FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

keisenganmama instagram hashtags, hashtags meanings keisenganmama images, #keisenganmama tag pics

keisenganmama
keisenganmama
keisenganmama What if I am a gift inside a box ๐Ÿถ๐Ÿพ .
.
#rockythepom #rockylife #robertlucky #pomeranian #pomeraniansofinstagram #pomeranianlovers #pompom #pomeraniancute #cutepomeranian #cuteboy #pommodel #modelofdog #modelofinstagram #cutepuppy #cutepom #fluffyboy #chubby #manjaboy #pomeranianloverpost #pompom #keisenganmama
Likes: 124
Posted at: 2020-01-22 03:35:05
keisenganmama Helloo semua, hari ini Miyake genap 3 bulan ya ๐Ÿ˜˜
๐Ÿฅ•
๐Ÿฅ•
Edisi ketiga ......#pillowchallenge 
#quarentinepillowchallenge 
#babygirl #babyinsta #funny #gemes #babygemes #stayathome #keisenganmama
Likes: 58
Posted at: 2020-04-20 06:57:10
Helloo semua, hari ini Miyake genap 3 bulan ya ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿฅ• ๐Ÿฅ• Edisi ketiga ......#pillowchallenge #quarentinepillowchallenge #babygirl #babyinsta #funny #gemes #babygemes #stayathome #keisenganmama
keisenganmama re-create the shoes ๐Ÿ˜‰
..
Sambil nunggu hp di charge tadinya mau buka ๐Ÿ–ฅ  buat bikin laporan kas sakula. 
Ternyataaaah o ternyata kompu si ade di password.
jreeeeng mamak bingung. Mata pun lgs yertuju ke kotak plastik isi bahan craft, liat jam waktu jemput msh 1/2 jam. 
Tangan sm otak langung gatel mau nge craft. 
Dan 1/2 jam kemudian.....taraaaaa jadi dehhh๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ 
Alhamdulillah
Ini hari kemarin saiah, gimana harimu..??? #kegiatanpositif #craft#shoes #partyshoes#emakkreatif#kreatif #kreatif_ide #idekreatifkuhandmade #idekreatif#keisenganmama
Likes: 79
Posted at: 2018-11-16 01:13:17
re-create the shoes ๐Ÿ˜‰ .. Sambil nunggu hp di charge tadinya mau buka ๐Ÿ–ฅ buat bikin laporan kas sakula. Ternyataaaah o ternyata kompu si ade di password. jreeeeng mamak bingung. Mata pun lgs yertuju ke kotak plastik isi bahan craft, liat jam waktu jemput msh 1/2 jam. Tangan sm otak langung gatel mau nge craft. Dan 1/2 jam kemudian.....taraaaaa jadi dehhh๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘  Alhamdulillah Ini hari kemarin saiah, gimana harimu..??? #kegiatanpositif #craft#shoes #partyshoes#emakkreatif#kreatif #kreatif_ide #idekreatifkuhandmade #idekreatif#keisenganmama
keisenganmama Mamanya iseng. Ceritanya Davin baru bangun tidur, rambutnya tuh berantakan jadinya aku kuncung rambutnya gaesss.. Karena kasian kalau dikuncir pakai ikat rambut jadinya pakai jepitku hehehe.. lucu vin, makin gemes mama ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—
.
.
.
.
#13monthsold goes to #14monthsold 
#keisenganmama 
#nggemesin 
#loveyou 
#babydavin 
#mommyhood
#momlife
#momandbaby 
#videobabylucu 
#videooftheday
Likes: 25
Posted at: 2020-01-15 04:21:31
Mamanya iseng. Ceritanya Davin baru bangun tidur, rambutnya tuh berantakan jadinya aku kuncung rambutnya gaesss.. Karena kasian kalau dikuncir pakai ikat rambut jadinya pakai jepitku hehehe.. lucu vin, makin gemes mama ๐Ÿ˜˜๐Ÿค— . . . . #13monthsold goes to #14monthsold #keisenganmama #nggemesin #loveyou #babydavin #mommyhood #momlife #momandbaby #videobabylucu #videooftheday
keisenganmama Keisengan mama fla saat gantiin baju tdr ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜โœŒ๐Ÿป
#babyflaviaangelica 
#mybeloveddaughter 
#gemes 
#cutebaby 
#keisenganmama 
#ฤฑnstababy 
#happybaby 
#instababygirl 
#instababymodel
Likes: 36
Posted at: 2020-05-18 16:25:27
Keisengan mama fla saat gantiin baju tdr ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜โœŒ๐Ÿป #babyflaviaangelica #mybeloveddaughter #gemes #cutebaby #keisenganmama #ฤฑnstababy #happybaby #instababygirl #instababymodel
keisenganmama Lutu kan akuuu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜บ๐Ÿ‘ผ #b612 #babyhandsome #bayilucugemesin #bayigantenglucu #keisenganmama #bayigantengindonesia
Likes: 9
Posted at: 2019-11-12 11:28:07
keisenganmama .. hari ini iseng bikin cemilan kekinian buat kiddos, namanya es krim beng-beng ๐Ÿ˜‚ modalnya cm beng-beng, susu cair n stik es krim caranya gampang bangetttt... beng-beng di potong2 trus kasih susu cair n bekuin di kulkas dan jeng.. jeng.. jadi dehhhh es krim beng-beng๐Ÿ’ž gampang kan.. ๐Ÿ˜‚ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cemilankekinian #bengbeng #esbengbeng #eskrimbengbeng #keisenganmama #bikincemilan #resepsimple #reseprumahan #foodporn #foodphotography #popsicle #icecream
Likes: 70
Posted at: 2018-11-20 10:08:59
.. hari ini iseng bikin cemilan kekinian buat kiddos, namanya es krim beng-beng ๐Ÿ˜‚ modalnya cm beng-beng, susu cair n stik es krim caranya gampang bangetttt... beng-beng di potong2 trus kasih susu cair n bekuin di kulkas dan jeng.. jeng.. jadi dehhhh es krim beng-beng๐Ÿ’ž gampang kan.. ๐Ÿ˜‚ . . . . . . . . . . #cemilankekinian #bengbeng #esbengbeng #eskrimbengbeng #keisenganmama #bikincemilan #resepsimple #reseprumahan #foodporn #foodphotography #popsicle #icecream
keisenganmama New hair.. ๐Ÿ˜€ some pose from Sergio..Gio ngomong gini
Likes: 17
Posted at: 2017-02-18 14:35:30
New hair.. ๐Ÿ˜€ some pose from Sergio..Gio ngomong gini "meskipun weekend di rmh aja ya tetep harus happy"๐Ÿ˜‚ ada yg percaya??? Besok ya boy jj nya. Hahaha .. #keisenganmama #gayasendiritanpadisuruh #happymom #SergioAlvaroGohpar
keisenganmama Keisengannya mami papi nih.. hhee..
Maapin kami ya nak

