FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

Pijn instagram hashtags, hashtags meanings Pijn images, #Pijn tag pics

pijn
pijn
pijn ♡
.
.
.
#pijn #moed #hartgedachten
Likes: 441
Posted at: 2020-02-18 18:41:22
pijn En toen waren we weer terug bij af. De pijn in de rug is weer in alle hevigheid terug alleen nu op een andere plek. Ik wilde gaan zitten en voelde een knak in mijn rug.
.
.
Vannochtend telefonisch overleg gehad met mijn orthopeed en die wil niet, als het niet echt nodig is, dat ik naar het ziekenhuis kom ivm corona. Er zou eventueel een ct-scan kunnen worden gemaakt. Het enige wat ze dan doen is vaststellen dat er iets zit, daarna kan je weer naar huis want een breuk in de rug kan je niet veel aan doen. .
.
De medicatie die ik 2 weken geleden kreeg, heb ik nog in huis en moet ik weer gaan slikken. We verdenken toch een breuk onderin de rug/ribben. .
.
Vieze tegenvaller dit, denk je net weer beetje te herstellen en je energie op te bouwen, ben je weer terug bij af. Het zit jammer genoeg de laatste tijd niet mee.
.
.
#mijnlevenopwielen #levenopwielen #mylifeonwheels #livingmylifeonwheels #corona #coronavirus #handicap #brokenback #gebrokenrug #gebrokenribben #geenidee #pijn #morfine #oi #brittlebones #brittlebonedisease #breekbarebotten #brozebotten #brozebottenziekte #breakablebones #breakablebonesunbreakablespirit
Likes: 146
Posted at: 2020-03-15 14:31:45
En toen waren we weer terug bij af. De pijn in de rug is weer in alle hevigheid terug alleen nu op een andere plek. Ik wilde gaan zitten en voelde een knak in mijn rug. . . Vannochtend telefonisch overleg gehad met mijn orthopeed en die wil niet, als het niet echt nodig is, dat ik naar het ziekenhuis kom ivm corona. Er zou eventueel een ct-scan kunnen worden gemaakt. Het enige wat ze dan doen is vaststellen dat er iets zit, daarna kan je weer naar huis want een breuk in de rug kan je niet veel aan doen. . . De medicatie die ik 2 weken geleden kreeg, heb ik nog in huis en moet ik weer gaan slikken. We verdenken toch een breuk onderin de rug/ribben. . . Vieze tegenvaller dit, denk je net weer beetje te herstellen en je energie op te bouwen, ben je weer terug bij af. Het zit jammer genoeg de laatste tijd niet mee. . . #mijnlevenopwielen #levenopwielen #mylifeonwheels #livingmylifeonwheels #corona #coronavirus #handicap #brokenback #gebrokenrug #gebrokenribben #geenidee #pijn #morfine #oi #brittlebones #brittlebonedisease #breekbarebotten #brozebotten #brozebottenziekte #breakablebones #breakablebonesunbreakablespirit
pijn Vroeger (zeg maar voordat Corona kwam) deed ik regelmatig mee met een spinningles op de sportschool. Ik was altijd vrij fanatiek en ik zweette me dan ook kapot. Ik vond zelf dat ik enorm mijn best deed. Tot de instructeur op een dag tegen me zei: ‘Je bent veel sterker dan je weerstand’

Deze zin raakte me. Veel dieper dan de man in het strakke pakje voor me hem bedoelde. Hij vond dat ik de knop (de weerstand) nog wel wat verder aan kon draaien, omdat ik sterker was dan ik dacht. Ik twijfelde. Vond dat ik mezelf genoeg uitdaagde. Toch draaide ik aan de knop en wat bleek, ik kon het inderdaad aan. Ik viel niet van mijn fiets en ik viel niet flauw. Iets wat ik mezelf had wijsgemaakt, maar vooral als excuus gebruikte om niet nog een tandje bij te zetten.

Het zette me aan het denken. Vaak dénken we dat we iets niet aankunnen of roepen we heel hard dat het zo zwaar of moeilijk is. Maar is dat ook echt zo? Of zijn we eigenlijk vooral bang om het aan te gaan? Om de pijn in de ogen te kijken? Om te ervaren wat iets losmaakt? Om de pijn te voelen die we liever uit de weg gaan?

Je bent zoveel sterker dan je zelf denkt. Je kunt zoveel meer aan dan je ooit had verwacht.

Je bent sterker dan de weerstand die je voelt en die je tegenhoudt.

Dit gaat niet over je sterker voordoen dan je bent. Juist niet. Dit gaat over het vertrouwen hebben in jezelf dat je de pijn kunt verdragen. Dat je dit gaat overleven. Dat je jouw diepste angsten in de ogen aan durft te kijken en durft te roepen: kom maar op, ik kan dit.

Dit gaat niet over sterk zijn. Niet over al die mensen die roepen dat je het zo goed doet. Dit gaat over kracht van binnen. Dit gaat over je zwaktes toelaten. Want pas dan komt er ruimte om sterker te worden.

#babyverlies #overledenbaby #rouwen #verlies #verdriet #angst #rouwverwerking #veerkracht #levenmetverlies #verdrietaangaan #pijn #weerstand #verliescoach
Likes: 114
Posted at: 2020-05-18 19:07:31
Vroeger (zeg maar voordat Corona kwam) deed ik regelmatig mee met een spinningles op de sportschool. Ik was altijd vrij fanatiek en ik zweette me dan ook kapot. Ik vond zelf dat ik enorm mijn best deed. Tot de instructeur op een dag tegen me zei: ‘Je bent veel sterker dan je weerstand’ Deze zin raakte me. Veel dieper dan de man in het strakke pakje voor me hem bedoelde. Hij vond dat ik de knop (de weerstand) nog wel wat verder aan kon draaien, omdat ik sterker was dan ik dacht. Ik twijfelde. Vond dat ik mezelf genoeg uitdaagde. Toch draaide ik aan de knop en wat bleek, ik kon het inderdaad aan. Ik viel niet van mijn fiets en ik viel niet flauw. Iets wat ik mezelf had wijsgemaakt, maar vooral als excuus gebruikte om niet nog een tandje bij te zetten. Het zette me aan het denken. Vaak dénken we dat we iets niet aankunnen of roepen we heel hard dat het zo zwaar of moeilijk is. Maar is dat ook echt zo? Of zijn we eigenlijk vooral bang om het aan te gaan? Om de pijn in de ogen te kijken? Om te ervaren wat iets losmaakt? Om de pijn te voelen die we liever uit de weg gaan? Je bent zoveel sterker dan je zelf denkt. Je kunt zoveel meer aan dan je ooit had verwacht. Je bent sterker dan de weerstand die je voelt en die je tegenhoudt. Dit gaat niet over je sterker voordoen dan je bent. Juist niet. Dit gaat over het vertrouwen hebben in jezelf dat je de pijn kunt verdragen. Dat je dit gaat overleven. Dat je jouw diepste angsten in de ogen aan durft te kijken en durft te roepen: kom maar op, ik kan dit. Dit gaat niet over sterk zijn. Niet over al die mensen die roepen dat je het zo goed doet. Dit gaat over kracht van binnen. Dit gaat over je zwaktes toelaten. Want pas dan komt er ruimte om sterker te worden. #babyverlies #overledenbaby #rouwen #verlies #verdriet #angst #rouwverwerking #veerkracht #levenmetverlies #verdrietaangaan #pijn #weerstand #verliescoach
pijn Ook in heel verdrietige situaties wordt er gevraagd of ik iets persoonlijks kan maken...♡
•
Wil je ook iets persoonlijks laten maken? 
Stuur mij een DM of email!
•
Te bestellen via DM of li-lo18@outlook.com
•
#sterkte #geenwoorden #kusjeopjehart #vooraltijd #verliesvaneenkind #verdriet #vergeetmijnietje #zwartwit
Likes: 104
Posted at: 2020-03-04 15:07:26
Ook in heel verdrietige situaties wordt er gevraagd of ik iets persoonlijks kan maken...♡ • Wil je ook iets persoonlijks laten maken? Stuur mij een DM of email! • Te bestellen via DM of li-lo18@outlook.com • #sterkte #geenwoorden #kusjeopjehart #vooraltijd #verliesvaneenkind #verdriet #vergeetmijnietje #zwartwit
pijn 😥☹WAT EEN PECH

Gisteren gingen Owen en Faylin skeeleren. Na een halfuurtje kwam Faylin huilend aan de deur. Ik zag gelijk aan haar dat het menens was.

Ze had heel veel pijn aan haar pols en bleef huilen. Toen ik het nummer van het gezondheidscentrum intikte, had ik nog niet eens naar haar arm gekeken. Tijdens het wachten wel...en het zag er niet goed uit. Haar onderarm was wat dik en als ze haar arm niet ondersteunde met haar andere arm, hing het wat slap.

De assistente wilde dan ook dat we gelijk kwamen. Daar aangekomen wilde de assistente goed naar haar arm kijken, maar haar trui belemmerde dit.

Ze vroeg aan mij toestemming om deze open te knippen. Waarop ik dit aan Fay vroeg: wil je dat ze het openknipt of wil je hem uittrekken met ws pijn. Ze koos voor knippen. Dit bevestigde voor mij weer dat ze écht heel veel pijn had.

De assistente zag ook meteen dat het mis was en verwees ons door naar het ziekenhuis. Daar lieten we een foto maken en er was duidelijk een breukje te zien. We moesten naar de spoedeisende hulp. Een dokter moest beoordelen of er gips nodig was.

Ons geduld werd behoorlijk op de proef gesteld.... Uiteindelijk werden we na anderhalf uur eindelijk binnen geroepen.

En toen ging het ineens heel snel na zolang wachten. De dokter stelde voor om Faylin een roesje te geven. Ze moesten de breuk in haar arm rechtzetten, anders zou dit verkeerd gaan groeien.

Faylin schrok hier heel erg van. En ik ook! Wij hadden alleen aan gips gedacht. Maar ik heb Faylin gerust kunnen stellen en een liedje van Fource opgezet. Zo kon ze rustig gaan slapen en mooi gaan dromen.

De dokter had gezegd dat ik even naar de gang moest, als ze zou slapen. Dus ik bleef wachten tot haar ogen dicht zouden gaan. Tot de dokter zei dat ik naar de gang kon gaan. Het bleek dat haar ogen open bleven door een stofje waarvan ik de naam even niet meer weet.

Het ging écht heel snel. Na 5 minuten mocht ik alweer naar binnen en was ze ook alweer aan het wakker worden. Ze praatte wel alsof ze dronken was hihi.

Na 15 minuten werd er weer een foto gemaakt en het bleek gelukkig allemaal goed te zijn gegaan! We mochten naar huis.

Supertrots op mijn arme meisje.
Likes: 102
Posted at: 2020-05-16 07:54:26
😥☹WAT EEN PECH Gisteren gingen Owen en Faylin skeeleren. Na een halfuurtje kwam Faylin huilend aan de deur. Ik zag gelijk aan haar dat het menens was. Ze had heel veel pijn aan haar pols en bleef huilen. Toen ik het nummer van het gezondheidscentrum intikte, had ik nog niet eens naar haar arm gekeken. Tijdens het wachten wel...en het zag er niet goed uit. Haar onderarm was wat dik en als ze haar arm niet ondersteunde met haar andere arm, hing het wat slap. De assistente wilde dan ook dat we gelijk kwamen. Daar aangekomen wilde de assistente goed naar haar arm kijken, maar haar trui belemmerde dit. Ze vroeg aan mij toestemming om deze open te knippen. Waarop ik dit aan Fay vroeg: wil je dat ze het openknipt of wil je hem uittrekken met ws pijn. Ze koos voor knippen. Dit bevestigde voor mij weer dat ze écht heel veel pijn had. De assistente zag ook meteen dat het mis was en verwees ons door naar het ziekenhuis. Daar lieten we een foto maken en er was duidelijk een breukje te zien. We moesten naar de spoedeisende hulp. Een dokter moest beoordelen of er gips nodig was. Ons geduld werd behoorlijk op de proef gesteld.... Uiteindelijk werden we na anderhalf uur eindelijk binnen geroepen. En toen ging het ineens heel snel na zolang wachten. De dokter stelde voor om Faylin een roesje te geven. Ze moesten de breuk in haar arm rechtzetten, anders zou dit verkeerd gaan groeien. Faylin schrok hier heel erg van. En ik ook! Wij hadden alleen aan gips gedacht. Maar ik heb Faylin gerust kunnen stellen en een liedje van Fource opgezet. Zo kon ze rustig gaan slapen en mooi gaan dromen. De dokter had gezegd dat ik even naar de gang moest, als ze zou slapen. Dus ik bleef wachten tot haar ogen dicht zouden gaan. Tot de dokter zei dat ik naar de gang kon gaan. Het bleek dat haar ogen open bleven door een stofje waarvan ik de naam even niet meer weet. Het ging écht heel snel. Na 5 minuten mocht ik alweer naar binnen en was ze ook alweer aan het wakker worden. Ze praatte wel alsof ze dronken was hihi. Na 15 minuten werd er weer een foto gemaakt en het bleek gelukkig allemaal goed te zijn gegaan! We mochten naar huis. Supertrots op mijn arme meisje.
pijn Dit ben ik. Op een heel kwetsbaar moment. 
Het moment dat ik voelde wat is het is om te zijn. 
In de rust. Geworteld. De natuur voelend... de wind... de kou... de sereniteit van de natuur. 
Ik ben een doorzetter, een vechter, iemand die doelen nastreeft, een overlever. Vanuit gebroken scherven iets moois weten te maken. Van weinig iets succesvol kunnen maken. Veelzijdig. Ik werk hard. Meestal harder dan eigenlijk goed voor me is. Als je als overlever bent opgegroeid zul je dit herkennen. 
Hier voelde ik wat het is om te leven. Vanuit de basis van rust, de voeding van je echte zelf, de natuur, de Bron God en in verbinding te zijn met ook het zachte deel in mezelf. De vrouw, de moeder, de geliefde, de levengever. 
Leven vanuit die basis is anders. Het is het mooiste wat er is en ik vind het het lastigste wat er is. 
Boven alles kies ik toch altijd weer voor echtheid. Authenticiteit. 
Ik vind het niet erg mijn kwetsbare kant te laten zien. Het helpt mij om de echtheid en puurheid van het leven te voelen zodat ik er steeds meer uit en door kan leven. 
Ik hoop dat dit verhaaltje dat ook met jou doet. Ik heb van binnen ooit een besluit gemaakt dat ik ging delen. Alles wat mij hielp te Leven wilde ik delen. Dat is een verlangen wat ik uitleef. 
Je bent mooi als je echt bent. Hoe kwestbaar ook. 
Dank je @pauline.kuiper voor deze shoot. Ik vond het spannend. Mijn beide kanten voelde ik heel goed. Heerlijk om uiteindelijk mijn echte zelf te ervaren en hier op deze foto terug te zien. En leuk dat de foto mooi is😘🤗 #fotoshoot #kwetsbaar #tranen #pijn #leven #overlever #verdriet #lachen #echtezelf #autenticiteit #echtheid #geenmasker #vrouw #moeder #ondernemer
Likes: 126
Posted at: 2020-01-06 19:57:16
Dit ben ik. Op een heel kwetsbaar moment. Het moment dat ik voelde wat is het is om te zijn. In de rust. Geworteld. De natuur voelend... de wind... de kou... de sereniteit van de natuur. Ik ben een doorzetter, een vechter, iemand die doelen nastreeft, een overlever. Vanuit gebroken scherven iets moois weten te maken. Van weinig iets succesvol kunnen maken. Veelzijdig. Ik werk hard. Meestal harder dan eigenlijk goed voor me is. Als je als overlever bent opgegroeid zul je dit herkennen. Hier voelde ik wat het is om te leven. Vanuit de basis van rust, de voeding van je echte zelf, de natuur, de Bron God en in verbinding te zijn met ook het zachte deel in mezelf. De vrouw, de moeder, de geliefde, de levengever. Leven vanuit die basis is anders. Het is het mooiste wat er is en ik vind het het lastigste wat er is. Boven alles kies ik toch altijd weer voor echtheid. Authenticiteit. Ik vind het niet erg mijn kwetsbare kant te laten zien. Het helpt mij om de echtheid en puurheid van het leven te voelen zodat ik er steeds meer uit en door kan leven. Ik hoop dat dit verhaaltje dat ook met jou doet. Ik heb van binnen ooit een besluit gemaakt dat ik ging delen. Alles wat mij hielp te Leven wilde ik delen. Dat is een verlangen wat ik uitleef. Je bent mooi als je echt bent. Hoe kwestbaar ook. Dank je @pauline.kuiper voor deze shoot. Ik vond het spannend. Mijn beide kanten voelde ik heel goed. Heerlijk om uiteindelijk mijn echte zelf te ervaren en hier op deze foto terug te zien. En leuk dat de foto mooi is😘🤗 #fotoshoot #kwetsbaar #tranen #pijn #leven #overlever #verdriet #lachen #echtezelf #autenticiteit #echtheid #geenmasker #vrouw #moeder #ondernemer
pijn Tag 3 vrienden😂
- Volg me voor meer😂
- Dm je beste grappen/zinnen
-
-
#moppentappen #moppenxl #moppentrommel #moppen #flauw #droog #grappig #wauw #hilarisch #flauwemoppen #grapje #grap #humor #herkenbaar #pijn #fail #au #wc #teen #klein
Likes: 1694
Posted at: 2020-01-12 13:27:48
Tag 3 vrienden😂 - Volg me voor meer😂 - Dm je beste grappen/zinnen - - #moppentappen #moppenxl #moppentrommel #moppen #flauw #droog #grappig #wauw #hilarisch #flauwemoppen #grapje #grap #humor #herkenbaar #pijn #fail #au #wc #teen #klein
pijn Deze prachtige foto is van 8 maart 2015. Vier generaties: mijn dochter, ikzelf, mijn moeder en oma. Vanavond zie ik oma voor het laatst, morgen is de uitvaart. Met een brok in mijn keel maar met veel liefde lees ik dan een zelfgeschreven stukje tekst voor. Trots, blij, gelukkig en af en toe wat mopperen: oma je bent voor altijd in mijn hart en ik zal je nooit vergeten. 
#mamazetkoers
Likes: 134
Posted at: 2019-09-02 13:25:50
Deze prachtige foto is van 8 maart 2015. Vier generaties: mijn dochter, ikzelf, mijn moeder en oma. Vanavond zie ik oma voor het laatst, morgen is de uitvaart. Met een brok in mijn keel maar met veel liefde lees ik dan een zelfgeschreven stukje tekst voor. Trots, blij, gelukkig en af en toe wat mopperen: oma je bent voor altijd in mijn hart en ik zal je nooit vergeten. #mamazetkoers
pijn Angst en pijn zijn de grootste redenen die mensen tegenhouden verandering door te voeren.

