FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

katapujangga instagram hashtags, hashtags meanings katapujangga images, #katapujangga tag pics

katapujangga
katapujangga
katapujangga ุฃูŠุธู† ุฃู†ูŠ ู„ุนุจุฉ ููŠ ูŠุฏูŠู‡ ....ุŸุŸ ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜ญ
.
.

#ุงูŠุธู†_ุงู†ูŠ_ู„ุนุจุฉ_ููŠ_ูŠุฏูŠู‡ #ูƒู„ุงู…_ุฌู…ูŠู„ #ุฑุฌูˆุน #ุจุฑุงุกุฉ #ุฎูŠุงู†ุฉ #ุงุญุณุงุณ_ุญุจ 
#budakcinta #nasehatcinta #fatwarindu #polos #katakantidak #kembali #fatwapujangga #puisiindah #puisiarab #belajarbahasaarab #katapujangga #3hsashob 
@3hsas.hob
Likes: 896
Posted at: 2019-09-02 04:10:53
ุฃูŠุธู† ุฃู†ูŠ ู„ุนุจุฉ ููŠ ูŠุฏูŠู‡ ....ุŸุŸ ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜ญ . . #ุงูŠุธู†_ุงู†ูŠ_ู„ุนุจุฉ_ููŠ_ูŠุฏูŠู‡ #ูƒู„ุงู…_ุฌู…ูŠู„ #ุฑุฌูˆุน #ุจุฑุงุกุฉ #ุฎูŠุงู†ุฉ #ุงุญุณุงุณ_ุญุจ #budakcinta #nasehatcinta #fatwarindu #polos #katakantidak #kembali #fatwapujangga #puisiindah #puisiarab #belajarbahasaarab #katapujangga #3hsashob @3hsas.hob
katapujangga Tag seseorang โ˜”โค
.
Maaf, telah melepaskanmu seperti itu
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Author : @catatansenja_maira
Voice : @catatansenja_maira
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
Likes: 550
Posted at: 2019-03-11 08:06:00
Tag seseorang โ˜”โค . Maaf, telah melepaskanmu seperti itu โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Author : @catatansenja_maira Voice : @catatansenja_maira โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . #katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
katapujangga Di zaman sekarang ini kalau kita ingin mencari orang pintar itu banyak sekali bahkan tak terhitung. 
Akan tetapi coba bandingkan jika kita ingin menghitung orang yang jujur? 
Amat sangat sedikit, dan bahkan bisa dihitung dengan jari.