#babygirl #xaveliaaquino #xavelia8mos #8monthsold #8mo #didandaninmama #keisenganmama #takenbydaddy
Likes: 18
Posted at: 2015-12-13 00:36:04
Keisengannya mami papi nih.. hhee.. Maapin kami ya nak #babygirl #xaveliaaquino #xavelia8mos #8monthsold #8mo #didandaninmama #keisenganmama #takenbydaddy
keisenganmama Yyeeaayy๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ i think this work it
Akhirnya walaupun on proses banyk halangan karna bnyak gangguan๐Ÿ˜๐Ÿ˜ada yg mainin alat make up mamanya,,,,,ada yg minta suapin,,,,ada yg minta susu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚balada mama anak 3 maklumi ajalah ya

Tp puas ko hasilnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #keisenganmama
#challengemakeupalafaceapp
#realmakeup
#hobbymakeup
Likes: 6
Posted at: 2020-06-01 01:59:07
Yyeeaayy๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ i think this work it Akhirnya walaupun on proses banyk halangan karna bnyak gangguan๐Ÿ˜๐Ÿ˜ada yg mainin alat make up mamanya,,,,,ada yg minta suapin,,,,ada yg minta susu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚balada mama anak 3 maklumi ajalah ya Tp puas ko hasilnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #keisenganmama #challengemakeupalafaceapp #realmakeup #hobbymakeup
keisenganmama Keisengan mama fla saat gantiin baju tdr ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜โœŒ๐Ÿป
#babyflaviaangelica 
#mybeloveddaughter 
#gemes 
#cutebaby 
#keisenganmama 
#ฤฑnstababy 
#happybaby 
#instababygirl 
#instababymodel
Likes: 36
Posted at: 2020-05-18 16:25:27
Keisengan mama fla saat gantiin baju tdr ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜˜โœŒ๐Ÿป #babyflaviaangelica #mybeloveddaughter #gemes #cutebaby #keisenganmama #ฤฑnstababy #happybaby #instababygirl #instababymodel
keisenganmama Jaman bebi di Cinta Fitri 2#keisenganmama#eksplorekepintarananak#pengalamanbebi
Likes: 17
Posted at: 2020-05-12 13:05:02
keisenganmama maafkan keisengan mama mu ini ya nak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ถ๐Ÿ˜˜
#keisenganmama#kesayanganmama#nicholasravanzaanggoro#yohanesteslagamaliel
Likes: 32
Posted at: 2020-05-09 01:47:42
maafkan keisengan mama mu ini ya nak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ถ๐Ÿ˜˜ #keisenganmama#kesayanganmama#nicholasravanzaanggoro#yohanesteslagamaliel
keisenganmama Happy Vesakh 2564TB/2020

Keisengan mama @tholiekho
Tiap Tahun... ๐Ÿ˜‚

#keisenganmama
#happykid
#happyvesakh
#07052020
Likes: 13
Posted at: 2020-05-07 16:22:13
Happy Vesakh 2564TB/2020 Keisengan mama @tholiekho Tiap Tahun... ๐Ÿ˜‚ #keisenganmama #happykid #happyvesakh #07052020
keisenganmama Memasuki masa2 middle age yg katanya kategori usia muda sudah mau berakhir,  bener ga sih guys? Yach ga usah dipikirinlah ya,  yg penting qta tetep happy jalani semuanya dengan semangat muda and jangan lupa serum anti aging plus vitamin ya khanโ˜บ๏ธ๐Ÿ’ƒโ˜€๏ธ๐ŸŒน๐ŸŽถ
. 
#keisenganmama-mamalazcor #lazuardicordovagis #stayyoung #stayathome #brushchallenge #1stgrademomsrock #ehada1anakkicikjugayangikutan๐Ÿ˜…
Likes: 22
Posted at: 2020-05-04 21:47:32
Memasuki masa2 middle age yg katanya kategori usia muda sudah mau berakhir, bener ga sih guys? Yach ga usah dipikirinlah ya, yg penting qta tetep happy jalani semuanya dengan semangat muda and jangan lupa serum anti aging plus vitamin ya khanโ˜บ๏ธ๐Ÿ’ƒโ˜€๏ธ๐ŸŒน๐ŸŽถ . #keisenganmama-mamalazcor #lazuardicordovagis #stayyoung #stayathome #brushchallenge #1stgrademomsrock #ehada1anakkicikjugayangikutan๐Ÿ˜…
keisenganmama Helloo semua, hari ini Miyake genap 3 bulan ya ๐Ÿ˜˜
๐Ÿฅ•
๐Ÿฅ•
Edisi ketiga ......#pillowchallenge 
#quarentinepillowchallenge 
#babygirl #babyinsta #funny #gemes #babygemes #stayathome #keisenganmama
Likes: 58
Posted at: 2020-04-20 06:57:10
Helloo semua, hari ini Miyake genap 3 bulan ya ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿฅ• ๐Ÿฅ• Edisi ketiga ......#pillowchallenge #quarentinepillowchallenge #babygirl #babyinsta #funny #gemes #babygemes #stayathome #keisenganmama
keisenganmama #happy11months my baby girl 
Ala-ala pak Raden ๐Ÿ˜Ž๐Ÿคช
#keisenganmama 
#dirumahaja
Likes: 11
Posted at: 2020-04-14 15:02:10
#happy11months my baby girl Ala-ala pak Raden ๐Ÿ˜Ž๐Ÿคช #keisenganmama #dirumahaja
keisenganmama Alhamdulillah , Barakallah 
Buat nemenin abang belajar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ’•
#olahankentang 
#kentangpompom 
#kentangpompomkeju 
#cemilan 
#keisenganmama 
#keisenganpagi 
#dapurTITI
Likes: 13
Posted at: 2020-03-20 03:00:22
Alhamdulillah , Barakallah Buat nemenin abang belajar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ’• #olahankentang #kentangpompom #kentangpompomkeju #cemilan #keisenganmama #keisenganpagi #dapurTITI
keisenganmama Keisengan pagi ini sebelum bikin masakan 
#cemilan 
#keisenganmama 
#keisenganpagi 
#cireng 
#cirengrujak 
#acidigoreng 
@dapurTITI
Likes: 12
Posted at: 2020-03-18 02:57:19
Keisengan pagi ini sebelum bikin masakan #cemilan #keisenganmama #keisenganpagi #cireng #cirengrujak #acidigoreng @dapurTITI
keisenganmama Hari ini samaan outfit sm mas bas @baskaramahendra ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #keisenganmama #dimiripmiripin #adityaranukumbolo
Likes: 8
Posted at: 2020-03-16 06:51:11
Hari ini samaan outfit sm mas bas @baskaramahendra ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž #keisenganmama #dimiripmiripin #adityaranukumbolo
keisenganmama Cemilan hari ini
Bahan2 mudah di dapat dan ekonomis juga ternyata. Lumayankan daripada beli. Hihihihihi

