FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

jualangudang instagram hashtags, hashtags meanings jualangudang images, #jualangudang tag pics

jualangudang
jualangudang
jualangudang ADA PEMINAT X1R TAK ? CUBA TAG KAWAN YANG MINAT X1R DEKAT COMMENT🦑
.
.
.
Nak cari duit tanpa keluar modal? Nak kaya tapi takde kerja? Jadilah dropship nopstore sekarang ! FREE APPLY tak perlu bayar se sen pun😘
.
.
.
PM Whatsapp 0134882755 atau click sahaja link di bio🥰
#jualangudang#yamaha#x1r#ysuku#lc135#yamahapejuang#kapcaisado#dropshipwanted#dropshipneeded
Likes: 322
Posted at: 2019-08-27 12:23:19
ADA PEMINAT X1R TAK ? CUBA TAG KAWAN YANG MINAT X1R DEKAT COMMENT🦑 . . . Nak cari duit tanpa keluar modal? Nak kaya tapi takde kerja? Jadilah dropship nopstore sekarang ! FREE APPLY tak perlu bayar se sen pun😘 . . . PM Whatsapp 0134882755 atau click sahaja link di bio🥰 #jualangudang#yamaha#x1r#ysuku#lc135#yamahapejuang#kapcaisado#dropshipwanted#dropshipneeded
jualangudang Kita jumpa sebentar sahaja lagi ! Jommmmmm ke SACC MALL! ❤ @vibeofcolours .
.
Repost from @fiestawanita @TopRankRepost #TopRankRepost Jom datang beramai-ramai ke SACC Shah Alam Convention Centre... temui artis kesayangan anda @ruhainies7
di #FiestaWanita2017 @fiestawanita
.
● SHAH ALAM CONVENTION CENTRE (SACC) ● 31 MAC - 2 APR 2017 ● 10AM - 10PM
.
.
#ruhainies #ruhainies7 #ruhainiesrosysecret
#WarehouseSale #jualangudang #fiestawanita #JualanGudangTermurahMalaysia #KPWKM #ShahAlam #Selangor #jualanmurah
Likes: 2264
Posted at: 2017-04-01 05:40:17
Kita jumpa sebentar sahaja lagi ! Jommmmmm ke SACC MALL! ❤ @vibeofcolours . . Repost from @fiestawanita @TopRankRepost #TopRankRepost Jom datang beramai-ramai ke SACC Shah Alam Convention Centre... temui artis kesayangan anda @ruhainies7 di #FiestaWanita2017 @fiestawanita . ● SHAH ALAM CONVENTION CENTRE (SACC) ● 31 MAC - 2 APR 2017 ● 10AM - 10PM . . #ruhainies #ruhainies7 #ruhainiesrosysecret #WarehouseSale #jualangudang #fiestawanita #JualanGudangTermurahMalaysia #KPWKM #ShahAlam #Selangor #jualanmurah
jualangudang YEAR END SALES MEGA ONLINE!!! Kepada sayang sayang yang tak sempat borong produks saya di jualan gudang saya haritu jangan risau jangan bersedih..
.
Saya adakan Jualan Mega online !! utk sayang sayang borong dari rumah dan tidak perlu rebut rebut lagi 💋
.
BILA? BILA??
.
Esok dan lusa sayang..
(12-13 DISEMBER 2018)
.
HARGA?? HARGA??
💋Harga bermula dari Rm3 - Rm100 ringit sahaja..
💋memang berbaloi baloi
💋harga borong
💋Siap sedia jari jemari anda utk wasap cepat2
💋atau boleh ke website lavidamall.com

#yearendsale #jualangudang #jualanmegasaleDSV #jualangudangmydin
Likes: 1212
Posted at: 2018-12-11 04:45:53
YEAR END SALES MEGA ONLINE!!! Kepada sayang sayang yang tak sempat borong produks saya di jualan gudang saya haritu jangan risau jangan bersedih.. . Saya adakan Jualan Mega online !! utk sayang sayang borong dari rumah dan tidak perlu rebut rebut lagi 💋 . BILA? BILA?? . Esok dan lusa sayang.. (12-13 DISEMBER 2018) . HARGA?? HARGA?? 💋Harga bermula dari Rm3 - Rm100 ringit sahaja.. 💋memang berbaloi baloi 💋harga borong 💋Siap sedia jari jemari anda utk wasap cepat2 💋atau boleh ke website lavidamall.com #yearendsale #jualangudang #jualanmegasaleDSV #jualangudangmydin
jualangudang بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ... 1...2...3💥💥💥 📌Warga Tawau...
🚨Warga Kalabakan...
📌Warga Kinabatangan...
🚨Warga Lahad Datu...
📌Warga Semporna...
🚨Warga Sebatik/Sungai Nyamuk dan yang berhampiran....🌏 🏃‍♂️🏃‍♀️Ayuh... Ayuhh...naik ke Tawau serbuuuu JUALAN GUDANG DSVida!!!📣📣📣 😱😱Inilah JUALAN GUDANG yang julung2 kali dibuat selama 12 tahun DSVida terjun dalam dunia perniagaan dan Dato Seri Vida memberikan peluang keemasan ini kepada warga Sabah merasakan juga Kegilaan Jualan Gudang pada bulan ini🤩🤩🤩 Alhamdulillah 📌24 dan 25 Disember DSVida akan turun membuat kejutan untuk para pelanggan dan peniaga yang berhajat memborong terus dengan harga serendah rm4
😍😍😍 😎

Jangan terlepas... 🤧Jangan menangis... 😜Jangan merajuk... ☂️Jangan kata akak tak payung ya... 🌡Banyak hadiah2 sampingan untuk pengunjung yang datang memborong!!! 🛍💄 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 #DATOSERIVIDA
#JUALANGUDANG #JUALANPECAHPINTU
#JUALANAKHIRTAHUN
#VIDABEAUTY
Likes: 1114
Posted at: 2018-12-21 13:43:42
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ... 1...2...3💥💥💥 📌Warga Tawau... 🚨Warga Kalabakan... 📌Warga Kinabatangan... 🚨Warga Lahad Datu... 📌Warga Semporna... 🚨Warga Sebatik/Sungai Nyamuk dan yang berhampiran....🌏 🏃‍♂️🏃‍♀️Ayuh... Ayuhh...naik ke Tawau serbuuuu JUALAN GUDANG DSVida!!!📣📣📣 😱😱Inilah JUALAN GUDANG yang julung2 kali dibuat selama 12 tahun DSVida terjun dalam dunia perniagaan dan Dato Seri Vida memberikan peluang keemasan ini kepada warga Sabah merasakan juga Kegilaan Jualan Gudang pada bulan ini🤩🤩🤩 Alhamdulillah 📌24 dan 25 Disember DSVida akan turun membuat kejutan untuk para pelanggan dan peniaga yang berhajat memborong terus dengan harga serendah rm4 😍😍😍 😎 Jangan terlepas... 🤧Jangan menangis... 😜Jangan merajuk... ☂️Jangan kata akak tak payung ya... 🌡Banyak hadiah2 sampingan untuk pengunjung yang datang memborong!!! 🛍💄 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 #DATOSERIVIDA #JUALANGUDANG #JUALANPECAHPINTU #JUALANAKHIRTAHUN #VIDABEAUTY
jualangudang “I’m shy.until you get to know me.”😗haha
. 
I’m wearing kebaya from @starinaamor ..this kebaya is on sale right now girls,grab it now before it’s too late🤗💞
.
#starina #starinalovers #amirahmalik #meletop #nakbelajar #ajimaura #fattzura #kebaya #bajukurung #bajukurungahang #bajukurungmoden #kurta #barangdapur #roadtofinal #sale #jualangudang #backtoschool
Likes: 515
Posted at: 2017-11-28 08:21:56
“I’m shy.until you get to know me.”😗haha . I’m wearing kebaya from @starinaamor ..this kebaya is on sale right now girls,grab it now before it’s too late🤗💞 . #starina #starinalovers #amirahmalik #meletop #nakbelajar #ajimaura #fattzura #kebaya #bajukurung #bajukurungahang #bajukurungmoden #kurta #barangdapur #roadtofinal #sale #jualangudang #backtoschool
jualangudang bergambar bersama novel-novel murni aqila. ehehehhee.. 😅
.

stok makin surut. sebab esok 4 ogos hari ahad adalah HARI TERAKHIR jualan gudang karangkraf. jangan kata saya tak ingatkan taw. lepas ni tak dapat dah harga semurah senyuman awak ni. harga murah ni hanya di jualan gudang karangkraf saja. .

sebutlah namaku - sold out
ucapkan kau rindu - sold out
cinta aku seadanya - sold out
ingat janji kita - sold out
sayang awak sayang - RM5
awak jangan nakal - RM5
gila tak rindu - RM5
tunang tak guna - RM10
isteri acah-acah - RM21
jampi - sold out
oh my protective pakwe - RM18
.

nak order boleh PM TEPI ye 💕
.

