋆
⋆
Watch in: Youtube
Follow: @dramahub127
⋆
⋆
⋆ 
#kdrama #koreandrama #drakor #한국드라마 #quarantine #korea #2getherTheSeries #drakorindo #dramakorea #miniseries #드라마 #asiandrama #dramahub127 #ulzzangboy #webseries #คั่นกู #gmmtv #thaidrama #toyypathompong
Likes: 7145
Posted at: 2020-04-03 15:06:33
😂😫 Drama name: Love songs love series oh ⋆ ⋆ ⋆ Watch in: Youtube Follow: @dramahub127 ⋆ ⋆ ⋆ #kdrama #koreandrama #drakor #한국드라마 #quarantine #korea #2getherTheSeries #drakorindo #dramakorea #miniseries #드라마 #asiandrama #dramahub127 #ulzzangboy #webseries #คั่นกู #gmmtv #thaidrama #toyypathompong
miniseries This drama got me into mixed emotions like never before😭 the ending was like wtf but still I love this drama😐😭❤️
Drama name: Club Friday The Series Season 8: True Love…or Confusion (2017)
⋆
⋆
⋆
Watch in: Youtube, Dramacool 
Follow: @dramahub127
⋆
⋆
⋆ 
#kdrama #koreandrama #drakor #한국드라마 #dramakorea #drakorindo #miniseries #kdramaaddict #asiandrama #dramahub127 #ulzzangboy #dorama #webseries #bl #bldramas #gmmtv #ToniRakkaen #เต๋าเศรษฐพงศ์ #tdrama #thaidrama
Likes: 2455
Posted at: 2020-04-02 12:25:09
This drama got me into mixed emotions like never before😭 the ending was like wtf but still I love this drama😐😭❤️ Drama name: Club Friday The Series Season 8: True Love…or Confusion (2017) ⋆ ⋆ ⋆ Watch in: Youtube, Dramacool Follow: @dramahub127 ⋆ ⋆ ⋆ #kdrama #koreandrama #drakor #한국드라마 #dramakorea #drakorindo #miniseries #kdramaaddict #asiandrama #dramahub127 #ulzzangboy #dorama #webseries #bl #bldramas #gmmtv #ToniRakkaen #เต๋าเศรษฐพงศ์ #tdrama #thaidrama
miniseries 📸 by: me
in frame : @mr.jeffsmith @syifahadjureal @aliseggaf

#miniseries #magictumblersctv #picoftheday #sony #sonya7iii #sonycamera #stillphotography
Likes: 620
Posted at: 2020-03-31 17:19:42
miniseries Quer uma sugestão de série para maratonar no fim de semana? 📺❤️ Nossa dica é a minissérie “Self Made”, da @netflixbrasil, que conta em quatro capítulos, a história real de Madame C.J. Walker, primeira mulher que enriqueceu por conta própria nos Estados Unidos. Por causa das dificuldades que enfrentava com o próprio cabelo, Sarah montou uma fábrica de produtos especializados para cabelos afro. Com lições de empreendedorismo e feminismo, a série é sobre a vida de Sarah, e também sobre correr atrás dos seus sonhos, acreditar no seu instinto e criar seu próprio caminho. A personagem é interpretada por Octavia Spencer, vencedora do Oscar de Melhor Atriz Coadjuvante por seu papel em Histórias Cruzadas, de 2011.
Se você já assistiu conta pra gente o que achou 🥰
#dicadodia #miniseries #netflix #madamecjwalker #adoroatelie #stayhome #fiqueemcasa
Likes: 101
Posted at: 2020-04-02 23:12:41
Quer uma sugestão de série para maratonar no fim de semana? 📺❤️ Nossa dica é a minissérie “Self Made”, da @netflixbrasil, que conta em quatro capítulos, a história real de Madame C.J. Walker, primeira mulher que enriqueceu por conta própria nos Estados Unidos. Por causa das dificuldades que enfrentava com o próprio cabelo, Sarah montou uma fábrica de produtos especializados para cabelos afro. Com lições de empreendedorismo e feminismo, a série é sobre a vida de Sarah, e também sobre correr atrás dos seus sonhos, acreditar no seu instinto e criar seu próprio caminho. A personagem é interpretada por Octavia Spencer, vencedora do Oscar de Melhor Atriz Coadjuvante por seu papel em Histórias Cruzadas, de 2011. Se você já assistiu conta pra gente o que achou 🥰 #dicadodia #miniseries #netflix #madamecjwalker #adoroatelie #stayhome #fiqueemcasa
miniseries so basically on my main i saw this post and it was like “season 4 spoilers: mike dies!!!” and all the comments were “nooo” and i made a joke being like “oh god i hope so” cuz i don’t like mike and someone responded “mikes done a lot of good asshole 🖕” and i’m dying laughing and also i’m watching the it miniseries rn
-
-
-
#strangerthings #it #itminiseries #miniseries #mikewheeler #st4 #strangerthingsspoilers #finnwolfhard #noahschnapp #milliebobbybrown #jackdylangrazer #skateboard #zoom #sophialillis #wyattoleff #chosenjacobs #jeremyraytaylor #jaedenmartell #jaedenlieberher #calebmclauglin #gatenmatarazzo #sadiesink #byler #reddie #benverly #lumax #elmax
Likes: 4
Posted at: 2020-04-04 07:27:49
so basically on my main i saw this post and it was like “season 4 spoilers: mike dies!!!” and all the comments were “nooo” and i made a joke being like “oh god i hope so” cuz i don’t like mike and someone responded “mikes done a lot of good asshole 🖕” and i’m dying laughing and also i’m watching the it miniseries rn - - - #strangerthings #it #itminiseries #miniseries #mikewheeler #st4 #strangerthingsspoilers #finnwolfhard #noahschnapp #milliebobbybrown #jackdylangrazer #skateboard #zoom #sophialillis #wyattoleff #chosenjacobs #jeremyraytaylor #jaedenmartell #jaedenlieberher #calebmclauglin #gatenmatarazzo #sadiesink #byler #reddie #benverly #lumax #elmax
miniseries To keep one's mind on sth: شش دنگ حواس جمع چیزی بودن
.
.
خب دوستان عزیز می دونم دلتون برای فیلم تنگ شده، تو این تعطیلات و قرنطینه اجباری هیچ چیزی مثل فیلم حال آدمو خوب نمی کنه. اگه این فیلم رو ندید حتما بهتون پیشنهاد می کنم تو لیست کارهاتون بذاریدش. 
ممنون که با لایک ها و کامنت هاتون بهمون انرژی می دید🙏🙏🙏
.

Chernobyl mini-series, 2019
.
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه و نحوه برگزاری کلاس ها از طریق دایرکت و یا واتساپ درج شده در بیو با ما در تماس باشید. ❤
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#pishrolanguage
#Chernobyl
#Miniseries
#english
#french
#English_idioms
#English_instructor 
#English_classes
#French_classes
#French_instructor
#English_to_Persian_translation 
#Persian_to_English_translation
#انگلیسی 
#فرانسوی
#اصطلاح_انگلیسی
#مدرس_انگلیسی 
#کلاس_انگلیسی
#کلاس_فرانسوی
#مدرس_فرانسوی
#ترجمه_انگلیسی_فارسی
#ترجمه_فارسی_انگلیسی
Likes: 13
Posted at: 2020-04-04 06:50:01
To keep one's mind on sth: شش دنگ حواس جمع چیزی بودن . . خب دوستان عزیز می دونم دلتون برای فیلم تنگ شده، تو این تعطیلات و قرنطینه اجباری هیچ چیزی مثل فیلم حال آدمو خوب نمی کنه. اگه این فیلم رو ندید حتما بهتون پیشنهاد می کنم تو لیست کارهاتون بذاریدش. ممنون که با لایک ها و کامنت هاتون بهمون انرژی می دید🙏🙏🙏 . Chernobyl mini-series, 2019 . . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه و نحوه برگزاری کلاس ها از طریق دایرکت و یا واتساپ درج شده در بیو با ما در تماس باشید. ❤ . . . . . . . . . . . . . . . . #pishrolanguage #Chernobyl #Miniseries #english #french #English_idioms #English_instructor #English_classes #French_classes #French_instructor #English_to_Persian_translation #Persian_to_English_translation #انگلیسی #فرانسوی #اصطلاح_انگلیسی #مدرس_انگلیسی #کلاس_انگلیسی #کلاس_فرانسوی #مدرس_فرانسوی #ترجمه_انگلیسی_فارسی #ترجمه_فارسی_انگلیسی
miniseries Little Fires Everywhere (miniseries) 
Developed by- Liz Tigelaar
Starring- Reese Witherspoon, Kerry Washington
Stream on- Hotstar/Hulu

Reese Witherspoon and Kerry Washington stars in this adaptation of Celeste Ng's bestseller of the same name. Well, if you love two complex female characters taking on each other like in Killing Eve, this show is made for you. It's got Jordan Peele type understanding of racist undertones. Powered by breathtaking acting by both leads and a nostalgic 80s setting, this series will definitely get you through this quarantine. Thank us later!

