FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

editorestid instagram hashtags, hashtags meanings editorestid images, #editorestid tag pics

editorestid
editorestid
editorestid taqabbalallahu minna wa minkum.
mohon maaf lahir dan batin ya teman2, semoga Allah menerima amalan kami dan amal kalian, aamiin.
.
.
.
#indovisualgram #editorestid #indovidgram #visiteditor #visualinspirasi #visualeditorid #artodipro #aftereffectsindonesia #sarangeditorid #jalankedua
Likes: 3326
Posted at: 2020-05-24 08:38:20
taqabbalallahu minna wa minkum. mohon maaf lahir dan batin ya teman2, semoga Allah menerima amalan kami dan amal kalian, aamiin. . . . #indovisualgram #editorestid #indovidgram #visiteditor #visualinspirasi #visualeditorid #artodipro #aftereffectsindonesia #sarangeditorid #jalankedua
editorestid Smooth Timeline • H O N G K O N G 🇨🇳
by @salmanjnd -
- | footage • videvo.Net
- | Editor 📷🎬 • me
-
@filmmkrs @adobepremiereindonesia @visualeditor.id @visualvidgram.id @visiteditor @indovisualgram #filmmakers #visiteditor #visualeditorid #visualvidgram #editorestid #indovidgram #indovisualgram #indovidgram dotra
Likes: 2283
Posted at: 2020-05-25 06:22:08
editorestid Inii mimin bangett😌 yuk yang lain, yang lebarannya ada di perantauan, mari bersilaturahmi di kolom komentar.

#Repost @farisislakhi
・・・
Allahu akbar allahu akbar, la ilaha illallah wallahu akbar alllahu akbar walillahil hamd
.
Meski wajah tak mampu berjumpa, tangan tak bisa saling menjabat, semoga coretan kata ini mampu menjadi jembatan di hari penuh kemenangan. Taqabbalallahu minna wa minkum. Minal aidin walfaizin.
.
Faris Sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Idul Fitri yang ke 1441 Hijriah, Minal Aidin Wal Faidzin Mohon Maaf Lahir dan Batin 🙏🏻. Terima kasih Allah SWT.

In Frame : 
@rosaalvia 
@laa.laaak 
@echaaa12._ 
Direct : @futureproduction 
Creator : @farisislakhi 
Operator Video : @farisislakhi 
Drone Footage : @husniakbarr @iirfan_marzuqi22 
Pengisi Suara : @titafahrezia 
Support by : @sewakamera_gresik 
Kata-Kata Source : Fadili Firdausi (Youtube Channel)
Musik ke 1 Source : Hilal Halal (Youtube Channel)
Musik ke 2 Source : Youtube Library Music

@editorest.id #editorestid
Likes: 3961
Posted at: 2020-05-25 02:49:29
Inii mimin bangett😌 yuk yang lain, yang lebarannya ada di perantauan, mari bersilaturahmi di kolom komentar. #Repost @farisislakhi ・・・ Allahu akbar allahu akbar, la ilaha illallah wallahu akbar alllahu akbar walillahil hamd . Meski wajah tak mampu berjumpa, tangan tak bisa saling menjabat, semoga coretan kata ini mampu menjadi jembatan di hari penuh kemenangan. Taqabbalallahu minna wa minkum. Minal aidin walfaizin. . Faris Sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Idul Fitri yang ke 1441 Hijriah, Minal Aidin Wal Faidzin Mohon Maaf Lahir dan Batin 🙏🏻. Terima kasih Allah SWT. In Frame : @rosaalvia @laa.laaak @echaaa12._ Direct : @futureproduction Creator : @farisislakhi Operator Video : @farisislakhi Drone Footage : @husniakbarr @iirfan_marzuqi22 Pengisi Suara : @titafahrezia Support by : @sewakamera_gresik Kata-Kata Source : Fadili Firdausi (Youtube Channel) Musik ke 1 Source : Hilal Halal (Youtube Channel) Musik ke 2 Source : Youtube Library Music @editorest.id #editorestid
editorestid Wuihh keren nih keluarganya. Selalu merinding kalo dengar suara takbir☺️
Mimin juga ngucapin Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H. Mohon maaf lahir dan batin ya sobat😉
.

#Repost @farisrmhandinata
・・・
Segenap keluarga Handinata mengucapkan Minal aidin walfaizin, mohon maaf lahir dan batin ~
Selamat Hari Raya 'Idul Fitri 1441 H. .
.
Cam & Editor : @farisrmhandinata
Music : @fadhilfitra 
@editorest.id .
.
Cover Ismail Marzuki - Selamat Lebaran by Handinata
.
#idulfitri #harilebaran #1441h #dirumahaja #editorestid
Likes: 7427
Posted at: 2020-05-23 12:44:33
Wuihh keren nih keluarganya. Selalu merinding kalo dengar suara takbir☺️ Mimin juga ngucapin Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H. Mohon maaf lahir dan batin ya sobat😉 . #Repost @farisrmhandinata ・・・ Segenap keluarga Handinata mengucapkan Minal aidin walfaizin, mohon maaf lahir dan batin ~ Selamat Hari Raya 'Idul Fitri 1441 H. . . Cam & Editor : @farisrmhandinata Music : @fadhilfitra @editorest.id . . Cover Ismail Marzuki - Selamat Lebaran by Handinata . #idulfitri #harilebaran #1441h #dirumahaja #editorestid
editorestid Dari pada minta maaf lahir batin, mending sini dek abng nafkahin lahir batin☺️
Likes: 1142
Posted at: 2020-05-25 06:00:24
Dari pada minta maaf lahir batin, mending sini dek abng nafkahin lahir batin☺️
editorestid Ngeditnya sambil nyesek nyesek iri gituu hahaha jadi pengen..
_____
Footage from : @dionagustian 
___
@indotravelvidgram @adobepremiereindonesia @indovisualgram @editorest.id 
___________
#indotravelvidgram 
#adobepremiereindonesia 
#editorestid 
#indovisualgram #vidgram #indonesia #adobepremierepro #kold #editorestfootage2
Likes: 334
Posted at: 2020-05-26 03:09:18
editorestid Akhirnya bisa onboard brg @squadridley_official (di game😂👊)
(Just a game, don't be taken seriously🙏)
-
Shoot&edit:@naufalbayhaqqi15 
Game:Euro truck simulator 2
Mod:
-Shd hino rk mas adudu V1.7z (Free)
-Skin STJ pack jb3 adudu cvt diny (free)
-bus_traffic_pack_V2.7_by Ips(free)
-Map trans jawa ETS2019 by zal rizal(free)
-
Tag:@kawancallan_official
@bryanpasha @fiablnk @cleopatradealova @dedi_sesukkerjo @ihsananggaa
-
#buspariwisata#busakap#stjridley#sudirotunggajayaridley#giveawayridley#becauseofyou#ets2modbusindonesia#indovisualgram#2020tetapreviewbus#visualinspirasi#visualeditor#indovidgrammusic#editorestid#eatsleepbusvideo#vidiobus#booming#viral#busreview#buscinematic#adobeillustrator#adobepremiere#teamreview#cinematic#nfl_project#kamiteamreview#trending#editor#busenthusiast#vidiobusidn#lfl
Likes: 1035
Posted at: 2020-05-24 09:40:57
editorestid Oke, udah kepala 2. Satu persatu impian aku dari masa kecil udah mulai terwujud. aku sangat bersyukur selama ini di kelilingi orang orang baik yg selalu support kreativitas aku. 
Tanpa kalian teman di circle aku, mungkin aku tak bisa sampai di titik yang sekarang ini. Dengan apresiasi kalian di seluruh karya-karya aku, sangat berarti dijadikan spirit kedepannya.

Udah memasuki fase peralihan ke dewasa. Saatnya cari duit banyak banyak.
.