#novel #novelcinta #novelseram #novelbestseller #novelpopular #novelmelayu #novelmurah #novelbaru #alaf21 #bukuprima #karangkraf #jualan #jualangudangkarangkraf #jualangudang #sales #sayangawaksayang #awakjangannakal #gilatakrindu #tunangtakguna #isteriacahacah #jampi #ohmyprotectivepakwe #sayajual #ootd #ciaciacia #lol
Likes: 221
Posted at: 2019-08-03 08:11:57
bergambar bersama novel-novel murni aqila. ehehehhee.. 😅 . stok makin surut. sebab esok 4 ogos hari ahad adalah HARI TERAKHIR jualan gudang karangkraf. jangan kata saya tak ingatkan taw. lepas ni tak dapat dah harga semurah senyuman awak ni. harga murah ni hanya di jualan gudang karangkraf saja. . sebutlah namaku - sold out ucapkan kau rindu - sold out cinta aku seadanya - sold out ingat janji kita - sold out sayang awak sayang - RM5 awak jangan nakal - RM5 gila tak rindu - RM5 tunang tak guna - RM10 isteri acah-acah - RM21 jampi - sold out oh my protective pakwe - RM18 . nak order boleh PM TEPI ye 💕 . #novel #novelcinta #novelseram #novelbestseller #novelpopular #novelmelayu #novelmurah #novelbaru #alaf21 #bukuprima #karangkraf #jualan #jualangudangkarangkraf #jualangudang #sales #sayangawaksayang #awakjangannakal #gilatakrindu #tunangtakguna #isteriacahacah #jampi #ohmyprotectivepakwe #sayajual #ootd #ciaciacia #lol
jualangudang akhirnya berakhir la sudah jualan gudang karangkraf.
.

terima kasih kepada semua yg sudi dapatkan novel-novel saya. yg sudi bagi sokongan dan kata-kata semangat serta doa untuk saya. yg sudi datang bertemu saya. yg sudi berkenalan dengan saya. alhamdulillah.. .

terima kasih juga kepada semua staf yg bertungkus lumus memastikan jualan gudang kali ni lancar dan meriah. yg melayan penulis dengan sangat baik dan menyediakan makan minum tajaan restoran mr sambal. sangat sangat sedap. .

insya Allah kita jumpa lagi di jualan gudang akhir tahun. salam sayang 💕
.

#novel #novelcinta #novelseram #novelbestseller #novelpopular #novelmelayu #novelmurah #novelbaru #alaf21 #bukuprima #karangkraf #jualan #jualangudangkarangkraf #jualangudang #sales #sayangawaksayang #awakjangannakal #gilatakrindu #tunangtakguna #isteriacahacah #jampi #ohmyprotectivepakwe #sayajual #ootd #ciaciacia #lol
Likes: 216
Posted at: 2019-08-04 14:22:39
akhirnya berakhir la sudah jualan gudang karangkraf. . terima kasih kepada semua yg sudi dapatkan novel-novel saya. yg sudi bagi sokongan dan kata-kata semangat serta doa untuk saya. yg sudi datang bertemu saya. yg sudi berkenalan dengan saya. alhamdulillah.. . terima kasih juga kepada semua staf yg bertungkus lumus memastikan jualan gudang kali ni lancar dan meriah. yg melayan penulis dengan sangat baik dan menyediakan makan minum tajaan restoran mr sambal. sangat sangat sedap. . insya Allah kita jumpa lagi di jualan gudang akhir tahun. salam sayang 💕 . #novel #novelcinta #novelseram #novelbestseller #novelpopular #novelmelayu #novelmurah #novelbaru #alaf21 #bukuprima #karangkraf #jualan #jualangudangkarangkraf #jualangudang #sales #sayangawaksayang #awakjangannakal #gilatakrindu #tunangtakguna #isteriacahacah #jampi #ohmyprotectivepakwe #sayajual #ootd #ciaciacia #lol
jualangudang Amazing kan tahap kekurusan abang dulu. Taste kan? Suka kan? Love kan? Okay dua minggu lagi je nuar you can do this!
.
Kepada kawan kawan yang dah mesej ajak jumpa lepak segala nak makan butter chicken lah, makan salted egg spaghetti lah atau pergi makan nasi dagang suraya kg. Baru, shaitonnn please go away! Hahahaha.
.
Untung jadi single ni boleh upload gambar bogel camni, kalau ada girlpren kompom dia marah lepas tu membebel dekat twitter. Eh! Hehe.
.
#instalacur #instalacurbesarbesaran #jualanmurah #jualangudang #jualantinggalrailing #jualanloriterbalik #jualanbostakde #jualancintaberahi
Likes: 1095
Posted at: 2018-01-26 06:34:22
Amazing kan tahap kekurusan abang dulu. Taste kan? Suka kan? Love kan? Okay dua minggu lagi je nuar you can do this! . Kepada kawan kawan yang dah mesej ajak jumpa lepak segala nak makan butter chicken lah, makan salted egg spaghetti lah atau pergi makan nasi dagang suraya kg. Baru, shaitonnn please go away! Hahahaha. . Untung jadi single ni boleh upload gambar bogel camni, kalau ada girlpren kompom dia marah lepas tu membebel dekat twitter. Eh! Hehe. . #instalacur #instalacurbesarbesaran #jualanmurah #jualangudang #jualantinggalrailing #jualanloriterbalik #jualanbostakde #jualancintaberahi
jualangudang Ya allah, sungguh tak ku sangka. Rezeki masuk bertalu-talu. Nok jerik raso 😭😭 Wasap kyaya mulo² nok jadi mini agent jah. Tok sapa sari wasap plok nk jadi agent, then wasap plok nok jadi stokis. And now upgrade lagi jadi MONSTER STOKIS 😭😭😭😭 .
.
So, korang pon boleh buat. Takda alasan untuk kita terus berjaya. Even akma bekerja tapi akma boleh buat sampai boleh capai tahap ni 💪💪 Team akma memang hebat. Tanpa korang akma tkleh capai tahap ni 🤗
.
.
#TeamYayaPower
#DemicaSquad
#Demica #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #demicawhiteninglotionkotabharu #syahmisazli #salekawkaw #sayanakputih #sweetdreams #syahmimibeauty #sepantas5saat #sentiasabersyukur #selfie #sayanakputihcepat #seputihgadiskorea #jualantutupkedai #jualanmurah #jomputih #jualanlelong #jombuatduit #jungkook #jualangudang
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 17:11:10
Ya allah, sungguh tak ku sangka. Rezeki masuk bertalu-talu. Nok jerik raso 😭😭 Wasap kyaya mulo² nok jadi mini agent jah. Tok sapa sari wasap plok nk jadi agent, then wasap plok nok jadi stokis. And now upgrade lagi jadi MONSTER STOKIS 😭😭😭😭 . . So, korang pon boleh buat. Takda alasan untuk kita terus berjaya. Even akma bekerja tapi akma boleh buat sampai boleh capai tahap ni 💪💪 Team akma memang hebat. Tanpa korang akma tkleh capai tahap ni 🤗 . . #TeamYayaPower #DemicaSquad #Demica #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #demicawhiteninglotionkotabharu #syahmisazli #salekawkaw #sayanakputih #sweetdreams #syahmimibeauty #sepantas5saat #sentiasabersyukur #selfie #sayanakputihcepat #seputihgadiskorea #jualantutupkedai #jualanmurah #jomputih #jualanlelong #jombuatduit #jungkook #jualangudang
jualangudang Malam² pon ku gi ketuk jugok pintu rumoh leader nok ko stok. Caro apo male² pon gi ambik lagi stok. Demi anak² team hakak. Lapar stok belako ni 🤣🤣🤣🤣 .
.
Tu pon tok cukop lagi tu 😭😭 Ambik hok mano ado jah dulu. Esok keno gi ambik pulok 😏😏 Pah setaro mano team demica?? Meme padu sunggoh laa team akma ni buat sale 😘😘
.
.
#TeamYayaPower
#Demicasquad
#Demica #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaBengkung #Demica #demicawhiteninglotionkotabharu #demica #syahmisazli #salekawkaw #sayanakputih #sweetdreams #syahmimibeauty #sepantas5saat #sentiasabersyukur #selfie #sayanakputihcepat #seputihgadiskorea #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jungkook #jualangudang
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 17:08:30
Malam² pon ku gi ketuk jugok pintu rumoh leader nok ko stok. Caro apo male² pon gi ambik lagi stok. Demi anak² team hakak. Lapar stok belako ni 🤣🤣🤣🤣 . . Tu pon tok cukop lagi tu 😭😭 Ambik hok mano ado jah dulu. Esok keno gi ambik pulok 😏😏 Pah setaro mano team demica?? Meme padu sunggoh laa team akma ni buat sale 😘😘 . . #TeamYayaPower #Demicasquad #Demica #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaBengkung #Demica #demicawhiteninglotionkotabharu #demica #syahmisazli #salekawkaw #sayanakputih #sweetdreams #syahmimibeauty #sepantas5saat #sentiasabersyukur #selfie #sayanakputihcepat #seputihgadiskorea #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jungkook #jualangudang
jualangudang MEROKET DENGAN DEMICA
.
.
Tahniah utk semua DemicaSquad ! Hari hari ada yg restock. Yg jauh kita post terus yg mana restock.
.
Modal minimum utk join DemicaSquad hanya RM100 sahaja!! .
.
Selain tu Founder akan buat tour coaching ke seluruh Malaysia utk bantu anak muda berbisnes & bantu utk bg manfaat kpd org ramai dgn kebaikan produk Demica .
.
.
Nak join DemicaSquad ?
.
Komen nombor korang di bawah!!
#DemicaWhiteningLotion #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #Demicasquad #demicawhiteninglotionkotabharu #demica #amirahsyamimi #syahmimibeauty #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jungkook #jualangudang #tipsputih #TeamYayaPower #tiktokmemes
Likes: 4
Posted at: 2019-09-18 09:51:04
MEROKET DENGAN DEMICA . . Tahniah utk semua DemicaSquad ! Hari hari ada yg restock. Yg jauh kita post terus yg mana restock. . Modal minimum utk join DemicaSquad hanya RM100 sahaja!! . . Selain tu Founder akan buat tour coaching ke seluruh Malaysia utk bantu anak muda berbisnes & bantu utk bg manfaat kpd org ramai dgn kebaikan produk Demica . . . Nak join DemicaSquad ? . Komen nombor korang di bawah!! #DemicaWhiteningLotion #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #Demicasquad #demicawhiteninglotionkotabharu #demica #amirahsyamimi #syahmimibeauty #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jungkook #jualangudang #tipsputih #TeamYayaPower #tiktokmemes
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 2
Posted at: 2019-09-18 09:22:26
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 09:18:55
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 09:17:14
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 09:16:29
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 09:15:16
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 09:14:15
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 09:10:13
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 09:07:33
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 09:01:31
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 09:00:06
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 08:57:00
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 08:55:02
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 08:53:55
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 1
Posted at: 2019-09-18 08:51:35
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 08:49:28
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang 1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗

Nak beli? SS then send ws 🤗
LINK DI BIO 🎀

#kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
Likes: 0
Posted at: 2019-09-18 05:23:05
1 Set RM 30 💥 Postage RM 8🤗 Nak beli? SS then send ws 🤗 LINK DI BIO 🎀 #kasutmurah #murah #jualangudang #onlineshopping #viral #public
jualangudang MEMBACA JAMBATAN ILMU🔥🎁
------------------------------
✔️Barang readystock
✔️Harga super super jimat
✔️Hari ni bankin,esok kami pos
✔️Beli banyak DISCOUNT banyak🔥🔥🔥
------------------------------
BUKU JUALAN GUDANG
Harga buku berbeza beza. Jika berminat, boleh comment atau dm kami ya🤙🏿👌🏿
.
Tambahkan koleksi buku anda.Tambah koleksi novel anda jom.
.
Jangan segan segan,jangan malu malu.Click the link in our bio
.
#trustedseller 
#sayajualnovel #sayajualnovellama #sayajualnovelmurah #sayajualnovelmalaysia #novelmalaysia
#utusanmalaysia
#freepostagemalaysia
#sunancintanansakti
#jualangudang
#utusanpublication
#ensiklopediamurah
#ensiklopediamalaysia
#sayajualnovel
#novelmurah 
#jemariseninovel
#hlovatenovel
#novelmurahmalaysia #ensiklopediamurahmalaysia #hnrnovel #supportus✨💋
Likes: 8
Posted at: 2019-09-17 12:12:07
MEMBACA JAMBATAN ILMU🔥🎁 ------------------------------ ✔️Barang readystock ✔️Harga super super jimat ✔️Hari ni bankin,esok kami pos ✔️Beli banyak DISCOUNT banyak🔥🔥🔥 ------------------------------ BUKU JUALAN GUDANG Harga buku berbeza beza. Jika berminat, boleh comment atau dm kami ya🤙🏿👌🏿 . Tambahkan koleksi buku anda.Tambah koleksi novel anda jom. . Jangan segan segan,jangan malu malu.Click the link in our bio . #trustedseller #sayajualnovel #sayajualnovellama #sayajualnovelmurah #sayajualnovelmalaysia #novelmalaysia #utusanmalaysia #freepostagemalaysia #sunancintanansakti #jualangudang #utusanpublication #ensiklopediamurah #ensiklopediamalaysia #sayajualnovel #novelmurah #jemariseninovel #hlovatenovel #novelmurahmalaysia #ensiklopediamurahmalaysia #hnrnovel #supportus✨💋
jualangudang Jual Gudang bagus murah Bu di Bizpark Cakung , Cakung Timur nego sampai deal
Gudang Bizpark Cakung
Lokasi : Jl Raya Cakung - Cilincing, Cakung, Jakarta Timur
Beli pasti untung. Owner super BU
Dijual jauh dibawah harga pasaran.
Gudang plus office bagus di kawasan Cakung – Cilincing.
Berada dalam lingkungan komplek pergudangan Bizpark Agung Sedayu Grup.
Lokasi strategis, berada dipinggir jalan raya utama Cakung – Cilincing.