#quarantineandchill #IndiaFightsCoronaVirus #hotstar #hotstarvip #hotstarpremium #hulu #miniseries #littlefreseverywhere
Likes: 7
Posted at: 2020-04-04 06:07:54
Little Fires Everywhere (miniseries) Developed by- Liz Tigelaar Starring- Reese Witherspoon, Kerry Washington Stream on- Hotstar/Hulu Reese Witherspoon and Kerry Washington stars in this adaptation of Celeste Ng's bestseller of the same name. Well, if you love two complex female characters taking on each other like in Killing Eve, this show is made for you. It's got Jordan Peele type understanding of racist undertones. Powered by breathtaking acting by both leads and a nostalgic 80s setting, this series will definitely get you through this quarantine. Thank us later! #quarantineandchill #IndiaFightsCoronaVirus #hotstar #hotstarvip #hotstarpremium #hulu #miniseries #littlefreseverywhere
miniseries Chequea esta remera que la rompe 🔥
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ PH~ @jess.witch.monster
Modelo ~ @azulxime
#quedateencasa #tshirt #monster #mercuriretro #classicmonsters #retro #vintage #vintagestyle #style #vintagefashion #photography #model #monsterofblacklagoon #wolfman #wolf #dracula #frankenstein #elizabethlavenza #horror #creepy #horrorfan #horrormovies #spooky #horrorfilms #terror #horrorstories #miniseries #zombies
Likes: 4
Posted at: 2020-04-04 06:02:38
Chequea esta remera que la rompe 🔥 ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ PH~ @jess.witch.monster Modelo ~ @azulxime #quedateencasa #tshirt #monster #mercuriretro #classicmonsters #retro #vintage #vintagestyle #style #vintagefashion #photography #model #monsterofblacklagoon #wolfman #wolf #dracula #frankenstein #elizabethlavenza #horror #creepy #horrorfan #horrormovies #spooky #horrorfilms #terror #horrorstories #miniseries #zombies
miniseries BIOGLASS ADA 9 Variasi:
1. BioMini 2+ (ionnya ±2500an)
2. BioMini DS (ionnya ± 2700an)
3. BioMini V3 (ionnya ± 2800an)
4. BioGlass 2+ (ionnya ± 3000an)
5. BioGlass DS (warnanya lebih hijau, ionnya ± 4000an)
6. BioVortex 10cm (Ionnya ± 4000an)
7. BioGlass X (Ionnya ± 6000an) 
8. Bioglass X DS (Ionnya ± 6000an)
9. BioVortex (bentuk lebih tebal, warna lebih hijau, Ionnya ± 6500an)

Penjelasan :

BIOGLASS X & BIOVORTEX memiliki Ion 6000an

Eh emang ion negatif 6000an itu maksudnya apa sih?
Gini maksudnya,  kan disekeliling kita dipenuhi oleh udara untuk kita hirup ini merupakan partikel gas yang bermuatan positif & negatif, yang positif cenderung mendorong ketidakseimbangan kimiawi dalam tubuh, berbeda dengan ion negatif yang menyehatkan tubuh.

Temen temen pasti pernah denger kan sebuah penelitian yang dilakukan di Piramyd Mesir (Teori Leonard) berawal dari keheranan pengunjung bahwa para pengunjung merasa lebih sehat, kuat dan rasa pegal lenyap seketika?
Begitu pula dengan sampah makanan disana & bangkai binatang ga membusuk melainkan hanya mengering.

Hal itu terjadi karena muatan ion negatif yang tersusun dalam pembangunan piramida. Piramida disusun menggunakan batu granit yang buaaanyaaaak.

Berkaitan dengan itu maka disimpulkan beberapa manfaat luar biasa dari ion negatif yakni :
🏵 Terbukti mampu menghentikan/ membunuh Bakteri, Virus, Kuman
🏵 Terbukti membuat Tubuh semakin Sehat dan Kuat
🏵 Menghirup ion negatif dapat menurunkan kandungan level serotonin dalam darah
🏵 Menetralkan Superoksida dalam darah
🏵 Ion Negatif dapat membunuh bakteri E.Coli
🏵 Ion Negatif dapat membunuh bakteri Micrococcus Pyogenes dan virus Influenza

Makanya...
Makin tinggi ion negatif yang ada di sekitar kita,  makin kuat daya tahan tubuh kita.
Ion negatif yang besar terdapat di Bioglass X dan Biovortex 😍

Info n order
Ayu Retno
WA 081317126632

#produkmci #produkmcioriginal #miniseries #betterlifewithmci #ionnegative #alatterapikesehatan
Likes: 0
Posted at: 2020-04-04 05:30:54
BIOGLASS ADA 9 Variasi: 1. BioMini 2+ (ionnya ±2500an) 2. BioMini DS (ionnya ± 2700an) 3. BioMini V3 (ionnya ± 2800an) 4. BioGlass 2+ (ionnya ± 3000an) 5. BioGlass DS (warnanya lebih hijau, ionnya ± 4000an) 6. BioVortex 10cm (Ionnya ± 4000an) 7. BioGlass X (Ionnya ± 6000an) 8. Bioglass X DS (Ionnya ± 6000an) 9. BioVortex (bentuk lebih tebal, warna lebih hijau, Ionnya ± 6500an) Penjelasan : BIOGLASS X & BIOVORTEX memiliki Ion 6000an Eh emang ion negatif 6000an itu maksudnya apa sih? Gini maksudnya, kan disekeliling kita dipenuhi oleh udara untuk kita hirup ini merupakan partikel gas yang bermuatan positif & negatif, yang positif cenderung mendorong ketidakseimbangan kimiawi dalam tubuh, berbeda dengan ion negatif yang menyehatkan tubuh. Temen temen pasti pernah denger kan sebuah penelitian yang dilakukan di Piramyd Mesir (Teori Leonard) berawal dari keheranan pengunjung bahwa para pengunjung merasa lebih sehat, kuat dan rasa pegal lenyap seketika? Begitu pula dengan sampah makanan disana & bangkai binatang ga membusuk melainkan hanya mengering. Hal itu terjadi karena muatan ion negatif yang tersusun dalam pembangunan piramida. Piramida disusun menggunakan batu granit yang buaaanyaaaak. Berkaitan dengan itu maka disimpulkan beberapa manfaat luar biasa dari ion negatif yakni : 🏵 Terbukti mampu menghentikan/ membunuh Bakteri, Virus, Kuman 🏵 Terbukti membuat Tubuh semakin Sehat dan Kuat 🏵 Menghirup ion negatif dapat menurunkan kandungan level serotonin dalam darah 🏵 Menetralkan Superoksida dalam darah 🏵 Ion Negatif dapat membunuh bakteri E.Coli 🏵 Ion Negatif dapat membunuh bakteri Micrococcus Pyogenes dan virus Influenza Makanya... Makin tinggi ion negatif yang ada di sekitar kita, makin kuat daya tahan tubuh kita. Ion negatif yang besar terdapat di Bioglass X dan Biovortex 😍 Info n order Ayu Retno WA 081317126632 #produkmci #produkmcioriginal #miniseries #betterlifewithmci #ionnegative #alatterapikesehatan
miniseries View movies and shows from the US region on Netflix and other services.

Link in bio 👆🏽
Privacy, Security And Unblocking in One
.
.
.
.
.
.
.
#vpn #streaming #bingewatch #trinidad #trinidadandtobago #dns #unlocator #blocked #streamingservice #streamingdevice #unlock #unrestrict #usregion #tvshow #cable #miniseries #access #streaming #streamingtv
#smarttv #streamingapp #unlockapp #unblockapp #netflix #netflixmovies #amazonprimevideo #netflixandchill #quarantine #quarantineandchill #shelterinplace #wfh
Likes: 0
Posted at: 2020-04-04 05:11:32
View movies and shows from the US region on Netflix and other services. Link in bio 👆🏽 Privacy, Security And Unblocking in One . . . . . . . #vpn #streaming #bingewatch #trinidad #trinidadandtobago #dns #unlocator #blocked #streamingservice #streamingdevice #unlock #unrestrict #usregion #tvshow #cable #miniseries #access #streaming #streamingtv #smarttv #streamingapp #unlockapp #unblockapp #netflix #netflixmovies #amazonprimevideo #netflixandchill #quarantine #quarantineandchill #shelterinplace #wfh
miniseries BIOGLASS ADA 9 Variasi:
1. BioMini 2+ (ionnya ±2500an)
2. BioMini DS (ionnya ± 2700an)
3. BioMini V3 (ionnya ± 2800an)
4. BioGlass 2+ (ionnya ± 3000an)
5. BioGlass DS (warnanya lebih hijau, ionnya ± 4000an)
6. BioVortex 10cm (Ionnya ± 4000an)
7. BioGlass X (Ionnya ± 6000an) 
8. Bioglass X DS (Ionnya ± 6000an)
9. BioVortex (bentuk lebih tebal, warna lebih hijau, Ionnya ± 6500an)

Penjelasan :

BIOGLASS X & BIOVORTEX memiliki Ion 6000an

Eh emang ion negatif 6000an itu maksudnya apa sih?
Gini maksudnya,  kan disekeliling kita dipenuhi oleh udara untuk kita hirup ini merupakan partikel gas yang bermuatan positif & negatif, yang positif cenderung mendorong ketidakseimbangan kimiawi dalam tubuh, berbeda dengan ion negatif yang menyehatkan tubuh.

Temen temen pasti pernah denger kan sebuah penelitian yang dilakukan di Piramyd Mesir (Teori Leonard) berawal dari keheranan pengunjung bahwa para pengunjung merasa lebih sehat, kuat dan rasa pegal lenyap seketika?
Begitu pula dengan sampah makanan disana & bangkai binatang ga membusuk melainkan hanya mengering.

Hal itu terjadi karena muatan ion negatif yang tersusun dalam pembangunan piramida. Piramida disusun menggunakan batu granit yang buaaanyaaaak.

