FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

fejaislame instagram hashtags, hashtags meanings fejaislame images, #fejaislame tag pics

fejaislame
fejaislame
fejaislame A e prish abdesin prekja e organit
Transmetohet nga Talk bin Ali radijAllahu anhu se ka thënë: Një burr tha: Preka organin tim gjinital. Ose ka thënë: Personi prek organin e tij gjinital në namaz, a ka detyrë të marr abdes? Profeti sal-lallahu alejhi ue sel-lem tha: “Ai është pjesë e jotja.” Hadithin e ka konsideruar autentik Ibën Hibbani. Ibën el-Medinij ka thënë: Ky hadith është më i saktë se hadithi i Busrasë
Transmetohet nga Busrah bintu Safvan radijAllahu anha se: I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë: “Ai që e prek organin e tij gjenital duhet të marr abdes.” Hadithin e ka konsideruar autentik Tirmidhiu dhe Ibën Hibbani. Buhariu ka thënë: Ky është hadithi më i saktë në këtë temë.
Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!): Të dyja këto hadithe nga konsteksti jashtëm bien në kontradikt me njëra-tjetrën. Ngase hadithi i Talk bin Ali radijAllahu anhu tregon se prekja e organit gjenital nuk e prish abdesin. Ndërsa hadithi i Busras radijAllahu anha tregon se ajo (prekja) e prish abdesin. Nisur nga kjo dijetarët janë kundërshtuar për këtë çështje në dy fjalë:
Fjala e parë: Prekja e organit gjinital nuk e prish abdesin. Duke punuar me hadithin e Talk bin Ali radijAllahu anhu, dhe ajo është fjala e tij sal-lAllahu alejhi ue sel-lem: “Ai është pjesë e jotja.” Ky është medh’hebi hanefi dhe një transmetim nga imam Ahmedi. Shih “El-Mebsut” (1/66) dhe “El-Mugnij” (1/241). Ashtu siç nuk prishet (abdesi) kur njeriu prek dorën e tij, ose këmbën e tij, ose fytyrën e tij, po ashtu abdesi nuk prishet kur ai prek organin e tij.
Kanë thënë: Ky është më i saktë se hadithi i Busras dhe punohet me të.
Fjala e dytë: Prekja e organit gjenital e prish abdesin. Duke punuar (bazuar) me hadithin e Busras radijAllahu anha.
.
Vazhdon...👇👇👇
.
Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 92
Posted at: 2019-08-21 21:12:39
A e prish abdesin prekja e organit Transmetohet nga Talk bin Ali radijAllahu anhu se ka thënë: Një burr tha: Preka organin tim gjinital. Ose ka thënë: Personi prek organin e tij gjinital në namaz, a ka detyrë të marr abdes? Profeti sal-lallahu alejhi ue sel-lem tha: “Ai është pjesë e jotja.” Hadithin e ka konsideruar autentik Ibën Hibbani. Ibën el-Medinij ka thënë: Ky hadith është më i saktë se hadithi i Busrasë Transmetohet nga Busrah bintu Safvan radijAllahu anha se: I Dërguari i Allahut sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë: “Ai që e prek organin e tij gjenital duhet të marr abdes.” Hadithin e ka konsideruar autentik Tirmidhiu dhe Ibën Hibbani. Buhariu ka thënë: Ky është hadithi më i saktë në këtë temë. Shejh Salih el-Feuzani (Allahu e ruajttë!): Të dyja këto hadithe nga konsteksti jashtëm bien në kontradikt me njëra-tjetrën. Ngase hadithi i Talk bin Ali radijAllahu anhu tregon se prekja e organit gjenital nuk e prish abdesin. Ndërsa hadithi i Busras radijAllahu anha tregon se ajo (prekja) e prish abdesin. Nisur nga kjo dijetarët janë kundërshtuar për këtë çështje në dy fjalë: Fjala e parë: Prekja e organit gjinital nuk e prish abdesin. Duke punuar me hadithin e Talk bin Ali radijAllahu anhu, dhe ajo është fjala e tij sal-lAllahu alejhi ue sel-lem: “Ai është pjesë e jotja.” Ky është medh’hebi hanefi dhe një transmetim nga imam Ahmedi. Shih “El-Mebsut” (1/66) dhe “El-Mugnij” (1/241). Ashtu siç nuk prishet (abdesi) kur njeriu prek dorën e tij, ose këmbën e tij, ose fytyrën e tij, po ashtu abdesi nuk prishet kur ai prek organin e tij. Kanë thënë: Ky është më i saktë se hadithi i Busras dhe punohet me të. Fjala e dytë: Prekja e organit gjenital e prish abdesin. Duke punuar (bazuar) me hadithin e Busras radijAllahu anha. . Vazhdon...👇👇👇 . Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍 • • • - #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
fejaislame ♥️ #fejaislame #Kosovo #shqiptar #besim #alhamdulillah #subhanallah
Likes: 1
Posted at: 2019-08-21 20:32:07
fejaislame Elhamdulilah🤲🏻 #womeninislam #thewomeninislam #islamicquotes #islami #fejaislame #fëjaislame #fejaislameshqip #fejaislamedashuriaperhirteallahut #dashuriaperhirteallahut #allahuakbar #gruajamuslimane
Likes: 10
Posted at: 2019-08-21 20:27:27
Elhamdulilah🤲🏻 #womeninislam #thewomeninislam #islamicquotes #islami #fejaislame #fëjaislame #fejaislameshqip #fejaislamedashuriaperhirteallahut #dashuriaperhirteallahut #allahuakbar #gruajamuslimane
fejaislame 🔹️Vdekja e djaloshit pa #namaz! •
•
•
#islam #fejaislame #thirrjaislame #dawa #sinqeritet #realitet #fokus #xhami #musliman #bashkim #përparim #xhennet #xhehennem #butësi #edukatë #moral #etikë #ideal #prosperitet #mendësi #zhvillim #sadullahbajrami #hoxhë
Likes: 389
Posted at: 2019-08-21 18:05:34
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 91
Posted at: 2019-08-21 17:37:39
fejaislame 1.Shampo që forcon flokët
100 % natyror
Sasia:500 ml
 Si dhe balsam kundër rënies së flokëve FALAS
Çmimi:450 den/7.5 €

