FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

bewust instagram hashtags, hashtags meanings bewust images, #bewust tag pics

bewust
bewust
bewust Couscous met pruimen, amandelen en geitenkaas. Een beproefd recept en altijd welkom! 😊 ⁣⁠⠀
⁣⁠⠀
⇠SWIPE ⇠ naar links om te zien hoe Suzanne de couscous bereidt, en check de link in de bio voor het hele recept 🔗⁠⠀
Likes: 193
Posted at: 2019-11-19 16:44:10
Couscous met pruimen, amandelen en geitenkaas. Een beproefd recept en altijd welkom! 😊 ⁣⁠⠀ ⁣⁠⠀ ⇠SWIPE ⇠ naar links om te zien hoe Suzanne de couscous bereidt, en check de link in de bio voor het hele recept 🔗⁠⠀
bewust Als hoogsensitief persoon is het vaak lastig om te filteren. Je filter staat al wijder open waardoor het kan zijn dat het al snel teveel wordt, je sneller wordt geraakt omdat je voelt wat een ander voelt en omdat je informatie langzamer en langer moet verwerken. Je hebt gewoon wat meer tijd nodig en ook om bewust je energie (bij) te sturen.

Soms kan het ook zo zijn dat mensen met een hele lading informatie komen waar jij op dat moment helemaal niet op staat te wachten of aankunt. Dit geldt overigens ook voor niet hsp'ers. Je kunt dan overspoeld worden met informatie waar je niet om hebt gevraagd en daar last van hebben. Misschien zelfs ook wel de gehele dag. Het is daarom ook belangrijk om op dat moment goed je grenzen aan te geven.

Je mag best iets weigeren, zoals een telefoontje. Je hoeft niet op te nemen als je te moe bent of even een momentje voor jezelf nodig hebt. Je mag best aan je collega vragen of diegene even jou een mail wil sturen met een korte uitleg of dat verzoek doet, omdat het nu even niet uitkomt.

Ken je energie en bewaak deze. Geef grenzen aan en je hoeft niet altijd alles op je te nemen als je er niet om hebt gevraagd. Maar, wees ook bewust van jouw energie zodat je hier bewust op kunt sturen. Bijv een bescherming visualiseren of in alignment komen. Hoe jij zelf in je vel zit zegt ook veel over hoeveel je kunt hebben. Enjoy your day!
💗💗💗💗
#hsp #hsper #lifeofhsp #hoogsensitief #hooggevoelig #bewustzijn #grenzenbewaken #grenzen #bewust #energie #energiebewaken #versterkjegeest #vermoeid #moe #grenzenaangeven #overspoeldworden #bewustzijnvergroten #lichtwerker #hsplife
Likes: 110
Posted at: 2019-08-13 07:03:40
Als hoogsensitief persoon is het vaak lastig om te filteren. Je filter staat al wijder open waardoor het kan zijn dat het al snel teveel wordt, je sneller wordt geraakt omdat je voelt wat een ander voelt en omdat je informatie langzamer en langer moet verwerken. Je hebt gewoon wat meer tijd nodig en ook om bewust je energie (bij) te sturen. Soms kan het ook zo zijn dat mensen met een hele lading informatie komen waar jij op dat moment helemaal niet op staat te wachten of aankunt. Dit geldt overigens ook voor niet hsp'ers. Je kunt dan overspoeld worden met informatie waar je niet om hebt gevraagd en daar last van hebben. Misschien zelfs ook wel de gehele dag. Het is daarom ook belangrijk om op dat moment goed je grenzen aan te geven. Je mag best iets weigeren, zoals een telefoontje. Je hoeft niet op te nemen als je te moe bent of even een momentje voor jezelf nodig hebt. Je mag best aan je collega vragen of diegene even jou een mail wil sturen met een korte uitleg of dat verzoek doet, omdat het nu even niet uitkomt. Ken je energie en bewaak deze. Geef grenzen aan en je hoeft niet altijd alles op je te nemen als je er niet om hebt gevraagd. Maar, wees ook bewust van jouw energie zodat je hier bewust op kunt sturen. Bijv een bescherming visualiseren of in alignment komen. Hoe jij zelf in je vel zit zegt ook veel over hoeveel je kunt hebben. Enjoy your day! 💗💗💗💗 #hsp #hsper #lifeofhsp #hoogsensitief #hooggevoelig #bewustzijn #grenzenbewaken #grenzen #bewust #energie #energiebewaken #versterkjegeest #vermoeid #moe #grenzenaangeven #overspoeldworden #bewustzijnvergroten #lichtwerker #hsplife
bewust
Likes: 1039
Posted at: 2019-04-07 10:15:33
bewust Wees lief voor jezelf vandaag. Ik dacht, ik herinner je er even aan. Fijne dag!
Likes: 425
Posted at: 2019-11-18 05:13:26
Wees lief voor jezelf vandaag. Ik dacht, ik herinner je er even aan. Fijne dag!
bewust Some people asked me what is my personal secret for a healthy skin/hair....Well here it is, one of my go-to products: African Black soap by @sheamoisture 🖤
💫
This amazing product is perfect for sensitive skin, It cleanses without stripping away the natural oils of your skin/scalp and it can be used on body, face and hair.
💫
Its special formula includes key moisturizing and soothing ingredients such as: Shea butter, Oats and Aloe Vera.
💫
I love this product 'cause it doesn’t contain any harsh ingredients nor acids (present in almost all the natural products due to their preservative properties) which makes it the perfect soap for the sensitive skin of my hubby and daughter ☺️☺️ 💫

Have you tried African black soap? .
.
.
🖤 Btw this pic was taken right before my shower 😅
Curls can get far more beautiful ➿😉
.
#africanblacksoap #naturalcare #nontoxicskincare #greenbeautycommunity
Likes: 193
Posted at: 2019-07-29 13:00:38
Some people asked me what is my personal secret for a healthy skin/hair....Well here it is, one of my go-to products: African Black soap by @sheamoisture 🖤 💫 This amazing product is perfect for sensitive skin, It cleanses without stripping away the natural oils of your skin/scalp and it can be used on body, face and hair. 💫 Its special formula includes key moisturizing and soothing ingredients such as: Shea butter, Oats and Aloe Vera. 💫 I love this product 'cause it doesn’t contain any harsh ingredients nor acids (present in almost all the natural products due to their preservative properties) which makes it the perfect soap for the sensitive skin of my hubby and daughter ☺️☺️ 💫 Have you tried African black soap? . . . 🖤 Btw this pic was taken right before my shower 😅 Curls can get far more beautiful ➿😉 . #africanblacksoap #naturalcare #nontoxicskincare #greenbeautycommunity
bewust Wij zien deze gekruide sperziebonen met pinda's en rijst wel zitten vandaag🌱🥜😍 Jullie? De mix van knoflook, peterselie en ui geeft dit gerecht superveel smaak. Een lekker gebakken eitje maakt het helemaal af🍳 #comfortfood Bon Appétit!⁣⁣
⁣⁣⠀
Likes: 612
Posted at: 2019-06-11 15:10:09
Wij zien deze gekruide sperziebonen met pinda's en rijst wel zitten vandaag🌱🥜😍 Jullie? De mix van knoflook, peterselie en ui geeft dit gerecht superveel smaak. Een lekker gebakken eitje maakt het helemaal af🍳 #comfortfood Bon Appétit!⁣⁣ ⁣⁣⠀
bewust Lach niet maar schater,
drink wijn in plaats van water
Doe wat je het liefste doet 
en niet wat je denkt dat moet.
Zie het moois in elke dag
en doe af en toe iets
dat eigenlijk niet mag.
Fijn weekend!
Likes: 500
Posted at: 2019-05-10 04:48:33
Lach niet maar schater, drink wijn in plaats van water Doe wat je het liefste doet en niet wat je denkt dat moet. Zie het moois in elke dag en doe af en toe iets dat eigenlijk niet mag. Fijn weekend!
bewust Ik had laatst een gesprek met iemand en ik vertelde dat ik kieskeurig en bewust ben met wie ik mijn energie deel, qua vriendschappen en (liefdes)relaties. Ook door mijn gevoeligheid en energie die ik hoog wil houden.

Ik bekijk als holistisch therapeut een mens of klacht op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en zielsniveau. Maar mijn relaties wil ik ook op deze niveaus 'bekijken' zodat ik de beste versie van mezelf kan zijn, voor mezelf en anderen.

Dit zodat ik er energie van krijg, mij er goed bij voel, en deze matcht met mijn vibratie en het contact vanuit flow gaat. Ik maak namelijk makkelijk contact met de ander en voel een ander snel aan. Dat kan fijn zijn maar ook minder fijn. Mijn relaties of vriendschappen zijn ook meestal niet oppervlakkig maar gaat dieper. Ik probeer mijn relaties of vriendschappen in mijn leven dus ook op deze niveaus te bekijken.

Ik noem even een paar voorbeelden:

Fysiek voel je je in een relatie bijvoorveeld aangetrokken tot iemand of verloopt het contact vanuit flow.

Mentaal dat je ongeveer dezelfde gedachtegang hebt, je eigen gedachten makkelijk kunt delen of elkaar kunt inspireren.

Emotioneel dat je elkaar bijv. goed begrijpt, kunt aanvoelen en over dingen kunt praten, dus dat het emotioneel goed voelt.

Energetisch dat je in het algemeen een fijn, goed of positief gevoel krijgt van iemand en niet leegloopt of veel energie kost.

Zielsniveau dat je iemand bijvoorbeeld waardeert om hoe diegene is, mooi vindt hoe diegene van binnen is en wat diegene uitstraalt.

Ik vind het fijn om hier bewust van te zijn. Betekent niet dat het een hele keuring wordt en ik iemand afschrijf als niet alles in balans is, maar wel dat ik bewust wil zijn met wie ik mijn energie deel. Het gaat namelijk ook om mijn energie en de energie die ik wil creëeren. En daar ben ik zelf als eerste verantwoordelijk voor.

Als hoogsensitief persoon kan een energieuitwisseling soms intens aanvoelen. Het is dus goed om bewust te zijn hoe je ermee omgaat, wat het over jou zegt en dat je je energie en grenzen goed bewaakt. Energie heeft invloed op je dagelijks leven en jouw functioneneren.

Ben jij kieskeurig met wie je je energie deelt?
Likes: 156
Posted at: 2019-10-13 07:28:40
Ik had laatst een gesprek met iemand en ik vertelde dat ik kieskeurig en bewust ben met wie ik mijn energie deel, qua vriendschappen en (liefdes)relaties. Ook door mijn gevoeligheid en energie die ik hoog wil houden. Ik bekijk als holistisch therapeut een mens of klacht op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en zielsniveau. Maar mijn relaties wil ik ook op deze niveaus 'bekijken' zodat ik de beste versie van mezelf kan zijn, voor mezelf en anderen. Dit zodat ik er energie van krijg, mij er goed bij voel, en deze matcht met mijn vibratie en het contact vanuit flow gaat. Ik maak namelijk makkelijk contact met de ander en voel een ander snel aan. Dat kan fijn zijn maar ook minder fijn. Mijn relaties of vriendschappen zijn ook meestal niet oppervlakkig maar gaat dieper. Ik probeer mijn relaties of vriendschappen in mijn leven dus ook op deze niveaus te bekijken. Ik noem even een paar voorbeelden: Fysiek voel je je in een relatie bijvoorveeld aangetrokken tot iemand of verloopt het contact vanuit flow. Mentaal dat je ongeveer dezelfde gedachtegang hebt, je eigen gedachten makkelijk kunt delen of elkaar kunt inspireren. Emotioneel dat je elkaar bijv. goed begrijpt, kunt aanvoelen en over dingen kunt praten, dus dat het emotioneel goed voelt. Energetisch dat je in het algemeen een fijn, goed of positief gevoel krijgt van iemand en niet leegloopt of veel energie kost. Zielsniveau dat je iemand bijvoorbeeld waardeert om hoe diegene is, mooi vindt hoe diegene van binnen is en wat diegene uitstraalt. Ik vind het fijn om hier bewust van te zijn. Betekent niet dat het een hele keuring wordt en ik iemand afschrijf als niet alles in balans is, maar wel dat ik bewust wil zijn met wie ik mijn energie deel. Het gaat namelijk ook om mijn energie en de energie die ik wil creëeren. En daar ben ik zelf als eerste verantwoordelijk voor. Als hoogsensitief persoon kan een energieuitwisseling soms intens aanvoelen. Het is dus goed om bewust te zijn hoe je ermee omgaat, wat het over jou zegt en dat je je energie en grenzen goed bewaakt. Energie heeft invloed op je dagelijks leven en jouw functioneneren. Ben jij kieskeurig met wie je je energie deelt?
bewust Tijd voor jezelf is belangrijk. Je voelt het in je hoofd als je te weinig tijd voor jezelf hebt gehad. Wat er gebeurt? Je ontwikkeling komt stil te staan. Je wordt onrustig, onzeker en minder gelukkig. Je bent minder authentiek en niet de beste versie van jezelf. En als je niet oppast brandt er een draadje door.
Mensen zijn geweldig: een goede relatie met je partner, je gezin, je familie en vrienden zijn van levensbelang. Maar tijd voor jezelf is net zo van belang. Zoals beweging én nachtrust nodig zijn voor een gezond lichaam, houden sociale interactie én in jezelf terugtrekken je psyche in balans. Dus neem op tijd de nodige aandacht voor jezelf. 🙏💜
Likes: 341
Posted at: 2019-10-02 04:48:29
Tijd voor jezelf is belangrijk. Je voelt het in je hoofd als je te weinig tijd voor jezelf hebt gehad. Wat er gebeurt? Je ontwikkeling komt stil te staan. Je wordt onrustig, onzeker en minder gelukkig. Je bent minder authentiek en niet de beste versie van jezelf. En als je niet oppast brandt er een draadje door. Mensen zijn geweldig: een goede relatie met je partner, je gezin, je familie en vrienden zijn van levensbelang. Maar tijd voor jezelf is net zo van belang. Zoals beweging én nachtrust nodig zijn voor een gezond lichaam, houden sociale interactie én in jezelf terugtrekken je psyche in balans. Dus neem op tijd de nodige aandacht voor jezelf. 🙏💜
bewust Alles wat je iets oplevert, kost je ook iets.

Ben je bereid de prijs te betalen?

Ik wilde graag aanwezigheid bij een online training van Lifebook. Deze bleek om 4.00 uur in de ochtend te starten. Het ging me dus wat slaap kosten.

En die prijs was ik bereid te betalen.

3.30 uur de wekker, kopje thee, dekentje, een hoop verbaasde en lachende gezichten tijdens de zoom meeting. Laten we zeggen dat ze me niet hadden verwacht.

Worth it!

Ok, misschien ga ik toch nog even mijn bedje in ;-) Welke prijs ben jij bereid te betalen voor hetgeen wat jij graag wilt?