Spesifikasi : - Luas Tanah : 432 M2
- Luas Bangunan: 337 M2
- Lebar Muka : 12 Meter
- Akses Jalan : 8 Meter
- Sertifikat : SHGB
- Fasilitas: Kontainer bebas kuli bongkar

Harga Jual: Rp 6,2 Miliar – Nego Sampai Deal
Harga Pasaran 2019 Rp 10 Milliar

Akses strategis :
- 05 Menit ke Kawasan Industri KBN
- 07 Menit ke Jakarta Garden City
- 15 Menit ke Tol Cakung
- 20 Menit ke Kelapa Gading
- 22 Menit ke Kota Harapan Indah
- 25 Menit ke Kawasan Industri JIEP
- 30 Menit ke Sunter
- 35 Menit ke Tanjung Priok

Bisa nitip :
- Jual properti : Fee 3 - 10%
- Sewa properti : Fee 5 - 10%

Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ?
Serius Hub Tlfn / WA : 
Anna Vangogh : 081331750518
Rudy Vangogh : 08123188989

#vangoghproperty #dijualgudangjakarta #jualgudangjakarta #jualgudang #gudangjakarta #jualgudang #jualgudangmurahjakarta #jualgudangjakarta #propertyjakarta #propertijakarta #propertyjakarta #propertijakarta #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangjakarta #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertyjakarta #jualgudangmurahjakarta #iklangudangjakarta #iklanproperti #gudangmurahjakarta #gudangsiaphunijakarta #investasigudangjakarta #investasiproperti #propertymurahjakarta #gudangmurah #jualgudangjakartabu #jualgudangbu
Likes: 1
Posted at: 2019-09-17 04:41:22
Jual Gudang bagus murah Bu di Bizpark Cakung , Cakung Timur nego sampai deal Gudang Bizpark Cakung Lokasi : Jl Raya Cakung - Cilincing, Cakung, Jakarta Timur Beli pasti untung. Owner super BU Dijual jauh dibawah harga pasaran. Gudang plus office bagus di kawasan Cakung – Cilincing. Berada dalam lingkungan komplek pergudangan Bizpark Agung Sedayu Grup. Lokasi strategis, berada dipinggir jalan raya utama Cakung – Cilincing. Spesifikasi : - Luas Tanah : 432 M2 - Luas Bangunan: 337 M2 - Lebar Muka : 12 Meter - Akses Jalan : 8 Meter - Sertifikat : SHGB - Fasilitas: Kontainer bebas kuli bongkar Harga Jual: Rp 6,2 Miliar – Nego Sampai Deal Harga Pasaran 2019 Rp 10 Milliar Akses strategis : - 05 Menit ke Kawasan Industri KBN - 07 Menit ke Jakarta Garden City - 15 Menit ke Tol Cakung - 20 Menit ke Kelapa Gading - 22 Menit ke Kota Harapan Indah - 25 Menit ke Kawasan Industri JIEP - 30 Menit ke Sunter - 35 Menit ke Tanjung Priok Bisa nitip : - Jual properti : Fee 3 - 10% - Sewa properti : Fee 5 - 10% Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ? Serius Hub Tlfn / WA : Anna Vangogh : 081331750518 Rudy Vangogh : 08123188989 #vangoghproperty #dijualgudangjakarta #jualgudangjakarta #jualgudang #gudangjakarta #jualgudang #jualgudangmurahjakarta #jualgudangjakarta #propertyjakarta #propertijakarta #propertyjakarta #propertijakarta #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangjakarta #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertyjakarta #jualgudangmurahjakarta #iklangudangjakarta #iklanproperti #gudangmurahjakarta #gudangsiaphunijakarta #investasigudangjakarta #investasiproperti #propertymurahjakarta #gudangmurah #jualgudangjakartabu #jualgudangbu
jualangudang MEMBACA JAMBATAN ILMU🔥🎁
------------------------------
✔️Barang readystock
✔️Harga super super jimat
✔️Hari ni bankin,esok kami pos
✔️Beli banyak DISCOUNT banyak🔥🔥🔥
------------------------------
BUKU JUALAN GUDANG
Harga buku berbeza beza. Jika berminat, boleh comment atau dm kami ya🤙🏿👌🏿
.
Tambahkan koleksi buku anda.Tambah koleksi novel anda jom.
.
Jangan segan segan,jangan malu malu.Click the link in our bio
.
#trustedseller 
#sayajualnovel #sayajualnovellama #sayajualnovelmurah #sayajualnovelmalaysia #novelmalaysia
#utusanmalaysia
#freepostagemalaysia
#sunancintanansakti
#jualangudang
#utusanpublication
#ensiklopediamurah
#ensiklopediamalaysia
#sayajualnovel
#novelmurah 
#jemariseninovel
#hlovatenovel
#novelmurahmalaysia #ensiklopediamurahmalaysia #hnrnovel #supportus✨💋
Likes: 4
Posted at: 2019-09-16 11:44:22
MEMBACA JAMBATAN ILMU🔥🎁 ------------------------------ ✔️Barang readystock ✔️Harga super super jimat ✔️Hari ni bankin,esok kami pos ✔️Beli banyak DISCOUNT banyak🔥🔥🔥 ------------------------------ BUKU JUALAN GUDANG Harga buku berbeza beza. Jika berminat, boleh comment atau dm kami ya🤙🏿👌🏿 . Tambahkan koleksi buku anda.Tambah koleksi novel anda jom. . Jangan segan segan,jangan malu malu.Click the link in our bio . #trustedseller #sayajualnovel #sayajualnovellama #sayajualnovelmurah #sayajualnovelmalaysia #novelmalaysia #utusanmalaysia #freepostagemalaysia #sunancintanansakti #jualangudang #utusanpublication #ensiklopediamurah #ensiklopediamalaysia #sayajualnovel #novelmurah #jemariseninovel #hlovatenovel #novelmurahmalaysia #ensiklopediamurahmalaysia #hnrnovel #supportus✨💋
jualangudang Alhamdulillah, Tak sia² paksa my sister join my team. My sister sekarang dah makin semangat nak niaga demica ni. Mana tak nya barang laku keras!! Barang senang jual!!
.
.
My sister jadi makin semangat sebab ramai yang support dia. Leader, founder sendiri selalu coaching. Adik dia sendiri pon hari² duk membebel dalam group team 🤣🤣 .
.
Nak seribu daya, taknak seribu dalih 😏😏 Akma percaya team akma boleh pergi jauh!! Buat sale kaw² lagi pasni!! Yeahhhhh 🔥🔥
.
.
#TeamYayaPower
#DemicaWhiteningLotion
#Demicasquad
#Demica #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jungkook #jualangudang #tipsputih #tiktokmemes #tiktok #tiktokviral #tipscantik #syahmisazli #syahmimibeauty #syahmisazliproduction #videoasif #videosyahmi #videoviral
Likes: 3
Posted at: 2019-09-15 17:36:40
Alhamdulillah, Tak sia² paksa my sister join my team. My sister sekarang dah makin semangat nak niaga demica ni. Mana tak nya barang laku keras!! Barang senang jual!! . . My sister jadi makin semangat sebab ramai yang support dia. Leader, founder sendiri selalu coaching. Adik dia sendiri pon hari² duk membebel dalam group team 🤣🤣 . . Nak seribu daya, taknak seribu dalih 😏😏 Akma percaya team akma boleh pergi jauh!! Buat sale kaw² lagi pasni!! Yeahhhhh 🔥🔥 . . #TeamYayaPower #DemicaWhiteningLotion #Demicasquad #Demica #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jungkook #jualangudang #tipsputih #tiktokmemes #tiktok #tiktokviral #tipscantik #syahmisazli #syahmimibeauty #syahmisazliproduction #videoasif #videosyahmi #videoviral
jualangudang Alhamdulillah, done pos tadi. Pos laju dan j&t 😍😍 Katang hakak angkat parcel 😂😂 Koyok sapa ko kotok. Banyok dooh 😜😜 .
.
Hakak bru je gi pos tadi. Wasap masuk tung tang tung tang!! Anak² team nak tambah stok lagi!! Memang power sunggoh anak² team hakak ni buat sale 😱😱
.
.
#TeamYayaPower
#Demicasquad
#Demicawhiteninglotion #DemicaSquad #demicawhiteninglotionkotabharu #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #sepantas5saat #sentiasabersyukur #seputihgadiskorea #selfie #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jualangudang #jungkook
Likes: 11
Posted at: 2019-09-15 14:51:45
Alhamdulillah, done pos tadi. Pos laju dan j&t 😍😍 Katang hakak angkat parcel 😂😂 Koyok sapa ko kotok. Banyok dooh 😜😜 . . Hakak bru je gi pos tadi. Wasap masuk tung tang tung tang!! Anak² team nak tambah stok lagi!! Memang power sunggoh anak² team hakak ni buat sale 😱😱 . . #TeamYayaPower #Demicasquad #Demicawhiteninglotion #DemicaSquad #demicawhiteninglotionkotabharu #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #sepantas5saat #sentiasabersyukur #seputihgadiskorea #selfie #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jualangudang #jungkook
jualangudang 🆕BRAND NEW Pocket Oversized Cotton BF Sweater
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - Grey 🌸Size - Free Size 🌸Material - Cotton
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 60cm
🌼Bust : 58cm
🌼Length : 71cm
🌼Sleeve Length : 46cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Let go price RM29
Price exclude postage
.
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866 .
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 6
Posted at: 2019-09-15 14:34:37
🆕BRAND NEW Pocket Oversized Cotton BF Sweater . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - Grey 🌸Size - Free Size 🌸Material - Cotton . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 60cm 🌼Bust : 58cm 🌼Length : 71cm 🌼Sleeve Length : 46cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Let go price RM29 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Hollister Long Sleeve BF Loose Sweater Top
.
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please
.
.
🌸Color - Mustard
🌸Size - S Size 🌸Material - Cotton
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 56cm
🌼Bust : 59cm
🌼Length : 53cm
🌼Sleeve Long : 52cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.