2.Shampo për flokë të hollë
Balsam kundër rënies së flokëve FALAS
Sasia:500 ml
Çmimi:450 den/7.5 €

3.Shampo që stimulon zgjatjen e flokëve
Balsam kundër rënies së flokëve FALAS
Sasia:500 ml
Çmimi:450 den/7.5 €

PËRDORIMI
Përdoret normal si çdo shampo tjetër, për flokë të ndryshëm,duhet të përdoret të paktën 3 herë.
Rekomandohet që pasi të përdoret shampo pastaj të aplikohet balsami për flokë 20 min para se të përdoret shampo,për rezultate më të mira duhet përdorur të paktën 3 herë në javë balsami.

#nun_libraria
#fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues
#hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani
#ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama
#Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra 
Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
Likes: 31
Posted at: 2019-08-21 16:48:07
1.Shampo që forcon flokët 100 % natyror Sasia:500 ml Si dhe balsam kundër rënies së flokëve FALAS Çmimi:450 den/7.5 € 2.Shampo për flokë të hollë Balsam kundër rënies së flokëve FALAS Sasia:500 ml Çmimi:450 den/7.5 € 3.Shampo që stimulon zgjatjen e flokëve Balsam kundër rënies së flokëve FALAS Sasia:500 ml Çmimi:450 den/7.5 € PËRDORIMI Përdoret normal si çdo shampo tjetër, për flokë të ndryshëm,duhet të përdoret të paktën 3 herë. Rekomandohet që pasi të përdoret shampo pastaj të aplikohet balsami për flokë 20 min para se të përdoret shampo,për rezultate më të mira duhet përdorur të paktën 3 herë në javë balsami. #nun_libraria #fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues #hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani #ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama #Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
fejaislame Devijimet e shejtanit të mallkuar janë të shumta dhe të llojllojshme, andaj kujdesuni. •
•
•
•
•
•
#islam #fejaislame #thirrjaislame #dawa #sinqeritet #realitet #fokus #xhami #musliman #bashkim #përparim #xhennet #xhehennem #butësi #edukatë #moral #etikë #ideal #prosperitet #mendësi #zhvillim #sadullahbajrami #hoxhë
Likes: 323
Posted at: 2019-08-21 16:39:59
Devijimet e shejtanit të mallkuar janë të shumta dhe të llojllojshme, andaj kujdesuni. • • • • • • #islam #fejaislame #thirrjaislame #dawa #sinqeritet #realitet #fokus #xhami #musliman #bashkim #përparim #xhennet #xhehennem #butësi #edukatë #moral #etikë #ideal #prosperitet #mendësi #zhvillim #sadullahbajrami #hoxhë
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 103
Posted at: 2019-08-21 16:36:40
fejaislame #3 Paso sunnetin!