@dakwah.management || @shuty_rianzi_

#kejujuran #tawakal #muhasabahdirisendiri #tujuanhidup #semangathidup #komitmen #katapujangga #hikmahkehidupan #inspirasihidup #berbuatbaik #puisiindo #lebihbaik #sabarituindah #tarbiah #sabar #alkahfi #berubah #pengingatdiri
Likes: 1227
Posted at: 2018-12-08 02:07:28
Di zaman sekarang ini kalau kita ingin mencari orang pintar itu banyak sekali bahkan tak terhitung. Akan tetapi coba bandingkan jika kita ingin menghitung orang yang jujur? Amat sangat sedikit, dan bahkan bisa dihitung dengan jari. @dakwah.management || @shuty_rianzi_ #kejujuran #tawakal #muhasabahdirisendiri #tujuanhidup #semangathidup #komitmen #katapujangga #hikmahkehidupan #inspirasihidup #berbuatbaik #puisiindo #lebihbaik #sabarituindah #tarbiah #sabar #alkahfi #berubah #pengingatdiri
katapujangga Hai guys!!! perkenalkan kami dari @katapujanggaaa @aferecords ,Apa sih isi dari project tersebut? Banyak banget nih yang kasih pertanyaan itu. Jadi Kata Pujangga ini akan memberikan berbagai solusi mengenai kasus percintaan anak-anak jaman sekarang. Dan solusi itu bisa kalian dapat dari seorang pujangga yaitu Alvin dan Calvin
Penasaran kan seperti apa selengkapnya????? Follow dulu yuk instagram @katapujanggaaa @alvinlapian @calvinaprilian dan subscribe channel youtube Kata Pujangga Project dengan klik link yang tercantum pada bio instagram saya
Tunggu tanggal main nya yaa guysss!!! #katapujangga #katabijak #calvinaprilian #calvinmamamia
Likes: 514
Posted at: 2019-06-12 12:21:04
Hai guys!!! perkenalkan kami dari @katapujanggaaa @aferecords ,Apa sih isi dari project tersebut? Banyak banget nih yang kasih pertanyaan itu. Jadi Kata Pujangga ini akan memberikan berbagai solusi mengenai kasus percintaan anak-anak jaman sekarang. Dan solusi itu bisa kalian dapat dari seorang pujangga yaitu Alvin dan Calvin Penasaran kan seperti apa selengkapnya????? Follow dulu yuk instagram @katapujanggaaa @alvinlapian @calvinaprilian dan subscribe channel youtube Kata Pujangga Project dengan klik link yang tercantum pada bio instagram saya Tunggu tanggal main nya yaa guysss!!! #katapujangga #katabijak #calvinaprilian #calvinmamamia
katapujangga I wish...Aamiin. โค๏ธ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 1124
Posted at: 2019-03-04 08:02:02
I wish...Aamiin. โค๏ธ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga
Likes: 501
Posted at: 2018-10-21 16:00:05
"Izinkan kubertanya padamu.. Apa kamu sudah menitipkan nama seseorang didalam doamu? Jika belum, bolehkah kutitipkan namaku didalam doamu atau cukup pinjamkan namamu untuk kulangitkan dalam doa-doaku. Sungguh, aku tak tahu bagaimana cara untuk meminta hatimu selain meminta kepada Sang Pemilik Hatimu. Sambil tetap kubiarkan waktu menguji takdir, apakah ada cerita tentang kita ataukah tetap menjadi seperti biasa. Karena meski aku sangat menginginkan kamu menjadi masa depanku, hanya waktu dan takdir allah yang akan menjawab semua itu. Maka bersabarlah wahai diriku, yang tengah rindu untuk bertemu dan bertamu di ruang hatimu.." . . Follow @kaosdakwahsyafaat Follow @kaosdakwahsyafaat Follow @kaosdakwahsyafaat . repost @tersenyumlah.semesta Puisi dan musikalisasi by : Dedy Chandra H - @dechan5 2018 #tersenyumlahsemesta #katapujangga #curhatanhati #melodidalampuisi #catatanjuang #sajaksenja #quoteshati #sajakpagi #salamrindu #sedih #sajak #pecandusenja #penakecil #aksarakata #intuisi_rindu #pelukisperih #coretanharianku #quotessenja #katakatamutiara #sajak_rindu #pathdialy #penikmatsenja #senjasore #langitsenja #puisimalam #puisisenja #senja #puisi #puitis #hijrah
katapujangga DI MANA KAMU YANG DULU? .
Dulu saat ku ingin pergi tapi kamu genggam erat seolah aku ini teramat berharga untuk mu.
Tapi tidak untuk sekarang, kau malah pergi tanpa pamit bahkan tanpa penjelasan.
Setelah kedatangan dia yang lebih berharga bagimu daripada aku yang dulu kamu jaga.
Aku ini apa?
Hanya sandaran sementara yang sempat membuatmu nyaman setelah berkelana.
Meski tak membuatmu menetap namun hangat mu masih terasa nyata.
Bayang mu masih menemani meski hilang dalam sekejap saat gelap datang.
Aku yang setengah sadar bahwa kamu telang hilang bersama semua kenangan yang telah berlalu jauh dari jarak yang terbawa waktu.
.
๐Ÿ“ŒTag temen kalian ya ๐Ÿ˜Š
.
Suara : @ujadmahardika
Penulis : @_ekana
Video : @ujadmahardika
.
#katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
Likes: 701
Posted at: 2019-03-29 23:03:28
DI MANA KAMU YANG DULU? . Dulu saat ku ingin pergi tapi kamu genggam erat seolah aku ini teramat berharga untuk mu. Tapi tidak untuk sekarang, kau malah pergi tanpa pamit bahkan tanpa penjelasan. Setelah kedatangan dia yang lebih berharga bagimu daripada aku yang dulu kamu jaga. Aku ini apa? Hanya sandaran sementara yang sempat membuatmu nyaman setelah berkelana. Meski tak membuatmu menetap namun hangat mu masih terasa nyata. Bayang mu masih menemani meski hilang dalam sekejap saat gelap datang. Aku yang setengah sadar bahwa kamu telang hilang bersama semua kenangan yang telah berlalu jauh dari jarak yang terbawa waktu. . ๐Ÿ“ŒTag temen kalian ya ๐Ÿ˜Š . Suara : @ujadmahardika Penulis : @_ekana Video : @ujadmahardika . #katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
katapujangga Morning gais! Selamat hari sabtu. โค๏ธ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 5
Posted at: 2019-10-19 04:06:45
Morning gais! Selamat hari sabtu. โค๏ธ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga #puisi #sajak #katapujangga #remajaislami #sahabatsejati #quotescinta
Likes: 11
Posted at: 2019-10-19 01:24:50
katapujangga ๐Ÿค—SENGGUGUT DAH HILANG๐Ÿค—.
.
Alhamdulillah syukur sangat2. Kak lynn tak tau nak kata apa. Syukur. ๐Ÿ˜ญ.
.
Sebab kak lynn tau macam mana sakitnya senggugut tu. Kak lynn dulu pun memang sakit sangat2 bila period. Berguling2. ๐Ÿ˜ฐ.
.
Sebab tu kak lynn nak sangat bantu korang yang ada masalah senggugut ni tau. Korang boleh komen dm atau terus tekan link wasap kak lynn kat bio yer. ๐Ÿ˜˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 3
Posted at: 2019-10-18 14:07:35
๐Ÿค—SENGGUGUT DAH HILANG๐Ÿค—. . Alhamdulillah syukur sangat2. Kak lynn tak tau nak kata apa. Syukur. ๐Ÿ˜ญ. . Sebab kak lynn tau macam mana sakitnya senggugut tu. Kak lynn dulu pun memang sakit sangat2 bila period. Berguling2. ๐Ÿ˜ฐ. . Sebab tu kak lynn nak sangat bantu korang yang ada masalah senggugut ni tau. Korang boleh komen dm atau terus tekan link wasap kak lynn kat bio yer. ๐Ÿ˜˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Please share. โค๏ธ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 35
Posted at: 2019-10-18 08:52:11
Please share. โค๏ธ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga MANGGO AFRICAN.
.
Dalam packaging lama kami masukkan mangga biasa tapi dalam formula baru ni kami masukkan manggo african yang dia punya kesan lebih power. ๐Ÿ’ช.
.
So jom cepat grab jus deina formula baru ni. ๐Ÿ˜.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 0
Posted at: 2019-10-18 06:37:34
MANGGO AFRICAN. . Dalam packaging lama kami masukkan mangga biasa tapi dalam formula baru ni kami masukkan manggo african yang dia punya kesan lebih power. ๐Ÿ’ช. . So jom cepat grab jus deina formula baru ni. ๐Ÿ˜. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga [PERPISAHAN PALING SEPI]

Support: @katasastrawan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ–‹ : @masbisik
๐ŸŽ™ : @catatansenja_maira โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
Likes: 99
Posted at: 2019-10-18 05:48:30
[PERPISAHAN PALING SEPI] Support: @katasastrawan โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ–‹ : @masbisik ๐ŸŽ™ : @catatansenja_maira โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . #katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
katapujangga SEBELUM 105 | SELEPAS 88 KG ๐Ÿ˜.
.
Alhamdulillah syukur selepas minum jus deina berat badan sis ni turun banyak. Tak susah pun nak kurus minum satu sudu pagi dan satu sudu malam. Rasa dia pun sedap yakmat. ๐Ÿ˜‹.
.
Saper2 yang nak jus deina cepat tekan link wasap kak lynn kat bio yer. ๐Ÿค—.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 1
Posted at: 2019-10-18 03:28:26
SEBELUM 105 | SELEPAS 88 KG ๐Ÿ˜. . Alhamdulillah syukur selepas minum jus deina berat badan sis ni turun banyak. Tak susah pun nak kurus minum satu sudu pagi dan satu sudu malam. Rasa dia pun sedap yakmat. ๐Ÿ˜‹. . Saper2 yang nak jus deina cepat tekan link wasap kak lynn kat bio yer. ๐Ÿค—. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Salam Jumaat yang barokah. Semoga Allah mudahkan semua urusan kita hari ini. Aamiin. โค๏ธ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 157
Posted at: 2019-10-18 00:43:04
Salam Jumaat yang barokah. Semoga Allah mudahkan semua urusan kita hari ini. Aamiin. โค๏ธ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga CARRULUMA.
.
Salah satu bahan yang di tambah dalam jus deina formula baru ni. Jus deina formula baru ni 5 kali lebih power tau. ๐Ÿ’ช.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 15:58:04
CARRULUMA. . Salah satu bahan yang di tambah dalam jus deina formula baru ni. Jus deina formula baru ni 5 kali lebih power tau. ๐Ÿ’ช. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Alhamdulillah period dah datang kulit pun semakin putih. ๐Ÿ˜.
.
Kak lynn syukur sangat tak tau nak kata apa bila customer bagi feedback macam ni. Memang tak terkata. Syukur sangat2. ๐Ÿ˜ญ.
.
Korang kalau ada masalah haid please rawat yer. Komen dm nanti kak lynn dm korang sorang2 yer. ๐Ÿค—.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 4
Posted at: 2019-10-17 15:43:06
Alhamdulillah period dah datang kulit pun semakin putih. ๐Ÿ˜. . Kak lynn syukur sangat tak tau nak kata apa bila customer bagi feedback macam ni. Memang tak terkata. Syukur sangat2. ๐Ÿ˜ญ. . Korang kalau ada masalah haid please rawat yer. Komen dm nanti kak lynn dm korang sorang2 yer. ๐Ÿค—. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Bersyukurlah awak datang period dik. Ada yang dah berbulan2 tak datang, ada yang datang sikit2, ada yang datang terlampau banyak. Betul, macam2 ada masalah haid ni. Pada yang normal Alhamdulillah syukurlah. ๐Ÿ˜Š.
.
Awak yang ada masalah haid yang macam kak lynn cakap tu boleh dm kak lynn. Kak lynn serius nak bantu awak. ๐Ÿค—.
.
Kalau taknak dm komen je dm nanti klynn dm awak yer. ๐Ÿ˜˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 78
Posted at: 2019-10-17 13:08:24
Bersyukurlah awak datang period dik. Ada yang dah berbulan2 tak datang, ada yang datang sikit2, ada yang datang terlampau banyak. Betul, macam2 ada masalah haid ni. Pada yang normal Alhamdulillah syukurlah. ๐Ÿ˜Š. . Awak yang ada masalah haid yang macam kak lynn cakap tu boleh dm kak lynn. Kak lynn serius nak bantu awak. ๐Ÿค—. . Kalau taknak dm komen je dm nanti klynn dm awak yer. ๐Ÿ˜˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Teruntuk yang melihat Video ini,

