FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

explorekorea instagram hashtags, hashtags meanings explorekorea images, #explorekorea tag pics

explorekorea
explorekorea
explorekorea 니가 있다면 좋을텐데 :)
-
#봄꽃 #너의이름은 #자두꽃 #랜선꽃놀이 #집콕 #꽃스타그램 #사진에미치다 #감성사진 #스냅샷 #캐논이미지스토밍 #색감보정
Likes: 1115
Posted at: 2020-03-26 13:52:22
니가 있다면 좋을텐데 :) - #봄꽃 #너의이름은 #자두꽃 #랜선꽃놀이 #집콕 #꽃스타그램 #사진에미치다 #감성사진 #스냅샷 #캐논이미지스토밍 #색감보정
explorekorea -
Itaewon Class💡
-
Did you watch the K-drama
Likes: 1559
Posted at: 2020-03-26 23:47:13
- Itaewon Class💡 - Did you watch the K-drama "Itaewon Class"?👀 If you are a fan of K-drama, take it🤙🏻 Awesome!🙊 - I can fly the sky~ Never gonna stay~🎵 내가 지쳐 쓰러질 때까진~🎶 오늘밤에도 들려올것만 같은 멜로디인데... 끝났..😭 무슨낙으로사나...😢 - 앞으로도 서울의 랜드마크와 결합한 많은 드라마와 영화가 나오면 좋을거 같네요! 남산타워만 보면 가슴이 콩닥콩닥🥰 - 즐거운 불금과 주말 되세요!🙈🙇🏻‍♂️
explorekorea 1001 shades of pink in Seoul Forest🌸🌸 Can’t wait for this year’s cherry blossom to bloom!

#HelloFrom 📍Seoul, South Korea
Likes: 1228
Posted at: 2020-03-13 12:36:24
1001 shades of pink in Seoul Forest🌸🌸 Can’t wait for this year’s cherry blossom to bloom! #HelloFrom 📍Seoul, South Korea
explorekorea -
Itaewon, Old Town👣
Need to capture the old image of Seoul
before it is rebuilt🏗
-
Another speciality only seen here👉🏻Story
-
아직 옛 서울의 모습을 느낄 수 있는 이태원🏘
이런 올드한 모습도 곧 사라지겠죠?🙊
-
이곳에서만 볼 수 있는 또 하나의 특별함👉🏻스토리
Likes: 1947
Posted at: 2020-03-23 23:54:46
- Itaewon, Old Town👣 Need to capture the old image of Seoul before it is rebuilt🏗 - Another speciality only seen here👉🏻Story - 아직 옛 서울의 모습을 느낄 수 있는 이태원🏘 이런 올드한 모습도 곧 사라지겠죠?🙊 - 이곳에서만 볼 수 있는 또 하나의 특별함👉🏻스토리
explorekorea Can’t wait to see the pink blooms!🌸
.
So sad to hear that this year, most of the spring festivals have been canceled due to the virus spreading😷 Stay safe everyone!
.
.
#벚꽃 #벚꽃여행
Likes: 1528
Posted at: 2020-03-02 12:14:08
Can’t wait to see the pink blooms!🌸 . So sad to hear that this year, most of the spring festivals have been canceled due to the virus spreading😷 Stay safe everyone! . . #벚꽃 #벚꽃여행
explorekorea 창덕궁에도 봄이 찾아왔어요.
창덕 후원앞에 가시면 고궁과 홍매화가 어울린 예쁜 풍경을 볼 수가 있어요!
제가 생각하는 서울의 홍매화중 가장 이쁜 발색을하는 홍매화에요.

red plum flower of Changdeokgung Palace in Seoul .
.
🔸창덕궁 홍매화 포인트🔸
-장소: 창덕궁 후원입구 앞
-촬영시기:2020.3.24일
-촬영적기:현재상태 만개중!! 이달 말일까지는 촬영이 가능할듯합니다.
-입장료: 3,000원 (후원관람:8,000원)
-시간:너무 오전은 역광이라 점심시간 이후 부터 해지기 시작하는 시간까지 자유롭게 찍으면 된답니다.
.
.
♦유의사항♦️
-워낙 유명한 스팟이라 사진을담는 진사분들과 관람객분들이 뒤섞여있는곳입니다. 서로 배려하면서 찍는것이 가장 좋은방법이지만. 가끔 사진찍는분들이 화각 가린다고 비키라 어쩌라 하는 경우가 있는데, 그냥 무시하시고 본인 찍으실꺼 찍으시면됩니다. 같은돈내고 들어갔는데 눈치보실필요없어요.
(자기 찍는다고 비키라고하는 사람이 잘못된겁니다)
.
.
.
.
Likes: 619
Posted at: 2020-03-25 02:15:25
창덕궁에도 봄이 찾아왔어요. 창덕 후원앞에 가시면 고궁과 홍매화가 어울린 예쁜 풍경을 볼 수가 있어요! 제가 생각하는 서울의 홍매화중 가장 이쁜 발색을하는 홍매화에요. red plum flower of Changdeokgung Palace in Seoul . . 🔸창덕궁 홍매화 포인트🔸 -장소: 창덕궁 후원입구 앞 -촬영시기:2020.3.24일 -촬영적기:현재상태 만개중!! 이달 말일까지는 촬영이 가능할듯합니다. -입장료: 3,000원 (후원관람:8,000원) -시간:너무 오전은 역광이라 점심시간 이후 부터 해지기 시작하는 시간까지 자유롭게 찍으면 된답니다. . . ♦유의사항♦️ -워낙 유명한 스팟이라 사진을담는 진사분들과 관람객분들이 뒤섞여있는곳입니다. 서로 배려하면서 찍는것이 가장 좋은방법이지만. 가끔 사진찍는분들이 화각 가린다고 비키라 어쩌라 하는 경우가 있는데, 그냥 무시하시고 본인 찍으실꺼 찍으시면됩니다. 같은돈내고 들어갔는데 눈치보실필요없어요. (자기 찍는다고 비키라고하는 사람이 잘못된겁니다) . . . .
explorekorea -
just glorious✨
Hope the day will come soon when everyone around the world can feel the sunset peacefully🥂
-
해가 많이길어졌어요🙏🏻
퇴근 후 여기저기 돌아다니며 주경을 담을 수 있네요☺️
아름다운 서울의 구석구석을 담아보겠습니다👀
-
오늘도 즐겁고 행복한 하루가 되시길 바랍니다🙇🏻‍♂️
Likes: 1544
Posted at: 2020-03-25 23:42:52
- just glorious✨ Hope the day will come soon when everyone around the world can feel the sunset peacefully🥂 - 해가 많이길어졌어요🙏🏻 퇴근 후 여기저기 돌아다니며 주경을 담을 수 있네요☺️ 아름다운 서울의 구석구석을 담아보겠습니다👀 - 오늘도 즐겁고 행복한 하루가 되시길 바랍니다🙇🏻‍♂️
explorekorea 지금부터 약 2주정도는 응봉산이 개나리로 노랗게 물들어있답니다!! 그 아래로 지나가는 전철과 기차들은 또 왜이렇게 이쁜지^-^ 올해도 한장 담고왔어요!