#pasosunetin #islami #fejaislame #7dobi @7.dobi
Likes: 18
Posted at: 2019-08-21 15:10:37
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 97
Posted at: 2019-08-21 14:52:26
fejaislame
Likes: 26
Posted at: 2019-08-21 13:05:20
fejaislame
Likes: 26
Posted at: 2019-08-21 13:04:38
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 119
Posted at: 2019-08-21 11:14:16
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 120
Posted at: 2019-08-21 10:37:39
fejaislame Libri:Njerëz të mëdhenj
Autor:Aid El-Karni
Çmimi:150 den/2.5 €
Formati:A5
Faqe:151

Libri:Të qenët rob i Allahut
Autor:Ibn Tejmije
Çmimi:150 den/2.5 €
Formati:A5
Faqe:145

#nun_libraria
#fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues
#hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani
#ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama
#Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra 
Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
Likes: 70
Posted at: 2019-08-21 10:11:53
Libri:Njerëz të mëdhenj Autor:Aid El-Karni Çmimi:150 den/2.5 € Formati:A5 Faqe:151 Libri:Të qenët rob i Allahut Autor:Ibn Tejmije Çmimi:150 den/2.5 € Formati:A5 Faqe:145 #nun_libraria #fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues #hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani #ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama #Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
fejaislame E pyeti: Ç’është besnikëria?
Tha: Paaftësia për të tradhtuar edhe kur ke mundësi.
.
.
#islam #muslim #musliman #fejaislame #shkul #makkah #halilkastrati #elvisnaci #elvisnaçi #prishtina #podujeve #gjilan #shefqetkrasniqi #peja #shqiperia #kosovo #paqjaislame #paqjaislame_ #islampeace #presheva #prizren #tirana #ulqin #kumanove #kavaje #kukes #korce #durres #vushtrri #mitrovice
Likes: 719
Posted at: 2019-08-21 09:57:46
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 120
Posted at: 2019-08-21 09:24:44
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 111
Posted at: 2019-08-21 08:40:34
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 112
Posted at: 2019-08-21 08:15:58
fejaislame Amin #fejaislame #fejaaislammee #fejaislamedashuriaperhirteallahut #kuranifamelart #kuranifamëlartë #kuranifamëlart #rrugadrejtxhennetit #kuranifisnik #madheroje_allahun #thenjeprofetike #kosovo🇽🇰
Likes: 229
Posted at: 2019-08-20 22:36:01
fejaislame #alhamdullilah #fejaislame #subhanallah #kosovo #shqiptar
Likes: 6
Posted at: 2019-08-20 22:15:20
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 109
Posted at: 2019-08-20 21:12:31
fejaislame #womeninislam #gruajaneislam #islamife #fejaislame #fejaislamedashuriaperhirteallahut #fejaislameshqip #fejaislameshqip #fejaislameallahisone #kuran #kuranikerim #quran #quranquotes
Likes: 32
Posted at: 2019-08-20 18:45:30
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 114
Posted at: 2019-08-20 17:30:20
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 102
Posted at: 2019-08-20 16:38:17
fejaislame #2 Paso sunnetin!