Price RM29
Price exclude postage .
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 13
Posted at: 2019-09-15 14:34:23
🆕BRAND NEW Hollister Long Sleeve BF Loose Sweater Top . . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - Mustard 🌸Size - S Size 🌸Material - Cotton . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 56cm 🌼Bust : 59cm 🌼Length : 53cm 🌼Sleeve Long : 52cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Price RM29 Price exclude postage . . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Super Cotton Pocket White Sweater
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please
.
.
🌸Color - White 🌸Size - M Size
🌸Material - Cotton
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 75cm 🌼Bust : 53cm
🌼Length : 54cm
🌼Sleeve Length : 35cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs
.
.
.
Let go price RM25 
Price exclude postage .
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 2
Posted at: 2019-09-15 14:34:14
🆕BRAND NEW Super Cotton Pocket White Sweater . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - White 🌸Size - M Size 🌸Material - Cotton . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 75cm 🌼Bust : 53cm 🌼Length : 54cm 🌼Sleeve Length : 35cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs . . . Let go price RM25 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Pleated Neck Striped Inner White Sweater
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - White 🌸Size - M Size 🌸Material - Polyester + Cotton
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 62cm
🌼Bust : 53cm
🌼Length : 55cm
🌼Sleeve Length : 49cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs
.
.
.
Let go price RM25 
Price exclude postage .
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 3
Posted at: 2019-09-15 14:33:57
🆕BRAND NEW Pleated Neck Striped Inner White Sweater . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - White 🌸Size - M Size 🌸Material - Polyester + Cotton . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 62cm 🌼Bust : 53cm 🌼Length : 55cm 🌼Sleeve Length : 49cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs . . . Let go price RM25 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Sweater
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - Cream + Blue 🌸Size - Free Size 🌸Material - Cotton + Sueded
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 42cm
🌼Bust : 48cm
🌼Length : 60cm
🌼Sleeve Length : 46cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Let go price RM29
Price exclude postage
.
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866 .
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 5
Posted at: 2019-09-15 14:33:49
🆕BRAND NEW Sweater . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - Cream + Blue 🌸Size - Free Size 🌸Material - Cotton + Sueded . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 42cm 🌼Bust : 48cm 🌼Length : 60cm 🌼Sleeve Length : 46cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Let go price RM29 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Round Neck Lace Up Knitted Long Sleeve Sweater Top
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - White
🌸Size - Free Size 🌸Material - Knitted
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 47cm
🌼Bust : 43cm
🌼Length : 54cm
🌼Sleeve Long : 43cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs
.
.
.
Let go price RM25
Price exclude postage .
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 2
Posted at: 2019-09-15 14:33:41
🆕BRAND NEW Round Neck Lace Up Knitted Long Sleeve Sweater Top . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - White 🌸Size - Free Size 🌸Material - Knitted . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 47cm 🌼Bust : 43cm 🌼Length : 54cm 🌼Sleeve Long : 43cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs . . . Let go price RM25 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah #promosi #4bagrm60 #3bagrm60
Likes: 1
Posted at: 2019-09-15 12:38:12
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah #promosi #4bagrm60 #3bagrm60
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
Likes: 1
Posted at: 2019-09-15 12:36:55
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah #schoolbag  #bagsekolahmurah #studentbag
Likes: 1
Posted at: 2019-09-15 12:34:44
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah #schoolbag #bagsekolahmurah #studentbag
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
Likes: 1
Posted at: 2019-09-15 12:31:04
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah 
#walletmurahmalaysia #pursemurahmalaysia
Likes: 1
Posted at: 2019-09-15 12:25:17
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah #walletmurahmalaysia #pursemurahmalaysia
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
Likes: 1
Posted at: 2019-09-15 12:21:06
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
jualangudang KOLABORASI EVENT SPACE SEPTEMBER PROMO! 🎉
.
Untuk pertanyaan lanjut:
🚙 Walk in & waze : kolaborasieventspace (Ostia, Bangi)
📱 Whatsapp : 011-1618 0479 / 011-2902 5392

