FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

bloemenpracht instagram hashtags, hashtags meanings bloemenpracht images, #bloemenpracht tag pics

bloemenpracht
bloemenpracht
bloemenpracht Wij genoten van een extra lang weekend (we gingen al op woensdag) met de familie op de Cauberg. ZO genoten van Valkenburg en Maastricht, tijd met elkaar, alle lichtjes en de kerstsfeer die daar zo heerlijk aanwezig is! Vandaag weer op het fietsje naar het werk. Onze kerstboom staat trouwens al, die ga ik komende week met je delen. Nu eerst deze prachtige vazen van @oddness_objects nog een keer in het zonnetje. De link naar het blog zet ik in mijn profiel. Dat klikt zo lekker makkelijk door. Lekker deze donkere maandag beginnen met mooie bloemen! Fijne dag!
Likes: 337
Posted at: 2019-12-09 05:52:26
Wij genoten van een extra lang weekend (we gingen al op woensdag) met de familie op de Cauberg. ZO genoten van Valkenburg en Maastricht, tijd met elkaar, alle lichtjes en de kerstsfeer die daar zo heerlijk aanwezig is! Vandaag weer op het fietsje naar het werk. Onze kerstboom staat trouwens al, die ga ik komende week met je delen. Nu eerst deze prachtige vazen van @oddness_objects nog een keer in het zonnetje. De link naar het blog zet ik in mijn profiel. Dat klikt zo lekker makkelijk door. Lekker deze donkere maandag beginnen met mooie bloemen! Fijne dag!
bloemenpracht Wauw! Met 333 reacties kan ik toch wel zeggen dat jullie super enthousiast zijn over het werk van @pieceofclay. Dat snap ik wel, want ook bij mij was het liefde op het eerste gezicht. Nu dan het moment waarop ik één iemand heel erg blij mag gaan maken en dat ben jij @jesuishert! Gefeliciteerd! Jij mag een potje op pootjes in kleur en met patroon naar keuze plus een opleggertje uit gaan zoeken bij POC!! Dank allemaal, voor alle grappige, leuke en lieve berichtjes en dank lieve Nathalie van Piece of clay voor deze toffe samenwerking!
Likes: 818
Posted at: 2019-11-24 19:47:30
Wauw! Met 333 reacties kan ik toch wel zeggen dat jullie super enthousiast zijn over het werk van @pieceofclay. Dat snap ik wel, want ook bij mij was het liefde op het eerste gezicht. Nu dan het moment waarop ik één iemand heel erg blij mag gaan maken en dat ben jij @jesuishert! Gefeliciteerd! Jij mag een potje op pootjes in kleur en met patroon naar keuze plus een opleggertje uit gaan zoeken bij POC!! Dank allemaal, voor alle grappige, leuke en lieve berichtjes en dank lieve Nathalie van Piece of clay voor deze toffe samenwerking!
bloemenpracht Wat is jouw favoriete werk van Sander van Laar van @pixellaarphotography? Deze ‘Royal Pink’ een bloemstilleven in een vaas uit het Rijksmuseum of die ik gisteren deelde ‘De schelp’ met een mooi contrasterende zwarte achtergrond? Ik vind het moeilijk kiezen en ben een blij bloemenmeisje met dit prachtige werk aan de muur!
Likes: 578
Posted at: 2019-12-03 06:09:05
Wat is jouw favoriete werk van Sander van Laar van @pixellaarphotography? Deze ‘Royal Pink’ een bloemstilleven in een vaas uit het Rijksmuseum of die ik gisteren deelde ‘De schelp’ met een mooi contrasterende zwarte achtergrond? Ik vind het moeilijk kiezen en ben een blij bloemenmeisje met dit prachtige werk aan de muur!
bloemenpracht Een mooie samenwerking tussen twee mooie design grootheden! Alle collecties van @seraxbelgium hebben als doel interieurs te creëren die gelukkig maken en die persoonlijkheid geven aan je huis. Daar past @ontwerpduo natuurlijk uitstekend bij.  Wil je meer lezen? De link naar het blog vind je in mijn profiel en stories.
Likes: 834
Posted at: 2019-09-23 04:56:22
Een mooie samenwerking tussen twee mooie design grootheden! Alle collecties van @seraxbelgium hebben als doel interieurs te creëren die gelukkig maken en die persoonlijkheid geven aan je huis. Daar past @ontwerpduo natuurlijk uitstekend bij. Wil je meer lezen? De link naar het blog vind je in mijn profiel en stories.
bloemenpracht WIN gesloten | Het houdt maar niet op, vandaag mag ik alweer een powervrouw aan jullie voorstellen! Nathalie is de persoon achter Piece of Clay. Zij maakt en verkoopt potten, servies en nog veel meer moois van keramiek. Ik schrijf er over op mijn blog. De link staat weer netjes voor je klaar in mijn story en profiel. 
Wil jij kans maken op een pot op pootjes in kleur en patroon naar keuze en met een opleggertje, zodat ‘ie zowel als plantenpot en als vaas gebruikt kan worden! Laat dan een berichtje achter onder deze post en volg @pieceofclay. Dat is alles wat we van je vragen! Aanstaande zondag loten we een winnaar. Succes!
Likes: 971
Posted at: 2019-11-18 05:39:36
WIN gesloten | Het houdt maar niet op, vandaag mag ik alweer een powervrouw aan jullie voorstellen! Nathalie is de persoon achter Piece of Clay. Zij maakt en verkoopt potten, servies en nog veel meer moois van keramiek. Ik schrijf er over op mijn blog. De link staat weer netjes voor je klaar in mijn story en profiel. Wil jij kans maken op een pot op pootjes in kleur en patroon naar keuze en met een opleggertje, zodat ‘ie zowel als plantenpot en als vaas gebruikt kan worden! Laat dan een berichtje achter onder deze post en volg @pieceofclay. Dat is alles wat we van je vragen! Aanstaande zondag loten we een winnaar. Succes!
bloemenpracht Goedemorgen! We starten deze maandag lekker bloemig. Afgelopen weekend schreef ik een blog over dit speelse dienblad van @notremonde_official via @misterdesignnl. Ook de Ikebana vaas van @fritzhansen komt bij Mister Design vandaan. Normaal gesproken vul ik de vaas met allerlei verschillende bloemen van de bloemist, maar deze keer ging ik voor een simpel bosje Dahlia’s van de supermarkt. Aangevuld met een paar overblijvertjes uit een boeket. Zo hoeft een vers gevulde vaas niet altijd een grote uitgave te zijn, maar kun je ook met een klein budget een fijne blikvanger maken. Fijne maandag!
