FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

gevoelens instagram hashtags, hashtags meanings gevoelens images, #gevoelens tag pics

gevoelens
gevoelens
gevoelens Cheers to the weekend 💫
Na 30 dagen het keto -dieet gevolgd te hebben,besloot ik dat er gisteren écht klaar mee was.

Mijn nieuwsgierigheid blijft altijd gewekt worden door allerlei zaken die bijdragen aan het herstel van cellen en daarom wil ik altijd blijven testen wat voor mij werkt.

Voor wie het keto -dieet niet kent:i.p.v. koolhydraten laat je je je lichaam op vetten draaien. Dit doe je door veel (gezonde)vetten te eten en niet meer dan 25 gram koolhydraten te eten. ( Geloof me...dat is ECHT een uitdaging) Geen fruit,weinig variatie in groenten,veel vis,vlees en eieren.

Vasten wordt hierdoor makkelijker omdat je geen honger hebt. Doordat je lange perioden niet eet, komt je lichaam in de herstelmodus. 
Elke keer als je iets eet, moet jouw lichaam namelijk daarmee aan de slag. Daardoor komt het niet toe aan repareren / herstellen.

Na een maand,kwam ik tot de conclusie dat dit niet bij mij past.Ik vind het te eenzijdig en ik merkte dat ik het lastig vond om zoveel vlees /vis/ eieren te eten. Dat ging me tegenstaan.

Wel is het vasten écht een onderdeel dat ik erin wil houden.Dat is voor elk lichaam goed. Na het avondeten niets meer eten en je ontbijt af en toe overslaan,geeft je lichaam heel veel hersteltijd.

Wat ik je wil meegeven:

Kies vooral iets dat bij jou en jouw lichaam past! Gebruik je verstand en eet zoveel mogelijk vers en onbewerkt. Vermijd toegevoegde suikers.Luister en observeer hoe je lichaam reageert en vooral.....GENIET 💫♥️ Maak er een mooie dag van vandaag ♥️ PS. Wat is voor jou de gouden key als het gaat om voeding?

#voeding
#keto
#gezondheid 📸 @biancavanderveenportraiture
Likes: 177
Posted at: 2020-05-02 08:14:55
Cheers to the weekend 💫 Na 30 dagen het keto -dieet gevolgd te hebben,besloot ik dat er gisteren écht klaar mee was. Mijn nieuwsgierigheid blijft altijd gewekt worden door allerlei zaken die bijdragen aan het herstel van cellen en daarom wil ik altijd blijven testen wat voor mij werkt. Voor wie het keto -dieet niet kent:i.p.v. koolhydraten laat je je je lichaam op vetten draaien. Dit doe je door veel (gezonde)vetten te eten en niet meer dan 25 gram koolhydraten te eten. ( Geloof me...dat is ECHT een uitdaging) Geen fruit,weinig variatie in groenten,veel vis,vlees en eieren. Vasten wordt hierdoor makkelijker omdat je geen honger hebt. Doordat je lange perioden niet eet, komt je lichaam in de herstelmodus. Elke keer als je iets eet, moet jouw lichaam namelijk daarmee aan de slag. Daardoor komt het niet toe aan repareren / herstellen. Na een maand,kwam ik tot de conclusie dat dit niet bij mij past.Ik vind het te eenzijdig en ik merkte dat ik het lastig vond om zoveel vlees /vis/ eieren te eten. Dat ging me tegenstaan. Wel is het vasten écht een onderdeel dat ik erin wil houden.Dat is voor elk lichaam goed. Na het avondeten niets meer eten en je ontbijt af en toe overslaan,geeft je lichaam heel veel hersteltijd. Wat ik je wil meegeven: Kies vooral iets dat bij jou en jouw lichaam past! Gebruik je verstand en eet zoveel mogelijk vers en onbewerkt. Vermijd toegevoegde suikers.Luister en observeer hoe je lichaam reageert en vooral.....GENIET 💫♥️ Maak er een mooie dag van vandaag ♥️ PS. Wat is voor jou de gouden key als het gaat om voeding? #voeding #keto #gezondheid 📸 @biancavanderveenportraiture
gevoelens Morgenvroeg om 4:35 uur is het volle maan. 
Je kunt dus twee dagen je edelstenen opladen, komende nacht, maar ook morgennacht. ⠀⠀
Ook is het net als vorige maand weer een supermaan. 
Hebben jullie hem al gespot? Hij is nu al zo prachtig. 
Mooie reminder om de schoonheid van de natuur en het leven te zien.
⠀⠀
Vorige maand had de volle maan een sterk transformerende werking en was het de tijd om nieuwe plannen te laten ontstaan. 
Deze maan staat in het teken van bescherming, het beschermen van je plannen en de mensen die dichtbij je staan. 
De volle maan is ook een mooie tijd om te oogsten, sta stil bij wat je al bereikt hebt en ben daar dankbaar voor. ⠀⠀
Vanavond heb ik een groepshealing staan op mijn andere account. Het stukje bescherming en dankbaarheid ga ik in die healing meenemen. 
Tijdens volle maan werkt energie sturen ook krachtiger. 
Zeker met deze supermaan, omdat je chakra’s verder open staan. ⠀⠀
Wanneer je vanavond of morgenavond een volle maanritueel gaat doen, zet dan een krachtige intentie neer die in het teken staat van bescherming van je geliefden, van je plannen die je voor de komende tijd hebt gemaakt en waar ben je dankbaar voor wat je afgelopen tijd al bereikt hebt. ⠀⠀
Door de stilstand die we nu ervaren kun je je door de volle maan sterker het gevoel hebben dat het je beperkt en daardoor meer weerstand voelen. Je wilt je misschien verzetten en weer het gevoel van vrijheid ervaren. 
Ook als je angstig bent door wat er gebeurt, ook de angst kun je nu sterker voelen. 
Weet dat deze gevoelens door de volle maan komen en dat het vanzelf over een paar dagen weer milder wordt. 
Volle maan is ook een goed moment om bewust los te laten. Laat je frustratie of je angsten los en voedt je dankbaarheid. ⠀⠀
Keer juist nu naar binnen en voel wat er mag ontstaan in jezelf. ⠀⠀
Vindt jij deze volle supermaan nu ook zo prachtig?
Likes: 185
Posted at: 2020-04-07 08:38:25
Morgenvroeg om 4:35 uur is het volle maan. Je kunt dus twee dagen je edelstenen opladen, komende nacht, maar ook morgennacht. ⠀⠀ Ook is het net als vorige maand weer een supermaan. Hebben jullie hem al gespot? Hij is nu al zo prachtig. Mooie reminder om de schoonheid van de natuur en het leven te zien. ⠀⠀ Vorige maand had de volle maan een sterk transformerende werking en was het de tijd om nieuwe plannen te laten ontstaan. Deze maan staat in het teken van bescherming, het beschermen van je plannen en de mensen die dichtbij je staan. De volle maan is ook een mooie tijd om te oogsten, sta stil bij wat je al bereikt hebt en ben daar dankbaar voor. ⠀⠀ Vanavond heb ik een groepshealing staan op mijn andere account. Het stukje bescherming en dankbaarheid ga ik in die healing meenemen. Tijdens volle maan werkt energie sturen ook krachtiger. Zeker met deze supermaan, omdat je chakra’s verder open staan. ⠀⠀ Wanneer je vanavond of morgenavond een volle maanritueel gaat doen, zet dan een krachtige intentie neer die in het teken staat van bescherming van je geliefden, van je plannen die je voor de komende tijd hebt gemaakt en waar ben je dankbaar voor wat je afgelopen tijd al bereikt hebt. ⠀⠀ Door de stilstand die we nu ervaren kun je je door de volle maan sterker het gevoel hebben dat het je beperkt en daardoor meer weerstand voelen. Je wilt je misschien verzetten en weer het gevoel van vrijheid ervaren. Ook als je angstig bent door wat er gebeurt, ook de angst kun je nu sterker voelen. Weet dat deze gevoelens door de volle maan komen en dat het vanzelf over een paar dagen weer milder wordt. Volle maan is ook een goed moment om bewust los te laten. Laat je frustratie of je angsten los en voedt je dankbaarheid. ⠀⠀ Keer juist nu naar binnen en voel wat er mag ontstaan in jezelf. ⠀⠀ Vindt jij deze volle supermaan nu ook zo prachtig?
gevoelens Dat klussen hè, dat vind ik dus echt heerlijk 🤗
Mega mindful bezigheid die de tijd laat vliegen en waarin je van 'niets' iets creëert. En dankzij alle hulp is alles al binnen een week ver klaarr.

Maar eerlijk...hoe dankbaar ik ook ben voor de gigantische goede hulp van alle lieve mensen om me heen die ik iedere dag heb mogen ontvangen, ik was echt even mensenmoe. Ik vind dat zó ontzettend vermoeiend om de hele dag meerdere mensen om me heen te hebben en aan te sturen...ik hunker dan echt naar stilte, rust en alleen zijn.

Gisteren is deze hsp'er dus heerlijk alleen (vooruit, en met Basje 💕) in het nieuwe huis bezig geweest. Tussendoor in de miezer een lekker rondje gelopen. Ik heb dat echt regelmatig nodig, tijd om alleen op te laden en weer goed te gronden 😊 Gelukkig voel ik die overprikkeling altijd goed aankomen.

Voor nu weer opgeladen, dus we kunnen er weer tegenaan vandaag 💪Verlangend uitkijkend naar weer mijn eigen stek waar ik straks heerlijk kan nestelen in de rust en stilte die ik zo waardeer 🤗

