FinanceInsuranceMortgageTechBusinessTravelLegalHealth/FitnessSportsFashionRenovationReviews

No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.com.

DAIS instagram hashtags, hashtags meanings DAIS images, #DAIS tag pics

dais
dais
dais Ketika wabak pendemik ini semakin menyebar ke seluruh dunia, pasangan yang telah merancang untuk berkahwin telahpun diberikan kebenaran untuk mengadakan majlis pernikahan.

Syukur الحَمْدُ للّهِ berita ini sangat mengembirakan hati kami di @maszalina.weddings

Mungkin semasa pendemic COVID ini merebak banyak pasangan yang merancang untuk berkahwin merasa rungsing, kerana majlis perkahwinan dan pernikahan tidak dapat di langsungkan.

Tetaplah bersabar dan berbaik sangka kepada Allah dan yakinlah bahawa sesudah kesulitan itu ada kemudahan.

Allah sendiri yang menegaskan dua kali dalam Surat Alam Nasyrah. “Kerana sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan, sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan”. — Alam Nasyrah : 5-6
Ini juga janji Allah.

Jangan risau, tetap lah selalu berdoa, agar segala niat biskita dipermudahkan.

Di minggu terakhir Ramadan ini marilah kita terus beribadat dan berdoa memohon ampunan dan pertolongan dari Allah SWT.

Bagi mereka yang ingin melangsungkan majlis pernikahan. Hubungi kami di @maszalinaweddings.
.

Izinkan kami bantu biskita  menyempurnakan persiapan biskita sebagai bakal raja sehari nanti.
.
Enjoy your wedding planning with @maszalina.weddings. We love to help you to have a beautiful, unique & stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help!
. 
Follow @maszalina.weddings .
--------------------------
#maszalinaweddings
#menyempurnakanrajaseharikami
#malayweddingguide #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #nikahmusimcovid19
Likes: 108
Posted at: 2020-05-17 14:15:21
Ketika wabak pendemik ini semakin menyebar ke seluruh dunia, pasangan yang telah merancang untuk berkahwin telahpun diberikan kebenaran untuk mengadakan majlis pernikahan. Syukur الحَمْدُ للّهِ berita ini sangat mengembirakan hati kami di @maszalina.weddings Mungkin semasa pendemic COVID ini merebak banyak pasangan yang merancang untuk berkahwin merasa rungsing, kerana majlis perkahwinan dan pernikahan tidak dapat di langsungkan. Tetaplah bersabar dan berbaik sangka kepada Allah dan yakinlah bahawa sesudah kesulitan itu ada kemudahan. Allah sendiri yang menegaskan dua kali dalam Surat Alam Nasyrah. “Kerana sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan, sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan”. — Alam Nasyrah : 5-6 Ini juga janji Allah. Jangan risau, tetap lah selalu berdoa, agar segala niat biskita dipermudahkan. Di minggu terakhir Ramadan ini marilah kita terus beribadat dan berdoa memohon ampunan dan pertolongan dari Allah SWT. Bagi mereka yang ingin melangsungkan majlis pernikahan. Hubungi kami di @maszalinaweddings. . Izinkan kami bantu biskita menyempurnakan persiapan biskita sebagai bakal raja sehari nanti. . Enjoy your wedding planning with @maszalina.weddings. We love to help you to have a beautiful, unique & stress-free wedding day. Contact us to find out how we can help! . Follow @maszalina.weddings . -------------------------- #maszalinaweddings #menyempurnakanrajaseharikami #malayweddingguide #malaysiawedding #handbouquet #singaporewedding #weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #MUA #weddingideas #bruneiwedding #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #nikahmusimcovid19
dais Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 413
Posted at: 2020-05-24 02:00:16
Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais 焚き火周り🔥
ソロストーブレンジャーは燃焼効率良くて煙くなくて楽しい。サイズ感もベスト👍積載は嵩張るけど💧 黄色いDaisピクニックチェアは焚き火専用椅子として使いやすいサイズ。小さいけど意外にも背もたれがあり座りやすい。
@standard_point さんで購入😆
Likes: 233
Posted at: 2020-05-21 15:11:28
焚き火周り🔥 ソロストーブレンジャーは燃焼効率良くて煙くなくて楽しい。サイズ感もベスト👍積載は嵩張るけど💧 黄色いDaisピクニックチェアは焚き火専用椅子として使いやすいサイズ。小さいけど意外にも背もたれがあり座りやすい。 @standard_point さんで購入😆
dais setup for fatimah
Dais by @melur.putih 
Photo by @azrizal.azizan .

#pelamin #berendoi #pelaminrumah #kahwin #pelamindewan #dais #pelamin2020 #malaywedding #weddings #wedding #weddingdeco #pelamintradisional #weddinginspiration #weddingplanning #weddingplanner #weddingphoto #weddingphotography #wedding2020 #pelamin #weddingdress #weddingdais #flowers #malayphotographer #malaywedding #weddingdesign #wedding #weddingday #dais #weddingdecor
Likes: 363
Posted at: 2020-01-10 09:14:30
setup for fatimah Dais by @melur.putih Photo by @azrizal.azizan . #pelamin #berendoi #pelaminrumah #kahwin #pelamindewan #dais #pelamin2020 #malaywedding #weddings #wedding #weddingdeco #pelamintradisional #weddinginspiration #weddingplanning #weddingplanner #weddingphoto #weddingphotography #wedding2020 #pelamin #weddingdress #weddingdais #flowers #malayphotographer #malaywedding #weddingdesign #wedding #weddingday #dais #weddingdecor
dais Throwback to this stunning couple! Cheers to everlasting love and happiness! -----------------------------------------------------------⁠
@kristan30⁠
Venue @thesurfclubonthesound⁠
Decor @royalbackdrops⁠
Floral @westchesterfloral⁠
Photography @driterokomatiphotography⁠
⁠-----------------------------------------------------------⁠
#royalbackdrops#westchesterweddings#westchesterbride#westchesterweddingvenue#nybride#dais#sweethearttable#backdrop#surfclubonthesound#surfclub
Likes: 102
Posted at: 2020-05-14 23:13:41
Throwback to this stunning couple! Cheers to everlasting love and happiness! -----------------------------------------------------------⁠ @kristan30⁠ Venue @thesurfclubonthesound⁠ Decor @royalbackdrops⁠ Floral @westchesterfloral⁠ Photography @driterokomatiphotography⁠ ⁠-----------------------------------------------------------⁠ #royalbackdrops#westchesterweddings#westchesterbride#westchesterweddingvenue#nybride#dais#sweethearttable#backdrop#surfclubonthesound#surfclub
dais We love this❤️ Thank you for sharing moment with us Saliha

#dais#pelamin#floraldesign
Likes: 2563
Posted at: 2020-03-14 01:09:59
We love this❤️ Thank you for sharing moment with us Saliha #dais#pelamin#floraldesign
dais Solemnisation of Sherry

#pelamin#dais#solemnisation#floraldesign
Likes: 1982
Posted at: 2020-02-24 13:08:47
dais Was habe ich mich heute auf meinen ersten Hausbesuch zur Stillberatung gefreut. Während des Lockdown gab es nur telefonische Beratungen und ich habe den persönlichen Kontakt richtig vermisst. 
Wenn auch mit Abstand und Maske, im persönlichen Kontakt berät es sich viel schöner.
#stillberatung #elternkind #stillen #kinderschlaf #1001kindernacht #dais #beikost #qekk #trageschulenrw #trageberatung #ichliebediesenjob
Likes: 1
Posted at: 2020-05-25 14:26:56
Was habe ich mich heute auf meinen ersten Hausbesuch zur Stillberatung gefreut. Während des Lockdown gab es nur telefonische Beratungen und ich habe den persönlichen Kontakt richtig vermisst. Wenn auch mit Abstand und Maske, im persönlichen Kontakt berät es sich viel schöner. #stillberatung #elternkind #stillen #kinderschlaf #1001kindernacht #dais #beikost #qekk #trageschulenrw #trageberatung #ichliebediesenjob
dais Siapa kata Nikah Online tak boleh dapatkan gambar dan video yg cantik? Ni Behind The Scene kami Payung korang tengok😋 Full Video ada dekat Youtube😉⠀
⠀
Haritu #TeamFaridism baru je lepas cover satu job Nikah di Shah Alam. Pasangan ni Nikah secara online gais, Alhamdullilah everything went well dan tentunya nak dapatkan jurugambar dan juruvideo terbaik pada musim Covid ni?⠀
⠀
Pilihlah Faridism Production⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai ⠀
⠀
Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀
⠀
🗣 “Suami saya seorg yg susah nak menangis, tapi video akad nikah dari Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata”- Tisha (Mei 2019)⠀
⠀
🗣 “Sy & suami sangat berpuas hati dgn Team Faridism. Photographer & Videographer semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ –  Susilawati (Mei 2015)⠀
⠀
Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀
⠀
CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀
⠀
Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀
⠀
Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀
======
Likes: 26
Posted at: 2020-05-25 13:01:15
Siapa kata Nikah Online tak boleh dapatkan gambar dan video yg cantik? Ni Behind The Scene kami Payung korang tengok😋 Full Video ada dekat Youtube😉⠀ ⠀ Haritu #TeamFaridism baru je lepas cover satu job Nikah di Shah Alam. Pasangan ni Nikah secara online gais, Alhamdullilah everything went well dan tentunya nak dapatkan jurugambar dan juruvideo terbaik pada musim Covid ni?⠀ ⠀ Pilihlah Faridism Production⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai ⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami saya seorg yg susah nak menangis, tapi video akad nikah dari Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata”- Tisha (Mei 2019)⠀ ⠀ 🗣 “Sy & suami sangat berpuas hati dgn Team Faridism. Photographer & Videographer semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (Mei 2015)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ ======
dais Siapa kata Nikah Online tak boleh dapatkan gambar dan video yg cantik? Ni Behind The Scene kami Payung korang tengok😋 Full Video ada dekat Youtube😉⠀
⠀
Haritu #TeamFaridism baru je lepas cover satu job Nikah di Shah Alam. Pasangan ni Nikah secara online gais, Alhamdullilah everything went well dan tentunya nak dapatkan jurugambar dan juruvideo terbaik pada musim Covid ni?⠀
⠀
Pilihlah Faridism Production⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai ⠀
⠀
Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀
⠀
🗣 “Suami saya seorg yg susah nak menangis, tapi video akad nikah dari Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata”- Tisha (Mei 2019)⠀
⠀
🗣 “Sy & suami sangat berpuas hati dgn Team Faridism. Photographer & Videographer semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ –  Susilawati (Mei 2015)⠀
⠀
Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀
⠀
CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀
⠀
Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀
⠀
Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀
======
Likes: 3
Posted at: 2020-05-25 13:01:14
Siapa kata Nikah Online tak boleh dapatkan gambar dan video yg cantik? Ni Behind The Scene kami Payung korang tengok😋 Full Video ada dekat Youtube😉⠀ ⠀ Haritu #TeamFaridism baru je lepas cover satu job Nikah di Shah Alam. Pasangan ni Nikah secara online gais, Alhamdullilah everything went well dan tentunya nak dapatkan jurugambar dan juruvideo terbaik pada musim Covid ni?⠀ ⠀ Pilihlah Faridism Production⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai ⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami saya seorg yg susah nak menangis, tapi video akad nikah dari Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata”- Tisha (Mei 2019)⠀ ⠀ 🗣 “Sy & suami sangat berpuas hati dgn Team Faridism. Photographer & Videographer semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (Mei 2015)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ ======
dais Siapa kata Nikah Online tak boleh dapatkan gambar dan video yg cantik? Ni Behind The Scene kami Payung korang tengok😋 Full Video ada dekat Youtube😉⠀
⠀
Haritu #TeamFaridism baru je lepas cover satu job Nikah di Shah Alam. Pasangan ni Nikah secara online gais, Alhamdullilah everything went well dan tentunya nak dapatkan jurugambar dan juruvideo terbaik pada musim Covid ni?⠀
⠀
Pilihlah Faridism Production⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai ⠀
⠀
Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀
⠀
🗣 “Suami saya seorg yg susah nak menangis, tapi video akad nikah dari Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata”- Tisha (Mei 2019)⠀
⠀
🗣 “Sy & suami sangat berpuas hati dgn Team Faridism. Photographer & Videographer semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ –  Susilawati (Mei 2015)⠀
⠀
Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀
⠀
CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀
⠀
Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀
⠀
Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀
======
Likes: 6
Posted at: 2020-05-25 13:01:14
Siapa kata Nikah Online tak boleh dapatkan gambar dan video yg cantik? Ni Behind The Scene kami Payung korang tengok😋 Full Video ada dekat Youtube😉⠀ ⠀ Haritu #TeamFaridism baru je lepas cover satu job Nikah di Shah Alam. Pasangan ni Nikah secara online gais, Alhamdullilah everything went well dan tentunya nak dapatkan jurugambar dan juruvideo terbaik pada musim Covid ni?⠀ ⠀ Pilihlah Faridism Production⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai ⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami saya seorg yg susah nak menangis, tapi video akad nikah dari Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata”- Tisha (Mei 2019)⠀ ⠀ 🗣 “Sy & suami sangat berpuas hati dgn Team Faridism. Photographer & Videographer semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (Mei 2015)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ ======
dais Masih open slot untuk raya‼️
Photoshoot raya, bersama keluarga dan kawan-kawan. “Tahun depan tak pasti dapat bergambar bersama-sama”

