FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

berkongsirezeki instagram hashtags, hashtags meanings berkongsirezeki images, #berkongsirezeki tag pics

berkongsirezeki
berkongsirezeki
berkongsirezeki Assalamualaikum saya jual @adellroutine_hq , @alwadelhijab , @yourmouthwantme , @imsohotbae , @alwadeltailor @alwadel_cosmetic , @hubbee_hq ๐Ÿ™ˆ. Awak pulak meniaga apa ? Meh share kan instagram busnies & apa awak jual๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ™‚ . Siapa-siapa yang baca & scroll komen anda berkenan di hati inshaallah ada rezeki tu . Ok kita mula sekarang hanya di post ni sahaja boleh promote ok ๐Ÿ˜˜. Start now ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป berkongsi rezeki . #berkongsirezeki
Likes: 32923
Posted at: 2019-08-24 05:44:43
Assalamualaikum saya jual @adellroutine_hq , @alwadelhijab , @yourmouthwantme , @imsohotbae , @alwadeltailor @alwadel_cosmetic , @hubbee_hq ๐Ÿ™ˆ. Awak pulak meniaga apa ? Meh share kan instagram busnies & apa awak jual๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ™‚ . Siapa-siapa yang baca & scroll komen anda berkenan di hati inshaallah ada rezeki tu . Ok kita mula sekarang hanya di post ni sahaja boleh promote ok ๐Ÿ˜˜. Start now ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป berkongsi rezeki . #berkongsirezeki
berkongsirezeki Suka melayan kerenah kanak-kanak telah menyerlahkan sifat keibuan buat  #mfmanjurrmami๐Ÿ’ #mirafilzah ๐Ÿ‘. Semoga Allah menganugerahkan jodoh yg terbaik dan rezeki melimpah buat Manjurrr.
#berkongsirezeki
#ramadhankareem๐Ÿ•Œ๐ŸŒ 
#semogasegalaamalanditerimaallah
.

Reposted from @mstaronlineofficial -  Nampak tak kekok @mfmirafilzah melayan adik-adik comel dari Rumah Anak-Anak Yatim Nur Sakinah ni... Inilah ciri-ciri calon isteri yang min carik! ๐Ÿคฃโค๏ธ #mstaronline #mstardiva #kongsinikmat - โ‚ฌregrann
Likes: 255
Posted at: 2019-05-25 16:23:23
Suka melayan kerenah kanak-kanak telah menyerlahkan sifat keibuan buat #mfmanjurrmami๐Ÿ’ #mirafilzah ๐Ÿ‘. Semoga Allah menganugerahkan jodoh yg terbaik dan rezeki melimpah buat Manjurrr. #berkongsirezeki #ramadhankareem๐Ÿ•Œ๐ŸŒ  #semogasegalaamalanditerimaallah . Reposted from @mstaronlineofficial - Nampak tak kekok @mfmirafilzah melayan adik-adik comel dari Rumah Anak-Anak Yatim Nur Sakinah ni... Inilah ciri-ciri calon isteri yang min carik! ๐Ÿคฃโค๏ธ #mstaronline #mstardiva #kongsinikmat - โ‚ฌregrann
berkongsirezeki Salam Jumaat yang penuh berakah.. Alhamdulillah, hari ni โค๏ธ and family berkongsi rezeki dengan anak2 tahfiz di Batu Caves.. Semoga Allah murahkan rezeki dan permudahkan segala urusan family ni... Look at how โค๏ธ prepare foods, selempoh dan bertinggung jer atas lantai..Siapa sangka, seorang icon yang gah in fesyen, business & career,  sempoi & tak kekok to serve people.. thats Neelofa๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธโค๏ธ
#neelofa 
#berkongsirezeki 
Igs โค๏ธ
Likes: 925
Posted at: 2019-07-12 06:23:43
Salam Jumaat yang penuh berakah.. Alhamdulillah, hari ni โค๏ธ and family berkongsi rezeki dengan anak2 tahfiz di Batu Caves.. Semoga Allah murahkan rezeki dan permudahkan segala urusan family ni... Look at how โค๏ธ prepare foods, selempoh dan bertinggung jer atas lantai..Siapa sangka, seorang icon yang gah in fesyen, business & career, sempoi & tak kekok to serve people.. thats Neelofa๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธโค๏ธ #neelofa #berkongsirezeki Igs โค๏ธ
berkongsirezeki Sungguh tidak ada alasan bagi kita umat Muslim untuk tidak peduli dengan sebahagian daripada saudara kita yang kurang bernasib baik. Kini tiba masanya untuk kita berkongsi rezeki bersama mereka

_

Program khas bersama Kekaboo lovers ini kita akan mulakan tak lama lagi. Nantikan update seterusnya dari Kak boo ya ๐Ÿ˜Š Siapa excited nak join? 
_

#goodvibes 
#actforhumanity
#sedekah
#berkongsirezeki
#kekaboo
#tudung
#hijab
#bawal
Likes: 752
Posted at: 2017-08-02 10:09:58
Sungguh tidak ada alasan bagi kita umat Muslim untuk tidak peduli dengan sebahagian daripada saudara kita yang kurang bernasib baik. Kini tiba masanya untuk kita berkongsi rezeki bersama mereka _ Program khas bersama Kekaboo lovers ini kita akan mulakan tak lama lagi. Nantikan update seterusnya dari Kak boo ya ๐Ÿ˜Š Siapa excited nak join? _ #goodvibes #actforhumanity #sedekah #berkongsirezeki #kekaboo #tudung #hijab #bawal
berkongsirezeki Alhamdulillah.. syukur.. siap dah hidangan GULAI IKAN PATIN Tempoyak resipi dari Ibunda joy iaitu @sofiaabbas61 #ibusofiarecipes istimewa utk Pusat Jagaan Orang Tua Nur Hassanah, Beranang, Selangor... ๐Ÿฅฐ Makan kenyang2 yaa acik2.. ๐Ÿ’• Order dari kak @diedashahabuddin ๐Ÿ˜˜
.
GULAI IKAN PATIN TEMPOYAK paling sedap di dunia..!! #ibusofiarecipes #gulaiikanpatintempoyak #juadahberbukapuasa #berkongsirezeki #syukur  @sofiaabbas61
Likes: 895
Posted at: 2019-05-11 09:43:38
Alhamdulillah.. syukur.. siap dah hidangan GULAI IKAN PATIN Tempoyak resipi dari Ibunda joy iaitu @sofiaabbas61 #ibusofiarecipes istimewa utk Pusat Jagaan Orang Tua Nur Hassanah, Beranang, Selangor... ๐Ÿฅฐ Makan kenyang2 yaa acik2.. ๐Ÿ’• Order dari kak @diedashahabuddin ๐Ÿ˜˜ . GULAI IKAN PATIN TEMPOYAK paling sedap di dunia..!! #ibusofiarecipes #gulaiikanpatintempoyak #juadahberbukapuasa #berkongsirezeki #syukur @sofiaabbas61
berkongsirezeki Beautiful Friday with beautiful People
.
.
.
Syukur Alhamdulillah
#berkongsirezeki
Likes: 5390
Posted at: 2018-06-08 06:14:05
Beautiful Friday with beautiful People . . . Syukur Alhamdulillah #berkongsirezeki
berkongsirezeki Alhamdulillah. Hari ni team EL SAJIDA bertambah lagi seorang. Miss Anis namanya. Miss Anis yang request untuk kerja dengan kami. Kebetulan kami memang perlukan staff untuk bantu kami buat kerja-kerja yg semakin bertambah sempena hari raya. .

Hari pertama bekerja, Miss Anis dah kena jadi model, angkut stok ke #eLsajidaWorkStation, packing barang & iron pakaian. Alhamdulillah terima kasih Allah yg telah memudahkan urusan kami. ๐Ÿ’•
.

