NewsPerspectivesPoliticsFinanceTechBusinessTravelHealth/FitnessInsuranceLegalSportsFashion

We hebben elf beste dating apps uitgeprobeerd, zodat jij dat niet hoeft te doen

Liefde vinden in het tijdperk van Tinder is geen eenvoudige prestatie. In plaats van telefoongesprekken is er de cryptische sms; in plaats van het op een volwassen manier uit te maken, is er ghosting (of erger nog, uit elkaar gaan via Snapchat); en in plaats van blind dates is er een ware zee van datingapps om doorheen te navigeren. Ben je druk en moedig? Lees je elke ochtend je horoscoop? Kun je een ideale playlist samenstellen? Er is een dating app voor jou! Helaas is het vinden van de beste relatie app niet echt makkelijk (alsof het vinden van een perfecte match al niet vermoeiend genoeg was).

Hoe bent u in staat om te informeren welke app is gezonder geschikt is voor al uw wensen-en de moeite waard de tijd en vitaliteit die eerste dates vereisen? We hebben onze uiterste best gedaan om deze vragen te beantwoorden en hopen dat je erover nadenkt om een second opinion te vragen voor je profielfoto, want uit onderzoek blijkt dat partners het meestal beter weten (niet minder dan op deze plek). Dating startpagina De privéverhalen zullen je doen snotteren, huilen en misschien je eigen zoektocht naar liefde aanmoedigen. Lees de zoektocht van onze redactie naar de beste gratis dating apps, en kies er zelf een uit.

De Nuts and Bolts:Het is eenvoudig te gebruiken en heeft een eenvoudige interface. Deze app is de pionier van het swipen, wat hem op zich al een vijf op vijf oplevert. Dat gezegd zijnde, Tinder is overschat: Er zijn de advertenties, het gebrek om terug te vegen, en bijna te veel mensen op. Iedereen gebruikt het nu, dus de pool van potentiële partners is niet de beste, en de persoon ervaring is nu een pay-to-play soort van expertise.

De Dating Pool: Ik geef het een vier op vijf op een ECHT goede dag, maar de meeste dagen is het een één. Ik heb een aantal echt leuke jongens ontmoet op Tinder, en dan zijn er een aantal die verschrikkelijk beangstigend zijn. Mannen vinden op Tinder is als kopen in een vintage winkel: Je moet de stapels doorzoeken om de goede dingen te vinden.

De date: Ik heb al heel wat slechte dates gehad, maar een van de ergste begon op een overdreven manier. Elke keer als een man belt, ben ik opgewonden. Ik ben oud-geleerd, en ik hou ervan als ze niet bang zijn om ook oud-geleerd te zijn. Dus deze date begint met dat hij belt en zegt dat hij me ophaalt en me mee uit neemt (JA, eindelijk een persoon met een plan). Vanaf daar gaat het bergafwaarts. Ik geef hem gedetailleerde aanwijzingen over hoe hij me kan vinden, hij zal verdwalen, en ik moest naar hem toe wandelen op hakken. Omdat ik een optimist ben, laat ik het gaan en stap in zijn auto. Hij zegt hallo en kust mijn hand. Leuk, toch? Tot ik ontdek dat mijn hand plots tegen zijn gezicht wordt gewreven - waarom, weet ik niet. Dan vraagt hij me waar we naartoe gaan. Tot zover een plan. Na een aantal keer mijn hand weggetrokken te hebben en wat heen en weer gepraat, kiezen we uiteindelijk voor een overgewaardeerd café in Santa Monica. Hij staat erop om na het eten nog wat langer te blijven hangen, maar ik dwing hem terug te lopen naar de auto. We zitten 20 tot een half uur in de auto terwijl ik hem probeer over te halen me naar huis te brengen. Hij gaat door met het handenwrijven, en nadat ik eindelijk voldoende signalen heb afgegeven, houdt hij echt op met tegen me te praten, zoals volledige stilte, en zet hij me af.

Gebruiksduur: Ik gebruik het nu ongeveer een jaar en heb waarschijnlijk acht tot tien afspraakjes gehad. Eerlijk gezegd ben ik gestopt met het te gebruiken omdat Bumble in populariteit is gegroeid.