Nak book slot boleh whatsapp, link ada dekat bio
•
•
•
•

#staysafe #dudukrumah # #kahwin #ramadan2020 #raya #aidilfitri #photography#malayweddingguide#malaysiaweddingphotographer#malaysiawedding#weddingphotographer #ulangtahun#birthday #weddingdiarieskl#weddingvideographer #dais #weddingday#weddingdetails #weddingguide#pelaminsanding #pelaminnikah#bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl #malayweddingideas #malayweddings #outdoorwedding #kahwinkahwin
Likes: 221
Posted at: 2020-05-25 10:01:00
Masih open slot untuk raya‼️ Photoshoot raya, bersama keluarga dan kawan-kawan. “Tahun depan tak pasti dapat bergambar bersama-sama” Nak book slot boleh whatsapp, link ada dekat bio • • • • #staysafe #dudukrumah # #kahwin #ramadan2020 #raya #aidilfitri #photography#malayweddingguide#malaysiaweddingphotographer#malaysiawedding#weddingphotographer #ulangtahun#birthday #weddingdiarieskl#weddingvideographer #dais #weddingday#weddingdetails #weddingguide#pelaminsanding #pelaminnikah#bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl #malayweddingideas #malayweddings #outdoorwedding #kahwinkahwin
dais Masih open slot untuk raya‼️
Photoshoot raya, bersama keluarga dan kawan-kawan. “Tahun depan tak pasti dapat bergambar bersama-sama”

Nak book slot boleh whatsapp, link ada dekat bio
•
•
•
•

#staysafe #dudukrumah # #kahwin #ramadan2020 #raya #aidilfitri #photography#malayweddingguide#malaysiaweddingphotographer#malaysiawedding#weddingphotographer #ulangtahun#birthday #weddingdiarieskl#weddingvideographer #dais #weddingday#weddingdetails #weddingguide#pelaminsanding #pelaminnikah#bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl #malayweddingideas #malayweddings #outdoorwedding #kahwinkahwin
Likes: 219
Posted at: 2020-05-25 09:47:13
Masih open slot untuk raya‼️ Photoshoot raya, bersama keluarga dan kawan-kawan. “Tahun depan tak pasti dapat bergambar bersama-sama” Nak book slot boleh whatsapp, link ada dekat bio • • • • #staysafe #dudukrumah # #kahwin #ramadan2020 #raya #aidilfitri #photography#malayweddingguide#malaysiaweddingphotographer#malaysiawedding#weddingphotographer #ulangtahun#birthday #weddingdiarieskl#weddingvideographer #dais #weddingday#weddingdetails #weddingguide#pelaminsanding #pelaminnikah#bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl #malayweddingideas #malayweddings #outdoorwedding #kahwinkahwin
dais Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu 
Rm 2000 shj (5 jam )
Tempat wedding 
Bunglow villa 
Ruang nikah Dan sanding 
Meja kerusi chaivry 
Bilik persiapan 
Pelamin nikah 
All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan )
💍SKY GRAND BALLROOM💍
JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM
3 TOWERS, JALAN AMPANG
RM19,900 (1000PAX)

KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG!

Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! 
Sky Grand Ballroom | RM19900
Full Pakej Catering Canopy | RM17900
Full Pakej Catering Dewan | RM16900
Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI)
APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax 
VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax 
kami ada villa glass house jalan damai 
Rm 16900 
termasuk penginapan 
pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan
nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik
🔸Ruang yang luas & selesa
🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan
🔸Kerusi chiavari
🔸Muat sehingga 50 meja tetamu
🔸Berhawa dingin
🔸Dan lain-lain kemudahan
🏠tempat penginapan di beri 
Open: Tuesday-Saturday
Closed: Sunday-Monday(Public holiday)
Operation Hour: 9am-6pm

Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) 
Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena 
_
3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL

DUE APPOINTMENT or walk in 
_
#sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdancing#malayweddings #skygrandballroom
Likes: 20
Posted at: 2020-05-25 08:01:53
Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu Rm 2000 shj (5 jam ) Tempat wedding Bunglow villa Ruang nikah Dan sanding Meja kerusi chaivry Bilik persiapan Pelamin nikah All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan ) 💍SKY GRAND BALLROOM💍 JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM 3 TOWERS, JALAN AMPANG RM19,900 (1000PAX) KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG! Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! Sky Grand Ballroom | RM19900 Full Pakej Catering Canopy | RM17900 Full Pakej Catering Dewan | RM16900 Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI) APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax kami ada villa glass house jalan damai Rm 16900 termasuk penginapan pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik 🔸Ruang yang luas & selesa 🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan 🔸Kerusi chiavari 🔸Muat sehingga 50 meja tetamu 🔸Berhawa dingin 🔸Dan lain-lain kemudahan 🏠tempat penginapan di beri Open: Tuesday-Saturday Closed: Sunday-Monday(Public holiday) Operation Hour: 9am-6pm Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena _ 3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL DUE APPOINTMENT or walk in _ #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdancing#malayweddings #skygrandballroom
dais Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu 
Rm 2000 shj (5 jam )
Tempat wedding 
Bunglow villa 
Ruang nikah Dan sanding 
Meja kerusi chaivry 
Bilik persiapan 
Pelamin nikah 
All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan )
💍SKY GRAND BALLROOM💍
JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM
3 TOWERS, JALAN AMPANG
RM19,900 (1000PAX)

KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG!

Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! 
Sky Grand Ballroom | RM19900
Full Pakej Catering Canopy | RM17900
Full Pakej Catering Dewan | RM16900
Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI)
APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax 
VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax 
kami ada villa glass house jalan damai 
Rm 16900 
termasuk penginapan 
pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan
nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik
🔸Ruang yang luas & selesa
🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan
🔸Kerusi chiavari
🔸Muat sehingga 50 meja tetamu
🔸Berhawa dingin
🔸Dan lain-lain kemudahan
🏠tempat penginapan di beri 
Open: Tuesday-Saturday
Closed: Sunday-Monday(Public holiday)
Operation Hour: 9am-6pm

Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) 
Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena 
_
3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL

DUE APPOINTMENT or walk in 
_
#sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdancing#malayweddings #skygrandballroom
Likes: 6
Posted at: 2020-05-25 08:01:36
Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu Rm 2000 shj (5 jam ) Tempat wedding Bunglow villa Ruang nikah Dan sanding Meja kerusi chaivry Bilik persiapan Pelamin nikah All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan ) 💍SKY GRAND BALLROOM💍 JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM 3 TOWERS, JALAN AMPANG RM19,900 (1000PAX) KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG! Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! Sky Grand Ballroom | RM19900 Full Pakej Catering Canopy | RM17900 Full Pakej Catering Dewan | RM16900 Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI) APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax kami ada villa glass house jalan damai Rm 16900 termasuk penginapan pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik 🔸Ruang yang luas & selesa 🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan 🔸Kerusi chiavari 🔸Muat sehingga 50 meja tetamu 🔸Berhawa dingin 🔸Dan lain-lain kemudahan 🏠tempat penginapan di beri Open: Tuesday-Saturday Closed: Sunday-Monday(Public holiday) Operation Hour: 9am-6pm Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena _ 3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL DUE APPOINTMENT or walk in _ #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdancing#malayweddings #skygrandballroom
dais Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu 
Rm 2000 shj (5 jam )
Tempat wedding 
Bunglow villa 
Ruang nikah Dan sanding 
Meja kerusi chaivry 
Bilik persiapan 
Pelamin nikah 
All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan )
💍SKY GRAND BALLROOM💍
JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM
3 TOWERS, JALAN AMPANG
RM19,900 (1000PAX)

KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG!

Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! 
Sky Grand Ballroom | RM19900
Full Pakej Catering Canopy | RM17900
Full Pakej Catering Dewan | RM16900
Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI)
APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax 
VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax 
kami ada villa glass house jalan damai 
Rm 16900 
termasuk penginapan 
pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan
nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik
🔸Ruang yang luas & selesa
🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan
🔸Kerusi chiavari
🔸Muat sehingga 50 meja tetamu
🔸Berhawa dingin
🔸Dan lain-lain kemudahan
🏠tempat penginapan di beri 
Open: Tuesday-Saturday
Closed: Sunday-Monday(Public holiday)
Operation Hour: 9am-6pm

Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) 
Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena 
_
3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL

DUE APPOINTMENT or walk in 
_
#sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdancing#malayweddings #skygrandballroom
Likes: 2
Posted at: 2020-05-25 08:00:49
Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu Rm 2000 shj (5 jam ) Tempat wedding Bunglow villa Ruang nikah Dan sanding Meja kerusi chaivry Bilik persiapan Pelamin nikah All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan ) 💍SKY GRAND BALLROOM💍 JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM 3 TOWERS, JALAN AMPANG RM19,900 (1000PAX) KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG! Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! Sky Grand Ballroom | RM19900 Full Pakej Catering Canopy | RM17900 Full Pakej Catering Dewan | RM16900 Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI) APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax kami ada villa glass house jalan damai Rm 16900 termasuk penginapan pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik 🔸Ruang yang luas & selesa 🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan 🔸Kerusi chiavari 🔸Muat sehingga 50 meja tetamu 🔸Berhawa dingin 🔸Dan lain-lain kemudahan 🏠tempat penginapan di beri Open: Tuesday-Saturday Closed: Sunday-Monday(Public holiday) Operation Hour: 9am-6pm Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena _ 3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL DUE APPOINTMENT or walk in _ #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdancing#malayweddings #skygrandballroom
dais They’re just so 🥵🥵
-
-
-
Ac: freezyaudios -
-
-
-
-

#tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
Likes: 58
Posted at: 2020-05-25 06:27:18
dais Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam

Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss

Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking

10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀
✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
⠀
Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀
⠀
🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ –  Susilawati (2019)⠀
⠀
Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀
⠀
CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀
⠀
Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀
⠀
Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀
=====
Likes: 74
Posted at: 2020-05-25 02:00:26
Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀ ✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ =====
dais Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam

Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss

Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking

10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀
✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
⠀
Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀
⠀
🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ –  Susilawati (2019)⠀
⠀
Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀
⠀
CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀
⠀
Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀
⠀
Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀
=====
Likes: 447
Posted at: 2020-05-25 02:00:25
Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀ ✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ =====
dais Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam

Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss

Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking

10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀
✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
⠀
Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀
⠀
🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ –  Susilawati (2019)⠀
⠀
Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀
⠀
CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀
⠀
Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀
⠀
Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀
=====
Likes: 55
Posted at: 2020-05-25 02:00:24
Akibat lihat gambar pengantin kami tak tidur malam Dah habis berpuluh ribu untuk majlis, dewan grand, baju tempah dari designer terkenal, makeup dgn MUA tersohor. Last-last gambar gelap, gambar blur, fotografer kayu ! Gambar family semua tak ada penat ayah tempah baju dan sampin dari terenganu beribu sehelai 😭 sekeping gambar dengan keluarga pun tak ada, sedih nokss Sebab tu anda perlu pilih FARIDISM sebagai jurugambar dan juruvideo perkahwinan anda. Gambar dan video anda confirm cantik mcm dalam ig ni. Tak caya? Mai la office kami di Maluri Cheras tgk sample album dan video dulu sebelum booking 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Kami cover seluruh Malaysia.⠀ ✅ Kami mempunyai pejabat urusan dan 40 org staff permanent di Maluri Cheras.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai.⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 5 tahun.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ ⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡⠀ =====
dais Congrats to allll the winners!! I’m so happy for you, you deserve this so much 🥺🤍 (HQ)
-
-
-
-
-
-
-
-
-

#tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
Likes: 29
Posted at: 2020-05-24 21:39:03
Congrats to allll the winners!! I’m so happy for you, you deserve this so much 🥺🤍 (HQ) - - - - - - - - - #tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
dais Retro Feeling 😎
Ich liiiiiebe dieses Gänseblümchen Kleid 😍😍😍
Ich hoff ja so, dass morgen tatsächlich meine bestellte Nähmaschine kommt 🥰 wisst ihr wie schwer es ist aktuell an ne Nähmaschine zu kommen 🙀
Dann kann ich endlich ein paar Kleidchen selbst machen *.* Finde leider sehr selten mal schlichte Kleider mit Mustern die mir gefallen... dafür aber immer mega schönen Stoff...also.. selbst machen 🌼 vielleicht sollte ich bei meinem Glück nen Verbandskasten dazu nehmen?
🖤
🌼
🖤
🌼
🖤
#goth #gothic #gothicgirl #altgirl #alternativegirl #alternative #gothicstyle #blackhair #witch #instawitch #witchesofinstagram #pentagram#grunge #grungestyle #grungegirl #witchcraft #blackwhite #gothgoth #gothgirl  #dark #black #metalgirl #retro #retrostyle #vintage #retrofilter #summer  #dais#flowerpower #flowerchild
Likes: 32
Posted at: 2020-05-24 17:24:31
Retro Feeling 😎 Ich liiiiiebe dieses Gänseblümchen Kleid 😍😍😍 Ich hoff ja so, dass morgen tatsächlich meine bestellte Nähmaschine kommt 🥰 wisst ihr wie schwer es ist aktuell an ne Nähmaschine zu kommen 🙀 Dann kann ich endlich ein paar Kleidchen selbst machen *.* Finde leider sehr selten mal schlichte Kleider mit Mustern die mir gefallen... dafür aber immer mega schönen Stoff...also.. selbst machen 🌼 vielleicht sollte ich bei meinem Glück nen Verbandskasten dazu nehmen? 🖤 🌼 🖤 🌼 🖤 #goth #gothic #gothicgirl #altgirl #alternativegirl #alternative #gothicstyle #blackhair #witch #instawitch #witchesofinstagram #pentagram#grunge #grungestyle #grungegirl #witchcraft #blackwhite #gothgoth #gothgirl #dark #black #metalgirl #retro #retrostyle #vintage #retrofilter #summer #dais#flowerpower #flowerchild
dais We miss you fizzy 🎠❣️🌌
Just another quick edit, hope you like it 💞🌠🌹
__________________________
My edit, don't steal 💙, welcome to repost but please give credit 🙏🏼💜
________________________________
@marktommo1111
@thephoebetomlinson
@sallietommo
@the.daisytomlinson
@lottietomlinson
💕💕💕 //////////////////////////////////
Ignore tags 😊
#angel #fizzy #felicitetomlinson #missyou #love #fizz #tomlinsonfamily #tommo #tomlinson #felicitegrace #felicitetomlinsonedit #edit #forever #louistomlinson #louis #lou #phoebetomlinson #pheebs #phee #phoebe #daisytomlinson #daisy #dais #lottietomlinson #lottie #lotts #loveyourself #love
Likes: 17
Posted at: 2020-05-24 16:12:10
We miss you fizzy 🎠❣️🌌 Just another quick edit, hope you like it 💞🌠🌹 __________________________ My edit, don't steal 💙, welcome to repost but please give credit 🙏🏼💜 ________________________________ @marktommo1111 @thephoebetomlinson @sallietommo @the.daisytomlinson @lottietomlinson 💕💕💕 ////////////////////////////////// Ignore tags 😊 #angel #fizzy #felicitetomlinson #missyou #love #fizz #tomlinsonfamily #tommo #tomlinson #felicitegrace #felicitetomlinsonedit #edit #forever #louistomlinson #louis #lou #phoebetomlinson #pheebs #phee #phoebe #daisytomlinson #daisy #dais #lottietomlinson #lottie #lotts #loveyourself #love
dais Jap cuba kita fikir betul-betul. Apa yang paling penting bila kita kahwin ek?⠀
⠀
Pelamin pinjam, baju sewa, dewan sewa, makanan dah habis kena tapau, PA sistem sewa, kompang sewa. Hampir semua benda kita tak dapat, tapi GAMBAR dan VIDEO kenangan sewaktu kahwin tu je yg akan kita simpan sampailah ke hari tua nanti⠀
⠀
Bak kata Awie pada Ziana Zain ⠀
⠀
Likes: 53
Posted at: 2020-05-24 15:00:39
Jap cuba kita fikir betul-betul. Apa yang paling penting bila kita kahwin ek?⠀ ⠀ Pelamin pinjam, baju sewa, dewan sewa, makanan dah habis kena tapau, PA sistem sewa, kompang sewa. Hampir semua benda kita tak dapat, tapi GAMBAR dan VIDEO kenangan sewaktu kahwin tu je yg akan kita simpan sampailah ke hari tua nanti⠀ ⠀ Bak kata Awie pada Ziana Zain ⠀ ⠀ "Itu Bukti Cinta Kita" cewaaaahhhh 😆⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ .⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO untuk kami bantu dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡
dais Jap cuba kita fikir betul-betul. Apa yang paling penting bila kita kahwin ek?⠀
⠀
Pelamin pinjam, baju sewa, dewan sewa, makanan dah habis kena tapau, PA sistem sewa, kompang sewa. Hampir semua benda kita tak dapat, tapi GAMBAR dan VIDEO kenangan sewaktu kahwin tu je yg akan kita simpan sampailah ke hari tua nanti⠀
⠀
Bak kata Awie pada Ziana Zain ⠀
⠀
Likes: 91
Posted at: 2020-05-24 15:00:35
Jap cuba kita fikir betul-betul. Apa yang paling penting bila kita kahwin ek?⠀ ⠀ Pelamin pinjam, baju sewa, dewan sewa, makanan dah habis kena tapau, PA sistem sewa, kompang sewa. Hampir semua benda kita tak dapat, tapi GAMBAR dan VIDEO kenangan sewaktu kahwin tu je yg akan kita simpan sampailah ke hari tua nanti⠀ ⠀ Bak kata Awie pada Ziana Zain ⠀ ⠀ "Itu Bukti Cinta Kita" cewaaaahhhh 😆⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ .⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO untuk kami bantu dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡
dais Jap cuba kita fikir betul-betul. Apa yang paling penting bila kita kahwin ek?⠀
⠀
Pelamin pinjam, baju sewa, dewan sewa, makanan dah habis kena tapau, PA sistem sewa, kompang sewa. Hampir semua benda kita tak dapat, tapi GAMBAR dan VIDEO kenangan sewaktu kahwin tu je yg akan kita simpan sampailah ke hari tua nanti⠀
⠀
Bak kata Awie pada Ziana Zain ⠀
⠀
Likes: 210
Posted at: 2020-05-24 15:00:33
Jap cuba kita fikir betul-betul. Apa yang paling penting bila kita kahwin ek?⠀ ⠀ Pelamin pinjam, baju sewa, dewan sewa, makanan dah habis kena tapau, PA sistem sewa, kompang sewa. Hampir semua benda kita tak dapat, tapi GAMBAR dan VIDEO kenangan sewaktu kahwin tu je yg akan kita simpan sampailah ke hari tua nanti⠀ ⠀ Bak kata Awie pada Ziana Zain ⠀ ⠀ "Itu Bukti Cinta Kita" cewaaaahhhh 😆⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Apa kata client kami terhadap #teamfaridism ?⠀ ⠀ 🗣 “Suami sy seorg yg susah nk nangis, tapi video akad nikah Faridism berjaya buatkan dia tersentuh sampai mengalir air mata. Kami sgt berpuas hati dgn #TeamFaridism crew semua on time dan sporting, buat kami tak segan nak posing hehe ! 🌟🌟🌟🌟🌟“ – Susilawati (2019)⠀ ⠀ Banyak lagi review boleh lihat di @faridismreview⠀ ⠀ CLIENT HAPPY, KAMI PUN TURUT HAPPY 🤗⠀ .⠀ Nak kami bantu anda dapatkan photographer & videographer perkahwinan yg terbaik? ⠀ ⠀ Sila klik link di BIO untuk kami bantu dan kami akan reply whatsapp anda secepat mungkin.⚡⚡⚡
dais ALAMAK GAIZ! Dah last day! Dapatkan Promo Salam Mubarak dalam masa 24 JAM🔥🙌😱⠀
⠀
Salam Mubarak Promo pada 15 Mei 2020 !! Memandangkan Pkp dilanjutkan lagi sehingga 9 Jun 2020, anda tak perlu rasa gelisah sebab Faridism nak bagi prom9 khas untuk korang yang nak kahwin online😍 ⠀
⠀
Apa yang best sangat dengan mubarak promo pada 15 Mei 2020 ini? 🤩⠀
⠀
Untuk pakej nie khas untuk semua pakej photo dan kita nak kasi 2 FREEGIFT untuk bakal Pengantin di luar Sana.. Apa FREEGIFT yang uolls akan dapat?😍⠀
⠀
💝 FREE 2 POSTER FRAME⠀
💝 FREE PRE WEDDING SHOOT STUDIO⠀
⠀
⠀
Eh, eh faridism nie nak kene ni? Musim pkp pun rajin buat promo ye? Kita memang ikhlas nak bantu Pengantin untuk dapatkan service jurugambar Dan juruvideo yang terbaik, walaupun musim corona🥰⠀
⠀
⠀
Jom grab promo ini dari 15 Mei sehingga 25 Mei 2020 atau uollss menangis tepi bucu katil sebab terlepas promo giler jimat nie🙈⠀
⠀
Anda nak kahwin, kami datang ke rumah anda😎
Likes: 2
Posted at: 2020-05-24 13:01:14
ALAMAK GAIZ! Dah last day! Dapatkan Promo Salam Mubarak dalam masa 24 JAM🔥🙌😱⠀ ⠀ Salam Mubarak Promo pada 15 Mei 2020 !! Memandangkan Pkp dilanjutkan lagi sehingga 9 Jun 2020, anda tak perlu rasa gelisah sebab Faridism nak bagi prom9 khas untuk korang yang nak kahwin online😍 ⠀ ⠀ Apa yang best sangat dengan mubarak promo pada 15 Mei 2020 ini? 🤩⠀ ⠀ Untuk pakej nie khas untuk semua pakej photo dan kita nak kasi 2 FREEGIFT untuk bakal Pengantin di luar Sana.. Apa FREEGIFT yang uolls akan dapat?😍⠀ ⠀ 💝 FREE 2 POSTER FRAME⠀ 💝 FREE PRE WEDDING SHOOT STUDIO⠀ ⠀ ⠀ Eh, eh faridism nie nak kene ni? Musim pkp pun rajin buat promo ye? Kita memang ikhlas nak bantu Pengantin untuk dapatkan service jurugambar Dan juruvideo yang terbaik, walaupun musim corona🥰⠀ ⠀ ⠀ Jom grab promo ini dari 15 Mei sehingga 25 Mei 2020 atau uollss menangis tepi bucu katil sebab terlepas promo giler jimat nie🙈⠀ ⠀ Anda nak kahwin, kami datang ke rumah anda😎
dais ALAMAK GAIZ! Dah last day! Dapatkan Promo Salam Mubarak dalam masa 24 JAM🔥🙌😱⠀
⠀
Salam Mubarak Promo pada 15 Mei 2020 !! Memandangkan Pkp dilanjutkan lagi sehingga 9 Jun 2020, anda tak perlu rasa gelisah sebab Faridism nak bagi prom9 khas untuk korang yang nak kahwin online😍 ⠀
⠀
Apa yang best sangat dengan mubarak promo pada 15 Mei 2020 ini? 🤩⠀
⠀
Untuk pakej nie khas untuk semua pakej photo dan kita nak kasi 2 FREEGIFT untuk bakal Pengantin di luar Sana.. Apa FREEGIFT yang uolls akan dapat?😍⠀
⠀
💝 FREE 2 POSTER FRAME⠀
💝 FREE PRE WEDDING SHOOT STUDIO⠀
⠀
⠀
Eh, eh faridism nie nak kene ni? Musim pkp pun rajin buat promo ye? Kita memang ikhlas nak bantu Pengantin untuk dapatkan service jurugambar Dan juruvideo yang terbaik, walaupun musim corona🥰⠀
⠀
⠀
Jom grab promo ini dari 15 Mei sehingga 25 Mei 2020 atau uollss menangis tepi bucu katil sebab terlepas promo giler jimat nie🙈⠀
⠀
Anda nak kahwin, kami datang ke rumah anda😎
Likes: 4
Posted at: 2020-05-24 13:01:09
ALAMAK GAIZ! Dah last day! Dapatkan Promo Salam Mubarak dalam masa 24 JAM🔥🙌😱⠀ ⠀ Salam Mubarak Promo pada 15 Mei 2020 !! Memandangkan Pkp dilanjutkan lagi sehingga 9 Jun 2020, anda tak perlu rasa gelisah sebab Faridism nak bagi prom9 khas untuk korang yang nak kahwin online😍 ⠀ ⠀ Apa yang best sangat dengan mubarak promo pada 15 Mei 2020 ini? 🤩⠀ ⠀ Untuk pakej nie khas untuk semua pakej photo dan kita nak kasi 2 FREEGIFT untuk bakal Pengantin di luar Sana.. Apa FREEGIFT yang uolls akan dapat?😍⠀ ⠀ 💝 FREE 2 POSTER FRAME⠀ 💝 FREE PRE WEDDING SHOOT STUDIO⠀ ⠀ ⠀ Eh, eh faridism nie nak kene ni? Musim pkp pun rajin buat promo ye? Kita memang ikhlas nak bantu Pengantin untuk dapatkan service jurugambar Dan juruvideo yang terbaik, walaupun musim corona🥰⠀ ⠀ ⠀ Jom grab promo ini dari 15 Mei sehingga 25 Mei 2020 atau uollss menangis tepi bucu katil sebab terlepas promo giler jimat nie🙈⠀ ⠀ Anda nak kahwin, kami datang ke rumah anda😎
dais ALAMAK GAIZ! Dah last day! Dapatkan Promo Salam Mubarak dalam masa 24 JAM🔥🙌😱⠀
⠀
Salam Mubarak Promo pada 15 Mei 2020 !! Memandangkan Pkp dilanjutkan lagi sehingga 9 Jun 2020, anda tak perlu rasa gelisah sebab Faridism nak bagi prom9 khas untuk korang yang nak kahwin online😍 ⠀
⠀
Apa yang best sangat dengan mubarak promo pada 15 Mei 2020 ini? 🤩⠀
⠀
Untuk pakej nie khas untuk semua pakej photo dan kita nak kasi 2 FREEGIFT untuk bakal Pengantin di luar Sana.. Apa FREEGIFT yang uolls akan dapat?😍⠀
⠀
💝 FREE 2 POSTER FRAME⠀
💝 FREE PRE WEDDING SHOOT STUDIO⠀
⠀
⠀
Eh, eh faridism nie nak kene ni? Musim pkp pun rajin buat promo ye? Kita memang ikhlas nak bantu Pengantin untuk dapatkan service jurugambar Dan juruvideo yang terbaik, walaupun musim corona🥰⠀
⠀
⠀
Jom grab promo ini dari 15 Mei sehingga 25 Mei 2020 atau uollss menangis tepi bucu katil sebab terlepas promo giler jimat nie🙈⠀
⠀
Anda nak kahwin, kami datang ke rumah anda😎
Likes: 37
Posted at: 2020-05-24 13:01:03
ALAMAK GAIZ! Dah last day! Dapatkan Promo Salam Mubarak dalam masa 24 JAM🔥🙌😱⠀ ⠀ Salam Mubarak Promo pada 15 Mei 2020 !! Memandangkan Pkp dilanjutkan lagi sehingga 9 Jun 2020, anda tak perlu rasa gelisah sebab Faridism nak bagi prom9 khas untuk korang yang nak kahwin online😍 ⠀ ⠀ Apa yang best sangat dengan mubarak promo pada 15 Mei 2020 ini? 🤩⠀ ⠀ Untuk pakej nie khas untuk semua pakej photo dan kita nak kasi 2 FREEGIFT untuk bakal Pengantin di luar Sana.. Apa FREEGIFT yang uolls akan dapat?😍⠀ ⠀ 💝 FREE 2 POSTER FRAME⠀ 💝 FREE PRE WEDDING SHOOT STUDIO⠀ ⠀ ⠀ Eh, eh faridism nie nak kene ni? Musim pkp pun rajin buat promo ye? Kita memang ikhlas nak bantu Pengantin untuk dapatkan service jurugambar Dan juruvideo yang terbaik, walaupun musim corona🥰⠀ ⠀ ⠀ Jom grab promo ini dari 15 Mei sehingga 25 Mei 2020 atau uollss menangis tepi bucu katil sebab terlepas promo giler jimat nie🙈⠀ ⠀ Anda nak kahwin, kami datang ke rumah anda😎
dais GATHERING SWANS
(2020)
【CLEAR VINYL】
by CHOIR BOY 
緊急事態宣言以降、久しぶりに電車で梅田へ
ディスクユニオンに寄ってみるとなんと!
もう売ってた笑
ドリーム・ポップ?系はあまり興味はなかったけど
これはなかなか良い 
#CHOIRBOY
#DAIS
#diskunion
#diskunionosaka
#20200523
#2020レコード購入記17NO37
#2020レコード購入記
#レコード購入記17
#vinyl
#vinylcollection
#vinyljunkie
Likes: 7
Posted at: 2020-05-24 06:39:01
GATHERING SWANS (2020) 【CLEAR VINYL】 by CHOIR BOY 緊急事態宣言以降、久しぶりに電車で梅田へ ディスクユニオンに寄ってみるとなんと! もう売ってた笑 ドリーム・ポップ?系はあまり興味はなかったけど これはなかなか良い #CHOIRBOY #DAIS #diskunion #diskunionosaka #20200523 #2020レコード購入記17NO37 #2020レコード購入記 #レコード購入記17 #vinyl #vinylcollection #vinyljunkie
dais Wish you were here 🎠❣️🌌
__________________________
My edit, don't steal 💙, welcome to repost but please give credit 🙏🏼💜
________________________________
@marktommo1111
@thephoebetomlinson
@sallietommo
@the.daisytomlinson
@lottietomlinson
💕💕💕 //////////////////////////////////
Ignore tags 😊
#angel #fizzy #felicitetomlinson #missyou #love #fizz #tomlinsonfamily #tommo #tomlinson #felicitegrace #felicitetomlinsonedit #edit #forever #louistomlinson #louis #lou #phoebetomlinson #pheebs #phee #phoebe #daisytomlinson #daisy #dais #lottietomlinson #lottie #lotts #loveyourself #love
Likes: 12
Posted at: 2020-05-24 03:39:06
Wish you were here 🎠❣️🌌 __________________________ My edit, don't steal 💙, welcome to repost but please give credit 🙏🏼💜 ________________________________ @marktommo1111 @thephoebetomlinson @sallietommo @the.daisytomlinson @lottietomlinson 💕💕💕 ////////////////////////////////// Ignore tags 😊 #angel #fizzy #felicitetomlinson #missyou #love #fizz #tomlinsonfamily #tommo #tomlinson #felicitegrace #felicitetomlinsonedit #edit #forever #louistomlinson #louis #lou #phoebetomlinson #pheebs #phee #phoebe #daisytomlinson #daisy #dais #lottietomlinson #lottie #lotts #loveyourself #love
dais Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 89
Posted at: 2020-05-24 02:00:17
Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 413
Posted at: 2020-05-24 02:00:16
Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 42
Posted at: 2020-05-24 02:00:16
Sebalik kejayaan seorang isteri, adanya restu seorang suami. Dan disebalik kejayaan seorang suami, adaanya doa seorang isteri yang setia💕⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais ⁠
Gorgeous to the max!! All about the first moments as husband and wife! -----------------------------------------------------------⁠
Decor @royalbackdrop⁠
Venue @therockleigh⁠
-----------------------------------------------------------⁠
#royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh⁠
Likes: 69
Posted at: 2020-05-23 19:10:18
⁠ Gorgeous to the max!! All about the first moments as husband and wife! -----------------------------------------------------------⁠ Decor @royalbackdrop⁠ Venue @therockleigh⁠ -----------------------------------------------------------⁠ #royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh
dais Dear all,
Wishing you peace, joy and good health! May Allah SWT bless you always!
.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITIRI
MAAF ZAHIR & BATIN ♥️ .