#rotiboy
#ekonomis
#keisenganmama
#rotikesukaan
#anak2punjugasuka
#alhamdulillah
Likes: 10
Posted at: 2020-03-01 06:16:18
Cemilan hari ini Bahan2 mudah di dapat dan ekonomis juga ternyata. Lumayankan daripada beli. Hihihihihi #rotiboy #ekonomis #keisenganmama #rotikesukaan #anak2punjugasuka #alhamdulillah
keisenganmama Jadilah sesuai nama mu nak..
Pengikut kristus..
#keisenganmama
#8bulan
#greenville
Likes: 8
Posted at: 2020-01-27 02:31:22
Jadilah sesuai nama mu nak.. Pengikut kristus.. #keisenganmama #8bulan #greenville
keisenganmama What if I am a gift inside a box ๐Ÿถ๐Ÿพ .
.
#rockythepom #rockylife #robertlucky #pomeranian #pomeraniansofinstagram #pomeranianlovers #pompom #pomeraniancute #cutepomeranian #cuteboy #pommodel #modelofdog #modelofinstagram #cutepuppy #cutepom #fluffyboy #chubby #manjaboy #pomeranianloverpost #pompom #keisenganmama
Likes: 124
Posted at: 2020-01-22 03:35:05
keisenganmama Mamanya iseng. Ceritanya Davin baru bangun tidur, rambutnya tuh berantakan jadinya aku kuncung rambutnya gaesss.. Karena kasian kalau dikuncir pakai ikat rambut jadinya pakai jepitku hehehe.. lucu vin, makin gemes mama ๐Ÿ˜˜๐Ÿค—
.
.
.
.
#13monthsold goes to #14monthsold 
#keisenganmama 
#nggemesin 
#loveyou 
#babydavin 
#mommyhood
#momlife
#momandbaby 
#videobabylucu 
#videooftheday
Likes: 25
Posted at: 2020-01-15 04:21:31
Mamanya iseng. Ceritanya Davin baru bangun tidur, rambutnya tuh berantakan jadinya aku kuncung rambutnya gaesss.. Karena kasian kalau dikuncir pakai ikat rambut jadinya pakai jepitku hehehe.. lucu vin, makin gemes mama ๐Ÿ˜˜๐Ÿค— . . . . #13monthsold goes to #14monthsold #keisenganmama #nggemesin #loveyou #babydavin #mommyhood #momlife #momandbaby #videobabylucu #videooftheday
keisenganmama Dua bayii mungilku๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜โค
โ€ข
โ€ข
#babygirls 
#babygirlstyle 
#babycutegirl 
#keisenganmama
#masyaallahtabarakallah๐Ÿ˜‡
Likes: 36
Posted at: 2020-01-14 13:37:28
Dua bayii mungilku๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜โค โ€ข โ€ข #babygirls #babygirlstyle #babycutegirl #keisenganmama #masyaallahtabarakallah๐Ÿ˜‡
keisenganmama Walaupun dua etalase stok bahan kue kerendem banjir dan ga ada yang bisa terpakai 
Sebagai seorang ibu & tukang kue tentunya dingin2 begini pasti pingin bikinin krucil cemilan 
Berhubung adanya bahan2 ini 
Buat yg ini aja deh simple tinggal dicocol saus sambal aja 
Bola Bola Rambutan 
#keisenganmama
#soreini
#cemilan
#gorengan
#tahu
#mie
#telur 
@dapurTITI 
@titi_sariningsih
Likes: 18
Posted at: 2020-01-09 10:44:27
Walaupun dua etalase stok bahan kue kerendem banjir dan ga ada yang bisa terpakai Sebagai seorang ibu & tukang kue tentunya dingin2 begini pasti pingin bikinin krucil cemilan Berhubung adanya bahan2 ini Buat yg ini aja deh simple tinggal dicocol saus sambal aja Bola Bola Rambutan #keisenganmama #soreini #cemilan #gorengan #tahu #mie #telur @dapurTITI @titi_sariningsih
keisenganmama Keisengan mamanya sampe takut sendiri anknya๐Ÿคญ ๐Ÿ˜‚๐Ÿคช
#ulahmama #keisenganmama #anaknyatakut #javierimanuelalter
Likes: 7
Posted at: 2020-01-01 10:40:46
Keisengan mamanya sampe takut sendiri anknya๐Ÿคญ ๐Ÿ˜‚๐Ÿคช #ulahmama #keisenganmama #anaknyatakut #javierimanuelalter
keisenganmama Puding ๐Ÿ‹
.
.
Dirumah ada stok puding mangga, trus ada buah mangga juga, yaa udah di buat jadi puding mangga ala2 mama deh โ˜บ
.
.
#puding #pudingmangga #buatansendiri #pudingala2 #iseng #keisenganmama #cemilan #cemilansehat #cemilanuntukanak
Likes: 5
Posted at: 2019-12-23 10:01:43
Puding ๐Ÿ‹ . . Dirumah ada stok puding mangga, trus ada buah mangga juga, yaa udah di buat jadi puding mangga ala2 mama deh โ˜บ . . #puding #pudingmangga #buatansendiri #pudingala2 #iseng #keisenganmama #cemilan #cemilansehat #cemilanuntukanak
keisenganmama #keisenganMama ๐Ÿ˜ผ
@zheng_xiaxia
Likes: 11
Posted at: 2019-12-18 11:32:08
keisenganmama Ketika si dedek lucu ini berkolaborasi dengan paket makanan yang ada di box..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #keisenganmama #kesayanganmama  @meyonemily
Likes: 6
Posted at: 2019-11-12 13:26:12
Ketika si dedek lucu ini berkolaborasi dengan paket makanan yang ada di box..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #keisenganmama #kesayanganmama @meyonemily
keisenganmama Lutu kan akuuu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜บ๐Ÿ‘ผ #b612 #babyhandsome #bayilucugemesin #bayigantenglucu #keisenganmama #bayigantengindonesia
Likes: 9
Posted at: 2019-11-12 11:28:07
keisenganmama Maaf ya nak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜†
#keisenganmamA
Likes: 3
Posted at: 2019-11-06 02:05:22
Maaf ya nak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜† #keisenganmamA
keisenganmama Di rumahku udaranya udah mulai dingin guys ๐Ÿ˜
Gerimis manja โ›†
Bikin males keramas ๐Ÿšฟ
Btw aku pinjem shower cap nya kk @beloved.cute lho ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿค— #babyG #gladysclarissasinaga #mandisore #keisenganmama
Likes: 13
Posted at: 2019-11-01 09:23:43
Di rumahku udaranya udah mulai dingin guys ๐Ÿ˜ Gerimis manja โ›† Bikin males keramas ๐Ÿšฟ Btw aku pinjem shower cap nya kk @beloved.cute lho ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿค— #babyG #gladysclarissasinaga #mandisore #keisenganmama
keisenganmama ๐Ÿ“ท by : my lovely Mom  last night ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’—๐Ÿ’‹ #nocaption #mukakucelabaikan #keisenganmama
Likes: 18
Posted at: 2019-09-24 12:39:27
๐Ÿ“ท by : my lovely Mom last night ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’—๐Ÿ’‹ #nocaption #mukakucelabaikan #keisenganmama
keisenganmama Mengenang mainan masa kecil ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Tiup balooooon... Jaman dulu yaa mainan kayak gini aja udah happy banget๐Ÿ˜
.
#tiupbalon 
#mainantahun90an 
#keisenganmama 
#mengenangmasakecil 
#mainananak 
#sukamain
Likes: 14
Posted at: 2019-09-18 01:42:31
Mengenang mainan masa kecil ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tiup balooooon... Jaman dulu yaa mainan kayak gini aja udah happy banget๐Ÿ˜ . #tiupbalon #mainantahun90an #keisenganmama #mengenangmasakecil #mainananak #sukamain
keisenganmama ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰
Satu satu Ian sayang mama๐Ÿ˜˜
Dua dua Ian sayang papa๐Ÿ˜
Tiga tiga Ian sayang Kaka๐Ÿ’‹
123  Ian sayang semua๐Ÿค—

