FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

FRYMisMyYogaJourney instagram hashtags, hashtags meanings FRYMisMyYogaJourney images, #FRYMisMyYogaJourney tag pics

frymismyyogajourney
frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Deep down, everyone wants to believe they can be hardcore. But being hardcore isn't just about being tough - it's about acceptance. Sometimes you have to give yourself permission to not be hardcore for once. You don't have to be tough every minute of every day. It's okay to let down your guard. In fact, there are moments when it's the best thing you can possibly do - as long as you choose your moments wisely. You do you.
Likes: 106
Posted at: 2018-03-25 04:35:06
Deep down, everyone wants to believe they can be hardcore. But being hardcore isn't just about being tough - it's about acceptance. Sometimes you have to give yourself permission to not be hardcore for once. You don't have to be tough every minute of every day. It's okay to let down your guard. In fact, there are moments when it's the best thing you can possibly do - as long as you choose your moments wisely. You do you.
frymismyyogajourney Hellooo mantemaann!!! ๐Ÿ™‹๐Ÿป
Team Prodia bakal dateng ke studio Rumah Djuanda buat ngadain cek kesehatan GRATIS!!! Nih catet tanggalnya yaa --> 19-21 Juli 2017
. .
Pemeriksaannya akan dilakukan secara sindrom metabolik. Apa itu? Nah, pemeriksaan sindrom metabolik ini dapat membantu temen2 semua mendeteksi dini resiko komplikasi penyakit di masa yang akan mendatang seperti : - penyakit jantung - stroke - diabetes melitus - perlemakan hati (fatty liver) - gangguan ginjal
.
.
.
Info lebih lanjut bisa langsung hubungi @rumahdjuanda .Sekali lagi ini FREE alias GRATIS alias gretong shaayyy yuk yak yuukk sampe ketemu yaaaa ^^ .
.
.
#letscheckup #prodia #prodiabandung #prodiaindonesia #bandung #bandungbanget #kotabandung #bandungfoodies #bandungevent #bandungpisan #bandungeuy #bandungpunya #bandungjuara #bandungsehat #infobandung #yogabandung #FRYMisMyYogaJourney #eventkesehatan #yogafrym #rudju #rumahdjuanda
Likes: 110
Posted at: 2017-07-12 10:16:28
Hellooo mantemaann!!! ๐Ÿ™‹๐Ÿป Team Prodia bakal dateng ke studio Rumah Djuanda buat ngadain cek kesehatan GRATIS!!! Nih catet tanggalnya yaa --> 19-21 Juli 2017 . . Pemeriksaannya akan dilakukan secara sindrom metabolik. Apa itu? Nah, pemeriksaan sindrom metabolik ini dapat membantu temen2 semua mendeteksi dini resiko komplikasi penyakit di masa yang akan mendatang seperti : - penyakit jantung - stroke - diabetes melitus - perlemakan hati (fatty liver) - gangguan ginjal . . . Info lebih lanjut bisa langsung hubungi @rumahdjuanda .Sekali lagi ini FREE alias GRATIS alias gretong shaayyy yuk yak yuukk sampe ketemu yaaaa ^^ . . . #letscheckup #prodia #prodiabandung #prodiaindonesia #bandung #bandungbanget #kotabandung #bandungfoodies #bandungevent #bandungpisan #bandungeuy #bandungpunya #bandungjuara #bandungsehat #infobandung #yogabandung #FRYMisMyYogaJourney #eventkesehatan #yogafrym #rudju #rumahdjuanda
frymismyyogajourney Eheehehe, Special Class Flexible - ME ๐Ÿ˜˜
Swipe-swipe-swipe ๐Ÿ“ฒ
.
.
.
.
.
.
.
.
#specialclassyoga #rumahdjuanda #flexiblemewithacid #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #yogabandung #igyoga #yogawhenyoucan #flexibility #yogaid #studioyogabandung #vsco #pictoftheday #photooftheday
Likes: 102
Posted at: 2017-07-20 16:54:33
frymismyyogajourney HELLO!!! ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ˜€๏ธ
Tomorrow Iโ€™m going to live on instagram live after finishing the class around 6:30 ish pm. Buat temen2 yang punya pertanyaan seputar yoga di Rumah Djuanda, besok gabung yaaa.. Kita ngobrol2 live. Please follow @rumahdjuanda karena livenya dari IG nya Rumah Djuanda. Well Iโ€™ll see you guys tomorrow on live! Iโ€™m so exciteeeddd!!!๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› #FRYMisMyYogaJourney #yogabandung #kotabandung #bandungsehat #indonesiasehat #bandung #bandungjuara #setrasari #indonesia #yogaindonesia #yogajakarta #yogabali #yogalive #yogainstructor #GoodFriendGoodShape #rumahdjuanda #rudju
Likes: 103
Posted at: 2017-12-06 07:57:31
HELLO!!! ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ˜€๏ธ Tomorrow Iโ€™m going to live on instagram live after finishing the class around 6:30 ish pm. Buat temen2 yang punya pertanyaan seputar yoga di Rumah Djuanda, besok gabung yaaa.. Kita ngobrol2 live. Please follow @rumahdjuanda karena livenya dari IG nya Rumah Djuanda. Well Iโ€™ll see you guys tomorrow on live! Iโ€™m so exciteeeddd!!!๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› #FRYMisMyYogaJourney #yogabandung #kotabandung #bandungsehat #indonesiasehat #bandung #bandungjuara #setrasari #indonesia #yogaindonesia #yogajakarta #yogabali #yogalive #yogainstructor #GoodFriendGoodShape #rumahdjuanda #rudju
frymismyyogajourney SWIPE โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ
.
.
WHAT A LOVELY SUNDAY!!!โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Thank you for having me @ngayogabdg ๐Ÿ™๐Ÿผ You guys are incredible!!! Also thank you for my dearest team today @wanti_madyaningratih @nurhayati.santi @ruang_yoga ๐Ÿ™๐Ÿผ Iโ€™ll see you guys around, FRYMers! Good Friend Good Shape! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ RESPECT!๐Ÿ™๐Ÿผ
Likes: 134
Posted at: 2018-03-11 07:08:39
SWIPE โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ . . WHAT A LOVELY SUNDAY!!!โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ Thank you for having me @ngayogabdg ๐Ÿ™๐Ÿผ You guys are incredible!!! Also thank you for my dearest team today @wanti_madyaningratih @nurhayati.santi @ruang_yoga ๐Ÿ™๐Ÿผ Iโ€™ll see you guys around, FRYMers! Good Friend Good Shape! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ RESPECT!๐Ÿ™๐Ÿผ
frymismyyogajourney #frymfire tomorrow at @rumahdjuanda 
See u on the mat with dark outfit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Pic : @frappucinophoto
Mua : @rebornbeautybridal
And @vickylee_mua
Editor : @birddeckz
.
.
 #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #halloween #cinkyogini #instayoga #shivapose #exorcistpose #yogabandung #yogiofinstagram #yogaclass #yogasession
Likes: 101
Posted at: 2017-10-29 09:01:37
frymismyyogajourney Special class .... army day ๐Ÿคธ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป#yogajourney #morningbooster #yogadaily #frymismyyogajourney
Likes: 118
Posted at: 2017-11-22 08:32:16
Special class .... army day ๐Ÿคธ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป#yogajourney #morningbooster #yogadaily #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Katanya kalo olahraganya cuma yoga doank bokong jadi tepos ya? Gini... Jangan salah kaprah. Yoga itu banyak banget jenisnya. Banyak B-A-N-G-E-T. Nah kalo pengen fokusnya ke bokong, pilih latihan yoga yang banyak ngelatih otot panggul. You are what you train. Simple๐Ÿ˜‰ #FRYMisMyYogaJourney #yogabandung #yogalover #yogaindonesia #bandung #yoga #indonesiasehat #bandungsehat
Likes: 101
Posted at: 2017-11-01 13:13:48
Katanya kalo olahraganya cuma yoga doank bokong jadi tepos ya? Gini... Jangan salah kaprah. Yoga itu banyak banget jenisnya. Banyak B-A-N-G-E-T. Nah kalo pengen fokusnya ke bokong, pilih latihan yoga yang banyak ngelatih otot panggul. You are what you train. Simple๐Ÿ˜‰ #FRYMisMyYogaJourney #yogabandung #yogalover #yogaindonesia #bandung #yoga #indonesiasehat #bandungsehat
frymismyyogajourney Badass August!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Wearing my new favorite Airbrush legging 7/8 high waist from @aloyoga in Black Cherry ๐Ÿ’๐Ÿ–ค Go get them at @soulcielite !
Likes: 134
Posted at: 2018-08-12 12:18:46
Badass August!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Wearing my new favorite Airbrush legging 7/8 high waist from @aloyoga in Black Cherry ๐Ÿ’๐Ÿ–ค Go get them at @soulcielite !
frymismyyogajourney Follow 
@frym.indonesia @ruang_frym
Likes: 45
Posted at: 2020-02-11 10:14:28
Follow @frym.indonesia @ruang_frym
frymismyyogajourney Frym star @afriyantifitri ini dulunya praktisi taekwondo. Karakter tubuhnya udah terbentuk kuat, strengthful. Selain keseimbangan tubuh kanan dan kiri, kita latih fleksibiliti nya (with props ofc) juga ya.
.
Rajin berlatih ya beb๐Ÿ˜˜. Proud of you.
.
#frymcommunity #frymismyyogajourney #frymstar #frym #goodfriendgoodshape #privateyogateacher #privateyoga #privateyogaclass #pigeonpose #restingpigeonpose #yogapractice #yoga #yogalife #yogagirl #yogalifestyle
Likes: 21
Posted at: 2020-02-09 12:26:22
Frym star @afriyantifitri ini dulunya praktisi taekwondo. Karakter tubuhnya udah terbentuk kuat, strengthful. Selain keseimbangan tubuh kanan dan kiri, kita latih fleksibiliti nya (with props ofc) juga ya. . Rajin berlatih ya beb๐Ÿ˜˜. Proud of you. . #frymcommunity #frymismyyogajourney #frymstar #frym #goodfriendgoodshape #privateyogateacher #privateyoga #privateyogaclass #pigeonpose #restingpigeonpose #yogapractice #yoga #yogalife #yogagirl #yogalifestyle
frymismyyogajourney Salah satu Frym Star yang lentur sekali @fatthaalya dengan teknik berlatih plank pose nya Frym strenght-nya kemudian muncul, terus rajin berlatih ya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Untuk jadi kaya gini, ingin aja ga cukup ayo berlatih Frym. Disini. Sekarang. Aku temenin. .
#frymstar #goodfriendgoodshape #frymcommunity #frymismyyogajourney #plankpose #privateyogateacher #privateyogaclass #privateyoga #yogapractice #yoga #yogalife #yogagirl #yogalifestyle
Likes: 35
Posted at: 2020-02-08 06:00:20
Salah satu Frym Star yang lentur sekali @fatthaalya dengan teknik berlatih plank pose nya Frym strenght-nya kemudian muncul, terus rajin berlatih ya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Untuk jadi kaya gini, ingin aja ga cukup ayo berlatih Frym. Disini. Sekarang. Aku temenin. . #frymstar #goodfriendgoodshape #frymcommunity #frymismyyogajourney #plankpose #privateyogateacher #privateyogaclass #privateyoga #yogapractice #yoga #yogalife #yogagirl #yogalifestyle
frymismyyogajourney Mari menjadi wanita yang kuat dan cantik  dalam kelas FRYM FLOW ๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹ Kelas yoga FRYM Reguler : 
setiap hari Rabu dan Jumat pk. 08.15-09.30 bersama @wanti_madya