Thanks for all my friend.
Happy eid Mubarak :) .

nb: Video opening diambil sampai tahun 2017 aja. 2018,2019 jarang foto 🙏

#krimipandaxx #indovisualgram #editorestid #visualinspirasi #creatorasia #videography  #adobepremierepro #visualeditorid
Likes: 2194
Posted at: 2020-05-23 18:03:25
Oke, udah kepala 2. Satu persatu impian aku dari masa kecil udah mulai terwujud. aku sangat bersyukur selama ini di kelilingi orang orang baik yg selalu support kreativitas aku. Tanpa kalian teman di circle aku, mungkin aku tak bisa sampai di titik yang sekarang ini. Dengan apresiasi kalian di seluruh karya-karya aku, sangat berarti dijadikan spirit kedepannya. Udah memasuki fase peralihan ke dewasa. Saatnya cari duit banyak banyak. . Thanks for all my friend. Happy eid Mubarak :) . nb: Video opening diambil sampai tahun 2017 aja. 2018,2019 jarang foto 🙏 #krimipandaxx #indovisualgram #editorestid #visualinspirasi #creatorasia #videography #adobepremierepro #visualeditorid
editorestid .
.
.
.
1 step
Colorcorrection
.
.
2. Grading
.
.
Kamera: Sony A6300 = S-Log2 
lensa: Sigma 30mm 1,4
drone: Mavic Pro = D-Log
Grading & Edit = Premierepro .
.
#editorestid #adobepremiereindonesia #filmmakers #indovisualgram #visiteditor #sarangeditorid
Likes: 6
Posted at: 2020-05-26 17:43:40
. . . . 1 step Colorcorrection . . 2. Grading . . Kamera: Sony A6300 = S-Log2 lensa: Sigma 30mm 1,4 drone: Mavic Pro = D-Log Grading & Edit = Premierepro . . #editorestid #adobepremiereindonesia #filmmakers #indovisualgram #visiteditor #sarangeditorid
editorestid #Repost from @cinematography with @regram.app ... 🎬 Behind the Scenes with @_tiagomoon
🎥 Shot with the Sony Alpha 6500, Sony 16-50mm f/3.5 and Sigma 16mm f/1.4
⚡ Lighting by @lucas.rodrig
🙌🏼 Inspired by @theautofocus Night Circuit Photos.
———————————————
👉 Follow and tag @cinematography to have a chance to be featured!
———————————————— #tentangalam #karyaindonesia #goresanpena #
#cinematikvideo #cinematikindonesia #indovisualgram #indotravelvidgram #visualphone_ #creatoresia #phonevidgram #visualinspirasi #sarangeditorid #editorestid #pecintaalamindonesia #alamindonesia #instawangonid#cinematic#cinematicdunia #exploreindonesia #pesonaindonesia #VideographerLife #offthechaingram #adventureisoutthere #master_shots #videographer #travellingourplanet #adventurethatislife  #wonderfulindonesia
Likes: 5
Posted at: 2020-05-26 17:30:57
#Repost from @cinematography with @regram.app ... 🎬 Behind the Scenes with @_tiagomoon 🎥 Shot with the Sony Alpha 6500, Sony 16-50mm f/3.5 and Sigma 16mm f/1.4 ⚡ Lighting by @lucas.rodrig 🙌🏼 Inspired by @theautofocus Night Circuit Photos. ——————————————— 👉 Follow and tag @cinematography to have a chance to be featured! ———————————————— #tentangalam #karyaindonesia #goresanpena # #cinematikvideo #cinematikindonesia #indovisualgram #indotravelvidgram #visualphone_ #creatoresia #phonevidgram #visualinspirasi #sarangeditorid #editorestid #pecintaalamindonesia #alamindonesia #instawangonid#cinematic#cinematicdunia #exploreindonesia #pesonaindonesia #VideographerLife #offthechaingram #adventureisoutthere #master_shots #videographer #travellingourplanet #adventurethatislife #wonderfulindonesia
editorestid FIGHTING😊
.
.
.
#quotes #indovidgram #videomaker #instadaily
 #lfl #lfl💛  #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #2k20 #cinematography  #premiere #videocreator #traveling #instagram #filmmaker  #editorestid #indotravelvidgram #aestheticvideo_id #creatorbali #creatoresia #creavidindo #indovidgram
Likes: 10
Posted at: 2020-05-26 17:25:40
FIGHTING😊 . . . #quotes #indovidgram #videomaker #instadaily #lfl #lfl💛 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #2k20 #cinematography #premiere #videocreator #traveling #instagram #filmmaker #editorestid #indotravelvidgram #aestheticvideo_id #creatorbali #creatoresia #creavidindo #indovidgram
editorestid I just want some ice on my wrist so I look better when I dance.
.
.
.
#editorestid #cinematography #cinema #vfx #3d #motiongraphics #adobe #aftereffects #premierepro #film #cinematic #colorgrading
Likes: 44
Posted at: 2020-05-26 17:03:02
I just want some ice on my wrist so I look better when I dance. . . . #editorestid #cinematography #cinema #vfx #3d #motiongraphics #adobe #aftereffects #premierepro #film #cinematic #colorgrading
editorestid Baru pertama upload video cewek, ini bukan cewek ku ya ,nantinya ada serangkaian video kaya gini lagi lebih banyak dan lebih menarik (berharap si). Bismillah ini adalah awal dan harus tetap semangat(berproses) untuk meraih mimpi 
Aamiin

Shot & Edit : @arif.rohman23 
In frame : @nadsfira
Gear :  Sony a6300 + 35mm f1.8  OSS + Stabilizer Moza Aircross 1
Software : Adobe Premiere Pro cc 2019
Music : Distrion - Alibi (ft. Heleen)

TGGS PRODUCTION 
Ada Bang @q_think yg selalu mengajari & menginspirasi 🙏

@adobepremiereindonesia @sonyalpha_id
@indovisualgram @cinematic.indo @visiteditor @visualeditor.id @editorest.id @gudsenmoza_id  #fasionhijab #potretvideo #indovisualgram #cinematic #visualinspirasi #hijabinspiration #videoeditorindonesia #didormaja #adobepremierepro #sonyalpha #35mm #editorestid #hijabstyle #indoflashlight #tggsproduction #mudamudibatam @mudamudibatam  #batamhits
Likes: 22
Posted at: 2020-05-26 16:58:33
Baru pertama upload video cewek, ini bukan cewek ku ya ,nantinya ada serangkaian video kaya gini lagi lebih banyak dan lebih menarik (berharap si). Bismillah ini adalah awal dan harus tetap semangat(berproses) untuk meraih mimpi Aamiin Shot & Edit : @arif.rohman23 In frame : @nadsfira Gear : Sony a6300 + 35mm f1.8 OSS + Stabilizer Moza Aircross 1 Software : Adobe Premiere Pro cc 2019 Music : Distrion - Alibi (ft. Heleen) TGGS PRODUCTION Ada Bang @q_think yg selalu mengajari & menginspirasi 🙏 @adobepremiereindonesia @sonyalpha_id @indovisualgram @cinematic.indo @visiteditor @visualeditor.id @editorest.id @gudsenmoza_id #fasionhijab #potretvideo #indovisualgram #cinematic #visualinspirasi #hijabinspiration #videoeditorindonesia #didormaja #adobepremierepro #sonyalpha #35mm #editorestid #hijabstyle #indoflashlight #tggsproduction #mudamudibatam @mudamudibatam #batamhits
editorestid [26/05/20]
Kualitas laptop kentang :)
•
•
Footage: @rickydochi 
Inframe: @poncohh 
Edited: @aguss.krnwn 
#editorestid #editoresdevideo
Likes: 11
Posted at: 2020-05-26 16:41:39
[26/05/20] Kualitas laptop kentang :) • • Footage: @rickydochi Inframe: @poncohh Edited: @aguss.krnwn #editorestid #editoresdevideo
editorestid Apakah ada ketenangan ?
-
-
#editorestid #gontormendunia @editorest.id #adobepremierindonesia @adobepremiereindonesia
Likes: 26
Posted at: 2020-05-26 16:32:08
editorestid
Likes: 20
Posted at: 2020-05-26 16:29:04
"Kangen pondok" Santri sedang kangen, santri juga sedang rindu dengan pondok. Pondok ternyata bukan tempat yang biasa-biasa saja. Ini adalah tempat yang spesial. Belajar dan bermain bersama teman selama 24 jam dipondok. Tidak bisa diitemukan selama #dirumahsaja Kami selalu berdoa agar keadaan cepat berlalu. Dan kami juga berdoa agar santri bisa berkumpul dan berkarya kembali. Amiin Jazakallah kepada @zulebid yang sudah sempat merekam telewicaranya dengan @rizki_izh kemudian mengirimkan ke kami. Dan juga kepada @hayseedvisual_ yang sudah berkarya sekeren ini. Tetap berkarya, salam karya #film #visualart #hidayatullahproject #hiproject #hidayatullah #perfilmanindonesia #perfilman #indovisualgram #editorestid #cinematic #dop #singkat #30detik #filmpendek #singkatbermakna #art #audiovisual
editorestid Yang lagi rame nih, mirror wipe😍
Boleh dong dicoba versi kalian🙌

#Repost @atolavisuals
・・・
This 11 second video took me all day to make. I tried really hard lol. Enjoy my nerdy weirdo ass. 😹
.
@editorest.id #editorestid
Likes: 3384
Posted at: 2020-05-26 16:22:18
Yang lagi rame nih, mirror wipe😍 Boleh dong dicoba versi kalian🙌 #Repost @atolavisuals ・・・ This 11 second video took me all day to make. I tried really hard lol. Enjoy my nerdy weirdo ass. 😹 . @editorest.id #editorestid
editorestid LEBARAN

Tahun ini sangat berbeda...
Tahun lalu semua berkumpul...
Lebaran tahun ini sepertiii...
RINDU LEBARAN BERSAMA!!
.
.
.
🎥 me & @rki01 🎼 @odesza - Higher Ground
🎧 recommended .
.
Free footage di bio.
#lebaran2019#lebaran2020
#rindu#lebaran#indonesia#indovidgram#samkolderinspired#visualinspirasi#editorestid#adobepremiereindonesia#bangkabelitung#covid19#stayhome#indovidgram 
@indovidgram @visualinspirasi @adobepremiereindonesia @editorest.id
Likes: 69
Posted at: 2020-05-26 16:15:25
LEBARAN Tahun ini sangat berbeda... Tahun lalu semua berkumpul... Lebaran tahun ini sepertiii... RINDU LEBARAN BERSAMA!! . . . 🎥 me & @rki01 🎼 @odesza - Higher Ground 🎧 recommended . . Free footage di bio. #lebaran2019#lebaran2020 #rindu#lebaran#indonesia#indovidgram#samkolderinspired#visualinspirasi#editorestid#adobepremiereindonesia#bangkabelitung#covid19#stayhome#indovidgram @indovidgram @visualinspirasi @adobepremiereindonesia @editorest.id
editorestid Hidup berpindah - pindah itu gak nyaman, ga nyaman karena harus menyesuaikan dengan lingkungan baru, harus mencari teman baru, harus mencari tempat tinggal baru dan yang paling bikin ga nyaman ketika memiliki teman akrab tapi terpaksa harus pindah ke lingkungan baru karena suatu kondisi.