Forsythia of Eungbongsan Mountain in Seoul
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#노픽그램
Likes: 449
Posted at: 2020-03-24 01:34:53
지금부터 약 2주정도는 응봉산이 개나리로 노랗게 물들어있답니다!! 그 아래로 지나가는 전철과 기차들은 또 왜이렇게 이쁜지^-^ 올해도 한장 담고왔어요! Forsythia of Eungbongsan Mountain in Seoul . . . . . . . . . #노픽그램
explorekorea .
🧡🩳🦊🦞☄️🧘🏻‍♂️⛩🏮
#Orange #mood
Likes: 1093
Posted at: 2020-03-18 02:08:57
. 🧡🩳🦊🦞☄️🧘🏻‍♂️⛩🏮 #Orange #mood
explorekorea Korean bodega cat. 
Gyeongam-dong Railway Village, Gunsan, South Korea
- Feb 1, 2020
#군산 #경암동철길마을 #군산철길마을 #고양이 #옛날 #gunsan #gunsanrailroadvillage #railwayvillage #vintagekorea #travelkorea #explorekorea
Likes: 7
Posted at: 2020-03-29 20:46:02
Korean bodega cat. Gyeongam-dong Railway Village, Gunsan, South Korea - Feb 1, 2020 #군산 #경암동철길마을 #군산철길마을 #고양이 #옛날 #gunsan #gunsanrailroadvillage #railwayvillage #vintagekorea #travelkorea #explorekorea
explorekorea Her facial expression tells everything!😄
. 
This photo was taken in a photo studio in Korea.🇰🇷 How fun would it be to see so many of yourself? Finding out this picture cheers me up a little bit today!☺
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#kidsgoplaces  #mirrorreflection #mirrorreflections #familyadventure #instakidsworld #kidslovetravel #travelinsta #seoul #familyvacations #travelkids #traveltime #koreantrip  #kidstravel #ig_korea  #visitkorea #seoulkorea #explorekorea #happy
#instakids #travelwithkids #kidshappy #bigsmile #documentyourlife #realmomlife #motherhoodjourney
#simplymotherhood #simplymamahood
#wondermom #ohheymama
Likes: 12
Posted at: 2020-03-29 20:39:14
Her facial expression tells everything!😄 . This photo was taken in a photo studio in Korea.🇰🇷 How fun would it be to see so many of yourself? Finding out this picture cheers me up a little bit today!☺ . . . . . . . . . . . . #kidsgoplaces  #mirrorreflection #mirrorreflections #familyadventure #instakidsworld #kidslovetravel #travelinsta #seoul #familyvacations #travelkids #traveltime #koreantrip  #kidstravel #ig_korea  #visitkorea #seoulkorea #explorekorea #happy #instakids #travelwithkids #kidshappy #bigsmile #documentyourlife #realmomlife #motherhoodjourney #simplymotherhood #simplymamahood #wondermom #ohheymama
explorekorea S & B - we left this by N Seoul tower with a message on the back. hope it comes true. ~
~
~
#travel #korea #seoul #sisters #travelkorea #instaseoul #traveltoseoul #visitkorea #visitseoul #explorekorea #discoverseoul #wanderlust #adventureseeker #doyoutravel #travelmore #goexplore #wonderfulplaces #openmyworld #lovetotravel #adventurethatislife #roamtheplanet
Likes: 10
Posted at: 2020-03-29 20:01:57
explorekorea kangen liburan ke korea #dirumahaja #korea #seoul #southkorea #explorekorea #exploresouthkorea #exploreseoul #seoulkorea #seoulsouthkorea #throwback
Likes: 2
Posted at: 2020-03-29 19:42:14
explorekorea kangen ke korea #dirumahaja #korea #seoul #southkorea #explorekorea #exploresouthkorea #exploreseoul #seoulkorea #seoulsouthkorea #throwback
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 19:41:05
explorekorea kangen liburan #dirumahaja #korea #seoul #southkorea #explorekorea #exploresouthkorea #exploreseoul #seoulkorea #seoulsouthkorea #throwback
Likes: 1
Posted at: 2020-03-29 19:36:59
explorekorea ー
it was a really nice afternoon 🌿
Likes: 471
Posted at: 2020-03-29 18:46:19
ー it was a really nice afternoon 🌿
explorekorea À défaut de sortir, il nous reste les souvenirs.
.
J'en avais un peu marre d'entendre parler de l'actualité du moment.
.
Alors m'est venu à l'esprit, l'envie de te faire évader, voyager l'espace de 5 minutes dans mon passé.
.
➡️ tu peux taguer un ami qui a besoin de voir autre chose 🙂. Et tu peux enregistrer ce post car tu voudras définitivement goûter le plat de cette video quand tu pourras enfin sortir et partir. (pour la suite de la vidéo, cliquer sur le lien en bio)
.
#visitseoul #manger #voyagerseule
Likes: 42
Posted at: 2020-03-29 18:28:05
À défaut de sortir, il nous reste les souvenirs. . J'en avais un peu marre d'entendre parler de l'actualité du moment. . Alors m'est venu à l'esprit, l'envie de te faire évader, voyager l'espace de 5 minutes dans mon passé. . ➡️ tu peux taguer un ami qui a besoin de voir autre chose 🙂. Et tu peux enregistrer ce post car tu voudras définitivement goûter le plat de cette video quand tu pourras enfin sortir et partir. (pour la suite de la vidéo, cliquer sur le lien en bio) . #visitseoul #manger #voyagerseule
explorekorea Detik terakhir digunakan buat melihat Ehwa Women University. Bangunannya yang dipengaruhi gaya Eropa tidak heran jadi spot tourist yang narsis. Dan bila ingin belanja bisa dilanjutkan jalan kaki seputaran disana. Harganya lebih murah dibanding Myeondong.
Niatnya ingin lanjut ke Itaewon dan Starfield Library, apalah daya waktu dan kaki yang tidak mendukung.
Bye bye Seoul!!! Semoga keadaan akan lebih baik dan siapa tahu kita bisa bertemu lagi.

#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #seoul #onefineday
Likes: 8
Posted at: 2020-03-29 17:56:13
Detik terakhir digunakan buat melihat Ehwa Women University. Bangunannya yang dipengaruhi gaya Eropa tidak heran jadi spot tourist yang narsis. Dan bila ingin belanja bisa dilanjutkan jalan kaki seputaran disana. Harganya lebih murah dibanding Myeondong. Niatnya ingin lanjut ke Itaewon dan Starfield Library, apalah daya waktu dan kaki yang tidak mendukung. Bye bye Seoul!!! Semoga keadaan akan lebih baik dan siapa tahu kita bisa bertemu lagi. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #seoul #onefineday
explorekorea TBT Bookworm Heaven in 2018 🇰🇷 #starfieldlibrary #bookworm #seoul #southkorea #library #booklover #explorekorea
Likes: 21
Posted at: 2020-03-29 17:55:04
explorekorea Hari ini jadwalnya ke Naejangsan National Park. Untuk ini kembali menggunakan Trazy Tour yang sudah dipesan jauh hari. Pagi-pagi buat standby di tempat yang sudah disepakati karena perjalanan kesana perlu waktu 3 jam. Yang namanya Taman Nasional sudah pasti temanya pemandangan alam. Banyak pohon maple disana dengan daun-daun berwarna musim gugur. Buat makanan disarankan bawa bekal bila ingin terjamin kehalalannya. Tapi kayak Puncak, banyak yang jual buah-buahan dan sayur-sayuran. Sewaktu disana beli kesemek yang harganya jauh lebih murah dibanding Myeongdong.

#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #naejangsan #onefineday
Likes: 7
Posted at: 2020-03-29 17:35:38
Hari ini jadwalnya ke Naejangsan National Park. Untuk ini kembali menggunakan Trazy Tour yang sudah dipesan jauh hari. Pagi-pagi buat standby di tempat yang sudah disepakati karena perjalanan kesana perlu waktu 3 jam. Yang namanya Taman Nasional sudah pasti temanya pemandangan alam. Banyak pohon maple disana dengan daun-daun berwarna musim gugur. Buat makanan disarankan bawa bekal bila ingin terjamin kehalalannya. Tapi kayak Puncak, banyak yang jual buah-buahan dan sayur-sayuran. Sewaktu disana beli kesemek yang harganya jauh lebih murah dibanding Myeongdong. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #naejangsan #onefineday
explorekorea Setelah tukar baju lanjut ke Bukchon hanok village. Kekuatan kaki kembali diuji sebab lokasinya yang perbukitan sehinggan banyak tanjakan. Berasa ditemani bang Oma Irama - Kelana.

Dalam aku berkelana
Tiada yang tahu ke mana ‘ku pergi
Tiada yang tahu apa yang kucari
Gunung tinggi ‘kan kudaki
Lautan kuseberangi
Aku tak perduli

#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea # Bukchonhanokvillage  #onefineday
Likes: 6
Posted at: 2020-03-29 17:20:53
Setelah tukar baju lanjut ke Bukchon hanok village. Kekuatan kaki kembali diuji sebab lokasinya yang perbukitan sehinggan banyak tanjakan. Berasa ditemani bang Oma Irama - Kelana. Dalam aku berkelana Tiada yang tahu ke mana ‘ku pergi Tiada yang tahu apa yang kucari Gunung tinggi ‘kan kudaki Lautan kuseberangi Aku tak perduli #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea # Bukchonhanokvillage #onefineday
explorekorea Hari kelima jelajah bagian lain dari Seoul yang masih tourist area. Malam sudah persiapan dengan counterpain, balsem, koyo dan lain-lain yang bisa menguatkan kaki. Mulai dari istana Gyeongbokbung yang sekitarnya banyak polisi. Katanya sih biasa seperti itu. Sewa baju Korea (Hanbok) biar lebih menghayati peran. Kalau dari arah depan istana, kita mengambil arah ke kiri. Sekitar 100 meter banyak penyewaan untuk itu. Tinggal pilih saja mana yang kita mau. Sengaja tidak booking melalui online, dan memang harganya rata-rata sama, untuk jangka waktu 3-4 jam sebesar Rp 100 ribu. 
#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #Gyeongbokbungpalace #onefineday
Likes: 8
Posted at: 2020-03-29 17:14:18
Hari kelima jelajah bagian lain dari Seoul yang masih tourist area. Malam sudah persiapan dengan counterpain, balsem, koyo dan lain-lain yang bisa menguatkan kaki. Mulai dari istana Gyeongbokbung yang sekitarnya banyak polisi. Katanya sih biasa seperti itu. Sewa baju Korea (Hanbok) biar lebih menghayati peran. Kalau dari arah depan istana, kita mengambil arah ke kiri. Sekitar 100 meter banyak penyewaan untuk itu. Tinggal pilih saja mana yang kita mau. Sengaja tidak booking melalui online, dan memang harganya rata-rata sama, untuk jangka waktu 3-4 jam sebesar Rp 100 ribu. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #Gyeongbokbungpalace #onefineday
explorekorea Kaki masih panjang nih, selesai ikut tour sampai di daerah Myeongdong lanjut lagi ke Namsan Tower. 
#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #namsantower #onefineday
Likes: 6
Posted at: 2020-03-29 16:59:44
explorekorea #저녁#후식#장식용소주따부렸네
Likes: 13
Posted at: 2020-03-29 16:46:08
#저녁#후식#장식용소주따부렸네
explorekorea I • SEOUL • U
.
.
.
#korea #seoul #vanessastraveladventures #vanessainkorea #2019withvanessa #seoulkorea #koreaphotography #southkorea #koreastyle #koreanhistory #iseoulu #visitkorea #explorekorea #exploreseoul #igersseoul #instaseoul #discoversouthkorea #southkoreagram #포토그래퍼 #서울 #대한민국 #seoulplaza
Likes: 12
Posted at: 2020-03-29 16:43:52
explorekorea Ini adalah kali kedua ke Nami Island, dimana sebelumnya sudah mulai masuk Winter sehingga agak-agak becek karena salju. Kali ini terang benderang dengan angin yang semeriwing. 
#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #namiisland #onefineday
Likes: 7
Posted at: 2020-03-29 16:40:34
Ini adalah kali kedua ke Nami Island, dimana sebelumnya sudah mulai masuk Winter sehingga agak-agak becek karena salju. Kali ini terang benderang dengan angin yang semeriwing. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #namiisland #onefineday
explorekorea Sudah masuk hari keempat, pag-pagi siap-siap ikut one day tour yang sudah dipesan lewat internet namanya Trazy Tour. Tujuannya Petite France dan Nami Island. Yang ditanggung hanya transport dan tiket masuk disana. Sedangkan makan diluar tour.