Private Class : disesuaikan 
FRYM ๐ŸŒŸ : @nannezain 
#kelasyoga
#frymismyyogajourney
#ruangfrym
#yogaindonesia
Likes: 20
Posted at: 2020-01-29 04:00:55
Mari menjadi wanita yang kuat dan cantik dalam kelas FRYM FLOW ๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹ Kelas yoga FRYM Reguler : setiap hari Rabu dan Jumat pk. 08.15-09.30 bersama @wanti_madya Private Class : disesuaikan FRYM ๐ŸŒŸ : @nannezain #kelasyoga #frymismyyogajourney #ruangfrym #yogaindonesia
frymismyyogajourney Bahagianya mereka adalah sumber energi positif ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Yang mau gabung kelas FRYM , yuks kontak aja :

@frym.indonesia
@ruang_frym
@hellosabii  #yogapractices 
#frymismyyogajourney
Likes: 37
Posted at: 2020-01-28 09:55:58
Bahagianya mereka adalah sumber energi positif ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ Yang mau gabung kelas FRYM , yuks kontak aja : @frym.indonesia @ruang_frym @hellosabii #yogapractices #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Perbaiki postur Anda dengan yoga bersama saya mulai nanti jam 7 malam @elfarahstudio ~
Fyi: Kita berlatih disini tiap Senin dan Jumat