Likes: 596
Posted at: 2019-11-11 05:57:02
Goedemorgen! We starten deze maandag lekker bloemig. Afgelopen weekend schreef ik een blog over dit speelse dienblad van @notremonde_official via @misterdesignnl. Ook de Ikebana vaas van @fritzhansen komt bij Mister Design vandaan. Normaal gesproken vul ik de vaas met allerlei verschillende bloemen van de bloemist, maar deze keer ging ik voor een simpel bosje Dahlia’s van de supermarkt. Aangevuld met een paar overblijvertjes uit een boeket. Zo hoeft een vers gevulde vaas niet altijd een grote uitgave te zijn, maar kun je ook met een klein budget een fijne blikvanger maken. Fijne maandag!
bloemenpracht Het is weer vrijdag! En tijd voor een verse frisse bos. Vandaag een nazomer look, met een bessentak, oranje lampionnetjes, gladiolen, dahlia’s, roze klapbessen en rozen. 
En valt jou ook iets op? Ja, hier stond onze roze deur! Stap voor stap voeren we weer een veranderplan uit. Stap 1: De Ikea kastjes hangen aan de muur!
Fijne vrijdag!
#howiloveflowers #indiansummer #nazomer #bloemenpracht #bloemeninhuis #bloemenmeisje #flowery #flowering #flower_daily #flower_igers #ikeafamily #ikeanederland #tivoliaudio #interiør123 #interieurstyling #kleinwoongeluk
Likes: 1282
Posted at: 2018-08-31 06:03:06
Het is weer vrijdag! En tijd voor een verse frisse bos. Vandaag een nazomer look, met een bessentak, oranje lampionnetjes, gladiolen, dahlia’s, roze klapbessen en rozen. En valt jou ook iets op? Ja, hier stond onze roze deur! Stap voor stap voeren we weer een veranderplan uit. Stap 1: De Ikea kastjes hangen aan de muur! Fijne vrijdag! #howiloveflowers #indiansummer #nazomer #bloemenpracht #bloemeninhuis #bloemenmeisje #flowery #flowering #flower_daily #flower_igers #ikeafamily #ikeanederland #tivoliaudio #interiør123 #interieurstyling #kleinwoongeluk
bloemenpracht De Kleurrijke Verhalen Dagen i.s.m. @plntn.nl zijn bedoeld om te inspireren met bloemen en groen. Daarom ging ik uit mijn ‘comfort zone’ en probeerde ik dit heerlijke kleurrijke boeket eens te fotograferen tegen een donkere achtergrond! 
Dit jaar is er een toffe actie aan de Kleurrijke Verhalen Dagen. Je kunt namelijk een jaar lang elke twee weken gratis bloemen winnen van jouw bloemist! Om kans te maken deel je een foto van je gekochte bos bloemen (of plant) op Facebook of Instagram met #kleurrijkeverhalen met de naam van je bloemist of tuincentrum bij de foto. Op 1 januari 2020 wordt de winnaar door Kleurrijke Verhalen Dagen bekend gemaakt.

De vaas is van onze lieve @helladuijs die net een pracht van een dochter heeft gekregen. Nogmaals gefeliciteerd met jullie mooie dochter Sofie!
Likes: 549
Posted at: 2019-09-20 06:23:48
De Kleurrijke Verhalen Dagen i.s.m. @plntn.nl zijn bedoeld om te inspireren met bloemen en groen. Daarom ging ik uit mijn ‘comfort zone’ en probeerde ik dit heerlijke kleurrijke boeket eens te fotograferen tegen een donkere achtergrond! Dit jaar is er een toffe actie aan de Kleurrijke Verhalen Dagen. Je kunt namelijk een jaar lang elke twee weken gratis bloemen winnen van jouw bloemist! Om kans te maken deel je een foto van je gekochte bos bloemen (of plant) op Facebook of Instagram met #kleurrijkeverhalen met de naam van je bloemist of tuincentrum bij de foto. Op 1 januari 2020 wordt de winnaar door Kleurrijke Verhalen Dagen bekend gemaakt. De vaas is van onze lieve @helladuijs die net een pracht van een dochter heeft gekregen. Nogmaals gefeliciteerd met jullie mooie dochter Sofie!
bloemenpracht Goedemorgen! Deze bloemen komen bij de AH vandaan. Een tien euro bosje met 35% korting. Dat zie je er niet aan af, hè?!
Likes: 778
Posted at: 2018-09-13 05:39:07
Goedemorgen! Deze bloemen komen bij de AH vandaan. Een tien euro bosje met 35% korting. Dat zie je er niet aan af, hè?!
bloemenpracht Wij genoten van een extra lang weekend (we gingen al op woensdag) met de familie op de Cauberg. ZO genoten van Valkenburg en Maastricht, tijd met elkaar, alle lichtjes en de kerstsfeer die daar zo heerlijk aanwezig is! Vandaag weer op het fietsje naar het werk. Onze kerstboom staat trouwens al, die ga ik komende week met je delen. Nu eerst deze prachtige vazen van @oddness_objects nog een keer in het zonnetje. De link naar het blog zet ik in mijn profiel. Dat klikt zo lekker makkelijk door. Lekker deze donkere maandag beginnen met mooie bloemen! Fijne dag!
Likes: 337
Posted at: 2019-12-09 05:52:26
Wij genoten van een extra lang weekend (we gingen al op woensdag) met de familie op de Cauberg. ZO genoten van Valkenburg en Maastricht, tijd met elkaar, alle lichtjes en de kerstsfeer die daar zo heerlijk aanwezig is! Vandaag weer op het fietsje naar het werk. Onze kerstboom staat trouwens al, die ga ik komende week met je delen. Nu eerst deze prachtige vazen van @oddness_objects nog een keer in het zonnetje. De link naar het blog zet ik in mijn profiel. Dat klikt zo lekker makkelijk door. Lekker deze donkere maandag beginnen met mooie bloemen! Fijne dag!
bloemenpracht All I want for Christmas...🎄
Wist je al dat je bij ons nu ook cadeaubonnen en cadeauboxen kan kopen?
