FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

brunei instagram hashtags, hashtags meanings brunei images, #brunei tag pics

brunei
brunei
brunei His lovely Familia❤❤@tmski #mateen #mateenbolkiah #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #hrhprinceabdulmateen #brunei #bruneiprince #tmski #bruneiprincecharming #royal #royalty #royalfamily #princemateen #mateenvenger #tmskifacts #tmskifan 
Credit to the owner ❤😘
Likes: 764
Posted at: 2019-08-20 05:16:43
His lovely Familia❤❤@tmski #mateen #mateenbolkiah #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #hrhprinceabdulmateen #brunei #bruneiprince #tmski #bruneiprincecharming #royal #royalty #royalfamily #princemateen #mateenvenger #tmskifacts #tmskifan Credit to the owner ❤😘
brunei Comel je @tmski #mateen #mateenbolkiah #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #hrhprinceabdulmateen #brunei #bruneiprince #tmski #bruneiprincecharming #royal #royalty #royalfamily #princemateen #mateenvenger #tmskifacts #tmskifan 
Credit to the owner ❤😘
Likes: 798
Posted at: 2019-08-18 07:35:35
Comel je @tmski #mateen #mateenbolkiah #abdulmateenbolkiah #abdulmateen #hrhprinceabdulmateen #brunei #bruneiprince #tmski #bruneiprincecharming #royal #royalty #royalfamily #princemateen #mateenvenger #tmskifacts #tmskifan Credit to the owner ❤😘
brunei Mager #
Selamat siang....
.
.
.
.
Credit by : @
Jangan lupa follow 👆👆
Silahkan DM / Coment yang tau pemilik Foto / Vedio, biar yang hits semakin hits.
.
Mau Foto/Vedio mu di Repost biar semakin hits, silahkan tag @gadisgadis_cantik / hastag #gadisgadis_cantik .
#malaysia #brunei #singapore #hijabers #tiktokhot #tiktokindonesia #tiktok #palembangterkini #palembang #mataram #bima #pontianak #bali #denpasar #pontianak #samarinda #semarang #demak #papua #ternate #lombok #kupang #mataram #sabang #surabaya #timika #ternate #pejabat #ibupejabatnegara
Likes: 5925
Posted at: 2019-08-19 06:37:31
Mager # Selamat siang.... . . . . Credit by : @ Jangan lupa follow 👆👆 Silahkan DM / Coment yang tau pemilik Foto / Vedio, biar yang hits semakin hits. . Mau Foto/Vedio mu di Repost biar semakin hits, silahkan tag @gadisgadis_cantik / hastag #gadisgadis_cantik . #malaysia #brunei #singapore #hijabers #tiktokhot #tiktokindonesia #tiktok #palembangterkini #palembang #mataram #bima #pontianak #bali #denpasar #pontianak #samarinda #semarang #demak #papua #ternate #lombok #kupang #mataram #sabang #surabaya #timika #ternate #pejabat #ibupejabatnegara
brunei Kenangan Sewaktu DS Siti Nurhaliza semasa bersekolah di SMK Clifford, Kuala Lipis Pahang . Agak2 berapakah umur Tokti masa ni 😀 #memories #no1 #Simplysiti #creacionbysitinurhaliza #akucintapadamu #datosrisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #ctdk #ctnurhaliza #sitiaafiyahkhalid #sitiaafiyah #ct #artismalaysia #adiwarna #singer #malaysia #singapore #indonesia #brunei #lagupopular #sitinurhalizaontour  #laguterbaik #albumterbaik
Likes: 1763
Posted at: 2019-08-19 05:43:47
brunei Allah Allah MasyaAllah 😍😍
.
.
Qoriah @nswaaulia .
.
⏺️
⚫ Yuk ngaji 😊😊
⏺️
Tag sahabat & keluargamu 💞💞
.____________________________

Selalu support IG kami dengan follow: 👇 ◼ @semangat_mengaji_ 👈
◼️ @semangat_mengaji_ 👈
◻️ @Semangat_bersholawat_ 👈
⏹️ @semangat_hijrahhhh 👈

Like dan komen di setiap postingan😊😊
. •Insya Allah berkah 😇😇
•Semoga bermanfaat 🙏🙏 . ◼️Admin : @rivaldy_rakasiwi97 --------------------------------------------------
#sangqori #indonesia #semangatmengaji #semangatbersholawat #qoriahindo #ngaji #qoriindo #tilawah #tilawahalquran #qori #qoriah #mujawwad #santri #bacaquran #mengaji #mengajialquran #islam #alquran #mtq #seni #murottal #murotal
 #semangatmengaji  #santrikeren #indonesia #malaysia #singapore #brunei #santrindonesia
Likes: 3860
Posted at: 2019-08-19 08:46:02
Allah Allah MasyaAllah 😍😍 . . Qoriah @nswaaulia . . ⏺️ ⚫ Yuk ngaji 😊😊 ⏺️ Tag sahabat & keluargamu 💞💞 .____________________________ Selalu support IG kami dengan follow: 👇 ◼ @semangat_mengaji_ 👈 ◼️ @semangat_mengaji_ 👈 ◻️ @Semangat_bersholawat_ 👈 ⏹️ @semangat_hijrahhhh 👈 Like dan komen di setiap postingan😊😊 . •Insya Allah berkah 😇😇 •Semoga bermanfaat 🙏🙏 . ◼️Admin : @rivaldy_rakasiwi97 -------------------------------------------------- #sangqori #indonesia #semangatmengaji #semangatbersholawat #qoriahindo #ngaji #qoriindo #tilawah #tilawahalquran #qori #qoriah #mujawwad #santri #bacaquran #mengaji #mengajialquran #islam #alquran #mtq #seni #murottal #murotal #semangatmengaji #santrikeren #indonesia #malaysia #singapore #brunei #santrindonesia
brunei Gemes nya....
.
.
.
.
Credit by : @anyafams
Jangan lupa follow 👆👆
Silahkan DM / Coment yang tau pemilik Foto / Vedio, biar yang hits semakin hits.
.
Mau Foto/Vedio mu di Repost biar semakin hits, silahkan tag @gadisgadis_cantik / hastag #gadisgadis_cantik .
.
#malaysia #brunei #singapore #hijabers #tiktokhot #tiktokindonesia #tiktok #palembangterkini #palembang #mataram #bima #pontianak #bali #denpasar #pontianak #samarinda #semarang #demak #papua #ternate #lombok #kupang #mataram #sabang #surabaya #timika #ternate #pejabat #ibupejabatnegara
Likes: 3310
Posted at: 2019-08-20 14:34:57
Gemes nya.... . . . . Credit by : @anyafams Jangan lupa follow 👆👆 Silahkan DM / Coment yang tau pemilik Foto / Vedio, biar yang hits semakin hits. . Mau Foto/Vedio mu di Repost biar semakin hits, silahkan tag @gadisgadis_cantik / hastag #gadisgadis_cantik . . #malaysia #brunei #singapore #hijabers #tiktokhot #tiktokindonesia #tiktok #palembangterkini #palembang #mataram #bima #pontianak #bali #denpasar #pontianak #samarinda #semarang #demak #papua #ternate #lombok #kupang #mataram #sabang #surabaya #timika #ternate #pejabat #ibupejabatnegara
brunei Papua/Irian/Nuu War adalah Saudara kita.

#WeLovePapua .
.
⏺️
⏺️
⏺️ Tag sahabat & keluargamu 💞💞
____________________________
***Perbanyak sholawat jauhi maksiat 😊😊****
____________________________ ◾Selalu support IG kami dengan follow: 👇
⏺️
◼️ @semangat_bersholawat_ 👈
◼️ @semangat_bersholawat_ 👈
⏹️ @semangat_mengaji_ 👈
◻️ @semangat_hijrahhhh 👈 ▶️Like dan komen di setiap postingan😊😊😊 ▪️
◼️ Admin : @rivaldy_rakasiwi97
▪️Insya Allah berkah 😇😇
▪️Semoga bermanfaat 🙏🙏
.
. --------------------------------------------------
#semangatbersholawat #semangatmengaji #laskarsholawat_ #mari_bersholawat #pengagum_sholawat #sholawatBareng #official_sholawat #shalawat_rasul #sholawat_cinta16 #sholawat_banjari #shalawattime #yuksholawat #vidio_sholawat  #hijrah #negerisantri #santrikeren #indonesia #malaysia #singapore #brunei #santrindonesia
Likes: 4045
Posted at: 2019-08-20 12:54:21
Papua/Irian/Nuu War adalah Saudara kita. #WeLovePapua . . ⏺️ ⏺️ ⏺️ Tag sahabat & keluargamu 💞💞 ____________________________ ***Perbanyak sholawat jauhi maksiat 😊😊**** ____________________________ ◾Selalu support IG kami dengan follow: 👇 ⏺️ ◼️ @semangat_bersholawat_ 👈 ◼️ @semangat_bersholawat_ 👈 ⏹️ @semangat_mengaji_ 👈 ◻️ @semangat_hijrahhhh 👈 ▶️Like dan komen di setiap postingan😊😊😊 ▪️ ◼️ Admin : @rivaldy_rakasiwi97 ▪️Insya Allah berkah 😇😇 ▪️Semoga bermanfaat 🙏🙏 . . -------------------------------------------------- #semangatbersholawat #semangatmengaji #laskarsholawat_ #mari_bersholawat #pengagum_sholawat #sholawatBareng #official_sholawat #shalawat_rasul #sholawat_cinta16 #sholawat_banjari #shalawattime #yuksholawat #vidio_sholawat #hijrah #negerisantri #santrikeren #indonesia #malaysia #singapore #brunei #santrindonesia
brunei Cantiknya DS Siti Nurhaliza memakai Tudung masa ni,  agak2  korang semua bole teka tak umur DS @ctdk masa ni berapa? #memories #no1 #Simplysiti #creacionbysitinurhaliza #akucintapadamu #datosrisitinurhaliza #datositinurhaliza #sitinurhaliza #ctdk #ctnurhaliza #sitiaafiyahkhalid #sitiaafiyah #ct #artismalaysia #adiwarna #singer #malaysia #singapore #indonesia #brunei #lagupopular #sitinurhalizaontour  #laguterbaik #albumterbaik
Likes: 839
Posted at: 2019-08-20 09:38:08
brunei GATAL GATAL HILANG ‼️
.
Kan dah bgtau, perlu standby Powder Mulus Anakanda kalau tiba-tiba anak kena episod gatal 😅
.
SATU SATUNYA BEDAK DAUN SEMAMBU DI MALAYSIA ❤️
.
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:27:55
GATAL GATAL HILANG ‼️ . Kan dah bgtau, perlu standby Powder Mulus Anakanda kalau tiba-tiba anak kena episod gatal 😅 . SATU SATUNYA BEDAK DAUN SEMAMBU DI MALAYSIA ❤️ .
brunei 19:25 | 🏃🏽‍♀️
Likes: 3
Posted at: 2019-08-21 12:26:06
19:25 | 🏃🏽‍♀️
brunei Biar berjuta bintang berkelip menyinari malam, namun tiada yang dapat menandingi mu yang sering menyinari hatiku. ✨
.
Galaxy Tee masih boleh didapati di Exchange Store eCurve Damansara (@exchange.store) pada harga 49.90. Saiz terhad.
.
Stailer in frame: @13habib88 .
#stailseratus #stailluberapa #stailguaseratus #stailer #streetwear #streetstyle #pittiuomo #sartorial #lokalbrand #lokalproduct #supportlokal #lokalah #nike #hypebeast #highsnobiety #instagram #vsco #supreme #bape #offwhite #champion #balenciaga #gucci #louisvuitton #skincare #malaysia #singapore #indonesia #brunei #thailand
Likes: 14
Posted at: 2019-08-21 12:25:28
Biar berjuta bintang berkelip menyinari malam, namun tiada yang dapat menandingi mu yang sering menyinari hatiku. ✨ . Galaxy Tee masih boleh didapati di Exchange Store eCurve Damansara (@exchange.store) pada harga 49.90. Saiz terhad. . Stailer in frame: @13habib88 . #stailseratus #stailluberapa #stailguaseratus #stailer #streetwear #streetstyle #pittiuomo #sartorial #lokalbrand #lokalproduct #supportlokal #lokalah #nike #hypebeast #highsnobiety #instagram #vsco #supreme #bape #offwhite #champion #balenciaga #gucci #louisvuitton #skincare #malaysia #singapore #indonesia #brunei #thailand
brunei Lil Lexi loving the beach
#beach #pup #brunei
Likes: 1
Posted at: 2019-08-21 12:25:06
Lil Lexi loving the beach #beach #pup #brunei
brunei OFFER!