#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #petitefrance #onefineday
Likes: 10
Posted at: 2020-03-29 16:38:24
Sudah masuk hari keempat, pag-pagi siap-siap ikut one day tour yang sudah dipesan lewat internet namanya Trazy Tour. Tujuannya Petite France dan Nami Island. Yang ditanggung hanya transport dan tiket masuk disana. Sedangkan makan diluar tour. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #petitefrance #onefineday
explorekorea .
In my opinion, a great photo means a transient moment can be solidified to be eternal.
I hope ppl can feel the tranquil but profound while watching my photo

我認為好的照片是
將過眼雲煙凝結成靜謐的永恆
希望我的照片能讓人感受到靜謐又深刻的感受

#latergram
Likes: 10
Posted at: 2020-03-29 16:30:08
. In my opinion, a great photo means a transient moment can be solidified to be eternal. I hope ppl can feel the tranquil but profound while watching my photo 我認為好的照片是 將過眼雲煙凝結成靜謐的永恆 希望我的照片能讓人感受到靜謐又深刻的感受 #latergram
explorekorea Malamnya kembali ke Seoul, menginap di daerah Myeongdong. Kehidupan malam di Myeongdong menyurut di kisaran jam 10-an, mungkin karena dingin juga lebih baik dalam ruangan.

#southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures  #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #explorejeju #instajeju #myeongdong #onefineday
Likes: 15
Posted at: 2020-03-29 16:08:10
Malamnya kembali ke Seoul, menginap di daerah Myeongdong. Kehidupan malam di Myeongdong menyurut di kisaran jam 10-an, mungkin karena dingin juga lebih baik dalam ruangan. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #explorejeju #instajeju #myeongdong #onefineday
explorekorea Tempat terakhir di hari itu adalah taman bunga
Likes: 16
Posted at: 2020-03-29 16:06:42
Tempat terakhir di hari itu adalah taman bunga "Camellia" masih di wilayah Seogwipo. Sesuai namanya disana bisa melihat berbagai macam bunga Camellia yang saat itu banya yang mekar. Selain itu ada rumah hijau yang didalamnya ada bungan dan tanaman hias yang lain. Udara saat itu menyenangkan, tidak terlalu dingin dan mataharinya terik. Kita datang pada jam yang saat ini disarankan untuk berjemur, sekitar jam 10 lewat. Cukup 2 jam saja disana karena harus lanjut ke airport. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #discoversouthkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #explorejeju #instajeju #jeju #jejuisland
explorekorea Lanjutin posting waktu ke Jeju dan Seoul biar bisa lihat lagi pemandangan yang indah dan saat-saat jalan bareng dengan teman-teman di tengah keramaian.
Semoga situasi bisa kembali seperti semula.

Hari ketiga di pulau yang berada sebelah selatan semenanjung Korea.
Sebelum balik ke Seoul lihat dulu air terjun
Likes: 12
Posted at: 2020-03-29 16:04:50
Lanjutin posting waktu ke Jeju dan Seoul biar bisa lihat lagi pemandangan yang indah dan saat-saat jalan bareng dengan teman-teman di tengah keramaian. Semoga situasi bisa kembali seperti semula. Hari ketiga di pulau yang berada sebelah selatan semenanjung Korea. Sebelum balik ke Seoul lihat dulu air terjun "Cheonjeyeon". Lagi-lagi lokasinya dekat dengan kota. Tiket masuk KRW 2500 bisa menikmati tiga titik air terjun. Tapi yang kita datangi hanya 2 titik saja. Untuk menuju titik air terjun jalannya sudah enak, tangga yang terawat dan dipastikan keamanannya. Saat itu ada rombongan orang tua yang berkunjung, tapi hanya beberapa saja dari mereka yang turun mendekati air terjunnya. O ya, kita dilarang berenang di sana. Jadi silahkan foto-foto cantik dengan pakaian lengkap. #southkorea #autumnphotography #autumnphoto #discoverkorea #discoversouthkorea #explorekorea #imagineyourkorea #jelajahkorea #korea2019 #koreatour #southkorea_pictures #trip2019 #tourkekorea #tourmurahkorea #traveltokorea #wheninkorea #explorejeju #instajeju #jeju #jejuisland
explorekorea Take me back to Myeong-dong!🐻
Do you miss traveling as well? What country will you visit after this pandemic? ✈️🌎
.
.
.
.
.
.
#WanderingPrincess #WanderFam #WanderingPrincessInSouthKorea #SouthKorea #Seoul #Myeongdong #ExploreKorea #TravelKorea #Travel #travelgram #wanderlust #instatravel #adventure #traveling #explore #adventureseeker #travelmore #wonderfulplaces #openmyworld #lovetotravel #travelbloggers #travelblogging #tblogger #bloggerlife #traveltheworld #traveldiaries #iamtb
Likes: 22
Posted at: 2020-03-29 16:04:27
explorekorea We will out of this tunnel soon.
.
Beautiful shot by @steveiiiiiiiii
.
#korealandscape
Likes: 359
Posted at: 2020-03-29 16:04:15
We will out of this tunnel soon. . Beautiful shot by @steveiiiiiiiii . #korealandscape
explorekorea Second birthday in Korea and I’m feeling extra thankful 💕✨ #kobeyear
Likes: 150
Posted at: 2020-03-29 16:00:10
Second birthday in Korea and I’m feeling extra thankful 💕✨ #kobeyear
explorekorea 씨엔블루 ❤️❤️❤️ #gangnamdol #cnblue #gangnam #kstarroad #seoul #southkorea #korea #explorekorea #exploreseoul #doyoutravel #travel #travelphotography #travelblogger #travelgram #mytravelgram #passionpassport #instatravel #traveling #travelguide #instapassport #weekendgetaway #holiday #traveltheworld #traveladdict #좋아요 #인스타그램 #강남 #강남돌 #씨엔블루 #한류스타거리
Likes: 43
Posted at: 2020-03-29 15:55:37
씨엔블루 ❤️❤️❤️ #gangnamdol #cnblue #gangnam #kstarroad #seoul #southkorea #korea #explorekorea #exploreseoul #doyoutravel #travel #travelphotography #travelblogger #travelgram #mytravelgram #passionpassport #instatravel #traveling #travelguide #instapassport #weekendgetaway #holiday #traveltheworld #traveladdict #좋아요 #인스타그램 #강남 #강남돌 #씨엔블루 #한류스타거리
explorekorea 💫
Need some warm light to lighten up the world’s emo ✨ 
#stayhome #stayhealthy #staysafe
——————
📸| Under Stand Avenue
📍| 63 Wangsimni-ro, Seongsu-dong 1(il)-ga, Seongdong-gu, Seoul, South Korea
——————
#w__travel #w__korea
Likes: 61
Posted at: 2020-03-29 15:52:27
💫 Need some warm light to lighten up the world’s emo ✨ #stayhome #stayhealthy #staysafe —————— 📸| Under Stand Avenue 📍| 63 Wangsimni-ro, Seongsu-dong 1(il)-ga, Seongdong-gu, Seoul, South Korea —————— #w__travel #w__korea
explorekorea بحلول فصل الربيع، يقصد الكوريون غابة سيول للتمتع بجمال أزهار الكرز. تتميز الغابة بمنظر أشجار الكرز المصفوفة بطريقة مدهشة
🌸
__________________________
. 
من بداية شهر أبريل حتى منتصفه 🗓
__________________________
إذا كنت ترغب في العثور على المزيد عن موجة أزهار الكرز في كوريا الجنوبية،زر الرابط في البايو! 
#تخيل_كوريا #زيارة_كوريا #سياحة  #سفر #تجارب_كوريا  #الربيع_في_كوريا #مهرجان_أزهار_الكرز
#explorekorea #discoverkorea #wheninkorea #imagineyourkorea
#springinkorea #cherryblossomsinkorea
Likes: 362
Posted at: 2020-03-29 15:41:25
بحلول فصل الربيع، يقصد الكوريون غابة سيول للتمتع بجمال أزهار الكرز. تتميز الغابة بمنظر أشجار الكرز المصفوفة بطريقة مدهشة 🌸 __________________________ . من بداية شهر أبريل حتى منتصفه 🗓 __________________________ إذا كنت ترغب في العثور على المزيد عن موجة أزهار الكرز في كوريا الجنوبية،زر الرابط في البايو! #تخيل_كوريا #زيارة_كوريا #سياحة #سفر #تجارب_كوريا #الربيع_في_كوريا #مهرجان_أزهار_الكرز #explorekorea #discoverkorea #wheninkorea #imagineyourkorea #springinkorea #cherryblossomsinkorea
explorekorea 晨靜樹木園🌲









#晨靜樹木園 #京幾道 #微影館 #東京カメラ部 #カメラ散歩俱楽部 #今日もx日和 #旅行好きな人と繋がりたい#風景写真好きな人と繋がりたい #風景写真を撮るのが好きな人と繋がりたい #ファインダー越しの私の世界 #reco_ig #tokyocameraclub #team_jp #explorekorea #traveltokorea #首爾觀光 #igershk #igersjp #igerskr #picoftheday #instagramjapan #inspirationculturemag #travelingram #travelblog #olympusmarkii
Likes: 18
Posted at: 2020-03-29 15:33:56
晨靜樹木園🌲          #晨靜樹木園 #京幾道 #微影館 #東京カメラ部 #カメラ散歩俱楽部 #今日もx日和 #旅行好きな人と繋がりたい#風景写真好きな人と繋がりたい #風景写真を撮るのが好きな人と繋がりたい #ファインダー越しの私の世界 #reco_ig #tokyocameraclub #team_jp #explorekorea #traveltokorea #首爾觀光 #igershk #igersjp #igerskr #picoftheday #instagramjapan #inspirationculturemag #travelingram #travelblog #olympusmarkii
explorekorea ⁠Are you waiting for something or someone to feel happy?
✻
Are you waiting for the sun to feel good and alive? Are you waiting for your healing to feel whole and healthy again? Are you waiting for wealth to feel abundant? Are you waiting for a specific event to feel happy?
✻
The thing is... it doesn't work that way.
✻
Whatever our situation is, we have to find a way to feel good, happy, healthy, whole and abundant RIGHT NOW.
✻
Whatever it is that we want, we have to feel the joy and excitement before things can manifest. ✻
It's not about the destination or the end result, it's about the journey to get there, right?
✻
So, I want you to focus on things that feel good. Look around and tell me, what are 5 beautiful things surrounding you right now? 👇
Likes: 167
Posted at: 2020-03-29 15:31:00
⁠Are you waiting for something or someone to feel happy? ✻ Are you waiting for the sun to feel good and alive? Are you waiting for your healing to feel whole and healthy again? Are you waiting for wealth to feel abundant? Are you waiting for a specific event to feel happy? ✻ The thing is... it doesn't work that way. ✻ Whatever our situation is, we have to find a way to feel good, happy, healthy, whole and abundant RIGHT NOW. ✻ Whatever it is that we want, we have to feel the joy and excitement before things can manifest. ✻ It's not about the destination or the end result, it's about the journey to get there, right? ✻ So, I want you to focus on things that feel good. Look around and tell me, what are 5 beautiful things surrounding you right now? 👇
explorekorea Somewhere in Seoul.