▪
De cadeaubon is mogelijk voor bedragen vanaf 25 euro en de cadeaubox voor bedragen vanaf 45 euro. Nu te koop in het atelier en via de webshop! Zou jij dit graag krijgen voor Kerst?🎁
Likes: 51
Posted at: 2019-12-08 20:11:52
All I want for Christmas...🎄 Wist je al dat je bij ons nu ook cadeaubonnen en cadeauboxen kan kopen? ▪ De cadeaubon is mogelijk voor bedragen vanaf 25 euro en de cadeaubox voor bedragen vanaf 45 euro. Nu te koop in het atelier en via de webshop! Zou jij dit graag krijgen voor Kerst?🎁
bloemenpracht Something else🌼
Throwback naar een super originele opdracht! Deze trompet werd gevonden op de rommelmarkt en mooi gepoetst om het een nieuw leven te geven. Ik kreeg deze binnen en de vraag was: 'Kan jij hier iets mee?'
▪
Uiteraard wou ik de uitdaging aangaan!🤗 Het is een huwelijkscadeau voor een koppel, waarvan de man trompet speelt. Hopelijk zijn ze er blij mee! Ik vind het alvast super goed gevonden van de gasten! Jij?
Likes: 103
Posted at: 2019-12-07 20:00:31
Something else🌼 Throwback naar een super originele opdracht! Deze trompet werd gevonden op de rommelmarkt en mooi gepoetst om het een nieuw leven te geven. Ik kreeg deze binnen en de vraag was: 'Kan jij hier iets mee?' ▪ Uiteraard wou ik de uitdaging aangaan!🤗 Het is een huwelijkscadeau voor een koppel, waarvan de man trompet speelt. Hopelijk zijn ze er blij mee! Ik vind het alvast super goed gevonden van de gasten! Jij?
bloemenpracht Ik voel mezelf een beetje als op deze foto; the day after. . Het waren geweldige sinterklaasdagen, veel gezelligheid, maar nu helemaal op. En dan ook al die zoetigheid die ik dan toch meer eet dan normaal. Ik kan geen pepernoot meer zien 🤣 Nu even lekker niks. . En dan vanaf morgen weer het
Likes: 150
Posted at: 2019-12-07 19:16:26
Ik voel mezelf een beetje als op deze foto; the day after. . Het waren geweldige sinterklaasdagen, veel gezelligheid, maar nu helemaal op. En dan ook al die zoetigheid die ik dan toch meer eet dan normaal. Ik kan geen pepernoot meer zien 🤣 Nu even lekker niks. . En dan vanaf morgen weer het "normale leven" Fijne avond ❤❤ . . . #boeket #boeketten #boeketje  #bloemen #bloemenfotografie  #bloemenpracht #bloemenfoto #bloemeninhuis #paperflowers #paperflower #paperflowerdecor #paperflowershop #paperflowerart  #paperflowerbouquet #anoukbohmer #papierenbloemen #imadethis #crepepaperflowers #createeveryday #createmakeshare #fleurs🌸 #papier #papierliebe
bloemenpracht Onze tijdloze favoriet. Gipskruid 🌿
•
Ik word altijd zo enorm blij als ik de bloemen mag gaan doen voor een bridal shower. Het is allemaal zo onwijs mooi ✨. Funny fact: wist jij dat gipskruid in het Engels ‘Baby’s Breath’ heet? Ik moest wel even lachen toen ik dat voor het eerst hoorde.
Likes: 49
Posted at: 2019-12-07 11:06:35
Onze tijdloze favoriet. Gipskruid 🌿 • Ik word altijd zo enorm blij als ik de bloemen mag gaan doen voor een bridal shower. Het is allemaal zo onwijs mooi ✨. Funny fact: wist jij dat gipskruid in het Engels ‘Baby’s Breath’ heet? Ik moest wel even lachen toen ik dat voor het eerst hoorde.
bloemenpracht 🌸 In het weekend ga ik graag naar de markt om verse bloemen te kopen. Gunnen jullie jezelf dat ook? Fijne zaterdag! 😍🙋
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
@floracastleinternational #floracastle #floracastleinternational 
#bloemen #boeket #kleurrijk #bloemenwinkel #boeketten #bloemenfotografie 
#bloemenpracht #bloemeninhuis #bloemenliefde #bloemenmeisje #tafeldecoratie 
#bloemschikken #kleurrijkeverhalen #veldboeket #herfstkleuren 
#mooiwatbloemendoen #herfst #autumnflower #bloemist #bloemenpracht #bloei 
#bloemeninspiratie #floralinspiration #floralinspo #seasonflowers #forflowerlovers 
#flowersofig #ayearinflowers
Likes: 44
Posted at: 2019-12-07 06:00:10
🌸 In het weekend ga ik graag naar de markt om verse bloemen te kopen. Gunnen jullie jezelf dat ook? Fijne zaterdag! 😍🙋 … … … … … … … … … … … … … … … … @floracastleinternational #floracastle #floracastleinternational  #bloemen #boeket #kleurrijk #bloemenwinkel #boeketten #bloemenfotografie  #bloemenpracht #bloemeninhuis #bloemenliefde #bloemenmeisje #tafeldecoratie  #bloemschikken #kleurrijkeverhalen #veldboeket #herfstkleuren  #mooiwatbloemendoen #herfst #autumnflower #bloemist #bloemenpracht #bloei  #bloemeninspiratie #floralinspiration #floralinspo #seasonflowers #forflowerlovers  #flowersofig #ayearinflowers
bloemenpracht Birth wreath🌼🌾
Droogbloemen blijken hip,
Ook voor geboortes! En daar zijn wij blij mee!