Berkaitan dengan itu maka disimpulkan beberapa manfaat luar biasa dari ion negatif yakni :
🏵 Terbukti mampu menghentikan/ membunuh Bakteri, Virus, Kuman
🏵 Terbukti membuat Tubuh semakin Sehat dan Kuat
🏵 Menghirup ion negatif dapat menurunkan kandungan level serotonin dalam darah
🏵 Menetralkan Superoksida dalam darah

Makanya...
Makin tinggi ion negatif yang ada di sekitar kita,  makin kuat daya tahan tubuh kita.
Ion negatif yang besar terdapat di Bioglass X dan Biovortex 😍

#produkmci #produkmcioriginal #miniseries #betterlifewithmci #ionnegative #alatterapikesehatan
Likes: 1
Posted at: 2020-04-04 05:09:46
BIOGLASS ADA 9 Variasi: 1. BioMini 2+ (ionnya ±2500an) 2. BioMini DS (ionnya ± 2700an) 3. BioMini V3 (ionnya ± 2800an) 4. BioGlass 2+ (ionnya ± 3000an) 5. BioGlass DS (warnanya lebih hijau, ionnya ± 4000an) 6. BioVortex 10cm (Ionnya ± 4000an) 7. BioGlass X (Ionnya ± 6000an) 8. Bioglass X DS (Ionnya ± 6000an) 9. BioVortex (bentuk lebih tebal, warna lebih hijau, Ionnya ± 6500an) Penjelasan : BIOGLASS X & BIOVORTEX memiliki Ion 6000an Eh emang ion negatif 6000an itu maksudnya apa sih? Gini maksudnya, kan disekeliling kita dipenuhi oleh udara untuk kita hirup ini merupakan partikel gas yang bermuatan positif & negatif, yang positif cenderung mendorong ketidakseimbangan kimiawi dalam tubuh, berbeda dengan ion negatif yang menyehatkan tubuh. Temen temen pasti pernah denger kan sebuah penelitian yang dilakukan di Piramyd Mesir (Teori Leonard) berawal dari keheranan pengunjung bahwa para pengunjung merasa lebih sehat, kuat dan rasa pegal lenyap seketika? Begitu pula dengan sampah makanan disana & bangkai binatang ga membusuk melainkan hanya mengering. Hal itu terjadi karena muatan ion negatif yang tersusun dalam pembangunan piramida. Piramida disusun menggunakan batu granit yang buaaanyaaaak. Berkaitan dengan itu maka disimpulkan beberapa manfaat luar biasa dari ion negatif yakni : 🏵 Terbukti mampu menghentikan/ membunuh Bakteri, Virus, Kuman 🏵 Terbukti membuat Tubuh semakin Sehat dan Kuat 🏵 Menghirup ion negatif dapat menurunkan kandungan level serotonin dalam darah 🏵 Menetralkan Superoksida dalam darah Makanya... Makin tinggi ion negatif yang ada di sekitar kita, makin kuat daya tahan tubuh kita. Ion negatif yang besar terdapat di Bioglass X dan Biovortex 😍 #produkmci #produkmcioriginal #miniseries #betterlifewithmci #ionnegative #alatterapikesehatan
miniseries Tiger King (2020)
8.6/10

#documental #crimen

Buena ejecución!

Un viaje hilarante, salvaje & entristecedor! 
Un documental original de #Netflix recomendación para esta #cuarentena

Una locura!

De que va el documental?
Una rivalidad entre los excéntricos de los grandes felinos da un giro oscuro cuando Joe Exótic, un controvertido jefe de un parque de animales, es atrapado en un complot de asesinato a sueldo.

Este documental es asombroso, trata sobre un mundo que nunca imaginé que existía. Filmado en el transcurso de varios años, te permite apreciar aspectos increíbles sobre este pintoresco personaje Joe Exótic. 
Mientras miras Tiger King, es imposible no preguntarte: Esto paso de verdad?
Likes: 16
Posted at: 2020-04-04 04:55:55
Tiger King (2020) 8.6/10 #documental #crimen Buena ejecución! Un viaje hilarante, salvaje & entristecedor! Un documental original de #Netflix recomendación para esta #cuarentena Una locura! De que va el documental? Una rivalidad entre los excéntricos de los grandes felinos da un giro oscuro cuando Joe Exótic, un controvertido jefe de un parque de animales, es atrapado en un complot de asesinato a sueldo. Este documental es asombroso, trata sobre un mundo que nunca imaginé que existía. Filmado en el transcurso de varios años, te permite apreciar aspectos increíbles sobre este pintoresco personaje Joe Exótic. Mientras miras Tiger King, es imposible no preguntarte: Esto paso de verdad? "La realidad supera la ficción" En conclusión: Tiger King es un excelente documental, bien trabajado dando a conocer el fantástico mundo de Joe Exótic. Te atrapa con personajes escandalosos y eventos increíbles. Un llamado a reflexion: Los grandes felinos pertenecen a la naturaleza, enjaularlos es condenarlos. Recomendable en especial para esta #cuarentena #tigerking #documental #donlewis #joeexotic #tigers #documentary #greaterwynnewoodexoticanimalpark #carolebaskin #miniseries #netflixoriginaldocumentary #netflixoriginalseries #tigerkingnetflix #bigcats #laceylaw #bigcatrescue #murder #crime #missingperson #joeexoticthetigerking #greaterwynewoodanimalpark #tigerkingmurdermayhemandmadness #freejoeexotic #ilbolomovies
miniseries One of the most popular series on Netflix right now, I highly recommend trying it out #tigerking #tiger #cats #feline #bigcats #lions #wildlife #zoo #netflix #lynx #cat #joe #joeexotic #eccentric #exotic #miniseries #documentary #cinematography #visuals #animals
Likes: 13
Posted at: 2020-04-04 04:34:18
One of the most popular series on Netflix right now, I highly recommend trying it out #tigerking #tiger #cats #feline #bigcats #lions #wildlife #zoo #netflix #lynx #cat #joe #joeexotic #eccentric #exotic #miniseries #documentary #cinematography #visuals #animals
miniseries 🕯⚰️ Count Dracula (1977)
Likes: 57
Posted at: 2020-04-04 04:16:22
🕯⚰️ Count Dracula (1977)
miniseries Go check out our new mini series called QUARANTINED new episode everyday

#RYANstudios #ryan #studios #youtube #videos #quarantine #quaratined #miniseries
Likes: 0
Posted at: 2020-04-04 04:15:22
Go check out our new mini series called QUARANTINED new episode everyday #RYANstudios #ryan #studios #youtube #videos #quarantine #quaratined #miniseries
miniseries Detail #wip of a painting I'm refining from a couple weeks ago .
.
#dodo #painting #workinprogress #oilpaintings #oilpainting #paintingonwood #oilonwood #popsurreal #popsurrealart #surrealart #girl #ghost #beautifulbizarre #lowbrowart #lowbrow #gallery #series #miniseries
Likes: 17
Posted at: 2020-04-04 03:44:26
miniseries #roots #alexhaley #chickengeorge #perioddrama #miniseries
Likes: 1
Posted at: 2020-04-04 03:30:13
miniseries YOUNG AT ART GALLERY

The art museum has a space dedicated to exhibiting the works of young artists called the YOUNG AT ART GALLERY. The works pictured here are a few examples of those created by children who attended some of the museum's ART CAMPS which are presented FREE to the community through the support of Owensboro Grain Company.

Image 1: Hallie Miles

Image 2: Macie Johnson

Image 3:  Ale Matiz

Image 4:  Maria Blount

Image 5:  Noah Kasser

#QuarantineArt
#MiniExhibit
#KYArtists
#OwensboroMuseumofFineArt
#OnlineExhibition
#ArtatHome
#StayHome
#MuseumsatHome
#RiverArt
#DigitalExhibition
#ChildrensArt
#YoungatArt
#MiniSeries
#ArtCamp
Likes: 2
Posted at: 2020-04-04 03:19:17
YOUNG AT ART GALLERY The art museum has a space dedicated to exhibiting the works of young artists called the YOUNG AT ART GALLERY. The works pictured here are a few examples of those created by children who attended some of the museum's ART CAMPS which are presented FREE to the community through the support of Owensboro Grain Company. Image 1: Hallie Miles Image 2: Macie Johnson Image 3: Ale Matiz Image 4: Maria Blount Image 5: Noah Kasser #QuarantineArt #MiniExhibit #KYArtists #OwensboroMuseumofFineArt #OnlineExhibition #ArtatHome #StayHome #MuseumsatHome #RiverArt #DigitalExhibition #ChildrensArt #YoungatArt #MiniSeries #ArtCamp
miniseries Here is Episode 3 of my @create2learn Mini Series all about how I create Digital Media with little to no funds. In this Episode, I talk about how to create Photography and Photo Editing on a tight budget!