#ikbenawesome #jezelfzijn #verhoogjefrequentie #verbinding #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #zelfontwikkeling #introvert #hooggevoelig #hoogsensitief #hsp #zelfliefde #bewustwording #spiritualiteit #spiritueel #spirituelegroei #dankbaar #geluk #vrijheid #zelfvertrouwen #waarheid #bewust #bewustzijn #volgjehart #authentiek #kwetsbaarheid
Likes: 0
Posted at: 2019-11-20 04:27:46
Alles wat je iets oplevert, kost je ook iets. Ben je bereid de prijs te betalen? Ik wilde graag aanwezigheid bij een online training van Lifebook. Deze bleek om 4.00 uur in de ochtend te starten. Het ging me dus wat slaap kosten. En die prijs was ik bereid te betalen. 3.30 uur de wekker, kopje thee, dekentje, een hoop verbaasde en lachende gezichten tijdens de zoom meeting. Laten we zeggen dat ze me niet hadden verwacht. Worth it! Ok, misschien ga ik toch nog even mijn bedje in ;-) Welke prijs ben jij bereid te betalen voor hetgeen wat jij graag wilt? #ikbenawesome #jezelfzijn #verhoogjefrequentie #verbinding #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #zelfontwikkeling #introvert #hooggevoelig #hoogsensitief #hsp #zelfliefde #bewustwording #spiritualiteit #spiritueel #spirituelegroei #dankbaar #geluk #vrijheid #zelfvertrouwen #waarheid #bewust #bewustzijn #volgjehart #authentiek #kwetsbaarheid
bewust Zeg jij wel eens 'ja' terwijl je 'nee' bedoelt? We weten allemaal wel dat we vaker 'nee' zouden moeten zeggen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Omdat 'nee zeggen' angst voor uitsluiting, afwijzing, controleverlies, iets missen etc. betekent. Dat wil je niet. Om 'nee' te leren zeggen moet het vertrouwen in jezelf groeien. Ik kan je helpen!

#lifecoach #lifecoachtips #noordwijk #bollenstreek #keuzesmaken #keuzes #kiezen #investeren #investereninjezelf #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #verantwoordelijkheid #leiderschap #persoonlijkleiderschap #vertrouwen #zelfvertrouwen #zelfliefde #bewust #bewustzijn #intuitie #burnout #psyschologie #wijsheden #citaten #prikkelen #lifecoaching #resultaat #ongemak #neezeggen #nee
Likes: 4
Posted at: 2019-11-19 21:09:56
Zeg jij wel eens 'ja' terwijl je 'nee' bedoelt? We weten allemaal wel dat we vaker 'nee' zouden moeten zeggen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Omdat 'nee zeggen' angst voor uitsluiting, afwijzing, controleverlies, iets missen etc. betekent. Dat wil je niet. Om 'nee' te leren zeggen moet het vertrouwen in jezelf groeien. Ik kan je helpen! #lifecoach #lifecoachtips #noordwijk #bollenstreek #keuzesmaken #keuzes #kiezen #investeren #investereninjezelf #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #verantwoordelijkheid #leiderschap #persoonlijkleiderschap #vertrouwen #zelfvertrouwen #zelfliefde #bewust #bewustzijn #intuitie #burnout #psyschologie #wijsheden #citaten #prikkelen #lifecoaching #resultaat #ongemak #neezeggen #nee
bewust Onze momenten van #falen of #succesvol zijn, komen en gaan. Maar het #succes noch het falen maken ons tot wie we zijn. We blijven van #waarde als mens en hoeven ons gevoel van #eigenwaarde niet aan zulke zaken op te hangen. We mogen er hoe dan ook zijn. We hoeven het alleen maar te geloven.

#kristinneff #zelfcompassie #selfcompassion #worthy #bewust #compassion #compassie #demoeitewaard #eigenheid #floreren #inzicht #jijbentok #kracht #leven #mindful #overpeinzing #persoonlijkegroei #wijsheid #reflectie #vrijheid #welzijn #worthiness #failure #succes #success #zinvollerleven.nl 🌈
Likes: 5
Posted at: 2019-11-19 21:03:32
Onze momenten van #falen of #succesvol zijn, komen en gaan. Maar het #succes noch het falen maken ons tot wie we zijn. We blijven van #waarde als mens en hoeven ons gevoel van #eigenwaarde niet aan zulke zaken op te hangen. We mogen er hoe dan ook zijn. We hoeven het alleen maar te geloven. #kristinneff #zelfcompassie #selfcompassion #worthy #bewust #compassion #compassie #demoeitewaard #eigenheid #floreren #inzicht #jijbentok #kracht #leven #mindful #overpeinzing #persoonlijkegroei #wijsheid #reflectie #vrijheid #welzijn #worthiness #failure #succes #success #zinvollerleven.nl 🌈
bewust Haal de krachten van de natuur in huis met etherische olie en je Geurwolkje!💭🍊💭.
.
In huis wil je toch je ook een frisse gezonde lucht in ademen.
Het fijne van je huisje, binnen die muren bepaal jij wat er gebeurd, buitenhuis hebben we helaas niet zoveel te zeggen😐
.
Kies bewust.....💭🍋💭
.
Etherische olie kan vele verschillende geuren hebben en wordt van vele verschillende planten🌱,bloemen🌺 🌸🌼🌸of fruitsoorten 🍋🍊🍇🍓🍒 gemaakt.
Elke geur heeft zijn eigen werking op het lichaam en de geest en elke geur heeft andere eigenschappen en kan dus voor andere doeleinden gebruikt worden.
.
Voor je je Geurwolkje aanmaakt kies je bewust welk doel je wilt bereiken in welke stemming ben je? Of in welke stemming wil je komen? .
Zo heb je de geuren lavendel en sinaasappel 🍊 die een rustgevende en ontspannende werking hebben op de geest en het lichaam. Dit zijn dus goede geuren om te gebruiken als je veel stress hebt en hulp kan gebruiken om goed te ontspannen. Deze geuren zijn perfect om te gebruiken in de slaapkamer.
.
We hebben ook mengen oliën zoals bijvoorbeeld onze 1001 nacht. Deze olie bestaat uit een unieke combinatie van sandelhout, cederhout en patchouli en geeft een zoete, houtachtige aroma.
De verwarmende geur van deze 1001 nacht etherische olie werkt ontspannend en stimuleert onze verbeelding en ons libido. 😏🥰😏
Of onze meng olie frisbriesje Deze heerlijke combinatie van zilverspar, eucalyptus en rozemarijn geeft ons een optimistisch en verfrist gevoel. Deze geur helpt je je te concentreren en stimuleert de energietoevoer. Super fijn als je moet studeren of werken.🧐🤓🧐
.
De geuren eucalyptus, pepermunt, rozemarijn of tea tree zijn erg frisse en luchtige geuren die perfect zijn als je bijvoorbeeld verkouden bent. De frisheid van de geuren opent de neus en maakt het makkelijker adem te halen. .
En zo kan ik nog wel even door gaan🤗.
.
Jij kiest, jij bepaald met je Geurwolkje💭🍊💭
.
Kies bewust gezond💭🌱💭
.
Dit Geurwolkje werkt blaast haar etherische krachten 💪🏽🌱💪🏽 uit in het huisje @mijnhuisje_ 😍😍😍
Likes: 89
Posted at: 2019-11-19 20:53:10
Haal de krachten van de natuur in huis met etherische olie en je Geurwolkje!💭🍊💭. . In huis wil je toch je ook een frisse gezonde lucht in ademen. Het fijne van je huisje, binnen die muren bepaal jij wat er gebeurd, buitenhuis hebben we helaas niet zoveel te zeggen😐 . Kies bewust.....💭🍋💭 . Etherische olie kan vele verschillende geuren hebben en wordt van vele verschillende planten🌱,bloemen🌺 🌸🌼🌸of fruitsoorten 🍋🍊🍇🍓🍒 gemaakt. Elke geur heeft zijn eigen werking op het lichaam en de geest en elke geur heeft andere eigenschappen en kan dus voor andere doeleinden gebruikt worden. . Voor je je Geurwolkje aanmaakt kies je bewust welk doel je wilt bereiken in welke stemming ben je? Of in welke stemming wil je komen? . Zo heb je de geuren lavendel en sinaasappel 🍊 die een rustgevende en ontspannende werking hebben op de geest en het lichaam. Dit zijn dus goede geuren om te gebruiken als je veel stress hebt en hulp kan gebruiken om goed te ontspannen. Deze geuren zijn perfect om te gebruiken in de slaapkamer. . We hebben ook mengen oliën zoals bijvoorbeeld onze 1001 nacht. Deze olie bestaat uit een unieke combinatie van sandelhout, cederhout en patchouli en geeft een zoete, houtachtige aroma. De verwarmende geur van deze 1001 nacht etherische olie werkt ontspannend en stimuleert onze verbeelding en ons libido. 😏🥰😏 Of onze meng olie frisbriesje Deze heerlijke combinatie van zilverspar, eucalyptus en rozemarijn geeft ons een optimistisch en verfrist gevoel. Deze geur helpt je je te concentreren en stimuleert de energietoevoer. Super fijn als je moet studeren of werken.🧐🤓🧐 . De geuren eucalyptus, pepermunt, rozemarijn of tea tree zijn erg frisse en luchtige geuren die perfect zijn als je bijvoorbeeld verkouden bent. De frisheid van de geuren opent de neus en maakt het makkelijker adem te halen. . En zo kan ik nog wel even door gaan🤗. . Jij kiest, jij bepaald met je Geurwolkje💭🍊💭 . Kies bewust gezond💭🌱💭 . Dit Geurwolkje werkt blaast haar etherische krachten 💪🏽🌱💪🏽 uit in het huisje @mijnhuisje_ 😍😍😍
bewust Mijn missie is dat iedereen zich bewust wordt van het zelf-genezend-vermogen van het lichaam. Je zelf kunt zorgen voor de innerlijke balans. ⁠
⁠
De natuur biedt ons al deze middelen al. Ik ga je leren hoe je hier naar kan luisteren en het je eigen kan maken. ⁠
⁠
Heel vaak krijg ik de vraag wat ik in mijn praktijk doe. Nou dit dus :-)⁠
⁠
Ons lichaam is zo wijs⁠
Heeft zoveel veerkracht⁠
Zoveel liefde te geven⁠
Zoveel liefde te ontvangen⁠
⁠
Dat kloppen we weer langzaamaan wakker. We gaan de verbinding met je lichaam herstellen. Je mag dat volledig op je eigenwijze en eigen tempo doen, ik ben een reisleider die je de weg wijst.⁠
⁠
Hoe doe ik dat?⁠
Door kruidentincturen in te zetten, je voedingspatroon (als dat nodig is) aan te passen, Bloesemremedies in te zetten. En je vooral laten ervaren hoe het is om in contact te zijn met je lichaam in plaats van alleen met je hoofd.⁠
⁠
⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
#womanshealthmatters #holistictreatment #zelfliefde #naturopathicmedicine #bewustzijn #persoonlijkeontwikkeling #menstruatiecyclus #bewustwording #voeding #transformatie #greengoddess #healingplants #herbalremedies #healingherbs #plantmedicine #natuurgeneeskunde #kruiden #bewust #leefstijl #vrouwencirkel #vrouwen #zelfvertrouwen #natuurvoeding #kracht #hoogsensitief #nature #selfempowerment #hsp #spiritualiteit #hooggevoelig
Likes: 21
Posted at: 2019-11-19 19:45:11
Mijn missie is dat iedereen zich bewust wordt van het zelf-genezend-vermogen van het lichaam. Je zelf kunt zorgen voor de innerlijke balans. ⁠ ⁠ De natuur biedt ons al deze middelen al. Ik ga je leren hoe je hier naar kan luisteren en het je eigen kan maken. ⁠ ⁠ Heel vaak krijg ik de vraag wat ik in mijn praktijk doe. Nou dit dus :-)⁠ ⁠ Ons lichaam is zo wijs⁠ Heeft zoveel veerkracht⁠ Zoveel liefde te geven⁠ Zoveel liefde te ontvangen⁠ ⁠ Dat kloppen we weer langzaamaan wakker. We gaan de verbinding met je lichaam herstellen. Je mag dat volledig op je eigenwijze en eigen tempo doen, ik ben een reisleider die je de weg wijst.⁠ ⁠ Hoe doe ik dat?⁠ Door kruidentincturen in te zetten, je voedingspatroon (als dat nodig is) aan te passen, Bloesemremedies in te zetten. En je vooral laten ervaren hoe het is om in contact te zijn met je lichaam in plaats van alleen met je hoofd.⁠ ⁠ ⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ .⁠ ⁠ #womanshealthmatters #holistictreatment #zelfliefde #naturopathicmedicine #bewustzijn #persoonlijkeontwikkeling #menstruatiecyclus #bewustwording #voeding #transformatie #greengoddess #healingplants #herbalremedies #healingherbs #plantmedicine #natuurgeneeskunde #kruiden #bewust #leefstijl #vrouwencirkel #vrouwen #zelfvertrouwen #natuurvoeding #kracht #hoogsensitief #nature #selfempowerment #hsp #spiritualiteit #hooggevoelig
bewust 🔸Minimalisme is meer dan spullen weggooien🔸

Veel mensen stoppen hun leven te vol met verplichtingen, afspraken, spullen en onnodige ballast waardoor ze niet meer tijd, ruimte en vrijheid kunnen vinden om 'me-time' te vinden.🤯 ▪️Minimalisme kan hierbij helpen.▪️ Ik ben zelf geen Minimalist en toen ik er voor het eerst van hoorde dacht ik dat het alleen maar om spullen weggooien ging. Maar niets is minder waar.❌ Ik gebruik Minimalisme als 'tool' om meer rust en ruimte in mijn leven te scheppen. 🧘🏻‍♂️ Minimalisme draait voor mij vooral om het verminderen van prikkels en afleidingen en ruimte maken in mijn hoofd. Mezelf ontdoen van alles wat niet bijdraagt aan mijn geluk, gezondheid of plezier.🙋🏼‍♂️ Dat gaat veel verder dan spullen weg doen en houdt bijvoorbeeld ook in dat je eens goed gaat kijken naar je tijdsindeling ⏰, digitaal minimalisme, hoe je omgeving je gedrag beinvloedt en hoe het concept minimalisme kan bijdragen aan het verruimen van je bewustzijn.😳 ❗️Sinds deze ochtend staat er een nieuwe Minimalisme cursus op de Happy with Yoga Academy die ik samen met Sven gemaakt heb de afgelopen maanden:

https://academy.happywithyoga.com/courses/online-cursus-minimalisme 🔹Of zie BIO link🔹

Deze video is geen cursusvideo, maar wel iets waarmee we uitgebreid aan de slag gaan in de verschillende modules en opdrachten uit de cursus.💯 Laat me weten, pas jij Minimalisme al toe? En wat brengt het je?
Likes: 38
Posted at: 2019-11-19 18:46:46
🔸Minimalisme is meer dan spullen weggooien🔸 Veel mensen stoppen hun leven te vol met verplichtingen, afspraken, spullen en onnodige ballast waardoor ze niet meer tijd, ruimte en vrijheid kunnen vinden om 'me-time' te vinden.🤯 ▪️Minimalisme kan hierbij helpen.▪️ Ik ben zelf geen Minimalist en toen ik er voor het eerst van hoorde dacht ik dat het alleen maar om spullen weggooien ging. Maar niets is minder waar.❌ Ik gebruik Minimalisme als 'tool' om meer rust en ruimte in mijn leven te scheppen. 🧘🏻‍♂️ Minimalisme draait voor mij vooral om het verminderen van prikkels en afleidingen en ruimte maken in mijn hoofd. Mezelf ontdoen van alles wat niet bijdraagt aan mijn geluk, gezondheid of plezier.🙋🏼‍♂️ Dat gaat veel verder dan spullen weg doen en houdt bijvoorbeeld ook in dat je eens goed gaat kijken naar je tijdsindeling ⏰, digitaal minimalisme, hoe je omgeving je gedrag beinvloedt en hoe het concept minimalisme kan bijdragen aan het verruimen van je bewustzijn.😳 ❗️Sinds deze ochtend staat er een nieuwe Minimalisme cursus op de Happy with Yoga Academy die ik samen met Sven gemaakt heb de afgelopen maanden: https://academy.happywithyoga.com/courses/online-cursus-minimalisme 🔹Of zie BIO link🔹 Deze video is geen cursusvideo, maar wel iets waarmee we uitgebreid aan de slag gaan in de verschillende modules en opdrachten uit de cursus.💯 Laat me weten, pas jij Minimalisme al toe? En wat brengt het je?
bewust Paksoi! Van oorsprong een Aziatische groente maar al een tijdje ook bekend in Europa. Deze knapperige groente zit vol met vitamines en mineralen. Je zou kunnen zeggen een 'superfood'! Of is deze groente toch niet zo gezond voor jou? Wat is nou eigenlijk wel of niet gezond voor jou om te eten?

