FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

eksklusif instagram hashtags, hashtags meanings eksklusif images, #eksklusif tag pics

eksklusif
eksklusif
eksklusif Inilah rekaman eksklusif saya terhadap detik-detik rombongan Putra Mahkota Abu Dhabi Sheikh Mohammed Bin Zayed Al Nahyan beserta beberapa menteri Kabinet Kerja meninggalkan Kota Bogor, selepas melakukan pertemuannya dengan Presiden Joko Widodo di Istana Bogor.
Video ini direkam di simpang Tugu Kujang, Kota Bogor.

24 Juli 2019 | 13.46 WIB

#kunjungan
#kunjungankenegaraan 
#sheikhmohammedbinzayedalnahyan 
#rombongan
#paspampres
#uniemiratarab
#indonesia
#kotabogor
#bogohkabogor
#liputan
#eksklusif
#breakingnews
#bayutransspotterjogja
#batrajo2019
#btj20
#20thbayutransspotterjogja
Likes: 1624
Posted at: 2019-07-24 09:34:20
Inilah rekaman eksklusif saya terhadap detik-detik rombongan Putra Mahkota Abu Dhabi Sheikh Mohammed Bin Zayed Al Nahyan beserta beberapa menteri Kabinet Kerja meninggalkan Kota Bogor, selepas melakukan pertemuannya dengan Presiden Joko Widodo di Istana Bogor. Video ini direkam di simpang Tugu Kujang, Kota Bogor. 24 Juli 2019 | 13.46 WIB #kunjungan #kunjungankenegaraan #sheikhmohammedbinzayedalnahyan #rombongan #paspampres #uniemiratarab #indonesia #kotabogor #bogohkabogor #liputan #eksklusif #breakingnews #bayutransspotterjogja #batrajo2019 #btj20 #20thbayutransspotterjogja
eksklusif #Repost @nagaswaraofficial
・・・
.
Halo Gaes, Selamat Malam ..... 💃
.
.
Suara akan mengajak kamu untuk memgupas Tuntas blak - blakan @babyshimaofficial Ribut Dengan Rekan Duet Lucinta Luna di @suaradotcom dan @matamatadotcom Live Eksklusif lho 😎👌
.
.
Hari Selasa, 17 September 2019 
pukul, Pk.16.30 WIB. 
Buruan catat dan jangan sampai ketinggalan ya 😊

Stay tuned Gaes .... 👌
.
.
#NAGASWARA #BabyShima #Live #Eksklusif #MataMataDotCom #SuaraDotCom #Famous #Artist #Singer #Lifestyle #Indonesia #Malaysia #World #Entertainment #NagaswaraForTheWorld #NoMusicNoLife #babyshima #bs #adanampakmummyhappy
Likes: 13979
Posted at: 2019-09-16 16:45:06
#Repost @nagaswaraofficial ・・・ . Halo Gaes, Selamat Malam ..... 💃 . . Suara akan mengajak kamu untuk memgupas Tuntas blak - blakan @babyshimaofficial Ribut Dengan Rekan Duet Lucinta Luna di @suaradotcom dan @matamatadotcom Live Eksklusif lho 😎👌 . . Hari Selasa, 17 September 2019 pukul, Pk.16.30 WIB. Buruan catat dan jangan sampai ketinggalan ya 😊 Stay tuned Gaes .... 👌 . . #NAGASWARA #BabyShima #Live #Eksklusif #MataMataDotCom #SuaraDotCom #Famous #Artist #Singer #Lifestyle #Indonesia #Malaysia #World #Entertainment #NagaswaraForTheWorld #NoMusicNoLife #babyshima #bs #adanampakmummyhappy
eksklusif ・・・
JUALAN JUNAMAN HARGA KAW KAW dari 24 sehingga malam raya!!! Jangan lepaskan peluang ini! Jom ramai ramai serbu @primavalet Ostia Bangi & @primavalet118! Jangan lepaskan peluang kebabom ini!
ㅤㅤㅤ
Ayuh Dapatkan sekarang juga di outlet Primavalet atau whatsApp kami di 0102138349. Tertakluk syarat dan terma.
ㅤㅤㅤ
#pvraikanraya2019 #bajumelayu #kurta #primavalet #pvwoman #pvman #bajuraya #bajukurung #luxe #eksklusif #jannanick #amyrarosli #aqeefanaqi #amarbaharin #fikryibrahim #alifsatar
Likes: 2829
Posted at: 2019-05-26 07:18:11
・・・ JUALAN JUNAMAN HARGA KAW KAW dari 24 sehingga malam raya!!! Jangan lepaskan peluang ini! Jom ramai ramai serbu @primavalet Ostia Bangi & @primavalet118! Jangan lepaskan peluang kebabom ini! ㅤㅤㅤ Ayuh Dapatkan sekarang juga di outlet Primavalet atau whatsApp kami di 0102138349. Tertakluk syarat dan terma. ㅤㅤㅤ #pvraikanraya2019 #bajumelayu #kurta #primavalet #pvwoman #pvman #bajuraya #bajukurung #luxe #eksklusif #jannanick #amyrarosli #aqeefanaqi #amarbaharin #fikryibrahim #alifsatar
eksklusif Meet & greet org2 shah alam 💋
Thank u sooo much pd yg beli baju2 raya @primavalet . Untung diorg dpt harga junam sampai RM100 je 👏🏻
.
.
Jom Dapatkan baju raya anda sekarang juga di outlet Primavalet dan online di @fashionhub.my atau whatsApp kami di 0102138349
ㅤㅤㅤ
#pvraikanraya2019 #bajumelayu #kurta #primavalet #pvwoman #pvman #bajuraya #bajukurung #luxe #eksklusif #jannanick #amyrarosli #aqeefanaqi #amarbaharin #fikryibrahim #alifsatar #atikahsuhaime
Likes: 30607
Posted at: 2019-06-01 21:56:40
Meet & greet org2 shah alam 💋 Thank u sooo much pd yg beli baju2 raya @primavalet . Untung diorg dpt harga junam sampai RM100 je 👏🏻 . . Jom Dapatkan baju raya anda sekarang juga di outlet Primavalet dan online di @fashionhub.my atau whatsApp kami di 0102138349 ㅤㅤㅤ #pvraikanraya2019 #bajumelayu #kurta #primavalet #pvwoman #pvman #bajuraya #bajukurung #luxe #eksklusif #jannanick #amyrarosli #aqeefanaqi #amarbaharin #fikryibrahim #alifsatar #atikahsuhaime
eksklusif Pollycarpus, terpidana kasus meninggalnya aktivis HAM Munir, akhirnya buka suara kepada Catatan Najwa.

Ini kali pertama Pollycarpus menerima wawancara sejak ia divonis bebas.

Apa saja yang diungkap? Nantikan, Catatan Najwa di www.narasi.tv

#CatatanNajwa #NajwaShihab #Pollycarpus #Eksklusif #NarasiTV
Likes: 1926
Posted at: 2018-04-01 12:20:39
Pollycarpus, terpidana kasus meninggalnya aktivis HAM Munir, akhirnya buka suara kepada Catatan Najwa. Ini kali pertama Pollycarpus menerima wawancara sejak ia divonis bebas. Apa saja yang diungkap? Nantikan, Catatan Najwa di www.narasi.tv #CatatanNajwa #NajwaShihab #Pollycarpus #Eksklusif #NarasiTV
eksklusif Persis model, Khairy Jamaluddin digelar Rajinikanth Malaya

Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin curi perhatian netizen apabila tampil persis model untuk sebuah majalah tempatan.

Dapatkan berita menarik di https://www.sinarharian.com.my/

Untuk lebih banyak bahan menarik, jangan lupa klik di Bio link kami di linkin.bio/sinarharian