@imaginenative 
@takingitglobal 
@rudegangentertainment 
#Create2Learn #TakingITGlobal #Create2LearnatHome #TheWayICreate #ImagineNative #MamarudegyalMTHC #RudegangEntertainment #ProducedbyRudegang #EpisodeOne #MiniSeries #DigitalMedia #onabudget
Likes: 12
Posted at: 2020-04-04 02:20:19
Here is Episode 3 of my @create2learn Mini Series all about how I create Digital Media with little to no funds. In this Episode, I talk about how to create Photography and Photo Editing on a tight budget! @imaginenative @takingitglobal @rudegangentertainment #Create2Learn #TakingITGlobal #Create2LearnatHome #TheWayICreate #ImagineNative #MamarudegyalMTHC #RudegangEntertainment #ProducedbyRudegang #EpisodeOne #MiniSeries #DigitalMedia #onabudget
miniseries This was an excellent @netflix watch. I did a ton of reading before watching and after watching so I had context because I don’t actually know a lot about ultra orthodox Jewish culture and I wanted to make sure I understood parts of it. It’s mostly in Yiddish, but come on, you’re an adult that can read so you’ve got to get past subtitles as a barrier to great tv and film. .
.
.
.
#yiddish #jewish #tv #miniseries #netflix
Likes: 7
Posted at: 2020-04-04 02:08:38
This was an excellent @netflix watch. I did a ton of reading before watching and after watching so I had context because I don’t actually know a lot about ultra orthodox Jewish culture and I wanted to make sure I understood parts of it. It’s mostly in Yiddish, but come on, you’re an adult that can read so you’ve got to get past subtitles as a barrier to great tv and film. . . . . #yiddish #jewish #tv #miniseries #netflix
miniseries The first 6 of my mini series, “Letters for Humanity” will be released tomorrow at 10AM MST. This series is my ink work partnered with my poetry. My heart behind doing this series is to give the world more love, joy, peace, and faith during this trying time. This series is very limited! I will be only making 30. So, set an alarm on your phone or put post notifications on because the first 6 people to message me will take home a new Avalos original!
Likes: 31
Posted at: 2020-04-04 01:48:01
The first 6 of my mini series, “Letters for Humanity” will be released tomorrow at 10AM MST. This series is my ink work partnered with my poetry. My heart behind doing this series is to give the world more love, joy, peace, and faith during this trying time. This series is very limited! I will be only making 30. So, set an alarm on your phone or put post notifications on because the first 6 people to message me will take home a new Avalos original!
miniseries My #miniseriessal courthouse steps block.  It was so fun playing with there colors.  Can’t wait to see how this project comes together. .
.
.
#alisonglass #giucygiuce #giucygiucepatterns #miniseries #courthousesteps
Likes: 45
Posted at: 2020-04-04 01:32:00
My #miniseriessal courthouse steps block. It was so fun playing with there colors. Can’t wait to see how this project comes together. . . . #alisonglass #giucygiuce #giucygiucepatterns #miniseries #courthousesteps
miniseries I watched the @Netflix series “Tiger King” and here are my thoughts.
.
An exploration of big cat breeding and its bizarre underworld, populated by eccentric characters.
.
Rating: 7/10
.
Train wreck like story that you can’t look away from. Storyline starts with decent insight on the exotic animal market in the US. After that it’s a jumble of feuding, explosions, music videos, and sketchy activity. If I had a stronger will I would have turned it off, but I don’t. Overall, the story, if nothing else, is entertaining. I’d like to hear everyone else’s thoughts on the series.
.
#TV #Series #TigerKing #Netflix #Television #Crime #Documentary #MiniSeries
Likes: 10
Posted at: 2020-04-04 01:14:18
I watched the @Netflix series “Tiger King” and here are my thoughts. . An exploration of big cat breeding and its bizarre underworld, populated by eccentric characters. . Rating: 7/10 . Train wreck like story that you can’t look away from. Storyline starts with decent insight on the exotic animal market in the US. After that it’s a jumble of feuding, explosions, music videos, and sketchy activity. If I had a stronger will I would have turned it off, but I don’t. Overall, the story, if nothing else, is entertaining. I’d like to hear everyone else’s thoughts on the series. . #TV #Series #TigerKing #Netflix #Television #Crime #Documentary #MiniSeries
miniseries Let me Introduce the one and only Rakeem.

RAKEEM (ROC) - THE SELF-ABSORBED ASSHOLE, BEST FRIENDS TO WALLY, BEST EX WITH BRIANNA. GOT THE HOTS FOR MONIQUE, BUT DOESN'T ACT ON IT AS HE'S TOO INVOLVED WITH THIS GROUP OF FRIENDS TO TARNISH THEIR BOND. LOVES TROLLING PEOPLE AND PLAYING PRANKS, HE ONCE CARRIED A ROCK CALLED
Likes: 31
Posted at: 2020-04-04 00:31:12
Let me Introduce the one and only Rakeem. RAKEEM (ROC) - THE SELF-ABSORBED ASSHOLE, BEST FRIENDS TO WALLY, BEST EX WITH BRIANNA. GOT THE HOTS FOR MONIQUE, BUT DOESN'T ACT ON IT AS HE'S TOO INVOLVED WITH THIS GROUP OF FRIENDS TO TARNISH THEIR BOND. LOVES TROLLING PEOPLE AND PLAYING PRANKS, HE ONCE CARRIED A ROCK CALLED "ROCKEEM" IN HIS POCKET FOR 3 YEARS JUST SO HE CAN TELL EVERYONE HE'S STONED WITH HIS FRIEND. #animation #follow #followforfollowback #miniseries #webtoon #web #youtube #netflix #tylerperrystudios #tylerperry #cartoon #cartoons #followers #illustration #illustrationartists #illustrator #illustrationartist #illustrationart #followfollow #follow_me #mo_walk_studios #comedy #funny #funnyshit #followme #follow4followback
miniseries Possibly one of the best mini series I have seen like I’m not even kidding the whole story line is so epic it just sucks in wanting to know more and more! I remember when this cam out in hbo and I had to wait to watch a new episode every week and when I saw it in beat by some time back I snatched it up because it is a must watch to have in my collection! #thenightof #bluray #miniseries #crime #drama #mystery #moviecollector #bluraycollection #bluraycollector #seriestowatch #moviestowatch #moviesuggestions
Likes: 51
Posted at: 2020-04-04 00:24:47
Possibly one of the best mini series I have seen like I’m not even kidding the whole story line is so epic it just sucks in wanting to know more and more! I remember when this cam out in hbo and I had to wait to watch a new episode every week and when I saw it in beat by some time back I snatched it up because it is a must watch to have in my collection! #thenightof #bluray #miniseries #crime #drama #mystery #moviecollector #bluraycollection #bluraycollector #seriestowatch #moviestowatch #moviesuggestions
miniseries #MOV_trailer and #MOV_review : ASYA STORY (2020)

Like, komen, dan share trailer dan review (episode 1) #AsyaStory ke teman-temanmu!
.
Mimin baru aja nonton episode pertamanya semalem dan itu bener-bener apik gais! Ga tanggung-tanggung, Pak @ichwanpersada bikin ini langsung ke bagian intim yang sebenarnya menyakitkan. Hebatnya, kak @gigigitch bisa memerankan Asya dengan jago banget, begitu pula sama @sani_fahreza yang gila keterlaluannya dari episode pertama. Rasanya bener kayak 27 Steps of May tapi lebih ke series remaja yang ga menye-menye. Geser aja sampe ujung buat tau review lengkapnya! Lanjutkan tim Asya Story @indonesiasinemapersada ditunggu sampai episode terakhir! Asya Story akan tayang per Jum'at dan Minggu, buat nonton episode pertamanya yuk beli voucher sehari gratis nonton @genflix! Cek aja posts @indonesiasinemapersada ya!
.
Follow @movreview for more review and update about Indonesian or foreign movies.

#novelwattpad #brigittacynthia #wattpadindonesia #adaptasinovel #novelindonesia #gigicherrybelle #dirumahaja #genflix #filmindonesia #kekerasanseksual #webseries #miniseries #sedangtayang #layarkini #filmindonesia2020 #filmlokal #dramaindonesia #beritafilm #movietrailer #trailerfilm #moviereview #reviewfilm #ulasanfilm #filmreview #teenfiction #beritaindonesia #MOV_AsyaStory
.
@bagusubud @rizalbdlh_ @salahnakis @rafsanjani_syuaiban @saniavelova
Likes: 102
Posted at: 2020-04-04 00:19:57
#MOV_trailer and #MOV_review : ASYA STORY (2020) Like, komen, dan share trailer dan review (episode 1) #AsyaStory ke teman-temanmu! . Mimin baru aja nonton episode pertamanya semalem dan itu bener-bener apik gais! Ga tanggung-tanggung, Pak @ichwanpersada bikin ini langsung ke bagian intim yang sebenarnya menyakitkan. Hebatnya, kak @gigigitch bisa memerankan Asya dengan jago banget, begitu pula sama @sani_fahreza yang gila keterlaluannya dari episode pertama. Rasanya bener kayak 27 Steps of May tapi lebih ke series remaja yang ga menye-menye. Geser aja sampe ujung buat tau review lengkapnya! Lanjutkan tim Asya Story @indonesiasinemapersada ditunggu sampai episode terakhir! Asya Story akan tayang per Jum'at dan Minggu, buat nonton episode pertamanya yuk beli voucher sehari gratis nonton @genflix! Cek aja posts @indonesiasinemapersada ya! . Follow @movreview for more review and update about Indonesian or foreign movies. #novelwattpad #brigittacynthia #wattpadindonesia #adaptasinovel #novelindonesia #gigicherrybelle #dirumahaja #genflix #filmindonesia #kekerasanseksual #webseries #miniseries #sedangtayang #layarkini #filmindonesia2020 #filmlokal #dramaindonesia #beritafilm #movietrailer #trailerfilm #moviereview #reviewfilm #ulasanfilm #filmreview #teenfiction #beritaindonesia #MOV_AsyaStory . @bagusubud @rizalbdlh_ @salahnakis @rafsanjani_syuaiban @saniavelova
miniseries 𝐅𝐢𝐫𝐬𝐭 𝗪𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐏𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐢𝐞𝐬⁣
⁣
What began as my 4th year thesis involving miniature paintings in watercolour and ink to document my 30-day trek across Spain, is now a passion for using tiny paintings as a record to depict daily life. ⁣
⁣
What better pilgrimage now to document, than our collective global experience with COVID -19⁣
⁣
Kicking off my quarantine series with a package of toilet paper. ⁣
⁣
Thanks for all your ideas! Keep them coming! Stay tuned, I'll be posting a painting a day. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#quarantinelife #paintingadaychallenge #oneaday #quarantinechallenge #quarantineart #covid19 #covidart #pandemic #art #miniaturepaintings #miniseries #toiletpaperwars #toiletpaper #firstworldproblems #firstworldpriorities #selfisolation #stayhome #covid2020 #caminodesantiago #virus #camino #dailylife #covidartchallenge #covidcreative #creativedaily
Likes: 91
Posted at: 2020-04-04 00:17:05
𝐅𝐢𝐫𝐬𝐭 𝗪𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐏𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐢𝐞𝐬⁣ ⁣ What began as my 4th year thesis involving miniature paintings in watercolour and ink to document my 30-day trek across Spain, is now a passion for using tiny paintings as a record to depict daily life. ⁣ ⁣ What better pilgrimage now to document, than our collective global experience with COVID -19⁣ ⁣ Kicking off my quarantine series with a package of toilet paper. ⁣ ⁣ Thanks for all your ideas! Keep them coming! Stay tuned, I'll be posting a painting a day. ⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #quarantinelife #paintingadaychallenge #oneaday #quarantinechallenge #quarantineart #covid19 #covidart #pandemic #art #miniaturepaintings #miniseries #toiletpaperwars #toiletpaper #firstworldproblems #firstworldpriorities #selfisolation #stayhome #covid2020 #caminodesantiago #virus #camino #dailylife #covidartchallenge #covidcreative #creativedaily
miniseries Mini-series on Netflix exploring some key topics of the mind that we have been debating for centuries and will debate for centuries to come 🧠