Daar weten wij wel raad mee!

Kom erachter wat je wel of niet moet eten om je optimaal gezond te voelen.

Wat gezond is voor de een kan namelijk schadelijk zijn voor de ander.

Test jouw darmmicobioom, ontvang persoonlijke voedingsadviezen en wordt de beste versie van jezelf!

www.viome.nl

#mijnviome #darmmicrobioom #darm #microbioom #darmen #detoekomst #gezondheid WORDT #gezond ! #darmonderzoek #darmklachten #gezondevoeding #inzicht #transformatie #bewust #kracht #gezondafvallen #voedingscoach #gezondleven #gezondeten #darmflora #lekkendedarm #huidverbetering #biohacking #fit #debesteversievanjezelf #paksoi #weetwatjeeet #dieet #voedingsdeskundige #inzichtinjezelf
Likes: 12
Posted at: 2019-11-19 18:41:29
Paksoi! Van oorsprong een Aziatische groente maar al een tijdje ook bekend in Europa. Deze knapperige groente zit vol met vitamines en mineralen. Je zou kunnen zeggen een 'superfood'! Of is deze groente toch niet zo gezond voor jou? Wat is nou eigenlijk wel of niet gezond voor jou om te eten? Daar weten wij wel raad mee! Kom erachter wat je wel of niet moet eten om je optimaal gezond te voelen. Wat gezond is voor de een kan namelijk schadelijk zijn voor de ander. Test jouw darmmicobioom, ontvang persoonlijke voedingsadviezen en wordt de beste versie van jezelf! www.viome.nl #mijnviome #darmmicrobioom #darm #microbioom #darmen #detoekomst #gezondheid WORDT #gezond ! #darmonderzoek #darmklachten #gezondevoeding #inzicht #transformatie #bewust #kracht #gezondafvallen #voedingscoach #gezondleven #gezondeten #darmflora #lekkendedarm #huidverbetering #biohacking #fit #debesteversievanjezelf #paksoi #weetwatjeeet #dieet #voedingsdeskundige #inzichtinjezelf
bewust Ik zou een heel verhaal willen delen over de intense ervaring van vanmiddag, tijdens een ceremonie die ik zelf deed.. alleen schieten woorden tekort. Wat ik met je wil delen is het volgende...
.
.

Jij, krachtige, mooie, bijzondere Ziel.
Jij die het goed wil doen. Jij die je groot wilt houden en er voor de ander wilt zijn. Jij die je pijn weg stopt en in de schaduw laat verblijven. Jij die kwetsbaar bent en zo intens voelt. Jij die voelt dat er een vuurtje in je brandt. Jij die weet dat dit vuurtje in werkelijkheid een enorm Vuur is. Vuur dat staat voor Kracht - Licht - Verbinding - Samen - Healing - Omarmen - Ontwaken - Vieren - Diepte - Donker - Duister - Oneindigheid - Overvloed - Vrouwelijkheid - er Zijn - Liefde - en ga zo maar door.. .
.

Ik heb intens gevoeld wat zich wil loslaten. Het leek ondragelijk, te pijnlijk, te groot en zwaar voor mij alleen. Ik heb nog intenser gevoeld wat ik wil toelaten, wat ik Thuis wil laten komen in heel mijn Zijn: lichaam - Ziel - Spirit ♥ Dát is krachtiger! Dát is puur! Dat is werkelijk Waar en onvoorwaardelijke Liefde ♥
.
. '' It's the greatest blessing, the biggest curse. Being one of those who is walking first. Leading the way, creating space for the New World that we will birth. '' ✨ (Fia 🙏)
.
.

Je bent zoveel krachtiger dan je je kunt voorstellen. Er ligt zoveel meer klaar dan je nu kunt Waarnemen. .
.

Het innerlijke werk is soms zo enorm intens en zwaar. Het schaduwwerk is er nét zo als het lichtwerk. Laat het maar toe, we doen dit SAMEN. Je heelt de stukken in jezelf die vergeten waren dat ze Liefde Zijn. Je heelt voor jeZelf en het collectief. SAMEN. DANK JE WEL, ik zie je, ik voel de Reis die je maakt ♥
Likes: 68
Posted at: 2019-11-19 18:37:08
Ik zou een heel verhaal willen delen over de intense ervaring van vanmiddag, tijdens een ceremonie die ik zelf deed.. alleen schieten woorden tekort. Wat ik met je wil delen is het volgende... . . Jij, krachtige, mooie, bijzondere Ziel. Jij die het goed wil doen. Jij die je groot wilt houden en er voor de ander wilt zijn. Jij die je pijn weg stopt en in de schaduw laat verblijven. Jij die kwetsbaar bent en zo intens voelt. Jij die voelt dat er een vuurtje in je brandt. Jij die weet dat dit vuurtje in werkelijkheid een enorm Vuur is. Vuur dat staat voor Kracht - Licht - Verbinding - Samen - Healing - Omarmen - Ontwaken - Vieren - Diepte - Donker - Duister - Oneindigheid - Overvloed - Vrouwelijkheid - er Zijn - Liefde - en ga zo maar door.. . . Ik heb intens gevoeld wat zich wil loslaten. Het leek ondragelijk, te pijnlijk, te groot en zwaar voor mij alleen. Ik heb nog intenser gevoeld wat ik wil toelaten, wat ik Thuis wil laten komen in heel mijn Zijn: lichaam - Ziel - Spirit ♥ Dát is krachtiger! Dát is puur! Dat is werkelijk Waar en onvoorwaardelijke Liefde ♥ . . '' It's the greatest blessing, the biggest curse. Being one of those who is walking first. Leading the way, creating space for the New World that we will birth. '' ✨ (Fia 🙏) . . Je bent zoveel krachtiger dan je je kunt voorstellen. Er ligt zoveel meer klaar dan je nu kunt Waarnemen. . . Het innerlijke werk is soms zo enorm intens en zwaar. Het schaduwwerk is er nét zo als het lichtwerk. Laat het maar toe, we doen dit SAMEN. Je heelt de stukken in jezelf die vergeten waren dat ze Liefde Zijn. Je heelt voor jeZelf en het collectief. SAMEN. DANK JE WEL, ik zie je, ik voel de Reis die je maakt ♥
bewust Blij met de nieuwe uitstraling van mijn website. Steeds meer passend bij mij als persoon en dat wat ik wil uitdragen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De link vind je in de bio.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mooiimens #begeleiding na kanker #in_je_kracht_na_kanker #leef #bewust #kracht #energie #energetisch #bewustwording #healing #friesland #je_hoeft_het_niet_alleen_te_doen
Likes: 35
Posted at: 2019-11-19 18:15:43
Blij met de nieuwe uitstraling van mijn website. Steeds meer passend bij mij als persoon en dat wat ik wil uitdragen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De link vind je in de bio. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mooiimens #begeleiding na kanker #in_je_kracht_na_kanker #leef #bewust #kracht #energie #energetisch #bewustwording #healing #friesland #je_hoeft_het_niet_alleen_te_doen
bewust Eerder dan verwacht heb ik vandaag mijn nieuwe Ambachtsatelier ingehuldigd 😀 met het omsmelten van stukjes geelgoud voor het maken van geelgouden veertjes 💛 ik zit weer helemaal in mijn element achter mijn werkbank. Vandaag het element vuur 👩🏼‍🏭🔥 wat voor mij staat voor passie, de zon, het zuiden, actie, liefde, warmte, & licht. Passend bij vandaag om te luisteren naar mijn intuïtie en de nieuwe inzichten uit de wastekening van gisteren in de praktijk te gaan zetten. Het vlammetje in mij nog meer te laten schijnen en inspirerende actie te ondernemen door te gaan doen 🌟
.
Waar staat het element vuur voor jou voor?
.
#sieraden #ambachtsvrouw #goudsmid #intuïtief #symboliek #authentiek #coach #encausticart #verdieping #persoonlijkegroei #bewust #elementen
Likes: 14
Posted at: 2019-11-19 18:07:05
Eerder dan verwacht heb ik vandaag mijn nieuwe Ambachtsatelier ingehuldigd 😀 met het omsmelten van stukjes geelgoud voor het maken van geelgouden veertjes 💛 ik zit weer helemaal in mijn element achter mijn werkbank. Vandaag het element vuur 👩🏼‍🏭🔥 wat voor mij staat voor passie, de zon, het zuiden, actie, liefde, warmte, & licht. Passend bij vandaag om te luisteren naar mijn intuïtie en de nieuwe inzichten uit de wastekening van gisteren in de praktijk te gaan zetten. Het vlammetje in mij nog meer te laten schijnen en inspirerende actie te ondernemen door te gaan doen 🌟 . Waar staat het element vuur voor jou voor? . #sieraden #ambachtsvrouw #goudsmid #intuïtief #symboliek #authentiek #coach #encausticart #verdieping #persoonlijkegroei #bewust #elementen
bewust Het is belangrijk dat een kind plezier heeft met een speelgoed. Hiernaast is het ook essentieel dat het speelgoed onschadelijk is voor een kind. 
Op welk aspect let jij bij het kiezen van speelgoed? Laat het hieronder weten👇
Likes: 13
Posted at: 2019-11-19 17:56:51
Het is belangrijk dat een kind plezier heeft met een speelgoed. Hiernaast is het ook essentieel dat het speelgoed onschadelijk is voor een kind. Op welk aspect let jij bij het kiezen van speelgoed? Laat het hieronder weten👇
bewust Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden een 6 daags proefpakket van een gezond drinkontbijt uit te proberen. 💚😃 Dus als je:
👌Niet of slecht ontbijt;
👌Je niet fit voelt;
👌Graag wat strakker zouden willen zijn;
👌Wat
Likes: 11
Posted at: 2019-11-19 17:45:09
Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden een 6 daags proefpakket van een gezond drinkontbijt uit te proberen. 💚😃 Dus als je: 👌Niet of slecht ontbijt; 👌Je niet fit voelt; 👌Graag wat strakker zouden willen zijn; 👌Wat "lichaamsvet" kwijt wil raken; 👌Extra resultaat met sporten wil behalen; Dan is dit zeker iets voor jou! Reageer via DM of chat met een 👍dan nemen wij contact op om te kijken of je geschikt bent! 👊🏼 #dieet #afvallen #gezond #tiel #afslanken #gezondeten #gezondevoeding #gezondheid #lifestyle #fit #sporten #voeding #healthyfood #gezondleven #gewichtsverlies #gezondafvallen #weightloss #goals #proteine #bewustleven #eiwitrijk #weightlossjourney #protislank #recept #afvallenzonderdieet #keto #dieten #bewust #healty
bewust Couscous met pruimen, amandelen en geitenkaas. Een beproefd recept en altijd welkom! 😊 ⁣⁠⠀
⁣⁠⠀
⇠SWIPE ⇠ naar links om te zien hoe Suzanne de couscous bereidt, en check de link in de bio voor het hele recept 🔗⁠⠀
Likes: 193
Posted at: 2019-11-19 16:44:10
Couscous met pruimen, amandelen en geitenkaas. Een beproefd recept en altijd welkom! 😊 ⁣⁠⠀ ⁣⁠⠀ ⇠SWIPE ⇠ naar links om te zien hoe Suzanne de couscous bereidt, en check de link in de bio voor het hele recept 🔗⁠⠀
bewust Geef dit jaar NIKS voor kerst! 
Écht niks? Nee, niet echt niks natuurlijk.. NIKS is een donatie aan Greenpeace. Het is een statement voor een beter klimaat en symboliseert bewuster consumeren. NIKS is een statement. Door het cadeau te kopen en te vragen draag je dat uit!

Bestel hem op niks.greenpease.nl

#niks #greenpeace #bewust #groen #duurzaam #ecologisch #eco
Likes: 1
Posted at: 2019-11-19 16:21:37
Geef dit jaar NIKS voor kerst! Écht niks? Nee, niet echt niks natuurlijk.. NIKS is een donatie aan Greenpeace. Het is een statement voor een beter klimaat en symboliseert bewuster consumeren. NIKS is een statement. Door het cadeau te kopen en te vragen draag je dat uit! Bestel hem op niks.greenpease.nl #niks #greenpeace #bewust #groen #duurzaam #ecologisch #eco
bewust *Binnenkort online* *Limited Edition* Merry Mini Mani 🎄

Wie kan niet wachten op de speciale editie van de kerst nagellak van Suncoat Girl? 10 speciale kleuren, een vijltje en kerst stickers! Je kindje is met deze set helemaal klaar voor de feestdagen! 
Wil je zo'n geweldig feestelijk setje?! Steek je hand in de lucht! 🙋‍♀️🙋‍♂️ #gift #minimanie #kind #nagellak #nails #polish #waterbasis #veilig #letthemplay #bewust #bewusteouders #prinses #ecologische #groenehart #gouda #webshop #colors #kerst #december #sneakpeak #speciaal #limitededition
Likes: 5
Posted at: 2019-11-19 15:42:08
*Binnenkort online* *Limited Edition* Merry Mini Mani 🎄 Wie kan niet wachten op de speciale editie van de kerst nagellak van Suncoat Girl? 10 speciale kleuren, een vijltje en kerst stickers! Je kindje is met deze set helemaal klaar voor de feestdagen! Wil je zo'n geweldig feestelijk setje?! Steek je hand in de lucht! 🙋‍♀️🙋‍♂️ #gift #minimanie #kind #nagellak #nails #polish #waterbasis #veilig #letthemplay #bewust #bewusteouders #prinses #ecologische #groenehart #gouda #webshop #colors #kerst #december #sneakpeak #speciaal #limitededition
bewust Liefhebber van pompoen? Hij is gelukkig weer volop in het seizoen! Vier de herfst met deze lekkere gevulde rijstpapier rolletjes met Oosterse saus. Link in bio. #biolekkervoorje

#biologisch #bio #duurzaam #duurzaamheid #ecologisch #eco #bewust #milieu #verantwoord #puureten #biologischeten #duurzaamleven #toekomst #natuurlijk #klimaat #eerlijk #eerlijketen #milieubewust #recept #groente #pompoen #herfst #herfstrecept #lekker #makkelijk
Likes: 24
Posted at: 2019-11-19 15:18:46
Liefhebber van pompoen? Hij is gelukkig weer volop in het seizoen! Vier de herfst met deze lekkere gevulde rijstpapier rolletjes met Oosterse saus. Link in bio. #biolekkervoorje #biologisch #bio #duurzaam #duurzaamheid #ecologisch #eco #bewust #milieu #verantwoord #puureten #biologischeten #duurzaamleven #toekomst #natuurlijk #klimaat #eerlijk #eerlijketen #milieubewust #recept #groente #pompoen #herfst #herfstrecept #lekker #makkelijk
bewust 🧀 Op zaterdag hebben wij op de Markt alle kaas uitverkocht. Nu zijn wij bezig met de derde editie.💪🏻 Klaar voor het fermentatie proces. #arnhemsemarkten #rawvegan #plantaardig #fermentatie #vegankaas #arnhem #veganistisch #bewust #lactosevrij
Likes: 19
Posted at: 2019-11-19 14:46:17
🧀 Op zaterdag hebben wij op de Markt alle kaas uitverkocht. Nu zijn wij bezig met de derde editie.💪🏻 Klaar voor het fermentatie proces. #arnhemsemarkten #rawvegan #plantaardig #fermentatie #vegankaas #arnhem #veganistisch #bewust #lactosevrij
bewust 🐑🐑 Warmer zijn ze er niet, dekens van Klippan 🐑🐑 en die dessins😍😍😍 .
.
.
.
.
.
.
.
#wol #wool #blanket #deken #eco #ecoworld #warm #baby #klippan #warmandcozy #sheep #🐑
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
#secondhandshop #preloved #secondhandshopping #sustainable #happyshopping #bewust #duurzaam
#ams #amsterdam #secondhand #tweedehands #treasures #shopping #vintage #rivierenbuurt #amsterdamzuid #maasstraat #lesswaste
Likes: 13
Posted at: 2019-11-19 13:26:51
🐑🐑 Warmer zijn ze er niet, dekens van Klippan 🐑🐑 en die dessins😍😍😍 . . . . . . . . #wol #wool #blanket #deken #eco #ecoworld #warm #baby #klippan #warmandcozy #sheep #🐑 * * * * * * * * * * #secondhandshop #preloved #secondhandshopping #sustainable #happyshopping #bewust #duurzaam #ams #amsterdam #secondhand #tweedehands #treasures #shopping #vintage #rivierenbuurt #amsterdamzuid #maasstraat #lesswaste
bewust Zoals je denkt zul je worden.

