FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

bananacrackers instagram hashtags, hashtags meanings bananacrackers images, #bananacrackers tag pics

bananacrackers
bananacrackers
bananacrackers Cemilan siang ini aku ditemenin sama Holychips Banana Chips from @tokolan.co. Keripik pisang renyah yang dibalut dengan rasa favorit kamu. Dijamin nagih! #RECOMMENDED
.
Varian:
πŸ‘‰πŸ» Dark Chocolate
πŸ‘‰πŸ» White Chocolate
πŸ‘‰πŸ» Chocoberry
πŸ‘‰πŸ» Milk Chocolate
πŸ‘‰πŸ» Greentea
.
Netto : 120gr
.
Price:
β€’ IDR 15.000 (Dark chocolate, White chocolate, Chocoberry, Milk chocolate)
β€’ IDR 17.000 (Greentea)
.
ORDER (pilih salah satu):
Line : @CBL7097C (pakai @ nya)
BBM : D0011568 (slow respon)
WA : +6289648598759
Go Food : tokolan.co
πŸ“· @tokolan.co
Likes: 197
Posted at: 2018-01-26 06:45:49
Cemilan siang ini aku ditemenin sama Holychips Banana Chips from @tokolan.co. Keripik pisang renyah yang dibalut dengan rasa favorit kamu. Dijamin nagih! #RECOMMENDED . Varian: πŸ‘‰πŸ» Dark Chocolate πŸ‘‰πŸ» White Chocolate πŸ‘‰πŸ» Chocoberry πŸ‘‰πŸ» Milk Chocolate πŸ‘‰πŸ» Greentea . Netto : 120gr . Price: β€’ IDR 15.000 (Dark chocolate, White chocolate, Chocoberry, Milk chocolate) β€’ IDR 17.000 (Greentea) . ORDER (pilih salah satu): Line : @CBL7097C (pakai @ nya) BBM : D0011568 (slow respon) WA : +6289648598759 Go Food : tokolan.co πŸ“· @tokolan.co
bananacrackers .
.
[ LEDRE PISANG ]
.
.
Ahhh...senangnya nemu cemilan masa kecil dulu kini sudah dikemas modern dan kekinian, yup Ledre Pisang @den.ledre. Eeehmm buat yg blm tau ledre ini menurut saya mirip opak ato lekker . Enak krenyes krenyes buat camilan, harum pisangnya soft dan manisnya pas
.
@den.ledre 
@den.ledre 
@den.ledre
.
Buat kalian yg di Surabaya bisa langsung datang ke
.
πŸ“ Papaya Darmo - Margorejo
πŸ“ Bonnet Manyar
πŸ“ Hokky Plaza Graha
πŸ“ Toko Bhek Genteng Besar
πŸ“ Wisata Rasa Basuki Rachmat
πŸ“ Toko 9 Dukuh Kupang
.
Ato mo pesan online bisa ke ⬇️⬇️⬇️
.
πŸ“±. Line. :  @zye7331r
πŸ“±. WA. : 085 330 454545
.
#ledre #ledrepisang #bananacrackers #opak #kriuk #crispy #oleholehsurabaya #renyah #krispi #lekers #oleholehtulungagung #jajanantradisional #yummy #foods #foodiary #foodstagram #foodgasm #foodporn #foodlover #instafood #foodgallery #doyanjajan #doyanmakan #foodpic #foodies #foodaddict #jepretdulubarumakan #selerakoh_aming
Likes: 1254
Posted at: 2017-12-28 00:15:16
. . [ LEDRE PISANG ] . . Ahhh...senangnya nemu cemilan masa kecil dulu kini sudah dikemas modern dan kekinian, yup Ledre Pisang @den.ledre. Eeehmm buat yg blm tau ledre ini menurut saya mirip opak ato lekker . Enak krenyes krenyes buat camilan, harum pisangnya soft dan manisnya pas . @den.ledre @den.ledre @den.ledre . Buat kalian yg di Surabaya bisa langsung datang ke . πŸ“ Papaya Darmo - Margorejo πŸ“ Bonnet Manyar πŸ“ Hokky Plaza Graha πŸ“ Toko Bhek Genteng Besar πŸ“ Wisata Rasa Basuki Rachmat πŸ“ Toko 9 Dukuh Kupang . Ato mo pesan online bisa ke ⬇️⬇️⬇️ . πŸ“±. Line. : @zye7331r πŸ“±. WA. : 085 330 454545 . #ledre #ledrepisang #bananacrackers #opak #kriuk #crispy #oleholehsurabaya #renyah #krispi #lekers #oleholehtulungagung #jajanantradisional #yummy #foods #foodiary #foodstagram #foodgasm #foodporn #foodlover #instafood #foodgallery #doyanjajan #doyanmakan #foodpic #foodies #foodaddict #jepretdulubarumakan #selerakoh_aming
bananacrackers activity for tonight just to clear the banana stock ..sleepy me n it is slightly salty.damn.. #bananacrackers #awesomelife #cooking #homecook
Likes: 11
Posted at: 2016-04-11 14:46:09
activity for tonight just to clear the banana stock ..sleepy me n it is slightly salty.damn.. #bananacrackers #awesomelife #cooking #homecook
bananacrackers #bananacrackers
Likes: 4
Posted at: 2019-06-23 09:34:48
bananacrackers Biasanya kalau sudah menjelang shalat ashar, sudah mikir mau buat cemilan apa untuk sore. Stok pisang nugget selalu ada di freezer. Kulit lumpia juga diusahakan ready. Puff pastry instan juga mama selalu pastikan tersedia. Apalagi bahan dasar seperti tepung, susu dan telur yang bisa diolah jadi berbagai macam cemilan, pasti tidak pernah kosong di dapur.
.
Tapi sore ini, tidak bikin sendiri. Mama dan Eci menikmati cemilan kripik pisang dari @daengkokochips. Jenis pisangnya sepertinya agak beda, walaupun potongannya agak tebal tapi tetap garing. Paling suka caramelized susu dan keju yang jadi topingnya. Ada perpaduan manis dan gurih. Eci jadi ngunyah terus.
.
Kalau kalian bagaimana? Lebih sering bikin nyemil sore bikin sendiri atau beli saja? Kalau bikin sendiri, share dong apa yang paling sering dibuat.
.
.
.
#winslicious
#winslicious_review
Likes: 161
Posted at: 2019-04-21 12:22:29
Biasanya kalau sudah menjelang shalat ashar, sudah mikir mau buat cemilan apa untuk sore. Stok pisang nugget selalu ada di freezer. Kulit lumpia juga diusahakan ready. Puff pastry instan juga mama selalu pastikan tersedia. Apalagi bahan dasar seperti tepung, susu dan telur yang bisa diolah jadi berbagai macam cemilan, pasti tidak pernah kosong di dapur. . Tapi sore ini, tidak bikin sendiri. Mama dan Eci menikmati cemilan kripik pisang dari @daengkokochips. Jenis pisangnya sepertinya agak beda, walaupun potongannya agak tebal tapi tetap garing. Paling suka caramelized susu dan keju yang jadi topingnya. Ada perpaduan manis dan gurih. Eci jadi ngunyah terus. . Kalau kalian bagaimana? Lebih sering bikin nyemil sore bikin sendiri atau beli saja? Kalau bikin sendiri, share dong apa yang paling sering dibuat. . . . #winslicious #winslicious_review
bananacrackers Did you already notice I love fruit for breakfast! #foodaddict #breakfasteater #bananacrackers #strawberry #pineapple #food
Likes: 8
Posted at: 2014-04-03 07:21:23
Did you already notice I love fruit for breakfast! #foodaddict #breakfasteater #bananacrackers #strawberry #pineapple #food
bananacrackers Jadi le dari takde kan...kepek pishang bersama modelnya. Terbayangkan pisang salai air hitam, alahaiii sedapnya #KerepekPisang #BananaCrackers
Likes: 7
Posted at: 2016-02-04 07:23:30
Jadi le dari takde kan...kepek pishang bersama modelnya. Terbayangkan pisang salai air hitam, alahaiii sedapnya #KerepekPisang #BananaCrackers
bananacrackers Combooo snacks for late night movie or football matches or you just want to chill out while enjoying some of these πŸ˜‰
These are #bananacrackers from hazzhan cube H1/L1, #keropok all the way from Malaysia brought to you by @dkmh.trading & #kuihmor from @chefsmkitchen 
All available at #pitstopkb πŸ‘
Likes: 10
Posted at: 2016-06-24 08:46:49
Combooo snacks for late night movie or football matches or you just want to chill out while enjoying some of these πŸ˜‰ These are #bananacrackers from hazzhan cube H1/L1, #keropok all the way from Malaysia brought to you by @dkmh.trading & #kuihmor from @chefsmkitchen All available at #pitstopkb πŸ‘
bananacrackers +18 EIGHTEENPLUS ONLY
---------------------------
LETAKUSSYA BANANA 60ML
-
-
flavour; Banana Crackers
-
-
Contact Person
> Store : @cloudmadness
> Order : Call of Wa
> Whatsapp ; +6281286023312
Call ; +628170090931
-
-
#cloudmadness #creamyliquid #fruityliquid #letakussya #letakussyabanana #bananacrackers #indonesiavapor #indonesiavape #indonesiavapers #liquid #rokokelektrik #vape #vapor #vaporizer #vapeindonesia #vapegandul #vapemurah #vapewithoutdrugs #antinarkoba #supportindovapeindustry
*Liquid Berpita Cukai*
Likes: 19
Posted at: 2019-06-26 10:41:35
+18 EIGHTEENPLUS ONLY --------------------------- LETAKUSSYA BANANA 60ML - - flavour; Banana Crackers - - Contact Person > Store : @cloudmadness > Order : Call of Wa > Whatsapp ; +6281286023312 Call ; +628170090931 - - #cloudmadness #creamyliquid #fruityliquid #letakussya #letakussyabanana #bananacrackers #indonesiavapor #indonesiavape #indonesiavapers #liquid #rokokelektrik #vape #vapor #vaporizer #vapeindonesia #vapegandul #vapemurah #vapewithoutdrugs #antinarkoba #supportindovapeindustry *Liquid Berpita Cukai*
bananacrackers #bananacrackers
Likes: 4
Posted at: 2019-06-23 09:34:48
bananacrackers If you visit the capital city of Lampung Province, Bandar Lampung, and looking for some snacks as a gift to your family and friends, you'll know that Keripik Pisang (banana crackers) is a delicacy of Lampung. The modern Keripik Pisang has so many flavor options: chocolate, strawberry, coffee, corn barbeque, balado (spicy), cheese, grilled cheese, spicy cheese, and many more. .
.
I've tried few brands, but to me @keripikpisangshinta is the best so far, especially the chocolate flavor. The chocolate is so
Likes: 31
Posted at: 2019-06-18 00:03:19
If you visit the capital city of Lampung Province, Bandar Lampung, and looking for some snacks as a gift to your family and friends, you'll know that Keripik Pisang (banana crackers) is a delicacy of Lampung. The modern Keripik Pisang has so many flavor options: chocolate, strawberry, coffee, corn barbeque, balado (spicy), cheese, grilled cheese, spicy cheese, and many more. . . I've tried few brands, but to me @keripikpisangshinta is the best so far, especially the chocolate flavor. The chocolate is so "deep" and thick. I've also tried their iced coffee drink with palm sugar and creamer. . . Honestly, both products taste so good. The chips is so crunchy and addictive, I just can't stop snacking them. Meanwhile Lampung arabica coffee is one of the best coffee types in the world. Highly recommended. I will definitely buy them again if I go to Bandar Lampung. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #keripikpisangshinta #keripikpisang #banana #bananacrackers #lampungeats #indonesiansnacks #snacks #food #foodlover #foods #foodie #snacks #coffee #coffeelover #coffeeaddict #chocolate #instafood #instasnacks #snacktime #coffeetime #indonesia #sweet #sweets #sweettooth #yummy #instafoodie #instacoffee #breaktime #bandarlampung #sumatra
bananacrackers A Beautiful day..Thursday 
#Thursday#beautifulflowers#bunchofflowers#crispy#bananacrackers#
Likes: 10
Posted at: 2019-06-13 17:26:27
bananacrackers Fresh banana crackers and cherry fuel cutsπŸ‘πŸ€˜
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #high  #alwayshigh  #maryjane  #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers #trhseeds #cherryfule
Likes: 55
Posted at: 2019-05-24 03:34:32
bananacrackers dahil masarap tlga cxa kaya eto nlng 
natira πŸ˜‚ thank you po tita πŸ’› #fromorientalmindoro #bananacrackers #bananachips #mikko
Likes: 3
Posted at: 2019-05-07 12:34:11
dahil masarap tlga cxa kaya eto nlng natira πŸ˜‚ thank you po tita πŸ’› #fromorientalmindoro #bananacrackers #bananachips #mikko
bananacrackers Biasanya kalau sudah menjelang shalat ashar, sudah mikir mau buat cemilan apa untuk sore. Stok pisang nugget selalu ada di freezer. Kulit lumpia juga diusahakan ready. Puff pastry instan juga mama selalu pastikan tersedia. Apalagi bahan dasar seperti tepung, susu dan telur yang bisa diolah jadi berbagai macam cemilan, pasti tidak pernah kosong di dapur.
.
Tapi sore ini, tidak bikin sendiri. Mama dan Eci menikmati cemilan kripik pisang dari @daengkokochips. Jenis pisangnya sepertinya agak beda, walaupun potongannya agak tebal tapi tetap garing. Paling suka caramelized susu dan keju yang jadi topingnya. Ada perpaduan manis dan gurih. Eci jadi ngunyah terus.
.
Kalau kalian bagaimana? Lebih sering bikin nyemil sore bikin sendiri atau beli saja? Kalau bikin sendiri, share dong apa yang paling sering dibuat.
.
.
.
#winslicious
#winslicious_review
Likes: 161
Posted at: 2019-04-21 12:22:29
Biasanya kalau sudah menjelang shalat ashar, sudah mikir mau buat cemilan apa untuk sore. Stok pisang nugget selalu ada di freezer. Kulit lumpia juga diusahakan ready. Puff pastry instan juga mama selalu pastikan tersedia. Apalagi bahan dasar seperti tepung, susu dan telur yang bisa diolah jadi berbagai macam cemilan, pasti tidak pernah kosong di dapur. . Tapi sore ini, tidak bikin sendiri. Mama dan Eci menikmati cemilan kripik pisang dari @daengkokochips. Jenis pisangnya sepertinya agak beda, walaupun potongannya agak tebal tapi tetap garing. Paling suka caramelized susu dan keju yang jadi topingnya. Ada perpaduan manis dan gurih. Eci jadi ngunyah terus. . Kalau kalian bagaimana? Lebih sering bikin nyemil sore bikin sendiri atau beli saja? Kalau bikin sendiri, share dong apa yang paling sering dibuat. . . . #winslicious #winslicious_review
bananacrackers Nom nom nom