MCM 3-in-1 AA
Price $49.00 ...
👜 Pre Order. Strictly For Serious Buyer Only
💵 Deposit Minimum Of $10 Needed To Proceed
💡 Be Remind That Once Booking Is Confirmed, No Cancellation Allowed As Deposit Will Not Be Refunded
📦 ETA In 5-10 Workdays, Depends On Poslaju Services
📱 Whatsapp Hotline 7112676
...
TQ For Shopping With Us! Stay Tuned & Keep Updated! ❤️ #nadhahshoppe #iklanbrunei #instabruneipromotes #iklanbisnesbrunei #brudirect #bruneionlineshopping #brunei #MCMbynadhah #Offerbynadhah
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:23:47
OFFER! MCM 3-in-1 AA Price $49.00 ... 👜 Pre Order. Strictly For Serious Buyer Only 💵 Deposit Minimum Of $10 Needed To Proceed 💡 Be Remind That Once Booking Is Confirmed, No Cancellation Allowed As Deposit Will Not Be Refunded 📦 ETA In 5-10 Workdays, Depends On Poslaju Services 📱 Whatsapp Hotline 7112676 ... TQ For Shopping With Us! Stay Tuned & Keep Updated! ❤️ #nadhahshoppe #iklanbrunei #instabruneipromotes #iklanbisnesbrunei #brudirect #bruneionlineshopping #brunei #MCMbynadhah #Offerbynadhah
brunei omar ali saifuddien mosque
オマール・アリ・サイフディン・モスク

#航空旅行vol30 #ブルネイ旅行 #モスク#バンダルスリブガワン
#ロイヤルブルネイ航空 #brunei #omaralisaifuddienmosque #bandarseribegawan #royalbrunei #airtravel #travelphotography
Likes: 2
Posted at: 2019-08-21 12:23:31
omar ali saifuddien mosque オマール・アリ・サイフディン・モスク #航空旅行vol30 #ブルネイ旅行 #モスク#バンダルスリブガワン #ロイヤルブルネイ航空 #brunei #omaralisaifuddienmosque #bandarseribegawan #royalbrunei #airtravel #travelphotography
brunei Hello everyone it was my first trip to the beach today, I drank sea water, ate lots a sand and ran with my big sis and bro and loved it 
#brunei #beach #pup
Likes: 2
Posted at: 2019-08-21 12:22:18
Hello everyone it was my first trip to the beach today, I drank sea water, ate lots a sand and ran with my big sis and bro and loved it #brunei #beach #pup
brunei Crispy and delicious irresistible taste ... Try it🤤🤤
.
.
.
.
.
. .
.
.
#arabicfoodbrunei #Grills_and_More #amanhills #brunei#morning_Brunei #bruneifoodies#Grillsandmore#bruneitourism #brunei_daily #bruneifm #bruneiroyalfamily #breakfastbrunei #bruneidarussalam#bruneilunch
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:21:47
Crispy and delicious irresistible taste ... Try it🤤🤤 . . . . . . . . . #arabicfoodbrunei #Grills_and_More #amanhills #brunei#morning_Brunei #bruneifoodies#Grillsandmore#bruneitourism #brunei_daily #bruneifm #bruneiroyalfamily #breakfastbrunei #bruneidarussalam#bruneilunch
brunei KULIT AWAK PERLUKAN SAYA!!... SAYA AKAN SAYANGI KULIT AWAK 😍.... .
.
Tugas utama Saya as #suriasoap.... .
.
- khusus merawat masalah kulit muka
- tugas utama hentikan jerawat berkuasa
- tak bagii parut hitam berpeta dik muka
- pori kasi kecik dan tak wujud lagii
- buat muka anti jerawat
- muka berminyak sebab jerawat tiada lagi
- kulit kering macam padang pasir tiada lagi.... .
.
Sila lah cube saya si comot hujau yang murah tapii berkualiti.... .
.
#sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #nakputih #putih #whitening #suntikputih #TWSUMII #segamat #johor #jerawat #kulitgelap #lelaki #codjbarea #johorbahru #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #serumsusukbunga #kurus #korea #idol #brunei
Likes: 3
Posted at: 2019-08-21 12:20:44
KULIT AWAK PERLUKAN SAYA!!... SAYA AKAN SAYANGI KULIT AWAK 😍.... . . Tugas utama Saya as #suriasoap.... . . - khusus merawat masalah kulit muka - tugas utama hentikan jerawat berkuasa - tak bagii parut hitam berpeta dik muka - pori kasi kecik dan tak wujud lagii - buat muka anti jerawat - muka berminyak sebab jerawat tiada lagi - kulit kering macam padang pasir tiada lagi.... . . Sila lah cube saya si comot hujau yang murah tapii berkualiti.... . . #sisrosesserum #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroses #nakputih #putih #whitening #suntikputih #TWSUMII #segamat #johor #jerawat #kulitgelap #lelaki #codjbarea #johorbahru #shawlpublika #putihdalam48jam #twc #tiktokmalaysia #singapore #uitmshahalam #uitmjohor #serumsusukbunga #kurus #korea #idol #brunei
brunei Feedback on Teefa Glowing Serum 💖
💌15ml - 9 BOTTLES left
💌 10ml - 2 BOTTLES left

grab your Teefa Glowing Serum 💖 💌

DM or whatsapp at +6737192198 to purchase 🥰 💌
#brunei #bruneifm #bruneiadvert #teefaglowingserum
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:20:34
Feedback on Teefa Glowing Serum 💖 💌15ml - 9 BOTTLES left 💌 10ml - 2 BOTTLES left grab your Teefa Glowing Serum 💖 💌 DM or whatsapp at +6737192198 to purchase 🥰 💌 #brunei #bruneifm #bruneiadvert #teefaglowingserum
brunei Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋
Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan 🙋
Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan 🙋
Siapa nak melentik mungil di samping suami, angkat tangan 🙋
.
.
Jangan takut ❗
Jangan gusar ❗
.
.
PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey 💃
.
.
Tak payah sapu 
Tak payah koyak sachets 
Tak payah kemam 
Buka mulut, telan 2 biji je cukup dah bagi PERFECT 💯% dari hujung rambut sampai hujung kaki meletopzzzzz😍
.
.
How to order ? Klik link kat bio!
.
.
.
#pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #healthandbeauty #bodygoals #bodymenawan #slimramping #krimpayudara #krimzakar #pinkladymalaysia
#malaysia #selangor #brunei #singapore #johor #sabah #melaka #sarawak #bazaaronline #bazaarpaknil #viral #cantikdansihat #kurussihat #dropshipwanted #FRIENDEMPIRE #teamFA
Likes: 1
Posted at: 2019-08-21 12:20:24
Siapa nak cantik, angkat tangan 🙋 Siapa nak seksi depan suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak montok sebelah suami, angkat tangan 🙋 Siapa nak melentik mungil di samping suami, angkat tangan 🙋 . . Jangan takut ❗ Jangan gusar ❗ . . PINKLADY punca anda CANTIK, SEKSI, MONTOK, MELENTIK, MUNGIL, BERGETAH ala Mariah Carey 💃 . . Tak payah sapu Tak payah koyak sachets Tak payah kemam Buka mulut, telan 2 biji je cukup dah bagi PERFECT 💯% dari hujung rambut sampai hujung kaki meletopzzzzz😍 . . How to order ? Klik link kat bio! . . . #pinkladyoriginalhq #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #healthandbeauty #bodygoals #bodymenawan #slimramping #krimpayudara #krimzakar #pinkladymalaysia #malaysia #selangor #brunei #singapore #johor #sabah #melaka #sarawak #bazaaronline #bazaarpaknil #viral #cantikdansihat #kurussihat #dropshipwanted #FRIENDEMPIRE #teamFA
brunei 💌15ml - 9 BOTTLES left
💌 10ml - 2 BOTTLES left

grab your Teefa Glowing Serum 💖 💌

DM or whatsapp at +6737192198 to purchase 🥰 💌
#brunei #bruneifm #bruneiadvert #teefaglowingserum
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:19:11
💌15ml - 9 BOTTLES left 💌 10ml - 2 BOTTLES left grab your Teefa Glowing Serum 💖 💌 DM or whatsapp at +6737192198 to purchase 🥰 💌 #brunei #bruneifm #bruneiadvert #teefaglowingserum
brunei 💌15ml - 9 BOTTLES left
💌 10ml - 2 BOTTLES left

grab your Teefa Glowing Serum 💖 💌

DM or whatsapp at +6737192198 to purchase 🥰 💌
#brunei #bruneifm #bruneiadvert #teefaglowingserum
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:18:47
💌15ml - 9 BOTTLES left 💌 10ml - 2 BOTTLES left grab your Teefa Glowing Serum 💖 💌 DM or whatsapp at +6737192198 to purchase 🥰 💌 #brunei #bruneifm #bruneiadvert #teefaglowingserum
brunei Assalamualaikum wr wb

Update perkembangan pembangunan Musholla Al-Hidayah. Jalan Kijang Putih, Desa Karya Indah, Tapung, Kampar, Riau.

Hari ini: Rabu, 21 Agustus 2019.