Zou je het aanraden? Ja. Uiteindelijk ontmoet je misschien niet De Ene, maar als je het uitprobeert heb je wel wat verhalen te vertellen. En hoewel ik de ervaring van de verschillende, vele vreselijke mannen op Tinder afkeur, moet ik zeggen dat er iets speciaals is aan het ontdekken van een juweeltje tussen het vele stof.

Mannen vinden op Tinder is als winkelen in een klassieke winkel: Je moet de stapels doorzoeken om de goede dingen te vinden.

De Nuts and Bolts: Het is eenvoudig te gebruiken, briljant, kleurrijk, en voelt niet zo "beschamend" als Tinder. Ik hou ervan dat degene die gesprekken kan beginnen de vrouw is. Het maakt het eenvoudiger om de weirdo's te vermijden, en het laat me mijn recreatie opvoeren. Er is ook een functie in de app die je toelaat om te matchen met vrienden. https://www.datafilehost.com/d/2bb61ad8 Maar het geeft je slechts 24 uur om de man te bereiken en voor hem om te antwoorden, dus het is bijna een overmatige hoeveelheid druk. Het kan vervelend zijn, omdat ik niet wil om mijn mobiele telefoon te controleren elke twee uur om te zien of ik was messaged of gematcht met een man.

De Dating Pool: Gewoonlijk ga ik op 5 dates voor elke 10 matches. De jongens zijn veel, veel leuker op Bumble; dat gezegd hebbende, ik heb meer stabiele relaties/vriendschappen gehad via Tinder dan via Bumble. Het lijkt erop dat iedereen die ik tot nu toe gesproken heb, sneller afgeleid is dan mensen op Tinder. Op Tinder kun je twee maanden met een man praten; op Bumble misschien twee dagen. Misschien komt dat doordat de app je onder druk zet om in veel minder tijd een gesprek te beginnen? Of omdat er extra aantrekkelijke personen op Bumble zijn? In het algemeen krijg je wel meer matches, maar het doet me bijna missen dat ik alle ongezonde mannen op Tinder moet uitzeven om de geweldige te vinden.

The Date: Mijn meest afschuwelijke on-line dating expertise is afkomstig van Bumble. Ik was in gesprek met deze man, en we echt klikte, we hadden dezelfde humor en zelfs dezelfde horoscoop teken. Maar toen we elkaar leerden kennen, ontdekte ik dat hij drugsverslaafd was, wat me een tijdje heeft afgeschrikt om hem het hof te maken (ik heb hem uiteindelijk gedagged omdat ik er niet mee om kon gaan). Maar als het gaat om een online relatie of een individuele relatie, moet je dezelfde houding aannemen die je van je vader zou verwachten: Neem geen onzin, en altijd in gedachten houden dat de grote duurt om te vinden.

Gebruiksduur: Ongeveer drie maanden. Ik ben nog steeds nieuw in de Bumble recreatie! En ik heb al vier dates gehad.

Zou je het aanraden? Ja, het is een leuk verschil met Tinder, en het is een effectieve manier om je vertrouwen in het praten met jongens op te bouwen als je gewend bent dat zij de eerste stap zetten.

Je kunt veel over een persoon te weten komen door de foto's die ze kiezen, maar nog veel meer door het ene nummer waar ze ze mee laten samenvallen!

De Nuts and Bolts: In plaats van alleen een galerij van foto's, vraagt de app je om een thema muziek te kiezen om te spelen tijdens je foto slideshow. Je kunt veel vertellen over een individu door de foto's die ze kiezen, maar nog meer door het ene liedje ze laten samenvallen met! Het vervelende is dat de app je niet toestaat om slechts naar één geografische locatie te kijken, dus ook al woon ik in New York, ik moet toch door prospects in Los Angeles, Londen en andere steden ziften. Het andere nadeel is dat het $8 per maand kost, maar dat is net zoiets als twee kopjes espresso, dus voor mij is het niet zo'n groot probleem.

De dating pool: De dating pool is vol met inventieve, aantrekkelijke prospects die allemaal lijken te hebben aandacht-grabbing carrière.

De date: Ik heb maar één date gehad via de app, en die duurde een paar maanden!