#pelamin 
#pelaminjohor 
#pelaminjb 
#weddingplanner 
#weddingplannerjohor 
#weddingplannerjb 
#weddingplanners 
#dais 
#wedding 
#weddings 
#malaywedding 
#malayweddingguide 
#malayweddingguidejohor 
#pelamindewan 
#pelamindewanjohor 
#pelamindewanjb 
#kahwin 
#kahwinjohor 
#pesonapengantin 
#bridal 
#bridaljohor 
#bridaljb 
#bride
Likes: 13
Posted at: 2020-05-23 18:35:37
Dear all, Wishing you peace, joy and good health! May Allah SWT bless you always! . SELAMAT HARI RAYA AIDILFITIRI MAAF ZAHIR & BATIN ♥️ . #pelamin #pelaminjohor #pelaminjb #weddingplanner #weddingplannerjohor #weddingplannerjb #weddingplanners #dais #wedding #weddings #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingguidejohor #pelamindewan #pelamindewanjohor #pelamindewanjb #kahwin #kahwinjohor #pesonapengantin #bridal #bridaljohor #bridaljb #bride
dais Tomorrow is the big day where we find out the winners, I really hope some of you guys win!! I can’t wait to see who all gets it 🤍🤍 (HQ)
-
-
-
-
-
-
-
-
-

#tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
Likes: 37
Posted at: 2020-05-23 16:46:20
Tomorrow is the big day where we find out the winners, I really hope some of you guys win!! I can’t wait to see who all gets it 🤍🤍 (HQ) - - - - - - - - - #tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
dais Larangan pergerakkan⠀
⠀
Jangan bergerak ke mana-mana biar saya yang ke hati awak #CiaCiaCia ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori
Likes: 469
Posted at: 2020-05-23 15:00:44
Larangan pergerakkan⠀ ⠀ Jangan bergerak ke mana-mana biar saya yang ke hati awak #CiaCiaCia ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori
dais Larangan pergerakkan⠀
⠀
Jangan bergerak ke mana-mana biar saya yang ke hati awak #CiaCiaCia ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori
Likes: 70
Posted at: 2020-05-23 15:00:38
Larangan pergerakkan⠀ ⠀ Jangan bergerak ke mana-mana biar saya yang ke hati awak #CiaCiaCia ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction .⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori
dais Kami wakil @diewanybridalflorist ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua customer yang  disayangi & dihormati 😘
.
.
Semoga kami diperluaskan rezeki & dilimpahi kejayaan agar terus dapat berkhidmat dengan anda & family hingga ke kudrat terakhir kami 😊
.
.
D'IEWANY BRIDAL & FLORIST
.
.
📌
No. 234-1, tingkat 1,
Persiaran bukit coral 1,
Taman coral height, 
Seremban 70400
.
(Landmark: Atas kedai laundry, bersebelahan restoran nasi kandar ANS)
.

Open on Tuesday till Sunday by appointment only 😊
.
Contact us! 📞
+6017-602 1703 (ZAQWAN)
+6013-740 7260 (ZAINI)

#malaywedding #weddingmalaysia #floristmalaysia #babyshower #makeup #mua #bridal #berendoi #bajupengantin #flowerarrangement #pelamindewan #kerjakahwin #gubahanhantaran #pelaminmini #pelaminkhemah #pelamin #busanapengantin #pelaminrumah #malaydeco #pengantin #dais #wedding #weddingguide #arch #solemnization #handbouquet #malayweddingdress #seremban #diewany
Likes: 206
Posted at: 2020-05-23 13:19:36
Kami wakil @diewanybridalflorist ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua customer yang disayangi & dihormati 😘 . . Semoga kami diperluaskan rezeki & dilimpahi kejayaan agar terus dapat berkhidmat dengan anda & family hingga ke kudrat terakhir kami 😊 . . D'IEWANY BRIDAL & FLORIST . . 📌 No. 234-1, tingkat 1, Persiaran bukit coral 1, Taman coral height, Seremban 70400 . (Landmark: Atas kedai laundry, bersebelahan restoran nasi kandar ANS) . Open on Tuesday till Sunday by appointment only 😊 . Contact us! 📞 +6017-602 1703 (ZAQWAN) +6013-740 7260 (ZAINI) #malaywedding #weddingmalaysia #floristmalaysia #babyshower #makeup #mua #bridal #berendoi #bajupengantin #flowerarrangement #pelamindewan #kerjakahwin #gubahanhantaran #pelaminmini #pelaminkhemah #pelamin #busanapengantin #pelaminrumah #malaydeco #pengantin #dais #wedding #weddingguide #arch #solemnization #handbouquet #malayweddingdress #seremban #diewany
dais 試し張り。