Je gedachten bepalen je dagelijkse keuzes, wat resulteert in het bepalen van je leven. Negatief denken kan daarom je de verkeerde kant opsturen. Wat hierbij helpt is de negatieve gedachten om te zetten in iets positiefs.
Likes: 27
Posted at: 2019-11-19 13:15:33
Zoals je denkt zul je worden. Je gedachten bepalen je dagelijkse keuzes, wat resulteert in het bepalen van je leven. Negatief denken kan daarom je de verkeerde kant opsturen. Wat hierbij helpt is de negatieve gedachten om te zetten in iets positiefs.
bewust Quality means doing it right when no one is looking ✔️
This is a round tea cake made from 100% Pearl Millet flour , natural fats, optimum sugar and no chemicals, something you can have without regrets 😊
Have a beautiful evening ❤️
.
.
#cakes #foodporn #photography #snacks #evening 
#foodporn
#photography

#chocolate #digestivehealth #healthysnacks #foodlovers
#blogger
#foodie #like4like 
#indianfoodlovers
#nutritionists #dietitian
 #instafood #dessert #instadaily #jaipur
#startup #rajasthantourism #bewust #foods #sensible #nutrition
Likes: 22
Posted at: 2019-11-19 12:23:02
Quality means doing it right when no one is looking ✔️ This is a round tea cake made from 100% Pearl Millet flour , natural fats, optimum sugar and no chemicals, something you can have without regrets 😊 Have a beautiful evening ❤️ . . #cakes #foodporn #photography #snacks #evening #foodporn #photography #chocolate #digestivehealth #healthysnacks #foodlovers #blogger #foodie #like4like #indianfoodlovers #nutritionists #dietitian #instafood #dessert #instadaily #jaipur #startup #rajasthantourism #bewust #foods #sensible #nutrition
bewust Sinds vorige week heb ik een nieuwsbrief geïntroduceerd en ik ben nú al blij met alle aanmeldingen! Echt super leuk dat jullie je aangemeld hebben ✨ Als je je nog niet aangemeld hebt en je wilt graag wekelijks op maandag tips en tricks over mindset en persoonlijke groei ontvangen in je inbox? Via de link in bio naar m’n website kun je je aanmelden óf www.cynthiavanderschoor.com⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Super bedankt allemaal 🙏
Likes: 19
Posted at: 2019-11-19 12:00:13
Sinds vorige week heb ik een nieuwsbrief geïntroduceerd en ik ben nú al blij met alle aanmeldingen! Echt super leuk dat jullie je aangemeld hebben ✨ Als je je nog niet aangemeld hebt en je wilt graag wekelijks op maandag tips en tricks over mindset en persoonlijke groei ontvangen in je inbox? Via de link in bio naar m’n website kun je je aanmelden óf www.cynthiavanderschoor.com⚡️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Super bedankt allemaal 🙏
bewust Beschuit met kruidenkaas en sandwichspread 😅🤭🙏😉😋
Doe echt me best maar wil eigelijk gewoon ongezond eten🙈🙈🙈😱😱😓😓😓😥😥😥
Maar t smaakte me wel gelukkig😊
#lunch #beschuit #bolletje #sandwichspread #kruidenkaas #doemebest #gezond #bewust #opletten #bewusteten #eten #eat #instafood #food #motivation #dutch #amsterdam #julitza
Likes: 15
Posted at: 2019-11-19 11:57:52
Beschuit met kruidenkaas en sandwichspread 😅🤭🙏😉😋 Doe echt me best maar wil eigelijk gewoon ongezond eten🙈🙈🙈😱😱😓😓😓😥😥😥 Maar t smaakte me wel gelukkig😊 #lunch #beschuit #bolletje #sandwichspread #kruidenkaas #doemebest #gezond #bewust #opletten #bewusteten #eten #eat #instafood #food #motivation #dutch #amsterdam #julitza
bewust Gisteren een mooie intervisiedag gehad met de gezellige groep Encaustic Art Coaches® van de jaaropleiding die ik heb gevolgd. Als Encaustic Art Coach® vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. We waren dit keer te gast bij Encaustic Art Coach® Erna van @erna_creatievecoach Heel bijzonder hoe zij de kleurenhartjes samen met de wastekening als coachtool gebruikt. Het thema was welke intentie wil ik neerzetten voor 2020. Een dag van creativiteit, verdieping, verbinden delen en nieuwe inzichten. .
Wil jij deze bijzondere coachtool ook een keer ervaren in een workshop of sessie? Stuur mij gerust een mail voor meer informatie naar info@mirakeldesign.nl
.
Warme groet,
.
Miriam ❤
.
#coach #Encausticart #wastekening #verdieping #inzichten #inspiratie #persoonlijkeontwikkeling #creëren #verbinding #ambachtsvrouw #symboliek #sieraden #passie #verweven #bewust #puur
Likes: 11
Posted at: 2019-11-19 11:56:52
Gisteren een mooie intervisiedag gehad met de gezellige groep Encaustic Art Coaches® van de jaaropleiding die ik heb gevolgd. Als Encaustic Art Coach® vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. We waren dit keer te gast bij Encaustic Art Coach® Erna van @erna_creatievecoach Heel bijzonder hoe zij de kleurenhartjes samen met de wastekening als coachtool gebruikt. Het thema was welke intentie wil ik neerzetten voor 2020. Een dag van creativiteit, verdieping, verbinden delen en nieuwe inzichten. . Wil jij deze bijzondere coachtool ook een keer ervaren in een workshop of sessie? Stuur mij gerust een mail voor meer informatie naar info@mirakeldesign.nl . Warme groet, . Miriam ❤ . #coach #Encausticart #wastekening #verdieping #inzichten #inspiratie #persoonlijkeontwikkeling #creëren #verbinding #ambachtsvrouw #symboliek #sieraden #passie #verweven #bewust #puur
bewust ✅Blyck houdt van… ambachtelijk eten.✅ Ambachtelijk eten: bij Blyck betekent het dat álle maaltijden volgens authentiek recept door onze koks wordt bereid. Koks met passie voor het vak en respect voor de ingrediënten. 
Wat is jouw Blyck op ambachtelijk eten?💚 Meer informatie? https://www.blyck.nl

#blyckleckerneyen #blyckop #lekkereten #eerlijketen #echteten #passie #traditioneel #ambachtelijk #inblik #goedgeblikt #smaakvol #conserveren #mensdiermilieu #bewust #duurzaam #marqt #slagerijdantuma #kroonvleesgroningen #berendsharen #jumbo #maripaan #jumbokooistra #puremarkt
Likes: 8
Posted at: 2019-11-19 11:52:46
✅Blyck houdt van… ambachtelijk eten.✅ Ambachtelijk eten: bij Blyck betekent het dat álle maaltijden volgens authentiek recept door onze koks wordt bereid. Koks met passie voor het vak en respect voor de ingrediënten. Wat is jouw Blyck op ambachtelijk eten?💚 Meer informatie? https://www.blyck.nl #blyckleckerneyen #blyckop #lekkereten #eerlijketen #echteten #passie #traditioneel #ambachtelijk #inblik #goedgeblikt #smaakvol #conserveren #mensdiermilieu #bewust #duurzaam #marqt #slagerijdantuma #kroonvleesgroningen #berendsharen #jumbo #maripaan #jumbokooistra #puremarkt
bewust Jaaa! Sommige dingen duren langer dan gehoopt, maar het is het wachten waard geweest. De website www.uitjeonderbewuste.nl is gepubliceerd! .
.
.
.
#coach #coaching #bewustleven #bewust #Gelderland #energie #ontspanning #inzicht #uitjeonderbewuste #bronmethode #retraite #reiki #harmonie #zelfinzicht #zelfontwikkeling
Likes: 10
Posted at: 2019-11-19 11:18:42
Jaaa! Sommige dingen duren langer dan gehoopt, maar het is het wachten waard geweest. De website www.uitjeonderbewuste.nl is gepubliceerd! . . . . #coach #coaching #bewustleven #bewust #Gelderland #energie #ontspanning #inzicht #uitjeonderbewuste #bronmethode #retraite #reiki #harmonie #zelfinzicht #zelfontwikkeling
bewust Wat andere mensen van mij vinden, zijn mijn zaken niet! 
Sinds een paar jaar leef ik volgens dit motto en oh, wat is het toch bevrijdend! Heb jij soms moeite om je niet bezig te houden met de mening van anderen over jou? 
Dan heb ik een paar tips voor je: ➡️ Vraag je eerst af; waarom maak je je zo druk om de mening van een ander?

Stel jezelf de volgende vragen:
Waarom trek ik het mij zo aan? 
Waarom vind ik het zo belangrijk?
Wat vind ik er vervelend aan wanneer anderen iets van mij vinden of iets over mij zeggen?
Wat wil ik wél? En waarom? Hoe zou het zijn als ik dat doe? Wat zou het met mij doen? Hoe zou ik mij voelen? ➡️ Mensen letten helemaal niet zoveel op je als je zou denken
Want iedereen is veel te druk bezig met zichzelf om op jou te letten 😉 ➡️ Anderen projecteren hun onzekerheden op jou
En mocht je nou wel kritiek krijgen op iets wat je doet (of niet doet); weet dan dat deze persoon haar onzekerheden op jou projecteert. De mening van iemand anders is vaak niet gebaseerd op jouw overtuigingen en gedrag, maar op die van hen. Wat goed voor jou is, kan vreselijk voor hen zijn, en vice versa. ➡️ Je leven is te kort om je bezig te houden met wat anderen over je denken
We hebben maar één leven en het leven is kort. Wil je echt een paar kostbare momenten van die tijd doorbrengen met je zorgen maken over wat andere mensen misschien over je denken? Om een leven te leiden waarin anderen je vertellen wat je moet doen? Of wil je zelf beslissen wie je bent en wat je wilt?

#kiesvoorjezelf
#wetvanaantrekkingskracht
#patronendoorbreken
#gelukkig
#eigenwaarde
#jezelfzijn
#positiefdenken
#dromen
#wetvanaantrekking
#spiritualiteit
#zelfacceptatie
#authenticiteit
#geluk
#persoonlijkegroei
#zelfliefde
#bewustwording
#inzicht
#intuïtie
#angstenoverwinnen
#vertrouwen
#compassie
#zelfwaarde
#zielsmissie
#bewust
#loslaten
Likes: 13
Posted at: 2019-11-19 11:00:44
Wat andere mensen van mij vinden, zijn mijn zaken niet! Sinds een paar jaar leef ik volgens dit motto en oh, wat is het toch bevrijdend! Heb jij soms moeite om je niet bezig te houden met de mening van anderen over jou? Dan heb ik een paar tips voor je: ➡️ Vraag je eerst af; waarom maak je je zo druk om de mening van een ander? Stel jezelf de volgende vragen: Waarom trek ik het mij zo aan? Waarom vind ik het zo belangrijk? Wat vind ik er vervelend aan wanneer anderen iets van mij vinden of iets over mij zeggen? Wat wil ik wél? En waarom? Hoe zou het zijn als ik dat doe? Wat zou het met mij doen? Hoe zou ik mij voelen? ➡️ Mensen letten helemaal niet zoveel op je als je zou denken Want iedereen is veel te druk bezig met zichzelf om op jou te letten 😉 ➡️ Anderen projecteren hun onzekerheden op jou En mocht je nou wel kritiek krijgen op iets wat je doet (of niet doet); weet dan dat deze persoon haar onzekerheden op jou projecteert. De mening van iemand anders is vaak niet gebaseerd op jouw overtuigingen en gedrag, maar op die van hen. Wat goed voor jou is, kan vreselijk voor hen zijn, en vice versa. ➡️ Je leven is te kort om je bezig te houden met wat anderen over je denken We hebben maar één leven en het leven is kort. Wil je echt een paar kostbare momenten van die tijd doorbrengen met je zorgen maken over wat andere mensen misschien over je denken? Om een leven te leiden waarin anderen je vertellen wat je moet doen? Of wil je zelf beslissen wie je bent en wat je wilt? #kiesvoorjezelf #wetvanaantrekkingskracht #patronendoorbreken #gelukkig #eigenwaarde #jezelfzijn #positiefdenken #dromen #wetvanaantrekking #spiritualiteit #zelfacceptatie #authenticiteit #geluk #persoonlijkegroei #zelfliefde #bewustwording #inzicht #intuïtie #angstenoverwinnen #vertrouwen #compassie #zelfwaarde #zielsmissie #bewust #loslaten
bewust Het is alweer even geleden dat Max’ ZustainaBox bij jullie in de brievenbus lag. Ondertussen hebben jullie uitgebreid de tijd gehad om de producten te proberen.🤗⁣⠀ ⁣⠀
Tijd voor een terugblik! In deze box vond je een koffiebeker van @zuperzozial , duurzame hennepthee van @DutchHarvesttea, potloden en kaartjes met bloemzaadjes van @Bloom_yourmessage, een bamboe tandenborstel van @Nextbrush, natuurlijke tandpasta zonder microplastic in een glazen pot van @Ben_anna_deodorant_nl en handgemaakte shampoo van natuurlijke ingrediënten met bamboe zeephouder van @Primal_essence_nl.😊⁣⠀ ⁣⠀
Vertel, wat is jouw favo artikel uit de box van juli?👇⁣⠀ ⁣⠀
#duurzameproducten #sustainablebrands #duurzaamleven #duurzaamconsumeren #zustainabox #co2neutraal #zerowasteproject #ecologisch⠀
#duurzaamreizen #duurzaamheid #duurzaamleven #groen #duurzaam #bewust #ontwikkeling #plasticvrij #natuurlijk #nederlandismooi #milieu #wereld #amsterdams
Likes: 20
Posted at: 2019-11-19 11:00:16
Het is alweer even geleden dat Max’ ZustainaBox bij jullie in de brievenbus lag. Ondertussen hebben jullie uitgebreid de tijd gehad om de producten te proberen.🤗⁣⠀ ⁣⠀ Tijd voor een terugblik! In deze box vond je een koffiebeker van @zuperzozial , duurzame hennepthee van @DutchHarvesttea, potloden en kaartjes met bloemzaadjes van @Bloom_yourmessage, een bamboe tandenborstel van @Nextbrush, natuurlijke tandpasta zonder microplastic in een glazen pot van @Ben_anna_deodorant_nl en handgemaakte shampoo van natuurlijke ingrediënten met bamboe zeephouder van @Primal_essence_nl.😊⁣⠀ ⁣⠀ Vertel, wat is jouw favo artikel uit de box van juli?👇⁣⠀ ⁣⠀ #duurzameproducten #sustainablebrands #duurzaamleven #duurzaamconsumeren #zustainabox #co2neutraal #zerowasteproject #ecologisch#duurzaamreizen #duurzaamheid #duurzaamleven #groen #duurzaam #bewust #ontwikkeling #plasticvrij #natuurlijk #nederlandismooi #milieu #wereld #amsterdams
bewust Bewust leven.
Ik ben een kind van het Universum 
Ik ben een kind van voorspoed