Seperti salah satu sahabat gw @arikkoso yang rindu dengan lingkungan lamanya, belum lama ini dia memtusukan untuk pindah ke kalimantan, dari cerita nya akan kerinduan ke lingkungan sebelumnya Lombok gw inisiatif menceritakan nya dalam bentuk video ini.

Berbekal sekumpulan sceenshoot chat kerinduan dari teman-temannya dia mengirimkan kepada saya untuk diolah pada video.

Terimakasih kepada orang-orang yg sudah terlibat dalam video ini!

Video by candrass
Narasi by @arikkoso 
Voice Over by @pramestitautari
Music by @wordfangs 
Dan beberapa tambahan footage dari @irwndferry -

Anyway Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H 🙏🏻 Semoga video ini sedikit mewakilkan teman-teman yang tidak bisa pulang dari tanah rantauan 🙏🏻
-

#creatorasia #videoklipcover #moodvid #moodvideo @indotravelvidgram  #indotravelvidgram  #indotravellers @indovisualgram #indovisualgram @visualinspirasi  #visualinspirasi #indomusikgram #vokalplus #indozonemusik #ivgsundaymusic #mvcover @editorest.id #editorestid @adobepremiereindonesia 
#adobepremierindonesia @indomv 
#indomv #indovidgram @visualeditor.id #visualeditorid #explorelombok #wonderfullombok @sarangeditor.id #sarangeditor
Likes: 175
Posted at: 2020-05-26 16:04:16
Hidup berpindah - pindah itu gak nyaman, ga nyaman karena harus menyesuaikan dengan lingkungan baru, harus mencari teman baru, harus mencari tempat tinggal baru dan yang paling bikin ga nyaman ketika memiliki teman akrab tapi terpaksa harus pindah ke lingkungan baru karena suatu kondisi. Seperti salah satu sahabat gw @arikkoso yang rindu dengan lingkungan lamanya, belum lama ini dia memtusukan untuk pindah ke kalimantan, dari cerita nya akan kerinduan ke lingkungan sebelumnya Lombok gw inisiatif menceritakan nya dalam bentuk video ini. Berbekal sekumpulan sceenshoot chat kerinduan dari teman-temannya dia mengirimkan kepada saya untuk diolah pada video. Terimakasih kepada orang-orang yg sudah terlibat dalam video ini! Video by candrass Narasi by @arikkoso Voice Over by @pramestitautari Music by @wordfangs Dan beberapa tambahan footage dari @irwndferry - Anyway Selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H 🙏🏻 Semoga video ini sedikit mewakilkan teman-teman yang tidak bisa pulang dari tanah rantauan 🙏🏻 - #creatorasia #videoklipcover #moodvid #moodvideo @indotravelvidgram #indotravelvidgram #indotravellers @indovisualgram #indovisualgram @visualinspirasi #visualinspirasi #indomusikgram #vokalplus #indozonemusik #ivgsundaymusic #mvcover @editorest.id #editorestid @adobepremiereindonesia #adobepremierindonesia @indomv #indomv #indovidgram @visualeditor.id #visualeditorid #explorelombok #wonderfullombok @sarangeditor.id #sarangeditor
editorestid .
In frame
-@vanss0405 -@jmal814 .
.
📌Kantor bupati, Padang Pariaman
.
.
🎶Odesza-Line Of Sight
.
.
#cinematography #padangpariaman #kantorbupatipadangpariaman #cinematic #myvideo #hörnyvideo #pariaman #padangeditor #sumaterabarat #indovisualgram #visualinspirasi #editorestid #phonevideography #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl💛
Likes: 8
Posted at: 2020-05-26 15:51:23
. In frame -@vanss0405 -@jmal814 . . 📌Kantor bupati, Padang Pariaman . . 🎶Odesza-Line Of Sight . . #cinematography #padangpariaman #kantorbupatipadangpariaman #cinematic #myvideo #hörnyvideo #pariaman #padangeditor #sumaterabarat #indovisualgram #visualinspirasi #editorestid #phonevideography #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfl💛
editorestid Bonus yg terakhir
.
Inframe : @muhamadabrar_rf @muadzz.17 @raul_ardiansyah @k.adinathan
.
.
#visual #visualart #visualeffects #visualeditor #visualgrams #editorestid #edits #edit #editor #photography #aftereffects #effects #grammys #indovidgram #aftereffectsindonesia #slowmotion #3dmovement #eidmubarak #eidmubarak2020 #lebaran #maaflahirbatin #dirumahaja #instagram #tiktok #tiktokindonesia
.
.
Shoot : I phone 6s
Likes: 33
Posted at: 2020-05-26 15:46:11
editorestid KOTA KENDARI PROVINSI SULAWESI TENGGARA
•
•
•
APK : FIOMORA 9
EDITOR : @sayyid_alwan 
MUSIC : WEIRD GENIUS - LATHI
•
•
#adobepremiere #editor #tiktok #kendari #sultra #like #follow #instagram #video #lathi #challenge #viral #editorestid
Likes: 0
Posted at: 2020-05-26 15:36:39
KOTA KENDARI PROVINSI SULAWESI TENGGARA • • • APK : FIOMORA 9 EDITOR : @sayyid_alwan MUSIC : WEIRD GENIUS - LATHI • • #adobepremiere #editor #tiktok #kendari #sultra #like #follow #instagram #video #lathi #challenge #viral #editorestid
editorestid Gunakan earphonemu 🎧
Kegiatan jual-beli di pasar pagi Salatiga. Jaga jarak menjadi hal penting di saat pandemi covid-19 seperti sekarang ini, hal tersebut diterapkan di pasar pagi Salatiga.

Semoga wabah ini cepet selesai 🙏🙏
•
•
•
From us @litera.sivisual
•

#folkgreen #folkindonesia #folkphotography #livefolk #livefolkindonesia  #editorestid @editorest.id @indovisualgram #indovisualgram @adobepremiereindonesia #adobepremiereproindonesia @visualeditor.id #visualeditorid #visualcinematic @vidgraphic.id #videography @indovidgram #indovidgram #vidgraphy @visiteditor #visiteditor @sarangeditor.id #sarangeditorid  @indovisualgram #indovisualgram @keluarbentar #keluarbentar @ayodolan #ayodolan @editorplace.id #editorplaceid
Likes: 94
Posted at: 2020-05-26 15:35:43
Gunakan earphonemu 🎧 Kegiatan jual-beli di pasar pagi Salatiga. Jaga jarak menjadi hal penting di saat pandemi covid-19 seperti sekarang ini, hal tersebut diterapkan di pasar pagi Salatiga. Semoga wabah ini cepet selesai 🙏🙏 • • • From us @litera.sivisual • #folkgreen #folkindonesia #folkphotography #livefolk #livefolkindonesia #editorestid @editorest.id @indovisualgram #indovisualgram @adobepremiereindonesia #adobepremiereproindonesia @visualeditor.id #visualeditorid #visualcinematic @vidgraphic.id #videography @indovidgram #indovidgram #vidgraphy @visiteditor #visiteditor @sarangeditor.id #sarangeditorid @indovisualgram #indovisualgram @keluarbentar #keluarbentar @ayodolan #ayodolan @editorplace.id #editorplaceid
editorestid #Repost @aliidroes.photography
• • • • • •
Semua isi video ini 100% belokasi di Daerah Istimewa Yogyakarta -
-
.
.
.
song by : Weird Genius - Lathi Full
inframe @michiechristina
.
.
#editorvideo #visualgrams #editor #visual #drones #dji #visualart #traveling #creatorindonesia #creator #creative #jogja24jam #jogjaistimewa #jogjaku #istimewa #jogja #explorejogja #premierepro #creatoresia #editorestid #moviemaker #dronepilotindonesia #visualphoneid #remake #djiglobal #sonyalpha #tempatbercakap #wonderfulindonesia #wonderful_places
.
Likes: 90
Posted at: 2020-05-26 15:32:41
#Repost @aliidroes.photography • • • • • • Semua isi video ini 100% belokasi di Daerah Istimewa Yogyakarta - - . . . song by : Weird Genius - Lathi Full inframe @michiechristina . . #editorvideo #visualgrams #editor #visual #drones #dji #visualart #traveling #creatorindonesia #creator #creative #jogja24jam #jogjaistimewa #jogjaku #istimewa #jogja #explorejogja #premierepro #creatoresia #editorestid #moviemaker #dronepilotindonesia #visualphoneid #remake #djiglobal #sonyalpha #tempatbercakap #wonderfulindonesia #wonderful_places .
editorestid Harapan malam ini : Lekaslah berlalu pandemi ini~ . .
. 
#streetvideography #landscape #bw #moody #vintage #teal #street #old #town #classic #dji #djiosmopocket #explorebandung #bandung #editorestid
Likes: 15
Posted at: 2020-05-26 15:25:57
Harapan malam ini : Lekaslah berlalu pandemi ini~ . . . #streetvideography #landscape #bw #moody #vintage #teal #street #old #town #classic #dji #djiosmopocket #explorebandung #bandung #editorestid
editorestid Spesial Lebaran kami membagikan PRESET LIGHTROOM gratis untuk kalian
-
Bagi kalian yang belum tau caranya langsung aja check Link di Bio & banyak tutorial editing lainnya khusus untuk kalian yang pemula.