#sinarharian #KJ #model #RajinikanthMalaya #eksklusif #personaliti #politik #netizen #majalah
Likes: 3506
Posted at: 2019-10-03 13:04:46
Persis model, Khairy Jamaluddin digelar Rajinikanth Malaya Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin curi perhatian netizen apabila tampil persis model untuk sebuah majalah tempatan. Dapatkan berita menarik di https://www.sinarharian.com.my/ Untuk lebih banyak bahan menarik, jangan lupa klik di Bio link kami di linkin.bio/sinarharian #sinarharian #KJ #model #RajinikanthMalaya #eksklusif #personaliti #politik #netizen #majalah
eksklusif Raya tinggal berapa hari lagi je ni, yang belum dapatkan baju raya, tunggu apa lagi????
ㅤㅤㅤ
Jom Dapatkan baju raya anda sekarang juga di outlet Primavalet dan online di @fashionhub.my atau whatsApp kami di 0102138349
ㅤㅤㅤ
#pvraikanraya2019 #bajumelayu #kurta #primavalet #pvwoman #pvman #bajuraya #bajukurung #luxe #eksklusif #jannanick #amyrarosli #aqeefanaqi #amarbaharin #fikryibrahim #alifsatar #atikahsuhaime
Likes: 7027
Posted at: 2019-06-01 11:21:07
Raya tinggal berapa hari lagi je ni, yang belum dapatkan baju raya, tunggu apa lagi???? ㅤㅤㅤ Jom Dapatkan baju raya anda sekarang juga di outlet Primavalet dan online di @fashionhub.my atau whatsApp kami di 0102138349 ㅤㅤㅤ #pvraikanraya2019 #bajumelayu #kurta #primavalet #pvwoman #pvman #bajuraya #bajukurung #luxe #eksklusif #jannanick #amyrarosli #aqeefanaqi #amarbaharin #fikryibrahim #alifsatar #atikahsuhaime
eksklusif Pria berusia 28 tahun ini menjadi salah satu kontestan yang berlaga di ajang pencarian bakat, Indonesian Idol 2018. Kala itu, @ahmadabdmusic menunjukkan musikalitas di audisi dengan membawakan lagu Lost Star dari Adam Levine sembari memetik gitar.
.
Siapa yang menyangka, momen tersebut ternyata sukses mengantarkan langkah Abdul ke panggung-panggung berikutnya yang dipenuhi oleh kerja keras dan perjuangan. Hingga menyentuh tahap akhir kompetisi memberinya gelar runner-up. Simak kisah Abdul meraih mimpinya EKSKLUSIF di Bintang.com
.
#AbdulIdol #ahmadabdul #IndonesianIdol2018 #Eksklusif #Bintangcomid
.
Teks: Putu Elmira/Bintang.com
Photographer: Daniel Kampua/Bintang.com
Digital Imaging: Muhammad Iqbal Nurfajri/Bintang.com
Lokasi: Belmont Residence
Likes: 1759
Posted at: 2018-06-27 04:43:28
Pria berusia 28 tahun ini menjadi salah satu kontestan yang berlaga di ajang pencarian bakat, Indonesian Idol 2018. Kala itu, @ahmadabdmusic menunjukkan musikalitas di audisi dengan membawakan lagu Lost Star dari Adam Levine sembari memetik gitar. . Siapa yang menyangka, momen tersebut ternyata sukses mengantarkan langkah Abdul ke panggung-panggung berikutnya yang dipenuhi oleh kerja keras dan perjuangan. Hingga menyentuh tahap akhir kompetisi memberinya gelar runner-up. Simak kisah Abdul meraih mimpinya EKSKLUSIF di Bintang.com . #AbdulIdol #ahmadabdul #IndonesianIdol2018 #Eksklusif #Bintangcomid . Teks: Putu Elmira/Bintang.com Photographer: Daniel Kampua/Bintang.com Digital Imaging: Muhammad Iqbal Nurfajri/Bintang.com Lokasi: Belmont Residence
eksklusif “SEDEQAH”
.
Kadang-kadang kita dah ada semua benda tapi masih rasa tak cukup. Sebab apa? Jom share dan Tag kawan kalian yang lain.
.
Speaker : @alifteega
.
Alif nak minta korang kongsikan tentang sedeqah dekat bawah boleh. Tak kisah, pengalaman ke, ayat quran ke apa2 yang bermanfaat. Alif nak kalian juga kongsi dan berdakwah. Jom kongsi di ruangan komen. Dan tag rakan2 lain jugak ya.
.
Semoga bermanfaat buat korang semua.
.
#teega #alifteega #401production #collab #elrah #elrahxalifteega #manfaat #kongsi #ilmu #dakwah #muhasabah #tarbiah #hijrah #kebaikan #eksklusif
Likes: 24966
Posted at: 2018-09-15 13:43:01
“SEDEQAH” . Kadang-kadang kita dah ada semua benda tapi masih rasa tak cukup. Sebab apa? Jom share dan Tag kawan kalian yang lain. . Speaker : @alifteega . Alif nak minta korang kongsikan tentang sedeqah dekat bawah boleh. Tak kisah, pengalaman ke, ayat quran ke apa2 yang bermanfaat. Alif nak kalian juga kongsi dan berdakwah. Jom kongsi di ruangan komen. Dan tag rakan2 lain jugak ya. . Semoga bermanfaat buat korang semua. . #teega #alifteega #401production #collab #elrah #elrahxalifteega #manfaat #kongsi #ilmu #dakwah #muhasabah #tarbiah #hijrah #kebaikan #eksklusif
eksklusif 5 Pengajaran Surah Yusuf. 😊
....................................................
Other IG Under Sparkles, Review
@sparklesofficial1 @sparklesphotobooth @sparkles_candy01 @sparkles_deco_party @sparklesrental .
.
For Equipment Rental, Review
@gemanagement .
.
For Printing or Professional Design, Review
@ardaniprinting .
.
For Any Team Building or Survival Camp Place in Johor Bahru, Review
@otternestofficial .
.
Do Contact Us or Visit Our Instagram Profile/ Facebook Page for More Info.
Help Us Share Our Posts, Thank You!
.
#islam #islamic #quote #islamicquote #islamicquotes
.
#creativehome #creativedesign #lawa #moden #murah #bajet #kreatif #eksklusif #mewah #perabot #perabotmurah #kabinet #kabinetmurah #wainscotingmurah #wainscotingmalaysia #rumahsewa #homestayjb #rumahidaman #rumahimpian #johor #johorbahru #malaysia #creativehomemalaysia
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 10:26:16
5 Pengajaran Surah Yusuf. 😊 .................................................... Other IG Under Sparkles, Review @sparklesofficial1 @sparklesphotobooth @sparkles_candy01 @sparkles_deco_party @sparklesrental . . For Equipment Rental, Review @gemanagement . . For Printing or Professional Design, Review @ardaniprinting . . For Any Team Building or Survival Camp Place in Johor Bahru, Review @otternestofficial . . Do Contact Us or Visit Our Instagram Profile/ Facebook Page for More Info. Help Us Share Our Posts, Thank You! . #islam #islamic #quote #islamicquote #islamicquotes . #creativehome #creativedesign #lawa #moden #murah #bajet #kreatif #eksklusif #mewah #perabot #perabotmurah #kabinet #kabinetmurah #wainscotingmurah #wainscotingmalaysia #rumahsewa #homestayjb #rumahidaman #rumahimpian #johor #johorbahru #malaysia #creativehomemalaysia
eksklusif Your One Stop Furnishing Service, Contact Us for More Detail.
....................................................
Other IG Under Sparkles, Review
@sparklesofficial1 @sparklesphotobooth @sparkles_candy01 @sparkles_deco_party @sparklesrental .
.
For Equipment Rental, Review
@gemanagement .
.
For Printing or Professional Design, Review
@ardaniprinting .
.
For Any Team Building or Survival Camp Place in Johor Bahru, Review
@otternestofficial .
.
Do Contact Us or Visit Our Instagram Profile/ Facebook Page for More Info.
Help Us Share Our Posts, Thank You!
.
#sleek #design #sleekdesign #cabinet #kitchencabinets #kabinetdapur #kabinetdapurmurah
.
#creativehome #creativedesign #lawa #moden #murah #bajet #kreatif #eksklusif #mewah #perabot #perabotmurah #kabinet #kabinetmurah #wainscotingmurah #wainscotingmalaysia #rumahsewa #homestayjb #rumahidaman #rumahimpian #johor #johorbahru #malaysia #creativehomemalaysia
Likes: 2
Posted at: 2019-10-17 10:23:25
Your One Stop Furnishing Service, Contact Us for More Detail. .................................................... Other IG Under Sparkles, Review @sparklesofficial1 @sparklesphotobooth @sparkles_candy01 @sparkles_deco_party @sparklesrental . . For Equipment Rental, Review @gemanagement . . For Printing or Professional Design, Review @ardaniprinting . . For Any Team Building or Survival Camp Place in Johor Bahru, Review @otternestofficial . . Do Contact Us or Visit Our Instagram Profile/ Facebook Page for More Info. Help Us Share Our Posts, Thank You! . #sleek #design #sleekdesign #cabinet #kitchencabinets #kabinetdapur #kabinetdapurmurah . #creativehome #creativedesign #lawa #moden #murah #bajet #kreatif #eksklusif #mewah #perabot #perabotmurah #kabinet #kabinetmurah #wainscotingmurah #wainscotingmalaysia #rumahsewa #homestayjb #rumahidaman #rumahimpian #johor #johorbahru #malaysia #creativehomemalaysia
eksklusif
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 10:17:55
"Think positive, be positive." .................................................... Other IG Under Sparkles, Review @sparklesofficial1 @sparklesphotobooth @sparkles_candy01 @sparkles_deco_party @sparklesrental . . For Equipment Rental, Review @gemanagement . . For Printing or Professional Design, Review @ardaniprinting . . For Any Team Building or Survival Camp Place in Johor Bahru, Review @otternestofficial . . Do Contact Us or Visit Our Instagram Profile/ Facebook Page for More Info. Help Us Share Our Posts, Thank You! . #motivation #quote #motivationalquote #motivationalquotes #positive #positivity . #creativehome #creativedesign #lawa #moden #murah #bajet #kreatif #eksklusif #mewah #perabot #perabotmurah #kabinet #kabinetmurah #wainscotingmurah #wainscotingmalaysia #rumahsewa #homestayjb #rumahidaman #rumahimpian #johor #johorbahru #malaysia #creativehomemalaysia
eksklusif Eksklusive Mug Sweet
By: @lamgosouvenir 
Hub. 0812-8811-6824
.
Salah satu produk unggulan kami yang menghadirkan keindahan dalam tiap moment special anda.
.
Terbuat dari bahan berkualitas baik dan terjamin mutunya, menjadikan Souvenir yang satu ini begitu digemari banyak orang.
Produk:
1. Tinggi 6 cm, diameter 7,5 cm
2. Kemasan mika atau papper box
3. Minimal pemesanan 200 pcs
4. Waktu pengerjaan 1 bulan
.
#souvenirpernikahan #wedding #pernikahan #souvenirunik #souvenirultah #souvenirlucu #weddinggift #mugunik #gelaslucu #gelasunik #souvenirnikah #premiumsouvenirs #seserahan #souvenirnewah #hamper #souvenirantik #souvenirgelasmug #souvenirmugunikdanlucu #gelaskeramik #mugkeramiklucu #gelaskeramikmurah #mugunikdanlucu #souvenirmewah #eksklusif #exclusive #weddingphotography #weddingdress #mugsweet #souvenirpernikahanterpercaya  #souvenirpremiumterpercaya
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 06:54:48
Eksklusive Mug Sweet By: @lamgosouvenir Hub. 0812-8811-6824 . Salah satu produk unggulan kami yang menghadirkan keindahan dalam tiap moment special anda. . Terbuat dari bahan berkualitas baik dan terjamin mutunya, menjadikan Souvenir yang satu ini begitu digemari banyak orang. Produk: 1. Tinggi 6 cm, diameter 7,5 cm 2. Kemasan mika atau papper box 3. Minimal pemesanan 200 pcs 4. Waktu pengerjaan 1 bulan . #souvenirpernikahan #wedding #pernikahan #souvenirunik #souvenirultah #souvenirlucu #weddinggift #mugunik #gelaslucu #gelasunik #souvenirnikah #premiumsouvenirs #seserahan #souvenirnewah #hamper #souvenirantik #souvenirgelasmug #souvenirmugunikdanlucu #gelaskeramik #mugkeramiklucu #gelaskeramikmurah #mugunikdanlucu #souvenirmewah #eksklusif #exclusive #weddingphotography #weddingdress #mugsweet #souvenirpernikahanterpercaya #souvenirpremiumterpercaya
eksklusif Tetap Terhidrasi, Jangan biarkan tubuh kekurangan cairan ya guys. Lebih enak lagi pakai teh & aloe nya herbalife siiih ya. Makin dapet .anfaat produknya. 😍😍😍⁣
⁣
*disclaimer: Produk ini tidak bertujuan mendiagnosa, mengobati, menyembuhkan, atau mencegah penyakit apapun.⁣⁣
⁣⁣
Follow Instagram @dietkece & Hubungi coach ariq.⁣⁣
WA: 081266636305⁣
⁣
#bodyjamannow⁣
#sehatitumahal⁣
#eksklusif⁣
#kekinianbanget⁣
#lagiviral⁣
#trendingtopik⁣
#beritaupdate⁣
#infojkt⁣
#nkri⁣
#kitabisa⁣
#sehatdarirumah⁣
#tubuhimpian⁣
#marikerja⁣
#indonesiabanget⁣
#makanansehat⁣
#busuilangsing⁣
#masakehamilan⁣
#2019kerjanyata⁣
#mudahbanget⁣
#masamuda ⁣
#ngopisore⁣
#lembur⁣
#santai⁣
#mager⁣
#semangat⁣
⁣⁣
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 06:27:46
Tetap Terhidrasi, Jangan biarkan tubuh kekurangan cairan ya guys. Lebih enak lagi pakai teh & aloe nya herbalife siiih ya. Makin dapet .anfaat produknya. 😍😍😍⁣ ⁣ *disclaimer: Produk ini tidak bertujuan mendiagnosa, mengobati, menyembuhkan, atau mencegah penyakit apapun.⁣⁣ ⁣⁣ Follow Instagram @dietkece & Hubungi coach ariq.⁣⁣ WA: 081266636305⁣ ⁣ #bodyjamannow#sehatitumahal#eksklusif#kekinianbanget#lagiviral#trendingtopik#beritaupdate#infojkt#nkri#kitabisa#sehatdarirumah#tubuhimpian#marikerja#indonesiabanget#makanansehat#busuilangsing#masakehamilan#2019kerjanyata#mudahbanget#masamuda#ngopisore#lembur#santai#mager#semangat⁣ ⁣⁣
eksklusif #QIARA DRESS

#Dress manis dari Audina dengan desain yang #anggun, disertai #jahitan benang timbul yang Unik*, menambah aksen manis #minimalis. Bahan #adem sehingga nyaman dipakai #seharian untuk setiap acara. 
Matt Dress:
*#PrettyJasmine*, memiliki serat #padat, #halus dan ketika dipegang terasa #lembut, bahan #tebal nyaman digunakan.

Size Dress: 
Uk S  LD/PB 90/135
Uk M  LD/PB 95/135
Uk L  LD/PB 100/140
Uk XL LD/PB 110/140

Detail dress:
•	Resleting depan (#busui friendly)
• Variasi kancing dan	aksen benang timbul, membuat dress terlihat lebih #eksklusif
•	Lengan #manset kancing satu • Saku sembunyi (kanan-kiri) 
IDR Uk S-M  Rp. 285.000
IDR Uk L-XL Rp. 295.000
Likes: 0
Posted at: 2019-10-17 06:22:23
#QIARA DRESS #Dress manis dari Audina dengan desain yang #anggun, disertai #jahitan benang timbul yang Unik*, menambah aksen manis #minimalis. Bahan #adem sehingga nyaman dipakai #seharian untuk setiap acara. Matt Dress: *#PrettyJasmine*, memiliki serat #padat, #halus dan ketika dipegang terasa #lembut, bahan #tebal nyaman digunakan. Size Dress: Uk S LD/PB 90/135 Uk M LD/PB 95/135 Uk L LD/PB 100/140 Uk XL LD/PB 110/140 Detail dress: • Resleting depan (#busui friendly) • Variasi kancing dan aksen benang timbul, membuat dress terlihat lebih #eksklusif • Lengan #manset kancing satu • Saku sembunyi (kanan-kiri) IDR Uk S-M Rp. 285.000 IDR Uk L-XL Rp. 295.000
eksklusif #QIARA DRESS

#Dress manis dari Audina dengan desain yang #anggun, disertai #jahitan benang timbul yang Unik*, menambah aksen manis #minimalis. Bahan #adem sehingga nyaman dipakai #seharian untuk setiap acara. 
Matt Dress:
*#PrettyJasmine*, memiliki serat #padat, #halus dan ketika dipegang terasa #lembut, bahan #tebal nyaman digunakan.

Size Dress: 
Uk S  LD/PB 90/135
Uk M  LD/PB 95/135
Uk L  LD/PB 100/140
Uk XL LD/PB 110/140

Detail dress:
•	Resleting depan (#busui friendly)
• Variasi kancing dan	aksen benang timbul, membuat dress terlihat lebih #eksklusif
•	Lengan #manset kancing satu • Saku sembunyi (kanan-kiri) 
IDR Uk S-M  Rp. 285.000
IDR Uk L-XL Rp. 295.000
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 06:22:04
#QIARA DRESS #Dress manis dari Audina dengan desain yang #anggun, disertai #jahitan benang timbul yang Unik*, menambah aksen manis #minimalis. Bahan #adem sehingga nyaman dipakai #seharian untuk setiap acara. Matt Dress: *#PrettyJasmine*, memiliki serat #padat, #halus dan ketika dipegang terasa #lembut, bahan #tebal nyaman digunakan. Size Dress: Uk S LD/PB 90/135 Uk M LD/PB 95/135 Uk L LD/PB 100/140 Uk XL LD/PB 110/140 Detail dress: • Resleting depan (#busui friendly) • Variasi kancing dan aksen benang timbul, membuat dress terlihat lebih #eksklusif • Lengan #manset kancing satu • Saku sembunyi (kanan-kiri) IDR Uk S-M Rp. 285.000 IDR Uk L-XL Rp. 295.000
eksklusif #QIARA DRESS

#Dress manis dari Audina dengan desain yang #anggun, disertai #jahitan benang timbul yang Unik*, menambah aksen manis #minimalis. Bahan #adem sehingga nyaman dipakai #seharian untuk setiap acara. 
Matt Dress:
*#PrettyJasmine*, memiliki serat #padat, #halus dan ketika dipegang terasa #lembut, bahan #tebal nyaman digunakan.