Je bent ooit gebeten door een hond toen je klein was en nu denk je bij elke hond;
Likes: 173
Posted at: 2019-05-06 20:02:22
Angst en pijn zijn de grootste redenen die mensen tegenhouden verandering door te voeren. Je bent ooit gebeten door een hond toen je klein was en nu denk je bij elke hond; "O jee die gaat me bijten". Is die angst reëel dat alle honden bijten? Nee, maar zo werkt angst wel bij de mens. Dit kan je doorbreken door nieuwe referentiepunten te creëren. En die creëer je door nieuwe ervaringen op te doen. Je komt alleen van je angst om te bundyjumpen af door 5 bundyjumps te nemen. Door te doen overwin je dus angst. Daarnaast is angst voor mislukking vaak een reden om iets niet te doen. Maar je mening dat mislukken 'negatief' is moet je bijstellen, mislukken hoort er gewoon bij, dat is onderdeel van het proces. We zouden het ook niet als mislukken moeten zien maar 'training'. Dus het begint met dat wij als mensen accepteren dat iets een leerproces is en dat het normaal is dat je iets niet meteen perfect kan. Fallingisnotfailing#training#learning#stepbystep#angst#pijn#referentiepunten#oefeningbaartkunst#leerproces#coaching#lifecoach#inzicht#doorbreken#moed#lef#kracht#mindset#overtuigingen#yogaretreat#yogavakantie#yoganederland#yogarotterdam#positiefdenken
pijn We pleasen en we fixen. 
We passen ons aan aan anderen. 
Als een kameleon. Om pijn te voorkomen. Pijn bij onszelf. Pijn bij de ander. 
We pleasen. 
Door dingen te doen of te zeggen om afwijzing te voorkomen. Want afwijzing doet pijn.

We pleasen omdat we bang zijn om te kwetsen. Want stel je voor dat de ander zich afgewezen voelt. Pijnlijk!

We pleasen omdat we bang zijn om zelf afgewezen en gekwetst te worden. Ook pijnlijk!

En pijn moet natuurlijk vermeden worden. Zegt het ego. 
We fixen. 
Als de ander pijn heeft dan voelt dat rot. En wat rot voelt, moet weg. Want jij wilt je niet rot voelen. Dus gaan we er alles aan doen om het op te lossen. Om de pijn van de ander weg te nemen. Want als de ander blij is, dan zijn wij ook blij. 
Maar de waarheid is, dat er zo niets gefixt wordt. Integendeel. Want als jij je, uit angst voor pijn, aanpast aan anderen, raak je de verbinding met jezelf kwijt. 
En als je pleased en fixt om pijn te voorkomen omdat jij niet kunt dealen met pijn dan is dat manipulatief. 
En egoïstischer dan je denkt.. Wees dus geen pleaser. 
En geen fixer. 
Vul niet in voor een ander. 
Wie zegt dat een ander gekwetst zal zijn als jij dit zegt of dat doet? Dat weet je niet.

En als een ander zich wel gekwetst voelt? That’s part of life. Laat wat van de ander is bij de ander. De ander heeft recht op zijn lessen. En recht op zijn emoties. Dat is feitelijk none of your business. Dat hoef jij niet te fixen. Dat mag jij misschien niet eens fixen. 
Daar ben jij niet verantwoordelijk voor. Zelfs niet als het komt door iets wat jij hebt gezegd of gedaan. Het healen van die pijn ligt bij degene die de pijn voelt. Pijn heeft 9 van de 10 keer te maken met verwachtingen. En oude triggers. 
Focus jij maar op jezelf. 
Heal je eigen gevoel van angst of van afwijzing. Dát is jouw verantwoordelijkheid. 
Meer hoef jij niet te doen. 
Maar stop met pleasen en fixen. 
Vertrouw. 
Op jezelf. 
Op de ander.

Dát verbindt.

Wendy Goodman, PEPcoaching ©

#positiefdenken #psychologie #aanpassen #pleasegedrag #fixen #verantwoordelijkheid #wegcijferen #angst #vertrouwen #vertrouweninjezelf #verlaten #verlatingsangst #kameleon #pijn #verbinding #gekwetst
Likes: 0
Posted at: 2020-05-26 23:35:42
We pleasen en we fixen. We passen ons aan aan anderen. Als een kameleon. Om pijn te voorkomen. Pijn bij onszelf. Pijn bij de ander. We pleasen. Door dingen te doen of te zeggen om afwijzing te voorkomen. Want afwijzing doet pijn. We pleasen omdat we bang zijn om te kwetsen. Want stel je voor dat de ander zich afgewezen voelt. Pijnlijk! We pleasen omdat we bang zijn om zelf afgewezen en gekwetst te worden. Ook pijnlijk! En pijn moet natuurlijk vermeden worden. Zegt het ego. We fixen. Als de ander pijn heeft dan voelt dat rot. En wat rot voelt, moet weg. Want jij wilt je niet rot voelen. Dus gaan we er alles aan doen om het op te lossen. Om de pijn van de ander weg te nemen. Want als de ander blij is, dan zijn wij ook blij. Maar de waarheid is, dat er zo niets gefixt wordt. Integendeel. Want als jij je, uit angst voor pijn, aanpast aan anderen, raak je de verbinding met jezelf kwijt. En als je pleased en fixt om pijn te voorkomen omdat jij niet kunt dealen met pijn dan is dat manipulatief. En egoïstischer dan je denkt.. Wees dus geen pleaser. En geen fixer. Vul niet in voor een ander. Wie zegt dat een ander gekwetst zal zijn als jij dit zegt of dat doet? Dat weet je niet. En als een ander zich wel gekwetst voelt? That’s part of life. Laat wat van de ander is bij de ander. De ander heeft recht op zijn lessen. En recht op zijn emoties. Dat is feitelijk none of your business. Dat hoef jij niet te fixen. Dat mag jij misschien niet eens fixen. Daar ben jij niet verantwoordelijk voor. Zelfs niet als het komt door iets wat jij hebt gezegd of gedaan. Het healen van die pijn ligt bij degene die de pijn voelt. Pijn heeft 9 van de 10 keer te maken met verwachtingen. En oude triggers. Focus jij maar op jezelf. Heal je eigen gevoel van angst of van afwijzing. Dát is jouw verantwoordelijkheid. Meer hoef jij niet te doen. Maar stop met pleasen en fixen. Vertrouw. Op jezelf. Op de ander. Dát verbindt. Wendy Goodman, PEPcoaching © #positiefdenken #psychologie #aanpassen #pleasegedrag #fixen #verantwoordelijkheid #wegcijferen #angst #vertrouwen #vertrouweninjezelf #verlaten #verlatingsangst #kameleon #pijn #verbinding #gekwetst
pijn U MOET ER MAAR MEE LEREN LEVEN werd er gezegd.

Vrouw, 61 jaar, had veel pijn en kon zich nog moeilijk bewegen.

Ik wil graag mijn ervaring met Body Stress Release met u delen.

Even voorstellen dan maar. Ik ben een vrouw van 61 jaar en heb 3 jaar lang alle trajecten in het ziekenhuis doorlopen met eindconclusie: U moet er maar mee leren leven.

Ik kon nauwelijks nog lopen zitten bukken enz. Heel veel pijn waar ik morfine voor kreeg en daardoor leefde als een zombie.

Via via hoorde ik van Body Stress Release en heb daar een afspraak gemaakt. Aanvankelijk keek er er met gemengde gevoelens tegen aan maar ik heb immers niks te verliezen zo was mijn gedachten hier over.

Ik heb ondertussen 3 behandelingen gehad en het is of er een wonder is geschied ik ben vrijwel pijnvrij kan mij gemakkelijker bewegen. Ik ga nog even door met behandelen op advies van mijn behandelaar en daar ben ik het ook mee eens. Het is echt geweldig wat deze mensen voor mij hebben gedaan en wellicht ook voor u die nu nog zoekende zijn naar een methode om van pijn en allerhande ellende af te komen. Ik zou zeggen ga er voor er gaat een wereld voor u open.

#bodystressrelease #bodystress #BSR #spierspanning #pijn #pijnlijkespieren #moeilijkbewegen #bsrmarknesse #pijnvrij #pijnbijbewegen 
3
Likes: 4
Posted at: 2020-05-26 19:55:19
U MOET ER MAAR MEE LEREN LEVEN werd er gezegd. Vrouw, 61 jaar, had veel pijn en kon zich nog moeilijk bewegen. Ik wil graag mijn ervaring met Body Stress Release met u delen. Even voorstellen dan maar. Ik ben een vrouw van 61 jaar en heb 3 jaar lang alle trajecten in het ziekenhuis doorlopen met eindconclusie: U moet er maar mee leren leven. Ik kon nauwelijks nog lopen zitten bukken enz. Heel veel pijn waar ik morfine voor kreeg en daardoor leefde als een zombie. Via via hoorde ik van Body Stress Release en heb daar een afspraak gemaakt. Aanvankelijk keek er er met gemengde gevoelens tegen aan maar ik heb immers niks te verliezen zo was mijn gedachten hier over. Ik heb ondertussen 3 behandelingen gehad en het is of er een wonder is geschied ik ben vrijwel pijnvrij kan mij gemakkelijker bewegen. Ik ga nog even door met behandelen op advies van mijn behandelaar en daar ben ik het ook mee eens. Het is echt geweldig wat deze mensen voor mij hebben gedaan en wellicht ook voor u die nu nog zoekende zijn naar een methode om van pijn en allerhande ellende af te komen. Ik zou zeggen ga er voor er gaat een wereld voor u open. #bodystressrelease #bodystress #BSR #spierspanning #pijn #pijnlijkespieren #moeilijkbewegen #bsrmarknesse #pijnvrij #pijnbijbewegen 3
pijn Acute pijn is een signaal van het lichaam dat iets aan de hand is. Dat is nuttig. Chronische pijn is meestal een pijn die niet langer nuttig is omdat de situatie niet meer bestaat. Het lijf blijf defensief leven voor iets dat er niet meer is... De oorzaak is meestal een vorm van trauma waarbij vechten en vluchten geen optie waren. Die sympathisch gedreven reacties worden dan bevroren maar ze zijn niet weg. Het is als stoom die gevangen zit onder een dikke laag ijs. Of zoals een vulkaan die op een keer zal uitbarsten of nog harder onderdrukt zal worden... Onderdrukte woede bijvoorbeeld is typisch aanwezig in een trauma. Het is een reactie op machteloosheid. De woede wordt echter 'bevroren' omdat de vechtreflex niet kan. Die onderdrukte woede verdwijnt ongelukkig genoeg niet met de tijd. Ze blijft 'smeulen' en wordt meestal 'gesomatiseerd' d.w.z. 'vertaald' in een lichamelijke klacht zoals rugpijn of gewrichtspijn of spijsverteringsproblemen... Zure oprispingen zijn een bekend symptoom van onderdrukte woede.
#lerenloslaten #janbommerez #chronischepijn #pijn #persoonlijkegroei #zelfontwikkeling #transformatie #wijsheid
Likes: 38
Posted at: 2020-05-26 19:39:04
Acute pijn is een signaal van het lichaam dat iets aan de hand is. Dat is nuttig. Chronische pijn is meestal een pijn die niet langer nuttig is omdat de situatie niet meer bestaat. Het lijf blijf defensief leven voor iets dat er niet meer is... De oorzaak is meestal een vorm van trauma waarbij vechten en vluchten geen optie waren. Die sympathisch gedreven reacties worden dan bevroren maar ze zijn niet weg. Het is als stoom die gevangen zit onder een dikke laag ijs. Of zoals een vulkaan die op een keer zal uitbarsten of nog harder onderdrukt zal worden... Onderdrukte woede bijvoorbeeld is typisch aanwezig in een trauma. Het is een reactie op machteloosheid. De woede wordt echter 'bevroren' omdat de vechtreflex niet kan. Die onderdrukte woede verdwijnt ongelukkig genoeg niet met de tijd. Ze blijft 'smeulen' en wordt meestal 'gesomatiseerd' d.w.z. 'vertaald' in een lichamelijke klacht zoals rugpijn of gewrichtspijn of spijsverteringsproblemen... Zure oprispingen zijn een bekend symptoom van onderdrukte woede. #lerenloslaten #janbommerez #chronischepijn #pijn #persoonlijkegroei #zelfontwikkeling #transformatie #wijsheid
pijn Balans zorgt ervoor dat je goed in je vel zit! Als er iets in je lichaam uit balans is, zal dit klachten geven. Dit kan zich op allerlei manieren uiten , zoals bijvoorbeeld: slecht slapen, stress , pijn, vermoeidheid.... Met acupunctuur kan je de balans weer terug brengen! 
#acupunctuur #chinesegeneeskunde #balans #balance #evenwicht #uitbalans #stress #pijn #insomnia #vermoeidheid #meerenergie #slapen #stressvrij #stressrelief #ontspanning #vrouwen #menstruatie #overgang #schiedam #vlaardingen #rotterdamcity
Likes: 1
Posted at: 2020-05-26 19:04:45
Balans zorgt ervoor dat je goed in je vel zit! Als er iets in je lichaam uit balans is, zal dit klachten geven. Dit kan zich op allerlei manieren uiten , zoals bijvoorbeeld: slecht slapen, stress , pijn, vermoeidheid.... Met acupunctuur kan je de balans weer terug brengen! #acupunctuur #chinesegeneeskunde #balans #balance #evenwicht #uitbalans #stress #pijn #insomnia #vermoeidheid #meerenergie #slapen #stressvrij #stressrelief #ontspanning #vrouwen #menstruatie #overgang #schiedam #vlaardingen #rotterdamcity
pijn De wegen die ik bewandelde waren niet altijd makkelijk.
Door de zware stenen worstelen,vallen en weer opstaan. 
Het was niet altijd pijnloos, maar ik zie de berg waar 
Ik naar toe moet, ik wil daar naar toe en ook nog 
de punt bereiken. 
Ik zal moeten wandelen, kruipen, vallen en weer opstaan. 
Net zo lang door gaan tot ik bij die berg ben. 
Ik zie de prachtige wolken en de mooie lucht. 
En ik zie een streep dat is de weg waar ik naar toe moet gaan, dan kan ik weer lopen en hoef ik die zware 
stenen niet meer op te tillen , en te vallen & te worstelen. 
Deze prachtige schilderij heeft op mij veel indruk gemaakt & mij geholpen tijdens mijn behandelingen in het z huis🎗

Dankjewel Lief mooi schilderij wat heb je me gesteund
Op mijn pad in mijn worstel jaar ....🙏🍀❤ #bewandelen #zwaar #vallenenopstaan #worstelen #pijnloos #berg #bereiken #kruipen #vallen #opstaan #wolken #tillen #schilderij #lief #mooi #behandelingen #ziek #geholpen #mijnweg #mijnpad #doorgaan #motivatie #doorzetten #pijn #nietopgeven #power #energie #nevergifup
#oodt #iditit
Likes: 22
Posted at: 2020-05-26 18:46:49
De wegen die ik bewandelde waren niet altijd makkelijk. Door de zware stenen worstelen,vallen en weer opstaan. Het was niet altijd pijnloos, maar ik zie de berg waar Ik naar toe moet, ik wil daar naar toe en ook nog de punt bereiken. Ik zal moeten wandelen, kruipen, vallen en weer opstaan. Net zo lang door gaan tot ik bij die berg ben. Ik zie de prachtige wolken en de mooie lucht. En ik zie een streep dat is de weg waar ik naar toe moet gaan, dan kan ik weer lopen en hoef ik die zware stenen niet meer op te tillen , en te vallen & te worstelen. Deze prachtige schilderij heeft op mij veel indruk gemaakt & mij geholpen tijdens mijn behandelingen in het z huis🎗 Dankjewel Lief mooi schilderij wat heb je me gesteund Op mijn pad in mijn worstel jaar ....🙏🍀❤ #bewandelen #zwaar #vallenenopstaan #worstelen #pijnloos #berg #bereiken #kruipen #vallen #opstaan #wolken #tillen #schilderij #lief #mooi #behandelingen #ziek #geholpen #mijnweg #mijnpad #doorgaan #motivatie #doorzetten #pijn #nietopgeven #power #energie #nevergifup #oodt #iditit
pijn Leven met een chronische ziekte is onvoorspelbaar. Symptomen kunnen constant veranderen of verergeren. Ook weet ik nooit van te voren hoe ik mij de volgende dag ga voelen. Dit is soms erg lastig met dingen plannen. Bijvoorbeeld afspreken met een vriendin kan ik nooit echt plannen, omdat ik nooit weet hoe ik mij op dat moment ga voelen. Of als ik weer eens iets moet afzeggen, omdat ik mij toch erg slecht voel. Het gevoel van geen controle over mijn eigen lichaam frustreert mij soms erg. Gelukkig heb ik vriendinnen dit dit begrijpen.