#首爾 #弘大 #微影館 #東京カメラ部 #カメラ散歩俱楽部 #今日もx日和 #旅行好きな人と繋がりたい#風景写真好きな人と繋がりたい #風景写真を撮るのが好きな人と繋がりたい #ファインダー越しの私の世界 #neonlight #reco_ig #tokyocameraclub #team_jp #explorekorea #traveltokorea #首爾觀光 #igershk #igersjp #igerskr #picoftheday #instagramjapan #inspirationculturemag #travelingram #travelblog #olympusmarkii
Likes: 13
Posted at: 2020-03-29 15:10:24
Somewhere in Seoul.           #首爾 #弘大 #微影館 #東京カメラ部 #カメラ散歩俱楽部 #今日もx日和 #旅行好きな人と繋がりたい#風景写真好きな人と繋がりたい #風景写真を撮るのが好きな人と繋がりたい #ファインダー越しの私の世界 #neonlight #reco_ig #tokyocameraclub #team_jp #explorekorea #traveltokorea #首爾觀光 #igershk #igersjp #igerskr #picoftheday #instagramjapan #inspirationculturemag #travelingram #travelblog #olympusmarkii
explorekorea 03.29
祝我生日快樂🎈

其實 我有點奇怪
喜歡多人的地方但不喜歡熱鬧 
喜歡聚會但不喜歡和別人溝通
喜歡𤆥熱的陽光但不喜歡流汗
喜歡很多東西也討厭很多事情

然後 今年好平靜好平靜
雖然生活的地方不平靜
但感覺情緒還可以控制
可能身在自己地方 
無力感沒那麼重吧

社運加疫情湧來
更讓人覺得能平凡活著
已經很了不起
想做的事情趕快做 
不知道哪天會被關被傳染
每天都盡力活得美好

為自己 為香港 繼續活著
祝 我 生 日 快 樂 🎈

蛋糕from元朗國黃店
@my.little.dori

#愛麗絲逃離韓國🇰🇷 .
#愛麗絲逃離釜山🇰🇷 . 
hktravel#hktraveller#aliceescape#travelalone#traveller#hktraveller#travelphotographer#korea#explorekorea#instakorea#ig_korea#visitkorea#busantrip#busantravel#busan🇰🇷
Likes: 29
Posted at: 2020-03-29 15:02:36
03.29 祝我生日快樂🎈 其實 我有點奇怪 喜歡多人的地方但不喜歡熱鬧 喜歡聚會但不喜歡和別人溝通 喜歡𤆥熱的陽光但不喜歡流汗 喜歡很多東西也討厭很多事情 然後 今年好平靜好平靜 雖然生活的地方不平靜 但感覺情緒還可以控制 可能身在自己地方 無力感沒那麼重吧 社運加疫情湧來 更讓人覺得能平凡活著 已經很了不起 想做的事情趕快做 不知道哪天會被關被傳染 每天都盡力活得美好 為自己 為香港 繼續活著 祝 我 生 日 快 樂 🎈 蛋糕from元朗國黃店 @my.little.dori #愛麗絲逃離韓國🇰🇷 . #愛麗絲逃離釜山🇰🇷 . hktravel#hktraveller#aliceescape#travelalone#traveller#hktraveller#travelphotographer#korea#explorekorea#instakorea#ig_korea#visitkorea#busantrip#busantravel#busan🇰🇷
explorekorea #난산리큰집 그리고 #조아가지구
.
 열심히 달려온 3월을 보상하려 합니다.
3월 30일, 3월 31일, 4월 1일 휴가입니다.
이 시국에 많은 관심 주셔서 잘버티고 있습니다.
.
 잘쉬고 또 다시 맞이할 4월의 게스트들을 준비합니다. 이번 휴가 기간 동안은 가고 싶었던 곳들을 여행할 예정이고 제주도에서 잘한다고 소문난 게스트하우스를 예약해 배우러 갈 예정입니다. .
.
 늘 어떤 유익함을 드릴지는 더 고민하겠습니다.
매번 마음써줘서 다시 한번 진심으로 감사합니다!
예약문의는 늘 열려있고 4월 2일 이후로 늘 가능합니다!
.
. 📸 본 사진은 난산리큰집 주변 벚꽃 길입니다.
.
.
🔥 더 많은 이야기는 프로필링크를 참고해주세요 🔥
Likes: 60
Posted at: 2020-03-29 14:39:16
#난산리큰집 그리고 #조아가지구 . 열심히 달려온 3월을 보상하려 합니다. 3월 30일, 3월 31일, 4월 1일 휴가입니다. 이 시국에 많은 관심 주셔서 잘버티고 있습니다. . 잘쉬고 또 다시 맞이할 4월의 게스트들을 준비합니다. 이번 휴가 기간 동안은 가고 싶었던 곳들을 여행할 예정이고 제주도에서 잘한다고 소문난 게스트하우스를 예약해 배우러 갈 예정입니다. . . 늘 어떤 유익함을 드릴지는 더 고민하겠습니다. 매번 마음써줘서 다시 한번 진심으로 감사합니다! 예약문의는 늘 열려있고 4월 2일 이후로 늘 가능합니다! . . 📸 본 사진은 난산리큰집 주변 벚꽃 길입니다. . . 🔥 더 많은 이야기는 프로필링크를 참고해주세요 🔥
explorekorea #난산리큰집 그리고 #조아가지구
.
 열심히 달려온 3월을 보상하려 합니다.
3월 30일, 3월 31일, 4월 1일 휴가입니다.
이 시국에 많은 관심 주셔서 잘버티고 있습니다.
.
 잘쉬고 또 다시 맞이할 4월의 게스트들을 준비합니다. 이번 휴가 기간 동안은 가고 싶었던 곳들을 여행할 예정이고 제주도에서 잘한다고 소문난 게스트하우스를 예약해 배우러 갈 예정입니다. .
.
.  늘 어떤 유익함을 드릴지는 더 고민하겠습니다.
매번 마음써줘서 다시 한번 진심으로 감사합니다!
예약문의는 늘 열려있고 4월 2일 이후로 늘 가능합니다!
.
.
. 📸 본 사진은 난산리큰집 주변 벚꽃 길입니다.
.
.
🔥 더 많은 이야기는 프로필링크를 참고해주세요 🔥
Likes: 56
Posted at: 2020-03-29 14:39:12
#난산리큰집 그리고 #조아가지구 . 열심히 달려온 3월을 보상하려 합니다. 3월 30일, 3월 31일, 4월 1일 휴가입니다. 이 시국에 많은 관심 주셔서 잘버티고 있습니다. . 잘쉬고 또 다시 맞이할 4월의 게스트들을 준비합니다. 이번 휴가 기간 동안은 가고 싶었던 곳들을 여행할 예정이고 제주도에서 잘한다고 소문난 게스트하우스를 예약해 배우러 갈 예정입니다. . . . 늘 어떤 유익함을 드릴지는 더 고민하겠습니다. 매번 마음써줘서 다시 한번 진심으로 감사합니다! 예약문의는 늘 열려있고 4월 2일 이후로 늘 가능합니다! . . . 📸 본 사진은 난산리큰집 주변 벚꽃 길입니다. . . 🔥 더 많은 이야기는 프로필링크를 참고해주세요 🔥
explorekorea #난산리큰집 그리고 #조아가지구
.
 열심히 달려온 3월을 보상하려 합니다.
3월 30일, 3월 31일, 4월 1일 휴가입니다.
이 시국에 많은 관심 주셔서 잘버티고 있습니다.
.
 잘쉬고 또 다시 맞이할 4월의 게스트들을 준비합니다. 이번 휴가 기간 동안은 가고 싶었던 제주도를 다닐 예정이고 제주도에서 잘한다고 소문난 게스트하우스를 예약해 배우러 갈 예정입니다. . .
.
.늘 어떤 유익함을 드릴지는 더 고민하겠습니다.
매번 마음써줘서 다시 한번 진심으로 감사합니다!
예약문의는 늘 열려있고 4월 2일 이후로 늘 가능합니다! .
.
.📸 본 사진은 난산리큰집 주변 벚꽃 길입니다.
.
.
🔥 더 많은 이야기는 프로필링크를 참고해주세요 🔥
Likes: 399
Posted at: 2020-03-29 14:39:08
#난산리큰집 그리고 #조아가지구 . 열심히 달려온 3월을 보상하려 합니다. 3월 30일, 3월 31일, 4월 1일 휴가입니다. 이 시국에 많은 관심 주셔서 잘버티고 있습니다. . 잘쉬고 또 다시 맞이할 4월의 게스트들을 준비합니다. 이번 휴가 기간 동안은 가고 싶었던 제주도를 다닐 예정이고 제주도에서 잘한다고 소문난 게스트하우스를 예약해 배우러 갈 예정입니다. . . . .늘 어떤 유익함을 드릴지는 더 고민하겠습니다. 매번 마음써줘서 다시 한번 진심으로 감사합니다! 예약문의는 늘 열려있고 4월 2일 이후로 늘 가능합니다! . . .📸 본 사진은 난산리큰집 주변 벚꽃 길입니다. . . 🔥 더 많은 이야기는 프로필링크를 참고해주세요 🔥
explorekorea Plums tree paths ... @ Maehwa village
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#southkorea #koreatravel #travelkorea #koreatrip #koreatour #explorekorea #spring
#광양 #매화마을 #springkorea #koreabyme #plumblossom #naturephotography
#photobyme #pictureofkorea #naturekorea #photooftheday #韓國旅行 #photoofkorea #pictureoftheday #여행그램
#springiscoming #springseason #springday #springvibes #beautifulkorea #wonderfulkorea #awesomekorea #amazingkorea
Likes: 279
Posted at: 2020-03-29 13:53:26
Plums tree paths ... @ Maehwa village . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #southkorea #koreatravel #travelkorea #koreatrip #koreatour #explorekorea #spring #광양 #매화마을 #springkorea #koreabyme #plumblossom #naturephotography #photobyme #pictureofkorea #naturekorea #photooftheday #韓國旅行 #photoofkorea #pictureoftheday #여행그램 #springiscoming #springseason #springday #springvibes #beautifulkorea #wonderfulkorea #awesomekorea #amazingkorea
explorekorea Transformation of the city🌆
⠀
하늘의 빛이 차분히 땅으로 스며드는 시간,
도시는 낮과 다른 모습으로 탈바꿈한다.
⠀
_______
⠀
📍Samseong, Seoul
📷Nikon D810 + Tamron 70-200mm VC
⠀
_______
⠀
⠀
#삼성역 #서울시
#allaboutnikon #올어바웃니콘 #니콘의시선
⠀
#야경 #ig_korea #seoultravel #seoulkorea #cityscape #일몰 
#nightscape #nightview #cityview #citylife #citykillerz #explorekorea #여행에미치다 #35mmphotography #globelletravels #travelgram #urbanandstreets #urban_shutter #citybestpics #citykillerz #travelphotography #travelanddestinations #bts #koreabyme ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
_______
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#youngjinkimphotography
Likes: 168
Posted at: 2020-03-29 13:50:13
Transformation of the city🌆 ⠀ 하늘의 빛이 차분히 땅으로 스며드는 시간, 도시는 낮과 다른 모습으로 탈바꿈한다. ⠀ _______ ⠀ 📍Samseong, Seoul 📷Nikon D810 + Tamron 70-200mm VC ⠀ _______ ⠀ ⠀ #삼성역 #서울시 #allaboutnikon #올어바웃니콘 #니콘의시선 ⠀ #야경 #ig_korea #seoultravel #seoulkorea #cityscape #일몰 #nightscape #nightview #cityview #citylife #citykillerz #explorekorea #여행에미치다 #35mmphotography #globelletravels #travelgram #urbanandstreets #urban_shutter #citybestpics #citykillerz #travelphotography #travelanddestinations #bts #koreabyme ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ _______ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #youngjinkimphotography
explorekorea TBT last year in 🇰🇷 #seoul #wander #explorekorea #palace #gyeongbokgungpalace #southkorea
Likes: 23
Posted at: 2020-03-29 13:43:53
explorekorea Part 2 ... !!! 🤗