▪
Super leuk om op basis van een geboortekaartje of kleurenthema alles uit te werken! Mini-boeketjes voor bezoekers, krans voor in de babykamer, groot geboorteboeket... You name it! Vind jij droogbloemen ook leuk om mee te stylen?💛
Likes: 162
Posted at: 2019-12-06 20:15:35
Birth wreath🌼🌾 Droogbloemen blijken hip, Ook voor geboortes! En daar zijn wij blij mee! ▪ Super leuk om op basis van een geboortekaartje of kleurenthema alles uit te werken! Mini-boeketjes voor bezoekers, krans voor in de babykamer, groot geboorteboeket... You name it! Vind jij droogbloemen ook leuk om mee te stylen?💛
bloemenpracht 👋People do bussines with people.👋⠀
.⠀
Touwkoppels kruipen vaak onder m'n huid, ik bouw in de voorbereidingen van hun trouwdag een sterke persoonlijke relatie met hen op. Een relatie dat me zelfs niet zo veel moeite kost omdat het vaak vrienden van me zouden kunnen zijn.⠀
.⠀
Daar ben ik zo dankbaar voor. En net dat is misschien de kracht van social media. Je trekt mensen aan die met dezelfde voet in het leven staan. L+T zijn daar het levende bewijs van. Bedankt lieve L. voor de lieve woorden achteraf, het was fijn samenwerken met je.⠀
.⠀
#ateljeeboekee #lede #trouwenin2020 #trouwenin2021 #trouwbloemen #trouwbloemist #peopledobusinesswithpeople #liefde #liefdevieren #trouwboeket #trouwfotos #bloemenpracht #weddingflowers #weddingday #weddingbells
Likes: 47
Posted at: 2019-12-06 16:43:08
👋People do bussines with people.👋⠀ .⠀ Touwkoppels kruipen vaak onder m'n huid, ik bouw in de voorbereidingen van hun trouwdag een sterke persoonlijke relatie met hen op. Een relatie dat me zelfs niet zo veel moeite kost omdat het vaak vrienden van me zouden kunnen zijn.⠀ .⠀ Daar ben ik zo dankbaar voor. En net dat is misschien de kracht van social media. Je trekt mensen aan die met dezelfde voet in het leven staan. L+T zijn daar het levende bewijs van. Bedankt lieve L. voor de lieve woorden achteraf, het was fijn samenwerken met je.⠀ .⠀ #ateljeeboekee #lede #trouwenin2020 #trouwenin2021 #trouwbloemen #trouwbloemist #peopledobusinesswithpeople #liefde #liefdevieren #trouwboeket #trouwfotos #bloemenpracht #weddingflowers #weddingday #weddingbells
bloemenpracht Winter bouquet💙
Dit boeket maakte ik voor lieve @noemmemaarelke. Past mooi bij hun geverfde muur, toch?
▪
Voor de rest ben ik hier aan het hopen dat ik morgen weer op de been ben, zodat ik verder aan de slag kan met jullie bestellingen. Sorry voor de vertraging!🤒
Likes: 150
Posted at: 2019-12-05 20:06:41
Winter bouquet💙 Dit boeket maakte ik voor lieve @noemmemaarelke. Past mooi bij hun geverfde muur, toch? ▪ Voor de rest ben ik hier aan het hopen dat ik morgen weer op de been ben, zodat ik verder aan de slag kan met jullie bestellingen. Sorry voor de vertraging!🤒
bloemenpracht #bloemify
#mooi #bloemenwinkel #bloemen #bloemenveiling #versebloemen #bloemenpracht #boeket #bloemendagen #gezellig #bloemenweelde #bloemenvaas #bloemenshop #vrouw #blij #vriendin #bestellen
Likes: 61
Posted at: 2019-12-05 14:53:12
bloemenpracht #bloemify
#mooiwatbloemendoen #bloemen #bloemenliefde #bloemenpracht #bloemenveiling #bloemenwinkel #bloemvandedag #planten #liede #flowerpower
Likes: 55
Posted at: 2019-12-05 11:02:14
bloemenpracht #bloemify
#bloemendagen #bruidsbloemen #bloemenpracht #bloemenabonnement #bloemenliefde #bloemenweelde #bloemeninhuis #bloemen #instaflower #vrouw #bestellen #vrolijk
Likes: 60
Posted at: 2019-12-04 20:26:17
bloemenpracht In a field of roses,
she was a wildflower.💛
▪
Vandaag waren we vroeger dan gewoonlijk gesloten, wegens familiale omstandigheden. Er kunnen bijgevolg kleine vertragingen opgetreden zijn,
maar ik probeer ze zo goed mogelijk op te vangen. Bestellingen via de e-shop kunnen ook iets langer duren. Ik hoop op jullie begrip. Veel liefs🌼
Likes: 95
Posted at: 2019-12-04 19:40:18
In a field of roses, she was a wildflower.💛 ▪ Vandaag waren we vroeger dan gewoonlijk gesloten, wegens familiale omstandigheden. Er kunnen bijgevolg kleine vertragingen opgetreden zijn, maar ik probeer ze zo goed mogelijk op te vangen. Bestellingen via de e-shop kunnen ook iets langer duren. Ik hoop op jullie begrip. Veel liefs🌼
bloemenpracht Bloemen op de keukentafel. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bloemen #bloemenpracht #bloemenfotografie #flowers #flower #flowerstagram #picoftheday #instagood #photography #instamood #canonnederland #canon250d
Likes: 5
Posted at: 2019-12-04 12:32:51
Bloemen op de keukentafel. . . . . . . . . . . . #bloemen #bloemenpracht #bloemenfotografie #flowers #flower #flowerstagram #picoftheday #instagood #photography #instamood #canonnederland #canon250d
bloemenpracht Goede dag iedereen! 
Dit prachtige plaatje gemaakt tijdens een wandeling.

Wil je mij helpen ? Deel mijn bericht, volg mijn acount, plaats een bericht of boek een vakantie
Likes: 20
Posted at: 2019-12-04 10:38:08
Goede dag iedereen! Dit prachtige plaatje gemaakt tijdens een wandeling. Wil je mij helpen ? Deel mijn bericht, volg mijn acount, plaats een bericht of boek een vakantie
bloemenpracht Oud-Turnhout staat weer vol met prachtige viooltjes opgekweekt door onze afdeling tuinbouw.
#bewondeRING #DeringOV3 #BuitenGewoonOnderwijs #BuSo #ViboDeRing #Turnhout #Oud-Turnhout #fijneleerlingen #fijnwerken #bloemenpracht
Likes: 35
Posted at: 2019-12-03 20:23:54
Oud-Turnhout staat weer vol met prachtige viooltjes opgekweekt door onze afdeling tuinbouw. #bewondeRING #DeringOV3 #BuitenGewoonOnderwijs #BuSo #ViboDeRing #Turnhout #Oud-Turnhout #fijneleerlingen #fijnwerken #bloemenpracht
bloemenpracht Mirror mirror on the wall,
I'll always get up after I fall.
Whether I run, walk or have to crawl, I'll set my goals and try to achieve them all.💛
▪
Terugblik naar een leuke opdracht voor @unsaidlibrary via @thekube_antwerp. Was eens iets anders om live boeketjes te maken op verplaatsing!