#eLsajidaActivity #eLsajidaFlatLay #88LoveLife #alhamdulillah #teamELsajida #berkongsiRezeki
Likes: 165
Posted at: 2015-06-03 09:11:11
Alhamdulillah. Hari ni team EL SAJIDA bertambah lagi seorang. Miss Anis namanya. Miss Anis yang request untuk kerja dengan kami. Kebetulan kami memang perlukan staff untuk bantu kami buat kerja-kerja yg semakin bertambah sempena hari raya. . Hari pertama bekerja, Miss Anis dah kena jadi model, angkut stok ke #eLsajidaWorkStation, packing barang & iron pakaian. Alhamdulillah terima kasih Allah yg telah memudahkan urusan kami. ๐Ÿ’• . #eLsajidaActivity #eLsajidaFlatLay #88LoveLife #alhamdulillah #teamELsajida #berkongsiRezeki
berkongsirezeki Alhamdullillah, buat student UPM & UCSI maafkan saya jika ada kekurangan dalam persediaan juadah berbuka..in shaa Allah, kita berkongsi rezeki lagi ye.. #syukur #berkongsirezeki #studentexam #MasakanRestoranSangDewi
Likes: 5914
Posted at: 2016-06-19 17:19:32
Alhamdullillah, buat student UPM & UCSI maafkan saya jika ada kekurangan dalam persediaan juadah berbuka..in shaa Allah, kita berkongsi rezeki lagi ye.. #syukur #berkongsirezeki #studentexam #MasakanRestoranSangDewi
berkongsirezeki Rempah Nasi Arab Abe @lyasismail mari mari beli, masak sendiri kat rumah. Sepeket rm15 je. Buleh masak makan utk 20 org ok ๐Ÿ˜
.
RepostBy @kbsirehkelantan:
Likes: 685
Posted at: 2018-03-12 06:15:33
Rempah Nasi Arab Abe @lyasismail mari mari beli, masak sendiri kat rumah. Sepeket rm15 je. Buleh masak makan utk 20 org ok ๐Ÿ˜ . RepostBy @kbsirehkelantan: "Alhamdulillah sesungguhnya rezeki milik Allah,apabila ia buka laluan yang mudah sesungguhnya hati manusia genggaman Allah,milik Allah . Dulu nak yakin kan pelanggan dengan 1 paket atau beli 5 paket terus agak mencabar.. Tetapi kini bukan pinang 5 paket tetapi pinang terus 50 paket walaupun kali pertama membeli. . Allahuakbar siapa lah kami tanpa pertolongan mu ya maha kaya ,maha agung,maha berkuasa atas segala-galanya Qun fayaqun.. #BerkongsiRezeki. #BerkongsiRasa. # NasiArabSedapRempahAbeLyas. #JimatMudah #BerkongsiRahsia" (via #InstaRepost @AppsKottage)
berkongsirezeki Jangan Jemu Tau Tenguk IG Aii ..hahahaha
.
.
Janji ๐Ÿคš๐Ÿป Bukan Yang Last ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hasil Untuk Dikongsi Hari Ni
.
๐Ÿ‘ BAG COIN KAIT UNICORN EYES
๐Ÿ‘ ADA ZIP
๐Ÿ‘ UKURAN 8CM X 10CM
๐Ÿ‘ GUNA BENANG SOFT
.
Jom ORDER And Dapatkan di @dnd_vendorboutique
.
#kotatinggi
#begsyilligkait
#dndvendorboutique
#berkongsirezeki
Likes: 4
Posted at: 2019-08-24 07:58:06
Jangan Jemu Tau Tenguk IG Aii ..hahahaha . . Janji ๐Ÿคš๐Ÿป Bukan Yang Last ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Hasil Untuk Dikongsi Hari Ni . ๐Ÿ‘ BAG COIN KAIT UNICORN EYES ๐Ÿ‘ ADA ZIP ๐Ÿ‘ UKURAN 8CM X 10CM ๐Ÿ‘ GUNA BENANG SOFT . Jom ORDER And Dapatkan di @dnd_vendorboutique . #kotatinggi #begsyilligkait #dndvendorboutique #berkongsirezeki
berkongsirezeki Assalamualaikum saya jual @adellroutine_hq , @alwadelhijab , @yourmouthwantme , @imsohotbae , @alwadeltailor @alwadel_cosmetic , @hubbee_hq ๐Ÿ™ˆ. Awak pulak meniaga apa ? Meh share kan instagram busnies & apa awak jual๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ™‚ . Siapa-siapa yang baca & scroll komen anda berkenan di hati inshaallah ada rezeki tu . Ok kita mula sekarang hanya di post ni sahaja boleh promote ok ๐Ÿ˜˜. Start now ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป berkongsi rezeki . #berkongsirezeki
Likes: 32923
Posted at: 2019-08-24 05:44:43
Assalamualaikum saya jual @adellroutine_hq , @alwadelhijab , @yourmouthwantme , @imsohotbae , @alwadeltailor @alwadel_cosmetic , @hubbee_hq ๐Ÿ™ˆ. Awak pulak meniaga apa ? Meh share kan instagram busnies & apa awak jual๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ™‚ . Siapa-siapa yang baca & scroll komen anda berkenan di hati inshaallah ada rezeki tu . Ok kita mula sekarang hanya di post ni sahaja boleh promote ok ๐Ÿ˜˜. Start now ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป berkongsi rezeki . #berkongsirezeki
berkongsirezeki .
Assalamualaikum & Salam Sabtu๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #positivevibes #tazkirahringkas #muhasabahdiri #motivasidiri #ingatmengingati #magicalliving #tipsoftheday #maafkan #buatsesuatukeranaallah #niatkerjakernaallah #tipsberniaga #tipsuntukberjaya #syukur #sedekah #sedekahsubuh #sedekahilmu #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #hidupbermanfaat #kongsipahala #berkongsirezeki #memberilebihbaikdarimenerima #beagogivernotagogetter #adabaikberibaikdapatbaik
Likes: 4
Posted at: 2019-08-24 01:39:32
berkongsirezeki Masalah kewangan sering berlaku di dalam rumah tangga pada masa kini , betul takk ?? Bak kata orang luar negara
Likes: 15
Posted at: 2019-08-23 09:46:19
Masalah kewangan sering berlaku di dalam rumah tangga pada masa kini , betul takk ?? Bak kata orang luar negara " NO MONEY NO TALK " so ? Apa yang anda patut buat ? Cari alternatif buat side income , business or something okay ? #personalLoan #personaloanbankswasta #perancangkewangan #personalloanbankmalaysia #personalloandaribank #bantudenganizinAllah #berkongsirezeki #berkongsiilmu
berkongsirezeki Jangan terlalu lama sangat cutinya,
Masa untuk bekerja semula demi mengumpul harta akhirat,
Jangan dilupakan untuk mencipta income dunia juga,
Seimbangkan amalan harta dunia dan akhirat sana.

Semoga kita semua menjadi orang Melayu Muslim yang kaya dan berjaya,
Agar kekayaan kita nanti dapat digunakan untuk membantu golongan yang kurang berkemampuan,
Dalam harta kita pasti ada hak orang lain.

Adakala duit kita hilang,
Adakala duit kita di tipu,
Adakala pekerja kita bawak lari duit,
Adakala payment kerja kita tak di bayar,
Ketahuilah bahawa itu adalah salah satu cara Allah untuk menyucikan dan membersihkan harta kita.
Allah sudah susun aturkan rezeki untuk hamba-hambaNya.

Berusaha, berdoa dan bertawakal.  Amin kan untuk sesama kita 
P.E.R.I.N.D.U  B.E.E.S.Y.O.R ๐Ÿ˜‰ HAMBA ALLAH YG AKAN DIKEMBALIKAN KEPADA PENCIPTA โค

#salamjumaat  #akhiratdidepan #rezekidariallah #berkongsirezeki #limitededition #jagahubungandenganallahdanallahakanjagahubungankitadenganmanusia #lelakikirimantuhan #sentiasapositif #jangankecamsaya #samasamabelajar #improveyourself #supportme #syukurselalu #rezekikitakongsibersama #missingyou #lovemoment #sabarituindah #terimakasihallah #andainyatakdir #ajalmautditangantuhan #kejarakhirat #samasamakayadanberjaya
Likes: 25
Posted at: 2019-08-23 05:40:52
Jangan terlalu lama sangat cutinya, Masa untuk bekerja semula demi mengumpul harta akhirat, Jangan dilupakan untuk mencipta income dunia juga, Seimbangkan amalan harta dunia dan akhirat sana. Semoga kita semua menjadi orang Melayu Muslim yang kaya dan berjaya, Agar kekayaan kita nanti dapat digunakan untuk membantu golongan yang kurang berkemampuan, Dalam harta kita pasti ada hak orang lain. Adakala duit kita hilang, Adakala duit kita di tipu, Adakala pekerja kita bawak lari duit, Adakala payment kerja kita tak di bayar, Ketahuilah bahawa itu adalah salah satu cara Allah untuk menyucikan dan membersihkan harta kita. Allah sudah susun aturkan rezeki untuk hamba-hambaNya. Berusaha, berdoa dan bertawakal. Amin kan untuk sesama kita P.E.R.I.N.D.U B.E.E.S.Y.O.R ๐Ÿ˜‰ HAMBA ALLAH YG AKAN DIKEMBALIKAN KEPADA PENCIPTA โค #salamjumaat #akhiratdidepan #rezekidariallah #berkongsirezeki #limitededition #jagahubungandenganallahdanallahakanjagahubungankitadenganmanusia #lelakikirimantuhan #sentiasapositif #jangankecamsaya #samasamabelajar #improveyourself #supportme #syukurselalu #rezekikitakongsibersama #missingyou #lovemoment #sabarituindah #terimakasihallah #andainyatakdir #ajalmautditangantuhan #kejarakhirat #samasamakayadanberjaya
berkongsirezeki WHITE PARTY
.
.
Ootd malam ni
sis pun da lupa mana dah sis beli heheheh..tapi yang pasti tu handbag sis beli dengan Kusma Mj personal shopper premium authentic. nak bag original bole cari sis tu lah ye.. .
.
Bukan tak bole pergi beli sendiri..tapikan bagus dan manis kalau kita #BerkongsiRezeki .
yesss saya surirumah berincome, buat biz dari rumah dengan modal RM50.
.
#GalaDinner #ProjekSTG #AURALegacy
#bisnesonline #melbourne #GalaDinner #Lv #whiteparty
Likes: 7
Posted at: 2019-08-22 10:40:06
WHITE PARTY . . Ootd malam ni sis pun da lupa mana dah sis beli heheheh..tapi yang pasti tu handbag sis beli dengan Kusma Mj personal shopper premium authentic. nak bag original bole cari sis tu lah ye.. . . Bukan tak bole pergi beli sendiri..tapikan bagus dan manis kalau kita #BerkongsiRezeki . yesss saya surirumah berincome, buat biz dari rumah dengan modal RM50. . #GalaDinner #ProjekSTG #AURALegacy #bisnesonline #melbourne #GalaDinner #Lv #whiteparty
berkongsirezeki CABUTAN BERTUAH!!!
.
Sesiapa yang join order hari sabtu ni (COD), agent lawas, sarawak kita ni akan masukkan nama kamu dalam cabutan bertuah. Pemenang akan dapat free 1 kek kak kiah ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰ .
1 kek mewakili 1 nama, so kalau beli banyak, makin banyak la nama kamu yang akan dimasukkan dalam cabutan bertuah nanti ๐Ÿคฉ .
Tunggu apa lagi, cepat2 order! 
#berkongsirezeki
#restoranku
๏ฟผ#lawas
.
LAWAS, SARAWAK
NAMA: Nur Afiqah Junaidi
ALAMAT: Restoran Ku 
NO.PHONE: 0198338626
FACEBOOK:  Restoran Ku
INSTAGRAM: -
SERVIS: Walk in
Likes: 55
Posted at: 2019-08-22 03:02:31
CABUTAN BERTUAH!!! . Sesiapa yang join order hari sabtu ni (COD), agent lawas, sarawak kita ni akan masukkan nama kamu dalam cabutan bertuah. Pemenang akan dapat free 1 kek kak kiah ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰ . 1 kek mewakili 1 nama, so kalau beli banyak, makin banyak la nama kamu yang akan dimasukkan dalam cabutan bertuah nanti ๐Ÿคฉ . Tunggu apa lagi, cepat2 order! #berkongsirezeki #restoranku ๏ฟผ#lawas . LAWAS, SARAWAK NAMA: Nur Afiqah Junaidi ALAMAT: Restoran Ku NO.PHONE: 0198338626 FACEBOOK: Restoran Ku INSTAGRAM: - SERVIS: Walk in
berkongsirezeki .
Assalamualaikum & Salam Khamis๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ
-Mcmana Nak Jadi KREATIF?
-GOALS in Life
-HOPE/Harapan & Never Give Up
โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #tazkirahringkas #ingatmengingati #muhasabahdiri #hidupbermanfaat #beagogivernotagogetter #dailygoals #goals #hope #harapansentiasaada #rezeki #harapan #nevergiveup #sedekah #sedekahilmu #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #hariinilebihbaikdarisemalam #mutiarakata #tipsoftheday #tipshidupberjaya #berkongsirezeki #kongsipahala #adayanglebihsusahdarikita #adabaikberibaikdapatbaik
Likes: 2
Posted at: 2019-08-22 01:45:35
. Assalamualaikum & Salam Khamis๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ -Mcmana Nak Jadi KREATIF? -GOALS in Life -HOPE/Harapan & Never Give Up โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #tazkirahringkas #ingatmengingati #muhasabahdiri #hidupbermanfaat #beagogivernotagogetter #dailygoals #goals #hope #harapansentiasaada #rezeki #harapan #nevergiveup #sedekah #sedekahilmu #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #hariinilebihbaikdarisemalam #mutiarakata #tipsoftheday #tipshidupberjaya #berkongsirezeki #kongsipahala #adayanglebihsusahdarikita #adabaikberibaikdapatbaik
berkongsirezeki Alhamdulillah rezeki hari ni.