Mari Renungkan;
Likes: 3
Posted at: 2019-10-17 11:49:25
katapujangga ๐ŸAPPLE STEM CELL๐Ÿ.
.
Jus deina dengan formula baru ni ada tambahan apple stemcell. Formula baru ni 5 kali lebih power tau dari yang lama. Jom grab sekarang! ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 10
Posted at: 2019-10-17 05:54:02
๐ŸAPPLE STEM CELL๐Ÿ. . Jus deina dengan formula baru ni ada tambahan apple stemcell. Formula baru ni 5 kali lebih power tau dari yang lama. Jom grab sekarang! ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga BERAT MAKIN KURANG DAN TAK LETIH LAGI! ๐Ÿ˜.
.
Alhamdulillah asbab jus deina bukan saja berat turun malah badan lebih bertenaga dari biasa. Syukur. ๐Ÿ˜ญ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 5
Posted at: 2019-10-17 02:55:40
BERAT MAKIN KURANG DAN TAK LETIH LAGI! ๐Ÿ˜. . Alhamdulillah asbab jus deina bukan saja berat turun malah badan lebih bertenaga dari biasa. Syukur. ๐Ÿ˜ญ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Assalamualaikum. Selamat pagi. โค๏ธ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 240
Posted at: 2019-10-17 00:37:23
Assalamualaikum. Selamat pagi. โค๏ธ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga โ—JANGAN PERGIโ—
.
.
Support: @katasastrawan
.๐Ÿ“: @suci2592
.๐ŸŽค: @masruch_
.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
Likes: 91
Posted at: 2019-10-17 00:35:16
โ—JANGAN PERGIโ— . . Support: @katasastrawan .๐Ÿ“: @suci2592 .๐ŸŽค: @masruch_ . โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
katapujangga Jangan paksakan aku untuk melupakan mu,tidak mudah menghilangkan sesuatu yg sudah berbekas.

#katakatacinta #katakatabaper #katakatasindiran #katakatacinta๐Ÿ’• #kataku #kataromantisโคโคโค #katarindu#katabaper #katagombal #katagalau #katagalaucewek #katahati #katarindu #katarinduku #frasesimple #frasa #karyaanakbangsa #katakatacinta #katapujangga#fidiolucu #fidiobaper #vidiosedih๐Ÿ˜ญ #vidiosedih #vidiosedihbanget #vidiorindu #vidiostoryku
Likes: 93
Posted at: 2019-10-16 18:48:09
katapujangga Ini saya sipecundang cinta.
_
_
_

#bogorhits #eksplorebogor #katapujangga #katabijakkehidupan #likeforlikes #likeforfollow #indonesiaku #indonesiaindah
Likes: 53
Posted at: 2019-10-16 18:05:01
katapujangga KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
Cepat tekan link wasap kat bio kak lynn yer. Kak lynn ada hadiah best nak bagi! ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 7
Posted at: 2019-10-16 14:02:30
KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . Cepat tekan link wasap kat bio kak lynn yer. Kak lynn ada hadiah best nak bagi! ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Alhamdulillah syukur ni testimoni pesakit gastrik. Biasa kalau bulan puasa dia akan rasa lapar sangat dan tak boleh puasa. Kesian kan. Asbab jus deina dia tak rasa lapar sangat dan boleh puasa! ๐Ÿ˜ญ.
.
Kak lynn syukur sangat gastrik dia dah pun hilang. Korang yang ada masalah gastrik tu jom cepat2 dm kak lynn yer. Tekan link wasap kat bio pun boleh. ๐Ÿ˜˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 11:12:13
Alhamdulillah syukur ni testimoni pesakit gastrik. Biasa kalau bulan puasa dia akan rasa lapar sangat dan tak boleh puasa. Kesian kan. Asbab jus deina dia tak rasa lapar sangat dan boleh puasa! ๐Ÿ˜ญ. . Kak lynn syukur sangat gastrik dia dah pun hilang. Korang yang ada masalah gastrik tu jom cepat2 dm kak lynn yer. Tekan link wasap kat bio pun boleh. ๐Ÿ˜˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Sekecil apapun rezeki yang telah di berikan allah, syukurilah. Karna allah lebih tau apa yg kamu butuhkan.