▪
Nu toch maar weer even mij terugtrekken in het atelier om al jullie leuke bestellingen te maken! Heb jij ook al iets besteld?😁
Likes: 96
Posted at: 2019-12-03 20:04:52
Mirror mirror on the wall, I'll always get up after I fall. Whether I run, walk or have to crawl, I'll set my goals and try to achieve them all.💛 ▪ Terugblik naar een leuke opdracht voor @unsaidlibrary via @thekube_antwerp. Was eens iets anders om live boeketjes te maken op verplaatsing! ▪ Nu toch maar weer even mij terugtrekken in het atelier om al jullie leuke bestellingen te maken! Heb jij ook al iets besteld?😁
bloemenpracht 💸 De ware kost van je trouwboeket💸
.
De kostprijs van een trouwboeket is niet de kostprijs van een gewoon boeket.
Likes: 56
Posted at: 2019-12-03 18:35:27
💸 De ware kost van je trouwboeket💸 . De kostprijs van een trouwboeket is niet de kostprijs van een gewoon boeket. "Waarom", hoor ik je zeggen? . Vooraf kies ik met jou persoonlijk de kleuren uit en bespreken we je favoriete bloemen. Als het moment bijna daar is, ga ik op zoek naar de allermooiste bloemen. Bloemen die ik nadien verwerk met heel veel liefde, precisie en geduld tot een prachtig trouwboeket. Het kost me vaak anderhalf uur om alle bloemen te positioneren waar ik ze wil. Op de dag zelf werk ik je boeket af met de allermooiste sierlinten en lever ik het vroeg in de ochtend bij je allerliefste af. Dus daarom, ja daarom, is de prijs, de prijs. . Tip: wil je je bruidsboeket bewaren na de bruiloft, voor extra lang plezier? Haalt er voorzichtig met een fijne knipschaar de bloemen uit die niet zullen indrogen. (Dit zijn vaak bloemen die veel vocht bevatten, zoals op de foto bv. de bessen). Hang het bruidsboeket omgekeerd op een donkere, droge plaats en dan ssssstttt...🤫. . . Fotocredits: @anna_zegt_cheese . #ateljeeboekee #trouwboeket #weddingflorist #weddingbells #trouwbloemen #trouwenin2020 #trouwen #trouwbloemist #trouwen2020 #bloemenpracht #boeket #lede #weddingflowers #klantbeleving #klantgerichtheid
bloemenpracht Tijdens koude dagen, geven bloemen het gevoel van warmte.. #tulpen #tegenlicht #bloemenpracht #stene #bloementuin #nature #vroegemorgen #flowers #photooftheday
Likes: 15
Posted at: 2019-12-03 10:23:11
Tijdens koude dagen, geven bloemen het gevoel van warmte.. #tulpen #tegenlicht #bloemenpracht #stene #bloementuin #nature #vroegemorgen #flowers #photooftheday
bloemenpracht Wat is jouw favoriete werk van Sander van Laar van @pixellaarphotography? Deze ‘Royal Pink’ een bloemstilleven in een vaas uit het Rijksmuseum of die ik gisteren deelde ‘De schelp’ met een mooi contrasterende zwarte achtergrond? Ik vind het moeilijk kiezen en ben een blij bloemenmeisje met dit prachtige werk aan de muur!
Likes: 578
Posted at: 2019-12-03 06:09:05
Wat is jouw favoriete werk van Sander van Laar van @pixellaarphotography? Deze ‘Royal Pink’ een bloemstilleven in een vaas uit het Rijksmuseum of die ik gisteren deelde ‘De schelp’ met een mooi contrasterende zwarte achtergrond? Ik vind het moeilijk kiezen en ben een blij bloemenmeisje met dit prachtige werk aan de muur!
bloemenpracht Forever holding close🌼
Lang geleden, maar hier nog eens een custom made stolp. Deze was voor @anke_elsen. Onderaan zit gestabiliseerd mos dat mooi groen blijft.
▪
We gaan voor de eerste keer de kerstperiode in met Bouquet Boho. Wouw, wat een enthousiasme al! Druk, drukker, drukst. Maar jullie zijn allemaal geduldig en ontzettend lief! Onder alle omstandigheden. Ik bof met klanten zoals jullie.
▪
Jullie opdrachten houden me ook bezig deze dagen en leidt gedachten af. Gedachten die momenteel bij familie zitten. Afscheid moeten nemen is en blijft moeilijk. Wachten op het afscheid nemen bereidt voor maar is en blijft tegelijkertijd een marteling. Nog een keer aanraken, de warmte voelen, nog een keer een lief woord en een zoen. Vanavond toch nog een keer.💛
Likes: 85
Posted at: 2019-12-02 21:03:57
Forever holding close🌼 Lang geleden, maar hier nog eens een custom made stolp. Deze was voor @anke_elsen. Onderaan zit gestabiliseerd mos dat mooi groen blijft. ▪ We gaan voor de eerste keer de kerstperiode in met Bouquet Boho. Wouw, wat een enthousiasme al! Druk, drukker, drukst. Maar jullie zijn allemaal geduldig en ontzettend lief! Onder alle omstandigheden. Ik bof met klanten zoals jullie. ▪ Jullie opdrachten houden me ook bezig deze dagen en leidt gedachten af. Gedachten die momenteel bij familie zitten. Afscheid moeten nemen is en blijft moeilijk. Wachten op het afscheid nemen bereidt voor maar is en blijft tegelijkertijd een marteling. Nog een keer aanraken, de warmte voelen, nog een keer een lief woord en een zoen. Vanavond toch nog een keer.💛
bloemenpracht Another picture from the flowers in the Jewish Museum 
#Flowers #Bloemen #JoodsHistorischMuseum #Blümen #Fleures #Flora #FlowerPhotography #FlowerPower #BloemenPracht
Likes: 19
Posted at: 2019-12-02 19:50:05
Another picture from the flowers in the Jewish Museum #Flowers #Bloemen #JoodsHistorischMuseum #Blümen #Fleures #Flora #FlowerPhotography #FlowerPower #BloemenPracht
bloemenpracht Today I share this beautiful fire red Salvia elegans. If you take a look at this plant you immediately forget that it is winter! 😁🌿❄
#salvia #salviaelegans #mygarden #myplants #garden #plant #plants #vegetableplant #vegetableplants #vegetablesofinstagram #flower #flowersofinstagram #naturephotography  #coldwheather #vegetablegarden #redflower #vegetablegardening #moestuinplezier #moestuinbloemen #moestuin #moestuintje #bloemenpracht #😁 #❄ #🌿
Likes: 108
Posted at: 2019-12-02 19:12:20
Today I share this beautiful fire red Salvia elegans. If you take a look at this plant you immediately forget that it is winter! 😁🌿❄ #salvia #salviaelegans #mygarden #myplants #garden #plant #plants #vegetableplant #vegetableplants #vegetablesofinstagram #flower #flowersofinstagram #naturephotography #coldwheather #vegetablegarden #redflower #vegetablegardening #moestuinplezier #moestuinbloemen #moestuin #moestuintje #bloemenpracht #😁 #❄ #🌿
bloemenpracht 🌻 UITDAGINGEN 🌻

Jezelf blijven uitdagen en uitdagingen opzoeken vind ik zo belangrijk om te kunnen groeien.