Hoe ervaren jullie dit onderwerp?💚
Likes: 16
Posted at: 2020-05-26 18:31:29
Leven met een chronische ziekte is onvoorspelbaar. Symptomen kunnen constant veranderen of verergeren. Ook weet ik nooit van te voren hoe ik mij de volgende dag ga voelen. Dit is soms erg lastig met dingen plannen. Bijvoorbeeld afspreken met een vriendin kan ik nooit echt plannen, omdat ik nooit weet hoe ik mij op dat moment ga voelen. Of als ik weer eens iets moet afzeggen, omdat ik mij toch erg slecht voel. Het gevoel van geen controle over mijn eigen lichaam frustreert mij soms erg. Gelukkig heb ik vriendinnen dit dit begrijpen. Hoe ervaren jullie dit onderwerp?💚
pijn Misschien herken je het wel;
Je hebt een pijnlijke schouder, knie of rug. Een blessure die al een poos duurt, en in het dagelijks leven erg hinderlijk is.
Na enige tijd rust besluit je dat het mooi is geweest en dat je toch weer een training gaat wagen, want dat stilzitten frustreert je.
Je pakt je pre workout, het liefst een zo sterk mogelijke, wellicht een Motivational Vid vooraf en harde muziek op onderweg naar de gym.
Na een paar reps of sets voel je wonder boven wonder de pijn niet meer en lijkt alles juist beter te voelen. Zie je wel! Goede keuze! Gewoon niet zeiken maar knallen.
Een paar uurtjes na je training, of misschien de volgende dag pas is de pijn echter terug; wellicht in een veelvoud zelfs.
Wat is hier aan de hand? Het was toch minder??
Allereerst is het goed te weten dat pijn lang niet altijd is gerelateerd aan schade; schade kan bestaan zonder pijn, pijn kan bestaan zonder schade. Dit wil echter niet zeggen dat je pijn moet negeren, pijn kan een zeer goede indicator zijn dat iets verkeerd gaat.
De oorzaak van het scenario zit hem in het zenuwstelsel; 
Het enige waar het zenuwstelsel mee bezig is, is overleven en energiebehoud. Energiebehoud IS overleven.
In het normale dagelijks leven zijn we (als het goed is) niet constant sympatisch dominant(fight or flight). Het is voor overleven gunstig om je lichaam niet naar de ratten te helpen; als lopen pijn doet, is dat waarschijnlijk een teken dat het beter is om (tijdelijk) minder of niet te lopen. 
Echter, wanneer je het zenuwstel volledig aan jakkert zoals hierboven beschreven, en cortisol en adrenaline pieken, zoals ze ook zouden doen wanneer je moet rennen voor een leeuw of met een beer moet worstelen om te overleven, is het niet handig als je op de grond gaat zitten mekkeren omdat 'je voet een beetje zeer doet' of omdat 'mn schouder zeurt als ik zo en zo doe'. In dit geval is er blijkbaar zo'n gevaar dat pijn van 0 belang is en er alles aan gedaan moet worden om deze situatie door te komen.

Het wegtrekken van pijn in dit scenario is dus goed te verklaren, maar is dit ook een indicatie dat je goed bezig bent?
Wat denk jij van dit stuk? Komt het je bekend voor? En hoe ga jij met zo'n situatie om?
Likes: 65
Posted at: 2020-05-26 18:24:23
Misschien herken je het wel; Je hebt een pijnlijke schouder, knie of rug. Een blessure die al een poos duurt, en in het dagelijks leven erg hinderlijk is. Na enige tijd rust besluit je dat het mooi is geweest en dat je toch weer een training gaat wagen, want dat stilzitten frustreert je. Je pakt je pre workout, het liefst een zo sterk mogelijke, wellicht een Motivational Vid vooraf en harde muziek op onderweg naar de gym. Na een paar reps of sets voel je wonder boven wonder de pijn niet meer en lijkt alles juist beter te voelen. Zie je wel! Goede keuze! Gewoon niet zeiken maar knallen. Een paar uurtjes na je training, of misschien de volgende dag pas is de pijn echter terug; wellicht in een veelvoud zelfs. Wat is hier aan de hand? Het was toch minder?? Allereerst is het goed te weten dat pijn lang niet altijd is gerelateerd aan schade; schade kan bestaan zonder pijn, pijn kan bestaan zonder schade. Dit wil echter niet zeggen dat je pijn moet negeren, pijn kan een zeer goede indicator zijn dat iets verkeerd gaat. De oorzaak van het scenario zit hem in het zenuwstelsel; Het enige waar het zenuwstelsel mee bezig is, is overleven en energiebehoud. Energiebehoud IS overleven. In het normale dagelijks leven zijn we (als het goed is) niet constant sympatisch dominant(fight or flight). Het is voor overleven gunstig om je lichaam niet naar de ratten te helpen; als lopen pijn doet, is dat waarschijnlijk een teken dat het beter is om (tijdelijk) minder of niet te lopen. Echter, wanneer je het zenuwstel volledig aan jakkert zoals hierboven beschreven, en cortisol en adrenaline pieken, zoals ze ook zouden doen wanneer je moet rennen voor een leeuw of met een beer moet worstelen om te overleven, is het niet handig als je op de grond gaat zitten mekkeren omdat 'je voet een beetje zeer doet' of omdat 'mn schouder zeurt als ik zo en zo doe'. In dit geval is er blijkbaar zo'n gevaar dat pijn van 0 belang is en er alles aan gedaan moet worden om deze situatie door te komen. Het wegtrekken van pijn in dit scenario is dus goed te verklaren, maar is dit ook een indicatie dat je goed bezig bent? Wat denk jij van dit stuk? Komt het je bekend voor? En hoe ga jij met zo'n situatie om?
pijn C👌👌L#plan eet#PIJN was NOOIT de oplos sing-<en>-👽😂🦖🧠guh ei m nr1
gewoon het pad vol gen dat GODJIN gemaakt heeft die je wel buschermd te gen allu mis com u ni caatsies sfkostig van de ney nieuwe engeltjes D.I.E. nog niet de waare kracht van de pozietiefe
🌬van allus wat zei als PIJN buschauen 1 te hooge beinvloedig = van de 🌬van GODJIN 
en dus 1 te snel over emo tie on eele DoDo ervaaring W OOR D
Likes: 0
Posted at: 2020-05-26 18:02:35
C👌👌L#plan eet#PIJN was NOOIT de oplos sing--👽😂🦖🧠guh ei m nr1 gewoon het pad vol gen dat GODJIN gemaakt heeft die je wel buschermd te gen allu mis com u ni caatsies sfkostig van de ney nieuwe engeltjes D.I.E. nog niet de waare kracht van de pozietiefe 🌬van allus wat zei als PIJN buschauen 1 te hooge beinvloedig = van de 🌬van GODJIN en dus 1 te snel over emo tie on eele DoDo ervaaring W OOR D
pijn WOND ER
vlucht niet voor je pijn
voel de WOND in je lijf
je hoeft alleen ER te zijn
tot tussenruimte verdwijnt
en daar WONDER verschijnt

WONDER

tijd WONDERt het hele
ga in de tussentijd delen
door ER te zijn
en ER mee te spelen