#pasosunetin #islami #fejaislame #7dobi @7.dobi
Likes: 20
Posted at: 2019-08-20 15:24:12
fejaislame #fejaislame #namaz #mesazhi #kuran #islam
Likes: 2
Posted at: 2019-08-20 15:20:03
fejaislame 🤲🏻 #womeninislam #thewomeninislam #islamicquotes #fejaislame #fejaaislammee #fejaislamedashuriaperhirteallahut #gruaja_ne_islam😊 #quran #quranquotes #qurandaily
Likes: 12
Posted at: 2019-08-20 15:10:13
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 112
Posted at: 2019-08-20 14:37:28
fejaislame
Likes: 53
Posted at: 2019-08-20 14:29:23
fejaislame
Likes: 34
Posted at: 2019-08-20 14:28:03
fejaislame Libri:Shtëpi e ngritur mbi devotshmëri
Autor:Aid El-Karni
Çmimi:300 den/5 €
Formati:A5
Faqe:306

Libri:Shtëpi të udhëzuara
Autor:Nuredin Jëlldëz
Çmimi:300 den/5 €
Formati:A5
Faqe:311

#nun_libraria
#fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues
#hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani
#ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama
#Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra 
Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
Likes: 106
Posted at: 2019-08-20 12:46:21
Libri:Shtëpi e ngritur mbi devotshmëri Autor:Aid El-Karni Çmimi:300 den/5 € Formati:A5 Faqe:306 Libri:Shtëpi të udhëzuara Autor:Nuredin Jëlldëz Çmimi:300 den/5 € Formati:A5 Faqe:311 #nun_libraria #fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues #hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani #ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama #Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
fejaislame Libri:Rrugët e njerëzve të devitshëm
Autor:Ibn Kajim El-Xheuzij
Çmimi:800 den/13 €
Formati:B5
Faqe:581

Libri:Pjesëmarrësit në Bedër
Autor:Selman Aude
Çmimi:650 den/11 €
Formati:B5
Faqe:351

#nun_libraria
#fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues
#hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani
#ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama
#Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra 
Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
Likes: 74
Posted at: 2019-08-20 12:20:30
Libri:Rrugët e njerëzve të devitshëm Autor:Ibn Kajim El-Xheuzij Çmimi:800 den/13 € Formati:B5 Faqe:581 Libri:Pjesëmarrësit në Bedër Autor:Selman Aude Çmimi:650 den/11 € Formati:B5 Faqe:351 #nun_libraria #fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues #hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani #ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama #Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 86
Posted at: 2019-08-20 10:48:02
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 137
Posted at: 2019-08-20 08:48:24
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 99
Posted at: 2019-08-20 07:40:33
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 110
Posted at: 2019-08-19 21:29:06
fejaislame #alhamdulillah #fejaislame #shqiptar #kosovo #gjermani #zvicer
Likes: 7
Posted at: 2019-08-19 20:38:40
fejaislame
Likes: 54
Posted at: 2019-08-19 20:24:23
fejaislame
Likes: 40
Posted at: 2019-08-19 20:23:44
fejaislame
Likes: 44
Posted at: 2019-08-19 20:23:13
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 124
Posted at: 2019-08-19 19:47:54
fejaislame Esselamu alejkum, kushtoni pak vëmendje 👇

Ky mesazh është më i mirë se 100 mesazhe të padobishme.

Informoni të dashurit tuaj që të jenë të lirë nga këto efekte.

Shoqata e Mjekëve Amerikanë dha përgjigje për shkakun e kancerit 👇

1. Mos pini çaj në një filxhan plastik.

2. Mos hani asgjë të nxehtë në letër apo qese plastike. Për shembull: patate (të skuqura). 3. Mos gatuaj në mikrovalë duke përdorur materiale plastike

Për të kujtuar:

Kur plastika është në kontakt me nxehtësinë, ajo krijon kimikate që mund të shkaktojnë 52 lloje të kancerit.

Shmangni pirjen e koka-kolës me ananas ose pasi të keni ngrënë ananas si ëmbëlsirë.

Mos e bashkoni lëngun e ananasit me kokos.
Kjo përzierje është vdekjeprurëse! Njerëzit po vdesin ç'do ditë nga kjo përzierje ! 👉 Përgjigjuni telefonatave me veshin e majtë. 👉Mos e merrni ilaçin tuaj me ujë të ftohtë .... 👉 Pini më shumë ujë në mëngjes, më pak gjatë natës. Koha më e mirë për të fjetur është ora 22:00 deri në 04:00.

Mos u shtri menjëherë pas marrjes së ilaçit ose pas ngrënies.