The episodes are short and sweet, narrated by Emma Stone, and cover Memory, Dreams, Anxiety, Mindfulness and Psychedelics (my personal fave).
Give it a watch for some insight; opinions, evidence and studies included.

The key is to work from the inside out so any nourishment (with a healthy dose of questioning the ‘facts’) that leads to our mental satiety has got to be a good thing 🤷‍♀️
Likes: 6
Posted at: 2020-04-04 00:04:14
Mini-series on Netflix exploring some key topics of the mind that we have been debating for centuries and will debate for centuries to come 🧠 The episodes are short and sweet, narrated by Emma Stone, and cover Memory, Dreams, Anxiety, Mindfulness and Psychedelics (my personal fave). Give it a watch for some insight; opinions, evidence and studies included. The key is to work from the inside out so any nourishment (with a healthy dose of questioning the ‘facts’) that leads to our mental satiety has got to be a good thing 🤷‍♀️
miniseries Sleeping Beauty 💗👑 #disneyprincess Mini serie. Comment your favorite princess 👸🏼
•
•
@morphebrushes X @jaclynhill palette Vol II
@rimmellondonus colour precise eyeliner white
@countrygirllashess eyelashes style “Hay baby”
@anastasiabeverlyhills Dipbrow pomade “Ebony”
@ibybeauty Highlighter “Radiant Glow”
•
•
#morphe #morphebrushes #morphebabe #morphexjaclynhill #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #abhbrows #dipbrowpomade #jaclynhillpalette #countrygirllashes #rimmellondon #rimmelcosmetics #makeupoftheday #wakeupandmakeup #makeupofinstagram #disneyprincess #miniseries
Likes: 58
Posted at: 2020-04-03 23:52:34
Sleeping Beauty 💗👑 #disneyprincess Mini serie. Comment your favorite princess 👸🏼 • • @morphebrushes X @jaclynhill palette Vol II @rimmellondonus colour precise eyeliner white @countrygirllashess eyelashes style “Hay baby” @anastasiabeverlyhills Dipbrow pomade “Ebony” @ibybeauty Highlighter “Radiant Glow” • • #morphe #morphebrushes #morphebabe #morphexjaclynhill #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #abhbrows #dipbrowpomade #jaclynhillpalette #countrygirllashes #rimmellondon #rimmelcosmetics #makeupoftheday #wakeupandmakeup #makeupofinstagram #disneyprincess #miniseries
miniseries
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 23:52:17
"Them summer colds are the worst." Might as well scare the shite out of myself a little more. #thestand #stephenking #miniseries
miniseries Inaczej spojrzę na koronaferie niż w #szczerze. Inny Punkt Widzenia premiera 11 kwietnia na @hollywoodnetwork 
#innypunktwidzenia #hollywoodnetworkoriginal #hollywoodnetwork #miniseries
Likes: 0
Posted at: 2020-04-03 23:24:30
Inaczej spojrzę na koronaferie niż w #szczerze. Inny Punkt Widzenia premiera 11 kwietnia na @hollywoodnetwork #innypunktwidzenia #hollywoodnetworkoriginal #hollywoodnetwork #miniseries
miniseries Part 1 of: In love with the Easter Bunny!?
I am posting this on my YouTube channel iiRosie Anne as soon as I get the editing done with every scene for episode 1. 😁
{}
{}
{}
{}
{}
{}
{}
{}
{}
{}
@iirosie_random @iirosie_anne #Easter #EasterBunny #Part1 #GachaLife #MiniSeries
ʕ•ᴥ•ʔ
Likes: 8
Posted at: 2020-04-03 23:23:22
Part 1 of: In love with the Easter Bunny!? I am posting this on my YouTube channel iiRosie Anne as soon as I get the editing done with every scene for episode 1. 😁 {} {} {} {} {} {} {} {} {} {} @iirosie_random @iirosie_anne #Easter #EasterBunny #Part1 #GachaLife #MiniSeries ʕ•ᴥ•ʔ
miniseries For my viewing pleasure this evening!
Likes: 13
Posted at: 2020-04-03 23:22:31
For my viewing pleasure this evening!
miniseries ✨
Keeping Up With Lonniew🛏🛏d
Episode 47 📺
...Lonnie starts a busy day of #staythefuckhome with some housework.
⭐️Special guest star - Peanut!
.
#happysaturday #housework #housekeeping #housemaid #livelifehappy
Likes: 41
Posted at: 2020-04-03 23:16:38
✨ Keeping Up With Lonniew🛏🛏d Episode 47 📺 ...Lonnie starts a busy day of #staythefuckhome with some housework. ⭐️Special guest star - Peanut! . #happysaturday #housework #housekeeping #housemaid #livelifehappy
miniseries Guidance In Giving will be sharing daily inspiration for your parish's social media content for the next two weeks in our new series 'Creating Content: A Mini Series.' Today (4/3)- Stations of the Cross! We'd like to highlight St. James the Apostle, Spring & Annunciation, Houston for live-streaming the Stations of the Cross. Thank you for being Socially Distant, Spiritually Connected.

You can find them live streaming the Stations of the Cross at:
facebook.com/acchtx
facebook.com/stjta/