#keisenganmama
#6m
Likes: 12
Posted at: 2019-09-17 03:43:28
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ Satu satu Ian sayang mama๐Ÿ˜˜ Dua dua Ian sayang papa๐Ÿ˜ Tiga tiga Ian sayang Kaka๐Ÿ’‹ 123 Ian sayang semua๐Ÿค— #keisenganmama #6m
keisenganmama Baru bangun tidur ๐Ÿ˜ด dah di jadiin model๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ
Pesenan Mamih @resty899
Di tunggu next ordernya mih๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Wa 087830016381

#keisenganmama
#azkaCollection
Likes: 0
Posted at: 2019-09-16 03:29:35
Baru bangun tidur ๐Ÿ˜ด dah di jadiin model๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ Pesenan Mamih @resty899 Di tunggu next ordernya mih๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Wa 087830016381 #keisenganmama #azkaCollection
keisenganmama Kupasrah ๐Ÿฅด #keisenganmama
Likes: 14
Posted at: 2019-08-15 07:52:24
Kupasrah ๐Ÿฅด #keisenganmama
keisenganmama Di make-up in sama mama gak mau diem, alis aja kaya jalan tol lurus karna mau Nonton tv katanya ๐Ÿ˜
#keisenganmama
#bayiqu๐Ÿ‘ถ
Likes: 5
Posted at: 2019-08-09 10:30:25
Di make-up in sama mama gak mau diem, alis aja kaya jalan tol lurus karna mau Nonton tv katanya ๐Ÿ˜ #keisenganmama #bayiqu๐Ÿ‘ถ
keisenganmama Kentutlah, sebelum kentut itu dilarang !!!
huahahahahahahahaha

#elleon #gabrielleon #bayiganteng #bayilucuindonesia #bayiduduk #bayigemes #keisenganmama #komikbayi
Likes: 36
Posted at: 2019-08-07 17:52:45
Kentutlah, sebelum kentut itu dilarang !!! huahahahahahahahaha #elleon #gabrielleon #bayiganteng #bayilucuindonesia #bayiduduk #bayigemes #keisenganmama #komikbayi
keisenganmama For sale!!
Bawang dayak yang di panen di depan rumah
Minat WA or DM
#Keisenganmama
#mamakurajinberkebun
Likes: 7
Posted at: 2019-07-07 06:30:42
For sale!! Bawang dayak yang di panen di depan rumah Minat WA or DM #Keisenganmama #mamakurajinberkebun
keisenganmama Rambut mana yang cocok buat arka... hahaha #keisenganmama#arka2y11mo
Likes: 29
Posted at: 2019-06-25 06:07:08
Rambut mana yang cocok buat arka... hahaha #keisenganmama#arka2y11mo
keisenganmama Haaaiiiiaaaaaaaa....
Owe mau pergi jualan dulu...
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #keisenganmama
#korbanpercobaan
Likes: 32
Posted at: 2019-06-20 15:06:39
Haaaiiiiaaaaaaaa.... Owe mau pergi jualan dulu... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #keisenganmama #korbanpercobaan
keisenganmama Decor ultah anak hanya 51.000 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™Ž๐ŸŽˆ๐ŸŽ‚
Sapa tau ada yg terinspirasi dari keminimalisan harga decor ultah adam๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Decor yang gak bikin kantong bolong ๐Ÿ˜Š
Untuk harga pernak pernik ada di slide 3 yaaa...
.
.
๐ŸŽ‚ by : @jayabakerymetro
.
#decorminimalis 
#decorultah 
#decorultahanak 
#decormurah
#decormurahmeriah
#keisenganmama
#ultahadam
#ultahadam4tahun
#decorultahanakcowok
Likes: 21
Posted at: 2019-06-17 03:13:49
Decor ultah anak hanya 51.000 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™Ž๐ŸŽˆ๐ŸŽ‚ Sapa tau ada yg terinspirasi dari keminimalisan harga decor ultah adam๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Decor yang gak bikin kantong bolong ๐Ÿ˜Š Untuk harga pernak pernik ada di slide 3 yaaa... . . ๐ŸŽ‚ by : @jayabakerymetro . #decorminimalis #decorultah #decorultahanak #decormurah #decormurahmeriah #keisenganmama #ultahadam #ultahadam4tahun #decorultahanakcowok
keisenganmama Di sudut bangunan tua bekas pabrik koran