Zou je het aanraden? Ja!

De Nuts and Bolts:Je zult sterven van het lachen als je ziet wat er gebeurt wanneer je je eerste match krijgt. Ik ben niet zo religieus, dus ik heb geen gebruik maken van een van de andere apps of sites gericht op Joodse singles, maar ze maakten het gemakkelijk om te categoriseren hoe religieus je bent, zodat je niet zo vatbaar voor overeenkomen met iemand die heeft een enorm compleet andere manier van leven.

De Dating Pool: Ik ontmoette een heleboel echt leuke jongens op JSwipe-pretty typische wijn bar-en-apps data.

De Datum: Ik kwam op over de app van mijn kamergenoot, die had een goede vriend die wist dat de oprichter, dus we per ongeluk uiteindelijk uit te gaan met de identieke man, omdat de app was vrij nieuw op het moment en we hebben zowel gelegen dicht bij deze persoon (uiteraard, omdat we woonden in het identieke huis), dus dat was humoristisch, zo niet uiteindelijk succesvol.

Gebruiksduur: Ongeveer een jaar, tientallen dates. Ik ben gestopt nadat ik een digitale dating cleanse had gedaan, wat ik iedereen aanraad om regelmatig te doen.

Zou je het aanraden? Ja, als je op zoek bent naar een Joodse date. Zo niet, dan waarschijnlijk niet.

Ik heb de laatste droom van New York bereikt. Ik kreeg om uit te gaan met mijn scorching willekeurige buurt verliefdheid dankzij Happn.

De Nuts and Bolts: "Locatie-primair gebaseerde hofmakerij klinkt een soort van angstaanjagend, maar aangezien ik een van die mensen ben die niet graag reist voor dates (Je woont in Brooklyn? Hoe schattig.), was het nuttig voor mij," zei Kate. Gabby had een andere kijk: "De consumentenexpertise is niet ongezond, maar enigszins overweldigend. Je kruist waarschijnlijk paden met honderden vrijgezelle mannen per dag - duizenden in New York - maar moet je met elke man een match maken?

De Dating Pool: "Happn is in eerste instantie in Europa gelanceerd, dus de populatie kan wat Euro's overheersen, maar over het algemeen was de standaard van de matches die ik kreeg goed. De aard van de app betekende dat veel van de jongens die ik ontmoette ofwel woonde of werkte in de buurt van de plaats waar ik woonde of werkte, waardoor het opzetten van data heel gemakkelijk," zei Kate. Voor Gabby, was het extra hit en miss: "Je komt mensen tegen met wie je al eens bent uitgeweest, wat in concept interessant is, maar in de praktijk een beetje bizar. Ik kwam bijvoorbeeld in contact met de fotograaf van een familiehuwelijk. Ik wist ook precies wie er in mijn gebouw woonde, gezien het aantal keren dat we elkaar tegenkwamen. Helaas, die ene keer dat ik achter een heel leuke man in een klassieke cabriolet reed (beeld Ryan Phillippe in Cruel Intentions), kruisten onze paden elkaar niet op Happn. En dan heb ik het nog niet eens over het openen van de app op een vliegveld. Maar als er veel knappe mensen in je omgeving zijn, denk er dan eens over na om je aan te melden."

De date: "Ik heb het laatste woord New York droom bereikt," zei Kate. "Ik heb om af te sluiten met mijn sizzling willekeurige buurt crush dankzij Happn. We gematched op de app, en ik heb niet laten glijden dat ik hem had gezien wandelen naar de metro elke ochtend terwijl ik loop terug van het fitnesscentrum voor als vier jaar tot de derde datum. Het werkte niet om verschillende redenen, maar hij vond het charmant."

Gebruiksduur: "Ik heb het een paar jaar af en toe gebruikt, maar niet heel erg veel, ik heb waarschijnlijk een paar dozijn dates gehad," zei Kate. En Gabrielle: "Ik heb het afgelopen zomer een aantal maanden gebruikt en na één afspraakje verloor ik mijn interesse.

Zou je het aanraden? "Ja, van de mensen die ik ontmoet heb, maakte het daten extra gemakkelijk," zei Kate.