More delicious food from our dinner @ Korea House ... !!! 😋😋😋😋😋 Korea ... ~2020~

#indiakorea #korea #india #한국 #인도
#인도한국 #koreaindia
#한국인도 #첸나이 #influencer
#koreatrip #koreatravel #koreabyme #explorekorea #wintertrip
#koreagrandsale #koreagrandsale2020 
#visitkoreacommittee #2020koreagrandsale
#KHeritage #Koreahouse
#honoraryreporter #명예기자 #kocis 
#코리아넷
#해외문화홍보원 #koreancultureandinformationservice 
#ministryofculturesportsandtourism #문화체육관광부 #koreatourismorganization
@koreanet_official @visitkoreacommittee @kocis_mcst
Likes: 31
Posted at: 2020-03-29 13:42:42
Part 2 ... !!! 🤗 More delicious food from our dinner @ Korea House ... !!! 😋😋😋😋😋 Korea ... ~2020~ #indiakorea #korea #india #한국 #인도 #인도한국 #koreaindia #한국인도 #첸나이 #influencer #koreatrip #koreatravel #koreabyme #explorekorea #wintertrip #koreagrandsale #koreagrandsale2020 #visitkoreacommittee #2020koreagrandsale #KHeritage #Koreahouse #honoraryreporter #명예기자 #kocis #코리아넷 #해외문화홍보원 #koreancultureandinformationservice #ministryofculturesportsandtourism #문화체육관광부 #koreatourismorganization @koreanet_official @visitkoreacommittee @kocis_mcst
explorekorea Live as free as the ocean.
#korealandscape
Likes: 268
Posted at: 2020-03-29 13:27:59
Live as free as the ocean. #korealandscape
explorekorea -
.
Jeju
.
📷 : Hasselblad 503cw + CFE 80mm
🎞 : Kodak Ektar100
Likes: 83
Posted at: 2020-03-29 13:25:56
- . Jeju . 📷 : Hasselblad 503cw + CFE 80mm 🎞 : Kodak Ektar100
explorekorea 한복을 처음 입었습니다 ✨
Likes: 724
Posted at: 2020-03-29 13:24:04
한복을 처음 입었습니다 ✨
explorekorea 이른 아침 숲길을 걸어요.
사진작가가 작업 중인 숲을 공유합니다.
비밀의 숲은 아니고 사람이 좀 적은 숲입니다.
.
.
.
.
#난산리큰집 X #조아가지구 투어프로그램
🔥 사진작가와 함께하는 한라산둘레길 걷기 (무료) .
🔥 늘 조져지는건 나였다고 한다. #일출조지러 (무료) .
🔥 난산리폐교에서 마주하는 #별빛세상 (무료) .
🔥 사진작가와 비밀 스팟에서 인생샷을 찍는 여행 스냅 (유료, 숙박객 할인 적용) .
🔥 여행 작가와 함께하는 제주도 힐링 클린 하이킹 (유료, 월 1~2회 운영 예정) 
등 상시 투어외에도 
월별 스페셜 투어를 준비하고 있습니다. .
.
유료 투어는 숙박객 외에도 
참가가 가능하니 언제든 DM으로 문의주세요!!
. .
<난산리큰집은요!!>
🙏 제주도 서귀포 성산읍 난산리에 위치
🙏 최대 수용 8인 소규모 게스트하우스
🙏 열정의 포토그래퍼와 아침산책, 별빛투어, 일출조지러가 무료
🙏 레트로풍의 인테리어로 옛추억을 소환
🙏 애견 동반 가능 게스트하우스 (소형견까지)
😭 건물 크기도 작아서 불편함이 있을 수 있어요
😭 화장실이 하나라서 불편함이 있을 수 있어요
Likes: 71
Posted at: 2020-03-29 12:39:41
이른 아침 숲길을 걸어요. 사진작가가 작업 중인 숲을 공유합니다. 비밀의 숲은 아니고 사람이 좀 적은 숲입니다. . . . . #난산리큰집 X #조아가지구 투어프로그램 🔥 사진작가와 함께하는 한라산둘레길 걷기 (무료) . 🔥 늘 조져지는건 나였다고 한다. #일출조지러 (무료) . 🔥 난산리폐교에서 마주하는 #별빛세상 (무료) . 🔥 사진작가와 비밀 스팟에서 인생샷을 찍는 여행 스냅 (유료, 숙박객 할인 적용) . 🔥 여행 작가와 함께하는 제주도 힐링 클린 하이킹 (유료, 월 1~2회 운영 예정) 등 상시 투어외에도 월별 스페셜 투어를 준비하고 있습니다. . . 유료 투어는 숙박객 외에도 참가가 가능하니 언제든 DM으로 문의주세요!! . . <난산리큰집은요!!> 🙏 제주도 서귀포 성산읍 난산리에 위치 🙏 최대 수용 8인 소규모 게스트하우스 🙏 열정의 포토그래퍼와 아침산책, 별빛투어, 일출조지러가 무료 🙏 레트로풍의 인테리어로 옛추억을 소환 🙏 애견 동반 가능 게스트하우스 (소형견까지) 😭 건물 크기도 작아서 불편함이 있을 수 있어요 😭 화장실이 하나라서 불편함이 있을 수 있어요
explorekorea This is forsythia.
It’s one of the flowers that represent spring.
It is spring in Korea now.
.
.
.
I had a great time with lots of my guests last year. I miss you guys so much.
I believe that we will meet soon.
.
.
.
もう春ですね。すぐ皆さんに会えると信じていますよ。
.
.
.
#explorekorea #koreatravel #exploreseoul #visitkorea #visitseoul #korea #seoul #seoulkorea #seoultravel #seoulspring #seoulsnap #ig_korea #koreanphotographer #ig_seoul #koreatraveleasy #koreabyme #iseoulu #ig_captures #ig_mood #dearsweetmochi #discoverkorea #월드컵공원 #스냅사진 ⠀
Likes: 54
Posted at: 2020-03-29 12:28:45
This is forsythia. It’s one of the flowers that represent spring. It is spring in Korea now. . . . I had a great time with lots of my guests last year. I miss you guys so much. I believe that we will meet soon. . . . もう春ですね。すぐ皆さんに会えると信じていますよ。 . . . #explorekorea #koreatravel #exploreseoul #visitkorea #visitseoul #korea #seoul #seoulkorea #seoultravel #seoulspring #seoulsnap #ig_korea #koreanphotographer #ig_seoul #koreatraveleasy #koreabyme #iseoulu #ig_captures #ig_mood #dearsweetmochi #discoverkorea #월드컵공원 #스냅사진 ⠀
explorekorea 🌸 #봄 #경주 #벚꽃 #벚꽃여행 #경주여행 #풍경스타그램 #보문 #AkudanKorea #KeKoreaAja #VisitKorea #ExploreKorea #KoreabyMe
Likes: 40
Posted at: 2020-03-29 12:16:56
🌸 #봄 #경주 #벚꽃 #벚꽃여행 #경주여행 #풍경스타그램 #보문 #AkudanKorea #KeKoreaAja #VisitKorea #ExploreKorea #KoreabyMe
explorekorea This year cherry blossoms are blooming historically early in Seoul. I understand it’d be hard to hold yourself back to go out and enjoy them, but let’s enjoy them seeing in pictures instead in order to keep our community safe. They will be blooming even more beautifully next year 🌸🌸🌸
.
📷 @tea_for_taryn
.
📍 Gyeongbokgung
.
Tag #KoreaNearAndFar and follow @koreanearandfar to be featured.
.
.
.
#gyeongbokgung #cherryblossom #springflowers #seoulkorea
Likes: 986
Posted at: 2020-03-29 11:54:33
This year cherry blossoms are blooming historically early in Seoul. I understand it’d be hard to hold yourself back to go out and enjoy them, but let’s enjoy them seeing in pictures instead in order to keep our community safe. They will be blooming even more beautifully next year 🌸🌸🌸 . 📷 @tea_for_taryn . 📍 Gyeongbokgung . Tag #KoreaNearAndFar and follow @koreanearandfar to be featured. . . . #gyeongbokgung #cherryblossom #springflowers #seoulkorea
explorekorea Earth Us (얼스어스), Dalmaji Hill, Busan 🇰🇷
.
Located on the first floor at Movement Lab’s building, the cafe pursues to be an environmentally friendly place. Strawberry cream cheese cake, green-tea einspanner, and cortado in the pictures.
.
More pics of Earth Us / Movement Lab on Stories next 24 hours.
.
🕚 12 p.m. - 9 p.m.(Hours are different from Movement Lab’s - 11 a.m. - 7 p.m.)
.
🚫 Closed: Tuesday
.
🚇 Subway Line 2, Jungdong station (중동/202), Exit 5 > walk about 1.6km (1mile/25minutes) .
🚍 Bus: 39, 100, 139, 141, 180, 200, or 1003 at Mipo Moontan Road Ipgu bus stop (미포문탠로드입구) > walk about 1km (0.6mile/15minutes)
.
🚘 Not Available (Need to use near a public parking lot)
.
@earth__us @movement__lab
.
.
.
#cheesecake #cafegram #busan #coffeedaily
Likes: 243
Posted at: 2020-03-29 11:29:37