Hoe laad jij het beste op wanneer je merkt dat je overprikkeld raakt? 💕
Likes: 141
Posted at: 2020-05-25 07:42:10
Dat klussen hè, dat vind ik dus echt heerlijk 🤗 Mega mindful bezigheid die de tijd laat vliegen en waarin je van 'niets' iets creëert. En dankzij alle hulp is alles al binnen een week ver klaarr. Maar eerlijk...hoe dankbaar ik ook ben voor de gigantische goede hulp van alle lieve mensen om me heen die ik iedere dag heb mogen ontvangen, ik was echt even mensenmoe. Ik vind dat zó ontzettend vermoeiend om de hele dag meerdere mensen om me heen te hebben en aan te sturen...ik hunker dan echt naar stilte, rust en alleen zijn. Gisteren is deze hsp'er dus heerlijk alleen (vooruit, en met Basje 💕) in het nieuwe huis bezig geweest. Tussendoor in de miezer een lekker rondje gelopen. Ik heb dat echt regelmatig nodig, tijd om alleen op te laden en weer goed te gronden 😊 Gelukkig voel ik die overprikkeling altijd goed aankomen. Voor nu weer opgeladen, dus we kunnen er weer tegenaan vandaag 💪Verlangend uitkijkend naar weer mijn eigen stek waar ik straks heerlijk kan nestelen in de rust en stilte die ik zo waardeer 🤗 Hoe laad jij het beste op wanneer je merkt dat je overprikkeld raakt? 💕
gevoelens Happy new home 💕
Vandaag zou ik eigenlijk naar Ibiza vertrekken voor de door mij georganiseerde retreat. Helaas gaat dat ivm corona noodgedwongen niet door. Dit bood me echter wel de ruimte om de overdracht van mijn nieuwe woning nu al doorgang te laten vinden 🎉 Hoe mega hard ik heb gebaald van het annuleren van de retreat...naar deze eerdere nieuwe start heb ik toch ook wel ontzettend uitgekeken. Ieder nadeel heeft zijn voordeel 😅
Op naar een veilige, fijne en rustige thuishaven...en voor nu, heerlijk aan de slag met verven, inrichten en gewoon heerlijk in mijn nieuwe huis aankeutelen 🤗
Likes: 227
Posted at: 2020-05-15 09:29:11
Happy new home 💕 Vandaag zou ik eigenlijk naar Ibiza vertrekken voor de door mij georganiseerde retreat. Helaas gaat dat ivm corona noodgedwongen niet door. Dit bood me echter wel de ruimte om de overdracht van mijn nieuwe woning nu al doorgang te laten vinden 🎉 Hoe mega hard ik heb gebaald van het annuleren van de retreat...naar deze eerdere nieuwe start heb ik toch ook wel ontzettend uitgekeken. Ieder nadeel heeft zijn voordeel 😅 Op naar een veilige, fijne en rustige thuishaven...en voor nu, heerlijk aan de slag met verven, inrichten en gewoon heerlijk in mijn nieuwe huis aankeutelen 🤗
gevoelens De dingen die ik doe, bekijk ik door één van mijn feelgood-filters:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* 	Voelt het goed of voelt het niet goed?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* 	Word ik er blij van of niet?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* 	Krijg ik er positieve energie van of kost het me energie?�⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gebruik de happy-filter, zodat je zoveel mogelijk positieve energie kunt creëren. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙏Typ 'Ja' of een ❤️als je de affirmatie van vandaag gaat gebruiken. 😉❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Affirmatie:
Likes: 167
Posted at: 2020-01-20 06:11:06
De dingen die ik doe, bekijk ik door één van mijn feelgood-filters:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ * Voelt het goed of voelt het niet goed?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ * Word ik er blij van of niet?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ * Krijg ik er positieve energie van of kost het me energie?�⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Gebruik de happy-filter, zodat je zoveel mogelijk positieve energie kunt creëren. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🙏Typ 'Ja' of een ❤️als je de affirmatie van vandaag gaat gebruiken. 😉❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Affirmatie: "Ik vertrouw op mijn gevoel en inzichten." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👇 Laat gerust hieronder jouw reactie achter en inspireer hiermee weer anderen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨✨✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🧘Tip: Ontdek oa de magie van: intenties zetten, emoties en positief denken: www.justbeyou.nl/journaling of zie de link in mijn bio. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Door je gedachten te veranderen, verander je je gevoelens.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #affirmatie #happy #geluk #quote #feelgood #gevoelens #energie #positiviteit #vertrouwen #inzichten #intentie #journal
gevoelens Als je altijd maar bezig bent met anderen. Bijvoorbeeld met wat zij voelen, denken en meemaken raak je van je eigen weg. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Besteed aandacht aan jouw gevoelens en behoeften.Wat wil jij? Wat heb jij nodig?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als je aanvoelt wat een ander nodig heeft is dat heel mooi. Maar het is maar de vraag of jij ook degene bent die dat moet ‘leveren’.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Verlies nooit je eigen grenzen en behoeften uit het oog. Vraag jezelf regelmatig af wat jij wilt en nodig hebt. En handel daar naar.Zo blijf je in balans en houd je de regie over je eigen leven.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙏Typ ‘ja’ of ❤️ als je de affirmatie van vandaag gaat gebruiken. 😉❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Affirmatie:
Likes: 195
Posted at: 2020-02-05 06:50:05
Als je altijd maar bezig bent met anderen. Bijvoorbeeld met wat zij voelen, denken en meemaken raak je van je eigen weg. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Besteed aandacht aan jouw gevoelens en behoeften.Wat wil jij? Wat heb jij nodig?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Als je aanvoelt wat een ander nodig heeft is dat heel mooi. Maar het is maar de vraag of jij ook degene bent die dat moet ‘leveren’.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Verlies nooit je eigen grenzen en behoeften uit het oog. Vraag jezelf regelmatig af wat jij wilt en nodig hebt. En handel daar naar.Zo blijf je in balans en houd je de regie over je eigen leven.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🙏Typ ‘ja’ of ❤️ als je de affirmatie van vandaag gaat gebruiken. 😉❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👉 Affirmatie: "Ik luister naar mijn gevoel, dromen en verlangens." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👇 Laat gerust hieronder jouw reactie achter en inspireer hiermee weer anderen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨✨✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Op zoek naar meer producten voor een gezonde dosis ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ optimisme en geloof in jezelf? www.shop.justbeyou.nl of link in bio. 🔥Tip: Met het zilveren blik heb je ‘goud’ in handen: www.justbeyou.nl/affirmatie ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Door je gedachten te veranderen, verander je je gevoelens. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #hooggevoelig #quote #affirmatie #gevoelens #anderen #grenzen #behoefte #balans #jezelf #positiviteit #regie
gevoelens “𝘛𝘸𝘰 𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘳𝘦𝘦 𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨𝘴 𝘐 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘧𝘰𝘳 𝘴𝘶𝘳𝘦, 𝘢𝘯𝘥 𝘰𝘯𝘦 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘵𝘰 𝘨𝘰 𝘰𝘯 𝘭𝘪𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘵𝘦𝘭𝘭 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘴, 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘰𝘯𝘦 𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘸𝘢𝘺 𝘐 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘵𝘰 𝘵𝘰𝘶𝘤𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘩𝘢𝘯𝘨𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥.”⁣
— Dorothy Allison ⁣
⁣
Laatst vroeg iemand mij waarom ik zo betoverd ben door storytelling. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. Echte verhalen helen en verbinden. Ze geven hoop en perspectief. Ze leggen een stukje van je ziel bloot en inspireren anderen om hun eigen pad te bewandelen. En precies daarom veranderen ze de wereld. ⁣
⁣
Wat vind jij het mooiste aan je werk? ✨
Likes: 128
Posted at: 2020-05-18 08:24:58
“𝘛𝘸𝘰 𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘳𝘦𝘦 𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨𝘴 𝘐 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘧𝘰𝘳 𝘴𝘶𝘳𝘦, 𝘢𝘯𝘥 𝘰𝘯𝘦 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘮 𝘪𝘴 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘵𝘰 𝘨𝘰 𝘰𝘯 𝘭𝘪𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘵𝘦𝘭𝘭 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘴, 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘰𝘯𝘦 𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘸𝘢𝘺 𝘐 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘵𝘰 𝘵𝘰𝘶𝘤𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘩𝘢𝘯𝘨𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥.”⁣ — Dorothy Allison ⁣ ⁣ Laatst vroeg iemand mij waarom ik zo betoverd ben door storytelling. Ik hoefde daar niet lang over na te denken. Echte verhalen helen en verbinden. Ze geven hoop en perspectief. Ze leggen een stukje van je ziel bloot en inspireren anderen om hun eigen pad te bewandelen. En precies daarom veranderen ze de wereld. ⁣ ⁣ Wat vind jij het mooiste aan je werk? ✨
gevoelens • m a g i c •
Pure magie is dit. De voelbare energie. De aanblik. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het zien van een volle maan.
.
Minder goed slapen hoort er voor mij elke keer opnieuw bij. Net als prachtige intenties zetten.
.
Werken met de maan, de aarde, de zon, het universum, de engelen, het Al dat is.. Doe jij dat al?
.
Liefs,
Patricia♡
.
.
.
📷 @krystlewoods.nl
Likes: 114
Posted at: 2020-04-08 07:10:18
• m a g i c • Pure magie is dit. De voelbare energie. De aanblik. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het zien van een volle maan. . Minder goed slapen hoort er voor mij elke keer opnieuw bij. Net als prachtige intenties zetten. . Werken met de maan, de aarde, de zon, het universum, de engelen, het Al dat is.. Doe jij dat al? . Liefs, Patricia♡ . . . 📷 @krystlewoods.nl
gevoelens • Storm in mijn hoofd • ©️
.
#gedichtjesvanbrievenbusgeluk
.
Veel meer van mijn gedichten lees je in mijn bundel ‘Kopje onder’ (2020). Deze is o.a. verkrijgbaar via de link in de bio en bij de (online) boekhandel.
.
———
www.brievenbusgeluk.nl
———
.
.
.
.
.
#brievenbusgeluk #gedichtje #gedichten #gedicht #dichtersvaninstagram #dichter #poëzie #woorden #woordkunst #taal #liefde #leven #denken #voelen #gedachten #hersenspinsels #piekeren #wakkerliggen #wakker #storm #volhoofd #onrust #nacht #gevoel #gevoelens #zorgen #malen #hsp #hooggevoelig
Likes: 120
Posted at: 2020-06-04 22:36:06
• Storm in mijn hoofd • ©️ . #gedichtjesvanbrievenbusgeluk . Veel meer van mijn gedichten lees je in mijn bundel ‘Kopje onder’ (2020). Deze is o.a. verkrijgbaar via de link in de bio en bij de (online) boekhandel. . ——— www.brievenbusgeluk.nl ——— . . . . . #brievenbusgeluk #gedichtje #gedichten #gedicht #dichtersvaninstagram #dichter #poëzie #woorden #woordkunst #taal #liefde #leven #denken #voelen #gedachten #hersenspinsels #piekeren #wakkerliggen #wakker #storm #volhoofd #onrust #nacht #gevoel #gevoelens #zorgen #malen #hsp #hooggevoelig
gevoelens Goed bedoelde adviezen. ⁣
⁣
10 jaar geleden wilden we beginnen met onze gezinsuitbreiding.⁣
Het lukte niet.⁣
Maand na maand teleurgesteld.⁣
Na een jaar werden we doorgestuurd naar de kliniek, best vlot.⁣
Dit kwam doordat ik al meerdere keren cysten aan m'n eierstokken had gehad, dus de mogelijkheid bestond dat ze waren beschadigd. Dit bleek niet het geval, het lag niet aan mij. Traag zaad .... Het werd uitgelegd in auto termen; het waren geen Ferrari's⁣
🤔😕😒😅⁣
⁣
Toch had ik het gevoel dat ik faalde.⁣
Als klein meisje wilde ik later maar 1 ding, moeder worden.⁣
We mochten gelijk starten met een ICSI traject.⁣
Hormonen spuiten, ritjes naar de kliniek, echo's, eitjes eruit, wachten, eitje erin wachten. ⁣
Het is een periode waarin je wordt geleefd en dood wordt gegooid met goede adviezen.⁣
⁣
Benen omhoog na de sex doe je dat wel? Een kwartier zo gaan liggen, kussen onder je kont en benen in de lucht!⁣
... Tuurlijk dat ik daar nou nooit aan heb gedacht! ⁣
⁣
Niet teveel mee bezig zijn, het komt vanzelf.⁣
... Eugghh nee dat doet het dus niet. ⁣
⁣
Ik ken iemand die 4 jaar na de trajecten spontaan zwanger werd, je moet loslaten.⁣
... Ik ken die mensen ook en ook de mensen waarbij het ondanks alles niet is gelukt. Kan jij in mijn toekomst kijken?⁣
⁣
Weet je wat de mensen met goedbedoelde adviezen met elkaar gemeen hadden?⁣
Geen van hen had in mijn schoenen gestaan! ⁣
⁣
Als ondernemer kom ik het weer tegen.⁣
Goed bedoelde adviezen en waarschuwingen .... voel je hem aankomen?⁣
Juist!⁣
Van mensen die geen ondernemer zijn.⁣
⁣
Ondanks angsten en onzekerheden KIES ik er voor om voor mezelf te beginnen.⁣
Want ik wil meer tijd hebben voor mijn gezin. Werken met mensen die mij inspireren, samen groeien, financiële onafhankelijkheid, mijn eigen tijden bepalen. 1000x m'n neus stoten en leren, leren, leren.⁣
⁣
Laat de gedachten, woorden, belemmeringen van anderen je nooit tegenhouden om risico's te nemen en te gaan staan voor waar je in geloofd.⁣
⁣
Wij hebben geluk gehad.⁣
Van Miloe was ik na 1x ICSI zwanger.⁣
Deon kwam na 6x IUI een miskraam en een ISCI behandeling spontaan in de pauze maand.⁣
De tijd dat ze klein zijn is kort en belangrijk.⁣
Zij zijn mijn WHY!
❤️
Likes: 9
Posted at: 2020-06-04 22:02:33
Goed bedoelde adviezen. ⁣ ⁣ 10 jaar geleden wilden we beginnen met onze gezinsuitbreiding.⁣ Het lukte niet.⁣ Maand na maand teleurgesteld.⁣ Na een jaar werden we doorgestuurd naar de kliniek, best vlot.⁣ Dit kwam doordat ik al meerdere keren cysten aan m'n eierstokken had gehad, dus de mogelijkheid bestond dat ze waren beschadigd. Dit bleek niet het geval, het lag niet aan mij. Traag zaad .... Het werd uitgelegd in auto termen; het waren geen Ferrari's⁣ 🤔😕😒😅⁣ ⁣ Toch had ik het gevoel dat ik faalde.⁣ Als klein meisje wilde ik later maar 1 ding, moeder worden.⁣ We mochten gelijk starten met een ICSI traject.⁣ Hormonen spuiten, ritjes naar de kliniek, echo's, eitjes eruit, wachten, eitje erin wachten. ⁣ Het is een periode waarin je wordt geleefd en dood wordt gegooid met goede adviezen.⁣ ⁣ Benen omhoog na de sex doe je dat wel? Een kwartier zo gaan liggen, kussen onder je kont en benen in de lucht!⁣ ... Tuurlijk dat ik daar nou nooit aan heb gedacht! ⁣ ⁣ Niet teveel mee bezig zijn, het komt vanzelf.⁣ ... Eugghh nee dat doet het dus niet. ⁣ ⁣ Ik ken iemand die 4 jaar na de trajecten spontaan zwanger werd, je moet loslaten.⁣ ... Ik ken die mensen ook en ook de mensen waarbij het ondanks alles niet is gelukt. Kan jij in mijn toekomst kijken?⁣ ⁣ Weet je wat de mensen met goedbedoelde adviezen met elkaar gemeen hadden?⁣ Geen van hen had in mijn schoenen gestaan! ⁣ ⁣ Als ondernemer kom ik het weer tegen.⁣ Goed bedoelde adviezen en waarschuwingen .... voel je hem aankomen?⁣ Juist!⁣ Van mensen die geen ondernemer zijn.⁣ ⁣ Ondanks angsten en onzekerheden KIES ik er voor om voor mezelf te beginnen.⁣ Want ik wil meer tijd hebben voor mijn gezin. Werken met mensen die mij inspireren, samen groeien, financiële onafhankelijkheid, mijn eigen tijden bepalen. 1000x m'n neus stoten en leren, leren, leren.⁣ ⁣ Laat de gedachten, woorden, belemmeringen van anderen je nooit tegenhouden om risico's te nemen en te gaan staan voor waar je in geloofd.⁣ ⁣ Wij hebben geluk gehad.⁣ Van Miloe was ik na 1x ICSI zwanger.⁣ Deon kwam na 6x IUI een miskraam en een ISCI behandeling spontaan in de pauze maand.⁣ De tijd dat ze klein zijn is kort en belangrijk.⁣ Zij zijn mijn WHY! ❤️
gevoelens Just a dream☁️ #tineke #goudglans #gedichtje #woordjes #schrijven #illusie #liefde #gevoelens #poëzie #poetry #potd #writing #poet #writing
Likes: 6
Posted at: 2020-06-04 21:15:33
gevoelens ~ VERPLEGING ~
Deze verpleegsters werken allemaal in #azturnhout Ik kan me niet inbeelden wat deze periode met hen doet. 1 ding weet ik wel. Mensen in de #zorg hebben het ♡ op de juiste plaats. #verpleging
Likes: 52
Posted at: 2020-06-04 20:39:01
~ VERPLEGING ~ Deze verpleegsters werken allemaal in #azturnhout Ik kan me niet inbeelden wat deze periode met hen doet. 1 ding weet ik wel. Mensen in de #zorg hebben het ♡ op de juiste plaats. #verpleging
gevoelens Er wordt gechilled nu, maar diep van binnen doet het soms zo pijn
We willen kleur nu, maar m'n dromen zijn soms zo grijs 
#woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek #quote #diary #words #dutch
Likes: 3
Posted at: 2020-06-04 20:38:08
Er wordt gechilled nu, maar diep van binnen doet het soms zo pijn We willen kleur nu, maar m'n dromen zijn soms zo grijs #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek #quote #diary #words #dutch
gevoelens Als volwassene hebben we verschillende overtuigingen over hoe we “moeten” leven. Daar waar de ene persoon vindt dat je altijd moet blijven doorgaan, vindt de ander dat het leven vooral plezierig moet zijn. Het ene is niet juister dan het andere. ‘t Zijn overtuigingen, die we vanuit levenservaringen hebben laten ontstaan. Zonder dat we’t zelf beseften. Overtuigingen zijn oke, als ze je niet vast zetten. Dan is er mildheid nodig. Bedank je overtuiging, want je had die ooit nodig en dat was goed. Bedank jezelf om die overtuiging gemaakt te hebben, om jezelf daarna de kans te geven om ze stilaan losser te laten. ♥️ #hartoverkop #coachingspraktijkhartoverkop #volwassenencoaching #emoties #gevoelens #overtuigingen #presentchild #innerlijkkind #poezie #gedicht #innerlijkerust #innerlijkekracht #gewordenvolwassene
Likes: 75
Posted at: 2020-06-04 20:19:31
Als volwassene hebben we verschillende overtuigingen over hoe we “moeten” leven. Daar waar de ene persoon vindt dat je altijd moet blijven doorgaan, vindt de ander dat het leven vooral plezierig moet zijn. Het ene is niet juister dan het andere. ‘t Zijn overtuigingen, die we vanuit levenservaringen hebben laten ontstaan. Zonder dat we’t zelf beseften. Overtuigingen zijn oke, als ze je niet vast zetten. Dan is er mildheid nodig. Bedank je overtuiging, want je had die ooit nodig en dat was goed. Bedank jezelf om die overtuiging gemaakt te hebben, om jezelf daarna de kans te geven om ze stilaan losser te laten. ♥️ #hartoverkop #coachingspraktijkhartoverkop #volwassenencoaching #emoties #gevoelens #overtuigingen #presentchild #innerlijkkind #poezie #gedicht #innerlijkerust #innerlijkekracht #gewordenvolwassene
gevoelens
Likes: 10
Posted at: 2020-06-04 19:32:20
"Bij mij blijft het vaak bij een gevoel. Ik kom er vervolgens niet aan toe om het een vorm te geven." . . Samenkomen en creëren brengen je plezier en nieuwe energie. "Even bij jezelf komen en in een geborgen sfeer je verhaal delen. Een heerlijke tijd". . . Aanstaande zondag van 10-11 uur ben je heel welkom in het mama heART café (online nog deze keer) om jezelf op te laden door samen te tekenen (zonder dat het persé iets hoeft te worden.) . . Er is ook ruimte om je gevoel te delen als je dat wilt. . . De inschrijving is open tot zondagochtend 09 uur. Ik sluit de inschrijving bij 11 aanmeldingen. Aanmelden doe je via de link in bio. Ik verheug me erop! Liefs 😘
gevoelens Op hart en ziel❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #-mos-
Likes: 10
Posted at: 2020-06-04 19:01:10
Op hart en ziel❤️ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #-mos-
gevoelens Ik had niet zo’n zwart plaatje op mijn feed dinsdag.
⠀⠀⠀ ⠀
Waarom?
⠀⠀⠀ ⠀
Omdat ik in dit specifieke geval niet iets wilde doen omdat we het allemaal doen. Niet dat het dan fout of verkeerd is, dit was mijn manier van ermee omgaan. Ik weet dat ik moet doorvoelen voor ik er iets over kan vinden, laat staan delen.
⠀⠀⠀ ⠀
Het laten zakken, voelen, proberen te begrijpen.
⠀⠀⠀ ⠀
Me ontzettend ongemakkelijk voelen bij het lezen over white supremacy. Wat goed is weet ik, want in die momenten shift er veel. Niet alleen voor mij.
⠀⠀⠀ ⠀
Ik wil wat er momenteel aan de hand is (en echt niet alleen in de VS) wel bespreekbaar maken.
⠀⠀⠀ ⠀
Ik had nl een gesprek met mijn oudste (10) over racisme. Wat vind jij ervan? vroeg ik. Stom! zei hij. En zwarte piet dan? Vroeg ik. Het was even stil en hij zei: als mensen er plezier bij hebben dan mag het wel toch?
⠀⠀⠀ ⠀
Dit voorbeeld laat me voelen en zien dat we nog veel te doen hebben. Dat het nodig is. Plus. Ik wed dat als je hier in Nederland met 5 gelijk gekwalificeerde CV’s reageert op een vacature en je naam klinkt ‘niet Nederlands’ dan sta je achter. Dat klopt niet.
⠀⠀⠀ ⠀
En....ik was 1 van die mensen die zei: ik zie geen kleur. Door me te verdiepen heb ik geleerd dat ik door dit te zeggen, hoe goed bedoeld ook, ik niet bijdroeg.
⠀⠀⠀ ⠀
Persoonlijk wil ik me wel blijven richten op #oneness maar ook opkomen voor dat wat gedaan moet worden. Ik weet nog niet of dit te licht en liefderig is. Daar neem ik even wat ruimte. Ik voel de verdeeldheid niet maar wel dat er een hoop wordt vrijgemaakt en doorgewerkt, collectief.
⠀⠀⠀ ⠀
Dit is een stukje over mij, heel persoonlijk, iedereen gaat er op zijn of haar eigen manier mee om. Wel zal ik alles en iedereen wat neigt naar racisme blokkeren. Geen racist zijn verschilt namelijk fundamenteel van anti-racisme.
⠀⠀⠀ ⠀
Wat bewustzijn hier is belangrijk, we doen dit uiteindelijk met zijn allen. En om daar te komen mag het nu ongemakkelijk voelen.
⠀⠀⠀ ⠀
Voel je vrij om te reageren maar houd het respectvol. In het beste geval leren we van elkaar en komen we hier sterker uit. #gevoelens #racisme #bewustzijn
Likes: 29
Posted at: 2020-06-04 18:51:27
Ik had niet zo’n zwart plaatje op mijn feed dinsdag. ⠀⠀⠀ ⠀ Waarom? ⠀⠀⠀ ⠀ Omdat ik in dit specifieke geval niet iets wilde doen omdat we het allemaal doen. Niet dat het dan fout of verkeerd is, dit was mijn manier van ermee omgaan. Ik weet dat ik moet doorvoelen voor ik er iets over kan vinden, laat staan delen. ⠀⠀⠀ ⠀ Het laten zakken, voelen, proberen te begrijpen. ⠀⠀⠀ ⠀ Me ontzettend ongemakkelijk voelen bij het lezen over white supremacy. Wat goed is weet ik, want in die momenten shift er veel. Niet alleen voor mij. ⠀⠀⠀ ⠀ Ik wil wat er momenteel aan de hand is (en echt niet alleen in de VS) wel bespreekbaar maken. ⠀⠀⠀ ⠀ Ik had nl een gesprek met mijn oudste (10) over racisme. Wat vind jij ervan? vroeg ik. Stom! zei hij. En zwarte piet dan? Vroeg ik. Het was even stil en hij zei: als mensen er plezier bij hebben dan mag het wel toch? ⠀⠀⠀ ⠀ Dit voorbeeld laat me voelen en zien dat we nog veel te doen hebben. Dat het nodig is. Plus. Ik wed dat als je hier in Nederland met 5 gelijk gekwalificeerde CV’s reageert op een vacature en je naam klinkt ‘niet Nederlands’ dan sta je achter. Dat klopt niet. ⠀⠀⠀ ⠀ En....ik was 1 van die mensen die zei: ik zie geen kleur. Door me te verdiepen heb ik geleerd dat ik door dit te zeggen, hoe goed bedoeld ook, ik niet bijdroeg. ⠀⠀⠀ ⠀ Persoonlijk wil ik me wel blijven richten op #oneness maar ook opkomen voor dat wat gedaan moet worden. Ik weet nog niet of dit te licht en liefderig is. Daar neem ik even wat ruimte. Ik voel de verdeeldheid niet maar wel dat er een hoop wordt vrijgemaakt en doorgewerkt, collectief. ⠀⠀⠀ ⠀ Dit is een stukje over mij, heel persoonlijk, iedereen gaat er op zijn of haar eigen manier mee om. Wel zal ik alles en iedereen wat neigt naar racisme blokkeren. Geen racist zijn verschilt namelijk fundamenteel van anti-racisme. ⠀⠀⠀ ⠀ Wat bewustzijn hier is belangrijk, we doen dit uiteindelijk met zijn allen. En om daar te komen mag het nu ongemakkelijk voelen. ⠀⠀⠀ ⠀ Voel je vrij om te reageren maar houd het respectvol. In het beste geval leren we van elkaar en komen we hier sterker uit. #gevoelens #racisme #bewustzijn
gevoelens @x_mooieteksten
♡
#hurt #mooieteksten #quote #quotesnl #hurtquotes #tekstennl #teksten #tekstenmetgevoel #tekstenmetpijn #gevoelens #feelings #myfeelings #broken #tekstenbyme #quotesbyme #quotesaboutlife #lifequotes #imissyouquotes #quoteswithhurt #quotestagram
Likes: 19
Posted at: 2020-06-04 18:48:48
gevoelens Ben je de laatste tijd wat vaker geïrriteerd? Schiet je regelmatig uit je slof en ben je weer eens boos geworden?