Minal 'Aidin wal faizin mohon maaf lahir dan Batin.

#presetlightroom #presetlightroomgratis #instajurnal #instastories #creativemultiplepost #instaideas #lightroompreset #lightroompresetgratis #lightroomaesthetic #aesthetic #cinematiclightroom #lightroomcinematic #typogramerindonesia #typographydesign #indocinematic #indovisualgram #editorestid #instacreativepost
Likes: 6
Posted at: 2020-05-26 15:24:42
Spesial Lebaran kami membagikan PRESET LIGHTROOM gratis untuk kalian - Bagi kalian yang belum tau caranya langsung aja check Link di Bio & banyak tutorial editing lainnya khusus untuk kalian yang pemula. Minal 'Aidin wal faizin mohon maaf lahir dan Batin. #presetlightroom #presetlightroomgratis #instajurnal #instastories #creativemultiplepost #instaideas #lightroompreset #lightroompresetgratis #lightroomaesthetic #aesthetic #cinematiclightroom #lightroomcinematic #typogramerindonesia #typographydesign #indocinematic #indovisualgram #editorestid #instacreativepost
editorestid Share or save if u want!
Likes: 168
Posted at: 2020-05-26 15:09:24
Share or save if u want!
editorestid Awalnya nyoba tapi jadi gini :)
•
•
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
Shoot : @mu_king21 
Muse : @gracexvr 
Edit : @rizkyandhika_ap
~
~~
Thanks to : @visualphone_
Apk edit : Power Director
🎧 ( Earphone Recomended)
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶
•
•
#phonevidgram #editorestid #cinematicindonesia #cinematicvideo #cinematic #powerdirectorindonesia #powerdirector #cinematicmaker #videotranding #videocinematic #videohisteroscopia #cinematicphotography #likeforlikes #likeforfollow #lflflflflflflflflflflfl #footage #footage19 #visualphone
Likes: 49
Posted at: 2020-05-26 14:57:44
Awalnya nyoba tapi jadi gini :) • • 🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶 Shoot : @mu_king21 Muse : @gracexvr Edit : @rizkyandhika_ap ~ ~~ Thanks to : @visualphone_ Apk edit : Power Director 🎧 ( Earphone Recomended) 🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶 • • #phonevidgram #editorestid #cinematicindonesia #cinematicvideo #cinematic #powerdirectorindonesia #powerdirector #cinematicmaker #videotranding #videocinematic #videohisteroscopia #cinematicphotography #likeforlikes #likeforfollow #lflflflflflflflflflflfl #footage #footage19 #visualphone
editorestid Cover MV Sheila on 7 - Hari bersamanya
Ngeditnya smbil nyesek
Likes: 166
Posted at: 2020-05-26 14:49:45
editorestid #Repost @dodymotret
• • • • • •
Selamat malam gaes 🔥🙏
.
.
.
.
.
In Frame : @shifadaraaa
#phonevidgram #phonevidgram.co #kinemaster.repost #kinemasterindonesia #indovisualgram #visualphone_ #visualinspirasi #editorest.id #editorestid #phonevidgramco #videoviral #videogalau #videomotivasi #videohits #cinema #weddingplanner #cinematicphotography #cinemaindependente #cinematography #videostar #videomaker
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 14:42:06
editorestid m e s s
.
video ini dibuat menggunakan movie maker
.
tapi boong
.
#editorestid #indovisualgram #indovidgram #visualeditorid #aftereffects #vaporwave #vaporwaveaesthetic #vaporwave #ohmygirl
Likes: 109
Posted at: 2020-05-26 14:35:29
m e s s . video ini dibuat menggunakan movie maker . tapi boong . #editorestid #indovisualgram #indovidgram #visualeditorid #aftereffects #vaporwave #vaporwaveaesthetic #vaporwave #ohmygirl
editorestid Kangen Hunting Bareng di Luar 🍃
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
#n5production #n5nextgeneration #nastian5 #n5
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
Inframe :
• PO Pandawa87 @pandawa87bus Devisi Boyolali @pandawa_87_boyolali dan Cianjur @pandawa87cianjur_official || • JETBUS 3 Series Tripel Akcel || • Mercedes-Benz OC 500 RF 2542 OM 457 LA III || • Karoseri by Adiputro @adiputro_official
• SOEMAN Reborn / Dewi Anjani / Raden Patah / Hanoman •
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
• Shoot & edit by : @nastian5_ 📷
• Better use Earphone 🎧
Thanks : @mrfzz_ @mutti23_ @ziedanna_ @_player_1___ @fahmi_k410 @noviansyahrk_ @fahmisauqi27_ @zaarezaa_ @fernandahaidar_ @squadpermata_ @infobisjatimsquad and Bismania lain yang ikut hunting bareng
Loc. Pusgita, Tanggulangin Sidoarjo Jawa Timur 📌 ______
#adobepremierepro #aftereffects #adobepremiereproindonesia #mercedesbenzindonesia #mercedesbenz #adiputrokaroseri #pandawa87 #pandawa87bus #vidgram #videobus #sukavideobis #reviewbis #editorestid #indovisualgram #ayonaikbus #ayonaikbiscom #mybusmytraveling #busindonesia #cinematicbus #cynematography #Jetbus3 #windowsmaker #likeforlike #lfl #fff
Likes: 70
Posted at: 2020-05-26 14:31:28
Kangen Hunting Bareng di Luar 🍃 🔸🔹🔸🔹🔸🔹 #n5production #n5nextgeneration #nastian5 #n5 🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Inframe : • PO Pandawa87 @pandawa87bus Devisi Boyolali @pandawa_87_boyolali dan Cianjur @pandawa87cianjur_official || • JETBUS 3 Series Tripel Akcel || • Mercedes-Benz OC 500 RF 2542 OM 457 LA III || • Karoseri by Adiputro @adiputro_official • SOEMAN Reborn / Dewi Anjani / Raden Patah / Hanoman • 🔸🔹🔸🔹🔸🔹 • Shoot & edit by : @nastian5_ 📷 • Better use Earphone 🎧 Thanks : @mrfzz_ @mutti23_ @ziedanna_ @_player_1___ @fahmi_k410 @noviansyahrk_ @fahmisauqi27_ @zaarezaa_ @fernandahaidar_ @squadpermata_ @infobisjatimsquad and Bismania lain yang ikut hunting bareng Loc. Pusgita, Tanggulangin Sidoarjo Jawa Timur 📌 ______ #adobepremierepro #aftereffects #adobepremiereproindonesia #mercedesbenzindonesia #mercedesbenz #adiputrokaroseri #pandawa87 #pandawa87bus #vidgram #videobus #sukavideobis #reviewbis #editorestid #indovisualgram #ayonaikbus #ayonaikbiscom #mybusmytraveling #busindonesia #cinematicbus #cynematography #Jetbus3 #windowsmaker #likeforlike #lfl #fff
editorestid Ubah Terserah menjadi Tawakal✨
Semoga kita selalu dalam lindungan Allah Swt, Aamiin
.
.
Murottal @muzammilhb 
Kajian Ust @syafiqrizabasalamah_official
.
.
#murottal #ustsyafiqrizabasalamah #muzamilhasballah #indonesiatawakal #editorestid #indovidgram #indovisualgram #idulfitri #idulfitri1441h
Likes: 149
Posted at: 2020-05-26 14:29:36
Ubah Terserah menjadi Tawakal✨ Semoga kita selalu dalam lindungan Allah Swt, Aamiin . . Murottal @muzammilhb Kajian Ust @syafiqrizabasalamah_official . . #murottal #ustsyafiqrizabasalamah #muzamilhasballah #indonesiatawakal #editorestid #indovidgram #indovisualgram #idulfitri #idulfitri1441h
editorestid ❤️
.
.
 #editorest #editorestid
Likes: 130
Posted at: 2020-05-26 14:25:39
❤️ . . #editorest #editorestid
editorestid Benerin rambut berapa kali?