Untuk Musholla berukuran 114m² + tempat wuduk dan wc (tandas), sampai selesai dianggarkan memerlukan biaya sebanyak Rp218,000.000 (Dalam RM62.000)

Alhamdulillah, dana yang telah terkumpul dan sedang digunakan untuk sementara ini baru berjumlah: Rp41,875.000

Supaya pembangunan Musholla ini tidak terhenti di tengah jalan, kami masih sangat-sangat memerlukan sumbangan dan infaq terbaik dari tuan/puan.

Bagi Tuan/puan yang ingin menyalurkan infaq terbaiknya, boleh hubungi:

Di Malaysia: Dr. Nurmawati +60193917945 
Di Indonesia: +6281372175729

Jangan lepaskan peluang investasi akhirat ini.

Tentang pembangunan Musholla ini, tuan/puan boleh lihat pada link berikut:

https://www.facebook.com/groups/1509904695810694/permalink/1515600025241161/

Boleh bergabung di Grup WA GTO Riau 🇮🇩:
https://chat.whatsapp.com/CEgyIO9zj2LINxFNMMa2ue

Teman-teman di dalam grup ini juga boleh bantu sebarkan ke grup-grup yang lain.

Tuan/puan boleh ikuti Instagram dan facebook GTO Riau:

www.instagram.com/gtoriau
www.facebook.com/gtoriau

Bantu share dan ramaikan!

Jazakumullah khair!

#investasiakhirat #ummah #gtoriau #gengtolongorang #masjid #surau #musholla #alhidayah #madrasah #pekanbaru #kampar #riau #indonesia #malaysia #brunei #tambusai
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:16:43
Assalamualaikum wr wb Update perkembangan pembangunan Musholla Al-Hidayah. Jalan Kijang Putih, Desa Karya Indah, Tapung, Kampar, Riau. Hari ini: Rabu, 21 Agustus 2019. Untuk Musholla berukuran 114m² + tempat wuduk dan wc (tandas), sampai selesai dianggarkan memerlukan biaya sebanyak Rp218,000.000 (Dalam RM62.000) Alhamdulillah, dana yang telah terkumpul dan sedang digunakan untuk sementara ini baru berjumlah: Rp41,875.000 Supaya pembangunan Musholla ini tidak terhenti di tengah jalan, kami masih sangat-sangat memerlukan sumbangan dan infaq terbaik dari tuan/puan. Bagi Tuan/puan yang ingin menyalurkan infaq terbaiknya, boleh hubungi: Di Malaysia: Dr. Nurmawati +60193917945 Di Indonesia: +6281372175729 Jangan lepaskan peluang investasi akhirat ini. Tentang pembangunan Musholla ini, tuan/puan boleh lihat pada link berikut: https://www.facebook.com/groups/1509904695810694/permalink/1515600025241161/ Boleh bergabung di Grup WA GTO Riau 🇮🇩: https://chat.whatsapp.com/CEgyIO9zj2LINxFNMMa2ue Teman-teman di dalam grup ini juga boleh bantu sebarkan ke grup-grup yang lain. Tuan/puan boleh ikuti Instagram dan facebook GTO Riau: www.instagram.com/gtoriau www.facebook.com/gtoriau Bantu share dan ramaikan! Jazakumullah khair! #investasiakhirat #ummah #gtoriau #gengtolongorang #masjid #surau #musholla #alhidayah #madrasah #pekanbaru #kampar #riau #indonesia #malaysia #brunei #tambusai
brunei [TESTIMONI PLANNER]
.
.
jom dapatkan Planner #CEO & Planner #Viral
.
Ada Promosi BUY 1 Free 1
&
3 FREE GIFT .
📱+6738172965
DM @zhibookstore .
.
#zhiservices #zhibookstore #zulfabook #brunei #bruneibookstore #bruneibookshop #iklanbisnis #planner2020 #MePlanner2020 #MePlanner2020Brunei #MePlanner #MePlannerBrunei #PlannerAddict #PlannerBrunei #testimoni
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:16:26
[TESTIMONI PLANNER] . . jom dapatkan Planner #CEO & Planner #Viral . Ada Promosi BUY 1 Free 1 & 3 FREE GIFT . 📱+6738172965 DM @zhibookstore . . #zhiservices #zhibookstore #zulfabook #brunei #bruneibookstore #bruneibookshop #iklanbisnis #planner2020 #MePlanner2020 #MePlanner2020Brunei #MePlanner #MePlannerBrunei #PlannerAddict #PlannerBrunei #testimoni
brunei #bruneidarussalam #brunei #bruneitrip
Likes: 2
Posted at: 2019-08-21 12:16:14
#bruneidarussalam #brunei #bruneitrip
brunei Say , sayang duit tapi suami disayang orang lain, atau ngeluarin duit biar tambah sayang lengket suami ?? mau payudara indah besar dan kencang? jadi idaman para lelaki 😘
.

Segera konsultasikan dengan Ahlinya.. Contact Now👫 :

WA :082378926329 ( MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS DI INSTAGRAM / DM , LANGSUNG CHAT KE KONTAK YANG TERTERA DIATAS / PROFIL 🤗)
.

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan

#trusted #lifestyle #hijab #kocak #lucu #hits#tutorialhijab
#indonesia #taiwan #hongkong #malaysia #brunei
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:15:34
Say , sayang duit tapi suami disayang orang lain, atau ngeluarin duit biar tambah sayang lengket suami ?? mau payudara indah besar dan kencang? jadi idaman para lelaki 😘 . Segera konsultasikan dengan Ahlinya.. Contact Now👫 : WA :082378926329 ( MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS DI INSTAGRAM / DM , LANGSUNG CHAT KE KONTAK YANG TERTERA DIATAS / PROFIL 🤗) . Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan #trusted #lifestyle #hijab #kocak #lucu #hits#tutorialhijab #indonesia #taiwan #hongkong #malaysia #brunei
brunei Say , sayang duit tapi suami disayang orang lain, atau ngeluarin duit biar tambah sayang lengket suami ?? mau payudara indah besar dan kencang? jadi idaman para lelaki 😘
.

Segera konsultasikan dengan Ahlinya.. Contact Now👫 :

WA :082378926329 ( MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS DI INSTAGRAM / DM , LANGSUNG CHAT KE KONTAK YANG TERTERA DIATAS / PROFIL 🤗)
.

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan

#trusted #lifestyle #hijab #kocak #lucu #hits#tutorialhijab
#indonesia #taiwan #hongkong #malaysia #brunei
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:15:30
Say , sayang duit tapi suami disayang orang lain, atau ngeluarin duit biar tambah sayang lengket suami ?? mau payudara indah besar dan kencang? jadi idaman para lelaki 😘 . Segera konsultasikan dengan Ahlinya.. Contact Now👫 : WA :082378926329 ( MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS DI INSTAGRAM / DM , LANGSUNG CHAT KE KONTAK YANG TERTERA DIATAS / PROFIL 🤗) . Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan #trusted #lifestyle #hijab #kocak #lucu #hits#tutorialhijab #indonesia #taiwan #hongkong #malaysia #brunei
brunei Say , sayang duit tapi suami disayang orang lain, atau ngeluarin duit biar tambah sayang lengket suami ?? mau payudara indah besar dan kencang? jadi idaman para lelaki 😘
.

Segera konsultasikan dengan Ahlinya.. Contact Now👫 :

WA :082378926329 ( MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS DI INSTAGRAM / DM , LANGSUNG CHAT KE KONTAK YANG TERTERA DIATAS / PROFIL 🤗)
.

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan

#trusted #lifestyle #hijab #kocak #lucu #hits#tutorialhijab
#indonesia #taiwan #hongkong #malaysia #brunei
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:15:25
Say , sayang duit tapi suami disayang orang lain, atau ngeluarin duit biar tambah sayang lengket suami ?? mau payudara indah besar dan kencang? jadi idaman para lelaki 😘 . Segera konsultasikan dengan Ahlinya.. Contact Now👫 : WA :082378926329 ( MOHON MAAF ADMIN TIDAK DAPAT MEMBALAS DI INSTAGRAM / DM , LANGSUNG CHAT KE KONTAK YANG TERTERA DIATAS / PROFIL 🤗) . Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan #trusted #lifestyle #hijab #kocak #lucu #hits#tutorialhijab #indonesia #taiwan #hongkong #malaysia #brunei
brunei Chocolate chips cookies
$1.20 small pack
$5.00 big container
Open order for birthday goodies
Minimum order  30 packs
Watsapp 8345290