Size Dress: 
Uk S  LD/PB 90/135
Uk M  LD/PB 95/135
Uk L  LD/PB 100/140
Uk XL LD/PB 110/140

Detail dress:
•	Resleting depan (#busui friendly)
• Variasi kancing dan	aksen benang timbul, membuat dress terlihat lebih #eksklusif
•	Lengan #manset kancing satu • Saku sembunyi (kanan-kiri) 
IDR Uk S-M  Rp. 285.000
IDR Uk L-XL Rp. 295.000
Likes: 0
Posted at: 2019-10-17 06:21:45
#QIARA DRESS #Dress manis dari Audina dengan desain yang #anggun, disertai #jahitan benang timbul yang Unik*, menambah aksen manis #minimalis. Bahan #adem sehingga nyaman dipakai #seharian untuk setiap acara. Matt Dress: *#PrettyJasmine*, memiliki serat #padat, #halus dan ketika dipegang terasa #lembut, bahan #tebal nyaman digunakan. Size Dress: Uk S LD/PB 90/135 Uk M LD/PB 95/135 Uk L LD/PB 100/140 Uk XL LD/PB 110/140 Detail dress: • Resleting depan (#busui friendly) • Variasi kancing dan aksen benang timbul, membuat dress terlihat lebih #eksklusif • Lengan #manset kancing satu • Saku sembunyi (kanan-kiri) IDR Uk S-M Rp. 285.000 IDR Uk L-XL Rp. 295.000
eksklusif Assalamualaikum, Promo Terbaru sampai bulan oktober 2019
.
.
.
Rumah di PERMATA REGENCY gresik Hanya 380jt-an .
.
Tanda jadi hanya 5jt
#Property#salehouse#GreenStone#Malang#KarangPloso#MalangCity#Investasi#RealEstate#Exclusive#luxurylifestyle#luxuryhouse#Lifestyle#homesweethome#Home#Luxury#Hits#City#House#Eksklusif#propertygresik#gresikcity#gresikunited
Likes: 0
Posted at: 2019-10-17 06:01:56
eksklusif Cara menyikapi ikhwan yang eksklusif. 
#ikhwan #akhwat #eksklusif #ceramah #mimtv #videomim #dakwah #ustadz #harmantajang #ustadzharmantajang #mediamim #muslimahmim #muslimah #muslimah_mim #markazimammalik #markaz_imam_malik
Likes: 97
Posted at: 2019-10-17 05:53:11
eksklusif Forever Love 
100% handmade/lukisan

Chat di
Phone/wa: 0881-3107-223
Id line: livinaartpainting
untuk order & info. 😁😁😁 Have a nice day

#karikaturwajah #weddinganniversary #wedding #lukiswajah #jasakarikatur #jualkarikatur #prewedding #souvenir #family #juallukisan #kado #profesional #ulangtahun #surabaya #karikatur #karikaturbagus #kadospecial #guru #lukisan #jakarta #hadiah #anniversary #eksklusif #kenangkenangan #hobby #engagement #graduation #wanitakarir #happybirtday
Likes: 5
Posted at: 2019-10-17 04:53:50
Forever Love 100% handmade/lukisan Chat di Phone/wa: 0881-3107-223 Id line: livinaartpainting untuk order & info. 😁😁😁 Have a nice day #karikaturwajah #weddinganniversary #wedding #lukiswajah #jasakarikatur #jualkarikatur #prewedding #souvenir #family #juallukisan #kado #profesional #ulangtahun #surabaya #karikatur #karikaturbagus #kadospecial #guru #lukisan #jakarta #hadiah #anniversary #eksklusif #kenangkenangan #hobby #engagement #graduation #wanitakarir #happybirtday
eksklusif Jeng.. Jeng.. Jeng🤭🤭⁠
⁠
⁠
Koleksi Kak Sar yang sangat special bulan ni🤩KURUNG HUSNA yang sis tunggu2 kann ni Kak Sar dah release tau😘Yayyy!! ⁠
⁠
⁠
Kak Sar dah update stock di Shopee @kautsar.my tau untuk semua warna😉Ada 5 color yang limited🤗⁠
⁠
⁠
Semua cantik2 uolls. hihi sampai rasa nak grab semua warna okay!😅⁠
⁠
⁠
Dengan harga RM79 free pos, sis dah boleh grab sepasang kurung @kautsar.my ni😍⁠
⁠
⁠
#kurungbaru #kurungcantik #kurungprinted #kurungmalaysia #kurungmoden #eksklusif #kautsar.my
Likes: 170
Posted at: 2019-10-17 04:33:03
Jeng.. Jeng.. Jeng🤭🤭⁠ ⁠ ⁠ Koleksi Kak Sar yang sangat special bulan ni🤩KURUNG HUSNA yang sis tunggu2 kann ni Kak Sar dah release tau😘Yayyy!! ⁠ ⁠ ⁠ Kak Sar dah update stock di Shopee @kautsar.my tau untuk semua warna😉Ada 5 color yang limited🤗⁠ ⁠ ⁠ Semua cantik2 uolls. hihi sampai rasa nak grab semua warna okay!😅⁠ ⁠ ⁠ Dengan harga RM79 free pos, sis dah boleh grab sepasang kurung @kautsar.my ni😍⁠ ⁠ ⁠ #kurungbaru #kurungcantik #kurungprinted #kurungmalaysia #kurungmoden #eksklusif #kautsar.my
eksklusif Nak cari doorgift yang cantik dan berkualiti, tapi dengan bajet yang seciput tu je? 
Haaaa jangan risau. Kami, team @miagraphicstudio siap sedia membantu anda pada bila-bila masa sahaja 🙆 Pelbagai produk kami tawarkan dengan harga kaw-kaw berserta dengan servis dan kualiti yang dijamin terbaik punya 👍👍 .
.
https://wa.me/601157500027 💕HAPPY CUSTEMER 💕

Berminat utk tempahan boleh wasap ya.
.
.
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027

#canvasmurah #kadkahwinfree32item #kadkahwindiva #fridgemagnetmurah #buttobadgeRM1 #kadkawinmurah #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia #kadkahwincantik #kadkahwinjimat #kadkahwinsegamat #weddingcard #doorgift #doorgiftmurah #murahdancantik #perkahwinanmalaysia #weddingcardmalaysia #kadkahwin #weddingplanner #busanapengantin #bajupengantin #kadkahwineksklusif #eksklusif #fridgemagnetmurah #buttonbadgemurah #majlisperkahwinan #raikancinta #walimatulurus #savethedate
Likes: 0
Posted at: 2019-10-17 04:15:30
Nak cari doorgift yang cantik dan berkualiti, tapi dengan bajet yang seciput tu je? Haaaa jangan risau. Kami, team @miagraphicstudio siap sedia membantu anda pada bila-bila masa sahaja 🙆 Pelbagai produk kami tawarkan dengan harga kaw-kaw berserta dengan servis dan kualiti yang dijamin terbaik punya 👍👍 . . https://wa.me/601157500027 💕HAPPY CUSTEMER 💕 Berminat utk tempahan boleh wasap ya. . . www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 #canvasmurah #kadkahwinfree32item #kadkahwindiva #fridgemagnetmurah #buttobadgeRM1 #kadkawinmurah #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia #kadkahwincantik #kadkahwinjimat #kadkahwinsegamat #weddingcard #doorgift #doorgiftmurah #murahdancantik #perkahwinanmalaysia #weddingcardmalaysia #kadkahwin #weddingplanner #busanapengantin #bajupengantin #kadkahwineksklusif #eksklusif #fridgemagnetmurah #buttonbadgemurah #majlisperkahwinan #raikancinta #walimatulurus #savethedate
eksklusif Nak cari doorgift yang cantik dan berkualiti, tapi dengan bajet yang seciput tu je? 
Haaaa jangan risau. Kami, team @miagraphicstudio siap sedia membantu anda pada bila-bila masa sahaja 🙆 Pelbagai produk kami tawarkan dengan harga kaw-kaw berserta dengan servis dan kualiti yang dijamin terbaik punya 👍👍 .
.
https://wa.me/601157500027 💕HAPPY CUSTEMER 💕

Berminat utk tempahan boleh wasap ya.
.
.
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027

#canvasmurah #kadkahwinfree32item #kadkahwindiva #fridgemagnetmurah #buttobadgeRM1 #kadkawinmurah #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia #kadkahwincantik #kadkahwinjimat #kadkahwinsegamat #weddingcard #doorgift #doorgiftmurah #murahdancantik #perkahwinanmalaysia #weddingcardmalaysia #kadkahwin #weddingplanner #busanapengantin #bajupengantin #kadkahwineksklusif #eksklusif #fridgemagnetmurah #buttonbadgemurah #majlisperkahwinan #raikancinta #walimatulurus #savethedate
Likes: 0
Posted at: 2019-10-17 04:15:17
Nak cari doorgift yang cantik dan berkualiti, tapi dengan bajet yang seciput tu je? Haaaa jangan risau. Kami, team @miagraphicstudio siap sedia membantu anda pada bila-bila masa sahaja 🙆 Pelbagai produk kami tawarkan dengan harga kaw-kaw berserta dengan servis dan kualiti yang dijamin terbaik punya 👍👍 . . https://wa.me/601157500027 💕HAPPY CUSTEMER 💕 Berminat utk tempahan boleh wasap ya. . . www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 #canvasmurah #kadkahwinfree32item #kadkahwindiva #fridgemagnetmurah #buttobadgeRM1 #kadkawinmurah #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia #kadkahwincantik #kadkahwinjimat #kadkahwinsegamat #weddingcard #doorgift #doorgiftmurah #murahdancantik #perkahwinanmalaysia #weddingcardmalaysia #kadkahwin #weddingplanner #busanapengantin #bajupengantin #kadkahwineksklusif #eksklusif #fridgemagnetmurah #buttonbadgemurah #majlisperkahwinan #raikancinta #walimatulurus #savethedate
eksklusif Beri makna dalam setiap perbuatan di keseharianmu. Jangan lewatkan satu hari tanpa memberi “ purpose, ” buatlah hari kamu menjadi “ meaningful”. Happy Thursday😊😘
#meaningful #life #purpose #everyday #lifeexperience #words #quotes #wallart #produklokal #produkindonesia #eksklusif #mecucushop
Likes: 4
Posted at: 2019-10-17 04:07:37
Beri makna dalam setiap perbuatan di keseharianmu. Jangan lewatkan satu hari tanpa memberi “ purpose, ” buatlah hari kamu menjadi “ meaningful”. Happy Thursday😊😘 #meaningful #life #purpose #everyday #lifeexperience #words #quotes #wallart #produklokal #produkindonesia #eksklusif #mecucushop
eksklusif 🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE  DIAMOND OVERLAPE 🌸 .
.
❤  Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai .
❤  Lukis tangan .
❤  Batu berwarna hadapan baju & lengan .
❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja .
Berminat nak
Likes: 2
Posted at: 2019-10-17 03:52:56
🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE DIAMOND OVERLAPE 🌸 . . ❤ Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai . ❤ Lukis tangan . ❤ Batu berwarna hadapan baju & lengan . ❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja . Berminat nak " SUTERA CREPE EXCLUSIVE " . . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . . Free Postage seluruh Malaysia 📮📮📮 . #sayajual #sayajualsutera #sutera #suteracrepe #suteracrepeexclusive #suteralawa #suteraasli #suteracanting #suteralukis #suteraterengganu #suteramurah #suterabatik #batiksutera #kainsutera #batik #batiksutera #batiksuteracrepe #batiksuteracrepemurah #batiksuteraterengganuasli #handrawn #lukistangan #asli #eksklusif #terengganu #bazaar #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia
eksklusif Bosen sama desain CV yg gitu2 aja?? Ingin menarik perhatian HRD saat ngelamar kerja?? Yuk ganti CV polosmu dengan CV keren tanpa ribet, dijamin HRD pasti ngelirik CV mu!!! #bedifferent #2019GantiCV

Segera hubungi kami!!!
♤Pricelist♤
1. Only 25k
2. File size A4 (square 21x21 cm)
3. File: PDF, JPG
4. Revisi 2x

Add on:
• lebih dari 1 page +10k
• Edit File Adobe Illustrator (.ai) +20k
• Edit File Ms. Word (.docx) +25k
• Desain Cover Letter File Lamaran Kerja +15k

#CVJamanNow #2019GantiCV #cvmurah #cvmurahmeriah #curiculumvitae #riwayathidup #daftarriwayathidup #desaincv #desaincvmurah #desain #ordercv #ordernow #designcv #cvdesign #desainmewah #cooldesign #resume #resumeyourself #eksklusif #cveksklusif #resumeksklusif #designart #artdesign #design
Likes: 0
Posted at: 2019-10-17 02:15:31
Bosen sama desain CV yg gitu2 aja?? Ingin menarik perhatian HRD saat ngelamar kerja?? Yuk ganti CV polosmu dengan CV keren tanpa ribet, dijamin HRD pasti ngelirik CV mu!!! #bedifferent #2019GantiCV Segera hubungi kami!!! ♤Pricelist♤ 1. Only 25k 2. File size A4 (square 21x21 cm) 3. File: PDF, JPG 4. Revisi 2x Add on: • lebih dari 1 page +10k • Edit File Adobe Illustrator (.ai) +20k • Edit File Ms. Word (.docx) +25k • Desain Cover Letter File Lamaran Kerja +15k #CVJamanNow #2019GantiCV #cvmurah #cvmurahmeriah #curiculumvitae #riwayathidup #daftarriwayathidup #desaincv #desaincvmurah #desain #ordercv #ordernow #designcv #cvdesign #desainmewah #cooldesign #resume #resumeyourself #eksklusif #cveksklusif #resumeksklusif #designart #artdesign #design
eksklusif Bosen sama desain CV yg gitu2 aja?? Ingin menarik perhatian HRD saat ngelamar kerja?? Yuk ganti CV polosmu dengan CV keren tanpa ribet, dijamin HRD pasti ngelirik CV mu!!! #bedifferent #2019GantiCV

Segera hubungi kami!!!
♤Pricelist♤
1. Only 25k
2. File size A4 (square 21x21 cm)
3. File: PDF, JPG
4. Revisi 2x

Add on:
• lebih dari 1 page +10k
• Edit File Adobe Illustrator (.ai) +20k
• Edit File Ms. Word (.docx) +25k
• Desain Cover Letter File Lamaran Kerja +15k

#CVJamanNow #2019GantiCV #cvmurah #cvmurahmeriah #curiculumvitae #riwayathidup #daftarriwayathidup #desaincv #desaincvmurah #desain #ordercv #ordernow #designcv #cvdesign #desainmewah #cooldesign #resume #resumeyourself #eksklusif #cveksklusif #resumeksklusif #designart #artdesign #design
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 02:15:19
Bosen sama desain CV yg gitu2 aja?? Ingin menarik perhatian HRD saat ngelamar kerja?? Yuk ganti CV polosmu dengan CV keren tanpa ribet, dijamin HRD pasti ngelirik CV mu!!! #bedifferent #2019GantiCV Segera hubungi kami!!! ♤Pricelist♤ 1. Only 25k 2. File size A4 (square 21x21 cm) 3. File: PDF, JPG 4. Revisi 2x Add on: • lebih dari 1 page +10k • Edit File Adobe Illustrator (.ai) +20k • Edit File Ms. Word (.docx) +25k • Desain Cover Letter File Lamaran Kerja +15k #CVJamanNow #2019GantiCV #cvmurah #cvmurahmeriah #curiculumvitae #riwayathidup #daftarriwayathidup #desaincv #desaincvmurah #desain #ordercv #ordernow #designcv #cvdesign #desainmewah #cooldesign #resume #resumeyourself #eksklusif #cveksklusif #resumeksklusif #designart #artdesign #design
eksklusif Bosen sama desain CV yg gitu2 aja?? Ingin menarik perhatian HRD saat ngelamar kerja?? Yuk ganti CV polosmu dengan CV keren tanpa ribet, dijamin HRD pasti ngelirik CV mu!!! #bedifferent #2019GantiCV