#babiesofinstagram #bananacrackers
Likes: 14
Posted at: 2019-04-08 00:35:14
bananacrackers Pernah cobain jajanan yg satu ini [ledre_pisang] 
Yuks kepoin opak yg satu ini 
#lee_ledre#ledrepisang#bananacrackers#opak
Likes: 3
Posted at: 2019-04-03 09:01:56
Pernah cobain jajanan yg satu ini [ledre_pisang] Yuks kepoin opak yg satu ini #lee_ledre#ledrepisang#bananacrackers#opak
bananacrackers πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‚πŸ˜˜
#BananaCrackers
Likes: 4
Posted at: 2019-03-31 08:35:11
πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‚πŸ˜˜ #BananaCrackers
bananacrackers Highlight of my day today was not the floating markets on the Mekong River ( the River was depressingly filthy and polluted with garbage and our motor boat so noisy I was holding my ears the entire time so I took no pics of the dismal looking wholesale fruit boats ) πŸ™€πŸ˜«
It was watching a Can Tho Street vendor make this healthy, popular and amazingly delish snack -banana and rice flower crackers.
🍌πŸ₯ πŸ˜‹ #mekongriver #bananacrackers #streetfood  #vietnam #expecttheunexpected #healthysnacks #mondaymotivation #onecontinuousmistake #wunderlust #adventurenotvacation #hitandmiss
Likes: 97
Posted at: 2019-03-11 02:46:38
Highlight of my day today was not the floating markets on the Mekong River ( the River was depressingly filthy and polluted with garbage and our motor boat so noisy I was holding my ears the entire time so I took no pics of the dismal looking wholesale fruit boats ) πŸ™€πŸ˜« It was watching a Can Tho Street vendor make this healthy, popular and amazingly delish snack -banana and rice flower crackers. 🍌πŸ₯ πŸ˜‹ #mekongriver #bananacrackers #streetfood #vietnam #expecttheunexpected #healthysnacks #mondaymotivation #onecontinuousmistake #wunderlust #adventurenotvacation #hitandmiss
bananacrackers #BananaCrackers
#ThanksGibbi #PasalubongFromMindoro
Likes: 5
Posted at: 2019-03-04 08:25:23
bananacrackers Lagi ujan ujan gini makan mi godog jawa pake sambel bawang cemil’s n kulit pangsit kedelai dari cemil’s... rasanyaaaa heaven on earth banget... patut dicoba deh..
.
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 10
Posted at: 2019-03-03 11:34:34
Lagi ujan ujan gini makan mi godog jawa pake sambel bawang cemil’s n kulit pangsit kedelai dari cemil’s... rasanyaaaa heaven on earth banget... patut dicoba deh.. . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Sumber dari @cemils2.an
.
Ini restock baru.. garing, ga berminyak, dan empuk. Cocok banget buat cemilan di saat santai.. 🀣🀣..
.
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
.
πŸ‘‰Follow @diamasak
.
Mau direpost? DM ya! GRATIS KOK!!
Likes: 13
Posted at: 2019-03-03 09:13:11
Sumber dari @cemils2.an . Ini restock baru.. garing, ga berminyak, dan empuk. Cocok banget buat cemilan di saat santai.. 🀣🀣.. . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh . πŸ‘‰Follow @diamasak . Mau direpost? DM ya! GRATIS KOK!!
bananacrackers Salamuch sa Pasalubong 😘