Footage by @editorest.id 
#adobepremiereindonesia
#adobepremiere
#cinematic
#cinematicindonesia 
#videography 
#videogram 
#editorestid
Likes: 126
Posted at: 2020-05-26 14:21:03
Benerin rambut berapa kali? Footage by @editorest.id #adobepremiereindonesia #adobepremiere #cinematic #cinematicindonesia #videography #videogram #editorestid
editorestid We made Coca Cola commercial at home. Coca Cola - B roll (LINK IN BIO)
Grading by : @gersugi 
Use earphone for better experience!!!
Direct and Edit by : @marcellinusf & @gersugi 
#dirumahaja #indovidgram #indovisualgram #editorestid #visualinspirasi #quarantine #cinematicindonesia #cinematic #videocinematic #stayathome #visiteditor #adobepremiereindonesia #karantina #corporate #corporatevideo #tv #television #commercial #iklan #product #shot #cinematic #cocacola #coca #coke #cocacolacompany #cocacolacommercial
Likes: 74
Posted at: 2020-05-26 14:17:26
We made Coca Cola commercial at home. Coca Cola - B roll (LINK IN BIO) Grading by : @gersugi Use earphone for better experience!!! Direct and Edit by : @marcellinusf & @gersugi #dirumahaja #indovidgram #indovisualgram #editorestid #visualinspirasi #quarantine #cinematicindonesia #cinematic #videocinematic #stayathome #visiteditor #adobepremiereindonesia #karantina #corporate #corporatevideo #tv #television #commercial #iklan #product #shot #cinematic #cocacola #coca #coke #cocacolacompany #cocacolacommercial
editorestid Menebarkan virus kesegaran lewat minuman bersoda Coca-Cola (B-ROLL Video)- LINK ON BIO
* Direct and Edit by : @marcellinusf & @gersugi 
#dirumahaja #indovidgram #indovisualgram #editorestid #visualinspirasi #quarantine #cinematicindonesia #cinematic #videocinematic #stayathome #visiteditor #adobepremiereindonesia #karantina #corporate #corporatevideo #tv #television #commercial #iklan #product #shot #cinematic #sony #sonya7riii #cocacola #coke #soda
Likes: 62
Posted at: 2020-05-26 14:17:23
editorestid Niat bersih bersih dan hemat listrik malah dapet yang beginian

Inframe : @geraldfandoe 
#sarangeditorid #visualinspirasi #editorestid #video #visualinspirasi #editing #light #indovisualgram #dark
Likes: 120
Posted at: 2020-05-26 14:17:21
Niat bersih bersih dan hemat listrik malah dapet yang beginian Inframe : @geraldfandoe #sarangeditorid #visualinspirasi #editorestid #video #visualinspirasi #editing #light #indovisualgram #dark
editorestid #Repost @aditya_hermann .
.
South Borneo - Indonesia
•
Yang pada kangen pengen jalan jalan mending #dirumahaja dulu. Aku tau yang kalian rasakan sama yang aku rasakan pasti pada bosan dirumah mulu. Jaga kesehatan dan kebersihan ya.
.
Created by : @revantvant .
.
In Collaboration with : @sayf.rhmn @mhmmad.rasyid @jejak_stonecold @ahmd_ymni @m.adjar_mulia @halimz_hall @syamm__96 .
.
🎵Musik by: @weird.genius - Lathi
© All Rights and Credits Reserved To The Respective Owner(s)
@myinspiration.id #myinspirationid  #indovidgram #creatorvideo #kinemasterindonesia #kinemastervideo #kinemasterid #visiteditor #kinemasterindonesia #phonevidgram #indovideogram #kinemasteredit #kinemasterid #visualphoneid #visualphone_
#edityvidgram #indovisualgram #editorestid #editorvideo #visualphoneid #visualeditorid #kinemastervideo #kinemasterpro #indovidgram #indovisualgram #editorlensid #inspired  #editvideo #visualinspirasi #kinemasterid #kinemasterpro #cinematicvideo #visualinspirasi #cinematicindonesia #creatoresia #edit #editingvideo #editorestid
Likes: 3
Posted at: 2020-05-26 14:05:47
#Repost @aditya_hermann . . South Borneo - Indonesia • Yang pada kangen pengen jalan jalan mending #dirumahaja dulu. Aku tau yang kalian rasakan sama yang aku rasakan pasti pada bosan dirumah mulu. Jaga kesehatan dan kebersihan ya. . Created by : @revantvant . . In Collaboration with : @sayf.rhmn @mhmmad.rasyid @jejak_stonecold @ahmd_ymni @m.adjar_mulia @halimz_hall @syamm__96 . . 🎵Musik by: @weird.genius - Lathi © All Rights and Credits Reserved To The Respective Owner(s) @myinspiration.id #myinspirationid  #indovidgram #creatorvideo #kinemasterindonesia #kinemastervideo #kinemasterid #visiteditor #kinemasterindonesia #phonevidgram #indovideogram #kinemasteredit #kinemasterid #visualphoneid #visualphone_ #edityvidgram #indovisualgram #editorestid #editorvideo #visualphoneid #visualeditorid #kinemastervideo #kinemasterpro #indovidgram #indovisualgram #editorlensid #inspired  #editvideo #visualinspirasi #kinemasterid #kinemasterpro #cinematicvideo #visualinspirasi #cinematicindonesia #creatoresia #edit #editingvideo #editorestid
editorestid #Repost @nugrohooo97
• • • • • •
Sing wis ora sabar ngenteni Pandemine ilang mending nggawe daftar tempat wisata sing pan dituju nang Tegal, salah sijine tempat kie..
Wis pada ngerti kan kie nang endi? 😁
.
.

Concept and Edit by : @nugrohooo97 
@rideproject.tgl .
.
.

#videography #travelvideos #sunrise #sunrisemoments #visualvideo #indovisualgram @indovisualgram #sarangeditorid #editorestid @editorest.id #indotravelvidgram @indotravelvidgram #potrettegal #dolandolan #exploretegal #dolantegal #explorejateng #potrait
Likes: 23
Posted at: 2020-05-26 13:54:43
#Repost @nugrohooo97 • • • • • • Sing wis ora sabar ngenteni Pandemine ilang mending nggawe daftar tempat wisata sing pan dituju nang Tegal, salah sijine tempat kie.. Wis pada ngerti kan kie nang endi? 😁 . . Concept and Edit by : @nugrohooo97 @rideproject.tgl . . . #videography #travelvideos #sunrise #sunrisemoments #visualvideo #indovisualgram @indovisualgram #sarangeditorid #editorestid @editorest.id #indotravelvidgram @indotravelvidgram #potrettegal #dolandolan #exploretegal #dolantegal #explorejateng #potrait
editorestid it just me or does this meal look more scrumptious because I'm on a diet?  #danielschiffer #broll #adobepremiereindonesia #editorestid #donut #broll #indovidgram #indofood #danielschiffer #videomaker #adobepremiere #tripodonlychallenge
Likes: 27
Posted at: 2020-05-26 13:52:07
it just me or does this meal look more scrumptious because I'm on a diet? #danielschiffer #broll #adobepremiereindonesia #editorestid #donut #broll #indovidgram #indofood #danielschiffer #videomaker #adobepremiere #tripodonlychallenge
editorestid Minal Aidzin Wal Faidzin🙏🙏
#telatpost
-
-
-
#visualeffects #editorestid #visiteditorid #aftereffects #visiteditor @aftereffectsindonesia @visiteditor
Likes: 49
Posted at: 2020-05-26 13:44:28
editorestid Karena banyak pertanyaan maksud VFX or DIE apa, ini dia penjelasannya