#guidanceingiving #sociallydistantspirituallyconnected #stationsofthecross #livestream #annunciation #houston #stjames #spring #catholicchurch #communication #socialmedia #inspiration #catholic #church #pastor #priest #creatingcontent #miniseries
Likes: 1
Posted at: 2020-04-03 22:37:41
Guidance In Giving will be sharing daily inspiration for your parish's social media content for the next two weeks in our new series 'Creating Content: A Mini Series.' Today (4/3)- Stations of the Cross! We'd like to highlight St. James the Apostle, Spring & Annunciation, Houston for live-streaming the Stations of the Cross. Thank you for being Socially Distant, Spiritually Connected. You can find them live streaming the Stations of the Cross at: facebook.com/acchtx facebook.com/stjta/ #guidanceingiving #sociallydistantspirituallyconnected #stationsofthecross #livestream #annunciation #houston #stjames #spring #catholicchurch #communication #socialmedia #inspiration #catholic #church #pastor #priest #creatingcontent #miniseries
miniseries Game Music 101: Episode 17 - Playing Instruments in Video Games 🎶
.
.
In this week's episode, Dr. Lind continues to talk about playing instruments in video games, versus playing a real instrument. What are the similarities? What are the differences? Do game interfaces relate to how we view music in real life at all, such as with sheet music? 🎼
.
.
.
.
#videoseries #miniseries #newvideosonfridays #gamemusic101 #episode17 #videogameinstruments #realinstruments #westernclassicalmusic #sheetmusic #videogameinterface #example #guitarhero #gamemusicatqueens #researchteam #teamlead #drstephanielind #queensuniversity #queensu #thedanschool #ygk #ygkvideos #kingstoncanada #musicinvideogames #ludomusicology #selfisolation #keeplearning #staysafe #stayhealthy #staypositive #happygaming
Likes: 5
Posted at: 2020-04-03 22:30:33
Game Music 101: Episode 17 - Playing Instruments in Video Games 🎶 . . In this week's episode, Dr. Lind continues to talk about playing instruments in video games, versus playing a real instrument. What are the similarities? What are the differences? Do game interfaces relate to how we view music in real life at all, such as with sheet music? 🎼 . . . . #videoseries #miniseries #newvideosonfridays #gamemusic101 #episode17 #videogameinstruments #realinstruments #westernclassicalmusic #sheetmusic #videogameinterface #example #guitarhero #gamemusicatqueens #researchteam #teamlead #drstephanielind #queensuniversity #queensu #thedanschool #ygk #ygkvideos #kingstoncanada #musicinvideogames #ludomusicology #selfisolation #keeplearning #staysafe #stayhealthy #staypositive #happygaming
miniseries UnorthodoX 🎥♥️🎞
Une très belle histoire...
•
•
#unorthodox #film #miniseries #miniserie #netflix #deborahfeldman #serie #serienetflix #shirahass #avoirabsolument
Likes: 8
Posted at: 2020-04-03 22:14:18
UnorthodoX 🎥♥️🎞 Une très belle histoire... • • #unorthodox #film #miniseries #miniserie #netflix #deborahfeldman #serie #serienetflix #shirahass #avoirabsolument
miniseries Persephone is the finale of this mini series!🌮🐱🌮 I think she is going to kill me in my sleep... 😅
♡
♡
♡
♡
♡
♡
#finale #miniseries #catseries #kitty #meowmeow #kittypictureoftheday #catvideo #catvideos #funnycats #funnycatvideos #tortillachallenge #catmalfunction #brokemycat #frozencat #cutekitty #kittyvideo #cutecat #funnykitty
Likes: 32
Posted at: 2020-04-03 22:03:45
Persephone is the finale of this mini series!🌮🐱🌮 I think she is going to kill me in my sleep... 😅 ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ #finale #miniseries #catseries #kitty #meowmeow #kittypictureoftheday #catvideo #catvideos #funnycats #funnycatvideos #tortillachallenge #catmalfunction #brokemycat #frozencat #cutekitty #kittyvideo #cutecat #funnykitty
miniseries They say that good things come in threes! I am a strong believer that Cake, is in fact a good thing! •
•
I will be posting individual pictures and descriptions of these miniature 4” cakes over the span of the weekend! #staytuned •
•
#miniseries #cake #cakeseries #babycakes #burntoranges #orange #chocolate #cake #grandmarnier #pastrychef #baker #chef #girlboss #vsco
Likes: 47
Posted at: 2020-04-03 22:03:01
They say that good things come in threes! I am a strong believer that Cake, is in fact a good thing! • • I will be posting individual pictures and descriptions of these miniature 4” cakes over the span of the weekend! #staytuned • • #miniseries #cake #cakeseries #babycakes #burntoranges #orange #chocolate #cake #grandmarnier #pastrychef #baker #chef #girlboss #vsco
miniseries Latest round of Minis are online and for Sale!  Don't forget to use Discount Code, FREECORONA, for Free Shipping and, have one of a kind art come to your door! 🔺 🔺🔺
🔺🔺🔺 #miniseries #minipaintings #forsale #chavamancera #handstreched
Likes: 12
Posted at: 2020-04-03 21:50:47
Latest round of Minis are online and for Sale! Don't forget to use Discount Code, FREECORONA, for Free Shipping and, have one of a kind art come to your door! 🔺 🔺🔺 🔺🔺🔺 #miniseries #minipaintings #forsale #chavamancera #handstreched
miniseries Agora vai hein!
Marque um amigo que não perdeu um capitulo do la casa de papel!
#episódio #lacasadepapel #brasil #brasilia #sp #mogidascruzes #miniseries #instagood #instagram #photooftheday #foto #fotografia #art #desenho #youtube
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 21:29:01
Agora vai hein! Marque um amigo que não perdeu um capitulo do la casa de papel! #episódio #lacasadepapel #brasil #brasilia #sp #mogidascruzes #miniseries #instagood #instagram #photooftheday #foto #fotografia #art #desenho #youtube
miniseries And WHAT was this Netflix mini series? I’m still 😱 Amazed. Shocked. Inspired. Flattered for being able to witness such a piece of art. My heart beats faster when I write about this series right at this moment. Beautiful! 
For me, this is a story that not only portraits the reality of an -ultra orthodox- Hasidic community called Satmar in Williamsburg and Brooklyn NY but any other overly controlling and patriarchal communities/nations. This is a story made to reflect on our search for individuality, our power of choice, while it also utterly encourages everyone to go chase our joy despite anything, like family traditions, where we’re from, etc (a very challenging self-reflection). Moreover, the mini series is partially shot in Germany, which gift us with additional content to be debated considering historical conflicts. 
I loved every single part of it 🖤 Thanks @deborah_feldman (the author) for sharing your story.
.
.
.
.
.
.
#netflix #film #miniseries #filmesnetflix #filmes #netflixfilm #socialdistancing #quarantine #unorthodoxnetflix
Likes: 21
Posted at: 2020-04-03 21:23:16
And WHAT was this Netflix mini series? I’m still 😱 Amazed. Shocked. Inspired. Flattered for being able to witness such a piece of art. My heart beats faster when I write about this series right at this moment. Beautiful! For me, this is a story that not only portraits the reality of an -ultra orthodox- Hasidic community called Satmar in Williamsburg and Brooklyn NY but any other overly controlling and patriarchal communities/nations. This is a story made to reflect on our search for individuality, our power of choice, while it also utterly encourages everyone to go chase our joy despite anything, like family traditions, where we’re from, etc (a very challenging self-reflection). Moreover, the mini series is partially shot in Germany, which gift us with additional content to be debated considering historical conflicts. I loved every single part of it 🖤 Thanks @deborah_feldman (the author) for sharing your story. . . . . . . #netflix #film #miniseries #filmesnetflix #filmes #netflixfilm #socialdistancing #quarantine #unorthodoxnetflix
miniseries Making progress on episode one of Dad Shoes! Episode two is already planned out. Let’s go!

#animation #design #adobephotoshop #adobeaftereffects #illustration #original #artistsoninstagram #miniseries #cartoon #dadshoes #videogames #gamer #twitchstreamer #streamer #dadlife #creative #letsgo
Likes: 26
Posted at: 2020-04-03 21:00:21
miniseries #TigerKing #Trivia on Instagram LIVE on Tuesday, April 7 at 7:30pm EST, hosted by @tomobeirne.nycrealestate! Join us @TriviaADDotCom on #Instagram to play! #QuarantineAndChill #SocialDistancing #InstagramLive  #JoeExotic #TigerKingNetflix #TheTigerKing #BhagavanAntle #CaroleBaskin #VirtualEvent #OnlineTrivia #TriviaNight #Netflix #NetflixAndChill #BigCat #Oklahoma #Crime #TriviaTuesday #TuesdayTrivia ##TrueCrime #MiniSeries
Likes: 8
Posted at: 2020-04-03 20:53:07
miniseries Baby Yoda (aka the child) from The Mandolorian. ♥ 
#babyyoda #thechild #mando #mandolorian #baby #cute #watercolour #funproject #yoda #starwars #miniseries #love #painting #paint #spillthetea #soup #slurp #funny #follow4followback #followforfollowback #geeky
Likes: 13
Posted at: 2020-04-03 20:26:58
miniseries I need a show of hands... WHO ELSE THINK THIS BITCH IS GUILTY?!🤦🏾‍♀️ Carol ass belong inside jail right along with Joe🤣😂
FULL VIDEO LINK IN BIO🚨
*
*
*
*
*
*
*
*
*
#tigerking #joeexotic #carolbaskin #tigers #bigcat #bigcats #zoo #netflix #netflixreviewth #netflixandchill #netflixdocumentaries #miniseries #docuseries #moviereveiw #tigerkingnetflix #meme #guilty #naturualhairstyles #blackgirlreviews
Likes: 101
Posted at: 2020-04-03 20:26:53
I need a show of hands... WHO ELSE THINK THIS BITCH IS GUILTY?!🤦🏾‍♀️ Carol ass belong inside jail right along with Joe🤣😂 FULL VIDEO LINK IN BIO🚨 * * * * * * * * * #tigerking #joeexotic #carolbaskin #tigers #bigcat #bigcats #zoo #netflix #netflixreviewth #netflixandchill #netflixdocumentaries #miniseries #docuseries #moviereveiw #tigerkingnetflix #meme #guilty #naturualhairstyles #blackgirlreviews
miniseries #miniseries #tragedy_fact#chernobyl 😓
Likes: 3
Posted at: 2020-04-03 20:25:24
miniseries ♡■○Week 14 healthy snacks○■♡
Continuing with the Coronavirus miniseries of shelf stable snacks, OATMEAL COOKIE SMOOTHIE is the winner this week!
.
🙏 Thank you past self for freezing a banana 🙏
.
This was sooo good, I didn't have raisins so I decided to top with cranberries. 🤤
.
. 
#week14 #healthysnacks #coronavirus #miniseries #shelfstable #oatmealcookie #smoothie #winner #thankyou #banana #topit #homemade #fromscratch #easypeasy #justblendit
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 19:57:31
♡■○Week 14 healthy snacks○■♡ Continuing with the Coronavirus miniseries of shelf stable snacks, OATMEAL COOKIE SMOOTHIE is the winner this week! . 🙏 Thank you past self for freezing a banana 🙏 . This was sooo good, I didn't have raisins so I decided to top with cranberries. 🤤 . . #week14 #healthysnacks #coronavirus #miniseries #shelfstable #oatmealcookie #smoothie #winner #thankyou #banana #topit #homemade #fromscratch #easypeasy #justblendit
miniseries Think we’re on to something here, yea?! Who wants to hop on the new #miniseries of the #podcast?! Welcome to episode #1 of Social Distance Happy Hour #SDHH #cheersup #salute #crookandmarker
.
.
#Podcast #blog #blogger #coach #business #local #episode #new #follow #pursuit #happiness #lifestyle #positive #goodtimes #worldtravels #localpride #stayhome
Likes: 4
Posted at: 2020-04-03 19:30:37
Think we’re on to something here, yea?! Who wants to hop on the new #miniseries of the #podcast?! Welcome to episode #1 of Social Distance Happy Hour #SDHH #cheersup #salute #crookandmarker . . #Podcast #blog #blogger #coach #business #local #episode #new #follow #pursuit #happiness #lifestyle #positive #goodtimes #worldtravels #localpride #stayhome
miniseries Thanks to the efforts of @crookandmarker, I hosted the first episode of my new #miniseries of @theberardopodcast to help practice socialdistancing. Welcome to episode one of Social Distance Happy Hour with me, Tony Berardo!
🤡🦠 #socialdistancehappyhour or #SDHH 🤷🏻‍♂️
.
Check out the link in my bio or visit www.theberardo.com/sdhh1, podcast available on all platforms and apps!
.
.
Stay safe friends!
#Podcast #blog #blogger #coach #business #local #episode #new #follow #pursuit #happiness #lifestyle #positive #goodtimes #worldtravels #quarantine #podcaststudio #studio #localbusiness #crookandmarker
Likes: 28
Posted at: 2020-04-03 19:21:18
Thanks to the efforts of @crookandmarker, I hosted the first episode of my new #miniseries of @theberardopodcast to help practice socialdistancing. Welcome to episode one of Social Distance Happy Hour with me, Tony Berardo! 🤡🦠 #socialdistancehappyhour or #SDHH 🤷🏻‍♂️ . Check out the link in my bio or visit www.theberardo.com/sdhh1, podcast available on all platforms and apps! . . Stay safe friends! #Podcast #blog #blogger #coach #business #local #episode #new #follow #pursuit #happiness #lifestyle #positive #goodtimes #worldtravels #quarantine #podcaststudio #studio #localbusiness #crookandmarker
miniseries “Every woman is the architect of her own fortune”
_
The Miniaturist, Mini-series.(2017).🌼
_
#queenborgias #perioddramas #perioddrama #perioddramasforever #perioddramasfashion #drama #dresses #fashion #style #series #serie #miniseries #television #imdb #bbc #theminiaturist #2017 #qoutes #woman #anyataylorjoy #anya #alexhassell #17thcentury .
Likes: 1487
Posted at: 2020-04-03 19:18:07
“Every woman is the architect of her own fortune” _ The Miniaturist, Mini-series.(2017).🌼 _ #queenborgias #perioddramas #perioddrama #perioddramasforever #perioddramasfashion #drama #dresses #fashion #style #series #serie #miniseries #television #imdb #bbc #theminiaturist #2017 #qoutes #woman #anyataylorjoy #anya #alexhassell #17thcentury .
miniseries The #miniseries of #lions is coming to end with this peaceful appearing lion from Iran. Eye catching is the transparent green glaze of this figure dating back to the 13th century. 
This is just the upper part of a censer from the 11th-13th century made of copper alloy with openwork and engraved decor. #SMBforHome #closedbutactive
.
📷©️ Staatliche Museen zu Berlin, Museum für Islamische Kunst / Johannes Kramer .
#museumfürislamischekunstberlin #museumofislamicartberlin #islamicart #islamicartwork #quartzfrit  #lionincenseholder #quartzfritte #greenglaze #museumfromhome #lionsinart #lionsofinstagram
Likes: 17
Posted at: 2020-04-03 19:16:11
The #miniseries of #lions is coming to end with this peaceful appearing lion from Iran. Eye catching is the transparent green glaze of this figure dating back to the 13th century. This is just the upper part of a censer from the 11th-13th century made of copper alloy with openwork and engraved decor. #SMBforHome #closedbutactive . 📷©️ Staatliche Museen zu Berlin, Museum für Islamische Kunst / Johannes Kramer . #museumfürislamischekunstberlin #museumofislamicartberlin #islamicart #islamicartwork #quartzfrit #lionincenseholder #quartzfritte #greenglaze #museumfromhome #lionsinart #lionsofinstagram
miniseries LINK IN THE BIO - Bored? Want a new mini series to watch? Remember Harry the hair ball (neither do I) Check our the miniseries premiere of Eye To Eye! - - #eyetoeye #miniseries #quarantine #bored #checkthisout #youtube #kidsshow #oobi #funthingstodowithkids
Likes: 11
Posted at: 2020-04-03 18:50:13
LINK IN THE BIO - Bored? Want a new mini series to watch? Remember Harry the hair ball (neither do I) Check our the miniseries premiere of Eye To Eye! - - #eyetoeye #miniseries #quarantine #bored #checkthisout #youtube #kidsshow #oobi #funthingstodowithkids
miniseries Masih muda
Masih ingin terus berkarya
@sctv 
#sctvminiseries 
#indonesian 
#jakartahits 
#seniman 
#aktorindonesia 
#film 
#miniseries
#äkting 
#jakartabarat 
#movie
#jakartaterkini 
#durikosambi 
#bioskop 
#bioskopindonesia 
#tanggerang 
#corona🍺
Likes: 18
Posted at: 2020-04-03 18:48:20
miniseries TV series based on true stories to watch during lockdown due to Coronavirus