#brunei #bruneidarussalam #chocolatechipcookies #goodiesbag #goodiespack
Likes: 1
Posted at: 2019-08-21 12:13:33
Chocolate chips cookies $1.20 small pack $5.00 big container Open order for birthday goodies Minimum order 30 packs Watsapp 8345290 #brunei #bruneidarussalam #chocolatechipcookies #goodiesbag #goodiespack
brunei When we say
Likes: 1
Posted at: 2019-08-21 12:13:13
When we say "Brunei", you say .... ? Comment below to fill in the blanks! Register to the first ever Southeast Asia Leadership and Multicultural Convention now by clicking the link in our bio ➡️ www.salamconventionbn.com ⬅️ Tag and share with your friends and family! Follow our social media for instant updates: FB | IG | IN | TW @salamconbn #beliabrunei #bruneiyouth #brunei #bruneievents #alhuffazbn #perspectiveinsan #alhuffazleaders #perspectiveinsanacademy #huffazbn #salamcon #salamconvention #salamconbn
brunei Rabu, 21 Ogos 2019 - Majlis Belia Brunei diberi kesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak tentang perkembangan persatuan dan kumpulan belia serta usahawan sosial belia.
.
Seramai 10 orang belia Korea mengikuti pertukaran dua hala ke Brunei Darussalam.
.
Terima Kasih Muiz Awang (@persatuan_kesan ), Lela Yassin (@bruwildofficial ), Shair Samsuddin (@syababurroja ) dan Lisa Ahmad (@ks.bn ) kerana sudi menjadi jemputan kami dan berkongsi mengenai perkembangan dan penglibatan para belia di Brunei ini. #bersatuuntukmembela #bkyep #brunei #korea #youthexchange
Likes: 5
Posted at: 2019-08-21 12:11:53
Rabu, 21 Ogos 2019 - Majlis Belia Brunei diberi kesempatan untuk berkongsi sedikit sebanyak tentang perkembangan persatuan dan kumpulan belia serta usahawan sosial belia. . Seramai 10 orang belia Korea mengikuti pertukaran dua hala ke Brunei Darussalam. . Terima Kasih Muiz Awang (@persatuan_kesan ), Lela Yassin (@bruwildofficial ), Shair Samsuddin (@syababurroja ) dan Lisa Ahmad (@ks.bn ) kerana sudi menjadi jemputan kami dan berkongsi mengenai perkembangan dan penglibatan para belia di Brunei ini. #bersatuuntukmembela #bkyep #brunei #korea #youthexchange
brunei H E N N A B R U N E I ❤️❤️ thank you @hanafi_salam for letting me repost this beautiful picture 🙏#hennabruneiwhitehenna #whitehenna 
#hennabrunei #creatingmyown 
Contact us today to make your bookings ❤️ #hennaoman #saudihenna #omanhenna #gulfhenna #bruneiwedding #brunika  #bruneihenna #brunei #henna #srilanka #srilankahenna #bruneibride #hennasrilanka  #inaibrunei #inai #mehndi  #malaywedding  #internationalhenna #instabrunei #hennainspire #hennalookbook #sheffield_hennaartist #hennainspo #hennainspo_
Likes: 4
Posted at: 2019-08-21 12:11:44
H E N N A B R U N E I ❤️❤️ thank you @hanafi_salam for letting me repost this beautiful picture 🙏#hennabruneiwhitehenna #whitehenna #hennabrunei #creatingmyown Contact us today to make your bookings ❤️ #hennaoman #saudihenna #omanhenna #gulfhenna #bruneiwedding #brunika #bruneihenna #brunei #henna #srilanka #srilankahenna #bruneibride #hennasrilanka  #inaibrunei #inai #mehndi  #malaywedding  #internationalhenna #instabrunei #hennainspire #hennalookbook #sheffield_hennaartist #hennainspo #hennainspo_
brunei Untuk kebahagiaan kesihatan untuk kebebasan masa kebebasan kewangan kebebasan menyampaikan manfaat cara kita untuk mereka ya sayang untuk mereka kerana Allah ...... Cara kita ini jua ibadah sayang.... Sabar ya sayang sebentar saja lagi sabar ya sayang.... #Duluperawatkinipemberimanfaat#Motivasi#Inspirasi#Motivasihidup#FighterValueGiverIsMyMiddleName#Alhamdulillah#Malaysia#Brunei#
Likes: 1
Posted at: 2019-08-21 12:11:17
Untuk kebahagiaan kesihatan untuk kebebasan masa kebebasan kewangan kebebasan menyampaikan manfaat cara kita untuk mereka ya sayang untuk mereka kerana Allah ...... Cara kita ini jua ibadah sayang.... Sabar ya sayang sebentar saja lagi sabar ya sayang.... #Duluperawatkinipemberimanfaat#Motivasi#Inspirasi#Motivasihidup#FighterValueGiverIsMyMiddleName#Alhamdulillah#Malaysia#Brunei#
brunei ❤MERDEKA 25% DISCOUNT ON SELECTED ITEMS❤
.
📢LIMITED TIME ONLY!!!
.
📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES .
📢LIMITED STOCK
.
To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120
.
#unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
Likes: 10
Posted at: 2019-08-21 12:10:25
❤MERDEKA 25% DISCOUNT ON SELECTED ITEMS❤ . 📢LIMITED TIME ONLY!!! . 📢PRICE EXCLUDE POSTAGE & PS FEES . 📢LIMITED STOCK . To purchase  Whatsapp or DM👇🏻 0139817120 . #unicorn #smigglemalaysia #smiggleps #smigglemurah #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kelantan #terengganu #pahang #penang #kedah #perlis #sabah #sarawak #brunei #cute #kids #mom #ibu #mama #backpack #schoolbag #baju #bajumurah #littletwinkies #kaison
brunei Assalamualaikum! Sis nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang support dan mencuba #Neuluk 🙏🏼 Moga Allah dapat membalas jasa baik you guys in syaa Allah 🤲🏻 Ada lagi tak yang belum bagi feedback bombastic?! 👉🏼👈🏼
.
.
Hello, Neuluk & team would to thank each and everyone of you for the support and chance you have given us to serve you better. May god bless every single one of you! For we could not have dream to be where we are without you guys ❤️ .
.
.
.
.
#Neuluk #Cosmetics #Instant #Miracle #Testimony #Customer #Eyebags #Wrinkles #DarkCircles #Beauty #Health #Challenge #Malaysia #Singapore #Brunei
Likes: 2
Posted at: 2019-08-21 12:09:23
Assalamualaikum! Sis nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang support dan mencuba #Neuluk 🙏🏼 Moga Allah dapat membalas jasa baik you guys in syaa Allah 🤲🏻 Ada lagi tak yang belum bagi feedback bombastic?! 👉🏼👈🏼 . . Hello, Neuluk & team would to thank each and everyone of you for the support and chance you have given us to serve you better. May god bless every single one of you! For we could not have dream to be where we are without you guys ❤️ . . . . . #Neuluk #Cosmetics #Instant #Miracle #Testimony #Customer #Eyebags #Wrinkles #DarkCircles #Beauty #Health #Challenge #Malaysia #Singapore #Brunei
brunei OFFER SEHINGGA 25OGOS Shj
.
Harga bangle ni dah siap pos sm Dan box OK.!
.
Tak Dibuat orang mcmni OFFER OKEY.
Stainless steel TAK KARAT TAK LUNTUR BOLEH PAKAI HARIAN.
.
ORDER TERUS WASAP SIS YA +601151862583
.
barang ready stock dear
.
#pesonapengantin #inspirasiperkahwinan #jomkahwin #bajutunang #bajukahwin #bajunikah #bajudinner #bajukenduri #bajubridesmaid #hantarannikah #hantaranpernikahan #hantaranmurah #setsedondon #bazarpaknil #sedondon #hadiahkekasih #hadiahuntukkekasih #hadiahuntuktersayang #brunei #klang #putrajaya
#shahalam #damansara #subangjaya #petalingjaya #bangsar #bangi #ampang #johorbahru
Likes: 1
Posted at: 2019-08-21 12:09:05
OFFER SEHINGGA 25OGOS Shj . Harga bangle ni dah siap pos sm Dan box OK.! . Tak Dibuat orang mcmni OFFER OKEY. Stainless steel TAK KARAT TAK LUNTUR BOLEH PAKAI HARIAN. . ORDER TERUS WASAP SIS YA +601151862583 . barang ready stock dear . #pesonapengantin #inspirasiperkahwinan #jomkahwin #bajutunang #bajukahwin #bajunikah #bajudinner #bajukenduri #bajubridesmaid #hantarannikah #hantaranpernikahan #hantaranmurah #setsedondon #bazarpaknil #sedondon #hadiahkekasih #hadiahuntukkekasih #hadiahuntuktersayang #brunei #klang #putrajaya #shahalam #damansara #subangjaya #petalingjaya #bangsar #bangi #ampang #johorbahru
brunei Yuk selalu sholawat...kepada baginda SAW ⏺️ ⚪ اَللهُمَّ صَلّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ..
⠀

Tag sahabat & keluargamu 💞💞
____________________________
***Perbanyak sholawat jauhi maksiat 😊😊****
____________________________ ◾Selalu support IG kami dengan follow: 👇
⏺️
◼️ @pengagum_syiar 👈
⏹️ @pengagum_syiar 👈
◻️ @pengagum_syiar👈 ▶️Like dan komen di setiap postingan😊😊😊 ▪️
◼️ Admin : @syafiq_al_ammari
▪️Insya Allah berkah 😇😇
▪️Semoga bermanfaat 🙏🙏
.
. --------------------------------------------------
#semangatbersholawat #semangatmengaji #laskarsholawat_ #mari_bersholawat #pengagum_sholawat #sholawatBareng #official_sholawat #shalawat_rasul #sholawat_cinta16 #sholawat_banjari #shalawattime #yuksholawat #vidio_sholawat  #hijrah #negerisantri #santrikeren #indonesia #malaysia #singapore #brunei #santrindonesia
#majlista'limalmawaddah
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:08:57
Yuk selalu sholawat...kepada baginda SAW ⏺️ ⚪ اَللهُمَّ صَلّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ.. ⠀ Tag sahabat & keluargamu 💞💞 ____________________________ ***Perbanyak sholawat jauhi maksiat 😊😊**** ____________________________ ◾Selalu support IG kami dengan follow: 👇 ⏺️ ◼️ @pengagum_syiar 👈 ⏹️ @pengagum_syiar 👈 ◻️ @pengagum_syiar👈 ▶️Like dan komen di setiap postingan😊😊😊 ▪️ ◼️ Admin : @syafiq_al_ammari ▪️Insya Allah berkah 😇😇 ▪️Semoga bermanfaat 🙏🙏 . . -------------------------------------------------- #semangatbersholawat #semangatmengaji #laskarsholawat_ #mari_bersholawat #pengagum_sholawat #sholawatBareng #official_sholawat #shalawat_rasul #sholawat_cinta16 #sholawat_banjari #shalawattime #yuksholawat #vidio_sholawat #hijrah #negerisantri #santrikeren #indonesia #malaysia #singapore #brunei #santrindonesia #majlista'limalmawaddah
brunei #ootdbrunei #bruneivideography  #ootdbrunei #ootd #brunei #bruneivideographer #bruneiphotographer #bruneiphotography #bruneivideography #cinematographer #cinematography #a6000 #sigma30f2.8 #creatorQ #creatoresia #indonesia #bruneiig #bruneimodel #777luckyfish #lagirlbrunei #kamlan50mmf1 #nikond90
Likes: 5
Posted at: 2019-08-21 12:08:28
brunei #ootdbrunei #bruneivideography  #ootdbrunei #ootd #brunei #bruneivideographer #bruneiphotographer #bruneiphotography #bruneivideography #cinematographer #cinematography #a6000 #sigma30f2.8 #creatorQ #creatoresia #indonesia #bruneiig #bruneimodel #777luckyfish #lagirlbrunei #kamlan50mmf1 #nikond90
Likes: 5
Posted at: 2019-08-21 12:07:31
brunei It was another fun night with so much energy during the match. Supporters were on full force cheering for COSMO futsal team.