De Nuts and Bolts: De service's grote niveau van onderscheid is de matching-algoritme, maar het is op geen enkele manier maakte dat een veel van een onderscheid, in mijn expertise. Dating startpaginaDe lage-share wedstrijden waren zeker niet personen die ik was waarschijnlijk rechts vegen op, maar het is niet zoals de negentig acht procent wedstrijden waren liefde op het eerste gezicht ook.

De Dating Pool: Er zijn ongetwijfeld enkele voordelen aan het gebruik van een van de vele grotere sites (extra mensen!), maar bovendien enkele nadelen (meer verschrikkelijke mensen!).

De date: Mijn achtennegentig procent match en ik gingen eten in het Odeon in NYC, en hij was vastbesloten om te praten over elk een van de frequente bezigheden die we hadden vermeld op onze profielen. We spraken uiteindelijk vijfenveertig minuten over de nieuwe zeilen die hij voor zijn boot aan het kopen was, en toen was hij verbaasd dat ik niet met hem mee naar huis wilde gaan.

Gebruiksduur: Ik heb een paar mensen ontmoet die ik echt leuk vond en met één vent heb ik een aanzienlijke tijd gedate, en ik heb in de loop van een paar jaar een aantal complete rampen gehad. Ik weet niet hoeveel afspraakjes ik heb gehad, maar tientallen. Ik stopte met het te gebruiken nadat ik begon uit te gaan met iemand die ik ontmoette op OkCupid kritisch. Tegen de tijd dat ik weer single was, waren er meer mobiele apps zoals Tinder opgedoken, dus ik ben niet meer teruggekomen.

Zou je het aanraden? Zeker!

De Nuts and Bolts:Je kunt zien wie jou leuk heeft gevonden, naast een pool van mensen die je leuk kunt vinden. http://www.filedropper.com/top7bestegratiscrossdresserdatingsitesenappsin2020pbbkn Het is een soort van handig, denk ik, als je echt bang bent voor afwijzing en alleen eerst een kijkje moet nemen bij mensen die enthousiast over je zijn.

The Dating Pool: Iedereen zijn profiel leek leuk, maar ik heb de hele tijd met maar twee mensen gecommuniceerd en ik heb geen afspraakjes gehad. Het lijkt er niet op dat er voldoende consumenten zijn om effectief te zijn.

Gebruiksduur: Niet erg lang - ik had geen afspraakjes. Ik denk niet dat dit iemands go-to courting app is, waardoor het moeilijk is om mensen te zoeken en te ontmoeten.

Zou je het aanraden? Niet in de eerste plaats gebaseerd op mijn ervaring, nee.

De Nuts and Bolts: De gebruikerservaring is niet slecht, maar ook niet ongelooflijk. Je zult waarschijnlijk meer berichten ontvangen van de conciërge van de app dan potentiële matches. De app haalt ook je academische en professionele achtergrond van LinkedIn erbij - mijn profiel vermeldt elke baan die ik heb gehad sinds ik afstudeerde aan de universiteit en waar ik naar de middelbare school ging, wat een beetje vreemd is. Verreweg de beste eigenschap van deze app is dat het je een maximum van vijf potentiële matches per dag biedt - waarom zou je er nog meer willen? De klanten worden zorgvuldig gescreend, wat het zinloze swipen van de meeste apps elimineert, wat ik eigenlijk wel leuk vind. Niemand heeft tijd voor talloze swipen vandaag de dag-en als ze dat deden, zou ik waarschijnlijk niet nodig om ze te daten.

De Dating Pool: Laat ik beginnen met te zeggen dat bij de eerste blik, de standaard van de mannen op de app is ongeëvenaard. Ik zou niet willen meer dan 5 potentiële wedstrijden per dag, als een resultaat van ik vind jezelf swiping juiste op drie of vier van de vijf. Deze mannen zijn goed-proberen, opgeleid, en vet en over het algemeen lijken te hebben hun leven samen. Het nadeel? Ze zijn waarschijnlijk te druk om op de app als gevolg van te zijn, hoewel het aantal wedstrijden is buitensporig, het percentage van de mannen die echt te bereiken om te praten is vrij laag.