Segera hubungi kami!!!
♤Pricelist♤
1. Only 25k
2. File size A4 (square 21x21 cm)
3. File: PDF, JPG
4. Revisi 2x

Add on:
• lebih dari 1 page +10k
• Edit File Adobe Illustrator (.ai) +20k
• Edit File Ms. Word (.docx) +25k
• Desain Cover Letter File Lamaran Kerja +15k

#CVJamanNow #2019GantiCV #cvmurah #cvmurahmeriah #curiculumvitae #riwayathidup #daftarriwayathidup #desaincv #desaincvmurah #desain #ordercv #ordernow #designcv #cvdesign #desainmewah #cooldesign #resume #resumeyourself #eksklusif #cveksklusif #resumeksklusif #designart #artdesign #design
Likes: 1
Posted at: 2019-10-17 02:15:03
Bosen sama desain CV yg gitu2 aja?? Ingin menarik perhatian HRD saat ngelamar kerja?? Yuk ganti CV polosmu dengan CV keren tanpa ribet, dijamin HRD pasti ngelirik CV mu!!! #bedifferent #2019GantiCV Segera hubungi kami!!! ♤Pricelist♤ 1. Only 25k 2. File size A4 (square 21x21 cm) 3. File: PDF, JPG 4. Revisi 2x Add on: • lebih dari 1 page +10k • Edit File Adobe Illustrator (.ai) +20k • Edit File Ms. Word (.docx) +25k • Desain Cover Letter File Lamaran Kerja +15k #CVJamanNow #2019GantiCV #cvmurah #cvmurahmeriah #curiculumvitae #riwayathidup #daftarriwayathidup #desaincv #desaincvmurah #desain #ordercv #ordernow #designcv #cvdesign #desainmewah #cooldesign #resume #resumeyourself #eksklusif #cveksklusif #resumeksklusif #designart #artdesign #design
eksklusif Replika Cek Warna + Tapak Laser
💰 RM60
📮 Harga tidak termasuk postage
__________________________________________________
Untuk keterangan lebih lanjut, boleh cepat² dm admin 😉
Klik link di bio 📞
__________________________________________________
#cekkahwineksklusif #hantarankahwin #hantarantunang #replikacekhantaran #murahmurah #eksklusif #bazarpaknil #semenanjung #sabahsarawak #postageseluruhmalaysia #sayajual #majliskahwin #majlistunang #cenderahatikahwin
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 16:13:39
Replika Cek Warna + Tapak Laser 💰 RM60 📮 Harga tidak termasuk postage __________________________________________________ Untuk keterangan lebih lanjut, boleh cepat² dm admin 😉 Klik link di bio 📞 __________________________________________________ #cekkahwineksklusif #hantarankahwin #hantarantunang #replikacekhantaran #murahmurah #eksklusif #bazarpaknil #semenanjung #sabahsarawak #postageseluruhmalaysia #sayajual #majliskahwin #majlistunang #cenderahatikahwin
eksklusif Replika Cek Warna + Tapak Laser
💰 RM60
📮 Harga tidak termasuk postage
__________________________________________________
Untuk keterangan lebih lanjut, boleh cepat² dm admin 😉
Klik link di bio 📞
__________________________________________________
#cekkahwineksklusif #hantarankahwin #hantarantunang #replikacekhantaran #murahmurah #eksklusif #bazarpaknil #semenanjung #sabahsarawak #postageseluruhmalaysia #sayajual #majliskahwin #majlistunang #cenderahatikahwin
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 16:13:17
Replika Cek Warna + Tapak Laser 💰 RM60 📮 Harga tidak termasuk postage __________________________________________________ Untuk keterangan lebih lanjut, boleh cepat² dm admin 😉 Klik link di bio 📞 __________________________________________________ #cekkahwineksklusif #hantarankahwin #hantarantunang #replikacekhantaran #murahmurah #eksklusif #bazarpaknil #semenanjung #sabahsarawak #postageseluruhmalaysia #sayajual #majliskahwin #majlistunang #cenderahatikahwin
eksklusif Replika Cek Warna + Tapak Laser
💰 RM60
📮 Harga tidak termasuk postage
__________________________________________________
Untuk keterangan lebih lanjut, boleh cepat² dm admin 😉
Klik link di bio 📞
__________________________________________________
#cekkahwineksklusif #hantarankahwin #hantarantunang #replikacekhantaran #murahmurah #eksklusif #bazarpaknil #semenanjung #sabahsarawak #postageseluruhmalaysia #sayajual #majliskahwin #majlistunang #cenderahatikahwin
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 16:12:43
Replika Cek Warna + Tapak Laser 💰 RM60 📮 Harga tidak termasuk postage __________________________________________________ Untuk keterangan lebih lanjut, boleh cepat² dm admin 😉 Klik link di bio 📞 __________________________________________________ #cekkahwineksklusif #hantarankahwin #hantarantunang #replikacekhantaran #murahmurah #eksklusif #bazarpaknil #semenanjung #sabahsarawak #postageseluruhmalaysia #sayajual #majliskahwin #majlistunang #cenderahatikahwin
eksklusif DIJUAL TANAH SLEMAN : TANAH KAVLING

https://bit.ly/2oCsVRh

Tanah Kavling MURAH MERIAH lokasi apik, strategis & mudah terjangkau, akses jalan lebar mobil bisa simpangan, sangat cocok untuk investasi atau dibangun rumah pribadi => Lokasi Jl.Godean km 10, Sleman, Yogyakarta (Timur Rumah Sakit At Turots) • Dekat Pasar Godean
• Dekat Supermarket
• Dekat Rumah Sakit At Turots
• Dekat Indomart
• Dekat Rumah Makan
• Dekat Sekolahan

Luas Tanah 166m
Lebar Depan 11m
Legalitas SHM

Harga murah hanya 249jt saja
(Bisa CASH/KPT)

Minat Serius Silahkan Call/WA 085602063819

#rumahmurah 
#rumahjogja 
#propertijogja 
#joglo 
#jualtanah 
#jualrumah 
#rumahmurahjogja 
#rumahminimalis
#rumahminimalismodern 
#rumahminimalisjogja 
#likeforlike 
#tanahmurah 
#yogyakarta 
#terbaru
#explorejogja
#properti 
#komersial 
#rumah 
#tanah 
#kost 
#eksklusif 
#gudang 
#ruko 
#jogja 
#yogya 
#llf
#rumahmewah 
#rumahasri
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 15:19:46
DIJUAL TANAH SLEMAN : TANAH KAVLING https://bit.ly/2oCsVRh Tanah Kavling MURAH MERIAH lokasi apik, strategis & mudah terjangkau, akses jalan lebar mobil bisa simpangan, sangat cocok untuk investasi atau dibangun rumah pribadi => Lokasi Jl.Godean km 10, Sleman, Yogyakarta (Timur Rumah Sakit At Turots) • Dekat Pasar Godean • Dekat Supermarket • Dekat Rumah Sakit At Turots • Dekat Indomart • Dekat Rumah Makan • Dekat Sekolahan Luas Tanah 166m Lebar Depan 11m Legalitas SHM Harga murah hanya 249jt saja (Bisa CASH/KPT) Minat Serius Silahkan Call/WA 085602063819 #rumahmurah  #rumahjogja  #propertijogja  #joglo  #jualtanah  #jualrumah  #rumahmurahjogja  #rumahminimalis #rumahminimalismodern  #rumahminimalisjogja  #likeforlike  #tanahmurah  #yogyakarta  #terbaru #explorejogja #properti  #komersial  #rumah  #tanah  #kost  #eksklusif  #gudang  #ruko  #jogja  #yogya  #llf #rumahmewah  #rumahasri
eksklusif DIJUAL TANAH BANTUL : PEKARANGAN POTORONO

https://bit.ly/31htBsf

Dijual pekarangan pinggir aspal.
Lt 240m2
Ld 10m.
Shm pekarangan.
Harg 2,2 jt/ meter nego
Ditail. 081228283011

Lok. Potorono, banguntapan bantul.

#rumahmurah 
#rumahjogja 
#propertijogja 
#joglo 
#jualtanah 
#jualrumah 
#rumahmurahjogja 
#rumahminimalis
#rumahminimalismodern 
#rumahminimalisjogja 
#likeforlike 
#tanahmurah 
#yogyakarta 
#terbaru
#explorejogja
#properti 
#komersial 
#rumah 
#tanah 
#kost 
#eksklusif 
#gudang 
#ruko 
#jogja 
#yogya 
#llf
#rumahmewah 
#rumahasri
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 15:17:20
DIJUAL TANAH BANTUL : PEKARANGAN POTORONO https://bit.ly/31htBsf Dijual pekarangan pinggir aspal. Lt 240m2 Ld 10m. Shm pekarangan. Harg 2,2 jt/ meter nego Ditail. 081228283011 Lok. Potorono, banguntapan bantul. #rumahmurah  #rumahjogja  #propertijogja  #joglo  #jualtanah  #jualrumah  #rumahmurahjogja  #rumahminimalis #rumahminimalismodern  #rumahminimalisjogja  #likeforlike  #tanahmurah  #yogyakarta  #terbaru #explorejogja #properti  #komersial  #rumah  #tanah  #kost  #eksklusif  #gudang  #ruko  #jogja  #yogya  #llf #rumahmewah  #rumahasri
eksklusif DIJUAL TANAH GUNUNGKIDUL : TANAH PATUK

https://bit.ly/35DpVoi

jual tanah pekarangan..SHM..luas tanah 1933m..lokasi ngoro oro patuk gunung kidul.jogjakarta.harga 300rb/m..nego lagi..bisa di buat rumah tinggal atau usaha peternakan..bonus pohon sengon sekitar 100an pohon..umur 2,5 tahun..minus dekat sutet..monggo di nego.cp:08213181876

#rumahmurah 
#rumahjogja 
#propertijogja 
#joglo 
#jualtanah 
#jualrumah 
#rumahmurahjogja 
#rumahminimalis
#rumahminimalismodern 
#rumahminimalisjogja 
#likeforlike 
#tanahmurah 
#yogyakarta 
#terbaru
#explorejogja
#properti 
#komersial 
#rumah 
#tanah 
#kost 
#eksklusif 
#gudang 
#ruko 
#jogja 
#yogya 
#llf
#rumahmewah 
#rumahasri
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 15:14:37
DIJUAL TANAH GUNUNGKIDUL : TANAH PATUK https://bit.ly/35DpVoi jual tanah pekarangan..SHM..luas tanah 1933m..lokasi ngoro oro patuk gunung kidul.jogjakarta.harga 300rb/m..nego lagi..bisa di buat rumah tinggal atau usaha peternakan..bonus pohon sengon sekitar 100an pohon..umur 2,5 tahun..minus dekat sutet..monggo di nego.cp:08213181876 #rumahmurah  #rumahjogja  #propertijogja  #joglo  #jualtanah  #jualrumah  #rumahmurahjogja  #rumahminimalis #rumahminimalismodern  #rumahminimalisjogja  #likeforlike  #tanahmurah  #yogyakarta  #terbaru #explorejogja #properti  #komersial  #rumah  #tanah  #kost  #eksklusif  #gudang  #ruko  #jogja  #yogya  #llf #rumahmewah  #rumahasri
eksklusif DIJUAL TANAH GUNUNGKIDUL : TANAH HARGOSARI

https://bit.ly/2qj701T

D jual tanah pekarangan.luas 225 m² … ld 9 m. SHM mecah. Padat penduduk dejat jaringan listrik dan air. Deket fasum. Lokasi dusun jambu desa. hargosari kec. Tanjungsari Gunungkidul.
Info lanjut wa 082178529831