Kur bateria e telefonit tuaj është e ulët në shiritin e fundit, mos i përgjigjeni telefonit, sepse rrezatimi është 1000 herë më i fortë. A mund ta shpërndani këtë tek njerëzit që ju i doni ? Falënderojmë Allahun që na mundëson të ruhemi nga gjërat që janë të dëmshme për shëndetin tonë, po ashtu e falënderoj që ma mundësoi që ta përkthej në gjuhën tonë dhe ta shpërndajë në mënyrë që ne të ruhemi nga dëmi që na shkaktojnë !
.

Follow @kuranifamelarte 👈
. . .

#kosova #shqiperia #maqedonia #prishtina #tirana #prizren #durres #gjakova #peja #gjilan #ferizaj #mitrovica #shkupi #tetova #kumanova #gostivari #kukes #drenica #kamenica #halilkastrati #elvisnaci #ademramadani #fejaislame #xhamia #kuranikerim #namazi #sadullahbajrami #kuranifamelarte
Likes: 467
Posted at: 2019-08-19 18:14:00
Esselamu alejkum, kushtoni pak vëmendje 👇 Ky mesazh është më i mirë se 100 mesazhe të padobishme. Informoni të dashurit tuaj që të jenë të lirë nga këto efekte. Shoqata e Mjekëve Amerikanë dha përgjigje për shkakun e kancerit 👇 1. Mos pini çaj në një filxhan plastik. 2. Mos hani asgjë të nxehtë në letër apo qese plastike. Për shembull: patate (të skuqura). 3. Mos gatuaj në mikrovalë duke përdorur materiale plastike Për të kujtuar: Kur plastika është në kontakt me nxehtësinë, ajo krijon kimikate që mund të shkaktojnë 52 lloje të kancerit. Shmangni pirjen e koka-kolës me ananas ose pasi të keni ngrënë ananas si ëmbëlsirë. Mos e bashkoni lëngun e ananasit me kokos. Kjo përzierje është vdekjeprurëse! Njerëzit po vdesin ç'do ditë nga kjo përzierje ! 👉 Përgjigjuni telefonatave me veshin e majtë. 👉Mos e merrni ilaçin tuaj me ujë të ftohtë .... 👉 Pini më shumë ujë në mëngjes, më pak gjatë natës. Koha më e mirë për të fjetur është ora 22:00 deri në 04:00. Mos u shtri menjëherë pas marrjes së ilaçit ose pas ngrënies. Kur bateria e telefonit tuaj është e ulët në shiritin e fundit, mos i përgjigjeni telefonit, sepse rrezatimi është 1000 herë më i fortë. A mund ta shpërndani këtë tek njerëzit që ju i doni ? Falënderojmë Allahun që na mundëson të ruhemi nga gjërat që janë të dëmshme për shëndetin tonë, po ashtu e falënderoj që ma mundësoi që ta përkthej në gjuhën tonë dhe ta shpërndajë në mënyrë që ne të ruhemi nga dëmi që na shkaktojnë ! . Follow @kuranifamelarte 👈 . . . #kosova #shqiperia #maqedonia #prishtina #tirana #prizren #durres #gjakova #peja #gjilan #ferizaj #mitrovica #shkupi #tetova #kumanova #gostivari #kukes #drenica #kamenica #halilkastrati #elvisnaci #ademramadani #fejaislame #xhamia #kuranikerim #namazi #sadullahbajrami #kuranifamelarte
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 137
Posted at: 2019-08-19 17:20:57
fejaislame #1 Paso sunnetin!