#wond #wonder #droominee #pijn
Likes: 15
Posted at: 2020-05-26 17:29:44
WOND ER vlucht niet voor je pijn voel de WOND in je lijf je hoeft alleen ER te zijn tot tussenruimte verdwijnt en daar WONDER verschijnt WONDER tijd WONDERt het hele ga in de tussentijd delen door ER te zijn en ER mee te spelen #wond #wonder #droominee #pijn
pijn C👌👌L#plan eet#PIJN was NOOIT de oplos sing-<en>-👽😂🦖🧠guh ei m nr1smart cind 👌C👌👌L😂🦖🧠💜
Likes: 1
Posted at: 2020-05-26 17:09:58
C👌👌L#plan eet#PIJN was NOOIT de oplos sing--👽😂🦖🧠guh ei m nr1smart cind 👌C👌👌L😂🦖🧠💜
pijn PRO beer je nogzteez de oplo zz in gen
te vinden v oor de zteetz weer nieuwe egeltjes waar door je 👽alleen maar
BLIJft VECHTEN te gen je zelv & de vol gen de her sen spinsel D.I.E. gumaakt w oor d d oor 1 
engeltje D.I.E. nog niet de waare posietiefe kracht
van de eewige GODJIN 🌬-iedere vorm van mis
comuniecaatsie & mis iterpetastsie
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 16:43:30
PRO beer je nogzteez de oplo zz in gen te vinden v oor de zteetz weer nieuwe egeltjes waar door je 👽alleen maar BLIJft VECHTEN te gen je zelv & de vol gen de her sen spinsel D.I.E. gumaakt w oor d d oor 1 engeltje D.I.E. nog niet de waare posietiefe kracht van de eewige GODJIN 🌬-iedere vorm van mis comuniecaatsie & mis iterpetastsie
pijn Hee ik heb gister mijn beugel gekregen! 🦋🌊 Kk had om 15:00 m’n afspraak en ik was zo zenuwachtig.🌶💭 Ik ben normaal niet heel erg snel heel zenuwachtig maar nu was ik zo zenuwachtig! 🦩🐆 Ik ging eerst naar binnen en daar moesten m’n handen helemaal ontsmet worden! 🌻🏁 M’n ortho is namelijk in het ziekenhuis dus ze waren best wel streng.🌞🕊 M’n vader was mee en gelukkig mocht hij mee naar binnen.💌🤞🏼 Toen zaten we in de wacht kamer en hadden we ons aangemeld.💞😍 We moesten eventjes wachten en toen zij die vrouw: ja je vader mag niet mee! 🌸🦋 Daar was ik het niet helemaal mee eens maar ja ik begreep het wel.🤐🌻 Toen werden eerst m’n hele tanden schoon gemaakt en gingen ze blokjes om m’n tanden zetten!🌶💛 Dat duurde best wel lang. 😴💓 Toen mocht ik ff spoelen en ging de draad er in.💭🤞🏼 Er werd bij m’n onderste tanden de dunste draad er in gedaan! 🌴💌 En aan de boven kant werd een speciale draad gedaan! ❤️🌞 Er groeien namelijk tanden ik mijn tandvlees! 🌊🌸 Klinkt raar en vies maar zo vies en raar ziet het er niet uit! 🐆👄 Naja een beetje raar! 🌼✌🏻 Maar daar kwam ik ook wel overheen! 🏁🕊 Maar goed die speciale draad die moest er dus in naja prima! 🦋🌻 Het enige verschil is dat hij is dunner en soepeler is omdat hij dus een beetje omhoog moest gaan naar m’n volgende tand! 🌻🌊 Toen zij ze dat ik elastiekjes nodig had.💌🌶 Naja prima ik moet die elastiekjes ongeveer 12 uur dragen! 🌼✌🏻Ik kreeg ook nog 2 tandenborstels en wax dat doe je tegen de slotjes aan als je pijn krijgt.🤍🌶 Voor de rest kan ik eigenlijk niks kan eten omdat het best wel veel pijn doet! 🌴👄 Ik drink overdag zoveel mogenlijk shakes! 😘🏁 Ik doe aardbeien banaan blauwe bessen en water in de blender mij het en klaar! 🌊🌻 En om het nog ff ongezonder te maken kan je altijd nog iets met schep ijs maken! 💌👄 Nou dat was het weer anders die deze post te lang! Xoxo Jente! 🌊🏁
•
#beugel #ortho #slotjes #ziekenhuis #wax #papa #spullen #tandenborstel #elastiekjes #vervelend #pijn #zenuwachtig #shakes #gezond #fruit #water #lifestyle #lifestyleblogger #blogger #xoxo #xoxome #xoxomeidenxoxo
Likes: 48
Posted at: 2020-05-26 16:14:41
Hee ik heb gister mijn beugel gekregen! 🦋🌊 Kk had om 15:00 m’n afspraak en ik was zo zenuwachtig.🌶💭 Ik ben normaal niet heel erg snel heel zenuwachtig maar nu was ik zo zenuwachtig! 🦩🐆 Ik ging eerst naar binnen en daar moesten m’n handen helemaal ontsmet worden! 🌻🏁 M’n ortho is namelijk in het ziekenhuis dus ze waren best wel streng.🌞🕊 M’n vader was mee en gelukkig mocht hij mee naar binnen.💌🤞🏼 Toen zaten we in de wacht kamer en hadden we ons aangemeld.💞😍 We moesten eventjes wachten en toen zij die vrouw: ja je vader mag niet mee! 🌸🦋 Daar was ik het niet helemaal mee eens maar ja ik begreep het wel.🤐🌻 Toen werden eerst m’n hele tanden schoon gemaakt en gingen ze blokjes om m’n tanden zetten!🌶💛 Dat duurde best wel lang. 😴💓 Toen mocht ik ff spoelen en ging de draad er in.💭🤞🏼 Er werd bij m’n onderste tanden de dunste draad er in gedaan! 🌴💌 En aan de boven kant werd een speciale draad gedaan! ❤️🌞 Er groeien namelijk tanden ik mijn tandvlees! 🌊🌸 Klinkt raar en vies maar zo vies en raar ziet het er niet uit! 🐆👄 Naja een beetje raar! 🌼✌🏻 Maar daar kwam ik ook wel overheen! 🏁🕊 Maar goed die speciale draad die moest er dus in naja prima! 🦋🌻 Het enige verschil is dat hij is dunner en soepeler is omdat hij dus een beetje omhoog moest gaan naar m’n volgende tand! 🌻🌊 Toen zij ze dat ik elastiekjes nodig had.💌🌶 Naja prima ik moet die elastiekjes ongeveer 12 uur dragen! 🌼✌🏻Ik kreeg ook nog 2 tandenborstels en wax dat doe je tegen de slotjes aan als je pijn krijgt.🤍🌶 Voor de rest kan ik eigenlijk niks kan eten omdat het best wel veel pijn doet! 🌴👄 Ik drink overdag zoveel mogenlijk shakes! 😘🏁 Ik doe aardbeien banaan blauwe bessen en water in de blender mij het en klaar! 🌊🌻 En om het nog ff ongezonder te maken kan je altijd nog iets met schep ijs maken! 💌👄 Nou dat was het weer anders die deze post te lang! Xoxo Jente! 🌊🏁 • #beugel #ortho #slotjes #ziekenhuis #wax #papa #spullen #tandenborstel #elastiekjes #vervelend #pijn #zenuwachtig #shakes #gezond #fruit #water #lifestyle #lifestyleblogger #blogger #xoxo #xoxome #xoxomeidenxoxo
pijn Misschien zit je nu wel buiten in de zon. Dat maakt het extra makkelijk om dit oefeningetje te doen. ⠀
Terwijl je voelt hoe je rug contact maakt met de rugleuning kun je ondertussen ook letten op je ademhaling. ⠀
⠀
Maak je uitademing maar eens een aantal keren wat langer dan je inademing. ⠀
Voel, als je buiten zit, ondertussen ook de warmte van de zon op je huid en luister naar de geluiden om je heen. (Misschien ruik je ook wat, wordt er in de buurt gebarbecued?🍗🥖🌽 ) Gun jezelf en je kindje in je buik een heerlijk moment van ontspanning......⠀
⠀
#ontspannen #bevallen #zwanger #zelf #bevallingscoach #IkrelaxXpert #voorbereiding #weeën #relaxt #juudenlies #vertrouwen #online #programma #mama #coaching #pijn #baby #zwangerschapscursus #thuis #focus #moed #aandacht #MIXmethode #mamafundament #mindset #mindfulness #stress #angst #simpel
Likes: 4
Posted at: 2020-05-26 16:11:06
Misschien zit je nu wel buiten in de zon. Dat maakt het extra makkelijk om dit oefeningetje te doen. ⠀ Terwijl je voelt hoe je rug contact maakt met de rugleuning kun je ondertussen ook letten op je ademhaling. ⠀ ⠀ Maak je uitademing maar eens een aantal keren wat langer dan je inademing. ⠀ Voel, als je buiten zit, ondertussen ook de warmte van de zon op je huid en luister naar de geluiden om je heen. (Misschien ruik je ook wat, wordt er in de buurt gebarbecued?🍗🥖🌽 ) Gun jezelf en je kindje in je buik een heerlijk moment van ontspanning......⠀ ⠀ #ontspannen #bevallen #zwanger #zelf #bevallingscoach #IkrelaxXpert #voorbereiding #weeën #relaxt #juudenlies #vertrouwen #online #programma #mama #coaching #pijn #baby #zwangerschapscursus #thuis #focus #moed #aandacht #MIXmethode #mamafundament #mindset #mindfulness #stress #angst #simpel
pijn Bent u al klaar voor de zomer? 
Onze FITS slippers en sandalen worden op maat gemaakt met uw steunzool er in verwerkt. U kunt de slipper of sandaal geheel zelf samenstellen! 
Informeer naar de mogelijkheden: 0180-845184 / info@debeweegcentrale.nl 
#podotherapie #orthopedischehulpmiddelen #medischpedicure #steunkousen #schoenen #steunzolen #pijn #klachten #fits #sandalen #slippers #maatwerk #zomer #comfort
Likes: 11
Posted at: 2020-05-26 15:33:09
Bent u al klaar voor de zomer? Onze FITS slippers en sandalen worden op maat gemaakt met uw steunzool er in verwerkt. U kunt de slipper of sandaal geheel zelf samenstellen! Informeer naar de mogelijkheden: 0180-845184 / info@debeweegcentrale.nl #podotherapie #orthopedischehulpmiddelen #medischpedicure #steunkousen #schoenen #steunzolen #pijn #klachten #fits #sandalen #slippers #maatwerk #zomer #comfort
pijn Heerlijkheid! Wij zaten afgelopen weekend in een vakantiehuisje 🏡 Bij #landal #dehellendoornseberg. Even uit de situatie. Van 10 weken quarantaine en met zijn allen thuis. Te weinig rust en langzaam leeglopen. Even met elkaar op vakantie. Het was heerlijk! .
.
Lichamelijk begint het te kraken, de pijn neemt toe, ik zal opnieuw kracht en conditie moeten opbouwen. Ik heb het al eens gedaan, dus dan lukt het ook een 2e keer 👍💪 .
.
Even volhouden nog ❤
.
.
#bekkenpijn #chronischepijn #chronischziek #pijn #vakantie #nederland #kinderaccomodatie #evenweg #onzichtbaarziek #mama #moeder #moederschap #bekkeninstabiliteit #ouders #quarantaine #gezin #schrijfmeeuw
Likes: 17
Posted at: 2020-05-26 15:22:39
Heerlijkheid! Wij zaten afgelopen weekend in een vakantiehuisje 🏡 Bij #landal #dehellendoornseberg. Even uit de situatie. Van 10 weken quarantaine en met zijn allen thuis. Te weinig rust en langzaam leeglopen. Even met elkaar op vakantie. Het was heerlijk! . . Lichamelijk begint het te kraken, de pijn neemt toe, ik zal opnieuw kracht en conditie moeten opbouwen. Ik heb het al eens gedaan, dus dan lukt het ook een 2e keer 👍💪 . . Even volhouden nog ❤ . . #bekkenpijn #chronischepijn #chronischziek #pijn #vakantie #nederland #kinderaccomodatie #evenweg #onzichtbaarziek #mama #moeder #moederschap #bekkeninstabiliteit #ouders #quarantaine #gezin #schrijfmeeuw
pijn Uitgelicht – 3. Panaway
Komende dagen wil ik de oliën uit de starterkit stuk voor stuk uitlichten. Vandaag is Panaway aan de beurt!
Ook Panaway is een blend (een mix) van meerdere essentiële oliën. 
De olie werd door Gary Young (Founder van Young Living) ontwikkeld na een ernstig letsel van de gewrichtsbanden in zijn been.
Panaway ondersteunt de bloedsomloop, spieren en gewrichten. Het is geschikt voor vermindering van ontsteking en pijn en zeer fijn voor vermoeide spieren na het sporten. Voeg een paar druppeltjes toe aan een olie voor een fijne nek- schoudermassage! 
Heb je vragen over deze olie, een andere olie, de starterkit of misschien wel heel iets anders? Stel ze gerust, mag ook via een privebericht. Ik beantwoord ze met liefde en help je graag verder! 
#blendtozen #bloomingblends_eo #essentieleolien #gezondleven #spieren #gewrichten #ontsteking #pijn #panaway
Likes: 20
Posted at: 2020-05-26 15:17:28
Uitgelicht – 3. Panaway Komende dagen wil ik de oliën uit de starterkit stuk voor stuk uitlichten. Vandaag is Panaway aan de beurt! Ook Panaway is een blend (een mix) van meerdere essentiële oliën. De olie werd door Gary Young (Founder van Young Living) ontwikkeld na een ernstig letsel van de gewrichtsbanden in zijn been. Panaway ondersteunt de bloedsomloop, spieren en gewrichten. Het is geschikt voor vermindering van ontsteking en pijn en zeer fijn voor vermoeide spieren na het sporten. Voeg een paar druppeltjes toe aan een olie voor een fijne nek- schoudermassage! Heb je vragen over deze olie, een andere olie, de starterkit of misschien wel heel iets anders? Stel ze gerust, mag ook via een privebericht. Ik beantwoord ze met liefde en help je graag verder! #blendtozen #bloomingblends_eo #essentieleolien #gezondleven #spieren #gewrichten #ontsteking #pijn #panaway
pijn Ik kan het niet beter zeggen dan Amos Oz. Een pareltje. Een boek waarin je meegesleurd wordt op de rollercoaster van gevoelens van het hoofdpersonage. Een aanrader, wat mij betreft. Even in een andere wereld vertoeven, heerlijk 🧡
.
.
.
.
.
#zeruyashalev #pijn #langzullenwelezen #readingmakesmesmile #readingmakesyousmart #readingtime📖
Likes: 13
Posted at: 2020-05-26 15:17:27
Ik kan het niet beter zeggen dan Amos Oz. Een pareltje. Een boek waarin je meegesleurd wordt op de rollercoaster van gevoelens van het hoofdpersonage. Een aanrader, wat mij betreft. Even in een andere wereld vertoeven, heerlijk 🧡 . . . . . #zeruyashalev #pijn #langzullenwelezen #readingmakesmesmile #readingmakesyousmart #readingtime📖
pijn • 👩🎉 •
Blij ei hier!! Gisteren kreeg ik een berichtje van mijn psychosomatisch fysiotherapeute... ik mocht weer naar de praktijk komen! Zó fijn!! Na bijna drie maanden eindelijk weer een face2face behandeling! 🤗
•
Via beeldbellen hadden we al een start gemaakt met
Likes: 9
Posted at: 2020-05-26 15:00:09
• 👩🎉 • Blij ei hier!! Gisteren kreeg ik een berichtje van mijn psychosomatisch fysiotherapeute... ik mocht weer naar de praktijk komen! Zó fijn!! Na bijna drie maanden eindelijk weer een face2face behandeling! 🤗 • Via beeldbellen hadden we al een start gemaakt met "triltherapie"... Wát voor therapie??? 🤔 Hihi, dat was inderdaad ook mijn eerste reactie! 🤭 • Het staat beter bekend als TRE®️... Tension Releasing Exercises. Dit kan worden gebruikt voor het ontladen van chronische spanning, stress en onverwerkt trauma. Het proberen waard toch?! • Het was fijn om nu een oefening echt samen te doen... om hulp en feedback te kunnen krijgen. Het voelen van- en luisteren naar m'n lichaam is iets dat ik moeilijk vind. Thuis had ik het gevoel dat ik maar wat deed... maar ook dat was gewoon goed. • #solk #psychosomatisch #therapie #fysiotherapie #TRE #traumareleasingexercises #stress #spanning #pijn #chronischpijn #chronischepijn #trauma #complextrauma #vroegkinderlijktrauma #jeugdtrauma #onzichtbaarziek #conversie #conversiestoornis #fns #fnd #ptss #ptsd #cptss #cptsd #coronatijd #kindvangod #sharehislove #livingpuppets
pijn 1ste keer #pijnkliniek #painclinic #rugpijn #backpain viel heel goed mee, nu het resultaat afwachten #pain #pijn #dlolier #lier
Likes: 6
Posted at: 2020-05-26 14:33:17
1ste keer #pijnkliniek #painclinic #rugpijn #backpain viel heel goed mee, nu het resultaat afwachten #pain #pijn #dlolier #lier
pijn This morning’s #CoffeeAndVinyl is brought to you by #Pijn & #Conjurer #CurseTheseMetalHands.
Likes: 57
Posted at: 2020-05-26 13:45:39
This morning’s #CoffeeAndVinyl is brought to you by #Pijn & #Conjurer #CurseTheseMetalHands.
pijn I hate it! 
Maar na 10 jaar kan ik er mee leven, al doet het me wel onwijs veel pijn om ongewenst kinderloos te zijn! 
#endometriose #endosisters #ongewenstekinderloosheid #ongewenstkinderloos #rouwen #rouwverwerking #rouwenverlies #verwerken #pijn #missen #gemis #vooraltijd #endo #endometrioses #endometriosis
Likes: 3
Posted at: 2020-05-26 13:22:41
I hate it! Maar na 10 jaar kan ik er mee leven, al doet het me wel onwijs veel pijn om ongewenst kinderloos te zijn! #endometriose #endosisters #ongewenstekinderloosheid #ongewenstkinderloos #rouwen #rouwverwerking #rouwenverlies #verwerken #pijn #missen #gemis #vooraltijd #endo #endometrioses #endometriosis
pijn 🌵 PRIKKELBAAR: limited edition 6 stuks, omdat je niet altijd goed gezind kan zijn 😬. Swipe 👉🏻 voor beeld van de vlakke print & mondmasker open.
Alle info over model, verzending & betaling vind je in de highlights (bolletjes onder de biotekst op de profielpagina).
Prijzen zie bio.
Likes: 16
Posted at: 2020-05-26 12:42:07
🌵 PRIKKELBAAR: limited edition 6 stuks, omdat je niet altijd goed gezind kan zijn 😬. Swipe 👉🏻 voor beeld van de vlakke print & mondmasker open. Alle info over model, verzending & betaling vind je in de highlights (bolletjes onder de biotekst op de profielpagina). Prijzen zie bio.
pijn Ik mis je nog iedere dag 💔👋
*
*
~}like + Comment 🥰
~} volg voor meer @xquotesxmoodx ❤️
*
Hastags
~~~~
#liefde #pijn #gebrokenhart #echtgebeurd #mood
#quotes #lol #like #followforfollowback
Likes: 10
Posted at: 2020-05-26 12:04:07
Ik mis je nog iedere dag 💔👋 * * ~}like + Comment 🥰 ~} volg voor meer @xquotesxmoodx ❤️ * Hastags ~~~~ #liefde #pijn #gebrokenhart #echtgebeurd #mood #quotes #lol #like #followforfollowback
pijn 𝗘𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗮 𝗿𝗲𝘃𝗮𝗹𝗶𝗱𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗢𝗖𝗔⁠
Wij delen graag deze feedback van onze cliënt van OCA Eindhoven met u. ⁠
⁠
𝗗𝗲 𝗢𝗖𝗔 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲𝗲𝗿 𝗼𝗽𝗲𝗻⁠
Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. ⁠
⁠
𝗩𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝗯𝗲𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻⁠
Natuurlijk nemen we zolang het coronavirus nog onder ons is, alle benodigde voorzorgsmaatregelen zodat u veilig onder behandeling kunt komen. Onze werkwijze hebben we aangepast aan o.a. de richtlijnen van het RIVM en de Federatie van medisch specialisten. ⁠
⁠
𝗢𝗖𝗔 𝘇𝗶𝗲𝘁 𝘂 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻!⁠
⁠
#waardering #feedback #compliment #reactie #chronischepijn #chronischziek #pijn #pijnklachten #revalidatie #middelburg #apeldoorn #arnhem #nijmegen #enschede #noordwijk #denhaag #rotterdam #alphenaandenrijn #heemstede #amersfoort #almere #nieuwegein #utrecht #breda #denbosch #tilburg #eindhoven #venlo #jebestezelf #OCA
Likes: 2
Posted at: 2020-05-26 11:01:22
𝗘𝗲𝗻 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗮 𝗿𝗲𝘃𝗮𝗹𝗶𝗱𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗢𝗖𝗔⁠ Wij delen graag deze feedback van onze cliënt van OCA Eindhoven met u. ⁠ ⁠ 𝗗𝗲 𝗢𝗖𝗔 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗮 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲𝗲𝗿 𝗼𝗽𝗲𝗻⁠ Bel gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak. ⁠ ⁠ 𝗩𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝗯𝗲𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻⁠ Natuurlijk nemen we zolang het coronavirus nog onder ons is, alle benodigde voorzorgsmaatregelen zodat u veilig onder behandeling kunt komen. Onze werkwijze hebben we aangepast aan o.a. de richtlijnen van het RIVM en de Federatie van medisch specialisten. ⁠ ⁠ 𝗢𝗖𝗔 𝘇𝗶𝗲𝘁 𝘂 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻!⁠ ⁠ #waardering #feedback #compliment #reactie #chronischepijn #chronischziek #pijn #pijnklachten #revalidatie #middelburg #apeldoorn #arnhem #nijmegen #enschede #noordwijk #denhaag #rotterdam #alphenaandenrijn #heemstede #amersfoort #almere #nieuwegein #utrecht #breda #denbosch #tilburg #eindhoven #venlo #jebestezelf #OCA
pijn Controle hebben tijdens de bevalling. Dat is van veel (aanstaande) mama's een verlangen. Dat je op voorhand weet hoe het zal zijn en zal gaan. Dat je ook weet wat je moet doen om zelf rustig te blijven. ⠀