#keisenganmama
Likes: 13
Posted at: 2019-05-27 09:48:11
Di sudut bangunan tua bekas pabrik koran #keisenganmama
keisenganmama Jadi inget matahari nya Teletubies๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #keisenganmama
Likes: 42
Posted at: 2019-04-27 16:19:23
Jadi inget matahari nya Teletubies๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #keisenganmama
keisenganmama I'm full, now it's time to ๐Ÿ˜ด
WKWK
.
.
#babyKia
#kianadinestory 
#keisenganmama
Likes: 206
Posted at: 2019-04-24 10:31:28
I'm full, now it's time to ๐Ÿ˜ด WKWK . . #babyKia #kianadinestory #keisenganmama
keisenganmama Saat punya bayi yang embul artinya ada mainan baru buat mama tiap hari ๐Ÿ˜†

Towel by @littlepalmerhaus

#babykayla #baby #chubby #love #3month #keisenganmama
Likes: 76
Posted at: 2019-04-12 04:22:31
Saat punya bayi yang embul artinya ada mainan baru buat mama tiap hari ๐Ÿ˜† Towel by @littlepalmerhaus #babykayla #baby #chubby #love #3month #keisenganmama
keisenganmama Maap onty uncle topi nya trand baru 2019..
#keisenganmama#bayilucu#funnybaby
Likes: 21
Posted at: 2019-04-04 05:38:13
Maap onty uncle topi nya trand baru 2019.. #keisenganmama#bayilucu#funnybaby
keisenganmama ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿ’“ #keisenganmama
Likes: 6
Posted at: 2019-04-01 15:20:57
๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿ’“ #keisenganmama
keisenganmama Klo gini berarti anak pintar...
Aku akan menjadi sarjana kelak..
Dan jadi kebanggaan mama dan ayah tentunya... . . . . 
#zhafran
#baby
#babyboy
#sweetbaby
#kids
#kidsjamannow
#anakbetawi
#betawijawa
#anakindonesia
#pintar
#lucu
#imut
#kece
#soleh 
#ganteng
#keisenganmama
#calonsarjana
#tertawa
#bahagia
#bahagiaitusederhana
#happy
#healthy 
#happykids
Likes: 15
Posted at: 2019-03-27 04:56:11
Klo gini berarti anak pintar... Aku akan menjadi sarjana kelak.. Dan jadi kebanggaan mama dan ayah tentunya... . . . . #zhafran #baby #babyboy #sweetbaby #kids #kidsjamannow #anakbetawi #betawijawa #anakindonesia #pintar #lucu #imut #kece #soleh #ganteng #keisenganmama #calonsarjana #tertawa #bahagia #bahagiaitusederhana #happy #healthy #happykids
keisenganmama Anak rege,... Yo maaaaaa . . . 
#zhafran
#baby
#babyboy
#sweetbaby
#kids
#kidsjamannow
#betawijawa
#anakindonesia
#lucu
#imut
#kece
#soleh 
#ganteng
#keisenganmama
#tertawa
#bahagia
#bahagiaitusederhana
#happy
#healthy 
#happykids
Likes: 8
Posted at: 2019-03-27 04:52:29
keisenganmama Anak hip hop.. Selow ae brooo.. . . . 
#zhafran
#baby
#babyboy
#sweetbaby
#kids
#kidsjamannow
#anakhiphop
#selow
#betawijawa
#anakindonesia
#lucu
#imut
#kece
#soleh 
#ganteng
#keisenganmama
#tertawa
#bahagia
#bahagiaitusederhana
#happy
#healthy 
#happykids
Likes: 11
Posted at: 2019-03-27 04:49:35
keisenganmama Baby Hanif ๐Ÿ˜
.
.
.
#popmie #bukaniklan #bukanendorse #keisenganmama #babysehat
Likes: 61
Posted at: 2019-03-10 04:42:49
keisenganmama Ayeeee... Ayeee.... Piagam & Sertifikat akhir'a dtg. 
#keisenganmama 
#LombaFoto 
#Juara 2
Likes: 19
Posted at: 2019-03-05 08:33:15
Ayeeee... Ayeee.... Piagam & Sertifikat akhir'a dtg. #keisenganmama #LombaFoto #Juara 2
keisenganmama Jadi biasanya seminggu dua kali mama selalu urut Vania ,tapi belakangan ini udah jarang bgt krn mama nya kecapekan.

Nah guna urut ini bisa membuat Vania nyenyak bobo, terbukti lho habis urut ini Vania langsung minta bobo ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Selamat malam ya moms 
#keisenganmama #vaniaabigail #babympasi
Likes: 11
Posted at: 2019-03-04 15:21:34
Jadi biasanya seminggu dua kali mama selalu urut Vania ,tapi belakangan ini udah jarang bgt krn mama nya kecapekan. Nah guna urut ini bisa membuat Vania nyenyak bobo, terbukti lho habis urut ini Vania langsung minta bobo ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Selamat malam ya moms #keisenganmama #vaniaabigail #babympasi
keisenganmama ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #keisenganmama #mamaiseng #cuteexpressions #mybaby #cutebaby #sibling #family #failed #stillhappy #stillcute
Likes: 14
Posted at: 2019-02-07 13:52:19
keisenganmama Keisengan emak2 hehehe