Ik haalde het al aan in de stories. Even geleden probeerde ik om een floral hoop te maken met lichtjes in. Dit leek me al van bij het begin zo leuk, zeker rond de feestdagen, maar in werkelijkheid was het idee moeilijker te volbrengen dan gedacht.

Daarom ging ik even voor iets anders, misschien haal ik het idee later nog eensuit de kast en lukt het me dan weer wel, maar nu ging ik voor een floral hoop langs twee kanten.

Praktisch wil dit dus zeggen dat je deze niet aan een muur moet hangen. Je kan ‘m ophangen in de ruimte en hij mag gewoon ronddraaien zoveel ie wil (even swipen om het te kunnen zien 😉) Deze zal je later ook in de webshop vinden!

#floraldesign #floralhoop #floralhoops #flowerhoops #flowerhoop #bloemen #bloemeninhuis #bloemenkrans #bloemenpracht #bloemenliefde #droogbloemen #bloemenstyling #droogbloemenkrans #droogbloemenwebshop #bloemenring #bloemenhoepel #vrouwelijkondernemerschap #eucalyptus #duurzamebloemen #duurzamebloemenenplanten #duurzaam #duurzaamheid
Likes: 38
Posted at: 2019-12-02 15:56:39
🌻 UITDAGINGEN 🌻 Jezelf blijven uitdagen en uitdagingen opzoeken vind ik zo belangrijk om te kunnen groeien. Ik haalde het al aan in de stories. Even geleden probeerde ik om een floral hoop te maken met lichtjes in. Dit leek me al van bij het begin zo leuk, zeker rond de feestdagen, maar in werkelijkheid was het idee moeilijker te volbrengen dan gedacht. Daarom ging ik even voor iets anders, misschien haal ik het idee later nog eensuit de kast en lukt het me dan weer wel, maar nu ging ik voor een floral hoop langs twee kanten. Praktisch wil dit dus zeggen dat je deze niet aan een muur moet hangen. Je kan ‘m ophangen in de ruimte en hij mag gewoon ronddraaien zoveel ie wil (even swipen om het te kunnen zien 😉) Deze zal je later ook in de webshop vinden! #floraldesign #floralhoop #floralhoops #flowerhoops #flowerhoop #bloemen #bloemeninhuis #bloemenkrans #bloemenpracht #bloemenliefde #droogbloemen #bloemenstyling #droogbloemenkrans #droogbloemenwebshop #bloemenring #bloemenhoepel #vrouwelijkondernemerschap #eucalyptus #duurzamebloemen #duurzamebloemenenplanten #duurzaam #duurzaamheid
bloemenpracht {Droogbloemen}
Weer heel veel mooie droogboeketten in de winkel & webshop.
Likes: 46
Posted at: 2019-12-02 14:59:24
{Droogbloemen} Weer heel veel mooie droogboeketten in de winkel & webshop.
bloemenpracht Bloemblaadjes van een amaryllis #macroflower #macroflowers #amerylis #macroflora #flowerlovers #macroflowers_kingdom #flowers #flowerstagram #flower #flowerphotography #bloemen #bloemenpracht #bloemenfoto #bloemenliefhebber #christmasiscoming #macronature #macroperfection #closeupfoto #closeupphotography #closeup #macro #macrolovers #macro_foto #macrobloemen #macro_brilliance #spreadnaturelove #macro_freaks #macro_world #macrohappiness #flowercloseup
Likes: 212
Posted at: 2019-12-02 14:14:53
Bloemblaadjes van een amaryllis #macroflower #macroflowers #amerylis #macroflora #flowerlovers #macroflowers_kingdom #flowers #flowerstagram #flower #flowerphotography #bloemen #bloemenpracht #bloemenfoto #bloemenliefhebber #christmasiscoming #macronature #macroperfection #closeupfoto #closeupphotography #closeup #macro #macrolovers #macro_foto #macrobloemen #macro_brilliance #spreadnaturelove #macro_freaks #macro_world #macrohappiness #flowercloseup
bloemenpracht #bloemify
#bloemenenplanten #bloemenwinkel #bloemenpracht #bloemenweelde #bruidsbloemen #bloemen #bloemenabonnement #bloemenfotografie #bloemenliefde #mooiwatbloemendoen #onlinewinkelen #bestofholland #planten #tuin #verrasing
Likes: 51
Posted at: 2019-12-02 13:34:14
bloemenpracht Bloemenhart♥ http://bit.ly/2RaBUVx #mooiwatbloemendoen #bloemen #rouwbloemen #instaflowers #blooming
Likes: 18
Posted at: 2019-12-02 12:19:36
Bloemenhart♥ http://bit.ly/2RaBUVx #mooiwatbloemendoen #bloemen #rouwbloemen #instaflowers #blooming
bloemenpracht Keramiek romantiek💛
Wanneer onze bloemetjes mee op beeld mogen met het prachtige keramiek van @spotsandspeckles😍
Zeker het volgen waard, ze maken prachtige dingen!