Helaas is dat eerste niet te regelen. Je weet niet hoe de bevalling gaat verlopen. Dus verspil daar geen energie aan. ⠀
Het 2e punt, weten wat je moet doen om zelf rustig te blijven, is wel te organiseren. Op jezelf, je mindset kun je invloed hebben, dat is te leren. ⠀
⠀
Zo kun je nu tijdens je zwangerschap al meer bewust worden voor de signalen die je lichaam afgeeft. Wanneer je daar naar luistert en daar naar handelt, dus bijvoorbeeld even gaan liggen bij een zeer bekken, dan ga je voelen wat werkt. Wanneer je erop die manier mee omgaat en dus niet maar doorgaat en signalen negeert, dan neem je jezelf serieus. Je zorgt dan goed voor je lichaam. Daarnaast train je jezelf in het controle uitoefenen op jezelf: hoe je omgaat met pijn, ongemak of angst.⠀
⠀
#ontspannen #bevallen #zwanger #zelf #bevallingscoach #IkrelaxXpert #voorbereiding #weeën #relaxt #juudenlies #vertrouwen #online #programma #mama #coaching #pijn #baby #zwangerschapscursus #thuis #focus #moed #aandacht #MIXmethode #mamafundament #mindset #mindfulness #stress #angst #simpel
Likes: 7
Posted at: 2020-05-26 10:00:40
Controle hebben tijdens de bevalling. Dat is van veel (aanstaande) mama's een verlangen. Dat je op voorhand weet hoe het zal zijn en zal gaan. Dat je ook weet wat je moet doen om zelf rustig te blijven. ⠀ Helaas is dat eerste niet te regelen. Je weet niet hoe de bevalling gaat verlopen. Dus verspil daar geen energie aan. ⠀ Het 2e punt, weten wat je moet doen om zelf rustig te blijven, is wel te organiseren. Op jezelf, je mindset kun je invloed hebben, dat is te leren. ⠀ ⠀ Zo kun je nu tijdens je zwangerschap al meer bewust worden voor de signalen die je lichaam afgeeft. Wanneer je daar naar luistert en daar naar handelt, dus bijvoorbeeld even gaan liggen bij een zeer bekken, dan ga je voelen wat werkt. Wanneer je erop die manier mee omgaat en dus niet maar doorgaat en signalen negeert, dan neem je jezelf serieus. Je zorgt dan goed voor je lichaam. Daarnaast train je jezelf in het controle uitoefenen op jezelf: hoe je omgaat met pijn, ongemak of angst.⠀ ⠀ #ontspannen #bevallen #zwanger #zelf #bevallingscoach #IkrelaxXpert #voorbereiding #weeën #relaxt #juudenlies #vertrouwen #online #programma #mama #coaching #pijn #baby #zwangerschapscursus #thuis #focus #moed #aandacht #MIXmethode #mamafundament #mindset #mindfulness #stress #angst #simpel
pijn ♥️ Aan alle masseurs (en iedereen die met zijn handen werkt 🙌)
.
.
- Oma, hoe ga je om met pijn?
- Met je handen, schat. Als je het met je verstand doet wordt het in plaats van te verlichten, alleen maar erger.
- Met je handen, oma?
- Ja, ja! Onze handen zijn de antennes van onze zielen. Als je met je handen breit, kookt, schildert, speelt of in de aarde wroet, geef je daarmee zorg aan de diepste delen in jou. En je ziel licht op, omdat je er aandacht aan besteed. Dan is zijn de signalen van pijn niet meer nodig.
- Zijn handen echt zo belangrijk?
- Ja, mijn dochter. Denk aan baby's: ze leren de wereld kennen dankzij de aanraking van hun kleine handjes. Als je naar de handen van oude mensen kijkt, vertellen ze meer over hun leven dan elk ander lichaamsdeel. Alles wat met de hand wordt gedaan, daarvan wordt gezegd dat het met hart gemaakt wordt. Want het is echt zo, hart en handen zijn verbonden. Masseurs weten het goed: wanneer ze het lichaam van iemand anders aanraken, creëren ze met hun handen diepe verbinding. Vanuit deze verbinding komt juist heling tot stand.
- Mijn handen, oma... Hoe lang heb ik ze niet gebruikt?
- Beweeg ze, mijn liefste. Begin met ze te creëren en alles in je zal bewegen. Pijn gaat misschien niet snel voorbij, maar in plaats daarvan wordt wat je met je handen creëert een meesterwerk. En dan doet het geen pijn meer. Omdat je zijn essentie hebt kunnen transformeren. ♥️
.
Auteur Elena Bernabas (vertaalt uit het Spaans) van Logica Ecologica .
#handen #pijn #transformatie #aanraking #masseur #handenwerk #hartenhanden #massage #creatie #verbinding
Likes: 4
Posted at: 2020-05-26 09:57:27
♥️ Aan alle masseurs (en iedereen die met zijn handen werkt 🙌) . . - Oma, hoe ga je om met pijn? - Met je handen, schat. Als je het met je verstand doet wordt het in plaats van te verlichten, alleen maar erger. - Met je handen, oma? - Ja, ja! Onze handen zijn de antennes van onze zielen. Als je met je handen breit, kookt, schildert, speelt of in de aarde wroet, geef je daarmee zorg aan de diepste delen in jou. En je ziel licht op, omdat je er aandacht aan besteed. Dan is zijn de signalen van pijn niet meer nodig. - Zijn handen echt zo belangrijk? - Ja, mijn dochter. Denk aan baby's: ze leren de wereld kennen dankzij de aanraking van hun kleine handjes. Als je naar de handen van oude mensen kijkt, vertellen ze meer over hun leven dan elk ander lichaamsdeel. Alles wat met de hand wordt gedaan, daarvan wordt gezegd dat het met hart gemaakt wordt. Want het is echt zo, hart en handen zijn verbonden. Masseurs weten het goed: wanneer ze het lichaam van iemand anders aanraken, creëren ze met hun handen diepe verbinding. Vanuit deze verbinding komt juist heling tot stand. - Mijn handen, oma... Hoe lang heb ik ze niet gebruikt? - Beweeg ze, mijn liefste. Begin met ze te creëren en alles in je zal bewegen. Pijn gaat misschien niet snel voorbij, maar in plaats daarvan wordt wat je met je handen creëert een meesterwerk. En dan doet het geen pijn meer. Omdat je zijn essentie hebt kunnen transformeren. ♥️ . Auteur Elena Bernabas (vertaalt uit het Spaans) van Logica Ecologica . #handen #pijn #transformatie #aanraking #masseur #handenwerk #hartenhanden #massage #creatie #verbinding
pijn Wist je dat 70% van de bevolking ooit met een nekprobleem te kampen krijgt? Een osteopathische behandeling kan nekpijn en andere nekklachten en schouderklachten verhelpen. Lees hier verder www.osteoponette.be #osteopathie #zwevegem #schouder #nekpijn #pijn #osteopathy
Likes: 15
Posted at: 2020-05-26 09:29:28
Wist je dat 70% van de bevolking ooit met een nekprobleem te kampen krijgt? Een osteopathische behandeling kan nekpijn en andere nekklachten en schouderklachten verhelpen. Lees hier verder www.osteoponette.be #osteopathie #zwevegem #schouder #nekpijn #pijn #osteopathy
pijn 🌱Cypress🌱

Dit was een promo van deze maand en ik kreeg deze olie gratis bij mijn bestelling. Maar ik was al heel nieuwsgierig naar deze olie vanwege mijn huid- en luchtwegproblemen en menstruatiekrampen. Maar de olie is nog voor meerdere doeleinden inzetbaar. Cypress olie verbetert de mentale helderheid, geeft emotionele troost, ondersteund de ontgifting, vermindert zwelling en verzacht ontstekingen. 🙌🏻
Likes: 1
Posted at: 2020-05-26 09:28:17
🌱Cypress🌱 Dit was een promo van deze maand en ik kreeg deze olie gratis bij mijn bestelling. Maar ik was al heel nieuwsgierig naar deze olie vanwege mijn huid- en luchtwegproblemen en menstruatiekrampen. Maar de olie is nog voor meerdere doeleinden inzetbaar. Cypress olie verbetert de mentale helderheid, geeft emotionele troost, ondersteund de ontgifting, vermindert zwelling en verzacht ontstekingen. 🙌🏻
pijn Morgen wandeling.

Ik heb ook een foto van mijn TEK3 (Therapeutisch Elastische Kousen) kousen gemaakt, aqua blauw zijn deze 😍. Mijn lipoedeem benen kunnen niet zonder (ik wil ook niet zonder). De wandeling voelt alsof bij iedere stap prikkeldraad strakker om je benen en heupen wordt getrokken. Toch wandel ik. 
Ik word er blij van.

#lipoedeem
#levenmetlipoedeem
#pijn
#chronischepijn
#toegeven
#wandelen
@lymf_lipoedeem_netwerk
Likes: 43
Posted at: 2020-05-26 09:22:57
Morgen wandeling. Ik heb ook een foto van mijn TEK3 (Therapeutisch Elastische Kousen) kousen gemaakt, aqua blauw zijn deze 😍. Mijn lipoedeem benen kunnen niet zonder (ik wil ook niet zonder). De wandeling voelt alsof bij iedere stap prikkeldraad strakker om je benen en heupen wordt getrokken. Toch wandel ik. Ik word er blij van. #lipoedeem #levenmetlipoedeem #pijn #chronischepijn #toegeven #wandelen @lymf_lipoedeem_netwerk
pijn Ga terug naar de natuur met de fantastische starterkit.
Dit is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Vanochtend gebruikte ik de Panaway olie.
Het was vannacht in me rug geschoten ik smeerde de panaway op de pijnlijke plek en een half uur later voel ik niks meer... De oliën blijven me elke dag weer verbazen.
Wat een kracht zit er in een klein flesje.
En dit moois komt allemaal puur uit de natuur 💛🌱
-
-
🌱🌱
#natuurlijk #rugpijn #natuur #pijn #basis #natuurlijkeproducten #100
Likes: 6
Posted at: 2020-05-26 08:30:19
Ga terug naar de natuur met de fantastische starterkit. Dit is niet meer weg te denken uit mijn leven. Vanochtend gebruikte ik de Panaway olie. Het was vannacht in me rug geschoten ik smeerde de panaway op de pijnlijke plek en een half uur later voel ik niks meer... De oliën blijven me elke dag weer verbazen. Wat een kracht zit er in een klein flesje. En dit moois komt allemaal puur uit de natuur 💛🌱 - - 🌱🌱 #natuurlijk #rugpijn #natuur #pijn #basis #natuurlijkeproducten #100
pijn Je voelt je zo klein als een muis, alles overweldigd je.
.
Wat kan jij nou doen?
.
Wat voor invloed zou dat nou hebben?
. 
Wie ben jij? .
Een stipje in dit grote universum, een druppel in de zee?
.
Zijn dit ongeveer jouw gedachten?
.
Bedenk dan eens wat de invloed is van 1 druppel kleurstof in een glas water.
.
Jij kunt die druppel kleurstof zijn.
.
Jouw aanwezigheid voor iemand die zich beroerd voelt, maakt zijn wereld warmer en mooier.
.
Jouw hulp aanbieden wanneer je ziet dat iemand hulp nodig heeft brengt verandering.
.
Jouw positieve inbreng geeft verlichting en een positieve draai aan een negatieve, sombere situatie waar iemand zich in bevindt.
.
Visualiseert jezelf als die druppel vloeistof.
.
Jouw kleurstof is licht en warmte!
.
Je bent van grote invloed!!
Enorm krachtig en groot!!
.
Voel je groot en allesoverheersend.
.
Visualiseer dat je die druppel kleurstof bent die alles verandert.
.
Verander de muis is een olifant!!
.
Voel je een olifant van wereldklasse!
.
Met deze mindset wordt het jouw nieuwe werkelijkheid.
.
En als je dit alles ook op jezelf toepast, dan heb je het helemaal voor elkaar.😍😍
.
Alles is energie!
.

Link in bio
Laat jezelf stralen!
.
Likes: 17
Posted at: 2020-05-26 07:52:42
Je voelt je zo klein als een muis, alles overweldigd je. . Wat kan jij nou doen? . Wat voor invloed zou dat nou hebben? . Wie ben jij? . Een stipje in dit grote universum, een druppel in de zee? . Zijn dit ongeveer jouw gedachten? . Bedenk dan eens wat de invloed is van 1 druppel kleurstof in een glas water. . Jij kunt die druppel kleurstof zijn. . Jouw aanwezigheid voor iemand die zich beroerd voelt, maakt zijn wereld warmer en mooier. . Jouw hulp aanbieden wanneer je ziet dat iemand hulp nodig heeft brengt verandering. . Jouw positieve inbreng geeft verlichting en een positieve draai aan een negatieve, sombere situatie waar iemand zich in bevindt. . Visualiseert jezelf als die druppel vloeistof. . Jouw kleurstof is licht en warmte! . Je bent van grote invloed!! Enorm krachtig en groot!! . Voel je groot en allesoverheersend. . Visualiseer dat je die druppel kleurstof bent die alles verandert. . Verander de muis is een olifant!! . Voel je een olifant van wereldklasse! . Met deze mindset wordt het jouw nieuwe werkelijkheid. . En als je dit alles ook op jezelf toepast, dan heb je het helemaal voor elkaar.😍😍 . Alles is energie! . Link in bio Laat jezelf stralen! .
pijn Afgelopen weekend deelde ik via stories de vraag of mensen zich herkenden in het onderwerp zelfbeschadiging.

Een onderwerp waar nog weinig over gesproken wordt maar wel enorm belangrijk is om over te spreken.

Het merendeel van de reacties gaf aan zich hierin te herkennen, weliswaar op verschillende manieren.

Van jezelf slaan, hoofdbonken tot aan teveel eten, zichzelf krabben, korstjes/velletjes pulken etcetera, voornamelijk in staat van overprikkeling met als doel om te ontladen.

Is dit voor jou herkenbaar? Deel je reactie alleen als je dat prettig vindt!

Weet dat je niet de enige bent!

#autisme#autism#autismawareness#autismfamily#autismmom#autismspectrumdisorder#autismsupport#autismlove#autismspeaks#autismlife#autismacceptance#autismmemes#autismspectrum#therapy#autismparent#autismkids#autistic#informatie#information#prikkels#overprikkeling#onderprikkeling#sensoryoverload#pain#pijn#tuesdaymotivation#spierspanning#spanning#zelfbeschading#automutilatie
Likes: 63
Posted at: 2020-05-26 07:37:58
Afgelopen weekend deelde ik via stories de vraag of mensen zich herkenden in het onderwerp zelfbeschadiging. Een onderwerp waar nog weinig over gesproken wordt maar wel enorm belangrijk is om over te spreken. Het merendeel van de reacties gaf aan zich hierin te herkennen, weliswaar op verschillende manieren. Van jezelf slaan, hoofdbonken tot aan teveel eten, zichzelf krabben, korstjes/velletjes pulken etcetera, voornamelijk in staat van overprikkeling met als doel om te ontladen. Is dit voor jou herkenbaar? Deel je reactie alleen als je dat prettig vindt! Weet dat je niet de enige bent! #autisme#autism#autismawareness#autismfamily#autismmom#autismspectrumdisorder#autismsupport#autismlove#autismspeaks#autismlife#autismacceptance#autismmemes#autismspectrum#therapy#autismparent#autismkids#autistic#informatie#information#prikkels#overprikkeling#onderprikkeling#sensoryoverload#pain#pijn#tuesdaymotivation#spierspanning#spanning#zelfbeschading#automutilatie
pijn If I could turn back time...
Likes: 21
Posted at: 2020-05-26 06:57:00
If I could turn back time...
pijn Ben je 𝐛𝐚𝐧𝐠 van de 𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐭𝐬? Hoe ga je daarmee om? ⁠⁣
⁠⁣
𝐀𝐧𝐠𝐬𝐭 kan ontstaan door ervaringen uit het verleden. Meestal bedenk je je van tevoren wat er allemaal mis kan gaan. Je maakt je dan druk over wat er nog gaat komen terwijl je nog niet daadwerkelijk in de tandartsstoel ligt. ⁠⁣
⁠⁣
Op die manier maak je de ervaring nog vervelender. Daarbij, weet je helemaal 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 of de ervaring vervelend zal zijn. Soms doet het pijn, ja. Maar duurt het de hele sessie lang pijn? Of slechts een fractie van de tijd? ⁠⁣
⁠⁣
Pijn is iets vervelends, maar piekeren, je druk maken, bang zijn voor de pijn zorgt ervoor dat je nog meer 𝘭𝘪𝘫𝘥𝘵. ⁠⁣
⁠⁣
𝗪𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧? ⁠⁣
⁠⁣
Je kunt 𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯𝘯𝘦𝘯 dat je ertegenop ziet. En jezelf wat 𝘭𝘪𝘦𝘧𝘥𝘦 geven. Je zelf een compliment geven dat je toch gaat, zodat je tanden gezond blijven. Dapper van je schat. ⁠⁣
⁠⁣
Je kunt ook afspreken met de tandarts dat hij even stopt als je dat aangeeft. Zo zorg je goed voor jezelf. ⁠⁣
⁠⁣
Wat mij verder vaak helpt is tijdens de behandeling me te focussen op mijn 𝐚𝐝𝐞𝐦 in mijn buik. Adem rustig door. En weet dat áls het pijn doet, dit ook weer voorbij gaat. ⁠⁣
⁠⁣
Voor je het weet sta je weer buiten met een tandpastaglimlach. Hopelijk als een boer zonder kiespijn. ⁠⁣
⁠⁣
Oh en extra tip; met rode lippenstift lijken je tanden witter ;)⁠⁣
⁠⁣
#tandarts⁠⁣
#pijn⁠⁣
#mindfulness⁠⁣
#gedachtenzijngeenfeiten⁠⁣
#adem⁠⁣
⁠⁣
Likes: 23
Posted at: 2020-05-26 06:12:37
Ben je 𝐛𝐚𝐧𝐠 van de 𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐭𝐬? Hoe ga je daarmee om? ⁠⁣ ⁠⁣ 𝐀𝐧𝐠𝐬𝐭 kan ontstaan door ervaringen uit het verleden. Meestal bedenk je je van tevoren wat er allemaal mis kan gaan. Je maakt je dan druk over wat er nog gaat komen terwijl je nog niet daadwerkelijk in de tandartsstoel ligt. ⁠⁣ ⁠⁣ Op die manier maak je de ervaring nog vervelender. Daarbij, weet je helemaal 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 of de ervaring vervelend zal zijn. Soms doet het pijn, ja. Maar duurt het de hele sessie lang pijn? Of slechts een fractie van de tijd? ⁠⁣ ⁠⁣ Pijn is iets vervelends, maar piekeren, je druk maken, bang zijn voor de pijn zorgt ervoor dat je nog meer 𝘭𝘪𝘫𝘥𝘵. ⁠⁣ ⁠⁣ 𝗪𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐨𝐞𝐧? ⁠⁣ ⁠⁣ Je kunt 𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯𝘯𝘦𝘯 dat je ertegenop ziet. En jezelf wat 𝘭𝘪𝘦𝘧𝘥𝘦 geven. Je zelf een compliment geven dat je toch gaat, zodat je tanden gezond blijven. Dapper van je schat. ⁠⁣ ⁠⁣ Je kunt ook afspreken met de tandarts dat hij even stopt als je dat aangeeft. Zo zorg je goed voor jezelf. ⁠⁣ ⁠⁣ Wat mij verder vaak helpt is tijdens de behandeling me te focussen op mijn 𝐚𝐝𝐞𝐦 in mijn buik. Adem rustig door. En weet dat áls het pijn doet, dit ook weer voorbij gaat. ⁠⁣ ⁠⁣ Voor je het weet sta je weer buiten met een tandpastaglimlach. Hopelijk als een boer zonder kiespijn. ⁠⁣ ⁠⁣ Oh en extra tip; met rode lippenstift lijken je tanden witter ;)⁠⁣ ⁠⁣ #tandarts⁠⁣ #pijn⁠⁣ #mindfulness⁠⁣ #gedachtenzijngeenfeiten⁠⁣ #adem⁠⁣ ⁠⁣
pijn Verscheurd
.
.
#poezie #poëzie #woordkunst #rijm #rijmpjes #rijmen #dichter #dichters #dichtersvaninsta #dichtersvaninstagram #schrijver #schrijven #schrijfsels #schrijfsel #schrijversvaninstagram #pijn #dutchpoetry #instadichter #instagedicht #amateurdichter #gedicht #gedichten #verdriet #gedichtenopinstagram #lief #gedichtjes #liefgehad #afscheid
Likes: 70
Posted at: 2020-05-26 02:39:58
pijn Vandaag beetje een dubbele dag gehad.
Vrienden vroegen mijn hulp om een tekst op een aanhanger te schilderen. Dus ik zeg heel enthousiast
Likes: 10
Posted at: 2020-05-26 00:23:46