See you on the mat... very soon! ๐Ÿ˜Š
~

#goodfriendgoodshape #frymcommunity #frym #frymindonesia #frymismyyogajourney #studioyogabandung #kelasyogabandung #afterworkyoga #sehatdanbugarbersamaFRYM #yogaforall #yogabandung #yogalife
Likes: 20
Posted at: 2020-01-20 09:29:55
Perbaiki postur Anda dengan yoga bersama saya mulai nanti jam 7 malam @elfarahstudio ~ Fyi: Kita berlatih disini tiap Senin dan Jumat See you on the mat... very soon! ๐Ÿ˜Š ~ #goodfriendgoodshape #frymcommunity #frym #frymindonesia #frymismyyogajourney #studioyogabandung #kelasyogabandung #afterworkyoga #sehatdanbugarbersamaFRYM #yogaforall #yogabandung #yogalife
frymismyyogajourney Faktanya, praktisi yoga yang serius menyukai latihan secara pribadi, baik itu latihan dirumah sendirian atau bersama teman/grup. Tanpa meremehkan latihan sendirian, ini adalah beberapa manfaat yang bisa didapat dengan berlatih yoga bersama teman/grup.
~
โˆš Memberikan motivasi. Biasanya praktisi yoga mulai berlatih fisik dengan goalnya masing2, seperti menurunkan berat badan, mendapatkan bentuk tubuh sempurna & sehat dll. Banyak dari mereka menjadi terganggu/bosan karena rutinitas yang sama saat berlatih sendirian. Namun berlatih bersama dan melihat praktisi lain mendapatkan hasilnya, sangat mudah bagi praktisi merasa termotivasi akan goal dan outcome-nya.
.
โœ“ Meningkatkan kepercayaan diri. Beberapa pose yoga (asana) untuk sebagian orang akan terasa sulit atau malah sedikit rumit khususnya para pemula. Butuh waktu! Dan mereka biasanya akan hilang 'pede' saat tidak mampu melakukannya dengan baik. Tentu saja, dengan berlatih bersama, saat melihat orang lain BERUSAHA mencapai pose yang diinginkan, mereka akan merasa percaya diri meski belum menguasainya.
.
~
Masih banyak manfaat-manfaat lain yang bisa didapat dari berlatih yoga dalam grup. Tunggu post selanjutnya ya! ๐Ÿ˜‰
~
#yogamotivation #yogainspiration #groupclassyoga #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape
Likes: 16
Posted at: 2020-01-13 06:46:27
Faktanya, praktisi yoga yang serius menyukai latihan secara pribadi, baik itu latihan dirumah sendirian atau bersama teman/grup. Tanpa meremehkan latihan sendirian, ini adalah beberapa manfaat yang bisa didapat dengan berlatih yoga bersama teman/grup. ~ โˆš Memberikan motivasi. Biasanya praktisi yoga mulai berlatih fisik dengan goalnya masing2, seperti menurunkan berat badan, mendapatkan bentuk tubuh sempurna & sehat dll. Banyak dari mereka menjadi terganggu/bosan karena rutinitas yang sama saat berlatih sendirian. Namun berlatih bersama dan melihat praktisi lain mendapatkan hasilnya, sangat mudah bagi praktisi merasa termotivasi akan goal dan outcome-nya. . โœ“ Meningkatkan kepercayaan diri. Beberapa pose yoga (asana) untuk sebagian orang akan terasa sulit atau malah sedikit rumit khususnya para pemula. Butuh waktu! Dan mereka biasanya akan hilang 'pede' saat tidak mampu melakukannya dengan baik. Tentu saja, dengan berlatih bersama, saat melihat orang lain BERUSAHA mencapai pose yang diinginkan, mereka akan merasa percaya diri meski belum menguasainya. . ~ Masih banyak manfaat-manfaat lain yang bisa didapat dari berlatih yoga dalam grup. Tunggu post selanjutnya ya! ๐Ÿ˜‰ ~ #yogamotivation #yogainspiration #groupclassyoga #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape
frymismyyogajourney People go to yoga to stretch. I do. And i pull my whole life together, too. โ™ฅ
~
#yogacommunity #yogalife #masihyoga #yoga2020 #frymcommunity #frymismyyogajourney #frymindonesia #goodfriendgoodshape #revolvedtriangle #parivrttatrikonasana
Likes: 35
Posted at: 2020-01-05 06:31:33
frymismyyogajourney Back to something called routine,,,
~
Sudah masuk babak baru, kerja lagi. Lelah lagi. Stress lagi. ๐Ÿ™€
Hempaskan ketegangan setelah bekerja #yukkitayoga lagi.
Seimbangkan fisik dan psikis agar pikiran dan emosi tetap stabil, hati damai sejahtera dan bahagia๐Ÿ˜˜๐Ÿค—
~
Bagi yogis Antapagne dsk, yuk 'ngedate' bareng @sophie.yoga.kembara di @elfarahstudio jam 7 Senin malem ~
Inga yaa..jam 7 malem di jl indramayu no 8 Antapani Bandung
~
#goodfriendgoodshape #frymcommunity #frym #frymindonesia #frymismyyogajourney
Likes: 3
Posted at: 2020-01-03 04:22:32
Back to something called routine,,, ~ Sudah masuk babak baru, kerja lagi. Lelah lagi. Stress lagi. ๐Ÿ™€ Hempaskan ketegangan setelah bekerja #yukkitayoga lagi. Seimbangkan fisik dan psikis agar pikiran dan emosi tetap stabil, hati damai sejahtera dan bahagia๐Ÿ˜˜๐Ÿค— ~ Bagi yogis Antapagne dsk, yuk 'ngedate' bareng @sophie.yoga.kembara di @elfarahstudio jam 7 Senin malem ~ Inga yaa..jam 7 malem di jl indramayu no 8 Antapani Bandung ~ #goodfriendgoodshape #frymcommunity #frym #frymindonesia #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Back to something called routine,,,
~
Sudah masuk babak baru, kerja lagi. Lelah lagi. Stress lagi. ๐Ÿ™€
Hempaskan ketegangan setelah bekerja #yukkitayoga lagi.
Seimbangkan fisik dan psikis agar pikiran dan emosi tetap stabil, hati damai sejahtera dan bahagia๐Ÿ˜˜๐Ÿค—
~
Bagi yogis Antapagne dsk, yuk 'ngedate' bareng di @elfarahstudio jam 7 Senin malem .
~
Inga yaa..jam 7 malem di jl indramayu no 8 Antapani Bandung
~
#goodfriendgoodshape #frymcommunity #frym #frymindonesia #frymismyyogajourney
Likes: 16
Posted at: 2020-01-03 04:18:43
Back to something called routine,,, ~ Sudah masuk babak baru, kerja lagi. Lelah lagi. Stress lagi. ๐Ÿ™€ Hempaskan ketegangan setelah bekerja #yukkitayoga lagi. Seimbangkan fisik dan psikis agar pikiran dan emosi tetap stabil, hati damai sejahtera dan bahagia๐Ÿ˜˜๐Ÿค— ~ Bagi yogis Antapagne dsk, yuk 'ngedate' bareng di @elfarahstudio jam 7 Senin malem . ~ Inga yaa..jam 7 malem di jl indramayu no 8 Antapani Bandung ~ #goodfriendgoodshape #frymcommunity #frym #frymindonesia #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Puluhan teman dan sahabat #frymcommunity kali ini 'health investment' nya ke @olidecoffee di host-in  @nashoemar dan @wanti_madyaningratih ~
Terima kasih semua. You're all made my day.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
~
@frym.indonesia
@ruang_frym 
@rizqapoetri @mayarose193 @nannezain @dini__indra @uthemulyati @ambuika @ngierenata @evy_silviania @sindilestariiii @santinurhayati16 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#frymismyyogajourney #frym #yogaforall #goodfriendgoodshape #outdooryoga #ruangfrym #yukkitayoga #yogabandung
Likes: 26
Posted at: 2019-12-21 06:13:31
Puluhan teman dan sahabat #frymcommunity kali ini 'health investment' nya ke @olidecoffee di host-in @nashoemar dan @wanti_madyaningratih ~ Terima kasih semua. You're all made my day.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ ~ @frym.indonesia @ruang_frym @rizqapoetri @mayarose193 @nannezain @dini__indra @uthemulyati @ambuika @ngierenata @evy_silviania @sindilestariiii @santinurhayati16 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #frymismyyogajourney #frym #yogaforall #goodfriendgoodshape #outdooryoga #ruangfrym #yukkitayoga #yogabandung
frymismyyogajourney Ayooo,, cuzz, info lebih lanjut boleh hubungi @frym.indonesia  yaa