#kolaborasi #bangi #ostiabangi #eventhall #eventspace #eventspacebangi #eventspacekl #eventspaceselangor #kolaborasieventspace #eventspacemalaysia #event #ruang #ruangsewa #engagement #solemnization #birthdayparty #reunion #gathering #training #makeupclass #meeting #catwalkclass #graduation #photoshoot #zumba #bazaar #jualangudang #fashionshow #productlaunching
Likes: 3
Posted at: 2019-09-15 07:27:19
KOLABORASI EVENT SPACE SEPTEMBER PROMO! 🎉 . Untuk pertanyaan lanjut: 🚙 Walk in & waze : kolaborasieventspace (Ostia, Bangi) 📱 Whatsapp : 011-1618 0479 / 011-2902 5392 #kolaborasi #bangi #ostiabangi #eventhall #eventspace #eventspacebangi #eventspacekl #eventspaceselangor #kolaborasieventspace #eventspacemalaysia #event #ruang #ruangsewa #engagement #solemnization #birthdayparty #reunion #gathering #training #makeupclass #meeting #catwalkclass #graduation #photoshoot #zumba #bazaar #jualangudang #fashionshow #productlaunching
jualangudang Alhamdulillah, dapat belajar banyak perkara malam ni. Tq sir dharma. Terbaikkk 👍👍
.
.
Best ke tak best join team demica ni?? Korang boleh nilai sendiri ye. Dah laa dapat ilmu free je. Hari sabtu ni ada lagi sesi coaching bersama founder, pon free jugak!!! Uuuiiii Sape nak bagi kan? 😏😏 .
.
Yang boleh join bila ada live,sesi coaching bersama founder semua boleh join. Tak kira dropship pon boleh join jugak. FREE SAHAJA!! 😱😱 So, apa tunggu lagi?? Takkan nak tengok je kot kitorang dapat ilmu free?? 😁😁 .
.
Ingat ye!! Orang yang nak berjaya buat tanpa nanti!! 💪💪
.
.
#demicasquad
#demicawhiteninglotion
#TeamYayaPower #demicawhiteninglotionkotabharu #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #syahmisazli #sepantas5saat #sentiasabersyukur #selfie #seputihgadiskorea #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jualangudang #babydemica #bajumurah #amirahsyamimi #videoasif #videosyahmi #videoviral
Likes: 5
Posted at: 2019-09-14 16:52:40
Alhamdulillah, dapat belajar banyak perkara malam ni. Tq sir dharma. Terbaikkk 👍👍 . . Best ke tak best join team demica ni?? Korang boleh nilai sendiri ye. Dah laa dapat ilmu free je. Hari sabtu ni ada lagi sesi coaching bersama founder, pon free jugak!!! Uuuiiii Sape nak bagi kan? 😏😏 . . Yang boleh join bila ada live,sesi coaching bersama founder semua boleh join. Tak kira dropship pon boleh join jugak. FREE SAHAJA!! 😱😱 So, apa tunggu lagi?? Takkan nak tengok je kot kitorang dapat ilmu free?? 😁😁 . . Ingat ye!! Orang yang nak berjaya buat tanpa nanti!! 💪💪 . . #demicasquad #demicawhiteninglotion #TeamYayaPower #demicawhiteninglotionkotabharu #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #syahmisazli #sepantas5saat #sentiasabersyukur #selfie #seputihgadiskorea #jualantutupkedai #jualanmurah #jualanlelong #jualangudang #babydemica #bajumurah #amirahsyamimi #videoasif #videosyahmi #videoviral
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
Likes: 3
Posted at: 2019-09-14 14:28:27
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
jualangudang UNTUNGNYA JOIN TEAM DEMICA NI 🤗🤗
.
.
Ilmu dapat duit pon dapat 😱😱
Sape nak bagi kan?? Ilmu free je. Tak perlu bayar pon.
.
.
Orang yang nak berjaya aka  ikot tanpa nanti! Buat tanpa henti! 
Meh kita pakat buat duit. Takda modal pon boleh je join uolsss 😍😍
.
#Demica #DemicaSquad #demicawhiteninglotionkotabharu #demicawhiteninglotion #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #amirahsyamimi #tipsputih #tiktokmemes #TeamYayaPower #teamakma #tiktokviral #tipscantik #videoasif #videosyahmi #videoviral #jualanmurah #jualanlelong #bajumurah #babydemica #jualangudang #jualantutupkedai
Likes: 5
Posted at: 2019-09-14 14:25:10
UNTUNGNYA JOIN TEAM DEMICA NI 🤗🤗 . . Ilmu dapat duit pon dapat 😱😱 Sape nak bagi kan?? Ilmu free je. Tak perlu bayar pon. . . Orang yang nak berjaya aka ikot tanpa nanti! Buat tanpa henti! Meh kita pakat buat duit. Takda modal pon boleh je join uolsss 😍😍 . #Demica #DemicaSquad #demicawhiteninglotionkotabharu #demicawhiteninglotion #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #DemicaSupplement #DemicaBengkung #amirahsyamimi #tipsputih #tiktokmemes #TeamYayaPower #teamakma #tiktokviral #tipscantik #videoasif #videosyahmi #videoviral #jualanmurah #jualanlelong #bajumurah #babydemica #jualangudang #jualantutupkedai
jualangudang Bag harga runtuh😱
Siapa cepat dia dapat💕
Grab cepat
Hanya tekan link diatas
#handbagmurahmalaysia #handbagmurah
#walletmurahmalaysia 
#begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
Likes: 3
Posted at: 2019-09-14 14:16:56
Bag harga runtuh😱 Siapa cepat dia dapat💕 Grab cepat Hanya tekan link diatas #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #walletmurahmalaysia #begtanganmurahmalaysia #begtangan #kasutmurahmalaysia #promosi #jualangudang #bagtanganmurah
jualangudang 🆕BRAND NEW Comfy and Soft Basic Cardigan
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please
.
.
🌸Color - Dark Blue (Almost like Black)
🌸Size - Free Size 🌸Material - Cotton Polyester
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 36cm
🌼Bust : 47cm 🌼Length : 70cm
.
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs
.
.
.
Let go price RM25
Price exclude postage .
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 6
Posted at: 2019-09-14 14:02:10
🆕BRAND NEW Comfy and Soft Basic Cardigan . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - Dark Blue (Almost like Black) 🌸Size - Free Size 🌸Material - Cotton Polyester . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 36cm 🌼Bust : 47cm 🌼Length : 70cm . . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs . . . Let go price RM25 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Striped Knit Cardigan
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - Black Striped
🌸Size - Free Size 🌸Material - Knit
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 34cm
🌼Bust : 45cm
🌼Length : 63cm
🌼Sleeve Long : 55cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs
.
.
.
Let go price RM20 
Price exclude postage .
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 3
Posted at: 2019-09-14 14:01:22
🆕BRAND NEW Striped Knit Cardigan . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - Black Striped 🌸Size - Free Size 🌸Material - Knit . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 34cm 🌼Bust : 45cm 🌼Length : 63cm 🌼Sleeve Long : 55cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs . . . Let go price RM20 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Gucci Inspired Knit Cardigan
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - White
🌸Size - Free Size 🌸Material - Knit .
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 38cm
🌼Bust : 45cm
🌼Length : 54cm
🌼Sleeve Length : 54cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs
.
.
.
Let go price RM29
Price exclude postage .
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 2
Posted at: 2019-09-14 14:00:30
🆕BRAND NEW Gucci Inspired Knit Cardigan . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - White 🌸Size - Free Size 🌸Material - Knit . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 38cm 🌼Bust : 45cm 🌼Length : 54cm 🌼Sleeve Length : 54cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs . . . Let go price RM29 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Zara Inspired Basic Knitted Cardigan
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - Grey/Brown/Dark Green
🌸Size - Free Size 🌸Material - Knitted
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 35cm
🌼Bust : 42cm
🌼Length : 58cm
🌼Sleeve Long : 61cm
.
.
Let go price RM29
Price exclude postage .
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 3
Posted at: 2019-09-14 13:59:16
🆕BRAND NEW Zara Inspired Basic Knitted Cardigan . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - Grey/Brown/Dark Green 🌸Size - Free Size 🌸Material - Knitted . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 35cm 🌼Bust : 42cm 🌼Length : 58cm 🌼Sleeve Long : 61cm . . Let go price RM29 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW White Knit Cardigan
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - White 🌸Size - Free Size 🌸Material - Knit .
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 37cm
🌼Bust : 48cm
🌼Length : 57cm
🌼Sleeve Length : 58cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Let go price RM25 
Price exclude postage .
.
Whatapps - 011 1663 0866 .
..
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 4
Posted at: 2019-09-14 13:58:29
🆕BRAND NEW White Knit Cardigan . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - White 🌸Size - Free Size 🌸Material - Knit . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 37cm 🌼Bust : 48cm 🌼Length : 57cm 🌼Sleeve Length : 58cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Let go price RM25 Price exclude postage . . Whatapps - 011 1663 0866 . .. . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Tropical Style/Leave Print Kimono Outer Cardigan
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - Dark Blue
🌸Size - Free Size 🌸Material - Chiffon
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Shoulder : 59cm
🌼Bust : 53cm
🌼Length : 63cm
🌼Sleeve Long : 28cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.

Let go price RM29
Price exclude postage
.
.

#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 8
Posted at: 2019-09-14 13:57:26
🆕BRAND NEW Tropical Style/Leave Print Kimono Outer Cardigan . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - Dark Blue 🌸Size - Free Size 🌸Material - Chiffon . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Shoulder : 59cm 🌼Bust : 53cm 🌼Length : 63cm 🌼Sleeve Long : 28cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Let go price RM29 Price exclude postage . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang KOLABORASI EVENT SPACE SEPTEMBER PROMO! 🎉
.
Untuk pertanyaan lanjut:
🚙 Walk in & waze : kolaborasieventspace (Ostia, Bangi)
📱 Whatsapp : 011-1618 0479 / 011-2902 5392

#kolaborasi #bangi #ostiabangi #eventhall #eventspace #eventspacebangi #eventspacekl #eventspaceselangor #kolaborasieventspace #eventspacemalaysia #event #ruang #ruangsewa #engagement #solemnization #birthdayparty #reunion #gathering #training #makeupclass #meeting #catwalkclass #graduation #photoshoot #zumba #bazaar #jualangudang #fashionshow #productlaunching
Likes: 3
Posted at: 2019-09-14 02:19:50
KOLABORASI EVENT SPACE SEPTEMBER PROMO! 🎉 . Untuk pertanyaan lanjut: 🚙 Walk in & waze : kolaborasieventspace (Ostia, Bangi) 📱 Whatsapp : 011-1618 0479 / 011-2902 5392 #kolaborasi #bangi #ostiabangi #eventhall #eventspace #eventspacebangi #eventspacekl #eventspaceselangor #kolaborasieventspace #eventspacemalaysia #event #ruang #ruangsewa #engagement #solemnization #birthdayparty #reunion #gathering #training #makeupclass #meeting #catwalkclass #graduation #photoshoot #zumba #bazaar #jualangudang #fashionshow #productlaunching
jualangudang 🆕BRAND NEW Bootcut Black Pants Front Slit
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
🌸Color - Black
🌸Size - M Size 🌸Material - Polyester
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Waist : 32-36cm
🌼Hips : 38cm
🌼Length : 85cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Price RM29
Exclude postage
.
.