Finally, the game concluded in a 1-1 score

#lakastahkecosmo #education #skillsdevelopment #college #brunei #bruneieducation #bruneicollege #ccct #cosmo #Cosmopolitancollege #communication #btec #highernationaldiploma #employability #careerdevelopment #IT #business #creativemedia #eca #extracurricularactivity #ukqualification #industrypreferred #brunei_daily #thinkingoutsidethebox #leadership #teamwork #timemanagement #professionaldevelopment #workstudy #fillthegaps
Likes: 40
Posted at: 2019-08-21 12:06:30
brunei Great news ROG fans, both ROG Strix Hero III and Scar III, ROG Zephyrus S, Zephyrus M, Zephyrus G and ROG Strix G are now available at our showroom. Drop by tomorrow and have your pick!.
.
APEX PROMO:
Stand to win #APEX #Legends Founder’s Pack or official APEX Legends t-shirt you purchase any #ROG #GTX 16 series laptop from 14 May 2019 to 30 September 2019!.
.
PUBG PROMO:
Buy any #ROG #GeForce #GTX 16 series laptop, and get an exclusive GeForce #PUBG tracksuit set from 5 July to 30 September 2019!.
.
✅ROG Strix G (except G531GD)
✅ROG Zephyrus G (GA502)
✅ROG Zephyrus M (GU502)
.
Learn more: https://www.nvidia.com/en-my/geforce/events/apex-legends-giveaway/.
.
Learn more: https://www.asus.com/event/2019/nb/PUBG/.
.
CF King is ASUS Premium Partner and Authorised Service Centre. We provide authentic ASUS products and services for all ASUS laptops.
.
We have been ASUS Premium Partner for more than 20 years and it is still growing strongly.
.
Drop by our showroom at Kiulap and have a great experience with ASUS latest laptops. See you there! Bank loan available. Please contact us for more information at +673 7188180 (our showroom) and +673 7181875 (our service center).
.
#cfking #rog #rogzephyrus #brunei #asusmalaysia #asusrog #asus #rogstrix #rogstrixscariii #rogheroiii #rogzephyrusm #asusTUF #asuslaptop #asuszenbook #asusvivobook #asusbrunei
Likes: 5
Posted at: 2019-08-21 12:06:24
Great news ROG fans, both ROG Strix Hero III and Scar III, ROG Zephyrus S, Zephyrus M, Zephyrus G and ROG Strix G are now available at our showroom. Drop by tomorrow and have your pick!. . APEX PROMO: Stand to win #APEX #Legends Founder’s Pack or official APEX Legends t-shirt you purchase any #ROG #GTX 16 series laptop from 14 May 2019 to 30 September 2019!. . PUBG PROMO: Buy any #ROG #GeForce #GTX 16 series laptop, and get an exclusive GeForce #PUBG tracksuit set from 5 July to 30 September 2019!. . ✅ROG Strix G (except G531GD) ✅ROG Zephyrus G (GA502) ✅ROG Zephyrus M (GU502) . Learn more: https://www.nvidia.com/en-my/geforce/events/apex-legends-giveaway/. . Learn more: https://www.asus.com/event/2019/nb/PUBG/. . CF King is ASUS Premium Partner and Authorised Service Centre. We provide authentic ASUS products and services for all ASUS laptops. . We have been ASUS Premium Partner for more than 20 years and it is still growing strongly. . Drop by our showroom at Kiulap and have a great experience with ASUS latest laptops. See you there! Bank loan available. Please contact us for more information at +673 7188180 (our showroom) and +673 7181875 (our service center). . #cfking #rog #rogzephyrus #brunei #asusmalaysia #asusrog #asus #rogstrix #rogstrixscariii #rogheroiii #rogzephyrusm #asusTUF #asuslaptop #asuszenbook #asusvivobook #asusbrunei
brunei #ootdbrunei #bruneivideography  #ootdbrunei #ootd #brunei #bruneivideographer #bruneiphotographer #bruneiphotography #bruneivideography #cinematographer #cinematography #a6000 #sigma30f2.8 #creatorQ #creatoresia #indonesia #bruneiig #bruneimodel #777luckyfish #lagirlbrunei #kamlan50mmf1 #nikond90
Likes: 6
Posted at: 2019-08-21 12:05:32
brunei Adidas. 3MC Evisen. Unisex
Bnd 143
Pm for size chk
#margomoriAdidas #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneionlinesellers #brunei #igbru #instabru #bruneishop #instabruneirepost #brunika
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 12:04:08
Adidas. 3MC Evisen. Unisex Bnd 143 Pm for size chk #margomoriAdidas #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneionlinesellers #brunei #igbru #instabru #bruneishop #instabruneirepost #brunika
brunei Me dah cakap sis, foundation obsess ni dia punya coverage fuhhh flawless! 😍 Rasa ringan je kat muka☺️ sis nampak natural tau macam tak pakai apapa dah😃 so sis bila lagi? 🙈

#instagram #brunei #localbusiness #bruneifashion #makeup #bruneishop #bruneidarussalam #onlineshopping #bruneisales #bruneionlinestore #obsessed #foundation #bruneionlineseller #trustedseller #bruneifm
. 
#obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #squadAjeerah #squadhafizah #iamfounder #obsesswave
Likes: 3
Posted at: 2019-08-21 12:03:47
Me dah cakap sis, foundation obsess ni dia punya coverage fuhhh flawless! 😍 Rasa ringan je kat muka☺️ sis nampak natural tau macam tak pakai apapa dah😃 so sis bila lagi? 🙈 #instagram #brunei #localbusiness #bruneifashion #makeup #bruneishop #bruneidarussalam #onlineshopping #bruneisales #bruneionlinestore #obsessed #foundation #bruneionlineseller #trustedseller #bruneifm . #obsesscosmetic #obsesscosmeticbrunei #squadAjeerah #squadhafizah #iamfounder #obsesswave
brunei Rayon Kurti with Chiken Work
latest design

Size 40, 44, 46

its limited
Open for booking

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 11:43:55
Rayon Kurti with Chiken Work latest design Size 40, 44, 46 its limited Open for booking www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Jagdishbhai

S. R. 785 *#FABRIC DETAILS* *LEHENGA*
 LAHENGA FABRICS:* TAFFETA SILK WITH EMBROIDERY WORK  INNER :  SILLK

CHOLI*
*CHOLI  FABRICS :* METI  WITH EMBROIDERY WORK

DUPATTA*
DUPATTA FABRICS :NET WITH EMBROIDERY LACE BORDER *LEHENGAS LENGTH*=42 *SIZE*=UP TO 42

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 06:14:58
Jagdishbhai S. R. 785 *#FABRIC DETAILS* *LEHENGA* LAHENGA FABRICS:* TAFFETA SILK WITH EMBROIDERY WORK INNER : SILLK CHOLI* *CHOLI FABRICS :* METI WITH EMBROIDERY WORK DUPATTA* DUPATTA FABRICS :NET WITH EMBROIDERY LACE BORDER *LEHENGAS LENGTH*=42 *SIZE*=UP TO 42 www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Jagdishbhai

sr-862 *FABRICS DETAIL*
*TOP*
*TOP FABRIC* : VISCOS VELVET WITH EMBROIDERY WORK WITH RIVET MOTI WITH BUTTON
*TOP LENGTH* : 53 INCH
*INNER* : SILK
*SLEEVES WORK* : EMBROIDERY WITH MOTI
* TOP SIZE*. : 42 ( FULLY STITCHED) *SALWAR*
*SALWAR FABRICS* : ALTRA SATIN (FULLY STITCHED)
*SALWAR LENGTH* : 40
*SALWAR WAIST* : 42

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-21 05:00:42
Jagdishbhai sr-862 *FABRICS DETAIL* *TOP* *TOP FABRIC* : VISCOS VELVET WITH EMBROIDERY WORK WITH RIVET MOTI WITH BUTTON *TOP LENGTH* : 53 INCH *INNER* : SILK *SLEEVES WORK* : EMBROIDERY WITH MOTI * TOP SIZE*. : 42 ( FULLY STITCHED) *SALWAR* *SALWAR FABRICS* : ALTRA SATIN (FULLY STITCHED) *SALWAR LENGTH* : 40 *SALWAR WAIST* : 42 www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Nice.....latest Collection

Khus 
Top: Heavy Embroidery Jari  Work on Georget 
Bottom/Inner: Centun 
Dupatta: Naznin 
Width: 46

Height: 57

Weight- 1.400 GM's

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 11:05:16
Nice.....latest Collection Khus Top: Heavy Embroidery Jari Work on Georget Bottom/Inner: Centun Dupatta: Naznin Width: 46 Height: 57 Weight- 1.400 GM's www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei 💐Thanks for your support 💐  Presents its New segment of Lehengas Catalogue for upcoming marriage seasons 😘*Katrina*😘 Exclusive Lehengas ▪Description ▪

Satin Silk with Delicious Work (Semi Stitch)

Specialty :- Newly Wedding Concept

grab it fast

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 10:06:20
💐Thanks for your support 💐 Presents its New segment of Lehengas Catalogue for upcoming marriage seasons 😘*Katrina*😘 Exclusive Lehengas ▪Description ▪ Satin Silk with Delicious Work (Semi Stitch) Specialty :- Newly Wedding Concept grab it fast www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Nice....love this
❤❤❤❤❤
CFP - 206

Salwar Kameez

FABRIC DETAILS
TOP- HEAVY FAUX GEORGETTE. BEAUTIFUL CIFFLY EMBROIDERED WORK WITH BEAUTIFUL HEAVYHANDWORK NECK DESIGN.

BOTTOM+INNER - SANTOON

DUPATTA-  FAUX GEORGETTE WITH FOUR SIDE LACE

TYPE- DRESS MATERIAL

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 09:53:06
Nice....love this ❤❤❤❤❤ CFP - 206 Salwar Kameez FABRIC DETAILS TOP- HEAVY FAUX GEORGETTE. BEAUTIFUL CIFFLY EMBROIDERED WORK WITH BEAUTIFUL HEAVYHANDWORK NECK DESIGN. BOTTOM+INNER - SANTOON DUPATTA- FAUX GEORGETTE WITH FOUR SIDE LACE TYPE- DRESS MATERIAL www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Code : RE1006

Sizes-38 40 42 
Fabric :

Two tone tapeta silk gown with zari embroidery work ( semi stich upto 42’’ )
Length 56+
Flair 3 meter 
Ready to ship 👍

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 09:45:19
Code : RE1006 Sizes-38 40 42 Fabric : Two tone tapeta silk gown with zari embroidery work ( semi stich upto 42’’ ) Length 56+ Flair 3 meter Ready to ship 👍 www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei maria b hazzle_

_*D.No:- SS622*_ *_FABRIC DETIALS_*
*Top* :- heavy organza With Santoon inner With Heavy Embroidery With Stone
*Sleeve*:- heavy organza with embroidery Work+ stone
*Top height *:- 35
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 09:43:12
maria b hazzle_ _*D.No:- SS622*_ *_FABRIC DETIALS_* *Top* :- heavy organza With Santoon inner With Heavy Embroidery With Stone *Sleeve*:- heavy organza with embroidery Work+ stone *Top height *:- 35" *Top size *:- upto 44" *Ghaghra *:- Heavy organza With Santoon Inner Ghaghra fully stitched Size:- Upto 44 *Dupatta* :- Heavy organza With Four Side less *Type*:- Semistiched (material) *Weight* :- 1.5 kg Size 36 38 40 42 44 _*HOUSE OF STYLE*_ www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei *Beat The Summer With New Trendy RuffleSarees* *_Design Number : SS624_*
*_Product* : *RuffleSaree* *_Saree Fabric*: *Georrgte With Ruffle (5.5cut)*_ *_Blouse : heavy Sequence (0.80mtr)*_

_*READY TO WEAR SAREE JUST TAKE IT AND WEAR IT*_ *_Description : READY TO WEAR Georrgte saree With Ruffle plated And sequence Blouse_* *_Colour Option* : *Five*_ *_Occassion* : *Party Wear,Regular Wear*_ *HOUSE OF STYLE*