#Bananacrackers #SweetJhen #frMindoro
Likes: 3
Posted at: 2019-02-28 03:58:52
Salamuch sa Pasalubong 😘 #Bananacrackers #SweetJhen #frMindoro
bananacrackers Sambal homemade...😍😍
Guys.. tau dong kalo makanan tanpa sambal rasanya gimanaaaa gitu... tapi kita juga mesti pinter2 milih sambel loh.. banyak juga sambel yang dibuatnya massal. Malah kadang ada cabe busuk masuk ke dalam proses pembuatan sambal. Makanya cemil’s keluarin sambel homemade yang dijamin kualitasnya karena cabe yang digunakan dipilih satu2 dan melalui proses yg hygiene.. Ada 3 varian sambelnya nih:
- sambel bawang
- sambel terasi
- sambel rebon (ebi)
Semuanya rasanya enak.. dijamin bakalan ketagihan deh.. .
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 13
Posted at: 2019-02-26 14:14:15
Sambal homemade...😍😍 Guys.. tau dong kalo makanan tanpa sambal rasanya gimanaaaa gitu... tapi kita juga mesti pinter2 milih sambel loh.. banyak juga sambel yang dibuatnya massal. Malah kadang ada cabe busuk masuk ke dalam proses pembuatan sambal. Makanya cemil’s keluarin sambel homemade yang dijamin kualitasnya karena cabe yang digunakan dipilih satu2 dan melalui proses yg hygiene.. Ada 3 varian sambelnya nih: - sambel bawang - sambel terasi - sambel rebon (ebi) Semuanya rasanya enak.. dijamin bakalan ketagihan deh.. . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Minyak kelapa adalah minyak yang terbaik untuk proses deep frying:
healthiest-oil-for-deep-fryinghttps://www.healthline.com/nutrition/
.
Manfaat tepung kedelai:
https://lifestyle.kompas.com/read/2011/07/13/15145479/8.Manfaat.Kedelai.Bagi.Kesehatan
. .
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #jualmakanan #jualcemilan #jualsnack #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 11
Posted at: 2019-02-23 14:54:37
Minyak kelapa adalah minyak yang terbaik untuk proses deep frying: healthiest-oil-for-deep-fryinghttps://www.healthline.com/nutrition/ . Manfaat tepung kedelai: https://lifestyle.kompas.com/read/2011/07/13/15145479/8.Manfaat.Kedelai.Bagi.Kesehatan . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #jualmakanan #jualcemilan #jualsnack #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Ini dia cemilan yang ga bikin ilfil pas lagi makan.. karena di deep fried menggunakan coconut oil (minyak kelapa) dan terbuat dari tepung kedelai yang banyak sekali manfaatnya..
.
.
KULIT PANGSIT KEDELAI...
Silahkan dicoba..!!
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 9
Posted at: 2019-02-22 13:28:29
Ini dia cemilan yang ga bikin ilfil pas lagi makan.. karena di deep fried menggunakan coconut oil (minyak kelapa) dan terbuat dari tepung kedelai yang banyak sekali manfaatnya.. . . KULIT PANGSIT KEDELAI... Silahkan dicoba..!! #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Tadaaaa....😍😍
Ini dia produk baru kita..
Kulit pangsit kedelai... dibuat dari tepung kedelai dan melalui proses deep fried menggunakan minyak kelapa.. nah ketauan kan kualitas cemilan kayak apa yang kita tawarkan.. dijamin deh bakal ketagihan.. buat nemenin ngopi, ataupun teman makan bakmi dan nasi juga.. buruan di order ya.. fresh from the fryer ... 😎😎
.
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 9
Posted at: 2019-02-22 12:36:47
Tadaaaa....😍😍 Ini dia produk baru kita.. Kulit pangsit kedelai... dibuat dari tepung kedelai dan melalui proses deep fried menggunakan minyak kelapa.. nah ketauan kan kualitas cemilan kayak apa yang kita tawarkan.. dijamin deh bakal ketagihan.. buat nemenin ngopi, ataupun teman makan bakmi dan nasi juga.. buruan di order ya.. fresh from the fryer ... 😎😎 . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Stay tune😎😎...
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan
Likes: 9
Posted at: 2019-02-22 00:58:28
bananacrackers Packing timeee... 🀣🀣
TELUR GABUS... semua cemilan kita fresh yaaaa.. karena ga pake pengawet.. di suhu ruang kira-kira bisa tahan sampe dengan 1 bulan.. tapi kalo mau lebih awet bisa masukin kulkas yaa.. tapi biasanya belum masuk kulkas uda bablasss... 😍😍...
.
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 8
Posted at: 2019-02-21 12:29:11
Packing timeee... 🀣🀣 TELUR GABUS... semua cemilan kita fresh yaaaa.. karena ga pake pengawet.. di suhu ruang kira-kira bisa tahan sampe dengan 1 bulan.. tapi kalo mau lebih awet bisa masukin kulkas yaa.. tapi biasanya belum masuk kulkas uda bablasss... 😍😍... . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Packingan hari ini... ready buat di pick up and sebagian send by gojek/grab..
Semoga kamu tiba dengan selamat di mulut pemirsahhh ya...
Cobain deh.. rasanya garing, gurih, krenyes.. krenyes... ga minyakan d bibir.. cus langsung kontek kita (see detail on bio) .
.
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 6
Posted at: 2019-02-21 05:01:36
Packingan hari ini... ready buat di pick up and sebagian send by gojek/grab.. Semoga kamu tiba dengan selamat di mulut pemirsahhh ya... Cobain deh.. rasanya garing, gurih, krenyes.. krenyes... ga minyakan d bibir.. cus langsung kontek kita (see detail on bio) . . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Yeayy.. pesanan hari ini...😍😍
Cemilan yg bikin ketagihan... sekali makan bakalan pengen lagi.. lagi dan lagiii... rasanya garing, renyah, dan empuk... nah bingung kan? Ayoo makanya cusss hubungi kita .. cek bio kita yaa.. .
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 5
Posted at: 2019-02-20 12:17:59
Yeayy.. pesanan hari ini...😍😍 Cemilan yg bikin ketagihan... sekali makan bakalan pengen lagi.. lagi dan lagiii... rasanya garing, renyah, dan empuk... nah bingung kan? Ayoo makanya cusss hubungi kita .. cek bio kita yaa.. . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers Ini restock baru.. garing, ga berminyak, dan empuk. Cocok banget buat cemilan di saat santai.. 🀣🀣..
.
.
.
#cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
Likes: 7
Posted at: 2019-02-19 08:55:37
Ini restock baru.. garing, ga berminyak, dan empuk. Cocok banget buat cemilan di saat santai.. 🀣🀣.. . . . #cemilanenakbanget #cemilan #cemils #kripikpisang #bananacrackers #cemils2an #homemade #cemilanenak #cemilansehat #cemilanmurah #bakalketagihan #oleholehjakarta #oleholehkhasjakarta #oleholeh
bananacrackers When dinner in the oven but you cant wait... At least she offerin me oneπŸ˜‚πŸ˜‚ love this lil crazy girl. πŸ’™πŸ’―πŸ’™πŸ’―πŸ’™ #LiliKayRae #HungryGirl #BananaCrackers
Likes: 43
Posted at: 2019-02-16 01:26:13
When dinner in the oven but you cant wait... At least she offerin me oneπŸ˜‚πŸ˜‚ love this lil crazy girl. πŸ’™πŸ’―πŸ’™πŸ’―πŸ’™ #LiliKayRae #HungryGirl #BananaCrackers
bananacrackers @neptune.seed.bank looks like @alex_m_w_d is the first to find the  free hidden pack of #wickedkenobiogkush 
That means 2 more free #wickedkenobiogkush packs hidden inside the #bananacrackers drop😝 
Feeling lucky ? 
Order a pack of banana crackers 🎰🎰🎰🎲🎲
@neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers #neptuneseeds #neptuneseedbankℒ️ #neptuneseedbank #
Likes: 54
Posted at: 2019-02-14 00:16:29
@neptune.seed.bank looks like @alex_m_w_d is the first to find the free hidden pack of #wickedkenobiogkush That means 2 more free #wickedkenobiogkush packs hidden inside the #bananacrackers drop😝 Feeling lucky ? Order a pack of banana crackers 🎰🎰🎰🎲🎲 @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers #neptuneseeds #neptuneseedbankℒ️ #neptuneseedbank #
bananacrackers The banana crackers is fully re-vegged!  can’t wait clone her in a few weeksπŸ‘ŠπŸ˜΅πŸ”₯😎🀘🀘 .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
Likes: 95
Posted at: 2019-02-13 20:03:46
The banana crackers is fully re-vegged! can’t wait clone her in a few weeksπŸ‘ŠπŸ˜΅πŸ”₯😎🀘🀘 .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers the Banana crackers re vegg  Is exploding with new growth πŸ€“πŸ˜ŽπŸ€˜πŸ€˜πŸŒπŸŒπŸ”₯⛽️⛽️