yokatipiにカナディアンイーストがジャストに収まった!
インナー無くてもトライポッドテーブル周りが広々!
来週デビュー予定。

#ソロキャンプ #キャンプ #庭キャンプ 
#おうちキャンプ #試し張り 
#yoka #yokatipi #トライポッドテーブル 
#canadianeast #カンガルースタイル
#ツーリングドームテント 
#フィールドラック 
#dais #ピクニックチェア
#キャンプ好きな人と繋がりたい
Likes: 56
Posted at: 2020-05-23 13:11:19
試し張り。 yokatipiにカナディアンイーストがジャストに収まった! インナー無くてもトライポッドテーブル周りが広々! 来週デビュー予定。 #ソロキャンプ #キャンプ #庭キャンプ #おうちキャンプ #試し張り #yoka #yokatipi #トライポッドテーブル #canadianeast #カンガルースタイル #ツーリングドームテント #フィールドラック #dais #ピクニックチェア #キャンプ好きな人と繋がりたい
dais Kami #TeamFaridism ingin mengucapkan Selamat Hari Raya🙏🏻🙌 Semoga korang dalam keadaan sihat dan mengamalkan SOP sepanjang New Norm ini ya!😍 #FaridismCareAboutYou ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 92
Posted at: 2020-05-23 13:02:18
Kami #TeamFaridism ingin mengucapkan Selamat Hari Raya🙏🏻🙌 Semoga korang dalam keadaan sihat dan mengamalkan SOP sepanjang New Norm ini ya!😍 #FaridismCareAboutYou ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais Kami #TeamFaridism ingin mengucapkan Selamat Hari Raya🙏🏻🙌 Semoga korang dalam keadaan sihat dan mengamalkan SOP sepanjang New Norm ini ya!😍 #FaridismCareAboutYou ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 1
Posted at: 2020-05-23 13:02:14
Kami #TeamFaridism ingin mengucapkan Selamat Hari Raya🙏🏻🙌 Semoga korang dalam keadaan sihat dan mengamalkan SOP sepanjang New Norm ini ya!😍 #FaridismCareAboutYou ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais Kami #TeamFaridism ingin mengucapkan Selamat Hari Raya🙏🏻🙌 Semoga korang dalam keadaan sihat dan mengamalkan SOP sepanjang New Norm ini ya!😍 #FaridismCareAboutYou ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 5
Posted at: 2020-05-23 13:02:10
Kami #TeamFaridism ingin mengucapkan Selamat Hari Raya🙏🏻🙌 Semoga korang dalam keadaan sihat dan mengamalkan SOP sepanjang New Norm ini ya!😍 #FaridismCareAboutYou ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais .
.
.
.
.
私の台所…♡🍳
早く活躍させたいよ〜。
.
.
.
.
.
.
.
@camjyo  @and_premium
Likes: 59
Posted at: 2020-05-23 11:38:42
. . . . . 私の台所…♡🍳 早く活躍させたいよ〜。 . . . . . . . @camjyo @and_premium
dais Busana tempahan raya
Tq Nurul Chaom
Kurung modern gray

Designer : Zamrie Md Noor
Butik : Dcrown Bridal Parit Buntar &
D'Crown Bridal Bagan Serai
Ctc no : 013-6147529

#dcrownbridal #dcrownbridalparitbuntar #dcrownbridalbaganserai #butikpengantin #butikpengantinparitbuntar #paritbuntar #baganserai #nibongtebal #busana #makeup #dais #pelamin #pelamindewan #pelamintunang #pelamin nikah #pelamincanopy #bilik #mejamakan #brides #bridal #pengantin #bajupengantin #wedding #weddingdress #malaywedding #bajutunang #bajunikah #bajusanding #bajutempahan #bajuraya #bajudinner
Likes: 22
Posted at: 2020-05-23 07:30:46
Busana tempahan raya Tq Nurul Chaom Kurung modern gray Designer : Zamrie Md Noor Butik : Dcrown Bridal Parit Buntar & D'Crown Bridal Bagan Serai Ctc no : 013-6147529 #dcrownbridal #dcrownbridalparitbuntar #dcrownbridalbaganserai #butikpengantin #butikpengantinparitbuntar #paritbuntar #baganserai #nibongtebal #busana #makeup #dais #pelamin #pelamindewan #pelamintunang #pelamin nikah #pelamincanopy #bilik #mejamakan #brides #bridal #pengantin #bajupengantin #wedding #weddingdress #malaywedding #bajutunang #bajunikah #bajusanding #bajutempahan #bajuraya #bajudinner
dais Apa perasaan anda sebagai peniaga bila customer hantar video ni? .
⬇️
⬇️
Semua outfit di rumah adalah dari @ksatelier 😄 .
⬇️
⬇️
For Tailoring Service, Contact Us As Below
call 0193025508
call 0172009159
⬇️
⬇️
⬇️
Kindly Be Informed All Our Outfits Are MADE TO MEASURE. We Don't Do Rental Service. Our Operating Hours Are From Tuesday-Saturday. By Appointment Only. Thank You.
⬇️
⬇️
⬇️
#ksatelier #weddingstylist #weddingdecor2020 #weddingideas2020 #dais #malaywedding2020 #weddings #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanning #weddingplanner #weddingphotography #wedding2019 #weddingdress #bridetobe2020 #weddingdestinations #bruneifashion #kltailor #tenunpahang #songkettenun #exclusivetailor #viptailoringq
Likes: 15
Posted at: 2020-05-23 06:28:08
Apa perasaan anda sebagai peniaga bila customer hantar video ni? . ⬇️ ⬇️ Semua outfit di rumah adalah dari @ksatelier 😄 . ⬇️ ⬇️ For Tailoring Service, Contact Us As Below call 0193025508 call 0172009159 ⬇️ ⬇️ ⬇️ Kindly Be Informed All Our Outfits Are MADE TO MEASURE. We Don't Do Rental Service. Our Operating Hours Are From Tuesday-Saturday. By Appointment Only. Thank You. ⬇️ ⬇️ ⬇️ #ksatelier #weddingstylist #weddingdecor2020 #weddingideas2020 #dais #malaywedding2020 #weddings #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanning #weddingplanner #weddingphotography #wedding2019 #weddingdress #bridetobe2020 #weddingdestinations #bruneifashion #kltailor #tenunpahang #songkettenun #exclusivetailor #viptailoringq
dais Busana tempahan raya
Tq Nurul Chaom
Kebaya baby blue

Designer : Zamrie Md Noor
Butik : Dcrown Bridal Parit Buntar &
D'Crown Bridal Bagan Serai
Ctc no : 013-6147529

#dcrownbridal #dcrownbridalparitbuntar #dcrownbridalbaganserai #butikpengantin #butikpengantinparitbuntar #paritbuntar #baganserai #nibongtebal #busana #makeup #dais #pelamin #pelamindewan #pelamintunang #pelamin nikah #pelamincanopy #bilik #mejamakan #brides #bridal #pengantin #bajupengantin #wedding #weddingdress #malaywedding #bajutunang #bajunikah #bajusanding #bajutempahan #bajuraya #bajudinner
Likes: 18
Posted at: 2020-05-23 05:02:49
Busana tempahan raya Tq Nurul Chaom Kebaya baby blue Designer : Zamrie Md Noor Butik : Dcrown Bridal Parit Buntar & D'Crown Bridal Bagan Serai Ctc no : 013-6147529 #dcrownbridal #dcrownbridalparitbuntar #dcrownbridalbaganserai #butikpengantin #butikpengantinparitbuntar #paritbuntar #baganserai #nibongtebal #busana #makeup #dais #pelamin #pelamindewan #pelamintunang #pelamin nikah #pelamincanopy #bilik #mejamakan #brides #bridal #pengantin #bajupengantin #wedding #weddingdress #malaywedding #bajutunang #bajunikah #bajusanding #bajutempahan #bajuraya #bajudinner
dais Jadikan impian perkahwinan anda menjadi satu realiti dan dirakam untuk menjadi kenangan yang paling terindah dan tidak akan pernah dilupakan⠀
⠀
Oleh itu, amat penting untuk kita buat pemilihan photographer & videographer yang berkualiti dan di percayai⠀
⠀
Kami di Faridism Production sedia membantu anda untuk dapatkan gambar dan video perkahwinan yang berkualiti dan akan memberi 100% komitmen untuk majlis perkahwinan anda ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 33
Posted at: 2020-05-23 02:00:17
Jadikan impian perkahwinan anda menjadi satu realiti dan dirakam untuk menjadi kenangan yang paling terindah dan tidak akan pernah dilupakan⠀ ⠀ Oleh itu, amat penting untuk kita buat pemilihan photographer & videographer yang berkualiti dan di percayai⠀ ⠀ Kami di Faridism Production sedia membantu anda untuk dapatkan gambar dan video perkahwinan yang berkualiti dan akan memberi 100% komitmen untuk majlis perkahwinan anda ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais Jadikan impian perkahwinan anda menjadi satu realiti dan dirakam untuk menjadi kenangan yang paling terindah dan tidak akan pernah dilupakan⠀
⠀
Oleh itu, amat penting untuk kita buat pemilihan photographer & videographer yang berkualiti dan di percayai⠀
⠀
Kami di Faridism Production sedia membantu anda untuk dapatkan gambar dan video perkahwinan yang berkualiti dan akan memberi 100% komitmen untuk majlis perkahwinan anda ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 339
Posted at: 2020-05-23 02:00:17
Jadikan impian perkahwinan anda menjadi satu realiti dan dirakam untuk menjadi kenangan yang paling terindah dan tidak akan pernah dilupakan⠀ ⠀ Oleh itu, amat penting untuk kita buat pemilihan photographer & videographer yang berkualiti dan di percayai⠀ ⠀ Kami di Faridism Production sedia membantu anda untuk dapatkan gambar dan video perkahwinan yang berkualiti dan akan memberi 100% komitmen untuk majlis perkahwinan anda ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais Jadikan impian perkahwinan anda menjadi satu realiti dan dirakam untuk menjadi kenangan yang paling terindah dan tidak akan pernah dilupakan⠀
⠀
Oleh itu, amat penting untuk kita buat pemilihan photographer & videographer yang berkualiti dan di percayai⠀
⠀
Kami di Faridism Production sedia membantu anda untuk dapatkan gambar dan video perkahwinan yang berkualiti dan akan memberi 100% komitmen untuk majlis perkahwinan anda ⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀
⠀
Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀
⠀
Untuk booking boleh klik link di BIO
Likes: 32
Posted at: 2020-05-23 02:00:17
Jadikan impian perkahwinan anda menjadi satu realiti dan dirakam untuk menjadi kenangan yang paling terindah dan tidak akan pernah dilupakan⠀ ⠀ Oleh itu, amat penting untuk kita buat pemilihan photographer & videographer yang berkualiti dan di percayai⠀ ⠀ Kami di Faridism Production sedia membantu anda untuk dapatkan gambar dan video perkahwinan yang berkualiti dan akan memberi 100% komitmen untuk majlis perkahwinan anda ⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai .⠀ ⠀ Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #PengantinFP 😘⠀ ⠀ Untuk booking boleh klik link di BIO
dais Today I wall into the classroom I have spent the last 3 years in for the last time for who knows how long. It  was so strange. Everything was where it we left it on Friday, March 13th.  I remember leaving that day thinking a two week break couldn’t have come at a better time. .

I never thought when we left that Friday afternoon that the next time I saw that classroom it would be to pack up my things for the year. I never thought that I would be saying goodbye to our 6th graders that are moving on to the middle school through a google meet. .

I never thought that would be the last time I saw my co-workers who are like family for months. You don’t realize how much of your life you share with these people until you don’t see them on a daily basis anymore. Sure.. normally we have summer breaks but this is different. Who knows what the next school year will bring. Will we even be IN a classroom right away? If we are what will that look like? .

Then there are the students. Gosh. There is something to be said about the growth of a student from 5th to 6th grade. Not just that but the progress and maturity some of our kiddos have achieved throughout the year is incredible. I love our students. I LOVE working with 5th and 6th grade. .. a little know fact.. I interviewed for a Kindergarten position and was hired for 5th/6th. I was scared out of my mind thinking about working with kids of THAT age group! To be honest, now that I have, I would never want to be anywhere else. .