#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney 
#yogaoutdoordecember 
#yogabandungtimur 
#yogaantapani 
#yogabandung
Likes: 18
Posted at: 2019-12-20 05:58:38
Ayooo,, cuzz, info lebih lanjut boleh hubungi @frym.indonesia yaa #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #yogaoutdoordecember #yogabandungtimur #yogaantapani #yogabandung
frymismyyogajourney Yoga Outdoor ga bareng kamu tuh gak asik! ,๐Ÿ˜ผ#yukkitayoga @olidecoffee
~
 #frymcommunity #goodfriendgoodshape #frymindonesia #frymismyyogajourney
Likes: 8
Posted at: 2019-12-20 03:48:14
frymismyyogajourney Save the date
~
Mari bergerak,,,beryoga bersama @frym.indonesia di @olidecoffee 21 Desember 2019 ~
Host
@nashoemar dan @wanti_madyaningratih
#frymcommunity #frymismyyogajourney #frym #frymindonesia #goodfriendgoodshape #yukkitayoga #yogaoutdoor
Likes: 18
Posted at: 2019-11-30 10:34:47
Save the date ~ Mari bergerak,,,beryoga bersama @frym.indonesia di @olidecoffee 21 Desember 2019 ~ Host @nashoemar dan @wanti_madyaningratih #frymcommunity #frymismyyogajourney #frym #frymindonesia #goodfriendgoodshape #yukkitayoga #yogaoutdoor
frymismyyogajourney Nantikan!
~
Acara FRYM Yoga Outdoor terbaru
~
'SEBELAH MATA'
~
@olidecoffee ~
21 Desember 2019
~
Cc: @ruang_frym
@frym.indonesia
#frymcommunity #frym 
#frymindonesia #frymismyyogajourney
Likes: 16
Posted at: 2019-11-07 06:33:00
Nantikan! ~ Acara FRYM Yoga Outdoor terbaru ~ 'SEBELAH MATA' ~ @olidecoffee ~ 21 Desember 2019 ~ Cc: @ruang_frym @frym.indonesia #frymcommunity #frym #frymindonesia #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Kecee yaa kaosnya kaya yang pakainya @rizqapoetri ๐Ÿ˜,, yang mau sisa tinggal tangan pendek yaa.. #studioyogabandung 
#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney
Likes: 28
Posted at: 2019-10-23 06:00:27
Kecee yaa kaosnya kaya yang pakainya @rizqapoetri ๐Ÿ˜,, yang mau sisa tinggal tangan pendek yaa.. #studioyogabandung #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney I accomplished so many things that I never thought I could. Practice yoga definitely changed my world. The person that I am now has so much to teach the person I was this time 365 days ago. Today was a reminder that dreams really do come true. I didn't gain confidence over night. It was a journey and a lot of self battles and training my mind to see another perspective. Be the voice and let your genuine confidence glow from within. Focus on your own, surround your self with positive peoples and work hard. Hard work truly pays off and being true to your self is always the best decision. You better fail in originality than to succeed in imitation. Bali, here I am.๐ŸŒดโ˜€๏ธ
Likes: 93
Posted at: 2019-10-08 13:44:03
I accomplished so many things that I never thought I could. Practice yoga definitely changed my world. The person that I am now has so much to teach the person I was this time 365 days ago. Today was a reminder that dreams really do come true. I didn't gain confidence over night. It was a journey and a lot of self battles and training my mind to see another perspective. Be the voice and let your genuine confidence glow from within. Focus on your own, surround your self with positive peoples and work hard. Hard work truly pays off and being true to your self is always the best decision. You better fail in originality than to succeed in imitation. Bali, here I am.๐ŸŒดโ˜€๏ธ
frymismyyogajourney In fact, many people do yoga for weight loss. Some others do yoga to become one with the earth, the universe, the what so ever you named it. Thatโ€™s definitely fine. Everyone has their own purpose. What is not fine when you judge others perspectives just because theirs are different than yours. I do yoga to fix my posture because Iโ€™m a firm believer that in a healthy body thereโ€™s a powerful mind and solid soul. Period.
Likes: 43
Posted at: 2019-10-05 06:39:18
In fact, many people do yoga for weight loss. Some others do yoga to become one with the earth, the universe, the what so ever you named it. Thatโ€™s definitely fine. Everyone has their own purpose. What is not fine when you judge others perspectives just because theirs are different than yours. I do yoga to fix my posture because Iโ€™m a firm believer that in a healthy body thereโ€™s a powerful mind and solid soul. Period.
frymismyyogajourney Yoga nya ,insya Allah  disini yaa ,di @150coffeegarden , asyik kaan, ajakin temen dan saudara semua yaa โค๏ธ #yogaantapani 
#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape 
#ruangfrym 
#yogaoutdoor
Likes: 15
Posted at: 2019-08-14 04:52:06
Yoga nya ,insya Allah disini yaa ,di @150coffeegarden , asyik kaan, ajakin temen dan saudara semua yaa โค๏ธ #yogaantapani #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #ruangfrym #yogaoutdoor
frymismyyogajourney Tadi pagi kirain studio ambruk taunya ada model beginian dibalik dinding.. Gustiiiii ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Likes: 63
Posted at: 2019-07-30 06:10:28
Tadi pagi kirain studio ambruk taunya ada model beginian dibalik dinding.. Gustiiiii ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
frymismyyogajourney I got this very heartwarming testimonial from one of my fave student! Dari Jakarta ngejer ke Bandung makasih loohhh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿผ GOOD FRIEND GOOD SHAPE!
Likes: 29
Posted at: 2019-07-26 09:57:29
I got this very heartwarming testimonial from one of my fave student! Dari Jakarta ngejer ke Bandung makasih loohhh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿผ GOOD FRIEND GOOD SHAPE!
frymismyyogajourney Judul : Posisi menentukan porsi ๐Ÿ˜ƒ

Ceritanya ini spontanitas aja, beres kelas yoga , lanjut nyemil2 ..ada yg bawa rujak serut ,cireng banjur, kerupuk banjur dan ngga ktinggalan bude semangat bikin liwet di dapur ๐Ÿ˜„

Seru yaa... Abis yoga lanjut makan makan ๐Ÿคฉโ˜บ๏ธ Terimakasih semuanya :) #studioyogabandung 
#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney
Likes: 40
Posted at: 2019-07-12 06:24:00
Judul : Posisi menentukan porsi ๐Ÿ˜ƒ Ceritanya ini spontanitas aja, beres kelas yoga , lanjut nyemil2 ..ada yg bawa rujak serut ,cireng banjur, kerupuk banjur dan ngga ktinggalan bude semangat bikin liwet di dapur ๐Ÿ˜„ Seru yaa... Abis yoga lanjut makan makan ๐Ÿคฉโ˜บ๏ธ Terimakasih semuanya :) #studioyogabandung #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Setelah kurang lebih 5 tahun menjalani uji materi beserta revisi yang kami lakukan secara terus-menerus, tepat tanggal 18-6-2019 yang lalu, FRYM telah resmi terdaftar di Ditjen Hak Kekayaan Intelektual Negara Republik Indonesia dengan pemegang lisensi tunggal atas nama Umar Naseh. Payung hukum telah menaungi FRYM dalam upaya kami mengembangkan FRYM di masa yang akan datang. Salam Good Friend Good Shape! :)
Likes: 93
Posted at: 2019-07-01 12:59:22
Setelah kurang lebih 5 tahun menjalani uji materi beserta revisi yang kami lakukan secara terus-menerus, tepat tanggal 18-6-2019 yang lalu, FRYM telah resmi terdaftar di Ditjen Hak Kekayaan Intelektual Negara Republik Indonesia dengan pemegang lisensi tunggal atas nama Umar Naseh. Payung hukum telah menaungi FRYM dalam upaya kami mengembangkan FRYM di masa yang akan datang. Salam Good Friend Good Shape! :)
frymismyyogajourney Happy Monday my friends!!! โ˜€๏ธ๐ŸŒป Thank you Pravda for this genuine testimonial. FRYM means everything to us and itโ€™s amazing to know how our classes mean the world to our students too! ๐Ÿ’– Join us and feel the benefit of FRYM.
Likes: 28
Posted at: 2019-07-01 01:12:31
Happy Monday my friends!!! โ˜€๏ธ๐ŸŒป Thank you Pravda for this genuine testimonial. FRYM means everything to us and itโ€™s amazing to know how our classes mean the world to our students too! ๐Ÿ’– Join us and feel the benefit of FRYM.
frymismyyogajourney Hai temen-temen ,hari ini,tepatnya nanti sore jam 17.00-18.15 ditunggu latihan di @ruang_frym yaa... #studioyogabandung 
#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney 
#yogabandung 
#yogaindonesia
Likes: 18
Posted at: 2019-06-25 02:36:29
Hai temen-temen ,hari ini,tepatnya nanti sore jam 17.00-18.15 ditunggu latihan di @ruang_frym yaa... #studioyogabandung #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #yogabandung #yogaindonesia
frymismyyogajourney Bring up some fresh opinion about FRYM program from one of my dedicated Indian student, Naren! Bye backache! ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
Likes: 26
Posted at: 2019-06-21 02:08:36
Bring up some fresh opinion about FRYM program from one of my dedicated Indian student, Naren! Bye backache! ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
frymismyyogajourney It was such a biggest blessing to have an opportunity to lead one of the memorizing yoga event, The International Day of Yoga. My heart is overflowing to meet all of amazing Indian yogis here in town! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ
Likes: 55
Posted at: 2019-06-17 10:22:01
It was such a biggest blessing to have an opportunity to lead one of the memorizing yoga event, The International Day of Yoga. My heart is overflowing to meet all of amazing Indian yogis here in town! ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ
frymismyyogajourney Trying some delicious Indian cuisine called Dosa Masala after celebrating International Day of Yoga! ๐Ÿ›๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ
Likes: 82
Posted at: 2019-06-16 12:05:06
Trying some delicious Indian cuisine called Dosa Masala after celebrating International Day of Yoga! ๐Ÿ›๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ
frymismyyogajourney DO NOT EVER GO FAST LIKE THIS because this video is sped up about x2!!! READ IT TWICE! I had to speed up this Sun Salutation B because one round takes DEFINITELY longer than one minute. Check on our new schedule on @frym.id. Iโ€™ll see you guys on the mat ๐Ÿ˜‰
Likes: 76
Posted at: 2019-06-11 10:20:50
DO NOT EVER GO FAST LIKE THIS because this video is sped up about x2!!! READ IT TWICE! I had to speed up this Sun Salutation B because one round takes DEFINITELY longer than one minute. Check on our new schedule on @frym.id. Iโ€™ll see you guys on the mat ๐Ÿ˜‰
frymismyyogajourney Want results like Yuri? BEGIN NOW ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ Check on my schedule and feel free to hit me up after class!
Likes: 49
Posted at: 2019-05-28 10:40:56
Want results like Yuri? BEGIN NOW ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ Check on my schedule and feel free to hit me up after class!
frymismyyogajourney Just mention any kind of bad posture cases that youโ€™ve been struggling. I would gladly fix it through FRYM method :) Check my class schedule this month on the highlight section underneath my bio.
Likes: 78
Posted at: 2019-05-25 11:26:33
Just mention any kind of bad posture cases that youโ€™ve been struggling. I would gladly fix it through FRYM method :) Check my class schedule this month on the highlight section underneath my bio.
frymismyyogajourney Always pay attention to any kind of back pain. See how you can treat it with FRYM :) If you have these kinda conditions, please feel free to drop by at our studio @frym.id and have a chat with me.
Likes: 42
Posted at: 2019-05-14 22:45:28
Always pay attention to any kind of back pain. See how you can treat it with FRYM :) If you have these kinda conditions, please feel free to drop by at our studio @frym.id and have a chat with me.
frymismyyogajourney Back to my self practice with high doses of twisting! Please welcome, Marichyasana D.
Likes: 92
Posted at: 2019-05-11 21:48:56
Back to my self practice with high doses of twisting! Please welcome, Marichyasana D.
frymismyyogajourney Menjawab pertanyaan apakah program FRYM aman diterapkan untuk ibu hamil? Silahkan simak videonya sampai habis :)
Likes: 33
Posted at: 2019-05-09 21:58:26
Menjawab pertanyaan apakah program FRYM aman diterapkan untuk ibu hamil? Silahkan simak videonya sampai habis :)
frymismyyogajourney FRYM outdoor event on last Wednesday. Thank you for sharing your enthusiasm!! See you on the special class this month โ€œDETOXโ€ at @frym.id ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
Likes: 69
Posted at: 2019-05-06 22:42:37
FRYM outdoor event on last Wednesday. Thank you for sharing your enthusiasm!! See you on the special class this month โ€œDETOXโ€ at @frym.id ๐Ÿ‘‹๐Ÿผ
frymismyyogajourney Teruslah menjadi semangat yang positif ,menjadi inspirasi untuk sekelilingnya
@rizqapoetri 
Very proud of you ... ๐Ÿ˜๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก #goodfriendgoodshape
#frymismyyogajourney
#studioyogabandung 
#privateyogabandung
Likes: 20
Posted at: 2019-05-04 03:50:39
Teruslah menjadi semangat yang positif ,menjadi inspirasi untuk sekelilingnya @rizqapoetri Very proud of you ... ๐Ÿ˜๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #studioyogabandung #privateyogabandung
frymismyyogajourney Terimakasih sudah menginspirasi hari ini ,menularkan virus virus positif untuk menyadarkan sekeliling kita untuk  hidup lebih sehat ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก Yoga @Masagi Cafe