The Date: Ik begon met behulp van The League nadat ik verhuisde naar New York, en ik ging op twee tot een paar data. Het is onduidelijk of de kerels op deze app letterlijk vangsten zijn of dat ze gewoon echt rigoureus bewerkte Instagram profielen en spectaculaire LinkedIn cv's hebben. Over het algemeen kan ik niet zeggen dat een van de dates die ik heb gehad me meer heeft weggeblazen dan op een andere app (waarschijnlijk het tegenovergestelde). Elke man was zeker normaal en mooi gezet-collectief en kon een dialoog te onderhouden-maar geen vonken hebben eigenlijk flownyet.

Zou je het aanraden? Zeker!

De Nuts and Bolts: Eerlijk gezegd, dit lijkt gewoon op een extra saai model van Tinder. Het is eenvoudig te gebruiken, maar er is geen lust daar. Deze app verbindt u met wedstrijden in de eerste plaats op basis van uw gemeenschap van vrienden, die lijkt leuk, maar als ik was van plan om mijn vrienden set me op, ik zou hen vragen. Het beperkt ook alle mensen die je kunt ontmoeten.

De Dating Pool: De kwaliteit van de relatie zwembad was in orde. Het leek te knus, hoewel; op Tinder of Bumble, er is spanning om uit te reiken en te praten met de persoon, versus Hinge, waar ik alleen gesproken met als drie jongens uit de 20 die ik gematched met. En ik had geen afspraakjes omdat niemand enthousiast lijkt te zijn om op de app te praten.

Gebruiksduur: Drie maanden; geen afspraakjes. Het eindigde als de een app die ik niet echt gebruiken als gevolg van niemand anders leek te zijn met behulp van het.

Zou je het aanraden? Sla het over, er zijn meer apps in de zee, en meer mannen, ook.

De Nuts and Bolts: De branding is schattig. Elke wedstrijd wordt beschouwd als een "bagel," en jij bent de espresso, op zoek naar je maatje. Je gebruikt "koffiebonen" om punten te verzamelen, voornamelijk gebaseerd op hoeveel je hebt interactie, onthullen, enzovoort, en dat ontgrendelt meer toegang / informatie in uw wedstrijden. Ik zou echter zeggen, de meest effectieve factor over deze app is hoe je niet kunt scrollen via een website van prospects; in plaats daarvan, je wordt verzonden één wedstrijd per dag op de middag. Je krijgt de melding, je zegt ja of nee, en dat is het. Je hoeft niet door oneindig veel foto's te scrollen, je hoeft niet diep te graven in essay-achtige profielen. Naar mijn mening is dit de probleemloze methode om je tenen in relatie-apps te dopen voor de drukke persoon die geen tijd heeft om door feeds te scrollen of door profielen te bladeren.

De Dating Pool: De app was gebaseerd door drie Koreaans-Amerikaanse zussen, dus de overgrote meerderheid van de gebruikers was Aziatisch geweest nadat ik er voor het laatst op was, wat voor of tegen je zou kunnen werken, afhankelijk van je voorkeur. De precieze kwaliteit van de matches was allemaal gewoon, normaal, aardige jongens maar een beetje aan de saaie kant. Hoewel, ik kan het niet te hard prijzen, als een resultaat van mijn derde wedstrijd was mijn ultieme - met goede reden.

De date: Ik heb geen slechtste date verhaal. Het is mijn bedoeling om elke man twee afspraakjes te geven, omdat ik denk dat alle ongelukjes tijdens de eerste (onhandigheid, momenten van stilte, verloren reserveringen) kunnen worden toegeschreven aan zenuwen. De acties voor de dates die ik had waren leuk, maar dat was eigenlijk geen spiegelbeeld van de smaak van de kerels, maar van de mijne, omdat we gewoon deden wat ik wilde doen - naar de Met gaan om een beperkte tentoonstelling te zien van de dakportretten van de Pakistaanse kunstenaar Imran Qureshi, Café Sabarsky voor Duitse worstjes, of het Brooklyn Book Festival.