Thinking about the last days of school when we cry with them, we congratulate them for working SO hard and tell them how much we are going to miss them... ugh, it really hit me today that we won’t be doing that this year. 
Today was a sad day. I didn’t feel it until I walked into that empty building. I hope we are back in the fall. I have there is a slight resemblance of normalcy. Until then I have to hold on to the memories and the good times. I NEVER thought this would hit me this hard.
Likes: 13
Posted at: 2020-05-23 01:23:43
Today I wall into the classroom I have spent the last 3 years in for the last time for who knows how long. It was so strange. Everything was where it we left it on Friday, March 13th. I remember leaving that day thinking a two week break couldn’t have come at a better time. . I never thought when we left that Friday afternoon that the next time I saw that classroom it would be to pack up my things for the year. I never thought that I would be saying goodbye to our 6th graders that are moving on to the middle school through a google meet. . I never thought that would be the last time I saw my co-workers who are like family for months. You don’t realize how much of your life you share with these people until you don’t see them on a daily basis anymore. Sure.. normally we have summer breaks but this is different. Who knows what the next school year will bring. Will we even be IN a classroom right away? If we are what will that look like? . Then there are the students. Gosh. There is something to be said about the growth of a student from 5th to 6th grade. Not just that but the progress and maturity some of our kiddos have achieved throughout the year is incredible. I love our students. I LOVE working with 5th and 6th grade. .. a little know fact.. I interviewed for a Kindergarten position and was hired for 5th/6th. I was scared out of my mind thinking about working with kids of THAT age group! To be honest, now that I have, I would never want to be anywhere else. . Thinking about the last days of school when we cry with them, we congratulate them for working SO hard and tell them how much we are going to miss them... ugh, it really hit me today that we won’t be doing that this year. Today was a sad day. I didn’t feel it until I walked into that empty building. I hope we are back in the fall. I have there is a slight resemblance of normalcy. Until then I have to hold on to the memories and the good times. I NEVER thought this would hit me this hard.
dais ⁠
-----------------------------------------------------------⁠
Decor @royalbackdrop⁠
Venue @therockleigh⁠
-----------------------------------------------------------⁠
#royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh⁠
Likes: 36
Posted at: 2020-05-23 01:00:48
⁠ -----------------------------------------------------------⁠ Decor @royalbackdrop⁠ Venue @therockleigh⁠ -----------------------------------------------------------⁠ #royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh
dais ⁠
-----------------------------------------------------------⁠
Decor @royalbackdrop⁠
Venue @therockleigh⁠
-----------------------------------------------------------⁠
#royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh⁠
Likes: 142
Posted at: 2020-05-22 21:00:50
⁠ -----------------------------------------------------------⁠ Decor @royalbackdrop⁠ Venue @therockleigh⁠ -----------------------------------------------------------⁠ #royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh
dais Wow, summer break is in a week and it’s not even exciting at all 😕(HQ)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

#tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
Likes: 32
Posted at: 2020-05-22 18:08:00
Wow, summer break is in a week and it’s not even exciting at all 😕(HQ) - - - - - - - - - - #tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
dais Herşeyin ve herkesin yaşamla mücadele derecesi farklıdır. Şimdi bu papatyanın duvarlar arasında yeşermesine neden olan şey kader mi rüzgar mı?

#dais

#daisyridley 
#creativelifehappylife 
#lovelife 
#lifestylephotography 
#fotoğrafçılık 
#yasam 
#photoofday
Likes: 793
Posted at: 2020-05-22 17:12:31
Herşeyin ve herkesin yaşamla mücadele derecesi farklıdır. Şimdi bu papatyanın duvarlar arasında yeşermesine neden olan şey kader mi rüzgar mı? #dais #daisyridley #creativelifehappylife #lovelife #lifestylephotography #fotoğrafçılık #yasam #photoofday
dais It’s Fridayyy 💪🏼💪🏼 (HQ)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

#tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
Likes: 37
Posted at: 2020-05-22 16:15:11
dais 𝙏𝙄𝙋 𝙈𝙐𝘿𝘼𝙃 𝘽𝙐𝘼𝙏 𝙋𝘼𝙎𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝙈𝙐𝘿𝘼 𝙃𝘼𝘿𝘼𝙈 𝘼𝙂𝘼𝙍 𝙋𝙀𝙍𝙆𝘼𝙃𝙒𝙄𝙉𝘼𝙉𝙉 𝙎𝙀𝙉𝙏𝙄𝘼𝙎𝘼 𝘽𝘼𝙃𝘼𝙂𝙄𝘼
.
Pasangan merupakan seseorang yang menjadi satu dengan kita yang diikat oleh perkahwinan. Dalam menjalin hubungan dengan pasangan pemahaman di antara satu sama lain amat diperlukan. Berikut ini 7 cara untuk saling belajar memahami satu sama lain.
.
.
Harap tips dan info ini dapat membantu bakal-bakal pengantin di luar sana. Dan teruskan follow @miezipro untuk dapatkan tips-tips menarik .❤️
.
.
#miezipro #mieziprotips #mieziproteam #mieziprofeedback #mieziprolover #pengantinmiezipro #muakl #klwedding #bridegroom #mahligaicinta #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #dais #jurufotoperkahwinan #malaywedding #prewedding #photographer #weddingphotographer #hennakl #weddinginspiration #weddingdress #inspirasipengantinmuslim #malaysiawedding #hennadesign #pesonapengantin #weddingdiaries.kl #weddingdiaries.kl #malayweddingguide #wedpedia #inspirasipengantimuslimah #tips
Likes: 8
Posted at: 2020-05-22 15:01:29
𝙏𝙄𝙋 𝙈𝙐𝘿𝘼𝙃 𝘽𝙐𝘼𝙏 𝙋𝘼𝙎𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝙈𝙐𝘿𝘼 𝙃𝘼𝘿𝘼𝙈 𝘼𝙂𝘼𝙍 𝙋𝙀𝙍𝙆𝘼𝙃𝙒𝙄𝙉𝘼𝙉𝙉 𝙎𝙀𝙉𝙏𝙄𝘼𝙎𝘼 𝘽𝘼𝙃𝘼𝙂𝙄𝘼 . Pasangan merupakan seseorang yang menjadi satu dengan kita yang diikat oleh perkahwinan. Dalam menjalin hubungan dengan pasangan pemahaman di antara satu sama lain amat diperlukan. Berikut ini 7 cara untuk saling belajar memahami satu sama lain. . . Harap tips dan info ini dapat membantu bakal-bakal pengantin di luar sana. Dan teruskan follow @miezipro untuk dapatkan tips-tips menarik .❤️ . . #miezipro #mieziprotips #mieziproteam #mieziprofeedback #mieziprolover #pengantinmiezipro #muakl #klwedding #bridegroom #mahligaicinta #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #dais #jurufotoperkahwinan #malaywedding #prewedding #photographer #weddingphotographer #hennakl #weddinginspiration #weddingdress #inspirasipengantinmuslim #malaysiawedding #hennadesign #pesonapengantin #weddingdiaries.kl #weddingdiaries.kl #malayweddingguide #wedpedia #inspirasipengantimuslimah #tips
dais Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀
⠀
“ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀
⠀
Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
Likes: 18
Posted at: 2020-05-22 15:00:38
Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀ ⠀ “ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
dais Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀
⠀
“ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀
⠀
Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
Likes: 11
Posted at: 2020-05-22 15:00:38
Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀ ⠀ “ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
dais Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀
⠀
“ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀
⠀
Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
Likes: 275
Posted at: 2020-05-22 15:00:37
Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀ ⠀ “ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
dais Only For Those With Exquisite Taste .
⬇️
⬇️
⬇️
For Tailoring Service, Contact Us As Below
call 0193025508
call 0172009159
⬇️
⬇️
⬇️
Kindly Be Informed All Our Outfits Are MADE TO MEASURE. We Don't Do Rental Service. Our Operating Hours Are From Tuesday-Saturday. By Appointment Only. Thank You.
⬇️
⬇️
⬇️
#ksatelier #weddingstylist #weddingdecor2020 #weddingideas2020 #dais #malaywedding2020 #weddings #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanning #weddingplanner #weddingphotography #wedding2019 #weddingdress #bridetobe2020 #weddingdestinations #bruneifashion #kltailor #tenunpahang #songkettenun #exclusivetailor #viptailoring
Likes: 13
Posted at: 2020-05-22 11:25:58
Only For Those With Exquisite Taste . ⬇️ ⬇️ ⬇️ For Tailoring Service, Contact Us As Below call 0193025508 call 0172009159 ⬇️ ⬇️ ⬇️ Kindly Be Informed All Our Outfits Are MADE TO MEASURE. We Don't Do Rental Service. Our Operating Hours Are From Tuesday-Saturday. By Appointment Only. Thank You. ⬇️ ⬇️ ⬇️ #ksatelier #weddingstylist #weddingdecor2020 #weddingideas2020 #dais #malaywedding2020 #weddings #weddingdeco #weddinginspiration #weddingplanning #weddingplanner #weddingphotography #wedding2019 #weddingdress #bridetobe2020 #weddingdestinations #bruneifashion #kltailor #tenunpahang #songkettenun #exclusivetailor #viptailoring
dais Busana tempahan raya
Songket purple lilac 
Tq my lovely sister Noor Mahani Md Noor & shikin & aisyah

Designer : Zamrie Md Noor
Butik : Dcrown Bridal Parit Buntar &
D'Crown Bridal Bagan Serai
Ctc no : 013-6147529

#dcrownbridal #dcrownbridalparitbuntar #dcrownbridalbaganserai #butikpengantin #butikpengantinparitbuntar #paritbuntar #baganserai #nibongtebal #busana #makeup #dais #pelamin #pelamindewan #pelamintunang #pelamin nikah #pelamincanopy #bilik #mejamakan #brides #bridal #pengantin #bajupengantin #wedding #weddingdress #malaywedding #bajutunang #bajunikah #bajusanding #bajutempahan #bajuraya #bajudinner
Likes: 18
Posted at: 2020-05-22 09:32:46
Busana tempahan raya Songket purple lilac Tq my lovely sister Noor Mahani Md Noor & shikin & aisyah Designer : Zamrie Md Noor Butik : Dcrown Bridal Parit Buntar & D'Crown Bridal Bagan Serai Ctc no : 013-6147529 #dcrownbridal #dcrownbridalparitbuntar #dcrownbridalbaganserai #butikpengantin #butikpengantinparitbuntar #paritbuntar #baganserai #nibongtebal #busana #makeup #dais #pelamin #pelamindewan #pelamintunang #pelamin nikah #pelamincanopy #bilik #mejamakan #brides #bridal #pengantin #bajupengantin #wedding #weddingdress #malaywedding #bajutunang #bajunikah #bajusanding #bajutempahan #bajuraya #bajudinner
dais Butts up Buttercup 🌼
#dogsareweird #sleepypup #sleepininwithdad #DaisyMae #Daisygirl #Dais #Littodog #tinydog #chihuahua #daschund #chihuahuadaschundmix #chiweenie #chiweeniesofinstagram
Likes: 10
Posted at: 2020-05-22 03:53:05
dais Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀
⠀
“ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀
⠀
Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀
⠀
10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀
⠀
✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀
✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀
✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀
✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀
✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀
✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀
✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀
✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀
✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀
✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀
✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀
✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀
⠀
Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
Likes: 120
Posted at: 2020-05-22 02:00:15
Nikah satu merupakan satu kewajiban. Nabi Muhammad SAW bersabda⠀ ⠀ “ Wahai pemuda, barangsiapa di antara kalian telah mampu maka hendaknya menikah, karena ia lebih menundukkan pandangan dan lebih memelihara kemaluan. Dan barangsiapa yang belum mampu, maka hendaknya ia berpuasa, sebab ia dapat mengekangnya.” (HR. Bukhari)⠀ ⠀ Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ❤️⠀ ⠀ 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI?⠀ ⠀ ✅ Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka.⠀ ✅ Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu.⠀ ✅ Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari.⠀ ✅ Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan!⠀ ✅ BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati.⠀ ✅ Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome.⠀ ✅ Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO.⠀ ✅ Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun.⠀ ✅ Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini.⠀ ✅ Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa.⠀ ✅ Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami.⠀ ✅ Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai⠀ ⠀ Untuk booking photographer yg terbaik boleh klik link di BIO⠀
dais ⁠swinging into Friday with a little inspiration!! -----------------------------------------------------------⁠
Decor @royalbackdrop⁠
Venue @therockleigh⁠
-----------------------------------------------------------⁠
#royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh⁠
Likes: 55
Posted at: 2020-05-22 00:00:55
⁠swinging into Friday with a little inspiration!! -----------------------------------------------------------⁠ Decor @royalbackdrop⁠ Venue @therockleigh⁠ -----------------------------------------------------------⁠ #royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh
dais Villa glass house kl Jalan damai ( berdekatan dkt double tree Dan ampang park klcc ) 
Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu 
Rm 2000 shj (5 jam )
Tempat wedding 
Bunglow villa 
Ruang nikah Dan sanding 
Meja kerusi chaivry 
Bilik persiapan 
Pelamin nikah 
All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan )
💍SKY GRAND BALLROOM💍
JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM
3 TOWERS, JALAN AMPANG
RM19,900 (1000PAX)

KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG!

Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! 
Sky Grand Ballroom | RM19900
Full Pakej Catering Canopy | RM17900
Full Pakej Catering Dewan | RM16900
Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI)
APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax 
VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax 
kami ada villa glass house jalan damai 
Rm 16900 
termasuk penginapan 
pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan
nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik
🔸Ruang yang luas & selesa
🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan
🔸Kerusi chiavari
🔸Muat sehingga 50 meja tetamu
🔸Berhawa dingin
🔸Dan lain-lain kemudahan
🏠tempat penginapan di beri 
Open: Tuesday-Saturday
Closed: Sunday-Monday(Public holiday)
Operation Hour: 9am-6pm

Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) 
Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena 
_
3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL

DUE APPOINTMENT or walk in 
_
#sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdan
Likes: 11
Posted at: 2020-05-21 23:01:43
Villa glass house kl Jalan damai ( berdekatan dkt double tree Dan ampang park klcc ) Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu Rm 2000 shj (5 jam ) Tempat wedding Bunglow villa Ruang nikah Dan sanding Meja kerusi chaivry Bilik persiapan Pelamin nikah All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan ) 💍SKY GRAND BALLROOM💍 JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM 3 TOWERS, JALAN AMPANG RM19,900 (1000PAX) KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG! Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! Sky Grand Ballroom | RM19900 Full Pakej Catering Canopy | RM17900 Full Pakej Catering Dewan | RM16900 Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI) APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax kami ada villa glass house jalan damai Rm 16900 termasuk penginapan pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik 🔸Ruang yang luas & selesa 🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan 🔸Kerusi chiavari 🔸Muat sehingga 50 meja tetamu 🔸Berhawa dingin 🔸Dan lain-lain kemudahan 🏠tempat penginapan di beri Open: Tuesday-Saturday Closed: Sunday-Monday(Public holiday) Operation Hour: 9am-6pm Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena _ 3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL DUE APPOINTMENT or walk in _ #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdan
dais Villa glass house kl Jalan damai ( berdekatan dkt double tree Dan ampang park klcc ) 
Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu 
Rm 2000 shj (5 jam )
Tempat wedding 
Bunglow villa 
Ruang nikah Dan sanding 
Meja kerusi chaivry 
Bilik persiapan 
Pelamin nikah 
All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan )
💍SKY GRAND BALLROOM💍
JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM
3 TOWERS, JALAN AMPANG
RM19,900 (1000PAX)

KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG!

Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! 
Sky Grand Ballroom | RM19900
Full Pakej Catering Canopy | RM17900
Full Pakej Catering Dewan | RM16900
Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI)
APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax 
VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax 
kami ada villa glass house jalan damai 
Rm 16900 
termasuk penginapan 
pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan
nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik
🔸Ruang yang luas & selesa
🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan
🔸Kerusi chiavari
🔸Muat sehingga 50 meja tetamu
🔸Berhawa dingin
🔸Dan lain-lain kemudahan
🏠tempat penginapan di beri 
Open: Tuesday-Saturday
Closed: Sunday-Monday(Public holiday)
Operation Hour: 9am-6pm

Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) 
Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena 
_
3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL

DUE APPOINTMENT or walk in 
_
#sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdan
Likes: 5
Posted at: 2020-05-21 23:01:27
Villa glass house kl Jalan damai ( berdekatan dkt double tree Dan ampang park klcc ) Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu Rm 2000 shj (5 jam ) Tempat wedding Bunglow villa Ruang nikah Dan sanding Meja kerusi chaivry Bilik persiapan Pelamin nikah All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan ) 💍SKY GRAND BALLROOM💍 JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM 3 TOWERS, JALAN AMPANG RM19,900 (1000PAX) KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG! Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! Sky Grand Ballroom | RM19900 Full Pakej Catering Canopy | RM17900 Full Pakej Catering Dewan | RM16900 Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI) APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax kami ada villa glass house jalan damai Rm 16900 termasuk penginapan pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik 🔸Ruang yang luas & selesa 🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan 🔸Kerusi chiavari 🔸Muat sehingga 50 meja tetamu 🔸Berhawa dingin 🔸Dan lain-lain kemudahan 🏠tempat penginapan di beri Open: Tuesday-Saturday Closed: Sunday-Monday(Public holiday) Operation Hour: 9am-6pm Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena _ 3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL DUE APPOINTMENT or walk in _ #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdan
dais Villa glass house kl Jalan damai ( berdekatan dkt double tree Dan ampang park klcc ) 
Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu 
Rm 2000 shj (5 jam )
Tempat wedding 
Bunglow villa 
Ruang nikah Dan sanding 
Meja kerusi chaivry 
Bilik persiapan 
Pelamin nikah 
All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan )
💍SKY GRAND BALLROOM💍
JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM
3 TOWERS, JALAN AMPANG
RM19,900 (1000PAX)

KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG!

Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! 
Sky Grand Ballroom | RM19900
Full Pakej Catering Canopy | RM17900
Full Pakej Catering Dewan | RM16900
Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI)
APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax 
VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax 
kami ada villa glass house jalan damai 
Rm 16900 
termasuk penginapan 
pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan
nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik
🔸Ruang yang luas & selesa
🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan
🔸Kerusi chiavari
🔸Muat sehingga 50 meja tetamu
🔸Berhawa dingin
🔸Dan lain-lain kemudahan
🏠tempat penginapan di beri 
Open: Tuesday-Saturday
Closed: Sunday-Monday(Public holiday)
Operation Hour: 9am-6pm

Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) 
Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena 
_
3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL

DUE APPOINTMENT or walk in 
_
#sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdan
Likes: 4
Posted at: 2020-05-21 23:00:30
Villa glass house kl Jalan damai ( berdekatan dkt double tree Dan ampang park klcc ) Musim pkp ne jom tgk pakej azzuieena villa wedding house utk buat nikah dulu Rm 2000 shj (5 jam ) Tempat wedding Bunglow villa Ruang nikah Dan sanding Meja kerusi chaivry Bilik persiapan Pelamin nikah All docoration di villa (Pakej ini x termasuk makanan ) 💍SKY GRAND BALLROOM💍 JOM CUCI MATA TENGOK CUSTOMER² KAMI YANG DAH AMBIL PAKEJ KAMI! KORANG SEMUA TU BILA LAGIIII!!! SKY GRAND BALLROOM 3 TOWERS, JALAN AMPANG RM19,900 (1000PAX) KORANG STILL BELUM ADA TEMPAT WEDDING? HAA JOM USHA² DULU VENUE TERBARU KAMI (SKY GRAND BALLROOM) YANG BERADA DI 3 TOWERS, JALAN AMPANG! Sempena pembukaan SKY GRAND BALLROOM, kami menawarkan harga terendah abad ini untuk anda. DISCOUNT akan diberikan kepada customer yang membuat tempahan sekarang! Sky Grand Ballroom | RM19900 Full Pakej Catering Canopy | RM17900 Full Pakej Catering Dewan | RM16900 Baju Sanding L&P | RM499 (KAMI ADA JUGA DEWAN SENDIRI) APA YANG MENARIK TENTANG DEWAN AZZUIEENA SKY BALLROOM?level 17 ( Rm 19900 ) 1000 pax VILLA GLASS HOUSE 🏖utk 100-500 pax kami ada villa glass house jalan damai Rm 16900 termasuk penginapan pool area 🔸Dekorasi lengkap dari AZZUIEENA COUTURE 🔸Sesuai untuk majlis perkahwinan nikah sanding termasuk dlm pakej 🔸Lokasi strategik 🔸Ruang yang luas & selesa 🔸Ruang parkir yang luas 🔸Menampung sehingga 2000pax jemputan 🔸Kerusi chiavari 🔸Muat sehingga 50 meja tetamu 🔸Berhawa dingin 🔸Dan lain-lain kemudahan 🏠tempat penginapan di beri Open: Tuesday-Saturday Closed: Sunday-Monday(Public holiday) Operation Hour: 9am-6pm Anything just whatsapp 0166426108 ( puan ieena ) Anything just whatsapp 0166426108 puan ieena _ 3-2 Block C Platinum Walk Danau Kota 53300 Setapak KL DUE APPOINTMENT or walk in _ #sewabajutunang #sewabajunikah #sewabajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #pelamin #pelaminkl #pelaminsanding #pelamintunang #pelaminselangor #pelaminnikah #pelamincantik #pelaminmurah #pakejkahwinlengkap #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #pakejkahwinbajet #dais #weddingkl #lamanperkahwinan #pakejvilla #pakejvillaazzuieena #villaperkahwinan #perkahwinanbanglow #kahwinbajet #ballroomdan
dais ⁠
A timeless beauty by our friends at @westchesterfloral where freshness, beauty, and professionalism is always at utmost importance! -----------------------------------------------------------⁠
Decor @royalbackdrop⁠
Venue @therockleigh⁠
Florals @westchesterfloral⁠
-----------------------------------------------------------⁠
#royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh⁠a
Likes: 116
Posted at: 2020-05-21 20:01:28
⁠ A timeless beauty by our friends at @westchesterfloral where freshness, beauty, and professionalism is always at utmost importance! -----------------------------------------------------------⁠ Decor @royalbackdrop⁠ Venue @therockleigh⁠ Florals @westchesterfloral⁠ -----------------------------------------------------------⁠ #royalbackdrops#Longislandweddings#longislandbride#njweddingvenue#njbride#dais#sweethearttable#backdrop#therockleigh#therockleighcountryclub#rockleighcountyclub#rockleigh⁠a
dais How can someone look so gorgeous just by holding a Coke?🥺🥺 (HQ)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

#tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
Likes: 37
Posted at: 2020-05-21 19:18:05
How can someone look so gorgeous just by holding a Coke?🥺🥺 (HQ) - - - - - - - - - - - #tommotwins #beautiful #perfect #twins #identicaltwins #Dais #phoebs #pheebs #edit #beyourself #love #kind #goldhearts #Behind #holly #hollybaker #lottie #lottietomlinson #ernestdeakin #dorisdeakin #millyprobert #leahprobert
dais #DAIS - Round Square announces a student led initiative of planning of fun filled, skill enhancing activities to keep children productivity engaged during the lock down. These activities are based on Art/craft/ Fun Fitness/ No fire cooking/ Dance and Singing/ Debate and more. We already have 14 schools and almost 80+ students from the @r0undsquare SA & G region who have signed up for the first session beginning on 23rd May 2020.We look forward to planning more fun learning together! #ibtogether
Likes: 204
Posted at: 2020-05-21 19:07:36
#DAIS - Round Square announces a student led initiative of planning of fun filled, skill enhancing activities to keep children productivity engaged during the lock down. These activities are based on Art/craft/ Fun Fitness/ No fire cooking/ Dance and Singing/ Debate and more. We already have 14 schools and almost 80+ students from the @r0undsquare SA & G region who have signed up for the first session beginning on 23rd May 2020.We look forward to planning more fun learning together! #ibtogether
Voticle Trending & Popular Articles
A lot of people are just so drowned in debts that they believe that there is no way out for them. If you happen to be among these persons, start by noting that there is a way out from this mess. You can make it out of debts even when completely...
Success is what each and every one wishes and dreams to experience in their working field for one or more reasons. But very few get to meet their aims of success being realised thus a greater part of the folks do die without obtaining such. The...
Proper waste management is of great importance to both rural and urban areas. It is critical due to the fact that certain types of wastes can be hazardous and can contaminate the environment if not properly handled.Proper waste management is...

DAIS means: Design and Internet Strategists

Design and Internet Strategists

DAIS means: Dental Alternatives Insurance Services, Inc

Dental Alternatives Insurance Services, Inc

DAIS means: Disability Access and Information Support

Disability Access and Information Support

DAIS means: Database and Information Systems

Database and Information Systems

DAIS means: Danish Artificial Intelligence Society

Danish Artificial Intelligence Society

DAIS means: DECCO Accounting Information System

DECCO Accounting Information System

DAIS means: Data Acquisition for Industrial Systems

Data Acquisition for Industrial Systems

DAIS means: : Data Adapter Interface Software

: Data Adapter Interface Software

DAIS means: Domain Adaptive Information Systems

Domain Adaptive Information Systems

DAIS means: Disability Access Information and Support

Disability Access Information and Support

What is the meaning/definition of the letters in DAIS?

Meaning of DAIS by its letters

DAIS acronym or abbreviation means:

D: Meaning of D in DAIS. Who have difficulties in people of confidence. Awesome judgment, you can measure things deliberately. I try not to be debilitating, and still achieve ahead of us. of insufficiency, and will compensate for the patient's efforts. The loss of None, all things still look out physical battles.

When you get it into your head that you need someone, you have already tried full in interest. Do not give up your task effectively. Keep your mind. In the event that someone has a problem, this turns you on. You are deeply sexual, excited, faithful and exceptional in your introductions, over and over again, possessing and sensitive. Sex for you is the joy of being delighted. You are immune to a volatile and abnormal disease, having a free and open state of mind. D is indistinguishable numerically to the number 4 and speaks to harmony. D is capable vitality and is the letter related with the economy. In the event that it is the main consonant in a name, the individual is inclined to exhaust himself, yet frequently discover accomplishment in their lives. On the contrary side, a D individual can be stiff-necked, frequently for their own harm. D is a shut letter showing self supply. It shows self-assurance, a minding state of mind and liberality. It's tolerance can be found in the fat to see that the letter D has a side that resembles an upright shaft, it is branches from here and there to the outside, increase common learning, however its consistent and moderate, cautious Self-certainty takes it back to itself.