#meme #daughter #keisenganmama
Likes: 51
Posted at: 2019-02-06 09:22:15
Keisengan emak2 hehehe #meme #daughter #keisenganmama
keisenganmama Ninja hatori cilik ๐Ÿƒ #menculikbuffpapah@egim_ #keisenganmama&ii@winanda_puspa #babyG๐Ÿ‘ถ
Likes: 16
Posted at: 2019-01-13 14:55:47
Ninja hatori cilik ๐Ÿƒ #menculikbuffpapah@egim_ #keisenganmama&ii@winanda_puspa #babyG๐Ÿ‘ถ
keisenganmama Hello everyone๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #keisenganmama#lol#loveutothemoonandback#mysonismyworld
Likes: 37
Posted at: 2018-12-25 09:42:05
Hello everyone๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #keisenganmama#lol#loveutothemoonandback#mysonismyworld
keisenganmama SuperKid! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜#keisenganmama #happybabyboy #happymom
Likes: 12
Posted at: 2018-12-22 16:12:01
SuperKid! ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜#keisenganmama #happybabyboy #happymom
keisenganmama Topi saya lucu,, gag gerah karna ada lubang2 kecil nya ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
.
#keisenganmama #bermainbersama #babyrafa #babyboy #bayiceria #bayilucu #bayiimut #bayisehat #bayihebat #bayipinter #bayiganteng #bayisholeh #bayibahagia #10monthsold #cething #cethingserbaguna
Likes: 26
Posted at: 2018-11-21 00:28:55
keisenganmama .. hari ini iseng bikin cemilan kekinian buat kiddos, namanya es krim beng-beng ๐Ÿ˜‚ modalnya cm beng-beng, susu cair n stik es krim caranya gampang bangetttt... beng-beng di potong2 trus kasih susu cair n bekuin di kulkas dan jeng.. jeng.. jadi dehhhh es krim beng-beng๐Ÿ’ž gampang kan.. ๐Ÿ˜‚ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cemilankekinian #bengbeng #esbengbeng #eskrimbengbeng #keisenganmama #bikincemilan #resepsimple #reseprumahan #foodporn #foodphotography #popsicle #icecream
Likes: 70
Posted at: 2018-11-20 10:08:59
.. hari ini iseng bikin cemilan kekinian buat kiddos, namanya es krim beng-beng ๐Ÿ˜‚ modalnya cm beng-beng, susu cair n stik es krim caranya gampang bangetttt... beng-beng di potong2 trus kasih susu cair n bekuin di kulkas dan jeng.. jeng.. jadi dehhhh es krim beng-beng๐Ÿ’ž gampang kan.. ๐Ÿ˜‚ . . . . . . . . . . #cemilankekinian #bengbeng #esbengbeng #eskrimbengbeng #keisenganmama #bikincemilan #resepsimple #reseprumahan #foodporn #foodphotography #popsicle #icecream
keisenganmama Taaaarrraaaaaa... Percobaan pertama buat donat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#keisenganmama #homemade
Likes: 70
Posted at: 2018-11-17 07:53:52
Taaaarrraaaaaa... Percobaan pertama buat donat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #keisenganmama #homemade
keisenganmama re-create the shoes ๐Ÿ˜‰
..
Sambil nunggu hp di charge tadinya mau buka ๐Ÿ–ฅ  buat bikin laporan kas sakula. 
Ternyataaaah o ternyata kompu si ade di password.
jreeeeng mamak bingung. Mata pun lgs yertuju ke kotak plastik isi bahan craft, liat jam waktu jemput msh 1/2 jam. 
Tangan sm otak langung gatel mau nge craft. 
Dan 1/2 jam kemudian.....taraaaaa jadi dehhh๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ 
Alhamdulillah
Ini hari kemarin saiah, gimana harimu..??? #kegiatanpositif #craft#shoes #partyshoes#emakkreatif#kreatif #kreatif_ide #idekreatifkuhandmade #idekreatif#keisenganmama
Likes: 79
Posted at: 2018-11-16 01:13:17
re-create the shoes ๐Ÿ˜‰ .. Sambil nunggu hp di charge tadinya mau buka ๐Ÿ–ฅ buat bikin laporan kas sakula. Ternyataaaah o ternyata kompu si ade di password. jreeeeng mamak bingung. Mata pun lgs yertuju ke kotak plastik isi bahan craft, liat jam waktu jemput msh 1/2 jam. Tangan sm otak langung gatel mau nge craft. Dan 1/2 jam kemudian.....taraaaaa jadi dehhh๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘  Alhamdulillah Ini hari kemarin saiah, gimana harimu..??? #kegiatanpositif #craft#shoes #partyshoes#emakkreatif#kreatif #kreatif_ide #idekreatifkuhandmade #idekreatif#keisenganmama
keisenganmama Maafin keisengan mama di pagi harii ini ya caa..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ #trimakasiandungdatuk
#keishaazkadinafathais #kelakuanpagipagi #keisenganmama #kenangkenangan #2years6months
Likes: 25
Posted at: 2018-11-05 02:27:04
Maafin keisengan mama di pagi harii ini ya caa..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ“ธ๐Ÿ“ธ #trimakasiandungdatuk #keishaazkadinafathais #kelakuanpagipagi #keisenganmama #kenangkenangan #2years6months
keisenganmama Keisengan emaknya pagi2 habis mandi ngajak selfi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
. .#arumiashalinasyafa๐Ÿ˜˜ #arumiselfie #arumiberanjakdewasa #keisenganmama 
#H-1menuju11month
Likes: 6
Posted at: 2018-11-03 07:38:45
Keisengan emaknya pagi2 habis mandi ngajak selfi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . . .#arumiashalinasyafa๐Ÿ˜˜ #arumiselfie #arumiberanjakdewasa #keisenganmama #H-1menuju11month
keisenganmama My baby queena ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
@chasan_iwan90 
#keisenganmama
#sianghari
Likes: 18
Posted at: 2018-10-24 06:36:25
My baby queena ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @chasan_iwan90 #keisenganmama #sianghari
keisenganmama Hari sabtu...mumpung libur...
Bikin salad buah untuk suami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
#keisenganmama
#saladbuahsegar #buatansendiri 
#untuksuamitercinta ๐Ÿคฃ
Likes: 6
Posted at: 2018-10-13 07:46:23
Hari sabtu...mumpung libur... Bikin salad buah untuk suami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #keisenganmama #saladbuahsegar #buatansendiri #untuksuamitercinta ๐Ÿคฃ
keisenganmama Cantik jg yaa Elang klau jd cewek๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚#keisenganmama
Likes: 19
Posted at: 2018-10-12 09:58:57
Cantik jg yaa Elang klau jd cewek๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚#keisenganmama
keisenganmama Hallooww cermin,
.
.
.
#latepost#baby6bulan#ceritamasraung#keisenganmama#
Likes: 5
Posted at: 2018-10-07 18:55:57
keisenganmama Kira
Likes: 11
Posted at: 2018-09-16 16:13:23
Kira" dijual laku kga nih hahahhaa Keisengan malam hari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #boluhias#kue#coklatwarnawarni#jakartaselatan#keisenganmama
keisenganmama ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #babyalby2yearsold
#keisenganmama
#kesayanganmamapapa
#instababy
Likes: 19
Posted at: 2018-09-15 07:29:10
keisenganmama
Likes: 24
Posted at: 2018-09-12 00:49:00
"Ampun.. mamah sarah cantik.." Iseng banget mamahnya.. rifqi pake password ini biar terlepas dari unyel2an mamahnya... Dulu sepupu2 yang diginiin skrg anaknya...๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . . . . . . . #playingwithmama #babyboy #muhammadrifqihamizan #keisenganmama #anakpintar #anaklucu #anaksoleh #sayangnyamamapapa
keisenganmama Slmat 10 bln syg, sembuh ya nak,,, ๐Ÿ˜˜ cina nya mama,  kta org2 si gitu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜š
Pdhal entah mirip cina nya dri mna.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Keisenganmama
Likes: 32
Posted at: 2018-09-01 05:09:32
Slmat 10 bln syg, sembuh ya nak,,, ๐Ÿ˜˜ cina nya mama, kta org2 si gitu.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜š Pdhal entah mirip cina nya dri mna.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #Keisenganmama
keisenganmama Maafin keisengan mama y nak ๐Ÿ˜€๐Ÿ™ŠโœŒ๐Ÿ˜˜ #rasya #mrn #myson #babyboy #9month #cute #keisenganmama #iseng #mukaimut #funny #love #mybaby #goodevening #happy #wednesday #latepost
Likes: 18
Posted at: 2018-08-15 12:20:21
Voticle Trending & Popular Articles
Mortgage loan commonly called a mortgage is used by buyers of real property to raise funds to buy a real estate or by existing property owners to raise fund for any purpose while putting a lien on the property being mortgaged. The lender will...
The crucial step in improving your finance is to examine your attitudes toward money. The question is, how can I increase my income and reduce my expenditure? If this is answered, you will be able to take a long and hard look at your budget and see...
Spa- It gives the definition to be relaxed and just be relaxed.    If you know a little about the spa, you must be aware of the health relief you get from it. It is a professional service given to guests, and helps to cheer them up...
Before, during and after pregnancy a balance diet is highly recommended for the woman by professionals in the medical field. This is due to the fact that up building of the baby depends on what she consumes. In addition her personal health condition...
A probate lawyer is a licensed attorney who has years of education, experienced, mentoring and understanding to advise the relatives of a deceased person, known as the decedent, to settle all the final affairs of their estate. The beneficiaries of...
Deductibles refer to the amount of money which a person is responsible to pay towards an insured loss. This loss could be as a result of a number of reasons, such as if the person has been in a car accident, or when disaster strikes their home or...