Cubaan sungguh yang ade petai tu ๐Ÿ˜‹

Terima kasih kak jiranku yang gojes lagi baik hati.

Moga dimurahkan lagi rezeki akk. Aamiin

#berkongsirezeki 
#terimakasihdaunkeladi
Likes: 16
Posted at: 2019-08-21 07:16:45
Alhamdulillah rezeki hari ni. Cubaan sungguh yang ade petai tu ๐Ÿ˜‹ Terima kasih kak jiranku yang gojes lagi baik hati. Moga dimurahkan lagi rezeki akk. Aamiin #berkongsirezeki #terimakasihdaunkeladi
berkongsirezeki ๐Ÿคซ๐Ÿคซ๐Ÿคซ #kotatinggi
#kraftangan 
#berkongsirezeki 
#dndvendorboutique
Likes: 7
Posted at: 2019-08-21 06:32:10
berkongsirezeki Gift utk anak2 tuppy yg gigih buat sales.
Berminat nk join team #amaltupperware
Jom.. Xperlu bertangguh.. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #kobuatkodapat #berkongsirezeki #jomjointeamkami #epeteam #setiapbulandapattupperwarefree #korangxnkke
Likes: 6
Posted at: 2019-08-20 15:08:18
Gift utk anak2 tuppy yg gigih buat sales. Berminat nk join team #amaltupperware Jom.. Xperlu bertangguh.. ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #kobuatkodapat #berkongsirezeki #jomjointeamkami #epeteam #setiapbulandapattupperwarefree #korangxnkke
berkongsirezeki .
Sarung Botol Kait. .
BIG EYES!!!
.
.
๐Ÿ“ Menggunakan Benang MILK COTTON
๐Ÿ“ Tali Pendek..
.
๐Ÿ“ Super Gebuuu !!!
๐Ÿ“ Harga Termasuk Botol..
.
๐Ÿ“ Kemas dan tidak mudah terlerai.
๐Ÿ“ Boleh pilih warna yang disukai. .
๐Ÿ“ Didatangkan dengan Pelbagai Saiz mengikut kehendak pembeli.
๐Ÿ“ Panjang Tali dan Warna boleh dibuat mengikut kehendak pembeli.
.
๐Ÿ“ Harga Tergantung kepada Pattern Yang Dikehendaki
๐Ÿ“ Jom dapatkan di @dnd_vendorboutique .
.
#sarungbotolkait
#kotatinggi
#berkongsirezeki
#dndvendorboutique
Likes: 0
Posted at: 2019-08-20 06:08:24
. Sarung Botol Kait. . BIG EYES!!! . . ๐Ÿ“ Menggunakan Benang MILK COTTON ๐Ÿ“ Tali Pendek.. . ๐Ÿ“ Super Gebuuu !!! ๐Ÿ“ Harga Termasuk Botol.. . ๐Ÿ“ Kemas dan tidak mudah terlerai. ๐Ÿ“ Boleh pilih warna yang disukai. . ๐Ÿ“ Didatangkan dengan Pelbagai Saiz mengikut kehendak pembeli. ๐Ÿ“ Panjang Tali dan Warna boleh dibuat mengikut kehendak pembeli. . ๐Ÿ“ Harga Tergantung kepada Pattern Yang Dikehendaki ๐Ÿ“ Jom dapatkan di @dnd_vendorboutique . . #sarungbotolkait #kotatinggi #berkongsirezeki #dndvendorboutique
berkongsirezeki Tahniah my dear ticer Marjorie ๐Ÿ˜˜

Berjaya meneka jumlah #cozumalipstick dgn tepat.. Bertambah koleksi lipstik kan.. Tq yg support teka teki teka tekuk kak far. Lain kali kita buat lagi ya๐Ÿ˜˜

#berkongsirezeki
Likes: 2
Posted at: 2019-08-20 05:13:13
Tahniah my dear ticer Marjorie ๐Ÿ˜˜ Berjaya meneka jumlah #cozumalipstick dgn tepat.. Bertambah koleksi lipstik kan.. Tq yg support teka teki teka tekuk kak far. Lain kali kita buat lagi ya๐Ÿ˜˜ #berkongsirezeki
berkongsirezeki Sampai dah hadiah untuk achievers RM5K bulan lepas.
dUCk๐Ÿฆ†โค๏ธโค๏ธ Cantik sangat marble folder dUCk ni. Siapakah gerangan orangnya yg akan dapat hadiah ni?

#HadiahUntukFighters
#dUCk
#MarbleFolder
#BahagiaMembahagiakan
#BerkongsiRezeki
Likes: 1
Posted at: 2019-08-19 08:27:13
Sampai dah hadiah untuk achievers RM5K bulan lepas. dUCk๐Ÿฆ†โค๏ธโค๏ธ Cantik sangat marble folder dUCk ni. Siapakah gerangan orangnya yg akan dapat hadiah ni? #HadiahUntukFighters #dUCk #MarbleFolder #BahagiaMembahagiakan #BerkongsiRezeki
berkongsirezeki Share lah apa sahaja yang kita ada. Sebab, apa yang kita miliki sebenarnya bukan milik kita seorang. If not now, when? 
Selamat pagi uolls. 
#berkongsirezeki
Likes: 12
Posted at: 2019-08-19 02:20:01
Share lah apa sahaja yang kita ada. Sebab, apa yang kita miliki sebenarnya bukan milik kita seorang. If not now, when? Selamat pagi uolls. #berkongsirezeki
berkongsirezeki Assalamualaikum...
LAST CALLLLLL.....
Sempat lg nak order ni.. Cpt2 korang.
InsyaAllah esok akak COD K. ๐Ÿ˜Š

#dagingmasakhitam
#sedap #secukuprasa
#on9biz  #berkongsirezeki
Likes: 2
Posted at: 2019-08-19 01:44:56
Assalamualaikum... LAST CALLLLLL..... Sempat lg nak order ni.. Cpt2 korang. InsyaAllah esok akak COD K. ๐Ÿ˜Š #dagingmasakhitam #sedap #secukuprasa #on9biz #berkongsirezeki
berkongsirezeki Mana tahu de yg lupa kan
Ni boleh tgk antara produk #aslegacybyaliffsyukri 
Ada yg nk tanya silakan
Tak rugi bertanya,tak nak beli pun tak per
Lama2 beli ler tu kannnn
#berkongsirezeki 
#niatkenabetul 
#jomkurus1malaysia 
#produkviral2019 
#sayajual 
#salampagihari
Likes: 0
Posted at: 2019-08-18 02:44:43
Mana tahu de yg lupa kan Ni boleh tgk antara produk #aslegacybyaliffsyukri Ada yg nk tanya silakan Tak rugi bertanya,tak nak beli pun tak per Lama2 beli ler tu kannnn #berkongsirezeki #niatkenabetul #jomkurus1malaysia #produkviral2019 #sayajual #salampagihari
berkongsirezeki My Bckyard Story : When I am not painting/working:
.
Tree#1. Post Aidiladha August2019 3rd harvest. Syukur di atas rezeki & nikmat kecil yg Allah beri ini.