#hijrahquote #hijrahyuk #hijrahyukk #hijrahcinta #insfirasirindu #hijrahnow #insfirasihijrah #katamutiarahidup #katamutiaraislami #loveallah #cintarosul #kataislamik #katapujangga #penulisbuku
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 10:56:26
Sekecil apapun rezeki yang telah di berikan allah, syukurilah. Karna allah lebih tau apa yg kamu butuhkan. #hijrahquote #hijrahyuk #hijrahyukk #hijrahcinta #insfirasirindu #hijrahnow #insfirasihijrah #katamutiarahidup #katamutiaraislami #loveallah #cintarosul #kataislamik #katapujangga #penulisbuku
katapujangga โค๏ธPLEASE TAG KAWAN WANITA KORANGโค๏ธ.
.
Kak lynn just nak bagi tau masalah haid jangan di biarkan. Please komen DM kak lynn akan dm sorang2. Kak lynn nak bagi diskaun untuk 7 orang terawal jer. ๐Ÿค—.
.
Korang ada masalah haid?.
.
๐Ÿ”ด Haid tak normal
๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit
๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung
๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak
๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2
๐Ÿ”ด Nak mengandung
๐Ÿ”ด Obesiti.
.
Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 34
Posted at: 2019-10-16 08:22:45
โค๏ธPLEASE TAG KAWAN WANITA KORANGโค๏ธ. . Kak lynn just nak bagi tau masalah haid jangan di biarkan. Please komen DM kak lynn akan dm sorang2. Kak lynn nak bagi diskaun untuk 7 orang terawal jer. ๐Ÿค—. . Korang ada masalah haid?. . ๐Ÿ”ด Haid tak normal ๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit ๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung ๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak ๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2 ๐Ÿ”ด Nak mengandung ๐Ÿ”ด Obesiti. . Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Pesanku Tak Penting

Support: @katasastrawan โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ–‹ : @rosi.fatimah
๐ŸŽ™ : @catatansenja_maira โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
#katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
Likes: 85
Posted at: 2019-10-16 08:17:41
Pesanku Tak Penting Support: @katasastrawan โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ–‹ : @rosi.fatimah ๐ŸŽ™ : @catatansenja_maira โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– . #katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
katapujangga Bersedia? Bersedia atau tak kalau korang minum jus deina lemak2 korang akan mencair masa tido tau! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜.
.
Jom Dm kak lynn untuk kak lynn bantu. ๐Ÿ˜˜.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 6
Posted at: 2019-10-16 07:52:00
Bersedia? Bersedia atau tak kalau korang minum jus deina lemak2 korang akan mencair masa tido tau! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜. . Jom Dm kak lynn untuk kak lynn bantu. ๐Ÿ˜˜. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Tak sangka boleh lekat lagi dalam masa yang singkat sangat! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Gara2 minum jus deina customer
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 04:08:56
Tak sangka boleh lekat lagi dalam masa yang singkat sangat! ๐Ÿ˜ฑ. . Gara2 minum jus deina customer "lekat" lagi. Betul sebab jus deina ni die betulkan balik hormon kita yang tak stabil tu so memang akan subur! Hihi jangan terkejut. ๐Ÿ™Š. . Pada yang dah lama sangat nak baby tu tryla minum jus deina ni. InsyaAllah. Kita usaha la kan. ๐Ÿ˜Š. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Put Allah first. โค๏ธ.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 155
Posted at: 2019-10-16 02:04:26
Put Allah first. โค๏ธ. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Korang dah minum jus deina? Belum? Kalau belum jom dapatkan kat kak lynn. Yang dah minum je tau macam mana besnya jus deina ni tau. Begini. ๐Ÿ‘.
.
Korang ada masalah haid?.
.
๐Ÿ”ด Haid tak normal
๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit
๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung
๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak
๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2
๐Ÿ”ด Nak mengandung
๐Ÿ”ด Obesiti.
.
Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 00:54:43
Korang dah minum jus deina? Belum? Kalau belum jom dapatkan kat kak lynn. Yang dah minum je tau macam mana besnya jus deina ni tau. Begini. ๐Ÿ‘. . Korang ada masalah haid?. . ๐Ÿ”ด Haid tak normal ๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit ๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung ๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak ๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2 ๐Ÿ”ด Nak mengandung ๐Ÿ”ด Obesiti. . Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Dikonten kemarin antara cinta / uang ternyata @calvinaprilian tetap pilih cinta dan tolak project dari @alvinlapian . Kalian pasti tau kan alasannya kenapa? Yg gatau coba deh diliat dulu konten sebelum postingan ini

Nah seperti biasa, semua konten kata pujangga itu selalu melahirkan sebuah lagu guys. Kali ini berjudul โ€œCinta atau Hartaโ€. Seperti yg tercantum di lirik nya โ€œHarta hilang dicari datang. Cinta hilang cari kemanaโ€, sesuai kan sama isi konten nya

Tetap jaga hubungan kalian ya guys, pastikan kalian saling percaya satu sama lain dan harus jaga perasaan nya juga yaa

Biar lebih mendetail dan ga menebak-nebak, langsung aja yuk meluncur ke YouTube Kata Pujangga Project atau klik aja link yg ada di bio yaa!
Happy watching โค
#aferecords #katapujangga #kpproject #cinta #harta #calvinaprilian #alvinlapian #youtubers #subscribers #content #likes
Likes: 25
Posted at: 2019-10-15 14:59:36
Dikonten kemarin antara cinta / uang ternyata @calvinaprilian tetap pilih cinta dan tolak project dari @alvinlapian . Kalian pasti tau kan alasannya kenapa? Yg gatau coba deh diliat dulu konten sebelum postingan ini Nah seperti biasa, semua konten kata pujangga itu selalu melahirkan sebuah lagu guys. Kali ini berjudul โ€œCinta atau Hartaโ€. Seperti yg tercantum di lirik nya โ€œHarta hilang dicari datang. Cinta hilang cari kemanaโ€, sesuai kan sama isi konten nya Tetap jaga hubungan kalian ya guys, pastikan kalian saling percaya satu sama lain dan harus jaga perasaan nya juga yaa Biar lebih mendetail dan ga menebak-nebak, langsung aja yuk meluncur ke YouTube Kata Pujangga Project atau klik aja link yg ada di bio yaa! Happy watching โค #aferecords #katapujangga #kpproject #cinta #harta #calvinaprilian #alvinlapian #youtubers #subscribers #content #likes
katapujangga Qoute the day .

#qoutetheday 
#katabijak 
#katapujangga 
#katahati 
#likeforlikes
Likes: 15
Posted at: 2019-10-15 14:16:45
katapujangga Alhamdulillah banyak sangat kebaikan jus deina ni. Bukan untuk masalah berat badan dan haid saja, nak tambahkan susu badan pun boleh.! Tak tahu nak kata apa kak lynn happy sangat. ๐Ÿ˜ญ.
.
Betul Allah yang bagi tapi kita kena usaha juga. Salah satunya ialah dengan minum jus deina ni. ๐Ÿค—.
.
Korang kalau ada masalah susu badan atau yang lain2 cepat2 dm kak lynn atau wasap terus yer. ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 4
Posted at: 2019-10-15 13:33:40
Alhamdulillah banyak sangat kebaikan jus deina ni. Bukan untuk masalah berat badan dan haid saja, nak tambahkan susu badan pun boleh.! Tak tahu nak kata apa kak lynn happy sangat. ๐Ÿ˜ญ. . Betul Allah yang bagi tapi kita kena usaha juga. Salah satunya ialah dengan minum jus deina ni. ๐Ÿค—. . Korang kalau ada masalah susu badan atau yang lain2 cepat2 dm kak lynn atau wasap terus yer. ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Dikonten kemarin antara cinta / uang ternyata @calvinaprilian tetap pilih cinta dan tolak project dari @alvinlapian . Kalian pasti tau kan alasannya kenapa? Yg gatau coba deh diliat dulu konten sebelum postingan ini