Story link in Bio. 
#tvseries #netflix #amazonprime #hbo #natgeo #hboseries #webseries #miniseries #coronavirus #lockdown #stayhome #staysafe #covid #pandemic #narcos #geniustvseries #chernobyl #tigerking #pabloescobar #joeexotic #thecrown #queenelizabeth #truestory #escapeatdannemora
Likes: 6
Posted at: 2020-04-03 18:34:01
miniseries #سریال_خوب_ببینیم 
#اشیای_تیز 
#تیتراژ مینی سریال ۸ قسمتی چیزهای تیز را ببینید.
•
#sharpobjects .
•
درام جنایی محصول ۲۰۱۸ که در پست بعد #تریلر ش را قرار میدیم.
•
حتمن ببینید و لذت ببرید.
•
@cinemakhoonegi 
@cinemakhoonegi .
•
#تیتراژ_درسینماخونگی 
#سریال_خوب #سریال 
#سینماخونگی #سریال_خارجی
•
#cinemakhoonegi .
Likes: 45
Posted at: 2020-04-03 18:22:55
#سریال_خوب_ببینیم #اشیای_تیز #تیتراژ مینی سریال ۸ قسمتی چیزهای تیز را ببینید. • #sharpobjects . • درام جنایی محصول ۲۰۱۸ که در پست بعد #تریلر ش را قرار میدیم. • حتمن ببینید و لذت ببرید. • @cinemakhoonegi @cinemakhoonegi . • #تیتراژ_درسینماخونگی #سریال_خوب #سریال #سینماخونگی #سریال_خارجی • #cinemakhoonegi .
miniseries Having a lovely lazy day with my girlfriend and her cats watching Good Omens. I love this series, and I'm so glad they adapted the book so well. I love Terry Pratchett and Neil Gaiman, ever since I was a teen, and this collaboration of theirs was always one of my favorite books.
🎬🎥🎭🍿😇😈😍🤘
#movienight #ilovemovies #moviebuff #movielover #filmbuff #cinephile #moviecollection #moviecollector #blurayaddict #bluraycollector #blurayjunkie #bluray #tvseries #miniseries #goodomens #terrypratchett #neilgaiman #michaelsheen #davidtennant #francesmcdormand #michaelmckean #jonhamm #jackwhitehall #mirandarichardson #adriaarjona #neddennehy #steelbook
Likes: 44
Posted at: 2020-04-03 18:22:48
Having a lovely lazy day with my girlfriend and her cats watching Good Omens. I love this series, and I'm so glad they adapted the book so well. I love Terry Pratchett and Neil Gaiman, ever since I was a teen, and this collaboration of theirs was always one of my favorite books. 🎬🎥🎭🍿😇😈😍🤘 #movienight #ilovemovies #moviebuff #movielover #filmbuff #cinephile #moviecollection #moviecollector #blurayaddict #bluraycollector #blurayjunkie #bluray #tvseries #miniseries #goodomens #terrypratchett #neilgaiman #michaelsheen #davidtennant #francesmcdormand #michaelmckean #jonhamm #jackwhitehall #mirandarichardson #adriaarjona #neddennehy #steelbook
miniseries BaconBit: Tiger King Review
April 3, 2020
Hey, all you cool cats and kittens! Hollywood may have stopped releasing feature films in theaters, but Netflix is bigger than ever with their latest seven-episode documentary, Tiger King. And in case you’ve been wondering what all the memes are about, Baconsale is here to review it. Kent, Joel, and Zack each watched it and are still trying to process everything they saw. If you haven’t seen it yet, don’t worry, the first half of this BaconBit is spoiler free.
Don’t believe Carole Baskin’s lies about us! Press play to hear all about murder, mayhem and madness.
#BaconBit #BhagavanDocAntle #BigCatRescue #bigcats #CaroleBaskin #documentary #episodes #GWZoo #JeffLowe #JoeExotic #Lion #miniseries #Netflix #privatezoo #review #tiger #TigerKing #truecrime #wildlife