Ik richt de grote energie van mijn denken op de gedachten van overvloed
Ik durf te gedijen

#bewust #bewustleven #bewustdenken #universum #groei #voorspoed #dankbaar #dewetvanvibratieenaantrekkingskracht #bewustbyjen #hogerezelf #hogerevibraties #verlichting #goddess #oneindig #childoftheuniverse #starseed #surinaams
Likes: 1
Posted at: 2019-11-19 09:48:15
Bewust leven. Ik ben een kind van het Universum Ik ben een kind van voorspoed Ik richt de grote energie van mijn denken op de gedachten van overvloed Ik durf te gedijen #bewust #bewustleven #bewustdenken #universum #groei #voorspoed #dankbaar #dewetvanvibratieenaantrekkingskracht #bewustbyjen #hogerezelf #hogerevibraties #verlichting #goddess #oneindig #childoftheuniverse #starseed #surinaams
bewust Heb jij een vooruitziende blik?

Veel mensen zouden graag in de toekomst willen kijken! Ze willen weten wat er op hun pad ligt.
Of die liefde nog komt.
Of ze succesvol gaan zijn.
Of hun relatie verbeterd of baan.

Ik was ook een tijdje verslaafd aan de toekomst. Ik bekeek trouw elke maand een horoscoop en vroeg mijn moeder om een jaarreading.

Ja en wat wil je dan? Dan wil je dus horen dat het goedkomt allemaal. Dat je dus al dat geluk gaat ervaren en dat je die liefde tegenkom en dat vooral, dat het goedkomt.

Hoewel ik het nog steeds leuk vind om een kaartje te leggen voor mijn business en bepaalde stappen die ik mag zetten. Ben ik niet meer zo gefocust op de uitkomst van wat er op mijn pad ligt.

1. Wat er ook op mijn pad ligt: alles veranderd wanneer ik andere keuzes maak.
2. Ik besluit nu al gelukkig en succesvol te zijn. 
3. Slechte/donkere tijden zijn een keuze om ze zo te zien. (Hier vertel ik je meer over in mijn boek de waarheid in de link in bio te bestellen)

Dat gezegd hebbende krijg ik weldegelijk beelden door van de (nabije) toekomst. Zo heb ik al een paar keer mogen zien dat er massa’s met mensen in een zaal zitten en ik op het podium sta. Dat ik in een beige jas (als een fotomodel) via Schiphol met mijn weekend koffertje van plek naar plek reis voor mijn werk. Ik op een rode loper sta met allemaal cellibrity’s en op straat herkend wordt en mensen met mij op de foto willen.. en hoe ik daarmee om ga.. Maar wanneer en of het gaat gebeuren? Geen idee. Ik zet m’n stapjes en volg m’n guidance.. en dan maak ik keuzes & geniet... Heb jij wel eens voorspellingen gedaan, gezien of gehad?
Deel het met me hieronder ik ben nieuwsgierig!

Liefs, Eva 
#predict #vooruit #kijken #mediums #ondernemendevrouwen #zzper #spiritueel #spiritualiteit #zakelijk #bewustzijn #bewustwording #vrouwelijkeondernemers #mediteren #mediumschap #bewust #kennis #dewaarheid #geluksmomentje
Likes: 25
Posted at: 2019-11-19 09:39:50
Heb jij een vooruitziende blik? Veel mensen zouden graag in de toekomst willen kijken! Ze willen weten wat er op hun pad ligt. Of die liefde nog komt. Of ze succesvol gaan zijn. Of hun relatie verbeterd of baan. Ik was ook een tijdje verslaafd aan de toekomst. Ik bekeek trouw elke maand een horoscoop en vroeg mijn moeder om een jaarreading. Ja en wat wil je dan? Dan wil je dus horen dat het goedkomt allemaal. Dat je dus al dat geluk gaat ervaren en dat je die liefde tegenkom en dat vooral, dat het goedkomt. Hoewel ik het nog steeds leuk vind om een kaartje te leggen voor mijn business en bepaalde stappen die ik mag zetten. Ben ik niet meer zo gefocust op de uitkomst van wat er op mijn pad ligt. 1. Wat er ook op mijn pad ligt: alles veranderd wanneer ik andere keuzes maak. 2. Ik besluit nu al gelukkig en succesvol te zijn. 3. Slechte/donkere tijden zijn een keuze om ze zo te zien. (Hier vertel ik je meer over in mijn boek de waarheid in de link in bio te bestellen) Dat gezegd hebbende krijg ik weldegelijk beelden door van de (nabije) toekomst. Zo heb ik al een paar keer mogen zien dat er massa’s met mensen in een zaal zitten en ik op het podium sta. Dat ik in een beige jas (als een fotomodel) via Schiphol met mijn weekend koffertje van plek naar plek reis voor mijn werk. Ik op een rode loper sta met allemaal cellibrity’s en op straat herkend wordt en mensen met mij op de foto willen.. en hoe ik daarmee om ga.. Maar wanneer en of het gaat gebeuren? Geen idee. Ik zet m’n stapjes en volg m’n guidance.. en dan maak ik keuzes & geniet... Heb jij wel eens voorspellingen gedaan, gezien of gehad? Deel het met me hieronder ik ben nieuwsgierig! Liefs, Eva #predict #vooruit #kijken #mediums #ondernemendevrouwen #zzper #spiritueel #spiritualiteit #zakelijk #bewustzijn #bewustwording #vrouwelijkeondernemers #mediteren #mediumschap #bewust #kennis #dewaarheid #geluksmomentje
bewust Mijn ‘kantoor’ in een #tetrischallenge. En dit allemaal in mijn grijze Herschel-tas 🎒.
.
Ik ben vaak bij mijn klanten op de praktijk, spreek af bij een koffietentje of zit bij hen thuis. Dus is het wel zo handig alles bij me te hebben.
.
Vandaar een flexibel kantoor. En natuurlijk alles digitaal en daardoor altijd toegankelijk. Nooit een schriftje vergeten (gebeurde geregeld dat ik bij de ene klant zat met een schriftje van de andere klant). Dit werkt voor mij dus stukken efficiënter.
.
Sinds kort huur ik een flexplek bij @flexenconnect.nl voor de dagen dat ik wil knallen aan Connect-in. Heerlijk. En ook hier kies ik voor vrijheid (één van mijn kernwaarden) 💛.
.
Heb jij een vaste plek, een eigen zaak of werk je flexibel?
Likes: 22
Posted at: 2019-11-19 09:27:24
Mijn ‘kantoor’ in een #tetrischallenge. En dit allemaal in mijn grijze Herschel-tas 🎒. . Ik ben vaak bij mijn klanten op de praktijk, spreek af bij een koffietentje of zit bij hen thuis. Dus is het wel zo handig alles bij me te hebben. . Vandaar een flexibel kantoor. En natuurlijk alles digitaal en daardoor altijd toegankelijk. Nooit een schriftje vergeten (gebeurde geregeld dat ik bij de ene klant zat met een schriftje van de andere klant). Dit werkt voor mij dus stukken efficiënter. . Sinds kort huur ik een flexplek bij @flexenconnect.nl voor de dagen dat ik wil knallen aan Connect-in. Heerlijk. En ook hier kies ik voor vrijheid (één van mijn kernwaarden) 💛. . Heb jij een vaste plek, een eigen zaak of werk je flexibel?
bewust Vorige week was het #kookboekenweek. Hier een aantal van mijn persoonlijke favoriete kookboeken. Deze Kookboekenweek heeft mij geinspireerd om mijn eerste eigen kookboek voor Van De Kookschool te schrijven. Welk recept of welke tips wil jij daar absoluut in lezen?
.
#kookboekenweek
#kookboekenweek2019
#kookboek #vandekookschool #heiloo #alkmaar #kookles #duurzaam #bewust #lokaal #kookworkshop #favorite
Likes: 10
Posted at: 2019-11-19 09:07:52
Vorige week was het #kookboekenweek. Hier een aantal van mijn persoonlijke favoriete kookboeken. Deze Kookboekenweek heeft mij geinspireerd om mijn eerste eigen kookboek voor Van De Kookschool te schrijven. Welk recept of welke tips wil jij daar absoluut in lezen? . #kookboekenweek #kookboekenweek2019 #kookboek #vandekookschool #heiloo #alkmaar #kookles #duurzaam #bewust #lokaal #kookworkshop #favorite
bewust De rust & ritme kaarten zijn gemaakt van stevig karton met ronde hoeken. Wij hebben zorgvuldig het materiaal geselecteerd, omdat de kaarten dagelijks worden gebruikt door kinderhandjes. Een vette vinger kun je er af vegen en valt de hele stapel van tafel? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over lelijke hoekjes. 
Door het bewaarzakje van ribfluweel berg je de ongebruikte kaartjes eenvoudig op. Leek ons wel zo handig! Heb jij een vraag over ons product of het gebruik ervan? We horen het graag! Leuk! 
Rust & ritme kaarten vanaf nu te bestellen: www.tweearmenvol.nl -> winkel
Likes: 27
Posted at: 2019-11-19 08:42:50
De rust & ritme kaarten zijn gemaakt van stevig karton met ronde hoeken. Wij hebben zorgvuldig het materiaal geselecteerd, omdat de kaarten dagelijks worden gebruikt door kinderhandjes. Een vette vinger kun je er af vegen en valt de hele stapel van tafel? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over lelijke hoekjes. Door het bewaarzakje van ribfluweel berg je de ongebruikte kaartjes eenvoudig op. Leek ons wel zo handig! Heb jij een vraag over ons product of het gebruik ervan? We horen het graag! Leuk! Rust & ritme kaarten vanaf nu te bestellen: www.tweearmenvol.nl -> winkel
bewust Lupine Cress🌱 Een apart maar mooi plantje vindt ik zelf🌱 Deze bakjes als proef gezaaid met een paar zaden...Van de week had ik nieuwe gezaaid op Rockwool omdat ze daar beter in kunnen wortelen want het zijn best stevige plantjes die wel wat hou vast kunnen gebruiken en dan is hennepvezel net iets te dun vind ik🌱🌱🌱#microgreen #microgreens #microgroenten #microgroentes
#lokaal #instagood #urbanfarming #bewust #superfood #peashoots #chefsconfetti #remcosgreens #gouda #lokaleproducten #seedling #homegrown #sunflower #doperwtenscheuten #zonnebloem #toysforchefs #chefkoks #culinairgouda #restaurantgouda #lokalekweker #superfood #vitaminen #healtyfood
Likes: 10
Posted at: 2019-11-19 08:36:22
Lupine Cress🌱 Een apart maar mooi plantje vindt ik zelf🌱 Deze bakjes als proef gezaaid met een paar zaden...Van de week had ik nieuwe gezaaid op Rockwool omdat ze daar beter in kunnen wortelen want het zijn best stevige plantjes die wel wat hou vast kunnen gebruiken en dan is hennepvezel net iets te dun vind ik🌱🌱🌱#microgreen #microgreens #microgroenten #microgroentes #lokaal #instagood #urbanfarming #bewust #superfood #peashoots #chefsconfetti #remcosgreens #gouda #lokaleproducten #seedling #homegrown #sunflower #doperwtenscheuten #zonnebloem #toysforchefs #chefkoks #culinairgouda #restaurantgouda #lokalekweker #superfood #vitaminen #healtyfood
bewust Steenuilen houden wel van het zonnetje. Overdag kan je ze zien zonnebaden! Over dit kaartje:
🌿 Enkele kaart van A6 formaat
🍃 Lief voor het milieu
♲ Gemaakt van houtafval
🕊 Illustratie door @lonnekegrimbergenart realistische wildlife tekeningen, gemaakt met liefde voor de natuur! Nagetekend van een foto van © Uil Topia.

Te koop in mijn webshop of bij een van mijn verkooppunten. Ook mijn kaarten verkopen? Check de story highlights!

#uil #steenuil #uilen #herfst #dieren #wildedieren #wild #natuur #vogels #dierenkaarten #stuureenkaartje #milieubewust #natuurlijk #gerecycled #duurzaam #bewust #groen #groenewereld #kunst #kunstkaarten #stukjekunst #inkoop #inkopen #shoppen #webshop #heemstede
Likes: 18
Posted at: 2019-11-19 08:23:24
Steenuilen houden wel van het zonnetje. Overdag kan je ze zien zonnebaden! Over dit kaartje: 🌿 Enkele kaart van A6 formaat 🍃 Lief voor het milieu ♲ Gemaakt van houtafval 🕊 Illustratie door @lonnekegrimbergenart realistische wildlife tekeningen, gemaakt met liefde voor de natuur! Nagetekend van een foto van © Uil Topia. Te koop in mijn webshop of bij een van mijn verkooppunten. Ook mijn kaarten verkopen? Check de story highlights! #uil #steenuil #uilen #herfst #dieren #wildedieren #wild #natuur #vogels #dierenkaarten #stuureenkaartje #milieubewust #natuurlijk #gerecycled #duurzaam #bewust #groen #groenewereld #kunst #kunstkaarten #stukjekunst #inkoop #inkopen #shoppen #webshop #heemstede
bewust GELUK

Je hoeft geen buitengewone momenten na te jagen om geluk te vinden - het staat recht voor je, als je maar oplettend genoeg bent en dankbaar kunt zijn.