#pasosunetin #islami #fejaislame #7dobi @7.dobi
Likes: 19
Posted at: 2019-08-19 16:38:25
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 90
Posted at: 2019-08-19 16:20:56
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 94
Posted at: 2019-08-19 15:11:51
fejaislame
Likes: 67
Posted at: 2019-08-19 14:31:06
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 74
Posted at: 2019-08-19 12:59:47
fejaislame O Allah jepju saber.
•
•
•
#feja_hyjnore #fejaislame
Likes: 715
Posted at: 2019-08-19 11:32:05
O Allah jepju saber. • • • #feja_hyjnore #fejaislame
fejaislame Libri:Zgjimi Islam rregulla dhe drejtime
Autor:Shejh Uthejmini
Çmimi:700 den/11.5 €
Formati:B5
Faqe:378

Libri:Drita e udhëzimit dhe errësira e devijimit
Autor:Seid El-Kahtani
Çmimi:650 den/11 €
Formati:B5
Faqe:366

#nun_libraria
#fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues
#hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani
#ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama
#Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra 
Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
Likes: 89
Posted at: 2019-08-19 11:20:47
Libri:Zgjimi Islam rregulla dhe drejtime Autor:Shejh Uthejmini Çmimi:700 den/11.5 € Formati:B5 Faqe:378 Libri:Drita e udhëzimit dhe errësira e devijimit Autor:Seid El-Kahtani Çmimi:650 den/11 € Formati:B5 Faqe:366 #nun_libraria #fejaislame #namazi #islamidhebesimi#kandili.ndriçues #hoxhallaret_shqiptar#islamshqip_ #libraislam#bekirhalimi #ademramadani #ekremavdiu#shefqetkrasniqi#ahmedkalaja#elvisnaci#hoxhëenisrama #Shkupi #Prishtina #Tirana #Preheva #Bujanovc#Tetova#Gostivar#Kumanova#Struga#Peja#Prizreni#Shkodra Ndodhemi në Shkup përballë ambulantës së Bit Pazarit, afër Xhamisë Isa Beu. Dyqani ynë ofron produkte natyrale (mjaltë, kremra, çajra, vajra organike, parfume), literaturë islame të ndryshme dhe Kur'ane. Për porosi mund të na shkruani ose kontaktoni në Viber ose Whatsapp +389 77 944 911
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 99
Posted at: 2019-08-19 10:59:55
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 69
Posted at: 2019-08-19 09:37:51
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 84
Posted at: 2019-08-19 08:49:47
fejaislame #islamishqip #fejaislame #fejaislamedashuriaperhirteallahut #islamisherimishpirtit #kuranifamelart #kuranifamëlartë #kuranifisnik #rrugadrejtxhennetit #fëjaislame #quran #muslim #kosovo🇽🇰
Likes: 160
Posted at: 2019-08-18 22:43:38
#islamishqip #fejaislame #fejaislamedashuriaperhirteallahut #islamisherimishpirtit #kuranifamelart #kuranifamëlartë #kuranifisnik #rrugadrejtxhennetit #fëjaislame #quran #muslim #kosovo🇽🇰
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 73
Posted at: 2019-08-18 21:16:54
fejaislame #fejaislame #islamishqip #fejaaislammee #fejaislamedashuriaperhirteallahut #kuranifamelart #kuranifamëlartë #thenjeprofetike #kuranifisnik #islamishqip #kosovo🇽🇰
Likes: 164
Posted at: 2019-08-18 18:30:17
fejaislame #7 Sprova e pasurisë.

#pasuria #sprova #islami #fejaislame #7dobi @7.dobi
Likes: 13
Posted at: 2019-08-18 18:25:11
#7 Sprova e pasurisë. #pasuria #sprova #islami #fejaislame #7dobi @7.dobi
fejaislame ❤️ #womeninislam #women #islam #gruaja #gruajaneislam #kuran #fejaislame
Likes: 19
Posted at: 2019-08-18 18:09:07
fejaislame Follow —> @peruljuallahut for more...☝️😍
•
•
•
- #kosovo #albania #albanian #shqip #ferizaj #gilan #gjakova #albanianmuslim #praytoallah #peje #prizeren #shkup #tirana #muslimcouple #muslims #musliman #allah #islam #hadithe #hadiths #muslim #hijab #hijabstyle #thenje #thenje_me_vler_ #allahuakbar #allahisoneandonly #islami #fejaislame #namazi
Likes: 68
Posted at: 2019-08-18 17:31:07
fejaislame
Likes: 50
Posted at: 2019-08-18 17:11:00

Famous / Popular results for fejaislame

Twitter Search Results for fejaislame

Feja-Islame @FejaIslame Feja islame @Fejaislame8 FejaIslame @FejaIslame4 View more people Load older Tweets Back to top · Turn images offCopyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.