Orang tak biasa ada kebun๐Ÿ˜…. Keterujaannya memang agak luar biasa๐Ÿฅฐ๐Ÿคฃ Bagaimanalah agaknya kalau Cik Molly ada kebun durian๐Ÿค”๐Ÿ˜Œ #mybackyard #rezekitetamuhariini l#berkongsirezeki
Likes: 6
Posted at: 2019-08-17 10:28:14
My Bckyard Story : When I am not painting/working: . Tree#1. Post Aidiladha August2019 3rd harvest. Syukur di atas rezeki & nikmat kecil yg Allah beri ini. Orang tak biasa ada kebun๐Ÿ˜…. Keterujaannya memang agak luar biasa๐Ÿฅฐ๐Ÿคฃ Bagaimanalah agaknya kalau Cik Molly ada kebun durian๐Ÿค”๐Ÿ˜Œ #mybackyard #rezekitetamuhariini l#berkongsirezeki
berkongsirezeki Alhamdulillah rezeki berjiran ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #berkongsirezeki 
#terimakasihdaunkeladi
Likes: 8
Posted at: 2019-08-17 07:55:10
Alhamdulillah rezeki berjiran ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #berkongsirezeki #terimakasihdaunkeladi
berkongsirezeki .
Assalamualaikum & Salam Sabtu๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ
Dah SEDEKAH & BerSYUKUR Hari ni? & NEVER GIVE UP๐Ÿ’–
โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ
#selfreminder #positivevibes #ingatmengingati #tazkirahringkas #sedekah #syukur #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #sedekahilmu #mutiarakata #muhasabahdiri #nevergiveup #hidupbermanfaat #berkongsirezeki #kongsipahala #ebitlew #ustazamin #adabaikberibaikdapatbaik
Likes: 13
Posted at: 2019-08-17 02:14:15
. Assalamualaikum & Salam Sabtu๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ Dah SEDEKAH & BerSYUKUR Hari ni? & NEVER GIVE UP๐Ÿ’– โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #positivevibes #ingatmengingati #tazkirahringkas #sedekah #syukur #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #sedekahilmu #mutiarakata #muhasabahdiri #nevergiveup #hidupbermanfaat #berkongsirezeki #kongsipahala #ebitlew #ustazamin #adabaikberibaikdapatbaik
berkongsirezeki Assalamualaikum.. ๐ŸŒž
.
Beg Uncang Kait / Pouch Bag
Request 2 Colour
4
Likes: 8
Posted at: 2019-08-16 05:01:08
Assalamualaikum.. ๐ŸŒž . Beg Uncang Kait / Pouch Bag Request 2 Colour 4 " x 5 " . . for information & order. Dm Me 0137472781 Thank You . . #uncangkait #pouchbag #crochetpouchbag #kotatinggi #johor #customerpuashati #babyyarn #ejajohar #berkongsirezeki #dndvendorboutique
berkongsirezeki .
Assalamualaikum & Pagi-โ€œBantu Org Tanpa Harapkan Balasan๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’–โ€& โ€œTamak Menjadikan Kita Kurang Bersyukurโ€
โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #positivevibes #ingatmengingati #tazkirahringkas #syukur #bersyukurlah #jangantamak #sedekah #bantuorangtanpaharapkanbalasan #berkongsirezeki #kongsipahala #sedekahsetiaphari #sedekahilmu #sedekahmenjemputrezeki #hidupbermanfaat #tipsberniaga #tipsuntukberjaya #mutiarakata #tipsoftheday #adabaikberibaikdapatbaik
Likes: 8
Posted at: 2019-08-16 01:45:07
. Assalamualaikum & Pagi-โ€œBantu Org Tanpa Harapkan Balasan๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’–โ€& โ€œTamak Menjadikan Kita Kurang Bersyukurโ€ โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #positivevibes #ingatmengingati #tazkirahringkas #syukur #bersyukurlah #jangantamak #sedekah #bantuorangtanpaharapkanbalasan #berkongsirezeki #kongsipahala #sedekahsetiaphari #sedekahilmu #sedekahmenjemputrezeki #hidupbermanfaat #tipsberniaga #tipsuntukberjaya #mutiarakata #tipsoftheday #adabaikberibaikdapatbaik
berkongsirezeki ๐Ÿ’œ
.
#MamaAnnezz
#spreadlove
#berkongsirezeki
Likes: 5
Posted at: 2019-08-15 16:35:55
berkongsirezeki Kita bertukar dah#bukan senang nak tenangkan hati client.. Tema batik kebaya Nona kita persembahkan.. Alhamdulillah.. Di terima baik.. Terimakasih my team.. Terbaik..
#berkongsirezeki
#teamkerja
#batikpesta
#kebayanyonya
#keluarpagibalikmalam
@myzashariff
@norysuraya
@eriqantasyahazrief
Likes: 32
Posted at: 2019-08-15 10:28:38
Kita bertukar dah#bukan senang nak tenangkan hati client.. Tema batik kebaya Nona kita persembahkan.. Alhamdulillah.. Di terima baik.. Terimakasih my team.. Terbaik.. #berkongsirezeki #teamkerja #batikpesta #kebayanyonya #keluarpagibalikmalam @myzashariff @norysuraya @eriqantasyahazrief
berkongsirezeki Alhamdulillah#selesai sudah sini.. Jom gerak next mttg lak#lari2 anak kita hari ni..
#mencarirezeki
#bukanmudah
#salamkhamis
#teamworkinghard
#berkongsirezeki
@zanna_centric
Likes: 23
Posted at: 2019-08-15 05:42:29
Alhamdulillah#selesai sudah sini.. Jom gerak next mttg lak#lari2 anak kita hari ni.. #mencarirezeki #bukanmudah #salamkhamis #teamworkinghard #berkongsirezeki @zanna_centric
berkongsirezeki Seronok kan tengok orang lain happy atas pemberian kita. Banyak dah di tolongnya selama ni.. Sales pun dah juta juta.. Kali ni  ada kesempatan  kita #berkongsirezeki dgn staff.
Likes: 11
Posted at: 2019-08-14 10:17:03
Seronok kan tengok orang lain happy atas pemberian kita. Banyak dah di tolongnya selama ni.. Sales pun dah juta juta.. Kali ni ada kesempatan kita #berkongsirezeki dgn staff.
berkongsirezeki Tahniah tahniah tahniah!
.
Buat top apprentice int3tree Julai 2019 Jemaah DMDC EMPIRE๐Ÿ˜
.
Masing3 memenangi beg tangan Carlo Rino original๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
Teruskan momentum masing3 dan inshaAllah pasti menjadi pembakar semangat buat sahabat yg lain juga.
.
Kempen Julai sudah berakhir, dan apa pula kempen Ogos nanti?
.
Janji sudah ditunaikan, tahniah yg berjaya, inshaAllah mama yakin dan percaya bulan Ogos lebih ramai yg meroket laju, aamiin๐Ÿ˜๐Ÿคฒ๐Ÿป
.
Ada yg berminat menyertai kami? Wasap je mama wasap.my/60196677998/teamint3tree
.
#int3tree
#DMDC_EMPIRE
#RezekiDariAllah
#impianituInfiniti
#berkongsiRezeki
#Mudahnyaberniagadenganint3tree
Likes: 9
Posted at: 2019-08-14 06:40:46
Tahniah tahniah tahniah! . Buat top apprentice int3tree Julai 2019 Jemaah DMDC EMPIRE๐Ÿ˜ . Masing3 memenangi beg tangan Carlo Rino original๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Teruskan momentum masing3 dan inshaAllah pasti menjadi pembakar semangat buat sahabat yg lain juga. . Kempen Julai sudah berakhir, dan apa pula kempen Ogos nanti? . Janji sudah ditunaikan, tahniah yg berjaya, inshaAllah mama yakin dan percaya bulan Ogos lebih ramai yg meroket laju, aamiin๐Ÿ˜๐Ÿคฒ๐Ÿป . Ada yg berminat menyertai kami? Wasap je mama wasap.my/60196677998/teamint3tree . #int3tree #DMDC_EMPIRE #RezekiDariAllah #impianituInfiniti #berkongsiRezeki #Mudahnyaberniagadenganint3tree
berkongsirezeki Alhamdulillah, warga Bank Islam berkongsi rezeki dengan menyumbangkan 5 ekor lembu sempena program AMAL Ihtimam Korban di Pulau Pinang. 
#AMALIhtimamKorban
#AMALBankIslam
#BankIslam
#BerkongsiRezeki
#AmanahTerjaminNilaiTerhasil
Likes: 114
Posted at: 2019-08-14 03:26:30
Alhamdulillah, warga Bank Islam berkongsi rezeki dengan menyumbangkan 5 ekor lembu sempena program AMAL Ihtimam Korban di Pulau Pinang. #AMALIhtimamKorban #AMALBankIslam #BankIslam #BerkongsiRezeki #AmanahTerjaminNilaiTerhasil
berkongsirezeki Alhamdulillah, 
Selesai ibadah Qurban untuk tahun 2019. .
Dapat melaksanakan tanggungjawab di 3 Negara berasingan. Pakistan, Kemboja dan Malaysia.
.
Semoga dilimpahruahkan lagi rezeki dengan bekerja lebih kuat untuk menggandakan ibadah di tahun yang akan datang.
.
Syukur dan terima kasih Ya Allah atas segala nikmat. ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ
.
#BizLadangPahala
#BerkongsiRezeki
#IbadahQurban #sponsoredbybonusstg #SponsoredByBizHakiki
Likes: 12
Posted at: 2019-08-13 16:00:21
Alhamdulillah, Selesai ibadah Qurban untuk tahun 2019. . Dapat melaksanakan tanggungjawab di 3 Negara berasingan. Pakistan, Kemboja dan Malaysia. . Semoga dilimpahruahkan lagi rezeki dengan bekerja lebih kuat untuk menggandakan ibadah di tahun yang akan datang. . Syukur dan terima kasih Ya Allah atas segala nikmat. ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ๐Ÿคฒ . #BizLadangPahala #BerkongsiRezeki #IbadahQurban #sponsoredbybonusstg #SponsoredByBizHakiki
berkongsirezeki Al kisah, disebabkan tinggal lagi beberapa hari cikEzah akan โœˆ๏ธ ke Melbourne. 
Makanya malam ini nak #BerkongsiRezeki souvenier dari negara sana.

Jom! Teka JAWAPAN korang โ€œ fast & furiosโ€! 3 PEMENANG yang TEPAT dan CEPAT layak terima souvenier dari cikEzah okkey ๐Ÿ‘Œ

Teka Tutup tamat jam 12.30 malam ini ๐Ÿ’ƒ

#ProjekBerbahagiRezeki_CDMOGOSEzahTokiran
#MELBOURNExProjekRM1000seMinggu
#cikezahEx_AsstHRManager #5figureOnlineBizCoach
Likes: 5
Posted at: 2019-08-13 15:48:08
Al kisah, disebabkan tinggal lagi beberapa hari cikEzah akan โœˆ๏ธ ke Melbourne. Makanya malam ini nak #BerkongsiRezeki souvenier dari negara sana. Jom! Teka JAWAPAN korang โ€œ fast & furiosโ€! 3 PEMENANG yang TEPAT dan CEPAT layak terima souvenier dari cikEzah okkey ๐Ÿ‘Œ Teka Tutup tamat jam 12.30 malam ini ๐Ÿ’ƒ #ProjekBerbahagiRezeki_CDMOGOSEzahTokiran #MELBOURNExProjekRM1000seMinggu #cikezahEx_AsstHRManager #5figureOnlineBizCoach
berkongsirezeki Sarung Botol Kait. .
UNICORN DATANG LAGI !! ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„
.
TQ SO MUCH YANG ORDER TU.. ๐Ÿ™๐Ÿ™
.
.
๐Ÿ“ Menggunakan Benang Nona
๐Ÿ“ Tali Panjang.. ๐Ÿ“ Kemas dan tidak mudah terlerai.
๐Ÿ“ Boleh pilih warna yang disukai. ๐Ÿ“ Didatangkan dengan Pelbagai Saiz mengikut kehendak pembeli.
๐Ÿ“ Panjang Tali dan Warna boleh dibuat mengikut kehendak pembeli. ๐Ÿ“ Harga Tergantung kepada Pattern Yang Dikehendaki
๐Ÿ“ Nak Deal , PM ME, 0137472781..TQ ๐Ÿ™๐Ÿ™
.
.
#sarungbotolkait
#kotatinggi
#berkongsirezeki
#dndvendorboutique
Likes: 11
Posted at: 2019-08-13 13:28:42
Sarung Botol Kait. . UNICORN DATANG LAGI !! ๐Ÿฆ„๐Ÿฆ„ . TQ SO MUCH YANG ORDER TU.. ๐Ÿ™๐Ÿ™ . . ๐Ÿ“ Menggunakan Benang Nona ๐Ÿ“ Tali Panjang.. ๐Ÿ“ Kemas dan tidak mudah terlerai. ๐Ÿ“ Boleh pilih warna yang disukai. ๐Ÿ“ Didatangkan dengan Pelbagai Saiz mengikut kehendak pembeli. ๐Ÿ“ Panjang Tali dan Warna boleh dibuat mengikut kehendak pembeli. ๐Ÿ“ Harga Tergantung kepada Pattern Yang Dikehendaki ๐Ÿ“ Nak Deal , PM ME, 0137472781..TQ ๐Ÿ™๐Ÿ™ . . #sarungbotolkait #kotatinggi #berkongsirezeki #dndvendorboutique
berkongsirezeki Bila berjanji nak balik food hunt dgn adekkk... Jgn sesekali lupa janji ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . .
.
Dia akan tuntut spt ceti haram. 
Ini baru satuuuu oooiiiii