Likes: 283
Posted at: 2019-12-02 07:53:34
Keramiek romantiek💛 Wanneer onze bloemetjes mee op beeld mogen met het prachtige keramiek van @spotsandspeckles😍 Zeker het volgen waard, ze maken prachtige dingen!
bloemenpracht It may already be December but this beautiful borage is still in bloom! 🌿😄🌸
#boragoofficinalis #borago #cucurbitaceae #ornamentalplants #ornamentalgarden #garden #plantcolor #plantphotography #plant #plants #outsideplants #flowersofinstagram #flowersindecember #flowerpower #flowersmakeyouhappy #moestuinbloemen #bloemen #bloemenpracht #mijntuin #havegoodweek #december #🌿 #😄 #🌸
Likes: 90
Posted at: 2019-12-01 21:03:13
bloemenpracht Wordt de laatste tijd wel erg in het zonnetje gezet 🤗#bloemenpracht#zolief#💐
Likes: 18
Posted at: 2019-12-01 20:56:33
Wordt de laatste tijd wel erg in het zonnetje gezet 🤗#bloemenpracht#zolief#💐
bloemenpracht #flowerartwork #flowers #flowerphotos #flowerphotography #flowerphotography #flowerlovers #flower #flowerstagram #bloemen #bloemenkunst #bloemenpracht #bloem #bloemenfotografie #bloemenfotografie
Likes: 15
Posted at: 2019-12-01 20:49:58
#flowerartwork #flowers #flowerphotos #flowerphotography #flowerphotography #flowerlovers #flower #flowerstagram #bloemen #bloemenkunst #bloemenpracht #bloem #bloemenfotografie #bloemenfotografie
bloemenpracht #flowers #flowerphotography #flowerlovers #flowerphotos #flower #flowerphoto #bloemen #bloem #bloemenfotografie #bloemenpracht  #flowerart #flowerartwork #bloemenkunst
Likes: 16
Posted at: 2019-12-01 20:45:09
#flowers #flowerphotography #flowerlovers #flowerphotos #flower #flowerphoto #bloemen #bloem #bloemenfotografie #bloemenpracht #flowerart #flowerartwork #bloemenkunst
bloemenpracht 🌸 Bloemetje voor jou deze zondag! 🌸 Wie geef jij graag bloemen? 🙋😍
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
@floracastleinternational #floracastle #floracastleinternational 
#bloemen #boeket #kleurrijk #bloemenwinkel #boeketten #bloemenfotografie 
#bloemenpracht #bloemeninhuis #bloemenliefde #bloemenmeisje #tafeldecoratie 
#bloemschikken #kleurrijkeverhalen #veldboeket #herfstkleuren 
#mooiwatbloemendoen 
#herfst #autumnflower #bloemist #bloemenpracht #bloei #bloemeninspiratie 
#floralinspiration #floralinspo #seasonflowers #forflowerlovers #flowersofig 
#ayearinflowers
Likes: 40
Posted at: 2019-12-01 06:01:17
🌸 Bloemetje voor jou deze zondag! 🌸 Wie geef jij graag bloemen? 🙋😍 … … … … … … … … … … … … … … … … @floracastleinternational #floracastle #floracastleinternational  #bloemen #boeket #kleurrijk #bloemenwinkel #boeketten #bloemenfotografie  #bloemenpracht #bloemeninhuis #bloemenliefde #bloemenmeisje #tafeldecoratie  #bloemschikken #kleurrijkeverhalen #veldboeket #herfstkleuren  #mooiwatbloemendoen  #herfst #autumnflower #bloemist #bloemenpracht #bloei #bloemeninspiratie  #floralinspiration #floralinspo #seasonflowers #forflowerlovers #flowersofig  #ayearinflowers
bloemenpracht Bloemenpracht in het herfstzonnetje.
#bloemenpracht #natuurfotografie #spreadnaturelove #loveflowers
Likes: 10
Posted at: 2019-11-30 20:46:21
Bloemenpracht in het herfstzonnetje. #bloemenpracht #natuurfotografie #spreadnaturelove #loveflowers
bloemenpracht De bloemen staan klaar #bloemenzaterdag#bloemenpracht
Likes: 2
Posted at: 2019-11-30 12:41:51
De bloemen staan klaar #bloemenzaterdag#bloemenpracht
bloemenpracht #bloemenpracht #bloomon
Likes: 25
Posted at: 2019-11-30 10:15:19
bloemenpracht Kerstbalpret🎄
De kerstballen staan op de webshop! Welke kies jij? Wil je er 4?
Gebruik de code 'Kerstbalpret' en krijg de 4de gratis!🤗
Likes: 127
Posted at: 2019-11-29 20:34:48
Kerstbalpret🎄 De kerstballen staan op de webshop! Welke kies jij? Wil je er 4? Gebruik de code 'Kerstbalpret' en krijg de 4de gratis!🤗
bloemenpracht Bloemen houden van mensen en ik ook #bloemenpracht #vriendschap #weekendgeluk #fijnweekend 💐🌹🌺🌸
Likes: 32
Posted at: 2019-11-29 13:46:26
Bloemen houden van mensen en ik ook #bloemenpracht #vriendschap #weekendgeluk #fijnweekend 💐🌹🌺🌸
bloemenpracht ✨... en nog veel meer ... ✨...welkom

#bloemen#bloemenpracht#flowerlove#flowershop#flowerstagram
Likes: 63
Posted at: 2019-11-29 09:19:23
✨... en nog veel meer ... ✨...welkom #bloemen#bloemenpracht#flowerlove#flowershop#flowerstagram
bloemenpracht Het is weer tijd voor een WINACTIE!! Dit keer een zelfgemaakte ketting + bijpassende setje oorbellen... 💝 🎉

Om mee te doen aan de winactie moet je het volgende doen: 
1. Volg mij
2. Like deze post 
3. Tag 2 vriendinnen 💞 
De winnaar word 1 December bekent gemakt 🎊
Likes: 72
Posted at: 2019-11-24 18:19:42
Het is weer tijd voor een WINACTIE!! Dit keer een zelfgemaakte ketting + bijpassende setje oorbellen... 💝 🎉 Om mee te doen aan de winactie moet je het volgende doen: 1. Volg mij 2. Like deze post 3. Tag 2 vriendinnen 💞 De winnaar word 1 December bekent gemakt 🎊
bloemenpracht Summer in France is over. 😯 #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn  #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
Likes: 46
Posted at: 2019-10-02 17:04:47
Summer in France is over. 😯 #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
bloemenpracht A nice reminder of the south of France.  Holiday with my love @ Sara-Texas.😁 #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn  #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
Likes: 23
Posted at: 2019-09-18 07:00:23
A nice reminder of the south of France. Holiday with my love @ Sara-Texas.😁 #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
bloemenpracht Everything has beauty, but not everyone sees it.
Confucius, 551-479 BC.
*
I think this is a star of Persia, one of the 850 species of allium - its relatives include onions and garlic.