Earth Us (얼스어스), Dalmaji Hill, Busan 🇰🇷 . Located on the first floor at Movement Lab’s building, the cafe pursues to be an environmentally friendly place. Strawberry cream cheese cake, green-tea einspanner, and cortado in the pictures. . More pics of Earth Us / Movement Lab on Stories next 24 hours. . 🕚 12 p.m. - 9 p.m.(Hours are different from Movement Lab’s - 11 a.m. - 7 p.m.) . 🚫 Closed: Tuesday . 🚇 Subway Line 2, Jungdong station (중동/202), Exit 5 > walk about 1.6km (1mile/25minutes) . 🚍 Bus: 39, 100, 139, 141, 180, 200, or 1003 at Mipo Moontan Road Ipgu bus stop (미포문탠로드입구) > walk about 1km (0.6mile/15minutes) . 🚘 Not Available (Need to use near a public parking lot) . @earth__us @movement__lab . . . #cheesecake #cafegram #busan #coffeedaily
explorekorea Shooting location of the drama Memorist. Dong baek(Yoo Seung-ho) who has Psychometry power is so cool! 😍
.
.
Contact us for your tour plan! 
LINE @adventureskorea (with ‘@‘)
Whatapp +82 10-2783-6280 (Yumi, Indo staff)
(go to our profile page and use the direct link)
.
.
.
#memorist #yooseungho #leeseyoung #koreadrama #dramakorea #tripkoreamurah #jalanjalankorea #visitkorea #koreatour #liburanmurahkorea #paketwisatakoreamurah #wisatamurahkorea #explorekorea #jasatripkorea #tripkorea #privatetourkorea #goblintour #kpoptour #backpackerkorea #liburanserukorea #paketmurahkorea #korea #turkoreamurah #tourkoreamurah #aktourkdrama
Likes: 136
Posted at: 2020-03-29 11:13:52
Shooting location of the drama Memorist. Dong baek(Yoo Seung-ho) who has Psychometry power is so cool! 😍 . . Contact us for your tour plan! LINE @adventureskorea (with ‘@‘) Whatapp +82 10-2783-6280 (Yumi, Indo staff) (go to our profile page and use the direct link) . . . #memorist #yooseungho #leeseyoung #koreadrama #dramakorea #tripkoreamurah #jalanjalankorea #visitkorea #koreatour #liburanmurahkorea #paketwisatakoreamurah #wisatamurahkorea #explorekorea #jasatripkorea #tripkorea #privatetourkorea #goblintour #kpoptour #backpackerkorea #liburanserukorea #paketmurahkorea #korea #turkoreamurah #tourkoreamurah #aktourkdrama
explorekorea Kata orang jodoh takkan kemana, menurutku mereka salah
Menurutku jodoh kemana mana sebelum akhirnya mereka menetap
#cherryblossom
 #sakura
 #explorekorea
Likes: 45
Posted at: 2020-03-29 10:43:51
Kata orang jodoh takkan kemana, menurutku mereka salah Menurutku jodoh kemana mana sebelum akhirnya mereka menetap #cherryblossom #sakura #explorekorea
explorekorea Fashion and shopping are two of the most highly associated words with Dongdaemun. Here at Dongdaemun, visitors may enjoy a unique experience of both traditional flea markets, as well as modern shopping complexes. - visitkorea
*
*
*
Shot using nikon d750
*
*
*
#leagueoflenses #seoul #exploreeverything #createexploretakeover #createcommune #agameoftones #discoversouthkorea #livefolk #urbanoutfitters #justgoshoot #shotzdelight
#soulofseoul #heatercentral #instakorea #gramslayer #travelkorea #koreatravel #explorekorea #neverstopexploring
#beautifuldestinations #visualsoflife #createexplore #imagineyourkorea #koreabyme #seoul_Korea #ig_korea #exploremore #hbouthere #visitkorea #spicollective
Likes: 276
Posted at: 2020-03-29 10:32:40
Fashion and shopping are two of the most highly associated words with Dongdaemun. Here at Dongdaemun, visitors may enjoy a unique experience of both traditional flea markets, as well as modern shopping complexes. - visitkorea * * * Shot using nikon d750 * * * #leagueoflenses #seoul #exploreeverything #createexploretakeover #createcommune #agameoftones #discoversouthkorea #livefolk #urbanoutfitters #justgoshoot #shotzdelight #soulofseoul #heatercentral #instakorea #gramslayer #travelkorea #koreatravel #explorekorea #neverstopexploring #beautifuldestinations #visualsoflife #createexplore #imagineyourkorea #koreabyme #seoul_Korea #ig_korea #exploremore #hbouthere #visitkorea #spicollective
explorekorea 그리운 퐝 ᴾᴵᶜᴺᴵᶜ🌷
_
_
#코로나_물러나면_가야할_여행지
Likes: 161
Posted at: 2020-03-29 09:06:02
그리운 퐝 ᴾᴵᶜᴺᴵᶜ🌷 _ _ #코로나_물러나면_가야할_여행지
explorekorea Because i was faster than the bus! 😂 
Guess this is what happened when i got into #untiltomorrow by @sylmargaretha and @hpngst 😅 //
.
.
.
.
.
#explorekorea #southkorea
#throwback #travelgram
#instatravel #memories
#jump #movement
Likes: 20
Posted at: 2020-03-29 09:05:48
Because i was faster than the bus! 😂 Guess this is what happened when i got into #untiltomorrow by @sylmargaretha and @hpngst 😅 // . . . . . #explorekorea #southkorea #throwback #travelgram #instatravel #memories #jump #movement
explorekorea ❝Coming soon, I created my first sticker sheet ~ it's only a draft I still have to work on the layout and the print.  키티카토 스튜디오의 스티커 입니다 ~ ∴
∴
∴
#좋아요 #languagestudent #korea #koreanaesthetic #explorekorea #친구 #데일리 #데이리그램 #daily #인스타그램 #instadaily #vlog #스터디플래너 #스터디그램 #스티커 #stickers #stationary #bujo
Likes: 8
Posted at: 2020-03-29 08:44:35
❝Coming soon, I created my first sticker sheet ~ it's only a draft I still have to work on the layout and the print. 키티카토 스튜디오의 스티커 입니다 ~ ∴ ∴ ∴ #좋아요 #languagestudent #korea #koreanaesthetic #explorekorea #친구 #데일리 #데이리그램 #daily #인스타그램 #instadaily #vlog #스터디플래너 #스터디그램 #스티커 #stickers #stationary #bujo
explorekorea We build too many walls and not enough bridges 🌉 .
.
#therealbusan #koreanearandfar #phofkorea #kekoreaaja #koreabyme #fixedkorea #viewtiful_korea #busankorea #busancity #ig_korea #ig_busan #부산스냅 #southkoreatravel #concretejungle #도시 #풍경사진 #영도 #영도대교 #영도카페 #bridgesofinstagram #bridgeporn #theultimatekoreanbucketlist #koreatravel #explorekorea #exploresouthkorea
Likes: 29
Posted at: 2020-03-29 07:59:36
explorekorea Yummy Dinner @ Korea House ... !!! 😋😋😋😋😋
Part 1 ... !!! 🤗
Me and my friend from Malaysia had vegetarian food ... !!! 🍜🍛🍚 As we started dinner the dishes kept coming one after another ... ^^
The dishes looked so beautiful and tasted great too ....!!! 👍
Having dinner in a Hanok restaurant was a really great experience ... !!! ~😎~ Korea ... ~2020~