A: Meaning of A in DAIS. The letter An is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names that begin with that letter are, the "practitioners" of the world They resemble "performing artists" throughout everyday life and can put on the persona they need for you. On the off chance that they are not, at that point they will perceive as though they are If An is the primary vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and brave. Names starting with the letter An are pioneers, torchbearers, specialists, educators, and individuals who indicate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular natural forces. An is indistinguishable numerically to the number 1 and symbolizes the trait of the trust. On the contrary side, a man with the underlying A might be feedback of the endeavors of different organizations. The letter A has two poles associated at a pointed edge and a crossbar holding them together. From an open end to a pointed edge implies that all energies are prepared to accomplish a point that is the most one of a kind imperative objective. The crossbar indicates alert. A mistake is maintained a strategic distance from by hanging all the required assets together. One likewise resembles a pyramid with the best as the highest point of the pyramid. Pyramids are notorious. A symbolizes in this way unmistakable quality and a want that is perceived for those accomplishments. The crossbar likewise gives a rung in step. To get up, you should initial step on the rung. It likewise implies inventiveness, a solid self control, and a withstanding capacity. The upper lodging configuration comprises of the two sideways sides of a triangle, and is crossed in the center by an even pillar. It indicates endeavoring to be the strength effective, inspirational mentality, a hopeful face and self-centeredness. You can rest easy when you have something in the forefront of your mind and enthusiasm t6 please others, tend to the well-being of patients, judgment skills conquer, Bivehanis and 'nerves', win money such as participation in the new exercises, can lead to defeat, and unexpected events, can lead to a sudden move to a remote location, in general, has Traveling goes a long way out of the house, where you can keep the mystery that it achieves through the application and disposal.

You are not particularly passionate, but you are interested in the activity. It means work. With you, what you see is what you get. You have no tolerance for being a joke, and you can not be upset with someone trying to be a shy, lovable, shy, cheating quietly. You advance in advance. As for sex, its activity is important, not dark clues. The physical attractiveness of your colleague is fundamental for you. Find the search and try the 'chase' stimulation. You are vital and sexual, in addition to being much more courageous than you demonstrate, in any case, you do not avoid these improved qualities. Your material needs are your primary concern.

I: Meaning of I in DAIS. It can be unpredictable again and again. Help make up for the wonderful family life. Inverted sex can be exacerbated. Ability to love the most prominent and motivated. It causes the variability of a terrible carb. Mercy and human understanding bring rewards. Savvy can interact with physical cravings. Try not to arouse the quality of affection for the family. Take after your beliefs.

You have an unusual feeling that must be loved, recognized ... even loved. You appreciate the extravagant, erotic nature, item delights. You can look for your loved ones who understand what they are doing. You are not interested in newbies, unless the newbie needs a mentor. You are especially picky about fulfilling your desires. Analyze and try new ways of sexual expression. You take the effort in this way and require sexual projects and change. You are sexier than sexual, but now you are again and again from the outside and out. I is the third vowel of the letters in order and the numeric Comparable to the number 9. It makes peace and is touchy, sympathetic and human. On the pessimistic side, the general population with this underlying letter I can be oppressive and grouchy. I is a novel letter that blossoms with it. It is benevolent, concerned, agreeable, receptive. It indicates little resistance to the outside, so capable, caution, independent, adoring, narrow minded, mutinous and learned.

S: Meaning of S in DAIS. The letter S is a standout amongst the most effective letters of the letter set and names begin with that letter, the "creators" of the world, are superb "performing artists throughout everyday life" and can put on the persona they wish you to see. On the off chance that S is the main vowel in a name, the individual has a tendency to be intense and fearless. Names starting with the letter S are pioneers, torchbearers, specialists, instructors, and individuals who demonstrate others the way. They are pioneers, inspirations and hopeful visionaries who know about their own particular intrinsic forces. The letter S is honest, kind, and wise. The letter S is indistinguishable numerically to the number 1 and speaks to beginnings. Individuals with S as their beginning are extremely exotic and hot. Contrarily, S can represent others rashly without concern. S is a solitary strand that goes ahead and in reverse. It demonstrates an ability to investigate. Thoughtfulness, feeling of extent and approach are on the whole qualities. The closures pointing forward and in reverse uncovers a conflicting nature with itself and a specific level of disarray. It may be hope is not practical to blame and willing to do a lot of exciting quality.In any case, you will not lose control of your feelings. I was very careful and cautious before delivering your heart and your body, so it is all about. When you make a dedication, however, you stick like a paste.

What does DAIS mean or stand for ?

This page explains the astronumerology analysis of the abbreviation DAIS. Below, you also find the detailed meaning of each letter in the DAIS acronym.

Astrological Analysis and meaning of DAIS

DAIS has a life path of 6. DAIS means: With route 6, their numbers are (6, 15/6, 24/6, 33/6). Way of Life 6 indicates that you have entered into life with the tools to be ultimately nurtured, a beacon of truth, justice, justice and local. You have parental or maternal instincts to feed more than your age. Whether at home or at work, you are the most loyal and dependable. Beyond social tasks, life revolves around the home, the direct family and the internal numbers. Conservative principles and beliefs are deeply ingrained and determine your personality, are ideal and should be happy to feel useful. The main contribution you make is that you want to advise and always be available for service and support. He is the first humanitarian. It is your duty to serve others and start in the family environment. They are very human and realistic about life and believe that the most important thing in their life is the home, family and friends. This is the way to lead life with example and related support, so it is your duty to assume the responsibility and be willing to help. If you are like most with a path of 6 lives, you are the person who likes to carry much more than your fair share of all costs, and youAlways there if necessary. In this way, you take possession and often have authority over the situation, in romance, 6 are pro and tenderness. You are able to attract partners who are a little weaker and worse than you. You recommend and can provide protection. The main ingredient of what must prevail in the relationship is complete harmony. They do not function well in stressful relationships, and the challenges they face are others who are supervising them. The same goes for friends, who s on loyal and trustworthy. But there is a tendency to be dominant and controlling, and you are likely to feel compelled to work with strength and compassion. They are a kind and generous person, generous with personal and material resources. Wisdom, balance and understanding are the cornerstone of your life and tend to define your approach to life in general. It is likely to begin with exceptional wisdom and the ability to understand the problems of others at a young age. This way you can cover the product gap and assume an important role in early life, and the way of life 6 actually has some negative examples, but there is residue to clean the track. You may tend to be overwhelmed by responsibilities and become a slave to others, especially your family members or close friends. It is easy for you to fall into the model of being useful to other people in desperate need, as they tend to be very difficult on yourself. The misuse of this life cycle leads to tendencies to excessive commitment to extension and self-righteousness. Modesty and modesty can not move easily. Imposing their views, interference or mixing with people's affairs can be a source of concern, Val_khasais natural of this number carrying heavy burdens, and in rare cases, give up the responsibility of people through the life of this 6. With this rejection of responsibility, and you will feel very guilty and uncomfortable, and that is harmful to your relationships with others. With a fortunate life way of 6, the arrangement of numbers (6, 15/6, 24/6, 33/6) are your character numbers. 6 Positive highlights: A solid awareness of other's expectations, imaginative, a sustaining aura, group situated, adjusted, sensitivity for others, a compassionate, magnanimity, adore for home and inner undertakings, makes free administration to others. 6 Negative highlights: Affectedness, hardheadedness, headstrong, commanded family and companions, meddle, narrow minded and powerless against bootlicking, frank. Earth undertakings. This is the peace sweetheart. The number six is ​​a cherishing, steady and agreeable vibration. Masterminded by Venus. Catchphrases: loving, stable, family-cherishing, reliable, residential. At the point when contrarily communicated, shallow, desirous, possessive, not prepared to change. As darlings: number Sixes have a profound antipathy for conflict and keep peace all in all buckle down. They are extremely joined to their homes and their families. Best case scenario, they are committed and stable accomplices who do what they can to keep up adjust and agreement. In the most pessimistic scenario they take their serene nature too far, and end up noticeably lazy, conciliatory to the point, of triviality, and desirous. Number 6 alludes to inquiries concerning area and discover common cases of 6 in the broadened photos of water precious stones and snowflakes. Cut open a tomato pepper or chime and you will frequently discover six rooms, similar to pepper photograph in this article. Honeycombs are as hexes in 6 faces. Uniqueness. Six is ​​quite remarkable contrasted with different numbers. For instance, 6 is the littlest whole number (a number more prominent than 0) that isn't a first or an immaculate square. Six is ​​also the littlest "immaculate number" or Granville number, implying that 6 is the total of its divisors (3). Six is ​​the just number that is the entirety of the three sequential numbers (1 + 2 + 3 = 6). It is additionally the main number that isn't an aggregate of odd hinders that take after each other. There are considerably more symmetries with the number 6, incorporating one associated with an aliquot tree. The half. For quite a long time and different estimations are made in clusters of 12, the number 6 can be most of the way to the objective. Blessed geometry. The Davidstern is the old Jewish image of a star with six branches. Furthermore, 6 focuses are normal images of wellbeing and mending, as caduceus image appears Number twenty-four is an image of twofold congruity related with brotherhood. Holy person Jerome considers it to be a constitution of the earth, air and fire. To N Hebrew, twenty-four related with judgment and seriousness. In the Bible, it speaks to judgment as expressed in Revelation section 4: 4. Twenty fours love the family life, they are dependable and thoughtful. With high security and tolerance they are keen on music, innovativeness and gathering exercises. While they are in the great, they value it especially to get.

More meanings / definitions of DAIS or words, sentences containing DAIS?

Deis (n.): See Dais.

Footpace (n.): A dais, or elevated platform; the highest step of the altar; a landing in a staircase.

Deas (n.): See Dais.

Platform (n.): Any flat or horizontal surface; especially, one that is raised above some particular level, as a framework of timber or boards horizontally joined so as to form a roof, or a raised floor, or portion of a floor; a landing; a dais; a stage, for speakers, performers, or workmen; a standing place.

Dees (n.): A dais.

Estrade (n.): A portion of the floor of a room raised above the general level, as a place for a bed or a throne; a platform; a dais.

Dais (n.): A canopy over the seat of a person of dignity.

Hautpas (n.): A raised part of the floor of a large room; a platform for a raised table or throne. See Dais.

Dess (n.): Dais.

State (n.): A chair with a canopy above it, often standing on a dais; a seat of dignity; also, the canopy itself.

Dais (n.): A platform slightly raised above the floor of a hall or large room, giving distinction to the table and seats placed upon it for the chief guests.

Dais (n.): The high or principal table, at the end of a hall, at which the chief guests were seated; also, the chief seat at the high table.

Canopy (n.): A covering fixed over a bed, dais, or the like, or carried on poles over an exalted personage or a sacred object, etc. chiefly as a mark of honor.

Meaning of Dais

Dais means: A canopy over the seat of a person of dignity.

Meaning of Dees

Dees means: A dais.

Meaning of Dais

Dais means: The high or principal table, at the end of a hall, at which the chief guests were seated; also, the chief seat at the high table.

Meaning of Hautpas

Hautpas means: A raised part of the floor of a large room; a platform for a raised table or throne. See Dais.

Meaning of Dais

Dais means: A platform slightly raised above the floor of a hall or large room, giving distinction to the table and seats placed upon it for the chief guests.

Meaning of Canopy

Canopy means: A covering fixed over a bed, dais, or the like, or carried on poles over an exalted personage or a sacred object, etc. chiefly as a mark of honor.

Meaning of Estrade

Estrade means: A portion of the floor of a room raised above the general level, as a place for a bed or a throne; a platform; a dais.

Meaning of Platform

Platform means: Any flat or horizontal surface; especially, one that is raised above some particular level, as a framework of timber or boards horizontally joined so as to form a roof, or a raised floor, or portion of a floor; a landing; a dais; a stage, for speakers, performers, or workmen; a standing place.

Meaning of Deas

Deas means: See Dais.

Meaning of State

State means: A chair with a canopy above it, often standing on a dais; a seat of dignity; also, the canopy itself.

Meaning of Dess

Dess means: Dais.

Meaning of Deis

Deis means: See Dais.

Meaning of Footpace

Footpace means: A dais, or elevated platform; the highest step of the altar; a landing in a staircase.

Name Meaning of DAIS

truefoodflavours santosnailbar muhammad_afri9 nandanirajnandaniraj mogulwaystyles fatunclefarm kapten_rilex27 rinichakan bmx_skatepark_chile kajal_chauhann emiwasano crage_machida andrevergaraflyfishing crowsnestmtk djtonomurillo houndandlife kairestaurantpoco afih_kesang deepkickgirl fans_of_waris officialposeid0n aelfotografo the_cute_cat_kiko seanfemrite junipertheblueheeler nadiadrobniak rafaelfranc0 esmehopeless will_j_shuler dangeloedgar bairdbrothers creativitywithkay thathasthuwellness michaelbitoy uneekintsworld photos_by_jaron aliciakatering lazyjaney tracy_reads79 sasaditoma sscustombaits madcowsins_punkrock dreamweaveryoga happyhomesskellefte sybaristudio tommykurniawann brunchbabesto vanilla_rar elianafregonassi cctvkemlagi


Copyrights © 2020 Voticle. All Rights Reserved.