Vandaag beetje een dubbele dag gehad. Vrienden vroegen mijn hulp om een tekst op een aanhanger te schilderen. Dus ik zeg heel enthousiast " dat kan ik wel!" Maar niet bij stil staan dat ik op het moment de laatste tijd weer best veel pijn in de gewrichten ervaar. Dus voor deze dag (onder voorbehoud) afgesproken. Het was een redelijke start van de ochtend, ik was best wel moe maar dacht dit moet ik gewoon doen. Ik dacht, dit is goed voor me, gewoon om ook eens te zien wat mijn lichaam nu zoal aan kan zeg maar. Dus ik volle moed ga daar op een stoeltje aan de slag op die aanhanger. Het zijn maar 2x10 letters.. moet kunnen toch? Het erop tekenen dat lukte prima. Maar het er uiteindelijk op schilderen viel toch enorm tegen voor me. Door de houding kreeg ik last van mijn rug en nek maar voornamelijk van mijn handen, die deden soms zo'n pijn dat het fijne schilderen echt even niet goed lukte. Maar hey... ik wil mijn vrienden niet teleurstellen en heb tegen de pijn in zitten werken aan die letters.. letters die eigenlijk nog een laagje nodig hadden en die ook aan de andere kant van de aanhanger nog gedaan moesten worden.. Maar nee, dit lukte me dus echt niet meer, ik was al te veel letters over mijn grenzen aan het gaan. Waardoor ik dus de rest van de dag met pijn verder moest. Echt alles deed steeds meer pijn leek wel.. naarmate de dag vorderde. Nu ook maar even een tramadol genomen in de hoop dat ik een beetje goed kan slapen vannacht. Weet je.. zoals ik al zei.. deze dag is dubbel. Tuurlijk het is echt ruk dat iets niet lukt zoals ik zou willen. Maar van de andere kant heb ik ook weer een les geleerd vandaag. Ik weet nu dat zulke dingen zoals het schilderen van een aanhanger dus niet lukt😅 en dat ik het tatoeëren niet eens hoef te proberen want da's ook met een bepaalde houding je handen gebruiken Dus al met al.. het was/is zwaar "mind and body" maar heb zekers een les geleerd vandaag💪🏻 Keep on trying!! #chronisch #chronischziek #onzichtbaarziek #endometriose #adenomyose #crohn #tramadol #gebroken #lesson #pijn #wonderwoman #ziektevancrohn #hoofdleegmaken #vechter #toppertje #mijnverhaal #chronischpositief
pijn #Dua #pijn #allahﷻ #islam
Likes: 11
Posted at: 2020-05-25 22:36:10
pijn 3 juni gaat het groepsprogramma van start.

Dit is de laatste kans voor de zomer. 
Wil jij van je rugpijn af? 
Stuur me dan nu een pm er zijn nog enkele plekken beschikbaar 
#rugpijn #pijn #optt #ondernemen #ondernemerschap
Likes: 8
Posted at: 2020-05-25 22:12:40
3 juni gaat het groepsprogramma van start. Dit is de laatste kans voor de zomer. Wil jij van je rugpijn af? Stuur me dan nu een pm er zijn nog enkele plekken beschikbaar #rugpijn #pijn #optt #ondernemen #ondernemerschap
pijn 🔍Monthly Focus...🔎 What's in the mind

We hebben heb nog steeds over stress. In de eerste monthly focus van mei hadden we het over jouw stressmindset.

Veel mensen zitten in de stressmindset: 'stress is slecht.' Dit is ook niet zo heel verwonderlijk aangezien je overal leert hoe slecht stress wel niet is en wat je er allemaal van kan krijgen. Daar krijg je bij uitstek al stress van.😆 Kijk bijvoorbeeld eens naar je eigen zwangerschap. Heb jij tijdens jouw zwangerschap ook gehoord dat stress slecht is voor je baby en dat je dit absoluut moet voorkomen? Ik kreeg daar juist stress van, want ik wilde het natuurlijk goed doen. Terwijl een gezonde dosis stress juist goed is voor de hartritmevariabiliteit van de baby.

Wist je dat we beter kunnen worden in stress? Dat door stress te zien als iets wat je helpt en goed voor je is, zorgt voor de productie van een hormoon(DHEA) waardoor we beter met stressvolle situaties kunnen omgaan. Ook poetst het nog eens enkele negatieve gezondheidseffecten van cortisol (stresshormoon) weg. Dus waarom zien veel mensen stress nog steeds als iets slechts?

Tip: Kijk maar eens in het nieuws, blogs, tijdschriften en luister eens tijdens gesprekken of andere sociale media en activiteiten hoe vaak wordt gesproken over dat stress slecht is voor je.

Dan is het begrijpelijk dat we stress zien als iets slecht. Je mag er alleen nu voor kiezen om stress te zien als iets dat je helpt.

#eindelijkpijnvrij #stress #emotie #6domeinen #pijn #coachng #lifestyle #behandeling #gezondheid #zwanger #zwangerschap #mama #moeder #moederschap #momlife #ouderschap #monthlyfocus #energie
Likes: 13
Posted at: 2020-05-25 21:12:14
🔍Monthly Focus...🔎 What's in the mind We hebben heb nog steeds over stress. In de eerste monthly focus van mei hadden we het over jouw stressmindset. Veel mensen zitten in de stressmindset: 'stress is slecht.' Dit is ook niet zo heel verwonderlijk aangezien je overal leert hoe slecht stress wel niet is en wat je er allemaal van kan krijgen. Daar krijg je bij uitstek al stress van.😆 Kijk bijvoorbeeld eens naar je eigen zwangerschap. Heb jij tijdens jouw zwangerschap ook gehoord dat stress slecht is voor je baby en dat je dit absoluut moet voorkomen? Ik kreeg daar juist stress van, want ik wilde het natuurlijk goed doen. Terwijl een gezonde dosis stress juist goed is voor de hartritmevariabiliteit van de baby. Wist je dat we beter kunnen worden in stress? Dat door stress te zien als iets wat je helpt en goed voor je is, zorgt voor de productie van een hormoon(DHEA) waardoor we beter met stressvolle situaties kunnen omgaan. Ook poetst het nog eens enkele negatieve gezondheidseffecten van cortisol (stresshormoon) weg. Dus waarom zien veel mensen stress nog steeds als iets slechts? Tip: Kijk maar eens in het nieuws, blogs, tijdschriften en luister eens tijdens gesprekken of andere sociale media en activiteiten hoe vaak wordt gesproken over dat stress slecht is voor je. Dan is het begrijpelijk dat we stress zien als iets slecht. Je mag er alleen nu voor kiezen om stress te zien als iets dat je helpt. #eindelijkpijnvrij #stress #emotie #6domeinen #pijn #coachng #lifestyle #behandeling #gezondheid #zwanger #zwangerschap #mama #moeder #moederschap #momlife #ouderschap #monthlyfocus #energie
pijn Als je opgevoed bent met weinig of geen warmte, liefde, aandacht, erkenning of waardering weet dan dat alleen jij degene bent die het jezelf (alsnog) kan geven. 
Stop met het zoeken bij anderen met het foutieve idee dat de ander je zal geven wat je zo hard nodig hebt. Geef het jezelf! 💗

#heling #liefde #zelfliefde #hartsbewustzijn #helen #kindpijn #ontladen #pijn #emoties #hsp #overleven #erkenning #waardering #leven #levensenergie #lievscoaching #coaching
Likes: 7
Posted at: 2020-05-25 20:43:24
Als je opgevoed bent met weinig of geen warmte, liefde, aandacht, erkenning of waardering weet dan dat alleen jij degene bent die het jezelf (alsnog) kan geven. Stop met het zoeken bij anderen met het foutieve idee dat de ander je zal geven wat je zo hard nodig hebt. Geef het jezelf! 💗 #heling #liefde #zelfliefde #hartsbewustzijn #helen #kindpijn #ontladen #pijn #emoties #hsp #overleven #erkenning #waardering #leven #levensenergie #lievscoaching #coaching
pijn
Likes: 23
Posted at: 2020-05-25 18:06:38
"Hoeveel ik ook slaap ik ben altijd moe" Dit is vaak lastig uit te leggen aan andere mensen. De meeste mensen van mijn eigen leeftijd vinden het vanzelfsprekend om een hele nacht over te slaan tijdens het uitgaan. Ik ben vaak na een activiteit als een korte wandeling al doodop. Dit is soms best lastig om uit te leggen aan andere leeftijdsgenoten die gewoon 3 keer per week sporten of een hele nacht uitgaan en zich dan de volgende dag "een beetje moe" voelen. Het is moeilijk uit te leggen dat bij jou je 's ochtends aankleden en ontbijten als veel energie kost. En dat je dan nog de deur uitmoet om 1 lesuur te kunnen volgen op school en vervolgens om 11 uur 's ochtends doodmoe thuis te komen om gelijk 3 uur slaap nodig te hebben. Lyme is slopend voor mij en mijn dagelijks leven. Toch probeer ik altijd positief te zijn en enorm te genieten van de kleine dingen die ik nog kan doen 💚 Ik kan enorm genieten van een stukje lezen, een serie kijken of een stukje wandelen in de natuur. Wat zijn activiteiten die jou blij maken ondanks je beperkingen?🦋
pijn ✨Veel mensen willen zo graag pijn vermijden, dat ze juist meer pijn creëren🤷🏻‍♀️👉🏻Iedereen heeft weleens (hevige) tegenslagen in het leven. Hoe we daarmee omgaan (ook wel coping mechanisme genoemd) verschilt van persoon tot persoon. •

Sommige mensen zetten destructieve coping mechanismen in, om zichzelf te beschermen van pijn. Zoals onderdrukking van emoties, ontkenning, buitenproportioneel reageren vanuit oude pijn, projectie van eigen onzekerheid/gedachten op de ander, het opzetten van een masker, etc. Dit soort reacties zorgen ervoor dat je verder van jezelf/anderen verwijdert raakt en veroorzaken vaak meer pijn dan nodig.
•

Aan de andere kant heb je constructieve (helpende/liefdevolle) coping mechanismen. Ze zorgen ervoor dat je pijn op een positieve manier verwerkt. Voorbeelden daarvan zijn; je emoties voelen, ze verwerken door te huilen, te schrijven, te sporten, door meditatie of (lichaam)therapie, praten over je pijn, rouwen, liefdevol grenzen stellen etc. 🧡
•

Pijn is tijdelijk als je de verantwoordelijkheid/tijd neemt om te helen. Anders blijft het (onbewust) bij je, en belemmert het je om voluit te leven. Een aantal tips om constructief te reageren👉🏻 - Accepteer dat je pijn hebt en dat dit bij het leven hoort. - Wees je vervolgens bewust hoe jij je reageert op pijn, en erken dit. Pas dan kun je een voor een liefdevolle reactie kiezen. - Kom in contact met jezelf. -> luisteren naar de signalen van je lichaam, voel je emoties. - Onderzoek wat je nodig hebt om te helen. - Vraag je omgeving om hulp, door bv. erover te praten.
- Maak een dagindeling voor meer houvast en een betere verdeling van energie. - Gun jezelf tijd. Pijn vermindert met de tijd als je zowel de pijn als jezelf ruimte geeft om te helen. 🙏🏻
•
Meer leren over pijn verwerking en emoties voelen? 👉🏻Zie link in bio! 
Liefs, 😘Sab 
#proudlyimperfect #pijnverwerken #imperfectie #pijn #omgaanmetpijn #rouw #verdrietverwerken #overleven #voluitleven #tegenslag #tegenslagverwerken #copingsmechanismen #psychologietips # #mindset #coachingnl #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #groei #discomfort #burnout #burnoutherstel #burnouthersteltips #overspannen #overspannenheid
Likes: 44
Posted at: 2020-05-25 18:04:06
✨Veel mensen willen zo graag pijn vermijden, dat ze juist meer pijn creëren🤷🏻‍♀️👉🏻Iedereen heeft weleens (hevige) tegenslagen in het leven. Hoe we daarmee omgaan (ook wel coping mechanisme genoemd) verschilt van persoon tot persoon. • Sommige mensen zetten destructieve coping mechanismen in, om zichzelf te beschermen van pijn. Zoals onderdrukking van emoties, ontkenning, buitenproportioneel reageren vanuit oude pijn, projectie van eigen onzekerheid/gedachten op de ander, het opzetten van een masker, etc. Dit soort reacties zorgen ervoor dat je verder van jezelf/anderen verwijdert raakt en veroorzaken vaak meer pijn dan nodig. • Aan de andere kant heb je constructieve (helpende/liefdevolle) coping mechanismen. Ze zorgen ervoor dat je pijn op een positieve manier verwerkt. Voorbeelden daarvan zijn; je emoties voelen, ze verwerken door te huilen, te schrijven, te sporten, door meditatie of (lichaam)therapie, praten over je pijn, rouwen, liefdevol grenzen stellen etc. 🧡 • Pijn is tijdelijk als je de verantwoordelijkheid/tijd neemt om te helen. Anders blijft het (onbewust) bij je, en belemmert het je om voluit te leven. Een aantal tips om constructief te reageren👉🏻 - Accepteer dat je pijn hebt en dat dit bij het leven hoort. - Wees je vervolgens bewust hoe jij je reageert op pijn, en erken dit. Pas dan kun je een voor een liefdevolle reactie kiezen. - Kom in contact met jezelf. -> luisteren naar de signalen van je lichaam, voel je emoties. - Onderzoek wat je nodig hebt om te helen. - Vraag je omgeving om hulp, door bv. erover te praten. - Maak een dagindeling voor meer houvast en een betere verdeling van energie. - Gun jezelf tijd. Pijn vermindert met de tijd als je zowel de pijn als jezelf ruimte geeft om te helen. 🙏🏻 • Meer leren over pijn verwerking en emoties voelen? 👉🏻Zie link in bio! Liefs, 😘Sab #proudlyimperfect #pijnverwerken #imperfectie #pijn #omgaanmetpijn #rouw #verdrietverwerken #overleven #voluitleven #tegenslag #tegenslagverwerken #copingsmechanismen #psychologietips # #mindset #coachingnl #persoonlijkeontwikkeling #persoonlijkegroei #groei #discomfort #burnout #burnoutherstel #burnouthersteltips #overspannen #overspannenheid
pijn Last van de zijkant van je voet? Pak een strook WandelWol antidruk-wol - trek een gaatje en steek daar je kleine teen doorheen - sok erover en ... weer verder!

Te koop via de WandelWol-Pedicure en online via www.wandelwol.nl

#zereknobbel #kleineteen #wandelwol #drukplek #eelt #likdoorn #voeten #wandelaar #jicht #pijn #pijnvrij #wandelen #bewegen
Likes: 19
Posted at: 2020-05-25 18:01:18
Last van de zijkant van je voet? Pak een strook WandelWol antidruk-wol - trek een gaatje en steek daar je kleine teen doorheen - sok erover en ... weer verder! Te koop via de WandelWol-Pedicure en online via www.wandelwol.nl #zereknobbel #kleineteen #wandelwol #drukplek #eelt #likdoorn #voeten #wandelaar #jicht #pijn #pijnvrij #wandelen #bewegen
pijn Fysiotherapie Jetten & Co staat voor:
.
✔️Kwaliteit
✔️Eerlijkheid
✔️Duurzaamheid
✔️Gezondheid
.
🙏🏻Gezondheid is ons kostbaarste en dierbaarste bezit.
.
⚖️Het draait bij gezondheid om mentale, biochemie en fysieke balans.
.
Door een combinatie van slechte leefstijl, stress en toxische stoffen wordt het lichaam negatief belast en gaat het klachten vertonen.
We kunnen klachten ondervinden tijdens onze alledaagse handelingen.
.
Als we inzoomen op de klachten die ons lichaam kan vertonen moet je denken aan:
.
✔️hoofdpijn
✔️spierklachten
✔️gewrichtsklachten
✔️duizeligheid
✔️huidklachten
✔️vermoeidheid
.
Fysiotherapie Jetten & co heeft een UNIEKE behandelmethode, waarbij we de OORZAAK van jouw klachten middels spiertesten vanuit de filosofie van toegepaste kinesiologie kunnen diagnosticeren.
.
Het doel van onze behandeling is jou inzicht geven over de oorzaak van jouw klachten, fysieke en niet-fysieke balans , leefstijl en PREVENTIE van klachten.
.
Op deze manier dragen we actief bij aan een meest gezonde levensstijl.
Onze werkwijze richt zich met name op het LANGE TERMIJN resultaat. Andere behandelmethodes leiden vaak tot kortdurende resultaten aangezien de dieperliggende oorzaak niet wordt behandeld.
.
📊Maar liefst 60% tot 70% van alle patiënten zijn binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij.
.
Juist door fysiotherapie en toegepaste kinesiologie te combineren helpen we veel meer mensen en zijn de resultaten indrukwekkend.
.
‼️Ziekte moet niet het verdienmodel zijn, maar gezondheid. ‼️
.
Daarom staat Fysiotherapie Jetten & Co voor een snelle, duurzame en eerlijke gezondheid.
.
📆Benieuwd naar onze unieke behandelmethode of vragen?
.
Neem contact met ons op 📞 045-5620395 of mail info@fysiotherapie-jetten.nl!
.
👋🏻Tot snel!
.
Team Fysiotherapie Jetten & Co
.
.
.
.
#gezondheid #vitaliteit #voerendaal #fysio #blijfgezond #duurzaamheid #kwaliteit #eerlijkheid #bewegenisgezond #fit #appliedkinesiology #bewustwording #gezond #denkeninkansen #gezondeleefstijl #zelfzorg #immuniteit #gezondleven #geluk #levensstijl #klachtenvrij #groei #pijn #persoonlijkegroei #positief #weerstand #kracht #beweging #nuth #fysiotherapeut
Likes: 8
Posted at: 2020-05-25 18:00:18
Fysiotherapie Jetten & Co staat voor: . ✔️Kwaliteit ✔️Eerlijkheid ✔️Duurzaamheid ✔️Gezondheid . 🙏🏻Gezondheid is ons kostbaarste en dierbaarste bezit. . ⚖️Het draait bij gezondheid om mentale, biochemie en fysieke balans. . Door een combinatie van slechte leefstijl, stress en toxische stoffen wordt het lichaam negatief belast en gaat het klachten vertonen. We kunnen klachten ondervinden tijdens onze alledaagse handelingen. . Als we inzoomen op de klachten die ons lichaam kan vertonen moet je denken aan: . ✔️hoofdpijn ✔️spierklachten ✔️gewrichtsklachten ✔️duizeligheid ✔️huidklachten ✔️vermoeidheid . Fysiotherapie Jetten & co heeft een UNIEKE behandelmethode, waarbij we de OORZAAK van jouw klachten middels spiertesten vanuit de filosofie van toegepaste kinesiologie kunnen diagnosticeren. . Het doel van onze behandeling is jou inzicht geven over de oorzaak van jouw klachten, fysieke en niet-fysieke balans , leefstijl en PREVENTIE van klachten. . Op deze manier dragen we actief bij aan een meest gezonde levensstijl. Onze werkwijze richt zich met name op het LANGE TERMIJN resultaat. Andere behandelmethodes leiden vaak tot kortdurende resultaten aangezien de dieperliggende oorzaak niet wordt behandeld. . 📊Maar liefst 60% tot 70% van alle patiënten zijn binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij. . Juist door fysiotherapie en toegepaste kinesiologie te combineren helpen we veel meer mensen en zijn de resultaten indrukwekkend. . ‼️Ziekte moet niet het verdienmodel zijn, maar gezondheid. ‼️ . Daarom staat Fysiotherapie Jetten & Co voor een snelle, duurzame en eerlijke gezondheid. . 📆Benieuwd naar onze unieke behandelmethode of vragen? . Neem contact met ons op 📞 045-5620395 of mail info@fysiotherapie-jetten.nl! . 👋🏻Tot snel! . Team Fysiotherapie Jetten & Co . . . . #gezondheid #vitaliteit #voerendaal #fysio #blijfgezond #duurzaamheid #kwaliteit #eerlijkheid #bewegenisgezond #fit #appliedkinesiology #bewustwording #gezond #denkeninkansen #gezondeleefstijl #zelfzorg #immuniteit #gezondleven #geluk #levensstijl #klachtenvrij #groei #pijn #persoonlijkegroei #positief #weerstand #kracht #beweging #nuth #fysiotherapeut
pijn Nou simpel avondeten voor mij..😭
Me voet is vet dik...ga maar echt zo plat..heb pasta voor de kinderen gekookt...ik maar wat noedels...en dan zo straks weer me 2de antibiotica pil.🙏💪
En hopelijk slaap ik een beetje vanacht want mag geen morfine de komende 10 dagen.😱
#noedels #yumyum #diner #avond #amsterdam #story #avondeten #yammy #pijn #kids #pasta #rustigaan #hoopmorgenietsbeter #voelmebah #amsterdamzuidoost #bijlmer #foodblogger #food #eten #ketup #benklaarvoorvandaag #verdrietig #altijdwelwat #dairy #ontstoken #lichaam #oud #ergensmoetteruit #hoopvol #pray
Likes: 25
Posted at: 2020-05-25 17:49:42
Nou simpel avondeten voor mij..😭 Me voet is vet dik...ga maar echt zo plat..heb pasta voor de kinderen gekookt...ik maar wat noedels...en dan zo straks weer me 2de antibiotica pil.🙏💪 En hopelijk slaap ik een beetje vanacht want mag geen morfine de komende 10 dagen.😱 #noedels #yumyum #diner #avond #amsterdam #story #avondeten #yammy #pijn #kids #pasta #rustigaan #hoopmorgenietsbeter #voelmebah #amsterdamzuidoost #bijlmer #foodblogger #food #eten #ketup #benklaarvoorvandaag #verdrietig #altijdwelwat #dairy #ontstoken #lichaam #oud #ergensmoetteruit #hoopvol #pray
pijn Loslaten van oude patronen en overtuigingen is het loslaten van alles wat je geleerd hebt en altijd hebt gedacht dat dat de waarheid was.❤