For order :
Line : ezpz (use @)
Shopee : www.shopee.co.id/ezpz.official

#ezpzfact
Likes: 29
Posted at: 2020-05-26 13:43:42
Karena banyak pertanyaan maksud VFX or DIE apa, ini dia penjelasannya For order : Line : ezpz (use @) Shopee : www.shopee.co.id/ezpz.official #ezpzfact
editorestid Just a short prologue from Aimer's album. Somehow I feel this prologue can bring me deep down to my heart. Don't know why...
*Earphone recommended*
_____________________________
𝘋𝘪𝘳𝘦𝘤𝘵𝘦𝘥 𝘣𝘺 : @sardhika 
𝘊𝘢𝘴𝘵 : @elizza.bie
𝘌𝘥𝘪𝘵𝘦𝘥 𝘣𝘺 : @itskindazulvan 
Gear editing : Kinemaster + pixelab
_____________________________
#indovisualgram #feelsualmood #indovidgrammusic #tokyocameraclub #tokyocameragirl #kawaiiaesthetic #kawaiigirl @editorest.id #editorestid #visualgrams #vscofilters #indovisualgram #cinematicvideo #cinematicmusic #jpvisual #tokyocameraclub_jp #womeninframe #womenesia  #sardhikafreefootage #aimer #aimerislove #afterdark
Likes: 60
Posted at: 2020-05-26 13:40:38
Just a short prologue from Aimer's album. Somehow I feel this prologue can bring me deep down to my heart. Don't know why... *Earphone recommended* _____________________________ 𝘋𝘪𝘳𝘦𝘤𝘵𝘦𝘥 𝘣𝘺 : @sardhika 𝘊𝘢𝘴𝘵 : @elizza.bie 𝘌𝘥𝘪𝘵𝘦𝘥 𝘣𝘺 : @itskindazulvan Gear editing : Kinemaster + pixelab _____________________________ #indovisualgram #feelsualmood #indovidgrammusic #tokyocameraclub #tokyocameragirl #kawaiiaesthetic #kawaiigirl @editorest.id #editorestid #visualgrams #vscofilters #indovisualgram #cinematicvideo #cinematicmusic #jpvisual #tokyocameraclub_jp #womeninframe #womenesia #sardhikafreefootage #aimer #aimerislove #afterdark
editorestid Malang 2019 Lathi version.
.
Music by : Weird Genius ft. Sara Fajira - Lathi.
In frame : 📷 @rahmat_hd18 @sofian_junaedi @rizkydn12 .
.
#indotravelvidgram #indovisualgram #weirdgenius #lathi #malang #tumpaksewu #bromo #editorestid #adobepremiereindonesia #staysafe
Likes: 47
Posted at: 2020-05-26 13:38:48
Malang 2019 Lathi version. . Music by : Weird Genius ft. Sara Fajira - Lathi. In frame : 📷 @rahmat_hd18 @sofian_junaedi @rizkydn12 . . #indotravelvidgram #indovisualgram #weirdgenius #lathi #malang #tumpaksewu #bromo #editorestid #adobepremiereindonesia #staysafe
editorestid
Likes: 258
Posted at: 2020-05-26 13:37:00
"LATHI" . Sebagai bangsa Indonesia sangat bangga dengan karya anak bangsa satu ini @weird.genius @ybrap @creamypandaxx @yaanaako . Lathi dalam bahasa jawa artinya ilat atau lidah. "Ajining diri ono ing lathi, Ajining rogo soko busono" artinya "harga diri seseorang dari lidahnya (omongannya), dan harga diri badan dari pakaian". . Make up by : @chaca.tasya Assistant : @erardiansyah . @sarangeditor.id @editorest.id @indovisualgram @visualeditor.id . #editorestid #sarangeditorid #indovisualgram #visualeditorid #lathi #lathichallenge #lathimakeup #videography #horrorart #makeup #tiktok
editorestid Ikutan @dwinova.s_ belajar ngedit #editorestfootage .
Video campaign @editorest.id 
Video Footage @dionagustian
Inframe @dstaptri
.
Campaign for #dirumahaja
.
.
#editorestid #editorestfootage #video #indovisualgram #individgram #visiteditor #visualinspirasi #freefootage #indomv #bts
Likes: 16
Posted at: 2020-05-26 13:33:18
editorestid Laissez-moi rêver
Laissez-moi y croire

Collaboration with @sardhika  Inframe @elizza.bie
#editorestid
@editorest.id
#indomv
@indomv
#indovidgram
@indovidgram
#serhatdurmus
#indilaminiworld
Likes: 87
Posted at: 2020-05-26 13:32:30
Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Collaboration with @sardhika Inframe @elizza.bie #editorestid @editorest.id #indomv @indomv #indovidgram @indovidgram #serhatdurmus #indilaminiworld
editorestid Footage lama yang terbengkalai akibat tugas kuliah
.
.
Feat: @alvirananda 
If: @jasminefadhillah .
.
@editorest.id #editorestid @visualeditor.id #visualeditorid @visualinspirasi #visualinspirasi
Likes: 101
Posted at: 2020-05-26 13:26:13
Footage lama yang terbengkalai akibat tugas kuliah . . Feat: @alvirananda If: @jasminefadhillah . . @editorest.id #editorestid @visualeditor.id #visualeditorid @visualinspirasi #visualinspirasi
editorestid Gabutt ku...
Berkarya .
.
.
.
Footage By : @dionagustian | @editorest.id 
Inframe By : @chuulivia  @amru_junior10 
Editor By : @budirtaaa 
Song :
Love story taylor swift

#editorestid #editorestfootage #editorestfootage2 #semangatberkarya#creatorbali
Likes: 304
Posted at: 2020-05-26 13:25:40
Gabutt ku... Berkarya . . . . Footage By : @dionagustian | @editorest.id Inframe By : @chuulivia @amru_junior10 Editor By : @budirtaaa Song : Love story taylor swift #editorestid #editorestfootage #editorestfootage2 #semangatberkarya#creatorbali
editorestid Jadi pengen yang manismanis 🤭 biar yang masih editing pada semangat sampe bedug dzuhur😂😂
__
Video by @dolandelo @rahmat_widodo01
IF by @lindawnd

__
@visualsans.ind
@ieditor.id 
@rumaheditorid_
@tempateditor
__
.
Hastag
#visualsansind
#ieditorid
#rumaheditorid
#visualeditorid #visualinspirasi  #adobepremiereindonesia 
#indovisualgram #adobepremiere #editorestid #phonevidgram #indonesiavidgram #visualinspiration  #indonesiavideography #vidgramindo
Likes: 123
Posted at: 2020-05-26 13:25:34
editorestid One Shot One Day
Beberapa minggu lalu saya di minta oleh salah seorang pembuat konten videography di jakarta untuk melakukan pengambilan gambar menggunakan handphone. alhasil saya lakukan di tengah rutinitas bekerja saya dalam satu hari full, mulai dari keluar rumah, perjalanan menuju kantor, dan beberapa pertemuan hingga larut malam menggunakan #shotoniphonechallenge
.
Shot on iphone 7plus
Footage HD 1080p 60fps
From @iboxindonesia
#editorestid #visualphone #shotoniphonechallenge
Likes: 39
Posted at: 2020-05-26 13:14:05
One Shot One Day Beberapa minggu lalu saya di minta oleh salah seorang pembuat konten videography di jakarta untuk melakukan pengambilan gambar menggunakan handphone. alhasil saya lakukan di tengah rutinitas bekerja saya dalam satu hari full, mulai dari keluar rumah, perjalanan menuju kantor, dan beberapa pertemuan hingga larut malam menggunakan #shotoniphonechallenge . Shot on iphone 7plus Footage HD 1080p 60fps From @iboxindonesia #editorestid #visualphone #shotoniphonechallenge
editorestid Pake HP juga bisa buat video loh hehe
Ada yang udah nonton? 😁 Link bio ya! .
.
#Color grade and chill
.
#indovisualgram @indovisualgram #editorestid @editorest.id #editorlensid @editorlens.id @visualinspirasi #visualinspirasi @visualeditor.id #visualeditorid
Likes: 245
Posted at: 2020-05-26 13:04:03
Pake HP juga bisa buat video loh hehe Ada yang udah nonton? 😁 Link bio ya! . . #Color grade and chill . #indovisualgram @indovisualgram #editorestid @editorest.id #editorlensid @editorlens.id @visualinspirasi #visualinspirasi @visualeditor.id #visualeditorid
editorestid Pensi SMK TELKOM MAKASSAR.
Punya footage lama tidak terpakai? daripada nganggur bikin hardisk merah mending di edit aja lumayan gak usah keluar rumah jadi...
ngeditnya #dirumahaja #stayhome #staysafe •
•
•
Thanks for
📷 Footage by: Crew of @komersstelkmks 📷 Drone Pilot: @putu_gde •
•
•
Music by: @weird.genius - Lathi
__________________________________
@adobepremiereindonesia @editorest.id @indovisualgram @cinematic.indo @cinematicmaker @lensaeditor.id @sarangeditor.id @editorlens.id @visiteditor @stelkmakassar @yptelkom
#weirdgenius #indovidgram #indovisualgram #adobepremierindonesia #visualeditor #editorestid #editorindonesia #visualinspirasi #visualeditorid #sarangeditorid #cinematicvideo #stelkmks #coronavirus #adobepremierepro #adobe #gabut
Likes: 61
Posted at: 2020-05-26 13:01:53
Pensi SMK TELKOM MAKASSAR. Punya footage lama tidak terpakai? daripada nganggur bikin hardisk merah mending di edit aja lumayan gak usah keluar rumah jadi... ngeditnya #dirumahaja #stayhome #staysafe • • • Thanks for 📷 Footage by: Crew of @komersstelkmks 📷 Drone Pilot: @putu_gde • • • Music by: @weird.genius - Lathi __________________________________ @adobepremiereindonesia @editorest.id @indovisualgram @cinematic.indo @cinematicmaker @lensaeditor.id @sarangeditor.id @editorlens.id @visiteditor @stelkmakassar @yptelkom #weirdgenius #indovidgram #indovisualgram #adobepremierindonesia #visualeditor #editorestid #editorindonesia #visualinspirasi #visualeditorid #sarangeditorid #cinematicvideo #stelkmks #coronavirus #adobepremierepro #adobe #gabut
editorestid masaknya masak aer lagi
.
.
.
.
.
.
[postingan ini hanya fiktif belaka. mohon maaf bila ada kesamaan nama peran, karakter, nama tempat atau peristiwa itu adalah kebetulan semata dan tidak ada unsur kesengajaan]