#rumahmurah 
#rumahjogja 
#propertijogja 
#joglo 
#jualtanah 
#jualrumah 
#rumahmurahjogja 
#rumahminimalis
#rumahminimalismodern 
#rumahminimalisjogja 
#likeforlike 
#tanahmurah 
#yogyakarta 
#terbaru
#explorejogja
#properti 
#komersial 
#rumah 
#tanah 
#kost 
#eksklusif 
#gudang 
#ruko 
#jogja 
#yogya 
#llf
#rumahmewah 
#rumahasri
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 15:11:07
DIJUAL TANAH GUNUNGKIDUL : TANAH HARGOSARI https://bit.ly/2qj701T D jual tanah pekarangan.luas 225 m² … ld 9 m. SHM mecah. Padat penduduk dejat jaringan listrik dan air. Deket fasum. Lokasi dusun jambu desa. hargosari kec. Tanjungsari Gunungkidul. Info lanjut wa 082178529831 #rumahmurah  #rumahjogja  #propertijogja  #joglo  #jualtanah  #jualrumah  #rumahmurahjogja  #rumahminimalis #rumahminimalismodern  #rumahminimalisjogja  #likeforlike  #tanahmurah  #yogyakarta  #terbaru #explorejogja #properti  #komersial  #rumah  #tanah  #kost  #eksklusif  #gudang  #ruko  #jogja  #yogya  #llf #rumahmewah  #rumahasri
eksklusif ===🍥 SYANUM🍥===
Matt : Stella
.
Harga Rp. 78.000,-.
(DISC 25% JADI Rp. 58.500,-)
.
Hijab instan simple, ber rempel di bagian bawah jilbab. Di tambah dengan hiasan diamond payet yang menambah jilbab ini menjadi cantik
.
Berbahan stella yang lembut, nyaman dipakai dan tidak panas.
.
Pastikan yang berlabel dan berbordir shazfa untuk keaslian jilbab
.
Available 10 warna :
1. Kuning Kunyit.
2. Hitam.
3. Marun.
4. coksu
5. Abu Muda
6. Mint.
7. Pink Salem
8. Pink Fanta
9. Biru Dongker
10. Ungu Lavender
.
Ukuran : All Size
P. Depan (dari dagu) : 75cm
P. belakang : 95cm
.
Kemiripan warna di foto 80% dari warna aslinya.
(faktor pencahayaan, editing foto, dll)
.
Order Via WA :
ADMIN 1 : 085 740 187 999 
ADMIN 2 : 085 743 600 999
.
Jam kerja 08.00 - 16.00 WIB
Hari Minggu LIBUR
.
Pengiriman : SEMARANG
.
#shazfa #hijabsyari #eksklusif #stellatwist #hijabcantik #semarang #berkualitas #syari #assyifa  #shazfahijab #semarang #hijabbranded #fashionmuslimah #muslimahfashion #jualhijabsemarang #jualjilbab #jualhijab #jilbabsemarang #jualhijabsemarang #jualkhimarsemarang #jualkhimarmurah #brandedoriginal #fashionhijab #originalbranded #originalbrand #syaricantik #bergosyari #hijabsyari #stellatwist #jilbabsyari #hijabcantik #hijabfashion #hijabers #pusathijab
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 14:12:28
===🍥 SYANUM🍥=== Matt : Stella . Harga Rp. 78.000,-. (DISC 25% JADI Rp. 58.500,-) . Hijab instan simple, ber rempel di bagian bawah jilbab. Di tambah dengan hiasan diamond payet yang menambah jilbab ini menjadi cantik . Berbahan stella yang lembut, nyaman dipakai dan tidak panas. . Pastikan yang berlabel dan berbordir shazfa untuk keaslian jilbab . Available 10 warna : 1. Kuning Kunyit. 2. Hitam. 3. Marun. 4. coksu 5. Abu Muda 6. Mint. 7. Pink Salem 8. Pink Fanta 9. Biru Dongker 10. Ungu Lavender . Ukuran : All Size P. Depan (dari dagu) : 75cm P. belakang : 95cm . Kemiripan warna di foto 80% dari warna aslinya. (faktor pencahayaan, editing foto, dll) . Order Via WA : ADMIN 1 : 085 740 187 999 ADMIN 2 : 085 743 600 999 . Jam kerja 08.00 - 16.00 WIB Hari Minggu LIBUR . Pengiriman : SEMARANG . #shazfa #hijabsyari #eksklusif #stellatwist #hijabcantik #semarang #berkualitas #syari #assyifa #shazfahijab #semarang #hijabbranded #fashionmuslimah #muslimahfashion #jualhijabsemarang #jualjilbab #jualhijab #jilbabsemarang #jualhijabsemarang #jualkhimarsemarang #jualkhimarmurah #brandedoriginal #fashionhijab #originalbranded #originalbrand #syaricantik #bergosyari #hijabsyari #stellatwist #jilbabsyari #hijabcantik #hijabfashion #hijabers #pusathijab
eksklusif ===🍥 SYANUM🍥===
Matt : Stella
.
Harga Rp. 78.000,-.
(DISC 25% JADI Rp. 58.500,-)
.
Hijab instan simple, ber rempel di bagian bawah jilbab. Di tambah dengan hiasan diamond payet yang menambah jilbab ini menjadi cantik
.
Berbahan stella yang lembut, nyaman dipakai dan tidak panas.
.
Pastikan yang berlabel dan berbordir shazfa untuk keaslian jilbab
.
Available 10 warna :
1. Kuning Kunyit.
2. Hitam.
3. Marun.
4. coksu
5. Abu Muda
6. Mint.
7. Pink Salem
8. Pink Fanta
9. Biru Dongker
10. Ungu Lavender
.
Ukuran : All Size
P. Depan (dari dagu) : 75cm
P. belakang : 95cm
.
Kemiripan warna di foto 80% dari warna aslinya.
(faktor pencahayaan, editing foto, dll)
.
Order Via WA :
ADMIN 1 : 085 740 187 999 
ADMIN 2 : 085 743 600 999
.
Jam kerja 08.00 - 16.00 WIB
Hari Minggu LIBUR
.
Pengiriman : SEMARANG
.
#shazfa #hijabsyari #eksklusif #stellatwist #hijabcantik #semarang #berkualitas #syari #assyifa  #shazfahijab #semarang #hijabbranded #fashionmuslimah #muslimahfashion #jualhijabsemarang #jualjilbab #jualhijab #jilbabsemarang #jualhijabsemarang #jualkhimarsemarang #jualkhimarmurah #brandedoriginal #fashionhijab #originalbranded #originalbrand #syaricantik #bergosyari #hijabsyari #stellatwist #jilbabsyari #hijabcantik #hijabfashion #hijabers #pusathijab
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 14:08:26
===🍥 SYANUM🍥=== Matt : Stella . Harga Rp. 78.000,-. (DISC 25% JADI Rp. 58.500,-) . Hijab instan simple, ber rempel di bagian bawah jilbab. Di tambah dengan hiasan diamond payet yang menambah jilbab ini menjadi cantik . Berbahan stella yang lembut, nyaman dipakai dan tidak panas. . Pastikan yang berlabel dan berbordir shazfa untuk keaslian jilbab . Available 10 warna : 1. Kuning Kunyit. 2. Hitam. 3. Marun. 4. coksu 5. Abu Muda 6. Mint. 7. Pink Salem 8. Pink Fanta 9. Biru Dongker 10. Ungu Lavender . Ukuran : All Size P. Depan (dari dagu) : 75cm P. belakang : 95cm . Kemiripan warna di foto 80% dari warna aslinya. (faktor pencahayaan, editing foto, dll) . Order Via WA : ADMIN 1 : 085 740 187 999 ADMIN 2 : 085 743 600 999 . Jam kerja 08.00 - 16.00 WIB Hari Minggu LIBUR . Pengiriman : SEMARANG . #shazfa #hijabsyari #eksklusif #stellatwist #hijabcantik #semarang #berkualitas #syari #assyifa #shazfahijab #semarang #hijabbranded #fashionmuslimah #muslimahfashion #jualhijabsemarang #jualjilbab #jualhijab #jilbabsemarang #jualhijabsemarang #jualkhimarsemarang #jualkhimarmurah #brandedoriginal #fashionhijab #originalbranded #originalbrand #syaricantik #bergosyari #hijabsyari #stellatwist #jilbabsyari #hijabcantik #hijabfashion #hijabers #pusathijab
eksklusif ===🍥 SYANUM🍥===
Matt : Stella
.
Harga Rp. 78.000,-.
(DISC 25% JADI Rp. 58.500,-)
.
Hijab instan simple, ber rempel di bagian bawah jilbab. Di tambah dengan hiasan diamond payet yang menambah jilbab ini menjadi cantik
.
Berbahan stella yang lembut, nyaman dipakai dan tidak panas.
.
Pastikan yang berlabel dan berbordir shazfa untuk keaslian jilbab
.
Available 10 warna :
1. Kuning Kunyit.
2. Hitam.
3. Marun.
4. coksu
5. Abu Muda
6. Mint.
7. Pink Salem
8. Pink Fanta
9. Biru Dongker
10. Ungu Lavender
.
Ukuran : All Size
P. Depan (dari dagu) : 75cm
P. belakang : 95cm
.
Kemiripan warna di foto 80% dari warna aslinya.
(faktor pencahayaan, editing foto, dll)
.
Order Via WA :
ADMIN 1 : 085 740 187 999 
ADMIN 2 : 085 743 600 999
.
Jam kerja 08.00 - 16.00 WIB
Hari Minggu LIBUR
.
Pengiriman : SEMARANG
.
#shazfa #hijabsyari #eksklusif #stellatwist #hijabcantik #semarang #berkualitas #syari #assyifa  #shazfahijab #semarang #hijabbranded #fashionmuslimah #muslimahfashion #jualhijabsemarang #jualjilbab #jualhijab #jilbabsemarang #jualhijabsemarang #jualkhimarsemarang #jualkhimarmurah #brandedoriginal #fashionhijab #originalbranded #originalbrand #syaricantik #bergosyari #hijabsyari #stellatwist #jilbabsyari #hijabcantik #hijabfashion #hijabers #pusathijab
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 14:06:43
===🍥 SYANUM🍥=== Matt : Stella . Harga Rp. 78.000,-. (DISC 25% JADI Rp. 58.500,-) . Hijab instan simple, ber rempel di bagian bawah jilbab. Di tambah dengan hiasan diamond payet yang menambah jilbab ini menjadi cantik . Berbahan stella yang lembut, nyaman dipakai dan tidak panas. . Pastikan yang berlabel dan berbordir shazfa untuk keaslian jilbab . Available 10 warna : 1. Kuning Kunyit. 2. Hitam. 3. Marun. 4. coksu 5. Abu Muda 6. Mint. 7. Pink Salem 8. Pink Fanta 9. Biru Dongker 10. Ungu Lavender . Ukuran : All Size P. Depan (dari dagu) : 75cm P. belakang : 95cm . Kemiripan warna di foto 80% dari warna aslinya. (faktor pencahayaan, editing foto, dll) . Order Via WA : ADMIN 1 : 085 740 187 999 ADMIN 2 : 085 743 600 999 . Jam kerja 08.00 - 16.00 WIB Hari Minggu LIBUR . Pengiriman : SEMARANG . #shazfa #hijabsyari #eksklusif #stellatwist #hijabcantik #semarang #berkualitas #syari #assyifa #shazfahijab #semarang #hijabbranded #fashionmuslimah #muslimahfashion #jualhijabsemarang #jualjilbab #jualhijab #jilbabsemarang #jualhijabsemarang #jualkhimarsemarang #jualkhimarmurah #brandedoriginal #fashionhijab #originalbranded #originalbrand #syaricantik #bergosyari #hijabsyari #stellatwist #jilbabsyari #hijabcantik #hijabfashion #hijabers #pusathijab
eksklusif Forever Love 
100% handmade/lukisan

Chat di
Phone/wa: 0881-3107-223
Id line: livinaartpainting
untuk order & info. 😁😁😁 Have a nice day

#karikaturwajah #weddinganniversary #wedding #lukiswajah #jasakarikatur #jualkarikatur #prewedding #souvenir #family #juallukisan #kado #profesional #ulangtahun #surabaya #karikatur #karikaturbagus #kadospecial #guru #lukisan #jakarta #hadiah #anniversary #eksklusif #kenangkenangan #hobby #engagement #graduation #wanitakarir #happybirtday
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 13:16:32
Forever Love 100% handmade/lukisan Chat di Phone/wa: 0881-3107-223 Id line: livinaartpainting untuk order & info. 😁😁😁 Have a nice day #karikaturwajah #weddinganniversary #wedding #lukiswajah #jasakarikatur #jualkarikatur #prewedding #souvenir #family #juallukisan #kado #profesional #ulangtahun #surabaya #karikatur #karikaturbagus #kadospecial #guru #lukisan #jakarta #hadiah #anniversary #eksklusif #kenangkenangan #hobby #engagement #graduation #wanitakarir #happybirtday
eksklusif 🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE  DIAMOND OVERLAPE 🌸 .
.
❤  Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai .
❤  Lukis tangan .
❤  Batu berwarna hadapan baju & lengan .
❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja .
Berminat nak
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 13:09:15
🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE DIAMOND OVERLAPE 🌸 . . ❤ Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai . ❤ Lukis tangan . ❤ Batu berwarna hadapan baju & lengan . ❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja . Berminat nak " SUTERA CREPE EXCLUSIVE " . . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . . Free Postage seluruh Malaysia 📮📮📮 . #sayajual #sayajualsutera #sutera #suteracrepe #suteracrepeexclusive #suteralawa #suteraasli #suteracanting #suteralukis #suteraterengganu #suteramurah #suterabatik #batiksutera #kainsutera #batik #batiksutera #batiksuteracrepe #batiksuteracrepemurah #batiksuteraterengganuasli #handrawn #lukistangan #asli #eksklusif #terengganu #bazaar #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia
eksklusif 🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE  DIAMOND OVERLAPE 🌸 .
.
❤  Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai .
❤  Lukis tangan .
❤  Batu berwarna hadapan baju & lengan .
❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja .
Berminat nak
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 12:46:15
🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE DIAMOND OVERLAPE 🌸 . . ❤ Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai . ❤ Lukis tangan . ❤ Batu berwarna hadapan baju & lengan . ❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja . Berminat nak " SUTERA CREPE EXCLUSIVE " . . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . . Free Postage seluruh Malaysia 📮📮📮 . #sayajual #sayajualsutera #sutera #suteracrepe #suteracrepeexclusive #suteralawa #suteraasli #suteracanting #suteralukis #suteraterengganu #suteramurah #suterabatik #batiksutera #kainsutera #batik #batiksutera #batiksuteracrepe #batiksuteracrepemurah #batiksuteraterengganuasli #handrawn #lukistangan #asli #eksklusif #terengganu #bazaar #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia
eksklusif .
OPEN ORDER
Case Ukir, bisa custom motif ya, waktu pengerjaan 3 hari. 
Hand made, bernilai seni tinggi.
.
💸Mulai dari 100k (PROMO)
📦 J&T, JNE, POS dll
📍 COD area Solo
🏧BRI
📱minat DM
.
#softcaseukir #softcase #ukir #case #ukiran #custom #eksklusif #softcasemurah #softcasecustom #softcasecouple #softcase #softcaseoppo #softcasevivo #softcaseasus #softcasesamsung #softcaseiphone #softcaseoppoa37 #softcaselucu #softcasehp #softcasexiaomi #softcasejogja #softcasesurabaya #softcasejakarta #ukirankayu
Likes: 6
Posted at: 2019-10-16 12:15:42
. OPEN ORDER Case Ukir, bisa custom motif ya, waktu pengerjaan 3 hari. Hand made, bernilai seni tinggi. . 💸Mulai dari 100k (PROMO) 📦 J&T, JNE, POS dll 📍 COD area Solo 🏧BRI 📱minat DM . #softcaseukir #softcase #ukir #case #ukiran #custom #eksklusif #softcasemurah #softcasecustom #softcasecouple #softcase #softcaseoppo #softcasevivo #softcaseasus #softcasesamsung #softcaseiphone #softcaseoppoa37 #softcaselucu #softcasehp #softcasexiaomi #softcasejogja #softcasesurabaya #softcasejakarta #ukirankayu
eksklusif Jom oder songket utk event hujung thn ni..huhu..xrugi sbb songket sentiasa evergreen❤️ http://www.wasap.my/60194553575

#songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
Likes: 15
Posted at: 2019-10-16 11:45:27
Jom oder songket utk event hujung thn ni..huhu..xrugi sbb songket sentiasa evergreen❤️ http://www.wasap.my/60194553575 #songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
eksklusif Pesona Sawangan Residence Cluster Citronella 
Rumah Eksklusif di Selatan Jakarta, Hunian Asri di lokasi hijau yang masih dikelilingi oleh kondisi alam yang segar

Fasilitas : - Kolam Renang, Tempat ibadah, Securty 24 Jam.