#berkongsirezeki
Likes: 17
Posted at: 2019-08-13 06:51:25
Bila berjanji nak balik food hunt dgn adekkk... Jgn sesekali lupa janji ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . Dia akan tuntut spt ceti haram. Ini baru satuuuu oooiiiii #berkongsirezeki
berkongsirezeki Rezeki hari ini ๐Ÿคค
.
Laling pernah makan #otaklembu ??
.
Yummmy.. Sedap ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
#takmakansorang 
#makanberjemaah 
#makantimerayaqurbanje
#certry 
#kompemsuka
#rezekidiharilebaran 
#berkongsirezeki 
#tandaingatan
Likes: 2
Posted at: 2019-08-12 16:32:09
Rezeki hari ini ๐Ÿคค . Laling pernah makan #otaklembu ?? . Yummmy.. Sedap ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . #takmakansorang #makanberjemaah #makantimerayaqurbanje #certry #kompemsuka #rezekidiharilebaran #berkongsirezeki #tandaingatan
berkongsirezeki SALAM โค๐Ÿ’›๐Ÿ’š
.
.
SLING BEG  RASTA..
BEG ZIP..
.
TINGGI  5.5 inci
LEBAR 4.5 inci
TALI 24 inci ( tali tak blh ejas tapi klau pjang blh jhit sdr.)
.
BENANG NONA  100%
KAIT HANDMADE  100%
. 
NAK DEAL.WSSAP me...0137472781.. TQ
.
.
#sarungbotolkait
#kotatinggi
#berkongsirezeki
#dndvendorboutique
Likes: 10
Posted at: 2019-08-12 16:03:49
SALAM โค๐Ÿ’›๐Ÿ’š . . SLING BEG RASTA.. BEG ZIP.. . TINGGI 5.5 inci LEBAR 4.5 inci TALI 24 inci ( tali tak blh ejas tapi klau pjang blh jhit sdr.) . BENANG NONA 100% KAIT HANDMADE 100% . NAK DEAL.WSSAP me...0137472781.. TQ . . #sarungbotolkait #kotatinggi #berkongsirezeki #dndvendorboutique
berkongsirezeki Kalau kita ada rezeki lebih , kita kena berkongsi dengan orang yang susah . Sebab Allah jadikan kita kat muka bumi untuk menolong antara satu sama lain โค๏ธ Allah tak pndang orang yang kaya , tapi Allah pandang orang yang ikhlas berkongsi rezekinya sesama umat . Alhamdullilah โœจ 
#shotoniphone #shotoniphonexr #hijrah #yukhijrah #igtv #berkongsirezeki #photography #insta #instagram #instaphoto #melaka #malaysia #niqabis #niqabista #jomhijrah #hijrahmuslimah #islamituindah
Likes: 34
Posted at: 2019-08-12 02:02:48
Kalau kita ada rezeki lebih , kita kena berkongsi dengan orang yang susah . Sebab Allah jadikan kita kat muka bumi untuk menolong antara satu sama lain โค๏ธ Allah tak pndang orang yang kaya , tapi Allah pandang orang yang ikhlas berkongsi rezekinya sesama umat . Alhamdullilah โœจ #shotoniphone #shotoniphonexr #hijrah #yukhijrah #igtv #berkongsirezeki #photography #insta #instagram #instaphoto #melaka #malaysia #niqabis #niqabista #jomhijrah #hijrahmuslimah #islamituindah
berkongsirezeki Berminat untuk menjadi #agent ?Kami masih membuka peluang untuk sama-sama #berkongsirezeki untuk produk baru yang in shaa Allah sangat-sangat โ€˜menjadiโ€™ dengan semua jenis kulit wajah... boleh hubungi 019-2768075๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ #dreamzmile #cantik #beauty #foundation #agent #hantaran #giftforher
Likes: 5
Posted at: 2019-08-10 11:18:50
Berminat untuk menjadi #agent ?Kami masih membuka peluang untuk sama-sama #berkongsirezeki untuk produk baru yang in shaa Allah sangat-sangat โ€˜menjadiโ€™ dengan semua jenis kulit wajah... boleh hubungi 019-2768075๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ #dreamzmile #cantik #beauty #foundation #agent #hantaran #giftforher
berkongsirezeki Reward Untuk Top Sales Bulan Lepas Team Eva Cinderella .
.
Semoga Lebih Semangat & Makin Meroket ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€. Jom Fight Emas Tiap Bulan. BEST KE BEST! Dapat FREE Sapa Nak Bagi Kan? .
.
Selamat Petang :)
.
@evahouseofbeauty
#LeaderCinderella 
#CinderellaJohorBahru 
#CinderellaSingapore #CODJohorBahruAndSingapore 
#PostageSetiapHari 
#TeamEvaCinderella 
#RewardBulanan
#BerkongsiRezeki 
#AndaBuatAndaDapat
#StokisWanted #AgentWanted 
#EvaHouseOfBeauty 
#NoorazaliffahEva 
#0127035375
Likes: 2
Posted at: 2019-08-10 11:05:01
Reward Untuk Top Sales Bulan Lepas Team Eva Cinderella . . Semoga Lebih Semangat & Makin Meroket ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€. Jom Fight Emas Tiap Bulan. BEST KE BEST! Dapat FREE Sapa Nak Bagi Kan? . . Selamat Petang :) . @evahouseofbeauty #LeaderCinderella #CinderellaJohorBahru #CinderellaSingapore #CODJohorBahruAndSingapore #PostageSetiapHari #TeamEvaCinderella #RewardBulanan #BerkongsiRezeki #AndaBuatAndaDapat #StokisWanted #AgentWanted #EvaHouseOfBeauty #NoorazaliffahEva #0127035375
berkongsirezeki Reward Untuk Top Sales Bulan Lepas Team Eva Cinderella .
.
Semoga Lebih Semangat & Makin Meroket ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€. Jom Fight Emas Tiap Bulan. BEST KE BEST! Dapat FREE Sapa Nak Bagi Kan? .
.
Selamat Petang :)
.
@evahouseofbeauty
#LeaderCinderella 
#CinderellaJohorBahru 
#CinderellaSingapore #CODJohorBahruAndSingapore 
#PostageSetiapHari 
#TeamEvaCinderella 
#RewardBulanan
#BerkongsiRezeki 
#AndaBuatAndaDapat
#StokisWanted #AgentWanted 
#EvaHouseOfBeauty 
#NoorazaliffahEva 
#0127035375
Likes: 3
Posted at: 2019-08-10 11:03:23
Reward Untuk Top Sales Bulan Lepas Team Eva Cinderella . . Semoga Lebih Semangat & Makin Meroket ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€. Jom Fight Emas Tiap Bulan. BEST KE BEST! Dapat FREE Sapa Nak Bagi Kan? . . Selamat Petang :) . @evahouseofbeauty #LeaderCinderella #CinderellaJohorBahru #CinderellaSingapore #CODJohorBahruAndSingapore #PostageSetiapHari #TeamEvaCinderella #RewardBulanan #BerkongsiRezeki #AndaBuatAndaDapat #StokisWanted #AgentWanted #EvaHouseOfBeauty #NoorazaliffahEva #0127035375
berkongsirezeki Memecah kepekatan subuh pagi.
Biasa hujung minggu begini jalan lapang.

Berbeza hari ni 9 Zulhijjah. 
Sesekali merasa duduk belakang ada org lain yg memandu.

#berkongsirezeki
#mycar
#membelahawanpagi
Likes: 11
Posted at: 2019-08-10 00:15:58
Memecah kepekatan subuh pagi. Biasa hujung minggu begini jalan lapang. Berbeza hari ni 9 Zulhijjah. Sesekali merasa duduk belakang ada org lain yg memandu. #berkongsirezeki #mycar #membelahawanpagi
berkongsirezeki Alhamdulillah...x banyak sikit jadi la...rezeki kawan2...sama2 bantu...mana ade kita jalan dlu, mana yg baru nak oder boleh ojer2 ya... ๐Ÿค—๐Ÿค—
Masak la aku lenjan kete bini oiii... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#akikah
#biri2kawan
#belajarmemahami
#berkongsirezeki
Likes: 18
Posted at: 2019-08-09 07:55:38
Alhamdulillah...x banyak sikit jadi la...rezeki kawan2...sama2 bantu...mana ade kita jalan dlu, mana yg baru nak oder boleh ojer2 ya... ๐Ÿค—๐Ÿค— Masak la aku lenjan kete bini oiii... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #akikah #biri2kawan #belajarmemahami #berkongsirezeki
berkongsirezeki Assalamualaikum wbt, Salam Sejahtera dan Salam Jumaat geng! Alhamdulilah bulan ni masih berkesempatan utk meneruskan #MisiBerkongsiBuku ๐Ÿ˜Š
.
.
Dan buku pilihan aku pada bulan ni adalah sama spt genre yg lepas-lepas, bertajuk One Way Ticket. Pada asalnya aku agak keberatan utk beli dan baca naskah ni (haha maaf) krn cover dan sinopsis belakang nya kurang menarik minat aku (sejenis tak minat cover buku ada entiti manusia sebenar), tapi betul lah kan orang kata never judge a book by its cover. Entah knp aku sgt curious dgn isi dalam buku ni dan tetap beli dan baca dan habis dalam masa kurang dua hari! (PS: i'm glad that i'm not a judgmental person haha)
.
.
Sepanjang kembara aku bersama naskah ni, banyak kali buat hati keras aku jadi lembut seketika, hingga tak sedar air mata malu mengalir. Malu, sedih, marah akan diri sendiri dan tak kurang juga air mata kegembiraan dan syukur.