#visualinspirasi #editorestid
Likes: 136
Posted at: 2020-05-25 12:13:26
masaknya masak aer lagi . . . . . . [postingan ini hanya fiktif belaka. mohon maaf bila ada kesamaan nama peran, karakter, nama tempat atau peristiwa itu adalah kebetulan semata dan tidak ada unsur kesengajaan] #visualinspirasi #editorestid
editorestid
Likes: 298
Posted at: 2020-05-25 12:05:37
"lebaran ya dirumah aja" __ alhamdulillah telah sekian lamanya kita menjalankan kegiatan ibadah di bulan suci ramadhan, dan akhirnya kita bisa melangkah dibulan kemenangan ini yaitu lebaran idul fitri atau ied mubarrak. meski ditengah pandemi covid-19 ini silaturahmi tak akan putus, pintu maaf terbuka lebar untuk pengampunan atas kesalahan yang terdahulu dan saat ini. __ ditengah pandemi ini silaturahmi tetap berjalan lancar karena bisa berkomunikasi lewat media virtual atau video call, terasa indah bila dilakukan meskipun sederhana tetapi momen momen dan cerita tetap menjadi obat kangen selama lebaran ini. selamat lebaran teman, minal aidzin wal faidzin✨ #cinematicvideo #videoediting #film #visualart #artvisual #visualeffects #vfxindonesia #indovisualgram #indovidgram #visualeditorid #visualinspirasi #edityvidgram #creator #creatorindonesia #visualcreatorid #editorestid
editorestid Selamat Hari  Raya Idul Fitri, 
Minal Aidin Wal faizin Mohon Maaf Lahir & Bathin

#idulfitri #lebaran #minalaidinwalfaizin #hariraya #visualeditorid #aftereffectsindonesia #visiteditorid  #editorestid
Likes: 17
Posted at: 2020-05-23 18:17:12
Selamat Hari Raya Idul Fitri, Minal Aidin Wal faizin Mohon Maaf Lahir & Bathin #idulfitri #lebaran #minalaidinwalfaizin #hariraya #visualeditorid #aftereffectsindonesia #visiteditorid #editorestid
editorestid Ditengah pandemi corona ini kita harus tetap bersemangat ! 
Begitu juga kita diwajibkan stay at home, dan work from home.
Jagalah kebersihan dan kesehatan dari rumah.
Jaga jarak dengan orang lain minimal 1 meter dan gunakan masker 
Semangat Hadapi pandemi !! .

director&editor : @demor_cg
dop/art : @panut_ariefin
voice over :@demor_cg
talent :@zulfansyarif_

@wonosobozone 
@wonosobohitz 
#ᴅɪʀᴜᴍᴀʜᴀᴊᴀ
#covid19 
#stayathome 
#indovidgram 
#dirumah
#editorestid
#wonosobozone
Likes: 75
Posted at: 2020-04-25 04:03:42
Ditengah pandemi corona ini kita harus tetap bersemangat ! Begitu juga kita diwajibkan stay at home, dan work from home. Jagalah kebersihan dan kesehatan dari rumah. Jaga jarak dengan orang lain minimal 1 meter dan gunakan masker Semangat Hadapi pandemi !! . director&editor : @demor_cg dop/art : @panut_ariefin voice over :@demor_cg talent :@zulfansyarif_ @wonosobozone @wonosobohitz #ᴅɪʀᴜᴍᴀʜᴀᴊᴀ #covid19 #stayathome #indovidgram #dirumah #editorestid #wonosobozone
Voticle Trending & Popular Articles
The different infrastructures that increase the value of land to make it a real estate are wells, dams, ponds, machinery, roads, mines and ponds. There is usually a lien attached to the property that is mortgaged. The loan is secured on the property...
A Business Plan is a written document describing your business future. It is a road map to your destination. It tells what you plan to do and how you plan to do it. It spells out the different strategies you will use to reach your goals. You start...
With each era motion picture stars have worn them. Heroes have destroyed them. Also, famous people have stripped them. Paris anybody? The shirt has been the mold fundamental for more than 70 years and presumably an additional 70 years and that's...
Debtors and creditors both may find themselves in need of a Debt collection attorney. Getting calls from collectors make debtors dreadful while creditors hate it when their calls get rejected and dodged by debtors. An experienced debt collection...

What is the meaning/definition of the letters in editorestid?

Meaning of editorestid by its letters

editorestid acronym or abbreviation means:

E: Meaning of E in editorestid. You are a very active person. You can relax as you develop. Ambiguity and egocentricity give an effect, they lose promotion unless he craves criticism and directed power. Basic knowledge and strategy conveys the desire to achieve them. Flexibility brings respect, it does not become clearly clear. Use, create, apply creative ability and success, but maintain a strategic distance from the madness. With the possibility that you realize what you really consider, you are surprised.

The most important thing you need to do is talk. If your date is not an appropriate hearing, you have related difficulty. The man must be immunized mentally or you are not sexually intrigued. You need a partner for yourself. Colleague and a friend for a bed partner. You reject disobedience and disconnect, but do not appreciate a decent dispute. Very often it seems like the mix of things. You mock a large measure, the test is more important than the nationality it represents. However, once you give your heart away, you are relentlessly loyal. When you do not have a decent partner to celebrate with, you like it off with a decent book. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

D: Meaning of D in editorestid. Who have difficulties in people of confidence. Awesome judgment, you can measure things deliberately. I try not to be debilitating, and still achieve ahead of us. of insufficiency, and will compensate for the patient's efforts. The loss of None, all things still look out physical battles.

When you get it into your head that you need someone, you have already tried full in interest. Do not give up your task effectively. Keep your mind. In the event that someone has a problem, this turns you on. You are deeply sexual, excited, faithful and exceptional in your introductions, over and over again, possessing and sensitive. Sex for you is the joy of being delighted. You are immune to a volatile and abnormal disease, having a free and open state of mind. D is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to harmony. D is capable vitality and is the letter related with the economy. In the event that it is the main consonant in a name, the individual is inclined to exhaust himself, yet frequently discover accomplishment in their lives. On the contrary side, a D individual can be stiff-necked, frequently for their own harm. D is a shut letter showing self supply. It shows self-assurance, a minding state of mind and liberality. It's tolerance can be found in the fat to see that the letter D has a side that resembles an upright shaft, it is branches from here and there to the outside, increase common learning, however its consistent and moderate, cautious Self-certainty takes it back to itself.

I: Meaning of I in editorestid. It can be unpredictable again and again. Help make up for the wonderful family life. Inverted sex can be exacerbated. Ability to love the most prominent and motivated. It causes the variability of a terrible carb. Mercy and human understanding bring rewards. Savvy can interact with physical cravings. Try not to arouse the quality of affection for the family. Take after your beliefs.

You have an unusual feeling that must be loved, recognized ... even loved. You appreciate the extravagant, erotic nature, item delights. You can look for your loved ones who understand what they are doing. You are not interested in newbies, unless the newbie needs a mentor. You are especially picky about fulfilling your desires. Analyze and try new ways of sexual expression. You take the effort in this way and require sexual projects and change. You are sexier than sexual, but now you are again and again from the outside and out. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

T: Meaning of T in editorestid. The letter T is indistinguishable numerically to the number 2 and compares to a development. A man with T as the initially starting is typically an anxious individual who is taking a gander at profound inquiries frequently replies. Contrarily, T can be excessively passionate, ambivalent, and regularly effectively influenced by the conclusions of others. T is a vertical strand at the best through a flat strand crossed. With the best mid-adjusted strand through the vertical strand, T demonstrates adjust and strength in its way. It is likewise to repudiate and rationally. With the upper strand anticipated through the lower strand, T is extremely eager, yet in addition to others as agreeable as others lay on its even best. This makes T benevolent, helpful, ladylike and loyal. It additionally demonstrates a high level of liberality and radicalism. That I was dating with classmates when I had time. I thank the organization of other parties. Normal non-creative ability your best skill. And make good use of wealth and respect. Anxious, fearful and bleeding, seeking companionship. Changing the environment regularly makes the difference. Dream and have fun helping strange with new attempts. Focus on a real theme, especially in the story. Obscene with low reduction of fatigue. A serious criticism does not meet the magical interests. A great imitator, which requires Ventorsom individuals around.