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 09:37:35
*Beat The Summer With New Trendy RuffleSarees* *_Design Number : SS624_* *_Product* : *RuffleSaree* *_Saree Fabric*: *Georrgte With Ruffle (5.5cut)*_ *_Blouse : heavy Sequence (0.80mtr)*_ _*READY TO WEAR SAREE JUST TAKE IT AND WEAR IT*_ *_Description : READY TO WEAR Georrgte saree With Ruffle plated And sequence Blouse_* *_Colour Option* : *Five*_ *_Occassion* : *Party Wear,Regular Wear*_ *HOUSE OF STYLE* www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei *Hit Design Maisha 5508 3⃣ Colour*

Sizes-36 38 40 42 44 *Preference Best Quality* ---: Fabric Details: ---
*Top:- Havey Gorget with  Squwan work*
Inner :- Santoon 
Bottom :- Santoon 
Dupatta :- Nazmin(with four side lace)
Length :- 54 Max up to 
Size :- 44 Max up to (2xl)
Type :- Semi Stitched
Weight :- 1kg
Wash: - First Time Dry Clean *🛑🛑Ready To Ship🛑🛑* www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 09:36:09
*Hit Design Maisha 5508 3⃣ Colour* Sizes-36 38 40 42 44 *Preference Best Quality* ---: Fabric Details: --- *Top:- Havey Gorget with Squwan work* Inner :- Santoon Bottom :- Santoon Dupatta :- Nazmin(with four side lace) Length :- 54 Max up to Size :- 44 Max up to (2xl) Type :- Semi Stitched Weight :- 1kg Wash: - First Time Dry Clean *🛑🛑Ready To Ship🛑🛑* www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Designer anrakali work suit
Now with color plus *FABRICS DETAIL* 💃👚 * TOP * 👚💃
*TOP FABRIC* : GORGET  WITH EMRODERY  WITH DIMOND HANDWORK
*TOP INAR * : SILLK
*TOP LANGTH* :53 INCH
*TOP SIZE*. : 42 *(semi stitched)* 💃👚 *BOTTOM*👚💃
*BOTTOM FABRICS* : SILK
*(unstiched )* 💃👚 * DUPATTA * 👚💃
*DUPATTA FABRICS* : NET WITH RADIMAIDE LESS WITH FADA WORK

Book ur order fast

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2019-08-20 01:53:42
Designer anrakali work suit Now with color plus *FABRICS DETAIL* 💃👚 * TOP * 👚💃 *TOP FABRIC* : GORGET WITH EMRODERY WITH DIMOND HANDWORK *TOP INAR * : SILLK *TOP LANGTH* :53 INCH *TOP SIZE*. : 42 *(semi stitched)* 💃👚 *BOTTOM*👚💃 *BOTTOM FABRICS* : SILK *(unstiched )* 💃👚 * DUPATTA * 👚💃 *DUPATTA FABRICS* : NET WITH RADIMAIDE LESS WITH FADA WORK Book ur order fast www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei VARI:-3
Desgn no. Sh3009*

New launching

Saree fabrics
Sana silk with lace Hevy work & pipi

Colour-5

Blouse fabrics 
banglori sartin with embroidery *

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2019-08-19 18:14:55
VARI:-3 Desgn no. Sh3009* New launching Saree fabrics Sana silk with lace Hevy work & pipi Colour-5 Blouse fabrics banglori sartin with embroidery * www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei 🌷Lehenga choli🌷

Lehenga:- Zari Satin
Lehenga work :- Floral print 
Inner :- Satin
Dupatta:- Soft Nyloan mono net with lace border and tassles (2.3 meter)
Blouse :- Zari satin
Weight :- 1 kg

Waist :- SUPPORTED UP TO 44

Legnth :- 42

Flair :- 4 + meter (with canvas)

Booking compulsory

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2019-08-19 17:55:46
🌷Lehenga choli🌷 Lehenga:- Zari Satin Lehenga work :- Floral print Inner :- Satin Dupatta:- Soft Nyloan mono net with lace border and tassles (2.3 meter) Blouse :- Zari satin Weight :- 1 kg Waist :- SUPPORTED UP TO 44 Legnth :- 42 Flair :- 4 + meter (with canvas) Booking compulsory www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei *🚨HD-1047🚨*
*BRAND:Heritage Designer ™* *_🌷Creation Is Alive🌷_* *Fabrics :Pure Organza Silk*
*Work:  Stunning Embroidery By Thread & Zari Accompanied By Cutwork Embroided Throughout Lace*🌹🌹🌹 *Sarees :5.5 MTR Full Length*
*Blouse : Stunning Embroidery By Thread & Zari In Paper Silk Fabrics* *Ready To Ship🚢🚚✈☑☑* _*🌻Not Only Name HD™ But Quality Is Also HD🌻*_
www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2019-08-19 17:51:23
*🚨HD-1047🚨* *BRAND:Heritage Designer ™* *_🌷Creation Is Alive🌷_* *Fabrics :Pure Organza Silk* *Work: Stunning Embroidery By Thread & Zari Accompanied By Cutwork Embroided Throughout Lace*🌹🌹🌹 *Sarees :5.5 MTR Full Length* *Blouse : Stunning Embroidery By Thread & Zari In Paper Silk Fabrics* *Ready To Ship🚢🚚✈☑☑* _*🌻Not Only Name HD™ But Quality Is Also HD🌻*_ www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei 💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿 *Exclusive Dress Material Suit  For Women ▪ Top Fabrics:- BANARASI ZAKARD ▪  Bottom Fabrics:- SANTOON

Inner fabrics :- SANTOON ▪ *Dupatta:* CHANDERI MODAL WORK ▪ *Work Type:* Embroidery  Work ▪ *Size:* Material 
Size 36 38 40 42 44 46 ✔Best Quality ✔Ready Stock 💃💃💃💃💃💃💃💃 www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2019-08-19 14:43:41
💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿 *Exclusive Dress Material Suit For Women ▪ Top Fabrics:- BANARASI ZAKARD ▪ Bottom Fabrics:- SANTOON Inner fabrics :- SANTOON ▪ *Dupatta:* CHANDERI MODAL WORK ▪ *Work Type:* Embroidery Work ▪ *Size:* Material Size 36 38 40 42 44 46 ✔Best Quality ✔Ready Stock 💃💃💃💃💃💃💃💃 www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei D.No:-Swagat 6002

Fabric Details :- Top :- heavy butterflie net With Codding Embroidery work +heavy stone stone 
Sleeves :- heavy butterflie net with  Codding Emb.work +heavy ston work 
Inner :- Heavy Benglory 
Plazo:-heavy butterflie  net with Codding embroidery work + heavy  stone work

Plazo inner:-Benglory 
Dupatta :-heavy butterflie net with digital lace patta 
Top Length :- Max up to 33” 
Top flair:-2.20 Mtr

Plazo flair :- 2.15 Mtr

Plazo length:-Max up to 44”

Type :- Semi Stitched (Material)

Wash :- First time Dry clean 
Limited Stock Available

Size 36 38 40 42 44 
Book ur order fast
Best quality product

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 14:41:50
D.No:-Swagat 6002 Fabric Details :- Top :- heavy butterflie net With Codding Embroidery work +heavy stone stone Sleeves :- heavy butterflie net with Codding Emb.work +heavy ston work Inner :- Heavy Benglory Plazo:-heavy butterflie net with Codding embroidery work + heavy stone work Plazo inner:-Benglory Dupatta :-heavy butterflie net with digital lace patta Top Length :- Max up to 33” Top flair:-2.20 Mtr Plazo flair :- 2.15 Mtr Plazo length:-Max up to 44” Type :- Semi Stitched (Material) Wash :- First time Dry clean Limited Stock Available Size 36 38 40 42 44 Book ur order fast Best quality product www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei 🌷 🌷 Bridal Lehanga 🌷

Colour : Red or Mahroon
Lehenga Fabric : 9000 velvet 
Blouse Fabric : 9000 velvet 
Dupatta Fabric : Bridal Net
Blouse Length : 1.2 Mitter
Lehenga Length : 42 Inch
Dupatta Length : 2.25 Mitter
Work : Heavy Embroidery
Last Stitchable Size upto : XL / XXL
Waist Size Stitchable upto : 44 inch
Bust Size Stitchable upto : 46 inch
Style : Semi-Stitched Wedding Lehenga Choli
By Style : Bridal lehengha 🌷
By Occasion : Party wear & wedding
Semisttich lehenga 
Book ur order fast
Best heavy quality products

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2019-08-19 14:38:37
🌷 🌷 Bridal Lehanga 🌷 Colour : Red or Mahroon Lehenga Fabric : 9000 velvet Blouse Fabric : 9000 velvet Dupatta Fabric : Bridal Net Blouse Length : 1.2 Mitter Lehenga Length : 42 Inch Dupatta Length : 2.25 Mitter Work : Heavy Embroidery Last Stitchable Size upto : XL / XXL Waist Size Stitchable upto : 44 inch Bust Size Stitchable upto : 46 inch Style : Semi-Stitched Wedding Lehenga Choli By Style : Bridal lehengha 🌷 By Occasion : Party wear & wedding Semisttich lehenga Book ur order fast Best heavy quality products www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei *NEW DESIGNER GREEN VELVET EMBROIDERY LEHENGA CHOLI SET WITH 4pc LATKAN* *_LEHENGA DETAIL_*
_FABRIC :  Velvet_
_FLAIR : 2.4meter😍_
_WORK : Heavy Embroidery_
_Inner : Ultra satin_ 
_Semi Stitched_
_Up to 44” Size (LENGTH : 44”)_ *_CHOLI DETAIL_*
_FABRIC : Velvet_
_WORK : Embroidery_
_Un-Stitched 0.80 Meter_
_Up to 46” Size Available_ *_DUPATTA DETAIL_*
_ Net Dupatta (2.1mtr)_
_ lace Work_
_4pc latkan_ *✅🔰Quality Product🔰✅*
*✔Ready To Ship✔* www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 14:36:25
*NEW DESIGNER GREEN VELVET EMBROIDERY LEHENGA CHOLI SET WITH 4pc LATKAN* *_LEHENGA DETAIL_* _FABRIC : Velvet_ _FLAIR : 2.4meter😍_ _WORK : Heavy Embroidery_ _Inner : Ultra satin_ _Semi Stitched_ _Up to 44” Size (LENGTH : 44”)_ *_CHOLI DETAIL_* _FABRIC : Velvet_ _WORK : Embroidery_ _Un-Stitched 0.80 Meter_ _Up to 46” Size Available_ *_DUPATTA DETAIL_* _ Net Dupatta (2.1mtr)_ _ lace Work_ _4pc latkan_ *✅🔰Quality Product🔰✅* *✔Ready To Ship✔* www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei DRESS MATERIAL ❤❤❤❤❤❤❤
LOVE THIS WORK.... *CATALOG NAME:- CHIKN BORRING* 👗FABRIC DETAIL:-👗 *TOP :- HEAVY COTTON CHIKEN WORK(2 MTR)* *BOTTOM:- HEAVY COTTON CHIKEN WORK (2 MTR)* *DUPATTA:- HEAVY SMOOTH CHANDERI JEQUARD ZARI BORDER WITH TUSSEL (2.20 MTR)* SIZE : 36 38 40 42 44 46 48 50 👑👑👑👑👑👑👑👑 *ACESSORIES:- WHITE TUSSELS AND WHITE BUTTONS* 👑👑👑👑👑👑👑👑 BEST HEAVY QUALITY PRODUCTS