Berkisarkan ttg perjalanan menyebarkan dakwah di pelosok perkampungan terpencil di Sabah.
Bertapa insan-insan mulia di sana sangat mendambakan seseorang utk membimbing hati mereka yang terlalu rindu untuk kembali kpd fitrah.

Jika mereka di sana berhempas pulas dan 'struggle' mahu mencari Hidayah, kita pula di sini terlalu bersenang lenang memberi alasan Hidayah belum sampai. Allahu. Malu. Malu dgn mereka. Malu dgn Tuhan.
Terlalu banyak yang diri ni akan dipersoalkan kelak akan tanggungjawab dlm menyebar dan menyampaikan ๐Ÿ˜”
.
.
Nak ulas panjang ruang caption pun tak cukup, jadi kau orang kena baca sendiri. Seperti biasa, jika ada yang berminat utk menerima senaskah buku indah ini sbg hadiah, boleh DM ok.

Syaratnya mudah, tak perlu follow like comment dan tag 3 rakan, cukup berbekalkan azam dan semangat kau orang utk membaca dan menerima segala kebaikan yg terkandung dalam naskah ini ๐Ÿ˜Š
#MisiBerkongsiBuku
#ProjekManusiaSemut 
#wankhanCuba 
#BerkongsiRezeki .
.
๐ŸŒพ๐ŸŒพ๐ŸŒพ
'Allah tidak melihat hasil sesuatu perjuangan itu, ttp Allah melihat usaha kita dalam berjuang'
(MS 189)
.
.
Ps: Bulan depan nak tukar genre buku tak? Any suggestion, because i dont read (malay) novels that much ๐Ÿค”
(But of course there are a few yang bermutu yg ada positive content dan worth to be given as a gift ๐Ÿ™‚)
Likes: 58
Posted at: 2019-08-08 14:01:00
Assalamualaikum wbt, Salam Sejahtera dan Salam Jumaat geng! Alhamdulilah bulan ni masih berkesempatan utk meneruskan #MisiBerkongsiBuku ๐Ÿ˜Š . . Dan buku pilihan aku pada bulan ni adalah sama spt genre yg lepas-lepas, bertajuk One Way Ticket. Pada asalnya aku agak keberatan utk beli dan baca naskah ni (haha maaf) krn cover dan sinopsis belakang nya kurang menarik minat aku (sejenis tak minat cover buku ada entiti manusia sebenar), tapi betul lah kan orang kata never judge a book by its cover. Entah knp aku sgt curious dgn isi dalam buku ni dan tetap beli dan baca dan habis dalam masa kurang dua hari! (PS: i'm glad that i'm not a judgmental person haha) . . Sepanjang kembara aku bersama naskah ni, banyak kali buat hati keras aku jadi lembut seketika, hingga tak sedar air mata malu mengalir. Malu, sedih, marah akan diri sendiri dan tak kurang juga air mata kegembiraan dan syukur. Berkisarkan ttg perjalanan menyebarkan dakwah di pelosok perkampungan terpencil di Sabah. Bertapa insan-insan mulia di sana sangat mendambakan seseorang utk membimbing hati mereka yang terlalu rindu untuk kembali kpd fitrah. Jika mereka di sana berhempas pulas dan 'struggle' mahu mencari Hidayah, kita pula di sini terlalu bersenang lenang memberi alasan Hidayah belum sampai. Allahu. Malu. Malu dgn mereka. Malu dgn Tuhan. Terlalu banyak yang diri ni akan dipersoalkan kelak akan tanggungjawab dlm menyebar dan menyampaikan ๐Ÿ˜” . . Nak ulas panjang ruang caption pun tak cukup, jadi kau orang kena baca sendiri. Seperti biasa, jika ada yang berminat utk menerima senaskah buku indah ini sbg hadiah, boleh DM ok. Syaratnya mudah, tak perlu follow like comment dan tag 3 rakan, cukup berbekalkan azam dan semangat kau orang utk membaca dan menerima segala kebaikan yg terkandung dalam naskah ini ๐Ÿ˜Š #MisiBerkongsiBuku #ProjekManusiaSemut #wankhanCuba #BerkongsiRezeki . . ๐ŸŒพ๐ŸŒพ๐ŸŒพ 'Allah tidak melihat hasil sesuatu perjuangan itu, ttp Allah melihat usaha kita dalam berjuang' (MS 189) . . Ps: Bulan depan nak tukar genre buku tak? Any suggestion, because i dont read (malay) novels that much ๐Ÿค” (But of course there are a few yang bermutu yg ada positive content dan worth to be given as a gift ๐Ÿ™‚)
berkongsirezeki Walau sedikit yg kita terima.. bukanlah milik kita kesemuanya.. #berkongsirezeki
#usahaituibadah #rezekiitudariallahswt 
#8ogos2019
Likes: 10
Posted at: 2019-08-08 02:37:41
Walau sedikit yg kita terima.. bukanlah milik kita kesemuanya.. #berkongsirezeki #usahaituibadah #rezekiitudariallahswt #8ogos2019
berkongsirezeki Morning....
Alhamdullilah Semakin Gemok Kucing jalanan ni...
Setiap Pagi dan petang Kak chik bg Powercats nampak perubahan...
๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ...
#kucingjalanan 
#catlovers 
#straycats 
#berkongsirezeki 
#powercats 
@powercatofficial
Likes: 9
Posted at: 2019-08-07 03:02:36
Morning.... Alhamdullilah Semakin Gemok Kucing jalanan ni... Setiap Pagi dan petang Kak chik bg Powercats nampak perubahan... ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ฝ... #kucingjalanan #catlovers #straycats #berkongsirezeki #powercats @powercatofficial
berkongsirezeki Dalam rezeki kita ada rezeki orang lain, makhluk lain.
.
Di subuh hari dah datang haiwan kesayangan Rasulullah depan pintu rumah. Ntah dari mana tapi kuat bunyi suaranya namun manja sikapnya.
.
Alhamdulillah makanan kucing ada. Saja suka buat stok. Bekas makan nya?! Guna saja kotak Min Kaffe yang sentiasa ada ready stok.
.
Cantik aturan Allah kan. Beri jalan untuk bersedekah cara lain harini.
.
Lagi 2 hari #BonusSTG bakal diterima. Ada #3S yang Mentor pesan kepada kami STGians buat setiap kali dapat bonus. Semoga kakZu terus istiqamah ketepikan portion salah satu 'S' ~ Sedekah !
.
.
#3s 
#istiqamah
#projekstg๐Ÿ‘
#berkongsirezeki
Likes: 3
Posted at: 2019-08-07 02:34:58
Dalam rezeki kita ada rezeki orang lain, makhluk lain. . Di subuh hari dah datang haiwan kesayangan Rasulullah depan pintu rumah. Ntah dari mana tapi kuat bunyi suaranya namun manja sikapnya. . Alhamdulillah makanan kucing ada. Saja suka buat stok. Bekas makan nya?! Guna saja kotak Min Kaffe yang sentiasa ada ready stok. . Cantik aturan Allah kan. Beri jalan untuk bersedekah cara lain harini. . Lagi 2 hari #BonusSTG bakal diterima. Ada #3S yang Mentor pesan kepada kami STGians buat setiap kali dapat bonus. Semoga kakZu terus istiqamah ketepikan portion salah satu 'S' ~ Sedekah ! . . #3s #istiqamah #projekstg๐Ÿ‘ #berkongsirezeki
berkongsirezeki ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€ Salam Bahagia Salam Kasih Sayang..๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
Hari ni Sis nk berkongsi rezeki. Sis Nak bagi Free #MeeracleBag yang bernilai RM69 dekat FOLLOWER BERTUAHโ€ผ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
. 
1. Like & Follow page https://www.facebook.com/meeracleexpert/?modal=admin_todo_tour
2. Bagi review yang best2 danโญโญโญโญโญ di page Meeracle Empire
3. Follow FB Gee Redza
4. Tag Rakan Anda seramai yang boleh (Lagi Ramai Lagi Bagus senang nak Menang)
5. Share status ni sebanyak mungkin
6. Komen doneโœ”
7. Aktif kat wall Gee n page hokeyyโ—Simple kanโ‰
. 
Contest berjalan sehingga 15/08/19. Review paling win akan dikira sebagai pemenang dan mengikut syarat2 di atasโ€ผ๐Ÿ˜
Gud Luck gaissโ—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
. 
AGENT DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA, SABAH SARAWAK, BRUNEI & SINGAPURA