#indiakorea #korea #india #한국 #인도
#인도한국 #koreaindia
#한국인도 #첸나이 #influencer
#koreatrip #koreatravel #koreabyme #explorekorea #wintertrip
#koreagrandsale #koreagrandsale2020 
#visitkoreacommittee #2020koreagrandsale
#KHeritage #Koreahouse
#honoraryreporter #명예기자 #kocis 
#코리아넷
#해외문화홍보원 #koreancultureandinformationservice 
#ministryofculturesportsandtourism #문화체육관광부 #koreatourismorganization
@koreanet_official @visitkoreacommittee @kocis_mcst
Likes: 44
Posted at: 2020-03-29 07:29:41
Yummy Dinner @ Korea House ... !!! 😋😋😋😋😋 Part 1 ... !!! 🤗 Me and my friend from Malaysia had vegetarian food ... !!! 🍜🍛🍚 As we started dinner the dishes kept coming one after another ... ^^ The dishes looked so beautiful and tasted great too ....!!! 👍 Having dinner in a Hanok restaurant was a really great experience ... !!! ~😎~ Korea ... ~2020~ #indiakorea #korea #india #한국 #인도 #인도한국 #koreaindia #한국인도 #첸나이 #influencer #koreatrip #koreatravel #koreabyme #explorekorea #wintertrip #koreagrandsale #koreagrandsale2020 #visitkoreacommittee #2020koreagrandsale #KHeritage #Koreahouse #honoraryreporter #명예기자 #kocis #코리아넷 #해외문화홍보원 #koreancultureandinformationservice #ministryofculturesportsandtourism #문화체육관광부 #koreatourismorganization @koreanet_official @visitkoreacommittee @kocis_mcst
explorekorea reael | mandarin picking 🇰🇷
.
.
.
x100f
Likes: 20
Posted at: 2020-03-29 07:29:37
reael | mandarin picking 🇰🇷 . . . x100f
explorekorea BOICE ❤️❤️❤️ #gangnamdol #cnblue #gangnam #kstarroad #seoul #southkorea #korea #explorekorea #exploreseoul #doyoutravel #travel #travelphotography #travelblogger #travelgram #mytravelgram #passionpassport #instatravel #traveling #travelguide #instapassport #weekendgetaway #holiday #traveltheworld #traveladdict #좋아요 #인스타그램 #강남 #강남돌 #씨엔블루 #한류스타거리
Likes: 45
Posted at: 2020-03-29 07:11:28
BOICE ❤️❤️❤️ #gangnamdol #cnblue #gangnam #kstarroad #seoul #southkorea #korea #explorekorea #exploreseoul #doyoutravel #travel #travelphotography #travelblogger #travelgram #mytravelgram #passionpassport #instatravel #traveling #travelguide #instapassport #weekendgetaway #holiday #traveltheworld #traveladdict #좋아요 #인스타그램 #강남 #강남돌 #씨엔블루 #한류스타거리
explorekorea Happy Sunday, all..⁣
Photo by @seonsu_photo⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
Hubungi: Dinar | +62 878-2075-9111⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Follow @ayotraveling.co.id⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.ayotraveling.co.id⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#discoverkorea #discoversouthkorea #explorekorea #exploreseoul #imagineyourkorea # #koreatour #tourkorea #tourkekorea #opentripkorea_
Likes: 48
Posted at: 2020-03-29 07:07:38
Happy Sunday, all..⁣ Photo by @seonsu_photo⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ Hubungi: Dinar | +62 878-2075-9111⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Follow @ayotraveling.co.id⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ www.ayotraveling.co.id⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #discoverkorea #discoversouthkorea #explorekorea #exploreseoul #imagineyourkorea # #koreatour #tourkorea #tourkekorea #opentripkorea_
explorekorea Efek #dirumahaja , akhirnya marathon nonton drama korea
Likes: 221
Posted at: 2020-03-29 06:17:04
Efek #dirumahaja , akhirnya marathon nonton drama korea "Itaewon Class". Finally, I got a distraction to avoid this boredomness. 💙 :: Disamping itu, buat teman2 yang #dirumahaja Ini ada beberapa tips yang mungkin bisa diikuti : 1. Berjemur tiap pagi, 15 menit pada jam 10 - 11. Jangan kelamaan tar gosong. Ultraviolet B akan membakar kolesterol di bawah kulit menjadi vitamin D3 2. Workout from home, tutorial banyak di youtube. Bisa disesuaikan dengan kondisi rumah dan alat2 yang tersedia. Workout akan meningkatkan mood secara instan. 3. Tetap jaga pola makan. Makanlah teratur 3x sehari, jangan tiap liat cemilan langsung kalap ya.. 4. Last but not least. Ibadah online , ataupun doa sendiri. Agar semua terlindung dari pandemic ini :: Semoga wabah ini cepat kelar ya 🙏 Happy Sunday, God bless you all #untiltomorrow
explorekorea For times when a selfie just won't do the trick, here's how to request someone to take a photo for you. You can say
Likes: 329
Posted at: 2020-03-29 05:35:35
For times when a selfie just won't do the trick, here's how to request someone to take a photo for you. You can say ""Uri Sa-jin Jjik-eo-ju-shil-su In-na-yo?"" or '우리 사진 찍어주실수 있나요?' to someone around you and they'll help you out! #requestaphoto #phototime #capturethebeauty #languagetrivia #usefulkoreanphrases #learningkorea #Koreanculture #KTO #KTOIndia #Korea #TravelKorea #VisitKorea #ExploreKorea #GoKorea #instafood #help #travelgram #longjourney #Koreatravels #explore #yourkorea #ImagineYourKorea #Mustvisit #KoreanLanguage #Languagetrivia #Foreigner #Traveltips #Doyouspeakenglish? #learningkorean #WowKorea
explorekorea .
😈🧞🕺🏻🌂🦄☂️🍆🔮
#PurpleMood with #WhiteCargo 💜 🤍
.
Top: #StageOfPlayLord
Model: @dawn.faith
Likes: 329
Posted at: 2020-03-29 05:12:10
. 😈🧞🕺🏻🌂🦄☂️🍆🔮 #PurpleMood with #WhiteCargo 💜 🤍 . Top: #StageOfPlayLord Model: @dawn.faith
explorekorea Always hope you to be with your close friends.
Jeju always gives you and your people fond memories.
-
-
#jejuisland #visitjeju #koreatravel
Likes: 64
Posted at: 2020-03-29 04:30:00
Always hope you to be with your close friends. Jeju always gives you and your people fond memories. - - #jejuisland #visitjeju #koreatravel
explorekorea Well, Korea. I guess that was an unfortunately quick wrap. This week has been such a whirlwind of craziness I haven’t really been able to wrap my mind around everything that was going on. This is definitely not what I had envisioned for how this year would look but here we are. It’s crazy how things can change at the snap of a finger. Korea has taught me so much these past few months but I have to say, this past week has shown me what I prioritize in life more than anything I’ve ever experienced. I guess overall, I’m just glad to be home near some people I love.... even though I can’t see them for a bit😉
Likes: 300
Posted at: 2020-03-29 03:44:41
Well, Korea. I guess that was an unfortunately quick wrap. This week has been such a whirlwind of craziness I haven’t really been able to wrap my mind around everything that was going on. This is definitely not what I had envisioned for how this year would look but here we are. It’s crazy how things can change at the snap of a finger. Korea has taught me so much these past few months but I have to say, this past week has shown me what I prioritize in life more than anything I’ve ever experienced. I guess overall, I’m just glad to be home near some people I love.... even though I can’t see them for a bit😉
explorekorea Designed to be a landmark for the area’s housing district, Dutch architecture studio #OMA has completed work on the Galleria department store in #Gwanggyo, South Korea. 
Read more at #averagejoes 
Link in bio 
#architecturephotography
#architecturelovers #architectural #architecture #korea #southkorea #explorekorea #design #greatdesign #designer #instagood #art #galleria
Likes: 19
Posted at: 2020-03-27 17:49:24
Designed to be a landmark for the area’s housing district, Dutch architecture studio #OMA has completed work on the Galleria department store in #Gwanggyo, South Korea. Read more at #averagejoes Link in bio #architecturephotography #architecturelovers #architectural #architecture #korea #southkorea #explorekorea #design #greatdesign #designer #instagood #art #galleria
explorekorea traditional 🇰🇷
📍Seoul-bukchonhanokvillage .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#seoul#korea#southkorea 
#instaseoul#ig_korea#seoullife
#discoverkorea#visitkorea 
#travel#koreatravel#explorekorea
#首爾#韓國#cityview#architecture
#streetlife#seoulstreet#streetstyle 
#서울#한국#대한민국#북촌한옥마을 
#seoultower#igtravel#首爾塔#한복 
#cityscape#city_explore#instagood
#bukchonhanokvillage
Likes: 167
Posted at: 2020-03-06 07:30:51
traditional 🇰🇷 📍Seoul-bukchonhanokvillage . . . . . . . . . . #seoul#korea#southkorea #instaseoul#ig_korea#seoullife #discoverkorea#visitkorea #travel#koreatravel#explorekorea #首爾#韓國#cityview#architecture #streetlife#seoulstreet#streetstyle #서울#한국#대한민국#북촌한옥마을 #seoultower#igtravel#首爾塔#한복 #cityscape#city_explore#instagood #bukchonhanokvillage
explorekorea •
Aku ingin ke tempat yang jauh👣👀
Pergi ke tempat di mana pun yang ada aliran airnya. 
Tidak masalah. 
Karena Kamu harus ingat!
Aku sudah meletakkan sebagian jiwaKu untukMu di laut dan Aku yakin jiwaKu pasti sudah terbawa oleh air. 
Tapi Kamu jangan sedih, 
Air itu akan mengalir ke mana saja,
jadi dimanapun dan kapan pun Kamu merindukanKu. 
Kamu sedih, 
Kamu terluka, 
atau saat Aku tidak ada di sisiMu, 
Lihat saja air yang mengalir!
Pasti Kamu akan menemukan jiwaKu di sana! •
•
-Me and Mr Perfect- 
A.A
•
#MeAndMrPerfect
#CheonggyecheonStream
#explorekorea
•
#travelling
#photosession
#womaninblack
#sunglasses
#cheonggyecheon
#seoul
#korea
Likes: 51
Posted at: 2018-05-29 10:39:21
• Aku ingin ke tempat yang jauh👣👀 Pergi ke tempat di mana pun yang ada aliran airnya. Tidak masalah. Karena Kamu harus ingat! Aku sudah meletakkan sebagian jiwaKu untukMu di laut dan Aku yakin jiwaKu pasti sudah terbawa oleh air. Tapi Kamu jangan sedih, Air itu akan mengalir ke mana saja, jadi dimanapun dan kapan pun Kamu merindukanKu. Kamu sedih, Kamu terluka, atau saat Aku tidak ada di sisiMu, Lihat saja air yang mengalir! Pasti Kamu akan menemukan jiwaKu di sana! • • -Me and Mr Perfect- A.A • #MeAndMrPerfect #CheonggyecheonStream #explorekorea#travelling #photosession #womaninblack #sunglasses #cheonggyecheon #seoul #korea
explorekorea •
너와 함께한 모든 시간이 눈부셨다
•
Every Moment I Spent with You... Shined🌹☉
•
#도깨비 
#Quotes #Goblin #Dokkaebi ♥
#hanriverpark
#seoul
#korea
#explorekorea
Likes: 64
Posted at: 2018-05-19 02:51:51
• 너와 함께한 모든 시간이 눈부셨다 • Every Moment I Spent with You... Shined🌹☉ • #도깨비 #Quotes #Goblin #Dokkaebi#hanriverpark #seoul #korea #explorekorea
explorekorea •
One day trip❤☃
•
#travelling
#namiisland
#korea
#explorekorea
Likes: 47
Posted at: 2018-05-08 13:30:00
• One day trip❤☃ • #travelling #namiisland #korea #explorekorea
Voticle Trending & Popular Articles
A lot of people are just so drowned in debts that they believe that there is no way out for them. If you happen to be among these persons, start by noting that there is a way out from this mess. You can make it out of debts even when completely...
Communicating is very easy but effective communication which is an everyday affair whether at the job side or in your immediate environment may be very complicated. Some people are very good at communicating i.e. having clear and good conversations...
Many pet owners think that pets don't feel cold due to their furry coats. They have a misconception that dogs can tolerate low temperatures in a much better way, compared to humans. Perhaps, it's not at all true. If it’s cold for you to stand...
Over the last decade or two, businesses have introduced a number of new measures to improve the efficiency, quality and authority of their company and one of these measures is DISC. As a personality test, disc highlights the key workings and skills...
Calligraphy is a visual art which is related to writing. It is the design and execution of lettering with a broad tip instrument, dip pen, or brush. Contemporary calligraphic practice can be defined as, "the art of giving form to signs in a...
The Optima BLUE TOP Marine Battery is one of the most widely chosen deep cycle batteries for the following reasons: There are both dual-purpose (deep cycle and cranking) and starting applications available Up to 3 times more recharges and...