.
Breng eenheid en harmonie in je leven 💖
www.purpleflow.nl
.
#purpleflow.quotes #purpleflow #pijn #gedachten #oudepatronen #geloofinjezelf #love #liefde #liefdevoorjezelf #mindfulness #mediteren #pijnlijkegedachten #dankbaarheid #hope #trustyourself #vertrouwjezelf #reiki #werkaanjezelf #angst #loslatenvanemoties #healingenreading
Likes: 16
Posted at: 2020-05-25 17:44:16
Loslaten van oude patronen en overtuigingen is het loslaten van alles wat je geleerd hebt en altijd hebt gedacht dat dat de waarheid was.❤ . Breng eenheid en harmonie in je leven 💖 www.purpleflow.nl . #purpleflow.quotes #purpleflow #pijn #gedachten #oudepatronen #geloofinjezelf #love #liefde #liefdevoorjezelf #mindfulness #mediteren #pijnlijkegedachten #dankbaarheid #hope #trustyourself #vertrouwjezelf #reiki #werkaanjezelf #angst #loslatenvanemoties #healingenreading
pijn In jouw zit een superheld die wacht om eruit te komen. Het is iemand zijn die in zichzelf geloofd, iemand die van zichzelf houdt en iemand die door heeft wat zijn potentie is en dat probeert eruit te laten komen.
⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
Jij bent zoveel meer waard dan je nu denkt. Jij kan zoveel meer dat je in eerste instantie voor mogelijk hield.
⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
Als het leven mij iets heeft geleerd, dan is het inzien dat ik meer kan! Maar dan moet ik er wel eerst zelf in gaan geloven. Als ik dat geloof heb gecreeërd, het geloof dat ik meer waard ben en voor meer mag gaan, dan pas komt mijn innerlijke superheld eruit.
⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
Leer van jezelf te houden, zeg lieve dingen tegen jezelf, geloof in jouw eigen potentie en leer nou verdomme eens hoeveel je eigenlijk echt waard bent!
⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
Laat die innerlijke superheld nou eindelijk eens aan de wereld zien! Ik wacht op je, zodat we samen weg kunnen vliegen en ik kan zien wat voor moois jij deze wereld te brengen hebt. Dit doe je door in te zien dat jij veel meer waard bent❤.
⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
Stop letting the old you hold you in that prison, break free from those old habits! There is more to life than this. Freedom is worth chasing because freedom motivates⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
Ps. Ben jij je oké leven zat? Stuur een dm en boek gratis een 20 minuten kennismakingsgesprek met mij om je Fuck Yeah leven te beginnen.
Likes: 80
Posted at: 2020-05-25 16:59:13
In jouw zit een superheld die wacht om eruit te komen. Het is iemand zijn die in zichzelf geloofd, iemand die van zichzelf houdt en iemand die door heeft wat zijn potentie is en dat probeert eruit te laten komen. ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Jij bent zoveel meer waard dan je nu denkt. Jij kan zoveel meer dat je in eerste instantie voor mogelijk hield. ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Als het leven mij iets heeft geleerd, dan is het inzien dat ik meer kan! Maar dan moet ik er wel eerst zelf in gaan geloven. Als ik dat geloof heb gecreeërd, het geloof dat ik meer waard ben en voor meer mag gaan, dan pas komt mijn innerlijke superheld eruit. ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Leer van jezelf te houden, zeg lieve dingen tegen jezelf, geloof in jouw eigen potentie en leer nou verdomme eens hoeveel je eigenlijk echt waard bent! ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Laat die innerlijke superheld nou eindelijk eens aan de wereld zien! Ik wacht op je, zodat we samen weg kunnen vliegen en ik kan zien wat voor moois jij deze wereld te brengen hebt. Dit doe je door in te zien dat jij veel meer waard bent❤. ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Stop letting the old you hold you in that prison, break free from those old habits! There is more to life than this. Freedom is worth chasing because freedom motivates⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Ps. Ben jij je oké leven zat? Stuur een dm en boek gratis een 20 minuten kennismakingsgesprek met mij om je Fuck Yeah leven te beginnen.
pijn
Likes: 19
Posted at: 2020-05-25 16:25:28
"Tegenwoordig leef ik anders. Ik overleef niet meer door te blaffen, maar ik laat mij aaien door hen die de beste bedoelingen hebben. Mijn vacht is weliswaar wat uitgedund; ware affectie gaat nog best door de dikke huidlaag heen." Mijn nieuwe verhaal Een stuk pijn staat online. Te lezen op www.irenecampfens.nl/blog. #schrijveropinstagram #omoverteschrijven #schrijver #auteur #verhalenbaas #verhalen #korteverhalen #verhalenopinstagram #verhaaltjesopinstagram #woorden #tekst #boek #verhaal #lekkerkortverhaal #pijn #blog #persoonlijkverhaal #stuk #leven #leren #taal #onderwijzersdochter #eenstukpijn #irenecampfens #herinneringen
pijn Rustig aan doen, kiezen voor de kwaliteit van het gezin, JA! Hartstikke goed! Voor iedereen: mama, papa en kindje(s). En dat je ondertussen ambitieus bent, graag werkt en jezelf wilt ontwikkelen, ook daarop zeggen wij: JA! Lekker doen! ⠀
⠀
Veel moeders ervaren hun positie als een spagaat: aan de ene kant er voor het gezin willen zijn en aan de andere kant verlangens en behoeften hebben voor jezelf. ⠀
En ja, als je het zo ervaart, dus als het één of het ander, dan is dit inderdaad stressvol en is het logisch dat mensen gaan roepen tegen jonge moeders:
Likes: 1
Posted at: 2020-05-25 16:20:13
Rustig aan doen, kiezen voor de kwaliteit van het gezin, JA! Hartstikke goed! Voor iedereen: mama, papa en kindje(s). En dat je ondertussen ambitieus bent, graag werkt en jezelf wilt ontwikkelen, ook daarop zeggen wij: JA! Lekker doen! ⠀ ⠀ Veel moeders ervaren hun positie als een spagaat: aan de ene kant er voor het gezin willen zijn en aan de andere kant verlangens en behoeften hebben voor jezelf. ⠀ En ja, als je het zo ervaart, dus als het één of het ander, dan is dit inderdaad stressvol en is het logisch dat mensen gaan roepen tegen jonge moeders: "Doe eens rustig aan! Je moet niet alles willen." ⠀ ⠀ Wat wij hier in het Westen kunnen leren van het Oosten is denken in 'EN-EN': je kunt een relatie hebben op basis van gelijkwaardigheid, je verdeelt de zorg en het inkomen en je accepteert hulp van elkaar. ⠀ Wat bijvoorbeeld in sommige gevallen zou kunnen betekenen dat de één meer gaat zorgen dan de ander omdat de één liever binnenhuis is de ander de deur uit gaat voor het inkomen. Als je ontspannen bent kom je daar uit met je partner en maak je samen de goede keuzes voor jullie zelf en je gezin. ⠀ ⠀ Dus resumé: ONTSPANNEN MET Z'N ALLEN!⠀ ⠀ #ontspannen #bevallen #zwanger #zelf #bevallingscoach #IkrelaxXpert #voorbereiding #weeën #relaxt #juudenlies #vertrouwen #online #programma #mama #coaching #pijn #baby #zwangerschapscursus #thuis #focus #moed #aandacht #MIXmethode #mamafundament #mindset #mindfulness #stress #angst #simpel
pijn Vergeet niet om ook te genieten, van de dingen om je heen en vooruit te blijven kijken, ondanks alles... 🌸⛱ #erbovenopkomen #ziekte #pijn #namoeilijketijden #positief #positiefdenken #mindfulness
Likes: 3
Posted at: 2020-05-25 15:55:35
Vergeet niet om ook te genieten, van de dingen om je heen en vooruit te blijven kijken, ondanks alles... 🌸⛱ #erbovenopkomen #ziekte #pijn #namoeilijketijden #positief #positiefdenken #mindfulness
pijn LUKRAAK vertelde Rachel openbaar op tiktok, hoe haar vader haar mishandelde. De scheiding was een groot geschenk. Ik heb een kado voor haar vader. .
.
Jij bent perfect. .
.
.
#vader #mishandeling #huiselijkgeweld #slaan #kinderen #opvoeding #ouderschap #oudersvannu #kids #dichten #gedicht #spokenword #liefde #eigenwijsheid #wijsheid #pijn #schaamte #openheid #pesten #denhaag #thehague
Likes: 13
Posted at: 2020-05-25 14:51:13
LUKRAAK vertelde Rachel openbaar op tiktok, hoe haar vader haar mishandelde. De scheiding was een groot geschenk. Ik heb een kado voor haar vader. . . Jij bent perfect. . . . #vader #mishandeling #huiselijkgeweld #slaan #kinderen #opvoeding #ouderschap #oudersvannu #kids #dichten #gedicht #spokenword #liefde #eigenwijsheid #wijsheid #pijn #schaamte #openheid #pesten #denhaag #thehague
pijn No make up, geen filter enkel een mama met veel pijn.
Straks naar de huisarts voor een bloefafname..
Aan mijn blauwe plekken te zien kan de medicatie weer moeten aangepast worden.. Maar mijn lach nemen ze niet af.. Blij dat ik Louise even heb kunnen overtuigen van te slapen.. Met de pijn moet ik leren leven maar soms zou ik hem wel naar de maan wil sturen. Want het gevoel van falen is nu even heel groot.
Al die leuke knutselwerkjes, die leuke dingen dat sommige ouders doen.
Neen dat lukt hier nu even niet..
Maar we lachen nog veel, knuffelen heel erg veel.. Dat is ook iets..
Dat gevoel van Louise komt dingen te kort, leert dingen niet door dag ik niet kan is wel groot.. Want ik wil het allerbeste voor ons Louise.

Ik voel me nog steeds gelukkig en ik lach nog steeds en ik geniet heel veel.. Maar ik wil een goede mama zijn voor dat monstertje hier. En dat gevoel is soms niet aanwezig.. Want ik wil niet het beste maar het allerbeste voor haar.

Toch mag ik niet klagen want i' heb een geweldig lief gezin, lieve vriendinnen en vrienden. Wat wilt een mens nog meer.. Ja geen pijn. Maar de pijn doet me beseffen dat elke dag een geschenk is.. En dat is al heel veel.. Elke dag worden met een gelukkig gevoel daar droomt bijna iedereen van en ik heb dat.. Dus ja ik hou van mijn leven.. #ikbendankbaarvoorvandaag #mamazijn #liefde #wezienhaargraag #genieten #mijnlijf #neurofibromatose #lupus #antifosfolipidsyndrom #hartkleppen #moe #pijn #pain #syndroomvantietze #falen #bloedafname #dokter #huidlupus #happy #happymama
Likes: 30
Posted at: 2020-05-25 14:47:09
No make up, geen filter enkel een mama met veel pijn. Straks naar de huisarts voor een bloefafname.. Aan mijn blauwe plekken te zien kan de medicatie weer moeten aangepast worden.. Maar mijn lach nemen ze niet af.. Blij dat ik Louise even heb kunnen overtuigen van te slapen.. Met de pijn moet ik leren leven maar soms zou ik hem wel naar de maan wil sturen. Want het gevoel van falen is nu even heel groot. Al die leuke knutselwerkjes, die leuke dingen dat sommige ouders doen. Neen dat lukt hier nu even niet.. Maar we lachen nog veel, knuffelen heel erg veel.. Dat is ook iets.. Dat gevoel van Louise komt dingen te kort, leert dingen niet door dag ik niet kan is wel groot.. Want ik wil het allerbeste voor ons Louise. Ik voel me nog steeds gelukkig en ik lach nog steeds en ik geniet heel veel.. Maar ik wil een goede mama zijn voor dat monstertje hier. En dat gevoel is soms niet aanwezig.. Want ik wil niet het beste maar het allerbeste voor haar. Toch mag ik niet klagen want i' heb een geweldig lief gezin, lieve vriendinnen en vrienden. Wat wilt een mens nog meer.. Ja geen pijn. Maar de pijn doet me beseffen dat elke dag een geschenk is.. En dat is al heel veel.. Elke dag worden met een gelukkig gevoel daar droomt bijna iedereen van en ik heb dat.. Dus ja ik hou van mijn leven.. #ikbendankbaarvoorvandaag #mamazijn #liefde #wezienhaargraag #genieten #mijnlijf #neurofibromatose #lupus #antifosfolipidsyndrom #hartkleppen #moe #pijn #pain #syndroomvantietze #falen #bloedafname #dokter #huidlupus #happy #happymama
pijn Johnny, check je mail, je hebt weer een fenomenaal foremat ontvangen! Je hebt mijn nummer, toch? #draconischemaatregelen #schuld #schuldsanering #uitkering #pijn #verdriet #challenge #amputatie #Peter #R #DeVries #PeterRdeVries @peterrdevriesoffical @peterrdevriesdaily @peter_r_de_dries @peterrde_vries @peter_r_de_vries_meme @peterr.devries #Linda #de #Mol #lindademol #net5poweredbylinda #johnny #de #mol #downmetjohnny #willeke #willekealberti #willekehadgelijk #freewilleke
Likes: 19
Posted at: 2020-05-25 14:12:56
Johnny, check je mail, je hebt weer een fenomenaal foremat ontvangen! Je hebt mijn nummer, toch? #draconischemaatregelen #schuld #schuldsanering #uitkering #pijn #verdriet #challenge #amputatie #Peter #R #DeVries #PeterRdeVries @peterrdevriesoffical @peterrdevriesdaily @peter_r_de_dries @peterrde_vries @peter_r_de_vries_meme @peterr.devries #Linda #de #Mol #lindademol #net5poweredbylinda #johnny #de #mol #downmetjohnny #willeke #willekealberti #willekehadgelijk #freewilleke
pijn Day 25 of @jennn_erator #mayvinylchallenge 
25. Cover Art Theme

There were several themes to choose from and I chose COLOUR. Any opportunity to show off this gorgeous vinyl by Curse These Metal Hands which is @great.pijn and @conjureruk and THIS AMAZING ORANGE ARTWORK AND VINYL. I love it so much 😂😂😍😍☺☺ This was my second favourite record of last year and I always wind up @danthonydantanohere by telling him I prefer Curse These to Conjurer, sorry dude 😋 (not sorry). What I love about this as well is the old style of the design. LOVE IT. Everyone needs to listen to this record! Also, another thing I've only noticed today is they thank Jez and Super Hans from Peep Show too 😂 (If you know, you know)
#conjurer #pijn #holyroar #holyroarrecords #foursongsinthekeyofmirth #orangevinyl #orange #colouredvinyl #cursethesemetalhands #baroness #torche #mastodon #postrock #postrockband #postmetal #sludgemetal #pijnandconjurer #peepshow #superhans #vinyl #vinylgirl #metalheadgirl #vinyloftheday #vinylcommunity #vinyllover #instavinyl #vinylgram #vinylcollection #vinylcollector
Likes: 156
Posted at: 2020-05-25 13:20:08
Day 25 of @jennn_erator #mayvinylchallenge 25. Cover Art Theme There were several themes to choose from and I chose COLOUR. Any opportunity to show off this gorgeous vinyl by Curse These Metal Hands which is @great.pijn and @conjureruk and THIS AMAZING ORANGE ARTWORK AND VINYL. I love it so much 😂😂😍😍☺☺ This was my second favourite record of last year and I always wind up @danthonydantanohere by telling him I prefer Curse These to Conjurer, sorry dude 😋 (not sorry). What I love about this as well is the old style of the design. LOVE IT. Everyone needs to listen to this record! Also, another thing I've only noticed today is they thank Jez and Super Hans from Peep Show too 😂 (If you know, you know) #conjurer #pijn #holyroar #holyroarrecords #foursongsinthekeyofmirth #orangevinyl #orange #colouredvinyl #cursethesemetalhands #baroness #torche #mastodon #postrock #postrockband #postmetal #sludgemetal #pijnandconjurer #peepshow #superhans #vinyl #vinylgirl #metalheadgirl #vinyloftheday #vinylcommunity #vinyllover #instavinyl #vinylgram #vinylcollection #vinylcollector
pijn Wie kan dit beter? 😂👇
•
Check ook mijn andere posts 👀
Likes: 202
Posted at: 2020-05-25 13:19:20
Wie kan dit beter? 😂👇 • Check ook mijn andere posts 👀
pijn Wil je graag een acupunctuurbehandeling maar kun je nu even niet naar een acupuncturist toe? Dat kan!

Bij een online consult geef ik je advies volgens de chinese geneeswijzen en krijg je verblijfsnaaldjes toegestuurd die ik je help aan te brengen op de juiste acupunctuurpunten. Dit werkt erg goed bij stress, pijnklachten en het opbouwen van je weerstand! Voor heftigere neurologische klachten zie ik je wel graag fysiek en dat kan nu ook weer.

Dus maak nu een afspraak voor een fysiek óf online consult. Ga voor meer informatie naar linktr.ee in de bio. 👆
Likes: 6
Posted at: 2020-05-25 12:37:01
Wil je graag een acupunctuurbehandeling maar kun je nu even niet naar een acupuncturist toe? Dat kan! Bij een online consult geef ik je advies volgens de chinese geneeswijzen en krijg je verblijfsnaaldjes toegestuurd die ik je help aan te brengen op de juiste acupunctuurpunten. Dit werkt erg goed bij stress, pijnklachten en het opbouwen van je weerstand! Voor heftigere neurologische klachten zie ik je wel graag fysiek en dat kan nu ook weer. Dus maak nu een afspraak voor een fysiek óf online consult. Ga voor meer informatie naar linktr.ee in de bio. 👆
pijn Na heel wat verwarring, vage teksten in ministeriële besluiten, doorverwijzingen naar diensten waar we net vandaan kwamen,... Kregen we afgelopen donderdag te horen dat we NIET mochten opstarten op 1 juni.
Jammer, we hadden alle nodige maatregelen getroffen, de capaciteit werd beperkt tot 10 deelnemers ipv 20, enz...
Maar helaas niet veel aan te beginnen en de veiligheid van onze deelnemers en mensen staan, zoals altijd, bovenaan.
We zien jullie dus graag terug vanaf 1 juli voor een spetterende zomer en een prachtig najaar vol top-natuurwandelingen en fijne ontmoetingen! Tot dan!
#effenweg #omdatwandelenwerkt #bewegenindenatuur #wandelen #corona #covid19 #gezondheid #burnout #pijn #welzijn #bewegen #naarbuiten #getoutside #getoutdoors #natuurisgezond #natuur #natureheals #stappen #walkthepainaway
Likes: 19
Posted at: 2020-05-25 12:25:21
Na heel wat verwarring, vage teksten in ministeriële besluiten, doorverwijzingen naar diensten waar we net vandaan kwamen,... Kregen we afgelopen donderdag te horen dat we NIET mochten opstarten op 1 juni. Jammer, we hadden alle nodige maatregelen getroffen, de capaciteit werd beperkt tot 10 deelnemers ipv 20, enz... Maar helaas niet veel aan te beginnen en de veiligheid van onze deelnemers en mensen staan, zoals altijd, bovenaan. We zien jullie dus graag terug vanaf 1 juli voor een spetterende zomer en een prachtig najaar vol top-natuurwandelingen en fijne ontmoetingen! Tot dan! #effenweg #omdatwandelenwerkt #bewegenindenatuur #wandelen #corona #covid19 #gezondheid #burnout #pijn #welzijn #bewegen #naarbuiten #getoutside #getoutdoors #natuurisgezond #natuur #natureheals #stappen #walkthepainaway
pijn Blijkbaar zijn mensen zo🤐
*
* 
Like and comment😊
Volg voor meer @xquotesandmoodx 🥀
*
*
Hastags
~~~~
#liefde #pijn #gebrokenhart #echtgebeurd #mood
#quotes #lol #like #followforfollowback
Likes: 17
Posted at: 2020-05-25 11:25:31
Blijkbaar zijn mensen zo🤐 * * Like and comment😊 Volg voor meer @xquotesandmoodx 🥀 * * Hastags ~~~~ #liefde #pijn #gebrokenhart #echtgebeurd #mood #quotes #lol #like #followforfollowback
pijn Ik geef corona de schuld. Nee, het is geen corona. Het is de schuld van. Blijkbaar kunnen takken niet meer opgeruimd worden. Dus ze blijven liggen. Het gevolg: onderuit gaan wanneer je rolschaatst. Goed hard trouwens.