With : 
@bernadettelike
@nashoemar

Team :
@maretaahardiman
@santinurhayati16
Sindi
@ngierenata
@sophie.yoga.kembara
@nannezain
@rizqapoetri

#yogaoutdoor
#goodfriendgoodshape
#frymismyyogajourney
#yogaindonesia 
#yogabandung
Likes: 4
Posted at: 2019-05-01 07:35:01
Terimakasih sudah menginspirasi hari ini ,menularkan virus virus positif untuk menyadarkan sekeliling kita untuk hidup lebih sehat ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก Yoga @Masagi Cafe With : @bernadettelike @nashoemar Team : @maretaahardiman @santinurhayati16 Sindi @ngierenata @sophie.yoga.kembara @nannezain @rizqapoetri #yogaoutdoor #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #yogaindonesia #yogabandung
frymismyyogajourney
Likes: 24
Posted at: 2019-05-01 02:40:51
frymismyyogajourney Special Yoga Class di garasi rumah yang sekarang disebut  @ruang_frym lanjut botram bersama teman teman tersayang ๐Ÿค—๐Ÿ˜ Haturnuhun.... Alhamdulillah nikmat.. #studioyogabandung
#goodfriendgoodshape
#frymismyyogajourney 
#yogabandung
#privateyogabandung
Likes: 51
Posted at: 2019-04-24 07:01:49
Special Yoga Class di garasi rumah yang sekarang disebut @ruang_frym lanjut botram bersama teman teman tersayang ๐Ÿค—๐Ÿ˜ Haturnuhun.... Alhamdulillah nikmat.. #studioyogabandung #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #yogabandung #privateyogabandung
frymismyyogajourney Special Class 
Summer + Botram @ruang_frym ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก
ROAD TO MASAGI
๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก #goodfriendgoodshape 
#studioyogabandung 
#frymismyyogajourney 
#privateyogabandung 
#yogabandung
Likes: 27
Posted at: 2019-04-24 06:03:06
Special Class Summer + Botram @ruang_frym ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก ROAD TO MASAGI ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก #goodfriendgoodshape #studioyogabandung #frymismyyogajourney #privateyogabandung #yogabandung
frymismyyogajourney Gabung sama kita yokks di @ruang_frym , kita yoga dan botram bersama besok
With @wanti_madyaningratih 
Yoga jam 08.15-09.30
Botram 09.30- selesai ๐Ÿงก๐Ÿงก #studioyogabandung 
#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney 
#privateyogabandung 
#yogabandungtimur 
#yogaarcamanik 
#yogaantapani
Likes: 31
Posted at: 2019-04-23 10:28:45
Gabung sama kita yokks di @ruang_frym , kita yoga dan botram bersama besok With @wanti_madyaningratih Yoga jam 08.15-09.30 Botram 09.30- selesai ๐Ÿงก๐Ÿงก #studioyogabandung #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #privateyogabandung #yogabandungtimur #yogaarcamanik #yogaantapani
frymismyyogajourney VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท How to get up properly from Ardha Badha Padmottanasana.
Likes: 39
Posted at: 2019-04-10 01:03:27
VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท How to get up properly from Ardha Badha Padmottanasana.
frymismyyogajourney Kaki merosotย saat Ardha Padmottanasana !

#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape
#yogabandung
#yogaindonesia 
#hidupsehat
#tipsyoga
#tutorialyoga
#studioyoga
#kelasyoga
#kelasyogabandung
#ardapadmottanasana
Likes: 21
Posted at: 2019-04-04 10:08:03
frymismyyogajourney Tutorial Yoga - Gerakan 
handstand sangat bagusย untuk postur bahu kita.
#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape
#yogabandung
#yogaindonesia 
#hidupsehat
#tipsyoga
#tutorialyoga
#studioyoga
#kelasyoga
#kelasyogabandung
#handstand
Likes: 25
Posted at: 2019-04-04 07:08:13
frymismyyogajourney Cuzzzz FRYM Balance hari ini jam 8.15-09.30 dan 16.45-09.30 
#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney 
#studioyogabandung 
#yogaarcamanik 
#yogaantapani 
#yogabandungtimur
Likes: 17
Posted at: 2019-04-03 01:46:55
frymismyyogajourney
Likes: 25
Posted at: 2019-04-02 01:56:09
frymismyyogajourney VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Padahastasana.
Likes: 27
Posted at: 2019-03-30 08:47:50
VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Padahastasana.
frymismyyogajourney Nah ini dia kaos untuk event masagi nanti 
Yuks buruan daftar , selain dapet kaos ,kopi , 2 kelas yoga di Masagi ,juga dapet free 1 x Class di @ruang_frym  yah