#bewust #zijn #inspiratie #leven #levenslessen #mindset #krachtvangedachten #anderskijken #zien #dankbaarheid #gewaarworden #holistisch #therapeut #bommelerwaard #kerkdriel #zomaopleidingen #leefjemooisteleven
Likes: 17
Posted at: 2019-11-19 07:51:34
GELUK Je hoeft geen buitengewone momenten na te jagen om geluk te vinden - het staat recht voor je, als je maar oplettend genoeg bent en dankbaar kunt zijn. #bewust #zijn #inspiratie #leven #levenslessen #mindset #krachtvangedachten #anderskijken #zien #dankbaarheid #gewaarworden #holistisch #therapeut #bommelerwaard #kerkdriel #zomaopleidingen #leefjemooisteleven
bewust Goedemorgen allemaal. Rise and shine, er start weer een mooie nieuwe dag vol kansen. Hier starten we op vandaag met rijstwafels voorzien van de (h)eerlijke @sjamaanjam Home made en vol Zeeuws fruit. Deze keer de frisse framboos rozemarijn variant. En waar ik dan helemaal blij van word is een kop African Affairs (raisin rooibos & premium cocoa) van @or_tea_official Helemaal als hij de perfecte warme drinkbare temperatuur heeft. Instant happiness😊 Wat hebben jullie als ontbijt? #bewust #bewustwording #fairtradeupgrade #ortea #love #kamperland #mindset #liefde #fairfood #happy #positiviteit #homemadejam #geluk #sjamaanjam #genieten #mindfulliving #bewustemama #fairtradeupgrade #eerlijketen #makeachoice #watkiesjij #verwenjezelf #eerlijkontbijt #heerlijk #fairmade #ambachtelijk #zeeuwsfruit #wereldsevrouwen #safetheplanet #zeeland
Likes: 14
Posted at: 2019-11-19 07:50:55
Goedemorgen allemaal. Rise and shine, er start weer een mooie nieuwe dag vol kansen. Hier starten we op vandaag met rijstwafels voorzien van de (h)eerlijke @sjamaanjam Home made en vol Zeeuws fruit. Deze keer de frisse framboos rozemarijn variant. En waar ik dan helemaal blij van word is een kop African Affairs (raisin rooibos & premium cocoa) van @or_tea_official Helemaal als hij de perfecte warme drinkbare temperatuur heeft. Instant happiness😊 Wat hebben jullie als ontbijt? #bewust #bewustwording #fairtradeupgrade #ortea #love #kamperland #mindset #liefde #fairfood #happy #positiviteit #homemadejam #geluk #sjamaanjam #genieten #mindfulliving #bewustemama #fairtradeupgrade #eerlijketen #makeachoice #watkiesjij #verwenjezelf #eerlijkontbijt #heerlijk #fairmade #ambachtelijk #zeeuwsfruit #wereldsevrouwen #safetheplanet #zeeland
bewust Hoogtepuntje vandaag 🤪 ik heb voor het eerst in mijn leven havermout gemaakt 💪🏼 weet dat ik het als kind kreeg en afschuwelijk vond! Zelfs een banaan en wat walnoten erbij gedaan. Was goed te doen maar kan nog niet zeggen dat ik hysterisch enthousiast ben. Ben vooral benieuwd naar het gevoel van verzadigdheid wat havermout je oplevert. Heb jij een leuk havermout recept wat ik is moet proberen, let me know ⬇️ fijne dag allemaal 😘
Likes: 32
Posted at: 2019-11-19 07:46:40
Hoogtepuntje vandaag 🤪 ik heb voor het eerst in mijn leven havermout gemaakt 💪🏼 weet dat ik het als kind kreeg en afschuwelijk vond! Zelfs een banaan en wat walnoten erbij gedaan. Was goed te doen maar kan nog niet zeggen dat ik hysterisch enthousiast ben. Ben vooral benieuwd naar het gevoel van verzadigdheid wat havermout je oplevert. Heb jij een leuk havermout recept wat ik is moet proberen, let me know ⬇️ fijne dag allemaal 😘
bewust Starting the week with some pics of a screenprinted A3 cardboard shipping box. Handprinted during my internship at @dekijm in 2016. ☺️💪🏻♻️📦
.
.
#madebyjohnnie #handmade #screenprint #sustainable #duurzaam #bewust #zeefdruk #dekijm #denhaag #recycle #cardboard #shippingbox #serigraph #serigraphy #screenprint #screenprinting #handprinted
Likes: 19
Posted at: 2019-11-19 07:34:05
Starting the week with some pics of a screenprinted A3 cardboard shipping box. Handprinted during my internship at @dekijm in 2016. ☺️💪🏻♻️📦 . . #madebyjohnnie #handmade #screenprint #sustainable #duurzaam #bewust #zeefdruk #dekijm #denhaag #recycle #cardboard #shippingbox #serigraph #serigraphy #screenprint #screenprinting #handprinted
bewust
Likes: 21
Posted at: 2019-11-19 07:33:44
"Make fucking plants sexy as fuck as they are" -- Derek Sarno . Sinds ik meer plantaardig eet heb ik de wereld van de paddenstoelen ontdekt en dat kan ik iedereen (ook vleeseters) aanraden. Het is ongelooflijk hoeveel verschillende smaken en texturen daar in te vinden zijn. De inspiratie in hoe daarmee te koken doe ik op bij @dereksarno van @wickedhealthy Het is geweldig wat hij er allemaal mee doet en laat zien dat jij dat ook kan. . De paddenstoelen koop ik verpakkingsvrij bij Erik Schoenmakers op de biomarkt in Zwolle. Erik staat zaterdag op de Zuidermarkt in Amsterdam. Bij toko's kan je vaak ook meerdere soorten paddenstoelen vinden en soms bij groenteboeren. Check hoe zit bij jou in de buurt!. . Heb jij een ultiem paddenstoelenrecept ? Deel het hier!. . . . . . . #onverpakt #duurzaam #bewust #zerowaste #plantbased #plantpusher #plantaardigeten #onbewerkteten #verpakkingsvrij #eatmoreplants #vegan #paddenstoelen #mushrooms #wholefoods
bewust 🌿kinder surprise🌿
PLAYin CHOC ToyChoc Box bevat 2 x 10 g individueel verpakte, heerlijk romige, biologische zuivelvrije chocolaatjes en leuk kaartspeelgoed om in elkaar te zetten.
🌿Het speelgoed is een van een reeks van 6 te verzamelen en wordt ook geleverd met zijn eigen leuke feiten educatieve infokaart, een bewuste kinder surprise...
🌿Perfect als cadeau, kerstkousvuller of alternatief voor een kerstcracker.
🌿Je vindt de PLAYinChoc in de webshop onder de categorie eten & drinken 💚

#playinchoc @playinchoc #bewust #biologisch #vegan #zuivelvrij #kerst #kerstcadeau #bewustouderschap #natuurlijkouderschap #chocolade #kerstcadeau #advent
Likes: 11
Posted at: 2019-11-19 07:18:16
🌿kinder surprise🌿 PLAYin CHOC ToyChoc Box bevat 2 x 10 g individueel verpakte, heerlijk romige, biologische zuivelvrije chocolaatjes en leuk kaartspeelgoed om in elkaar te zetten. 🌿Het speelgoed is een van een reeks van 6 te verzamelen en wordt ook geleverd met zijn eigen leuke feiten educatieve infokaart, een bewuste kinder surprise... 🌿Perfect als cadeau, kerstkousvuller of alternatief voor een kerstcracker. 🌿Je vindt de PLAYinChoc in de webshop onder de categorie eten & drinken 💚 #playinchoc @playinchoc #bewust #biologisch #vegan #zuivelvrij #kerst #kerstcadeau #bewustouderschap #natuurlijkouderschap #chocolade #kerstcadeau #advent
bewust Ook in de pocket. Preventiemedewerker, sinds 2017 verplicht in elk bedrijf, echter is dit nog niet bij iedereen bekend. We zaten met 8 personen op de cursus, 4 ondernemers, 4 werknemers. Allen met de instelling, het is een verplichting, een moetje. Halverwege de ochtend veranderde onze instelling, werden we ons bewuster van onze taak binnen het bedrijf en de reden. De 2e dag wisten we wat te doen, waar op te letten en gingen we weg met meer inzicht dat voorkomen beter is dan genezen. #bewust bezig zijn met je bedrijf, dat is the key. 
PS: voor de oplettende kijker, en diegene die mij wat beter kennen weten dat er iets niet klopt. #waarhethartvanvolis oeps... #cleanselect #schoonmaakbedrijf_cleanselect #schoonmaakbedrijf_alphen #schoonmaakbedrijf_nieuwkoop #vveschoonmaak #interieurverzorging #interieurschoonmaak #mkbschoonmaak #nieuwkoop #vvebeheer #instasuccesclub #continuïteitinjebedrijf #kantoorreiniging #interieurreiniging #poetsen #kuisen #schoonmakeniseenvak #mkbbedrijf #mkbbedrijven #alphenaandenrijn #periodiekonderhoud #glasbewassing #glazenwasser#preventiemedewerker #nedcon
Likes: 27
Posted at: 2019-11-19 07:18:06
Ook in de pocket. Preventiemedewerker, sinds 2017 verplicht in elk bedrijf, echter is dit nog niet bij iedereen bekend. We zaten met 8 personen op de cursus, 4 ondernemers, 4 werknemers. Allen met de instelling, het is een verplichting, een moetje. Halverwege de ochtend veranderde onze instelling, werden we ons bewuster van onze taak binnen het bedrijf en de reden. De 2e dag wisten we wat te doen, waar op te letten en gingen we weg met meer inzicht dat voorkomen beter is dan genezen. #bewust bezig zijn met je bedrijf, dat is the key. PS: voor de oplettende kijker, en diegene die mij wat beter kennen weten dat er iets niet klopt. #waarhethartvanvolis oeps... #cleanselect #schoonmaakbedrijf_cleanselect #schoonmaakbedrijf_alphen #schoonmaakbedrijf_nieuwkoop #vveschoonmaak #interieurverzorging #interieurschoonmaak #mkbschoonmaak #nieuwkoop #vvebeheer #instasuccesclub #continuïteitinjebedrijf #kantoorreiniging #interieurreiniging #poetsen #kuisen #schoonmakeniseenvak #mkbbedrijf #mkbbedrijven #alphenaandenrijn #periodiekonderhoud #glasbewassing #glazenwasser#preventiemedewerker #nedcon
bewust Goedemorgen Kinkerstraat 🦒💫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #conceptstore #gekaapt #gekaaptamsterdam #amsterdam #amsterdamshopping #kinkerstraat #amsterdamwest #gifts #giftshop #interior #interieurstyling #interieurdesign #interieurinspiratie #interieur #doinggoods #accessoires #fairshopping #sustainable #duurzaam #handmade #conscious #bewust #fair #eerlijk #mixandmatch #brass #imperfection #goedemorgen
Likes: 29
Posted at: 2019-11-19 07:02:46
Goedemorgen Kinkerstraat 🦒💫 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #conceptstore #gekaapt #gekaaptamsterdam #amsterdam #amsterdamshopping #kinkerstraat #amsterdamwest #gifts #giftshop #interior #interieurstyling #interieurdesign #interieurinspiratie #interieur #doinggoods #accessoires #fairshopping #sustainable #duurzaam #handmade #conscious #bewust #fair #eerlijk #mixandmatch #brass #imperfection #goedemorgen
bewust RawPancake met banaan en chocolade, lekker. 
Maak jij ook wat lekkers zoals @instaceliaca?😍 #cleanfoods #cleanfoodsnl #afvallen #dieet #bewust #health #pannenkoeken #rawpancakes #lekkergezond #geentoegevoegdsuiker #vetvrij #gezondalternatief #banaan #chocolade #roze
Likes: 23
Posted at: 2019-11-19 07:01:09
bewust • P R A K T I J K •.
.
❤ Een kijkje in mijn praktijk ❤
Als ik in mijn praktijk ben, dan stroomt de energie als vanzelf. Alsof ik thuis kom! Dat is wat mij betreft een van de belangrijkste redenen om dit werk te doen. Als de energie stroomt, dan volg je je hart!.
.
.
#praktijkyouniq #therapeut #verbinding #connectie #hoofd #heartfulness #mindfull #delen #instalife #awareness #positief #passie #leven #liefde #natuur #kerkdriel #voel #begrip #therapie #hartvolgen #kracht #energie #energetisch #bewust #zelfontwikkeling #zelfvertrouwen #gelderland #gedachten #spiritueel #brabant
Likes: 37
Posted at: 2019-11-19 06:59:13
• P R A K T I J K •. . ❤ Een kijkje in mijn praktijk ❤ Als ik in mijn praktijk ben, dan stroomt de energie als vanzelf. Alsof ik thuis kom! Dat is wat mij betreft een van de belangrijkste redenen om dit werk te doen. Als de energie stroomt, dan volg je je hart!. . . #praktijkyouniq #therapeut #verbinding #connectie #hoofd #heartfulness #mindfull #delen #instalife #awareness #positief #passie #leven #liefde #natuur #kerkdriel #voel #begrip #therapie #hartvolgen #kracht #energie #energetisch #bewust #zelfontwikkeling #zelfvertrouwen #gelderland #gedachten #spiritueel #brabant
bewust Reflecties in november... #fotografie 
#lightstories 
#bewust bewogen camera
#ICM
#landscapes
#natuur
#herfstkleuren
Likes: 72
Posted at: 2019-11-19 06:55:20
Reflecties in november... #fotografie #lightstories #bewust bewogen camera #ICM #landscapes #natuur #herfstkleuren
bewust KIES VOOR JE LIJF!⁠⠀
⁠⠀
Elke keer dat je voor dat lekker zoete toetje of dat bord met romige pasta kiest, krijgt je darmflora te maken met de strijd tussen goede bacteriën die het op moeten nemen tegen de schadelijke bacteriën. En hoe vaker je dit doet, des te vaker de verkeerde helft wint… Dat merk je o.a. aan een opgezwollen buik, onzuivere huid en darmklachten. ⁠⠀
⁠⠀
Het goede nieuws is dat je er nu voor kunt kiezen de buikzaken om te draaien, ongeacht je eerdere voedingspatroon.⁠⠀
⁠⠀
Maak de juiste keuze door je lichaam te detoxen met de Babs Bone Broth 5-dagen Ontgiftingskuur en zorg dat je weer lekker in je vel zit!⁠⠀
⁠⠀
BEN JIJ KLAAR VOOR HET NATUURLIJK ONTGIFTEN VAN JE LICHAAM? ⁠⠀
⁠⠀
Bestel de Babs Ontgiftingskuur op onze website www.babsbonebroth.com // link in bio @babsbonebroth ⁠⠀
⠀⁠⠀
#healthyweightloss #healthygut #bonebroth #clean #organic #biologisch #gezond #mooi #verzorging #paleo #keto #fit #sport #crossfit #protein #collagen #sport #beauty #food #eten #healthyfood #foodie #fitdutchies #motivatie #hardlopen #bewust #afvallen #balans #hormonen #amsterdam
Likes: 37
Posted at: 2019-11-19 06:50:02
KIES VOOR JE LIJF!⁠⠀ ⁠⠀ Elke keer dat je voor dat lekker zoete toetje of dat bord met romige pasta kiest, krijgt je darmflora te maken met de strijd tussen goede bacteriën die het op moeten nemen tegen de schadelijke bacteriën. En hoe vaker je dit doet, des te vaker de verkeerde helft wint… Dat merk je o.a. aan een opgezwollen buik, onzuivere huid en darmklachten. ⁠⠀ ⁠⠀ Het goede nieuws is dat je er nu voor kunt kiezen de buikzaken om te draaien, ongeacht je eerdere voedingspatroon.⁠⠀ ⁠⠀ Maak de juiste keuze door je lichaam te detoxen met de Babs Bone Broth 5-dagen Ontgiftingskuur en zorg dat je weer lekker in je vel zit!⁠⠀ ⁠⠀ BEN JIJ KLAAR VOOR HET NATUURLIJK ONTGIFTEN VAN JE LICHAAM? ⁠⠀ ⁠⠀ Bestel de Babs Ontgiftingskuur op onze website www.babsbonebroth.com // link in bio @babsbonebroth ⁠⠀ ⠀⁠⠀ #healthyweightloss #healthygut #bonebroth #clean #organic #biologisch #gezond #mooi #verzorging #paleo #keto #fit #sport #crossfit #protein #collagen #sport #beauty #food #eten #healthyfood #foodie #fitdutchies #motivatie #hardlopen #bewust #afvallen #balans #hormonen #amsterdam
bewust Onderweg

Je beseft het wellicht niet, maar eigenlijk zijn we altijd onderweg.