www.wasap.my/60194540419

Lots of โค,
Meeracle G Empire ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
. 
#AgentWanted
#meeraclethebest
#teamGee
#contest
#berkongsirezeki
#followerbertuah
#MSDiana
Likes: 3
Posted at: 2019-08-06 10:26:24
๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€ Salam Bahagia Salam Kasih Sayang..๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Hari ni Sis nk berkongsi rezeki. Sis Nak bagi Free #MeeracleBag yang bernilai RM69 dekat FOLLOWER BERTUAHโ€ผ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ . 1. Like & Follow page https://www.facebook.com/meeracleexpert/?modal=admin_todo_tour 2. Bagi review yang best2 danโญโญโญโญโญ di page Meeracle Empire 3. Follow FB Gee Redza 4. Tag Rakan Anda seramai yang boleh (Lagi Ramai Lagi Bagus senang nak Menang) 5. Share status ni sebanyak mungkin 6. Komen doneโœ” 7. Aktif kat wall Gee n page hokeyyโ—Simple kanโ‰ . Contest berjalan sehingga 15/08/19. Review paling win akan dikira sebagai pemenang dan mengikut syarat2 di atasโ€ผ๐Ÿ˜ Gud Luck gaissโ—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . AGENT DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA, SABAH SARAWAK, BRUNEI & SINGAPURA www.wasap.my/60194540419 Lots of โค, Meeracle G Empire ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . #AgentWanted #meeraclethebest #teamGee #contest #berkongsirezeki #followerbertuah #MSDiana
berkongsirezeki Mampu milik guys๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ
Raya haji ni kan ramai saudara mara kita gather...jommmmsss sekali sekali banje mkn MAMASAB brownies...
Alhamdulillah di murah kan rezeki semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #mamasablovers
#berkongsirezeki
#alhamdulillah
Likes: 2
Posted at: 2019-08-06 06:36:49
Mampu milik guys๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ Raya haji ni kan ramai saudara mara kita gather...jommmmsss sekali sekali banje mkn MAMASAB brownies... Alhamdulillah di murah kan rezeki semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #mamasablovers #berkongsirezeki #alhamdulillah
berkongsirezeki Buat sahabat2 yang sama-sama ingin berkongsi rezeki boleh lah ke ig @intotaqwa_malaysia untuk mengenai lebih lanjut. Insha Allah dengan perkongsian kita dapat lah kita sama2 membantu yang memerlukan dan berkongsi pahala
.
Sepanjang saya berada di Mekah banyak yang saya lihat dan pelajari dan menjadi pengajaran. Tidak semua mereka yang dapat ke sana yang betul2 mampu untuk bekalan makan minum dan juga tempat tinggal dibandingkan dengan kita jemaah dari Malaysia  yang jauh bezanya. Allahu ๐Ÿ˜ข
.
.
.
#Repost @intotaqwa_malaysia
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Insha Allah, live update #intohajj2019 dari kota suci Makkah. 
#intohajj2019
Meneruskan permintaan followers seperti tahun lalu. 
Wakaf food packet & wheelchair

#fkhajjjourney1440h #hajjjourney2019  #haji1440h #berkongsirezeki #intotaqwasisters
#intotaqwa_malaysia
#meccaalmukarramah2019
Likes: 51
Posted at: 2019-08-05 13:33:47
Buat sahabat2 yang sama-sama ingin berkongsi rezeki boleh lah ke ig @intotaqwa_malaysia untuk mengenai lebih lanjut. Insha Allah dengan perkongsian kita dapat lah kita sama2 membantu yang memerlukan dan berkongsi pahala . Sepanjang saya berada di Mekah banyak yang saya lihat dan pelajari dan menjadi pengajaran. Tidak semua mereka yang dapat ke sana yang betul2 mampu untuk bekalan makan minum dan juga tempat tinggal dibandingkan dengan kita jemaah dari Malaysia yang jauh bezanya. Allahu ๐Ÿ˜ข . . . #Repost @intotaqwa_malaysia โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Insha Allah, live update #intohajj2019 dari kota suci Makkah. #intohajj2019 Meneruskan permintaan followers seperti tahun lalu. Wakaf food packet & wheelchair #fkhajjjourney1440h #hajjjourney2019 #haji1440h #berkongsirezeki #intotaqwasisters #intotaqwa_malaysia #meccaalmukarramah2019
berkongsirezeki Yummy...dah dapat kek yg 
diidam -idamkan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ celebrate ummi masuk keje esok...hehe...kekonon...cuti panjang sangat๐Ÿคฃpadahal kejap jer... Anak2 semua suka jd 3 biji sekali order...
Tq che nor cod sampai dalam rumah...haha...my best friendkan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Dah try td sesudu.. sedap...lain kali boleh order lagi.

Oklah... cukuplah makan2 petang ni...mlm nt kita telan garlic plak...kasi keluar saki baki yg x dperlukan badan.

#onlinepreneurrafeah 
#berkongsirezeki 
#lifeisbeautiful
Likes: 13
Posted at: 2019-08-05 11:51:55
Yummy...dah dapat kek yg diidam -idamkan๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ celebrate ummi masuk keje esok...hehe...kekonon...cuti panjang sangat๐Ÿคฃpadahal kejap jer... Anak2 semua suka jd 3 biji sekali order... Tq che nor cod sampai dalam rumah...haha...my best friendkan ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Dah try td sesudu.. sedap...lain kali boleh order lagi. Oklah... cukuplah makan2 petang ni...mlm nt kita telan garlic plak...kasi keluar saki baki yg x dperlukan badan. #onlinepreneurrafeah #berkongsirezeki #lifeisbeautiful
berkongsirezeki Assalamualaikum rajin2lah belek khasiat #jusbidandara kat ats..manalah tau dpt mbantu,jgn biarkan pyakit dtg..jom cegah sblm parah
Jusbidandara supplement tbaik utk dalaman wanita..Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri๐Ÿ’•
.
.
โค๏ธAmalkan secara istiqomah. In shaa Allah pasti dapat ape yang ingin dirawat. Dalaman kasi cuco, luaran cantik berseriโค๏ธ
.
. ๐Ÿ“ฑ012-3172362
๐Ÿ“ฑ012-3172362
๐Ÿ“ฑ012-3172362
.
.
#jusbidandara
#nurbykhiriah
#feedbackjusbidandara 
#kamiminumkamijual 
#teamjusbidandara 
#jusbidandaratamanmahkotacheras #JusBidanDaraBTHO #JusBidanDaraCheras #JusBidanDaraBalakong #PosSeluruhMalaysia #possetiaphari #btho #JusBidanDaraKlang #berkongsirezeki #niagakeranaAllah
Likes: 3
Posted at: 2019-08-05 09:44:42
Assalamualaikum rajin2lah belek khasiat #jusbidandara kat ats..manalah tau dpt mbantu,jgn biarkan pyakit dtg..jom cegah sblm parah Jusbidandara supplement tbaik utk dalaman wanita..Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri๐Ÿ’• . . โค๏ธAmalkan secara istiqomah. In shaa Allah pasti dapat ape yang ingin dirawat. Dalaman kasi cuco, luaran cantik berseriโค๏ธ . . ๐Ÿ“ฑ012-3172362 ๐Ÿ“ฑ012-3172362 ๐Ÿ“ฑ012-3172362 . . #jusbidandara #nurbykhiriah #feedbackjusbidandara #kamiminumkamijual #teamjusbidandara #jusbidandaratamanmahkotacheras #JusBidanDaraBTHO #JusBidanDaraCheras #JusBidanDaraBalakong #PosSeluruhMalaysia #possetiaphari #btho #JusBidanDaraKlang #berkongsirezeki #niagakeranaAllah
berkongsirezeki Sentiase harga #Promosi sis bagi๐Ÿ˜Šโค๏ธ RM45 sahaja .
( Poslaju RM8 ke Semenanjung
/ RM 12 SabahSarawak)
.
Whatsapp ,๐Ÿ“ฑ012-3172362
.
#jusbidandara#nurkhiriah#masalahdalamanwanita#merawatkeputihan#masalahkeputihan#periodpain#tenaga#kesihatan#kesuburan#wanita#masalahangin#JusBidanDaraCheras #berkongsirezeki #JusBidanDaraklang #jusbidandarabatu9#jusbidandarabtho#feedbackjusbidandara#testimonijusbidandara
Likes: 3
Posted at: 2019-08-05 09:33:52
berkongsirezeki Sorry Anje....
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜...
Hari ni lewat bagi makan...
Maklum laaa Kak chik Bangun tido awal sangat...
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚...
#kucingjalanan
#straycats 
#powercat 
#catlovers
#kucinglovers 
#berkongsirezeki
Likes: 11
Posted at: 2019-08-05 04:27:42
Sorry Anje.... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜... Hari ni lewat bagi makan... Maklum laaa Kak chik Bangun tido awal sangat... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚... #kucingjalanan #straycats #powercat #catlovers #kucinglovers #berkongsirezeki
berkongsirezeki Alhamdulillah...60 hari sudah...
esok kembali bekerja...
syukur masih diberi nikmat kesihatan...
Semoga baby Muhammad baik2 sajer dgn  bibik comel 2orang tu... haha

Jom shopping...ummi n baby xde baju Raya lagi๐Ÿ˜...Ada jer alasan nak shoppingkan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Hehe...tu gambar Sabtu lepas Kat Aeon...hr ni shopping dekat jer...rasanya dh berzaman x g pasar isnin ni...hari ni baru rasa nk pergi...hihi...pasar Sena mu tunggu aku datang!! #onlinepreneurrafeah
#jalan2carimakan 
#berkongsirezeki
Likes: 17
Posted at: 2019-08-05 03:47:43
Alhamdulillah...60 hari sudah... esok kembali bekerja... syukur masih diberi nikmat kesihatan... Semoga baby Muhammad baik2 sajer dgn bibik comel 2orang tu... haha Jom shopping...ummi n baby xde baju Raya lagi๐Ÿ˜...Ada jer alasan nak shoppingkan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Hehe...tu gambar Sabtu lepas Kat Aeon...hr ni shopping dekat jer...rasanya dh berzaman x g pasar isnin ni...hari ni baru rasa nk pergi...hihi...pasar Sena mu tunggu aku datang!! #onlinepreneurrafeah #jalan2carimakan #berkongsirezeki
berkongsirezeki .
Assalamualaikum & Salam Ahad๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ
Dah BerSYUKUR & SEDEKAH Hari ini?โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #ingatmengingati #muhasabahdiri #positivevibes #tazkirahringkas #syukur #bersyukurlah #sedekahilmu #sedekah #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #hidupbermanfaat #berkongsirezeki #kongsipahala #mutiarakata #tulisstatusyangbaiksahaja #adabaikberibaikdapatbaik
Likes: 3
Posted at: 2019-08-04 04:34:19
. Assalamualaikum & Salam Ahad๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ Dah BerSYUKUR & SEDEKAH Hari ini?โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #ingatmengingati #muhasabahdiri #positivevibes #tazkirahringkas #syukur #bersyukurlah #sedekahilmu #sedekah #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #hidupbermanfaat #berkongsirezeki #kongsipahala #mutiarakata #tulisstatusyangbaiksahaja #adabaikberibaikdapatbaik
berkongsirezeki Moga dipermudahkan segala urusan.. Aminn..
#berkongsiRezeki
Likes: 5
Posted at: 2019-08-04 04:28:20
Moga dipermudahkan segala urusan.. Aminn.. #berkongsiRezeki
berkongsirezeki Jalan-jalan cari makan...
Dah kenyang kita pulang...
Balik tidur terlentang๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Best tak lagu...haha... Eh...dah sarapan ke semua...
makan apa tu...akak macam biasa kopi viral tu + roti bakar 3 keping... Ni kepala dok pikir nak masak apa utk lunch nt...Korang ada idea tak...meh share ngan akak๐Ÿ˜