#yogaoutdoor
#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney 
#privateyogabandung 
#yogabandung
Likes: 11
Posted at: 2019-03-29 06:19:33
Nah ini dia kaos untuk event masagi nanti Yuks buruan daftar , selain dapet kaos ,kopi , 2 kelas yoga di Masagi ,juga dapet free 1 x Class di @ruang_frym yah #yogaoutdoor #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #privateyogabandung #yogabandung
frymismyyogajourney FRYM
Good Friend Good Shape

Thankyou semuanya ๐Ÿค—

#studioyogabandung 
#frymismyyogajourney 
#homeyogastudio
#privateyogabandung
Likes: 21
Posted at: 2019-03-29 04:01:23
FRYM Good Friend Good Shape Thankyou semuanya ๐Ÿค— #studioyogabandung #frymismyyogajourney #homeyogastudio #privateyogabandung
frymismyyogajourney After FRYM fire , mengambil foto sejenak untuk melihat progressnya ๐Ÿ˜, Thank you ๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ@rizqapoetri 
#studioyogabandung 
#goodfriendgoodshape 
#frymismyyogajourney 
#privateyogabandung
Likes: 17
Posted at: 2019-03-29 03:59:40
After FRYM fire , mengambil foto sejenak untuk melihat progressnya ๐Ÿ˜, Thank you ๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ@rizqapoetri #studioyogabandung #goodfriendgoodshape #frymismyyogajourney #privateyogabandung
frymismyyogajourney VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!!๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Padangusthasana. SWIPE TO THE LEFT โฌ…๏ธ
Likes: 23
Posted at: 2019-03-28 23:57:42
VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!!๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Padangusthasana. SWIPE TO THE LEFT โฌ…๏ธ
frymismyyogajourney VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Ardha Badha Padmottanasana.
Likes: 34
Posted at: 2019-03-28 08:58:33
VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Ardha Badha Padmottanasana.
frymismyyogajourney Berlatih secara rutin dapat membangun kekuatan otot ,sehingga kualitas tubuh dan stamina insyaa allah meningkat ,, Jumat 08.15-09.30 FIRE YOGA CLASS with @wanti_madyaningratih ๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ @eka_epurnama91

#chaturangga
#frymismyyogajourney 
#privateyoga 
#bandungsehat
#yogaarcamanik 
#yogaantapani
#yogabandungtimur
Likes: 12
Posted at: 2019-03-27 23:45:38
Berlatih secara rutin dapat membangun kekuatan otot ,sehingga kualitas tubuh dan stamina insyaa allah meningkat ,, Jumat 08.15-09.30 FIRE YOGA CLASS with @wanti_madyaningratih ๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ @eka_epurnama91 #chaturangga #frymismyyogajourney #privateyoga #bandungsehat #yogaarcamanik #yogaantapani #yogabandungtimur
frymismyyogajourney Sore ini  latihan jam 17.00
Ditunggu yahh gaeees ๐Ÿ˜Š

#adhomukhasvanasana 
#studioyogabandung 
#frymismyyogajourney 
#privateyogabandung
Likes: 16
Posted at: 2019-03-27 08:30:48
Sore ini latihan jam 17.00 Ditunggu yahh gaeees ๐Ÿ˜Š #adhomukhasvanasana #studioyogabandung #frymismyyogajourney #privateyogabandung
frymismyyogajourney The ultimate opportunity is the opportunity to learn.
Likes: 50
Posted at: 2019-03-27 00:01:42
The ultimate opportunity is the opportunity to learn.
frymismyyogajourney VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Upavistha Konasana.
Likes: 50
Posted at: 2019-03-26 12:59:07
VIDEO TUTORIAL FULL IN ENGLISH!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ท Upavistha Konasana.
frymismyyogajourney Tutorial Yoga - Ardha Baddha Padmottanasana (full English)
.
.
.
#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape
#yogabandung
#yogaindonesia 
#hidupsehat
#tutorialyoga
#ardhabaddhapadmottanasana
#studioyoga
#kelasyoga
#yogapose
#yoga
Likes: 32
Posted at: 2019-03-26 09:05:29
Tutorial Yoga - Ardha Baddha Padmottanasana (full English) . . . #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #yogabandung #yogaindonesia #hidupsehat #tutorialyoga #ardhabaddhapadmottanasana #studioyoga #kelasyoga #yogapose #yoga
frymismyyogajourney Tutorial Yoga - Upavistha Konasana (full English)
.
.
.
#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape
#yogabandung
#yogaindonesia 
#hidupsehat
#upavisthakonasana
#tutorialyoga
#studioyoga
#kelasyoga
#yogapose
#yoga
Likes: 29
Posted at: 2019-03-26 06:38:35
Tutorial Yoga - Upavistha Konasana (full English) . . . #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #yogabandung #yogaindonesia #hidupsehat #upavisthakonasana #tutorialyoga #studioyoga #kelasyoga #yogapose #yoga
frymismyyogajourney FRYM Flexibel  by @ngierenata โ˜บ๏ธ #studioyogabandung 
#frymismyyogajourney 
#studioyogabandung 
#goodfriendgoodshape
Likes: 37
Posted at: 2019-03-20 13:13:57
frymismyyogajourney Yuks besok gabung kelas Fame di Studio FRYM setrasari @frym.id 
See u ๐Ÿค—

#yogabandung 
#frymismyyogajourney 
#privateyogabandung 
#yoga
Likes: 8
Posted at: 2019-03-18 12:28:57
Yuks besok gabung kelas Fame di Studio FRYM setrasari @frym.id See u ๐Ÿค— #yogabandung #frymismyyogajourney #privateyogabandung #yoga
frymismyyogajourney Mari perhatikan step by step 
Tutorial Yoga - Parsvakonasana
.
Untuk yang mau Request boleh Comment atau DM ya..
Silakan share video ini jika sekiranya ada teman yang membutuhkan ๐Ÿ˜‰ .

Repost from @frym.id with @regram.app .
.
#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape
#yogabandung
#yogaindonesia 
#hidupsehat
#yogapose
#parsvakonasana
Likes: 12
Posted at: 2019-03-17 03:39:04
Mari perhatikan step by step Tutorial Yoga - Parsvakonasana . Untuk yang mau Request boleh Comment atau DM ya.. Silakan share video ini jika sekiranya ada teman yang membutuhkan ๐Ÿ˜‰ . Repost from @frym.id with @regram.app . . #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #yogabandung #yogaindonesia #hidupsehat #yogapose #parsvakonasana
frymismyyogajourney Alhamdulillah ,sangat bersyukur sekali mendapatkan ilmu FRYM dan dipertemukan dengan guru sekaligus sahabat @nashoemar @bernadettelike , yang terus membimbing saya,, Juga tim FRYM
@maretaahardiman
@santinurhayati16 @sindilestariiii
@acid29_