Telkens als je een bestemming hebt bereikt komt er nieuwe in zicht. Voor elke vink op je te wensen lijstje, volgen er nieuwe.

Het leven draait niet om de bestemming te halen, om doelen af te vinken.
Het leven draait om het plezier van onderweg zijn. 
Genieten van het uitzicht, de diversiteit van het uitzicht. Ontmoetingen met anderen. 
Dus ontspan! Geniet van waar je nu bent. 
Als je verwacht dat je kunt rusten als je je doel hebt bereikt zul je alleen maar frustratie ervaren. Het leven is nooit af.

Dus laat lekker los. Je bent op de goede weg als je plezier hebt waar je nu bent. En die doelen en bestemmingen pak je onderweg gewoon mee, als tussenstops. 
Veel plezier waar je nu bent.
Likes: 14
Posted at: 2019-11-19 06:26:56
Onderweg Je beseft het wellicht niet, maar eigenlijk zijn we altijd onderweg. Telkens als je een bestemming hebt bereikt komt er nieuwe in zicht. Voor elke vink op je te wensen lijstje, volgen er nieuwe. Het leven draait niet om de bestemming te halen, om doelen af te vinken. Het leven draait om het plezier van onderweg zijn. Genieten van het uitzicht, de diversiteit van het uitzicht. Ontmoetingen met anderen. Dus ontspan! Geniet van waar je nu bent. Als je verwacht dat je kunt rusten als je je doel hebt bereikt zul je alleen maar frustratie ervaren. Het leven is nooit af. Dus laat lekker los. Je bent op de goede weg als je plezier hebt waar je nu bent. En die doelen en bestemmingen pak je onderweg gewoon mee, als tussenstops. Veel plezier waar je nu bent.
bewust “Ik heb een probleem.”
Iets wat veel mensen zeggen als ze zich ergens beter over willen voelen. Dat kan zijn: “ik heb last van angsten”, “ik ben depressief”, “ik geloof niet in mezelf”, “ik kan niet goed praten”, “ik ben ongelukkig”, etc. 
Het is heel goed om te erkennen dat je ergens last van hebt én te benoemen wáár je last van hebt. 
Maar, ik heb gemerkt; vaak STOPT het daar! 
Geregeld zie ik, dat als mensen weten wat of waar ze last van hebben, ze dat aan nemen als staat van zijn, of erger; als identiteit. 
Terwijl het eigenlijk bij het erkennen en benoemen van het probleem begint! 
Want.. wát ga je er aan doen? 
Hóe ga jij je beter voelen? 
Het benoemen van je probleem is belangrijk maar...passief!
Zodra je vragen gaat stellen over hóe je het probleem kunt oplossen komt de energie van vragen stellen los: een vraag wil namelijk beantwoord worden. Zo werkt ons brein nou eenmaal. 
Bij het stellen van vragen wordt het dus: actief! 
In plaats van zeggen “ik heb een probleem” kun je vragen: “waarom heb ik dit probleem?” Of “ik voel me ongelukkig” vervangen voor: “waarom voel ik me ongelukkig?” Dat voelt meteen anders!

Bekijk vandaag eens hoe jij jou problemen benadert. Neem je ze aan als staat van zijn of zelfs als identiteit? Of kun je vragen stellen? Wees kritisch en onderzoek jouw gedrag hier.
Een vraag die altijd goed is om te stellen is... “Wat heb ik nodig?”
En onthoudt: je kunt al-tijd hulp inschakelen. 
Geef je hart een stem 
#geefjeharteenstem #vragenwillenbeantwoordworden #vragen #vraagenantwoord #questionschallenge #theartofasking #questions #turn #passive #behaviour #in #to #activity #selfcare #zelfzorg #probleem #problemen #actief #activeren #conciousness #consciousliving #bewustwording #bewustzijn #bewustleven #bewust #help #hulp #coaching #coach #stemcoach
Likes: 13
Posted at: 2019-11-19 06:18:40
“Ik heb een probleem.” Iets wat veel mensen zeggen als ze zich ergens beter over willen voelen. Dat kan zijn: “ik heb last van angsten”, “ik ben depressief”, “ik geloof niet in mezelf”, “ik kan niet goed praten”, “ik ben ongelukkig”, etc. Het is heel goed om te erkennen dat je ergens last van hebt én te benoemen wáár je last van hebt. Maar, ik heb gemerkt; vaak STOPT het daar! Geregeld zie ik, dat als mensen weten wat of waar ze last van hebben, ze dat aan nemen als staat van zijn, of erger; als identiteit. Terwijl het eigenlijk bij het erkennen en benoemen van het probleem begint! Want.. wát ga je er aan doen? Hóe ga jij je beter voelen? Het benoemen van je probleem is belangrijk maar...passief! Zodra je vragen gaat stellen over hóe je het probleem kunt oplossen komt de energie van vragen stellen los: een vraag wil namelijk beantwoord worden. Zo werkt ons brein nou eenmaal. Bij het stellen van vragen wordt het dus: actief! In plaats van zeggen “ik heb een probleem” kun je vragen: “waarom heb ik dit probleem?” Of “ik voel me ongelukkig” vervangen voor: “waarom voel ik me ongelukkig?” Dat voelt meteen anders! Bekijk vandaag eens hoe jij jou problemen benadert. Neem je ze aan als staat van zijn of zelfs als identiteit? Of kun je vragen stellen? Wees kritisch en onderzoek jouw gedrag hier. Een vraag die altijd goed is om te stellen is... “Wat heb ik nodig?” En onthoudt: je kunt al-tijd hulp inschakelen. Geef je hart een stem #geefjeharteenstem #vragenwillenbeantwoordworden #vragen #vraagenantwoord #questionschallenge #theartofasking #questions #turn #passive #behaviour #in #to #activity #selfcare #zelfzorg #probleem #problemen #actief #activeren #conciousness #consciousliving #bewustwording #bewustzijn #bewustleven #bewust #help #hulp #coaching #coach #stemcoach
bewust *** Gewinnspiel ***
So ihr Lieben, ich will euch beschenken! Warum? Weil ich Lust dazu habe!!!
Ich habe begonnen Nachhaltige Haushaltshilfen und Hygiene Artikel zu Häkeln und das möchte ich gerne mit euch teilen! 
Hier ist Projekt nr. 1 Waschbare Kosmetikpads aus Baumwolle, dieses 4teilige Set ist der Gewinn! 
Habt ihr Lust mit mir gemeinsam Nachhaltig zu sein und einen kleinen Teil gegen die wegwerf-Gesellschaft beizutragen? 
Na dann macht doch einfach mit!
Wie?
Schreibt einfach in die Komentare, wie ihr einen Teil gegen die wegwerf-Gesellschaft beitragt.
Auslosung des Gewinners ist am Freitag! 
Also los! Ihr dürft diesen Beitrag auch gerne teilen 😉
#giveaway #gewinnspiel #nachhaltigkeit #nachhaltigleben #nachhaltig #kosmetikpads #baumwolle #häkeln #crochet #vanlust #bewust #lovenature #present #makeithappen #makelovenotwar
Likes: 44
Posted at: 2019-11-19 06:15:17
*** Gewinnspiel *** So ihr Lieben, ich will euch beschenken! Warum? Weil ich Lust dazu habe!!! Ich habe begonnen Nachhaltige Haushaltshilfen und Hygiene Artikel zu Häkeln und das möchte ich gerne mit euch teilen! Hier ist Projekt nr. 1 Waschbare Kosmetikpads aus Baumwolle, dieses 4teilige Set ist der Gewinn! Habt ihr Lust mit mir gemeinsam Nachhaltig zu sein und einen kleinen Teil gegen die wegwerf-Gesellschaft beizutragen? Na dann macht doch einfach mit! Wie? Schreibt einfach in die Komentare, wie ihr einen Teil gegen die wegwerf-Gesellschaft beitragt. Auslosung des Gewinners ist am Freitag! Also los! Ihr dürft diesen Beitrag auch gerne teilen 😉 #giveaway #gewinnspiel #nachhaltigkeit #nachhaltigleben #nachhaltig #kosmetikpads #baumwolle #häkeln #crochet #vanlust #bewust #lovenature #present #makeithappen #makelovenotwar
bewust Verhoog je frequentie: Voel compassie voor alles dat is.⁠
⁠
Compassie is een enorm krachtige emotie.⁠
⁠
Het brengt je in een staat van openheid en verbondenheid met hetgeen waar je compassie voor voelt. Het brengt ook zachtheid waar voorheen misschien hardheid was.⁠
⁠
Ik weet nog dat ik begon met een geleide meditatie van Vishen Lakhiani (CEO van Mindvalley), waarin je in de eerste fase van de meditatie compassie voelt voor jezelf, alles in je kamer, alles in je woonomgeving, je stad, land en daarna de hele wereld. Dit was voor mij een game changer omdat ik op deze manier mijzelf trainde in verbondenheid en voelde dat alles oké is zoals het is. Zowel
Likes: 9
Posted at: 2019-11-19 06:14:09
Verhoog je frequentie: Voel compassie voor alles dat is.⁠ ⁠ Compassie is een enorm krachtige emotie.⁠ ⁠ Het brengt je in een staat van openheid en verbondenheid met hetgeen waar je compassie voor voelt. Het brengt ook zachtheid waar voorheen misschien hardheid was.⁠ ⁠ Ik weet nog dat ik begon met een geleide meditatie van Vishen Lakhiani (CEO van Mindvalley), waarin je in de eerste fase van de meditatie compassie voelt voor jezelf, alles in je kamer, alles in je woonomgeving, je stad, land en daarna de hele wereld. Dit was voor mij een game changer omdat ik op deze manier mijzelf trainde in verbondenheid en voelde dat alles oké is zoals het is. Zowel "goed" als "slecht". Zowel prettig als onprettig.⁠ ⁠ Door elke dag een moment compassie te voelen voor alles dat is, verbind je met alles dat is. Je verbind jezelf met de oneindigheid die je zelf bent, waarin je misschien zelfs op momenten ervaart dat je niet meer weet waar jij ophoud en de buitenwereld begint. Heerlijke ervaringen zijn dit! ⁠ ⁠ Dit zijn ervaringen die niet goed te beschrijven zijn, alleen te ervaren. Alleen het zijn wel ervaringen die te oefenen zijn, net als dat specifieke emoties te trainen zijn.⁠ ⁠ Compassie maakt het leven zachter. Het is een gateway naar vergeving.⁠ ⁠ Heb jij dat weleens meegemaakt, dat jij je zó verbonden voelt dat je even niet meer weet waar jij ophoud en je buitenwereld begint?⁠ ⁠ #ikbenawesome #jezelfzijn #verhoogjefrequentie #verbinding #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #zelfontwikkeling #introvert #hooggevoelig #hoogsensitief #hsp #zelfliefde #bewustwording #spiritualiteit #spiritueel #spirituelegroei #dankbaar #geluk #vrijheid #zelfvertrouwen #waarheid #bewust #bewustzijn #volgjehart #authentiek #kwetsbaarheid
bewust You have a choice.. Be who you really are, not who you think you have become. Let the burdens behind and step into what is. Life can be magical.. 🌈✨ Soms zijn het de gedachten van het verleden waar we in blijven hangen. Deze vormen een verkeerd beeld van wie we echt zijn. 
#innerwisdom #personalgrowth #beyourauthenticself #lettheburdensgo #believeinyourself #followyourheart #hsp #hoogsensitief #coaching #jewerkelijkezelf #fallandrise #thejourney #affirmations #bewust #beyou 🌼🍀💕
Likes: 14
Posted at: 2019-11-19 06:12:54
You have a choice.. Be who you really are, not who you think you have become. Let the burdens behind and step into what is. Life can be magical.. 🌈✨ Soms zijn het de gedachten van het verleden waar we in blijven hangen. Deze vormen een verkeerd beeld van wie we echt zijn. #innerwisdom #personalgrowth #beyourauthenticself #lettheburdensgo #believeinyourself #followyourheart #hsp #hoogsensitief #coaching #jewerkelijkezelf #fallandrise #thejourney #affirmations #bewust #beyou 🌼🍀💕
bewust ja,Jij ! Zing gewoon je eigen wijs
Ben je anders dan een ander
Ja, natuurlijk, jij bent jij

Kijk in de spiegel
Naar het kunstwerk dat je bent
Jouw gezicht, jouw lijf, jouw leden,
Jouw karakter, jou talent

Zie je wel jij bent een wonder
Wees gewoon jij en blijf bijzonder. 
Zing gewoon je eigen wijs. Gun jij jezelf uit #compassie #persoonlijkeontwikking #autonomie #aanvaarding #acceptatie #eigenwaardigheid dat jij jou eigen #wijs mag terugvinden? Door je eerst te ontdoen van de #ballast die jij #onbewust en of #bewust bij je draagt om vervolgens #positiveenergy weer terug te halen? #bodymindrelease voor meer innerlijke ontspanning, levensvreugde, energie en bovenal minder #piekeren @petervanzwol_fotografie
Likes: 37
Posted at: 2019-11-18 22:33:49
ja,Jij ! Zing gewoon je eigen wijs Ben je anders dan een ander Ja, natuurlijk, jij bent jij Kijk in de spiegel Naar het kunstwerk dat je bent Jouw gezicht, jouw lijf, jouw leden, Jouw karakter, jou talent Zie je wel jij bent een wonder Wees gewoon jij en blijf bijzonder. Zing gewoon je eigen wijs. Gun jij jezelf uit #compassie #persoonlijkeontwikking #autonomie #aanvaarding #acceptatie #eigenwaardigheid dat jij jou eigen #wijs mag terugvinden? Door je eerst te ontdoen van de #ballast die jij #onbewust en of #bewust bij je draagt om vervolgens #positiveenergy weer terug te halen? #bodymindrelease voor meer innerlijke ontspanning, levensvreugde, energie en bovenal minder #piekeren @petervanzwol_fotografie
bewust Doing the work 🧘‍♀️ We don’t want the practise of yoga, until we understand why we want the practise of yoga. ✨ #zen #yoga #natuur #stilte #zijn #meditatie #bewustzijn #verbinding #bewust #inspiratie #inspirational #yogaclass #verbinding #gezondleven #truth #artofbeingreal #exercise #workout #dedication
Likes: 24
Posted at: 2019-11-18 21:33:14
Doing the work 🧘‍♀️ We don’t want the practise of yoga, until we understand why we want the practise of yoga. ✨ #zen #yoga #natuur #stilte #zijn #meditatie #bewustzijn #verbinding #bewust #inspiratie #inspirational #yogaclass #verbinding #gezondleven #truth #artofbeingreal #exercise #workout #dedication
bewust Geniet van de kleine dingen in het leven, want op een dag zul je beseffen dat dat de grote dingen waren.
Likes: 36
Posted at: 2019-11-18 21:23:24
Geniet van de kleine dingen in het leven, want op een dag zul je beseffen dat dat de grote dingen waren.
bewust #tussendoortje 
Ik zag onlangs heerlijke #muffins voorbij komen bij @vanobesenaargezond. Dit recept heb ik iets aangepast en dit is het #resultaat.
•
•
•Appel havermout en kwarkcake•

Ingrediënten:
3 middelgrote appels
80 gram havermout 
100 gram magere kwark
75 gram volkorenmeel
2 eieren
Flink wat kaneel (Je kan eventueel nog zoetstof toevoegen, heb ik niet gedaan). Alles door elkaar mengen en ongeveer 30 minuten in de oven op 190 graden. Afdekken met #aluminiumfolie en dan nog 10 minuten op 175 graden.