#semalampunyaciter
#hepifamily
#onlinepreneurrafeah 
#berkongsirezeki
Likes: 15
Posted at: 2019-08-04 03:29:51
Jalan-jalan cari makan... Dah kenyang kita pulang... Balik tidur terlentang๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Best tak lagu...haha... Eh...dah sarapan ke semua... makan apa tu...akak macam biasa kopi viral tu + roti bakar 3 keping... Ni kepala dok pikir nak masak apa utk lunch nt...Korang ada idea tak...meh share ngan akak๐Ÿ˜ #semalampunyaciter #hepifamily #onlinepreneurrafeah #berkongsirezeki
berkongsirezeki HAPPY SUNDAY GORGEOUS!
.
โ€œSunday represents the sun. The main colors are gold and brown but any sunny color like red, yellow or orange is appropriateโ€ ๐Ÿฅฐ
.
To find out other colors with different designs to match your day, do not hesitate to DM/PM me. Iโ€™ll be waiting for you ๐Ÿ˜˜
.
We provide you an affordable hijab to match your outfit and makes you look sweeter than ever! Donโ€™t forget to follow @sf.wardrobe.my ๐Ÿ˜‰
.
.
#ruangiklanmisskhai #ruangiklanmisskhaiapparels #berkongsirezeki #sundayfunday #bawalprintednabella #tudungtravel #comfortable #affordable #easytohandle
Likes: 5
Posted at: 2019-08-04 02:06:22
HAPPY SUNDAY GORGEOUS! . โ€œSunday represents the sun. The main colors are gold and brown but any sunny color like red, yellow or orange is appropriateโ€ ๐Ÿฅฐ . To find out other colors with different designs to match your day, do not hesitate to DM/PM me. Iโ€™ll be waiting for you ๐Ÿ˜˜ . We provide you an affordable hijab to match your outfit and makes you look sweeter than ever! Donโ€™t forget to follow @sf.wardrobe.my ๐Ÿ˜‰ . . #ruangiklanmisskhai #ruangiklanmisskhaiapparels #berkongsirezeki #sundayfunday #bawalprintednabella #tudungtravel #comfortable #affordable #easytohandle
berkongsirezeki
Likes: 1
Posted at: 2019-08-03 09:52:41
berkongsirezeki
Likes: 1
Posted at: 2019-08-03 09:52:32
berkongsirezeki
Likes: 0
Posted at: 2019-08-03 09:52:22
berkongsirezeki
Likes: 0
Posted at: 2019-08-03 09:52:13
berkongsirezeki
Likes: 0
Posted at: 2019-08-03 09:52:03
berkongsirezeki
Likes: 1
Posted at: 2019-08-03 09:51:50
berkongsirezeki
Likes: 1
Posted at: 2019-08-03 09:51:37
berkongsirezeki
Likes: 1
Posted at: 2019-08-03 09:51:23
berkongsirezeki http://www.wasap.my/60197852449/bfp
Likes: 0
Posted at: 2019-08-03 09:51:03
http://www.wasap.my/60197852449/bfp
berkongsirezeki .
Assalamualaikum & Salam Sabtu๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ
Siapa Orang Yg Baik?๐Ÿค”โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ
#selfreminder #positivevibes #ingatmengingati #tazkirahringkas #muhasabahdiri #siapaorangyangbaik #syukur #sedekah #sedekahilmu #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #hidupbermanfaat #berkongsirezeki #kongsipahala #mutiarakata #tipsoftheday #adabaikberibaikdapatbaik
Likes: 7
Posted at: 2019-08-03 04:33:49
. Assalamualaikum & Salam Sabtu๐Ÿ’–โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ Siapa Orang Yg Baik?๐Ÿค”โœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจโœจ #selfreminder #positivevibes #ingatmengingati #tazkirahringkas #muhasabahdiri #siapaorangyangbaik #syukur #sedekah #sedekahilmu #sedekahsetiaphari #sedekahmenjemputrezeki #hidupbermanfaat #berkongsirezeki #kongsipahala #mutiarakata #tipsoftheday #adabaikberibaikdapatbaik
berkongsirezeki Kalau orang repeat order produk kita , bermakna produk kita menjadi la kan ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿคฒ๐Ÿป #lovlinbirdsnest ๐Ÿ•Š๏ธ #allahsayang #murahrezeki #berkongsirezeki #joinmyteam #agentwanted #dropshipwanted #berminat #whatsapp #viral
Likes: 1
Posted at: 2019-08-02 17:13:23
Kalau orang repeat order produk kita , bermakna produk kita menjadi la kan ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿคฒ๐Ÿป #lovlinbirdsnest ๐Ÿ•Š๏ธ #allahsayang #murahrezeki #berkongsirezeki #joinmyteam #agentwanted #dropshipwanted #berminat #whatsapp #viral
berkongsirezeki ....Kehidupan adalah anugerah terindah yang diberikan Allah pada kita semua. Setiap hari adalah hari-hari yang patut untuk disyukuri dengan cara memaksimalkan setiap potensi yang ada di dalam diri kita. Dan hari jumat, adalah sebaik-baiknya hari untuk berkhidmat dan lebih mendekatkan diri pada yang Maha Kuasa.... Assalammualaikum & selamat hari JUMAAT yg barakah.. #Balqishfabricperfume
#wangianfabrik
#jumaatbarakah
#selawatnabi
#sedekah
#rebutpeluang
#berkongsirezeki
#berkongsilmu
Likes: 6
Posted at: 2019-08-02 04:51:24
....Kehidupan adalah anugerah terindah yang diberikan Allah pada kita semua. Setiap hari adalah hari-hari yang patut untuk disyukuri dengan cara memaksimalkan setiap potensi yang ada di dalam diri kita. Dan hari jumat, adalah sebaik-baiknya hari untuk berkhidmat dan lebih mendekatkan diri pada yang Maha Kuasa.... Assalammualaikum & selamat hari JUMAAT yg barakah.. #Balqishfabricperfume #wangianfabrik #jumaatbarakah #selawatnabi #sedekah #rebutpeluang #berkongsirezeki #berkongsilmu
berkongsirezeki ....Kehidupan adalah anugerah terindah yang diberikan Allah pada kita semua. Setiap hari adalah hari-hari yang patut untuk disyukuri dengan cara memaksimalkan setiap potensi yang ada di dalam diri kita. Dan hari jumat, adalah sebaik-baiknya hari untuk berkhidmat dan lebih mendekatkan diri pada yang Maha Kuasa.... Assalammualaikum & selamat hari JUMAAT yg barakah.. #Balqishfabricperfume
#wangianfabrik
#jumaatbarakah
#selawatnabi
#sedekah
#rebutpeluang
#berkongsirezeki
#berkongsilmu
Likes: 13
Posted at: 2019-08-02 04:26:44
....Kehidupan adalah anugerah terindah yang diberikan Allah pada kita semua. Setiap hari adalah hari-hari yang patut untuk disyukuri dengan cara memaksimalkan setiap potensi yang ada di dalam diri kita. Dan hari jumat, adalah sebaik-baiknya hari untuk berkhidmat dan lebih mendekatkan diri pada yang Maha Kuasa.... Assalammualaikum & selamat hari JUMAAT yg barakah.. #Balqishfabricperfume #wangianfabrik #jumaatbarakah #selawatnabi #sedekah #rebutpeluang #berkongsirezeki #berkongsilmu
berkongsirezeki ....Kehidupan adalah anugerah terindah yang diberikan Allah pada kita semua. Setiap hari adalah hari-hari yang patut untuk disyukuri dengan cara memaksimalkan setiap potensi yang ada di dalam diri kita. Dan hari jumat, adalah sebaik-baiknya hari untuk berkhidmat dan lebih mendekatkan diri pada yang Maha Kuasa.... Assalammualaikum & selamat hari JUMAAT yg barakah.. #Balqishfabricperfume
#wangianfabrik
#jumaatbarakah
#selawatnabi
#sedekah
#rebutpeluang
#berkongsirezeki
#berkongsilmu
Likes: 5
Posted at: 2019-08-02 04:12:43
....Kehidupan adalah anugerah terindah yang diberikan Allah pada kita semua. Setiap hari adalah hari-hari yang patut untuk disyukuri dengan cara memaksimalkan setiap potensi yang ada di dalam diri kita. Dan hari jumat, adalah sebaik-baiknya hari untuk berkhidmat dan lebih mendekatkan diri pada yang Maha Kuasa.... Assalammualaikum & selamat hari JUMAAT yg barakah.. #Balqishfabricperfume #wangianfabrik #jumaatbarakah #selawatnabi #sedekah #rebutpeluang #berkongsirezeki #berkongsilmu
berkongsirezeki Tengah hari tadi baru teringin. Macam tahu-tahu je Kak @julykhodir81. Terima kasih kak julie ๐Ÿ’–. Alhamdulillah rezeki petang ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹. #berkongsirezeki 
#terimakasihdaunkeladi
Likes: 7
Posted at: 2019-07-30 09:40:47
Tengah hari tadi baru teringin. Macam tahu-tahu je Kak @julykhodir81. Terima kasih kak julie ๐Ÿ’–. Alhamdulillah rezeki petang ni ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹. #berkongsirezeki #terimakasihdaunkeladi

Famous / Popular results for berkongsirezeki

Twitter Search Results for berkongsirezeki

Nyi Burga Kelara @Fadzil_N Aug 15 Rt utk #berkongsirezeki twitter.com/miqdammengarotโ€ฆ View location · Nyi Burga Kelara @Fadzil_N Aug 23 Guys, I'm helping my closed friend in selling his perfume. Niche perfume to be exactly. PROMOTION BULAN KEMERDEKAAN 10% diskaun untuk setiap pembelian hanya di Shopee. shopee.com.my/firdaus.farrel Jadi apa tunggu lagi.. Jom beli #berkongsirezeki Mohon RT pic.twitter.com/4lPtIoCmZU View photo · Load older Tweets Back to top · Turn images off



Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.