HARGA 600 jt'an Cicilan 5 jt'an,
Bebas Biaya BPHTB dan KPR
Bonus Ac 3/4 Pk dan voucher juta'an rupiah
Ready Stock, Siap Huni
Unit terbatas

More info :
Hp / WA : 081298289332
https://www.citronella-pesonasawangan.com
https://youtu.be/VIkoemYDiWk
https://youtu.be/s8k88h2EhDE

#pesonasawanganresidence #clustercitronella #sawangan #depok #rumahdijual #perumahan #jualrumah #rumah500juta #rumah #jakarta #properti #rumah #kavling #depok24jam  #selatanjakarta #eksklusif #prime #rumahtanpadp #rumahmurah #rumahdidepok #rumahsiaphuni
Likes: 8
Posted at: 2019-10-16 11:18:19
Pesona Sawangan Residence Cluster Citronella Rumah Eksklusif di Selatan Jakarta, Hunian Asri di lokasi hijau yang masih dikelilingi oleh kondisi alam yang segar Fasilitas : - Kolam Renang, Tempat ibadah, Securty 24 Jam. HARGA 600 jt'an Cicilan 5 jt'an, Bebas Biaya BPHTB dan KPR Bonus Ac 3/4 Pk dan voucher juta'an rupiah Ready Stock, Siap Huni Unit terbatas More info : Hp / WA : 081298289332 https://www.citronella-pesonasawangan.com https://youtu.be/VIkoemYDiWk https://youtu.be/s8k88h2EhDE #pesonasawanganresidence #clustercitronella #sawangan #depok #rumahdijual #perumahan #jualrumah #rumah500juta #rumah #jakarta #properti #rumah #kavling #depok24jam #selatanjakarta #eksklusif #prime #rumahtanpadp #rumahmurah #rumahdidepok #rumahsiaphuni
eksklusif Agak-agak kalau ada tudung yang awningnya menyembah dahi tu🤭 . Dah boleh keluarkan dari gerobok dah tu boleh pakai semula.

Sesuai sangat la ada BFF Si NIQA Awning Starch ni. 
Dengan NIQA Hijab Awning Starch. Memang toink toink awning tudung🧕

Dah tunggu apa lagi, awak order saya buat tempahan online. Nanti tunggu HQ poskan. Siap sedia terima je !

#NIQAching
#eksklusif
#sayapakaisayajual
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 11:02:40
Agak-agak kalau ada tudung yang awningnya menyembah dahi tu🤭 . Dah boleh keluarkan dari gerobok dah tu boleh pakai semula. Sesuai sangat la ada BFF Si NIQA Awning Starch ni. Dengan NIQA Hijab Awning Starch. Memang toink toink awning tudung🧕 Dah tunggu apa lagi, awak order saya buat tempahan online. Nanti tunggu HQ poskan. Siap sedia terima je ! #NIQAching #eksklusif #sayapakaisayajual
eksklusif Kalau nak tau, yang sis pakai tu nama dia Kurung Alana. Bahagian bawah baju tu ada macam ropol2. Cun kan!🤩 Sape2 yang rasa cam ada order tu, esok pagi roger2 sis hokey. Cukuplah untuk harini.

Alhamdulillah. Syukur Ya Allahu Ta Rabbi.

#kurungalana
#eksklusif
#moden
#muslimah
#ironless

WA 0133500180
WA 0133500180
WA 0133500180
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 10:42:55
Kalau nak tau, yang sis pakai tu nama dia Kurung Alana. Bahagian bawah baju tu ada macam ropol2. Cun kan!🤩 Sape2 yang rasa cam ada order tu, esok pagi roger2 sis hokey. Cukuplah untuk harini. Alhamdulillah. Syukur Ya Allahu Ta Rabbi. #kurungalana #eksklusif #moden #muslimah #ironless WA 0133500180 WA 0133500180 WA 0133500180
eksklusif Nahhh. Tak sah kalau balik dengan tangan kosong. Mmmmm puas hati den. Moga-moga sis2 yang order ni puas hati. 
Kalau puas hati panjang2kan ke kawan2 ye. Kalau ada part yang kurang best meh kabo terus ke sis di sini.

Sis jual ye.

#zahrakurung
#tuniccalisya
#ironless
#eksklusif
#muslimah
#moden
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 10:36:52
Nahhh. Tak sah kalau balik dengan tangan kosong. Mmmmm puas hati den. Moga-moga sis2 yang order ni puas hati. Kalau puas hati panjang2kan ke kawan2 ye. Kalau ada part yang kurang best meh kabo terus ke sis di sini. Sis jual ye. #zahrakurung #tuniccalisya #ironless #eksklusif #muslimah #moden
eksklusif DIET MUDAH TETAP MAKAN KAYA BIASA, EH BISA TURUN 5-10KG. ⁣
⁣
Mau Tau? 🤩🤩🤩⁣
⁣
Ganti Menu Sarapan & Makan malam dengan kelebihan yang akan kamu peroleh:⁣⁣
-Rendah Kalori & Lemak & GI⁣⁣
-Kaya Asupan Serat, Protein, dan Nutrisi lainnya.⁣⁣
-Penyajian mudah & cepat 1-2menit sarapan/diner tuntas.⁣⁣
-Easy to be carried, sehingga memudahkan mobilitas harianmu.⁣⁣
- Quick Response⁣⁣
- Fresh product langsung dari Kantor Resmi Herbalife (foto terlampir)⁣⁣
- Konsultasi Gratis⁣⁣
- Panduan makan yang benar selama program ⁣⁣
⁣⁣
Wah Banyak Banget😍😍😍⁣⁣
⁣⁣
*disclaimer: Produk ini tidak bertujuan mendiagnosa, mengobati, menyembuhkan, atau mencegah penyakit apapun.⁣⁣
⁣⁣
Follow Instagram @dietkece & Hubungi coach ariq.⁣⁣
WA: 081266636305⁣
⁣
#bodyjamannow⁣
#sehatitumahal⁣
#eksklusif⁣
#kekinianbanget⁣
#lagiviral⁣
#trendingtopik⁣
#beritaupdate⁣
#infojkt⁣
#nkri⁣
#kitabisa⁣
#sehatdarirumah⁣
#tubuhimpian⁣
#marikerja⁣
#indonesiabanget⁣
#makanansehat⁣
#busuilangsing⁣
#masakehamilan⁣
#2019kerjanyata⁣
#mudahbanget⁣
#masamuda ⁣
#ngopisore⁣
#lembur⁣
#santai⁣
#mager⁣
#semangat⁣
⁣
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 10:30:04
DIET MUDAH TETAP MAKAN KAYA BIASA, EH BISA TURUN 5-10KG. ⁣ ⁣ Mau Tau? 🤩🤩🤩⁣ ⁣ Ganti Menu Sarapan & Makan malam dengan kelebihan yang akan kamu peroleh:⁣⁣ -Rendah Kalori & Lemak & GI⁣⁣ -Kaya Asupan Serat, Protein, dan Nutrisi lainnya.⁣⁣ -Penyajian mudah & cepat 1-2menit sarapan/diner tuntas.⁣⁣ -Easy to be carried, sehingga memudahkan mobilitas harianmu.⁣⁣ - Quick Response⁣⁣ - Fresh product langsung dari Kantor Resmi Herbalife (foto terlampir)⁣⁣ - Konsultasi Gratis⁣⁣ - Panduan makan yang benar selama program ⁣⁣ ⁣⁣ Wah Banyak Banget😍😍😍⁣⁣ ⁣⁣ *disclaimer: Produk ini tidak bertujuan mendiagnosa, mengobati, menyembuhkan, atau mencegah penyakit apapun.⁣⁣ ⁣⁣ Follow Instagram @dietkece & Hubungi coach ariq.⁣⁣ WA: 081266636305⁣ ⁣ #bodyjamannow#sehatitumahal#eksklusif#kekinianbanget#lagiviral#trendingtopik#beritaupdate#infojkt#nkri#kitabisa#sehatdarirumah#tubuhimpian#marikerja#indonesiabanget#makanansehat#busuilangsing#masakehamilan#2019kerjanyata#mudahbanget#masamuda#ngopisore#lembur#santai#mager#semangat⁣ ⁣
eksklusif Yesss. Dia datang lagi. Kali ni didatangkan dengan 3 corak. Warna2 pastel gitew.

So sweet kan. Rasa macam nak grab semua je. Ye tak?

Masih lagi dalam promo minggu charity. Rugi sangat kalau tak grab.

HARGA ASAL RM140🤨

Promo!!!
Promo!!!
Promo!!! Harga HARI INI RM 120 sahaja😱

#zahrakurung
#ironless
#eksklusif
#moden
#muslimah

Nak custome made size pun bole tau 😘

WA 0133500180
WA 0133500180
WS 0133500180
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 10:29:55
Yesss. Dia datang lagi. Kali ni didatangkan dengan 3 corak. Warna2 pastel gitew. So sweet kan. Rasa macam nak grab semua je. Ye tak? Masih lagi dalam promo minggu charity. Rugi sangat kalau tak grab. HARGA ASAL RM140🤨 Promo!!! Promo!!! Promo!!! Harga HARI INI RM 120 sahaja😱 #zahrakurung #ironless #eksklusif #moden #muslimah Nak custome made size pun bole tau 😘 WA 0133500180 WA 0133500180 WS 0133500180
eksklusif Harapan bukanlah impian,
Tetapi sebuah jalan.
Untuk membuat mimpi.
Menjadi sebuah kenyataan.
#Pesona_Binjai_Madani
#I_Love_Binjai
#Dream_City
#Beauty_City
#Eksklusif
#Excellent
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 10:06:55
Harapan bukanlah impian, Tetapi sebuah jalan. Untuk membuat mimpi. Menjadi sebuah kenyataan. #Pesona_Binjai_Madani #I_Love_Binjai #Dream_City #Beauty_City #Eksklusif #Excellent
eksklusif Harapan bukanlah impian,
Tetapi sebuah jalan.
Untuk membuat mimpi.
Menjadi sebuah kenyataan.
#Pesona_Binjai_Madani
#I_Love_Binjai
#Dream_City
#Beauty_City
#Eksklusif
#Excellent
Likes: 5
Posted at: 2019-10-16 10:06:38
Harapan bukanlah impian, Tetapi sebuah jalan. Untuk membuat mimpi. Menjadi sebuah kenyataan. #Pesona_Binjai_Madani #I_Love_Binjai #Dream_City #Beauty_City #Eksklusif #Excellent
eksklusif Eksklusive Mug Sweet
By: @lamgosouvenir 
Hub. 0812-8811-6824
.
Salah satu produk unggulan kami yang menghadirkan keindahan dalam tiap moment special anda.
.
Terbuat dari bahan berkualitas baik dan terjamin mutunya, menjadikan Souvenir yang satu ini begitu digemari banyak orang.
Produk:
1. Tinggi 6 cm, diameter 7,5 cm
2. Kemasan mika atau papper box
3. Minimal pemesanan 200 pcs
4. Waktu pengerjaan 1 bulan
.
#souvenirpernikahan #wedding #pernikahan #souvenirunik #souvenirultah #souvenirlucu #weddinggift #mugunik #gelaslucu #gelasunik #souvenirnikah #premiumsouvenirs #seserahan #souvenirnewah #hamper #souvenirantik #souvenirgelasmug #souvenirmugunikdanlucu #gelaskeramik #mugkeramiklucu #gelaskeramikmurah #mugunikdanlucu #souvenirmewah #eksklusif #exclusive #weddingphotography #weddingdress #mugsweet #souvenirpernikahanterpercaya  #souvenirpremiumterpercaya
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 09:29:04
Eksklusive Mug Sweet By: @lamgosouvenir Hub. 0812-8811-6824 . Salah satu produk unggulan kami yang menghadirkan keindahan dalam tiap moment special anda. . Terbuat dari bahan berkualitas baik dan terjamin mutunya, menjadikan Souvenir yang satu ini begitu digemari banyak orang. Produk: 1. Tinggi 6 cm, diameter 7,5 cm 2. Kemasan mika atau papper box 3. Minimal pemesanan 200 pcs 4. Waktu pengerjaan 1 bulan . #souvenirpernikahan #wedding #pernikahan #souvenirunik #souvenirultah #souvenirlucu #weddinggift #mugunik #gelaslucu #gelasunik #souvenirnikah #premiumsouvenirs #seserahan #souvenirnewah #hamper #souvenirantik #souvenirgelasmug #souvenirmugunikdanlucu #gelaskeramik #mugkeramiklucu #gelaskeramikmurah #mugunikdanlucu #souvenirmewah #eksklusif #exclusive #weddingphotography #weddingdress #mugsweet #souvenirpernikahanterpercaya #souvenirpremiumterpercaya
eksklusif Kain Batik Pekalongan
Katun Primisima Sogan Halus
Ukuran : 2.1 x 1.1 m 
Info:
WA : 087736488904
Line : sukarnitheresia atau DM yaa
.
.
.
#kain #kainbatik #jualanbatik #indonesiapunya #tradisional #pekalongan #batik #asliindonesia #batikindonesia #batikpekalongan #jualanku #soganhalus #unik #preorder #simple #batikmodern #klasik #original #etnik #katun #coklat #eksklusif #bajubatik #etnik #katunprimisima #batikklasik #modern #batikkeren #onlineshop #there_bateek #batikprint
Likes: 4
Posted at: 2019-10-16 08:43:37
Kain Batik Pekalongan Katun Primisima Sogan Halus Ukuran : 2.1 x 1.1 m Info: WA : 087736488904 Line : sukarnitheresia atau DM yaa . . . #kain #kainbatik #jualanbatik #indonesiapunya #tradisional #pekalongan #batik #asliindonesia #batikindonesia #batikpekalongan #jualanku #soganhalus #unik #preorder #simple #batikmodern #klasik #original #etnik #katun #coklat #eksklusif #bajubatik #etnik #katunprimisima #batikklasik #modern #batikkeren #onlineshop #there_bateek #batikprint
eksklusif Kain Batik Viscose
Ukuran : 1.9 x 1.15 m 
Info:
WA : 087736488904
Line : sukarnitheresia atau DM yaa
📌 Batik sudah 1 set yaa
.
.
.
#kain #kainbatik #jualanbatik #indonesiapunya #tradisional #pekalongan #batik #asliindonesia #batikindonesia #batikpekalongan #jualanku #batikcirebon #unik #preorder #simple #batikmodern #klasik #original #etnik #katun #coklat #eksklusif #bajubatik #etnik #viscose #batikklasik #modern #batikkeren #batikcap #there_bateek #batikprint
Likes: 7
Posted at: 2019-10-16 08:41:33
Kain Batik Viscose Ukuran : 1.9 x 1.15 m Info: WA : 087736488904 Line : sukarnitheresia atau DM yaa 📌 Batik sudah 1 set yaa . . . #kain #kainbatik #jualanbatik #indonesiapunya #tradisional #pekalongan #batik #asliindonesia #batikindonesia #batikpekalongan #jualanku #batikcirebon #unik #preorder #simple #batikmodern #klasik #original #etnik #katun #coklat #eksklusif #bajubatik #etnik #viscose #batikklasik #modern #batikkeren #batikcap #there_bateek #batikprint
eksklusif Rangkaian Kosmetik New Exclusive Series
.
.
Sebagai brand kecantikan terdepan di Indonesia Wardah kembali meluncurkan rangkaian produk kosmetik New Wardag Exclusive Series dengan menghadirkan Zaskia Sungkar selaku Brand Ambassador dan ikon eksklusif Wardah. Rangkaian New Wardah Exclusive Series terdiri dari 8 produk yaitu; Flawless Cover Cushion, Eyeshadow Palette, Blush On, Two Way Cake, Creamy Foundation, Liquid Foundation, Moist Lipstick, dan Matte Lipstick. (DR)
.
.
.
#wardah #kosmetik #new #makeup #beauty #trend #eksklusif #beautyhairmagazine
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 07:57:22
Rangkaian Kosmetik New Exclusive Series . . Sebagai brand kecantikan terdepan di Indonesia Wardah kembali meluncurkan rangkaian produk kosmetik New Wardag Exclusive Series dengan menghadirkan Zaskia Sungkar selaku Brand Ambassador dan ikon eksklusif Wardah. Rangkaian New Wardah Exclusive Series terdiri dari 8 produk yaitu; Flawless Cover Cushion, Eyeshadow Palette, Blush On, Two Way Cake, Creamy Foundation, Liquid Foundation, Moist Lipstick, dan Matte Lipstick. (DR) . . . #wardah #kosmetik #new #makeup #beauty #trend #eksklusif #beautyhairmagazine
eksklusif Disewakan, Virtual Office Daerah Bekasi Barat.