You are very resentful, above all, You are a companion that leads a package. Music, sensitive lights and emotional music excite you. You d is imagining and tends to fall into everything through love. At the point of worship, you are emotional, hopeful, gentle and highly changeable. I appreciated your mobile colleges and emotions, Teitelated, and Brod. You make fun of it. You can make your contacts fit your fantasies, all in your own head.

O: Meaning of O in editorestid. The letter O is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioners" of the world. On the off chance that O is the principal vowel in a name, the individual has a tendency to be striking and intense. Names with the underlying letter O are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and optimistic visionaries who know about their own intrinsic forces. The letter O is honest, kind, and shrewd. This letter gives tolerance, ability and is especially dedicated. O compares to the number 6, to convey the characteristics of administration to others, benevolence, duty, effortlessness and respect. The drawback of being an O is to be somewhat similar to a Drama Queen. O is all around cut without pointed edges. It is smooth and shut. It appears, somewhere down in thought, very much restrained, down in the dumps and minding. The roundedness of the O with see tower in the center demonstrates a peering nature in the outside. That implies finding the secretive and be household and appreciate the things that are close-by. It is a traditionalist letter. You are very receptive. Consistency and truth as a partner or his girlfriend gains incredible joy. Directed by the head not the heart, look far and wide for its way. Narrow minds and crush fix unless you change requests. Stable fixed positions for you, keep vital. Disaster as a result of negligence. Dreams and pains the life of love. He will receive compensation. Planetary indulgence towards dissatisfaction and disgrace. In romantic love, some investment requires choosing a partner.

You are very inspired by the subtle and modest sexual exercises around your desires. You can redirect much of your vital sexuality to benefit as well as seek energy. You can without much stretching and chastity times have been extended. You are vital, human, sexual and other great, require the same qualities of your colleague. Sex is not a flirting business, this way you can ask for power, different qualities, and stab at anything or someone. Some time their interests become possession, which must be kept in line to.

R: Meaning of R in editorestid. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless. You appreciate freedom.Amazing skill, but do not exaggerate.Amongs the most outstanding ability and wealth is at your side with talent. L Bring joy to the lives of others. Identi Captivating identity, and help others towards a prosperous and also himself.The value of flexibility brings tremendous career, and absorbing maturity.Try not to dream of impossible goals, to be viable and cut profession.look impressive, do not neglect it which is achieved now.Novations, do not stir vitality or ability in a hurry.Speak well, complex and average, and search for lawyer in all exchanges.For you, it is work before joy.In case you are in any capacity disturbed by worries, business For commercial or monetary reasons, and you think it is difficult to relax and get into a state of mind.

S: Meaning of S in editorestid. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

What does editorestid mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation editorestid. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the editorestid acronym.

Astrological Analysis and meaning of editorestid

editorestid has a life path of 2. editorestid means: With a fortunate life way of 2, the arrangement of numbers (11/2, 20/2) are your character numbers. 2 Positive highlights: Participation, flexibility, regard for others, touchy to the requirements of others, collaborating, a judge or go-between, humble, earnest, rationally affected, an ambassador. 2 Negative Features: Modesty, timidity, uneasiness, mindfulness, suffocate in detail, discouragement. This is the middle person and peace sweetheart. The number two demonstrates the want for congruity. It is a delicate, savage, and touchy vibrations. Organized by the moon. Watchwords: conciliatory, warm, quiet, touchy. In negative terms: excessively reliant, manipulative, latent forceful. As a darling: Number Twos will twist in reverse easily rushing to keep up a relationship. They give passionate security to their sweethearts. The number two is identified with the moon and, since the moon rules disease in crystal gazing, is like the malignancy swaying. Two is the image of duality and love. It speaks to fairness, adjust and is considered as Like most female among every one of the numbers and second officer after male 1. It depicts organization, the meeting up like heads and perfect. In spite of the fact that it is adaptable What's more, patients it is inadvertent and worked by the shadows. Number two groups the importance of unification, division, reliance, struggle or survey of certainties. number two Additionally group comparism and difference. Two is the littlest and first prime numbers and the main straight prime since it has numerous divisions. Negative traits of number two. It is trusted that two had the ability to bring Firth detestable - by Pythagoreans. It is frail will, ambivalent, stagnating. 11 Equality, it is the light of the considerable number of numbers, loaded with affection for peace, quiet, has qualities for instinct, trustworthiness, affectability. In numerology eleven, is viewed as the ace number, to a great degree inventive, invigorated and moving. It additionally clarifies number eleven, as a progression of studies, testing and treachery. From scriptural point 11, symbolize turmoil and judgment - unreliability to infringe upon the law. In England eleven shows up in the adornment of the Easter cake with almond glue enrichments, the twelve followers without Judas iscariot. Twenty is twice ten and means a total pause. For the Mayans, it speaks to God's request. As indicated by R. Allendy and J Boelime, it puts the world in two hostile posts, material world from the otherworldly world. With route 2, their numbers are (11/2, 20/2). If you are blessed with the positive characteristics of track number 2, you will have the opportunity to live a balanced, sensible and fair life. You want to be clearly taught in a wide range of jobs in each case or position, and for this reason, they often look like intermediaries in difficult situations. In this post, you are able to resolve disputes with an uninhabited and fair manner. You have a real interest in others. Way of life 2 people think that the best people, who want the best for them. They are honest and open in thought, word and action. They excel in a form of collective activity, where their experiences can be used to deal with people and to mix them effectively. Ethics and speed come in their own way with others, and they are not the ones who control a group or situation. You are about to get a master commitment and attest to harmony in your area of ​​expertise. As the main element of the team, you should not praise or acknowledge even when offered. In many ways, you are a creature of habit and routine, and thrive on family and family patterns. Their ability to analyze and deliver accurate judgments is a wonderful natural function to bring together the business community. They aspire to absolute precision and even perfection in their work. Piece You are a leader but you are a person who is distinguished and endowed with innovative ideas that show the way of life 2 You have entered into this life with the spiritual quality of your make-up, which you can always bring to work for peace in difficult circumstances. Their strengths come from their ability to listen and absorb. You are a proven mediator, and very diplomatic type of person with great persuasive skills instead of forcing your way to the world. You can embrace the spiritual side, pa to show that you are intuitive, modern, ideal and visionary. These tips have made it interesting with so much to offer the company. They have the ability to be a deep thinker, and certainly interested in understanding most of life's secrets and fantastic aspects. The life of Path 2 also negatives. The nerve energy that generates it can sometimes make it a bit extreme, but that is sometimes the enthusiasm in expressing you mainly the likes and disgust. Stress can bring normal life and tolerance when you are in a state of emotional discontent, but it can also make you look so out of character. In fact, you can become sensitive to things. In some cases, this can even become a weakness, though generally the strength of the second way of life. You may find it difficult to determine what you want to do sometimes. Tugs often struggle frequently. Deciding and getting your life going, so to speak, can be a challenge. There is a tendency for many 2S to cherish feelings of discomfort and dissatisfaction with personal performance and progress in life. The biggest obstacle and difficulty that can be found are negativity, apathy and lethargy. Negative 2 can be very pessimistic. If you live in the disadvantage of 2, lack of common sense can often make you unable to distinguish between fantasy and even positive reality with 2-way life of people prefer a more friendly and less competitive life, often to avoid emotional difficulties and finances. You can meet the best use of your skills, advice and direction of the company in the efforts to serve. Much of his idealism is people-centered and very human in nature. You can expect a lot of themselves.

More meanings / definitions of editorestid or words, sentences containing editorestid?

Name Meaning of editorestid

makeuphair31 glambyarewa glreoffroad dethronetheintrovert truefoodflavours santosnailbar muhammad_afri9 nandanirajnandaniraj mogulwaystyles fatunclefarm kapten_rilex27 rinichakan bmx_skatepark_chile kajal_chauhann emiwasano crage_machida andrevergaraflyfishing crowsnestmtk djtonomurillo houndandlife kairestaurantpoco afih_kesang deepkickgirl fans_of_waris officialposeid0n aelfotografo the_cute_cat_kiko seanfemrite junipertheblueheeler nadiadrobniak rafaelfranc0 esmehopeless will_j_shuler dangeloedgar bairdbrothers creativitywithkay thathasthuwellness michaelbitoy uneekintsworld photos_by_jaron aliciakatering lazyjaney tracy_reads79 sasaditoma sscustombaits madcowsins_punkrock dreamweaveryoga happyhomesskellefte sybaristudio tommykurniawann


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.