Nah seperti biasa, semua konten kata pujangga itu selalu melahirkan sebuah lagu guys. Kali ini berjudul โ€œCinta atau Hartaโ€. Seperti yg tercantum di lirik nya โ€œHarta hilang dicari datang. Cinta hilang cari kemanaโ€, sesuai kan sama isi konten nya

Tetap jaga hubungan kalian ya guys, pastikan kalian saling percaya satu sama lain dan harus jaga perasaan nya juga yaa

Biar lebih mendetail dan ga menebak-nebak, langsung aja yuk meluncur ke YouTube Kata Pujangga Project atau klik aja link yg ada di bio yaa!
Happy watching โค
#aferecords #katapujangga #kpproject #cinta #harta #calvinaprilian #alvinlapian #youtubers #subscribers #content #likes
Likes: 79
Posted at: 2019-10-15 12:43:41
Dikonten kemarin antara cinta / uang ternyata @calvinaprilian tetap pilih cinta dan tolak project dari @alvinlapian . Kalian pasti tau kan alasannya kenapa? Yg gatau coba deh diliat dulu konten sebelum postingan ini Nah seperti biasa, semua konten kata pujangga itu selalu melahirkan sebuah lagu guys. Kali ini berjudul โ€œCinta atau Hartaโ€. Seperti yg tercantum di lirik nya โ€œHarta hilang dicari datang. Cinta hilang cari kemanaโ€, sesuai kan sama isi konten nya Tetap jaga hubungan kalian ya guys, pastikan kalian saling percaya satu sama lain dan harus jaga perasaan nya juga yaa Biar lebih mendetail dan ga menebak-nebak, langsung aja yuk meluncur ke YouTube Kata Pujangga Project atau klik aja link yg ada di bio yaa! Happy watching โค #aferecords #katapujangga #kpproject #cinta #harta #calvinaprilian #alvinlapian #youtubers #subscribers #content #likes
katapujangga Girls korang aware tau haid masing2. Kalau ada masalah jangan dibiarkan lama2. Please rawat. Takut ada masalah lagi besar akan datang. ๐Ÿ˜ฐ.
.
Dah ramai yang cuba jus deina tau. Alhamdulillah haid makin stabil. Happy kak lynn. ๐Ÿ˜.
.
Cepat komen dm kak lynn nak bantu korang yang ada masalah haid. ๐Ÿค—.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 25
Posted at: 2019-10-15 09:27:32
Girls korang aware tau haid masing2. Kalau ada masalah jangan dibiarkan lama2. Please rawat. Takut ada masalah lagi besar akan datang. ๐Ÿ˜ฐ. . Dah ramai yang cuba jus deina tau. Alhamdulillah haid makin stabil. Happy kak lynn. ๐Ÿ˜. . Cepat komen dm kak lynn nak bantu korang yang ada masalah haid. ๐Ÿค—. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Ini packaging baru jus deina tau. Bukan packaging je berubah bahan2 pun turut ditambah dengan bahan2 yang super power. Formula baru ni 5 kali lebih power tau dari yang lama tu. ๐Ÿ‘.
.
Bahan2 yang ditambah ialah African manggo, Apple stem cell dan carraluma. Semua bahan2 ni sangat2 berkhasiat. ๐Ÿ˜.
.
Korang ada masalah haid?.
.
๐Ÿ”ด Haid tak normal
๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit
๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung
๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak
๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2
๐Ÿ”ด Nak mengandung
๐Ÿ”ด Obesiti.
.
Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 3
Posted at: 2019-10-15 08:34:04
Ini packaging baru jus deina tau. Bukan packaging je berubah bahan2 pun turut ditambah dengan bahan2 yang super power. Formula baru ni 5 kali lebih power tau dari yang lama tu. ๐Ÿ‘. . Bahan2 yang ditambah ialah African manggo, Apple stem cell dan carraluma. Semua bahan2 ni sangat2 berkhasiat. ๐Ÿ˜. . Korang ada masalah haid?. . ๐Ÿ”ด Haid tak normal ๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit ๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung ๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak ๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2 ๐Ÿ”ด Nak mengandung ๐Ÿ”ด Obesiti. . Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga saat berbicara, bercanda orang bisa salah mengartikan, rambut memang dan benar sama hitam tapi hati dan emosi tidak ada yang tau dan kini baru aku mengerti apa arti DIAM ITU EMAS .
.
.
.

#yangterdalam #bersuara #katapujangga #puisi #malampuisi #jayapura #papua #indonesia
Likes: 28
Posted at: 2019-10-15 06:57:09
saat berbicara, bercanda orang bisa salah mengartikan, rambut memang dan benar sama hitam tapi hati dan emosi tidak ada yang tau dan kini baru aku mengerti apa arti DIAM ITU EMAS . . . . #yangterdalam #bersuara #katapujangga #puisi #malampuisi #jayapura #papua #indonesia
katapujangga Cinta tak pernah berlandasan politik 
Dimana kamu harus pandai mengatur taktik
Cinta adalah kata, dimana kamu akan tertawa dan menangis bersamaan ketika ia mulai berisik .
.
.

kangpret: @bdsap__

#yangterdalam #bersuara #katapujangga #puisi #malampuisi #jayapura #kotajayapura #papua #indonesia
Likes: 170
Posted at: 2019-10-15 06:26:32
Cinta tak pernah berlandasan politik Dimana kamu harus pandai mengatur taktik Cinta adalah kata, dimana kamu akan tertawa dan menangis bersamaan ketika ia mulai berisik . . . kangpret: @bdsap__ #yangterdalam #bersuara #katapujangga #puisi #malampuisi #jayapura #kotajayapura #papua #indonesia
katapujangga Sajak dan syair tertulis di lembaran kertas tp tergores dalam hati