*
#flowergarden
#bloemenpracht #flowers🌸 #bloemen #fleurs #flores
#flower_daily #floweraddict #flowers_super_pics
#macro_brilliance #macro_vision 
#macrobrilliance #onceupon_a_macro #macro_captures #macro_nature 
#nature_cuties #nature_up_close
#thebest_capture #getoutandshoot
#pictureoftheday #positivevibesonly
#vision_natura #inspirenaturenow #naturfoto #naturehub 
#backyard_dreams #positivevibes
#lovely #beauty #colourful
Likes: 46
Posted at: 2019-09-09 14:07:43
bloemenpracht #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn  #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
Likes: 13
Posted at: 2019-08-28 13:19:00
#flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
bloemenpracht My personal garden. 😁 #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn  #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
Likes: 9
Posted at: 2019-08-28 12:05:16
My personal garden. 😁 #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
bloemenpracht At home☺️ #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn  #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
Likes: 8
Posted at: 2019-08-28 12:03:51
At home☺️ #flowers #flower #flowerbox #flowerstagram #flowerwall #flowerpic #bloemen #bloemenfotografie #bloemenpracht #natuur #natuurfotografie #natuurfoto #natuurfotografie_nl #nature #naturephotography #naturelovers #nature_photo #amateurfotografie #amateurphotography #amateurphotographer #amateurphoto #Autumn #amateur_shot #autumncolors #amateur #amateur_bnw #awesome_photographers #flowerphotography #fotovandedag #fhotooftheday
bloemenpracht 1petrus1:24-25 Want ‘alle mensen zijn als gras, en al hun pracht is als een bloem in het veld. Het gras verdort en de bloem valt af, 
25 maar het woord van Jehovah blijft voor eeuwig.’ En dit ‘woord’ is het goede nieuws dat aan jullie is bekendgemaakt.
Job14:1-2 De mens, uit een vrouw geboren, heeft een kort leven vol zorgen en verdriet.
 2 Hij komt op als een bloesem en verwelkt. Hij vlucht als een schaduw en verdwijnt.
Psalm103:15-16 Als gras zijn de dagen van de sterfelijke mens, als een bloem in het veld is hij.
16 Maar de wind waait en weg is hij, alsof hij er nooit is geweest.
Psalm 39: 5-8 U hebt mij maar weinig dagen gegeven en mijn levensduur is niets in uw ogen. Een mens is niet meer dan een ademtocht, al lijkt hij nog zo zeker.  6 Elk mens loopt rond als een schaduw, voor niets rent hij rond. Hij verzamelt rijkdom maar weet niet wie ervan genieten zal.
 7 Waar kan ik nog op hopen, Jehovah? U bent mijn enige hoop.

Prediker2:18-19-23 Ik ging alles haten waarvoor ik zo hard had gewerkt onder de zon, omdat ik het moet achterlaten voor degene die na mij komt. 
19 En wie weet of hij wijs zal zijn of dwaas? Toch zal hij heersen over alles wat ik met zo veel moeite en wijsheid bereikt heb onder de zon. Ook dat is zinloos. 
20 In mijn hart voelde ik de wanhoop opkomen over al mijn harde werk en gezwoeg onder de zon. 
21 Want een mens kan hard werken, geleid door wijsheid, kennis en vaardigheid, maar hij zal alles moeten overdragen aan iemand die er niet voor heeft gewerkt. Ook dat is zinloos en heel triest.
22 Wat heeft een mens eigenlijk aan al zijn harde werk en de ambitie die hem motiveert om hard te werken onder de zon? 
23 Want zijn hele leven lang leiden zijn bezigheden tot verdriet en frustratie, en zelfs ’s nachts krijgt zijn hart nog geen rust. Ook dat is zinloos.

Lukas12:29 Maak je dus niet langer druk over wat je zult eten en wat je zult drinken, en wees niet langer angstig en bezorgd. 
Maak je vertrouwd met gods woord door prioriteit te geven aan een studie van de bijbel. Bezoek ook JW.ORG VOOR MEER INFORMATIE
Likes: 50
Posted at: 2017-07-04 22:38:58
1petrus1:24-25 Want ‘alle mensen zijn als gras, en al hun pracht is als een bloem in het veld. Het gras verdort en de bloem valt af, 25 maar het woord van Jehovah blijft voor eeuwig.’ En dit ‘woord’ is het goede nieuws dat aan jullie is bekendgemaakt. Job14:1-2 De mens, uit een vrouw geboren, heeft een kort leven vol zorgen en verdriet.  2 Hij komt op als een bloesem en verwelkt. Hij vlucht als een schaduw en verdwijnt. Psalm103:15-16 Als gras zijn de dagen van de sterfelijke mens, als een bloem in het veld is hij. 16 Maar de wind waait en weg is hij, alsof hij er nooit is geweest. Psalm 39: 5-8 U hebt mij maar weinig dagen gegeven en mijn levensduur is niets in uw ogen. Een mens is niet meer dan een ademtocht, al lijkt hij nog zo zeker.  6 Elk mens loopt rond als een schaduw, voor niets rent hij rond. Hij verzamelt rijkdom maar weet niet wie ervan genieten zal.  7 Waar kan ik nog op hopen, Jehovah? U bent mijn enige hoop. Prediker2:18-19-23 Ik ging alles haten waarvoor ik zo hard had gewerkt onder de zon, omdat ik het moet achterlaten voor degene die na mij komt. 19 En wie weet of hij wijs zal zijn of dwaas? Toch zal hij heersen over alles wat ik met zo veel moeite en wijsheid bereikt heb onder de zon. Ook dat is zinloos. 20 In mijn hart voelde ik de wanhoop opkomen over al mijn harde werk en gezwoeg onder de zon. 21 Want een mens kan hard werken, geleid door wijsheid, kennis en vaardigheid, maar hij zal alles moeten overdragen aan iemand die er niet voor heeft gewerkt. Ook dat is zinloos en heel triest. 22 Wat heeft een mens eigenlijk aan al zijn harde werk en de ambitie die hem motiveert om hard te werken onder de zon? 23 Want zijn hele leven lang leiden zijn bezigheden tot verdriet en frustratie, en zelfs ’s nachts krijgt zijn hart nog geen rust. Ook dat is zinloos. Lukas12:29 Maak je dus niet langer druk over wat je zult eten en wat je zult drinken, en wees niet langer angstig en bezorgd. Maak je vertrouwd met gods woord door prioriteit te geven aan een studie van de bijbel. Bezoek ook JW.ORG VOOR MEER INFORMATIE


Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.