What is the meaning/definition of the letters in explorekorea?

Meaning of explorekorea by its letters

explorekorea acronym or abbreviation means:

E: Meaning of E in explorekorea. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

X: Meaning of X in explorekorea. The letter X is indistinguishable numerically to the number 6 and speaks to sexuality. Individuals with the letter X as their beginning stage are generally exceptionally attractive and arousing. On the negative side, deceptiveness is an offensive attribute too. X is a transverse bettween two arms of the very same length. It additionally takes after two finishes at the base. It would seem that Y converged with the lower closes in the center. X is steady, dependable, lovely, and profound as it opens upwards. X additionally indicates illumination, as she tries to investigate by extending his arms.

P: Meaning of P in explorekorea. Power. On the off chance that P is the principal consonant in a first name, the conveyor is probably going to consider otherworldly things and be extremely on edge about existence. Contrarily, the general population with the underlying P can here and there be narrow minded and flaky. P has a substantial tip remaining on only one more point to demonstrate it's quality. It implies solid, the capacity tp see shortcoming and potential outcomes effortlessly and perceptiveness. Remaining by his own, it indicates self-centeredness, a prospering demeanor and meticulousness. P additionally demonstrates partition, solid will likewise go alone and unbiasedness.

L: Meaning of L in explorekorea. L is indistinguishable numerically to the number 3 and stands for imagination, correspondence and activity. A man with the underlying L is sympathetic, balanced and cordial. Contrarily, they can be to some degree clumsy. The letter has a level base and a vertically broadening part that juts into the sky. L is trying, charging, precise, consistent and convincing. Its level base on the earth indicates want for natural things accordingly L materialistics and is dynamic. L is adaptable, effective, open, understanding and savage.

O: Meaning of O in explorekorea. The letter O is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioners" of the world. On the off chance that O is the principal vowel in a name, the individual has a tendency to be striking and intense. Names with the underlying letter O are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and optimistic visionaries who know about their own intrinsic forces. The letter O is honest, kind, and shrewd. This letter gives tolerance, ability and is especially dedicated. O compares to the number 6, to convey the characteristics of administration to others, benevolence, duty, effortlessness and respect. The drawback of being an O is to be somewhat similar to a Drama Queen. O is all around cut without pointed edges. It is smooth and shut. It appears, somewhere down in thought, very much restrained, down in the dumps and minding. The roundedness of the O with see tower in the center demonstrates a peering nature in the outside. That implies finding the secretive and be household and appreciate the things that are close-by. It is a traditionalist letter.

R: Meaning of R in explorekorea. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless.

K: Meaning of K in explorekorea. K is indistinguishable numerically to number 2 and speaks to a man who goes to the best. With K as the starting, you should search for adjust and concordance in all that you do. Individuals with K as the first are solid and persuasive. Contrarily, Ks can be disappointed with life and frequently take their disappointment on others. K as N is another letter, which remains on two stable columns with right arm at a slant here and there. It would appear that an indication of a posture. It demonstrates an enchanting identity, his receptiveness indicates resistance, his is prepared to help. K is likewise enthusiastic and situated culture.

A: Meaning of A in explorekorea. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness.

What does explorekorea mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation explorekorea. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the explorekorea acronym.

Astrological Analysis and meaning of explorekorea

explorekorea has a life path of 1. explorekorea means: With a fortunate life way of 1, the arrangement of numbers (10/1, 19/1) are your character numbers. 1 Positive Features: Initiator of activity, pioneer, inventive thoughts, solid administration, free, incites, individualistic style, official aptitudes, phenomenal will and the assurance to intensely accomplish. 1 Negative Features: Too capable or forceful, prevailing, indiscreet, egotistical, proud, stubborn. One of them is the pioneer. The main demonstrates the capacity to remain solitary, and is a solid vibration. Controlled by the sun Catchphrases: free, inventive, unique, yearning, decided, confident. At the point when put in negative terms: pompous, unyielding, restless, egocentric. As a sweetheart: Take the number ones who lead in adoration. Love and/or chasing is of vital significance to these darlings. It can, in any case, be narrow-mindedness. These darlings are prepared to investigation and they can be exceptionally energizing they can likewise require a ton of energy since they can without much of a stretch penetrate. Number 1 regularly alluded to as a unit, the unit is a number demonstrated by a vertical line set apart with a Sheriff at the best and even line at the base. His erect structure depicts pride, reason and fate. One is forceful, with an exceptionally solid power that bores Can be accomplished by snags and not restricted and superb outcomes can be acquired. It demonstrates solid will and energy. It alludes to the physical and mental activities. One utilized as a thing and as a descriptive word. It is utilized to show the importance, (best), as far as position, execution, quality, and need. Communicated in affection, is a standout amongst the most troublesome of all darlings, requesting, desirous and restless. In the expert field, one is mishandled as far as possible, constantly, unfit, Live behind desires. Number ten is an immaculate and finish number that implies declaration and obligation. To the Pythagoreans ten is a blessed and holiest numbers, as they take promise of the number ten. As indicated by the Apostle Ngabo, this figure demonstrates the system of an administration or realm. Nineteen a male number is produced using the first and last single digit numbers and mean the start and the end. It reflects achievement, humor, loaded with bliss and satisfaction. Identity: Number nineteen are self-ingested, outgoing and adjust their requirements with the necessities of others. They have extraordinary administration qualities.

More meanings / definitions of explorekorea or words, sentences containing explorekorea?

Name Meaning of explorekorea

romanze ppl_cal_me_smiler_king photoshop_backgrounds lenochka_solovyeva muglabirliktaksi _st_studio mr_rockyy__07 yorumlara_cevap_icin_kullanlr firstdarkfacts mathgeekmama kuzmich117 omrum_my_life_ barbersocietymag klinikpsikologoktaytastekin kwakunickolarz_photography mumlualsancak mariaaparecida whyhungerpix naughty_societty aycancesur losabias247 etoxin kicchasudeepa disfracespesadilla portraitsgasm blanka_lipinska jojo_tichakorn athanaziakostopoulos_immortal aesthetic_clicks11 aewontnt patrickevans_71 lame_kids_club_ skbar_uyatemes cinacon hollosisoffphotography rubinrosa_japan jiminsbutt janyamzz roshan_t_r_o07 lucid_rfl _donnjohnson the_mabrur imo_hq ates_mustafa_ jgxa_ hinata_suukki 613tino _neko_studios_ major_x_cleaning canbabasi


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.