Dekat pusat bisnis, dan lokasi yang strategis. Membuat bisnis Anda semakin maju. Cukup dengan harga yang murah, Anda bisa mendapatkan beberapa fasilitas dari kami.

Apakah bisnis Anda ingin maju? Segera hubungi kami, sekarang juga!

Informasi lebih lanjut,
Lelita Rahmah - 081573800206 (WA)

#grandwisatabekasi #kantorbekasi #kantordisewakan #rukobekasi #propertybekasi #bekasibanget #bekasiasik #explorebekasi #infobekasi #ayobekasi #facility #developer #eksklusif #kantorbaru #kantorterlaris #kantorterbaru #kantorbekas #summareconbekasi #coworkingspace #commercial #meetingspace #pengurusanpt #legalitasperusahaan #sewakantormurah
Likes: 8
Posted at: 2019-10-16 05:55:18
Disewakan, Virtual Office Daerah Bekasi Barat. Dekat pusat bisnis, dan lokasi yang strategis. Membuat bisnis Anda semakin maju. Cukup dengan harga yang murah, Anda bisa mendapatkan beberapa fasilitas dari kami. Apakah bisnis Anda ingin maju? Segera hubungi kami, sekarang juga! Informasi lebih lanjut, Lelita Rahmah - 081573800206 (WA) #grandwisatabekasi #kantorbekasi #kantordisewakan #rukobekasi #propertybekasi #bekasibanget #bekasiasik #explorebekasi #infobekasi #ayobekasi #facility #developer #eksklusif #kantorbaru #kantorterlaris #kantorterbaru #kantorbekas #summareconbekasi #coworkingspace #commercial #meetingspace #pengurusanpt #legalitasperusahaan #sewakantormurah
eksklusif 🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE  DIAMOND OVERLAPE 🌸 .
.
❤  Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai .
❤  Lukis tangan .
❤  Batu berwarna hadapan baju & lengan .
❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja .
Berminat nak
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 04:20:01
🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE DIAMOND OVERLAPE 🌸 . . ❤ Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai . ❤ Lukis tangan . ❤ Batu berwarna hadapan baju & lengan . ❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja . Berminat nak " SUTERA CREPE EXCLUSIVE " . . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . . Free Postage seluruh Malaysia 📮📮📮 . #sayajual #sayajualsutera #sutera #suteracrepe #suteracrepeexclusive #suteralawa #suteraasli #suteracanting #suteralukis #suteraterengganu #suteramurah #suterabatik #batiksutera #kainsutera #batik #batiksutera #batiksuteracrepe #batiksuteracrepemurah #batiksuteraterengganuasli #handrawn #lukistangan #asli #eksklusif #terengganu #bazaar #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia
eksklusif Pesona Sawangan Residence Cluster Citronella 
Rumah Eksklusif di Selatan Jakarta, Hunian Asri di lokasi hijau yang masih dikelilingi oleh kondisi alam yang segar

Fasilitas : - Kolam Renang, Tempat ibadah, Securty 24 Jam.

HARGA 500 jt'an Cicilan 5 jt'an,
Bebas Biaya BPHTB dan KPR
Bonus Ac 3/4 Pk dan voucher juta'an rupiah
Ready Stock, Siap Huni
Unit terbatas

More info :
Hp / WA : 081298289332
https://www.citronella-pesonasawangan.com
https://youtu.be/VIkoemYDiWk
https://youtu.be/s8k88h2EhDE

#pesonasawanganresidence #clustercitronella #sawangan #depok #rumahdijual #perumahan #jualrumah #rumah500juta #rumah #jakarta #properti #rumah #kavling #depok24jam #selatanjakarta #eksklusif #prime #rumahtanpadp #rumahmurah #rumahdidepok #rumahsiaphuni #rumahkpr
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 03:46:01
Pesona Sawangan Residence Cluster Citronella Rumah Eksklusif di Selatan Jakarta, Hunian Asri di lokasi hijau yang masih dikelilingi oleh kondisi alam yang segar Fasilitas : - Kolam Renang, Tempat ibadah, Securty 24 Jam. HARGA 500 jt'an Cicilan 5 jt'an, Bebas Biaya BPHTB dan KPR Bonus Ac 3/4 Pk dan voucher juta'an rupiah Ready Stock, Siap Huni Unit terbatas More info : Hp / WA : 081298289332 https://www.citronella-pesonasawangan.com https://youtu.be/VIkoemYDiWk https://youtu.be/s8k88h2EhDE #pesonasawanganresidence #clustercitronella #sawangan #depok #rumahdijual #perumahan #jualrumah #rumah500juta #rumah #jakarta #properti #rumah #kavling #depok24jam #selatanjakarta #eksklusif #prime #rumahtanpadp #rumahmurah #rumahdidepok #rumahsiaphuni #rumahkpr
eksklusif 🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE  DIAMOND OVERLAPE 🌸 .
.
❤  Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai .
❤  Lukis tangan .
❤  Batu berwarna hadapan baju & lengan .
❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja .
Berminat nak
Likes: 2
Posted at: 2019-10-16 03:20:05
🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE DIAMOND OVERLAPE 🌸 . . ❤ Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai . ❤ Lukis tangan . ❤ Batu berwarna hadapan baju & lengan . ❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja . Berminat nak " SUTERA CREPE EXCLUSIVE " . . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . . Free Postage seluruh Malaysia 📮📮📮 . #sayajual #sayajualsutera #sutera #suteracrepe #suteracrepeexclusive #suteralawa #suteraasli #suteracanting #suteralukis #suteraterengganu #suteramurah #suterabatik #batiksutera #kainsutera #batik #batiksutera #batiksuteracrepe #batiksuteracrepemurah #batiksuteraterengganuasli #handrawn #lukistangan #asli #eksklusif #terengganu #bazaar #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia
eksklusif 🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE  DIAMOND OVERLAPE 🌸 .
.
❤  Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai .
❤  Lukis tangan .
❤  Batu berwarna hadapan baju & lengan .
❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja .
Berminat nak
Likes: 3
Posted at: 2019-10-16 03:19:36
🌸 SUTERA CREPE EXCLUSIVE DIAMOND OVERLAPE 🌸 . . ❤ Material sutera crepe yg ringan & selesa dipakai . ❤ Lukis tangan . ❤ Batu berwarna hadapan baju & lengan . ❤ Design limited - 1 helai 1 sahaja . Berminat nak " SUTERA CREPE EXCLUSIVE " . . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . ⏩ WHATSAPP 013-941 2792 . . Free Postage seluruh Malaysia 📮📮📮 . #sayajual #sayajualsutera #sutera #suteracrepe #suteracrepeexclusive #suteralawa #suteraasli #suteracanting #suteralukis #suteraterengganu #suteramurah #suterabatik #batiksutera #kainsutera #batik #batiksutera #batiksuteracrepe #batiksuteracrepemurah #batiksuteraterengganuasli #handrawn #lukistangan #asli #eksklusif #terengganu #bazaar #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia
eksklusif Nak cari doorgift yang cantik dan berkualiti, tapi dengan bajet yang seciput tu je? 
Haaaa jangan risau. Kami, team @miagraphicstudio siap sedia membantu anda pada bila-bila masa sahaja 🙆 Pelbagai produk kami tawarkan dengan harga kaw-kaw berserta dengan servis dan kualiti yang dijamin terbaik punya 👍👍 https://wa.me/601157500027 💕HAPPY CUSTEMER 💕

Berminat utk tempahan boleh wasap ya.. www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027
www.wasap.my/601157500027

#canvasmurah #kadkahwinfree32item #kadkahwindiva #fridgemagnetmurah #buttobadgeRM1 #kadkawinmurah #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia #kadkahwincantik #kadkahwinjimat #kadkahwinsegamat #weddingcard #doorgift #doorgiftmurah #murahdancantik #perkahwinanmalaysia #weddingcardmalaysia #kadkahwin #weddingplanner #busanapengantin #bajupengantin #kadkahwineksklusif #eksklusif #fridgemagnetmurah #buttonbadgemurah #majlisperkahwinan #raikancinta #walimatulurus #savethedate
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 02:54:53
Nak cari doorgift yang cantik dan berkualiti, tapi dengan bajet yang seciput tu je? Haaaa jangan risau. Kami, team @miagraphicstudio siap sedia membantu anda pada bila-bila masa sahaja 🙆 Pelbagai produk kami tawarkan dengan harga kaw-kaw berserta dengan servis dan kualiti yang dijamin terbaik punya 👍👍 https://wa.me/601157500027 💕HAPPY CUSTEMER 💕 Berminat utk tempahan boleh wasap ya.. www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 www.wasap.my/601157500027 #canvasmurah #kadkahwinfree32item #kadkahwindiva #fridgemagnetmurah #buttobadgeRM1 #kadkawinmurah #kadkawin #kadkahwinbajet #kadkahwinonline #kadkahwinmalaysia #kadkahwincantik #kadkahwinjimat #kadkahwinsegamat #weddingcard #doorgift #doorgiftmurah #murahdancantik #perkahwinanmalaysia #weddingcardmalaysia #kadkahwin #weddingplanner #busanapengantin #bajupengantin #kadkahwineksklusif #eksklusif #fridgemagnetmurah #buttonbadgemurah #majlisperkahwinan #raikancinta #walimatulurus #savethedate
eksklusif PARIS  VISCOSE COTTON Exclusive ⚘Printing 3D digital ⚘ Material Viscose Cotton
⚘ Kain Sejuk & Selesa
⚘ Bidang 60.. 3.5 METER 
http://www.wasap.my/60194553575

#songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
Likes: 6
Posted at: 2019-10-16 00:35:52
PARIS VISCOSE COTTON Exclusive ⚘Printing 3D digital ⚘ Material Viscose Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 60.. 3.5 METER http://www.wasap.my/60194553575 #songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
eksklusif PARIS  VISCOSE COTTON Exclusive ⚘Printing 3D digital ⚘ Material Viscose Cotton
⚘ Kain Sejuk & Selesa
⚘ Bidang 60.. 3.5 METER 
http://www.wasap.my/60194553575

#songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
Likes: 1
Posted at: 2019-10-16 00:35:51
PARIS VISCOSE COTTON Exclusive ⚘Printing 3D digital ⚘ Material Viscose Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 60.. 3.5 METER http://www.wasap.my/60194553575 #songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
eksklusif PARIS  VISCOSE COTTON Exclusive ⚘Printing 3D digital ⚘ Material Viscose Cotton
⚘ Kain Sejuk & Selesa
⚘ Bidang 60.. 3.5 METER 
http://www.wasap.my/60194553575

#songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
Likes: 0
Posted at: 2019-10-16 00:35:45
PARIS VISCOSE COTTON Exclusive ⚘Printing 3D digital ⚘ Material Viscose Cotton ⚘ Kain Sejuk & Selesa ⚘ Bidang 60.. 3.5 METER http://www.wasap.my/60194553575 #songket #kainpasang #kainpasangborong #bajukawen #bajutunang #bajuraya #kaincantik #kainmurah #eksklusif #kainterkini #fesyenterkini #kainsari #sari #sarieksklusif
eksklusif Terima kasih byk Bu @diah_novitas sudah nglarisi @pakebatik.yk selamat berwisuda, semoga lancar semuanya & ditunggu lg orderannya yaakk 😊.. #batik #batikmodern #batiktulis #batikcap #batikkontemporer #batikindonesia #batikseragam #elegan #eksklusif #wonderfulindonesia #budayaindonesia #budayajawa #indonesia #yogyakarta #asia #eropa #korea #japan
Likes: 16
Posted at: 2019-10-15 20:39:35
Terima kasih byk Bu @diah_novitas sudah nglarisi @pakebatik.yk selamat berwisuda, semoga lancar semuanya & ditunggu lg orderannya yaakk 😊.. #batik #batikmodern #batiktulis #batikcap #batikkontemporer #batikindonesia #batikseragam #elegan #eksklusif #wonderfulindonesia #budayaindonesia #budayajawa #indonesia #yogyakarta #asia #eropa #korea #japan
eksklusif #vecherniyplatya#poshiv#prodaja#Prokat#eksklusif
Likes: 5
Posted at: 2019-10-15 19:04:03
eksklusif #dizayner #Prokat#prodaja#eksklusif#poshiv#veshernieplatya
Likes: 20
Posted at: 2019-10-15 18:30:45
eksklusif DIJUAL TANAH BANTUL : TANAH BANGUNTAPAN

https://bit.ly/2pprpBK

Luas tanah 136 m
Lebar depan 6 m
SHM Pekarangan
Cocok buat koskosan/hunian
Akses jalan mobil masuk

Harga 2.8 jt/m nego

Minat WA.085344938899

#rumahmurah 
#rumahjogja 
#propertijogja 
#joglo 
#jualtanah 
#jualrumah 
#rumahmurahjogja 
#rumahminimalis
#rumahminimalismodern 
#rumahminimalisjogja 
#likeforlike 
#tanahmurah 
#yogyakarta 
#terbaru
#explorejogja
#properti 
#komersial 
#rumah 
#tanah 
#kost 
#eksklusif 
#gudang 
#ruko 
#jogja 
#yogya 
#llf
#rumahmewah 
#rumahasri
Likes: 3
Posted at: 2019-10-15 17:21:16
DIJUAL TANAH BANTUL : TANAH BANGUNTAPAN https://bit.ly/2pprpBK Luas tanah 136 m Lebar depan 6 m SHM Pekarangan Cocok buat koskosan/hunian Akses jalan mobil masuk Harga 2.8 jt/m nego Minat WA.085344938899 #rumahmurah  #rumahjogja  #propertijogja  #joglo  #jualtanah  #jualrumah  #rumahmurahjogja  #rumahminimalis #rumahminimalismodern  #rumahminimalisjogja  #likeforlike  #tanahmurah  #yogyakarta  #terbaru #explorejogja #properti  #komersial  #rumah  #tanah  #kost  #eksklusif  #gudang  #ruko  #jogja  #yogya  #llf #rumahmewah  #rumahasri

Famous / Popular results for eksklusif

Obama Eksklusif RCTI Bersama Putra Nababan

Obama Eksklusif RCTI Bersama Putra Nababan ("Putra Nababan Exclusive Interview with Barack Obama on RCTI") is a special television program showing an

Barack Obama

calverteducation.com. January 25, 2014. Retrieved November 25, 2015. "Wawancara Eksklusif RCTI dengan Barack Obama (Part 2)". YouTube. March 2010. Retrieved February

Satu (Siti Nurhaliza concert)

SATU Konsert Eksklusif Dato' Siti Nurhaliza (referred to it as SATU; Malay: The One) is the sixth concert and the eighth solo concert by Malaysian pop

RCTI

these were broadcast on RCTI on 2001, 2005 and 2006 respectively. Obama Eksklusif RCTI Bersama Putra Nababan ("Exclusive Interview with Barack Obama") is

Equipment of the Indonesian Air Force

Hadapan Tentara Cina". tempo.co. Retrieved 19 March 2018. "Lomba Menembak Eksklusif Ajang Bergengsi di Lanud Sim". tni-au.mil.id. Retrieved 12 April 2018

Maudy Ayunda

Retrieved 22 April 2014. Ramadhan, Rizal Bagus (11 January 2014). "[Eksklusif] Maudy Ayunda Siap Rilis Album Tahun Ini!" [[Exclusive] Maudy Ayunda is

Jakarta LRT

Indonesian). Retrieved 2 November 2018. Fahd, Zacky (3 December 2017). "Eksklusif: Ini Dia Foto Sarana Kereta LRT Jakarta Kelapa Gading – Velodrome!". KAORI

UEFA European Qualifiers broadcasting rights

Siapkah jadi sejarah baru sepakbola Eropa? UEFA Nations League, FREE dan eksklusif di #SuperSoccerTV. Soon!". Instagram. Retrieved 2018-09-11. "Jadwal Kualifikasi

List of Premier League broadcasters

June 2019. Industry.co.id (19 October 2018). "Mola TV Memenangkan Hak Eksklusif Siarkan Premier League di Indonesia dan Timor Leste - Industry.co.id"

Sharnaaz Ahmad

Bintang Hati Farhan TV2 Perempuan Lindungan Kaabah Fareez Astro First Eksklusif 2015 Hidupku, Solatku, Matiku Nordin Astro Oasis 2016 Yang Terakhir Untukku

Obama Eksklusif RCTI Bersama Putra Nababan

Obama Eksklusif RCTI Bersama Putra Nababan ("Putra Nababan Exclusive Interview with Barack Obama on RCTI") is a special television program showing an

Satu (Siti Nurhaliza concert)

SATU Konsert Eksklusif Dato' Siti Nurhaliza (referred to it as SATU; Malay: The One) is the sixth concert and the eighth solo concert by Malaysian pop

Barack Obama

calverteducation.com. January 25, 2014. Retrieved November 25, 2015. "Wawancara Eksklusif RCTI dengan Barack Obama (Part 2)". YouTube. March 2010. Retrieved February

RCTI

these were broadcast on RCTI on 2001, 2005 and 2006 respectively. Obama Eksklusif RCTI Bersama Putra Nababan ("Exclusive Interview with Barack Obama") is

Equipment of the Indonesian Air Force

Hadapan Tentara Cina". tempo.co. Retrieved 19 March 2018. "Lomba Menembak Eksklusif Ajang Bergengsi di Lanud Sim". tni-au.mil.id. Retrieved 12 April 2018

Maudy Ayunda

Retrieved 22 April 2014. Ramadhan, Rizal Bagus (11 January 2014). "[Eksklusif] Maudy Ayunda Siap Rilis Album Tahun Ini!" [[Exclusive] Maudy Ayunda is

Jakarta LRT

Indonesian). Retrieved 2 November 2018. Fahd, Zacky (3 December 2017). "Eksklusif: Ini Dia Foto Sarana Kereta LRT Jakarta Kelapa Gading – Velodrome!". KAORI

UEFA European Qualifiers broadcasting rights

Siapkah jadi sejarah baru sepakbola Eropa? UEFA Nations League, FREE dan eksklusif di #SuperSoccerTV. Soon!". Instagram. Retrieved 2018-09-11. "Jadwal Kualifikasi

List of Premier League broadcasters

June 2019. Industry.co.id (19 October 2018). "Mola TV Memenangkan Hak Eksklusif Siarkan Premier League di Indonesia dan Timor Leste - Industry.co.id"

Sharnaaz Ahmad

Bintang Hati Farhan TV2 Perempuan Lindungan Kaabah Fareez Astro First Eksklusif 2015 Hidupku, Solatku, Matiku Nordin Astro Oasis 2016 Yang Terakhir Untukku

Twitter Search Results for eksklusif

Rocky Gerung @rockygerung Oct 11 Ndro, buzzer istana cuma gaduh soal pelantikan. Mereka jadikan itu proyek eksklusif. Pesta pamer pamor. Mereka buta hurup bernegara. Dungu. View details · badut eksklusif halloween @nurulfaiqa Oct 14 In collaboration with The Berani Project, we are opening a booth selling products made by refugees. Please help support our event this Thursday (17th October from 11am to 4pm, BAC PJ) & we hope to see you there! Also we’ll be giving out free drinks so dont miss your chance!🥤 pic.twitter.com/Eui4yFnaMk View photo · Ary Prasetyo @Aryprasetyo85 21h Eksklusif! Di Balik Layar Kabinet Ternyata oh ternyata kocak juga barisan menteri pak @jokowi Aku juga cantik hahs by bu @susipudjiastuti 😍 Bu Sri cakep jg pake peci👏 Pak Basuki balik nanya,si masnya malah bingung🤣 @FaGtng @My_LoveNebe @cintada17 @AlvinoLulu @TheArieAir pic.twitter.com/eUE3PrQqH9 View photo · BTS ARMY INDONESIA 🇮🇩 | 인도네시아 아미 @ARMYIndonesiaa 8h 🚨[Eksklusif] K media OSEN mengatakan versi remix “Make it Right” Lauv dan @BTS_twt collab akan dirilis tanggal 10/18!!!!!!! BENERAN WOY?! #BTSxLAUV ©eng choi_bts2🌻 #BTSxLAUV pic.twitter.com/zuvPWHRCK1 View photo · arsenal's kitchen @arsenalskitchen Oct 10 Kepada @PTKAIIndonesia, @kisahtanahjawa punya wawancara eksklusif dg masinis kejadian Bintaro 1987. Pak Slamet tdk bersalah. Beliau bahkan difitnah sebagai penyebab kecelakaan. Bahkan sampai skrng blum dapat hak pensiun. Twitter, please, do your magic. youtube.com/watch?v=u5AqOD… View details · Kost Eksklusif @KostEksklusif #Pijat #Makassar (++) #EKSKLUSIF @_PIJAT_MAKASSAR Al Quran Eksklusif @AQEksklusif View more people badut eksklusif halloween @nurulfaiqa 7h HELLO EVERYBODY COME TO BAC PJ SUPPORT THE REFUGEES BY BUYING THEIR HANDMADE PRODUCTS TQTQTQ pic.twitter.com/QIWchVZLJa View photo · Ngopi Company @ngopicompany_ Oct 14 Honest Opinion: Skena, komunitas, atau perkumpulan yang awalnya merupakan sebuah jejaring pertemanan bisa berubah menjadi kelompok yg xenofobik. Ia lalu eksklusif, menganggap dirinya lebih tinggi, & lebih berhak daripada orang di luarnya. Bibit-bibit fasisme muncul dari sini. View details · EDDI BROKOLI @eddibrokoli 1h Sambil nunggu jam pulang kantor, udh gaada yg mesti dikerjain jg kan, mendingan nonton ini dulu. PEMBURU MATAHARI eps 1, eksklusif di Kaskus TV. Tiati keselek yg ntn nya sambil nyemil. tv.kaskus.co.id/watch/u68lm/?u… View details · tirto.id @TirtoID Oct 11 Luhut mengatakan pemerintah akan mengembangkan wisata safari bertaraf internasional seperti di Afrika, serta wisata berburu di alam terbuka yang digemari wisatawan mancanegara. tirto.id/ejz5 View summary · badut eksklusif halloween @nurulfaiqa 5h THANKS FOR SUPPORTING MA BABIES !!!! @dngzbh @lill7y @AlaniWahi + sha we miss u pic.twitter.com/heJhdqjTFL View photo · badut eksklusif halloween @nurulfaiqa 20h me & jay : want to study but we’re both 20 going 50 and are easily tired View details · RaraRivera @farishedrayyan1 1h 📣Promo khas untuk ahli Drypers Baby Club!📣 Miliki Bagasi PinkFong edisi terhad dengan pembelian produk-produk Drypers*. Belum menjadi ahli? 😱 Jom jadi ahli sekarang dan miliki bagasi eksklusif ini sementara stok masih ada!! Sertai Drypers Baby Club sot.ag/bWP4Y View summary · Syarif Hidayatullah @SyarifH51556105 2h 🏘️ Serpong Natura City Cluster Fidelia 🌾Berada tepat di jalan utama Serpong raya, menjadikan Serpong Natura City hadir sebagai kawasan eksklusif dengan aksesibilitas yang prima pic.twitter.com/7KixMJz8PD View photo · Adira Finance @AdiraFinanceID Oct 15 (1/5) Sebentar lagi kan Festival Pesona Lokal Yogyakarta, coba tebak mana Gudeg yang merupakan makanan khas Yogyakarta? Baca thread untuk tahu cara menjawabnya! Pemenang beruntung akan mendapatkan hadiah eksklusif! pic.twitter.com/HXAvr9W9MH View photo · badut eksklusif halloween @nurulfaiqa Oct 15 i have soooo much acne i fucking hate myself xDDDD View details · Goal Indonesia @GOAL_ID Oct 15 Sebanyak 20 fans mendapatkan tiket VVIP untuk mendapat akses meet & greet eksklusif bersama legenda Cityzens plus kesempatan foto bersama 4 trofi domestik Man City. Simak daftar pemenang di sini: goal.com/id/berita/peme… #AmbilLangkahTepat #RexonaXManCity @rexona_id pic.twitter.com/AUuWl6cCMo View photo · Gindaco Indonesia @Gindaco_id 57m Saatnya CEMIL SORE! Yuk, pesan Takoyaki Party Box bareng teman-teman kamu untuk nemenin soremu. FREE Chopstick Eksklusif Gindaco juga untuk nemenin makan Gindaco Favorit kamu setiap pembelian Takoyaki Party Box loh. :) pic.twitter.com/0BOqhClyKl View photo · OPPO Indonesia @OPPOIndonesia Oct 8 #OPPOReno2Series resmi hadir untuk jadikan ceritamu semakin berkesan! Let's be a #Storygrapher! Pre-Order #OPPOReno2Series periode 8-17 Oktober 2019 (Reno2 F), dan 8-30 Oktober 2019 (Reno2) dan dapatkan hadiah eksklusif. pic.twitter.com/NkMISDkvhY View photo · badut eksklusif halloween @nurulfaiqa Oct 8 I LOVE HER SO MUCH HHHH pic.twitter.com/bfLKJiMS1w View photo · Manchester City FC @mancityIndo 2h Kami akan membuat 10 kemeja batik edisi spesial Man City, eksklusif! Paul DIckov meminta kalian memilih nih, CItyzens Indonesia. Dari dua desain tersebut mana yang menurut kalian paling keren? Pilih dibawah yaa! 🔵 #mancityindo pic.twitter.com/fPa1BeSZt5 View photo · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Loading...


Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.