Ga voor jezelf eens na of je kunt achterhalen waar die woede-uitbarsting opeens vandaan kwam.

Wat gebeurde er nou precies toen je zo boos werd?

En nee, geef de ander niet de schuld, maar houd het even bij jezelf.

Wat was de trigger waardoor jij tegen het plafond schoot?

En als je daar nu eens heel eerlijk voor jezelf op terug kijkt, was het dan echt noodzakelijk dat je zo uit je slof schoot?

Neem jezelf eens onder de loep en probeer met een andere bril naar jezelf te kijken.

Want hoe zou het zijn als je een volgende keer minder snel of heftig reageert, maar je bewust bent van de situatie?

Denk er gewoon eens over na... #doeslief
Likes: 14
Posted at: 2020-06-04 18:20:34
Ben je de laatste tijd wat vaker geïrriteerd? Schiet je regelmatig uit je slof en ben je weer eens boos geworden? Ga voor jezelf eens na of je kunt achterhalen waar die woede-uitbarsting opeens vandaan kwam. Wat gebeurde er nou precies toen je zo boos werd? En nee, geef de ander niet de schuld, maar houd het even bij jezelf. Wat was de trigger waardoor jij tegen het plafond schoot? En als je daar nu eens heel eerlijk voor jezelf op terug kijkt, was het dan echt noodzakelijk dat je zo uit je slof schoot? Neem jezelf eens onder de loep en probeer met een andere bril naar jezelf te kijken. Want hoe zou het zijn als je een volgende keer minder snel of heftig reageert, maar je bewust bent van de situatie? Denk er gewoon eens over na... #doeslief
gevoelens Gelukkig is vriendschap geen illusie en heb ik wel degelijk nog mensen in mijn leven waarvan ik weet dat we voor elkaar door een vuur gaan ❤ #gedicht #poëzie #schrijven #emoties #gevoelens #dichtersvaninstagram #dichter #woordkunst
Likes: 18
Posted at: 2020-06-04 18:06:28
Gelukkig is vriendschap geen illusie en heb ik wel degelijk nog mensen in mijn leven waarvan ik weet dat we voor elkaar door een vuur gaan ❤ #gedicht #poëzie #schrijven #emoties #gevoelens #dichtersvaninstagram #dichter #woordkunst
gevoelens Wist je dat het vandaag Nationale Opa en Oma dag is?

Hulde aan alle lieve opa’s en oma’s!
Gewoon om wie ze zijn en wat ze doen!
Op deze foto zie je mijn ouders.

De lieve opa en oma van Fleur en Roos.
De meiden boffen zo ontzettend met deze lieverds:
Hun liefde, begrip, grapjes, spelletjes, interesse, steun, enthousiasme, creativiteit waarmee ze van ‘niets’ een feestje bouwen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En dan hebben ze ook NOG een LIEVE OPA die ze wekelijks ook zien.
En een lieve oma waaraan ze mooie herinneringen hebben. ❤️ Wauw wat een liefde!