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #high  #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
Likes: 110
Posted at: 2019-01-28 05:40:32
the Banana crackers re vegg Is exploding with new growth πŸ€“πŸ˜ŽπŸ€˜πŸ€˜πŸŒπŸŒπŸ”₯⛽️⛽️ .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #high #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers Go check it out @neptune.seed.bank posted banana crackers on their IG feed 🀩😎🀘🀘 Banana crackers available  NOW only at πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡@neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank !
 don’t be sleeping p on banana crackers πŸŒβ›½οΈπŸŒ‹πŸ”₯
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers  #neptuneseedbank #neptuneseedbankℒ️ #neptuneseeds
Likes: 36
Posted at: 2019-01-26 17:00:21
Go check it out @neptune.seed.bank posted banana crackers on their IG feed 🀩😎🀘🀘 Banana crackers available NOW only at πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡@neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank ! don’t be sleeping p on banana crackers πŸŒβ›½οΈπŸŒ‹πŸ”₯ .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers #neptuneseedbank #neptuneseedbankℒ️ #neptuneseeds
bananacrackers Another shot of banana crackers re vegg.... I put her under my LED lights at night time on Christmas Day πŸ€— .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #high  #alwayshigh  #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
Likes: 76
Posted at: 2019-01-23 01:40:38
Another shot of banana crackers re vegg.... I put her under my LED lights at night time on Christmas Day πŸ€— .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #high #alwayshigh #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers Re vegg on one pheno of banana crackers is a success πŸ€“ didn’t think they would revert that fast😝🀘🀘 .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn  #alwayshigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
Likes: 113
Posted at: 2019-01-22 22:23:07
Re vegg on one pheno of banana crackers is a success πŸ€“ didn’t think they would revert that fast😝🀘🀘 .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #alwayshigh #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers packs # 1 # 10 # 20  have a free full pack of #wickedkenobiogkush 
The other packs have stealthy widow freebies 
@neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh  #alwayshigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers #wickedkenobiogkush
Likes: 66
Posted at: 2019-01-13 00:34:14
Banana crackers packs # 1 # 10 # 20 have a free full pack of #wickedkenobiogkush The other packs have stealthy widow freebies @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #alwayshigh #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers #wickedkenobiogkush
bananacrackers Sikat Sampai Keripik Terakhir//.
.
.
.
Karena keripik pisang rasa kopi liberika begitu menggoda. Jikalau mau order, silakan hubungi @kamibikin ya.
.
.
.
#keripikpisangkopiliberika #kamibikin #kopiliberika #keripikpisang #bananacrackers
Likes: 30
Posted at: 2019-01-12 17:23:35
Sikat Sampai Keripik Terakhir//. . . . Karena keripik pisang rasa kopi liberika begitu menggoda. Jikalau mau order, silakan hubungi @kamibikin ya. . . . #keripikpisangkopiliberika #kamibikin #kopiliberika #keripikpisang #bananacrackers
bananacrackers Getting the banana crackers drop ready 
With more goat scout, wicked kenobi og kush, baphomet and Frookies. 
Only available atπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh  #alwayshigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808
#bananacrackers
Likes: 45
Posted at: 2019-01-12 17:00:04
Getting the banana crackers drop ready With more goat scout, wicked kenobi og kush, baphomet and Frookies. Only available atπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #alwayshigh #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers πŸ˜πŸ€˜β›½οΈπŸŒπŸ”₯
I’ll be Dropping this strain end of the month / beginning of February atπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank 
B-dub Genetics available Exclusively at Neptuneseedbank.com πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜ŽπŸ€˜πŸ€˜
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh  #alwayshigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
Likes: 54
Posted at: 2019-01-05 03:09:11
Banana crackers πŸ˜πŸ€˜β›½οΈπŸŒπŸ”₯ I’ll be Dropping this strain end of the month / beginning of February atπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank B-dub Genetics available Exclusively at Neptuneseedbank.com πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜ŽπŸ€˜πŸ€˜ .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #alwayshigh #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers Both Banana crackers  phenos side by side and both are ⛽️⛽️πŸ”₯πŸ”₯🍌🍌🍌🍌🍌
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh  #alwayshigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
Likes: 58
Posted at: 2019-01-03 04:26:53
Both Banana crackers phenos side by side and both are ⛽️⛽️πŸ”₯πŸ”₯🍌🍌🍌🍌🍌 .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #alwayshigh #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers 2 different phenos side by side πŸ”₯πŸ”₯🍌🍌 #bananacrackers
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh  #alwayshigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808
#bananacrackers
Likes: 59
Posted at: 2018-12-31 04:45:27
bananacrackers Banana crackers-
Green crack (big island cut) X stealthy banana cookies
Terps are raunchy banana sweet rubber 
Very colorful in late flower
Medium size plants with heavy terp drenched flowers 
#bananacrackers 
@neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank
.πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics
 #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh  #alwayshigh  #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland  #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808
#bananacrackers
Likes: 39
Posted at: 2018-12-26 00:19:14
Banana crackers- Green crack (big island cut) X stealthy banana cookies Terps are raunchy banana sweet rubber Very colorful in late flower Medium size plants with heavy terp drenched flowers #bananacrackers @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank .πŸ”₯ πŸŒ±πŸŒ΄πŸŒŠβ˜‰. #weedporn #bigislandgrowers #bigislandgrown #hawaii #medicalmarijuana #cannabis #marijuana #420 #pakalolo #808 #highsociety #dank #quality #genetics #hawaiianbud #bud #budporn #stayhigh #alwayshigh #maryjane #smoke #ganja #tropical #bigisland #supportlocal #Bdubgenetics #bdubgenetics808 #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers pheno # 1 
Both are straight flame πŸ”₯🍌πŸ”₯🍌
#bananacrackers
@neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank
Likes: 61
Posted at: 2018-12-25 22:20:13
Banana crackers pheno # 1 Both are straight flame πŸ”₯🍌πŸ”₯🍌 #bananacrackers @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank @neptune.seed.bank
bananacrackers The other Banana crackers pheno 
She’s way fatter than the other one I posted 
#bananacrackers
Likes: 52
Posted at: 2018-12-25 21:34:08
The other Banana crackers pheno She’s way fatter than the other one I posted #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers pheno # 6
|Green crack (big island cut) X stealthy banana cookies|
#bananacrackers 
@theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank
Likes: 44
Posted at: 2018-12-20 18:29:48
Banana crackers pheno # 6 |Green crack (big island cut) X stealthy banana cookies| #bananacrackers @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank
bananacrackers BangnanaChips dibawa travelling?  Siapa takut.. Asyik asyik aja dunk πŸ˜πŸ˜πŸ€—.. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat,  keju,  BBQ,  balado,  dan pedas balado. 
Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi  standard food grade.  Aman untuk anak anak,  dewasa terutama ibu hamil,  AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran.  Visit www.desaquran.com
Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: @Mutti_gallery 😘😘. Info Order : 085648627953 (Rita) 
#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 15
Posted at: 2018-12-19 10:38:27
BangnanaChips dibawa travelling? Siapa takut.. Asyik asyik aja dunk πŸ˜πŸ˜πŸ€—.. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat, keju, BBQ, balado, dan pedas balado. Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi standard food grade. Aman untuk anak anak, dewasa terutama ibu hamil, AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran. Visit www.desaquran.com Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: @Mutti_gallery 😘😘. Info Order : 085648627953 (Rita) #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers BangnanaChips dibawa travelling?  Siapa takut.. Asyik asyik aja dunk πŸ˜πŸ˜πŸ€—.. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat,  keju,  BBQ,  balado,  dan pedas balado. 
Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi  standard food grade.  Aman untuk anak anak,  dewasa terutama ibu hamil,  AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran.  Visit www.desaquran.com
Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: @Mutti_gallery 😘😘. Info Order : 085648627953 (Rita) 
#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 18
Posted at: 2018-12-19 10:33:08
BangnanaChips dibawa travelling? Siapa takut.. Asyik asyik aja dunk πŸ˜πŸ˜πŸ€—.. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat, keju, BBQ, balado, dan pedas balado. Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi standard food grade. Aman untuk anak anak, dewasa terutama ibu hamil, AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran. Visit www.desaquran.com Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: @Mutti_gallery 😘😘. Info Order : 085648627953 (Rita) #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers Handfuls of Banana crackers
Done and doneπŸ‘Œ
limited to only twenty packs that will be Individually numbered
#bananacrackers
Likes: 55
Posted at: 2018-12-18 00:49:06
Handfuls of Banana crackers Done and doneπŸ‘Œ limited to only twenty packs that will be Individually numbered #bananacrackers
bananacrackers Work flow πŸ™Œ putting together limited edition packs of banana crackers with stickers pins and a couple different kind of freebie testers 😀😎✌️ Ya already know 😎my gear is Available exclusively atπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡@theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank  @theneptuneseedbank
#bananacrackers
Likes: 44
Posted at: 2018-12-18 00:31:45
Work flow πŸ™Œ putting together limited edition packs of banana crackers with stickers pins and a couple different kind of freebie testers 😀😎✌️ Ya already know 😎my gear is Available exclusively atπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡@theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers pheno # 6 lookin properπŸ‘ŒπŸ˜πŸ€˜πŸŒπŸ”₯🍌πŸ”₯🍌
Keep an eye out
I’ll be releasing Banana Crackers in a few months only available at @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank
#bananacrackers
Likes: 37
Posted at: 2018-12-17 17:06:37
Banana crackers pheno # 6 lookin properπŸ‘ŒπŸ˜πŸ€˜πŸŒπŸ”₯🍌πŸ”₯🍌 Keep an eye out I’ll be releasing Banana Crackers in a few months only available at @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers pheno # 6 🀩😡😎🀘πŸ”₯🍌πŸ”₯🍌πŸ”₯ limited 20 pack release here soon only at @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank
#bananacrackers
Likes: 51
Posted at: 2018-12-17 06:48:29
Banana crackers pheno # 6 🀩😡😎🀘πŸ”₯🍌πŸ”₯🍌πŸ”₯ limited 20 pack release here soon only at @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank @theneptuneseedbank #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers Pheno # 6 
She’ll fade hard before she’s ready to chopπŸ”₯🍌πŸ”₯
#bananacrackers
Likes: 40
Posted at: 2018-12-17 06:47:13
Banana crackers Pheno # 6 She’ll fade hard before she’s ready to chopπŸ”₯🍌πŸ”₯ #bananacrackers
bananacrackers Banana crackers fading out beautifully 🀘πŸ”₯🍌
Just did a nighttime photo shoot of the 2 different phenos,
more pics here soon in the next few days
#bananacrackers
Likes: 87
Posted at: 2018-12-17 06:43:51
Banana crackers fading out beautifully 🀘πŸ”₯🍌 Just did a nighttime photo shoot of the 2 different phenos, more pics here soon in the next few days #bananacrackers
bananacrackers Homemade Delicacies πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹
#bitsubitsu
#bananacrackers
Likes: 7
Posted at: 2018-12-02 00:52:31
Homemade Delicacies πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹ #bitsubitsu #bananacrackers
bananacrackers It is thinly slice, seasoned well and CRISPY!! Pre order is open with lead time of 14 days. If you are comfortable with the waiting time, we welcome you to joint-order to book a bottle or two. InsyaAllah you will not be disappointed 😍😍
.
.
Content: 600g
Price: $15/bottle
PO close: Sunday, 2nd Dec
Available for delivery / self collection by Mid December
Option to self-collect from Bt Panjang or delivery (charges applies)
.
.
DM or whatsapp to 83238780 for orders of these Krepek Pisang Crispy!!
.
#ameralegacy #ameramakan
#kerepekpisang #bananacrackers #halalsg #halalfoodsg #singaporefood #singaporetidbits
Likes: 16
Posted at: 2018-11-29 06:50:51
It is thinly slice, seasoned well and CRISPY!! Pre order is open with lead time of 14 days. If you are comfortable with the waiting time, we welcome you to joint-order to book a bottle or two. InsyaAllah you will not be disappointed 😍😍 . . Content: 600g Price: $15/bottle PO close: Sunday, 2nd Dec Available for delivery / self collection by Mid December Option to self-collect from Bt Panjang or delivery (charges applies) . . DM or whatsapp to 83238780 for orders of these Krepek Pisang Crispy!! . #ameralegacy #ameramakan #kerepekpisang #bananacrackers #halalsg #halalfoodsg #singaporefood #singaporetidbits
bananacrackers 三味香蕉ι…₯ #dessert #bananacrackers #redbean
Likes: 7
Posted at: 2018-11-28 12:25:25
三味香蕉ι…₯ #dessert #bananacrackers #redbean
bananacrackers Dessert πŸ€—
#rawfood #rawvegan #rawveganfood #glutenfreerawveganfood #homemadeveganfood #rawveganchocolatecake #banana #bananacrackers #homemadecrackers
Likes: 26
Posted at: 2018-11-19 14:04:33
bananacrackers God’s blessing are always new everyday πŸ˜‡πŸ™πŸ»
.
.
Actually, I want to order this Banana Crackers to Mbak Isa when she will going to her hometown, but I forgot to texting her. 😁 Surprisingly, when she come back, she gave me this my favorite snack...aahh thank you so much Mbak Isa πŸ˜‰πŸ€—πŸ˜˜β€οΈ
.
.
.
#bananacrackers #snack #favorite #gift #thankyousomuch #grateful #blessing #blessed #extremlyblessed #lp
Likes: 21
Posted at: 2018-11-14 03:07:21
God’s blessing are always new everyday πŸ˜‡πŸ™πŸ» . . Actually, I want to order this Banana Crackers to Mbak Isa when she will going to her hometown, but I forgot to texting her. 😁 Surprisingly, when she come back, she gave me this my favorite snack...aahh thank you so much Mbak Isa πŸ˜‰πŸ€—πŸ˜˜β€οΈ . . . #bananacrackers #snack #favorite #gift #thankyousomuch #grateful #blessing #blessed #extremlyblessed #lp
bananacrackers Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat,  keju,  BBQ,  balado,  dan pedas balado. 
Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi  standard food grade.  Aman untuk anak anak,  dewasa terutama ibu hamil,  AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran.  Visit www.desaquran.com
Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: 
Info Order : 085648627953 (Rita) 
Open for Reseller :
kaosmuslimanak. agenbangnana. com