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 14:24:52
DRESS MATERIAL ❤❤❤❤❤❤❤ LOVE THIS WORK.... *CATALOG NAME:- CHIKN BORRING* 👗FABRIC DETAIL:-👗 *TOP :- HEAVY COTTON CHIKEN WORK(2 MTR)* *BOTTOM:- HEAVY COTTON CHIKEN WORK (2 MTR)* *DUPATTA:- HEAVY SMOOTH CHANDERI JEQUARD ZARI BORDER WITH TUSSEL (2.20 MTR)* SIZE : 36 38 40 42 44 46 48 50 👑👑👑👑👑👑👑👑 *ACESSORIES:- WHITE TUSSELS AND WHITE BUTTONS* 👑👑👑👑👑👑👑👑 BEST HEAVY QUALITY PRODUCTS www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei DRESS MATERIAL ❤❤❤❤❤❤🙌
TOP - MODAL CHANDERI WITH EMBROIDERY WORK

INNER - SANTOON *BOTTOM* - *COTTON*

DUPATTA - NAJNEEN WITH EMBROIDERERY WORK FOUR SIDE BORDER

SIZE 36 38 40 42 44 46 
LIMITED STOCK ONLY 🤔😜😜🤔 www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 14:21:54
DRESS MATERIAL ❤❤❤❤❤❤🙌 TOP - MODAL CHANDERI WITH EMBROIDERY WORK INNER - SANTOON *BOTTOM* - *COTTON* DUPATTA - NAJNEEN WITH EMBROIDERERY WORK FOUR SIDE BORDER SIZE 36 38 40 42 44 46 LIMITED STOCK ONLY 🤔😜😜🤔 www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Heavy Satin Lehengas

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 2
Posted at: 2019-08-19 14:12:15
brunei sr-857 💃 *FABRIC DETAILS* 💃 👚TOP :* SANDHERI SILK WITH EMBROIDERY WORK WITH *FULL STICH* 👚👉 *TOP CHOLI INAR * : SILK* 👚👉 * PLAZZO: * SANDHERI BUTI SILK WITH * FULLY STITCHED* 👚👉 * DUPATTA:* GEORGETTE WITH LLES BODAR * 💃 SIZE DETAILS* 💃 👉 Top full stitch up to 42 Size & Top length is 52 inch 👉🏻 Plazzo fully stitched up to xl Size

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 14:08:45
sr-857 💃 *FABRIC DETAILS* 💃 👚TOP :* SANDHERI SILK WITH EMBROIDERY WORK WITH *FULL STICH* 👚👉 *TOP CHOLI INAR * : SILK* 👚👉 * PLAZZO: * SANDHERI BUTI SILK WITH * FULLY STITCHED* 👚👉 * DUPATTA:* GEORGETTE WITH LLES BODAR * 💃 SIZE DETAILS* 💃 👉 Top full stitch up to 42 Size & Top length is 52 inch 👉🏻 Plazzo fully stitched up to xl Size www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei *Fancy flair dancing*💃 *lehenga*
*For kids* *Special Collection*
*Kids Lehenga* 👗 *Sizes-24-28-32-36* *Full Stitched* *Fabric Details*
*Lehenga- Net brasso*
*Dupatta- Net With Stone*
*Blouse- golden matty* *stiched*
*Inner- Silk* *Full Stitched Pcs*

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 13:57:25
*Fancy flair dancing*💃 *lehenga* *For kids* *Special Collection* *Kids Lehenga* 👗 *Sizes-24-28-32-36* *Full Stitched* *Fabric Details* *Lehenga- Net brasso* *Dupatta- Net With Stone* *Blouse- golden matty* *stiched* *Inner- Silk* *Full Stitched Pcs* www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei 💃💃New Launching 💃💃
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
😀 *Blue cherry*😀💃 👉clothes details 😀Top -cotton 👉Top Lenth -40 semi stich 💃Top - fancy embroidery work 😀Lahenga -cotton 👉Lahenga Lenth -40
💃fancy block print 😀 Duppata -nazmin 👉Duppata Lenth -2 mtr 💃lace patty

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 13:53:16
💃💃New Launching 💃💃 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 😀 *Blue cherry*😀💃 👉clothes details 😀Top -cotton 👉Top Lenth -40 semi stich 💃Top - fancy embroidery work 😀Lahenga -cotton 👉Lahenga Lenth -40 💃fancy block print 😀 Duppata -nazmin 👉Duppata Lenth -2 mtr 💃lace patty www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Star Clutches with stone work

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 2
Posted at: 2019-08-19 07:10:37
brunei *👑 Saree material👑* 🌹CATLOUGE - *COLOURS* 🌹FABRIC - *PURE SANA SILK* 🌹 COLOURS- 9 🌹 DESIGN-9 🌹 _*The Joy Of Dressing Is An Art*_ 🌹WASHABLE SAREE *Special Collection Limited Edition Book Fast*

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 2
Posted at: 2019-08-19 04:58:31
*👑 Saree material👑* 🌹CATLOUGE - *COLOURS* 🌹FABRIC - *PURE SANA SILK* 🌹 COLOURS- 9 🌹 DESIGN-9 🌹 _*The Joy Of Dressing Is An Art*_ 🌹WASHABLE SAREE *Special Collection Limited Edition Book Fast* www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Malaika Arora Style
Top :- Faux Georgette
Bottom :- Santoon 
koti :- heavy banglory with embroidry work
Inner :- Santoon
Dupatta :- Nazmin
Wrok :- Embroidry
Length :- Max up to 48
Size :- Max up to 50
Type :- Semi Stitched

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-19 02:52:05
Malaika Arora Style Top :- Faux Georgette Bottom :- Santoon koti :- heavy banglory with embroidry work Inner :- Santoon Dupatta :- Nazmin Wrok :- Embroidry Length :- Max up to 48 Size :- Max up to 50 Type :- Semi Stitched www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei Bridal Lehenga choli

Lehenga Fabric :- 9000 velvet 
Lehenga work. :- Embroidery
Inner. :- santoon
Dupatta. :- Soft Nyloan mono net with frill handwork lace (2.3 meter)
Dupatta color. :- sky blue color 
Blouse. :- 9000 velvet  with Embroidered work (1 meter unstitch
Weight :- 1.4 kg
Waist :- SUPPORTED UP TO 44
Legnth :- 43.
Flair :- 3 meter (with can-can And canvas )

Booking compulsory

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 3
Posted at: 2019-08-18 14:13:52
Bridal Lehenga choli Lehenga Fabric :- 9000 velvet Lehenga work. :- Embroidery Inner. :- santoon Dupatta. :- Soft Nyloan mono net with frill handwork lace (2.3 meter) Dupatta color. :- sky blue color Blouse. :- 9000 velvet with Embroidered work (1 meter unstitch Weight :- 1.4 kg Waist :- SUPPORTED UP TO 44 Legnth :- 43. Flair :- 3 meter (with can-can And canvas ) Booking compulsory www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei *🔮 BEAUTIFUL LEHENGAS *🔘Type : wedding Bridal Lehenga* *🌷LEHENGA : Pure 9000 Velvette with Heavy CODING Embriodery Work, with AMERICAN Diamond💎 & Golden Inner covering Patta * *🌷Blouse : pure 9000 velvet with heavy coding embroidery front and back work with American diamond & heavy Grand  jhumka* *🌷Sleeves: Pure 9000 Velvette long Sleeves with  Coding Embridery Work & American Diamond💎* *🌷Dupatta: Soft Mono Net 2.50mtr with coding embroidery work , Velvette Lace embroidery coding work Border & American Diamond work & four size grand heavy jhumka 💎* *🌷Inner: Heavy Santoon Comes With CANVAS & CAN~CAN to add More Flair  to Lehnga * *🌷Height : 41 inches* *🌷Size: Max upto 46* *💎12000 American diamond work* *🌷Acessories : Extra Latkan For Blouse* *⚖Weight: 2.5+kg*

Stiching charge extra *✅ QUALITY GUARENTEED ✅* *❣One stop online shop ❣* *👗👜Happy Shopping👜👗 *

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 1
Posted at: 2019-08-18 14:12:45
*🔮 BEAUTIFUL LEHENGAS *🔘Type : wedding Bridal Lehenga* *🌷LEHENGA : Pure 9000 Velvette with Heavy CODING Embriodery Work, with AMERICAN Diamond💎 & Golden Inner covering Patta * *🌷Blouse : pure 9000 velvet with heavy coding embroidery front and back work with American diamond & heavy Grand jhumka* *🌷Sleeves: Pure 9000 Velvette long Sleeves with Coding Embridery Work & American Diamond💎* *🌷Dupatta: Soft Mono Net 2.50mtr with coding embroidery work , Velvette Lace embroidery coding work Border & American Diamond work & four size grand heavy jhumka 💎* *🌷Inner: Heavy Santoon Comes With CANVAS & CAN~CAN to add More Flair to Lehnga * *🌷Height : 41 inches* *🌷Size: Max upto 46* *💎12000 American diamond work* *🌷Acessories : Extra Latkan For Blouse* *⚖Weight: 2.5+kg* Stiching charge extra *✅ QUALITY GUARENTEED ✅* *❣One stop online shop ❣* *👗👜Happy Shopping👜👗 * www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------
brunei *🔮PEACOCK🤩* *🔘Type : wedding Bridal Lehenga* *🌷LEHENGA : Pure 9000 Velvette with Heavy CODING Embriodery Work, with CERAMIC Diamond💎 & Golden Inner covering Patta * *🌷Blouse : pure 9000 velvet with heavy coding embroidery front and back work with CERAMIC diamond & heavy Grand  jhumka* *🌷Sleeves: Pure 9000 Velvette long Sleeves with  Coding Embridery Work & CERAMIC Diamond💎* *🌷Dupatta: Soft Mono Net 2.50mtr with coding embroidery work , Velvette Lace embroidery coding work Border & CERAMIC Diamond work & four size grand heavy jhumka 💎* *🌷Inner: Heavy Santoon Comes With CANVAS & CAN~CAN to add More Flair  to Lehnga * *🌷Height : 41 inches* *🌷Size: Max upto 46* *💎9000 CERAMIC CRYSTAL work* *🌷Acessories : Extra Latkan For Blouse* *⚖Weight: 2.5+kg*