#syaircinta #syairislam #pujangga #syairkata #katapujangga #syairpujangga #penulis #penulisnovel #pujanggacinta #katahati #katacintakita
Likes: 1
Posted at: 2019-10-15 04:18:23
Sajak dan syair tertulis di lembaran kertas tp tergores dalam hati #syaircinta #syairislam #pujangga #syairkata #katapujangga #syairpujangga #penulis #penulisnovel #pujanggacinta #katahati #katacintakita
katapujangga The Half Cactus ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต #thecactusart #cactus #art #artoninstagram #artofinstagram #artwork #green #thorn #flowers #nature #ecofriendly #pencildrawing #color #colorpencil #artpen #artline #black #passion #lifequotes #lifeisbeautiful #lifelikecactus #malaysiaart #duri #berduri #tajam #katapujangga #hobbies #vase #๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
Likes: 36
Posted at: 2019-10-15 03:24:55
The Half Cactus ๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต๐ŸŒต #thecactusart #cactus #art #artoninstagram #artofinstagram #artwork #green #thorn #flowers #nature #ecofriendly #pencildrawing #color #colorpencil #artpen #artline #black #passion #lifequotes #lifeisbeautiful #lifelikecactus #malaysiaart #duri #berduri #tajam #katapujangga #hobbies #vase #๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
katapujangga Bila berat badan dah turun period pun kembali normal.! Alhamdulillah syukur sangat kak lynn dapat bantu mereka yang ada masalah berat badan dan masalah haid. ๐Ÿ˜ญ.
.
Kak lynn faham sangat kalau ada 2 masalah tu. Memang tak senang duduk tau. Nak kak lynn bantu? Meh cepat komen
Likes: 7
Posted at: 2019-10-15 03:07:08
Bila berat badan dah turun period pun kembali normal.! Alhamdulillah syukur sangat kak lynn dapat bantu mereka yang ada masalah berat badan dan masalah haid. ๐Ÿ˜ญ. . Kak lynn faham sangat kalau ada 2 masalah tu. Memang tak senang duduk tau. Nak kak lynn bantu? Meh cepat komen "Nak" kak lynn akan dm korang sorang2. ๐Ÿค—. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga [Jadilah Milikku]

Support: @katasastrawan โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
๐Ÿ–‹ : @briankhrisna @brian.khrisna
๐ŸŽ™ : @catatansenja_maira โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
Likes: 164
Posted at: 2019-10-15 02:55:31
[Jadilah Milikku] Support: @katasastrawan โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– ๐Ÿ–‹ : @briankhrisna @brian.khrisna ๐ŸŽ™ : @catatansenja_maira โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #katasastrawan #puisi #puisicinta #puisirindu #puisigalau #kumpulanpuisi #puisibaper #puisibahagia #puisikeren #katakatamutiara #katamotifasi #katarindu #katacinta #katasayang #katamanis #katapujangga #katapenyair
katapujangga Kadang2 kita tak perasan yang obesiti ni lah yang membuatkan period kita tak normal. Tak datang berbulan2. Dan kita sering tertanya2 apalah masalah kita kan. So yes.! Obesiti memang salah satu punca. .
.
Korang untung tau sebab jus deina ni bukan saja boleh merawat masalah haid tersumbat tapi dapat turunkan berat badan jugak. ๐Ÿ˜.
.
Tag kawan2 korang yang ada masalah berat badan dan masalah haid. Jom kita sama2 bantu. ๐Ÿค—.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 68
Posted at: 2019-10-15 00:57:14
Kadang2 kita tak perasan yang obesiti ni lah yang membuatkan period kita tak normal. Tak datang berbulan2. Dan kita sering tertanya2 apalah masalah kita kan. So yes.! Obesiti memang salah satu punca. . . Korang untung tau sebab jus deina ni bukan saja boleh merawat masalah haid tersumbat tapi dapat turunkan berat badan jugak. ๐Ÿ˜. . Tag kawan2 korang yang ada masalah berat badan dan masalah haid. Jom kita sama2 bantu. ๐Ÿค—. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Morning korang.! Dah minum jus deina pagi ni? Jangan lupa minum satu sudu jus deina dulu tau sebelum sarapan. Sedap sangat. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 7
Posted at: 2019-10-14 23:56:05
Morning korang.! Dah minum jus deina pagi ni? Jangan lupa minum satu sudu jus deina dulu tau sebelum sarapan. Sedap sangat. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Qoute the day... .

Cr. @kidung__rindu .

#qoutetheday 
#mbahnunquotes 
#katabijak 
#katapujangga 
#likeforlikes
Likes: 48
Posted at: 2019-10-14 17:32:38
katapujangga Allahuakbar. Terharu sungguh kak lynn baca testimoni ni. Sebelum ni fatin memang ada masalah haid tak teratur. Alhamdulillah asbab jus deina period fatin dah kembali pulih dan keputihan pun dah kurang. ๐Ÿค—.
.
Korang kalau ada kawan2 yang ada masalah haid boleh tag dorang yer. Jom kita sama2 bantu mereka. .
.