#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 12
Posted at: 2018-11-10 21:48:55
Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat, keju, BBQ, balado, dan pedas balado. Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi standard food grade. Aman untuk anak anak, dewasa terutama ibu hamil, AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran. Visit www.desaquran.com Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: Info Order : 085648627953 (Rita) Open for Reseller : kaosmuslimanak. agenbangnana. com #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers assalamu'alaikum... . . 
Siapa nih dari kalian yang hobby jalan-jalan? Pasti seru yaah jalan-jalan bareng keluarga atau teman-teman. Nahh biar makin seru jangan lupa bawa banana crackers 😍😍 Karena banana crackers teman ngemil dimanapun dan kapanpun!... . . . 
#bananacrackers #pmwunhas2108
Likes: 56
Posted at: 2018-11-10 12:34:06
assalamu'alaikum... . . Siapa nih dari kalian yang hobby jalan-jalan? Pasti seru yaah jalan-jalan bareng keluarga atau teman-teman. Nahh biar makin seru jangan lupa bawa banana crackers 😍😍 Karena banana crackers teman ngemil dimanapun dan kapanpun!... . . . #bananacrackers #pmwunhas2108
bananacrackers With love to those who are thoughtful and really care.
Pasalubong

#giftsfromhome#instapasalubong#lansones#mangosteen#otap#jackfruit#durian#bananacrackers#candies#instagifta#instafruits#yummies#
Likes: 13
Posted at: 2018-10-09 12:35:22
bananacrackers Bersama mas @gazanazka yg sama sama orang sunda founder @zananachips .
Produknya sudah beredar dimana-mana, bahkan sudah masuk ke retail-retail di indonesia.
.
Semoga ilmunya bisa menular. .
Sukses terus buat @gazanazka dan @zananachips semoga Allah selalu menjaga kita semua. Aamin
.
.