Dan saya berbahagia dapat menyebarkannya ilmu ini sesuai dengan kemampuan saya, menjadikan saya sedikit bermanfaat untuk orang lain dan  diri sendiri .. Lebih berbahagia lagi, ketika melalui ilmu ini saya mendapat banyak sekali teman2 ,baik teman seperguruan lulusan FRYM dan teman dari @ruang_frym yang menjadi sahabat dan keluarga yang menjadikan @ruang_frym menjadi lebih hangat .. #bersyukur
#yogaindonesia
#frymismyyogajourney
Likes: 31
Posted at: 2019-03-08 12:38:17
Alhamdulillah ,sangat bersyukur sekali mendapatkan ilmu FRYM dan dipertemukan dengan guru sekaligus sahabat @nashoemar @bernadettelike , yang terus membimbing saya,, Juga tim FRYM @maretaahardiman @santinurhayati16 @sindilestariiii @acid29_ Dan saya berbahagia dapat menyebarkannya ilmu ini sesuai dengan kemampuan saya, menjadikan saya sedikit bermanfaat untuk orang lain dan diri sendiri .. Lebih berbahagia lagi, ketika melalui ilmu ini saya mendapat banyak sekali teman2 ,baik teman seperguruan lulusan FRYM dan teman dari @ruang_frym yang menjadi sahabat dan keluarga yang menjadikan @ruang_frym menjadi lebih hangat .. #bersyukur #yogaindonesia #frymismyyogajourney
frymismyyogajourney Chaturanga Dandasana โค๏ธ Iโ€™m craving for more knowledge, some new energy and total inspiration!!!
Likes: 60
Posted at: 2019-03-07 13:43:33
Chaturanga Dandasana โค๏ธ Iโ€™m craving for more knowledge, some new energy and total inspiration!!!
frymismyyogajourney Sunsalutation A.
Likes: 77
Posted at: 2019-03-07 03:23:10
Sunsalutation A.
frymismyyogajourney Untuk lebih jelas ada di YouTube Gerak FRYM yaa

Yoga Indonesia - Sun Salutation B

https://www.youtube.com/edit?video_id=7osjAIBu6eM&video_referrer=watch
bisa di cek di Youtube untuk lebih lengkap nya. ๐Ÿ˜‰ .
.
.
.
.

Repost from @frym.id
#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape
#yogabandung
#yogaindonesia 
#hidupsehat
#sunsalutation
#sunsalutation
A
#tutorialyoga
#studioyoga
#kelasyoga
#kelasyogabandung
Likes: 10
Posted at: 2019-03-06 04:36:42
Untuk lebih jelas ada di YouTube Gerak FRYM yaa Yoga Indonesia - Sun Salutation B https://www.youtube.com/edit?video_id=7osjAIBu6eM&video_referrer=watch bisa di cek di Youtube untuk lebih lengkap nya. ๐Ÿ˜‰ . . . . . Repost from @frym.id #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #yogabandung #yogaindonesia #hidupsehat #sunsalutation #sunsalutation A #tutorialyoga #studioyoga #kelasyoga #kelasyogabandung
frymismyyogajourney VIDEO TUTORIAL FULL IN BAHASA INDONESIA!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Cara menggunakan prop dalam pose Kraunchasana.
Likes: 19
Posted at: 2019-03-06 03:19:40
VIDEO TUTORIAL FULL IN BAHASA INDONESIA!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Cara menggunakan prop dalam pose Kraunchasana.
frymismyyogajourney Yoga Indonesia - Sun Salutation Dengan Anjaneyasana
.
https://www.youtube.com/edit?video_id=7osjAIBu6eM&video_referrer=watch
bisa di cek di Youtube untuk lebih lengkap nya. ๐Ÿ˜‰ .
.
.
.
.
#frymismyyogajourney 
#goodfriendgoodshape
#yogabandung
#yogaindonesia 
#hidupsehat
#sunsalutation
#sunsalutation
#tutorialyoga
#studioyoga
#kelasyoga
#kelasyogabandung
Likes: 25
Posted at: 2019-03-06 02:17:24
Yoga Indonesia - Sun Salutation Dengan Anjaneyasana . https://www.youtube.com/edit?video_id=7osjAIBu6eM&video_referrer=watch bisa di cek di Youtube untuk lebih lengkap nya. ๐Ÿ˜‰ . . . . . #frymismyyogajourney #goodfriendgoodshape #yogabandung #yogaindonesia #hidupsehat #sunsalutation #sunsalutation #tutorialyoga #studioyoga #kelasyoga #kelasyogabandung
frymismyyogajourney VIDEO TUTORIAL FULL IN BAHASA INDONESIA!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Kraunchasana.
Likes: 23
Posted at: 2019-03-05 13:55:46
VIDEO TUTORIAL FULL IN BAHASA INDONESIA!!! ๐Ÿฅ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Kraunchasana.
Voticle Trending & Popular Articles
Real estate is one of the best ways to create wealth. As such, there are several ways through which one can make profits from investing in real estate. In order to know how to make money in real estate, several strategies will be examined...
Did you know that children can hasten their parents to the grave? Yes of course. This is absolutely true and several parents are experiencing it out of depression, disappointment, and shame. But this is not the case with all children. Some...
According to the records of history, human is the only specie known to have changed not morphologically but in the way of living because we continuously look for means to better our conditions of life here on earth. It all started with technical...
Have you ever thought of how nutritional and beneficial white rice is? Rice which is believed to have been grown for more than 5000 years is eaten wordwide. Because rice is a multipurpose crop, it can be used in main dishes, beverages, desserts...
The experience resulting from the consequences of drug abuse is different among users. No matter whether your own symptoms are similar to that of another person or your stories sound similar, no two persons go through their fight with addiction or...

What is the meaning/definition of the letters in FRYMisMyYogaJourney?

Meaning of FRYMisMyYogaJourney by its letters

FRYMisMyYogaJourney acronym or abbreviation means:

F: Meaning of F in FRYMisMyYogaJourney. F is indistinguishable numerically to the number 6 and stands for affection. The individual with the underlying F is a pleasant, humane and nice identity. In the event that F is the main consonant in a name, it conveys the vibration of a nurturer. Contrarily, F can be individuals self miserable. The letter F resembles the letter E, yet without the base rung. Indeed, even without this rung, F indicates striking steadiness on its single leg. It implies surrender, love, whine, guarded, quiet. F remains for straights and a case of straightforwardness, responsibility and amicability.

R: Meaning of R in FRYMisMyYogaJourney. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless.

Y: Meaning of Y in FRYMisMyYogaJourney. Y is the penultimate letter in our letters in order and what might as well be called the number 7. Individuals with the underlying Y adore the flexibility and self-articulation and limitations of any sort don't care for. Be that as it may, on the antagonistic side, individuals with the underlying Y might be uncertain and languid. Y is an enchanted character. It lies on one leg spreading two arms upwards and outwards. Y is by all accounts aching for something. It is enchanted, saved, however self-administering concern. The different arms indicate why is isolated, and it could likewise be irritating when she gets magical forces.

M: Meaning of M in FRYMisMyYogaJourney. M is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to most profound sense of being, solidness and strong establishment. The letter M has a high level of self-assurance and is along these lines liable to make progress. On the antagonistic side, individuals with the letter M as the start can be compulsive workers. While M remains on two focuses, it has three projections downwards. M is dracious, steady and vivacious. M may likewise be overpowering with an incredible quality of character and a solid one.

I: Meaning of I in FRYMisMyYogaJourney. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

S: Meaning of S in FRYMisMyYogaJourney. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray.

Y: Meaning of Y in FRYMisMyYogaJourney. Y is the penultimate letter in our letters in order and what might as well be called the number 7. Individuals with the underlying Y adore the flexibility and self-articulation and limitations of any sort don't care for. Be that as it may, on the antagonistic side, individuals with the underlying Y might be uncertain and languid. Y is an enchanted character. It lies on one leg spreading two arms upwards and outwards. Y is by all accounts aching for something. It is enchanted, saved, however self-administering concern. The different arms indicate why is isolated, and it could likewise be irritating when she gets magical forces.

O: Meaning of O in FRYMisMyYogaJourney. The letter O is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioners" of the world. On the off chance that O is the principal vowel in a name, the individual has a tendency to be striking and intense. Names with the underlying letter O are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and optimistic visionaries who know about their own intrinsic forces. The letter O is honest, kind, and shrewd. This letter gives tolerance, ability and is especially dedicated. O compares to the number 6, to convey the characteristics of administration to others, benevolence, duty, effortlessness and respect. The drawback of being an O is to be somewhat similar to a Drama Queen. O is all around cut without pointed edges. It is smooth and shut. It appears, somewhere down in thought, very much restrained, down in the dumps and minding. The roundedness of the O with see tower in the center demonstrates a peering nature in the outside. That implies finding the secretive and be household and appreciate the things that are close-by. It is a traditionalist letter.