#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 4
Posted at: 2019-09-13 14:57:33
🆕BRAND NEW Bootcut Black Pants Front Slit . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - Black 🌸Size - M Size 🌸Material - Polyester . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Waist : 32-36cm 🌼Hips : 38cm 🌼Length : 85cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Price RM29 Exclude postage . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Grey Culottes Pants
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
🌸Color - Grey 🌸Size - free Size 🌸Material - Polyester .
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Waist : 32-40cm
🌼Hips : 51cm
🌼Length : 80cm .
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Let go price RM29
Price exclude postage .
Whatapps - 011 1663 0866 .
. .

#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 8
Posted at: 2019-09-13 14:54:52
🆕BRAND NEW Grey Culottes Pants . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - Grey 🌸Size - free Size 🌸Material - Polyester . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Waist : 32-40cm 🌼Hips : 51cm 🌼Length : 80cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Let go price RM29 Price exclude postage . Whatapps - 011 1663 0866 . . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Joger Harlem Pocket Brown Pants
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
🌸Color - Brown
🌸Size - Free Size (flexible/adjustable waist)
🌸Material - Cotton Blend
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Waist : 29-45cm
🌼Hips : 51cm
🌼Length : 90cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Let go price RM25
Price exclude postage
.
.
🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 4
Posted at: 2019-09-13 14:53:18
🆕BRAND NEW Joger Harlem Pocket Brown Pants . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - Brown 🌸Size - Free Size (flexible/adjustable waist) 🌸Material - Cotton Blend . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Waist : 29-45cm 🌼Hips : 51cm 🌼Length : 90cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Let go price RM25 Price exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Striped Linen Pants
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
.
🌸Color - Black
🌸Size - M Size (flexible/adjustable waist)
🌸Material - Linen Cotton
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Waist : 28cm-40cm
🌼Hips : 48cm
🌼Length : 90cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Price RM25
Exclude postage
.
.

#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 4
Posted at: 2019-09-13 14:52:09
🆕BRAND NEW Striped Linen Pants . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . . 🌸Color - Black 🌸Size - M Size (flexible/adjustable waist) 🌸Material - Linen Cotton . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Waist : 28cm-40cm 🌼Hips : 48cm 🌼Length : 90cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Price RM25 Exclude postage . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Striped Ribbon Palazzo
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
🌸Color - Caramel
🌸Size - M Size 🌸Material - Cotton Blend
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Waist : 26-32cm
🌼Hips : 49cm
🌼Length : 85cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Price RM29
Exclude postage
.
. 🛒Whatapps - 011 1663 0866
.
.
#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 4
Posted at: 2019-09-13 14:51:09
🆕BRAND NEW Striped Ribbon Palazzo . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - Caramel 🌸Size - M Size 🌸Material - Cotton Blend . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Waist : 26-32cm 🌼Hips : 49cm 🌼Length : 85cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Price RM29 Exclude postage . . 🛒Whatapps - 011 1663 0866 . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang 🆕BRAND NEW Checked Pants
.
.
Clearance Sales & Ready Stock
Lowest Price Guaranteed 
No negotiation please .
.
🌸Color - Black
🌸Size - M Size 🌸Material - Cotton Blend
.
.
🌼Laid flat Measurement -
🌼Waist : 24-32cm
🌼Hips : 47cm
🌼Length : 87cm
.
.
Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement.
.
.
Laid flat measurement may have 1-3cm of differs.
.
.
Price RM25
Exclude postage
.
.

#goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju  #jualangudang #murahonline #lelongmurah
#jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
Likes: 3
Posted at: 2019-09-13 14:50:21
🆕BRAND NEW Checked Pants . . Clearance Sales & Ready Stock Lowest Price Guaranteed No negotiation please . . 🌸Color - Black 🌸Size - M Size 🌸Material - Cotton Blend . . 🌼Laid flat Measurement - 🌼Waist : 24-32cm 🌼Hips : 47cm 🌼Length : 87cm . . Modeled picture is for reference only, if any. Please refer to the actual product's pictures and measurement. . . Laid flat measurement may have 1-3cm of differs. . . Price RM25 Exclude postage . . #goodquality #readystockmalaysia #readystock #malaysiadiscount #murah #bajumurah #blousemurah #seluarmurah #pantsmurah #shirtmurah #kemejamurah #dressmurah #cardiganmurah #knitwearmurah #turtleneckmurah #knitwearmalaysia #sayajualmurah #bajumurahmalaysia #bajumurah #sayajualmurah #lelongbajumalaysia #clearancesalesmalaysia #clearancebaju #jualangudang #murahonline #lelongmurah #jualangudangmalaysia #jualanmurah #clothingdiscountmalaysia #clothingclearancemalaysia #warehousesalesmalaysia #everydaysalesmalaysia
jualangudang Dijual properti di Jl. Siliwangi km 13 no. 368b Baleendah, Kab. Bandung. 
Cocok untuk dijadikan gudang/workshop/warehouse/pabrik. 15 menit dr perumahan Podomoro. Lokasi properti berada di jalan Provinsi. Truk tronton bisa masuk. Sebelah pabrik powder coating.
.
Sudah berupa SHM
LM : 10 m
LT : 296 m2
LB : 220 m2
Akses tol buahbatu 10 ~ 15 menit
. 
Area sekitar lokasi :
- Podomoro Land
- STT Telkom
- Bumi Siliwangi
- RS Al Ihsan
.
#dijual #property #gudang #warehouse #workshop #bandung #baleendah #buahbatu #forsale #pabrik #rumah #jualgudang #dekattol #podomorobandung #bumisiliwangi #properti #kadin #reibandung #jualbeli #jualangudang #jualmurah #jualsantai #jualsantuy #infoproperti #infogudang
Likes: 22
Posted at: 2019-09-13 13:11:37
Dijual properti di Jl. Siliwangi km 13 no. 368b Baleendah, Kab. Bandung. Cocok untuk dijadikan gudang/workshop/warehouse/pabrik. 15 menit dr perumahan Podomoro. Lokasi properti berada di jalan Provinsi. Truk tronton bisa masuk. Sebelah pabrik powder coating. . Sudah berupa SHM LM : 10 m LT : 296 m2 LB : 220 m2 Akses tol buahbatu 10 ~ 15 menit . Area sekitar lokasi : - Podomoro Land - STT Telkom - Bumi Siliwangi - RS Al Ihsan . #dijual #property #gudang #warehouse #workshop #bandung #baleendah #buahbatu #forsale #pabrik #rumah #jualgudang #dekattol #podomorobandung #bumisiliwangi #properti #kadin #reibandung #jualbeli #jualangudang #jualmurah #jualsantai #jualsantuy #infoproperti #infogudang
jualangudang Jual Gudang Shm Strategis Genting Kalianak, Asemrowo
Gudang /Bekas Pabrek Besi Lokasi Ciamik Poll Murah Total Tiada Dua nya 
Lokasi : Jln Kalianak, Genting Kalianak, Asemrowo, Surabaya - Surat SHM
- Luas Tanah : 3253 m2

Harga : 17,5 M
Harga Pasar : 27 M

Pajak Masing2
Lhooooos Boooosq

Bisa nitip :
- Jual properti : Fee 3 - 10%
- Sewa properti : Fee 5 - 10%

Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ?
Serius Hub Tlfn / WA : 
Anna Vangogh : 081331750518
Rudy Vangogh : 08123188989