#yukbisnis
#kopdarakbaryukbisnis2018
#rgcollection
#bananacrackers
#yayangkitchen
Likes: 25
Posted at: 2018-09-25 13:42:08
Bersama mas @gazanazka yg sama sama orang sunda founder @zananachips . Produknya sudah beredar dimana-mana, bahkan sudah masuk ke retail-retail di indonesia. . Semoga ilmunya bisa menular. . Sukses terus buat @gazanazka dan @zananachips semoga Allah selalu menjaga kita semua. Aamin . . #yukbisnis #kopdarakbaryukbisnis2018 #rgcollection #bananacrackers #yayangkitchen
bananacrackers Hai terakhir kalian dengerin lagu ini kapan ya?. πŸ˜‚
Ayo tebak judulnya apa? Lagu yang pernah viral ditahun 2012 dan tetap konsisten selama nyaris 5 tahun di YouTube sebagai view terbanyak. 
Dengerin lagi yuk 😁, sambil ngemil#Bangnanachips ya.😊
>>for order : 
WA : 085648627953 (Rita) >>Open for Reseller :
kaosmuslimanak.agenbangnana.com

#keripikpisang #keripiknonmsg #snack #keripikpisang #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers #keripikbuah #keripiksehat #cemilan #camilan #snackpisang #jualkeripik #surabaya #kotasurabaya #oleholeh #kuliner #makanenak #snackbuah #keripiksehat #cococrunch #cereal #oatmeal #teatime
Likes: 11
Posted at: 2018-09-21 16:54:25
Hai terakhir kalian dengerin lagu ini kapan ya?. πŸ˜‚ Ayo tebak judulnya apa? Lagu yang pernah viral ditahun 2012 dan tetap konsisten selama nyaris 5 tahun di YouTube sebagai view terbanyak. Dengerin lagi yuk 😁, sambil ngemil#Bangnanachips ya.😊 >>for order : WA : 085648627953 (Rita) >>Open for Reseller : kaosmuslimanak.agenbangnana.com #keripikpisang #keripiknonmsg #snack #keripikpisang #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers #keripikbuah #keripiksehat #cemilan #camilan #snackpisang #jualkeripik #surabaya #kotasurabaya #oleholeh #kuliner #makanenak #snackbuah #keripiksehat #cococrunch #cereal #oatmeal #teatime
bananacrackers Thankyou So Much For This #PasaLubong😘😘
Fr:my BeLoved Papa 
love Na Love Mo TaLaga Ang Bunso Mo 😘😘
LoveYou Pa 😘😘 #Alamang 
#BananaCrackers 
#bandi
#piaya
#putoToasted

Fresh Fr:AKLAN😍😍
Likes: 17
Posted at: 2018-09-21 13:56:58
Thankyou So Much For This #PasaLubong😘😘 Fr:my BeLoved Papa love Na Love Mo TaLaga Ang Bunso Mo 😘😘 LoveYou Pa 😘😘 #Alamang #BananaCrackers #bandi #piaya #putoToasted Fresh Fr:AKLAN😍😍
bananacrackers Keripik pisang dengan 5 varian rasa : BBQ,  keju,  coklat,  balado dan spicy balado

Ditunggu ordernya ya πŸ€“πŸ˜Šβ˜Ί
WA : 085648627953 (Rita) 
#BangnanaChips #snack #keripikpisang 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers #keripikbuah #keripiksehat #cemilan #camilan #snackpisang #jualkeripik #surabaya #kotasurabaya #oleholeh #kuliner #makanenak #snackbuah #keripiksehat #cococrunch #cereal #oatmeal #teatime
Likes: 8
Posted at: 2018-09-19 15:15:45
bananacrackers Eeehh mau buka puasa bareng nih? πŸ˜ƒπŸ˜ƒ MasyaAllah, seneng deh, pada Puasa Tasu'a. 😚😚 Jangan lupa, sambil nongkrong dan buka puasa bareng, ajak juga Bangnana 😍

Teman asyik yang... Krauk... Krauk... Nyaaam πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Mau Bangnana Chips? Hubungi: 
Agen : Rita Esti K
No. HP/WA : 085648627953