What is the meaning/definition of the letters in keisenganmama?

Meaning of keisenganmama by its letters

keisenganmama acronym or abbreviation means:

K: Meaning of K in keisenganmama. You have chance to try new things. Love for the country builds security. The strong desire for autonomy should not be taken to the extreme. The control of the desire for power has also been overcome. The senses of a decent head, interference can weaken the position. Caution and peas are necessary to consider life.

You are hidden, independent and humble. You are very hot, excited and enthusiastic, but do not let this. Only in comfortable protection is this part of your temperament detecting itself. When you come down to fasting and dirty, you are a specialist. You know all the little hidden strategies, can support any part or any conversion, consider your life an important passion. No doubt about it. You have the grace to sit down for the right person to mark along. K is indistinguishable numerically to number 2 and speaks to a man who goes to the best. With K as the starting, you should search for adjust and concordance in all that you do. Individuals with K as the first are solid and persuasive. Contrarily, Ks can be disappointed with life and frequently take their disappointment on others. K as N is another letter, which remains on two stable columns with right arm at a slant here and there. It would appear that an indication of a posture. It demonstrates an enchanting identity, his receptiveness indicates resistance, his is prepared to help. K is likewise enthusiastic and situated culture.

E: Meaning of E in keisenganmama. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

I: Meaning of I in keisenganmama. It can be unpredictable again and again. Help make up for the wonderful family life. Inverted sex can be exacerbated. Ability to love the most prominent and motivated. It causes the variability of a terrible carb. Mercy and human understanding bring rewards. Savvy can interact with physical cravings. Try not to arouse the quality of affection for the family. Take after your beliefs.

You have an unusual feeling that must be loved, recognized ... even loved. You appreciate the extravagant, erotic nature, item delights. You can look for your loved ones who understand what they are doing. You are not interested in newbies, unless the newbie needs a mentor. You are especially picky about fulfilling your desires. Analyze and try new ways of sexual expression. You take the effort in this way and require sexual projects and change. You are sexier than sexual, but now you are again and again from the outside and out. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

S: Meaning of S in keisenganmama. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

N: Meaning of N in keisenganmama. Achievement comes to you effectively, physical comfort and wealth matter more than others. Most of the unfortunate freedom and grief is their disappearance.With respect to religion it brings true serenity.Make yourself away from the risk,


You can be very emotional, linked to the splendor of love. Having a partner is fundamental for you.You are free in your eyes of affection and will take risks, try new ones sexual encounters and accomplices, give it all in great taste.Minds turn to you.You should feel that your partner is mentally strengthening, otherwise you will think it is difficult to support the relationship.You need to appreciate, Nestling, Wenning and eating to give yourself. You have a chance to work, but you usually have to break up. Most of the opponent's uncertainty is so terrible, no one but you can go. Defeat the innate feelings of independent fear of someone else's improvement and the ability to sleep. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come. Rushing nature can lead to real annoyance. Conquer the trend to wonder and Crabens, have many companions and flourish. Q can not be overcomeTestables that still exist, and hesitate without hesitation. It may seem irreproachable, humble and painful, but we recognize that appearances can lie. As for sex, you are free of anything from a talented specialist. You can without much stretch go to the extreme however, run the range of enthusiasm for tiredness with full thought of sex. You can be very indebted to your colleague, looking for impeccable each one of you. It is difficult to find someone who can meet your measurements. You have trouble communicating with your emotions and getting into action.

G: Meaning of G in keisenganmama. You have great ways for individuals to review.His hatred exacerbates the people around you.Exercise the necessary isolation, external exercises are useful. Do not worry yourself hurting yourself the most. Everyone builds exercises with respect to originality. They are. Excess money is devastating. Reason helps you through the harsh conditions.
You are picky, looking for defects within yourself and your loved one. You interact with a musician who is the equivalent of a scientist or mainstream, and one who can update your situation. You excite and know how to reach the peak of sensory agitation, as you work carefully. You may be surprisingly sexually dynamic, that is, the point at which you can discover the time. Your duties and duties exceed everything else. You may have trouble getting openly close to your love, but there is no near nuisance being sexual. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

A: Meaning of A in keisenganmama. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

M: Meaning of M in keisenganmama. It is difficult for you to understand why individuals remain meaningless again and again. Self-control and the ability to progress. The privileged facts of magic and mystery are for you at the opportunity you want. Control sexual orientation to maintain a strategic distance from unpleasant conditions and contacts. Maintaining a strategic distance from the other, has nothing to offer. To achieve progress and happiness, he first defeats contempt and envy. Othurldly's revision value. Benefits of the open professions.

You can be exceptionally passionate, attached to the emotion of worship. Having a partner is vital for you. You are free in your look of affection and take risks, try new sexual encounters and accomplices, give everything in great taste. Minds turn to you. You should feel that your partner is mentally active, otherwise you will think it is difficult to maintain a relationship. You need wanted, snowing, wenning and banquet to realize that you are being valued. M is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to most profound sense of being, solidness and strong establishment. The letter M has a high level of self-assurance and is along these lines liable to make progress. On the antagonistic side, individuals with the letter M as the start can be compulsive workers. While M remains on two focuses, it has three projections downwards. M is dracious, steady and vivacious. M may likewise be overpowering with an incredible quality of character and a solid one.