Click the link in the bio to go to our website, or you can subscribe to Baconsale on Apple Podcasts, Google Play Music, Stitcher, Podbean, and more!
Likes: 29
Posted at: 2020-04-03 18:10:52
BaconBit: Tiger King Review April 3, 2020 Hey, all you cool cats and kittens! Hollywood may have stopped releasing feature films in theaters, but Netflix is bigger than ever with their latest seven-episode documentary, Tiger King. And in case you’ve been wondering what all the memes are about, Baconsale is here to review it. Kent, Joel, and Zack each watched it and are still trying to process everything they saw. If you haven’t seen it yet, don’t worry, the first half of this BaconBit is spoiler free. Don’t believe Carole Baskin’s lies about us! Press play to hear all about murder, mayhem and madness. #BaconBit #BhagavanDocAntle #BigCatRescue #bigcats #CaroleBaskin #documentary #episodes #GWZoo #JeffLowe #JoeExotic #Lion #miniseries #Netflix #privatezoo #review #tiger #TigerKing #truecrime #wildlife Click the link in the bio to go to our website, or you can subscribe to Baconsale on Apple Podcasts, Google Play Music, Stitcher, Podbean, and more!
miniseries For those that have missed it, why not catch up on our spoof mini series 'Air BnB, Air BnB, Air BnB'! Guaranteed to bring tears to your eyes! 😂
Find the episodes on our channel - LINK IN BIO!
•
•
•
•
•
#livingwiththeenemy #livingwithenemy #airbnb #miniseries #spoof #airbnbairbnbairbnb #series #episodes #mustwatch #youtube #france #tour #vlog #sub4sub #sub4subyoutube #followparty #french #fun #live #laugh #love #life #watchinisolation #social #socialmedia #joke #gag #couple #relationship #tv
Likes: 7
Posted at: 2020-04-03 18:07:55
For those that have missed it, why not catch up on our spoof mini series 'Air BnB, Air BnB, Air BnB'! Guaranteed to bring tears to your eyes! 😂 Find the episodes on our channel - LINK IN BIO! • • • • • #livingwiththeenemy #livingwithenemy #airbnb #miniseries #spoof #airbnbairbnbairbnb #series #episodes #mustwatch #youtube #france #tour #vlog #sub4sub #sub4subyoutube #followparty #french #fun #live #laugh #love #life #watchinisolation #social #socialmedia #joke #gag #couple #relationship #tv
miniseries Two of these, “The Night Of” and “Chernobyl”, are one off shows and def won’t get a follow up season. The other two, “Watchmen” and “The Outsider” ended on cliff hangers and def could get a follow up but have not been announced yet. The Watchmen creator has stated he doesn’t want to do a second season but never say never. All of these are on HBO and HBO just released a lot of their content to stream for free so def download they app. All four of these are incredible and I highly recommend. #mikesmmw #hbo #thenightof #watchmen #chernobyl #watchmen #dccomics #stephenking #limitiedseries #miniseries #wild #stream #quarantine #watchlist #quarantineandchill #quarantinewatchlist.
Likes: 15
Posted at: 2020-04-03 18:04:42
Two of these, “The Night Of” and “Chernobyl”, are one off shows and def won’t get a follow up season. The other two, “Watchmen” and “The Outsider” ended on cliff hangers and def could get a follow up but have not been announced yet. The Watchmen creator has stated he doesn’t want to do a second season but never say never. All of these are on HBO and HBO just released a lot of their content to stream for free so def download they app. All four of these are incredible and I highly recommend. #mikesmmw #hbo #thenightof #watchmen #chernobyl #watchmen #dccomics #stephenking #limitiedseries #miniseries #wild #stream #quarantine #watchlist #quarantineandchill #quarantinewatchlist.
miniseries Thanks to @bonnetsatdawn for reminding me it's Anne Lister's birthday! My days are all mushing together for me in lockdown 🙈
.
.
.
#flashbackfriday to exploring @bankfieldmuseum and their exhibit on costumes from #gentlemanjack ! .
.
.
#annelister #shibden #shibdenhall #annelisterdiaries #gentlemanjackhbo #gentlemanjackfans #perioddrama #perioddramas #georgianfashion #georgiancostume #perioddramas #historicalfashion #historicalcostuming #historicalcostume #miniseries #historical #halifax #halifaxhistory #halifaxlocal #historyblogger #historyblog #historytravel #historyfacts #onthisdayinhistory #historygirls #regencygirl
Likes: 56
Posted at: 2020-04-03 17:37:32
Thanks to @bonnetsatdawn for reminding me it's Anne Lister's birthday! My days are all mushing together for me in lockdown 🙈 . . . #flashbackfriday to exploring @bankfieldmuseum and their exhibit on costumes from #gentlemanjack ! . . . #annelister #shibden #shibdenhall #annelisterdiaries #gentlemanjackhbo #gentlemanjackfans #perioddrama #perioddramas #georgianfashion #georgiancostume #perioddramas #historicalfashion #historicalcostuming #historicalcostume #miniseries #historical #halifax #halifaxhistory #halifaxlocal #historyblogger #historyblog #historytravel #historyfacts #onthisdayinhistory #historygirls #regencygirl
Voticle Trending & Popular Articles
The experience resulting from the consequences of drug abuse is different among users. No matter whether your own symptoms are similar to that of another person or your stories sound similar, no two persons go through their fight with addiction or...
Education is a good investment for the future; this is due to the fact that the certificates and knowledge gained stay for a lifetime. Looking at education as an investment lies in the fact that the benefits in terms of money obtained afterward is...
With the recent increase in development and technology as well as digitalization, advertisement is now seen as a major player in making product and services known to the consumers. Today, for a single product or even a single producer, one can be...
Growth in computer knowledge has rapidly expanded during the last two decades coupled with reduction in the cost of computers in the market, has make it easy for bank to communicate, interchange information and knowledge more easily and efficiently....
Rental property is a very profitable business when handled with care. You will need to protect your property to be able to make the envisaged profits. There are myriad ways to lose money so your property can be protected in the following...
It’s quite a challenging task to calculate and fill up business taxes. Complexity of the tax law differs from location to location. Tax law of Poland is amazingly complex. Ambiguity of tax law in Poland will be the reason why businesses...

What is the meaning/definition of the letters in miniseries?

Meaning of miniseries by its letters

miniseries acronym or abbreviation means:

M: Meaning of M in miniseries. M is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to most profound sense of being, solidness and strong establishment. The letter M has a high level of self-assurance and is along these lines liable to make progress. On the antagonistic side, individuals with the letter M as the start can be compulsive workers. While M remains on two focuses, it has three projections downwards. M is dracious, steady and vivacious. M may likewise be overpowering with an incredible quality of character and a solid one.

I: Meaning of I in miniseries. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

N: Meaning of N in miniseries. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come.

S: Meaning of S in miniseries. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray.

E: Meaning of E in miniseries. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

R: Meaning of R in miniseries. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless.

What does miniseries mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation miniseries. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the miniseries acronym.

Astrological Analysis and meaning of miniseries

miniseries has a life path of 3. miniseries means: With a fortunate life way of 3, the arrangement of numbers (3, 12/3, 21/3, 30/3) are your character numbers. 3 Positive highlights: Self-articulation from multiple points of view, verbalization, motivation and sharp creative ability, imaginative endowments, exact impressions and bits of knowledge, endless confidence, cheerful and deep rooted, getting a charge out of life full. 3 Negative highlights: Appropriated energies, embellishment, incomplete ventures, absence of bearing, grumpiness, egocentrism. Number Three is an informative, amicable, and active vibrations. Well disposed, positive and hopeful, appreciate three lives and have a decent comical inclination. Orchestrated by Jupiter. Catchphrases: bright, neighborly, positive, courageous, self-articulation. At the point when communicated adversely: indulgent, scattered, shallow. As darlings: number three are fun, fiery and prepared to explore. These darlings require space and contact with others to feel content. On the off chance that they feel choked, they will be miserable and fretful. Enable opportunity to associate and stimulate their energies, they are energizing and glad darlings. Number 3 resounds with the vitality of positive thinking and satisfaction, motivation and inventiveness, dialect and correspondence, great taste, creative ability and knowledge, friendliness and society, graciousness, goodness and sympathy. No. 3 is additionally the specialty of diversion, vitality, development, extension and the standards of height, immediacy, secured open, amalgamation, the groups of three, paradise Man - Erd, past-introduce future, soul discourse activity demonstrates love through innovative creative energy , Total, accomplishment, consolation, support, ability and aptitudes, culture, soul, a carefree and fun, opportunity, look, enterprise, flood, brightness, free frame, be overcome, non-fierce, open stage, musicality, energy, Surprise, affectability, self-articulation, consideration and eagerness, youth, enlivenment mystic capacity, showed and indication. Number 3 reverberates with the energies of the Ascended Masters and demonstrates that the Ascended Masters are around you when requested help. The Ascended Master will concentrate on the heavenly start and help other people to show and show your wants. They enable you to discover peace, lucidity and love inside. The Bible significance of twelve communicates God's energy and expert, bringing about flawlessness, imaginative capacities and fulfillment. Twelve as an image of infinite request. Twelve is noteworthy in our day by day life. It is reflected in the quantity of months in a year, hours on a watch the individuals from a run of the mill legal jury. Twelve stars were decided for the EU hail in view of its significance of flawlessness. The Bible significance of twelve is that it implies confidence, adore. This can be found in the Twelve Apostles, two clans of Israel, twelve stars, twelve clans of Israel. The number twelve is likewise extremely given in the book of Revelation as to the twelve doors, twelve blessed messengers. From the time arrangement, twelve speaks to a finished cycle and recovery an energy of experience demonstrates growing overwhelmingly. Twenty-one means amicability and speaks to the union of the Trinity. Scriptural, twenty-one symbolizes defiance to God and focuses to another level and insubordination to God. As per Claude of Saint Matin, number twenty-one shows devastation and reestablishment. Identity: Twenty ones are brazen and enthusiastic. Have an incredible potential test and are exceptionally diagnostic to overcome in basic leadership. They are alluring, straightforward and amiable and urge correspondence to enhance understanding.

More meanings / definitions of miniseries or words, sentences containing miniseries?

Name Meaning of miniseries

birkez_gulumse_hayat jonahspindel felipeclobo satlantas_resbadung thefearbanaszak elisangelaespera berkearakli tanyuxaxa anuuuuuu ofcboldfamily oganilirvidgram jichali vedatozkaya modaosuufrido _shraddhaa_01 ibrahim_hanifah8 muharrem_v eventsdeluxetx sublinort lizgoeson _ndree summalapis bhartiya_singers baimpreloved romanze ppl_cal_me_smiler_king photoshop_backgrounds lenochka_solovyeva muglabirliktaksi _st_studio mr_rockyy__07 yorumlara_cevap_icin_kullanlr firstdarkfacts mathgeekmama kuzmich117 omrum_my_life_ barbersocietymag klinikpsikologoktaytastekin kwakunickolarz_photography mumlualsancak mariaaparecida whyhungerpix naughty_societty aycancesur losabias247 etoxin kicchasudeepa disfracespesadilla portraitsgasm blanka_lipinska


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.