#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 5
Posted at: 2019-10-14 14:22:08
Allahuakbar. Terharu sungguh kak lynn baca testimoni ni. Sebelum ni fatin memang ada masalah haid tak teratur. Alhamdulillah asbab jus deina period fatin dah kembali pulih dan keputihan pun dah kurang. ๐Ÿค—. . Korang kalau ada kawan2 yang ada masalah haid boleh tag dorang yer. Jom kita sama2 bantu mereka. . . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Perjalanan ini masih jauh.
Sesekali perlu juga menoleh ke belakang, biar ingat asal di mana, 
Biar tidak lupa,kita juga pernah merangkak sebelum berlari.
#hidupjangansombong 
#teruskanperjuangan 
#art #katapujangga
#anaksenikekinian #kasihibusepanjangmasa
Likes: 1
Posted at: 2019-10-14 14:21:57
Perjalanan ini masih jauh. Sesekali perlu juga menoleh ke belakang, biar ingat asal di mana, Biar tidak lupa,kita juga pernah merangkak sebelum berlari. #hidupjangansombong #teruskanperjuangan #art #katapujangga #anaksenikekinian #kasihibusepanjangmasa
katapujangga Ada orang ambil mudah saja masalah haid. Haid lambat, haid datang terlampau banyak, haid tak datang langsung semua buat tak peduli. Sampai satu masa baru menyesal. ๐Ÿ˜ช.
.
Please wanita ambik tahu masalah haid. .
Korang ada masalah haid?.
.
๐Ÿ”ด Haid tak normal
๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit
๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung
๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak
๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2
๐Ÿ”ด Nak mengandung
๐Ÿ”ด Obesiti.
.
Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 84
Posted at: 2019-10-14 06:33:45
Ada orang ambil mudah saja masalah haid. Haid lambat, haid datang terlampau banyak, haid tak datang langsung semua buat tak peduli. Sampai satu masa baru menyesal. ๐Ÿ˜ช. . Please wanita ambik tahu masalah haid. . Korang ada masalah haid?. . ๐Ÿ”ด Haid tak normal ๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit ๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung ๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak ๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2 ๐Ÿ”ด Nak mengandung ๐Ÿ”ด Obesiti. . Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Kak lynn nak ajak mereka yang nak tambah pendapatan dengan join kak lynn bisnes jus deina. Serius bes sebab produk sangat2 berkesan, testimoni beratus, bahan2 marketing semua dah disediakan. Tinggal copy dan paste saja. Jom kita buat sama2. ๐Ÿ’ช.
.
Tekan link wasap kat bio kak lynn yer. Kak lynn akan ajar A-Z. ๐Ÿ˜˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 6
Posted at: 2019-10-14 05:22:19
Kak lynn nak ajak mereka yang nak tambah pendapatan dengan join kak lynn bisnes jus deina. Serius bes sebab produk sangat2 berkesan, testimoni beratus, bahan2 marketing semua dah disediakan. Tinggal copy dan paste saja. Jom kita buat sama2. ๐Ÿ’ช. . Tekan link wasap kat bio kak lynn yer. Kak lynn akan ajar A-Z. ๐Ÿ˜˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Allahuakbar tak tau kak lynn nak kata apa. Syukur sangat2. Dahla berat turun 8 kg period pun kembali normal. ๐Ÿ˜ญ.
.
Saper lagi ada masalah haid komen dm yer. Kak lynn akan dm korang sorang2. Kak lynn serius nak bantu korang ni. Masalah haid jangan dibiarkan takut makin melarat. ๐Ÿ˜ฐ.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 3
Posted at: 2019-10-14 05:04:54
Allahuakbar tak tau kak lynn nak kata apa. Syukur sangat2. Dahla berat turun 8 kg period pun kembali normal. ๐Ÿ˜ญ. . Saper lagi ada masalah haid komen dm yer. Kak lynn akan dm korang sorang2. Kak lynn serius nak bantu korang ni. Masalah haid jangan dibiarkan takut makin melarat. ๐Ÿ˜ฐ. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Kanser kedua paling common oleh โ€œWanita Malaysiaโ€... Tweet dr Doctor Afida Sohana.. Wanita please jangan abaikan masalah dalaman walaupun di anggap perkara biasa.๐Ÿ˜ข
.
โค๏ธ Share with people you care.
.
Komen dm jika ada masalah haid. Kak lynn nak bantu korang. ๐Ÿ˜Š.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 48
Posted at: 2019-10-14 03:02:44
Kanser kedua paling common oleh โ€œWanita Malaysiaโ€... Tweet dr Doctor Afida Sohana.. Wanita please jangan abaikan masalah dalaman walaupun di anggap perkara biasa.๐Ÿ˜ข . โค๏ธ Share with people you care. . Komen dm jika ada masalah haid. Kak lynn nak bantu korang. ๐Ÿ˜Š. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Sebenarnya lelaki pun boleh minum tau. Banyak kak lynn dapat testimoni lelaki yang ada masalah berat badan dan berjaya turun! Serius. ๐Ÿ˜.
.
Memang bes sangat jus deina ni. Banyak sangat khasiat dia. Jom baca apa lagi khasiat dia. ๐Ÿ‘‡.
.
KENAPA BELI DEINA โ“
.
Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜.
.
Fungsi Jus Deina :
๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan
๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan
๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal
๐Ÿ‹ Mengempiskan perut
๐Ÿ‹ Mengawal selera makan
๐Ÿ‹ Membakar lemak
๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan
๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul
๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar
๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam
๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari
๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum
๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis).
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 1
Posted at: 2019-10-14 02:56:23
Sebenarnya lelaki pun boleh minum tau. Banyak kak lynn dapat testimoni lelaki yang ada masalah berat badan dan berjaya turun! Serius. ๐Ÿ˜. . Memang bes sangat jus deina ni. Banyak sangat khasiat dia. Jom baca apa lagi khasiat dia. ๐Ÿ‘‡. . KENAPA BELI DEINA โ“ . Deina bukan semata2 produk untuk kurus tapi ianya merupakan supplement/minuman kesihatan berasaskan buah buahan. Dan ianya diiktiraf Halal oleh Jakim Malaysia. (Ada Certificate Halal). ๐Ÿ˜. . Fungsi Jus Deina : ๐Ÿ‹ Menurunkan berat badan ๐Ÿ‹ Membanyakkan susu badan ๐Ÿ‹ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‹ Melancarkan haid tersumbat @ tak normal ๐Ÿ‹ Mengempiskan perut ๐Ÿ‹ Mengawal selera makan ๐Ÿ‹ Membakar lemak ๐Ÿ‹ Buang toksin jahat dalam badan ๐Ÿ‹ Mengecilkan peha & pinggul ๐Ÿ‹ Tak perlu berlapar ๐Ÿ‹ Tak perlu bersenam ๐Ÿ‹ Perubahan dalam masa 7 hari ๐Ÿ‹ Lelaki dan wanita boleh minum ๐Ÿ‹ Rasanya sedap (mangga masam2 manis). . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Karena senyuman aku tertipu oleh keadaan... .
.
#kataku#katabijak #kata #kata2cewek #jumatberkah #jumat #jumatbarokah #jumsuitmurah #katakatamutiara #cinta #cintadalamdiam #cintasejati #cintakarenaallah #katakatakeren#katabijakkehidupan #katakatabaper #katakatamotivasi #katakatarindu #belajarkata #katasyahdu #syair #katasyahdu #katakatamutiara #katapujangga #katapenyemangat #penyemangathidup
#dzikirpagi#semangatpagi#pejuangsenja#pejuangpagi#pejuangilmu