#Kindgeluk #Kindercoach #Kindercoaching #Kindercoachpraktijk #Oudercoaching #Opvoedcoach #Ouderschap #Ouders #Mama #Moeder #Moederschap #Opvoeding #Kinderen #Kind #OpvoedTips #OudersVanNu #PositiefOpvoeden #Emoties #Gevoelens #Faalangst #Perfectionisme #Zelfvertrouwen #Verdriet #Huilen #Angsten #Oplossingsgericht #Tip #Groei #Geluk #Leeuwarden
Likes: 19
Posted at: 2020-06-04 18:02:46
Wist je dat het vandaag Nationale Opa en Oma dag is? Hulde aan alle lieve opa’s en oma’s! Gewoon om wie ze zijn en wat ze doen! Op deze foto zie je mijn ouders. De lieve opa en oma van Fleur en Roos. De meiden boffen zo ontzettend met deze lieverds: Hun liefde, begrip, grapjes, spelletjes, interesse, steun, enthousiasme, creativiteit waarmee ze van ‘niets’ een feestje bouwen en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dan hebben ze ook NOG een LIEVE OPA die ze wekelijks ook zien. En een lieve oma waaraan ze mooie herinneringen hebben. ❤️ Wauw wat een liefde! #Kindgeluk #Kindercoach #Kindercoaching #Kindercoachpraktijk #Oudercoaching #Opvoedcoach #Ouderschap #Ouders #Mama #Moeder #Moederschap #Opvoeding #Kinderen #Kind #OpvoedTips #OudersVanNu #PositiefOpvoeden #Emoties #Gevoelens #Faalangst #Perfectionisme #Zelfvertrouwen #Verdriet #Huilen #Angsten #Oplossingsgericht #Tip #Groei #Geluk #Leeuwarden
gevoelens #gedig #gedigte #gedigtevaninstagram #skryf #skryfkuns #skryfafrikaans #afrikaans #gedagtes #myne #gevoelens #suidafrika
Likes: 9
Posted at: 2020-06-04 17:01:01
gevoelens 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ #ignorant #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek #quote #diary #words #dutch
Likes: 6
Posted at: 2020-06-04 15:42:16
gevoelens met mezelf. 
#woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek
Likes: 5
Posted at: 2020-06-04 15:35:27
gevoelens #intuitie #inzichten #pauze ⁣⁣👇🏻🤎
⁣⁣
'Het komt zoals het komt en het gaat zoals het gaat. Laat de controle los en ga mee op de golven van je emoties en het leven. Vertrouw op de juiste timing. Pauze nemen en opladen is nodig om met een frisse blik vooruit te kunnen. Luisteren naar wat je intuïtie je ingeeft is essentieel, laat je niet van de wijs brengen door eigen conclusies te trekken of je te laten beïnvloeden door wat anderen denken en vinden. Volg je hart en je volgt het juiste pad, jouw pad'.⁣⁣
⁣⁣
Ik noem ze seintjes of boodschappen. Ik hoor ze steeds vaker en kan er beter naar luisteren. Ik krijg ook meer en meer de bevestiging dat veel dingen met een reden gebeuren en ik er op kan vertrouwen dat puzzelstukjes altijd in elkaar gaan vallen. ⁣⁣
⁣⁣
Deze week maakte ik dat weer mee. Vol moed had ik besloten te gaan knallen met mijn bedrijf. Ik had vorige week tenslotte mijn laatste werkdag voor een werkgever. Ik ga meteen door want dan blijf ik in de 'flow'. Ik voelde al wel dat ik nog tijd nodig had om een aantal zaken te verwerken en te processen. Ik bedacht me dat ik dit wel kon naast het werk. Ik wist diep van binnen dat ik het meeste baat zou hebben bij alles loslaten en kijken waar mijn behoefte per dag ligt. Even niks forceren. Ik negeerde dat gevoel. Deze week kreeg ik daardoor een flinke klap en besefte ik me hoe belangrijk het is naar je 'onderbuikgevoel' te luisteren. Gelukkig deed ik dat alsnog. Ik gun mezelf eerst een pauze. Zo fijn dat er aan alle keuzes die je maakt ook lessen verbonden zijn. Meer en meer leer ik mezelf kennen en leer ik luisteren naar de seintjes, boodschappen, mijn onderbuikgevoel, intuïtie of welke naam je het ook wilt geven. Zodat de energie blijft stromen.⁣⁣
⁣⁣
Ik hou van zelfontwikkeling, het leren kennen van wie ik ben en wat mijn levensmissie is. Niets voor niets schakelde ik de beste coach in @emeline.vogelzang waarbij ik een 1:1 business in alignment traject volgde. Deel 2 is voor nu uitgesteld maar ik kijk er naar uit. Zij leerde mij o.a. mijn kracht en kwaliteiten te vinden, te luisteren naar mezelf en keuzes te maken voor mezelf.
—
👇🏻lees mijn bericht verder hieronder bij ‘opmerkingen’
Likes: 22
Posted at: 2020-06-04 15:22:44
#intuitie #inzichten #pauze ⁣⁣👇🏻🤎 ⁣⁣ 'Het komt zoals het komt en het gaat zoals het gaat. Laat de controle los en ga mee op de golven van je emoties en het leven. Vertrouw op de juiste timing. Pauze nemen en opladen is nodig om met een frisse blik vooruit te kunnen. Luisteren naar wat je intuïtie je ingeeft is essentieel, laat je niet van de wijs brengen door eigen conclusies te trekken of je te laten beïnvloeden door wat anderen denken en vinden. Volg je hart en je volgt het juiste pad, jouw pad'.⁣⁣ ⁣⁣ Ik noem ze seintjes of boodschappen. Ik hoor ze steeds vaker en kan er beter naar luisteren. Ik krijg ook meer en meer de bevestiging dat veel dingen met een reden gebeuren en ik er op kan vertrouwen dat puzzelstukjes altijd in elkaar gaan vallen. ⁣⁣ ⁣⁣ Deze week maakte ik dat weer mee. Vol moed had ik besloten te gaan knallen met mijn bedrijf. Ik had vorige week tenslotte mijn laatste werkdag voor een werkgever. Ik ga meteen door want dan blijf ik in de 'flow'. Ik voelde al wel dat ik nog tijd nodig had om een aantal zaken te verwerken en te processen. Ik bedacht me dat ik dit wel kon naast het werk. Ik wist diep van binnen dat ik het meeste baat zou hebben bij alles loslaten en kijken waar mijn behoefte per dag ligt. Even niks forceren. Ik negeerde dat gevoel. Deze week kreeg ik daardoor een flinke klap en besefte ik me hoe belangrijk het is naar je 'onderbuikgevoel' te luisteren. Gelukkig deed ik dat alsnog. Ik gun mezelf eerst een pauze. Zo fijn dat er aan alle keuzes die je maakt ook lessen verbonden zijn. Meer en meer leer ik mezelf kennen en leer ik luisteren naar de seintjes, boodschappen, mijn onderbuikgevoel, intuïtie of welke naam je het ook wilt geven. Zodat de energie blijft stromen.⁣⁣ ⁣⁣ Ik hou van zelfontwikkeling, het leren kennen van wie ik ben en wat mijn levensmissie is. Niets voor niets schakelde ik de beste coach in @emeline.vogelzang waarbij ik een 1:1 business in alignment traject volgde. Deel 2 is voor nu uitgesteld maar ik kijk er naar uit. Zij leerde mij o.a. mijn kracht en kwaliteiten te vinden, te luisteren naar mezelf en keuzes te maken voor mezelf. — 👇🏻lees mijn bericht verder hieronder bij ‘opmerkingen’
gevoelens 😔
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #-mos-
Likes: 9
Posted at: 2020-06-04 15:08:09
gevoelens Hoe je het OK kwadrant kan toepassen om je eigen gedrag en het gedrag van anderen te begrijpen.⠀
⠀
#coach #coaching #sabogcoaching #assertief #assertiefzijn #assertiviteit #opkomenvoorjezelf #zelfontwikkeling #communicatie #zelfontplooiing #TA #transactioneleAnalyse #zelfzeker #zelfvertrouwen #2minutecoaching #2minute #gevoelens #zelfbeeld #okcorral ⠀
Likes: 2
Posted at: 2020-06-04 14:44:42
gevoelens Heb jij privileges? Laat jij je horen? Vecht jij voor mensenrechten? Of blijf je stil en ga je mee in discriminatie. Tegen discriminatie zijn, maar er niet tegen vechten? Dat is meegaan in de discriminatie en is dus ook discriminatie. Vecht tegen racisme, ook hier in Nederland. Doneer. Demonstreer. Informeer jezelf. Lees. Luister. Laat je horen. . . 
#gevoelens #gedicht #gedichtenvaninstagram #gedichtjes #gedachten #gevoel #gedichtenopinstagram #gedichtje #gedichten #taal #schrijvers #schrijven #schrijversvaninstagram #schaamte #privilege #schrijversopinstagram #schrijfsels
Likes: 21
Posted at: 2020-06-04 13:42:43
Heb jij privileges? Laat jij je horen? Vecht jij voor mensenrechten? Of blijf je stil en ga je mee in discriminatie. Tegen discriminatie zijn, maar er niet tegen vechten? Dat is meegaan in de discriminatie en is dus ook discriminatie. Vecht tegen racisme, ook hier in Nederland. Doneer. Demonstreer. Informeer jezelf. Lees. Luister. Laat je horen. . . #gevoelens #gedicht #gedichtenvaninstagram #gedichtjes #gedachten #gevoel #gedichtenopinstagram #gedichtje #gedichten #taal #schrijvers #schrijven #schrijversvaninstagram #schaamte #privilege #schrijversopinstagram #schrijfsels
gevoelens • Mag ik • ©️
.
#gedichtjesvanbrievenbusgeluk
.
Veel meer van mijn gedichten lees je in mijn bundel ‘Kopje onder’ (2020). Deze is o.a. verkrijgbaar via de link in de bio en bij de (online) boekhandel.
.
———
www.brievenbusgeluk.nl
———
.
.
.
.
.
.
#brievenbusgeluk #gedicht #gedichten #dichter #dichtersvaninstagram #poëzie #woorden #woordkunst #liefde #leven #dood #sterven #verlies #verdriet #rouw #terminalezorg #hospice #ziek #overlijden #vooraltijd #onvoorwaardelijkeliefde #echteliefde #loslaten #pijn #emoties #gevoel #gevoelens #gevoelig #tranen
Likes: 329
Posted at: 2020-06-04 13:30:53
• Mag ik • ©️ . #gedichtjesvanbrievenbusgeluk . Veel meer van mijn gedichten lees je in mijn bundel ‘Kopje onder’ (2020). Deze is o.a. verkrijgbaar via de link in de bio en bij de (online) boekhandel. . ——— www.brievenbusgeluk.nl ——— . . . . . . #brievenbusgeluk #gedicht #gedichten #dichter #dichtersvaninstagram #poëzie #woorden #woordkunst #liefde #leven #dood #sterven #verlies #verdriet #rouw #terminalezorg #hospice #ziek #overlijden #vooraltijd #onvoorwaardelijkeliefde #echteliefde #loslaten #pijn #emoties #gevoel #gevoelens #gevoelig #tranen
gevoelens -
➥ ❤️ Like voor Meer Quotes! ❤️
~ 📨 Halen wij de 500 likes op deze Quote? ✍🏼
⇝ ✍🏼 Elke Dag een nieuwe post in jouw tijdlijn! 📨
↝ 😇 Getagd?! Volg Ons Gelijk @EbvQuotes🙋🏼‍♂️
➥ 🍕Volg ook ons 2e account @wereldsrecords 📱
➸ 😻 Onderweg naar 10.000 Volgers! -
#emotional #trending #tiktok #girls #Sad #zielig #verdrietig #spreuken #EBVQUOTES #QUOTE #QUOTES #ZINNEN #TEKSTEN #ebv #followme #bad #feelings #slecht #cry #huilen #sorry #BFF #friendship #girls #boys #gevoelens #rip
Likes: 142
Posted at: 2020-06-04 13:28:30
- ➥ ❤️ Like voor Meer Quotes! ❤️ ~ 📨 Halen wij de 500 likes op deze Quote? ✍🏼 ⇝ ✍🏼 Elke Dag een nieuwe post in jouw tijdlijn! 📨 ↝ 😇 Getagd?! Volg Ons Gelijk @EbvQuotes🙋🏼‍♂️ ➥ 🍕Volg ook ons 2e account @wereldsrecords 📱 ➸ 😻 Onderweg naar 10.000 Volgers! - #emotional #trending #tiktok #girls #Sad #zielig #verdrietig #spreuken #EBVQUOTES #QUOTE #QUOTES #ZINNEN #TEKSTEN #ebv #followme #bad #feelings #slecht #cry #huilen #sorry #BFF #friendship #girls #boys #gevoelens #rip
gevoelens Hebben we niet allemaal iemand nodig die zonder oordeel naar ons kan luisteren?
Kan jij horen welke noden en behoeften er achter de woorden zitten?
Ouders in conflict kunnen dit niet, ze zijn gericht op hun eigen noden. Het is belangrijk om kinderen te laten vertellen, over hun bekommernissen, hun blije momenten, hun gevoelens,... #gevoelens #luisteren #zonderoordeel #telefoneren #hulptroepen #samentegencorona #orato #orata #behoeften
Likes: 4
Posted at: 2020-06-04 11:25:28
Hebben we niet allemaal iemand nodig die zonder oordeel naar ons kan luisteren? Kan jij horen welke noden en behoeften er achter de woorden zitten? Ouders in conflict kunnen dit niet, ze zijn gericht op hun eigen noden. Het is belangrijk om kinderen te laten vertellen, over hun bekommernissen, hun blije momenten, hun gevoelens,... #gevoelens #luisteren #zonderoordeel #telefoneren #hulptroepen #samentegencorona #orato #orata #behoeften
gevoelens ✧ WINACTIE ✧ Aanstaande maandag ben ik jarig. En als het op mijn verjaardag aankomt ben ik nog steeds een klein meisje. Ik noem 8 juni altijd mijn lievelingsdag. Om dat te vieren mag ik een mooi pakketje weggeven van twee favoriete merkjes: een aroma diffuser en een etherische olie van @geurwolkje en deze te leuke maanslinger + een maansteenarmbandje van @the_spirit_junkies. Zo doe je mee:

Volg @elsasophie @the_spirit_junkies en @geurwolkje (dit wordt gecheckt)

Tag onder dit bericht twee mensen en vertel waarom jij of zij dit verdienen.

Deel dit bericht in je story en tag ons voor extra kans om te winnen.

De winnaar wordt op mijn verjaardag - 8 juni - bekendgemaakt. Go go go en good luck! 🌸✨
Likes: 165
Posted at: 2020-06-04 11:11:12
✧ WINACTIE ✧ Aanstaande maandag ben ik jarig. En als het op mijn verjaardag aankomt ben ik nog steeds een klein meisje. Ik noem 8 juni altijd mijn lievelingsdag. Om dat te vieren mag ik een mooi pakketje weggeven van twee favoriete merkjes: een aroma diffuser en een etherische olie van @geurwolkje en deze te leuke maanslinger + een maansteenarmbandje van @the_spirit_junkies. Zo doe je mee: Volg @elsasophie @the_spirit_junkies en @geurwolkje (dit wordt gecheckt) Tag onder dit bericht twee mensen en vertel waarom jij of zij dit verdienen. Deel dit bericht in je story en tag ons voor extra kans om te winnen. De winnaar wordt op mijn verjaardag - 8 juni - bekendgemaakt. Go go go en good luck! 🌸✨
gevoelens Nieuwe samenwerking met @praktijkgroei 🤩🤗😁
Vanaf september kan je in onze CreaLief schuur ouder-kind workshops volgen met deze hippe kindercoach!! Workshops voor gevoelens te uiten, kleine piekeraars en complimenten geven zullen aan bod komen. 
#soon #kindercoach #gevoelens #piekeren #compliment #Crealief
Likes: 68
Posted at: 2020-06-04 11:03:33
Nieuwe samenwerking met @praktijkgroei 🤩🤗😁 Vanaf september kan je in onze CreaLief schuur ouder-kind workshops volgen met deze hippe kindercoach!! Workshops voor gevoelens te uiten, kleine piekeraars en complimenten geven zullen aan bod komen. #soon #kindercoach #gevoelens #piekeren #compliment #Crealief
gevoelens Ben jij al 'op die bepaalde leeftijd'? Of ben je nog altijd bezig met te doen wat anderen van je verwachten?

#coach #coaching #sabogcoaching #assertief #assertiefzijn #assertiviteit #opkomenvoorjezelf #zelfontwikkeling #communicatie #zelfontplooiing #TA #transactioneleAnalyse #zelfzeker #zelfvertrouwen #2minutecoaching #2minute #gevoelens #zelfbeeld
Likes: 3
Posted at: 2020-06-04 10:00:31
Ben jij al 'op die bepaalde leeftijd'? Of ben je nog altijd bezig met te doen wat anderen van je verwachten? #coach #coaching #sabogcoaching #assertief #assertiefzijn #assertiviteit #opkomenvoorjezelf #zelfontwikkeling #communicatie #zelfontplooiing #TA #transactioneleAnalyse #zelfzeker #zelfvertrouwen #2minutecoaching #2minute #gevoelens #zelfbeeld
gevoelens Binnenkort op de deurmat van HC abonnee's! Met een katern over haptotherapie ten tijde van corona, én met artikelen over huidhonger, EFT, ruitersport en chronische pijn.
.
Cover: @delaweromar
.
#haptonomie #haptotherapie #presentie #nabijheid #afstand #voelen #gevoel #gevoelens #aanraken #aanraking #aanrakingshonger #huidhonger #contact #verbinding #corona #haptonoom #haptothetapeut #chronischepijn #ruitersport #EFT #lichaamswerk #lichamelijkheid #affectiefcontact #affectievebevestiging #haptonomischcontact
Likes: 15
Posted at: 2020-06-04 09:22:17
Binnenkort op de deurmat van HC abonnee's! Met een katern over haptotherapie ten tijde van corona, én met artikelen over huidhonger, EFT, ruitersport en chronische pijn. . Cover: @delaweromar . #haptonomie #haptotherapie #presentie #nabijheid #afstand #voelen #gevoel #gevoelens #aanraken #aanraking #aanrakingshonger #huidhonger #contact #verbinding #corona #haptonoom #haptothetapeut #chronischepijn #ruitersport #EFT #lichaamswerk #lichamelijkheid #affectiefcontact #affectievebevestiging #haptonomischcontact
gevoelens Accepteren, rouwen, loslaten.... Afscheid nemen van je oude leven doet pijn,en tegelijkertijd is het de weg naar iets nieuws.♥️ Dank je wel @pieterwijtenburg voor het fijne gesprek.