Tegen de vijfde date was ik uitgeput. Op een dag plande ik een ontmoeting met twee verschillende mannen op dezelfde dag. Omdat ik niemand stimulerend ontmoette, besloot ik de app te annuleren, maar net voor ik dat deed, had ik een relatie met iemand die dat weekend moest afspreken. Ik dacht bij mezelf, Dit is de laatste. Op mijn weg naar buiten, de app vroeg me waarom ik stopte, en ik klikte op de optie: Ik heb niemand ontmoet. Tjonge, wat had ik het mis.

De derde jongen verbrak de 2-date vloek waarna er nog een paar volgden. We daten nog steeds, en het is al bijna drie jaar geleden. We werden beschouwd als één van Coffee Meets Bagel's eerste succesverhalen. Zozeer zelfs dat de groep ons bijpassende koppel T-shirts stuurde en ons wenste om hen foto's te sturen van onszelf op afspraakjes voor zijn of haar website. We zijn geslaagd.

Gebruiksduur: Ongeveer een maand, zou ik zeggen.

Zou je het aanbevelen? Ja, dat zou ik zeker!

De Nuts and Bolts:Ik heb maar liefst 5 minuten aan de app besteed-dat zegt wel wat. Om te beginnen, je 5 potentiële matches worden weergegeven op een sterrenbeeld-achtige grafiek (met jou in het midden - hoe baanbrekend). Er is geen methode om naar links te swipen in je matches (of nieuwe te zien), en niemand was ook maar een beetje aantrekkelijk. Dus dat was dat voor mij. De app matcht je op basis van astrologische compatibiliteit, wat amusant is. Het volledig faalt, niettemin, om een andere factor in overweging te nemen-looks, opleiding, leeftijd, plaats-zodat de overeenkomsten een totale flop voor me waren. Ik denk dat het concept leuk is, maar de app is slecht uitgevoerd, en de consumentenpool lijkt laag.

The Dating Pool: In een notendop: new-agey. Geen verrassing hier. Een man genaamd Jack zat op de stoep van een Lord of the Ringshobbit huis. Een andere goth-wanting 24-12 maanden oude zat met de armen over elkaar op een buitenmaatse wingback canopy stoel, in staat om een Himalaya kat te aaien à la Dr Claw. Nogmaals, dit zijn twee van de vijf potentiële matches. Ik zal je de rest besparen.

Gebruiksduur: Ik was minder dan een uur op de app.

Zou je het aanraden? Nee.

Ga beter uit met deze essentiële hulpmiddelen
Eric Klinenberg Going Solo $16

Shop The Betches I Had a Nice Time and Other Lies $19

Shop Jon Birger Date-Onomics $12

Shop Christian Rudder Dataclysm $17

Shop Valfre Mon Cheri Ring Stand Telefoonhoesje $32

Shop March Johns Everything's Gonna Be Super Duper iPhone Case $36

Shop
Website:http://www.filedropper.com/top7bestegratiscrossdresserdatingsitesenappsin2020pbbkn
+1
Author's Score
1.2
Up Votes
2
Down Votes
0
Articles
2
Voted on
2 articles

Comments on We hebben elf beste dating apps uitgeprobeerd, zodat jij dat niet hoeft te doen

Fonolive.com, Fastest Growing Classifieds Marketplace
Fonolive.com, #1 Free Classifieds Marketplace
Tags:
Dating startpagina, Dating startpagina,Dating Links, Dating Links,Dating Overzicht, Dating Overzicht,Datingsites, Datingsites,Datingwebsites, Datingwebsites,Datinglinks, Datinglinks,Gratis dating sites, Gratis dating sites,Gratis dating links, Gratis dating links,Dating, Dating,Daten, Daten,Online daten, Online daten,

Recent Articles

All About Video Games Examine the disc to learn what the issue is. While the social characteristic of connecting...
You may take pleasure in summer time a lot more when you have the opportunity to get yourself a boat. You might...
PopSocket grips come in additional styles, colours, and styles than I'm able to count, so you can make sure you...
Whether Here are some hints You Enjoy Yourself While Camping camping trip will certainly be brief or long, you...
For the first-time flyer, booking tickets with the flight is not an easy part. Here, several things should be...
Backpage EscortsEscorts Canada, TorontoEscorts VancouverEscorts CalgaryEscorts Ottawa


Copyrights © 2021 Voticle. All Rights Reserved.