Stiching charge extra *✅ QUALITY GUARENTEED ✅* *❣One stop online shop ❣* *👗👜Happy Shopping👜👗 *

www.facebook.com/laffinaz/ 
laffinazcollection #beautiful  #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion  #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress
#diwali #deepavali #festival 
#punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266  whatsapp ❤ -------------------------------
Likes: 0
Posted at: 2019-08-18 14:09:39
*🔮PEACOCK🤩* *🔘Type : wedding Bridal Lehenga* *🌷LEHENGA : Pure 9000 Velvette with Heavy CODING Embriodery Work, with CERAMIC Diamond💎 & Golden Inner covering Patta * *🌷Blouse : pure 9000 velvet with heavy coding embroidery front and back work with CERAMIC diamond & heavy Grand jhumka* *🌷Sleeves: Pure 9000 Velvette long Sleeves with Coding Embridery Work & CERAMIC Diamond💎* *🌷Dupatta: Soft Mono Net 2.50mtr with coding embroidery work , Velvette Lace embroidery coding work Border & CERAMIC Diamond work & four size grand heavy jhumka 💎* *🌷Inner: Heavy Santoon Comes With CANVAS & CAN~CAN to add More Flair to Lehnga * *🌷Height : 41 inches* *🌷Size: Max upto 46* *💎9000 CERAMIC CRYSTAL work* *🌷Acessories : Extra Latkan For Blouse* *⚖Weight: 2.5+kg* Stiching charge extra *✅ QUALITY GUARENTEED ✅* *❣One stop online shop ❣* *👗👜Happy Shopping👜👗 * www.facebook.com/laffinaz/ laffinazcollection #beautiful #laffinazbollywoodcollection #bollywoodfashion #punjabisuit #bridal #kahwin #muslimahs #kurta #muslimahstyle #kenduri #dinner #bollywoodnite #mehendinight #mensherwani #sarawak #cantikgilers #majliskahwin #majlis #dressmalaysia #bajulelaki #bajuindia #puchong #brunei #rentalbollywooddress #diwali #deepavali #festival #punjabisuitmalaysia #sabah ❤0182010266 whatsapp ❤ -------------------------------

Famous / Popular results for brunei

Brunei

667°E / 4.500; 114.667 Brunei (/bruːˈnaɪ/ (listen) broo-NY), officially the Nation of Brunei, the Abode of Peace (Malay: Negara Brunei Darussalam, Jawi: نڬارا

List of Sultans of Brunei

The Sultan of Brunei is the head of state and absolute monarch of Brunei. He is also head of government in his capacity as Prime Minister. Since independence

Bandar Seri Begawan

Malay: [ˌbandar səˌri bəˈɡawan]) (formerly known as Brunei Town) is the capital city of the Sultanate of Brunei. It is officially governed as a municipality

Brunei dollar

The Brunei dollar (Malay: ringgit Brunei, currency code: BND), has been the currency of the Sultanate of Brunei since 1967. It is normally abbreviated

Hassanal Bolkiah

di-Pertuan of Brunei Darussalam; born 15 July 1946) is the 29th and current Sultan and Yang di-Pertuan of Brunei, as well as the Prime Minister of Brunei, making

Royal Brunei Airlines

Royal Brunei (RB) Airlines Sdn Bhd (Malay: Penerbangan DiRaja Brunei, Jawi: ڤنربڠن دراج بروني) is the national flag carrier airline of Brunei Darussalam

Jefri Bolkiah, Prince of Brunei

Waddien (born 6 November 1954), is a member of the Brunei Royal Family. His elder brother is Sultan of Brunei Hassanal Bolkiah. Prince Jefri was the finance

Bruneian Empire

Bruneian Empire or Empire of Brunei (/bruːˈnaɪ/ brew-NYE), also known as Sultanate of Brunei, was a Malay sultanate, centred in Brunei on the northern coast

Economy of Brunei

Brunei is a country with a small, wealthy economy that is a mixture of foreign and domestic entrepreneurship, government regulation and welfare measures

Royal Brunei Armed Forces

Royal Brunei Armed Forces (RBAF; Malay: Angkatan Bersenjata Diraja Brunei, ABDB) are the military forces of Brunei. They consist of the Royal Brunei Land

Brunei

667°E / 4.500; 114.667 Brunei (/bruːˈnaɪ/ (listen) broo-NY), officially the Nation of Brunei, the Abode of Peace (Malay: Negara Brunei Darussalam, Jawi: نڬارا

List of Sultans of Brunei

The Sultan of Brunei is the head of state and absolute monarch of Brunei. He is also head of government in his capacity as Prime Minister. Since independence

Bandar Seri Begawan

Malay: [ˌbandar səˌri bəˈɡawan]) (formerly known as Brunei Town) is the capital city of the Sultanate of Brunei. It is officially governed as a municipality

Brunei dollar

The Brunei dollar (Malay: ringgit Brunei, currency code: BND), has been the currency of the Sultanate of Brunei since 1967. It is normally abbreviated

Hassanal Bolkiah

di-Pertuan of Brunei Darussalam; born 15 July 1946) is the 29th and current Sultan and Yang di-Pertuan of Brunei, as well as the Prime Minister of Brunei, making

Royal Brunei Airlines

Royal Brunei (RB) Airlines Sdn Bhd (Malay: Penerbangan DiRaja Brunei, Jawi: ڤنربڠن دراج بروني) is the national flag carrier airline of Brunei Darussalam

Economy of Brunei

Brunei is a country with a small, wealthy economy that is a mixture of foreign and domestic entrepreneurship, government regulation and welfare measures

Royal Brunei Armed Forces

Royal Brunei Armed Forces (RBAF; Malay: Angkatan Bersenjata Diraja Brunei, ABDB) are the military forces of Brunei. They consist of the Royal Brunei Land

Bruneian Empire

Bruneian Empire or Empire of Brunei (/bruːˈnaɪ/ brew-NYE), also known as Sultanate of Brunei, was a Malay sultanate, centred in Brunei on the northern coast

Jefri Bolkiah, Prince of Brunei

Waddien (born 6 November 1954), is a member of the Brunei Royal Family. His elder brother is Sultan of Brunei Hassanal Bolkiah. Prince Jefri was the finance

Twitter Search Results for brunei

Borneo Bulletin @borneo_bulletin Aug 19 Her Majesty the Raja Permaisuri Agong of Malaysia spent a light-hearted moment dancing along with Brunei Girl Guides Association members during her visit to their centre. Read more coverage of the visit in our Tuesday edition or visit borneobulletin.com.bn pic.twitter.com/mwPkCIUi7S View photo · Hana @tulipslovers Aug 14 Helping to spread around: Here’s another special activities in Charity Night Food Market. Pancaragam ABDB will performing, 40 military will involves for the music marching. This kind of performances rarely appears. #Brunei pic.twitter.com/mo1ufAl5BO View photo · azizah iskandar @cheminahsayang Aug 19 with my fave King N Queen of Brunei ..... my esteem respect! pic.twitter.com/wX9uuM2Xwl View photo · The Scoop @thescoop_co Aug 14 Gov't eyes pilot project to introduce electric vehicles to #Brunei thescoop.co/2019/08/15/mem… View summary · 🥡🍲🍛🍚🥢 @ssarahmahri Aug 11 why is there so many fast food brunei twt accounts 💀 View details · Shell @Shell India in Brunei @hicomindBrunei Shell UK @Shell_UKLtd View more people wata shjeep @_michellechong Aug 12 jollibee brunei really said “fck y’all broke asses who keep asking for free food, our menus are cheap enough and y’all still can’t afford it??” View details · 🐥🐥🐥🐣🐥 @ElvenPsychopath Aug 14 Brunei's lack of public space is a huge issue too, we don't need more half-baked malls, we need better (and more) libraries, public parks and playgrounds, performance spaces, gallery spaces, spaces for hawkers to sell their goods and where families can gather safely View details · Imam of Peace @Imamofpeace Aug 15 The Muslim Ban is real: Somalia Algeria Bangladesh Brunei Iran Iraq Kuwait Lebanon Libya Malaysia Oman Pakistan Saudi Arabia Sudan Syria UAE Yemen Are the Muslim majority countries Israelis are banned from entering. But Ilhan has nothing to say about that. View details · The Scoop @thescoop_co Aug 18 #Brunei's biggest oil and gas firm said it will invest millions to convert HQ from gas to solar power thescoop.co/2019/08/18/bsp… View summary · azizah iskandar @cheminahsayang Aug 20 thank you Brunei ... for a most memorable trip pic.twitter.com/kJ8c1yYYtH View photo · dan.caes @vitranium Aug 12 Everybody went through the Nike Roshe Runs phase in Brunei I ain't forget View details · 𝓌𝑒𝓃𝒶 @wainahashim Aug 20 THIS MOVIE JUST GOT BANNED IN BRUNEI YESTERDAY 😡😡😡 twitter.com/ibcig/status/1… View details · azizah iskandar @cheminahsayang Aug 20 with the girls guides assoc of Brunei ..... i ve planted 3 durian trees in the HQ .. 2013, 2018 n 2019 ... lets it will reap many fruits ... in sha allah .... pic.twitter.com/b05DPdyKcC View photo · 𝒶𝓁𝒾𝒾𝒻 @_aliifshm 12h Feeling the BrUneI vibes pic.twitter.com/ZXL0Dphuk9 View photo · Khai @KhaiAnwars Aug 17 I saw someone I follow on IG post this and say they saw this creature on the roads of #Brunei today. Am I crazy or DOES THIS LOOK LIKE A KOMODO DRAGON? Its too big to be a monitor lizard (the muscular legs and tail) yet its kinda small to be a komodo (but looks like one)? pic.twitter.com/1duUBddcq4 View photo · malaysiakini.com @malaysiakini 12h King's visit to Brunei reflects strong bilateral ties malaysiakini.com/news/488815 pic.twitter.com/SzIE3TVnZy View photo · きくりん @kkrn_1o1z Aug 18 Hey,guys! I went on a holiday to Brunei.I introduce the places visited now. The first, this is the hotel where I stayed.Pillar, floor, table...Everything was marble!! I was blown away!!It was a precious experience for me. I wish I could live in such a castle...♡ Continue... pic.twitter.com/hI9eNffs4a View photo · tonylookatme @philosophafiy 20h Yes we did it, our very first minecraft date to celebrate @umiiboo coming back to brunei ❤️❤️❤️❤️ Special thanks to the Elkersburgers for helping me out huhu!! pic.twitter.com/ktwLBvmKd8 View photo · RVElites #SayUmpahUmpah @rvelites 24h The ReVe Festival Day 2 (iTunes) iTunes (11x #1): #1 Brazil #1 Brunei Darussalam #1 Bulgaria #1 Hong Kong #1 India #1 Kazakhstan #1 Malaysia #1 Mexico #1 Philippines #1 Saudi Arabia #1 Sweden Download your copies now! smarturl.it/RV_DAY2/itunes #UmpahUmpahDay @RVsmtown pic.twitter.com/zW1vCBNbiJ View photo · Faiq Airudin @faiqairudin 24h According to a Health Promotion Centre 2014 survey around 21% students under the age of 18 are victims of bullying. I think a new survey would show higher statistic, especially when it comes to cyber-bullying. #Brunei pic.twitter.com/waNW8veP3t View photo · Load older Tweets Back to top · Turn images off



Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.