De #podcast is te vinden op alle bekende kanalen onder de naam:een gezonde dosis 
Ik deel 'm ook in de stories van vandaag. 
Benieuwd wat je ervan vindt!

Maak er een mooie dag van lieve mensen♥️ #accepteren 
#loslaten 
#inspiratie
Likes: 58
Posted at: 2020-06-04 08:28:42
Accepteren, rouwen, loslaten.... Afscheid nemen van je oude leven doet pijn,en tegelijkertijd is het de weg naar iets nieuws.♥️ Dank je wel @pieterwijtenburg voor het fijne gesprek. De #podcast is te vinden op alle bekende kanalen onder de naam:een gezonde dosis Ik deel 'm ook in de stories van vandaag. Benieuwd wat je ervan vindt! Maak er een mooie dag van lieve mensen♥️ #accepteren #loslaten #inspiratie
gevoelens ☀️ We sliepen buiten, op t balkon. 🧡 De hete zomers van jaren geleden, toen m’n zus en ik het te warm vonden om binnen te slapen. Zij deed t eerst, maar ik wilde ook. 6 Jaar jonger en wauw wat vond ik t tof! .

We hebben het een paar weken volgehouden en maar één keer hebben we de hele handel ‘s nachts naar binnen moeten gooien omdat het begon te regenen! :) 😂 .

Een van de vele leuke herinneringen. Een van de vele ook die vaak diep verborgen liggen, onder de berg puin, die ik me vaak beter herinner. Ik heb lange tijd alleen maar puin gezien, willen zien ook, gek genoeg. Herinneren, terugkijken, het is vaak net waar je de focus op legt. Er is altijd plus, er is altijd min. .

Waar kijk je naar en hoe doe je dat? Toen zag ik puin en pijn, nu voel ik dankbaar. Dankbaar voor wat er wel was, dankbaar voor wie ik ben, dankzij het puin. 🙏 .

We hebben allemaal puin, dat maakt je ook wie je bent. Echter, pijn blijven voelen, is echt niet de bedoeling. Je hebt ervaren, je hebt geleerd, je mag t nu loslaten. Leven met je ervaring, leven zonder je pijn. Het is lastig, ik weet t. .

Daarom besteed ik er aandacht aan in m’n online programma. Hoe kun je anders voluit leven en genieten, als t je moeite kost pijn, verdriet, gekwetstheid, angst en boosheid los te laten? 🤔 .

12 Weken lang gaan we allerlei facetten van het leven langs, waardoor je oude rommel op kunt ruimen en kunt ontdekken hoe je lichter en vrijer mag gaan leven. ☀️🍀🌈 Eind de week hoor je er meer over, t wordt super! .

Omdat het mn verjaardag 🎈🎉 is, zit ik nog even te broeden op iets leuks. Spontane actie! 😄 Ik kom er later vandaag op terug.
Gezellige dag vandaag! 🧡😘 .

#Haptonomie
#Haptotherapie
#Echtheid
#Gevoelens
#Emoties
#Verbinden
#LeefJeWaarheid
#DurfTeLeven
#Stress
#Lichaamstaal
#AnnetteVos
#LifeChangingCoach
#SmallStepsBigChange
Likes: 9
Posted at: 2020-06-04 08:01:22
☀️ We sliepen buiten, op t balkon. 🧡 De hete zomers van jaren geleden, toen m’n zus en ik het te warm vonden om binnen te slapen. Zij deed t eerst, maar ik wilde ook. 6 Jaar jonger en wauw wat vond ik t tof! . We hebben het een paar weken volgehouden en maar één keer hebben we de hele handel ‘s nachts naar binnen moeten gooien omdat het begon te regenen! :) 😂 . Een van de vele leuke herinneringen. Een van de vele ook die vaak diep verborgen liggen, onder de berg puin, die ik me vaak beter herinner. Ik heb lange tijd alleen maar puin gezien, willen zien ook, gek genoeg. Herinneren, terugkijken, het is vaak net waar je de focus op legt. Er is altijd plus, er is altijd min. . Waar kijk je naar en hoe doe je dat? Toen zag ik puin en pijn, nu voel ik dankbaar. Dankbaar voor wat er wel was, dankbaar voor wie ik ben, dankzij het puin. 🙏 . We hebben allemaal puin, dat maakt je ook wie je bent. Echter, pijn blijven voelen, is echt niet de bedoeling. Je hebt ervaren, je hebt geleerd, je mag t nu loslaten. Leven met je ervaring, leven zonder je pijn. Het is lastig, ik weet t. . Daarom besteed ik er aandacht aan in m’n online programma. Hoe kun je anders voluit leven en genieten, als t je moeite kost pijn, verdriet, gekwetstheid, angst en boosheid los te laten? 🤔 . 12 Weken lang gaan we allerlei facetten van het leven langs, waardoor je oude rommel op kunt ruimen en kunt ontdekken hoe je lichter en vrijer mag gaan leven. ☀️🍀🌈 Eind de week hoor je er meer over, t wordt super! . Omdat het mn verjaardag 🎈🎉 is, zit ik nog even te broeden op iets leuks. Spontane actie! 😄 Ik kom er later vandaag op terug. Gezellige dag vandaag! 🧡😘 . #Haptonomie #Haptotherapie #Echtheid #Gevoelens #Emoties #Verbinden #LeefJeWaarheid #DurfTeLeven #Stress #Lichaamstaal #AnnetteVos #LifeChangingCoach #SmallStepsBigChange
gevoelens Laat boosheid, woede, irritatie, schaamte, angst en verdriet je stemming niet negatief beïnvloeden. Vandaag niet, morgen niet, nooit! Het overkomt ons allemaal wel eens, maar de beste reactie is compassie. Blijf altijd aardig voor jezelf! Ook op hele slechte dagen. Als één van deze emoties wordt veroorzaakt door een ander, haal dan eerst diep adem en kies voor vriendelijkheid. Het is het beste antwoord. Als je namelijk moet kiezen tussen aardig zijn en je gelijk halen, kies dan voor aardig zijn, dan heb je altijd gelijk. Waarom? Je kent de oorzaak vaak niet van een emotie. Welk gevoel, welk denken nu verantwoordelijk is. En dat geldt helemaal voor de emoties en gevoelens van een ander. Dus als je reageert, kies om aardig te zijn. Altijd! Het is beter voor je eigen en het humeur van de ander, want boosheid met boosheid beantwoorden levert alleen maar meer irritatie en woede op. Angst beantwoorden met nog meer angst brengt je ook niks verder. En schaamte en verdriet voelen niet fijn, dus waarom zou je het gevoel van een ander ermee willen voeden. Levert echt niets op! Blijf altijd vriendelijk, blijf aardig! Je doet jezelf en anderen er een groot plezier mee!

#inspiratie #motivatie #mindset #gedachten #denken #emoties #gevoelens #begrip #vriendelijkheid #compassie #goedvoelen #geluk #renewinspiration #renewmentalcoaching
Likes: 3
Posted at: 2020-06-04 07:52:41
Laat boosheid, woede, irritatie, schaamte, angst en verdriet je stemming niet negatief beïnvloeden. Vandaag niet, morgen niet, nooit! Het overkomt ons allemaal wel eens, maar de beste reactie is compassie. Blijf altijd aardig voor jezelf! Ook op hele slechte dagen. Als één van deze emoties wordt veroorzaakt door een ander, haal dan eerst diep adem en kies voor vriendelijkheid. Het is het beste antwoord. Als je namelijk moet kiezen tussen aardig zijn en je gelijk halen, kies dan voor aardig zijn, dan heb je altijd gelijk. Waarom? Je kent de oorzaak vaak niet van een emotie. Welk gevoel, welk denken nu verantwoordelijk is. En dat geldt helemaal voor de emoties en gevoelens van een ander. Dus als je reageert, kies om aardig te zijn. Altijd! Het is beter voor je eigen en het humeur van de ander, want boosheid met boosheid beantwoorden levert alleen maar meer irritatie en woede op. Angst beantwoorden met nog meer angst brengt je ook niks verder. En schaamte en verdriet voelen niet fijn, dus waarom zou je het gevoel van een ander ermee willen voeden. Levert echt niets op! Blijf altijd vriendelijk, blijf aardig! Je doet jezelf en anderen er een groot plezier mee! #inspiratie #motivatie #mindset #gedachten #denken #emoties #gevoelens #begrip #vriendelijkheid #compassie #goedvoelen #geluk #renewinspiration #renewmentalcoaching
gevoelens * Al die emoties... *

Om vol van te lopen.
Van alles wat er om je heen gebeurt.
Wat je ziet, hoort, voelt....
Wat je daar weer van vindt en bij voelt... En dat verwerk je op je eigen manier als het teveel wordt.
Of het verward je en je wordt er heel stil van. Of je hart stroomt er van over met tranen. Of je rent weer weg naar je kamer Of je wordt knetter boos ervan!

Graag onderzoek ik mee waar je hoofd zo van vol loopt. En waar jij zo in vastloopt.
Hoe je er meer grip op krijgt. Weer meer in evenwicht komt.

Omdat ik jou gun dat er meer rust komt.
Want zo teruggetrokken, dwarsliggend, verdrietig of fel doen, dat doe je niet expres.

Ik ontdek graag met jou en jouw ouders mee. Om het mee te nemen in je verdere groeien en bloeien. 
Pluk Kindercoaching
Www.plukkindercoaching.nl

Coach gespecialiseerd in gevoelige kinderen met een sterke wil en hun ouders

#emoties #gevoelens #gedachten #gedrag #terugtrekken #vluchten #vechten #boos #dwars #pittig #verdriet #kindercoach #uden #veghel #oss #coach #gevoeligkindsterkewil #kinderbreinenbewegen #traject #opmaat #volhoofd #hoofdpijn #buikpijn #eigenheid #basiskracht #levenslust #proactief #ontspanning #rust
Likes: 20
Posted at: 2020-06-04 06:56:54
* Al die emoties... * Om vol van te lopen. Van alles wat er om je heen gebeurt. Wat je ziet, hoort, voelt.... Wat je daar weer van vindt en bij voelt... En dat verwerk je op je eigen manier als het teveel wordt. Of het verward je en je wordt er heel stil van. Of je hart stroomt er van over met tranen. Of je rent weer weg naar je kamer Of je wordt knetter boos ervan! Graag onderzoek ik mee waar je hoofd zo van vol loopt. En waar jij zo in vastloopt. Hoe je er meer grip op krijgt. Weer meer in evenwicht komt. Omdat ik jou gun dat er meer rust komt. Want zo teruggetrokken, dwarsliggend, verdrietig of fel doen, dat doe je niet expres. Ik ontdek graag met jou en jouw ouders mee. Om het mee te nemen in je verdere groeien en bloeien. Pluk Kindercoaching Www.plukkindercoaching.nl Coach gespecialiseerd in gevoelige kinderen met een sterke wil en hun ouders #emoties #gevoelens #gedachten #gedrag #terugtrekken #vluchten #vechten #boos #dwars #pittig #verdriet #kindercoach #uden #veghel #oss #coach #gevoeligkindsterkewil #kinderbreinenbewegen #traject #opmaat #volhoofd #hoofdpijn #buikpijn #eigenheid #basiskracht #levenslust #proactief #ontspanning #rust
gevoelens Soms moet je alles even loslaten en je gedachten laten bestaan ❤️
-
#dagboekvansiep #dichten #nederlands #dichtersvaninstagram #schrijversvaninstagram #gedichtje #versje #liefde #geluk #rust #afremmen #gevoel #gevoelens
Likes: 186
Posted at: 2020-06-04 06:46:00
gevoelens Woorden😶
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #-mos-
Likes: 7
Posted at: 2020-06-04 05:02:39
Woorden😶 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #-mos-
gevoelens Do you feel the same? 💛

Het zien ontstaan van initiatieven om samen te dragen raakt me altijd weer.

Zoveel wat we samen delen.
Zoveel ook weer niet.

Allemaal lopen we een pad.
Allemaal een eigen.
Allemaal uniek.

Met momenten neemt muziek me helemaal mee in het samen allen (all)een gevoel. Everyday life - Coldplay is er eentje van.

Welk nummer versterkt bij jou dit gevoel? 🙏🏼
Likes: 42
Posted at: 2020-06-03 21:54:47
Do you feel the same? 💛 Het zien ontstaan van initiatieven om samen te dragen raakt me altijd weer. Zoveel wat we samen delen. Zoveel ook weer niet. Allemaal lopen we een pad. Allemaal een eigen. Allemaal uniek. Met momenten neemt muziek me helemaal mee in het samen allen (all)een gevoel. Everyday life - Coldplay is er eentje van. Welk nummer versterkt bij jou dit gevoel? 🙏🏼
gevoelens Je moet gvd je hoofd uitzetten
Jij bent jij niet
Dat ben ik niet
Fuck off

#stemmen #theotherside #verslaving 
#woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek #angst
Likes: 2
Posted at: 2020-06-03 21:14:28
Je moet gvd je hoofd uitzetten Jij bent jij niet Dat ben ik niet Fuck off #stemmen #theotherside #verslaving #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek #angst
gevoelens Ik ben bang
Voor het leven
de gevechten
de overwinningen
de overweldigende dingen 
de liefde
verlating
afkeuring
afgunst

#woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek #angst #angststoornis
Likes: 3
Posted at: 2020-06-03 21:12:58
Ik ben bang Voor het leven de gevechten de overwinningen de overweldigende dingen de liefde verlating afkeuring afgunst #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek #angst #angststoornis
gevoelens stoor mij
onderbreek mij
hoor mij
laat me
ontsporen

#woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek
Likes: 5
Posted at: 2020-06-03 20:55:54
stoor mij onderbreek mij hoor mij laat me ontsporen #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #brieven #gedachtes #dagboek
gevoelens liegen
bedriegen 
verzieken
verknippen 
ontglippen
Likes: 3
Posted at: 2020-06-03 20:52:14
liegen bedriegen verzieken verknippen ontglippen "laat maar zitten" #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje
gevoelens Hoe graag wil jij een ander
Likes: 56
Posted at: 2020-06-03 20:51:34
Hoe graag wil jij een ander "helpen"? . Kun jij met zachte ogen kijken naar de ander? Lijdzaam toezien hoe zij de kop in het zand steekt. Machteloos ervaren dat hij zijn gevoelens opkropt. Wat weegt zwaarder. Jouw wens om het op te lossen of de wens van de ander om het in zijn of haar eigen tempo te mogen doen. . Heb je al eens stil gestaan bij de effecten van niks doen? Of het nu gaat om je partner, kind of klant. Probeer eens een keer niks te doen. Zie de ander zonder hem of haar te willen veranderen. De ander is precies waar hij of zij moet zijn. Zie de ander en accepteer de keuze. Zien is soms meer dan genoeg, soms is het alles wat nodig is. "Ik zie jou. Jouw pijn. Jouw verdriet. Jouw boosheid. Ik zie jouw gevecht. Jouw machteloosheid. Ik zie jou, in je diepste zijn." . Alles wat wij bij een ander willen gaat over onszelf. Hoe goed bedoelt ook. Hoe zeker je ook weet wat de ander nodig heeft. Uiteindelijk is het niet onze keuze. Dus vraag jezelf af wie probeer je eigenlijk te "helpen". Wat doet het met jou om toe te kijken? Waar herken je deze pijn en loyaliteit om de ander te willen "redden" van? . Hoe ga jij om met de pijn van de ander? #systemischwerkjoycepuister #systemischwerk #systemicconstellations #familieopstellingen #opstellingen #relationshipgoals #relatiecoaching #relatie #loslaten #verdriet #pijn #machteloos #redden #helpen #spiegel #paardencoaching #coachenmetpaarden #horsecoaching #oplossing #erkenning #gevoelens #emoties #liefde #opoffering #zelfliefde
gevoelens ik denk
als ik het wil 
waarom mag het dan niet?
of wil ik het niet? 
wil ik het wel
maar durf ik het niet? 
ik heb hier niet voor gekomen
was het er maar één
in plaats van een tweeling

Dan was ik hier nu niet.

#woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #de
Likes: 2
Posted at: 2020-06-03 20:49:11
ik denk als ik het wil waarom mag het dan niet? of wil ik het niet? wil ik het wel maar durf ik het niet? ik heb hier niet voor gekomen was het er maar één in plaats van een tweeling Dan was ik hier nu niet. #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje #de
gevoelens JE BENT EEN DIKKERD!

Excuse me!
Ik had een gesprek met een dame van de week en ik krijg er echt tranen van in mijn ogen als ik soms hoor hoe ze zichzelf noemt. En hoe vaak ze dat doet.. En ik weet, dat ze niet de enigste is😥

Ik ben zelf 'bezig' met een stuk zelfliefde. Ben er een boek over aan het lezen en ik doe mee met een sensualiteit 4-daagse (as we speak) van @unleashthewolf.nl
Ik vind dit zeker ook een deel van Ja zeggen tegen mezelf! 
Meer van jezelf genieten! (zei ik dat nou? Yup 😉 ) Dankjewel Denise, hihhihi
En vooral ook liever zijn tegen jezelf. En dat kan op veel verschillende manieren

Goede voeding, tijd nemen om water te drinken, elke dag minimaal 1 uur voor jezelf, nee zeggen tegen een vriendin, je grens aangeven, vertellen wat jij graag wilt, lekker gaan sporten, fftjes in bad, een stuk chocolade weg laten smelten in je mond Écht proeven!

Vraag jezelf eens af... Geef jij jezelf weleens benamingen.. .?? Zeg jij weleens lelijke dingen tegen jezelf. Ik was er vroeger ook heel goed in en heeeel soms herken ik het nog.. Maar… zou je de dingen die je tegen jezelf zegt ook tegen je dochter zeggen of tegen een goede vriendin. 
Of zou je willen dat zij zulke lelijke dingen tegen zichzelf zegt?

Ik weet zeker dat je antwoord Nee is en als je het zou horen, dat je haar er op aan zou spreken

Stop er mee lieffies! Wees er ten 1e eens heeel bewust van en ga dan eens bedenken wat je kan doen om het te veranderen. Om elke keer een stapje dichterbij te komen om Ja te zeggen tegen jezelf

Je mag voor jezelf kiezen! Jij mag genieten, van jezelf, van het leven. 
Je mag jezelf een mooi mensen vinden, trots zijn op jezelf

Wie gaat er Ja zeggen tegen zichzelf!

Roep je ff ikku of laat een 💖 achter. Of tag iemand die dit zeker mag horen

Liefs Heidy😘 📷uitdeoudedoos
#zelfliefde #jazeggentegenjezelf #voorjezelfkiezen #gezond #healthy #grenzenaangeven #neezeggen #tijdvoorjezelf #sensualiteit #shamelesslysensual #blijvendafvallen #blijvendkilosverliezen #mindset #gedragsverandering #gedachtes #gevoelens #beproud #selflove #afvallenzonderdieet #chocolade #transformyourmind #transformatie
Likes: 14
Posted at: 2020-06-03 20:49:06
JE BENT EEN DIKKERD! Excuse me! Ik had een gesprek met een dame van de week en ik krijg er echt tranen van in mijn ogen als ik soms hoor hoe ze zichzelf noemt. En hoe vaak ze dat doet.. En ik weet, dat ze niet de enigste is😥 Ik ben zelf 'bezig' met een stuk zelfliefde. Ben er een boek over aan het lezen en ik doe mee met een sensualiteit 4-daagse (as we speak) van @unleashthewolf.nl Ik vind dit zeker ook een deel van Ja zeggen tegen mezelf! Meer van jezelf genieten! (zei ik dat nou? Yup 😉 ) Dankjewel Denise, hihhihi En vooral ook liever zijn tegen jezelf. En dat kan op veel verschillende manieren Goede voeding, tijd nemen om water te drinken, elke dag minimaal 1 uur voor jezelf, nee zeggen tegen een vriendin, je grens aangeven, vertellen wat jij graag wilt, lekker gaan sporten, fftjes in bad, een stuk chocolade weg laten smelten in je mond Écht proeven! Vraag jezelf eens af... Geef jij jezelf weleens benamingen.. .?? Zeg jij weleens lelijke dingen tegen jezelf. Ik was er vroeger ook heel goed in en heeeel soms herken ik het nog.. Maar… zou je de dingen die je tegen jezelf zegt ook tegen je dochter zeggen of tegen een goede vriendin. Of zou je willen dat zij zulke lelijke dingen tegen zichzelf zegt? Ik weet zeker dat je antwoord Nee is en als je het zou horen, dat je haar er op aan zou spreken Stop er mee lieffies! Wees er ten 1e eens heeel bewust van en ga dan eens bedenken wat je kan doen om het te veranderen. Om elke keer een stapje dichterbij te komen om Ja te zeggen tegen jezelf Je mag voor jezelf kiezen! Jij mag genieten, van jezelf, van het leven. Je mag jezelf een mooi mensen vinden, trots zijn op jezelf Wie gaat er Ja zeggen tegen zichzelf! Roep je ff ikku of laat een 💖 achter. Of tag iemand die dit zeker mag horen Liefs Heidy😘 📷uitdeoudedoos #zelfliefde #jazeggentegenjezelf #voorjezelfkiezen #gezond #healthy #grenzenaangeven #neezeggen #tijdvoorjezelf #sensualiteit #shamelesslysensual #blijvendafvallen #blijvendkilosverliezen #mindset #gedragsverandering #gedachtes #gevoelens #beproud #selflove #afvallenzonderdieet #chocolade #transformyourmind #transformatie
gevoelens kniezen
maar toch ervoor kiezen 
#woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje
Likes: 4
Posted at: 2020-06-03 20:45:25
kniezen maar toch ervoor kiezen #woorden #nederlands #gevoelens #iktyp #nederlandstalig #gedicht #gedichtje
gevoelens • Heb me lief • ©️
.
#gedichtjesvanbrievenbusgeluk
.
Veel meer van mijn gedichten lees je in mijn bundel ‘Kopje onder’ (2020). Deze is o.a. verkrijgbaar via de link in de bio en bij de (online) boekhandel.
.
———
www.brievenbusgeluk.nl
———
.
.
.
.
.
.
#brievenbusgeluk #gedicht #gedichten #liefdesteksten #liefde #echteliefde #onvoorwaardelijkeliefde #ikhebjelief #ikziejegraag #ikhouvanjou #poëzie #woordkunst #woorden #dichter #dichtersvaninstagram #samen #vooraltijd #jijenik #samenvooraltijd #gevoelens #gevoel #verliefd #verliefdheid #trouwen #verlangen #vertrouwen #knuffelen #kus #knuffel
Likes: 450
Posted at: 2020-06-03 20:12:15
• Heb me lief • ©️ . #gedichtjesvanbrievenbusgeluk . Veel meer van mijn gedichten lees je in mijn bundel ‘Kopje onder’ (2020). Deze is o.a. verkrijgbaar via de link in de bio en bij de (online) boekhandel. . ——— www.brievenbusgeluk.nl ——— . . . . . . #brievenbusgeluk #gedicht #gedichten #liefdesteksten #liefde #echteliefde #onvoorwaardelijkeliefde #ikhebjelief #ikziejegraag #ikhouvanjou #poëzie #woordkunst #woorden #dichter #dichtersvaninstagram #samen #vooraltijd #jijenik #samenvooraltijd #gevoelens #gevoel #verliefd #verliefdheid #trouwen #verlangen #vertrouwen #knuffelen #kus #knuffel
gevoelens #gedig #gedigte #gedigtevaninstagram #skryf #skryfkuns #skryfafrikaans #afrikaans #gedagtes #myne #gevoelens #suidafrika
Likes: 8
Posted at: 2020-06-03 19:39:51
gevoelens This world 🌍
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #society #-mos-
Likes: 11
Posted at: 2020-06-03 19:28:26
gevoelens Vaak zijn degene die dit doen. heel onzeker over hun zelf en om dat te verstoppen gebruiken ze anderen.
-
-
-
#kenjeeigenwaarde #komtgoed #vertrouwopjezelf #schouderklopje #gevoelens #komopvoorjezelf
Likes: 61
Posted at: 2020-06-03 18:45:18
Vaak zijn degene die dit doen. heel onzeker over hun zelf en om dat te verstoppen gebruiken ze anderen. - - - #kenjeeigenwaarde #komtgoed #vertrouwopjezelf #schouderklopje #gevoelens #komopvoorjezelf
gevoelens 🌺Liefde is als drugs voor je hersenen.
.
👉Verliefd worden lijkt op het snuiven van een lijntje cocaïne. De hersenen worden op dezelfde manier beïnvloed en een soortgelijk gevoel van euforie wordt opgewekt als je verliefd wordt.
.
👉Uit onderzoek blijkt dat bij verliefdheid verschillende chemicaliën door je lichaam aangemaakt worden die tegelijkertijd 12 gebieden van de hersenen stimuleren. Deze chemicaliën zorgen voor de euforie bij inname van cocaïne, maar ook voor dat fijne gevoel als je verliefd bent.
.
.
.
#psycholoog #liefde #daten #ontmoeten #speeddate #vrijgezel #kempen #matchmaking #blindgetrouwd #visualcocaine #liefdevanmijnleven #samenzijn #readytomeet #relaties #datenight #vrijgezellen #firstdates #intimiteit #gevoelens #gedachten #samen #firstdate #blinddate #vindjelief
Likes: 14
Posted at: 2020-06-03 18:26:36
🌺Liefde is als drugs voor je hersenen. . 👉Verliefd worden lijkt op het snuiven van een lijntje cocaïne. De hersenen worden op dezelfde manier beïnvloed en een soortgelijk gevoel van euforie wordt opgewekt als je verliefd wordt. . 👉Uit onderzoek blijkt dat bij verliefdheid verschillende chemicaliën door je lichaam aangemaakt worden die tegelijkertijd 12 gebieden van de hersenen stimuleren. Deze chemicaliën zorgen voor de euforie bij inname van cocaïne, maar ook voor dat fijne gevoel als je verliefd bent. . . . #psycholoog #liefde #daten #ontmoeten #speeddate #vrijgezel #kempen #matchmaking #blindgetrouwd #visualcocaine #liefdevanmijnleven #samenzijn #readytomeet #relaties #datenight #vrijgezellen #firstdates #intimiteit #gevoelens #gedachten #samen #firstdate #blinddate #vindjelief
gevoelens Wat zou dat fijn zijn pap 💖 en dan ook heel graag een berichtje terug! Ik mis je zo, maar jij mist nog zoveel meer ♥️Mensen zeggen dat het went dat het minder word. Het went niet het word niet minder. Wat jij voor ons betekende is niet in woorden uit te drukken! Je meiden waren je alles! En jij was onze held! ♥️ Je gaf ons zoveel liefde, warmte, veiligheid alles! We houden van je pap! Untill we meet again! 
#papa #daddy #missen #gevoelens #quote #love #hero #friend #sisters #rouwenverlies #rouwen #liefde #quotes #heaven #held #mylove #dood #overleden #overlijden #herdenken #misje #feelings
Likes: 9
Posted at: 2020-06-03 18:06:52
Wat zou dat fijn zijn pap 💖 en dan ook heel graag een berichtje terug! Ik mis je zo, maar jij mist nog zoveel meer ♥️Mensen zeggen dat het went dat het minder word. Het went niet het word niet minder. Wat jij voor ons betekende is niet in woorden uit te drukken! Je meiden waren je alles! En jij was onze held! ♥️ Je gaf ons zoveel liefde, warmte, veiligheid alles! We houden van je pap! Untill we meet again! #papa #daddy #missen #gevoelens #quote #love #hero #friend #sisters #rouwenverlies #rouwen #liefde #quotes #heaven #held #mylove #dood #overleden #overlijden #herdenken #misje #feelings
gevoelens Lieve ouder,

Je hoeft het probleem van je kind niet op te lossen.
Je hoeft dus niet gelijk tips en adviezen te geven wat heel veel ouders juist doen met een geheel positieve intentie.

Je helpt je kind juist heel erg door begrip te tonen en te luisteren, steunen, troosten, aanmoedigen en (open) vragen te stellen.
Geef je kind het vertrouwen dat hij of zij het echt zelf kan oplossen.
Dat lukt namelijk nagenoeg altijd. Begeleid je kind van de rode situatie naar het groen.

Stel vragen. Geef je kind de tijd en ruimte om de antwoorden te vinden. Begeleid je zoon of dochter daarin.
Alle antwoorden zitten al in je kind. Jij kan hem/haar begeleiden in het woorden eraan geven.
Dit is zo ontzettend krachtig voor het zelfvertrouwen, het zelfbeeld en het zelfbewustzijn.