What does keisenganmama mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation keisenganmama. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the keisenganmama acronym.

Astrological Analysis and meaning of keisenganmama

keisenganmama has a life path of 5. keisenganmama means: With route 5, its digits are (5, 14/5, 23/5, 32/5). Track 5 shows that you have entered life with a progressive attitude, position and skills to make the world a better place. The key in the course of your life is freedom. In the pursuit of freedom, you are naturally diverse, adventurous, and advanced in your thinking. You are one of those people who always try to find answers to many questions that give life. 5 to the positive life path is continuous change and improvement. You want to be completely undisciplined, as the number most closely associated with the productive use of freedom, you are a to the most compassionate people. The life path of 5 means that you appreciate with certainty how loving the freedom and the life of mercy. His love for freedom extends to mankind in general, and he cares about his neighbor, freedom and well-being, especially in the mind. A great lifetime of 5 is the American President Abraham Lincoln who declared the slave declaration of emancipation, slavery ended in America. As progressive thinkers in the end your skills within the government give you great knowledge to exercise your authority over others, and you are a good communicator, and you know how to motivate the people around you. This can be the most powerful and valuable element. Because of this ability, and your incredible mind, you are a truly born leader able to sell your views. This ability to sell and motivate extends to any type of material product in any idea or concept you can do, does not like routine work because it becomes boring, and you are not very good at staying with the tasks that need to be completed over time. On average, the number 5 lives today, not much tomorrow. It is also important to find a job that provides difficult tasks rather than routine and repetitive tasks. They are treated better with people, but the important thing is that nobody. With the ability to express yourself at any time, you have the innate ability to think complex questions and analyze them so quickly when something new and adventure can dominate your life. This can take the form of physical or mental manifestations, but in any case you will have the opportunity to experience exciting exploration and new forms. Of course, you belong to the group considered the most secular and traveled. Obviously do not ignore a good adventure. You take many risks, but often come with success. If you do not have your money in play, you are more open to a wide range of risks in your daily life. The conservative approach is not simply in its nature, in romance, you hate the limits imposed by love. You want to be unlimited. This does not necessarily mean that you are unfaithful or mixed, but that does not mean that you are also a good partner who should understand your style. The relationship that governs jealousy and lack of thinking will not work for you. You need a partner who understands your needs, reliable, you can see their reliability even if they are not always available and be fully dedicated. It is important to mix with different people and try those who are very serious and avoid difficult tasks. If you live on the negative side of life 5 path, you are likely to be versatile but suffer from lack of direction and there is confusion about his ambition. Restless, indignant and reckless, you can choose to move from one job to another without ever finding satisfaction with everything. 5 A negative way of life can be very irresponsible in tasks and decisions related to life at home and in the company. The total quest for sensation and adventure in you can make you miss the feelings of those around you. With a fortunate life way of 5, the arrangement of numbers (5, 14/5, 23/5, 32/5) are your character numbers. 5 Positive highlights: Extensiveness, new and visionary thoughts, quick reasoning, flexible and consistently evolving, activity arranged, inquisitive and investigating, advancing, creative in managing valuable flexibility. 5 Negative highlights: Fretful, disappointed, apprehensive disposition and dialect, disappointment, excessively numerous rushed choices, restlessness, ailing in application. Five, the most unique and enthusiastic is a round number and the quantity of the universe. It implies adjust, not connection, creative ability and congruity. It is normal for individuals. The number five symbolizes otherworldly reflection, religion and flexibility. As indicated by Greek-Roman, five is the conjugal number of affection and union. As indicated by Aeppli five is various life and nature. In Hebrew number five means connection, withdrawal. Negative highlights: Five is viewed as inflexible, fretful, conflicting and reckless. This is flexibility darlings. The number five is a scholarly vibration. These are "thought" individuals with affection for assorted variety and the capacity to adjust to generally circumstances. Managed by Mercury. Watchwords: friendly, opportunity cherishing, sentimental, creative, interesting, dormant, inquisitive, adaptable, mindful. At the point when communicated contrarily, non-official, untrustworthy, conflicting. As darlings: These sweethearts to the contrary sex for the most part alluring, as they are versatile, inquisitive and kind. Their mind and love for the sake of entertainment is unmistakable. To be cheerful in adoration, they should have a specific level of progress and assorted variety. They additionally require mental incitement. They rush to change in accordance with good and bad times, yet when they are under fortifying, they can make conflicting and protection from duties. 14 is an arrangement of more noteworthy otherworldly flawlessness. In the Bible fourteen speaks to salvation, great and advantageous purposes. Case of the utilization of fourteenth are the day of the principal month, God made two pledges to Abraham, four ages from Abraham to David. Others view it as the quantity of carelessness. Up to a specific number fourteen brings examinations and threats coming about because of an assortment of encounters. In numerology, various individual flexibility, freedom and self-assurance are communicated. In China fourteen is viewed as an appalling number. From the identity perspective fourteen have a tendency to be free, self-activity and the privilege to be. They are exceptionally creative and have a higher likelihood of accomplishment in wanders. Twenty-three reflects flourishing, either in a physical, money related or profound sense. It is the main prime number that comprises of progressive digits, because of the qualities of two and three, twenty-three is an arrangement of duality, appeal, correspondence and society. Three Twenty can utilize normal abilities and their imagination. The hopefulness and adjust while being agreeable, are some positive traits of twenty-three. Many think about twenty-three to have an otherworldly significance. The German film Twenty-three investigated fixation on the number depends on a genuine story. Number twenty-three individuals are extremely inquisitive and depend intensely on involvement.

More meanings / definitions of keisenganmama or words, sentences containing keisenganmama?

Name Meaning of keisenganmama

fineartcards katty_my_etc joeyhartlage dtchrstn ayuswtie schneider_niko aleksandraniespielak pkssumbar macarenarodriguezbc addictinktattoo3 dogma_club_official outlawbbqspokane paroki_batu cctv_sirukam_oyii beyondthelimitsoff quranindonesiaapp mimbre_almendra petrol_py toe666knife autonomieaba schmalec_ logikaparty iamyungkamz murielbrodoloni he_cankayaocal deendaari __comfy missbaweldancipit jaxthewildlifevet tapnradio merchantmodern mblanc2902 savethechildfoundation braveheart_404 keytoyoga tiffanylonsdale 21stcenturyheraldry rapscal storyofspartacus vazz saskya tonna77 rough_out valleyheadturners dylanjones7 _sweet_shanu chrysler_king300 igorboev albaequipment inquisited


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.