#recept #cake #gezond #lazyfitgirl #health #gezondeleefstijl #methode
Likes: 29
Posted at: 2019-11-18 20:41:26
#tussendoortje Ik zag onlangs heerlijke #muffins voorbij komen bij @vanobesenaargezond. Dit recept heb ik iets aangepast en dit is het #resultaat. • • •Appel havermout en kwarkcake• Ingrediënten: 3 middelgrote appels 80 gram havermout 100 gram magere kwark 75 gram volkorenmeel 2 eieren Flink wat kaneel (Je kan eventueel nog zoetstof toevoegen, heb ik niet gedaan). Alles door elkaar mengen en ongeveer 30 minuten in de oven op 190 graden. Afdekken met #aluminiumfolie en dan nog 10 minuten op 175 graden. #recept #cake #gezond #lazyfitgirl #health #gezondeleefstijl #methode
bewust Wij doen mee! We verkopen geen neuzen, nee, we gaan kleuters, leerlingen, jongeren én volwassenen het belang en de kracht van ademhaling uitleggen. 
En elke bijdrage die we ontvangen is voor #generationstronger 
Want de 'druk druk druk' gaat blijven en er is wél een manier om er (beter) mee om te gaan.

Stay tuned! 
We = @yugvie en @kinezenyogakids #topteam 😎

#rodeneuzendag #wijdoenmee #keepbreathing #ademen #bewust #mindfulness #gezondegeest #flexibel #mentaleveerkeacht #tisok
Likes: 22
Posted at: 2019-11-18 20:30:55
Wij doen mee! We verkopen geen neuzen, nee, we gaan kleuters, leerlingen, jongeren én volwassenen het belang en de kracht van ademhaling uitleggen. En elke bijdrage die we ontvangen is voor #generationstronger Want de 'druk druk druk' gaat blijven en er is wél een manier om er (beter) mee om te gaan. Stay tuned! We = @yugvie en @kinezenyogakids #topteam 😎 #rodeneuzendag #wijdoenmee #keepbreathing #ademen #bewust #mindfulness #gezondegeest #flexibel #mentaleveerkeacht #tisok
bewust Life is What you make it!!!!!💕💪🏽🔥
If you go back over your life and focus on the difficulties from the past, you are just bringing more difficult circumstances to you now. 
Let it all go, no matter what it is. Do it for YOU. - if you hold a grudge or blame someone for something in the past, you are only harming you. 🙌🏽 You are the only one who can create the life you want. As you deliberatly focus your attention on what you want, as you begin to radiate good feelings, The Law Of Attraction will respond.
All you have to do is make a start 💕
and as you do

In Liefde #liefde #spiritueel #zelfliefde #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #vrouwencirkel #ademhaling #yoga #yogini #ontwaken #breathe #mediteren #zijn #geluk #spiritueelontwaken #zelfontwikkeling #life #bewust #trust #hart #lichtwerker #bewustbollenstreek #noordwijk #leiden #healing #ziel #transformatie #samen #yogaretreat
Likes: 33
Posted at: 2019-11-18 20:26:45
Life is What you make it!!!!!💕💪🏽🔥 If you go back over your life and focus on the difficulties from the past, you are just bringing more difficult circumstances to you now. Let it all go, no matter what it is. Do it for YOU. - if you hold a grudge or blame someone for something in the past, you are only harming you. 🙌🏽 You are the only one who can create the life you want. As you deliberatly focus your attention on what you want, as you begin to radiate good feelings, The Law Of Attraction will respond. All you have to do is make a start 💕 and as you do In Liefde #liefde #spiritueel #zelfliefde #bewustwording #bewustzijn #spiritualiteit #vrouwencirkel #ademhaling #yoga #yogini #ontwaken #breathe #mediteren #zijn #geluk #spiritueelontwaken #zelfontwikkeling #life #bewust #trust #hart #lichtwerker #bewustbollenstreek #noordwijk #leiden #healing #ziel #transformatie #samen #yogaretreat
bewust ☆ Jij MOET niks ☆ Moeten is zo'n krachtig woord. Zo'n woord dat je kan helpen groeien maar ook een woord dat je heel klein kanmaken. In geboortetaal kom ik dit woord heel, heel, heel vaak tegen en helaas vaak in een negatieve context. .
'Ik MOET in het ziekenhuis bevallen'
.
'Ik MOET een keizersnede'
.
'Ik MOET continue aan de CTG'
.
'Ik MOET binnen X aantal uur bevallen'
.
'Ik MOET ingeleid worden'
.
'Ik MOET een oxytocineprik na de bevalling'
.
'Ik MOET.....'
.
Let me tell ya....jij MOET helemaal niks. Nouja, tenminste...jij moet niks alleen maar omdat iemand dat tegen je gezegd heeft. Of je nou 5 of 42 weken zwanger bent: jij bent de autoriteit over je eigen lichaam. Onderzoek, soulsearch, vraag door, overleg. Neem niet zomaar aan dat een protocol bij je past. Soms is het protocol the way to go en soms heb je maatwerk nodig. Educate yourself. Knowledge is power 🙏🏻
Likes: 29
Posted at: 2019-11-18 20:14:54
☆ Jij MOET niks ☆ Moeten is zo'n krachtig woord. Zo'n woord dat je kan helpen groeien maar ook een woord dat je heel klein kanmaken. In geboortetaal kom ik dit woord heel, heel, heel vaak tegen en helaas vaak in een negatieve context. . 'Ik MOET in het ziekenhuis bevallen' . 'Ik MOET een keizersnede' . 'Ik MOET continue aan de CTG' . 'Ik MOET binnen X aantal uur bevallen' . 'Ik MOET ingeleid worden' . 'Ik MOET een oxytocineprik na de bevalling' . 'Ik MOET.....' . Let me tell ya....jij MOET helemaal niks. Nouja, tenminste...jij moet niks alleen maar omdat iemand dat tegen je gezegd heeft. Of je nou 5 of 42 weken zwanger bent: jij bent de autoriteit over je eigen lichaam. Onderzoek, soulsearch, vraag door, overleg. Neem niet zomaar aan dat een protocol bij je past. Soms is het protocol the way to go en soms heb je maatwerk nodig. Educate yourself. Knowledge is power 🙏🏻

Famous / Popular results for bewust

Bob campaign

have spread the rumor that the acronym is derived from the Dutch phrase "Bewust Onbeschonken Bestuurder" which translates to "Consciously Non-Drunk Driver"

Nalden

"Nalden: 'WeTransfer zou al zijn pageviews kunnen verkopen, maar dat doen we bewust niet'". Sprout (in Dutch). Retrieved 26 June 2019. Li, Charmaine. "The Story

List of Dutch Jews

Vries' vader, die eveneens acteur was, kwam uit een a-religieus maar wel bewust joods gezin en maakte in de oorlog deel uit van een verzetsgroep. 'De ontwikkeling

Apostasy in Islam

2017. Joris Truyts (16 November 2017). "Hamza (25) is geen moslim meer: "Bewust ervoor gekozen om niet gelovig te zijn"". VRT Nieuws (in Dutch). Archived

Dick Swaab

Retrieved 2008-05-22.“Blasphemy is also a pleasant way of living.” "Brein en (bewust)zijn | Dima's Blog". Dimasplace.wordpress.com. 2011-02-20. Retrieved 2013-11-29

Animal rights and punk subculture

2017. Retrieved 22 February 2019. Banga, Arina (Summer 2014). ""We hebben bewust gekozen voor een 100% veganistisch muziekfestival" Ieper Fest en Fluff Fest:

2017 Fipronil eggs contamination

tainted eggs cover-up". 9 August 2017. Retrieved 11 August 2017. "Kabinet zei bewust niets over fipronil-tip van vorig jaar" (in Dutch). NOS. 10 August 2017

Quidditch Nederland

30, 2014). "(Dutch) Elfia 2014, een walhalla voor Fantasy-fans". Cultuur Bewust. Retrieved June 3, 2014. "Quidditch Teams". Facebook. Retrieved June 3,

Frédéric Frans

Football Club. 2 September 2019. Retrieved 2 September 2019. "Van Meir: "Bewust geen oefenwedstrijd gepland in eerste week"" (in Dutch). Voetbal Nieuws

Archaic Dutch declension

aardrijkskunde (Mondays she studies geography) With certain adjectives, such as bewust, deelachtig, gedachtig, machtig, schuldig, waardig. As a complement of certain

Bob campaign

have spread the rumor that the acronym is derived from the Dutch phrase "Bewust Onbeschonken Bestuurder" which translates to "Consciously Non-Drunk Driver"

Apostasy in Islam

2017. Joris Truyts (16 November 2017). "Hamza (25) is geen moslim meer: "Bewust ervoor gekozen om niet gelovig te zijn"". VRT Nieuws (in Dutch). Archived

Nalden

"Nalden: 'WeTransfer zou al zijn pageviews kunnen verkopen, maar dat doen we bewust niet'". Sprout (in Dutch). Retrieved 26 June 2019. Li, Charmaine. "The Story

List of Dutch Jews

Vries' vader, die eveneens acteur was, kwam uit een a-religieus maar wel bewust joods gezin en maakte in de oorlog deel uit van een verzetsgroep. 'De ontwikkeling

Dick Swaab

Retrieved 2008-05-22.“Blasphemy is also a pleasant way of living.” "Brein en (bewust)zijn | Dima's Blog". Dimasplace.wordpress.com. 2011-02-20. Retrieved 2013-11-29

2017 Fipronil eggs contamination

tainted eggs cover-up". 9 August 2017. Retrieved 11 August 2017. "Kabinet zei bewust niets over fipronil-tip van vorig jaar" (in Dutch). NOS. 10 August 2017

Animal rights and punk subculture

2017. Retrieved 22 February 2019. Banga, Arina (Summer 2014). ""We hebben bewust gekozen voor een 100% veganistisch muziekfestival" Ieper Fest en Fluff Fest:

Frédéric Frans

Football Club. 2 September 2019. Retrieved 2 September 2019. "Van Meir: "Bewust geen oefenwedstrijd gepland in eerste week"" (in Dutch). Voetbal Nieuws

Quidditch Nederland

30, 2014). "(Dutch) Elfia 2014, een walhalla voor Fantasy-fans". Cultuur Bewust. Retrieved June 3, 2014. "Quidditch Teams". Facebook. Retrieved June 3,

Archaic Dutch declension

aardrijkskunde (Mondays she studies geography) With certain adjectives, such as bewust, deelachtig, gedachtig, machtig, schuldig, waardig. As a complement of certain

Twitter Search Results for bewust

Did you mean: bewuzt IMOT Agri Media @IgnitdMind_IMoT 2h Bewust foods was founded by a group of Nutritionists, a startup. It is also selected as one of incubatee of National Institute of Agricultural Marketing. Read full interview of #IMoTAgriForum with the Co-founder of Bewust foods imotforum.com/2019/11/bewust… View summary · @Bewust by Dietitians @bewustfoods Nov 17 Let them smile & shine bright 😊 Let your children consume real & delicious food. Bewust is a group of Dietitian & Nutritionists crafting 100% millet cookies cakes and brownies with natural fats and no chemicals. Certified trans fat free and gluten free. Great for children.. pic.twitter.com/SmMC2plAxZ View photo · Co van der Vliet🚜🚜🚜🚜 @CoVliet 16m Waarschijnlijk raken die wel de militaire doelen, dit in tegenstelling tot de Palestijnen die bewust burgerdoelen beschieten. twitter.com/NUnl/status/11… View details · HeelBewust @HeelBewust 17h The future has a way of arriving unannounced. - George Will - View details · Angelique Moorman @NymphaeaSC MindfulBouwen @MindfulBouwen DeelBewust @DeelBewust View more people DeelBewust @DeelBewust Nov 18 There is no rush anyway, you are an infinite being. pic.twitter.com/ZjRlmY1Um3 View photo · HeelBewust @HeelBewust Nov 17 Artikel over Dispenza's geleide meditatie voor kinderen! Sowing the Seeds of Our Future, One Child at a Time bit.ly/2CPjEsn View summary · HeelBewust @HeelBewust Nov 16 Advice from The Beatles. pic.twitter.com/cdaiQMa6KS View photo · DeelBewust @DeelBewust Nov 11 Mind the Matrix II is released! -> mindthematrix.com View summary · HeelBewust @HeelBewust Nov 11 Full moon 12 nov 2019 pic.twitter.com/Nl4eo4usfu View photo · HeelBewust @HeelBewust Nov 13 How exciting! pic.twitter.com/NzGy0o0c4e View photo · HeelBewust @HeelBewust Nov 13 Let you Be! pic.twitter.com/OqC0okrboI View photo · Lijst13Oldambt @L13Oldambt 10h Er hebben meerdere personen forse steken, al dan niet bewust, laten vallen. Dit kan niet zonder gevolgen blijven, zowel ambtelijk als bestuurlijk. twitter.com/OttoSchr0der/s… View details · HeelBewust @HeelBewust Nov 18 Do not wait to strike till the iron is hot; but make it hot by striking. - W. B. Yeats - View details · HeelBewust @HeelBewust Nov 17 Nothing is so firmly believed as that which we least know. - Michel de Montaigne - View details · HeelBewust @HeelBewust Nov 15 Not what we have but what we enjoy, constitutes our abundance. - Epicurus - View details · HeelBewust @HeelBewust Nov 12 The real voyage of discovery consists not in seeking new lands but seeing with new eyes. - Marcel Proust - View details · Julie Rooms @julie_rooms Nov 17 Vraag me af of ze bewust zijn van alle kinderen die zitten te wachten op een warme thuis bij de jeugdzorg, en dat dit aantal immens zou stijgen moest abortus afgeschaft worden. Hypocriet en kortzichtig dit. Niemand doet abortus voor z’n plezier. twitter.com/donceder/statu… View details · HeelBewust @HeelBewust Nov 12 The light is NOT at the end of the tunnel... pic.twitter.com/U14KeVNU36 View photo · Bert Haandrikman @Geepstar 11h Dus de @Belastingdienst DUPEERT talloze mensen BEWUST... en zet ze weg als FRAUDEUR, maar ik heb geen tweets, van @MinPres , @RobJetten of @jesseklaver daarover voorbij zien komen, maar een groepje hooligans in een stadion maakt wat los bij deze politici... #MANMANMAN View details · Annelien Urkens @annelien_urkens 13h Ik ben sexueel gebruikt/aangerand geweest door iemand die ik door en door vertrouwde. Ik ben bang geweest om het mensen te vertellen maar heb het uiteindelijk toch gedaan. Ik ben me er van bewust dat ik niet de enige ben en ik haat het dat mensen het weg steken. View details · Load older Tweets Back to top · Turn images off

Loading...


Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.