Liefs,

Hermina

#Kindgeluk #Kindercoach #Kindercoaching #Kindercoachpraktijk #Oudercoaching #Opvoedcoach #Ouderschap #Ouders #Mama #Moeder #Moederschap #Opvoeding #Kinderen #Kind #OpvoedTips #OudersVanNu #PositiefOpvoeden #Emoties #Gevoelens #Faalangst #Perfectionisme #Zelfvertrouwen #Verdriet #Huilen #Angsten #Oplossingsgericht #Tip #Groei #Geluk #Leeuwarden
Likes: 12
Posted at: 2020-06-03 18:02:57
Lieve ouder, Je hoeft het probleem van je kind niet op te lossen. Je hoeft dus niet gelijk tips en adviezen te geven wat heel veel ouders juist doen met een geheel positieve intentie. Je helpt je kind juist heel erg door begrip te tonen en te luisteren, steunen, troosten, aanmoedigen en (open) vragen te stellen. Geef je kind het vertrouwen dat hij of zij het echt zelf kan oplossen. Dat lukt namelijk nagenoeg altijd. Begeleid je kind van de rode situatie naar het groen. Stel vragen. Geef je kind de tijd en ruimte om de antwoorden te vinden. Begeleid je zoon of dochter daarin. Alle antwoorden zitten al in je kind. Jij kan hem/haar begeleiden in het woorden eraan geven. Dit is zo ontzettend krachtig voor het zelfvertrouwen, het zelfbeeld en het zelfbewustzijn. Liefs, Hermina #Kindgeluk #Kindercoach #Kindercoaching #Kindercoachpraktijk #Oudercoaching #Opvoedcoach #Ouderschap #Ouders #Mama #Moeder #Moederschap #Opvoeding #Kinderen #Kind #OpvoedTips #OudersVanNu #PositiefOpvoeden #Emoties #Gevoelens #Faalangst #Perfectionisme #Zelfvertrouwen #Verdriet #Huilen #Angsten #Oplossingsgericht #Tip #Groei #Geluk #Leeuwarden
gevoelens Den Haag is een perfecte zomerbestemming 🌞 Op ons blog verzamelden we de leukste adresjes om yogasessies buiten te doen, in het Paleispark of op het Scheveningse strand. Of thuis in corona-tijd. Je vindt het overzicht via de link in ons profiel! ✨⁠
⁠
✍️ Prachtige illustratie door @ingridbockting⁠
⁠
#practicyogachangetheworld #yoga #yinyoga #yogatv #yogalove #yogaeverydamnday #yoganl #yogaguru #yogainspiratie #yogainspiration #yogaeveryday #asana #zelfliefde #compassie #liefde #persoonlijkegroei #intuitie #zelfzorg #meditatie #gedachten #gevoelens #overgave #spiritualiteit #boeddhisme #alignment #denhaag #buitenyoga #happylife #strandyoga #scheveningen
Likes: 115
Posted at: 2020-06-03 18:01:07
Den Haag is een perfecte zomerbestemming 🌞 Op ons blog verzamelden we de leukste adresjes om yogasessies buiten te doen, in het Paleispark of op het Scheveningse strand. Of thuis in corona-tijd. Je vindt het overzicht via de link in ons profiel! ✨⁠ ⁠ ✍️ Prachtige illustratie door @ingridbockting⁠ ⁠ #practicyogachangetheworld #yoga #yinyoga #yogatv #yogalove #yogaeverydamnday #yoganl #yogaguru #yogainspiratie #yogainspiration #yogaeveryday #asana #zelfliefde #compassie #liefde #persoonlijkegroei #intuitie #zelfzorg #meditatie #gedachten #gevoelens #overgave #spiritualiteit #boeddhisme #alignment #denhaag #buitenyoga #happylife #strandyoga #scheveningen
gevoelens “𝑰𝒌 𝒈𝒂 𝒐𝒑 𝒗𝒂𝒌𝒂𝒏𝒕𝒊𝒆 𝒆𝒏 𝒏𝒆𝒆𝒎 𝒎𝒆𝒆” ons emotie boek! 
Want ja, ook op vakantie zijn er emoties. 
@huisje.vol.liefde heeft het boek meegenomen naar @deachterstehoef 👙 🌞 🏕 
Want ja, stel je eet macaroni ipv pannenkoeken... Lastig... Of je moet uit het zwembad maar het was zo leuk! Of je bent zo overprikkeld dat slapen niet lukt... www.hoedoeikdat.nu •
•
•
•
•
•
#kinderboek #boek #boeken #lezenisleuk #eerstehulpbijemotie #emoties #gevoelens #thuisonderwijs #thuisblijven #leerkracht #onderwijs #basisonderwijs #basisschool #hsp #hooggevoeligheid #autisme #krachtdieren #ouderschap #mama #papa #basisschoolkind #bol.com #boekwinkel #boekhandel #knutselen #vakantie #vakantieineigenland #kamperen
Likes: 16
Posted at: 2020-06-03 16:40:38
“𝑰𝒌 𝒈𝒂 𝒐𝒑 𝒗𝒂𝒌𝒂𝒏𝒕𝒊𝒆 𝒆𝒏 𝒏𝒆𝒆𝒎 𝒎𝒆𝒆” ons emotie boek! Want ja, ook op vakantie zijn er emoties. @huisje.vol.liefde heeft het boek meegenomen naar @deachterstehoef 👙 🌞 🏕 Want ja, stel je eet macaroni ipv pannenkoeken... Lastig... Of je moet uit het zwembad maar het was zo leuk! Of je bent zo overprikkeld dat slapen niet lukt... www.hoedoeikdat.nu • • • • • • #kinderboek #boek #boeken #lezenisleuk #eerstehulpbijemotie #emoties #gevoelens #thuisonderwijs #thuisblijven #leerkracht #onderwijs #basisonderwijs #basisschool #hsp #hooggevoeligheid #autisme #krachtdieren #ouderschap #mama #papa #basisschoolkind #bol.com #boekwinkel #boekhandel #knutselen #vakantie #vakantieineigenland #kamperen
gevoelens Iewers op 'n kleinhoewe staan 'n koelteboom. Onder daardie boom het ek gesit en koffie drink en geluister na die hoenders en ander voëls. Die son het spikkeltjies tussen die blare geverf en speels op my 'kinders' se gesigte geteken. Daar was ek gelukkig. Nog nooit weer het ek so 'n rustigheid ervaar nie. Die rustigheid van 'n kluisenaar.  Ek wens ek kon my koffie gaan klaar drink. Ek wens ek kon die water met die volgende reëns sien vloei. 'n Stukkie hemel hier op aarde.
Likes: 21
Posted at: 2020-06-03 16:39:26
Iewers op 'n kleinhoewe staan 'n koelteboom. Onder daardie boom het ek gesit en koffie drink en geluister na die hoenders en ander voëls. Die son het spikkeltjies tussen die blare geverf en speels op my 'kinders' se gesigte geteken. Daar was ek gelukkig. Nog nooit weer het ek so 'n rustigheid ervaar nie. Die rustigheid van 'n kluisenaar.  Ek wens ek kon my koffie gaan klaar drink. Ek wens ek kon die water met die volgende reëns sien vloei. 'n Stukkie hemel hier op aarde.
gevoelens Vandaag liep ik door een natuurgebied, en na ongeveer anderhalve kilometer was ik nog niemand tegen gekomen. Daarna kwam ik agenten tegen, vier om precies te zijn. Wat zouden jouw eerste gedachten daarbij zijn? En is wat je erbij denkt of voelt ook terecht? Zo zou je direct kunnen denken dat er iets gebeurd is of dat ze iemand zoeken, voel je je dan veiliger omdat de politie er is of juist onveiliger omdat er iets zou zijn waarvan je niks af weet? Ieder mens kan ergens een andere eerste gedachte bij hebben. En als het negatief is, probeer dan eens te bedenken waarom dit zo is en of het mogelijk is om er anders naar te kijken.

#natuur #gedachten #almerenatuur #almere #almerevooriedereen #hetkaninalmere #flevoland #gedachten #gevoelens #wandeling #hiken #lopen #natuurliefhebber #nadenken #groen #meer #omdenken #buiten #wandelen #bomen #flevolandschap #negatief #positief #natuurgebied
Likes: 18
Posted at: 2020-06-03 16:34:42
Vandaag liep ik door een natuurgebied, en na ongeveer anderhalve kilometer was ik nog niemand tegen gekomen. Daarna kwam ik agenten tegen, vier om precies te zijn. Wat zouden jouw eerste gedachten daarbij zijn? En is wat je erbij denkt of voelt ook terecht? Zo zou je direct kunnen denken dat er iets gebeurd is of dat ze iemand zoeken, voel je je dan veiliger omdat de politie er is of juist onveiliger omdat er iets zou zijn waarvan je niks af weet? Ieder mens kan ergens een andere eerste gedachte bij hebben. En als het negatief is, probeer dan eens te bedenken waarom dit zo is en of het mogelijk is om er anders naar te kijken. #natuur #gedachten #almerenatuur #almere #almerevooriedereen #hetkaninalmere #flevoland #gedachten #gevoelens #wandeling #hiken #lopen #natuurliefhebber #nadenken #groen #meer #omdenken #buiten #wandelen #bomen #flevolandschap #negatief #positief #natuurgebied
gevoelens Met dank aan @hartoverkop voor dit mooie gedicht.⁠
⁠
Hooggevoelige kinderen voelen veel. Ook de gevoelens die niet van hen zijn. Merk je een verandering in gedrag bij je kind?⁠
Vraag dan eens hoe het vandaag op school was met de juf / andere kinderen.⁠
⁠
#hooggevoeligekinderen #gedrag #gevoelens #opmerken #joriekekroeze
Likes: 16
Posted at: 2020-06-03 15:07:12
Met dank aan @hartoverkop voor dit mooie gedicht.⁠ ⁠ Hooggevoelige kinderen voelen veel. Ook de gevoelens die niet van hen zijn. Merk je een verandering in gedrag bij je kind?⁠ Vraag dan eens hoe het vandaag op school was met de juf / andere kinderen.⁠ ⁠ #hooggevoeligekinderen #gedrag #gevoelens #opmerken #joriekekroeze
gevoelens Je mag voelen wat je voelt, zolang je jezelf of anderen geen pijn doet en geen eigendommen vernield. #gevoelens#woorden#beeld#geluid#naam#pain#liefde#love#boosheid#blijdschap#eenzaamheid#kracht#power#spreekjeuit #verlaten#leave#gadoor#go
Likes: 10
Posted at: 2020-06-03 14:42:37
Je mag voelen wat je voelt, zolang je jezelf of anderen geen pijn doet en geen eigendommen vernield. #gevoelens#woorden#beeld#geluid#naam#pain#liefde#love#boosheid#blijdschap#eenzaamheid#kracht#power#spreekjeuit #verlaten#leave#gadoor#go
gevoelens Alweer op de helft van de #ikbeniktraining #sessie5 #zelfliefde #waarderinguitspreken #circletime✨#delen van #gevoelens #ervaringen zo #hel(p)end als je dat gaat #durven #praatsteen #luistersteen #samen #dragen #lichterleven✨ ❤️ #coachingstap
Likes: 28
Posted at: 2020-06-03 14:19:24
gevoelens Mijn tranen😥
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #-mos-
Likes: 10
Posted at: 2020-06-03 14:01:41
Mijn tranen😥 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #gedicht #gedichtje #gedichten #gedachten #gevoelens #poem #poems #poet #poetisch #poetry #beautifulpoetry#poezie #poëzie #citate #citaten #citaat #schrijfsel #schrijven #dichten #aesthetic #aesthetics #mooileven #quotes #qoute #qoute #-mos-
gevoelens “Je houding en balans in de oefeningen zien er goed uit. Super!”
.
Ik onderdruk de neiging om achterom te kijken of m’n yoga docent het wel tegen mij heeft. En dank hem vriendelijk voor het compliment.
.
Ik vertel hem dat ik lekker in m’n vel zit. Geloof me, yoga in of uit balans is echt een totaal andere ervaring. En soms ook pretty confronterend.
.
“Het was nog wel wat druk in je hoofd, klopt dat?”
.
Yoga heeft bij mij twee uitwerkingen. Óf ik ben volledig zen óf door de ontspanning word ik enorm creatief en draait m’n hoofd overuren.
.
Dat laatste was dit keer het geval.
.
“Waarom neem je dan geen schrijfblokje en een pen mee?”
.
Ja, waarom niet? 🤔
.
Ergens toch een stemmetje dat zich afvraagt wat een ander daarvan vindt. Of het niet raar is als ik een notitieblok naast me heb liggen. Die belemmerende hersenspinsels passeren de revue.
.
Wat voor mij werkt en wat me rust geeft, is als ik het opschrijf. Dan is het uit m’n hoofd. Dus volgende keer gaat ie mee! En wat kan ik dan beter meenemen dan het zelfgemaakte boekje van m’n creatieve kunstenaarsvriendin @marieke_matthijs!
Likes: 15
Posted at: 2020-06-03 13:18:16
“Je houding en balans in de oefeningen zien er goed uit. Super!” . Ik onderdruk de neiging om achterom te kijken of m’n yoga docent het wel tegen mij heeft. En dank hem vriendelijk voor het compliment. . Ik vertel hem dat ik lekker in m’n vel zit. Geloof me, yoga in of uit balans is echt een totaal andere ervaring. En soms ook pretty confronterend. . “Het was nog wel wat druk in je hoofd, klopt dat?” . Yoga heeft bij mij twee uitwerkingen. Óf ik ben volledig zen óf door de ontspanning word ik enorm creatief en draait m’n hoofd overuren. . Dat laatste was dit keer het geval. . “Waarom neem je dan geen schrijfblokje en een pen mee?” . Ja, waarom niet? 🤔 . Ergens toch een stemmetje dat zich afvraagt wat een ander daarvan vindt. Of het niet raar is als ik een notitieblok naast me heb liggen. Die belemmerende hersenspinsels passeren de revue. . Wat voor mij werkt en wat me rust geeft, is als ik het opschrijf. Dan is het uit m’n hoofd. Dus volgende keer gaat ie mee! En wat kan ik dan beter meenemen dan het zelfgemaakte boekje van m’n creatieve kunstenaarsvriendin @marieke_matthijs!
gevoelens Weer een nieuwe samenvatting op de maand mei, dat in het teken stond van stress. Ik blij terug op dit domein en de invloed hiervan op het ontstaan of onderhouden van jouw klachten.

#EindelijkPijnvrij #monthlyfocus #stress #emoties #gevoelens #recap #inspireren #mama #moederschap #ondernemen #vrouwelijkeondernemers #vrouwen #opvoeden #bewustwording #possibilities #health #gezondheid #lifestyle #coaching #mindset #geluk #liefde
Likes: 14
Posted at: 2020-06-03 13:06:00
Weer een nieuwe samenvatting op de maand mei, dat in het teken stond van stress. Ik blij terug op dit domein en de invloed hiervan op het ontstaan of onderhouden van jouw klachten. #EindelijkPijnvrij #monthlyfocus #stress #emoties #gevoelens #recap #inspireren #mama #moederschap #ondernemen #vrouwelijkeondernemers #vrouwen #opvoeden #bewustwording #possibilities #health #gezondheid #lifestyle #coaching #mindset #geluk #liefde
gevoelens s’Avonds HAPPY gaan slapen & s’morgens opstaan en je down voelen. Herken je dat?