G: Meaning of G in FRYMisMyYogaJourney. G is indistinguishable numerically to the number 7 and speaks to mystery, otherworldly and religious encounters. A man with G as their underlying is inventive, imaginative and valuable. On the off chance that it is the primary consonant in a name, the conveyor will as a rule be lone. Negative, G's don't have a word of wisdom to despite everything others hearing consideration. G is as C, yet develops upwards with the lower end. G needs to reach however much as could reasonably be expected. It demonstrates attentiveness, is consistent, amusing, mindful, flexible, scrupulous, instinctive, hasty, intelligent reasoning and wild.

A: Meaning of A in FRYMisMyYogaJourney. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness.

J: Meaning of J in FRYMisMyYogaJourney. The letter J is a standout amongst the most intense letters of the letter set and names start with that letter, the "practitioner" of the world. They may either play out the show ahead of time or draw the strings from above. Those with a J begin like control and are typically extremely protected, without anyone else. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as in the event that they seem to be. They are brilliant "on-screen characters" throughout everyday life and can draw in the persona they want to see you. On the off chance that J is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be strong and bold. Names with the underlying letter J are pioneers, torchbearers, scientists, instructors and individuals who indicate others the way. They are pioneers, sparks and optimistic visionaries who know about their own inborn forces. The letter J relate to reality, kind and canny. J is indistinguishable numerically to the number 1 and stands for our yearnings. In the event that J is the main consonant in a name, the carrier won't surrender an enduring want and will hence discover achievement - all things considered. Contrarily, J can be sluggish and need heading. J resembles an I with the floor more to one side and a little upwards. Not at all like most letters that open up, down or right, J will look through the spots to investigate a couple of set out investigating. It is expressive, amiable, strong, attractive, new in thoughts, splendid in viewpoint, inventive, thriving, lovely and unique.

U: Meaning of U in FRYMisMyYogaJourney. The letter U is the last obvious vowel in the letters in order and what might as well be called the number 3. The U individual is exceptionally fortunate in each regard. Contrarily, individuals with the first U can be childish, avaricious and hesitant. Letter U, if upset resembles that of the letter N in lowercase letters. It's winds up distending innovativeness to demonstrate vision, ability and brilliant feelings of dread. It is open to things that fall into his abode. It is minding and humane to individuals who encounter disappointments or disaster.

R: Meaning of R in FRYMisMyYogaJourney. The letter R is indistinguishable numerically to the number 9 and is tolerant and empathetic. On the off chance that the letter R is the principal consonant in a name, the transporter regularly go about as an ambassador. Adversely, individuals with the R may tend to end up plainly foul. Letter R sits serenely on two legs spread separated a litlle. It indicates awesome quality. It's nearby on itself is harsh, hasty and heartless.

N: Meaning of N in FRYMisMyYogaJourney. N is indistinguishable numerically to the number 5 and speaks to creative ability. Individuals with the underlying N are instinctive and open, yet can be adversely influenced by desire. N has two stable finishes on the floor and two upward show certainty. She is prepared to investigate upward and additionally downwards, learned interest. It ends up plainly languid when their rooms are loaded with water in this manner squandering ability from less readiness. This makes it marginally disabled, yet favorable luck it generally come.

E: Meaning of E in FRYMisMyYogaJourney. E is the second vowel in the letter set and has the numeric Equal number 5. A man with the underlying E is normally a cordial, cherishing and humane soul. Adversely, a man with the letter E as their underlying can be questionable and somewhat cushioned once in a while. The letter E has three branches of similar lengths. These all reach out from it's left side. Similar lengths demonstrate a specific level of reasonableness to the outside world. They reach out to the outside demonstrates the ability to learn, to think overall and to be more fiery. B likewise implies, talented with great written work abilities, expert articulation, creative energy abundance. It demonstrates a one of a kind masterful style and solid excitement get out and know more.

What does FRYMisMyYogaJourney mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation FRYMisMyYogaJourney. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the FRYMisMyYogaJourney acronym.

Astrological Analysis and meaning of FRYMisMyYogaJourney

FRYMisMyYogaJourney has a life path of 5. FRYMisMyYogaJourney means: With a fortunate life way of 5, the arrangement of numbers (5, 14/5, 23/5, 32/5) are your character numbers. 5 Positive highlights: Extensiveness, new and visionary thoughts, quick reasoning, flexible and consistently evolving, activity arranged, inquisitive and investigating, advancing, creative in managing valuable flexibility. 5 Negative highlights: Fretful, disappointed, apprehensive disposition and dialect, disappointment, excessively numerous rushed choices, restlessness, ailing in application. Five, the most unique and enthusiastic is a round number and the quantity of the universe. It implies adjust, not connection, creative ability and congruity. It is normal for individuals. The number five symbolizes otherworldly reflection, religion and flexibility. As indicated by Greek-Roman, five is the conjugal number of affection and union. As indicated by Aeppli five is various life and nature. In Hebrew number five means connection, withdrawal. Negative highlights: Five is viewed as inflexible, fretful, conflicting and reckless. This is flexibility darlings. The number five is a scholarly vibration. These are "thought" individuals with affection for assorted variety and the capacity to adjust to generally circumstances. Managed by Mercury. Watchwords: friendly, opportunity cherishing, sentimental, creative, interesting, dormant, inquisitive, adaptable, mindful. At the point when communicated contrarily, non-official, untrustworthy, conflicting. As darlings: These sweethearts to the contrary sex for the most part alluring, as they are versatile, inquisitive and kind. Their mind and love for the sake of entertainment is unmistakable. To be cheerful in adoration, they should have a specific level of progress and assorted variety. They additionally require mental incitement. They rush to change in accordance with good and bad times, yet when they are under fortifying, they can make conflicting and protection from duties. 14 is an arrangement of more noteworthy otherworldly flawlessness. In the Bible fourteen speaks to salvation, great and advantageous purposes. Case of the utilization of fourteenth are the day of the principal month, God made two pledges to Abraham, four ages from Abraham to David. Others view it as the quantity of carelessness. Up to a specific number fourteen brings examinations and threats coming about because of an assortment of encounters. In numerology, various individual flexibility, freedom and self-assurance are communicated. In China fourteen is viewed as an appalling number. From the identity perspective fourteen have a tendency to be free, self-activity and the privilege to be. They are exceptionally creative and have a higher likelihood of accomplishment in wanders. Twenty-three reflects flourishing, either in a physical, money related or profound sense. It is the main prime number that comprises of progressive digits, because of the qualities of two and three, twenty-three is an arrangement of duality, appeal, correspondence and society. Three Twenty can utilize normal abilities and their imagination. The hopefulness and adjust while being agreeable, are some positive traits of twenty-three. Many think about twenty-three to have an otherworldly significance. The German film Twenty-three investigated fixation on the number depends on a genuine story. Number twenty-three individuals are extremely inquisitive and depend intensely on involvement.

More meanings / definitions of FRYMisMyYogaJourney or words, sentences containing FRYMisMyYogaJourney?

Name Meaning of FRYMisMyYogaJourney

fatih_ktlk come_piace_a_me_ spinettaoficial cordova_co_ uhibbudini ayse_kadir_koc _de_throttler hekimsel tek__davam__islam ogretmen_okuyor ikihayat_biromur jaehan2_94 _ne_zaman dj_savas kuran_arastirmalari_grubu yapilacaklarlisteniz lili_bloger olgabulatova ___manzara satchmoslim serdildara indexmediauae kafe_antzokia theworldsbeards madnessmma albertmiliano loraxfitness um_dia_a_gente_toma_juizo mehmet_esra_ravza weetabixofficial rgb_daily chongcothaiwarrawong c2mtoy quot rebekahdlewis indrahandoyo koketkadress kenan_adil kecenin_en_guzel_hali anesabeauty nikolaev_drift_family birkez_gulumse_hayat jonahspindel felipeclobo satlantas_resbadung thefearbanaszak elisangelaespera berkearakli tanyuxaxa anuuuuuu


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.