Jangan lupa di follow nggeh
@kalamku_
@kalamku_
@kalamku_

Terimakasihh
Jngan lupa tag temen jga nggeh
Likes: 21
Posted at: 2019-10-14 01:59:32
Karena senyuman aku tertipu oleh keadaan... . . #kataku#katabijak #kata #kata2cewek #jumatberkah #jumat #jumatbarokah #jumsuitmurah #katakatamutiara #cinta #cintadalamdiam #cintasejati #cintakarenaallah #katakatakeren#katabijakkehidupan #katakatabaper #katakatamotivasi #katakatarindu #belajarkata #katasyahdu #syair #katasyahdu #katakatamutiara #katapujangga #katapenyemangat #penyemangathidup #dzikirpagi#semangatpagi#pejuangsenja#pejuangpagi#pejuangilmu Jangan lupa di follow nggeh @kalamku_ @kalamku_ @kalamku_ Terimakasihh Jngan lupa tag temen jga nggeh
katapujangga Customer ni masa dia mula2 wasap kak lynn sedih sangat sebab dah berbulan2 tak period. Dia dah nak kawen dan takut sangat susah nak mengandung. ๐Ÿ˜ฐ.
.
So kak lynn pun cadangkan minum jus deina ni. Alhamdulillah tak sampai sebotol minum dah keluar period yang tersumbat tu. Happy sangat dia. ๐Ÿ˜.
.
So korang kalau ada masalah haid tersumbat jangan biar je tau. Jom rawat dengan jus deina. ๐Ÿ˜˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 11
Posted at: 2019-10-14 01:50:40
Customer ni masa dia mula2 wasap kak lynn sedih sangat sebab dah berbulan2 tak period. Dia dah nak kawen dan takut sangat susah nak mengandung. ๐Ÿ˜ฐ. . So kak lynn pun cadangkan minum jus deina ni. Alhamdulillah tak sampai sebotol minum dah keluar period yang tersumbat tu. Happy sangat dia. ๐Ÿ˜. . So korang kalau ada masalah haid tersumbat jangan biar je tau. Jom rawat dengan jus deina. ๐Ÿ˜˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Sabar dan bangkitlah. Allah sentiada ada. .
.
Korang ada masalah haid?.
.
๐Ÿ”ด Haid tak normal
๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit
๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung
๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak
๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2
๐Ÿ”ด Nak mengandung
๐Ÿ”ด Obesiti.
.
Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 167
Posted at: 2019-10-14 01:08:03
Sabar dan bangkitlah. Allah sentiada ada. . . Korang ada masalah haid?. . ๐Ÿ”ด Haid tak normal ๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit ๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung ๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak ๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2 ๐Ÿ”ด Nak mengandung ๐Ÿ”ด Obesiti. . Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga Morning semua kesayangan kak lynn. Korang dah minum jus deina pagi ni? Jangan lupa minum dulu tau. Bukan saja untuk pulihkan masalah haid tapi jus deina ni boleh buatkan kita bertenaga sepanjang hari. ๐Ÿ’ช.
.
Korang yang belum consume memang rugi sangat2 tau. Memang banyak sangat khasiat die. ๐Ÿ‘.
.
Korang ada masalah haid?.
.
๐Ÿ”ด Haid tak normal
๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit
๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung
๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak
๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2
๐Ÿ”ด Nak mengandung
๐Ÿ”ด Obesiti.
.
Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜.
.
#katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
Likes: 3
Posted at: 2019-10-14 00:56:31
Morning semua kesayangan kak lynn. Korang dah minum jus deina pagi ni? Jangan lupa minum dulu tau. Bukan saja untuk pulihkan masalah haid tapi jus deina ni boleh buatkan kita bertenaga sepanjang hari. ๐Ÿ’ช. . Korang yang belum consume memang rugi sangat2 tau. Memang banyak sangat khasiat die. ๐Ÿ‘. . Korang ada masalah haid?. . ๐Ÿ”ด Haid tak normal ๐Ÿ”ด Darah haid keluar sikit ๐Ÿ”ด Darah haid tak keluar langsung ๐Ÿ”ด Darah keluar terlampau banyak ๐Ÿ”ด Tak datang haid berbulan2 ๐Ÿ”ด Nak mengandung ๐Ÿ”ด Obesiti. . Dm kak lynn. Kak lynn nak bagi diskaun + free gift bes ni. ๐Ÿ˜. . #katanasihat #katapujangga #nakbebel #naktegur #motivasipagi #mutiarakata #pujukhati #putuscinta #jagahati #naknasihat
katapujangga biarkan aku disini di tempat yang gelap, dan dirimu di tempat yang bersinar. supaya aku bisa melihatmu dalam keindahan, tanpa dirimu tahu bahwa aku melihatmu jauh di dalam kegelapan.

#penikmatsenja 
#senjadankopi 
#senjadankita 
#gantengkalemm 
#puistis
#kopihitam 
#katapujangga
Likes: 59
Posted at: 2019-10-13 20:21:16
biarkan aku disini di tempat yang gelap, dan dirimu di tempat yang bersinar. supaya aku bisa melihatmu dalam keindahan, tanpa dirimu tahu bahwa aku melihatmu jauh di dalam kegelapan. #penikmatsenja #senjadankopi #senjadankita #gantengkalemm #puistis #kopihitam #katapujangga
katapujangga Purnama

Bagai mana bisa bulan tak bercahaya ?
Sementara langit terang 
Segumpal awan pun tak tampak
Dan bintang bertaburan

Kemanakah bulan itu?
Masih marahkah dengan bumi ?
Yang selalu membelakangi 
Hingga gelap menyisakan kelam

Aku memanggil rupamu
Yang menghilang seharian
Yang kemarin pucat kelelahan
Di langit yang sedang mendung

Bulan tampaklah
Bawalah sejuta kisah 
Untuk malam ini 
Ceritakkan tentang sepasang hati

Purnama dari balik tirai jendela
Biar kau tahu pentingnya hadirmu

#katapujangga
Likes: 28
Posted at: 2019-09-14 15:09:50
Purnama Bagai mana bisa bulan tak bercahaya ? Sementara langit terang Segumpal awan pun tak tampak Dan bintang bertaburan Kemanakah bulan itu? Masih marahkah dengan bumi ? Yang selalu membelakangi Hingga gelap menyisakan kelam Aku memanggil rupamu Yang menghilang seharian Yang kemarin pucat kelelahan Di langit yang sedang mendung Bulan tampaklah Bawalah sejuta kisah Untuk malam ini Ceritakkan tentang sepasang hati Purnama dari balik tirai jendela Biar kau tahu pentingnya hadirmu #katapujangga

Famous / Popular results for katapujangga

Twitter Search Results for katapujangga

pujanggacinta @bimbimsenoo Oct 11 Replying to @pratiwiratna @rikssss Belajarlah banyak dan dengarkan #katapujangga View conversation · pujanggacinta @bimbimsenoo Oct 11 Jumat sore tlah tiba Akhir pekan pun menyapa Wahai kau yg disana Ku siap tuk berjumpa Aseek~ #katapujangga View details · Adam S @Adam_sulhan Oct 16 Rinduku padamu tidak menjadi masalah Namun dalam pikiranku apakah kamu akan kembali atau tidak Ini yang membuatku seakan terbunuh #KataCinta #katapujangga #sajak View details · pujanggacinta @bimbimsenoo Oct 11 Replying to @wdhnaa @rikssss Apapun demi bertemu dia secepat mungkin #katapujangga View conversation · Dmasjay @Dmasjay1 Oct 11 Sebuah puisi cek di wattpad ku : dmasjay77 #Wattpad #sebuahpuisi #puisimalam #puisisenja #katapujangga pic.twitter.com/XGPqJ0oTHf View photo · Asrul Dian @katapujangga01 kata pujangga @katapujangga5 Kata pujangga @Katapujangga13 View more people pujanggacinta @bimbimsenoo Oct 11 Replying to @pratiwiratna @cyndisyam @rikssss Lhooo habimbim saja tidak pernah menyesal bucin dan ditinggal bu ainun ke sorga wahai anak muda #katapujangga View conversation · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Loading...


Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.