Goh.. Ik heb ook zo’n een dagen. Vervelend! Maar... Ik ga echt niet bij de pakken blijven zitten! s’Morgens is namelijk het meest krachtige moment van de dag. Het bepaald je intentie van je dag!
📵NO PHONE
👗Opstaan & Aankleden
☕️Ontbijt & KOFFIE!
🧘🏼‍♀️Mediteren
🤸🏽‍♀️Beweging
✨Affirmaties -

POWERFUL💥

Zo verander ik mijn gemoedstoestand in 1 vingerknip! Dit proces duurt jaren eer je dit kan. Alles gebeurd op de juiste timing! Ik ben namelijk al 10 jaar bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. AND I LOVE IT!

MIJN LEVEN IN EIGEN HANDEN! 💓

Wat doe jij als je down bent opgestaan?
Likes: 97
Posted at: 2020-06-03 08:32:47
s’Avonds HAPPY gaan slapen & s’morgens opstaan en je down voelen. Herken je dat? Goh.. Ik heb ook zo’n een dagen. Vervelend! Maar... Ik ga echt niet bij de pakken blijven zitten! s’Morgens is namelijk het meest krachtige moment van de dag. Het bepaald je intentie van je dag! 📵NO PHONE 👗Opstaan & Aankleden ☕️Ontbijt & KOFFIE! 🧘🏼‍♀️Mediteren 🤸🏽‍♀️Beweging ✨Affirmaties - POWERFUL💥 Zo verander ik mijn gemoedstoestand in 1 vingerknip! Dit proces duurt jaren eer je dit kan. Alles gebeurd op de juiste timing! Ik ben namelijk al 10 jaar bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. AND I LOVE IT! MIJN LEVEN IN EIGEN HANDEN! 💓 Wat doe jij als je down bent opgestaan?
Voticle Trending & Popular Articles
If you are thinking about types of preschools for your child, or the possibility of homeschooling, it is important to look at different curricula. While the school your child attends is also important, the type of material taught at that school...
Risk in investments is an everyday problem to both investors and non investors. About three quarters of the people in the world are afraid to invest due to the different levels of risk and uncertainties attached to it while the remaining quarter...
Business owners can always be on the lookout of increasing their profits. Owning a business is one thing and making profit is another. A business is money making intended to generate large sums of profit. Some businesses can generate 10%, 20%, etc...
A brain disorder that changes the way somebody behaves thinks and sees the world is called Schizophrenia. The most common form of this brain disorder illness is paranoid schizophrenia, and people who suffer from it have altered view of the realities...
In the world of rapidly growing high-tech systems, many innovations have been made in the field of medical science also. One such innovation is robotically assisted heart surgery. Also known as closed-chest heart surgery, robotically-assisted heart...
Do you know that heart disease is the biggest killer of both men and women in England, the United States, Canada, and Wales? Yes indeed it is, it even surpasses all kinds of cancer when joined together. It has risen to a level where it kills a...

What is the meaning/definition of the letters in gevoelens?

Meaning of gevoelens by its letters

gevoelens acronym or abbreviation means:

G: Meaning of G in gevoelens. You have great ways for individuals to review.His hatred exacerbates the people around you.Exercise the necessary isolation, external exercises are useful. Do not worry yourself hurting yourself the most. Everyone builds exercises with respect to originality. They are. Excess money is devastating. Reason helps you through the harsh conditions.
You are picky, looking for defects within yourself and your loved one. You interact with a musician who is the equivalent of a scientist or mainstream, and one who can update your situation. You excite and know how to reach the peak of sensory agitation, as you work carefully. You may be surprisingly sexually dynamic, that is, the point at which you can discover the time. Your duties and duties exceed everything else. You may have trouble getting openly close to your love, but there is no near nuisance being sexual. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

E: Meaning of E in gevoelens. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

V: Meaning of V in gevoelens. The letter V is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to development. V is a persevering letter that is eager and proficient. Contrarily, individuals with the letter V as their underlying can likewise be foolhardy. V sits on a lower end with the arms anticipating upwards in an angled way. It indicates surprising availability and its expansions demonstrate the want to accomplish. It is additionally unequivocal and difficult. It's cleverness is found in the way that it focalizes it's forces at the base. It is along these lines qualified or skillful in arranging. You are exceptionally verbal. Strange views, with regularity, silence on them. Partiality with the earth can thrive across the earth. Music and verse express the nature of despair. Application of numerical skill to a conscious, though uncertain, skill. Overcoming the inability to act leads an optimistic life. Functional instead of perseverance, great function. Dodge the power, adherence to family values.

You are an individual, and you need the opportunity, the space and the enthusiasm. You hold on until you know someone well before giving yourself. Knowing someone implies their psychology. You want to get him to make a mistake to see what makes him tick. They are attracted to unpredictable types. There is often a lifetime difference between you and others important. You react to the threat, speed, and tension. The gay scene transforms you even if you are not a member yourself.

O: Meaning of O in gevoelens. The letter O is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioners" of the world. On the off chance that O is the principal vowel in a name, the individual has a tendency to be striking and intense. Names with the underlying letter O are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and optimistic visionaries who know about their own intrinsic forces. The letter O is honest, kind, and shrewd. This letter gives tolerance, ability and is especially dedicated. O compares to the number 6, to convey the characteristics of administration to others, benevolence, duty, effortlessness and respect. The drawback of being an O is to be somewhat similar to a Drama Queen. O is all around cut without pointed edges. It is smooth and shut. It appears, somewhere down in thought, very much restrained, down in the dumps and minding. The roundedness of the O with see tower in the center demonstrates a peering nature in the outside. That implies finding the secretive and be household and appreciate the things that are close-by. It is a traditionalist letter. You are very receptive. Consistency and truth as a partner or his girlfriend gains incredible joy. Directed by the head not the heart, look far and wide for its way. Narrow minds and crush fix unless you change requests. Stable fixed positions for you, keep vital. Disaster as a result of negligence. Dreams and pains the life of love. He will receive compensation. Planetary indulgence towards dissatisfaction and disgrace. In romantic love, some investment requires choosing a partner.

You are very inspired by the subtle and modest sexual exercises around your desires. You can redirect much of your vital sexuality to benefit as well as seek energy. You can without much stretching and chastity times have been extended. You are vital, human, sexual and other great, require the same qualities of your colleague. Sex is not a flirting business, this way you can ask for power, different qualities, and stab at anything or someone. Some time their interests become possession, which must be kept in line to.

L: Meaning of L in gevoelens. L is indistinguishable numerically to the number 3 and stands for imagination, correspondence and activity. A man with the underlying L is sympathetic, balanced and cordial. Contrarily, they can be to some degree clumsy. The letter has a level base and a vertically broadening part that juts into the sky. L is trying, charging, precise, consistent and convincing. Its level base on the earth indicates want for natural things accordingly L materialistics and is dynamic. L is adaptable, effective, open, understanding and savage.

N: Meaning of N in gevoelens. Achievement comes to you effectively, physical comfort and wealth matter more than others. Most of the unfortunate freedom and grief is their disappearance.With respect to religion it brings true serenity.Make yourself away from the risk,


You can be very emotional, linked to the splendor of love. Having a partner is fundamental for you.You are free in your eyes of affection and will take risks, try new ones sexual encounters and accomplices, give it all in great taste.Minds turn to you.You should feel that your partner is mentally strengthening, otherwise you will think it is difficult to support the relationship.You need to appreciate, Nestling, Wenning and eating to give yourself. You have a chance to work, but you usually have to break up. Most of the opponent's uncertainty is so terrible, no one but you can go. Defeat the innate feelings of independent fear of someone else's improvement and the ability to sleep. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come. Rushing nature can lead to real annoyance. Conquer the trend to wonder and Crabens, have many companions and flourish. Q can not be overcomeTestables that still exist, and hesitate without hesitation. It may seem irreproachable, humble and painful, but we recognize that appearances can lie. As for sex, you are free of anything from a talented specialist. You can without much stretch go to the extreme however, run the range of enthusiasm for tiredness with full thought of sex. You can be very indebted to your colleague, looking for impeccable each one of you. It is difficult to find someone who can meet your measurements. You have trouble communicating with your emotions and getting into action.

S: Meaning of S in gevoelens. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

What does gevoelens mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation gevoelens. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the gevoelens acronym.

Astrological Analysis and meaning of gevoelens

gevoelens has a life path of 5. gevoelens means: With route 5, its digits are (5, 14/5, 23/5, 32/5). Track 5 shows that you have entered life with a progressive attitude, position and skills to make the world a better place. The key in the course of your life is freedom. In the pursuit of freedom, you are naturally diverse, adventurous, and advanced in your thinking. You are one of those people who always try to find answers to many questions that give life. 5 to the positive life path is continuous change and improvement. You want to be completely undisciplined, as the number most closely associated with the productive use of freedom, you are a to the most compassionate people. The life path of 5 means that you appreciate with certainty how loving the freedom and the life of mercy. His love for freedom extends to mankind in general, and he cares about his neighbor, freedom and well-being, especially in the mind. A great lifetime of 5 is the American President Abraham Lincoln who declared the slave declaration of emancipation, slavery ended in America. As progressive thinkers in the end your skills within the government give you great knowledge to exercise your authority over others, and you are a good communicator, and you know how to motivate the people around you. This can be the most powerful and valuable element. Because of this ability, and your incredible mind, you are a truly born leader able to sell your views. This ability to sell and motivate extends to any type of material product in any idea or concept you can do, does not like routine work because it becomes boring, and you are not very good at staying with the tasks that need to be completed over time. On average, the number 5 lives today, not much tomorrow. It is also important to find a job that provides difficult tasks rather than routine and repetitive tasks. They are treated better with people, but the important thing is that nobody. With the ability to express yourself at any time, you have the innate ability to think complex questions and analyze them so quickly when something new and adventure can dominate your life. This can take the form of physical or mental manifestations, but in any case you will have the opportunity to experience exciting exploration and new forms. Of course, you belong to the group considered the most secular and traveled. Obviously do not ignore a good adventure. You take many risks, but often come with success. If you do not have your money in play, you are more open to a wide range of risks in your daily life. The conservative approach is not simply in its nature, in romance, you hate the limits imposed by love. You want to be unlimited. This does not necessarily mean that you are unfaithful or mixed, but that does not mean that you are also a good partner who should understand your style. The relationship that governs jealousy and lack of thinking will not work for you. You need a partner who understands your needs, reliable, you can see their reliability even if they are not always available and be fully dedicated. It is important to mix with different people and try those who are very serious and avoid difficult tasks. If you live on the negative side of life 5 path, you are likely to be versatile but suffer from lack of direction and there is confusion about his ambition. Restless, indignant and reckless, you can choose to move from one job to another without ever finding satisfaction with everything. 5 A negative way of life can be very irresponsible in tasks and decisions related to life at home and in the company. The total quest for sensation and adventure in you can make you miss the feelings of those around you. With a fortunate life way of 5, the arrangement of numbers (5, 14/5, 23/5, 32/5) are your character numbers. 5 Positive highlights: Extensiveness, new and visionary thoughts, quick reasoning, flexible and consistently evolving, activity arranged, inquisitive and investigating, advancing, creative in managing valuable flexibility. 5 Negative highlights: Fretful, disappointed, apprehensive disposition and dialect, disappointment, excessively numerous rushed choices, restlessness, ailing in application. Five, the most unique and enthusiastic is a round number and the quantity of the universe. It implies adjust, not connection, creative ability and congruity. It is normal for individuals. The number five symbolizes otherworldly reflection, religion and flexibility. As indicated by Greek-Roman, five is the conjugal number of affection and union. As indicated by Aeppli five is various life and nature. In Hebrew number five means connection, withdrawal. Negative highlights: Five is viewed as inflexible, fretful, conflicting and reckless. This is flexibility darlings. The number five is a scholarly vibration. These are "thought" individuals with affection for assorted variety and the capacity to adjust to generally circumstances. Managed by Mercury. Watchwords: friendly, opportunity cherishing, sentimental, creative, interesting, dormant, inquisitive, adaptable, mindful. At the point when communicated contrarily, non-official, untrustworthy, conflicting. As darlings: These sweethearts to the contrary sex for the most part alluring, as they are versatile, inquisitive and kind. Their mind and love for the sake of entertainment is unmistakable. To be cheerful in adoration, they should have a specific level of progress and assorted variety. They additionally require mental incitement. They rush to change in accordance with good and bad times, yet when they are under fortifying, they can make conflicting and protection from duties. 14 is an arrangement of more noteworthy otherworldly flawlessness. In the Bible fourteen speaks to salvation, great and advantageous purposes. Case of the utilization of fourteenth are the day of the principal month, God made two pledges to Abraham, four ages from Abraham to David. Others view it as the quantity of carelessness. Up to a specific number fourteen brings examinations and threats coming about because of an assortment of encounters. In numerology, various individual flexibility, freedom and self-assurance are communicated. In China fourteen is viewed as an appalling number. From the identity perspective fourteen have a tendency to be free, self-activity and the privilege to be. They are exceptionally creative and have a higher likelihood of accomplishment in wanders. Twenty-three reflects flourishing, either in a physical, money related or profound sense. It is the main prime number that comprises of progressive digits, because of the qualities of two and three, twenty-three is an arrangement of duality, appeal, correspondence and society. Three Twenty can utilize normal abilities and their imagination. The hopefulness and adjust while being agreeable, are some positive traits of twenty-three. Many think about twenty-three to have an otherworldly significance. The German film Twenty-three investigated fixation on the number depends on a genuine story. Number twenty-three individuals are extremely inquisitive and depend intensely on involvement.

More meanings / definitions of gevoelens or words, sentences containing gevoelens?

Name Meaning of gevoelens

fineartcards katty_my_etc joeyhartlage dtchrstn ayuswtie schneider_niko aleksandraniespielak pkssumbar macarenarodriguezbc addictinktattoo3 dogma_club_official outlawbbqspokane paroki_batu cctv_sirukam_oyii beyondthelimitsoff quranindonesiaapp mimbre_almendra petrol_py toe666knife autonomieaba schmalec_ logikaparty iamyungkamz murielbrodoloni he_cankayaocal deendaari __comfy missbaweldancipit jaxthewildlifevet tapnradio merchantmodern mblanc2902 savethechildfoundation braveheart_404 keytoyoga tiffanylonsdale 21stcenturyheraldry rapscal storyofspartacus vazz saskya tonna77 rough_out valleyheadturners dylanjones7 _sweet_shanu chrysler_king300 igorboev albaequipment inquisited


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.