#vangoghproperty #dijualgudangsurabayabarat #jualgudangsurabayabarat #jualgudangsbybarat #gudangsurabayabarat #jualgudang #jualgudangmurahsurabaya #jualgudangsurabaya #propertysurabaya #propertisurabaya #propertysurabayabarat #propertisurabayabarat #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangsurabaya #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertysurabaya #jualgudangmurahsurabaya #iklangudangsurabaya #iklanproperti #gudangmurahsurabaya #gudangsiaphunisurabaya #investasigudangsurabaya #investasiproperti #propertymurahsurabaya #gudangmurah #jualgudangsurabayabaratbu #jualgudangbu
Likes: 4
Posted at: 2019-09-11 09:38:32
Jual Gudang Shm Strategis Genting Kalianak, Asemrowo Gudang /Bekas Pabrek Besi Lokasi Ciamik Poll Murah Total Tiada Dua nya Lokasi : Jln Kalianak, Genting Kalianak, Asemrowo, Surabaya - Surat SHM - Luas Tanah : 3253 m2 Harga : 17,5 M Harga Pasar : 27 M Pajak Masing2 Lhooooos Boooosq Bisa nitip : - Jual properti : Fee 3 - 10% - Sewa properti : Fee 5 - 10% Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ? Serius Hub Tlfn / WA : Anna Vangogh : 081331750518 Rudy Vangogh : 08123188989 #vangoghproperty #dijualgudangsurabayabarat #jualgudangsurabayabarat #jualgudangsbybarat #gudangsurabayabarat #jualgudang #jualgudangmurahsurabaya #jualgudangsurabaya #propertysurabaya #propertisurabaya #propertysurabayabarat #propertisurabayabarat #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangsurabaya #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertysurabaya #jualgudangmurahsurabaya #iklangudangsurabaya #iklanproperti #gudangmurahsurabaya #gudangsiaphunisurabaya #investasigudangsurabaya #investasiproperti #propertymurahsurabaya #gudangmurah #jualgudangsurabayabaratbu #jualgudangbu
jualangudang Jual Gudang Shm di Mastrip , Karang Pilang
Lokasi : Mastrip, Karang Pilang, Surabaya
Spesifikasi :
- LT : 2437 m2
- LB : 1300 m2
- Listrik 197 kva
- SHM
- 100 m dr tol sumo karpil

Harga : 8.5 juta/m

Bisa nitip :
- Jual properti : Fee 3 - 10%
- Sewa properti : Fee 5 - 10%

Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ?
Serius Hub Tlfn / WA : 
Anna Vangogh : 081331750518
Rudy Vangogh : 08123188989

#vangoghproperty #dijualgudangsurabayaselatan #jualgudangsurabayaselatan #jualgudangsbyselatan #gudangsurabayaselatan #jualgudang #jualgudangmurahsurabaya #jualgudangsurabaya #propertysurabaya #propertisurabaya #propertysurabayaselatan #propertisurabayaselatan #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangsurabaya #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertysurabaya #jualgudangmurahsurabaya #iklangudangsurabaya #iklanproperti #gudangmurahsurabaya #gudangsiaphunisurabaya #investasigudangsurabaya #investasiproperti #propertymurahsurabaya #gudangmurah #jualgudangsurabayaselatanbu #jualgudangbu
Likes: 2
Posted at: 2019-09-11 09:17:29
Jual Gudang Shm di Mastrip , Karang Pilang Lokasi : Mastrip, Karang Pilang, Surabaya Spesifikasi : - LT : 2437 m2 - LB : 1300 m2 - Listrik 197 kva - SHM - 100 m dr tol sumo karpil Harga : 8.5 juta/m Bisa nitip : - Jual properti : Fee 3 - 10% - Sewa properti : Fee 5 - 10% Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ? Serius Hub Tlfn / WA : Anna Vangogh : 081331750518 Rudy Vangogh : 08123188989 #vangoghproperty #dijualgudangsurabayaselatan #jualgudangsurabayaselatan #jualgudangsbyselatan #gudangsurabayaselatan #jualgudang #jualgudangmurahsurabaya #jualgudangsurabaya #propertysurabaya #propertisurabaya #propertysurabayaselatan #propertisurabayaselatan #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangsurabaya #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertysurabaya #jualgudangmurahsurabaya #iklangudangsurabaya #iklanproperti #gudangmurahsurabaya #gudangsiaphunisurabaya #investasigudangsurabaya #investasiproperti #propertymurahsurabaya #gudangmurah #jualgudangsurabayaselatanbu #jualgudangbu
jualangudang Jual Gudang di Jl. Mayjen Supeno , Loceret , Nganjuk Nego sampai deal
Lokasi : Jl. Mayjen Supeno, Loceret, Kabupaten Nganjuk
- lebar +-62,5m x panjang +-104m
- HGB
- LT : 3.150m2
- LB : 1.490m2

Harga : 12,5M nego

Bisa nitip :
- Jual properti : Fee 3 - 10%
- Sewa properti : Fee 5 - 10%

Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ?
Serius Hub Tlfn / WA : 
Anna Vangogh : 081331750518
Rudy Vangogh : 08123188989

#vangoghproperty #dijualgudangnganjuk #jualgudangnganjuk #jualgudang #gudangnganjuk #jualgudang #jualgudangmurahnganjuk #jualgudangnganjuk #propertynganjuk #propertinganjuk #propertynganjuk #propertinganjuk #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangnganjuk #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertynganjuk #jualgudangmurahnganjuk #iklangudangnganjuk #iklanproperti #gudangmurahnganjuk #gudangsiaphuninganjuk #investasigudangnganjuk #investasiproperti #propertymurahnganjuk #gudangmurah #jualgudangnganjukbu #jualgudangbu
Likes: 4
Posted at: 2019-09-11 07:26:31
Jual Gudang di Jl. Mayjen Supeno , Loceret , Nganjuk Nego sampai deal Lokasi : Jl. Mayjen Supeno, Loceret, Kabupaten Nganjuk - lebar +-62,5m x panjang +-104m - HGB - LT : 3.150m2 - LB : 1.490m2 Harga : 12,5M nego Bisa nitip : - Jual properti : Fee 3 - 10% - Sewa properti : Fee 5 - 10% Atau Anda membutuhkan informasi properti lainnya ? Serius Hub Tlfn / WA : Anna Vangogh : 081331750518 Rudy Vangogh : 08123188989 #vangoghproperty #dijualgudangnganjuk #jualgudangnganjuk #jualgudang #gudangnganjuk #jualgudang #jualgudangmurahnganjuk #jualgudangnganjuk #propertynganjuk #propertinganjuk #propertynganjuk #propertinganjuk #jualproperty #jualbeliproperty #jualbeligudangnganjuk #jualproperty #jualgudangbagus #jualangudang #jualbelipropertynganjuk #jualgudangmurahnganjuk #iklangudangnganjuk #iklanproperti #gudangmurahnganjuk #gudangsiaphuninganjuk #investasigudangnganjuk #investasiproperti #propertymurahnganjuk #gudangmurah #jualgudangnganjukbu #jualgudangbu
jualangudang CLEARANCE SALE!
.
.
Sale as low RM20 only!
.
. 👆check ig stories for more picture
.
.
💝Original tupperware
💝Lifetime warranty
💝New items
💝While stock last

WhatsApp 0139460281 or click link on bio
.
.
.
#tupperwaremalaysia #tupperwarelelong #jualangudang #sayajualtupperware #codtupperware #codshahalam
Likes: 9
Posted at: 2019-09-08 13:56:19
CLEARANCE SALE! . . Sale as low RM20 only! . . 👆check ig stories for more picture . . 💝Original tupperware 💝Lifetime warranty 💝New items 💝While stock last WhatsApp 0139460281 or click link on bio . . . #tupperwaremalaysia #tupperwarelelong #jualangudang #sayajualtupperware #codtupperware #codshahalam

Famous / Popular results for jualangudang

Twitter Search Results for jualangudang

Log in Sign up By using Twitter’s services you agree to our Cookie Use and Data Transfer outside the EU. We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads. Enter a topic, @name, or fullname No results for jualangudang Back to top · Turn images off



Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.