#ditdoetpijndus #pijn #auw #rolschaatsen #goedehuisvader
Likes: 15
Posted at: 2020-05-25 11:11:46
Ik geef corona de schuld. Nee, het is geen corona. Het is de schuld van. Blijkbaar kunnen takken niet meer opgeruimd worden. Dus ze blijven liggen. Het gevolg: onderuit gaan wanneer je rolschaatst. Goed hard trouwens. #ditdoetpijndus #pijn #auw #rolschaatsen #goedehuisvader
pijn 🌱 Geen spierpijn achteraf, redelijk eenvoudige bewegingen en toch het gevoel van een complete work-out hebben.
🌱 Zorgvuldig opgebouwde bewegingen die uitnodigen tot bewustwording. Veel afwisselende bewegingen waardoor je zonder zware inspanning verrassend actief bent.

Deze manier van bewegen en inspanning is perfect voor:
🌱 stress- en spanningsklachten verminderen
🌱 herstellen van bijv rugklachten
🌱 afname van (over)vermoeidheid
🌱 als je niet intensief wilt sporten

Kortom als je vooral lekker buiten in beweging wilt zijn onder begeleiding van mij als fysiotherapeut en oefentherapeut Mensendieck.

Zowel 2 wekelijks in een kleine groep als een individueel 3 maanden traject mogelijk.
Likes: 10
Posted at: 2020-05-25 10:57:02
🌱 Geen spierpijn achteraf, redelijk eenvoudige bewegingen en toch het gevoel van een complete work-out hebben. 🌱 Zorgvuldig opgebouwde bewegingen die uitnodigen tot bewustwording. Veel afwisselende bewegingen waardoor je zonder zware inspanning verrassend actief bent. Deze manier van bewegen en inspanning is perfect voor: 🌱 stress- en spanningsklachten verminderen 🌱 herstellen van bijv rugklachten 🌱 afname van (over)vermoeidheid 🌱 als je niet intensief wilt sporten Kortom als je vooral lekker buiten in beweging wilt zijn onder begeleiding van mij als fysiotherapeut en oefentherapeut Mensendieck. Zowel 2 wekelijks in een kleine groep als een individueel 3 maanden traject mogelijk.
pijn 🤯 1️⃣ 2️⃣ 3️⃣ 4️⃣ 😄

Vorige week hadden we een bericht waarin we aangaven hoe je stress kunt herkennen.

Verder is het belangrijk dat als je weet dat je meer of teveel stress hebt de volgende stappen te doorlopen:

1. Accepteer het probleem

2. Identificeer de factoren

3. Focus je niet op categorie 3

4. Pas je leefstijl erop aan

Stress is een deel van ons leven. Het komt bij iedereen voor. Echter als het teveel wordt en de stress de overhand krijgt kan het negatieve gevolgen hebben.

Volg de stappen! 🤯 1️⃣ 2️⃣ 3️⃣ 4️⃣ 😄
Likes: 16
Posted at: 2020-05-25 10:50:47
🤯 1️⃣ 2️⃣ 3️⃣ 4️⃣ 😄 Vorige week hadden we een bericht waarin we aangaven hoe je stress kunt herkennen. Verder is het belangrijk dat als je weet dat je meer of teveel stress hebt de volgende stappen te doorlopen: 1. Accepteer het probleem 2. Identificeer de factoren 3. Focus je niet op categorie 3 4. Pas je leefstijl erop aan Stress is een deel van ons leven. Het komt bij iedereen voor. Echter als het teveel wordt en de stress de overhand krijgt kan het negatieve gevolgen hebben. Volg de stappen! 🤯 1️⃣ 2️⃣ 3️⃣ 4️⃣ 😄
pijn We zijn eindelijk gestart met werken aan de nieuwe praktijk aan de Rueckertbaan 150. Een behandelkamer is geschilderd. Nu ben ik nog aan het nadenken over de vloer en deuren. De rest zal rustig volgen. 🌹
🌹
#acupunctuurtilburg
#acupunctuur 
#kruiden
#vruchtbaarheidsmassage
#baby
#zwanger
#tilburg 
#overwerkt
#vermoeid
#zorgvoorjezelf
#littekenbehandeling
#rust
#energie
#moxa
#guasha
#cupping
#yintang
#kalmerend
#minderstress
#ontspanning
#focus
#bloedcirculatie 
#pijn 
#stress 
#allergie 
#vruchtbaarheidsprobleme
Likes: 40
Posted at: 2020-05-25 10:46:30
We zijn eindelijk gestart met werken aan de nieuwe praktijk aan de Rueckertbaan 150. Een behandelkamer is geschilderd. Nu ben ik nog aan het nadenken over de vloer en deuren. De rest zal rustig volgen. 🌹 🌹 #acupunctuurtilburg #acupunctuur #kruiden #vruchtbaarheidsmassage #baby #zwanger #tilburg #overwerkt #vermoeid #zorgvoorjezelf #littekenbehandeling #rust #energie #moxa #guasha #cupping #yintang #kalmerend #minderstress #ontspanning #focus #bloedcirculatie #pijn #stress #allergie #vruchtbaarheidsprobleme
Voticle Trending & Popular Articles
If you are a landlord, investor or property developer there is a wide range of finance opportunities available to assist you kick off with your next project. The alternative lending market can feel complex and big even for experienced developers. On...
You really want to start a good business. You probably have an idea about starting and growing your own company and you are willing to take the necessary risks to ensure you get going with your business. You are ready to quit your job or stay broke...

HEVP means: : Heel Erg Veel Pijn

: Heel Erg Veel Pijn

MCP means: Met Chronische Pijn

Met Chronische Pijn

PCCL means: Pijn Coping Cognitie Lijst

Pijn Coping Cognitie Lijst

NVBP means: Ned Ver Bestudering Pijn

Ned Ver Bestudering Pijn

PKC means: Pijn Kennis Centrum

Pijn Kennis Centrum

What is the meaning/definition of the letters in Pijn?

Meaning of Pijn by its letters

Pijn acronym or abbreviation means:

P: Meaning of P in Pijn. Power. On the off chance that P is the principal consonant in a first name, the conveyor is probably going to consider otherworldly things and be extremely on edge about existence. Contrarily, the general population with the underlying P can here and there be narrow minded and flaky. P has a substantial tip remaining on only one more point to demonstrate it's quality. It implies solid, the capacity tp see shortcoming and potential outcomes effortlessly and perceptiveness. Remaining by his own, it indicates self-centeredness, a prospering demeanor and meticulousness. P additionally demonstrates partition, solid will likewise go alone and unbiasedness. In some cases, you have a lack of understanding of individuals as they at some point focus on you. Take after the imagination's ability to a wonderful career. A viable ability can bring an incredible reward related to money. The appeal appealed with much judgment. Writing, music and craftsmanship bring what you usually want. An unusual future if you focus on the most obvious ability. You are fully aware of social circumstances. Do not consider doing anything that could harm your image or bad reputation. Choice of check. Along these lines, you need a wonderful partner. You also need a smart partner. Strangely, you can see your partner as your opponent ... a great battle by moving that vibrant sex. You are moderately free to hang sex-ups. You will examine and test the best approach to achieve things. You are exceptional social and emotion. You appreciate being a provocation and you need a decent arrangement of physical satisfaction.

I: Meaning of I in Pijn. It can be unpredictable again and again. Help make up for the wonderful family life. Inverted sex can be exacerbated. Ability to love the most prominent and motivated. It causes the variability of a terrible carb. Mercy and human understanding bring rewards. Savvy can interact with physical cravings. Try not to arouse the quality of affection for the family. Take after your beliefs.

You have an unusual feeling that must be loved, recognized ... even loved. You appreciate the extravagant, erotic nature, item delights. You can look for your loved ones who understand what they are doing. You are not interested in newbies, unless the newbie needs a mentor. You are especially picky about fulfilling your desires. Analyze and try new ways of sexual expression. You take the effort in this way and require sexual projects and change. You are sexier than sexual, but now you are again and again from the outside and out. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

J: Meaning of J in Pijn. You prefer a part of other things to appreciate extravagance. Useful instinct, trust him. Express expert personal communication. Business plans are dangerous, be careful. Imaginatives, all Ashraf, brings wealth and high prestige. The vitality of the channel to help others. You are honored by a lot of physical vitality. At this point when you use to make love, there is nothing to stop you, perhaps leaving aside your partner's endurance. (You could have moved all night.) You react to the excitement of the search and test the mating conversion. You can afford to have incredible feelings in your mind. At the basic level you are a tramp and you need to put it alone from time to time. You will carry a long retreat effortlessly. I was optimistic and needed to trust in affection. It seems that the sex show to reach must continue deep inside. The letter J is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioner" of the world. They may either play out the show ahead of time or draw the strings from above. Those with a J begin like control and are typically extremely protected, without anyone else. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as in the event that they seem to be. They are brilliant "on-screen characters" throughout everyday life and can draw in the persona they want to see you. On the off chance that J is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be strong and bold. Names with the underlying letter J are pioneers, torchbearers, scientists, instructors and individuals who indicate others the way. They are pioneers, sparks and optimistic visionaries who know about their own inborn forces. The letter J relate to reality, kind and canny. J is indistinguishable numerically to the number 1 and stands for our yearnings. In the event that J is the main consonant in a name, the carrier won't surrender an enduring want and will hence discover achievement - all things considered. Contrarily, J can be sluggish and need heading. J resembles an I with the floor more to one side and a little upwards. Not at all like most letters that open up, down or right, J will look through the spots to investigate a couple of set out investigating. It is expressive, amiable, strong, attractive, new in thoughts, splendid in viewpoint, inventive, thriving, lovely and unique.

N: Meaning of N in Pijn. Achievement comes to you effectively, physical comfort and wealth matter more than others. Most of the unfortunate freedom and grief is their disappearance.With respect to religion it brings true serenity.Make yourself away from the risk,


You can be very emotional, linked to the splendor of love. Having a partner is fundamental for you.You are free in your eyes of affection and will take risks, try new ones sexual encounters and accomplices, give it all in great taste.Minds turn to you.You should feel that your partner is mentally strengthening, otherwise you will think it is difficult to support the relationship.You need to appreciate, Nestling, Wenning and eating to give yourself. You have a chance to work, but you usually have to break up. Most of the opponent's uncertainty is so terrible, no one but you can go. Defeat the innate feelings of independent fear of someone else's improvement and the ability to sleep. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come. Rushing nature can lead to real annoyance. Conquer the trend to wonder and Crabens, have many companions and flourish. Q can not be overcomeTestables that still exist, and hesitate without hesitation. It may seem irreproachable, humble and painful, but we recognize that appearances can lie. As for sex, you are free of anything from a talented specialist. You can without much stretch go to the extreme however, run the range of enthusiasm for tiredness with full thought of sex. You can be very indebted to your colleague, looking for impeccable each one of you. It is difficult to find someone who can meet your measurements. You have trouble communicating with your emotions and getting into action.

What does Pijn mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation Pijn. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the Pijn acronym.

Astrological Analysis and meaning of Pijn

Pijn has a life path of 4. Pijn means: With a fortunate life way of 4, the arrangement of numbers (4, 13/4, 22/4, 31/4) are your character numbers. 4 Positive highlights: Solid feeling of request and qualities, battle against outskirts, an enduring development, exceptionally handy, logical soul, scrupulousness, reason for the execution, a virtuoso for the association, fine-administration aptitudes. 4 Negative Features: The absence of creative energy, in detail, resolved assessments, factious, ease back to act, excessively genuine, confounded got. This is the specialist. Functional, with tender loving care, fours are dependable, persevering and supportive. Directed by Uranus. Watchwords: reliable, accommodating, unfaltering, intelligent, self-restraint, critical thinking. At the point when communicated negative: conversely, unyielding, limit. As a sweetheart: Although stable and typically reliable, fours can be extremely enthusiastic and disappointed when they feel held in confines in them tend to require some level of showdown in their affection life .. A relationship that draws out their contrary nature Stagnating. They want to take care of issues, and when they "take" them and manage trouble, they are extremely steadfast sweethearts. The number four gets its importance from creation. It is a fortune and gives solidness, uprightness, equity, fabricating a solid establishment, genuineness, trustworthiness, dependability, honesty. In Hebrew four speaks to the estimation, helpfulness and insight In Hindu four is totality and flawlessness. To Pythagoras, four flawlessness and equity is negative, number 4 to conviction alludes to the powerlessness to adjust and sluggishness. Thirteen is neither satisfaction nor a misery. It implies virtue and advance to a larger amount of presence. Scripturally the number 13 is said to be an awesome gift and guarantee To Mary Kay number thirteen is a fortunate number as their business began n the thirteen September 1963. To the United States, 13 stripes speak to the first 13 settlements, which opposed the British run the show. Organically, thirteen speaks to the period of male o female development. Twenty two, which is a progression of energy and accomplishment, the ace manufacturer, with the heavenly creative energy and extraordinary charm. It can understand exceptionally monster or possible tasks due to its capacity to accuracy and adjust. Number twenty two individuals are hopeful, imaginative and commonsense. Some of their negative highlights are: uneasiness, anxiety and they are steadfast, constant and can leave others hanging. The scriptural significance of twenty-two symbolizes issue and bedlam and disruption. With route 4, their numbers are (4, 13/4, 22/4, 31/4). Life Path 4 shows that you are a natural genius to plan things. You can create, build and compile applications almost to make things work with unique brain excellence. They are one of the most reliable, practical and earthly individuals, members of the cornerstone of any society. In fact, as a way of life, the path of Laith 4 means that you are a builder of the community. Cream cream in this way of life can be a masterpiece in society. You are among these highly talented people who have an ideal personality, which is rooted in practice, so you can get to the top, design and transfer luxury projects to the end. If you want, ready to work for him, you can achieve tremendous success, prestige and fame. It is clear that not everyone can become famous in a 4 life.All this life will have the opportunity to take over and run, live with dedication and perseverance and many love 4S work in contract contexts. But often the lives of people form 4 eventually become owners and managers of companies in society. In each of these functions, you always require a lot of yourself, which is needed for others, and sometimes much more. You have the kind of will that is confused with repentance very often. They are hard on themselves, but honest and direct speech always creates the impression of complete progress. Once the decision is made, they follow the outcome, be it good, bad or indifferent. She is very firm in her habits and a contractor to handle things as she is sure will succeed. His determination and his ability to make limits at work on the hobby sometimes. You are an excellent manager with a great sense of how the job has to be done, and you are an excellent entrepreneur and planner because of your innate ability to see things in a very good and practical way. This comes from a strong desire to be perfect in your business. Planning is necessary to avoid mistakes. It is very likely that someone with a 4-way path invented a 'to do list' of things to do. Even without support, your attention to detail and the strong will of manga projects as a clean program allows you to share ideas, activities, catalog and manage all aspects of your day. In fact, it seems to work best when you are under. Venice has a number of difficult questions. Average and dedicated to getting the most out of your wedding, they are still the right supplier. There may be some friends in the number, but they are very close to them, and once they are friendships, they often last a lifetime. Number 4 is strongly associated with the element of the Earth, which gets its strength and absolute realism. They are one of the most reliable people you know. If patience and determination can never win, you are sure to achieve much success in life. It is often called to care for others. To finish what they started. It may not be fair, and maybe not, but lar can be the key to your performance and reputation. The disadvantage of 4 may be doctrinal to the spirit of excess, repressive and oppressive. Many people on the surface, deferred by this, as this can cause lack of tact. To keep your feelings from being hurt, be clear about everything that needs to be done. In addition, the negative way of 4 can forget to take small things that often make a business work properly, as they tend to look at the big picture and key opportunities while missing a little bit now.

More meanings / definitions of Pijn or words, sentences containing Pijn?

Name Meaning of Pijn

littleidlichennai ycmediaworks delocomotief balloon_decoration_ahmedabad owl2ndhoodie latoya_gould patricia_miljak reganphotography weddingplanin festtruhe_bridalstore asdzaan uncolibriperegrino salonsacha alissa_rooney directpaintau cfbayern alatulsessions youenjoymygoods canada_sir ymk soumaises francois_huguet sacwallondon hallmarkscrapandcrafts mastersfight dioses_rey nina_burduja_create makeupartist_kirti bookishshan thatnovachannel kathimarie78 paredaoburraverdeofc skinandbareit rajwar_deep southerboats conciertoentucasa hollyrebeccawhite fongtajuni janecio_officiel beautifulghettos niftynickk dahilix ellenrollasonx robertocarlos1819 generationteach leshkashow ourobrasiltur killnstixcarbonarrows irelandactive milunita_


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.