Open for Reseller : 
kaosmuslimanak.agenbangnana.com 
#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 4
Posted at: 2018-09-19 14:40:22
Eeehh mau buka puasa bareng nih? πŸ˜ƒπŸ˜ƒ MasyaAllah, seneng deh, pada Puasa Tasu'a. 😚😚 Jangan lupa, sambil nongkrong dan buka puasa bareng, ajak juga Bangnana 😍 Teman asyik yang... Krauk... Krauk... Nyaaam πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Mau Bangnana Chips? Hubungi: Agen : Rita Esti K No. HP/WA : 085648627953 Open for Reseller : kaosmuslimanak.agenbangnana.com #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat,  keju,  BBQ,  balado,  dan pedas balado. 
Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi  standard food grade.  Aman untuk anak anak,  dewasa terutama ibu hamil,  AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran.  Visit www.desaquran.com
Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: 
Info Order : 085648627953 (Rita) 
Open for Reseller :
kaosmuslimanak. agenbangnana. com

#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 10
Posted at: 2018-09-11 16:56:27
Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat, keju, BBQ, balado, dan pedas balado. Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi standard food grade. Aman untuk anak anak, dewasa terutama ibu hamil, AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran. Visit www.desaquran.com Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: Info Order : 085648627953 (Rita) Open for Reseller : kaosmuslimanak. agenbangnana. com #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat,  keju,  BBQ,  balado,  dan pedas balado. 
Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi  standard food grade.  Aman untuk anak anak,  dewasa terutama ibu hamil,  AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran.  Visit www.desaquran.com
Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: 
Info Order : 085648627953 (Rita) 
Open for Reseller :
kaosmuslimanak. agenbangnana. com

#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 6
Posted at: 2018-08-22 10:30:45
Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat, keju, BBQ, balado, dan pedas balado. Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi standard food grade. Aman untuk anak anak, dewasa terutama ibu hamil, AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran. Visit www.desaquran.com Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: Info Order : 085648627953 (Rita) Open for Reseller : kaosmuslimanak. agenbangnana. com #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat,  keju,  BBQ,  balado,  dan pedas balado. 
Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi  standard food grade.  Aman untuk anak anak,  dewasa terutama ibu hamil,  AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran.  Visit www.desaquran.com
Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: 
Info Order : 085648627953 (Rita) 
Open for Reseller :
kaosmuslimanak. agenbangnana. com

#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 6
Posted at: 2018-08-22 10:28:32
Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat, keju, BBQ, balado, dan pedas balado. Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi standard food grade. Aman untuk anak anak, dewasa terutama ibu hamil, AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran. Visit www.desaquran.com Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: Info Order : 085648627953 (Rita) Open for Reseller : kaosmuslimanak. agenbangnana. com #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat,  keju,  BBQ,  balado,  dan pedas balado. 
Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi  standard food grade.  Aman untuk anak anak,  dewasa terutama ibu hamil,  AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran.  Visit www.desaquran.com
Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: 
Info Order : 085648627953 (Rita) 
Open for Reseller :
kaosmuslimanak. agenbangnana. com

#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
Likes: 7
Posted at: 2018-08-22 10:27:12
Alhamdulillah... terimakasih sudah berbelanja produk Bangnanachips di @Mutti_gallery 😘😘. Bangnanachips adalah olahan keripik dari bahan pisang berkualitas dengan 5 Aneka Rasa : Coklat, keju, BBQ, balado, dan pedas balado. Semoga tetap suka dengan produk Bangnana chips ya. Karena Bangnana chips adalah jajanan sehat tanpa MSG dan juga memenuhi standard food grade. Aman untuk anak anak, dewasa terutama ibu hamil, AMAN!! πŸ€—β˜Ί Bangnanachips juga tak lupa berbagi untuk teman teman di Desa Quran. Visit www.desaquran.com Setiap penjualan produk Bangnanachips, 500 rupiah akan didonasikan untuk pengembangan Desa Qur'an. Barokahnya melimpah... Amiien ...! Order Bangnana Chips disini ya: Info Order : 085648627953 (Rita) Open for Reseller : kaosmuslimanak. agenbangnana. com #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers#kriukkriuk #KeripikPisang #keripikbuah #KeripikSehat #camilan #kletikan #oleholeh #jajanankekinian
bananacrackers
Likes: 46
Posted at: 2018-08-12 00:35:18
"I used to grab bearclaws as a kid, two at a time, and I'd get them lodged in this region right here." #bananacrackers #threeatatime #tommyboy #rockymtnkai8
bananacrackers Jangankan cuma berdua!
Berlima aja bisaa 😍

Eh, maunya berdua yaa 🀭
Hihihi 
Bangnana Chips emang asyik dimakan bersama! 😍🀀 Pingin ngemil sambil ngobrol berdua? πŸ˜ƒ
Ya enaknya sama Bangnana! β™₯β™₯ Bangnana Chips
Kauk krauk nyam! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Mau Bangnana Chips? Hubungi: 
Agen : Rita Esti Kusumawati
No. HP/WA : 085648627953

Open for Reseller : 
kaosmuslimanak.agenbangnana.com

#BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #NikmatnyaBerlimpah #BerkahnyaBerlimpah #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa 
#bananachips #bananasnacks #healthyfood  #healthysnack  #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers #keripikbuah #keripiksehat #cemilan #camilan #snackpisang #jualkeripik #surabaya #kotasurabaya #oleholeh #kuliner #makanenak
Likes: 16
Posted at: 2018-08-04 05:26:37
Jangankan cuma berdua! Berlima aja bisaa 😍 Eh, maunya berdua yaa 🀭 Hihihi Bangnana Chips emang asyik dimakan bersama! 😍🀀 Pingin ngemil sambil ngobrol berdua? πŸ˜ƒ Ya enaknya sama Bangnana! β™₯β™₯ Bangnana Chips Kauk krauk nyam! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Mau Bangnana Chips? Hubungi: Agen : Rita Esti Kusumawati No. HP/WA : 085648627953 Open for Reseller : kaosmuslimanak.agenbangnana.com #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #NikmatnyaBerlimpah #BerkahnyaBerlimpah #BangnanaChips #snack #keripikpisang #enak #BerkahnyaBerlimpah #bukapuasa #bananachips #bananasnacks #healthyfood #healthysnack #fruitschips #fruitsnacks #bananadip #bananadippedchocolate #bananacrackers #keripikbuah #keripiksehat #cemilan #camilan #snackpisang #jualkeripik #surabaya #kotasurabaya #oleholeh #kuliner #makanenak

Famous / Popular results for bananacrackers

Twitter Search Results for bananacrackers

Natick Bobcat @NatickBobCat Aug 16 Replying to @KellyBrenner I never get tired of watching this. Also, Evolution comes up with some absolutely bananacrackers solutions. View conversation · bananacrackers @chase_pfeiffer BananaCrackers @BananaCrackers_ View more people Load older Tweets Back to top · Turn images off



Copyrights © 2019 Voticle. All Rights Reserved.